Familiebanden – Deel 5: Verhuisklaar Maken

4
(7)

Door: Cootwriter

Henk en Karlijn waren de grens tussen Nederland en Duitsland al een aantal kilometers voorbij, toen Karlijn haar vader vroeg of dat hij niet vergeten was om de sexdoll Karla op te ruimen. Ze kon zich niet zo snel herinneren dat ze had gezien dat haar vader de pop terug in de koffer had gedaan en bij de receptie had afgeleverd. Zelfverzekerd keek hij opzij naar Karlijn, die ongegeneerd met haar poesje zat te spelen, wat makkelijk kon want ze had toch niks onder haar toch al korte rokje aan.

“Nee schat, ik heb Karla niet bij de receptie afgeleverd. Die ligt in haar koffer achterin de auto. Het is de laatste paar dagen toch al één en al eerlijkheid naar mekaar toe geweest, en ik ben van mening dat Karla maar eens kennis moet gaan maken met je moeder.”

“Ow cool!! Denk dat mam wel eerst verbaasd zou zijn, maar denk dat ze het wel begrijp. Trouwens ook leuk voor Richard hahaha, kan hij toch iets neuken als mam of ik er niet zijn of onze maandelijkse toestanden hebben, hahahaha!”

“Ik krijg nu al medelijden met Karla haha, je weet wat voor monster je broer heeft.”

Karlijn zat nu tranen met tuiten te lachen, ze zag het al helemaal voor zich.

“Hé maar pap, vertel me nou eens, wat voor idee had je dan over dat huis, zoals ik al zei lijkt het me veel te groot voor ons.”

“Nou…ik denk dat als ik het goed breng bij je moeder, dat ze het er sowieso mee eens zal zijn dat wij Helena en haar kinderen intern gaan plaatsen in het huis. Dan kan zij gewoon haar huidige werk blijven doen, alleen dan bij ons èn beter betaald. Dat is…als Helena dat zou willen natuurlijk. En als zij een kans ziet om haar huwelijk te redden, ben ik zelfs nog wel geneigd om haar man ook een baan aan te bieden voor onderhoud aan het huis en de tuin of zo, maar dat moeten we allemaal bekijken of dat lukt.”

“Wow…pap…je bent echt goed bezig, dat is onder andere waarom ik zoveel van je hou”

“Onder andere? wat nog meer dan?”

“Hihihihi, wat denk je zelf, die lekkere pik van je is ook een goede reden wat mij betreft. En natuurlijk omdat je zo’n vriendelijke, lieve, vrijgevige ouwe man ben haha”

De laatste kilometers waren een gezellige boel, er werd door de twee veel gelachen en voor dat ze het wisten stonden ze al voor het ouderlijk huis. De 2 reistassen en de koffer waar Karla in zat werden uit de auto gehaald en samen liepen ze naar de voordeur waar Fia al op hun stond te wachten. Gekleed in een strakke jeans en een mooi rood topje verwelkomde ze haar man en dochter met een kus en knuffel.

“Waarom zijn jullie nou eerder thuis gekomen? Was het toch niet helemaal wat jullie er van verwacht hadden? Wat zit er in die koffer? Goede reis gehad?”

Het vragenvuur van Fia leek niet ten einde te komen, tot dat Henk zijn wijsvinger op de mond van zijn vrouw lag:

“Zo…nu eventjes stil, zoveel vragen in één zin weet alleen een kind van acht jaar oud af te vuren. Eerst een lekkere bak koffie en dan ga ik je alles vertellen.”

Fia haalde eventjes haar schouders op en volgde haar man gedwee het huis in. Henk en Karlijn gingen alvast de woonkamer in en Fia richting keuken om voor hun drietjes een verse bak koffie te zetten.

Henk begon zijn hele verhaal te vertellen over hoe gezellig het was in het hotel met Karlijn, dat ze voor dat ze naar het hotel gingen de lingerie hadden gehaald, dat ze vroeg in de avond al in de jacuzzi zaten en daarna de heerlijkste seks met elkaar hadden gehad.

“En daar kom ik nu op een punt waar ik de lijn van eerlijkheid van de afgelopen paar dagen ga doorzetten. In die koffer zit namelijk iets wat mij al die dagen, of liever nachten, in Duitsland niet zo alleen heeft laten voelen. Je mag zelf kiezen, of je kijkt zelf in de koffer of ik ga het je eerst vertellen wat er in zit”

“Nou, als je dan toch al allemaal aan het vertellen bent, dan kun je dat net zo goed combineren. Ik doe de koffer open en jij verteld…”

Fia stond op en liep naar de hal waar de koffer nog steeds stond, nam de koffer mee de woonkamer in en legde die op de bank. Langzaam deed ze de rits van de koffer open, luisterend naar het relaas van haar man.

“Wat je zo in die koffer gaat zien, heeft van mij een naam gekregen. Dit is…” Henk wachtte even tot zijn vrouw de koffer open had “…dit is Karla…”

Fia keek eerst een beetje ongemakkelijk en schoot toen in de lach:

“Een sexdoll? Hahahahaaaaa… en ik maar denken dat je vreemd ging, nou…dit is inderdaad vreemd haaaaahahahahaha”

Henk en Karlijn konden hun lach ook niet inhouden:

“Tja schat, elke keer weer met de hand rukken is ook niet alles, en toen heb ik haar uuhhh zeg maar…laten maken.”

“Henk, ten eerste wil ik je zeggen dat het me wel spijt dat ik dacht dat je vreemd ging, en heel eerlijk gezegd… vind ik het wel een mooie pop, of moet ik eigenlijk zeggen dat ik haar mooi vindt, ze lijkt trouwens wel heel veel op Karlijn. Ik weet natuurlijk niet hoe jouw omgang met haar is hihihihi”

“Gek wijf hahahaha, wat voor relatie denk je dat ik met haar heb, ze krijgt in hotel elke keer een stevige beurt, net als Karlijn die gisteravond van mij kreeg. Maar dat is nog niet zo zeer de reden dat we eerder zijn terug gekomen. Zoals je lopen wij al een tijdje te denken aan een ander huis, en wat denk je? Ik denk dat ik in Duitsland het meest perfecte huis voor ons heb gevonden.”

Henk haalde gelijk een pakket papieren uit zijn reistas die bij de Duitse makelaar vandaan kwamen. Een zeer uitgebreide omschrijving van het huis in combinatie met veel foto’s, zodat Fia gelijk een goed beeld had. Henk vertelde ook dat er nog een optie was voor een behoorlijk stuk grond aansluitend op perceel, iets waar hij ook zeer veel interesse in had. Op het laatste blad van het pakket stond het bedrag wat voor het geheel de vraagprijs was.

“Aangezien zowel jouw ouders als mijn ouders heel goed voor ons hebben gezorgd voor wat betreft erfenissen, kan dit makkelijk. En ik heb ook al een oplossing voor wat betreft het schoonhouden van het huis en onderhoud van het landgoed.”

Ondertussen had Fia de pop op haar schoot genomen, en was onder de indruk hoe levensecht de pop aanvoelde. Voor de grap had ze haar topje wat omhoog geschoven en had ze Karla met haar siliconen mondje op haar tepel gezet. In eerste instantie puur voor de grap, maar ze werd er langzaam maar zeker opgewonden en zat ze Karla over het siliconen lijfje te strelen. Karlijn was dit niet ontgaan en zat al weer met haar vingers onder haar rokje zichzelf te vingeren. Ze stond op en ging naast haar moeder zitten en opende de jeans van Fia, die, om het voor Karlijn makkelijker te maken, even haar kont optilde zodat de jeans uit kon. Daarna ging Karlijn tussen de benen van haar moeder zitten en begon ze haar moeder, die nog steeds mat Karla aan haar borst, heerlijk te beffen.

Dit tafereel aanschouwend vertelde Henk heel kalmpjes over Helena, en hoe hij dacht dat Helena en haar kinderen, en eventueel haar man, intrek zouden kunnen nemen in het huis, mits natuurlijk de koop door zou gaan. Daarna vertelde hij over zijn idee om in één van de vleugels van het huis een soort van Bed & Breakfast van te maken, speciaal voor gasten die, zoals hij het noemde, helemaal in de levensstijl van zijn eigen gezin zouden passen. Met andere woorden, een plaats waar koppels of complete gezinnen konden verblijven en ongestoord een seksweekend of complete seksvakantie konden houden.

Met als enige belangrijke regel, dat men alleen seks heeft met wederzijdse toestemming, hij wilde niet hebben dat er gedonder zou komen. Het leek hem een perfect plan. Ondertussen zat Fia, het verhaal aanhorend, te genieten van de tong van Karlijn op haar kut, maar ook van het siliconen mondje van Karla die, bij elk kneepje wat Fia in haar nek gaf, haar mondje telkens een beetje sloot en daarna weer een beetje opendeed, alsof ze gevoed werd aan de borst van Fia.

“Bel…hmmmmm…die makelaarrrrr…”

Henk ging gelijk naar zijn kantoor om de makelaar te bellen. Na een kwartier kwam hij breed grijnzend de woonkamer weer binnen waar op de bank een heerlijke lesbische vrijpartij aan de gang was tussen Fia, Karlijn en Karla. Hij besloot om maar even niets te zeggen, dit was zo’n mooi schouwspel.

Wel haalde hij zijn stijve lul uit de broek en ging tegen de rugleuning staan met zijn lul over de rugleuning hangend. Fia hapte gelijk toe en begon hem gulzig te pijpen, terwijl Karlijn de siliconen hand van Karla tegen de kut van Fia duwde. Eerst drie siliconen vingers, daarna vier en met het grootste gemak wist Karlijn de hand van Karla in zijn geheel in de kletsnatte kut van Fia te stoppen.

Haast onverstaanbaar, met de pik van Henk nog in haar mond:

“Ffib fuh me nou te fifften??? Awwwww…mmmmm…jaaaaa…”

Het klonk lachwekkend hoe ze met de pik van Henk in haar mond probeerde te praten, maar ze was te geil om het los te laten. Karlijn zat ondertussen met de arm van Karla in haar handen, en duwde de hand van Karla in en uit de geile kut van Fia, die haar benen nog verder uit elkaar deed en haar heupen wild op en neer deed ten teken dat ze zo keihard klaar zou komen.

“Ja mam, geile Karlaatje heeft haar hand in die geile kut van je, ze zit je gewoon lekker te fisten…dit ziet er zo fucking geil uit mam…”

Henk trok zijn pik uit Fia’s mond en liep om de bank heen en ging achter zijn dochter zitten, met het nodige richtwerk ramde hij zijn, door het speeksel uit Fia’s mond, natte pik in één stoot in de het neukgaatje van Karlijn en begon haar vol lust hard en als een stoommachine, zo snel, te neuken. Wie had dat gedacht dat zijn gezin in een paar dagen tijd van schijnbaar een net gezin, uit zou groeien tot een stel perverse seksbeesten.

Een uurtje later zat Henk, samen met Fia, voor de computer te Skypen met Helena. Ze deden volledig hun plan uit de doeken en het was duidelijk dat Helena hevig geëmotioneerd was door het voorstel. Ze had diezelfde ochtend een zwaar gesprek gehad met haar man, en samen besloten ze om harder te werken aan hun huwelijk. En dit aanbod van haar favoriete hotelgast zou daar zeker bij helpen. Nadat ze Skype hadden afgesloten kon Fia haar bewondering voor Helena niet voor zich houden:

“Wat een mooie vrouw Henk, en zo lief. Ik kan wel begrijpen dat zij en jij goed met elkaar op kunnen schieten. Valt me nog mee dat je haar niet in je bed heb gehad om dat mooie mondje van haar om je paal te hebben.”

“Ik mag dan misschien wel behoorlijk pervers zijn, of een seksmonster, maar ik heb mijn grenzen. Ik voelde dat het niet goed zou zijn om haar in het hotel te pakken, al moet ik wel heel eerlijk bekennen dat ik vanaf de eerste ontmoeting met haar helemaal wegzonk in die prachtige ogen van haar. En ja, ik heb ook heus wel naar de rest van haar lijf gekeken… pfffff ik zou gek gezegd voor een keer graag de nachtelijke taak over willen nemen van haar man hahaha”

Een paar dagen later was de koop rond van zowel het grote landhuis met bijbehorend bijhuis, als de grote lap grond er naast. Wel moest er goed berekend gaan worden wat het allemaal zou gaan kosten om het hele terrein op de juiste manier af te schermen voor de buitenwereld. De gasten die zouden komen moesten natuurlijk niet het gevoel krijgen dat ze ten alle tijden gespot konden worden door voorbijgangers, al lag de hoofdweg wel een paar honderd meter verderop.

Maar ze konden beter geen risico’s nemen. Ondertussen waren moeder, dochter en zoon hard bezig om de vele verhuisdozen te vullen, want alles was in een flinke stroomversnelling terecht gekomen want over twee weken zou de grote verhuizing al plaats vinden. Hoe Henk het allemaal voor elkaar had gekregen was voor Fia een raadsel, maar alle papieren om in Duitsland te gaan wonen waren in een mum van tijd geregeld. Hij zou wel de goede connecties hebben, bedacht ze. Dat ze er serieus mee bezig waren was wel duidelijk, ze hadden al twee dagen geen seks overdag gehad, en dat wilde ondertussen wel iets zeggen.

Wel in de avonduren natuurlijk, ze stopten met de werkzaamheden om 8 uur ’s avonds, allemaal even een douche en vanaf dat moment gingen alle remmen weer los. Elke avond werd er heerlijk van elkaars lijf genoten, en ook Richard had ondertussen al kennis gemaakt met de kleine Karla, die was nog een kop kleiner dan zijn zus, wat hem alleen nog maar extra geil maakte. De grote pik van hem in het siliconen kutje van Karla was op zijn zachtst gezegd schunnig, pervers en megageil te noemen. Bij elke stoot die hij zijn pik in de pop ramde, zag je de buik helemaal opzwellen. Hij vond het heerlijk, en kon zo toch een klein lijfje neuken, al had hij wel liever gehad dat het Karlijn zou zijn geweest die onder hem lag. Misschien dat dat ooit nog eens zou gebeuren, dat zou super zijn.

Henk stond op dat moment wijdbeens voor Fia, die hij aan haar haren over zijn keiharde pik trok, en haar op die manier de mond diep neukte. Zo af en toe net even iets te diep in haar keel, wat kokhals geluiden veroorzaakte, maar hij ging gewoon zonder genade door. Karlijn zat achter haar moeder met de strap-on dildo diep in de kont van Fia huis te houden, tegelijkertijd had ze de tepels van haar moeder stevig tussen de vingers. Fia voelde zich heerlijk gebruikt, en gilde het, zo goed en kwaad als dat het ging met de hard neukende pik in haar mond, uit. Op het moment dat Henk voelde aankomen dat hij zijn zaad in Fia’s mond ging spuiten, trok hij haar hoofd extreem hard tegen zijn kruis aan en ontlaadde zijn geil rechtstreeks in de slokdarm van zijn vrouw, die met wijd open gesperde ogen alles in haar strot ontving. Karlijn trok de strap-on terug uit de kont van haar moeder, draaide zich naar Richard en trok Karla onder hem vandaan. Ze dook gelijk onder hem en nam zijn gevaarte voor zover zij het kon in haar mond, met haar hand omklemde zij de grote paal van haar broer en begon hard te rukken.

Richard kon niet anders dan het over zich heen te laten komen en vulde even later met een grote brul zijn sperma in de vragende mond van Karlijn. Ze lag daar op haar rug, sperma liep langs de hoeken van haar mond over haar wangen, de strap-on die ze nog om had recht omhoog. Fia boog zich over haar dochter, opende haar mond en liet het restant van Henk zijn zaad, wat ze nog niet door had geslikt, van een halve meter hoogte in de mond van Karlijn druppen. Waarna moeder en dochter het sperma van Henk en Richard met elkaar vermengden in elkaars mond en het allebei daarna in slikten. Een perfecte afsluiting van weer een harde dag werken.

De volgende morgen zat Karlijn met de telefoon aan haar oor te bellen met één van haar beste vriendinnen, Indra, en vertelde in geuren en kleuren wat er allemaal zou gaan komen, voor wat betreft de verhuizing en het wonen in Duitsland. Karlijn wist dat Indra een oogje had op Richard, dat had Indra tijdje geleden in alle vertrouwen verteld, en het nieuws dat zij dus nu naar Duitsland zouden verhuizen, zou betekenen dat Indra Richard niet meer zou zien. Echter, daar had Karlijn wel een ideetje over, te meer omdat haar ouders van plan waren om een deel van het huis als Bed & Breakfast te gaan verhuren. Dat zou voor Indra de perfecte gelegenheid zijn om regelmatig een weekend langs te komen zodat ze elkaar weer konden zien en veel geheimpjes met elkaar zouden kunnen delen, zoals BFF’s dat doen. En, dat klonk voor Indra helemaal als muziek in haar oren, ze zou Richard nog steeds kunnen zien. Richard had ooit wel eens tegen Karlijn verteld dat hij Indra wel een lekker ding vond, een mooie meid met donkerblond haar wat ze altijd tot net op haar schouders in lengte had, mooie grote ogen die dwars door je heen konden kijken, ze was wel groter dan Karlijn. Voor zover Richard kon bedenken had ze een mooi B-cupje, hij had haar vorig jaar zomer nog gezien in bikini en had zich in die tijd meerdere malen afgetrokken op zijn kamer, kijkend naar Indra die in haar bikini lag te zonnen in hun tuin naast Karlijn. En dat kontje van Indra… daar zou toch toch zo graag zijn handen op willen hebben…

Probleem was echter dat Indra mega verlegen was, en bij elke keer dat als Richard de tuin in kwam, ze gelijk haar grote badlaken of haar ranke lijfje trok en rustig afwachtte tot hij dan weer naar binnen zou gaan, alvorens de badlaken weer van haar af zou trekken. Vandaar dat Richard op een gegeven moment maar besloot om haar dan maar vanuit zijn kamer te bekijken, en zijn fantasie op haar los te laten. Hij wist overigens niet dat zijn zus op dit moment met Indra aan de telefoon zat, en dat de twee meiden de nodige ideeën over het huis in Duitsland aan het delen waren.

In de avond zaten zowel Henk als Richard, op de bank met hun piemels recht omhoog te wachten op Fia en Karlijn. Ze hadden weer zin om die twee weer heerlijk af te neuken, en zaten TV kijkend rustig met een biertje in de hand af te wachten tot de twee vrouwen beneden zouden komen. Toen Fia en Karlijn de woonkamer binnen kwamen en de twee mannen zo zagen zitten, trokken ze allebei een triestig gezicht:

“Sorry mannen, vanaf vandaag eventjes geen neukerijen in de kutten…het is weer zo ver, de maandelijkse sores. Maar dat betekend niet dat jullie je zaad niet kwijt kunnen hoor hahaha”

En met die uitspraak gingen de twee bij de mannen zitten en ze begonnen die twee stijve palen heerlijk te pijpen. Regelmatig pik verwisselend hadden de dames het in een paar minuten voor mekaar dat ze allebei met een sperma ondergespoten gezicht, elkaar zaten af te likken.

“Heb je dit huis trouwens al bij de makelaar aangemeld?”

“Ja schat, maar ik ben bang dat we wel een tijdje met twee huizen zitten, de markt is hier niet zo geweldig. Maar laten we ons daar niet druk over maken, als alles in het tempo gaat zoals het tot nu toe gaat, kunnen we over een week of drie verhuizen”

Fia ging naast haar man zitten en gaf hem een knuffel:

“Ik kan niet wachten om het huis in te richten, en onze vrienden uit te nodigen. Wanneer mag ik trouwens kennis maken met Helena, wel leuk hoor elke keer via Skype met haar te babbelen, maar liever zo snel mogelijk in het echt, face to face.”

“Nou, het is goed dat je dat zegt, ik had namelijk het idee opgevat om komend weekend Helena en haar man en kinderen hierheen te halen, en dat ze dan voor twee nachtjes bij ons hier in Nederland komen logeren zodat iedereen kennis met mekaar kan maken. Wat vindt je daarvan?”

“Prima idee Henk, het is wel een beetje kaal hier nu, maar dat begrijpen ze denk ik wel”

Karlijn mengde zich in het gesprek:

“Pap, mam…is er geen mogelijkheid om voor Indra iets te regelen? Die zit nou ook al een tijdje werkloos, en ik vind het niet leuk als Indra en ik elkaar na al die jaren BFF’s te zijn geweest, elkaar opeens niet meer zouden zien. Misschien kan ze samen met Helena in de vakanties van school de huishouding runnen ofzo?”

Richard hoorde Karlijn, en met een hard blozend gezicht keek hij eerst naar zijn zus, en daarna naar zijn ouders.

“Owjee Karlijn, zo aan je broer te zien ben jij niet de enige die het leuk zou vinden als Indra bij ons in zou komen wonen…”

Een week later waren Henk en Fia voor een weekend naar Duitsland om daar in hun nieuwe huis alles alvast op te meten voor onder andere de gordijnen, maar ook om te kijken of er een mogelijkheid was tot het maken van een talud met daar bovenop coniferen die er voor zouden zorgen dat het landgoed compleet uit het zicht zou zijn voor voorbijgangers en derhalve dan ook het risico te verminderen voor wat betreft nieuwsgierige ogen. Verder moest er besloten worden of dat ze voor de verhuizing aan het nodige zouden gaan schilderen, of dat ze dat zouden doen als verhuizing achter de rug zou zijn. Zou natuurlijk een prachtige eerste klus zijn voor Jorge, de man van Helena.

Ze hadden aan Karlijn en Richard, die samen thuis in Nederland bleven, gevraagd of die er wel voor wilden zorgen dat in ieder geval de voorzolder opgeruimd zou worden. Dat zou op zich niet zo heel werk zijn, want er stonden eigenlijk alleen maar dozen met oude foto’s en wat spullen uit hun kindertijd, maar het moest wel allemaal netjes in de dozen terechtkomen zodat er niets zou beschadigen tijdens de verhuizing.

In een kort broekje en een mouwloos topje zat Karlijn al alle dozen met foto’s uit te zoeken en kwam dan ook de nodige fotoboeken tegen uit de jeugd van Henk en Fia, maar ook de fotoalbums van haar en Richard toen ze nog jong en onschuldig waren. Ook Richard kwam er even later bij en had voor het gemak een fles cola uit de koelkast mee naar boven genomen want het was er nogal warm. Hij kon het niet laten om eventjes te fluiten toen hij de mooie slanke benen van Karlijn zo zag, iets wat met een dankbaar gezicht werd ontvangen door Karlijn.

“Hier moet je kijken Rich, een ouwe fotoalbum van ma, moet je kijken wat een lekker wijf dat is geweest in haar jeugd. Geen wonder dat pap helemaal gevallen is voor haar op school destijds.”

Richard nam het album over en zat te bladeren door het boek, bij de ene pagina nog harder fluitend dan bij de andere. Nadat hij het album helemaal had gezien dook hij nu achter het luik waar alle dozen met albums stonden. Achterin stond een wat kleinere doos, ook met fotoalbums, en ook die werd opengemaakt. Ook die werden bekeken, maar dit waren albums met foto’s die niet voor iedereen te zien waren. Dit betroffen albums uit de verkeringstijd van Henk en Fia, met foto’s die door hun zelf gemaakt waren tijdens, om het maar netjes te zeggen, zeer romantische avondjes. Of eigenlijk hadden deze foto’s rechtstreeks uit een vintage sexblad, zoals bijvoorbeeld de Rosie, kunnen komen. Geen idee hoe ze die foto’s in die tijd hebben kunnen laten ontwikkelen en afdrukken, want dat ging allemaal via de fotowinkel, digitaal bestond nog helemaal niet. Op de foto’s waren hun ouders in allerlei standjes te zien, en er was zelfs een album bij waar er ook anderen op de foto’s stonden. Waarschijnlijk een schoolkamp geweest of zo, in  ieder geval was duidelijk dat pa en ma ook in hun jonge jaartjes al heel ruimdenkend waren en dit met hun toenmalige leeftijdsgenoten volop wisten te delen.

Gaandeweg tijdens de werkzaamheden konden zowel Karlijn als Richard het niet ontkennen dat ze door al die foto’s geil waren geworden. Karlijn had haar topje al uitgedaan en zat topless nog wat albums uit te zoeken, al ging het niet meer in een snel tempo, het ging nu allemaal loom en traag. Ook Richard zat er zonder shirt bij, en in zijn korte broek was overduidelijk te zien dat zijn grote jongeheer ook aanwezig was. Karlijn zat elke keer te staren naar Richards korte broek, en vooral naar die mega bobbel. Ze keer hem met een geile, maar bloedserieuze, blik aan:

“Rich…ik zie dat je geil ben… ben ik ook… zou je… als je het voorzichtig doe, willen proberen om mij met jouw pik te neuken? Ik zeg er wel bij dat ik echt niet weet of ik hem wel in me kan hebben, maar we hebben het nog nooit geprobeerd… wie weet…lukt het…”

Zijn rechterhand kwam langzaam omhoog richting Karlijns mooie gezichtje, en streelde haar linkerwang teder:

“Als jij aan mij vraagt of ik je wil neuken, dan kan ik daar alleen maar ja op zeggen, en ja zusje… ik zal heel voorzichtig doen met je want ik weet ook heus wel dat mijn pik niet zo maar in jouw kleine kutje kan. Als je nagaat dat Paula en mam er een beetje moeite mee hebben…”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 7

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *