Achter de blokhut, deel 2

4.7
(13)

(c) 2020 – 2024, door P.D. Vile

Korte samenvatting van deel 1: Kyle gaat met zijn kinderen, Aaron van 14 en Rose van 11, op vakantie naar een afgelegen blokhut. Door een vergeten badpak ontstaan seksuele spanningen, en ongemakkelijke oplossingen.
Ik heb dit verhaal oorspronkelijk geschreven als “Behind the cabin”, voor een schrijfwedstrijd met verplicht thema: “incest”. Mijn dank aan N.Y.X. Aion voor de Nederlandse vertaling!
Verhaal codes: Mg, mg, inc, cons, slow (contest: “incest”)

De wandeling

Het weer leek de volgende dag slechter. Het was droog, maar bewolkt en frisjes. Te koud om te zwemmen, maar een perfecte dag voor een lange wandeling. Rose knikte enthousiast toen ik met dat voorstel kwam. Aaron haalde zijn schouders op: “Ik heb toch niks beters te doen.”
Ik glimlachte. Ik wist dat hij vanzelf enthousiast zou worden zodra we de steilere stukken zouden bereiken. Hij hield van fysieke uitdagingen, zeker nu hij langzaam sterker begon te worden dan zijn vader. En Rose zou af en toe wel hulp nodig hebben. Dat mocht hij dan oplossen. Hij werd altijd heel meewerkend als hij de sterke, beschermende broer uit kon hangen.

Al snel waren we er allemaal klaar voor en we begonnen aan onze wandeling. Het ging precies zoals ik verwacht had. Allebei hadden ze iets met de natuur, dus ze liepen al snel naast elkaar, en wezen elkaar op insecten en vogels die ze hadden gespot. Toen het pad steiler werd, moest ik rustiger aan doen. Aaron hielp Rose regelmatig een handje en ook al hield Rose Aaron wat op, toch moesten ze nog regelmatig een paar minuten op mij wachten. Ik zag Aarons tevreden blik. Het was voor mij moeilijker om mijn ego opzij te zetten dan ik had gedacht.

Na ongeveer een uurtje klimmen, bereikten we een open plek bovenop een heuvel. We stopten, keken om ons heen, en genoten van het uitzicht. Het was nog steeds koud, maar de wolken waren voor het grootste deel verdwenen, zodat we een geweldig uitzicht hadden. We konden het meer zien, in de richting waar we vandaan gekomen waren. Met ons kleine huisje aan de rand ervan. Links van ons was een traag meanderende rivier. Rechts en voor ons was niks anders dan meer bos en heuvels. Zover we konden kijken. Ik hield mijn vinger tegen mijn lippen, en toen de kinderen even ophielden met hun geklets, genoot ik een moment van de perfecte stilte. Slechts af en toe onderbroken door het geluid van een vogel of het zoemen van een insect.

“Wow,” fluisterde Aaron uiteindelijk, “dit is fantastisch.”
Rose zei niks, maar ze knikte instemmend.
“Dat is de natuur, kids. Ik ben blij dat jullie er allebei van kunnen genieten.”
Aaron zuchtte en knikte. Ik gaf ons nog een paar minuten, maar verbrak daarna de magie.
“Tijd om te kiezen. Het pad splitst zich naar links en naar rechts. Of we kunnen nu terug gaan. Aaron, Rose, wat willen jullie?”
Teruggaan was geen optie. Daar waren we het snel over eens. Aaron had een voorkeur voor het pad naar rechts: dieper het bos in. Rose wilde naar links, afdalen en daarna de rivier volgen. De bal lag bij mij.
“Oké nu de wolken verdwenen zijn, zal het snel warmer worden. Rechts is meer schaduw, dus dat heeft mijn voorkeur.”

We vervolgden ons pad, de rivier achter ons latend, dieper het bos in. De bomen sloten zich om ons heen. We liepen volledig in de schaduw. Hoe dieper we het bos inliepen, hoe aangenamer het werd.
Afgezien van af en toe een gefluisterde opmerking, als we weer iets hadden gezien dat we met de anderen wilden delen, was het verder aangenaam stil in het bos. Ik raakte wat achterop, maar de kinderen wachtten op me.
“Wat is dat, pap?” vroeg Aaron, terwijl hij naar een boom voor ons wees.
“Ik denk dat het een bijennest is.”
“Zou het verlaten zijn?” fluisterde Rose.
“Kan, maar ik weet het niet. Het is in het midden van een warme dag. Misschien zitten de bijen in het nest om koel te blijven.”

En toen ging het opeens snel. Heel snel.
Rose deed een stap naar voren. Ze stapte op een dode tak op de grond. De tak brak onder haar gewicht. Dat geluid moet een paar bijen hebben opgeschrikt. Er kwamen er een paar uit het nest, al snel gevolgd door meer en meer. Ze vormden een soort defensie om het nest heen.
“Voorzichtig, Rose,” zei ik. “loop voorzichtig achteruit. Ze zijn in de verdediging.”
Rose deed voorzichtig een stap terug. En nog een, en nog een. En toen, bij de derde stap, struikelde ze, en viel achterover op de grond. Aaron sprong instinctief naar voren om haar op te vangen. De bijen zagen deze plotselinge beweging duidelijk als een vorm van agressie. Hun formatie veranderde, en terwijl hun geluid luider werd, begon de zwerm in de richting van Aaron te bewegen.
“Rennen!” riep ik, “Ren zo snel je kan!”
Ik zag hoe Aaron Rose overeind hielp, maar hij was te langzaam. Dus sprong ik tussen de kinderen en de bijen in en begon met mijn armen te zwaaien, om de bijen bij mijn kinderen vandaan te houden. Ik voelde hoe ik de bijen raakte in de lucht en ik voelde ook steken in mijn hand. Maar het lukte me om ze bij mijn kinderen vandaan te houden. En van mijn gezicht.
“Veilig!” hoorde ik mijn zoon achter me.
Ik bleef nog een paar seconden zwaaien met mijn armen. Daarna draaide ik me om en begon zo snel als ik kon te rennen. De bijen kwamen in het begin achter me aan. Ik voelde een paar scherpe steken in mijn nek, maar het agressieve gezoem achter me werd minder. Het steken stopte. En ik viel op de grond tussen de bladeren, naast mijn kinderen.

“Dankjewel, pap,” mompelde Aaron, die de hard huilende Rose stevig vasthield.
Ik keek naar mijn handen. Steken. Tientallen, zo niet meer.
“Pak de waterfles, Aaron. Je moet me helpen. Probeer zoveel mogelijk angels te verwijderen, en spoel het gif weg. Begin in mijn nek, daarna mijn handen. En hou een fles water over voor op de terugweg.”
Terwijl ik instructies gaf, verspreidde een verdovend gevoel zich langzaam van mijn nek naar mijn hoofd. Gelukkig ging Aaron meteen aan de slag, en niet lang daarna begon Rose met mijn linkerhand. Ik voelde Aarons lippen in mijn nek. Hij probeerde zoveel mogelijk gif uit te zuigen. Slimme jongen.
Het brandende gevoel in mijn nek werd niet meer erger, en Aaron begon aan mijn rechterhand. Maar mijn nek en hoofd waren nog steeds gevoelloos. Ik was moe. Ik wilde gewoon even liggen en slapen. Maar ik wist dat ik moest proberen wakker te blijven.

“Oké, goed genoeg,” zei ik tegen de kinderen. Ik moest in beweging komen. Ik wist dat, als ik langer zou blijven zitten, ik niet meer op zou kunnen staan.
“We moeten terug naar het huisje. Help me even met opstaan.”
Dat deden ze. En niet alleen dat. Aaron hield me vast, en droeg een groot deel van mijn gewicht, terwijl ik begon terug te strompelen. Ik wilde mijn dankbaarheid uitspreken. Maar mijn hersenen waren niet meer in staat tot het vormen van woorden. Ik moest me concentreren op het lopen. Blijven lopen. Linkervoet vooruit, rechtervoet neerzetten. Linkervoet. En nog een keer.
Eindelijk begon het bos te wijken. We bereikten de top van de heuvel waar we eerder gestopt waren. We moesten nog ver, maar gelukkig alleen nog maar naar beneden.

Ik voelde hoe Aaron me praktisch droeg. Hoe hij me gidste. Hij wist de weg. Ik hoefde niet op te letten. Ik moest alleen blijven bewegen. Ik sloot mijn ogen voor het felle zonlicht. Linkervoet. Rechtervoet. Ik voelde me duizelig. Mijn hoofd was licht. Het was alsof ik zweefde. En toen voelde ik een stomp tegen mijn hoofde, en ik hoorde Rose naar adem snakken… en toen niks meer.

What’s up, doc?

Ik opende mijn ogen. Ik probeerde me te focussen. Zoveel licht. Zoveel wit. Zo wazig.
En toen een gezicht. Aarons gezicht. En nog een, Rose. Uiteindelijk kon ik hun gezicht goed genoeg zien. Ik zag zorgen in hun gezichtsuitdrukking. Maar ook opluchting en blijdschap.
Ik keek om me heen. Ik lag in een bed in iets wat op een dokterskamer leek. Ik probeerde op te staan, maar Aaron hield me tegen.
“Wacht, pap. Blijf liggen. Hou je rustig. Rose, kan jij dokter Hannaby halen?”
Rose verdween uit beeld. Ik hoorde een deur open en dicht gaan.
“Wat is er gebeurd?” wilde ik zeggen. Maar mijn mond dacht daar anders over, en ik hoorde mezelf alleen maar mompelen.
“Shhh,” zei Aaron, terwijl hij zijn vinger tegen mijn lippen hield. “Wacht op de dokter, pap.”
Ik probeerde zijn hand weg te duwen, en toen merkte ik dat mijn handen volledig in verband gewikkeld waren. Mijn geheugen kwam langzaam terug. Iets met… bijen? Die me staken?
Oh, shit.

In ieder geval deden mijn ogen het weer. Ik zag de deur open gaan. Rose kwam terug, gevolgd door een man in de veertig, in een doktersjas.
“Welkom terug, meneer Jenkins. Was dat even schrikken!”
Terwijl hij sprak, duwde hij een naald in mijn arm. Ik voelde een koude vloeistof. Mijn hoofd werd snel helderder.
“Waar ben ik? Wat is er gebeurd?” Nu kwamen de woorden er wel goed uit.
“Nou laat ik zo beginnen, meneer, dat u trots kan zijn op uw kinderen. Je kan rustig stellen dat zij vandaag uw leven hebben gered.”

Ik kreeg eindelijk te horen wat er was gebeurd. De kinderen vertelden hoe ze me zo ongeveer de heuvel op hadden gesleept. Terwijl ze zagen dat ik steeds verder achteruit ging. Hoe ik flauw gevallen was, toen we de top hadden bereikt. En dat ze me niet meer wakker kregen. Dat ze me toen samen helemaal naar beneden hebben gedragen, naar het huisje en in de auto. Hoe Aaron vervolgens de lange, stoffige weg was afgereden, terwijl Rose steeds keek of ze al bereik had om een dokter te bellen. Dat ze toen hebben gewacht tot de dokter ons op was komen halen met zijn eigen auto.
“Ik durfde zelf niet verder te rijden, pap. We zaten nog op het modderpad, maar vlakbij de gewone weg. Daar is het veel drukker. Dat is veel te gevaarlijk.”

“Uw kinderen hebben alles perfect gedaan, meneer Jenkins. Dus ik kwam ze daar tegen, heb in de auto wat eerste hulp gegeven, en jullie toen hierheen gebracht, met mijn assistent. U bent enorm veel gestoken, meneer. En u blijkt nogal allergisch te zijn. Als uw kinderen het gif niet uit uw nek hadden gezogen….”
Hij schudde zijn hoofd.

“Maar uw handen zijn er nog steeds heel slecht aan toe. En we kunnen er niet zoveel aan doen. Behalve er zalf op smeren, en het verband steeds vervangen tot ze zijn geheeld. Uw dochter heeft zich vrijwillig aangemeld om te leren hoe ze uw handen moet reinigen, hoe ze er weer zalf op moet smeren, en hoe ze het verband weer aan moet brengen. Ze wordt uw persoonlijke verpleegster, de komende tijd.”
Hij keek op zijn horloge en pakte wat instrumenten.
“Oké, die injectie zal nu zijn werk wel gedaan hebben. Laten we eens kijken…”
Zijn stem werd zachter, terwijl hij me begon te onderzoeken. Hij checkte mijn hartslag, luisterde naar mijn longen, nam mijn temperatuur en wie weet wat allemaal meer.

“Prima!”
De dokter leek oprecht blij en een beetje verbaasd.
“Veel beter dan ik had gedacht. U herstelt snel. Uw handen hebben nog wel een paar dagen nodig. Maar verder bent u in orde. Ik denk dat ik u al wel kan laten gaan. Maar wat zijn uw verdere plannen? Heeft u hulp nodig?”
Ik keek naar de kinderen.
“Mijn plannen? Shit. Sorry, kids. Ik denk dat de vakantie voorbij is. We moeten…”
Maar op dat moment viel Rose me in de reden.
“Nee pap, alsjeblieft niet. Kunnen we niet terug naar de blokhut? Ik weet hoe ik voor je moet zorgen. Aaron en ik kunnen het huishouden doen. We hadden het zo leuk!”
“En bovendien,” vulde Aaron haar aan, “hoe was je van plan te gaan rijden met je handen in het verband?”
Ik keek naar mijn handen. Compleet in het verband. Hij had een sterk punt.

“Oké, jullie hebben me overtuigd. We kunnen blijven. Maar….” Ik stak gebiedend mijn handen op, voor ze konden juichen. “… Ik verwacht dat jullie je dan aan je belofte houden. Ik kan niks. Jullie moeten al het werk doen. En geen gemits en gemaar. Anders vind ik toch wel een manier om thuis te komen!”
“Ja, pap!” “Dankjewel, pap!” riepen de kinderen, terwijl Rose me een knuffel gaf en Aaron me op mijn schouder klopte.
“Misschien moet ik me er niet mee bemoeien. Maar ik denk dat dat een verstandige keuze is, meneer. Het zijn goede kinderen. Ik rij jullie graag terug naar jullie vakantieverblijf.”
Het was inderdaad zijn zaak niet, maar ik glimlachte, en knikte instemmend.

Ik vroeg me af waarom de doktersassistente ook meeging in de auto. Maar toen we bij het modderpad aankwamen, zag ik dat daar nog steeds onze auto stond. Aaron gaf de sleuteltjes aan de assistente zodat zij achter ons aan kon rijden. Aaron kletste voluit over hoe moeilijk het was geweest om daar te komen met de auto, helemaal zelf. Maar het was hem gelukt. Hij had gedaan wat nodig was, en was geslaagd. Ik was zo verdomd trots op hem. Op beide, zelfs.
We stapten uit de auto en Aaron en de dokter kwamen me ondersteunen voor het laatste steile stukje heuvelop. Ik wilde hun hulp weigeren, maar toen besefte ik me hoe moe ik was, en accepteerde hun hulp dankbaar.

Ze hielpen me in bed. Rose maakte mijn schoenveters los en deed mijn schoenen uit.
Ik deed mijn ogen dicht. Op de achtergrond hoorde ik de dokter praten met Aaron en Rose. Ik viel diep in slaap nog voor de dokter en zijn assistente het huisje hadden verlaten.

Zuster Rose en meneer Jenkins

Ik sliep de hele middag, avond en nacht. Ik werd niet eens wakker toen Rose mijn verband verschoonde, voor ze zelf naar bed ging.
De volgende ochtend voelde ik me weer fris. Mijn handen jeukten als een gek, maar verder voelde ik me verbazingwekkend goed. Ik glimlachte naar de kinderen. Ze waren opgewekt en druk bezig. Aaron was water aan het koken voor thee en koffie, en Rose was boterhammen aan het smeren.
“Goedemorgen, pap!”
“Goedemorgen. Ik weet niet zeker of ik dat gisteren al heb gezegd, maar ik ben heel trots op jullie allebei.”
“Ja, dat heb je gisteren al gezegd. Maar we dachten dat dat kwam door de morfine,” grapte Aaron, “Fijn dat je er nog steeds zo over denkt.”
We ontbeten. Rose moest me voeren, zoals ik haar gevoerd had toen ze klein was. Ik had helemaal niks aan mijn handen op dit moment. Ik kon niet eens een vork vasthouden. Of een koffiekopje. Dus daar moest Rose me ook mee helpen. En dat deed ze, zonder een druppel te morsen. En met eindeloos geduld.

“Oké, ik zal de borden afwassen,” zei Aaron na het ontbijt, “dan kan jij moet het verband om papa’s handen verschonen.”
Rose pakte voorzichtig mijn hand om het verband eraf te halen. Opeens trok ze een vies gezicht.
“Pap, je hebt nog steeds dezelfde vieze kleren aan als gisteren. Je stinkt. Je moet douchen.”
“Maar de dokter zei dat mijn verband droog moet blijven. Ik denk niet dat ik zo kan douchen.”
“Niet zelf misschien. Maar ik kan wel helpen. Je handen schoonmaken is waarschijnlijk zelfs makkelijker in de douche. Aaron, help even zoeken naar de handdoeken. Papa moet onder de douche.”
En zonder op antwoord te wachten, begon ze al de knoopjes van mijn blouse los te maken.

Niet veel later had ik alleen mijn onderbroek nog aan, en stonden Rose en ik in de kleine douche achter het huisje. Ik zag niet voor me hoe we daar samen in konden zonder dat Rose nat zou worden. Zij had blijkbaar hetzelfde idee maar kwam met een simpele oplossing. Ze begon haar eigen kleren uit te trekken. Ze begon ook haar onderbroekje omlaag te duwen.
“Rose, wat doe je…?”
Ze haalde haar schouders op.
“Ik wil niet dat mijn kleren nat worden. Niet genoeg reserve kleren. En je hebt me toch al naakt gezien, bij het zwemmen.”
Ik probeerde rustig te blijven ademhalen terwijl ze nonchalant uit haar onderbroek stapte, en haar gladde vulva weer aan me toonde.

En toen deed ze haar handen tussen het elastiek van mijn onderbroek.
“Nee wacht, wat…”
Rose zuchtte, een beetje geïrriteerd.
“Pap, ik moet je douchen. Weet je nog. Ik ben je verpleegster. Dus verman jezelf. Het is niet alsof ik nog nooit een…”
Haar stem stokte en haar ogen waren gefixeerd op mijn pik. Hij was nog steeds slap, doordat ik me probeerde te focussen op mest en wiskunde.
“… piemel heb gezien,” fluisterde Rose. “Wauw, de werkelijkheid is niet hetzelfde als het internet, zo te zien.”
Maar daarna ging ze rechtop staan, en concentreerde zich weer op haar taak.
“Oké, aan het werk. Zuster Rose en meneer Jenkins. Geef me je handen, pap. Zodat ik het verband kan verwijderen.”

Ik focuste op mijn handen. Ik probeerde niet te denken aan het feit dat Rose en ik allebei helemaal naakt waren. Ik voelde hoe Rose voorzichtig het verband van mijn handen wikkelde. En ik schrok toen ik mijn ernstig beschadigde huid zag. De pijnstillers die de dokter voor me had achter gelaten waren kennelijk een stuk sterker dan ik had gedacht. Mijn handen zagen er echt vreselijk uit. Ik was blij dat ik die verdovende middelen had.
Ik had gedacht dat Rose flauw zou vallen, of weg zou lopen, bij het zien van mijn handen. Maar dat deed ze niet. Ze glimlachte alleen maar.
“Het ziet er al een stuk beter uit,” mompelde ze tevreden, terwijl ze zorgvuldig de laatste stukjes gaas verwijderde.
Een stuk beter? Hoe heeft het er dan in vredesnaam gisteren uitgezien?

“Oké, tijd om de douche aan te zetten, pap.”
Rose zette de kraan aan, en we stapten onder de straal.
“Probeer je handen buiten de straal te houden, pap. Ik zal je eerst wassen en je handen als laatste reinigen.”
Ik draaide mijn rug naar haar toe, en ze zeepte mijn rug in en spoelde hem daarna weer af. Ze pakte meer zeep, en toen voelde ik haar handen op mijn billen. Ze smeerde de ene in, en daarna de andere. Vervolgens ging ze met haar vinger door mijn spleet.
“Je kan nu niet goed vegen, maar we willen geen ontsteking. Kan je voorover buigen?”
Ik zuchtte, maar ik wist dat ze gelijk had. Haar handen deden voorzichtig mijn billen uit elkaar, terwijl ze mijn kont waste met haar zachte, zeperige vingers. Ik kreunde, en mijn pik begon te groeien, terwijl haar vinger zachtjes tegen mijn gaatje duwde.

“Klaar. Nu de voorkant. Draai je maar om, pap.”
Ik twijfelde. Mijn pik was inmiddels op halve sterkte en ik wilde mijn jonge dochter niet laten schrikken.
“Kom op, pap. Schiet op, anders is het water op voor we klaar zijn.”
Ik zuchtte en draaide me om. Ik zag Roses ogen verbaasd naar beneden kijken. Daarna keek ze haastig weer naar mijn gezicht. Maar ze zei niks en begon mijn borstkas in te zepen.
Het hokje was klein. Rose was ontzettend dichtbij, en ik kon met geen mogelijkheid om haar naaktheid heen. De twee kleine bultjes op haar borstkas. Haar gladde huid. Haar vulva. Zo glad, zacht, haarloos… kinderlijk. En dan nog haar handen die me aan het inzepen waren. Het hielp allemaal niet. Mijn erectie nam alleen maar toe.
Rose was klaar met mijn borstkas, ze hurkte en ging verder met mijn benen. Haar handen op mijn dijen, bijna tegen mijn balzak aan, was alles wat er nodig was om tot een volledige erectie te komen.

Ik zag Rose naar mijn kruis kijken. Even twijfelde ze.
“Sorry, pap,” mompelde ze terwijl ze snel met haar handen op en neer over de volle lengte van mijn pik ging. De voorhuid bewoog daardoor naar achteren. En nog een keer.
“Schoon genoeg?” vroeg ze.
Ik vocht tegen de neiging om nee te zeggen. Om haar te vragen om door te gaan. Haar handen op mijn pik was een zeldzaam prettige ervaring. Het was zo’n taboe, zo verkeerd, maar tegelijk zo geil…
Voor Rose was het niet seksueel. Tenminste, dat hoopte ik. Maar ik durfde het niet te vragen. Ze waste me alleen maar. Maar ik kon nu enkel maar fantaseren over hoe fijn het zou zijn als ze door zou gaan. Mijn pik strelen tot ik zou klaarkomen. Tot ik haar zou onderspuiten met talloze slierten sperma.
“Ja, schoon genoeg. Dank je,” bracht ik moeizaam uit. Ik was teleurgesteld en opgelucht tegelijkertijd, toen ze weer overeind kwam. Ik probeerde niet naar haar naakte lichaam te kijken, probeerde me te focussen op haar gezicht. Had ik het mis, of waren haar wangen ongewoon rood?

“Oké, tijd voor je handen. Dit kan pijn doen, pap. Zet je schrap.”
Het deed inderdaad pijn. Heel veel. Alleen al het water op mijn handen veroorzaakte helse pijnen. En het werd nog erger toen Rose voorzichtig probeerde de viezigheid weg te wassen. Het gestolde bloed, de oude zalf. Ze deed het heel voorzichtig, maar toch had ik grote moeite om het niet uit te schreeuwen van de pijn.
Eindelijk, eindelijk was ze klaar met het wassen van mijn handen. Ze droogde ze af en deed er rijkelijk nieuwe zalf op. Daarna wikkelde ze vakkundig nieuw verband om mijn handen. Ik stond daar maar. Nog steeds naakt, maar mijn erectie was volledig verdwenen. Ik trilde. Ik had de muur nodig als steun.

Rose rende opeens weg en kwam terug met de pijnstillers.
“Stom, deze had ik je eerst moeten geven.”
“Het is goed, Rose. Je hebt het prima gedaan. Ik voelde bijna niks.”
“Dankjewel, pap.” Ze kuste mijn wang. “Maar je bent een slechte leugenaar.”
Ik glimlachte.

“Het wordt weer een hete dag, pap. Wil je een broek, of je zwembroek? En wel of geen T-shirt?”
“Alleen mijn zwembroek, liefje.”
Oh, wat was ik alweer moe.

Het lukte me om mijn benen op tijd op te tillen, zodat het niet nog lastiger werd voor Rose om me aan te kleden. Daarna waggelde ik naar de dichtstbijzijnde stoel. Rose rende het huisje in en kwam terug met mijn boek. Ze legde het naast me op het tafeltje. Ik keek uit over het meer. Aaron was al aan het zwemmen. Rose rende, nog net zo naakt als de dag dat ze werd geboren, naar het meer en sprong erin. Ik sloot mijn slaperige ogen en ik voelde hoe de pijn in mijn handen langzaam minder werd.

Plezier voor twee

“Pap?”
Het geluid van de stem van Rose drong langzaam tot me door. Langzaam werd ik wakker. Ik probeerde me vast te houden aan een vervliegende droom. Ik kon me de details niet meer herinneren, maar ik voelde me vrolijk en opgewonden toen ik wakker werd, dus het moet wel goed geweest zijn.
Ik zuchtte terwijl ik mijn ogen open deed. Rose stond naast mijn stoel. Nog steeds naakt, nog steeds prachtig. Zat ze in mijn droom? Ik hoopte van niet.
“Hoi Rose, hoe lang heb ik geslapen?”
Rose haalde haar schouders op. Ze keek demonstratief naar haar pols waar geen horloge te bekennen was.
“Geen idee, maar wel lang. Aaron is al twee keer achter het hutje geweest. Hij denkt nog steeds dat ik niet weet wat hij daar doet. Ik laat het maar zo. Waarom zou ik hem in verlegenheid brengen?”
Ze lachte.
“Maar ik weet het natuurlijk wel. En ik ben er inmiddels ook weer behoorlijk geil van geworden. Wil je me weer helpen, pappie? Zoals de vorige keer?”

Niet veel later zaten we weer op dezelfde plek als twee dagen eerder. Ik zat weer met gekruiste benen, met Rose op mijn schoot. Mijn ogen waren weer gesloten, en ik probeerde te negeren hoe zacht en warm ze aanvoelde. Ik probeerde er niet op te letten hoe subtiele bewegingen aangaven dat ze haar jonge kutje aan het verwennen was. Ik probeerde niet te luisteren naar haar steeds sneller wordende adem. Haar subtiele gekreun.
Maar in mijn hoofd zag ik alleen maar de sensuele zachtheid van haar huid. De onschuld van haar jonge borstjes. De geilheid van haar maagdelijke kutje. En toen dacht ik weer aan deze ochtend. Onder de douche. Hoe haar handen aanvoelden op mijn huid terwijl ze me waste. Hoe ik bijna, bijna, klodders kleverig sperma over haar heen had gespoten toen ze mijn pik schoonmaakte.
Ik probeerde me ertegen te verzetten. Maar het lukte niet. Ik kreeg een erectie. Een keiharde paal. Ze moet mijn erectie gevoeld hebben tegen haar bilspleet aan. Met alleen mijn zwembroek tussen ons in. Ze moet gevoeld hebben hoe hij pulseerde en bewoog, terwijl mijn pik zijn weg zocht in mijn strakke zwembroek. Maar ze kreunde alleen maar harder, en ik voelde hoe haar bewegingen steeds sneller werden. Ze kromde haar rug en een luide schreeuw ontsnapte haar toen ze een heftig orgasme bereikte. Twee, drie seconden lang was ze als een plank. Volmaakt stil. En daarna werd haar lichaam slap en zakte ze terug in mijn schoot.

Net als de keer ervoor probeerde ik mijn erectie te laten slinken, terwijl Rose aan het bijkomen was. Maar dit keer lukte het niet. De gedachte aan ons douchemomentje in de ochtend, haar vingers om mijn lul heen, het was te kort geleden. De herinnering was nog levendig. En nu zat ze op mijn schoot. Volledig naakt, bijkomend van haar orgasme. Ik kon het niet laten om mijn ogen open te doen en weer naar haar te kijken. Vanuit mijn positie, kon ik over haar borst kijken. Ik zag druppeltjes zweet glinsterend in de zon op haar gladde huid. Ik zag haar puntige tepels, volledig stijf. Ik zag haar hand, nog steeds in haar schoot, onder het vaginavocht.
In plaats van te verslappen, maakte mijn pik steeds opnieuw vreugdesprongetjes. Ik hoopte dat Rose het niet zou merken. Maar de derde keer dat hij een sprongetje maakte, giechelde ze, opende ze haar ogen en ze keek me recht aan.
“Dankjewel, pap. Dat had ik nodig.”
Ze knipoogde en glimlachte ondeugend.
“En jij hebt nu duidelijk ook wat tijd voor jezelf nodig. Dus ik zal je met rust laten.”
Ze stond op, keek iets te lang naar de bult in mijn zwembroek en draaide zich toen om om te vertrekken.

Plotseling stopte ze en draaide zich weer naar mij. Ik keek haar vragend aan. Ik kende die blik. Ze was duidelijk diep aan het nadenken.
“Sorry, pap. Dom van me.” zei ze uiteindelijk.
“Wat? Waarom?”
“Ik wilde je alleen laten. Net als de vorige keer. Zo dat je… je weet wel. Maar ik dacht niet aan je handen. Je kan niks zelf doen.”
Ik glimlachte. Ik had me dat ook al bedacht, maar ik had besloten om niks te zeggen.
“Dat is zo. Maar het is goed zo. Ik hoef niet.”
Rose keek naar de overduidelijke erectie in mijn zwembroek.
“Ik weet het,” zei ik snel, voordat ze iets kon zeggen, “dat wordt wel weer minder.”
Rose bleef een volle minuut staan denken. Daarna schudde ze haar hoofd.
“Nee pap, dat is niet goed. Je was geil vanochtend in de douche, en je kon er niks mee. Nu ben je weer geil, omdat je mij geholpen hebt. Het is eerlijker als ik jou nu ook help.”

En voor ik kon reageren, zat ze al op haar knieën voor me, en begon mijn zwembroek omlaag te trekken. Haar ogen werden groot toen mijn keiharde erectie tevoorschijn sprong. Hij kwam met een klap tegen mijn buik aan, voor hij weer naar beneden wees. Hij wees precies in de richting van haar lieve gezichtje.
Mijn verstand zei dat ik hier een eind aan moest maken. Maar mijn lichaam werkte niet mee. Ik keek omlaag en zag hoe Rose mijn pik van alle kanten bestudeerde, waarschijnlijk de eerste stijve lul die ze zag.
Eindelijk vond ik een paar woorden: “Rose, je moet niet…”
“Sssst, pappie. Niet zeggen. Ik weet dat het raar is. Masturberen op jouw schoot is ook raar. Maar ik had het nodig en je hebt me geholpen. En nu heb jij hulp nodig. Raar of niet, het is mijn beurt om jou te helpen.”
Aarzelend pakte mijn kleine meid mijn pik vast. Een golf van opwinding trok door mijn lichaam. Mijn pik maakte van enthousiasme weer een sprongetje.
“Zeg maar of ik het goed doe, oké?”

Rose trok langzaam mijn voorhuid terug en mijn eikel kwam in volle glorie tevoorschijn. Ze nam weer even haar tijd om hem te bestuderen. Toen bewoog ze haar hand terug, de huid gleed weer terug over mijn eikel. Maar niet voor lang. Eerst langzaam, maar toen steeds sneller, begon Rose haar hand op en neer te bewegen. Ik werd gek. Mijn weerstand was gebroken. Ik gaf me over. Ik keek naar mijn prachtige dochter. Ik had al eerder haar kleine borstjes en zachte huid bewonderd. Ik had zo graag gewild dat mijn handen niet in het verband zaten, want ik verlangde er enorm naar om haar tepels te voelen, en de warmte van haar blanke huid.
Mijn hoofd ontplofte bijna door de tegenstrijdige gevoelens. Het schuldgevoel, dat ik me liet aftrekken door een 11-jarige. En niet zomaar een 11-jarige, maar mijn eigen dochter. Maar daarnaast het heerlijke gevoel van haar zachte handen op mijn pik. De onschuldige schoonheid van haar onrijpe lichaam. En haar enthousiaste glimlach, elke keer als mijn pik een sprongetje maakte.

Het taboe maakte het schuldgevoel groter, maar ook het genot. Zoveel zelfs dat het niet lang duurde voor mijn orgasme op begon te komen. Snel, veel te snel, voelde ik mijn ballen samentrekken.
“Ik ga klaarkomen!” kondigde ik aan.
Ik had verwacht dat Rose aan de kant zou gaan. Maar dat had ik mis. Haar ogen werden groter, nieuwsgierig naar wat er komen ging. Ze ging door met aftrekken. En toen, met een harde kreun, kwam ik klaar. Ik voelde het sperma door mijn pik heen stromen, en in de lucht spuiten. De eerste straal landde recht in Roses gezicht. De tweede en derde vlogen naar haar borst, op haar kleine borstjes. De vierde, minder krachtig dan zijn voorgangers, landde op haar buik. En de laatste druppeltjes vielen voor me op de grond op de bladeren.

“Wauw!” hoorde ik mijn dochter roepen, “Dat was gaaf!”
Niet echt wat ik verwachte van een 11-jarige, die voor het eerst, en totaal onverwacht, een facial had ontvangen. Ik wilde er iets over zeggen, maar ik was nog te erg aan het hijgen.
“Je zag er zo gelukkig uit toen ik aan je zat, pappie! Zie ik er ook zo uit als ik met mezelf speel? En toen je… toen je… toen je klaarkwam… zo zeg je dat toch?… Toen alle sperma eruit spoot en op mij kwam… wauw!”
Ik glimlachte alleen maar bij het horen van haar spraakwaterval. Ik moest op adem komen, dus haar geklets kwam mij goed uit.
“Het is zo warm, en kleverig, en raar. Het voelt raar.”
Terwijl ze dat zei, ging ze met haar vingers door de sperma die over haar buik liep, en wreef ze het in haar huid. Ik stond versteld toen ik zag dat ze haar vinger onder haar neus hield en er aan rook. En toen stak ze haar vinger zelfs in haar mond om te proeven.
“Hmm, niet slecht,” zei ze, en toen proefde ze nog een druppel, “niet zo lekker als pizza, maar ik kan hier aan wennen.”
Ze was even stil, omdat ze geconcentreerd probeerde met haar vingers de sperma af te vegen, maar eigenlijk verspreidde ze het alleen maar over haar prachtige, kleine lijfje.

“Kunnen we dit nog eens doen, pap?”
Ik lachte om haar enthousiasme. Maar ik was ook opgelucht. Dit leek gelukkig helemaal niet op een traumatische ervaring voor haar. Was ze nu voor het leven getekend? Ze leek niet bang. Ze keek eerder blij. En misschien zelfs een beetje teleurgesteld, toen ze zag dat mijn pik langzaam steeds slapper werd.
“Sorry Rose. Mannen, zeker op mijn leeftijd, moeten even uitrusten na…”
Ik onderbrak mezelf, toen ik me besefte wat ik wilde gaan zeggen.
“Ik bedoel, nee. Nee, Rose. Dit gaan we niet nog eens doen. Het is fout.”
“Fout? Maar, waarom? Ik vind het leuk om te doen. Jij vind het ook fijn, toch? Je vond het toch wel fijn? Of niet?”
“Heel fijn, Rose. Maar we gaan het toch niet meer doen.”
“Waarom niet?”
“Je bent nog te jong, Rose.”
Boos stak ze haar vinger, die nog onder het sperma zat, onder mijn neus.
“Ik heb het net toch gedaan. Dat bewijst toch dat ik oud genoeg ben?”
Hoe kan je tegen zulke kinderlogica ingaan? Ik probeerde het over een andere boeg.
“Ik ben je vader. Je bent mijn dochter. Het is incest.”
“Ja, dat weet ik. Maar het is niet alsof we gaan trouwen. Of samen kinderen krijgen. Ik zit alleen maar een beetje aan je, zoals ik ook bij mezelf doe. En zoals jij het ook bij jezelf zou doen, als dat zou kunnen. We hebben gewoon lol samen. Wat is daar nou verkeerd aan?”
Ik zuchtte. Toen greep ik terug op een zinnetje waar ik zelf al sinds mijn puberteit een hekel aan had. En waarvan ik mezelf had voorgenomen het nooit tegen mijn eigen kinderen te zeggen:
“Omdat ik het zeg, Rose. Daarom. Je zal het later wel begrijpen.”
Ik geloofde het zelf niet. Haar woorden hadden een zaadje bij mij geplant, en ik vroeg me nu zelf af waarom ik er altijd vanuit gegaan was dat dit fout was.

Ik ging weer in mijn stoel zitten, en Rose rende weer naar het meer. Ze zwom met krachtige slagen naar haar broer toe. Eén keer kietelen was genoeg om zijn training in de war te schoppen. Al snel waren ze weer samen aan het spelen. Toen Aaron later uit het water ging, knipoogde Rose naar mij. Maar ze bleef in het water, tot Aaron weer terugkwam. Alles was weer normaal.
Behalve dat vervelende geknaag in mijn hersenen. Dat kleine hoekje in mijn brein, dat zei dat, als ik het lekker vond, en Rose er gelukkig van werd, dat het toch niet fout kan zijn?

Kinderen luisteren nooit

De volgende dag begon zoals de vorige. Dit keer was ik niet met mijn kleren aan in slaap gevallen. Rose had me in mijn pyjama geholpen, en die droeg ik nog bij het ontbijt.
“Pap,” zei Rose, tussen twee happen van de licht aangebrande maar toch nog lekkere omelet door, “gisteren ging het goed. Het verzorgen van je handen onder de douche. We doen het vandaag weer zo.”
Het was geen vraag. Het was een mededeling. Zuster Rose, die haar patiënt vertelde dat ze haar besluit genomen had. En vervolgens gaf diezelfde zuster me een nieuwe dosis pijnstillers.
“Het duurt dertig minuten voordat ze volledig effect hebben. Tegen die tijd staan we onder de douche.”

Ik had mezelf gezworen om standvastig te zijn onder de douche, wat er ook zou gebeuren. Het was gisteren allemaal veel te ver gegaan. Ik moest me beter beheersen. Maar of het toeval was of niet, toen Rose mijn rug waste, bleef ze maar tegen me aanstoten. Elke keer voelde ik haar mini-borstjes tegen me aan.
“Buig voorover,” zei Rose, terwijl ze er verdacht lang over deed om mijn billen te wassen. Ik kreunde ongewild, toen ze iets te hard tegen mijn gaatje duwde. En toen gebeurde het nog een keer, haar vinger gleed zelfs even naar binnen. Dit was geen ongelukje.

“Tijd voor de voorkant, pap.”
Ik draaide me om en ik zag hoe Rose haar lippen likte. Ik had verwacht dat ze, net als gisteren, eerst mijn gezicht en borst zou wassen en daarna mijn benen. Maar ik had het mis. Rose had andere plannen. Zodra ik me had omgedraaid, pakte ze mijn pik stevig vast met haar rechterhand, en begon me af te trekken. Met haar linkerhand voelde ze aan mijn ballen.
“Rose, nee. Ik heb het je uitgelegd.”
“Sssst, pappie. Ik vond het lekker gisteren. Ik wil het nog een keer. En ik zie dat jij het ook wil.”
Het stemmetje in mijn hoofd kwam weer terug. Zie je wel? Ze wil het zelf. Ze vindt het lekker. Vergeet dat het slecht is. Geniet ervan.
En ik genoot ervan. Verdorie, wat leerde ze snel. Ze had goed opgelet waar ik het meeste op reageerde gisteren, en nu deed ze alles wat ik gisteren het lekkerste vond.

Ik deed mijn ogen dicht, om vol te genieten. Maar ik deed ze toch maar weer open om van haar schoonheid te genieten. Zo puur. Zo… verkeerd. En toch voelde het ook zo goed.
“Oh, mijn God. Rose. Lieve Rose, je doet het zo lekker,” complimenteerde ik mijn dochter. Ze straalde, en voerde het tempo op. Met één hand masseerde ze mijn harde staaf. De andere hand zat in mijn bilspleet en een vinger duwde tegen mijn anus. Hij wilde naar binnen. Ik kreunde.
“Ja, Rose. Ja, duw hem naar binnen.”
Ik wist niet hoe ze wist dat sommige mannen anale stimulatie fijn vinden. En ik vroeg er maar niet naar. Ik genoot er gewoon alleen maar van… Hoe mijn dochters vinger langzaam maar zeker zijn weg vond in mijn kont, terwijl ze me ondertussen keihard aan het aftrekken was.
“Zo, pappie? Vind je het zo fijn? Voelt dit lekker?”
“Oh, God. God, ja. Ja, Rose, papa vindt het heerlijk. Zo goed! Ga door, alsjeblieft. Nog een klein beetje sneller. Ik kom bijna!”

Maar Rose ging niet door. Ze stopte opeens, vlak voor ik mijn hoogtepunt dacht te bereiken.
“Pap, er is nog iets wat ik wil proberen. Iets wat ik op internet heb gezien. Vind je dat erg?”
“Wat bedoel je, Rose?” vroeg ik heftig hijgend. Ik probeerde niet te laten merken hoe teleurgesteld ik was dat ik zo in mijn orgasme was blijven hangen.
“Dit.”
En voor ik het wist, zat ze op haar knieën op de natte vloer, pakte mijn pik met één hand, opende haar mond en sloot haar mond vervolgens om mijn eikel. En toen mijn pik haar mond binnenging, ging de hemel voor me open.

Natuurlijk was het geen geweldige pijpbeurt. Technisch gezien. Ik had ze beter gehad. Amber, mijn vrouw, is een echte seksverslaafde. Hoe druk ze ook is, het lukt haar altijd om me minstens één keer per dag te pijpen. Als we meer tijd hebben, doen we allerlei kinky dingen. Maar als we weinig tijd hebben, dan pijpt ze me altijd. Ze vindt mijn sperma heerlijk.
Rose had natuurlijk al die ervaring niet. Ze kokhalsde toen ze me per ongeluk te diep in haar keel nam. En ze verontschuldigde zich, toen ze merkte dat het pijn deed toen ze met haar tanden over mijn eikel ging. Ik legde haar uit hoe ze haar tanden kon bedekken met haar lippen. Haar hoofd bewoog enthousiast op en neer, en ik legde haar uit hoe ze haar tong kon gebruiken, en hoe ze kon afwisselen met zuigen, en hoe ze haar handen kon laten helpen aan de basis van mijn pik.
Maar eigenlijk was dat gebrek aan ervaring juist wat het zo ongelooflijk geil maakte. Dit meisje was zo onervaren, en duidelijk veel te jong, maar ze deed zo haar best om na te doen wat ze op internet had gezien. Of wat ze had gehoord van vrienden.
Ik keek omlaag en zag hoe mijn dikke pik tussen haar opgerekte lipjes verdween. Ze keek omhoog, met in haar ogen een grote vraag:
“Doe ik het zo goed, pappie?”

Ik kon geen antwoord geven op deze stille vraag. Ik kon alleen maar kreunen en hijgen. En met mijn heupen bewegen. Ik wist niet dat een pijpbeurt zo lekker kon zijn. En ik wist niet dat ik zo snel naar een orgasme kon komen.
Maar het gebeurde. Toen ik mijn orgasme op voelde komen, nam mijn instinctieve geilheid het volledig over van mijn verstand. In plaats van mijn dochter te waarschuwen, in plaats van mijn pik uit haar mond te halen, kreunde ik en duwde ik mijn pik juist dieper. Ik duwde mijn incestueuze pik diep in haar onervaren mond, en precies op dat moment spoot ik de eerste dikke straal diep in haar keel. Rose kokhalsde en worstelde om het onder controle te krijgen. Haar ogen vulden zich met tranen, doordat ze zo onverwacht ruw werd binnengedrongen in haar mond. Ik trok me snel iets terug, maar liet mijn pik in haar mond, terwijl ik maar bleef spuiten.

Ik had verwacht dat ze het uit zou spugen. Maar ik had het mis. Ik zag hoe haar keel bewegingen maakte om alles door te slikken. Slechts een enkele druppel zat uiteindelijk in haar mondhoek. Ze veegde hem vlug met een vinger terug in haar mond. En toen glimlachte ze naar me, de mooiste, dankbaarste lach die ik ooit had gezien.
“Dank je, pappie! Ik kan hier echt wel aan wennen! Zoals ik gisteren al zei.”
“Sorry dat ik een beetje ruw was toen ik klaarkwam, liefje. Het was zo onverwacht. Maar ik had…”
Ze duwde een vinger tegen mijn lippen.
“Het is goed hoor, pap. Ik schrok even, maar het was helemaal niet erg. Je verloor je controle. Dat heb ik ook als ik klaarkom. Het is een teken dat het fijn is als je je controle verliest. Ik heb je dat fijne gevoel gegeven! Ik wist niet dat ik dat kon. Nu weet ik het. En ik vind het heerlijk!”

Niet veel later waren mijn handen weer netjes verbonden. We waren allebei afgedroogd en aangekleed.
Toen we uit het douchehokje kwamen, zagen we Aaron. Hij zat op een stoel op de veranda. Hij keek naar het meer. Hij hoorde dat we dichterbij kwamen, maar hij keek niet om. Hij bleef voor zich uit staren. En toen hij begon hij te praten, trilde zijn stem van emotie.
“Zo, dat duurde nogal lang. En ik hoorde vreemde geluiden. Dus ik dacht, ik ga maar even kijken, om te zien of alles goed gaat. Om te kijken of jullie misschien hulp nodig hadden.”
Hij pauzeerde. Een dreigende stilte.
Toen, opeens, keek hij onze kant op. Het vuur spoot uit zijn ogen. Zijn vinger wees beschuldigend naar mij, terwijl hij al zijn emotie eruit gooide:
“KON JE NIET NADENKEN, PAP? HOE LANG IS DIT AL BEZIG?”

Betrapt

Ik had bijna de hele ochtend nodig om Aaron ervan te overtuigen dat ik geen zieke kindermisbruiker was. Dat alles voor mij ook onverwacht was, net als voor Rose. Dat het, op de een of andere manier, gewoon gebeurd was. En dat we het allebei prettig vonden, en helemaal niet erg.

“Oké, dus nog even samengevat,” zuchtte Aaron, “jij hebt pap gepijpt omdat je dat wilde, nadat je hem gisteren al afgetrokken had. En dat deed je omdat hij geil geworden was nadat jij op zijn schoot had gemasturbeerd, en hij het zelf niet kan. En jij was zelf geil omdat je wist dat ik me achter het huisje had staan aftrekken?”
“Keer op keer,” voegde Rose er subtiel aan toe.
“Dus je zegt dat het eigenlijk mijn fout is dat dit is gebeurd?”
“Nou, jij werd geil omdat je mij naakt gezien had. Dus op die manier is het weer mijn schuld.”
“En ik heb niet gecontroleerd of je alles had ingepakt. Zoals mama had gevraagd. Dus het is mijn schuld.”
Een lange stilte werd uiteindelijk verbroken door Aaron.
“Dus het is een beetje de schuld van ons allemaal?”

“Nee, niet van ons allemaal,” zei Rose, “van niemand. Schuld heb je als er iets slechts gebeurt. Maar er is niks slechts gebeurd.”
Aaron keek haar vragend aan.
“Ik bedoel, ik weet dat iedereen vindt dat ik te jong ben voor seks. Maar hoe kan het dan dat ik dit zo lekker vind? Ik vind het heerlijk om pap klaar te laten komen. En zijn sperma vind ik ook lekker. Het is… het is een soort spelletje. Maar het leukste spelletje dat ik ooit heb gedaan. En ik wil het vaker doen.”
Ze twijfelde even, en voegde er toen aan toe: “Als jij het goed vindt natuurlijk, pap. Als ik aan vanochtend denk, dan besef ik nu dat het niet goed was om het gewoon te doen, zonder te vragen. Ik had het moeten vragen. Maar ik wist dat je nee zou zeggen, en ik wilde het zo graag. En ik wist bijna zeker dat jij het ook graag wilde, en dat je alleen maar nee zou zeggen omdat je vond dat dat moest. Maar dat is geen excuus. Sorry, pap.”
“Het is al goed hoor, meisje. Ik vergeef het je.”

Ik dacht even na. Ik dacht terug aan toen ik Amber net had leren kennen. Ze was de meest seks beluste meid die ik ooit had ontmoet. Hoe vaak we ook seks hadden, ze wilde altijd meer. En hoewel werk en gezin ons vele kansen hadden ontnomen, wist ik zeker dat haar lust nooit had afgenomen. We hadden minder mogelijkheden, en soms was ze zelfs zo gefrustreerd geraakt dat ons huwelijk op het spel kwam te staan, tot we ons schema zo hadden in kunnen richten dat we meer gelegenheid hadden.
Was lust genetisch bepaald?

“Maar kunnen we het dan nog een keer doen? Pap? Mag ik?”
Ja, kennelijk was lust genetisch bepaald. Rose was ook hyperseksueel. Ik dacht aan hoe gefrustreerd Amber kon zijn na een paar dagen zonder seks. Als dat voor Rose ook zo werkte, kon het onze vakantie flink verpesten, of erger. En ik zou liegen als ik zei dat ik er niet van had genoten.
Maar voordat ik haar toestemming kon geven, moest ik nog een hindernis nemen.
“Nou, ten eerste, het was ook slecht van ons allebei dat we het achter Aarons rug gedaan hebben. We hadden hem deze schok kunnen besparen. En we moeten ook zijn wensen respecteren. Als hij wil dat we stoppen, stoppen we. En ten tweede, als Aaron het al goed vindt, ik ben veel ouder dan hij. Ik heb niet hetzelfde uithoudingsvermogen. Ik heb tijd nodig om bij te komen. Dus je moet wachten.”
Rose keek naar Aaron, en wachtte op zijn toestemming, terwijl ik aan het praten was. Maar toen ik over mijn uithoudingsvermogen begon, zag ik hoe haar gezicht veranderde. Ze had een nieuwe ingeving.
Oh-oh.

“Wauw, dat brengt me op een idee. Ik kan jou ook helpen, Aaron. Jij moet ook klaarkomen. Ik vind het leuk om papa te helpen. Het is vast ook fantastisch om jou te helpen. Mag ik je aftrekken, alsjeblieft? En eraan zuigen? En je sperma proeven? Mag ik je alsjeblieft klaar laten komen? En papa ook, als hij weer kan?”
Ik zag dat Aarons gezicht knalrood werd bij dit onverwachte verzoek. Maar ik zag ook de ongecontroleerde reactie in zijn zwembroek. En Rose zag het ook.
“Oh, hij wordt al groot. Betekent dat dat ik je mag helpen?”
Eén van haar handen bewoog al in de richting van haar broers erectie, maar ze stopte.
Ik zag hoe Aaron worstelde met zijn tegenstrijdige gevoelens.

Uiteindelijk nam hij een besluit.
“Oké, goed dan. Als je het echt wil, kunnen we het proberen. Maar beloof me dat je stopt als ik het niet fijn vind.”
“Ja!” was Roses enige reactie, terwijl ze voorover boog en Aaron op zijn wangen zoende.
“Maar… doe je het wel voorzichtig?” vroeg Aaron blozend. “Je bent… je bent mijn eerste…”
“Oh, gaaf! En jij bent mijn tweede. Papa was mijn eerste. Dit is LEUK!”
Ze trok zich niks aan van zijn verlegenheid. Voor haar was het allemaal lol en spelletjes. Kon seks zo zijn voor alle kinderen? Dat we het allemaal eigenlijk van nature fijn vinden, maar dat onze maatschappij er een taboe van maakt? Iets dat we moeten beperken tot een zekere leeftijd en slechts één partner?

Aaron, die duidelijk nog niet helemaal op zijn gemak was, stond op om naar de achterkant van het huisje te lopen. Rose sprong op, nam hem bij de hand en liep mee. Maar toen, net toen ik mijn ogen dicht wilde doen om net te doen alsof dit allemaal niet was gebeurd, stopte ze.
“Aaron, dit is voor ons allebei nieuw. Ben je niet bang dat we het fout doen?”
“Huh?” Die gedachte was duidelijk nieuw voor hem. Om eerlijk te zijn, vroeg ik me af of hij sowieso nog wel helder kon denken, nu hij op het punt stond om zijn eerste pijpbeurt te krijgen. En nog wel van zijn geile, kleine zusje wiens kleine tietjes en kale kutje hem al dagen het hoofd op hol brachten.
“Ik denk dat we papa moeten vragen om mee te komen, zodat hij aanwijzingen kan geven. Hij heeft mij ook al een paar dingen geleerd. Pap, kom je ook?”

Ik deed mijn mond open, maar er kwamen geen woorden uit. Hoe moest ik reageren? Ik wilde natuurlijk weigeren, maar na alles wat er al was gebeurd, hoe kon ik dat uitleggen? Ik kon toch moeilijk uitleggen dat het verkeerd was om als vader toe te kijken hoe zijn puberzoon en prepuber-dochter samen seks hadden, en zelfs om tips te geven, zonder de discussie weer te beginnen dat alles wat we al gedaan hadden eigenlijk fout was? En was het eigenlijk wel fout, of had ik altijd het verkeerde beeld van goed en fout gehad? Ik wist het niet meer. Al mijn zekerheden waren verdwenen.

Ik zag de geile blik op Aarons gezicht. En de vastberadenheid van Rose. Niks zou ze meer tegenhouden, de enige keuze die ik nog moest maken, was of ik erbij wilde zijn. Om het ze goed te leren, en om misschien wat invloed uit te kunnen oefenen. Of om ze nu alleen weg te laten gaan en het in het geheim te laten gebeuren.
Ik zuchtte.
“Oké, ik ga mee. En ik begin meteen met een tip: nu we allemaal betrokken zijn, is er geen reden voor geheimhouding meer. Dus we hoeven niet meer achter het huisje. Het is hier veel comfortabeler.”
Ik maakte een ruim gebaar naar de stoelen hier, en de bedden binnen.

Aaron zei niks. Het ging hem allemaal veel te snel. Hij was nog met zijn gedachten bij wat er allemaal ging gebeuren, nog niet met praktische zaken zoals: waar.
Rose was het tegenovergestelde. Ze wist precies wat ze wilde. En ook wanneer: nu. Dus toen Aaron niet reageerde, pakte ze een stoel, schoof hem voor zijn voeten en ging zitten. Haar gezicht nu ter hoogte van zijn kruis.
“En, ga je hem omlaag doen,” vroeg ze toen, met een betekenisvolle blik op de tent in zijn zwembroek, “of zal ik het doen?”
“Maar… maar…,” stamelde Aaron, “dan zie je me…”
“Naakt? Ja, dat is wel een beetje de bedoeling. Ik kan je niet klaar laten komen als je je broek aanhoudt. En als die van jou net zo mooi is als die van papa, dan wil ik hem graag zien. En je kijkt de hele dag naar mij! Eerlijk is eerlijk.”
“Ja, maar…” kreunde Aaron, “en papa dan?”
“Jullie zijn allebei mannen, dus wat dan nog? En je hebt hem vanmorgen al gezien. Kom op, broer, ga het nu niet verpesten.”
“Als het voor jou makkelijker is,” bood ik aan, “dan kan ik wel ergens anders heen gaan en niet kijken?”
Aaron dacht er even over na. Maar daarna raapte hij zichzelf bij elkaar.
“Nee, Rose heeft gelijk. Ik moet me niet zo aanstellen. Ik heb haar gezien. Ik heb jou gezien… deels in ieder geval… Hij zat in haar mond. Laten we het maar gewoon doen.”
Hij deed zijn handen tussen de band van zijn zwembroek, en twijfelde toen toch weer even. Rose, ongeduldig als ze was, pakte de zwembroek bij de pijpen en rukte hem naar beneden.

Ik hoorde haar diep inademen door haar tanden terwijl Aarons erectie tevoorschijn sprong. En ik kon het haar niet kwalijk nemen. Ik voel me niet aangetrokken tot mannen, maar ik herken wel een mooie pik als ik er een zie. En Aarons pik zag er geweldig uit.
Ongeveer net zo lang als de mijne, misschien net iets korter, maar niet veel. Veel dunner, dat wel, en fier omhoog. Hard als een paal. Zijn voorhuid bedekte niet zijn hele eikel. En ik zag de donkerrode huid, al een beetje vochtig zijn van het voorvocht.
Rose begon rustig. Ik voelde dat, nu we het er allemaal over eens waren en het allemaal open en bloot was, ze meer tijd kon nemen. Ze bestudeerde de erectie van haar broer aandachtig. Ze bewoog haar hoofd om hem van alle kanten te kunnen bekijken. En toen, heel voorzichtig, pakte ze zijn pik bij de basis en begon te voelen.
“Hmmmm, hij voelt heerlijk. Je pik voelt lekker, broer.”
“Beter dan… dan die van pap?” vroeg Aaron tussen het kreunen en hijgen door.
Rose dacht even na.
“Nee, niet beter. Niet slechter. Anders. Ik vind het heerlijk om hem te voelen. Ik vind papa’s pik ook heerlijk. Ze zijn allebei mooi op hun eigen manier. Begrijp je wat ik bedoel?”

Aaron gaf geen antwoord. Rose had inmiddels besloten dat ze lang genoeg rustig aan gedaan had, en ze had nu zijn voorhuid stevig beet en begon hem stevig af te trekken. Haar andere hand hield zijn balzak vast. Haar vingers speelden met de balletjes die erin zaten.
Het resultaat kwam al snel. Tot grote verbazing van Rose, maar niet tot de mijne en waarschijnlijk ook niet tot die van Aaron, waren er maar een paar flinke halen nodig, en toen begon Aaron al hard te kreunen.
“Ooohhh….”
Zijn pik trilde en pulseerde, en golf na golf spoot uit zijn pik. Op Roses borst, haar kleine heuveltjes bedekkend met zijn sperma.

Rose bleef op en neer gaan, tot Aarons pik stopte met spuiten. Toen, aarzelend, liet ze zijn uitgeputte pik los. Ze ging met haar handen naar haar borst, waar grote klodders sperma langzaam hun weg naar beneden zochten op haar prachtige lichaam. Maar ze gaf ze geen kans. Met duidelijk plezier smeerde mijn jonge dochter mijn zoons incestueuze sperma over haar lichaam. Ze besteedde extra aandacht aan die kleine heuveltjes, die ooit borsten zouden worden. Ik zag hoe haar tepels reageerden op de aanraking. En ik voelde hoe mijn pik, ondanks de vrij recente pijpbeurt, ook reageerde.

Toen Aaron bijgekomen was, was het enige wat nog herinnerde aan zijn orgasme het glimmende lichaam van Rose, alsof ze ingesmeerd was met olie.
Ondanks dat ze zichzelf duidelijk vermaakt had, keek ze toch een beetje beschuldigend en pruilend tegelijkertijd.
“Waarom kwam je zo snel klaar? Ik wilde het in mijn mond! Ik wilde het proeven!”
Ik zag Aaron ineen krimpen bij deze onverwachte aanval van zijn zus. En ik kwam meteen tussenbeide.
“Hij is nog jong. Hij is constant geil. En hij heeft je al de hele week naakt gezien. Hij heeft ook gezien hoe je een pijpbeurt gaf en nu kreeg hij, denk ik,” en ik keek vragend naar Aaron, “zijn eerste aftrekbeurt. Van een prachtige meid. Op zijn leeftijd, met zoveel stimulatie, gaat het altijd snel. Maar het goede nieuws is, dat hij snel weer een nieuwe erectie kan krijgen, en weer klaar kan komen. Gewoon even wachten en dan kan je het proeven.”
Aaron knikte, en Rose glimlachte van oor tot oor bij het vooruitzicht. Ik schudde mijn hoofd, vanwege de onmogelijkheid van de situatie. Mijn 11-jarige dochter die zich druk maakt dat mijn 14 jaar oude zoon op haar borst klaarkomt in plaats van in haar mond. En dat ze daarna zo vrolijk wordt van het idee dat ze een herkansing krijgt… Als iemand me dit een week geleden had voorspeld, had ik ze voor gek verklaard.

“En nu ben ik geil!” riep Rose uit. Het leek erop dat ze alle schroom van haar had afgeworpen op het moment dat we afgesproken hadden om niks meer te verbergen. “Ik moet mezelf vingeren. Pap, kan jij me weer vasthouden?”
“Uhmmm,” ik keek naar het bed terwijl ik dat zei.
“Ik weet het pap. Ik kan het nu gewoon in bed doen. Maar ik vind het zo lekker om tegen jou aan te zitten als ik klaarkom.”
Ik weet achteraf niet hoe ik op het idee kwam voor mijn reactie. Waarschijnlijk speelden de sterke pijnstillers die ik net had ingenomen een rol, en de krankzinnigheid van de situatie. En deels ook het feit dat ik geloof dat seks gaat om nemen en geven. Ik liet in elk geval ook alle remmingen varen.
“Natuurlijk mag dat. Maar ik heb een nog beter idee. Jij hebt mij nu al twee keer klaar laten komen. En ik jou nog nooit. Dat is niet eerlijk, toch? Dus, als je het goed vindt, mag ik je jouw volgende orgasme geven?”
“Maar pap, je handen zitten in het verband. Dat is hoe het allemaal begonnen is, weetje nog? Je kan jezelf niet eens aftrekken. Dus hoe wil je mij dan vingeren?”
“Wie heeft het over vingeren?” reageerde ik.
Ik keek Rose aan, stak mijn tong uit en draaide er een rondje mee. Ik glimlachte toen ik haar van kleur zag verschieten. Kennelijk waren nog niet alle remmingen verdwenen.
“Maar pap!”
Ik haalde mijn schouders op.
“Oké, als je het niet wilt…”

Ik ging naar binnen en ging op bed liggen.
“Jij hebt de controle, meisje. Ga op mijn gezicht zitten. Je kan stoppen wanneer je wilt. Maar ik beloof je, als je me mijn gang laat gaan, dan wil je niet meer dat ik stop.”
Rose twijfelde even. Maar toen ging ze toch, met gespreide beentjes, op me zitten. Ik zag nu haar jonge kutje voor het eerst van heel dichtbij. Ik zag haar zachte lippen in hun volle, haarloze glorie. Ik zag haar spleetje, enigszins geopend. Ik zag het kleine knopje bovenin haar spleetje en de kleine opening aan de andere kant. En dat alles bedekt met haar eigen vocht. Ze was al heel erg nat.
Ik genoot van de zoete geur van haar jeugdige lichaamssappen. En toen tilde ik mijn hoofd een klein beetje op, stak mijn tong uit en terwijl ik voor het eerst proefde van mijn dochters nectar, trilde zij over haar hele lichaam door het contact tussen mijn tong en haar schaamlipjes.

“Iets lager, meisje, anders verrek ik mijn nek,” fluisterde ik, en ze gehoorzaamde. Daardoor kon ik ontspannen met mijn hoofd in het kussen blijven liggen. Ik stak mijn tong weer uit, duwde tegen haar buitenste schaamlippen, haar haarloze kutje, die tot dan toe alleen nog maar beroerd was door haar eigen vingers.
Ik voelde hoe haar lippen weken, en ruimte gaven om binnen te dringen. Ik likte over de hele lengte van haar kleine spleet. Ik begon onderaan. Ik raakte lichtjes haar ingang, zonder druk. Daarna langzaam omhoog tot ik het kleine knopje voelde, waarvan ik wist dat het haar enorm genot kan schenken. Ze trilde en hijgde terwijl ik haar clitoris zachtjes omsloot met mijn mond, en ermee speelde met mijn tong.
“Hou me vast, Aaron. Ik kom bijna en ik wil niet op papa vallen.”
Aaron ging naast het bed staan en pakte Rose stevig vast onder haar schouders. Dat was voor mij het teken. Ik oefende meer druk uit op haar clitoris met mijn tong en zoog erop. Ze ging steeds sneller ademhalen en maakte ongecontroleerde bewegingen, dus ik wist dat ik goed bezig was. Dus likte ik enthousiast door.
Al snel schreeuwde ze het uit van genot. Ik voelde sap over mijn gezicht stromen. Niet alleen mijn tong, maar mijn hele kin zat onder haar vocht.
Heel even voelde ik haar volle gewicht op mijn gezicht zakken, maar toen greep Aaron haar snel steviger beet, en tilde haar weer omhoog. Haar lichaam hing, volledig slap, in zijn sterke armen. Mijn dochter was helemaal van de kaart nadat ze voor het eerst in haar leven oraal bevredigd was.

“Wauw,” was alles wat ze uit kon brengen toen ze eindelijk weer haar ogen open deed.
Ik glimlachte. Amber hield van cunnilingus. Ze had me alle trucjes geleerd. Alles wat zij fijn vind. En nu kon ik ze met plezier toepassen op onze dochter.
“Wil je meer?” vroeg ik simpelweg.
Ze knikte enthousiast, en gaf Aaron een teken om haar weer los te laten zodat ze weer op mijn gezicht kon gaan zitten. Ik verspilde geen tijd. Ik besloot dit keer haar clitoris volledig te negeren en me te focussen op haar neukgaatje. Dus ik ging met mijn tong een paar keer langs de volle lengte van haar gleuf, maar stopte de laatste keer meteen aan het begin, recht voor haar kleine gaatje. Ik oefende een beetje druk uit.
De spieren om haar strakke kutje boden flink weerstand. Maar ik gebruik mijn tong vaak, daar zorgt Amber wel voor. Doordat ik bleef duwen, gaf haar kutje langzaam maar zeker toe en begon zich te openen. Eerst kon er maar een millimeter van mijn tong naar binnen. Maar ik duwde door en langzaam, nadat het eerste stukje binnen was, kon ik iets verder binnendringen. Ik wachtte even, liet mijn dochter wennen aan het gevoel dat er iemand anders in haar zat. Het was alleen maar het puntje van mijn tong, maar het was voor haar de eerste keer en ik wilde haar niet afschrikken. Ik wilde dat het fijn was voor haar.

Opeens voelde ik handen op mijn broek. Mijn knoop werd losgemaakt, mijn rits ging naar beneden en twee zachte handen, Roses zachte handen, raakten voorzichtig mijn harde pik aan.
Ze pakte de rand van mijn onderbroek en ik tilde mijn bekken op om het haar makkelijker te maken. Al snel sprong mijn erectie tevoorschijn. Ik realiseerde me dat dit de eerste keer was dat Aaron echt mijn erectie kon zien. Maar het kon me allemaal al niet zoveel meer schelen. Zeker niet toen Rose haar handen om mijn pik deed en op en neer begon te gaan.
Ik reageerde door mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje te steken. Ik was niet heel erg verbaasd dat ik geen maagdenvlies voelde. Misschien had ze die gebroken met vingeren, of met de steel van een haarborstel. Hoe dan ook, ik was aangenaam verrast hoe diep ik naar binnen kon. Ik voelde hoe ze even stilviel, door de golf van genot die door haar lichaam ging. Maar al snel ging ze weer verder met aftrekken.

Het was klote dat ik mijn handen niet kon gebruiken. Maar gelukkig had ik een helpende hand beschikbaar.
“Aaron, kan jij met je vinger over haar clitje gaan? Dat kleine knopje hier?”
Ik tikte haar clitoris aan met mijn tong om hem aan te wijzen, voordat ik mijn aandacht weer richtte op haar maagdelijke neukgaatje.
Aaron had geen verdere aanmoediging nodig. Ik voelde zijn vingers langs mijn kin gaan, toen hij zijn zusjes liefdesknopje begon te bewerken.
“Hmmm, ja. Zo lekker. Een beetje naar links. Ja, daar! Harder, harder. Nee, niet zo hard. Ja zo!”
Rose gaf duidelijke aanwijzingen aan Aaron, en hij leerde snel. Al gauw werd ze stiller. Haar ademhaling versnelde. Haar handen waren gestopt met hun werkje toen ze Aaron aanwijzingen gaf. Maar nu Aaron en ik allebei ons best deden om haar te laten genieten, begon zij ook weer mijn pik te bewerken.

En toen hoorde ik een onverwacht slurpend geluid, en ik hoorde tegelijkertijd Aaron kreunen. Ik hoefde niet eens te kijken om te weten wat er gebeurde, maar ik deed het toch. Ik zag Aarons dunne, lange pik bijna helemaal verdwijnen in Roses mond, en daarna weer naar buiten komen en weer naar binnen gaan… Het was ongelooflijk erotisch. Het taboe maakte het alleen maar geiler. Het inspireerde mij om nog sneller en harder Roses strakke kutje binnen te dringen met mijn tong. En ik voelde hoe ook Aarons vinger versnelde. Zijn andere arm zat om haar bovenlichaam, om haar de steun te geven die ze ongetwijfeld snel nodig zou hebben.

Ik probeerde mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. En door de recente pijpbeurt hield ik het langer vol dan ik gedacht had. Zo lang zelfs, dat Aaron eerder was dan ik.
“Oooh, oooohhhh. Ja! Ik kom, ik kom, Rose!”
Hij waarschuwde haar en wilde zich terugtrekken, maar daar moest zij niks van weten. Met één hand liet ze mijn pik los en sloeg haar arm om Aarons kont en trok hem hard naar zich toe. Zijn stijve pik diep in haar mond. Ik zag Aaron verstijven en Roses keel bewegen toen ze een paar keer slikte. Slechts een enkele druppel van Aarons sperma ontsnapte aan haar mond, en droop langzaam naar haar kin.

Ik wachtte tot Aaron klaar was en zijn verslappende, slijmerige pik uit haar gewillige mond haalde. Maar toen ging ik weer gauw verder met waar ik mee bezig was. Ik duwde mijn tong weer naar binnen, keer op keer. Ik neukte mijn jonge dochter met mijn tong, terwijl Aaron weer verder ging met het strelen van haar clitoris.
Al snel voelde ik haar lichaam verstijven. Maar haar handen gingen gewoon door. Ze waren druk in de weer met mijn pik, die echt op springen stond. En toen, terwijl een nieuwe golf van haar zoete nectar over mijn gezicht vloeide, voelde ik mijn ballen samentrekken. Zelfs tijdens haar orgasme stopte Rose niet met aftrekken. Ze bleef vol overgave doorgaan. En ze werd beloond door golven sperma die de lucht invlogen, en tenslotte landden op mijn buik.

Beide kinderen vielen naast me neer op het bed. Het was nauwelijks ruim genoeg voor twee, laat staan voor drie. Maar we vonden het niet erg. Zo lagen we een tijdje, deels op elkaar, genietend.
Uiteindelijk was het Rose die de stilte verbrak:
“Dit is de beste vakantie ooit!”
“En we hebben zelfs nog vier dagen!” voegde Aaron eraan toe.
Ik grinnikte en viel voldaan in slaap.

Huiswaarts

Het voelde raar om weer kleren te dragen. We hadden ze de rest van de vakantie maar uitgelaten. Maar nu, terwijl we terug naar huis reden, moesten we wel.
Ik keek in het achteruitkijkspiegeltje. Ik had de kinderen gewaarschuwd dat we al snel weer op drukkere wegen terecht zouden komen, en dus met minder privacy. Dus ik was niet verbaasd om te zien dat Rose Aaron nog snel een keer pijpte.
“Pas op voor de bekleding, kinderen!” waarschuwde ik.
Aaron grinnikte. “Maak je geen zorgen, pap. Rose verspilt nooit een druppel!”
En toen verdwenen zijn handen onder haar shirt, en hadden ze geen van beide nog aandacht meer voor mij.
Ik neuriede een liedje en concentreerde me weer op de weg.

“Ik kom!” hoorde ik Aaron roepen achter me.
Ik keek weer even in het spiegeltje en zag zijn gezicht vertrekken. Een paar seconden later zat Rose weer rechtop en likte haar lippen.
“Hmmm, heerlijk. Ik ga dit missen als we weer thuis zijn.”
“Ja, ik ook,” zei Aaron.
Hij deed zijn gulp weer dicht vlak voor we de oprit van de snelweg opreden.
“Ik wou dat er een manier was waarop we dit kunnen blijven doen. Wat vind jij, pap?”

Ik dacht aan mijn vrouw, Amber. En aan haar onverzadigbare lust. Aan de keren dat ze vertelde dat ze er spijt van had dat ze niet jonger begonnen was, na haar eerste ervaring op haar 13e. En aan de rollenspellen die ze altijd wil spelen waarin ze me ‘papa’ noemt, en ik haar ‘kleine meid’ moet noemen.
En aan die paar keren, onlangs, waarin ze tijdens haar orgasme Aaron riep in plaats van mijn naam. Ik weet niet eens of ze zich dat realiseerde, en ik heb het nooit tegen haar gezegd. Ik had het geprobeerd te negeren, maar nu…
“Pap!” riep Rose ongeduldig, “Ik vroeg je iets. Ga jij het missen?”
“Weet je kinderen? Ik denk dat het wel goed gaat komen.”

EINDE

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 13

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: P.D. Vile

Hoi! Ik ben P.D. Vile. Dat is natuurlijk niet mijn echte naam; die hou ik liever geheim. Ik schrijf al sinds 2019 pedo-erotische verhalen. Meestal in het Engels (voor andere sites), soms ook in het Nederlands voor hier - als vertaling of als origineel NL verhaal. Mijn verhalen zijn fantasie. Fantasie over seks met kinderen doet niemand kwaad. Gebruik alsjeblieft mijn fantasie verhalen niet als excuus om kinderen kwaad te doen! Wil je met me in contact maar liever niet voor iedereen zichtbaar in de reacties op de site? Mijn anonieme en veilige email adres is P.D.Vile@protonmail.com en ik beloof dat ik alle reacties die ik daar krijg vertrouwelijk zal behandelen. Ik probeer ook te antwoorden maar ben niet elke dag online. Sinds kort heb ik ook een "eigen" site, waar ik al mijn verhalen verzamel, zowel in het Nederlands als in het Engels. Op dit moment nog niet compleet, maar daar werk ik aan! Interesse? https://pd-vile.asslr.org/ (Helaas is deze site op dit moment niet bereikbaar, en ik weet niet wanneer dat zal zijn opgelost)

5 gedachten aan “Achter de blokhut, deel 2”

  1. Bedankt voor je compliment.

   Amber gaat zeker mee doen. De laatste paragraaf geeft dat eigenlijk al aan. Maar ik denk dat een vervolg op dit verhaal weliswaar meer seks zou bevatten, maar tegelijk minder spannend zou zijn.
   Eigenlijk weten we toch al wel hoe dit verder gaat?
   Daarom schrijf ik liever iets nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *