Familiebanden – Deel 7: Karlijn Verrast Door Maria

4.3
(7)

Door: Cootwriter

We maken een sprongetje in de tijd en ondertussen verblijft Karlijn en haar familie in het grote landhuis in Duitsland, het huis in Nederland is pas geleden verkocht, zij het net onder de vraagprijs maar ze moesten het kwijt. In het grote landhuis bleek achteraf gezien toch wat meer werk nodig aan schilder en saus werk dan voorheen was gepland, en dus werd er van een ieder verwacht flink de handen uit de mouwen te steken, zodat ze zo snel mogelijk de eerste gasten konden ontvangen. Het bijhuis, wat in eerste instantie voor Karlijn bedoeld was, werd nu bewoond door Helena en Jorge en hun 2 kinderen, zoon Manuël van 10 jaar en dochter Maria die net 12 was geworden. Helena was op 16 jarige leeftijd zwanger geraakt, en Jorge heeft er geen moment aan getwijfeld dat hij de vader was en, conform de eis van de familie van Helena, is met haar halverwege de zwangerschap met haar getrouwd.

Het gegeven dat hun werkgever en zijn familie seks met elkaar hadden was voor Helena en Jorge geen struikelpunt, echter men moest niet verwachten dat ook zij seks zouden gaan hebben met hun kinderen, dat was ver buiten hun eigen principes. Ze waren van mening dat Henk en Fia en hun kinderen konden doen en laten wat zij wilden, zolang zij dat zelf niet hoefden te doen. Natuurlijk hadden zij wel seks met Henk en Fia, daarvoor schaamden zij zich absoluut niet, na die eerste keer bij de bezichtiging waren ze beiden van mening dat het de werksfeer en relatie met hun werkgever alleen maar een verbetering was.

Maria was voor haar leeftijd een meid met flinke rondingen, op zich wel slank maar vrij brede heupen en haar borsten waren een flinke B-cup. Als zij zo door zou groeien dan zouden dat zeker een flinke D-cup kunnen gaan worden. Haar ogen en mond had ze overduidelijk van haar moeder, of zoals Richard het zo platvloers kon zeggen een ‘pijpbekkie’. Manuël was gewoon een jochie die zch gedroeg zoals een 10-jarige zich behoort te gedragen, kattenkwaad uithalen en om aandacht vragen van wie dan ook op de momenten dat het net eventjes niet goed uitkwam.

Door de onvoorziene werkzaamheden werd er wel wat minder seks bedreven dan dat het gezin normaal gesproken gewend was, er werd niet zomaar midden op de dag de liefde bedreven, dat bewaarden ze voor de late avond of nacht, mits ze niet afgepeigerd waren. Een extra ding wat in eerste instantie niet voorzien was, was dat Henk een aantal paarden op de kop had getikt en die liepen nu al zeker twee weken over de grasvelden behorend aan het landhuis.

Drie merries en een hengst voor een belachelijk lage kostprijs, maar hetbetekende wel een extra uitgave daarnaast, want er moest wel iets van een stal gebouwd worden, zodat de dieren in de komende winter eventueel binnen zouden kunnen staan als het buiten te koud zou worden. Het bouwen van de stal was een mooie klus voor Jorge en Richard, die gaandeweg hun werkzaamheden steeds meer bevriend met elkaar werden en ook de nodige conversaties met elkaar hadden. Meestal gingen die conversaties eerst over de werkzaamheden, maar als er één van de dames langs liep, veranderde het onderwerp al snel in sekspraat. Zo leerde Richard dat Jorge en Helena regelmatig kwartetjes hadden met zijn ouders, en dat zijn ouders de eersten waren met wie Jorge en Helena dat deden. Voorheen werd er nog geeneens over nagedacht over seks met anderen vertelde hij aan Richard. Hij vertelde ook aan Richard dat Helena hem had verteld hoe Karlijn haar bijna verleidde in het hotel, en dat dat hem geweldig opwond en het eigenlijk jammer vond dat het nog niet zo ver was gekomen. Iets waar Richard alleen maar bevestigend op kon antwoorden.

Wat Richard opviel was hoe goed de cursus Nederlands bij zowel Jorge als Helena was aangeslagen. Natuurlijk, het was een eis van zijn vader dat ze een spoedcursus zouden doen, maar het viel hem alleszins mee dat de twee, van oorsprong Italianen, nu al zo goed Nederlands spraken.

Na het avondeten werden er nog wat spelletjes gedaan met Manuël en Maria tot een uur of tien, daarna werden ze naar bed gestuurd en dronken de volwassenen nog een afzakkertje, en besloten ook zij naar bed te gaan, het was weer een vermoeiende dag geweest. Richard ging als laatste naar zijn kamer, ver nadat Karlijn naar haar kamer was gegaan. Na een heerlijke verfrissende douche kwam Richard uit zijn badkamer, ieder had zijn/haar eigen badkamer aangrenzend zijn/haar slaapkamer, en wilde nog even checken of zijn zus Karlijn nog wakker was, hij wilde van haar weten of zij al wist wanneer Indra zou komen. Zacht deed hij haar slaapkamerdeur open en zag dat haar bedlampje nog aan was, in dat licht zag hij het heerlijke kleine lijfje van Karlijn op haar bed liggen, bovenop de dekens, poedelnaakt. Eventjes bleef hij staan en genoot hij van dat prachtige uitzicht, dat kleine lijfje van amper 1.20 meter op dat grote bed vulde hem enerzijds met lust en anderzijds met trots. Want zij heeft het nooit gemakkelijk gehad op school, bedacht hij, altijd wel het middelpunt van pesterijen vanwege haar lengte. Maar als al die jongens haar nu zo konden zien, zouden ze met z’n allen in de rij staan om een moment alleen te mogen zijn met haar. Sterker nog, als zij in staat zou zijn om al die pestkoppen te kunnen vergeven, dan zou ze al die jongens in een lange rij zetten, om ze daarna één voor één te neuken, ze zou er zeker een complete gangbang van maken, zo goed kende hij zijn zusje ondertussen wel.

Ze lag daar zo mooi op haar rug, het mooie gezichtje op het kussen, haar ogen dicht en, wat hem nog meer opwond, één van haar handen tussen haar benen haar poesje wrijvend. Het was voor hem duidelijk dat Karlijn ongetwijfeld een heerlijke droom had, van een afstandje kon hij duidelijk zien dat haar kutje zeiknat was. Het kon niet anders dan dat ze een heerlijke geile droom had. Richard voelde zijn grote lul omhoog komen, van dit aanblik kon je gewoon niet slap blijven. Schuifelend verplaatste hij zich naar haar bed, zijn pik in zijn rechterhand, zacht trekkend. Hij zag hoe Karlijn steeds wat meer met haar hoofd begon te schudden, steeds wat wilder en hij hoorde ook aan haar ademhaling dat er iets in haar droom gebeurde wat haar of heel erg tegenstond, of haar heel erg opwond. Gezien haar hand die steeds harder over haar natte kutje ging, kon het niet anders zijn dat ze vreselijk opgewonden was in haar droom.

“Doe het Silver..doe het…”

“Silver?”, dacht Richard, “dat is de hengst van pa, zou ze nou echt dromen dat Silver zijn paal in haar steek? Oww kut, hoe pervers kan je zijn klein zusje van me”

Karlijn deed haar benen nog verder uit elkaar en begon zich nu met drie vingers tegelijk hard te vingeren in haar spleet, regelmatig trok ze terug en in haar slaap likte ze haar eigen vingers af, om ze daarna weer in haar kutje te stoppen. Richard zat ondertussen op het bed tussen haar wijd gespreide benen, en op het moment dat Karlijn haar vingers weer richting mond deed, duwde hij zijn lange dikke lul in haar grotje.

“Oooooowwjaaaaahhh Silverrrr…hmmmmm… AAAAHHhhhh je bent zo grooooot”, klonk het uit Karlijns mond, die weer hevig heen en weer lag te schudden met haar hoofd. Richard duwde zijn dikke pik weer verder in haar, en begon haar langzaam te neuken. Het voelde voor hem alsof hij het paradijs zelf binnen ging, het vreselijk strakke kutje van Karlijn gespannen rond zijn keiharde paal. Opeens deed Karlijn haar ogen open en zag dat haar broer haar op dat moment neukte:

“Richard? Wat… ooowww FUCK !!! Die heerlijke pik van je, rustig aan… laat me genieten…”

Broer en zus genoten van elkaars lijf, deze incestueuze neuk partij was iets wat ze al weer een tijdje niet hadden gehad. De afgelopen tijd neukten ze alleen met pa of ma, en soms neukte Karlijn met Jorge en Richard met Helena, maar zo samen als broer en zus was al weer een tijdje terug. Met haar mooie hoofdje tussen zijn handen steunend op het bed, liet Richard zijn keiharde lul in en uit haar kutje gaan, hij moest moeite doen om er niet al te diep in te gaan, want haar lijfje was zo klein onder zijn eigen grote lijf. Karlijn haar heerlijke benen om hem heen geklemd maakte hem nog geiler.

“Ik wil zo meteen je geile lekkere zaad in m’n mondje hebben Rich, ik wil je proeven…”

Dat was teveel voor hem en het heerlijke gevoel van orgasme kwam wat hem betrof eigenlijk veel te snel, maar hij respecteerde haar wens en trok zijn lul uit haar kutje, ging op zijn knieën naast haar gezicht zitten, waarop Karlijn gretig toehapte en hem nog even lekker pijpte. Nadat Richard haar mondje had gevuld met zijn sperma, lagen de twee naast elkaar, Richard kon het niet laten en wilde eigenlijk wel van Karlijn weten wat zij nu eigenlijk aan het dromen was.

“Ik droomde dat ik naakt over de graslanden liep en dat Silver opeens bij me stond, Ik kon zien dat zijn pik tot een mega lul was gegroeid, nog groter dan die van jou, en toen droomde ik dat ik hard wegrende en dat Silver mij achterna kwam en mij inhaalde, en toen struikelde ik en lag op mijn rug in het gras en toen kwam Silver over mij heen staan met zijn dikke lul vlakbij mijn mond. En toen heb ik in mijn droom zijn lul in mijn mond gehad, wat echt niet kan natuurlijk want daar is hij veel te dik voor. En toen droomde ik dat ik op een soort van stellage lag en hij mij…, nou ja uuhh…je snapt het wel. En toen ik mijn ogen open deed, had jij jouw heerlijke monsterpik in mijn geile kut zitten en … oooww hihihi, wat zie ik nu Rich…weer geil?”

Ondanks dat hij net het mondje van Karlijn had volgespoten, was hij door het geile verhaal van Karlijn weer keihard geworden. Om geen moment te willen verliezen, klom Karlijn gelijk op zijn stijve lul en liet zich langzaam weer zakken. Weer werd haar natte spleet gevuld met de pik van haar broer, alleen nu had zij de volledige regie in handen en begon hem te berijden als een amazone. Haar hoofd kwam naar de zijne:

“Als je me beloofd dat jij je inhoudt, zal ik je iets vertellen wat je ongetwijfeld leuk gaat vinden”

Richard knikte gedwee zijn hoofd, hij wist sowieso wel dat hij zich in moest houden, want tijdens hun eerste neukpartij was Karlijn eventjes helemaal van de wereld geweest door het gebeuk van zijn neuklat in haar neukgrotje.

“Wat zou je er van vinden als ik nu zou zeggen dat morgenmiddag…”, ze pauzeerde even om de spanning wat toe te laten nemen, om met een harde stoot naar beneden te vervolgen “Indra komt !!! “

En tegelijk voelde ze hoe Richard zijn pik nog harder werd in haar, hij hield zich in met zijn pik zoals afgesproken, maar trok haar gezicht wel hard naar de zijne toe en begon haar, neukend en wel, hard te tongzoenen. Het was duidelijk dat de mededeling van Karlijn over Indra, bij Richard geland was, want hij spoot nu Karlijns kutje vol, zijn lichaam bleef schokken totdat hij niets meer in zich had en Karlijn losliet. Karlijn, die nog bovenop Richard zat, zag haar broer langzaam wegzakken in een diepe slaap, zij zelf was nog klaar wakker. De warme zomerwind waaide zachtjes door de openstaande tuindeur, het voelde heerlijk aan langs haar naakte rug. Opeens hoorde ze wat geritsel buiten, vrijwel gelijk gevolgd door een vloek. Karlijn ging snel van Richard af om te kijken wat er in de tuin buiten gebeurde en zag, toen ze haar hoofd buiten de deur stak Maria op de grond liggen die gestruikeld was over een struikje. Karlijn hielp Maria overeind, en voor dat die kon wegrennen greep ze haar bij de arm:

“Wat doe jij hier zo midden in de nacht, je had al lang moeten slapen meid. En als je ouwelui er achter komen dat jij nachtelijke wandelingen maakt en ga staan te gluren bij ons, dan denk ik niet dat ze daar heel erg blij mee zullen zijn, of denk jij van wel”

“Sorry, het spijt me, het was niet mijn bedoeling geweest om jullie te begluren. Maar ik kon niet slapen en zag nog licht bij jou in de kamer, en toen ben ik naar buiten gegaan en toen ik dichter bij kwam hoorde ik jullie uuuhhmm…bezig en werd ik nieuwsgierig, en toen…”

“Ja ja, stop maar Maria, ik snap het wel joh, ik ben ook echt niet boos. Dat je nieuwsgierig bent geloof ik direct, maar de vraag is eerder of het wel zo netjes van je was om ons te komen begluren hihihi. Maar zeg eens eerlijk, wat vond je er van?”

In het flauwe lichtschijnsel wat vanuit Karlijns kamer kwam kon ze zien dat Maria nu wel heel ongemakkelijk stond te bewegen, zoekend naar woorden, wat niet echt lukte. Karlijn, die overigens nog steeds helemaal naakt was, nam de hand van Maria in haar hand en trok het meisje mee:

“Kom, we gaan even een stukje lopen, wordt je wat kalmer van denk ik, en dan kan je me precies vertellen wat jij er van vond, wat je voelde toen je ons zo bezig zag en hoorde.”

“Maar…je heb helemaal niets aan…” zei Maria een beetje verlegen

“Ah joh, er is op dit moment niemand hier in de buurt die ons kan zien, en trouwens, het is nog heerlijk warm buiten”

Karlijn en Maria gingen niet heel ver van het huis vandaan, maar liepen eigenlijk alleen maar wat rondjes rond de bloemenperken in de tuin. Maria voelde zich steeds meer op haar gemak in het gezelschap van Karlijn, en begon steeds meer te vertellen over wat ze allemaal gehoord en gezien had.

“Jeetje meid, zoals jij het verteld lijkt het wel een draaiboek voor één of andere pornofilm, waarvan ik trouwens vanuit gaat dat jij die nog nooit heb gezien, of…”

“Als jij een geheimpje kan bewaren…ik kijk al regelmatig op internet naar filmpjes. Ik vind ze wel lekker om naar te kijken en met mezelf te spelen”

Maria had nu alle schroom laten varen, en vertelde aan Karlijn breeduit wat voor filmpjes ze allemaal lekker vond, en hoe graag ze, kijkend naar die filmpjes, zichzelf dan lekker kon verwennen. Op de vraag van Karlijn wat voor filmpjes Maria het meest geil maakten, verraste zij Karlijn met haar antwoord:

“Nou, ik vind, en nou moet je niet gelijk rare dingen gaan denken, maar ik vind uuhhmm…lesbische filmpjes wel erg geil. Vooral als het filmpjes zijn waarbij een jonge meid dan zogenaamd verleid wordt door een oudere vrouw, en dat ze dan helemaal naakt gaan en elkaar dan likken en zo”

“Zou jij dat ook willen dan, verleid worden door een oudere vrouw en daar lekkere seks mee te hebben.”

“Kweenie, ik heb nog nooit echte seks gehad, en ik denk niet dat dat in het echt zo gebeurt, het is natuurlijk allemaal nep he. Maar aan de andere kant, volwassen vrouwen hebben wel veel meer ervaring en kunnen mij wel wat leren hihihi”

Karlijn stopte met lopen en draaide Maria naar haar toe, legde beide handen op de schouders van het meisje, die al een stukje langer was dan Karlijn.

“Luister Maria, jij gaat nu terug naar jullie huis en je gaat gewoon naar bed. Maar, en ik wil dat je nu echt goed luister en dit goed begrijp, mocht het zo zijn dat jij ooit verleid wil worden door een oudere vrouw, dan weet ik sowieso wel twee vrouwen die dat dolgraag een keertje met jou zouden willen doen.”

Maria keek Karlijn niet begrijpend aan:”hoe bedoel je, wie dan?”

“Ten eerste ikzelf, ik vind je een heerlijke meid en ik zou je graag een keer willen verleiden, niet nu, want het is nu al ver in de nacht en veel te laat voor je, en ik ben ook geen volwassen vrouw natuurlijk. En die andere vrouw die ik bedoel, is mijn moeders vriendin Paula. Die woont in Nederland maar die zal ongetwijfeld binnenkort langs willen komen voor een heerlijk weekeind, en geloof me, die vrouw weet echt van wanten en kan jou alles leren. Maar nu eerst lekker gaan slapen meissie.”

En met die woorden gaf Karlijn het jonge meisje nog een dikke kus op de mooie lippen van Maria, Karlijn moest er wel eventjes voor op de tenen gaan staan om er bij te komen, maar het was zeer zeker de moeite waard vond ze. Ook Maria was zeer aangenaam verrast door de zachte lippen van Karlijn, en trok haar nog even terug op haar mond en zoende nu, licht voorover gebogen, Karlijn vol op de mond. Zo stonden de twee een minuutje te zoenen met elkaar, tot Karlijn de zoen verbrak en Maria naar bed stuurde. Zelf ging ze weer door de tuindeur van haar kamer naar binnen, waar Richard ondertussen was gedraaid en naakt op zijn buik lag te ronken in zijn slaap. Stilletjes ging ze maar naast haar broer liggen, het had geen nut om te proberen hem nu wakker te maken en hem naar zijn eigen kamer te sturen, dat zou toch niet lukken. Ze legde haar hoofdje op zijn borstkas, klaar om in haar dromen haar grote liefde Yuna weer te ontmoeten, wanneer zou ze haar weer echt zien, en voelen. Via Whatsapp hadden ze natuurlijk wel regelmatig contact met elkaar, maar op zo’n afstand is er toch een groot gemis aan lichamelijk contact. Ze voelde zich absoluut niet schuldig dat ze  net met Maria heeft staan tongen, het zal vast nog wel een keertje verder gaan met Maria dan alleen tongen. Nou en, zolang ze zich maar realiseert dat Karlijn dat alleen doet vanwege het gemis van Yuna. Trouwens….Maria heeft eigenlijk wel door laten schemeren dat ze op volwassen vrouwen valt, voor zover ze daarover iets kan zeggen natuurlijk zo zonder enige ervaring. Kaarlijn sloot haar ogen en door het rustige ademhalen van Richard viel Karlijn in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.3 / 5. Aantal stemmen: 7

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *