Familiebanden – Deel 4: Samen Met Pap Naar Duitsland

5
(3)

Door: Cootwriter

“Ja Henk, wen er maar vast aan, zij is nog erger dan ik hahaha…”

Fia keek haar man liefdevol aan en wist natuurlijk wel wat haar man Henk zou zeggen, ze kende hem al langer dan vandaag en wist ook al heel lang van zijn verlangen, die in zijn beleving nooit tot waarheid zou komen, tot vandaag.

“Vindt je het erg als ik uuhh…Karlijn mee naar boven neem, alleen met z’n tweetjes? Ik bedoel, jullie hebben de afgelopen dagen flink huis gehouden met mekaar en je weet wat ik al jaren…”

“Henk, het is goed. Ik had niets anders verwacht eerlijk gezegd en nu jij ons geheimpje weet kan ik niet anders dan jouw je wens laten vervullen, je wil dit al zo lang.”

Na een dikke knuffel met zijn vrouw, pakte Henk de hand van Karlijn en nam haar mee naar boven. Karlijn wilde gelijk op het bed gaan liggen, maar haar vader had eerst iets anders in gedachten. Hij tilde haar op, Karlijn deed gelijk haar armen om zijn nek en haar benen om zijn middel.

Henk gaf zijn kleine dochter eerst overal kusjes op haar wangen, voorhoofd, zijkanten van haar nek om vervolgens te eindigen op haar mooie mond. Net als eerder die ochtend stonden ze elkaar weer te tongen, met Henk zijn handen onder het lijfje van Karlijn, en kneedde die heerlijke kleine strakke billen. Hij draaide een kwartslag, knielde langzaam door zijn knieën en legde zijn dochter op de rand van het bed en spreidde haar heerlijke slanke benen. Zonder ook maar na te denken of omwegen te maken, zette hij zijn mond op het kale poesje van Karlijn, kuste en likte vol overgave, met als gevolg dat Karlijn in mum van tijd het eerste orgasme voelde aankomen, haar gegeven door haar bloedeigen vader.

Hij liet haar even uit hijgen, maar niet lang. Wederom ging zijn tong in de aanval, nu was niet haar kutje aan de beurt, maar hij zette zijn tong vol in de bilnaad van Karlijn en duwde een klein stukje van zijn tong in het aarsje van haar. Met wijd open gesperde ogen keek ze wat haar vader bij haar deed, ze lag daar op haar rug, benen helemaal tot naast haar hoofd geslagen en met haar kontje een klein beetje omhoog van het bed af, en hij was haar kontje aan het likken.

“Ooooowwwww PAP!!! Wat doe je…dit is hemelssss… ooohhhhh…hmmmmm ja lekkerrrrr…”

Henk zei niets maar genoot van haar kleine lijfje, hier had hij al zo lang van gedroomd, en nu…nu ligt ze helemaal klaar voor hem. Hij stopte met het likken van haar kontje, trok haar aan haar benen weer naar de rand van het bed zodat ze net met haar kutje boven de rand kwam te liggen. Spreidde haar slanke benen en richtte zijn harde penis op het kale kutje van zijn dochter. Nu gaat het gebeuren, dachten ze allebei.

Al kussend liet Henk zijn keiharde pik in haar kutje glijden, voor Karlijn voelde het als de meest perfecte maat pik, en het was dan ook nog eens de heerlijke pik van pap. Het langzame tempo waarin Henk in eerste instantie begon, ging over in steeds snellere en hardere neukstoten.

Karlijn sloeg haar armen weer om de nek van haar vader en voelde bij elke stoot die hij gaf, haar lijfje los komen van het bed. Ook Henk voelde dit effect en bedacht zich geen moment en tilde Karlijn neukend en wel op van het bed begon haar nu staande keihard te palen. Ze was zo licht dat het voor hem geen enkele moeite kostte om haar nu te geven wat hij al maanden wilde.

“Aahhhh…aaaaahhhhh… Jaaahh neukme, neukme…jaaaa pappaaaaa…ooooohhhhh”

Karlijn ging helemaal door het dolle heen. Geil, maar zeer zeker blij, dat nu eindelijk de pik van haar vader gevangen zat in haar druipende kutje. Lang ging het allemaal niet meer duren, want Henk voelde al dat zijn pik niet langer in toom gehouden kon worden. Hij weigerde om uit haar kutje te gaan, en na een paar ferme harde stoten kwam hij dan ook klaar in haar wachtende kutje. Hij bleef doorstoten, net zo lang tot hij zeker wist dat Karlijns kutje zijn pik helemaal leeg geknepen had. Hij legde haar weer teder neer op het bed en knuffelde haar, minuten lang.

“Ik moet maandag weer terug naar Duitsland, heb je toevallig zin om mee te gaan? Het is maar voor een paar dagen, en een beetje gezelschap lijkt mij wel leuk”

“ooow ja pap, dat lijkt mij ook leuk, ken ik eindelijk eens zien waar jij slaapt…of hoe jij slaapt hihi…als je maar niet snurk hahaha !”

Nadat ze zich beiden hadden opgefrist in de douche, liepen Henk en Karlijn weer naar beneden. In de woonkamer zat Fia aan haar zoveelste bak koffie en keek met een blij gezicht hun aan:

“Zo, dat was wel even een lekker potje geloof ik he? Gezien de kreten is er iemand aardig onder handen genomen hahaha. Geef niks hoor, ben al lang blij dat jullie ook zo van elkaar kunnen genieten.”

“Ja schat, die dochter van ons is echt een geschenk uit de hemel, maar dat wisten we natuurlijk al langer dan vandaag. Eén ding is zeker, ze heeft wat seks aangaat absoluut de genen van jou overgenomen, pfffff is maar goed dat ik nog een beetje aan beweging doe in de sportschool hahaha. Waar is Richard trouwens?”

“Oow, die is naar ene Paula, hij heeft een baantje om een tuin bij te houden, heb ik je wel eens van verteld”

Op dat moment kwam Karlijn net de woonkamer binnen met een mok melk:” jaja, de tuin bijhouden haha…”

“Wat bedoel je Karlijn, is hij ergens anders dan?”,

“oow nee, hij zal vast wel bij Paula zijn, maar denk niet voor onderhoud van de tuin haha”

Niet begrijpend keken Henk en Fia hun dochter aan:

“wat bedoel je precies, ik heb die Paula nog nooit ontmoet dus ik zou niet weten wie ze is of hoe ze er uit ziet”

Karlijn haalde haar mobieltje tevoorschijn en liet een foto van Paula zien die ze gemaakt had vlak voordat zij en Richard bij Paula vandaan naar huis gingen:

“kijk, dit is ze”

Alsof Fia water zag branden, keek ze verbaast naar het mobieltje van Karlijn.

“Maar dat…dat is Paula…die ken ik wel, en goed ook hihihi. Zij is uuhh…mijn eerste geweest.”

“Je bedoelt…deze Paula was dat meisje waar jij het over had? ooooww, vandaar hihihihi…dat mens is ook zo geil”

Nu had Karlijn zich toch een beetje versproken, en na aandringen van haar moeder en vader moest ze alles uit de doeken doen van wat er eerder die week zich allemaal had afgespeeld in de slaapkamer van Paula ( zie delen 1 en 2 van deze reeks). Nadat ze alles had verteld zaten Henk en Fia te schateren van het lachen en trokken Karlijn tussen hun in op de bank om haar als troost flink te knuffelen, want Karlijn was even bang dat haar ouders flink kwaad zouden zijn, maar niets was minder waar. En met een opgelucht gevoel onderging Karlijn de knuffelpartij met haar ouders.

“Owja…Fia…Karlijn gaat aanstaande maandag voor een paar daagjes mee naar Duitsland, als jij dat goed vindt ten minste, en als Karlijn de toestemming krijgt van Paula om voor een weekje niet aanwezig te zijn om haar beurten te geven… uuhhh…haar huis beurten te geven hahaha”

Karlijn stootte haar vader met haar elleboog hard in zijn zij, hij vond het niet erg, had hij wel verdiend na deze plagerij.

“Nee, natuurlijk vindt ik dat niet erg, juist leuk voor haar, heeft ze ook even een uitje…en heb ik de gelegenheid voor een hernieuwde kennismaking met Paula, mag toch hopen dat zij me nog wel herinnerd haha”

De rest van het weekend vloog voorbij, er werd behoorlijk wat tijd gespendeerd in bed maar er moesten natuurlijk ook de nodige huishoud dingetjes gedaan worden. Op maandagmorgen stapten Henk en Karlijn in de dikke SUV en bij het wegrijden werden ze uitbundig nagezwaaid door Fia, die in haar korte behoorlijk doorzichtige negligé in de opening van de voordeur stond.

Na een 4 uur rijden kwamen Henk en Karlijn aan in de stad waar het hotel zich bevond, maar voor hij naar het hotel stuurde, reed hij eerst de stad in en zette de auto in een bewaakte parkeergarage, nam zijn dochter bij de hand. Samen liepen ze door het centrum van de Duitse stad waar Henk precies wist waar hij nu eerst met Karlijn heen zou willen gaan. Ze liepen een lingeriewinkel binnen en Henk sprak in het Duits een knappe jongedame aan die daar werkte, waarna deze gelijk naar achteren liep en terug kwam met een doos waar Henk zijn naam op stond. Henk rekende af, nam de doos onder zijn armen en trok Karlijn weer mee naar buiten. Ze wist absoluut niet wat er in die doos zat, al kon ze er wel een beetje naar raden. Al was het maar vanwege het feit dat ze in een lingeriewinkel waren. Het zal vast geen broodje gezond zijn, bedacht ze in zichzelf lachend. Na een heerlijke lunch in één van de betere restaurants van de stad, begaven de twee zich weer naar de parkeergarage om de auto op te halen. Een 10 minuten laten waren ze in het hotel ingecheckt en kreeg zijn, in bewaring gestelde koffer, weer mee naar boven.

Nòg iets waar de nieuwsgierigheid van Karlijn alleen maar sterker door werd.

De hotelkamer was groot en luxe te noemen, groot bed, een prachtige grote badkamer met jacuzzi, een joekel van een TV aan de muur en, omdat ze op de negende verdieping zaten, een prachtig uitzicht over de hele stad.

“Pap, mag ik eerst even lekker in de jacuzzi? Heb ik nog nooit ingezeten.” , “ja tuurlijk schat, misschien kom ik er ook wel bij haha”

Hij zag hoe Karlijn zich ontdeed van haar kleding en bewonderde weer haar uitermate sexy kleine lijfje, welk naar de grote badkamer liep. Na nog een paar kleine dingetjes klaar te leggen op het bed, kwam Henk ook naar de badkamer en liet zich ook zakken in het overheerlijke water van de jacuzzi. Karlijn legde voorzichtig haar voet op zijn pik, die nu in een halve erectie tegen zijn buik lag. Ze genoten samen van elkaars aanwezigheid. Na een half uur, maakte Henk aanstalten om er uit te gaan, dit tot teleurstelling van Karlijn, maar met de mededeling van Henk dat hij een verrassing voor haar had, liet ze hem uit de jacuzzi stappen. Hij droogde zich af en liep naakt de slaapkamer in, en kwam een paar tellen later weer terug in de badkamer met de doos die hij zojuist had gekocht in die lingeriewinkel:

“Ik ga er vanuit dat het spul in deze doos jou wel past en ik hoop dat het een beetje naar je smaak is, ik zie je zo wel in het woongedeelte “

En met een knipoog liep hij de badkamer weer uit. Zittend in een luie stoel hoorde hij niet veel later de, door hem gehoopte, enthousiaste ‘ooohhhs’, ‘aaahhs’ en ‘wows’ komen. Gezien die geluiden wist hij dat zijn keuze de juiste was, lang leve het internet bedacht hij. Hij had de dag er voor op de website van de lingeriewinkel de benodigde dingetjes besteld, en gokte een beetje op de maat en kleur die Karlijn wel mooi zou vinden, en zo te horen was het een schot in de roos. Even later ging de deur van de badkamer langzaam open, Henk z’n mond viel van verwondering open, alsof er een engeltje uit de badkamer kwam.

Karlijn was gekleed in een vuurrode babydoll met een bijpassend piepklein stringetje, de rode jarretels met jarretel kousen maakten het goddelijke tafereeltje helemaal af. Ze had haar haren ook nog eens in een staart gedaan, waardoor ze voor Henk voor honderd procent onweerstaanbaar was. Snel pakte hij zijn mobieltje en maakte een paar foto’s van haar en stuurde die gelijk door naar zijn vrouw Fia, die thuis de foto’s bekeek en ook vol bewondering haar dochter zag.

Hij stond op uit de luie stoel, nam Karlijn bij de hand en begeleidde haar naar de slaapkamer.

“what the fuck???”

Karlijn stond als genageld aan de grond in de deuropening van de slaapkamer, vol ongeloof en verbijstering keek ze naar het grote bed…

“wat is dat nou weer”,

Ze draaide zich om en liep boos weer terug de kamer in. Henk wist dat dit zou kunnen gebeuren, hij had er niet op gehoopt, maar toch…

“Karlijn…” begon hij “ik snap dat je dit niet had verwacht, maar je moet begrijpen dat ik hier altijd alleen in het hotel ben, en ik heb ook mijn behoeften”

“Sodemieter op zeg met je goedkope kut smoesjes, dat je alleen ben geloof ik ook wel!! Maar om nou een sexdoll in je bed te hebben liggen, en nog wel eentje die fucking veel op mij lijkt, gaat me wel erg ver pap! Hoe kom je daar trouwens aan, waarom lijk dat ding op mij??!!”

“Luister naar wat ik ga zeggen, het heeft inderdaad wel wat meer uitleg nodig. Ik heb die pop laten maken met als voorbeeld een foto van jou in bikini. Misschien kan je je nog herinneren dat we een 3 jaar geleden, toen jij dus 10 of net 11 was, op vakantie waren in Spanje. Nou, en daar heb ik welgeteld één foto van jou kunnen schieten in je bikini. En ik was toen al geil op je, als ik toen de kans had gehad dan…nouja, je snapt het wel. Ik heb vorig jaar van die foto deze pop laten maken, heeft me een flinke duit gekost trouwens, maar ik voelde me sindsdien niet meer zo alleen…”

Door haar tranen heen keek Karlijn haar vader aan, nog steeds in een waas van ongeloof, maar wel wat gekalmeerd:

“Dus als ik het goed begrijp pap, heb je die pop alleen laten maken om naast je te hebben? Dat geloof ik niet echt hoor, ik bedoel…dat ding heeft bijna dezelfde lingerie aan als dat ik nu aan heb, in het zwart weliswaar maar toch…”

“Nee schat, ik heb haar niet alleen om er naast te liggen, ik neuk haar ook. Ik was het zat om elke keer weer naar het pornokanaal te kijken en mezelf met rukken tot een climax te krijgen. Of het moreel gezien netjes is, nee…dat is het zeker niet.”

“Heb je haar ook mijn naam gegeven, of…”

“Ze heet geen Karlijn, zo gek ben ik nou ook weer niet. Al moet ik wel bekennen dat het verdraaid veel lijkt op jouw naam…Karla…”

Bang dat hij nu alles had verpest voor hem en Karlijn, stond hij daar in de woonkamer van hun hotelkamer. Naakt, armen langs zijn zij en met vochtige ogen, hopende dat Karlijn één en ander toch op zijn minst een beetje zou kunnen of willen begrijpen. Hij strekte zijn arm uit en reikte haar de hand:

“Ik weet het, ik ben een klootzak, maar zou je…toch willen komen kijken… Al was het maar alleen om te zien hoe mooi ze is, en daarmee hoe mooi jij bent…”

Karlijn zag de ogen van haar vader voelde toch wel een soort van medelijden in zich voor hem. Ze pakte de hand van haar vader en liet zich gedwee naar de slaapkamer begeleiden, waar de sexdoll nog steeds midden op de bed tegen het hoofdeind aan zat. Karlijn ging het bed op en kroop naar de sexdoll, Henk wachtte in spanning af wat Karlijn zou gaan doen. Ze reikte haar hand uit en raakte het gezicht van de sexdoll, verbaasd keek ze jaar vader aan:

“Wat is dat materiaal zacht, had ik nooit verwacht… Het voelt zo echt, en ik moet toegeven dat ze wel erg mooi is, al lijkt ze op mij. Ik geloof je nu wel dat het inderdaad een flinke smak met geld heeft gekost.”

Haar hand gleed van het gezicht af naar beneden, ze voelde hoe zacht de nep tietjes van de pop waren en kon het niet laten om een klein rukje te geven aan de prachtige kleine tepeltjes. Ze voelde de hand van haar vader op haar achterhoofd…

“Maak kennis met haar, kus haar…en je zal merken dat ze echt goed aanvoelt”

Alsof ze gehypnotiseerd was boog Karlijn zich naar het gezicht van de pop en gaf de pop een kus, en nog eentje. Ze deed haar mond een beetje open en duwde nu zelfs haar tong in de half open staande mond van de pop. Tot haar verbazing had de fabrikant aan de binnenkant van de mond van de pop zelfs nog een, bijna, levensecht aanvoelende tong gemaakt, zodat ze nu met haar evenbeeld lag te tongen.

Henk zat nu naast Karlijn en streelde zijn dochter over haar rug over de babydoll richting haar kleine kontje, die prachtig gevangen zat in de kleine string. Hij wist dat ze overtuigd was, hij wist dat Karlijn nu deel uit ging maken van een bizar seksspel tussen hem, zijn dochter en de sexdoll. Karlijn voelde weer de lust die ze voor het eerst had tijdens de lesbische vrijpartij met Paula en begon de pop te likken over de tepels en met twee vingers, in het spleetje van de pop, te vingeren. Henk was nu volledig onder Karlijn gaan liggen op zijn rug, en trok het kutje van Karlijn over zijn gezicht heen en begon haar heerlijk te beffen. Binnen een paar minuten waren zowel Karlijn als Karla, de pop, uit de lingerie en zat Karlijn bovenop gezicht van Henk die haar weer geil befte, en werd de sexdoll door Karlijn op zijn keiharde pik gezet. Terwijl Karlijn hevig genoot van de tong van haar vader op haar kut, kon ze recht in de ogen van haar evenbeeld kijken, en zag hoe haar vader de pop aan het neuken was. Ze kon de gedachte niet uitwissen dat haar vader de pop ondertussen al zo vaak had geneukt, en misschien er wel bij fantaseerde dat zij het was. En gezien het feit dat de pop nog iets kleiner was dan zij zelf nu, dacht hij er misschien zelfs aan dat hij zijn lekkere pik in haar had op de leeftijd toen ze op vakantie waren in Spanje. Met deze gedachten in haar hoofd kwam Karlijn nog harder klaar dan ze ooit ervaren had.

Henk stootte snoeihard in de kut van de pop, iets wat hij nooit zo hard bij zijn vrouw of bij Karlijn zou kunnen doen. Daarna lag Karlijn op haar rug en werd ze wijdbeens geneukt door Henk en had ze de kut van de pop op haar mond waar ze duidelijk de pik van Henk nog kon proeven. Hoe vreemd het ook was, of beter gezegd hoe bizar het was, Karlijn genoot nu met volle teugen van de perverse ideeën en acties van haar vader.

Zichzelf hard vingerend lag ze naast de pop, die op haar beurt keihard werd gefist door Henk. Karlijn kon het beeld niet uit haar hoofd krijgen, haar eigen vader die nu zo agressief bezig was met de pop, met Karla, zo had ze hem nog nooit gezien. En ook de gedachte dat haar vader dat ooit bij haar zou willen doen, bracht haar wederom tot een loeiend orgasme. Natuurlijk wist zij ook wel dat zijn hand nooit in haar kutje zou kunnen, maar om hem zo met die pop, die als twee druppels water op haar leek, tekeer zien gaan, was voor haar mega fucking geil.

Henk duwde even later Karlijn op haar rug, en met twee vingers vingerde hij het kale en jeugdig uitziende kutje van zijn dochter. Met de andere hand bewerkte hij met zijn duim het klitje van Karlijn, deze combinatie bracht een totaal nieuwe sensatie voor haar. Haar hele lijfje begon hevig te trillen en met een gil begon ze spontaan, zij het een klein beetje, te squirten. Snel boog Henk zich op de kut van Karlijn en likte alle sappen op. Daarna werd Karla op haar rug en de benen omhoog weer geneukt, terwijl Karlijn en haar vader geil en met open monden elkaar zaten te tongen. Niets, maar dan ook niets was op dat moment voor hen te gek om te doen.

Eén ding wist Karlijn wel zeker, als haar vader zo meteen zou gaan spuiten dan was het niet in die pop, maar in haar mond. Ze wilde zijn zaad drinken, proeven, doorslikken. Dit gingen nog een paar super geile dagen worden.

Aan het gehijg en gekreun van haar vader te horen, was hij niet ver meer van klaarkomen. Henk trok zijn dochter naar hem toe, en duwde haar hoofd hard over zijn pik heen. Wild neukte Henk het kleine geile mondje van zijn dochter en spoot haar geile mooie mondje vol, Karlijn keek hem vervolgens aan met open mond, hij kon zijn zaad duidelijk op haar tong zien liggen. Ze sloot haar mond, maakte slik bewegingen en opende haar mond weer, om vol trots te bewijzen dat ze zijn incestueuze zaad had doorgeslikt. Henk zag hoe zijn dochter in een week tijd van een schuchter verlegen meisje verandert was in een ware seksgodin.

Karla was die nacht niet meer nodig als bedgenoot, Henk had nu zijn eigen kleine, dochter Karlijn in zijn armen, en samen vielen ze in een zeer bevredigde slaap.

Een paar honderd kilometer westwaarts lag ook Fia met een tevreden gezicht te slapen, in de armen van Paula.

Normaal gesproken zou Henk al lang op het Duitse kantoor aanwezig zijn geweest, normaal gesproken. Hij had echter besloten dat hij de eerste twee dagen niet aanwezig zou zijn, er waren toch geen belangrijke vergaderingen gepland, dat was dan ook de reden dat hij pas rond acht uur in de morgen rustig wakker kon worden. Naast hem zag zijn zijn mooie dochter Karlijn liggen, nog in diepe slaap en ongetwijfeld dromend van mooie dingen. Over mooie dingen gesproken, Henk kon zijn ogen niet van haar lijfje afhouden zoals ze daar zo lag, volledig naakt half op haar rug gedraaid, met haar gezicht naar hem toe. Hij overdacht de opties, of eerst nog eventjes met de laptop aan het werk, wat eigenlijk wel en paar uurtjes kon wachten òf, en die keuze was eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, zijn dochter beffend wakker maken en kijken wat er verder van kwam.

Voorzichtig duwde hij zijn dochter langzaam op haar rug, spreidde haar slanke benen en ging er tussen liggen. De geur van haar kutje vulde zijn neus, het maakte hem alleen maar geiler. Hij duwde heel voorzichtig en zachtjes zijn tong tegen het kutje van Karlijn en begon haar met lange halen over de lipjes te likken. Lang duurde het niet voordat hij de eerste kleine kreuntjes uit haar mondje hoorde komen, slaperig als ze nog was liet ze haar handen over het hoofd van haar vader gaan om hem verder aan te moedigen om door te gaan. Iets wat Henk ook absoluut wel van plan was. Karlijn werd op een hemelse manier wakker gemaakt en weldra lag ze luid en wild te kreunen en had ze haar benen nog verder open gespreid om haar vader nog meer toegang te verlenen. Met een diepe zucht had ze haar eerste orgasme van de dag al weer te pakken, wild trok ze haar vader over haar heen en begon hem hard en nat te tongzoenen.

Heen en weer rollend over het bed lagen om en om bovenop de ander, totdat Karlijn haar vader dusdanig vast pinde op zijn rug, dat ze zonder pardon zijn stijve pik pakte en deze in één keer diep in haar joeg. Zittend op haar vader, die haar kleine tietjes heerlijk masseerde, ging Karlijn op en neer, genietend van de heerlijke harde penis diep in haar eigen kleine strakke kutje.

Door de vele kreunen en steunen, de ‘ooeeehhs’ en de ‘aaahhs’, hoorden geen van beiden dat de deur van de hotelkamer open ging en één van de kamermeisjes met de benodigde schone beddengoed en verdere schoonmaak attributen binnenkwam. Ze zwiepte de slaapkamerdeur open en toen pas zag ze wat er in de slaapkamer allemaal gebeurde. Daar zag ze een klein meisje, volledig naakt bovenop de vaste gast die ze ondertussen alleen bij voornaam Henk kende.

“OOHH…Entschuldigung!!”

Ze liet van schrik het pakker met schoon beddengoed uit haar handen vallen, en hield haar handen voor haar mond.

“Helena ! Was machen sie…ik bedoel…wat doe jij nou hier, ik had gisteren toch doorgegeven dat ik niet weg zou gaan vandaag en morgen en dus ook geen schoonmaak van de kamer hoefde?”

“Ich…iek…wist das niet, ik had niet op de zeitplan gekeken…op schema, en normaal bent u altijd weg en kan ik kamer schoon maken… Es tut mir leid”

“Ach Helena, doe niet zo mal, een foutje kan gebeuren, alleen nu kwam je wel op een heel ongunstig moment binnen”

Karlijn was ondanks de eerste schrik, niet van haar vader afgegaan en zat nog steeds langzaam op en neer te gaan. Ze glimlachte naar de schoonmaakster die schijnbaar Helena heette, ze vond haar wel een mooie meid. Hoewel meid, waarschijnlijk is ze toch wel ouder dan Karlijn had ingeschat, maar je weet met pap maar nooit, bedacht ze.

“Karlijn, dit is Helena. Al sinds dat ik hier in dit hotel kom, maakt zij elke dag als ik op kantoor ben, mijn kamer schoon. Helena, dit is nou mijn dochter waar ik je de afgelopen jaren al vaak over heb verteld.”

Het was een beetje gênante vertoning, Karlijn, die nog steeds haar vaders pik langzaam in haar kut voelde gaan, en Helena, die met blozend gezicht wat dichterbij kwam, elkaar de hand schuddend als ware het kennismaking. Henk gebaarde naar Karlijn dat het misschien wel zo netjes was om er toch maar eventjes af te gaan en iets van een ochtendjas aan te trekken. Hij liep zelf snel met ochtendjas naar het woongedeelte en maakte snel met de Senseo apparaat 3 koppen koffie. Hij nodige Helena uit om even te komen zitten om op die manier even van de schrik te bekomen. Alle drie met de kop koffie in de hand zaten ze op het bankstel, waar Henk vertelde over hoe hij Helena heeft leren kennen.

“Al vanaf het eerste verblijf in dit hotel was mij Helena al opgevallen, niet alleen vanwege haar schoonheid maar ook omdat ze gewoon lekker spontaan was, altijd vriendelijk naar de gasten toe en nooit te beroerd om iets extra’s te doen”

Karlijn schoot een beetje in de lach bij het horen van de laatste zin:

“iets extra’s… jaja, laat mij eens drie keer raden wat dat extra’s dan was hahaha”

“Nee Karlijn, het was niet wat jij dacht, Helena en ik gaan gewoon vriendschappelijk goed met mekaar om en nee…we hebben geen seks gehad met elkaar. Al was het alleen al omdat ze èn getrouwd is èn ook nog eens moeder van 2 kinderen is. Een avontuurtje met een hotelgast kan en wil ze er niet bij hebben. Hoe het ook zij, ze heeft me in het begin verteld dat zij van Italiaanse afkomst is met een vleugje zigeunerbloed in haar lijf. Een temperamentvolle vrouw, dat kan ik je wel vertellen, je wil haar niet kwaad maken, geloof me hahaha. Ze vertelde ook dat dit een noodzakelijk bijbaantje was, zodat ze het thuis wat makkelijker hebben. En die extraatjes waar ik het net over had Karlijn, dan heb ik het over even een boodschapje doen in de supermarkt, of zorgen dat er mijn favoriete whiskey hier op de kamer staat, dat soort dingen. Nogmaals, ik zou het nooit aan aan haar durven vragen om dat te doen waar jij aan denkt…”

Helena keek opeens een beetje ernstig naar Henk, en in een mengeling van Duits en Nederlands vroeg ze:

“Henk…diet ies jouw tochter, maar jai heb wel seks mit haar… Zou jai voor mai kunnen erklären? Uitleggen?”

Nu was het Henk die eventjes wat moeite had om de juiste woorden te vinden, maar mede dankzij een nieuwe kop koffie kon hij het hele verhaal aan Helena uitleggen. Tijdens het aanhoren van Henk zijn verhaal zat Helena continue begrijpend ja te knikken, en het viel Karlijn op dat de prachtige donkere ogen van Helena telkens iets glaziger werden en dat Helena beetje ongemakkelijk met haar wat bredere heupen op de bank zat te wiebelen. Karlijn besloot om te gaan kijken wat er zou gebeuren als ze naast Helena ging zitten. Zou Helena te verleiden zijn, zodat pap nu eindelijk zou kunnen doen wat hij ongetwijfeld wel zou willen doen. Telkens ging Karlijn een beetje verzitten, en elke keer ging ze steeds iets dichter bij Helena zitten.

“Hou oud bent u eigenlijk?”

“Nein nein, keine U…iek ben 32 jahren oud… und jij? Jij ziet er nog zo jung aus”

Karlijn kon het niet laten om te lachen, ze vond het zo schattig hoe Helena het Duits met het Nederlands wist te vermengen en er toch een verstaanbare vraag van kon maken.

“Ik ben 14, ik weet het, je zou het niet zagen aan mijn lijf te zien. Maar dat komt, en dat heeft pap je vast wel een keertje verteld, ik heb een groeistoornis gehad waardoor ik niet veel of eigenlijk helemaal niet meer gegroeid ben na… was dat m’n tiende pap?” Henk knikte, “nou, vanaf m’n tiende dus. Had er wel eerst moeite mee hoor, maar nu niet meer, je went er aan”

Helena zat vol begrip naar de verhalen van Henk en Karlijn te luisteren, en naarmate hun verhaal steeds gedetailleerder werd

hoe meer moeite Helena had om rustig te blijven zitten. Ze voelde zich behoorlijk opgelaten door de verhalen, de tintelingen gierden door haar lichaam, ze voelde haar ogen steeds troebeler worden. Plots stond ze op en liep naar de deur van de hotelkamer.

“Het spait mai, jullie verhaal deed mai zo opwinden, ik moet echt weg anders iek dingen gaan doen die niet goed zijn”

Karlijn liep vlug achter Helena aan, pakte haar handen en trok Helena terug de kamer in en sloeg haar armen om het kamermeisje heen en keek haar diep in de ogen.

“Het hoeft jou niet te spijten Helena, wij vertrouwen je helemaal anders zouden we dit nooit allemaal verteld hebben. Jij bent, als ik het mag zeggen, een hele mooie vrouw met hele mooie ogen, en…die lippen van je, zo mooi gevormd…ik zou je bijna…”

Zonder haar zin af te maken zette Karlijn haar mond op de mooi gevormde mond van Helena. Even voelde Karlijn een weigering bij Helena, maar dit duurde maar een fractie van een seconde. Helena was al te ver heen om hier tegen bestand te zijn en gaf zich gewonnen, al wilde ze niet veel verder gaan dan dit, dit was mooi en alles wat er eventueel verder zou gebeuren zou alles alleen maar moeilijker maken voor haar. Haar relatie met haar man was al bar slecht, ze had al meerdere malen gedacht om samen met de kinderen bij hem weg te gaan. Maarja, waar moest ze dan heen, hoe zat het dan met haar werk wat ze dan niet meer kon doen omdat ze dan thuis moest zijn voor haar kinderen. En toch wilde ze nu eventjes genieten van dit mooie kleine meisje wat haar nu eventjes zo veel plezier gaf, iets wat ze al tijden heeft gemist. Al die gedachten schoten door het hoofd van Helena, steeds vuriger tongend met Karlijn. Toen ze elkaar eenmaal loslieten, en elkaar nog een keer diep in de ogen keken, draaide ze zich rustig om en liep weer naar de deur.

“Henk, jij heb emaildres van mij, als jij oplossing heb voor mijn probleem, dan ik wel van jou horen…ok?”

En met deze uitspraak was Helena weer verdwenen uit de hotelkamer, Henk en Karlijn achterlatend.

“Ik denk dat het beter is dat we maar weer naar Nederland gaan meid, ik moet wat gaan bespreken met je moeder. En ja, dat heeft onder andere te maken met Helena, maar ook met jou en Richard. Kleed je maar aan, dan gaan we zo.”

“Ik begrijp het papa, en als ik het mag zeggen vindt ik dat je een super man bent, ik had Helena bijna willen verleiden tot seks met jou, maar ik geloof dat je gelijk heb over haar. Ik bedoel, het is een super mooie vrouw, heel uuhhh…sensueel, maar ook heel trouw naar haar eigen vent toe, al schijnt dat ook niet veel bijzonders meer te zijn.”

Een half uur later zaten Henk en Karlijn in de auto, nog best wel onder de indruk van de reactie van Helena. Vlak voor de grens met Nederland stuurde Henk de auto de autobahn af en reed een stukje door het mooie landschap. Karlijn dacht dat het ongetwijfeld een binnendoortje was, het was sowieso een stuk mooier dan die rijksweg.

“Karlijn, ik ga je nu iets laten zien waar ik sinds kort mijn zinnen op heb gezet.”

Haar vader aankijkend begreep Karlijn eerst niet wat haar vader nou precies bedoelde, maar toen ze net buiten een bos in de berm van de weg gingen staan en zij naar de rechtse kant van de auto naar buiten keek, begreep ze gelijk waar haar vader, zoals hij zei, zijn zinnen op had gezet. Zo’n tweehonderd meter verderop in het landschap stond een prachtig landhuis, groot en, als ze het goed van afstand kon zien, een losstaand huis er naast. De landerijen waar ze tegenaan keek liepen een klein beetje omhoog en het was op die manier een prachtig uitzicht.

Henk gaf weer gas en sloeg even later een zijweg in, wat dienst deed als toegangsweg naar het landhuis.

“Kijk schat, dit kwam ik een tijdje geleden tegen op een makelaars website…hoe vind je het?”

“wow, pap…dit is echt een mega groot huis, dat is toch veel te groot voor ons? En wat kost dat dan allemaal wel niet?”

“Over de kosten van dat huis hoef jij je geen zorgen te maken, jouw grootouders hebben met hun erfenis gezorgd voor, laat ik zeggen, een hele groot bijdrage. Ze hebben om het maar simpel te zeggen, een flink steentje bijgedragen…steentje? Een steen…”

“ow ok, en je ben niet van mening dat dit huis wel erg groot is voor ons viertjes? Wie houdt dat allemaal schoon en wie houdt dat allemaal bij wat schilderen en zo betreft. Ik mag toch hopen dat je dat niet van mij en Richard ga verwachten.”

“Hahaha, nee hoor meid, wees daar maar niet bang voor. Ik heb ondertussen al een heel goed plan in mijn hoofd zitten waar ik het met je moeder uitgebreid over moet hebben als we straks thuis zijn. Maar vertel eens eerlijk, dat huisje wat daar achter staat, lijkt dat je wat? Voor jou? Als nieuw onderkomen?”

Karlijn keek weer naar buiten en het huis, wat haar vader huisje noemde, was helemaal naar haar zin. In dezelfde stijl gebouwd als het grote landhuis en toch had het meer uitstraling, meer charme, en wat haar betrof helemaal voor haar.

“Denk je dat het gaat lukken dan pap? Het ziet er allemaal supermooi uit. Zo aan je grijns te zien moet ik niet vragen of het gaat lukken, maar is het meer een kwestie om mam over de streep te halen hahaha”

En met deze woorden legde ze haar kleine hand vol op Henk zijn kruis en begon zachtjes zijn stijf wordende pik te masseren. Henk keek verbaasd Karlijn aan, want dit was nou niet echt de bedoeling. Het was overheerlijk, maar dit was niet de reden om Karlijn zijn plan te laten zien. Karlijn echter vond dat ze haar vader wel een bedankje verschuldigd was en boog vanaf de passagiersstoel naar de bestuurdersstoel en haalde zijn stijve penis uit zijn broek. Ze opende haar mond en nam hem tot aan Henk zijn ballen in haar mond. Op en neer gaand pijpte ze Henk, het speeksel liep langs de schacht van pik, Henk kreunde hard en Karlijn kon het niet laten om haar eigen vrije hand in haar string te stoppen en haar eigen geile natte kutje heerlijk te wrijven.

De afgelopen dagen waren voor het hele gezin een doldwaze rit in een achtbaan geweest, en voor zover Karlijn het kon bedenken was deze achtbaanrit bij lange na nog niet voorbij, en als het aan haar lag zou het alleen maar geiler en perverser worden.

Thuis in Nederland Fia al een tijdje wakker en lag naakt op het bed van Paula. Ze was gisteren, toen man en dochter weggingen, gelijk onder de douche gegaan en had weinig verhullende kleding aangetrokken en was met de BMW naar het huis van Paula gereden en daar aangebeld. Toen de deur openging en Paula Fia zag, was het een kakofonie van gegil, gelach en geroep naar elkaar. Ze hadden elkaar al jaren niet meer gezien, maar herkenden elkaar direct. De twee hadden na al die jaren elkaar zo veel te vertellen dat geen van twee in de gaten hadden hoe snel de tijd voorbij ging. Na een paar bakken koffie en glazen wijn nodigde Paula haar middelbare school vriendin uit voor een gezellige lunch in de stad. En daar aan tafel gingen de verhalen verder onder het genot van wijntjes en hapjes. Toen het tegen vijf uur liep realiseerde Fia zich dat Richard waarschijnlijk nog steeds alleen thuis zou zijn en niet wist waar of dat zij zich bevond. Snel app’te Fia haar zoon dat zij een oude kennis had ontmoet en dat hij niet op haar hoefde te wachten met eten. En voor wat betreft de avond kon hij doen en laten wat hij wilde, het zou toch niet vroeg worden, verstuurd met een knipoog emoticon.

“Zeg Paula, we hebben nu al zoveel ingehaald maar uuhhmm…ik wil je toch wat vragen”

“Owjee, nu komt het hoor, je trekt er gelijk zo’n ernstig gezicht bij, hopelijk niks al te serieus?”

“Nou…eerlijk gezegd wel, jij hebt een tuinman èn een huishoudster rondlopen heb ik uit goede bron vernomen.”

“uh…ja, dat klopt, al vraag ik me wel af wie die bron dan is haha”

“Simpel Paula, het zijn namelijk de tuinman en huishoudster zelf, oftewel Karlijn en Richard…mijn dochter en zoon…”

“Nee…shut up…Rich en Karlijn…jouw kinderen? Ow hemel, hoeveel weet je?”

Fia schoot in de lach en met een geruststellend gebaar naar Paula toe:

“alles…, ik weet ondertussen alles. Hoe jij Richard heb verleid, en hoe jullie een heerlijk triootje hebben gehad, kortom…er is niks waar ik niks van af weet. Maar wees gerust meid, als ik zou gaan beginnen met mijn geheimpjes, nou ik kan je vertellen dat jouw schattige oortjes van je hoofd af zullen branden hahaha”

Opeens had Paula haast om af te rekenen en naar huis te gaan om te proberen om Fia’s geheimen uit te horen. Thuis zaten de twee vrouwen naast elkaar op de bank met een, zoveelste, glas wijn naast elkaar. Fia vertelde in geuren en kleuren over wat er de afgelopen 1,5 jaar allemaal met Richard was gebeurt en over de afgelopen week die zij als gezin samen hadden beleefd. Inclusief de thuiskomst van Henk en zijn verhaal.

Paula voelde haar string natter en natter worden, de wijn deed natuurlijk een grote duit in het zakje en ze schoof steeds meer de kant op van Fia. Fia pakte haar mobieltje uit haar tas, ging naar de map foto’s en liet vol trots de foto’s van Karlijn in die heerlijke rode lingerie, aan Paula zien.

“OMG ! Wat ziet ze er mooi uit zo dat setje, echt om op te vreten…hmmmmm…als ik daar nog aan terug denk, hoe lekker haar kutje smaakte”

“Zeg, je weet toch nog wel hoe mijn kut destijds smaakte he? Jij was de allereerste die met haar mond op mijn kut zat, en volgens Karlijn ben jij ook de eerste vrouw geweest die haar mond op haar kutje had. En nu…wil ik die geile mond van je weer op m’n kut hebben, kijken wie er lekkerder smaakt, ik of Karlijn”

Wild trok Fia haar blous van haar eigen lijf en het korte rokje vloog even later ook door de lucht. Paula bedacht zich geen moment en trok ook al haar kleren uit, en weldra de twee vriendinnen in 69 op de grond voor de bank op het tapijt. Na een tijdje was het Paula die besloot om naar boven te gaan, naar haar slaapkamer, naar het bed waar zij daags er voor met de zoon en dochter van haar vriendin Fia keiharde seks had gehad. De twee konden niet van elkaar afblijven , foute jeugdherinneringen werden op deze geile manier tot beider geluk opgerakeld. Het werd een avond vol likken, zoenen, kussen, vingeren, beffen en neuken met de strap-on. Ze konden geen genoeg van elkaar krijgen, tot ze beiden uitgeput naast elkaar lagen en beseften dat het ondertussen al half twee in de nacht was.

“Blijf slapen schat, het heeft nu geen enkele zin om naar huis te gaan, dan lig je toch maar alleen”

Fia stemde in en met een glimlach op haar gezicht viel ze in slaap in de armen van Paula, om ’s morgens weer gewekt te worden door de geur van vers gebakken broodjes, gebakken bacon en eieren. Ze liep de trap af in een peignoir van Paula, zo de keuken in en zag haar hernieuwde vriendin vrolijk aan het aanrecht staan.

“Zo, ook weer eens wakker? Was net bezig een ontbijtje te maken en je zo te roepen, maar dat is niet meer nodig…sexy wijf dat je bent”

En met die begroeting kuste Paula haar vriendin Fia vol op haar mond.

“Ga zitten, ga zitten, je krijg zo koffie…of heb je liever wat anders? Kan ook hoor”

“Nee, koffie is prima. Je bent te goed voor deze wereld hihi. Maar ik moet wel zorgen dat ik voor de lunch weer thuis ben hoor, anders weet Richard helemaal niet waar ik blijf.”

Vlak voor dat Paula wilde reageren, kreegt Fia een app’je van Henk, met de mededeling dat ze weer huiswaarts waren. Ze hoefde zich geen zorgen te maken, alles was super prima in orde. Afgesloten met twee tong emoticons.

“Jep, ik moet echt na ontbijt naar huis, manlief en dochter zijn al weer op thuis reis. Ben benieuwd waarom ze nu al terug komen, maar volgens het bericht was alles prima, dus dan zal dat ook wel zo zijn. wees maar niet bang hoor meid, dit was niet de laatste keer dat je mij hier ziet haha” Ze trok Paula nog even naar haar toe en liet haar hand nog even lekker over de heerlijke kont van Paula glijden, met een kusje op de blote navel.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 3

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *