De Ramp – deel 3

4.8
(19)

Deel 1Deel 2

De koffie is al klaar wanneer Alice de volgende ochtend naast me komt zitten. In plaats van de gebruikelijke kus op de wang, trakteert ze me op een lange en diepe tongzoen. ‘Ook een goedemorgen’, zeg ik glimlachend, wanneer ze haar tong eindelijk uit mijn mond haalt.

‘Ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat jonge meisjes zo nieuwsgierig zijn naar seks. Toch niet op zo’n manier zoals je gisteren demonstreerde’, zeg ik. ‘Je moest eens weten’, lacht Alice. ‘Samen met mijn beste vriendinnetje, Lynn, keken we soms stiekem naar porno op de computer van haar broer als die naar de zwemtraining ging. Zo heb ik geleerd hoe alles in zijn werk gaat, al besefte ik heus wel dat wat we zagen in die seksfilms toch wat anders was dan, euh, gewone seks. Maar echt waar, we droomden ervan om ooit zo’n lange stijve piemel te kunnen vastnemen. We hadden zelfs een weddenschap gesloten over wie het het eerst zou doen. Natuurlijk dachten we dat dit nog jááren zou duren. Maar zie, ik heb nu al gewonnen. Denk ik…’, voegt ze er fluisterend aan toe. Ze blijft een tijdje stil voor zich uit staren. Er komen tranen in haar ogen. ‘Oh, ik hoop dat alles goed met haar gaat’, jammert ze en ze legt huilend haar hoofd tegen mijn schouders. Ik omarm haar en laat haar uitwenen.

We gaan weer op pad en volgen de rivier. Ik kom tot de vaststelling dat seks de beste therapie is. Door mijn hoofd gaan geen beelden van door honden aangevreten baby’s. Wel stel ik me opnieuw de poedelnaakte Alice voor met mijn pik diep in haar mond. Die beelden moet ik er wel bij fantaseren, want door de duisternis zag ik dit dus jammer genoeg niet. Maar voelen wel, en deze gedachten verdrijven op dit moment een latent trauma. Dit klinkt egoïstisch en gevoelloos, maar mijn lichaam doet aan zelfredzaamheid. Ooit zal ik nog nachtmerries krijgen van die aan stukken gehakte lichamen, daarvan ben ik overtuigd. Maar door wat er gisterennacht in de tent gebeurde, voel ik me voor het eerst sinds maanden redelijk opgewekt. Dit lijkt ook met Alice het geval te zijn. Telkens ik naar haar kijk, schenkt ze me een stralende glimlach die mijn hart verwarmt.

Maar na een uur stoppen we. Er zijn op de grond sporen van autobanden te zien. Grote banden, wellicht 4 maal 4’s. En ze lijken vers. We spitsen onze oren, maar horen niets. ‘Ik vertrouw dit niet. Laten we hier links afslaan en door het bos verder trekken’, stel ik voor. Alice is het met me eens. We vorderen nu heel wat langzamer, maar voelen ons nu iets meer op ons gemak. Toch blijf ik ongerust. We hebben nog maar voor enkele dagen eten. Ik weet niet hoe ik dit probleem moet oplossen. Eigenlijk hoop ik op een mirakel.

Na een uur moeizaam wandelen, stop ik even om de veter van een van mijn schoenen wat strakker aan te spannen. Alice ziet dit niet en wandelt verder. Ik zal haar dadelijk wel snel weer bijbenen. Plots hoor ik haar gillen. Ik ren op het meisje af, maar blijf op enkele meters van haar stokstijf staan. Vlak voor Alice staat een grote wilde hond vervaarlijk te grommen. Zijn scherpe tanden laten niets aan de verbeelding over. Waarschijnlijk is het beest uitgehongerd. Hij loopt langzaam heen en weer voor het meisje, wachtend op het juiste moment om haar naar de keel te vliegen.

‘Alice, beweeg je niet! Als je wegloopt, komt hij achter je aan en heb je geen kans’. Ik zie haar lichtjes knikken. Ze davert over haar ganse lijf. Ik kijk even rond of er geen andere honden ons omsingelen, maar zie gelukkig niets. Langzaam haal ik het geweer uit mijn rugzak. Ik sleur hem al een hele tijd met me mee, maar heb hem nog nooit gebruikt. Zelfs niet om te oefenen, en daar heb ik nu spijt van. Het leven van Alice hangt af van hoe ik nu met dat ding omga. Ik herinner me vaagweg van films hoe je zo’n spul schietklaar krijgt en doe wat ik denk wat de juiste werkwijze is.

Half verwacht ik dat het geweer in mijn gezicht zal ontploffen, maar ik hoor een klik en hoop dat het nu zal volstaan om de trekker over te halen. Ik richt, maar ben bang om Alice te raken in plaats van de hond. Goed mikken is nooit mijn specialiteit geweest in de weinige schietspelletjes die ik in een andere wereld op mijn computer speelde. Ik zet een stap opzij. ‘Haast je! Hij gaat aanvallen’, roept Alice paniekerig. Ik zie inderdaad dat de hond zijn rug kromt, klaar voor een dodelijke sprong. Ik schiet, de luide knal galmt door het bos. Ik vlieg van de schok achteruit en kom hard op mijn rug terecht. Het duizelt me even en dan hoor ik een luid kermend gepiep.

‘Alice!’, roep ik en krabbel overeind. Ik zie haar op de grond liggen. Ik heb haar geraakt! Ik loop op haar af en zie dan achter haar de hond liggen, bebloed en jankend van de pijn. Maar die hond kan me niets schelen. Ik buig me over Alice en schud aan haar schouder. Nergens zie ik bloed. Dan opent ze haar ogen. ‘Ik ben flauwgevallen, denk ik’, jammert ze. Dan ziet ze de hond liggen. ‘Je bent een held!’, roept ze uit en ze valt me om de hals en kust me over mijn gezicht en hals. ‘Laat me even die arme hond uit zijn lijden verlossen’, zeg ik. Ik knal het dier door het hoofd. ‘Ik kan nog steeds niet geloven dat ik hem van de eerste keer raakte’. ‘Ik ben zo fier op je!’, antwoordt Alice. ‘Laten we maar vlug verder trekken. Misschien zit hier nog een ganse roedel hongerige honden’.

Rond de middag stoppen we om uit te rusten. We gaan op een grote, platte rotsblok liggen en sluiten even onze ogen. Plots voel ik dat Alice met een hand over mijn kruis beweegt. ‘Je had beloofd dat we vandaag gingen neuken. Willen we dit nu doen? Gisteren was het nogal donker. Ik wil je pik goed kunnen zien. En jij hebt het zeker verdiend om vertroeteld te worden na jouw heldendaad daarstraks’.

Ze wacht niet op mijn antwoord en ritst mijn broek open. Mijn slappe lul bevindt zich al snel in haar warme mond. Het duurt niet lang voor er beweging in komt en Alice begint de stijve paal enthousiast te pijpen. Ze zuigt zo hard dat er deukjes in haar wangen te zien zijn. Met haar tong beweegt ze over de ganse schacht en over de eikel om mijn pik dan weer zo diep mogelijk in haar keel te steken. Ze trekt mijn broek na een tijdje helemaal omlaag om beter aan de ballen te kunnen. Vakkundig begint ze die te masseren. Ze spint haast van genot en ik kreun ook lichtjes door haar verwennerij.

Dan heeft ze er genoeg van en springt van de rotsblok af. Ik kijk aandachtig toe hoe ze zich langzaam uitkleedt. In het volle daglicht zie ik nu beter haar ontluikende tietjes. Wat zijn ze mooi, vooral ook door die kleine roze tepeltjes die weer recht overeind staan. Ze stroopt haar jeans naar beneden en trekt hem met wat moeite uit. Haar slipje valt met meer gemak aan haar voeten. Haar poesje is smal en op wat lichtblonde, haast onzichtbare haartjes na, kaal. De bleke huid eromheen contrasteert met de kleine roze binnenlipjes. Ze glimlacht om mijn bewonderende blik en draait zich langzaam rond zodat ik haar helemaal kan zien. Haar kleine ronde kontje ziet er om te zoenen uit.

Ze klimt weer op de rots en gaat naast me liggen en kijkt me ernstig aan. ‘Neuk me!’. ‘Je beseft toch dat dit eerst wat pijn zal doen’, waarschuw ik haar. ‘En er zal waarschijnlijk wat bloed uit je spleetje vloeien’. Ze knikt. ‘Dat heb ik ervoor over’, zegt ze. ‘Het moet toch ooit eens gebeuren en ik wil dat jij het doet’. Ik voel me gevleid door haar vertrouwen in mij. ‘Maar zeg iets als het te veel pijn doet, dat ik moet stoppen’, dring ik aan. ‘Je bent in principe nog te jong hiervoor. Jouw kutje ziet er zo klein uit’. ‘Probeer het eerst maar eens’, laat ze weten. In haar ogen zie ik lust, maar ook een beetje angst.

Ik rol me boven haar en geef haar een tongzoen. Dan neem ik mijn pik beet en strijk met mijn eikel over de kletsnatte schaamlipjes. Daarna steek ik hem behoedzaam in de smalle opening. Alice kreunt wanneer de eikel helemaal in haar kutje zit. ‘Wacht even’, hijgt ze. Ze moet even aan het gevoel wennen. Dan geeft ze een teken dat ik verder mag gaan. Ik stoot tegen haar vliesje en Alice kermt wat. Ik kijk haar vragend aan, maar zij knikt, als teken dat ik door mag gaan. Zelf voel ik me ook niet op mijn gemak. Nu zal ik hard moeten stoten, en het zal pijn doen. En kleine meisjes kwetsen, dat doe ik niet graag.

Ik haal diep adem en stoot mijn pik met veel kracht naar voren. Hij schiet vooruit en zit er nu tot halverwege in. Alice gilt het uit. Er staan wat tranen in haar ogen, maar dan glimlacht ze, beseffend dat ze geen maagd meer is, maar een jonge vrouw. Ik laat haar weer wat bekomen. ‘Het doet nu wat minder pijn’, zegt ze na een tijdje. ‘Ga maar verder’. Ik haal mijn pik uit haar getormenteerd gleufje en zie er wat bloed aanhangen, maar gelukkig niet al te veel. Langzaam begin ik mijn pik in en uit haar kleine gaatje te bewegen, steeds dieper, zodat hij er na een tijdje bijna helemaal in zit. Ze kreunt nu luider. Kermend begint ze over haar kleine tietjes te wrijven. ‘Sneller! Oh, neuk me!’, smeekt ze. Ik verhoog beetje bij beetje mijn tempo. Mijn pik strijkt langs haar zachte, warme en natte kutwanden en het voelt zalig. Ik bevochtig een vinger en begin ermee over haar klitje te bewegen. Er gaat een siddering door haar lichaam en haar ademhaling versnelt. ‘Wat voelt dit lekker’, hijgt ze. Al snel komt ze luid gillend klaar.

Ik neuk haar steeds harder en hoor soppende geluiden terwijl ik mijn paal in haar poesje ram. Mijn ballen kletsen tegen haar slanke dijen. Waarom heb ik nooit eerder geneukt? Wat een karrenvracht aan zalige momenten heb ik in mijn leven gemist, besef ik nu. Was ik maar niet zo verlegen in het bijzijn van vrouwen.

‘Spuit me vol!’, roept Alice, die voelt hoe mijn pik begint te trillen. Kermend begin ik te spuiten en jaag verschillende ladingen zaad diep in haar twaalfjarige kutje. Ik blijf even stil liggen, met mijn pik nog diep in haar. ‘Oh, wat voelt dit zalig, al dat sperma in mij’. Ik haal mijn slap wordende pik uit haar spleetje. Een grote stroom zaad, gemengd met wat bloed, begint langzaam uit haar kutje te druipen. Uitgeput ga ik naast haar liggen. Ze geeft me een zoen. ‘Dank je, dit was geweldig!’, zegt ze. Ze richt zich op en brengt haar hoofd naar mijn nog nadruipende lul. Met haar tong likt ze de laatste opborrelende spermadruppels op. ‘Kleed je nu maar weer aan’, zeg ik, wanneer mijn pik helemaal leeg is. ‘We moeten verder’.

***

Wanneer we op pad zijn, besef ik weer hoe onverstandig het is om mijn pik het commando te laten voeren. Terwijl we op die rotsblok met elkaar van bil gingen, ons niet meer bewust van alles wat er rond ons gebeurde, had een beer of een stel honden ons even goed kunnen aanvallen. De gedachte dat zo’n dier eerst zou happen naar wat het meest op een worst lijkt, bezorgt me koude rillingen. Dus ik neem me voor om voortaan voorzichtiger te zijn. De volgende keer dat Alice zin heeft in seks, moet dit maar wachten tot we dit op een veiligere plek kunnen doen. Simpel is dit niet. Het wordt een hevige strijd tussen pik en rede. En ik kan niet garanderen dat mijn verstand de bovenhand zal krijgen.

Aan het bos komt maar geen einde. Twee dagen later wandelen we nog steeds tussen de hoge bomen. Lopen we rondjes of is het land in een reusachtig oerwoud veranderd? Onze voedselvoorraad slinkt zienderogen. Misschien hadden we eergisteren die hond moeten opeten. Ik walg van de gedachte, maar mogelijk hebben we binnenkort geen keuze. We blijven nu altijd dicht bij elkaar, maar komen gelukkig geen andere gevaarlijke dieren tegen. Alice kijkt maar sip, want het is me tot nu toe gelukt om haar smeekbeden om seks te negeren. Al was dit niet gemakkelijk met een prangende paal in mijn broek. Dus we zetten onze trektocht naar wie weet waar voort, terwijl onze conversaties schaarser worden. Ik merk dat ik opnieuw aan de gruwelen van het kamp begint te denken. Dit is niet goed.

Plots horen we achter ons het geluid van een geweer dat ontgrendeld wordt.

Naar deel 4…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.8 / 5. Aantal stemmen: 19

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “De Ramp – deel 3”

Reacties zijn gesloten.