Familiebanden – Deel 6: Karlijn verliefd

4.6
(9)

Door: Cootwriter

Samen liepen ze de trap af richting de slaapkamer van hun ouders, die waren er toch niet en zo konden ze hun bed gebruiken want daar was meer ruimte. Aan de zijkant van het bed stonden Richard en Karlijn tegenover elkaar, Karlijn kwam met haar 1.20 meter lengte niet veel verder dan halverwege de borstkas van Richard die bijna 1.90 meter was. Hij streelde haar gezicht nogmaals, met een vragende blik in zijn ogen of Karlijn het zeker wist, ze knikte langzaam van wel. Richard tilde haar en zij omklemde gelijk met haar slanke benen zijn lijf, een hevige geile tongzoen volgde, het strelen van zijn handen onder haar kleine kontje deed haar kreunen van geilheid. Richard draaide een kwartslag en gooide zijn jonge, en veel kleinere, zus op het bed en trok gelijk de korte broek van haar kontje. Hij was ook absoluut niet verbaast dat Karlijn er niks onder aan had, hij was ondertussen in dit perverse geile gezin al heel wat gewend. Ze lag nu spiernaakt op het grote bed, natuurlijk had hij haar de afgelopen weken al zo vaak naakt gezien, en al zo vaak gebeft, en zij had hem al zo vaak gepijpt, maar toch was het deze keer anders…heel speciaal.

Hij tilde haar linkervoetje op, en nam teen voor teen even in zijn mond en likte daarna haar de zool van haar voetje, daar na ging hij likkend langs haar kuit naar de knieholte, en van haar linker knieholte over haar dijbeen verder omhoog. Dit nam al een kleine vijf minuten in beslag want hij wilde absoluut geen vierkante centimeter missen van dit heerlijke kleine lijfje van zijn zusje. Op het moment dat Karlijn dacht dat hij zou beginnen met haar kutje te beffen, trok hij zijn gezicht terug en herhaalde het hele ritueel met haar rechtervoet, kuit, knieholte en dijbeen. En weer wist hij het voor elkaar te krijgen om haar kutje te negeren en ging likkend en kussend verder over haar platte buikje, in haar naveltje, en zo verder omhoog waar Richard zich te goed deed aan Karlijns kleine tietjes. Nadat hij al een paar minuten aan haar kleine tepeltjes had gelikt en gezogen, trok zij wild zijn hoofd naar haar toe en begon hem weer geil te tongen. Haar kutje brandde van verlangen, ondanks dat haar kut kletsnat was, en dat ongetwijfeld de lakens al doorweekt waren, leek het wel of haar poesje in brand stond en geblust moest worden.

“Rich…het is tijd… neuk me asjeblief…”

Nog één keer keek Richard in haar ogen, en zag de lust, liefde en verlangen en wist dat dit het moment was waar ze allebei al een tijdje op wachtten. Hij pakte zijn dikke pik met een hand en richtte die op haar kutje:

“Als het te veel pijn doet, dan moet je dat echt zeggen … afgesproken? Ik wil je geen onnodig pijn doen”

Ze knikte alleen en spreidde haar benen verder. Richard plaatste de eikel tegen haar openstaande lipjes en duwde als eerste de eikel naar binnen. Hij zag al gelijk aan het gezicht van Karlijn dat het haar alles behalve makkelijk af ging om hem in haar poesje te ontvangen. Ze knikte alleen, ten teken dat hij door moest gaan.

Naar mate hij zijn pik verder in haar duwde, lag Karlijn meer en meer op haar onderlip te bijten. Haar ogen liepen vol traanvocht, en langs haar wang biggelde een traan van haar gezicht. Richard was al gestopt met zijn pik verder in haar te duwen en wilde net terugtrekken:

“Nee Rich… ik wil dit… het doet nu nog wel zeer, maar… ik wil dit… neuk me !! NU !!!”

En met die uitspraak duwde Richard zijn gevaarte weer verder, Karlijn had het gevoel alsof hij er zeker voor minstens 20 centimeter in haar zat, het waren er echter nog maar amper 10. Richard besloot uit zichzelf om even niet dieper te gaan maar begon nu kleine neukbewegingen te maken, kijken hoe veel dieper hij zou kunnen gaan in dat kleine tengere lijfje onder hem, het lijfje wat behoorde aan zijn zus, die hij al een paar weken wilde neuken maar tot nu toe nog niet mocht…of kon.

“AAAaaaahhhhh… ooooww je ben zo grooooot… en pfffff dik… neuk me met die paal broertje, probeeerrrrr… dieper…te… gaan… AAAAAAAAaahhhhh auw, auuwww…, AAAaaWWWwwwwaaaaahhhhh jaaaaahhhhh… ooooohhhhh…”

Er kwam geen gewoon normaal verstaanbaar woord uit haar mond, het enige wat er uit kwam waren internationaal bekende geluiden die toebehoorden aan een vrouw die volledig gevuld werd in haar kutje door een mannenpik.

Obsceen gehijg en gekreun waren ook te horen in de slaapkamer van Henk en Fia, die in Duitsland ondertussen ook ergens mee bezig waren, wat niets te maken had met opmeten van hun huis.

Karlijn en Richard gingen helemaal op in hun broes-zus neukpartij, regelmatig werden de standjes gewisseld, het lekkerste vond Karlijn wel als zij bovenop Richard zijn stijve pik zat, dan kon zij namelijk zelf aanvoelen en bepalen hoe diep hij in haar buikje kon. Na haar zoveelste orgasme die middag keek ze eventjes met een grote lach om haar mond naar Richard:

“Stel je nou eens voor dat ik niet je zus ben … maar dat jij nu Indra bovenop je heb hihihi…”

Gelijk stootte Richard zijn paal, iets te hard, omhoog. Een harde gil van Karlijn was het gevolg, maar in plaats van te stoppen beukte Richard door. Karlijn kon het geneuk van de grote lul in haar kutje niet meer goed handelen en zag alles zwart worden voor haar ogen. Toen ze haar ogen weer opendeed, zag ze haar broer naast haar zitten met een verschrikt gezicht:

“Holy shit Karlijn, sorry… ik ging te hard… alles goed nu? … Glaasje water ofzo?”

Richard was zelf ook eventjes helemaal van de kaart, en wist niet goed wat hij nou moest zeggen of moest doen, hij wist sowieso dat hij zijn zus veel te hard gepaald had, iets wat niet zijn bedoeling was geweest.

“Rich… het is niet alleen jouw fout, ook de mijne. Ik bedoel, ik had je nooit een beeld voor ogen moeten geven dat Indra op je pik zou zitten. Kom, we gaan eerst even wat naar beneden eventjes wat eten, naakt…en daarna… nou, misschien als je heeel lief bent, kunnen we het nog eens proberen hihihihi. Maar dan wel neuken tot je je lekkere geil diep in me spuit, want dat lijkt mij echt super.”

Karlijn gaf haar broer een kusje op de lippen, en samen liepen ze naar beneden om een lichte maaltijd klaar te maken. Karlijn maakte het Richard nog een keer heel duidelijk dat hij zich geen zorgen over haar behoefde te maken. Zij plantte een bepaald beeld in zijn hoofd, en daarom was het ook niet zijn schuld dat hij zich, tegen alle afspraken in, niet in kon houden en veel te hard door begon te neuken. Op de vraag of Richard daadwerkelijk iets voor Indra voelde, bevestigde hij dit.

Karlijn kon heel goed begrijpen dat haar broer wel wat zag in haar vriendin, al meerdere malen heeft zij in het verleden wel bepaalde gedachten gehad bij Indra, maar deze nooit kunnen uitvoeren omdat Indra altijd zo fucking verlegen was. Misschien dat ze bij Richard ontdooit, tijd zal het leren. Het feit dat Richard gek op Indra was gaf in ieder geval ook aan dat hij niet alleen op kleine meisjes viel, maar ook op meisjes van 14 met een normale lichaamsbouw en lengte die bij die leeftijd hoorden. Indra was nu al een kop groter dan Karlijn, en het kon Karlijn geen reet schelen, ze was gek op haar hartsvriendin.

In Duitsland vlogen de vonken er ondertussen van af, Henk had Helena een bericht gestuurd dat ze naar het nieuwe huis zouden komen, en hij had Helena en haar man uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen. Halverwege de rondleiding waren de gesprekken al dusdanig in een bepaalde richting gegaan, iets waar vooral Fia haar best voor deed, dat ze nu alle vier naakt op het tapijt in één van de slaapkamers lagen. Fia met Jorge diep in haar, en Helena die wild op en neer ging op de pik van Henk. Natuurlijk had Henk hier al veel eerder op gehoopt, want al sinds het begin dat hij voor zijn werk in het hotel kwam, was hij al geil op Helena, maar had het nooit laten merken uit respect voor de mooie Italiaanse. En nu bleek dat het al die tijd wederzijds was, konden ze heerlijk hun gang gaan, met medeweten van wederzijdse partners die vlak naast hun lagen te neuken.

“Aawww…dit gaat een super tijd worden, reken maar dat je elke dag m’n kut mag vullen Jorge, als je ook maar even tijd heb tijdens je werkzaamheden… Aaaah jaaaaa…ram die geile pik in me !!”

Jorge naaide Fia uit alle macht, haar heupen stevig beethoudend stootte hij zijn pik in haar kut, die hem met de nodige waterige sopgeluiden ontving. Ook Helena ging hevig tekeer op de Nederlandse lul die zij aan het berijden was:

“Siiiii…aaaaahhhhh… molto bene!!! Siii… bussa più forte!!!…”Ze riep het uit om Henk nog in haar te laten stoten, nu kwam duidelijk haar Italiaanse temperament naar voren. Haar heerlijke B-cup borsten wipten geil op en heen bij elke stoot die Henk maakte, tijdens het neuken gaf hij elke keer een flinke tik op haar heerlijke kont

“AAahhh si..si… sculacciata!!!”

Ow wat klonk dat Italiaans toch geil als je zo bezig bent, zelfs in haar taal klinkt het geil als ze er om vraagt om hard gespankt te worden. Aangezien de rest van huis nog behoorlijk leeg was, alle meubels waren er sowieso uit, klont het gegil en geschreeuw van beide vrouwen door het hele huis heen. Een geluid wat dit huis voor de komende jaren wel vaker zou horen…

Thuis zat Karlijn al weer voorzichtig op en neer te gaan op de dikke paal van haar broer. Neuken met haar vader was heerlijk, geneukt worden door haar moeder met de strap-on was super, maar geen van twee konden tippen aan de lul van Richard. Die was hemels, en voor wat haar betrof, nog lang niet klaar om haar te geven waar ze al een tijdje naar verlangde. Ondanks de wetenschap dat hij misschien te groot voor haar was, had ze toch doorgezet, en nu… nu is ze echt helemaal gevuld van onder met zijn heerlijke neukstaaf, zijn incestueuze heipaal.

Richard kneedde de tietjes van Karlijn en naarmate het langer duurde, voelde hij hoe Karlijn elke keer met een orgasme haar kutje dusdanig kneep, dat zijn pik leeg gemolken dreigde te worden. Op het laatst kon hij de spanning dan ook niet meer aan, en met wijd open gesperde ogen brulde hij het uit en spoot hij zijn broederlijke zaad diep in het buikje van zijn zusje, die bij het gevoel van de explosie in haar buik, nog één keer een orgasme kreeg. Uitgeput liet ze zich voorover vallen op de borst van haar broer die, broederlijk en liefdevol als dat hij was, zijn armen om haar heen klemde en haar zo minutenlang knuffelde en kusjes gaf. Tot hij zich realiseerde dat zijn lieve kleine zus bovenop hem in slaap was gevallen, met zijn slap wordende pik in haar, net door hem geneukte, kutje…

De volgende dag waren broer en zus de hele dag weer zo druk bezig met allerlei dingen uit te zoeken, dat ze helemaal de tijd vergeten waren en niet in de gaten hadden dat het allang etenstijd was. Geen van twee hadden zin om te koken dus reserveerde Richard maar weer een tafeltje voor twee bij de Chinees. Daar aangekomen werden ze weer verwelkomd door het charmante mooie serveerstertje die hun een paar weken eerder ook al had bediend tijdens het etentje met Fia. Richard en Karlijn liepen achter het serveerstertje, gekleed in witte blouse en een zwarte damespantalon waarin haar kontje lekker werd geaccentueerd, naar een tafeltje ergens achterin het restaurant. Toen ze plaats hadden genomen was duidelijk dat de twee volledig uit het zicht van de andere gasten zaten, en derhalve alle privacy hadden die ze zich maar konden wensen. Richard bestelde een biertje en Karlijn een cola en het knappe serveerstertje draaide zich om, wiebelde nog even extra met haar kontje naar Karlijn, en verdween om de bestelling op te halen. Het duurde wat Karlijn betrof best wel lang voordat de drankjes kwamen, maar eindelijk, na lang wachten, kwam het mooie meisje met een dienblaadje. Tot Karlijns grote genoegen had zij zich van haar pantalon ontdaan en had ze een kort zwart rokje aangetrokken wat amper halverwege haar slanke dijbenen kwam. Er was oogcontact tussen Karlijn en het serveerstertje en Karlijn kreeg een dikke knipoog en iets wat leek op een luchtzoentje. Karlijn bedacht zich geen moment en gaf een luchtzoen terug. Het ijs leek gebroken tussen de twee, iets wat Richard absoluut niet ontgaan was. Hij bekeek het hele tafereeltje tussen de twee meiden met plezier aan.

“Heeft u al een keuze kunnen maken wat u wilt eten?”

Karlijn had zoveel zin om te reageren met “ja, ik wil jou eten” , maar ze deed het toch maar niet en vroeg of ze samen met haar broer een rijsttafel kon krijgen, wat natuurlijk geen probleem was.

“Hoe heet je eigenlijk, want dan kunnen we je ook gewoon zo aanspreken in plaats van dat we elkaar met U aan moeten spreken, als je dat niet erg vindt tenminste dat ik er naar vraag”

“Mijn naam is Yuna Shin, en ik ben 16 en dit is het restaurant van mijn oom. Ik werk hier meestal in vakanties en weekends. En jullie zijn….?”

“Ik ben Richard, 18 jaar en deze schoonheid hier tegenover me is Karlijn, mijn zusje van 14…”

“14? Ow hihi sorry….ik uuhhh……dacht dat je 10 ofzo was….”

“Ja, dat denken wel meer mensen, ik heb een groeistoornis al vanaf m’n tiende, dus vandaar. Ik neem het je niet kwalijk hoor hahaha”

Yuna was zichtbaar opgelucht dat Karlijn er zo makkelijk over deed.

“Leuk dat jullie weer voor ons hebben gekozen om te eten, en ik had een beetje het gevoel dat jullie wel extra privacy wilden hebben, dus vandaar dat ik voor deze tafel had gekozen, hoop niet dat jullie het erg vinden”

“In tegendeel”, zei Karlijn, “wij vinden het heel fijn dat je hiervoor gekozen heb…”

En met deze uitspraak kon Karlijn het niet laten om te kijken hoe ver ze kon gaan bij Yuna, en liet haar linkerhand glijden over het rechterbeen van Yuna.

“En volgens mij had je er ook een bedoeling mee….of niet soms…”

Karlijn was verrast hoe glad haar huid aanvoelde, en was wellicht nog meer aangenaam verrast toen ze merkte dat Yuna juist dichterbij kwam staan en niet wegtrok. De hand van Karlijn gleed langzaam verder omhoog, Richard zag het allemaal tot groot plezier gebeuren en zag zelfs dat Yuna even haar ogen sloot van puur genot. De hand van Karlijn was ondertussen onder het rokje van Yuna aangekomen en ze voelde niet veel meer stof dan een klein stringetje, zodat ze het heerlijke strakke kontje lekker kon betasten. Yuna bleef nog even stilstaan en ze kon het niet voorkomen dat een klein kreuntje haar ontsnapte, Karlijn liet heel eventjes haar vingers over het lapje stof van het stringetje gaan en voelde duidelijk hoe nat het kutje van Yuna ondertussen al was geworden. En opeens was het magische moment weer voorbij en liep Yuna snel naar de keuken om de bestelling door te geven.

“Jeetje, je durft wel zusje van me, je zat dat lekkere ding behoorlijk op te geilen. En ik zit hier verdomme met een paal, bedankt he….hahaha”

“hihihi, joh….daar help ik je vanavond wel weer van af broer van me. Misschien wil ze wel mee….of heb je toch liever Indra?”

“Ik kan me zwaar vergissen, maar volgens mij heeft Yuna geen interesse in mij of in mijn paal. Ik durf de weddenschap aan dat ze voor jou gaat, en als dat zo is dan zou ik het heel vreemd vinden als Yuna niet morgenochtend ofzo bij jou in bed wakker wordt, tenzij jij dat niet wil natuurlijk haha”

“Zeg…..tegen wie denk je dat je het heb broertje…..ik mag misschien wel jonger zijn dan haar zijn, maar weet zeker dat ik haar kan laten gillen van plezier in combinatie met heel veel orgasmes. Pfffff…………., ik zit hier gewoon te soppen, effe m’n neus poederen….ben zo terug…”

Snel liep Karlijn van tafel richting de dames toiletten om even de de grootste druk van de ketel te halen. Ze wilde de toiletdeur net dichtdoen toen de deur werd tegengehouden en weer open gedaan werd en Yuna snel naar binnen glipte. Zonder een woord waren de twee opeens verwikkeld in een natte tongzoen, vier handen op verkenningstocht over elkaars lijf. Lust, niets dan lust was er in die kleine ruimte te vinden. Zowel Karlijn als Yuna hadden snel een hand bij de ander op het kutje, en vingerden elkaar naar een ongekend snel hoogtepunt. Om niet al te hard te hijgen en te kreunen bleven de twee meisjes elkaar tongen met de monden stijf op elkaar. Samen kwamen ze vrijwel gelijk klaar en stonden elkaar daarna lachend en blozend aan te kijken, alsof ze beide toen pas realiseerden wat er in de afgelopen paar minuten zich heeft afgespeeld in die enkele vierkante meters. Snel trokken ze allebei hun stringetje uit en verruilden die met elkaar, Karlijn kon het niet laten om er, vlak voordat ze Yuna’s string in haar zak zou doen, een lik overheen te geven.

“Hier wil ik meer van Yuna, of eigenlijk liever uit de bron waar dit lekkers vandaan komt….hoe laat ben je klaar”

“Ik ben om 21.00 uur klaar, want….?”

“Zin om na je werk…..verder te feesten?”

En weer had Yuna haar mond vol op de mond van Karlijn, dat was tenminste een duidelijk antwoord.

De avond verliep verder heel gezellig, en het eten smaakte heel goed. Richard was blij voor zijn zusje dat ze een leuke partner voor de komende nacht had, zijn pik moest het maar eens een nachtje rustig aan doen. Vlak voordat ze het restaurant weer verlieten, gaf Karlijn een briefje aan Yuna met het adres waar ze moest zijn en twee alles zeggende knipogen kruisten elkaar.

Tien over negen ging de deurbel en Karlijn had zich al helemaal op en top uitgedost voor de komst van Yuna. Op en top meer in de zin van, zo weinig mogelijk om het lijfje hebben maar toch weer genoeg om niet al te veel gelijk prijs te geven. Ze deed de deur open en zag dat ook Yuna haar best had gedaan om er nog mooier uit te zien dan dat ze in het restaurant al deed. Haar perfect gladde huid in haar gezicht, de donkere grote ogen, het mooie lange pikzwarte stijle haar wat ze nu los over haar schouders had hangen, in tegenstelling tot wat ze in het restaurant had, daar had ze het nog in een soort van knotje. Een zijden bloesje, fel gekleurd zoals ze dat in China zo mooi konden maken en het bekende korte zwarte rokje wat haar heerlijke smalle kontje zo mooi accentueerde.

Bijna verlegen liet Karlijn haar gast binnen en bracht haar naar de woonkamer waar Karlijn tientallen waxinelichtjes had aangedaan, dit om het allemaal nog romantischer te maken. Ze zaten nog geen tien seconden op de bank of de twee meiden waren al verwikkeld in een rustige, maar o zo romantische tongzoen. Dit beloofde wat te worden voor de komende uurtjes. Karlijn had aan Richard gevraagd of hij zich vanavond afzijdig wilde houden, want Karlijn wilde vanavond helemaal vrij kunnen genieten van Yuna. Ze was niet een beetje verliefd op de mooie Chinese, ze was helemaal hoteldebotel smoorverliefd. Lust had ruimte gemaakt voor passie, en dat in een paar uurtjes tijd. Rustig zaten de meiden elkaar te tongen, hun handen gingen nu wer op ontdekkingsreis over elkaars lichaam, maar er was meer rust te vinden in het liefdesspel dan eerder in het toilet van het restaurant. Na een tiental minuten had Yuna Karlijn op haar rug op de bank liggen, en trok tergend langzaam aan de ceintuur van de zijden badjas van Karlijn. Langzaam, centimeter voor centimeter viel de badjas open en werd er meer en meer onthuld van de lingerie die Karlijn van haar vader in Duitsland had gekregen. Yuna’s adem stokte even:

“Mijn god, wat ben je mooi, die lingerie staat je perfect en ….. dat lijfje van je…..ik zou je op willen vreten…”

Yuna boog zich voorover en plaatste haar lippen op de navel van Karlijn en liet het puntje van haar tong even spelen in het naveltje. Karlijn reageerde met een diepe zucht en stootte langzaam haar bekken naar boven. Yuna kwam weer wat omhoog, keek Karlijn aan:

“Mag ik?” vroeg ze, en plaatste haar duimen onder de rand van het stringetje met de bedoeling om het van het kleine kontje van Karlijn te trekken.

“Graag…..” was het enige wat Karlijn als antwoord kon bedenken, ze was doordrenkt van gevoelens voor deze mooie Chinese, gevoelens die ze nog nooit had gehad, niet voor een jongen en ook zeker niet voor een meisje.

Heel langzaam werd het stringetje van Karlijns kontje getrokken, begeleid door vele kleine kusjes van Yuna. Als laatste bereikten de kusjes van Yuna het kale kutje van Karlijn, waarop Karlijn weer met een diepe zucht reageerde. Haar handen door het stijle haar van Yuna strelend, om haar meer te laten merken dat ze meer wilde. Karlijn wilde de volle tong, volle mond van Yuna op haar kale openstaande kutje. Yuna begreep als geen ander wat er van haar verlangt werd en gaf de kleine Karlijn een befbeurt die zijn weerga niet kende. Schokkend kwam ze al vrij snel klaar op de ervaren tong van Yuna, en nadat Karlijn haar eerste orgasme van de avond had gekregen en deze weer wat was weggeëbd, stortte zij zich op Yuna en ontkleedde ze haar nieuwe vriendin. Yuna was snel volledig uit de kleren en Karlijn had vrij spel op de heerlijke b-cup borsten van Yuna en ze zoog hard op de stijf vooruitstaande tepels. Yuna kreunde hard, ze werd altijd al veel sneller geil als er flink met haar tepels gespeeld werd, en wat Karlijn nu bij haar deed veroorzaakte een bijna stromend kutje, zo geil was ze.

Karlijn dook daarna vol op het kutje van Yuna, wel kaal maar met een heel kleine plukje schaamhaar boven het kutje, perfect getrimd in een pijltje, wijzend naar beneden, alsof er aangewezen moest worden waar Karlijn haar tong moest plaatsen. Nou, dat hoefde ze niet te leren, vol overgave stortte Karlijn zich op het heerlijke kutje van Yuna en neukte het kutje met haar tong.

Niet veel later lagen de twee in standje 69, en waren de geile kreunen, het zware gehijg en de vele kleine harde kreetjes overduidelijk te horen in het hele huis. Na deze heerlijke vrijpartij liepen de twee meiden naakt naar de keuken en pakten daar wat te drinken. Bij elk dingetje wat ze ook maar deden, volgde wel een streling of een kus, ze waren duidelijk  dolverliefd op elkaar. Karlijn pakte de hand van Yuna en nam haar mee de trap op naar haar kamer waar de twee meisjes de komende nacht door zouden gaan met het spel van de liefde.

Richard hield woord, hij mengde zich niet in de liefdesperikelen van zijn zusje. Hij was trots op haar, en gunde zijn zusje alle geluk van de wereld, al was de verleinding om even te gaan kijken wel groot.

De volgende ochtend was Yuna als eerste wakker, ze draaide zich naar Karlijn en keek hoe haar jonge minnares nog heerlijk in dromenland was. Ze had wel een vermoeden hoe het precies zat tussen Karlijn en haar broer, de twee waren gisteravond in het restaurant net iets te close bezig dan dat een broer en zusje normaal gesproken met elkaar om zouden gaan. Langzaam opende Karlijn haar ogen en keek gelijk in het stralende gezicht van Yuna.

“Hoi….goeiemorgen….”

“Goedemorgen lieverd, ik lag al een tijdje naar je te kijken….je bent zo mooi….”

Yuna gaf Karlijn een kusje op haar mond, en trok daarna weer rustig terug.

“Karlijn, lieverd….ik moet dit vragen, al was het alleen om duidelijkheid te hebben. Hoe zit het tussen jou en Richard, ik vond jullie gisteravond uuhhh…closer zeg maar dan broer en zus….klopt dat?”

Karlijn was gelijk klaar wakker, ze had deze vraag wel een keertje verwacht, maar niet gelijk na een romantische nacht.

“Je hebt het goed gezien Yuna, Richard en ikuuhhhmmm …… wij hebben seks met mekaar, en dat is niet alles, ook met onze ouders….. Nu wil je waarschijnlijk niks meer met mij te maken hebben….”

Karlijn dook weg in haar kussen, ze voelde zich betrapt op iets wat in haar beleving zo mooi was, iets wat ze misschien met Yuna kon delen.

“Liefje….waarom zou ik niks meer met je te maken willen hebben, alleen omdat jij nu zo eerlijk bent geweest? Wie ben ik om te oordelen over het feit dat jij seks heb met je broer….en ouders….. Ik ben lesbisch, jij bent bi….so what? Mijn eerste lesbische ervaring had ik ook met familie… m’n tante…, maar daar hebben we het vast nog wel een keertje over.”

Karlijn was ondertussen gaan zitten en droogde haar tranen, en keek Yuna met nog waterige ogen aan.

“Luister Karlijn, afgelopen nacht was heerlijk……echt….en ik wil nog veel meer van en met jou. Maar, en ik wil dat je nu heel eerlijk bent, als jij nu behoefte heb om…nouja….met Richard uuhhmmm, je snap me wel….dan zou ik zeggen….ga er voor. En misschien mag ik dan wel toekijken?”

Karlijn greep Yuna bij haar hoofd met twee handen, trok haar naar haar toe en kustte haar vriendin vol op de mond.

“Dank je lieve Yuna, en ja natuurlijk mag je kijken, hihihi… misschien wil je meedoen? Richard heeft een lekkere pik hoor”

“Nee schat, Richard is voor jou, ik ben meer op meisjes als jij”

Na een lekkere tongzoen tussen de twee jonge geliefden, stapte Karlijn naakt uit bed en trok Yuna mee naar Richard zijn kamer. Langzaam trok Karlijn het laken van het lichaam van haar broer en kwam zijn grote lul tevoorschijn. Karlijn bedacht zich geen moment en pakte de lul van haar broer met één hand en toonde het gevaarte aan Yuna, die haar een dikke knipoog gaf. Karlijn boog naar voren en begon de penis van Richard heerlijk af te likken, reactie was ook snel merkbaar want in mum van tijd stond zijn pik rechtop overeind en lag Richard te kreunen. Karlijn draaide een beetje met haar lijfje zodat haar kontje en kutje uitnodigend in de richting van Yuna staken. Yuna kon die uitnodiging niet weerstaan en begaf zich achter Karlijn en begon haar geil te beffen.

Richard gaf al vrij snel aan dat hij zijn dikke pik in het kleine nauwe kutje van zijn zusje wilde steken, Karlijn liet zijn pik uit haar mond glijden en nam plaats bovenop Richard. Tot ieders verbazing pakte Yuna de dikke lul van Richard beet en zette die tegen het strakke kale kutje van Karlijn, die zich langzaam liet zakken tot Richard er helemaal in zat. Yuna trok Karlijns hoofd wat naar achter en stak geil haar tong in het hongerige mondje van de kleine Karlijn die meteen op de tong van Yuna te zuigen, alsof ze de tong een pijpbeurt gaf. Richard neukte zijn zusje langzaam en voorzichtig, hij wilde dit prachtige tafereeltje niet verpesten door zijn eigen lusten te botvieren op het kleine lijfje van zijn zusje. Het werd hem allemaal snel te veel en voelde weldra zijn zaad koken tot in zijn ballen, en met een schreeuw spoot hij zijn broederlijke zaad in zijn zusje. Karlijn viel gelukzalig op de borst van haar broer terwijl Yuna haar kleine minnares streelde en over het hele lijfje kusjes gaf.

De drie dagen die volgden hadden Karlijn en Yuna soms de wildste en dan weer de meest romantische seks met elkaar. Totdat het moment kwam dat ze toch naar elkaar moesten uitspreken over hoe nu verder. Yuna moest dit jaar schoolexamen doen, terwijl Karlijn op het punt stond om naar Duitsland te verhuizen en daar gewoon thuis les zou krijgen. Dat ze elkaar niet kwijt wilden was wel duidelijk, er moest wat geregeld worden, maar hoe en wat?

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 9

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *