Het avontuur

4.6
(63)
Dit verhaal wordt geschreven door de bezoekers van deze site. Schrijf gerust mee.
  • Lees het verhaal
  • Plaats je eigen alinea als vervolg op het verhaal in de reacties
  • Als webmaster voeg ik de nieuwe alinea toe aan het verhaal en verwijder de reactie
  • Discussieren over het verhaal kan in de chatroom

Personages

P.D. Vile, man, begin, midden 50. Eigenaar van speelgoedwinkel Happy Toys.

Ik-personage: Rinske, vrouw, 27 jaar. Ik ben 171 cm en 65 kg ook rood haar, maar tot mijn schouders, geknipt met pony. Ik heb bruine ogen. Ik werk in de winkel als kassiere. Ik ben maagd voor mannen, maar sta er wel voor open. Ik heb wel ervaring met jonge meisjes en jonge vrouwen.

Lisa (10 jaar) is een prachtig meisje met lange rode haren tot aan haar billen. Ze heeft een gladde huid, die eigenlijk de perfectie benaderd. Licht gebruind, maar toch licht blank met een paar sproetjes. Ze draagt een bril, welke haar goed staat. Ze heeft bruine ogen. Ze is mager, maar geen gratenpakhuis. Er valt nog geen enkel spoor waar te nemen wat betreft de stap naar vrouwelijkheid. Ze is echt een meisje-meisje. En dan nog intelligent ook!

Kim (11 jaar) is ook een prachtig meisje, een echt paardemeisje. Een stuk stoerder. Een beetje gezet maar zeker niet dik. Ze heeft grijze ogen, en blond haren geknipt met een pony tot aan haar schouder. Ze is zongebruinde, ze heeft een strakke egale huid. Vrouwelijk is waar te nemen, maar dan moet je wel heel goed kijken en ze moet iets straks aan hebben. Ze is al met al ook een mooi meisje. Ze heeft sinds een paar weken een lekker plekje bij zichzelf gevonden. Lisa kent dat nog niet. Ondanks dat zijn ze beste vriendinnen.


Ik voelde me onrustig worden onder de blikken van meneer Vile. Niet op een nare manier. Maar op een vreemde manier. Een manier die ik niet begreep. Altijd als hij naar me kijkt zie ik een soort verlangen in mijn blik. Alsof hij me wil. En het is raar. Hij is meer dan 20 jaar ouder dan ik. En toch… Is het raar dat ik soms in bed over hem fantaseer? Of is het raar, om mijn eerste ervaring met een man te laten zijn met mijn baas, die oud genoeg is om mijn vader te zijn?

Ervaringen met meisjes had ik genoeg. De eerste keer was ik 11 jaar. Mijn vriendinnetje vertelde over klaarkomen enzo. Daar werd ik erg door geprikkeld, dat wilde ik ook wel, maar hoe? Een lang verhaal kort; ik heb het haar gevraagd en binnen no time was ik naakt en opende voorzichtig mijn nog kale schaamlipjes, op zoek naar mijn knopje. Eenmaal gevonden wist ze mij binnen een halve minuut naar een hoogte punt te brengen! Daarna ben ik eraan verslaafd geraakt. Maar ik wilde het ook bij andere meisjes doen. Zo ben ik gaan oppassen en kwam in contact met veel meisjes die daar bijna altijd wel voor te porren waren. Zo heb ik tientallen schaamlipjes geopend en even zo veel meisje hun eerste orgasme bezorgd! Ik heb ook wel seks gehad met meiden van mijn eigen leeftijd, maar jonge meisjes zijn zoveel zachter en ongeremd, dat heeft toch echt mijn voorkeur!

Het is weer zo een dag. De hele dag heb ik het al. Mijn sneetje is vanaf dat ik wakker werd al glibberig en met tepels staat al die tijd al fier vooruit en priemen door mijn topje en mijn jurkje heen. Vorige week ben ik ongesteld geweest. Daarna ben ik altijd wel heel geil, maar zoals nu… Dat gebeurt niet zo vaak. Ik zucht een beetje achter de kassa. Het is mooi warm weer, dan is het altijd stil in de speelgoedwinkel. Ik heb een leuk zomers jurkje aan, en ik heb de indruk dat P.D. dat ook vindt. De hele morgen staart hij al naar mijn borsten. Nou ja, borsten, ik heb AA, dus niet zo heel veel. Het zullen mijn tepels wel zijn die de aandacht trekken.

Gelukkig werden we allebei afgeleid door het belletje van de winkeldeur. Twee jonge meiden kwamen de winkel binnen. Dit is natuurlijk waarom ik deze baan wilde! Ik weet dat het alleen bij kijken moet blijven, maar kijken is al zo leuk! Beide meiden zagen er heerlijk uit. Vooral de slankste van de twee viel me op. Wát een prachtige bos vuurrood haar heeft die meid! De andere was wat steviger gebouwd, maar zeker niet dik! Super bruine armen onder haar korte broek en korte mouwen van haar shirtje. Een mooi contrast met haar schouderlange blonde haar. Ik deed alsof ik van alles achter de kassa moest doen, terwijl mijn ogen de twee schoonheden volgden. Uit mijn ooghoeken zag ik dat meneer Vile nu ook geen aandacht meer voor mij had, maar voor de beide meisjes. Zou hij soms ook ….. ???

De meisjes lopen een beetje verveeld door de winkel. Eigenlijk zijn ze te oud voor speelgoed. Ze giegelen en smoezen wat. Ik ben er door afgeleid! Eerst Rinske met haar kleine borsten en harde tepels en nu weer deze prachtige meisjes. Plotseling schreeuwt het meisje met het rode haar: kijk! Piemels! Ik zag haar knal rood worden, want ze had door dat ze nu de aandacht van mij en Rinske had. Ze schuifelt weg van het volwassen hoekje samen met haar vriendinnetje. Na een tijdje liepen ze toch weer smoezend die kant op. Ze bewonderden de grote piemels. Ik dacht bij mijzelf, daar ga ik maar eens naar toe. Deze speeltjes stonden in een nisje, dus als ik daarvoor ga staan, dan kunnen ze in elk geval geen kant op. Dag meisjes zeg ik, kan ik jullie helpen? Beide werden roder dan rood en stamelde wat. De grootste vroeg zich af wat je met deze dingen kan… Nou, zeg ik, daarmee kan je jezelf bevredigen. Het rode meisje vroeg wat dat is. Tja, zei ik hardop, als je dat niet weet, dan ben je er nog te jong voor. Ik weet het wel, zei het blonde meisje spontaan. Dit overtuigde mij dat dit wel eens een spannend avontuurtje kan worden. Ik kan wel aan Rinske vragen of ze jullie er iets over kan vertellen en uitleggen. Willen jullie dat? Beide knikte verlegen. Rinske!!!! Riep ik door de winkel. Kan jij deze meisjes wat uitleg geven over de vibratoren? Doe maar achter in het magazijn. Als ze willen mogen ze ze ook proberen hoor. Kijk maar hoe je het aanpakt.

Rinske loopt schuchter en ook wel een beetje verlegen naar de meisjes. Welke vinden jullie mooi? Ze wijzen er een aantal aan. Rinske pakt ze uit de rekken en neemt nog een aantal hoofdzakelijk wat kleinere en dunnere speeltjes mee.

De meisje ploffen neer op de bank in het magazijn. Zelf ga ik op de oude kantoorstoel zitten. Ik heet Rinske zeg ik, hoe heten jullie? De meisjes stelde zich voor als Lisa en Kim. Meisjes, zeg ik, weten jullie wat masturberen is? Beide kijken elkaar aan en kijken daarna ontkennend naar mij. Ik vertel ze voorzichtig dat masturberen eigenlijk seks met jezelf hebben is. De meisjes worden weer roder en lijken zich te schamen. Ik vertel ze dat eigenlijk alle meisjes dat wel doen. Hoe moet dat dan vraagt Lisa heel zachtjes. Heel eenvoudig zeg ik, je kleed jezelf uit en dan masseer je het knopje in je sneetje. Oh, dat plekje ken ik, zegt Kim, maar ik wist niet dat dat masturberen heet. Lisa kijkt Kim aan en vraagt: hoe doe je dat dan? Ik zeg hier direct achteraan, als jullie willen kan ik het jullie laten uitproberen. De meisjes smoezen direct iets in elkaars oor en knikken dat ze dat wel willen. Nou, zeg ik, dat is prima, kleed jullie maar uit! Lisa, de jongste van de twee, trekt direct haar jurkje over haar hoofd uit. Ze kijkt een beetje verlegen naar kim, maar trekt daarna zonder al te veel schaamte haar witte onderbroekje naar beneden. Wat een prachtig meisje bedenk ik mij.

Naakt staat ze voor Kim en mij. Nog geen enkele borstgroei, haar tepeltjes zijn als dat van een jongentje, klein en licht van kleur. Wel zijn haar tepeltjes duidelijk stijf. Haar gladde huid, haar schaaplipjes stijf tegen elkaar, als twee zachte kussentjes. Geen haartje te bekennen. Wat een prachtig meisje.

Ik zeg tegen Kim, kom op, jij ook!

Heel verlegen trekt ze haar jurkje uit. Eronder draagt ze een topje en een roze slipje. Ik zie gelijk een nat plekje in haar broekje! Onzeker trekt ze haar topje uit. Ze heeft grotere tepels dan Lisa, maar zijn zeker niet volwassen. Wel wat donkerder van kleur en ze zijn stijf. Maar het verschil met Lisa is dat de tepeltjes van Kim op een verhoging liggen, een beetje puntvormige vetbultjes die over enkele jaren tietjes gaan worden.

Lisa kijkt een beetje jaloers naar kim. Jij krijgt al tietjes zie ik!
Lisa kijkt er verlegen naar. Ik zeg tegen Kim dat ik ze prachtig vind. Ik krijg er een trotse glimlach voor terug.
Nu de rest, zeg ik!

Weer verlegen trekt ze haar onderbroekje uit. Ze heeft een heel ander spleetje als Lisa. Haar kleine schaamlipjes steken een klein stukje uit tussen haar verder gesloten grote schaamlipjes. De schaamlipjes zijn lang van vorm en staan vrij strak. Niet zulke kussentjes als Lisa. De lipjes van Kim zijn veel korter en zitten ook wat lager.

Ondertussen hoor ik dat PD ook het magazijn is ingeslopen. Ik weet dat hij achter de rekken ons aan het bekijken is. Ik vind dat wel een spannend idee! Laat hem maar kijken wat ik met deze twee prachtige schepseltjes ga beleven.

Wel, zeg ik, nu komt het belangrijkste. Wie wil eerst? Ik verbaasde mij erover dat Lisa gelijk ja riep. Het kleine onervaren Meisje heeft er zin in!

Kom maar, zeg ik, ga maar op deze kantoorstoel zitten. En doe je benen maar lekker uit elkaar. Lisa trok haar benen volledig uit elkaar, maar haar schaamlipjes bleven keurig gesloten. Kim volgde de beweging van Lisa nauwkeurig en keek recht naar het gleufje van Lisa. Zal ik je een beetje helpen? Is dat goed? Vraag ik. Ze knikte. Voorzichtig druk ik met mijn twee wijsvingers haar zachte lipjes uit elkaar. Een prachtig roosje kwam tevoorschijn. Ze heeft hele dunne en korte kleine schaamlipjes, eigenlijk zijn het meer een twee randjes, dan dat het flapjes zijn. Kijk, zeg ik, daar bovenaan waar de twee randjes bij elkaar komen, daar zit weer een flapje huid. Probeer dat zelf maar eens omhoog te duwen. Heel voorzichtig trok ze het flapje weg. Heeeee zeg ik, daar hoort je clitoris te zitten, maar ik zie niets. Mag ik even voelen? Ze knikte weer. Hou jij dan even je lipjes vast? Een beetje onhandig trok ze haar poesje die weer was dicht geklapt, open. Ik maak mijn vinger even nat met wat spuug en wrijf voorzichtig onder het flapje. Onmiddellijk kreeg Lisa een soort elektrische schok en duwde mij gelijk weg. Wat is dat? Riep ze! Dat is je lekkere plekje zij Kim, die heel geintresseerd al die tijd over mijn schouder meekeek. Zullen we het nog een keer proberen? Een beetje onzeker keek ze Kim aan, en die zei, probeer maar, het is echt heel lekker. Ze trok haar schaamlipjes weer uit elkaar een keek mij vragend aan. Met mijn linker hand duwde ik het huidflapje weg en met mijn rechter hand wreef ik heel zachtjes op het plekje. Een diepe zucht ontschoot uit de keel van Lisa. Ik besloot door te gaan en wreef erover, langzaam werd ze een beetje nat, merkte ik. Dat is een goed teken. Ze had haar ogen dicht. Ik zag dat Kim achter mij, inmiddels met haar hand over haar lipjes aan het wrijven was. Terwijl ik aan het masseren was merkt ik dat ik opeens toch een knopje voelde. Ik stopte en zei tegen Lisa, kijk, je clitoris wordt stijf en nu zichtbaar, een knobbeltje van nog geen driekwart cm was nu duidelijk zichtbaar. Lisa keek er trots naar en daarna naar mij. Een beetje schoor vroeg ze: wil je verder gaan waar je mee bezig was? Dat liet ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen. Mag ik ook iets anders doen? Als het het maar net zo lekker is, zegt ze. Prima, zeg ik. Met beide handen pak ik nu een schaamlipje beet en trok die nu echt ver uit elkaar, daarna gaf ik een kusje op haar kleine korte schaamlipjes, gevolgd door een ferme lik vanaf haar poepertje tot aan haar clitoris. Ze kreunde van genot. Met mijn tong vol op haar clitje masseerde ik het stevig. Ze produceerde nu volop vocht, wat haar sneetje lekker glibberig maakte. Even nam ik haar clitje tussen mijn tanden, beet er zachtjes op en masseerde ondertussen met mijn tong. Ze hijgde en kreunde als een wilde kat. Ik beet nogmaals en plots trok ze al haar spieren samen, drukte met haar handen mijn hoofd strak tegen haar plasgaatje en kwam gillend en kreunend klaar. Wat een genot is dit om een meisje dit te laten ervaren. Kim keek er naar en je zag aan haar ogen dat ze dit ook wilde.

Het duurde enkele minuten tot Lisa bij haar positieven kwam.
Wow riep ze!! Dit is echt geweldig!! Dank je wel dat je mij dit geleerd hebt!

Opeens kijkt Lisa toch weer schuchter om zich heen, krijgt een rood hoofd, en doet snel haar kleren weer aan. Ook Kim lijkt zich opeens wat ongemakkelijk te voelen en kleed zich aan. Ik snap dat wel. Nu de magie van het moment weg is realiseer ook ik me opeens wat ik gedaan heb en dat dit eigenlijk niet mag en niet kan.
Ik was van plan alleen de werking van de vibrator te demonstreren. Dat was al over de grens maar PD leek het goed te vinden. Maar dit? Een jong meisje tot orgasme masturberen en zelfs likken?
En opeens herinner ik me het geluid dat ik had gehoord. Was het inderdaad hem? Had hij het gezien? Ik kijk om me heen maar zie niemand.

Opeens staat Kim op.
“Ik denk dat we deze speeltjes wel willen kopen, mevrouw Rinske.”
“Oh. Maar dat kan eigenlijk niet. We mogen dit alleen verkopen aan volwassenen.”
Ik zie de teleurstelling in hun gezichten. Opeens heb ik een idee. Maar kan ik dit voorstellen? Mijn hoofd zegt nee. Maar mijn natte spleetje zegt iets anders. Ik ben er zo geil geworden van om Kim klaar te laten komen. Om Rosa te zien. Ik wil meer en ik kan mezelf niet tegenhouden. Ik buig me naar de meisjes toe en fluister op samenzweerderige toon:
“Geef me jullie telefoonnummers. Dan regel ik iets voor jullie. Maar wel mondjes dicht, oké?”

Giebelend en met rode hoofdjes bregen de meiden hun kleding een beetje op orde en lopen dan samen de winkel uit. Het liefst zou ik direct de speeltjes die nog steeds ongebruikt om me heen liggen uit de verpakking halen, mijn rok en slipje uittrekken, en mezelf klaarmaken. Ik ben zó geil door wat er gebeurd is en nog meer van de gedachte aan wat nog mogelijk is nu ik hun nummers heb.
Maar ik moet terug naar de winkel. Kijken of PD nu wel of niet gezien heeft wat ik heb gedaan. En hoe hij er over denkt. Gaat hij me ontslaan? Naar de politie gaan? Of het juist leuk vinden? Of misschien heb ik me wel vergist en weet hij van niks?

Schoorvoetend kom ik het magazijn uit. PD staat me al op te wachten.
“Ze zijn zonder iets te kopen de winkel uit gegaan.”
Ik hakkel wat, onzeker wat ik moet zeggen.
“Geen zorgen Rinske. Je kent me. Tevreden klanten zijn voor mij het belangrijkst. Zijn de meisjes helemaal bevredigd?”
“Tevreden bedoelt u?”
“Dat zei ik toch?”

PD’s vettte knipoog laat me merken dat het niet zomaar een verspreking was.
“U heeft het dus gezien? En u gaat me niet ontslaan?”
“Nee Rinske ik ga je niet ontslaan. Ik ben nu juist extra blij dat ik je heb aangenomen. Maar ik ga je nu wel vragen om even alleen op de winkel te passen. Ik ben namelijk super geil geworden van wat ik heb gezien dus ik moet echt even naar boven om mijn … ‘kleine probleempje’ op te lossen.”

Ik kijk onwillekeurig naar beneden, naar de bult in PD’s broek. En dan opeens zegt mijn mond woorden nog voordat mijn hersenen er over kunnen nadenken.
“Nou zo klein ziet dat probleempje er anders niet uit, meneer Vile.”
Verschrikt sla ik mijn handen voor mijn mond. Maar PD lacht alleen maar.
“Dank je wel Rinske. Maar hoe veel … laten we zeggen ‘probleempjes’ heb jij dan al gezien dat je dat zo goed weet?”
Ik voel de warmte op mijn wangen en weet dat ik bloos.
“Nog nooit, eerlijk gezegd.”
En toen, opeens, alweer een idee.

Mijn aarzeling duurt maar even. Eén van de grootste beslissingen in mijn leven, maar mijn gedachten gaan zo snel dat het amper een seconde duurde. In één keer besluit ik niet langer te wachten op “mister perfect”. Niet langer op de prins op het witte paard, met de beste sixpack en de mooiste tandpastareclameglimlach. Hoe lang wacht ik daar nu al op? Al zeker 15 jaar! En wat heeft het me opgeleverd? Precies. Helemaal niks.
PD is dan misschien wat oud. Niet super gespierd en niet super slank. Maar hij is aardig. Hij heeft een aangenaam gezicht. En ik … goddomme, ik ben er klaar voor. Ik wil niet langer de mannen-maagd zijn. Ik wil ook een keer met een man.
Als PD me wil, dan kan hij me krijgen.

“Nog nooit, PD. Maar ik wil dat graag veranderen.”
Even een korte stilte. Dan zie ik zijn ogen wijd opensperren.
“Bedoel je … Zeg je wat ik denk dat je zegt Rinske?”
“Ik ben 27, PD. Ik speel vaak met vrouwen. Maar ik heb nog nooit iets met een man gedaan. En nu ben ik geil. En jij bent geil. Ik wil je pik zien, PD. En als dat mag, dan wil ik je ook wel helpen dat probleem op te lossen.”
Veel te lang blijft er een gespannen stilte tussen ons hangen. Ik hou het niet vol, nu ik dit gezegd heb moet ik ook het antwoord horen.
“Of val je alleen maar op meisjes, PD? Ben ik te oud voor je?”

Woordeloos loopt PD naar de winkeldeur en draait hem op slot. En dan loopt hij terug naar mij.
“Ik geil inderdaad op meisjes, Rinske. Net als jij, weet ik nu. Maar ook op vrouwen. Vooral als ze er zo lekker uitzien als jij. Is het je nooit opgevallen dat ik best vaak naar je kijk?”
Ik bloosde weer maar zei niks.
“Kom, ga mee naar boven.”
Ik volg PD voorbij het bordje ‘privé’, de trap op. Naar zijn woonhuis.

PD gaat me voor naar een bescheiden ingerichte slaapkamer.
“Weet je het zeker, Rinske? Als je je bedenkt…”
“Ik weet het zeker meneer Vile. Niet precies wat ik wel en niet ga doen. Maar wel dat ik u … uw piemel wil zien. En wil helpen met uw probleem … u helpen klaarkomen”.
Ik voel mezelf weer kleuren maar dwing mezelf gewoon de woorden te gebruiken en me niet te gedragen als een verlegen middelbare school meisje.

PD trekt in een beweging zijn shirt over zijn hoofd. Zijn buikje is een beetje dikkig maar ik ben toch wel blij verrast met de licht grijzende borstharen daarboven. Zijn handen gaan naar zijn broek maar ik hou hem tegen.
“Mag ik?”
PD knikt en vouwt zijn handen over zijn rug. Even worstel ik met de knoop maar dan schiet hij los en kan ik ook de rits doen. Ik voel mijn mond droog worden als ik zijn broek naar beneden doe en daar een mooie zwarte boxershort onder zie. Met duidelijk afgetekend de vorm van een penis. PD’s penis.
Ik kan niet langer wachten. Zonder de tijd te nemen om zijn spijkerbroek verder naar beneden te trekken grijp ik zijn boxershort en ruk hem in één keer naar beneden. PD’s harde pik blijft even hangen achter het randje, beweegt mee naar beneden, en schiet dan los. Hij zwaait met een lichte ‘plop’ tegen zijn buik, veert dan terug, en blijft dan hangen.

Ik kijk naar mijn eerste echte pik. Hij is mooi. Zo veel mooier dan op plaatjes. Misschien niet zo groot of zo. Maar wel mooi. Zoals hij recht overeind staat. Een beetje schuin omhoog, naar mij te wijzen. De vorm, recht, met een kleine kromming, en een verdikking bij de eikel.
Ik steek mijn hand uit en kijk vragend naar PD’s gezicht. Hij ziet het eerst niet omdat hij naar mijn hand kijkt, maar als ik de beweging stop kijkt hij omhoog, ziet mijn vragende gezicht, en knikt.
“Je mag, Rinske. Als je wilt. Niks hoeft, maar als je wil … oh god, je hebt geen idee hoe graag!”

Ik steek mijn hand uit en pak voorzichtig PD’s pik vast. Een ongelooflijk gevoel. Hard en toch op een bepaalde manier weer zacht. Warm. Ik voel de subtiele bewegingen van het bloed dat door de adertjes stroomt, en weet dat het mijn hand is die hem zo mogelijk nog harder maakt dan hij al was.
Voorzichtig sluit ik mijn vingers om de bovenkant en trek langzaam naar beneden, zoals in porno films die ik gezien heb. En inderdaad, zoals verwacht komt de voorhuid mee naar beneden zodat nu de dieprode eikel bloot komt te liggen.
“Dit voelt zo lekker,” kreunt PD zachtjes.
Ik voel het manvlees in mijn hand trilen en zie een druppeltje vocht vanuit het gaatje op puntje van zijn harde lul ontstaan.
“Ga door!”
En dan na een korte aarzeling, en duidelijk met moeite en tegenzin, “… als je wil.”

“Je bent echt een lieverd, PD. Maar ik wil dit echt. En ik zeg het zelf wel als het te ver gaat, oké? Dus geniet nu maar gewoon.”
“Mag ik …”
Hij aarzelde even.
“Mag ik jou dan ook zien, Rinske?”
Ik knik en voel mijn keel droog worden terwijl ik mijn shirtje over mijn hoofd trek. Met mijn rug naar PD toe haak ik mijn BH los en laat hem vallen. Dan draai ik me om. Ik schrik even een beetje van de honger in PD’s ogen als hij strak naar mijn stevige C-cup borsten kijkt. Maar dan voel ik me ook wel trots. Ik weet dat mijn borsten er mogen zijn, al mijn vriendinnen zeggen het. Maar je hoort zo vaak over mannen die alleen op giga DD-cups vallen dat ik toch blij ben te zien dat PD duidelijk erg geniet van wat hij nu ziet.

Snel doe ik ook mijn rokje en slipje uit en kijk afwachtend naar PD die nu met licht geopende mond naar mijn glad geschoren kutje kijkt.
“Mooi?”
“Prachtig!”
Ik steek mijn hand uit, pak zijn harde pik weer vast, en schuif zijn voorhuid weer op en neer.
“Je mag mij ook aanraken, als je wilt.”
PD laat het zich geen twee keer zeggen. Hij doet een stapje dichterbij zodat we vlak bij elkaar staan. Ik voel één hand tussen mijn licht gespreide benen. Een andere op mijn linkerborst.

Het is raar. Het voelt vertrouwd, net als wanneer een vriendin met me vrijt. En toch anders. Zijn handen zijn groter en ruwer. Zijn druk is steviger. Niet pijnlijk of zo; erg prettig. Maar toch anders. Steviger. Mannelijker.
Ik geef me over aan het genot dat PD’s handen me geven. Ik was al zo geil geworden van het spelen met de meisjes, en nu van het zien van mijn eerste pik, dat er helemaal niet veel nodig is. Ik vind het bijna jammer om te merken hoe snel mijn opwinding toeneemt. Ik vergeet helemaal met PD te spelen als ik steeds meer tintelingen door mijn kutje voel lopen, nog versterkt door het gevoel van PD’s hand op mijn gevoelige tepel, en nu ook zijn mond op mijn andere.

En dan ineens steekt hij een vinger diep in mijn kletsnatte kutje, en dan direct een tweede erbij. En drukt zachtjes met zijn duim op mijn clitje. En dan voel ik mijn benen slap worden, terwijl er een soort van vuurwerk vanuit mijn vagina door mijn hele lijf trekt. Ik voel hoe PD een arm onder mijn oksels houdt om me overeind te houden, terwijl zijn andere hand nog altijd doorgaat met mijn clitje te masseren, terwijl rilling na rilling van genot door mijn lijf trekt.
Uiteindelijk wordt het me teveel. Fluisterend weet ik nog net “genoeg” uit te brengen. Gelukkig hoort PD het. Hij stopt en geeft me de tijd om weer op adem te komen. Maar dan beweegt hij zijn hoofd naar het mijne en kust me teder en met gesloten mond op mijn lippen.
“Dankjewel Rinske. En als dit alles is wat we ooit samen doen dan is het al een prachtig kado dat je me geeft. Het was heerlijk om je zo te zien klaarkomen en te weten dat ik dat heb gedaan.”

Maar dan herinner ik me hoe dit is begonnen. Dat ik nog altijd een harde piemel in mijn hand heb.
“Maar dit is niet alles wat we samen doen. Laat mij jou ook verwennen, PD.”
“Graag!”
En dan houdt hij zijn handen weer achter zijn rug, zodat ik kan doen wat ik wil.

Ik kniel voor PD op de grond. Mijn gezicht is nu op dezelfde hoogte als zijn harde pik. Mijn hand gaat weer met zijn voorhuid op en neer, en met mijn andere hand voel ik onderzoekend aan de ballen in zijn zak.
Ik zie opnieuw een druppel voorvocht op de punt van de eikel. En opnieuw volg ik mijn impuls. Zonder zelfs maar na te denken steek ik mijn tong uit en lik hem op. Om me pas daarna te realiseren wat ik heb gedaan.
Maar de smaak is niet slecht. En de luide kreun van PD boven me geeft me een enorm goed gevoel. Kan ik met mijn mond deze man zich zo goed laten voelen?
Even overweeg ik hem echt in mijn mond te nemen maar daar schrik ik toch voor terug. Maar mijn hand blijft deze man aftrekken.

Ik hoor hoe PD steeds harder gaat kreunen. Hij mompelt af en toe wat maar ik kan hem niet verstaan. Ik wil hem het lekkerste orgasme ooit geven en opeens heb ik een idee. Zonder mijn beweging te stoppen zeg ik de magische woorden.
“Oh, PD, ik heb de telefoonnummers van die meisjes en we gaan elkaar binnenkort nog eens ontmoeten. Misschien wil jij wel mee?”

Hoewel ik het verwacht wordt ik toch overvallen door de kracht waarmee ineens een straal witte vloeistof uit PD’s pik spuit. Ik voel de warme vloeistof mijn borsten raken als de tweede straal al naar buiten schiet, en dan nog meer. Ik raak de tel kwijt maar het moeten er zeker 6 of 7 zijn. Misschien wel meer.
Uiteindelijk komen er enkel nog een paar drupjes, en PD drukt mijn hand weg van zijn pik. Hij is nog hard maar ik zie hoe hij toch iets meer naar beneden hangt en iets kleiner lijkt te worden.
“God, Rinske, dat was heerlijk! Dankjewel!”
“Graag gedaan PD.”
“En meende je dat nu echt, wat je zei van die meisjes?”
“Ik heb beloofd ze aan seks speeltjes uit de winkel te helpen. En ik heb goede hoop dat we die dan samen kunnen proberen. Ik weet niet of ze er een man bij willen houden maar ze lijken me erg nieuwsgierig. Ik wil het in elk geval proberen. Als jij dat wil.”

PD gaf geen antwoord. Dat hoefde ook niet. Ik zag dat zijn nu slap geworden pik toch alweer begon te groeien. Dat was antwoord genoeg.

Lisa werd vroeg wakker. Haar ouders rommelde in de badkamer en keuken. Oh ja, die gaan naar hun werk! Ik heb lekker vakantie, dus kan nog even lekker blijven liggen. Even later viel ik weer lekker in slaap.

Rond 10.00 werd ik wakker. MMM, lekker geslapen. Ik rekte mijzelf lekker uit. Gedroomd over wat er gebeurt was in de speelgoedwinkel. Wat was dat fijn. Eenzelfde kriebel ontstaat weer in mijn spleetje. Ik wrijf er een beetje over, door mijn pyjama heen. Ik bedacht mij dat ik nu weleens lekker uitgebreid kan gaan douchen! Snel sprong ik uit bed, liep naar de badkamer waar ik mijn pyjama uitdeed, netjes in de wasmand, gevolgd door mijn onderbroekje. Lekker naakt, ik kan daar zo van genieten, sinds vorige week. De vloerverwarming stond aan, lekker, ik knuffelde met mijn voetjes en tenen de stenen vloer. Naakt stond ik voor de levensgrote spiegel. Ik bekeek mezelf, en was best tevreden. Ik wreef met mijn handen over mijn lichaam, mijn benen, mijn schaamlipjes, mijn buik en borstkast. Jammer dat ik nog geen borstjes heb, bedenk ik. Ik ben best jaloers op Kim, die heeft al mooie puntjes. Hoe zou dat bij mij staan? Ik trek mijn tepels een paar cm naar voren, hihi, zo heb ik ook tietjes! En bekijk mezelf zo voor de spiegel. Dat staat mij goed, bedenk ik trots. Daarna maak ik van mij handen een soort BH cups en wrijf mijn huid een beetje van onder naar boven, zodat er ook weer wat tietvorming ontstaat. Dat ziet er goed uit bedenk ik. Mijn tepels worden er hard van! Hoe zouden de tietjes van Kim voelen, fantaseerde ik. De volgende keer ga ik ze voelen besloot ik. Door al dit gewrijf ontstond er een fijn gevoel in mijn plassertje. Een enorme drang om mezelf te verwennen ontstond. Ik ging lekker op de rand van de badkuip zitten en spreidde mijn benen. Raar eigenlijk bedacht ik, dat mijn lipjes zo dicht blijven terwijl die van Kim gelijk open gaan.

Ik duwde mijn lipjes uit elkaar en vond al snel weer dat fijne plekje. Ik kreunde luid. En genoot van mijn eigen aanraking. Ik fantaseerde hoe het zou zijn als een piemel mijn sneegaatje in zou gaan. Ik heb laatst piemels op internet gezocht. Wat een enorme dingen zijn dat. Ik denk dat mijn gleufje daar nog te klein voor is. Die van mijn vader is wel wat kleiner, dan die ik op internet zag. En ik heb een keer het piemeltje van mijn neefje gezien, die was maar een paar cm. Daarna dacht ik aan de meisjes uit mijn klas, als ik die naakt zag met douchen na de gym. Sommige hebben al tietjes, zelfs al groter als Kim, sommige hebben al schaamhaar, sommige zijn al ongesteld, sommige hebben hele dunne kale lipjes, bij sommige hangen er flapjes uit. Terwijl ik hier zo over fantaseerde stak ik voorzichtig voor de eerste keer een vinger in mijn vagina. Ohhhhhh zuchtte ik. Wat heerlijk, de opening zat strak om mijn vinger heen, na ongeveer 4 cm werd het minder fijn, een krampachtige pijn ontstond, ik besloot mijn vinger weg te trekken. De pijn was gelijk weer weg. Zo ging mijn vinger er weer in en ging zo op en neer, maar niet meer zo diep. Met mijn andere hand masseerde ik mijn knopje. Mmmmmm, wat heerlijk. Ik hoop dit snel weer te kunnen doen samen met Kim en Rinske. Ik dacht aan de keer dat ze met haar tong door mijn sneetje ging. Sloot mijn ogen en genoot intens van het plezier in mijn kutje.

Wat ik door het sluiten van mijn ogen dus niet merkte, was dat mijn zusje heel zachtjes de badkamer was ingeslopen. Ze keek met open mond en wijd gespreide ogen toe, naar wat ik aan het doen was.

Ik voelde dat het hoogtepunt naderde, ik masseerde mijn clitje hard en wreef met mijn andere hand over mijn tepels en kneep er een beetje in.

Een harde kreet schoot uit mijn mond, alle spieren trokken samen, en voelde mijn vagina samen knijpen, het nat droop over mijn hand. Zachtjes trok het orgasme weg en ontspande mijn lichaam zich. Ik genoot van het gevoel. Ik opende mijn ogen, schrok mij ik weet niet wat. Ik stond oog in oog met mijn zusje. Die echt heel verbaasd keek, naar wat ik aan het doen was. Ga weg, schreeuwde ik, ik sloeg 1 hand voor mijn kutje en de ander voor mijn tepels.

Eline vroeg, wat doe jij nou?

Ga weg, riep ik! Nee, zei Eline, ik ga dit tegen mamma vertellen.

Neeeee, neee riep ik, dat doe je niet, want dan ga ik vertellen dat jij snoep hebt gestolen bij de Albert Heijn.

Maar wat deed je dan vroeg ze, het zag eruit of het heel fijn was. Je deed iets met je plassertje, dat zag ik, zei ze fel!

Dat is iets voor grote meisjes, jij bent pas 8, dan kan dat nog niet.

Waarom niet?? Zegt ze, ik heb toch ook een plasgaatje?

Wie heeft je verteld hoe je daar plezier kan maken? Mamma?

Ze is heel nieuwsgierig, bedenk ik. En als ze haar zin niet krijgt, dan verteld ze het vast door. Ik haal mijn hand weg voor mijn kutje. Het nat druipt eruit.

Kijk zeg ik, hier zit een fijn plekje, als je daar aanzit dan krijg je een fijn gevoel.

Wie heeft je dat geleerd? vroeg ze. Ik antwoordde eerlijk, Rinsk e. Wie is dat? Vroeg ze. Dat is een aardige mevrouw van de speelgoedwinkel in Dokkum, je weet wel.

Oh ja, die ken ik wel zij ze, die is heel aardig.

Zou ze het mij ook kunnen leren, denk je?

Vast wel, antwoordde ik. Wil je er heen dan? Ja, lijkt me leuk! Zei ze iets te snel. Je moet dan wel al je kleren uit doen hé! Vind je dat niet erg? Vroeg ik. Nee hoor, zei ze, jij hebt mijn plassertje toch al zo vaak gezien, en ik zag net dat jij het heel lekker vond, en dat wil ik ook wel leren. En die Rinske heeft vast wel vaker een plasgaatje gezien en is zelf ook vrouw, dus dat maakt niet uit.

Zullen we vanmiddag naar Dokkum fietsen? Dan gaan we samen. Deal? Oké! Zei ze en gaf mij een kus en een knuffel. Lief van je, zegt ze er nog zachtjes achteraan. Oké zeg ik, dan ga ik nu lekker douchen!

Pffffff, ze verliet de badkamer. Ik bedenk mijzelf, wat heb ik nu weer beloofd. Aan de andere kant….. Is het ook wel spannend om haar het eerste hoogtepunt te geven en het ook mee te maken. Ik word er weer kletsnat van, maar besluit mijzelf niet nog een orgasme te geven, die bewaar ik voor vanmiddag!

Ping! En app van Lisa, zie ik!  Verheugd open ik de app en lees dat Lisa vanmiddag naar de speelgoedwinkel komt, met haar zusje. Ik krijg gelijk een lekker gevoel in mijn kutje. Mmmmmm twee mooie meisjes…..

Verder lees ik dat haar zusje ook wil leren wat masturberen is.

Snel antwoord ik dat dat ze samen van harte welkom zijn.

Daarna ga ik gelijk op zoek naar PD. Riep naar hem dat Lisa onderweg is. En laat hem de app  lezen. Ondertussen zie ik een bobbel in zijn broek ontstaan.

Hahaha, fijn zei hij, ik ga mij weer in het magazijn verstoppen. Goed? Ik vind dat het prima, geniet ervan zeg ik tegen hem.

Ondertussen zijn Eline en Lisa onderweg. Het is best een stuk fietsen. Ze hebben voor dit moment allebei een jurkje aangetrokken die heel erg op elkaar lijken. Ze lijken wel een tweeling zo, alleen met 2 jaar leeftijdsverschil. Eline heeft net zulke prachtige rode haren als Lisa. Beide dragen hun haren in een dikke paardenstaart. Ze is net zo mager, mooie ogen, kortom ze is net zo aantrekkelijk als Lisa. Onderweg vraagt Eline van alles over kutjes en piemels. Maar op bijna elke vraag antwoord Lisa: dat zal je vanmiddag allemaal zien, voelen en leren.

 Iets wat verlegen, en allebei met een rood hoofd van de spanning staan ze voor de winkel. Lisa vraagt nog 1 keer voor de zekerheid, weet je het zeker Eline? Ze knikte alleen maar en opent voor mij de deur en liep zelfverzekerd naar binnen.

Hoi Lisa, zei ik, terwijl ik mijn vagina voelde glibberen, terwijl ik naar haar liep. Wat leuk dat je er weer bent. Wie heb je meegenomen? Lisa stelde naar zusje Eline voor. Een prachtig meisje, dat zag ik gelijk. Zullen we gelijk door het magazijn lopen? Beide meisjes knikte alleen maar.

Ik volgde de meisjes en genoot van hun prachtige paardenstaarten en hun wiebelende kontjes.  Een beetje ongerust keken ze rond.

Eline, vroeg ik, waarom ben je met je zusje meegekomen?

Ze vertelde het hele verhaal, dat ze Lisa bezig had gezien met haar plassertje en dat ze dat ook wel wil leren. Maar ook vertelde ze dat ze het anders aan haar moeder zou gaan om dit te vertellen. Aha, zei ik, dus je chanteert je zusje! Dat vind ik niet zo netjes! Elien kreeg er een kleur van en keek verlegen naar beneden. Sorry, zei ze, maar ik wil zo graag ook mezelf lekker voelen.

Dat mag zeker, zeg ik, en ik wil het je ook leren, maar op 2 voorwaarden. Wat zijn die? Vroeg Eline met een piepstemmetje. De eerste, dit mag je nooit, maar dan ook nooit aan je ouders vertellen. Ga je daar mee akkoord? Ja! Antwoorde ze luid.

En als tweede, de eigenaar van de winkel, die heet PD, ik wil dat die erbij is als je je eerste hoogtepunt krijgt. Mee eens? Ohhhhhh is dat een man? Vroeg Eline. Ja, zei ik, maar hij is heel aardig, en zal niets doen wat jij niet wil. Eigenlijk zal hij alleen kijken. Als je er niet mee akkoord gaat, dan ga ik je ook niets leren.

Eens? Oke, zei Eline, vooruit dan maar, ik wil het zo graag, dat ik het er voor over heb.

PD riep ik!!! Kom maar. Achter de stelling kasten kwam PD tevoorschijn, rood hoofd, en een enorme bobbel in zijn broek. Dank je wel Rinske, zei hij.

Zullen we dan maar beginnen, vroeg ik, ben je er klaar voor Eline? Ze knikte.

PD, vroeg ik, doe de kleding van Eline maar uit. Hij pakte de onderkant van haar jurkje op en trok die omhoog. Met een automatisme stak Eline haar handen omhoog, waardoor PD h eel eenvoudig het jurkje over haar hoofd kon uittrekken. Een groot deel van haar prachtige lijfje werd zo zichtbaar. Wat een teer en breekbaar poppetje is ze zo, bedacht ik mijzelf, maar ze is mooi en zelfverzekerd! De handen van PD gingen naar het onderbroekje, hij pakje de rand en trok het teder en respectvol naar beneden. Een heel smal plooitje huid werd zichtbaar.

Waar Lisa bolle schaamlipjes heeft, heeft Eline heel magere lipjes, eigenlijk huidplooitjes.

Ze ruikt lekker! Zegt PD en neemt een stap naar achteren om haar te bewonderen.

Ga maar op de oude kantoorstoel zitten, daar heeft je zus het ook op geleerd!

Ze gaat zitten en  ze kijkt nerveus naar ons.

Ik ga voor haar op mijn knieën zitten, PD gaat links van mij zitten, Lisa rechts van mij.

Vol spanning kijken we elkaar aan. Doe je beentjes maar zo wijdt mogelijk uit elkaar, Eline.

Dat doet dat direct. Een mooie opening ontstaat. Ze heeft nauwelijks kleine schaamlipjes, dat is slechts een geribbeld stukje huid, niets bedekt haar opening die wijdt open staat. Een opening ter grote van een een twee euro munt. Kijk, zeg ik tegen PD, je kan de rand van haar maagdenvlies zien zitten op een cm of 5-6 diep. Daarachter duidelijk zichtbaar haar baarmoedermond. Als ik mijn benen wijdt doe dan zie je dat niet, denk ik bij mezelf.

Kijk, Eline, hierboven, daar zit je clitoris, je lekkere plekje. Zal ik beginnen? Ze knikte. Ik maak mijn wijsvinger nat en raak voorzichtig haar knopje aan. Een rilling gaat door haar lijfje. Ik  begin het knopje te masseren, en ik zie dat ze geniet. Ze kreunt luid, en geniet van mijn activiteiten bij haar plasgaatje.

Ik steek mijn vinger probleemloos bij haar naar binnen en zet met duim stevig op haar clitje, ze kreunt van genot. Ze vraagt of Lisa en PD ook hun kleren uit willen doen.

Lisa geeft gelijk gehoor en trekt haar jurkje uit en stapt uit haar onderbroekje. Ze wrijft over haar lipjes en kijkt naar PD.

Die juist op dat moment zijn boxer uitdoet. Een groot stuk mannenvlees staat rechtop.

Lisa en Eline kijken er met ontzag naar.

Lisa merkt op dat de piemel er heel anders uit ziet als die van hun pappa. Pappa heeft een rode bol aan het einde, zegt Lisa. PD moet lachen, kom maar zegt hij.

Pak m maar beet en schuif de huid maar naar achteren.

Lisa doet dat en tot haar verbazing komt er een rode bol tevoorschijn. Ja, nu is ie hetzelfde, zegt ze blij!

Ondertussen lik ik en vinger ik Eline als een bezetene. Ze kreunt, trilt en kronkelt onder mijn handen. Maar een hoogtepunt, dat wil nog niet lukken. Ik denk dat je nog te jong bent voor een orgasme, Eline. Ze kijkt me beteuterd en teleurgesteld aan. PD fluisterde in mijn oor, misschien kan ik met mijn pik wel een orgasme geven…

ik kijk Eline aan en zeg, misschien lukt het al PD zijn piemel in jou plassertje stopt. Maar dat kan wel een beetje pijn doen. Daarnaast ben je nu nog maagd, en daarna niet meer. Ontmaagden kan maar 1 keer, en wil je dat dan met PD doen?

Eline geeft duidelijk aan dat ze het wil en een orgasme wil. Doe maar zegt ze.

PD tilt Eline op en legt haar op haar rug op het Bureau. Ze pakt haar benen beet en duwt ze uit elkaar. Haar opening is weer open en wil zijn pik ontvangen.

Lisa en ik pakken elk een hand van Eline vast ter geruststelling en om mee te voelen met dit ultieme moment. PD zet zijn eikel tegen de opening van Eline en vraagt nog een keer of ze dit echt wil. Ze knikte. Langzaam schuift zijn staaf naar binnen . Haar meisjes vlees staat strak gespannen om zijn pik. Na een paar cm zag ik haar gezicht betrekken. Ze kreunde pijnlijk. Ik fluisterde, PD gaat je nu ontmaagden, dat doet even pijn, even flink zijn. Meteen beukte PD door en schoot nu helemaal in het kleine lichaampje, Eline kermde en huilde een beetje. Het deed zichtbaar pijn. Bloed vormde als als een ring om de pik van PD, die gewoon door bleef pompen. Langzaam zag ik het genot weer terug komen op het gezicht van Eline. Ze kreunde en kronkelde. Zweet parelde van haar gezicht.

Ze sloot haar ogen en genoot intens. Plots spande al haar spieren aan, gilde luid, trok haar plasspieren aan en knelde de pik van PD af. Een geweldig orgasme bereikte haar. Tijdens dit hoogtepunt spoot PD zijn zaad op volle kracht in de baarmoeder van Eline. Wat een genot. Na enkele minuten kwam PD weer bij zijn positieven. Hij haalde zijn pik uit het kleine kutje, sperma gemengd met bloed golfde uit haar gaatje.

Ook Eline kwam weer bij. Bedankt zei ze, dit is geweldig, en bleef lekker met haar benen wijdt zo liggen.

Lisa vroeg aan PD of hij zijn zaad mocht proeven.

Ja hoor schatje, ga je gang, zei hij. Ze pakte zijn nog stijve en met bloed en sperma besmeurde pik beet, en likte eraan. Mmmmmm zei ze en naam daarna gelijk zijn hele eikel in haar mond en likte het schoon.

Wil je mij ook ontmaagden, vroeg Lisa? Ja hoor, zei PD, ga maar op het bureau liggen.

Hooooooo, riep ik, dat kan niet.

Vragend keken PD en Lisa mij aan. Waarom niet? Nou, Lisa kan elk moment ongesteld worden, dat betekend dat ze al vruchtbaar kan zijn, en dus zwanger kan worden. Dat willen we echt niet! Dus we moeten condooms hebben, of Lisa moet aan de pil.

Teleurgesteld keken we elkaar aan. Eline vroeg, wordt ik nu zwanger dan? Nee hoor meisje, zei ik, jij wordt voorlopig nog niet ongesteld. Dat wordt je pas als je een jaar of 10 word, zoals je zus.

PD zegt: ik heb een oplossing, ik kan haar ook in haar poepertje nemen, toch? Dan wordt ze niet zwanger, maar voelt ze wel mijn lekkere pik in zich.

Wil je dat Lisa? Dat is wel raar, zegt ze, maar het lijkt me wel spannend. Oké dan! PD tilt haar op en legt haar op haar buik op het bureau, haar benen bungelen naar beneden. Hij pakt met zijn grote handen haar kadetjes beet en drukt ze uit elkaar. Een mooi roze sterretje wordt zichtbaar. Even ontspannen meisje, zegt PD. Doe maar alsof je moet poepen. Haar sterretje ging langzaam een beetje open. Onmiddellijk zetten PD zijn eikel er tegenaan een stootte naar binnen . Een kreun en gil kwam uit Lisa. Met haar hand ging ze naar haar poesje en begon zichzelf te masturberen. PD stootte telkens weer zijn hele neukstaaf in het kontje van Lisa. Beide hadden het duidelijk fijn samen. Eline kwam voor mij staan en pakte mijn hand en dirigeerde die richting haar gleufje. Ik masseerde haar clitoris. Ze kreunde van genot. Met een ferme keiharde gil kwam Lisa klaar, perste haar anus zo dicht dat de pik van PD vast zat wat ook hem weer een hoogtepunt bezorgde en spoot haar darm vol met sperma. Terwijl Eline dit schouwspel bekijkt, gilde ook zij het uit en bereikte haar tweede orgasme van haar leven.

Na een paar minuten gaf Eline aan dat ze het koud had en haar kleren aan wilde. Ik pakte haar spullen bij elkaar, Maar schrok van wat ik zag. Haar benen zaten vol met bloed en sperma. En bloed bleef tussen haar huidplooitjes vandaan komen. Je moet wel even wassen en een tampon in doen, zeg ik.

Is ze ongesteld dan? vraagt Lisa jaloers? Nee hoor, zeg ik, dat komt gewoon door de ontmaagding, dat is over een paar uur over. Ik pak een tampon en stop die in haar snee. Gelijkertijd veeg ik haar benen schoon zodat ze zich kan aankleden. Onderwijl hebben PD en Lisa zich ook aangekleed.

Lisa komt naar mij toe en vraagt, wil je voor de volgende keer condooms regelen? Want ik wil ontmaagd worden, net als Eline. Ik knik, komt goed meisje!

Ze stappen op de fiets en gaan met een beetje pijnlijk gezicht op hun zadel zitten en fietsen zwaaiend weg. Tot snel roepen ze!!

“Is er iets, Rinske?”

De vraag van PD rukt me uit mijn gedachten. Er is inderdaad iets. Iets dat me al sinds Lisa en Eline weg zijn bezig houdt. Ik schaam me er alleen voor. Het klinkt zo egoïstisch.
“Je kan het gewoon zeggen hoor, Rinske. Na wat wij gisteren samen hebben gedaan, en wat we vandaag met Lisa en Eline hebben beleefd, hoeven wij echt geen geheimen meer voor elkaar te hebben.”
Ik keek naar hem en iets in zijn kalme, rustgevende en accepterende blik maakte dat ik me opeens veilig voelde om te delen.
“Ik weet dat ik gewoon blij moet zijn voor die meisjes en blij dat ik daar bij mocht zijn en heb mogen helpen. Maar toch, toch ben ik ook gewoon een beetje jaloers!”
“Jaloers? Waarom dan, precies?”
“Ze zijn samen nog jonger dan ik in mijn eentje, maar zij hebben al een man in zich gevoeld en ik …”
Ik stopte met een snik en vocht tegen de tranen.

Voor ik wist wat er gebeurde had PD zijn sterke armen om me heen.
“Och lieverd, dat wist ik niet. Heb jij nog nooit …?”
Ik schudde mijn hoofd ontkennend.
“Gisteren, met jou, was de eerste keer dat ik wat dan ook met een man deed. Wel al met vrouwen en meisjes, maar niet …”
PD beëindigde de omhelzing en ik moest me inhouden om hem niet vast te houden. Met gestrekte armen hield hij mijn schouders op afstand en bekeek me van top tot teen.
“Lieverd, met hou jij er uit ziet kan ik me niet voorstellen dat jij geen horde aanbidders achter je aan hebt lopen!”

Ik glimlachte. Ik besloot maar niet te zeggen hoe vaak ik irritante kerels met hun stomme smoezen had moeten afwijzen. Kerels waarvan ik op een kilometer afstand al kon ruiken dat zij alleen maar hun pik in een gat wilden steken om zelf klaar te komen, maar niks gaven om mij en mijn plezier. Die niet zoals de vrouwen waar ik mee geweest ben zouden weten hoe ze mij kunnen laten klaarkomen. En het ook niet willen leren.
Ik kon hem niet zeggen dat ik, althans in elk geval voor die eerste keer, een man wil die naar me kijkt zoals PD nu naar me kijkt. Met liefde. Voor mijn lijf maar ook voor mij.
Een man die mij kan laten klaarkomen zoals vrouwen dat kunnen. En zoals PD dat gisteren deed.

Ik schrok toen ik me voor het eerst bewust werd van wat ik eigenlijk al sinds gisteren wist. Dat ik wilde dat PD het zou doen.
Maar die kans was voorbij. Hij had nu het strakke kutje van Eline gevoeld. En het kontje van Lisa, en hij wist dat zij terug zou komen voor meer.

PD leek mijn stilzwijgen verkeerd te begrijpen, want opnieuw sloot hij mij in zijn troostende armen.
“Lieverd, de juiste komt echt nog wel voor jou!”
En daarna kuste me, maar enkel op mijn wang. Begreep hij dan niet wat ik wilde? Hoe kon hij zo lief en tegelijk zo dom zijn?

Maar opeens herinnerde ik me de les die mijn ouders me vroeger geleerd hadden. Als er iets is dat je wilt, dat je écht wilt, ga er dan voor. Volop. Niet bang voor de gevolgen, want geen enkel gevolg kan erger zijn dan een leven lang spijt.
“Ik denk dat ik mijn kans heb gehad, PD. En hem heb laten lopen.”
Hij keek me afwachtend aan.
“Ik was niet lang geleden met een man. Een man waarvan ik echt hoopte dat hij het zou willen. Maar …”
Ik aarzelde.
“Maar wat, Rinske? Echt, je kan alles zeggen. Ik denk niet dat ik je kan helpen, maar ik kan wel luisteren en je serieus nemen.”

Ik glimlachte van binnen. Als hij eens wist hoe zeer hij me kon helpen. Maar ik kon het niet over mijn lippen krijgen om gewoon direct te zeggen dat ik hem wilde. Dat ik wilde dat hij me zou neuken. Want dan zou hij natuurlijk lachen en zeggen dat hij veel liever met Kim en Lisa en Eline wilde neuken, en dat ik veel te oud voor hem ben. Maar toch wilde ik wel IETS zeggen.
“Maar toen ik de kans had om die man te zeggen wat ik wil, om hem te vragen … toen heb ik in plaats daarvan die man juist geholpen om te neuken met anderen. Jonge meisjes. Veel strakker dan ik. Dus nu wil die man mij natuurlijk niet meer!”

Even was het stil. PD keek verbaasd.
“Maar dat klinkt bijna net zoals …”
En toen viel zijn mond wijd open toen het kwartje viel.
“Wat? Begrijp ik je nu goed, Rinske? Heb je het over mij?”
Ik knikte, in angstige afwachting van de afwijzing die ongetwijfeld zou volgen.
“Maar … ik ben oud genoeg om je vader te kunnen zijn. Ik ben kalend. En dik.”
“Gezet” verbeterde ik PD.
“Waarom dan, Rinske?”
“Het gaat voor mij niet om leeftijd. Of uiterlijk. Of althans niet alleen. En u ziet er echt nog wel goed uit hoor.”
“Zeg alsjeblieft jij, Rinske. Na wat we gisteren gedaan hebben. En na …”

Ik viel hem in de rede. Ik was er nog niet klaar voor om PD vriendelijk en beleefd te horen zeggen hoe vereerd hij was door mijn vraag maar dat hij me niet wilde.
“En als u … sorry, jij naar me kijkt, dan zie ik dat je echt om me geeft. Toen je me gisteren vingerde en niet aan jezelf dacht maar alleen aan mezelf. En nu, nu je zo je best doet om mij te troosten.”
Ik snikte even en sidderde toen PD mijn rug zachtjes streelde.
“Maar nu wil je mij vast niet meer, nu je het hebt gedaan met Eline en Lisa en straks weer met Lisa.”
“En hopelijk ook met Kim,” voegde PD toe, en mijn hart brak een beetje, maar toen kuste hij mijn voorhoofd en ging verder: “maar dan wel met jou erbij, Rinske. En nee, je hebt het mis. Ik ben pedofiel, ik geil op kinderen. Maar niet alleen op kinderen. Als jij in de winkel bent dan krijg ik nooit mijn werk af, dan kan ik alleen maar naar je kijken. Als ik had geweten dat jij wilde, dan had ik je gisteren al meegenomen naar bed en je verder verwend. Maar ik was blij met wat je me gaf en durfde niet meer te vragen.”
“Oh? Echt?”
“Ja, echt.”
“En nu dan?”

PD glimlachte. Hij kuste me opnieuw. Dit keer op mijn mond, en ik voelde mijn hele lijf tintelen toen ik dat voelde.
“Je hebt in zoverre een klein beetje gelijk … ik ben net twee keer klaargekomen in de strakste gaatjes die ik ooit gehad heb. Ik ben de jongste niet meer. Ik heb tijd nodig om te herstellen. Maar ik wil die tijd goed gebruiken.”
Ik keek hem afwachtend aan.
“Jij krijgt vandaag je eerste ervaring met een man. Maar ik ga je niet alleen neuken. Dat gaan we ook doen. Maar daarvoor ga ik je behandelen zoals elke man een prachtige vrouw zoals jij zou moeten behandelen. Ik sluit de winkel. Jij gaat naar huis. Kleed je aan in je mooiste kleren. Ik kom je over een uur halen en dan gaan we uit eten in het sjiekste restaurant van Dokkum.”

Een uur later stond ik klaar. Ik had gekozen voor een zwarte gala jurk die aan de rugkant helemaal open valt, en waarvan ik weet dat mijn billen er heel goed in uitkomen. De lengte kwam tot tussen mijn knieën en heupen, zodat ik wist dat niemand kon zien dat ik geen ondergoed droeg behalve als ik dat wilde laten zien.
PD belde stipt op tijd aan. Hij droeg een prachtig pak dat er uit zag alsof hij nooit van alleen de omzet van de winkel kon betalen. In zijn handen had hij een rode roos die hij mij gaf. En toen bekeek hij mij van top tot teen. Ik draaide een rondje om hem mijn blote rug te laten zien, en mijn kontje, en keek hem toen snel aan voor zijn reactie. Ik werd niet teleurgesteld. Ik zag de begeerte in zijn ogen, en zijn woorden bevestigden het.
“Prachtig Rinske. Iedereen zal straks jaloers op me zijn!”

De uren daarna waren een droom. Elke keer als iemand naar me floot of keek merkte ik hoe PD trots glimlachte.
“Laat ze maar,” fluisterde hij de eerste keer, “dat is omdat zij jou willen. Maar zij hebben je niet. Ik heb je. En zij hebben het nakijken.”
In het restaurant werd ik een paar keer aangezien als PD’s dochter. En dan lachte hij breed naar degene die dat zei, stak kinderachtig zijn tong uit, en zij “ik heb geen dochter, meneer, maar ik hoop dat mijn date van vanavond daar verandering in wil brengen.” En lachte dan hard om de geschokte maar ook vaak jaloerse blikken.

Maar meer nog dan het gevoel dat ik mooi en begeerlijk was, gaf PD me het gevoel dat ik bijzonder was. Alles draaide om mij. Ik werd door het personeel in de watten gelegd, omdat PD ze dat vroeg. En hij legde me zelf in de watten. Schoof mijn stoel aan. Hield de deur open.
De eerste keer protesteeerde ik nog.
“Ik ben geëmancipeerd, ik kan dat zelf.”
“Dat weet ik, Rinske. Ik zou je niet hebben aangenomen als ik dacht dat jij nog niet eens een deur kan openhouden. Maar vanavond ben jij mijn speciale gast en wil ik alles voor je doen. Als dat mag.”
Ik smolt een beetje en knikte, met een traan in mijn oog.

Na de derde gang was PD even naar de WC gegaan. Ik keek om me heen of niemand het zag, zette toen mijn benen uit elkaar en trok mijn jurk ver genoeg op dat ik wist dat PD bij terugkomst zou zien dat ik geen ondergoed aan had.
Ik werd niet teleurgesteld. Ik zag hem komen aanlopen en hij stond abrupt stil; zijn ogen werden zo groot als schoteltjes en een brede glimlach verscheen om zijn mond. Veel langer dan nodig bleef hij staan rommelen bij zijn stoel voordat hij weer ging zitten, en al die tijd keek hij met een genietende blik naar mijn blote kruis.
Even keek hij om zich heen. Toen verstelde PD opzichtig iets in zijn broek voordat hij ging zitten.
“Jammer dat er nog twee gangen komen, want ik zou je het liefste nu mee naar huis nemen. Of hier ter plekke uitkleden en op de tafel nemen.”

Maar daarna knipogde hij en bestelde nog een fles wijn. En werd weer helemaal de gentleman die mij de beste avond van mijn leven bezorgde. Zonder haast. Zonder me de indruk te geven dat hij me alleen maar zo behandelde om in mijn niet aanwezige broekje te komen.
Ik had nog nooit zo lekker en zo uitgebreid gegeten. Maar uiteindelijk waren ook de koffie en de “home made” bonbons op. Ik weet niet hoe PD het voor elkaar kreeg te betalen zonder dat ik zelfs maar de kans kreeg om te praten over wie zou betalen. En eerlijk gezegd was ik blij want ik was al bang dat dit restaurant ver boven mijn budget zou gaan. En ik had intussen wel door dat PD, in elk geval vanavond, een gentleman van de oude stempel voor me wilde zijn. En dus voor me wilde betalen, zonder dat ik daar iets voor terug hoefde te doen.

De taxi stopte voor mijn huis, en ik keek verbaasd naar PD.
“Jouw keuze, Rinske. Je mag hier uitstappen. Dan heb ik genoten van een heerlijke avond samen, jij hopelijk ook, en dan zie ik je morgen weer in de winkel. No hard feelings. Of je mag blijven zitten en dan ga je mee naar mijn huis.”
“PD, je wéét toch wat ik wil?”
“Ja, dat weet ik. Maar het kan zijn dat je van gedachten bent veranderd. En je bent tot niets verplicht.”
Ik gaf geen antwoord. In plaats daarvan sloot ik mijn armen om zijn nek en kuste hem vol op zijn mond. Al snel voelde ik hoe PD zijn mond opende en zijn tong voorzichtig de mijne binnenkwam. Een paar minuten hielden we onze kus aan, de verbaasde taxi chauffeur totaal negerend. Maar uiteindelijk stopten we de kus.
PD knikte naar de chauffeur en de taxi trok weer op.

Ik had verwacht dat we naar de winkel zouden gaan, waar PD een appartementje op de verdieping had. Maar we gingen een andere kant op.
“Ja, ik slaap vaak boven de winkel. Dat is makkelijk. Maar ik ga zo’n speciale avond als wij hebben gehad, en nog steeds hebben, niet eindigen in dat kleine appartementje. Ik heb ook een echt huis. Daar gaan we nu naar toe.”

Zijn huis was niet speciaal. Gewoon een rijtjeshuis in een buitenwijk van Dokkum. Maar toen we binnenkwamen zag ik wel een mooie inrichting. PD regelde wat bij het licht en de computer en toen dimde het licht en speelde romantische muziek op de achtergrond.
PD keek me wat ongemakkelijk aan.
“Wil je eerst nog wat drinken, Rinske? Of meteen … eeuhhh … jeweetwel.”
Bijna had ik een flauwe opmerking gemaakt over hoe ongemakkelijk hij opeens deed. Maar ik zag hoe kwetsbaar hij op dat moment was en ik wilde niet kapot maken wat we in de hele avond hadden opgebouwd.
“Nu meteen, PD, als jij dat ook wil. Vanavond was heerlijk. Maar ik ben hier nu al een paar uur klaar voor. Ik kan niet meer wachten en ik wil niet meer wachten. Neem me mee naar je slaapkamer en maak een vrouw van me.”
“Oké, laat me dan even een condoom pakken.”
“Dat hoeft niet. Ik ben aan de pil. Bewaar je condooms maar voor Lisa. En Kim, want die komt vast ook nog wel. Ik wil jou echt in me voelen, zonder rubber.”

PD nam mijn hand in de zijne en ging me voor naar een andere deur. Ook hier was het licht al gedimd maar er was geen muziek. Een groot tweepersoonsbed stond in het midden van de kamer, netjes opgmaakt met schoon beddengoed. Ook zo’n detail waarvan ik me afvroeg of veel mannen daaraan zouden denken.
“Je hoeft nog steeds niks, dat weet je toch?”
“Dat weet ik PD. Maar ik wil dit. Ik wilde het gisteren al. Ik wilde het vanmiddag nog meer. En nu, na deze avond, is er niets dat ik liever wil.”

PD zie niks. Hij trok me tegen zich aan en zoende me weer op mijn mond. Ik voelde hoe mijn lijf smolt in zijn sterke armen terwijl zijn tong toegang zocht in mijn wachtende mond. Ik voelde zijn armen over mijn blote rug. Voelde hoe zijn handen de knoopjes van mijn schouderbandjes vonden en openden.
Hij liet me los en mijn jurk viel op de grond. Ik stond voor hem, bloot op mijn hakschoenen na. En ik zag opnieuw die blik van bewondering gemengd met pure dierlijke begeerte in de ogen van PD. Ik had me nog nooit zo mooi, zo sexy gevoeld als nu. En ik genoot van het gevoel.

PD pakte me vast, tilde me op, en legde me op het bed. Zijn sterke handen pakten mijn dijen en duwden ze uit elkaar, zodat PD nu recht in mijn altussen al kletsnatte kutje kon kijken. En dat deed hij ook, en ik zag aan zijn ogen, maar ook aan de duidelijke bobbel in zijn broek, dat wat hij zag hem erg beviel.
PD trok nu ook zelf zijn kleren uit. Opnieuw viel me op dat ondanks zijn hangbuikje hij er toch best goed uitzag. En zijn harde pik, die ik gisteren al in mijn handen had gehad, leek me gewoon echt lekker!
“Hier heb ik al zo lang op gewacht!” hoorde ik hem zeggen. Ik verwachtte nu elk moment zijn lul in me te voelen. Ik sloot mijn ogen, klaar voor het moment, terwijl ik me afvroeg hoe het zou verschillen van mijn dildo’s en andere speeltjes. Maar toen voelde ik geen pik tussen mijn benen, maar een tong. PD’s tong. Aan de ene kant een vertrouwd gevoel, me herinnerend aan de vrouwentongen die me daar verwend hebben. Aan de andere kant toch anders. Ruwer, maar op een goede manier. Steviger. Zelfbewuster. Krachtiger.
Mannelijker, dus.

Ik had even mijn ogen geopend, maar ik sloot ze weer en gaf me over aan het gevoel. Ik hoefde niets te doen. Alleen maar achterover liggen. PD’s tong bewoog door mijn gleufje. Hij speelde wat met mijn clitje, bewoog dan naar beneden. Ik voelde hoe hij druk uitoefende om tussen mijn lipjes in het gaatje naar binnen te gaan, maar dan ging hij terug naar mijn gevoelige clitje.
Ik kreunde en steunde van genot. Vooral toen ik opeens voelde hij PD een vinger in mijn nauwe gaatje stak en op en neer bewoog, terwijl hij tegelijk mijn clitje bleef likken en sabbelen.
PD voegde een vinger toe, en bleef intussen steeds andere manieren vinden om mijn gevoelige plekjes te verwennen. Dan stootte hij zijn vingers hard in en uit. Dan bleef hij diep in me en wriemelde om me van binnen te stimuleren. Dan weer bewoog hij ze loom naar buiten en weer snel naar binnen. Terwijl intussen zijn mond soms hard op mijn clitje zoog, dan weer zijn tong rondjes draaide of druk uitoefende, en af en toe ook zijn duim weer even bij mijn clitje kwam.

Ik voelde mijn orgasme opzwellen. Vanuit mijn kutje trok een warme tinteling door mijn hele lijf, en op het moment dat het mijn hoofd bereikte ontplofte mijn gevoel in een vuurwerk van genot en plezier. PD vertraagde heel even maar zodra ik merkte dat mijn orgasme afnam voerde hij het tempo weer op. Hij bleef maar doorgaan tot ik wel vier keer was klaar gekomen. Toen stopte PD, alsof hij aanvoelde dat het me anders echt te veel zou worden.

PD schoof zijn lijf omhoog, zodat hij me opnieuw innig kon zoenen. Ik proefde mezelf terug in zijn mond, terwijl ik genoot van PD’s strelende handen op mijn borsten.
“Je weet wat ik nu wil, Rinske. Maar als jij het niet meer wil, zeg dat dan.”
“Oh, PD, je weet dat ik het wil. Meer dan ooit tevoren. Doe het! Doe het nu!”

Opnieuw verschoof PD zijn lijf. Gesteund op zijn ellebogen torende zijn torso nu boven mij. Ik keek hem recht in zijn bruine ogen terwijl hij zijn heupen een beetje bewoog.
Toen voelde ik een druk tegen mijn schaamlippen. Iets drukte daar tegen, en ik wist dat het PD’s lekker pik moest zijn. Het voelde lekker warm. Zacht maar ook stevig.
PD voerde de druk op en ik voelde hoe mijn lipjes uit elkaar werden gedrukt door deze zo gewenste indringer.
“Geen pijn?” informeerde PD bezorgd.
“Je bent dan wel mijn eerste man, maar ik heb echt wel speeltjes daar gehad. Sommige groter dan jij bent. Maak je geen zorgen, PD. Het voelt heerlijk en je kan gewoon dieper gaan.”

Dat liet PD zich geen twee keer zeggen.
Ik voelde hoe hij de druk opvoerde, en toen vulde mijn vagina zich met zijn harde leuter. En het was heerlijk! Ja, ik had dildo’s die ongeveer dezelfde maat en vorm hadden. Maar dit was zo veel anders. Zo veel beter.
Toen PD helemaal naar binnen was en even pauzeerde voelde ik zijn vlees nog steeds zachtjes pulseeren in mijn nauwe opening, door het bloed dat door zijn pik stroomde. Hij was niet te koud, niet te warm, maar precies de goede temperatuur. En de blik in zijn ogen, die blik van ultiem genot, de extase waarmee hij naar me keek terwijl mijn strakke kutje zijn pik omklemde als een strakke zijden handschoen. Het was alles wat ik me ervan had voorgesteld maar dan nog beter!

“Ik ga nu bewegen,” fluisterde PD hees in mijn oor.
“Graag!” was alles dat ik kon uitbrengen.
Ik voelde hoe PD’s pik langzaam weer mijn grotje verliet. Ik wilde hem in me houden. Wilde dat gevulde gevoel houden. Maar tegelijk genoot ik hoe de ribbel van zijn eikel mijn gevoelige vaginawand masseerde. Ik hoorde mezelf weer kermen van genot, en hoorde hoe PD een soortgelijk geluid maakte.
En toen, nét voordat PD’s pik helemaal uit mijn kutje was, duwde hij hem in één snelle beweging weer helemaal naar binnen.
“Oooohhhh, lekker! Oh dat is heerlijk!”
“Je voelt zo goed! Oooohhhh”

En toen, zonder waarschuwing vooraf, begon PD opeens als een razende te bewegen. Met korte felle stoten trok hij zijn pik terug en ramde hem dan weer diep in mijn wachtende grotje. En opnieuw en opnieuw en opnieuw.
Tegelijk voelde ik zijn sterke hand weer naar mijn clitje reiken, en dat was alles dat ik nodig had om opnieuw te ontploffen in een heerlijk orgasme. Maar deze keer vertraagde PD niet. Zelfs terwijl ik krampend en kermend lag klaar te komen bleef hij zijn harde leuter in en uit mijn soppende kutje neuken, steeds mijn clitje masserend, waardoor ik vanuit mijn orgasme direct doorging in een tweede, en toen nog een derde. Al wist ik niet eens meer zeker of het nu aansluitende orgasmes waren, of één lang orgasme dat maar niet wilde stoppen.
En toen, terwijl ik nog steeds van het ene orgasme in het andere doorgleed, hoorde ik een luide grom. PD stootte nog één keer diep in me. Zijn lijf verstrakte. En toen voelde ik zijn vlees opzwellen in mijn kutje en daarna een onbekende sensatie. Ik keek naar PD, zag zijn open mond, zijn weggedraaide ogen, en wist wat ik voelde. PD schoot op dit moment de ene straal sperma na de andere diep in mijn lijf. De eerste man die in me klaarkwam.
En ik wist het zeker. Dit was de eerste keer maar niet de laatste.
Dit wilde ik nog veel vaker beleven!

PD bleef nog een tijdje liggen. Ik voelde hoe zijn pik in mij langzaam slapper en kleiner werd en toen uiteindelijk uit me gleed. Gevolgd door een stroompje plakkerige warme vloeistof.
“Dat was heerlijk, Rinske. Bedankt.”
“Jij bedankt, PD. Ik heb me nog nooit zo speciaal gevoeld als vanavond. De hele avond al.”
“Maar je bent dan ook heel speciaal. Dat maakt het makkelijk.”

Zijn laatste woorden stierven een beetje weg, en ik zag dat PD’s ogen dichtvielen.
Ik trok de lakens over ons heen en vouwde een arm over PD’s slapende lijf. Nog even lag ik te luisteren naar zijn rustige ademhaling. Toen viel ik zelf ook in slaap.

Lisa was de volgende dag al vroeg wakker, en stond vrijwel direct naast haar bed. Ze liep naar de badkamer voor een warme douche. Terwijl ze wachtte tot het water warm werd bekeek ze zichzelf in de spiegel. Gek. Vroeger had ze nooit veel gedacht bij hoe ze er uit zag. Maar na de ervaringen met Rinske en PD was ze zich opeens erg bewust van haar nog vlakke borstkas, van het streepje tussen haar benen, en het nog gladde heuveltje daarboven.

Terwijl het warme water haar jonge lijfje masseerde dacht ze na over de dag. Ze had allang bedacht wat ze vandaag wilde. Terug naar de speelgoedwinkel! En nu zonder Eline, zodat haar kleine zusje niet opnieuw alle aandacht zou krijgen. Vandaag was Lisa zelf aan de beurt. Hopelijk had Rinske condooms geregeld, zodat zij nu ook echt zou kunnen neuken. Zo stom dat haar kleine zusje nota bene eerder ontmaagd was dan zij!
Maar ze wilde dit wel met Kim delen. Ze had gisteravond al een appje gestuurd dat ze iets heel bijzonders had meegemaakt en dat Kim vandaag zeker langs zou moeten komen om te praten. Lisa’s plan was om daarna samen met Kim naar de winkel te gaan. En dan zou PD eerst Lisa kunnen ontmaagden, en daarna ook Kim. Hopelijk had Rinske genoeg condooms voor hun allebei!

Maar toen Lisa bij het ontbijt aankondigde dat ze vandaag weer met Kim naar Dokkum wilde fietsen stak haar moeder daar een stokje voor.
“Nee, je moet vandaag thuis blijven Kim. Ben je alweer vergeten dat oom Theo vandaag langs komt?”
“Oh ja.”
De teleurstelling in Lisa’s stem was duidelijk te horen. Mama keek verbaasd.
“Wat is dat nu? Anders ben je altijd super blij als oom Theo komt?”

Oom Theo was een opmerkelijk figuur. Zeer fors gebouwd. Wie hem in een schemerig steegje tegenkwam zou direct een blokje omlopen; met zijn ruim twee meter lengte en meer dan een meter breedte zag hij er imposant uit. Maar in het licht bleek dat het grootste deel van zijn omvang geen spiermassa was. En wie hem kende wist al helemaal beter. Hij had dan misschien een groot lijf, maar daarin klopte ook een groot hart. Theo zou nooit een vlieg kwaad doen!

Helaas was Theo nog vrijgezel. Hij had al vaak geprobeerd een leuke vrouw te vinden. Maar zonder succes. Ze vonden hem te groot. Of te dik. Of te zwaar. Of ze zeiden niet wat er was maar dat was dan ook duidelijk. Niet dat Theo heel hard had geprobeerd. Hij liet af en toe een escort girl komen. En verder had hij genoeg aan zijn fantasieën. Fantasieën die toch nooit uit zouden komen, dacht hij.

En hij had zijn nichtjes. Nichtjes waar hij volkomen dol op was. En zij op hem. Waar volwassenen naar hem keken en een te grote en te dikke man zagen, zagen kinderen een heerlijke grote knuffelbeer, die waar je hem ook knuffelde altijd lekker zacht en warm voelde. En die het heerlijk vond om te knuffelen en terug geknuffeld te worden. En dat ook altijd wel wilde.
“Lisa! Eline! Laat oom Theo nou eens met rust, die is hier niet om de hele dag alleen met jullie te spelen!”
Dat riepen papa en mama dan altijd. En altijd gaf Theo hetzelfde antwoord, met zijn diepe bromberenstem waar Lisa’s lijfje altijd een beetje ging meetrillen als ze op hem lag als hij praat.
“Ik kan heus wel voor mezelf opkomen, hoor! En ik vind het alleen maar fijn dat jullie meiden zo gek op me zijn. Ik hoop nog altijd een leuke vrouw tegen te komen die heel veel kinderen met me wil, maar tot die tijd geniet ik gewoon extra veel van mijn nichtjes!”

En de laatste keer was er een nieuwe bij gekomen.
“Lisa, wordt je zo langzamerhand niet te oud voor dat geknuffel?”
“Ach kom,” had Theo joviaal geantwoord, “ik ben 31 en ik ben dol op knuffelen. Iemand is pas te oud om te knuffelen als hij of zij dat zelf wil. Wil jij nog knuffelen, Lisa? Of liever een kietelaanval?”
Lisa had zonder woorden direct haar eigen kietelaanval ingezet, omdat ze wist dat aanval de beste verdediging was, maar even later had Theo toch gewonnen. Om na een stevige kietelbui in de onvermijdelijke stevige maar toch zachte knuffel van zijn sterke armen te eindigen.

Ja, ze vond het altijd leuk met oom Theo. Maar nu? Nu had ze toch echt liever met Kim naar PD en Rinske gegaan. Alleen kon ze dat natuurlijk niet zeggen.
“Oh, nee. ik vind het wel leuk. Ik was het alleen vergeten. En ik zou met Kim gaan … eh. winkelen. In Dokkum. Dus dat moet ik nu afzeggen.”
“Ja, bel haar inderdaad maar af. Mama en ik zijn de hele dag weg en ik denk dat oom Theo het druk genoeg heeft met jullie twee en er niet nog zo’n stuiterbal bij wil.”
Lisa zuchtte en schikte zich in haar lot. In elk geval had Rinske dan wel meer tijd om condooms te kopen. Ze had eigenlijk geen idee of dat wel kon in één dag.

Een uurtje later was Lisa het hele voorval alweer vergeten. Ze lag heerlijk op de bank, tegen de zachte zij van oom Theo geleund, een stevige arm om haar schouders. Aan de andere kant lag Eline op dezelfde manier, en met hun drieën keken ze naar een leuke film op Disney Channel.
Afwezig liet Lisa een hand over Theo’s borstkas en buik dwalen, terwijl ze voelde hoe zijn grote hand haar schouder zachtje masseerde. Haar hand botste tegen die van Eline die, zoals altijd, op precies dezelfde manier afwezig haar hand over Theo’s lijf streelde. En zoals altijd paste Lisa haar traject aan, zakte wat met haar hand, tot ze die ene plek voelde die niet zacht was.
En opeens, na al die eerdere keren dat ze dat wel merkte maar niet echt registreerde, realiseerde Lisa zich deze keer waarom die plek hard was. Dat moest de pik van oom Theo zijn. En die was duidelijk net zo hard als die van PD gisteren!

Nieuwsgierig bracht Lisa haar hand nu doelbewust naar het kruis van oom Theo. Ze sloot haar vingers om de harde bobbel in zijn trainingsbroek en tastte het van onder tot boven af.
“Wow, groot,” fluisterde ze, terwijl tegelijk oom Theo een luid gutturaal kreun-geluid produceerde. Dat trok de aandacht van Eline die nu wegkeek van de film en zag was haar grote zus aan het doen was.
“Hé, is dat de pik van oom Theo? Ben jij met hem aan het spelen? Ik wil ook!”
Met moeite en tegenzin hield Theo Eline tegen toen zij haar hand naar zijn kruis bewoog. En haalde toen ook Lisa’s hand weg.
“Wat weten jullie van pikken, Lisa en Eline? Hebben jullie wel vaker met een pik gespeeld?”
Eline deed haar mond al open maar Lisa viel haar haastig in de rede.
“Dat mogen we niet zeggen. Het is geheim!”
“Misschien kan je wel zeggen wat je hebt gedaan maar niet vertellen met wie?”
Even dacht Lisa na. Toen knikte ze.

Niet veel later had Theo het hele verhaal gehoord. Dat “een vrouw” Lisa en Kim had laten zien hoe fijn seks speeltjes zijn. En dat de volgende dag Eline en Lisa diezelfde vrouw hadden ontmoet, nu met een man, en dat die man Eline had ontmaagd en Lisa in haar strakke kinderkontje had genomen. Zijn pik stond pijnlijk strak en hij wist dat zijn onderbroek kletsnat moest zijn van al het voorvocht.
“Maar jouw pik voelt veel groter dan die van … van die man.”
“Ja, dat kan. Net als met borsten van een vrouw is de pik van elke man anders. Groter of kleiner. Andere vorm. En de mijne is inderdaad heel groot.”
“Mogen wij het zien, oom Theo?”
Theo voelde hoe droog zijn keel was toen hij met krakende stem antwoordde.
“Natuurlijk. Maar dan is het eerlijk als jullie ook bloot zijn.”

Nog geen tien seconden later lagen er diverse kleren verspreid over de vloer, en stonden er twee blote schoonheden voor Theo, hem afwachtend aan te kijken. Hij voelde zijn pik trillen in zijn broek en moest moeite doen om te voorkomen dat er geen drupje speeksel uit zijn mond liep terwijl hij de perfecte meisjeslichamen van zijn nichtjes in zich opnam.
“Nu jij ook, oom Theo!”
Lachend stond Theo op van de bank, trok zijn short over zijn hoofd zodat zijn forse torso zichtbaar werd, met het hangbuikje en de kleine manboobs waar zijn nichtje altijd ze heerlijk tegenaan konden liggen. En toen duwde Theo met één beweging zijn broek en onderbroek naar beneden en ging weer recht overeind staan. Vol trots toonde hij zijn 19 cm lange en 6 cm dikke erectie.

“Wow,” fluisterde Eline, terwijl ze schaamteloos een hand om Theo’s staaf sloot, “die is echt veel groter dan …”
Verschrikt sloot ze haar mond.
Lisa keek onderzoekend naar Theo’s monster.
“Denk je dat die in mijn kontje past? Of zou dat pijn doen?”
“We kunnen het proberen, als je wil,” antwoordde oom Theo schor, “zullen we even in de badkamer zoeken of er iets van vaseline of zo in huis is?”

Theo nam er de tijd voor om het jonge meisje goed in te smeren. Met zijn vinger drukte hij de vaseline diep in haar nauwe anus, waarbij hij haar alvast een beejte oprekte. Af en toe veegde hij met zijn vinger ook langs haar andere gaatje, maar de onbekende vrouw had wel gelijk gehad, haar neuken zonder condoom was niet verstandig. En hij wilde zijn vinger niet te diep in haar drukken. Haar ontmaagding moest met een echte lekkere mannenpik. En dan waarschijnlijk, dacht hij met lichte spijt, toch beter een wat kleinere dan de zijne.
Toen ze helemaal was ingesmeerd ging hij achter haar. Eline hielp door de billen van haar zusje wijd uiteen te trekken. Theo knielde achter haar en zette zijn dikke eikel tegen haar kleine sterretje.
“Druk maar. Alsof je moet poepen. Dan is het makkelijker.”

Lisa drukte. En Theo drukte ook. Tot opeens, met een soort plopgeluidje, een klein gilletje van pijn van Lisa, en een diepe zucht van Theo, zijn pik diep in haar veel te jonge kontje schoof.
“Wacht even,” vroeg Lisa, met tranen in haar ogen, “even stil tot ik gewend ben.”
Het kostte Theo moeite maar hij wilde zijn nichtje zeker geen pijn doen, dus hij hield stil. Totdat hij merkte dat haar mooie gezichtje wat ontspande.
“Kan ik bewegen, lieverd?”
“Doe maar oom Theo.”

Al snel raakte Lisa aan de beweging van de grote pik in haar nauwe poepertje gewend, en naarmate Theo harder pompte ging zij harder hijgen en kreunen. Vooral toen ze voelde hoe Elina’s tongetje haar nog maagdelijke kutje begon te likken en kussen. Niet veel later kwam ze gierend klaar. Theo pompte daarna nog twee keer diep in haar, gromde toen dierlijk, en toen spoot er zoveel sperma diep in haar strakke poepertje dat het er langs de harde neukstaaf van haar oom weer uitliep.
“Oh, dat was echt lekker, oom Theo. Al deed het eerst wel een beetje pijn.”
“Knap dat je het hebt doorgezet hoor Lisa! Je bent al een hele grote meid. En jij hebt zo lief geholpen, Eline!”
“Kan wel zijn maar nu wil ik ook!”
“Wil jij ook in je kontje?”
“Nee. In mijn kutje. Net als PD gisteren. Maar dan de jouwe. Ik ben ook een grote meid!”

Hmmm, PD dus, dacht Theo. Was dat die man van de speelgoedwinkel? PD Vile?
Maar hij zei niks. Hij voelde hoe zijn pik alweer begon te groeien toen zijn 8-jarige nichtje zo brutaal aankondigde dat ze in haar kutje geneukt wilde worden. Hij wist dat hij nooit volledig zou passen. Maar hij zou met veel plezier kijken hoe diep hij kon gaan.
“Lisa, wil jij Eline even goed in haar kutje likken zodat ze helemaal nat is, van jouw speeksel en van haar eigen geil?”
Theo keek hoe de Lisa haar zusje likte en voelde hoe zijn pik steeds verder groeide. Toen hij weer volledig hard was tkte hij Lisa op de schouder, en ze ging gewillig opzij, terwijl ze met ogen als schoteltjes keek hoe oom Theo’s monster-pik tegen de miniscuul lijkende opening tussen Eline’s wijd gespreide benen drukte.

“Doe hem er maar in één keer in, oom Theo. Net als zonet bij Lisa. En dan even wachten zodat ik kan wennen.”
Theo wist dat er geen manier was om het helemaal zonder pijn te doen. En hij wist ook dat Eline dit echt wilde, koste wat het kost. En dus deed hij wat zijn kleine nichtje vroeg.
Hij sloot zijn hand om de onderkant van zijn pik zodat hij niet per ongeluk zijn hele lengte in haar kleine lijfje kon stoten, trok toen iets terug, en ramde toen met volle kracht diep in haar veel te nauwe maar wel super gladde strakke kinderkutje.
Eline beet op haar tanden maar zei niks en huilde niet. Vol bewondering koste Lisa haar op de lippen.
“Wat knap, zusje!”
“Kus haar tepeltjes maar een beetje, en speel met haar clitje,” zei Theo, terwijl hij de juiste plek aanwees.

Al snel voelde hij hoe Eline’s verkrampte lijfje ontspande, en toen begon hij haar echt te neuken. Met zijn hand nog steeds om zijn pik, als extra zekerheid. Zelfs zo voelde hij al hoe zijn puntje elke keer net de cervix van het meisje raakte, en hij wilde haar zeker geen pijn doen door dieper te gaan.
Omdat hij net nog had gespoten kon hij het lekker lang volhouden. Zelfs toen het meisje tot zijn grote verbazing ontplofte in een groot orgasme, en haar strakke kutje zijn pik nog meer afknelde dan daarvoor, kon hij zijn orgasme inhouden. Zodat hij nadat Eline tot rust was gekomen gewoon door kon neuke en en haar zelfs een tweede keer klaar kon laten komen.
Maar met die tweede keer werd het ook Theo teveel, en voor de tweede keer die dag spoot hij straal na straal van zijn dikke sperma in een veel te jong meisjeslijf.

En toen werd het uitgeputte gezelschap verrast door een deur die open ging en een gilletje van verbazing.
“Oh, shit. Kim! Ik was vergeten dat jij zou komen. Ik had je moeten afbellen.”
“Mij afbellen? Terwijl jullie zulke leuke spelletjes spelen? Ik ben blij dat ik gekomen ben!”

Kim keek ons daarna onzeker aan. Het is natuurlijk best raar om ons zo te zien. Allemaal naakt, druipend sperma overal en een naakte man naast ons met een enorm stuk mannenvlees. Toch besluit ik haar onmiddellijk een knuffel te geven. Sorry, fluisterde ik in haar oor, ik wil je echt niet buitensluiten. Wil je mee doen, vraag ik? Ze knikte verlegen. Theo, vroeg ik, denk je dat je nog een meisje kan verwennen? Theo aarzelde met zijn antwoord. Duidelijk ook wel geschrokken dat een voor hem onbekend meisje hem zo naakt ziet staan. Zijn enorme erectie van zojuist is gekrompen tot een slappe naar beneden hangende pik. Ik heb al twee zaadlozingen gehad vandaag, dat is best veel, maar voor zo een mooi meisje kan ik dat natuurlijk niet weigeren, zei hij. Ik ga het proberen, lukt het dan is het fijn, lukt het niet, dan kan ik in elk geval jou verwennen, zei hij rustig. Hoe heet je eigenlijk, vroeg Theo, ik heet Theo. Ik heet Kim zei ze opgelucht. Zullen we dan maar proberen, zei ik? Iedereen knikte. Direct liep ik naar Kim en pakte haar T-shirt bij de rand en trok deze omhoog. Als vanzelf deed Kim haar handen omhoog. Een mooi rood topje werd zichtbaar, met daaronder haar Ieniemienie borstjes. Die borstjes waar ik zo naar verlangt had om te voelen, om te vergelijken met de mijne. Theo en Eline stonden naar ons te kijken, elk met hun handen hun geslachtsdeel masserend. Het apparaat van Theo hing nog steeds slap naar beneden. Ook haar topje trok ik omhoog. Waarna ik haar prachtige haren weer netjes kamde met mijn vingers. Ze heeft zulk mooi zacht en dun haar, wat is ze mooi. Na haar haren ging ik met mijn handen over haar rug naar beneden. Ik genoot van de aanraking met haar zachte huid. Voorzichtig gingen mijn handen naar de voorkant van haar lijfje. Voorzichtig ontdekte ik haar borstjes. Ze had nog niet veel, maar haar tepels stonden een paar cm hoger op haar borstkast, op een kleine piramide van vet. Haar tepels staan een klein beetje omhoog gericht, haar tepels zijn duidelijk groter dan de mijne. Ook donkerder van kleur. Boven op haar tepel, duidelijk een klein speentje, van wel 1 cm. Keihard. De mijne lijken echt meer op jongensborstjes. Klein, beige van kleur en nauwelijks een speentje erop. Ik streelde met mijn handen erover heen. Verrast hoe stevig het voelt, niet hard, heel zacht juist, maar ook stevig. Duidelijk voelde ik ander weefsel onder haar huid. Ze had haar ogen gesloten en genoot duidelijk van mijn aanraking. Voorzichtig gaf ik een kusje op haar tepel en nam die in mijn mond. Zoog er aan met als gevolg een kreun van Kim. Ze legde haar handen op mijn hoofd en aaide mijn haren en rug. Langzaam naar mijn billen. Daarna weer om hoog Naar de voorkant en wreef zachtjes over mijn platte borstkast. Masseerde mijn tepels en nam ze ook in haar mond. Een diepe zucht ontliep mij.

Theo was gaan zitten en had Eline op schoot genomen. Samen keken ze genietend naar ons. Niemand had haast.

Haar jeans prikte tegen mijn sneetje. Zullen we die uit doen, fluisterde ik in haar oor? Ze knikte.
Langzaam maak ik de knopen los en schuif haar
broek naar beneden. Een nieuw rood slipje komt te voorschijn. Ook die trok ik net zo langzaam naar beneden. Haar mooie gladde kutje wordt zichtbaar. De lipjes strak gesloten, maar haar kleine lipjes piepte er een stukje tussendoor. Ik genoot van het uitzicht. Ook Theo keek met interesse naar haar spleetje. Langzaam wreef ik erover. Ik voelde dat ze nat was, mijn vingers gleden met gemak tussen haar lipjes door, en raakte haar gevoelige knopje. Een rilling schokte door haar mooie lijfje.

Theo vroeg, wil je mijn pik stijf maken? Hoe moet dat, vroeg Kim. Door mij te pijpen, was het antwoord van Theo. Oh lekker zei Eline, en was een tikkeltje jaloers op Kim. Hoe moet dat dan vroeg Kim? Heel simpel, je neemt mijn eikel in je mond en gaat daar lekker op zuigen. Net als een lollie.

Weer verlegen liep Kim, poedelnaakt, naar het grote lijf van Theo, die lui onderuit lag op de bank. Zijn pik slap tussen zijn benen. Kim pakt voorzichtig zijn enorme machine. Pakte hem beet en stroopte zijn voorhuid naar achteren. Een mooie rode eikel kwam tevoorschijn. Lichtjes schokte zijn spermageweer een beetje omhoog. Kim bleef doorgaan met zijn vel naar achter drukken, de rand werd zichtbaar, maar ook een stuk van zijn pik onder zijn eikel. Een mooie zachtroze huid werd zichtbaar. Stop maar, zei Theo, verder afstropen kan niet. Ze rook aan zijn pik, en genoot ervan, restjes sperma zaten er nog aan. Ze nam de grote eikel in haar mondje en begon erop te sabbelen. Langzaam maar zeker begon de neukstok van Theo, dikker te worden en omhoog te staan, hard en kloppend. Zijn eikel werd een beetje paars zelf!
Plots pakte Theo Kim op, en tilde haar als een veertje op, legde haar op de grond. Hij spreidde haar benen. En zijn grote handen gingen richting haar sneetje. Hij spreidde haar lipjes en zette zijn tong vol op haar clitoris.
Ze kreunde en kroelde onder het hoofd van Theo. Theo vroeg aan mij en Eline, neem elk een tepeltje van Kim in je mond en zuig eraan! Theo ging onverstoord verder met zuigen aan haar gladde kutje en haar binnenste lipjes. Het glibberde van het geil uit haar grotje, zo veel slijm dat het over haar anusje liep.Terwijl ik haar tepel in mijn mond neem, voel ik haar hartslag, ik voelde aan haar lijf, het zelfde als ik zelf voel als ik vlak voor een hoogtepunt ben. Ik besluit harder te zuigen en een beetje in haar speentje te bijten. Een oerbrul kwam uit de mond van Kim, een golf slijm kwam uit haar snee die gelijk door Theo werd opgelikt, Theo likte stevig door, met als gevolg een tweede brul en een samentrekking van al haar spieren. Een geweldig en langdurig orgasme bereikte haar. Zweet liep over haar hoofd, knal rood gezicht, maar ze genoot, dat was duidelijk.
De ogen van Kim opende pas na een paar minuten. Eline had de pik van Theo weer beetgepakt en schoof de voorhuid van helemaal naar achteren, ver voorbij de eikelrand, tot weer helemaal naar voren, zodat er een slurfje aan de voorkant zichtbaar was. Heel langzaam, geen haast, maar wel snel en stevig genoeg om de piemel van Theo stijf te houden.

Theo? vroeg Kim, wil je mij neuken? Theo keek onzeker naar Kim en vroeg, ben je al ongesteld geweest? Nee antwoordde ze schuchter. Wel, zegt Theo, de kans dat je zwanger wordt is niet zo heel groot, maar die is er wel. Ik durf dat niet aan zonder condoom. Snap je dat? Vroeg hij. Kim knikte, maar was duidelijk teleurgesteld. Ik kan je wel in je bips neuken, stelde Theo voor. Dat heb ik ook bij Lisa gedaan. Ik knikte bevestigend. Het was heerlijk, zei ik erachter aan, ook wel om haar over te halen. Ik dacht bij mezelf, we kunnen beter door PD worden ontmaagd, met condoom, helemaal veilig! En ik vind het zelf wel fijn als Rinske daarbij zou zijn. Dus ik drong er een beetje op aan dat het verstandiger zou zijn als Theo haar in haar poepertje zou neuken. Ze ging overstag.

Neuk mij maar van achteren, zei Kim! Theo pakte haar op en zette Kim op haar knieën en handen. Als een hondje, zei hij.

Het viel mij gelijk op dat haar tietjes dan een stuk groter zijn. De zwaartekracht trok haar vrouwenvlees naar beneden. Jaloers masseerde ik haar borstjes. Kruip er maar onder Lisa, zei Theo, lik maar aan haar mooie gladde meisjes kutje. Ik dook onder haar en likte aan haar binnenste lipjes. Een stroom nat geil, kwam in mijn mond en genoot ervan. Vanaf deze plaats keek ik zo naar haar anusje. Ik zag dat Theo haar billetjes opzij duwde en er wat spuug vanuit zijn mond op liet druipen. Met zijn grote handen smeerde hij dat uit over haar sterretje. Tijdens deze massage stak hij plots een vinger hard en diep in haar kontje. Ik voelde haar spieren samen trekken. Ik fluisterde, ontspannen Kim, dan is het zo lekker! Theo vingerde haar kontje, en ging er elke keer bijna uit en dan weer er helemaal in. Na een paar minuten trok hij zijn vinger eruit en spreidde met twee handen haar poepertje. Die stond nu een stukje open. Hij stak er twee vingers in en trok zo haar anus open. Een flinke opening ontstond! Tevens een ferme kreun van Kim. Een continue stroom van geil kwam uit het kale kutje in mijn mond. Ondertussen was Eline tussen mijn benen gekropen en was ook mijn kutje lekker aan het likken. Daar gaat het nu wel inpassen, zei Theo, ben je er klaar voor Kim? Jaaaaaaa kreunde ze. Theo schoof zijn voorhuid naar achteren en zette zijn enorme eikel tegen het kleine poepertje van Kim.
Met een flinke stoot, schoof zijn eikel in het mooie meisje boven mij. Stoot na stoot, zag ik zijn enorme machine in de darm van Kim verdwijnen. Een enorme wrijving gaf dat op de pik van Theo. Die zichtbaar moeite had om hem in haar te krijgen.
Ik had niet het idee dat het pijn deed bij Kim. Ze kreunde aan een stuk door. Toen eindelijk zijn hele staaf in haar zat begon hij op en naar te gaan. Zijn staaf zat vast in de darm van Kim. Alleen het binnenste van zijn pik ging op en neer. Theo gromde en Kim reageerde daarop door nog harder te kreunen. Ik besloot de clitoris van Kim in mijn mond te nemen en mijn tanden erin te bijten.

Een kreun zoals ik nog nooit gehoord had, ik denk dat de hele straat dat hoorde! Ze kronkelde boven mij, haar clitoris nog steeds tussen mijn tanden, die dus een stukje naar buiten werd getrokken door haar gewiebel. Ik voelde dat ze een enorm krachtig orgasme onderging. Theo beukte maar door en door. Ik zag zijn reusachtige ballen in zijn zak tegen haar benen aanbeuken, een grom kwam uit de mond van Theo en stopte zijn pik nog een keer op zijn allerdiepst in Kim. Zijn sperma spoot straal na straal haar darm in. Terwijl hij spoot kwam Lisa weer klaar. Theo bleef uithijgen op de rug van Lisa die netjes als een hondje bleef staan. Ik merkte bij mijzelf dat ik er ook bijna was, Eline likte heerlijk mijn klitje, masseerde met haar vingers mijn poepgaatje en ging er soms een klein stukje in.
Theo’s pik werd langzaam slapper en gleed uit het poepertje van Lisa, een golf sperma droop uit haar gat. Het sperma droop langs haar billen richting haar kutje. Bang dat ze er misschien zwanger van kon worden besloot ik alles weg te likken, ik zoog alles in mij op en genoot van de smaak. Terwijl ik het laatste doorslikte, bereikte Eline bij mij een orgasme. Ik kneep mijn handen samen, terwijl die op de tietjes van Lisa liggen en genoot!

Zo bleven we nog wel een kwartier liggen.
Totdat Theo zei: straks komen je ouders thuis, Lisa, we moeten aankleden. Zullen we dit nog eens doen, stelde hij hun voor? Waarop Kim, Eline en ik volmondig juichten en jaaaaaaa riepen!

*** (een paar dagen later) ***

Ik wist het zeker, wakker worden in de sterke armen van PD was echt veel fijner dan wakker worden alleen in mijn eigen bed. Net zoals in slaap vallen tegen zijn warme lijf, na een paar heerlijke orgasmes en met zijn zaad nog in mijn kutje, veel fijner was dan in mijn eentje in slaap vallen.

Natuurlijk wist ik best dat dit geen liefde was. We hadden gewoon seks. We genoten van elkaar, en van elkaars lichaam. Ik wilde geen relatie met PD, hij was oud genoeg om mijn vader te zijn. Als ik ooit al een relatie met iemand wil, dan iemand van mijn eigen leeftijd! Maar ook zonder relatie was de intimiteit van samen slapen en samen wakker worden erg prettig.
En bovendien wist ik intussen hoe fijn de dag start als je al vóór het ontbijt een lekker orgasme krijgt, en daar was PD ook heel goed in!

“Goedemorgen Rinske,” hoorde ik zijn warme stem in mijn nek, terwijl zijn handen begonnen mijn kutje en borsten te masseren en ik zijn erectie tegen mijn billen voelde drukken.
“Goedemorgen PD. Hmmm, heerlijk zoals je me daar aait. Maar zullen we deze ochtend even overslaan?”
PD trok direct zijn handen terug.
“Uiteraard, als jij niet wil. Maar waarom niet?”
“Oh ik wil wel. Maar het is zaterdag en ik heb echt het gevoel dat we vandaag eindelijk die meiden weer gaan zien.”
“Je bedoelt Lisa en Eline?”
Ik voelde hoe PD’s pik nog een stukje harder werd bij de gedachte. Ik was nog altijd zó blij dat ik nu een man had gevonden die mijn liefde voor jonge meisjes niet alleen begreep maar ook deelde!
“Ja. En wie weet, misschien komt Kim deze keer ook wel weer mee? Hoe dan ook, áls ze inderdaad komen dat wil ik dat jij heel veel zaad in je ballen hebt zodat je ze lekker vaak kan volspuiten!”
PD sloeg zijn armen om me heen en kuste me vol op mijn mond.
“Echt, ik bof maar met jou, Rinske. Zo’n prachtig lijf, zo lekker in bed, en jij helpt me zelfs om jonge meiden te neuken!”

De dag kroop tergend langzaam voorbij. Telkens als de winkeldeur openging hoopte ik de meiden te zien. En telkens werd ik teleurgesteld.
Ik was meerdere keren in de verleiding om even de deur op slot te doen voor een vluggertje in het magazijn met PD, zoals we de afgelopen dagen al zo vaak hadden gedaan. Maar ik hield me in. Ik werd geiler en geiler, denkend aan wat er misschien zou gebeuren. En tegelijk wanhopiger en gefrustreerder naarmate het maar later en later werd.

Maar toen, slechts een paar minuten voor sluitingstijd, gebeurde het dan toch. De deur ging open en daar kwam Lisa binnen, op de voet gevolgd door zowel Kim als Eline.
“Hé, Kim, Lisa, Eline! Leuk dat jullie er zijn!”
Ik realiseerde me dat ik misschien wel veel te blij klonk, maar de meiden leken het alleen maar leuk te vinden. En ik had ook in alle maanden dat ik in de winkel werkte nog nooit eerder PD zó snel uit het magazijn zien komen!
“Zijn jullie hier om iets te kopen? Of om …”
Hij maakte de zin niet af, maar liep wel alvast naar de deur, klaar om de winkel af te sluiten.
“Wacht even, PD. Er komt nog iemand.”
Nog iemand? PD en ik keken elkaar verwachtingsvol aan. Nog meer meiden die onze spelletjes mee willen spelen?

Het duurde niet lang en toen ging de deur inderdaad opnieuw open. Ik keek verwachtingsvol … en ineens voelde ik me koud om het hart worden. Wie binnenkwam was geen leuke vriendin van één van de meiden. Nee, er kwam een beer van een vent binnen. Zeker twee meter lang. Brede schouders. Ruige tattoo’s op zijn gespierde armen.
Shit! Ze hadden gepraat. We waren erbij.
Ik nam in gedachten afscheid van mijn leven.

“Ho, ho! Niet zo bang kijken!”
De lage bromstem van de man klonk lang niet zo gevaarlijk als ik verwacht had. Best wel rustig en aangenaam eigenlijk.
“Schrik maar niet. Ik weet wat voor effect mijn uiterlijk heeft. Maar ik doe niemand kwaad. Alleen wie mijn nichtjes slecht behandeld, dan heb ik geen genade met je!”
Ik voelde hoe de kalmte die ik even had gevoel meteen weer plaats maakte voor paniek bij dat onverholen dreigement. Ik hoorde naast me ook PD’s ademhaling sneller gaan.
“Maar geen zorgen. Ik weet precies wat er gebeurd is en dus weet ik dat jullie juist heel lief voor de meiden waren.”

En toen vertelde de man, die Theo bleek te heten en een oom van Lisa en Eline was, hoe zijn nichtjes hem verleid hadden. En hoe hij daarna, toen Kim ze betrapte, ook haar in haar kontje had geneukt. Ik zag dat PD een beetje jaloers keek. Maar hij keek weer blij bij de volgende woorden.
“Ik heb aangeboden condooms te kopen zodat ik Lisa en Kim ook in hun kutje kon ontmaagden. En ze wilden heel graag ontmaagd worden, maar ze waren ook heel duidelijk dat ze hadden afgesproken dat ze dat hier zouden doen. Met jou erbij, Rinske. En met PD. Maar ik mocht wel mee, zeiden ze, want ze kunnen ook niet wachten om mij in hun kutje te voelen spuiten.”
Ik maakte met een triomfantelijk gebaar mijn handtas open.
“Nu ben ik extra blij dat ik maar meteen twee dozen condooms heb gekocht, dan komen we in elk geval niet tekort.”

Niet veel later waren we allemaal bloot. Ik was onder de indruk van hoe groot Theo’s pik was.
“Dat is nog eens wat anders hè, Rinske? Volgens mij wil jij straks ook wel met Theo neuken.”
Theo hoorde hem en keek op.
“Dat zou jij goed vinden, PD? En zou jij willen Rinske?”
“Ik heb daar toch niks over te zeggen?” zei PD verbaasd, “Rinske kiest zelf met wie ze neukt en ik ben gewoon elke keer blij als ze voor mij kiest.”
“Dat snap ik. God, wat ben jij een lekker wijf Rinske!”
Ik lachte, en voelde mijn wangen kleuren onder dit compliment.
“Volgens mij zitten daar drie nog veel geilere jonge meiden op jullie harde pedo-pikken te wachten. Zorg eerst maar dat zij verzadigd zijn. Ik denk niet dat je dan nog energie over hebt Theo!”

Ik hielp Kim en Lisa op het bed, waar ze naast elkaar lagen. Beide hadden hun benen wijd. Ze hielden elkaars hand vast en keken naar elkaar. Een beetje angstig maar vooral blije anticipatie.
“Kom, Eline. Wil jij me helpen om Lisa en Kim voor te bereiden?”
“Ja hoor. Wat moet ik doen?”
“Ga jij Kim maar lekker in haar kutje likken. Zodat ze goed nat wordt. Van jouw spuug en van haar eigen geil. Kijk, ik zal het bij Lisa laten zien.”
“Is dat dan niet lesbi”?
“Lesbi, homo, hetero, bi … wat maakt het uit?” hoorde ik Theo zeggen, “als iedereen het maar lekker vindt. Probeer het gewoon.”

Ik zag hoe PD alvast begon de tepeltjes van Kim te likken en te kussen. Theo volgde zijn voorbeeld bij Lisa.
Ik drukte met mijn vingers zachtjes Lisa’s schaamlipjes een beetje uit elkaar zodat Eline goed kon zien waar haar knopje zat. Met een beetje spuug begon ik haar daar te wrijven en ik werd direct beloond door blije kreungeluidjes.
“Kijk, dit is Lisa’s fijne plekje. Kijk maar of je die bij Kim ook kan vinden.”
Eline bleek een snelle leerling. Al snel hoorde ik Kim hard kreunen en ik zag dat Eline duidelijk al langer met zichzellf speelde en daardoor wist wat prettig voelt.
“Kijk, en dan kan je haar nu ook likken. Probeer maar. Het smaakt echt heel lekker!”
Het was voor mij niet de eerste keer dat ik een jong meisje mocht likken. Maar elke keer weer voelde dat eerste contact van mijn tong met haar natte kutje alsof het de eerste keer was, zó speciaal en zó lekker.

Eline had duidelijk haar eerdere schroom al snel overwonnen. Zonder enige aarzeling volgde het jonge meisje mijn voorbeeld. Al snel lagen Lisa en Kim luid kreunend naast elkaar, terwijl Eline en ik hun jonge kutjes ijverig likten en PD en Theo hun tepeltjes kusten en streelden.
Op de tast vond mijn hand Elines kutje. Ze was kletsnat, net zoals ik wist dat ik was. Ik wist wel dat zij het net zo geil zou vinden als ik om haar grote zus en diens vriendin te likken. Ik wist dat zij al geen maagd meer was en ik voelde hoe nat ze was. Zonder te aarzelen drukte ik mijn wijsvinger en middelvinger tegen elkaar en duwde mijn twee vingers tussen Eline’s lipje, diep in haar super strakke kutje.
“Ohhh, wat lekker!” hoorde ik naast me. En toen werd ik beloond. Ik voelde hoe een meisjeshandje mijn schaamlippen uit elkaar duwde en toen begon Eline mij uitbundig te vingeren.

Zo gingen we nog even door totdat eerst Lisa en daarna ook Kim heerlijk klaarkwamen.
“Oké, Eline. Nu moeten we PD en Theo helpen. Pak maar een condoom dan zal ik je laten zien hoe je ze die om kan doen.”
Ik keek naar de mannen. Ze stonden op knappen en ik wist dat ik het condoom direct kon omdoen, maar ik wilde toch eerst even iets anders.
“Voordat je een condoom omdoet moet je zorgen dat de man echt helemaal stijf is,” legde ik uit.
“Maar ze zijn toch al helemaal stijf?”
“Dat denk ik wel maar ik wil het zeker weten. Daarom pijp ik altijd eerst even.”
“Oh, pijpen!” riep Eline enthousiast, “dat is leuk! Doe jij oom Theo? Die smaakt heel lekker. Dan wil ik wel eens die lekkere pik van meneer PD proberen!”

Even keek ik verbaasd naar Eline. Het was duidelijk dat zij de afgelopen dagen al veel met haar oom gespeeld had, en dat dit zo ontzettende jonge meisje al helemaal verslaafd was aan seks!
Toen keek ik naar Theo. Zijn harde pik was een heel stuk groter dan die van PD. Ik probeerde niet te laten merken hoe weinig ervaring ik had, maar ik aarzelfde toch even. Maar toen zag ik naast me hoe Eline zonder maar een seconde te aarzelen haar mond helemaal over PD’s lekker lul liet glijden, en ik wist dat hij tot achter in haar keel moest zitten. Als zij dat kon … als zij ook al deze enorme lul van Theo kon pijpen … dan ik toch zeker ook?
“Toe maar meisje,” bromde Theo boven me, “wees niet bang, ik doe echt voorzichtig.”

Ik haalde diep adem en sperde mijn mond wijd open. En hapte toen Theo’s grote neukstaaf naar binnen. Hij smaakte helemaal niet slecht. Iets bitterder dan PD, maar niet op een vervelende manier. Best lekker eigenlijk! En al was het even wennen om mijn mond zo veel voller te hebben, het voelde ook wel weer heel fijn, zo veel warm neukvlees tussen mijn lippen!
Ik hoorde PD naast me luid kreunen.
“Rustig aan, Eline! Een andere keer mag je me klaarpijpen en mijn sperma proeven. Nu alleen me hard pijpen en goed nat maken zodat ik straks goed kan neuken.”

Ik concentreerde me weer op mijn eigen partner. Ik liet mijn mond zo ver mogelijk zakken, tot Theo’s eikel pijnlijk tegen mijn huig drukte, en zelfs nu was er nog zeker 5 centimeter van zijn enorme lul over dat niet in mijn mond pastte. Niet dat het Theo uitmaakte, die kermde van genoegen en ik voelde een golfje voorvocht in mijn mond lopen. Heerlijk!

Maar toen stopte ik toch. Tijd voor condooms!
“Kijk, Eline. Zo moet je de verpakking openmaken, dan weet je zeker dat de condoom niet beschadigd.”
Eline volgde al mijn bewegingen terwijl ik een condoom rustig om Theo’s grote staaf heen rolde. Ik keek en zag dat zij bij PD net zo zorgvuldig was.
“Goed gedaan!”

“Oké. Wij zijn klaar. Maar wie wil door wie ontmaagd worden?” vroeg PD.
“Mag ik Theo?” riep Kim direct, en keek daarna bijna smekend naar Lisa.
“Komt goed uit, want ik wil dat PD mijn eerste is!” lachte Lisa terug.

Maar toen werden de meiden toch even stil, terwijl de mannen hun plek innamen en hun harde pikken tegen de nu nog maagdelijke kutjes van de twee vriendinnen zetten.
“Zijn julie er klaar voor?”
De meiden keken elkaar bemoedigend aan en hun handen zochten en vonden elkaar weer. Toen knikte Kim.
“Ik ben er klaar voor.”
“Ik ook.”
“Oké, PD. Daar gaan we. Eén. Twee. Drie!”

Tegelijk schoven de mannen hun lekkere pik naar voren. Ik zag hoe beide kutjes enorm werden opgerekt en hoorde twee korte gilletjes van pijn.
“Goed gedaan!” prees ik de meiden, terwijl Eline ze beide uitebreid kuste.
De mannen hielden stil. Hun pikken ver in de twee geile kinderkutjes. Ze wachtten rustig tot Lisa en Kim gewend waren.
Lisa was de eerste.
“Wil je me nu echt neuken, PD?”
Dat liet PD zich geen twee keer zeggen. Ik zag hoe hij begon te bewegen en moest onwillekeurig terug denken aan hoe hij dat bij mij gedaan had. Ik zag diezelfde tederheid, diezelfde voorzichtigheid, en ik werd alweer geil van alleen de herinnering. Ik wist dat Lisa nu net zo genoot als ik toen!

“Oké, nu ben ik ook klaar,” fluisterde Kim even later.
Theo begon nu ook te bewegen. Ik had verwacht dat deze grote ruige man ook ruiger zou zijn in zijn seks, maar in elk geval deze eerste keer met dit tengere kleine meisje was hij net zo voorzichtig en teder als PD met mij was geweest. En nu met Lisa was.

Langzaam maar zeker zag ik dat de mannen steeds harder begonnen te neuken, naarmate de meisjes meer gewend raakten. Ik wilde nu ook meer dan alleen maar kijken dus ik wendde me weer tot Eline, kroop tussen haar benen, en begon haar zalige achtjarige kutje te likken. Even was ik verbaasd toen ze van me weg ging, tot ik merkte dat ze zich alleen maar omdraaide. En daarna voelde ik Eline’s zachte tongetje op mijn clitje, terwijl ik mijn tong tussen haar lipjes stak en zo diep mogelijk in haar gaatje probeerde te persen.
Toen ik even later ook twee meisjesvingertjes bij mij naar binnen voelde glijden hield ik het niet meer en kwam ik schokkend en kermend klaar. Even stopte ik met Eline te likken, maar daarna ging ik daar weer mee verder. En juist toen ik naast me hoorde hoe twee meiden en twee mannen allemaal vrijwel tegelijk leken klaar te komen kermde Eline luid en voelde ik haar lijfje ook verstrakken en daarna weer verslappen toen haar orgasme kwam en weer ging.

We bleven even een paar minuten liggen om bij te komen. Daarna keken Eline en ik toe hoe PD en Theo hun pik uit Lisa en Kim haalden, met hun hand om het condoom om te voorkomen dat het af zou glijden. Ze lieten de sperma in het puntje zien, en de bloedsporen op de buitenkant. Daarna gooiden we de condooms weg.
“Kom Theo, we wassen onze pikken wel even in de badkamer. Ik denk dat de meiden ons nog wel een keer hard willen zuigen maar die rubbersmaak wil ik ze niet aandoen.”
“Oh ja, nog een keer!” riep Lisa enthousiast, “dan wil ik nu met oom Theo en mag Kim nu met PD neuken!”
“Help jij intussen even Lisa schoonlikken?” vroeg ik aan Eline, “dan lik ik Kim deze keer.”
“Mijn eigen zus?” vroeg Eline met glimmende ogen, “mag dat ook?”
“Sommige mensen vinden het raar met familie. Maar ik zeg altijd, als je het beide fijn vindt, waarom dan niet?”

De mannen kwamen terug toen we de net ontmaagde meisjes al weer helemaal schoon hadden. Hun pikken waren schoon, maar slap. Maar toen Eline en Kim samen de pik van PD begonnen te likken en sabbelen, en ik samen met Lisa met Theo’s pik speelde, kwamen ze al snel weer overeind.
We deden deze keer de condooms sneller om. PD stelde voor dat Lisa en Kim deze keer op handen en voeten zouden zitten, zodat Theo en hij ze van achteren zouden kunnen neuken.
“Maar wel in mijn kutje hoor, PD,” zei Kim, “in mijn kontje is ook lekker maar een andere keer.”
“Graag!” zei PD. En toen kreunde Kim hard terwijl hij in één keer zijn heerlijke neukstaaf diep in Kim’s jonge grotje duwde. Lisa gaf een klein gilletje van schrik toen Theo het voorbeeld van PD volgde. Zijn pik was duidelijk groter dan die van PD maar ze wende snel!

Ik zag dat Eline een beetje beteuterd keek.
“En ik dan?”
“Wacht maar!” zei ik
Ik rende snel de winkel in, naar de hoek met de seksspelletjes. Daar zocht ik een mooie voorbinddildo, die ik snel omgespte.
“Kijk, zo kan ik jou ook neuken!”
“JAAA!!!!” gilde Eline enthousiast, terwijl ze haar benen zo ver mogelijk voor me spreide.

Zowel Lisa and Kim kwamen nog zeker vier keer klaar terwijl Theo en PD nu veel langer door konden neuken dan de vorige keer. Eline was bijzonder gevoelig, merkte ik, zij had in diezelfde tijd wel zes orgasmes. En door de wrijving van de dildo tegen mijn klitjes plus het kijken naar al die prachtige kinderlijfjes, en de twee grote mannen die ze ongegeneerd in allelei standjes neukten, had ik zelf ook twee keer een klein orgasme.
Maar uiteindelijk zag ik toch hoe PD verstrakte; ik wist dat hij nu opnieuw een condoom volspoot met zijn warme zaad. Een minuutje later of zo volgde ook Theo.

Uitgeput lagen we nog lange tijd samen, elkaar uitgebreid te knuffelen, kussen, en strelen.
Ik was de eerste die overeind kwam. Ik keek nog eens goed naar Theo. Hoe had ik bang kunnen zijn voor die man? Ja, hij was groot. Maar niet eng. Gewoon een heerlijke knuffelbeer. En zijn pik … zelfs slap zag hij er nog imposant uit.

Theo zag me kijken.
“Sorry, Rinske. Ik zou het graag willen maar ik ben echt op. Ik heb eerder vandaag voordat ik naar de winkel ging ook al een keer Eline geneukt.”
“Kom je dan wel een andere keer terug, Theo? Ik wil die grote van jou echt wel een keer in me voelen!”
“Hoezo een keer terug komen? Ik heb Eline en Lisa dit hele weekend te logeren. En Kim mocht mee. Ik hoef ze pas morgenavond terug te brengen. We kunnen dus gewoon blijven, als jullie willen!”

Vergiste ik me nou of zag ik PD’s lekker pik alweer een stukje groeien toen hij dat hoorde?

Ik werd wakker van gewoel naast mij. Een beweging die ik niet gewent ben, want normaal gesproken slaap ik alleen. Langzaam drong het weer tot mij door. Het avontuur gisteren met de drie meisjes, PD en Theo. Wat een heerlijke avond hebben we gehad. Aan het eind besloten we dat de meisjes samen met mij in het grote bed zijn gaan slapen, PD naast ons op een luchtbed en Theo op de bank. Ik sliep naast Lisa, maar werd dus wakker van haar onrustige gewoel.

Ze kreunde in haar slaap. Soms kermend, alsof ze pijn heeft. Ze bleef maar draaien. Ik leg mijn hand op haar buik, met het gevoel dat ze daar wel rustiger van werd. Enige tijd later ging ze met haar eigen hand over mijn hand heen en hield mij vast. Weer kermde ze.
“Wat is er aan de hand Lisa,” fluisterde ik zachtjes in haar oor.
“Ik heb zo een pijn.” fluisterde ze zachtjes terug.
“Waar?” vroeg ik.
“Mijn plassertje, oh Rinske, die doet zo een pijn.” Ik bedacht mij dat we ons helemaal niet schoon gemaakt hadden, misschien was dat het.
“Kom zei ik, dan gaan we zachtjes naar de keuken en dan kijken we eventjes.” Ze kroop achter mij aan uit bed. Ze kermde weer, elke beweging met haar benen leek teveel te zijn.
“Ssstttt, anders worden de anderen wakker,” fluisterde ik weer zachtjes. Kreupel en heel langzaam schuifelde ze naar de keuken.
“Doe je onderbroekje maar even uit, dan zal ik even kijken.” Zonder enige schaamte trok ze die uit, maar wat ik toen zag…

Haar broekje zat vol met geronnen bloed. Ook haar plassertje was helemaal bruin van oud bloed.
“Oh meisje toch,” zei ik, “ik snap wel dat je pijn hebt.” Ik tilde haar op en zette haar billen op de keukentafel. Ik zette haar voetjes op de rand en duwde haar knieën uit elkaar. Ze kermde.
“Ach ik heb medelijden met je Lisa!”
“Het doet zo pijn,” huilde ze.
“Ach meisje toch, ik zal je kutje even lekker schoonmaken, dat voelt het vast al beter.” Terwijl ik dit zei, zette ik de warme kraan open, om een lekker lauw watertje te maken in een grote kom. Verder vond ik een zachte spons en wat lekkere zachte doeken.

Ik begon met het schoonmaken van haar buitenste lippen, met het warme water ging het er makkelijk af. Langzaam kleurde het water in de kom flink rood.
“Je hebt echt veel gebloed vannacht meisje. Heeft het echt geen pijn gedaan toen we met ze allen aan het seksen waren?” vroeg ik. Enthousiast antwoorde ze dat het in het begin bij PD wel heel zeer deed, maar dat was maar een paar minuutjes. Ze vertelde daarna dat de seks met Theo wel continu zeer deed.
“Hij heeft ook zo’n dikke piemel, hè?” grinnikte ze er achter aan. Dat moest ik ook wel beamen. Ondertussen zag ik aan haar gezicht dat ze genoot van mijn schoonmaakactie bij haar schaamlipjes.

Zoals ik al eerder had opgemerkt, blijven haar lipjes gesloten als ze haar benen uit elkaar doet.
“Lisa,” zei ik, “ik moet ook nog even tussen je lipjes schoonmaken. Houd jij je grote lipjes even uit elkaar?” Bijna ervaren pakte ze haar lipjes beet en opende haar gleufje. Ze kermde gelijk weer.
“Oh meisje toch, je bent helemaal uitgescheurd zie ik nu.” Ik zag de paniek in haar ogen. “Uitgescheurd? Wat is dat?” Ik pakte haar lipjes van haar over en keer nauwkeurig wat er aan de hand was. De huid tussen haar tunneltje richting haar anus was zeker voor 3 cm opengescheurd. De wond was diep, je keek zo op haar vlees van binnen. Helder bloed druppelde uit de wond over haar poepgaatje. Oh jee, en nogmaals bekeek ik haar schattige gleufje, maar wel een ernstig gewond gleufje.
“Lisa, hier heb je een spiegeltje, kijk hier, hier is je huid helemaal doorgescheurd. Ik denk dat jou kutje toch nog wel iets te klein is voor de grote pikken van Theo en PD.” Ze moest huilen, ze snotterde.
“Het was zo fijn gisteren, en het liefst zou ik nu alweer willen neuken. Ondanks de pijn.”
“Maar liefje,” zei ik, “dat kan toch niet, je kutje is helemaal stuk. Ik denk zelfs dat je naar de dokter moet om te hechten.” Ze keek me inmiddels bleek aan.
“Dan komt mijn moeder het te weten! Dan kan het nooit meer met jou en PD!!! Neeeee dat wil ik echt niet,” fluisterde ze in wilde paniek.

De radertjes in mijn hoofd draaide op volle toeren. Ik veegde met mijn hand het haar uit haar gezicht en keek haar aan.
“Lisa, luister goed, er moet echt even een dokter naar je kutje kijken, je wond moet echt goed verzorgd worden. Als ik nu mijn dokter bel, en vraag of hij hier wil komen? Een dokter heeft beroepsgeheim, dus hij mag niets door vertellen.” Zo praatte ik een tijdje op haar in. En uiteindelijk gaf ze zich over, oké zei ze. Ondertussen had ik ook tussen haar lipjes al het gestolde bloed en de resten van haar geilslijm verwijdert, zodat haar kutje er in elk geval weer aantrekkelijk uit ziet. Alleen uit de wond druppelde wat bloed. Dit veegde ik telkens wel weg. Ik pakte mijn mobiel en belde het nummer van de dokter. Na wel 12 of 15 keer over gaan, nam hij op. Ik vertelde het verhaal, alsof Lisa mijn dochtertje is en dat ze seks heeft gehad. De dokter reageerde gelukkig heel relaxed en stelde geen ingewikkelde vragen. Zal ik zo even langs komen, stelde hij zelfs voor, want pijn lijden, dat is echt niet de bedoeling. Opgelucht hing ik op, ook Lisa keek opgelucht. Doe je benen maar even bij elkaar meisje. Ik zal je broekje even wassen. De dokter komt zo.

Na ongeveer 20 minuten werd er aangebeld. Dokter Jos, stelde hij zich voor. De dokter was denk ik 35 tot 40 jaar. Heel lang, ik denk wel 2 meter, mooie blonde krullen. Wel zou hij wat kilo’s af mogen vallen, hij had een buikje. Maar dat was niet storend. Het belangrijkste was dat hij vriendelijk is!
“Kom maar boven,” zei ik, “daar is Lisa.” Ik ging hem voor op de trap. Lisa had een dekentje over zich gedrapeerd. Want ze had geen andere kleding bij zich en ze was dus naakt onder het dekentje. De dokter stelde zich ook aan Lisa voor. Ze glimlachte verlegen naar hem.

“Zo meisje,” zei hij, “dus jij hebt lekker seks gehad gisteren?” En hij moest lachen! Lisa kromp ineen van schaamte en kreeg een knalrood gezicht.
“Ja,” fluisterde ze.
“Geeft niets hoor,” zei hij, “alle meisjes doen aan seks! Ik hoorde van Rinske, dat je plassertje nogal bloedde. Mag ik even bij je kijken?” Heel verlegen trok ze het dekentje weg. Maar hield haar knieën nog tegen elkaar. De dokter deed ondertussen handschoentjes aan. Hij keek haar glimlachend aan.
“Je hoeft je niet te schamen hoor, ik heb al zo veel meisjeskutjes gezien, ik ben wel wat gewend!” Hij legde zijn handen op haar knieën en drukte zo haar  benen uit elkaar. De dokter keek met belangstelling naar haar kale gesloten schaamlipjes.
“Je hebt een mooi poesje.” complimenteerde hij haar. Hij drukte met zijn duimen haar lipjes uit elkaar. Lisa kreunde weer van de pijn.
“Oh meisje, je bent flink uitgescheurd! Daar moet ik denk wel twee hechtingen in plaatsen.”
“Doet dat zeer?” vroeg Lisa.
“Nee hoor,” zei dokter Jos, “ik ga je eerst verdoven.”

Hij liet haar lipjes weer los, en haar roosje sloot weer tot een kale cameltoe.
“Je hebt echt een mooi kinderkutje nog, geniet daarvan meisje!” Hij rommelde wat in zijn koffertje, en legde spulletjes klaar, een spuitje, tangetje, hechtdraad, zalf enzovoort.

“Rinske? Kan jij mij zo assisteren?”
“Ja hoor,” antwoorde ik snel, “wat moet ik doen?”
“Kan jij straks haar schaamlipjes uit elkaar trekken?”
“Ja hoor, geen probleem!” Ergens genoot ik ervan om aan haar lipjes te zitten en zo bij haar naar binnen te kijken.

Hij pakte een spuitje met een heel dun naaldje. Hij pakte met de ene hand, tussen haar door mij gespreide lipjes, een van haar kleine schaamlipjes beet en trok die zachtjes naar buiten. Hij drukte de naald heel voorzichtig in dit roze vlees, en spoot ongeveer een derde erin. Lisa gaf geen krimp.

Dapper meisje, mompelde de dokter. Ondertussen deed hij een poging om het andere minuscule lipje naar voren te peuteren. De kleine lipjes van Lisa zijn al zo klein, een rimpeltje in de huid eigenlijk. En dat tussen de grote handen van de dokter, maakt haar spleetje nog fragieler, kwetsbaar en klein. Eindelijk had hij grip op het onwillige schaamlipje en trok deze zachtjes weer een paar cm naar buiten. Ook in dit zachte stukje meisjesvlees spoot hij weer een derde van het spuitje leeg. Als laatste drukte hij het kleine naaldje in de huid net boven haar poepgaatje. Een pijnlijke kreun ontsnapte uit Lisa. 
“Goed gedaan meisje,” zei de dokter. “Nu gaan we even wachten tot de verdoving is ingewerkt.”

Dokter Jos ging naast Lisa zitten en keek haar aan.
“Lisa,” vroeg hij, “ik zie aan jouw plassertje dat je gisteren geen seks hebt gehad met een jongen van je eigen leeftijd, maar met een volwassen man met een enorme penis. Heb je dat zelf gewild? Of ben je gedwongen?” Lisa werd weer rood, maar erkende dat het inderdaad iemand was die al wat ouder was en inderdaad een grote piemel heeft. Gelijk erachter aan:
“Maar ik wilde het echt heel graag en het was fantastisch!” Dokter Jos glimlachte, en zei: “Gelukkig meisje, daar ben ik blij om! Geniet van de lekkere seks!”

Ondertussen ging hij weer bij haar kutje zitten en duwde haar knieën weer uit elkaar. Hij stak zijn vinger zo in de wond. Lisa gaf geen krimp. “Zo, de verdoving doet zijn werk, je voelde niets toch Lisa?” Lisa schudde haar hoofd.

“Rinske? Wil jij haar buitenste schaamlipjes nu stevig beet pakken en helemaal naar buiten trekken? Je hoeft niet voorzichtig te zijn, want ze voelt er niets van.” Ik pakte ze beet tussen mijn duim en opgetrokken wijsvinger en duwde zo haar vagina stevig open.
“Goed zo,” complimenteerde de dokter mij.

Vervolgens pakte hij een spuitbuis en spoot een goedje over de wond.
“Dat is desinfectiemiddel,” vertelde de dokter. Daarna pakte hij een dunne, maar lange kromme naald. Een soort vishaakje maar dan dunner en langer, zodat hij het goed kon vasthouden. Zonder aarzelen, stak de dokter zo de naald door de huid, waar oorspronkelijk haar kleine schaamlipjes bij elkaar zouden komen. Het vlees onder de huid trok naar elkaar toe, door het aantrekken van de hechtdraad. Het leek wel of haar kutje nog kleiner werd. Dit herhaalde de dokter uiteindelijk drie keer. Daarna spoot hij er weer een spray over en smeerde de wond in met zalf.
“Lisa? Deze zalf moet je er drie keer per dag opsmeren. Daardoor blijf de huid zacht, geneest het sneller, en desinfecteert het. Als je geplast hebt, veeg je sneetje dan niet af, maar dep het droog, zodat je de wond zo veel mogelijk met rust laat. Ook adviseer ik je om even een week maandverband te dragen. Hierdoor blijft je plassertje schoon en droog.”

De dokter ruimde zijn spulletjes op. Lisa had haar knietjes weer tegen elkaar. En lag nu enigsinds  beschaamd op de keukentafel.
“Mag ik aankleden?” vroeg ze.
“Een momentje, voordat ik wegga wil ik nog een keer alles controleren.” Dokter Jos keek mij aan.
“Rinske,” zei hij, “ze mag echt even een week geen seks hebben. Dat houdt ook in dat ze niet gelikt mag worden, en ook geen seks in haar kontje. Ik zie dat ze daar ook al ervaring mee heeft. Het enige wat ze mag is zelf seks.” Ik knikte. “Goed dokter, ik zal erop toezien!”

“Oké Lisa, even de eindcontrole!”

Hij duwde haar knieën weer uit elkaar. Vervolgens duwde hij met beide handen met pink en ring vinger haar dikke lipjes naar buiten. Uitvoerig bekijkt hij het eind resultaat van de drie hechtingen.
“Dat ziet er keurig uit Lisa!” Vervolgens drukte hij met zijn duimen de kleine lipjes uit elkaar en keek zo haar neuktunneltje in.
“Je hebt echt maar een heel klein kutje Lisa, daar moet je voorzichtig mee zijn, maar veel mannen zullen dit fantastisch vinden.” Terwijl hij dat zei, stak hij zijn middel vinger diep in haar grotje. Ze kreunde. Ik was eigenlijk te verbaasd over wat ik zag. Daarna  legde hij zijn linkerhand op haar buikje en duwde erop.

Hij duwde haar baarmoeder naar beneden. Hierdoor ontstond er druk vanuit binnen, met als gevolg dat haar clitorisje, als een stijf pukkeltje onder haar velletjes vandaan kwam. Gelijk zette hij zijn duim vol op haar clitoris, masseerde deze tussen zijn middelvinger in haar neuktunneltje en zijn duim. Ik zag dat hij de druk hoog opvoerde. Lisa snakte naar adem, kreunde en wist niet wat haar overkwam. Binnen tien seconden bereikte ze op deze manier een enorm orgasme. Ze schreeuwde keihard door het huis:
“Ohhhhhh!” Ze schokte met haar heupen, maar de dokter hield haar clitoris stijf vast en kneep er hard in. Een tweede orgasme golfde erachteraan. Zweet droop van haar voorhoofd. Haar hartslag was enorm. Ik zag haar happen naar lucht, genieten van het moment. Langzaam kwam ze terug op aarde.
“Zo, zei de dokter, jouw kutje doet het nog prima!”

“Graag kom ik volgende week zaterdag weer even langs om de hechtingen te verwijderen en je plasgaatje te controleren.” Hij keek mij aan, ik was verbaasd over wat ik gezien had. Tegelijkertijd genoot ik ervan om te zien hoe Lisa een fantastische orgasme had.
“Ja natuurlijk dokter, geen probleem!” De dokter pakte zijn spullen, aaide nog een keer over het platte buikje van Lisa, vervolgens gaf hij een aai door de mooie haren, en zei:
“Tot volgende week mooi meisje!”
“Tot volgende week dokter, en bedankt voor het dicht naaien van mijn scheur!” Riep Lisa er nog achteraan.

De anderen waren intussen wakker geworden. Gelukkig had ik er aan gedacht de tussendeur op slot te doen zodat ze ons niet hadden kunnen storen. Stiekem vroeg ik me af of de twee mannen alweer bezig zouden zijn met Eline en Kim. Ik zou het ze niet kwalijk kunnen nemen en zelfs wel graag mee willen doen! Al zou dat natuurlijk wel zielig zijn voor Lisa.

Maar toen ik de deur open deed zag ik vier paar bezorgde ogen.
“Wat was er aan de hand, Rinske? Gaat alles goed met Lisa?”
Ik hoorde de zorg in PD’s stem. Theo trok intussen Lisa naar zich toe en omhelsde haar.
“Waarom was je weg meisje? Rinske heeft toch niks verkeerds gedaan?”
Lisa glimlachte.
“Nee hoor oom Theo. Rinske was juist heel lief voor me. Wil jij het vertellen, Rinske?”

Terwijl ik vertelde zag ik de intens meelevende blik in PD’s ogen. Eline en Kim leken vooral bezorgd, en ik zag dat zij een paar keer bezorgd naar hun eigen kutjes keken. Maar gelukkig was daar geen drupje bloed te zien. Maar ik was nog het meest onder de indruk van de dikke tranen die over Theo’s stoere ruige wangen biggelden.
“Och meisje, is dat nu allemaal mijn schuld? Heb ik je te hard geneukt? Het spijt me echt enorm!”
“Nee, oom Theo, niet doen. Je kan er niks aan doen. Je hebt Eline en Kim ook geneukt, ik denk dat ik gewoon een beetje pech heb. En het deed vanochtend pijn, maar gisteren was alleen maar heerlijk. Ik vind het alleen jammer dat ik niet meteen weer mag. Ik had echt zin om vandaag nog een paar keer lekker te neuken met jullie mooie pikken en nu moet ik een hele week wachten!”

Ik moest glimlachen toen ik zag hoe tween volwassen mannen en twee jonge meisjes de arme Lisa net zo liefdevol en troostend knuffelden als ik dat zelf eerder al gedaan had. Ik was zó trots op deze mensen. Er zijn echt wel mannen die op zo’n moment hun aandacht direct zouden richten op de andere meisjes en Lisa aan haar lot zouden overlaten. En ook veel meiden van die leeftijd zouden minder solidair zijn.
“Weet je Lisa,” zei Theo troostend, “ik snap dat je dat jammer vindt. Ik vind dat ook. Maar ik stel voor dat we dan allemaal dit weekend geen seks meer doen. We willen natuurlijk allemaal, maar dat zou het voor jou alleen maar nog naarder maken.”
Opnieuw gloeide ik van trots toen iedereen direct instemmend knikte of “ja” riep.

“Maar … wat doen we dan wel?” vroeg Kim toen, “gewoon maar naar huis en Netflixen?”
“Ben je gek?” zei PD direct, “Ben je vergeten waar we zijn? Boven een speelgoedwinkel. MIJN speelgoedwinkel. Ik maak zo een lekker ontbijtje voor iedereen. Intussen neemt Rinske jullie mee naar beneden en jullie mogen leuke spelletjes uitzoeken die we dan vandaag samen gaan spelen. Alleen is deze keer de 18+ hoek ook echt verboden voor jullie, vandaag alleen échte kinderspelletjes!”

De dag was heerlijk. De tijd vloog voorbij. En ik ontdekte iets nieuws over mezelf. Iets dat PD en Theo al leken te weten, maar waar ik vandaag achter kwam.
Ik had me altijd afgevraagd waarom ik zo ben aangetrokken tot jonge meisjes. En uiteraard is dat vanwege hun mooie gladde lijfjes. Hun platte tepeltjes of ontluikende borstjes. Hun nog zó strakke en meestal haarloze kutjes. Maar vandaag ontdekte ik wat kinderen nóg aantrekkelijker maakt. Hun persoonlijkheid. Die spontaniteit, die onbevangenheid, dat onbekommerd honderd procent genieten van wat leuk is. En vooral hun lach, die lach die helemaal in het moment is, die lach zonder enige bijgedachten. Als een kind plezier heeft, dan is de hele wereld plezier. Niet zoals volwassennen die dan toch blijven denken hoe het er uit ziet. Of het niet verkeerd over komt. Of het niet onbeleefd is om te lachen.
Nee. als een kind geniet dan geniet het zonder voorbehoud. En daar genoot ik dan weer van. Zonder voorbehoud.

De dag vloog voorbij en toen het avond werd tracteerde Theo ook nog op afhaal pizza voor iedereen zodat we nog wat langer samen konden blijven.
“Volgende week weer?” stelde PD voor, terwijl hij zijn laatste korstje wegwerkte.
“Voor spelletjes?” zei Eline met een stoute glimlach, “of dan weer voor seks?”
“Waarom niet beide?” antwoordde PD heel serieus.
“Ik weet niet of ik de meiden weer mee kan krijgen, hangt van hun ouder af,” bromde Theo, “maar als het kan dan zeker. Ik heb nog een revanche tegoed met Catan!”

“Maar je hebt ook nog iets anders tegoed!” riep Lisa toen uit, “en jullie zijn heel lief voor me geweest dat jullie niet gesekst hebben, maar ik ga hier niet weg voor ik heb gezien dat Rinske lekker wordt verwend door Theo’s fijne pik!”
En toen, met een geschrokken gezicht, “als jullie willen natuurlijk, ik zou jullie nooit dwingen!”

Theo keek me aan. De begeerte in zijn ogen gaf me een warm gevoel van binnen. Ik kende dat al van PD, maar nu zag ik het ook bij hem. Wat heerlijk om zo gewild te zijn!
“Wat zeg jij, Rinske? Ik snap het best als je niet wil hoor. Na wat ik Lisa heb aangedaan…”
“Ben je gek? Wat jij Lisa hebt ‘aangedaan’ is ook een aantal orgasmes zoals ik ze zelden heb gehoord, en zo veel dat ik de tel kwijt ben geraakt. Ik wil niets liever dan die harde piemel van jou in mijn kutje voelen.”
“Dan mag IK oom Theo klaar maken!” riep Lisa snel, “mijn kutje is verboden terrein vandaag maar mijn mond doet het prima. Ik wil je lekker hard pijpen, Theo!”
“Mag ik dan intussen Rinske lekker nat likken?” vroeg Kim.

Even later waren we toch weer allemaal bloot. Lisa had Theo’s enorme lul lekker in haar mondje. En ik lag achterover, mijn benen wijd. Kim lag tussen mijn benen en ik voelde dat ze al wel vaker een kutje had gelikt, ik werd heel snel super geil. Al hielp het ook dat PD en Eline elk heerlijk op één van mijn borstjes zogen.
“Stop maar met pijpen, Lisa,” zei Theo na een paar minuten, “anders spuit ik je mondje vol en wordt ik weer slap.”
“Nee dan stop ik!” lachte Lisa, “jouw lekkere sperma is vanavond allemaal voor Rinske!”
“Mag ik in je kutje spuiten, Rinske? Of zal ik een condoom omdoen?”
“Geen condoom, Theo. Ik gebruik de pil. Ik wil je pik direct voelen, zonder rubber. Maar … doe je wel voorzichtig? Een week geleden was PD mijn eerste man, jij bent mijn tweede en écht wel groter.”

Ik kreunde van verlangen en voelde een siddering door mijn lijf trekken toen Theo zijn gevaarte tegen mijn kletsnatte kutje zetten. Toen voelde ik hoe mijn plooien uit elkaar werden getrokken. Hij voelde zó dik, maar ook zó lekker!
Ik zette mijn tanden op elkaar toen het een beetje pijnlijk werd. Direct voelde ik Theo terug trekken.
“Nee, ga door,” smeekte ik, “ik weet dat het eventjes een beetje pijnlijk kan zijn maar daarna wordt het heerlijk, toch?”
Lisa, Eline en Kim knikten alle drie ijverig.
“Jaaaaa, Rinske! Het wordt héééérlijk!”

Theo knikte en duwde toen in één stevige beweging zijn heupen weer naar voren. Even een scherpe pijn maar dat ging direct over, en toen voelde ik alleen maar een vol-heid in mijn lijf die ik nooit eerder had gevuld en die ik het liefste altijd zou voelen. Theo hield zijn neukstaaf in me, zonder te bewegen, zodat ik kon wennnen.
“Meiden, kijken jullie even of er geen bloed is?”
“Geen bloed, Theo! Alleen heel veel kutsapjes. Rinske is echt super geil!”
“Oh, gelukkig!”
Ik zag de opluchting in Theo’s ogen. De wond die hij per ongeluk aan Lisa had gegeven had hem duidelijk echt bezorgd gemaakt.

“En nu neuken, lekkere knuffelbeer van me. Ik heb je bezig gezien in Lisa en in Kim. Ik heb de verhalen van Eline gehoord. Ik wil dat ook!”
Ik wist niet waar ik het moest zoeken toen de binnenkant van mijn vagina aan alle kanten werd gemasseerd door de ribbelige bloedvaten op Theo’s harde pik toen hij hem naar buiten haalde. En daarna weer naar binnen. En toen weer en weer en weer en weer en ik hoorde mezelf gillen van genot toen veel eerder dan verwacht ineens een enorm orgasme door mijn lijf trok.

Theo pauzeerde even totdat ik weer wat bij kwam.
“Lisa, wil jij een hand tussen Rinske’s kutje en mij doen? Zodat ik hard kan neuken zonder elke keer hard tegen haar baarmoeder te stoten? Want dat vinden de meeste vrouwen niet fijn.”
Lisa’s hand sloot zich om het achterste deel van Theo’s pik en daarna begon hij pas écht hard te neuken. Ik genoot van de rauwe kracht waarmee hij me nam. Elke harde stoot van die dikke pik in mijn strakke kutje liet me genieten. Hij hield niet in, dat hoefde ook niet, want ik voelde dat hij bij de hardste en diepste stoten nét mijn baarmoederhals raakte, maar niet zo hard dat het pijn deed.
Al snel voelde ik een nieuw orgasme opkomen. Maar deze keer hield Theo niet op met neuken toen ik begon klaar te komen. Hij ging door, zo mogelijk nog sneller en harder, en ik voelde hoe ik gewoon van mijn orgasme direct doorging naar de volgende.

De minuten daarna waren een soort waas. Ik herinner me vaag hoe Theo me op een gegeven moment op mijn handen en knieën liet zitten. Van achteren voelde zijn pik in mij weer heel anders, net zo lekker maar op een andere manier. Ik herinner me hoe ik eindeloos leek klaar te komen. Alsof mijn hele lijf alleen nog maar kut was, alsof ik alleen nog maar bestond uit orgasme.
En toen kwam het hoogtepunt. Juist tijdens wéér een orgasme voelde ik hoe Theo ineens zijn pik met kracht diep in me schoof, en hem toen daar hield. Zijn sterke handen hielden mijn heupen strak tegen zijn lijf geduwd. En ik voelde hoe die staaf in me begon te pulseren. Hoe een warme verdikking er doorheen schoot en toen voelde ik iets tegen mijn baarmoeder. Zijn sperma. Theo kwam klaar, hij schoot zijn hete zaad diep in mijn kutje, in mijn baarmoeder.
Straal na straal deponeerde Theo in me, terwijl ik hem hoorde kreunen van plezier en de kinderen hoorde juichen en lachen.

We vielen uitgeput en volledig bezweet op het bed, en direct kwamen PD en de meiden erbij en we waren een tijdje één kluwen elkaar kussende en knuffelende mensen.
“Ik denk niet dat ik hoef te vragen of je het lekker vond,” lachte Lisa, “dat was duidelijk te merken!”
“Nou inderdaad. Het was echt heerlijk. Bedankt, Theo. En jij ook bedankt, Lisa, dat jij dit hebt geregeld.”
Theo knikte alleen maar blij, hij wilde wel iets zeggen maar had twee kindertongetjes in zijn mond.
“Heerlijk je zo te zien genieten, Rinske!” zei ook PD, “maar ik hoop dat je nu niet voor altijd bent uitgekeken op mijn veel kleinere pik?”
Ik lachte.
“Geen zorgen, PD. Jouw pik is ook heerlijk. Op een andere manier. Voor vandaag heb ik genoeg gehad maar morgen hoop ik dat jij weer lekker met me wil neuken!”

Theo schrok toen hij de klok zag.
“O jé het is laat. Ik moet jullie echt thuis brengen. Maar eerst douchen, geen seks geur bij jullie ouders!”
“En douche maar één voor één, meiden,” riep ik snel, “jullie zijn alle drie zo geil, als ik jullie tegelijk laat douchen duurt het alleen maar langer!”

Een half uur later namen we afscheid van de intussen schoon gedouchte meiden en Theo.
“Ik laat het weten als ik weer een kans zie om langs te komen hoor!” beloofde Theo.
En toen waren ze weg.

“Ik denk dat wij maar moeten douchen,” zei PD terwijl hij de deur van de winkel op slot draaide, “en ga jij maar eerst!”
“Hoezo eerst? Wij hebben genoeg tijd om samen te douchen. Mijn kutje heeft op dit moment iets te veel gehad, maar ik denk dat jouw pik het ook heerlijk kan hebben in mijn mond!”


Waar blijft Kim nou?
Ik zit al een uur op haar te wachten. Ze zou uit school even wat spulletjes halen en gelijk door naar mij fietsen om te komen logeren. Ik had al een paar keer uit het raam gekeken, maar zag haar nog niet aan komen fietsen.

Ding – dong. Eindelijk daar is ze.
Ik ren naar beneden en open de deur. Wat bleef je nou? Kim zei met een grote glimlach op haar gezicht: “even iets voor mijzelf doen,” en ze moest lachen. Kom maar boven, riep ik.

Waar is je zusje? Vroeg Kim. Die is dit weekend bij opa en oma. Mijn moeder rijdt net weg, dus we zijn even lekker alleen.

Hoe gaat het met je hechtingen, vroeg Kim. Ja, dat gaat goed. Het doet geen pijn meer. Al zal ik blij zijn als de dokter morgen de hechtingen eruit haalt. Die draadjes blijven soms in mijn onderbroek steken en dan doet het wel zeer. Wel raar, zei Kim, dat je voor een vreemde dokter je kutje moet laten zien. Valt mee, zei ik, hij is echt heel lief en doet heel voorzichtig. Mag ik je hechtingen zien? Vroeg Kim. Natuurlijk! Ik deed snel mijn broek en onderbroek uit en ging op het randje van het bed zitten, liet mij verder achterover vallen. Ik zette mijn hielen ook op de rand van het bed en liet mijn knieën uit elkaar vallen. Mijn snee was duidelijk zichtbaar zo. Kijk maar, zei ik.
Kim bracht haar ogen dicht bij mijn schaamlipjes. Ik zie er niets van, zei ze. Ik moest lachen, je moet wel mijn lipjes open duwen! Hahahaha. Oh, zei ze. Heel voorzichtig duwde ze mijn buitenste lipjes uit elkaar. De hechtingen werden gelijk duidelijk zichtbaar. De huid erom heen was duidelijk rood, maar het zag er verder genezen uit.
Je hebt zo een lief kutje Lisa! Zulke lekkere mooie schaamlipjes en je bent zo zacht.
Ik bloosde van deze complimenten. Heb je jezelf nog gevingerd? Vroeg kim. Nee, mijn laatste orgasme was met de dokter. Wat? Heeft de dokter jouw een orgasme gegeven? Hoe dan? Nou heel simpel, toen hij klaar was met hechten, ging hij mijn vagina helemaal controleren, en kijken of alles nog werkte. Toen ging hij mij masturberen en kwam ik klaar. Hij was heel tevreden, want zo wist hij dat mijn kutje niet stuk is. Wow zei Kim, dat lijkt mij ook geweldig! Maar je hebt de hele week dus geen orgasme gehad, dan zal je nu wel zin hebben! Jaaaa antwoorde ik. Daarop duwde Kim gelijk een vinger tussen mijn schaamlippen door.
Een zucht schoot door mijn mond, ahhhh zo lekker. Met haar andere hand zocht ze mijn clitoris op en en begin die te masseren. Intussen schoof ze haar vinger in en uit mijn grotje. Zo ging ze een tijd door. Mijn ademhaling ging sneller en sneller. Ze voelde aan mij dat mijn orgasme eraan kwam. Juist toen ik klaar kwam, kneep ze hard mijn clitoris plat. Een pijngolf golfde door mijn orgasme heen, wat het nog sterker maakte. Zo fijn, zo lekker, het vocht droop over de handen van Kim. Dit likte ze van haar handen….. Juist op dat moment knalde de voordeur dicht. Shit fluisterde ik, mijn moeder, vlug kleren aan!

We waren net op tijd aangekleed voor mijn moeder boven kwam. Wat leuk dat je er bent Kim! Gaan jullie een leuk weekend maken? Ja, we gaan morgen een fietstocht maken. We willen vroeg vertrekken en dan de hele dag fietsen. Leuk plan zei mijn moeder. Ik hoor wel of ik een lunchpakket moet maken.

De rest van de dag hebben we gewoon meiden dingen gedaan.
Wel fluisterde ik nog even dank je wel in haar oor. Voor het plan dat we morgen op tijd voor de dokter kunnen zijn? Of voor je orgasme? Beide, en ik gaf haar een lekkere kus op haar mond.

De wekker ging om 7.00.
Echt enorm slaperig stonden wij op, strompelden naar beneden, aten wat, maar zeiden niet veel.
Wow wat vroeg.
Om 8.00 zaten we op de fiets, tas met eten bij ons. Mijn moeder zwaaide ons uit.

Op naar de dokter! Ik ben wel zenuwachtig, bekende ik. Tja, ik hoop voor je dat het geen pijn doet, zei Kim. Wat denk je, vroeg ze, zou de dokter ons ook de pil kunnen geven? Dan kunnen we lekker seks hebben zonder condoom. Wat een goed plan zei ik, ik ga het vragen!

Precies om 9.00 stonden we voor de winkel. PD ontving ons hartelijk. Rij je fiets maar door de winkel naar het magazijn. Daar staan ze veilig.
We gaven PD allebei een flinke knuffel. Ga maar snel naar boven meisjes, de dokter zit al te wachten.
We renden de trap op en we werden ontvangen door Rinske en dokter Jos. Kim stelde zich ook voor aan de dokter. Die haar van top tot teen in zich opnam n goedkeurend naar haar glimlachte.

Zullen we gelijk maar beginnen? Vroeg de dokter. Ik knikte alleen maar en keek vragend naar de dokter wat ik moest doen.

Die je broek en onderbroek maar uit en ga maar weer op de rand van de tafel zitten. En Kim, ga jij naar beneden, want ik kan mij voorstellen dat Lisa zich een beetje schaamt voor haar blote plassertje. Nee hoor zei ik, Kim wil graag erbij zijn, ze mag alles zien. Oké, zei de dokter, ik vind het prima.
Ondertussen was ik bloot aan de onderkant en ging weer op de tafel zitten. De dokter deed weer handschoenen aan en legde wat instrumenten neer. Doe je beentjes maar wijd meisje, dan gaan we beginnen.
Zijn vingers duwden mijn schaamlipjes uit elkaar. De dokter tussen mijn benen bekeek mijn kutje van alle kanten. Achter hem keken Rinske en Kim geboeid mee. Beiden met een rood hoofd alsof ze heel opgewonden zijn.
Oké meisje, zei hij, dat ziet er keurig uit! Ik ga nu met een tangetje het knoopjes iets naar voren trekken en dan knip ik met een schaartje het hechtdraadje eruit. Dat is even een felle pijnprikkel, maar omdat dit zo kort is denk ik dat je dat prima aan kan. Oké? Ik knikte zenuwachtig. Prima, ehh Rinske? Kan jij weer haar lipjes vasthouden en uit elkaar trekken? Gelijk pakte ze mijn lipjes beet, trok ze tot de max naar buiten  uit elkaar. De dokter en Kim hadden nu goed zicht in mijn inmiddels vochtige plasser.
De dokter pakte met een tang een knoopje en trok die naar buiten. Dat voelde ik wel, maar deed niet heel veel pijn. Hij knipte het knoopje door. Ook daar voelde ik niet veel van. Nu komt het, zei de dokter, even tanden op elkaar. En gelijk trok hij het draadje uit mijn huid. Auwwwwww en ik klapte mijn knieën tegen elkaar. De dokter en Rinske schrokken ervan. Sorry dokter stamelde ik. Dat deed pijn. Kan gebeuren glimlachte hij en duwde mijn benen weer uit elkaar. Rinske had mijn schaamlippen nog steeds stevig beet.
Zo werden ook de andere hechtingen verwijderd. Nu wist ik wat ging komen, en schrok niet zo van de pijn.
Een heel klein druppeltje bloed kwam vrij. Dit depte dokter Jos snel weg, en spoot er een spray over, zodat het bloeden gelijk stopte.

Tevreden keek hij naar het eind resultaat. Dat ziet er keurig uit, Maar bij je eerst volgende penetratie moet je wel voorzichtig doen. Ik knikte.

Dokter Jos? Vroeg ik, Kim en ik willen graag aan de pil, want dan kunnen we seks hebben zonder condoom. Kunt u dat voor ons regelen? Goede vraag, riep Rinske er gelijk enthousiast achteraan. Natuurlijk, zei de dokter, maar dan moet ik je wel eerst verder onderzoeken.
Willen jullie dat?

We knikten allebei.
Oke, zei de dokter. Gelijk voegde hij woord bij de daad. Kijk Lisa, of je al zwanger kan worden, hangt natuurlijk af of ja al ongesteld bent geweest. Dat ben jij nog niet, zo te zien. Dat klopt, zei ik, en Kim ook nog niet.
Dan is het belangrijk om te weten wanneer je dat kan gaan verwachten. Daar zijn allemaal lichaamskenmerken voor. Eén daarvan is schaamhaar. Hij wreef met zijn hand over mijn venusheuvel op zoek naar haartjes. Hij zette zijn bril op en bekeek het uitvoerig. Geen haartje te bekennen meisje. Dus dat is een goed teken!
Doe jij ook even je broekje uit Kim, dan kan ik bij jou ook even kijken. Iets beschaamd liet ze haar broek zakken en nam naast mij plaats op de tafel.
Ook bij haar ging de dokter op zoek naar schaamhaartjes. Kijk, zei hij, je hebt er een paar, ze zijn nauwelijks zichtbaar en het zijn er hooguit 20, heel lichtblond. Maar dit is een teken dat je menstruatie er al aan kan komen. Gelijkertijd pakte Jos haar schaamlipjes beet en trok zo haar gleufje open en inspecteerde zo haar vagina.
Keurige vagina heb je, Kim, daar zal je een hoop plezier mee beleven.

Doe nu je shirt maar even uit en doe je armen maar omhoog.
Kim deed het gelijk. De dokter inspecteerde haar oksels. Hier zijn nog geen haartjes, concludeerde hij.

Ook jij even je armen omhoog Kim, zei hij. Mijn inspectieronde was duidelijk korter, nee ook niets zei hij.

Vervolgens legde hij zijn hand op mijn borst en kneedde en kneep mijn huid. Ik voel nog geen enkel borstvorming Kim, dus jouw pubertijd zal zich nog wel enige tijd op zich laten wachten. Wat mij betreft kan je gewoon seks zonder condoom hebben. Zwanger zal je niet worden. Wel is het belangrijk om jezelf elke week te controleren op haartjes bij je poesje of onder ja armen. Als je die krijgt moet je mij gelijk bellen, dan moet je aan de pil. En natuurlijk ook als je iets van borstvorming krijgt. Ik knikte. En over drie maanden wil ik je weer controleren. Regel jij een afspraak Rinske? Ze knikte, waarop de dokter tevreden keek.

En dan jij Kim, even je borstjes voelen.

Kim ging recht zitten, en ik zag al gelijk, zij begint ze al te krijgen. De dokter begin haar borsten stevig te kneden en te knijpen. Hij voelde duidelijk een schijf onder de huid.
Ja, meisje, jij bent al een stuk verder dan Lisa. Je begint borstjes te krijgen en je hebt al een paar schaamhaartjes bij je plassertje. Je menstruatie zal binnen 3 tot 6 maanden op gang komen. Maar het kan ook morgen of overmorgen of een jaar zijn. Jij kan in elk geval geen risico nemen met onbeschermde seks. Jij moet aan de pil. Trots keek ze mij aan. Ik was jaloers op haar. Rinske zei, wat ben ik blij dat we altijd condooms hebben gebruikt!

De dokter pakte een recepten boekje en schreef wat op. Hiermee kan je naar de apotheek en de pil halen.

De dokter ruimde zijn spullen op.
Pakte zijn iPad en begon te typen. Lisa zei hij, ik ben klaar. De rekening is 375 euro. Hoe wil je betalen? Ohhhhhh echt, dat heb ik helemaal niet, zei ik geschrokken. Rinske zei, zoveel geld? Is dat niet verzekerd? Jawel, zei dokter Jos, maar dan moet haar moeder akkoord geven. Oké zei Rinske, dat is geen goed plan, ik heb wel 100 euro in mijn portemonnee, en PD heeft wel wat in de kassa. Wacht, zei de dokter, jullie kunnen ook in natura betalen.
Huh, wat is dat, vroeg Kim. Simpel, als ik jullie mag neuken, dan is het gratis.

Echt vroeg ik, zo makkelijk verdienen? Ja hoor riep ik!
Lisa keek mij aan en zei, ach ja, waarom niet, wat maakt het uit met wie we seksen, seks is altijd lekker. Rinske zei nog, weten jullie het zeker? Ja hoor dokter Jos, dat is prima!

Gelijk trok de dokter zijn broek en shirt uit en stond naakt voor ons.
En enorm lange piemel bungelde tussen zijn benen. Lang, maar ook heel dun. Zijn eikel bedekt door een eveneens lange voorhuid.
Maak jij hem stijf Kim?  Ze dook erop af, stroopte zijn velletje naar achteren, en nam zijn eikel in haar mond. Ze zoog erop als een dolle. De dokter had zijn ogen gesloten. Steeds dieper nam ze zijn enorme lange dunne pik in haar mond. Tegelijkertijd vingerde ze zichzelf. Maar huuh, waar blijft die pik, het lijkt wel of ze hem heeft doorgeslikt. Ik zag zijn pik bewegen in haar keel. De dokter had een rood hoofd en schreeuwde ! Hij spoot zijn sperma zo in de maag van Kim. Tevreden trok hij zijn piemel terug waar Kim nog de laatste resten sperma van zijn pik af likte. Waar de pikken van Theo en PD gelijk slap werden na een orgasme bleef de pik van de dokter gewoon keihard recht omhoog staan. Gelijk keek hij mij aan, ben je er klaar voor? Ik knikte. Hij pakte zijn pik en met zijn andere hand duwde hij mijn schaamlipjes weer behendig uit elkaar. Ferm drukte hij zijn pik bij mij naar binnen. De eerste pik zonder condoom. Het voelde zoveel beter! Ik genoot van zijn dunne pik, hij stopte door tot tegen mijn baarmoeder. Dat gaf een prettig gevoel. Zo beukte en beukte hij in mij.het was wel een stuk saaier als bij PD, Jos ging maar op een manier op en naar, beukte zo tegen mijn baarmoeder maar masseerde mijn clitoris niet. Weer liep het hoofd van de dokter rood aan en schreeuwde een tweede keer. Ik voelde een warme straal die in mij werd gespoten. Ik voelde hoe het mijn baarmoeder indrong. Wat een heerlijk gevoel. Ik genoot er volop van. Maar de dokter had blijkbaar haast. Hij trok zijn nog steeds harde pik uit mij. Keek nog even of mijn kutje nog heel was en liet me liggen zonder nog aandacht aan mij te besteden. Het sperma droop uit mijn gleufje.

Rinske, nu jij nog. Ze had al die tijd haar kleding aangehouden. Trek je broek uit en buig naar voren. Onderdanig deed ze dat en toonde dokter Jos haar billen. Hij pakte haar billen beet, drukte ze uit elkaar en stak zonder ook maar enige voorbereiding zijn dunne lange neukstok in haar gat. Rinske kreunde, Maar Jos ging onverstoord verder. Net zoals hij mij beukte, beukte hij Rinske ook. Zonder heel veel emotie. Na enige tijd liep zijn hoofd weer rood aan en spoot hij voor de derde keer zijn sperma. Dit keer in de kont van Rinske.
Snel trok hij zijn pik terug die eindelijk slap leek te worden. Veegde zijn piemel af aan een shirt van Rinske, hees zijn broek omhoog, pakte zijn spullen en vertrok.

Rinske, Kim en ik keken elkaar verbouwereerd aan. In tien minuten had hij drie orgasmes gehad, droop sperma uit de mond van Kim, uit de kont van Rinske en uit mijn gleufje.

We moesten lachen naar elkaar. Rinske zei, zullen we PD roepen, dan kan die ons lekkere orgasmes geven, want dat hebben we nu wel nodig!!!!


Ik had PD wel vaker boos gezien. Als een écht vervelende klant maar door en door was blijven zeuren. Toen een leverancier te laat was met de Sinterklaas bestelling. Toen we ondanks alle maatregelen en zeker weten dat de winkel veilig was tóch dicht moesten voor corona. En vooral die keer dat hij een winkeldief betrapte. Ja, ik had hem kwaad gezien.
Maar dit?
Dit was nieuw voor mij!

Een rood, bijna paars aangelopen hoofd. Een kloppende ader in zijn hals. Briesende adem. En zijn stem klonk juist kalm. Té kalm. Ik werd er bang van.
“Waar woont die klootzak. Ik ga hem een les leren die hij de rest van zijn miezerige leventje echt nooit meer zal vergeten. Dit is echt …”
Hij zocht naar woorden. Uit mijn ooghoek merkte ik hoe Lisa en Kim angstig achter mijn rug wegkropen, net zo bang voor hem als ik begon te worden.
Ik overwon mijn angst en legde een hand op zijn arm.
“PD, schat. Beheers je. Je maakt de meisjes bang. En mij eigenlijk ook.”

Ik zag hoe zijn vuurspuwende ogen focus vonden. Hij keek om zich heen, leek te schrikken van de angstig in elkaar gedoken meiden, en haalde toen met zichtbare moeite twee keer diep adem.
“Oké. Sorry dat ik me liet gaan. Maar nog steeds wil ik naar hem toe. Ik beloof dat ik niet ga slaan of zi maar ik ga die man wel haarfijn uitleggen dat …”
Tijdens het praten merkte ik dat de woede weer opborrelde in PD. Maar ik wist niet wat ik er tegen kon doen want eigenlijk snapte ik het ook. Eigenlijk voelde ik hetzelfde.

En toen kwam Kim achter mijn rug vandaan. Nog steeds in elkaar gedoken, maar toch durfde die stoere meid haar mond open te doen.
“PD, niet doen. Het was ook mijn schuld. Ik zei ja toen hij het vroeg. Dus als het verkeerd was wat hij deed, dan was ik ook fout. En ik wil niet dat je boos op me bent. Ik wil gewoon …”
Verder kwam ze niet. Haar stem was steeds onzekerder geworden en op dit punt brak ze en begonnen de tranen te stromen.

In minder dan een seconde transformeerde PD totaal! Alle boosheid leek ineens te verdwijnen. Opeens zag ik daar weer de liefdevolle fijne man, die mijn baas was, maar nu ook mijn minnaar, en met wie wij samen onze liefde voor deze fantastische jonge meisjes deelden.
Hij trok Kim op zijn schoot en sloot zijn armen om haar heen in een lange knuffel. Hoewel ze nog steeds bloot was, met restjes opdrogend sperma naast haar mond, zag ik aan de houding van PD dat dit voor hem niks seksueels had. Hij zag een huilend meisje en hij kon maar één ding: haar troosten. Net als ik eigenlijk. Het is dat hij sneller was, anders had Kim nu in mijn armen liggen uithuilen.

Na een tijdje werd Kim weer wat rustiger. Lisa en ik zaten intussen hand in hand naast elkaar te kijken, en te wachten. Niemand zei iets, tot PD de stilte brak.
“Kim, lieve schat, dat is helemaal niet waar ik boos over ben. Goed, ik had liever gehad dat jullie het even hadden gezegd, ik heb genoeg geld in de kassa.”
Ik wist dat hij loog. Ik had gisteren nog geholpen met de boekhouding en door corona liep de winkel echt niet goed meer. Maar ik zei niets want ik begreep hem.
“Dus onthou dat voor de volgende keer, je kan altijd mij geld vragen. Maar dat neemt niet weg dat dít …”, PD maakte een gebaar dat Kim’s heerlijke lijfje leek te omvatten, “… helemaal van jou is, en van niemand anders. Jij kiest met wie jij neukt en wie je pijpt. Jij kiest ook wie niet. En iemand anders heeft daar iets over te zeggen. Ook ik niet.”

PD kon niet verder praten omdat hem de mond werd gesnoerd door Kim die hem spontaan dankbaar op zijn mond kuste. Dat hij daarbij ook resten sperma van de dokter op zijn lippen kreeg leek hem niet te deren; dankbaar beantwoorde hij de kus terwijl hij haar rugje zachtjes wreef.
“En dat geldt ook voor jou, hè, Lisa!” zei ik tegen het meisje naast mij, en ook ik werd direct beloond met een dankbare natte zoen op mijn mond, die veel langer duurde dan netjes is, maar toch korter dan ik had gewild.

“Maar waarom werd je dan wel zo boos?” vroeg Lisa toen we weer allemaal gewoon zaten. Lisa nog steeds op schoot bij PD, Kim lekker tegen mij aan geleund.
Ik zag hou PD al bijna weer boos werd bij de gedachte dus ik gaf snel antwoord.
“Door de manier waarop, denk ik. Toch, PD?”
Hij knikte.
“Hij heeft niet met ons gevreeën. Hij heeft niet samen met ons lekker seks gehad. Hij heeft ons gewoon gebruikt voor zijn eigen plezier zonder aan ons plezier te denken. Het maakte hem niet uit of wij ook plezier hadden. Het maakte hem zelfs niet uit dat hij ons – nou ja, mij, ik hoop jullie niet – een beetje pijn deed. Daarom is PD zo boos.”
“Ja,” gromde PD schor, “en ook omdat hij eerst Lisa waarschuwt de eerste keer nog voorzichtig te doen en daarna alsnog als een dolle stier in haar tekeer ging.”

Vol schrik keek ik opeens naar Lisa naast me, want daar had ik niet eens aan gedacht. Ook Lisa keek op dat moment omlaag, terwijl ze haar beentjes spreidde. En zo konden we alle vier op hetzelfde moment zien dat uit haar heerlijke haarloze spleetje nog een straaltje wit sperma nadruppelde, maar echt geen spoortje van bloed.
Een zucht van opluchting ontsnapte uit vier kelen.

“Maar daarom heb ik je dus geroepen, PD,” zei ik, “niet om boos te worden op die eikel, dat is hij niet eens waard. Maar omdat ik echt niet wil dat de meisjes straks naar huis gaan met het idee dat dat is hoe seks is. Ik weet al hoe het kan zijn, dat heb jij me geleerd. En, eerlijk gezegd, ook een aantal hele leuke vrouwen vóór jou. En Theo.”
Ik voelde mijn wangen rood kleuren bij de herinnering aan die heerlijke grote lul van Theo. Ze zeggen wel dat grootte niet uitmaakt maar toch…
“Maar Kim en Lisa beginnen nog maar net. Voor hun is dit verwarrend. Zij verdienen het om straks naar huis te gaan met een herinnering aan fijne seks, niet aan egoïstisch misbruik. We willen niet dat jij weggaat om dokter Jos een lesje te leren. We willen dat je hier blijft om ons iets te leren.”

Even dacht PD na. Tooen knikte hij.
“Je hebt gelijk, Rinske. Dat is veel belangrijker. Zoals zo vaak ben jij weer eens verstandiger dan ik. Maar je hebt het steeds over de meisjes. Hoe zit het met jou?”
“Dat heeft geen haast. Het was niet fijn maar ik kom er wel overheen. Ik ben al ouder. En ik ben nu al een paar weken met jou, je hebt me al zo vaak heerlijk verwend dat ik weet hoe het kan zijn. Hoe het hoort te zijn. Ik help je wel met de meisjes. Daar geniet ik zelf ook van!”

“Oké, Kim en Lisa. Jullie hebben gehoord wat slimme Rinske zegt. Willen jullie dat ook? Willen jullie nu door haar en mij verwend worden?”
“JAAAAAHHHHH!!!!!!!!”
PD en ik moesten beiden lachten om dit enthousiasme. En toen doken de beide meisjes op PD af om hem snel uit zijn kleren te helpen.
Hmmm. Wat zag zijn harde pik er weer lekker uit…
Maar vandaag was die niet voor mij.

“Lisa wil jij eerst?” vroeg Kim, “want ik heb die viezerd alleen in mijn mond gehad maar jij in je kutje.”
“Zo erg was het niet. Ik heb hem in elk geval niet geproefd. En ik wil eigenlijk heel graag eerst met Rinske als dat mag.”
“Oh?”
“Ja, je hebt zo mooie borsten! Zulke wil ik later ook!”
En toen pakte ze één van mijn borsten bewonderend in haar handen en voelde en speelde er mee. Toen ze ook nog eens de andere in haar mond nam om zachtjes mijn tepel te sabbelen en te kussen smolt ik helemaal. Even gaf ik me over aan het gevoel, toen begon ik met één hand haar achterhooofd en haren te aaien, terwijl ik met mijn andere hand naar haar kutje ging en voorzichtig mijn vinger tussen de natte lipjes stak om haar clitje lekker te verwennen.

Intussen zag ik naast me Kim wijdbeens op de bank liggen, en PD geknield achter haar, met zijn hoofd tussen haar benen. Ik wist intussen hoe heerlijk hij kan likken, dus ik snapte waarom Kim hard lag te hijgen en te kreunen van plezier!
Maar toen ik voelde hoe Lisa twee vingers in mijn eigen kutje stak en tegelijk doorging met mijn borsten te verwennen hoorde ik mezelf ook kreunen, en toen begon ik ook met meer aandacht met Lisa’s lekkere kutje te spelen.

Toen hoorden we Kim opeens schreeuwen.
“Oh ja, ja! Oh ga door! Ooohhh, jaaaaahhhhh!!!!!!!”
Ik keek opzij en zag haar kronkelend van genot klaarkomen onder PD’s tong. Daarna kroop hij naar boven, kuste haar lang en intens, en vroeg toen:
“Ben je er klaar voor, Kim?”
Ze knikte alleen maar.
En toen keken Lisa en ik ademloos toe terwijl PD heel langzaam en heel voorzichtig zijn harde lul bij haar naar binnen schoof. Nu nog met condoom, maar binnenkort zou ook zij het genot van zijn vlees zonder rubbertje voelen.

Ik merkte dat Lisa anders ging zitten, zodat ze gewoon kon kijken. Ik vond dat eigenlijk ook wel leuk. Onze handen speelden nog steeds met elkaar kutjes, maar het was nu een rustige kalme beweging, gewoon een aangenaam gevoel, terwijl we samen keken naar PD en Kim.

PD bleef eerst een tijdje stil liggen, met zijn heerlijke luk diep in Kim’s strakke neukgaatje. Hij kuste haar en fluisterde allerlei lieve woordjes, terwijl hij met de achterkant van zijn vingers haar wang streelde. Ik zag hoe Lisa langzaam steeds meer ontspande, zich overgaf aan het genot van die warme stijve penis in haar holletje.
En toen begon PD te bewegen. Lange, aandachtige halen. Rustig, kalm, beheerst. Eén arm lag op de bank om zijn gewicht te steunen. De andere vond Kim’s clitje en begon haar daar extra te verwennen terwijl hij rustig in en uit bleef glijden. En al die tijd bleef hij zachtjes tegen haar fluisteren, kleine kusjes op haar neus en voorhoofd plaatsen, haar vertellen hoe heerlijk ze voelde, hoe mooi ze was, hoe lekker ze het maakte.
Ik had dit de afgelopen dagen al zo vaak gehad en ik wist dat ik het vaker kon krijgen maar toch merkte ik even een beetje jaloezie. Tot ik me herinnerde hoe veel meer Kim dit nu nodig had dan ik.

Lisa en ik zaten samen te kijken terwijl PD nu eens wat versnelde, dan weer vertraagde of even pauzeerde. Steeds bleef hij aandachtig naar Kim’s gezicht kijken. Zijn ogen vol liefde, maar ik wist ook dat hij lette op de reacties op zijn bewegingen, zodat hij haar echt kon laten genieten.
Het duurde dan ook niet lang totdat Lisa opnieuw luis kreunend klaarkwam. Maar PD ging gewoon door, iets rustiger tijdens haar orgasme. En daarna weer sneller. Steeds sneller. Totdat na een paar minuten Lisa nóg een orgasme had. En toen zag ik ook dat PD’s lijf verstrakte. Zijn gezicht werd een grimas, hij kreunde en steunde, en even later ontspande hij weer.

Nog even bleef hij liggen. Nog even kuste hij Kim, likte liefdevol het zweet van haar wangen en hals, vertelde haar hoe heerlijk het was en hoe mooi hij haar vond.
Maar uiteindelijk rolde hij van haar af. Hij wilde de volgespoten condoom van zijn langzaam verslappende pik afhalen, maar Lisa was hem voor. Tot mijn stomme verbazing pakte ze niet alleen de condoom van zijn pik, maar zette hem aan haar mond en dronk hem gewoon leeg!

Ze keek op toen we alle drie verbaasd keken.
“Ja, wat? Ik vind het gewoon lekker! Mag dat niet? Al is die rubbersmaak wel minder. Volgende keer liever direct uit de piemel hoor!”
“Dan zal je toch even moeten wachten, schat,” zuchtte PD, “want dit gaat even duren.”
“Oh maar we hebben de tijd. En ik wil je deze keer niet drinken PD. Ik mag nu zonder condoom. Met de dokter was raar, want het voelde lekker zo zonder rubber maar tegelijk niet omdat hij alleen maar in en uit ging en het niet leuk maakte. Ik wil dat nu ook met jou, PD!”

PD grinnikte.
“Het lijkt mij ook heerlijk om jou voor het eerst zonder condoom te voelen, Lisa. En jou ook, Kim, binnenkort, als de pil werkt. Maar op dit moment moeten we toch echt allemaal wachten.”
En met die woorden pakte hij zijn slappe piemel vast en schudde er even demonstratief mee heen en weer om te laten zien dat’ie echt helemaal slap was.
Kim en Lisa schaterden het uit.

“Nou dan weet ik nog wel leuke dingen om te doen terwijl we wachten!” stelde ik voor.

Langzaam werd ik wakker, Lisa naast mij, daarnaast Kim en PD.
De zonnestralen maakte mijn lichaam warm. Ik genoot van de warmte van de zon en van het warme lichaam van Lisa naast mij.

Ik voelde de hand van Lisa kroelen door mijn haartjes down under. Lisa was dus blijkbaar al wakker. Ik legde mijn hand op haar borst, lekker plat, heerlijke zachte huid.

Lisa genoot van mijn aanraking en ik genoot van het gekroel van haar handje bij mijn grotje.

Zo lagen we wel een half uur. Intense rust en liefde voor elkaar.
Totdat Lisa op handen en voeten opstond en door het bed ging kruipen. Ze kroop tussen mijn benen en duwde ze uit elkaar. Ze fluisterde zachtjes, mag ik jouw vagina eens helemaal bekijken? Ga je gang meisje, fluisterde ik terug. De zon scheen precies op mijn intieme plekje en haar gezicht. Ik kon haar mooi zien en zij mij. Zachtjes kroelde haar handje weer door mijn haartjes. Ik wou dat ik dat heb, zei ze, dan mag ik tenminste ook aan de pil. Dat komt vanzelf, meisje, en weet je, ik vind jou gladde gleufje zo spannend zonder haartjes, zo mooi glad! Daar moet je trots op zijn! Ze glimlachte, maar keek toch weer wat jaloers naar mijn haartjes.
Langzaam gleden haar vingers lager, over mijn buitenste lipjes, langzaam op en naar. Mijn buitenste lipjes zijn een beetje bol en gesloten, langzaam duwde ze ertegen. En het roosje ontsloot zich. Ze trok mijn lipjes uit elkaar, om de mooie bloem, de passiebloem te bewonderen. Haar vingers gleden nu van mijn buitenste lippen, door de randjes naar binnen. Mijn kleine lipjes, keurig gesloten als een roosje, werden zachtjes aangeraakt door haar tere vingertjes. Langzaam bewoog ze zich tussen alle velletjes en duwde haar vinger naar binnen. Het roosje sloot zich weer om haar vinger, maar vocht droop tussen het bloempje door naar buiten en maakte mijn grotje lekker glibberig. Ze bestudeerde mijn kleine schaamlipjes en mijn opening. Heel anders dan bij mij hé, fluisterde ze. Ik heb alleen maar twee kleine ribbeltjes als schaamlipjes. Jij hebt een mooi roosje Rinske, fluisterde ze weer. Geen flapjes zoals Kim. Ik glimlachte naar haar, en genoot van haar ontdekkingen. Zachtjes ging ze met haar vinger over mijn clitoris, ik tilde, waar ze van schrok. Geeft niet meisje, zei ik, je doet het ook zo lekker. Ze trok de velletjes rond mijn clitoris weg, en liet de zonnestralen zo op mijn clitoris landen. Het knoopjes was hard en wel een cm dik. Ze bekeek het van alle kanten en wreef er weer met haar vingertje over. Ik kreunde van genot! Zo zachtjes mogelijk om Kim en PD niet wakker te maken . Ze bleef maar mijn vagina aan alle kanten bekijken. Ik vind het fijn dat een meisje deze ontdekkingsreis bij mij maakt en wordt natter en natter. Ik sluit mijn ogen en geniet van het gefriemel bij mijn plasgaatje. Weer trekt ze de velletjes rond mijn clitje weg en zet nu haar tongetje er tegenaan. Ik kreunde weer, maar nu echt wel harder. Enthousiast geworden begint ze mij te likken, en geeft mijn clitoris alle aandacht. Soms gaat ze even met haar tong door mijn lipjes en steekschuim ze die even in mijn neukkanaaltje. Ze drinkt mijn sappen, ik hoor haar slikken. Mijn hartslag neem explosief toe. Als ze haar tong weer op mijn knopje zet kom ik met een keiharde oerschreuw geweldig klaar! Ik druk haar hoofd tegen mijn klitje en ze blijft doorlikken. Hierdoor blijf ik in het orgasme hangen en volgt er gelijk een tweede hoogtepunt.
Trillent blijf ik nagenieten en Lisa kijkt naar me met een geweldige lieve glimlach, tevreden ligt ze tussen mijn benen. Dit is pas intense liefde bedenk ik mij. Het is dan wel een kind, maar ik ben dol op haar, en hou van wat ze met mij doet en bedenk mij dat we vandaag vast weer de hele dag lekker gaan seksen.

Kim en PD zijn inmiddels wakker geworden en kijken een beetje verbaasd naar ons. Waarop Lisa heel nongelant zegt: nog nooit iemand een orgasme zien krijgen? Waarop we alle vier moeten lachen!

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 63

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?