We zijn er weer

5
(6)

De site ging een beetje de verkeerde kant op. Daarom is hij offline geweest. Nu, met een nieuwe webmaster, gaan we weer vol goede moed aan de slag.

Chat
De chat is buiten deze website geplaatst. We hebben een website gevonden waar een vergelijkbare privé chat mogelijk was, zonder de link naar de verhalen. Je komt er via de link in het menu.

Verhalen
De verhalen zullen kritischer worden bekeken voor het plaatsen. Er zijn een paar zeer goede schrijvers actief op deze website, die ik graag wil blijven ondersteunen door hun verhalen te publiceren. Verhalen die op andere websites vaak niet door de censuur komen.

Maar ook op deze website gaan we grenzen stellen. Niet zozeer aan de inhoud, maar wel aan de kwaliteit. Gaandeweg zullen de verhalen verder opgeschoond worden. We hopen dat de goede schrijvers blijven posten!

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 6

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

4 gedachten aan “We zijn er weer”

 1. Ik ben in elk geval enorm blij dat de site er weer is! Ik denk dat er heel veel mensen zijn voor wie deze site in een behoefte voorziet, als uitlaatklep voor een verlangen waar ze niet voor hebben gekozen, maar wel mee moeten leven. Hopelijk kunnen de verhalen op deze site die mensen helpen af en toe spannning af te blazen in onschuldige fantasie.
  Ik zal daar in elk geval ook in de toekomst weer graag mijn bijdrage aan leveren!

 2. Ja, ik ben ook wel blij dat de site weer in de lucht is.
  Het geeft mij in elk geval weer motivatie om mijn verhalen af te schrijven… Ik wil toch wel graag dat ze gelezen worden. En ik heb ideeën genoeg, dat is het probleem niet. Nu alleen nog wat tijd vrijmaken.

  Veel succes, webmaster!

 3. Blij dat de site er weer in de lucht is
  Ben uitermate benieuwd wat de auteurs voor ons in hu pen hebben zitten
  Vooral mijn favoriete auteur, hoop ik dat ze terug komt en haar verhaaltjes over Joop en Marleentje op de site gaat plaatsen.
  Hoop ook dat de auteurs voldoende tijd, inspiratie en ideeën vinden om ons te weer een fijn leesgenot te geven.

Reacties zijn gesloten.