Lisette en de Gloryhole

4.7
(19)

Door: Max vd Berg

Lisette van twaalf was met haar ouders op een camping in Duitsland beland en na het opzetten van de tent en wat avondeten zat ze nu te plassen op een campingtoilet in een oud sanitair gebouwtje.
Tijdens het plassen hoorde ze gerommel schuin achter zich. Het leek vanuit het hokje naast de hare te komen en gedachteloos veegde ze haar spleet droog en keek opzij… En toen ineens schrok ze zich een hoedje; er bewoog iets achter het gaatje in de wand. En ineens kwam er iets door het gaatje heen. Waaaat??? Een … ze wist wat dat was…: een piemel! Een stijve. Een hele grote. Snel trok ze haar onderbroek en broek omhoog en verliet geschrokken en gehaast het toiletgebouw.

Dit kon ze beter niet tegen haar ouders vertellen. Natuurlijk niet. Wat zouden haar ouders wel niet zeggen als ze dit wisten? Nee… ze moest dit voor zichzelf houden. Maar… wat ze zich wel afvroeg: waarom zou iemand dat doen? Die man? Zomaar je piemel door een gat duwen, zodat iemand anders het kon zien?
Maar zoals dat gaat, de dag ging door, andere dingen kwamen op haar pad en de gedachten aan die plotselinge piemel ebden in eerste instantie een beetje weg… De camping was leuk, het zonnetje scheen en de eerste dag van die vakantie verliep verder zoals dat hoorde; fantastisch!

Maar het hele piemelgedoe hield Lisette toch bezig. Oké, ze had haar papa’s piemel wel eens gezien, maar die was niet zo groot en die duwde hem niet door gaatjes bij een wchokje. Tenminste…, dat kon ze zich niet voorstellen; zo was hij niet. En nog iets: Lisette had ook het idee dat de piemel die ze gezien had stijf was geweest. Dat was toch alleen als mannen seks gingen doen? Ze snapte er niks van en was behoorlijk in de war door alles. Nu ze er de hele tijd aan terug dacht merkte ze nog iets: ze vond het leuk om er aan te denken en ze kreeg er lekkere kriebels van bij haar spleet… Af en toe controleerde ze of haar papa en mama iets merkten, dan keek ze even, maar… volgens haar hadden ze niks door. Mama was ook niet bij die wc geweest en papa mocht niet eens naar de dameswc’s.

Na een hele ochtend dralen en denken en fantaseren vroeg Lisette of ze even mocht rondkijken op de camping. Dat mocht. Met een enorme omweg en veel bedenkingen en twijfels kwam ze toch uit bij de bewuste hokjes. Daar had ze die piemel gezien. Die enorme stijve piemel. Ze kwam bij zinnen en liep snel door, maar haar nieuwsgierigheid won het uiteindelijk toch en… ze moest plassen. Snel keek ze om zich heen of iemand haar zag en toen ze zeker wist dat niemand keek of in de buurt was, sneakte ze het wc gebouwtje in en ging gelijk in het achterste hokje.

Het was muisstil. Lisette bekeek het gat van de piemel nog eens beter. Het was niet groot, maar ook niet klein. Ze keek erin, maar zag alleen schemerdonker. En het was nog stil. Toen ze nog niks hoorde durfde ze wel te plassen. Ze ging zitten en plaste op haar gemak. Aan de ene kant zenuwachtig dat er een piemel zou komen, aan de andere kant hoopte ze op een mooie piemel. Een stijve… maar er kwam niets. Lisette bekeek de woorden en tekeningen op het wandje. Er was een piemel getekend en een kut. Niet eens goed getekend, maar ja. Er was ook een vrouwenhoofd getekend die met haar tong een piemel likte en een piemel die plaste. Iewwww… Er stonden ook erge woorden bij. ‘Sletje, hoertjes, vagina, natte kut en stijve penis en iets, waarvan Lisette nog nooit had gehoord: gloryhole… Wat was dat nou weer?

Inmiddels was onze kleine pubermeid klaar en ze pakte wat papier en veegde haar spleetje droog. Bekeek even de twee haartjes die ze inmiddels had, sinds kort- ze had ze vorige week in bad ineens gezien! Hihihi…. En daarna stond ze op en deed haar broek en onderbroek goed.
Buiten was het nog steeds stil. Niemand te zien. Wat een saaie camping… ze slenterde naar het speeltuintje en keek wat teleurgesteld rond. Die piemel vanochtend was toch wel echt geweest? Zou die nog terugkomen? En… van wie zou die zijn geweest?
Lisette bleef er maar aan denken. Het liet haar niet meer los.

Na het eten deden de Jansens een spelletje. En daarna nog eentje en Lisette kreeg chips. En cola… en toen? Toen moest ze plassen…
Snel haastte ze zich door het donker naar het dichtstbijzijnde, nette en moderne toiletgebouwtje. Tot ze zich halverwege bedacht. Zou ze…?
…Waarom niet…?
Ze veranderde haar richting en rende het laatste stukje.
Even later sloop ze zachtjes het zwak verlichte oudere gebouwtje in en zocht de laatste wc op. Ze hield haar adem in. Zou ze deze keer meer geluk hebben?
Terwijl ze plaste, hield ze de opening in de muur scherp in de gaten en haar hart sloeg een salto van schrik, toen ze ineens gestommel hoorde achter de muur.
Ze plaste snel verder, droogde haar gleufje, maar durfde niet door te trekken. Ze zag iets bewegen! Achter het gaatje bewoog iets. En toen ging het snel, ze hoorde geritsel, geluiden van kleren. En toen kwam er een briefje van vijf door het gat.
Lisette keek er even verbaasd naar. …Waarom?
Het briefje bewoog ongeduldig. Lisette pakte het aan en zag dat heg echt was. Maar waarom kreeg ze vijf euro?
En toen kwam de piemel. Een stijve… hij stak recht naar voren en hij was supergroot. Lisette schrok toch nog. Ze keek nu ook beter dan de vorige keer en zag soort aders eroverheen lopen en het topje was dikker. …de eikel, heette dat, herinnerde ze zich vaag. En het was een andere dan de vorige keer. Groter, ietsje minder mooi, vond ze. Maar… een piemel. Een echte…
Wat moest ze doen? Lisette wist het niet. Moest ze er aan zitten ofzo? Wat???
‘Voel maar lekker,’ zei opeens een stem.’
Lisette schrok ervan en stond gelijk op. Ze trok haar broek omhoog en keek nog eens naar de piemel. Die bewoog nu ongeduldig.
Snel trok ze door en rende het hokje uit…

Die avond sliep Lisette slecht. De vijf euro had ze goed opgeborgen in haar portemonneetje. Ze dacht de hele tijd aan die piemel en friemelde met haar hand in haar onderbroek langs haar clitje…

’s Ochtends mocht Lisette altijd even op haar mobieltje. Haar ouders iepen nog en ze las snel al haar berichtjes van klasgenootjes. En ze wilde snel wat opzoeken.
‘Gloryhole,’ typte ze in terwijl ze goed haar ouders in de gaten hield – ze wilde nu niet betrapt worden. Met grote ogen las ze wat er allemaal stond. ‘…meestal voor geld, geile sletjes trekken de mannen af, zuigen de penis en doen seksdingen. Het gaat om het anoniem plezier beleven, dus zonder dat je weet, wie de ander is… Meestal spuiten de mannen hun sperma dan in de mond van de vrouw of over hun gezicht…’
Omg… Iewwww…, dacht Lisette. Ze voelde hoe ze rood werd, klikte alles snel weg en vanaf toen ging het in haar hoofd zitten broeien…

Die ochtend, hun eerste ochtend daar, ging mama mee met douchen en plassen. Natuurlijk namen ze de mooie, comfortabele wc’s dichtbij. Er kon dus niks gebeuren en er zou niets te zien zijn. Dat was misschien wel beter. Deze ruimte en hokjes hadden gewoon een goede wand, die heel was, zonder gaten.
Maar zodra Lisette onder de douche stond werd ze wel wat kriebelig en fantaseerde dat iemand zijn stijve door een gat zou steken. Ze zeepte lekker en uitgebreid haar lichaam in en streelde vooral lekker sexy langs haar tepelknopjes en tussen haar benen… Hmmm…
‘Hee Lisette, schiet eens op! Ik moet ook nog met dit muntje!’
Mama was een hele tijd daarna nog boos, omdat het muntje bijna helemaal was opgebruikt door Lisette en het warme water er al snel mee op was gehouden.
De familie Jansen ging deze dag het stadje bekijken. De zon scheen en Lisette had die dag een jurkje aan. Se hele dag dacht Lisette nog veel aan de piemels en de gloryhole, maar uiteindelijk was ze zo afgeleid door alles, dat het wat vergeten werd.

Pas terug op de camping, toen ze weer moest plassen, dacht ze er aan. Ze keek even om en nam toen snel het pad naar het spannende hokje. Ze deed de deur zorgvuldig dicht en ging snel zitten plassen. Toen er helemaal niks gebeurde en ze al lang klaar was met plassen, zelfs al had doorgetrokken, bleef ze nog langer in het hokje wachten. Ze had haar jurkje nog opgetrokken gelaten, met haar handje zat ze in haar onderbroek en frunnikte ze wat langs haar spleetje…
En toen hoorde ze geluid. Iemand ging het hokje naast haar binnen. Zeker weten.

Er klonk meer gestommel. En toen zag ze de piemel door het gat gaan. Een halfharde, maar Lisette herkende hem van de eerste keer. Ze slikte even. Deze piemel vond ze echt mooi. En ze wist inmiddels ook wat er van haar verwacht werd. Ze verzamelde met een zucht wat moed en raakte de piemel toen aan.
De man aan de andere kant van het wandje kreunde zacht en Lisette beschouwde dat als aansporing. Ze streelde er nu langs met haar vingers en kriebelde langs de piemel. Na een paar keer was de penis keihard geworden, volop stijf en pakte ze hem steviger vast.

Wow…, dat voelde apart… ze had een piemel vast! De eerste keer van haar leven. Hoe zou die man eruit zien? Bedacht ze zich. Maar al snel besefte Lisette, dat dit beter was- anoniem, dat je elkaar niet konden zien en daarna herkennen… En dan kon die man ook niet zien dat ze nog maar ren jong meisje was…
Ze hoorde het zuchttende geluid, het zachte kreunen en pakte de piemel steviger vast. De piemel pulseerde en schokte even. Toen begon Lisette wat trekkende bewegingen te maken. Ze bekeek hierbij vol aandacht en fascinatie de voorhuid, die over de enorme eikel bewoog.

Maar de man wilde eigenlijk dat ze zou likken. Dat had ze gelezen. Zou het niet enorm vies zijn? Het was ook om te plassen… misschien smaakte het naar plas. Getsie. Ze bewoog haar handje dapper heen en weer en verzamelde moed. Het leek haar zo vies en tegelijkertijd ook bijzonder spannend. Een man met zo’n enorme grote penis en dat zij, Lisette, een onbekend meisje hem dan zou… En wat zou hij doen als hij wist dat ze pas twaalf was? Misschien werd die onbekende man dan wel boos? Ze kon beter net doen of ze het gewend was, alsof ze al een oudere vrouw was, met ervaring…
Ze slikte even, haalde die adem en bukte…
En toen had ze opeens een piemel in haar mond. Ze zoog wat en al snel werd dat zuigend sabbelen. Lisette merkte dat als je met je tong erlangs bewoog en om de eikelknobbel heen kronkelde, het nog beter ging. Ze begon haar hoofdje heen en weer te bewegen. De man aan de andere kant kreunde en Lisette gniffelde: hij vond het lekker- blijkbaar deed ze het goed!
En wat nog beter was: Lisette vond het eigenlijk wel lekker. Ze had dit natuurlijk nog nooit gedaan, maar nu ze zo bezig was: het proefde wel lekker en deze piemel voelde wel goed. Zo stevig, hardachtig, maar toch ook een soort van zacht. En dat het aan een man vastzat, bij een volwassen man hoorde, maakte haar geiler dan ze ooit was geweest.
Haar hoofd bleef maar over de piemel schuiven en bewegen. Zuigend, sabbelend en hem verwennend… Hmm…
Toen de man zijn zaad ineens in haar mond loosde, moest ze wel even slikken. En vaak ook. Het bleef maar komen en het smaakte gek, liet een raar soort gevoel achter in haar mond en het plakte ook awkward. En dan kwam het nog uit een man ook! Uit een piemel, uit de ballen… het waren soort mini-minimensjes en ze zaten nu ik haar buik… Iewww. Ze giechelde en slurpte het laatste weg. Toen haalde ze de piemel uit haar mond en zag hem helemaal glimmen. Giechelend hing ze wat naar achteren.
De pik bewoog… ‘hee…, schoonlikken slet!’ Zei de stem.
Lisette voelde zich wel beledigd door dat woord, maar ze wilde het ook goed doen en likte geschrokken en gehaast de achtergebleven spermadruppels en sliertjes weg. En slikte ze door.
Er werd een briefje van tien aangegeven door het ronde gat. En dat was dat.
Thuis propte ze het geld in haar portemonneetje. Ze had nou al heel snel vijftien euro verdiend! Ze kreeg ineens een ideetje, ze pakte haar pen en tekende bij het zelfverdiende geld in de hoekjes minihartjes. Zo kon ze goed onthouden, welke briefjes ze op de camping had verdiend….

De dag daarna bezochten ze een leuk kasteeltje. In het bijbehorende museumwinkeltje zag ze een schattig jurkje. Maar die was wel honderd euro en dat had ze niet. Papa en mama hadden een idee: zij betaalde wat ze zelf had en de rest zouden zij bijbetalen. Ze kregen een knuffel en Lisette gaf de briefjes aan haar papa. Allemaal. Dat was wel jammer, die had ze net verdiend! Maar… nou… dat kwam wel goed, dacht ze met ondeugende gedachten… papa stak de briefjes in zijn portemonnee en rekende af met zijn pinpas. Trots als een pauw liep Lisette het winkeltje uit met een duur kledingtasje in haar hand, met daarin haar nieuwe jurkje!

Die avond wilde ze het liefst zo snel mogelijk meer geld, maar papa en mama bleven maar spelletjes doen en lachen en kletsen.
Lisette zuchtte, wachtte af en dacht aan geld. En bovenal aan stijve piemels en hoe die smaakten, het zaad smaakte… Uiteindelijk verdween Lisette naar de toiletten toen haar ouders al geweest waren en een wijntje inschonken.
Lisette haastte zich naar het gloryhole hokje en ging op de dichtgeklapte wc klep zitten. Afwachten…
Het was al best donker en het duurde behoorlijk lang tot ze hoorde dat er iemand kwam.

Ze hield haar adem in en toen ineens zag ze de grootste en zwartste piemel die ze ooit had gezien. Holy holy… zo groot? Wowww… Het was duidelijk dat deze piemel stijf was, maar hij was echt heel erg groot en massief. En zwart. Een zwarte man…, dat was zo klaar als een klontje.
Opnieuw moest Lisette moed verzamelen, maar ze deed het; ze pakte de piemel met beide handen vast en begon er mee te spelen. Te verwennen, te trekken… Heen en weer, heen en weer. De donkere eikel glom, de man kreunde gelukzalig.
Lisette wist wat haar te wachten stond, ze had dit nu eerder gedaan. Eén keer, maar toch… ze boog er naar toe en omvatte de eikel tussen haar lippen en begon er op te sabbelen. Ze zoog, nam nog meer piemel in haar mond en begon de man te pijpen. Te zuigen alsof haar leven er van afhing. Haar tong zuigend heen en weer en langs de eikel soppend… de man kreunde weer.
Het ging maar door. Het twaalfjarige meisje zoog en genoot, de donkere man genoot nog meer en onderging zijn heerlijke orale bevrediging met groot genoegen. Zijn enorme zwarte paal schokte en pulseerde gerieflijk, half in het vochtigewarme bedje, wat dit tienerpijpmondje was… Hij kreunde, zijn balzakken kookte en hingen zwaar onder de te lozen last… Het meisje slurpte gulzig van de enorme neukstaaf, dit zwarte zaadkanon en ze genoot van de smaak, de geur, de krachtige uitstraling, de dikke aders die over de penisschacht liepen. Onheilspellend…
Ze wilde zo graag nog eens dat kostbare gekke smaakje proeven. Dat gekke gevoel in haar mond, het psychische weten van al die potentiële vruchtbaarheid, krioelend in miljoenen over haar tong… en het dan wegklokken langs haar strotje… haar slokdarm in op weg naar haar maag… haar buikje… gevaarlijk dicht bij haar baarmoeder waar haar eitjes lagen opgeslagen, te wachten op bevruchting. Zo dichtbij, maar zo kansloos…
Het zaad kwam…, o ja het kwam. Warm en rijkelijk overvloedig. Witte dikke drillerige drab. In schokkende stromen haar zachte pubermondje in geschoten, wegdruipend in trage klodders achterin haar mondholte naar binnen. Hunkerend gretig…
Op de terugweg op het bospad was haar blik omlaag op het pad. Lisette veegde zelfvoldaan haar mond en kin af met de achterkant van haar hand. Ze proefde en rook het zaad nog in haar mondje. Hihih.. hmm… lekker… geil…. Toen boerde ze opeens, een spermawalm steeg op uit haar buikje en ze lachte. Omg… erg… Het was ook zoveel geweest. Zo lekker… ze wilde meer…
‘Hoi,’ zei iemand die langsliep.
‘Hoi,’ zei ze terug en keek nu op. Omg…
Nog eens keek ze achterom over haar schouder. Dat was een enorme grote gespierde donkere man. Zo groot en er gevaarlijk uitziend.. Zou hij…?

’s Nachts vond haar hand de weg haar onderbroek in best snel. Haar vingers bewogen snel en stevig over haar nattige gleuf. Jeetje, wat was ze geil…! Haar vingers draaiden kronkelend tussen de bovenkant tussen haar spleetlipjes. Bij haar clit… Hmmm…, hmmm….

Die dag daarop bleven haar ouders bij de tent.
Mama en papa zaten te lezen en Lisette zag haar kans schoon. Met een simpele smoes liep ze eerst richting het activiteiten pleintje, maar boog toen haar route af. Steeds over haar schouders kijkend, rondloerend en met een enorme omweg, kwam ze uiteindelijk bij de hokjes van plezier terecht. Sneaky ging ze naar binnen en op haar tenen sloop ze het goede hokje in en sloot de deur zorgvuldig achter zich dicht.
Ze hoorde al gelijk, dat er al iemand was.
Snel ging ze zitten. Gelijk werd haar vijf euro aangeboden. De man aan de andere kant snoof en ademde zwaar. Ze hoorde kleren verschuiven, even later verscheen zijn piemel. Na de zwarte man, gisterenavond was ze groter gewend. Deze viel mee, ze vond hem prettig en prima. Snel pakte Lisette de piemel vast en hurkte al wat. Likken en zuigen: dat was wat ze het lekkerste vond en dan vooral de sperma. Maar daar moest ze eerst wat voor doen. En die man mocht niet merken dat ze nog een kind was, dan wete hij misschien boos. En dus deed ze vol overgave haar best. De penis smaakte even wat zuur en oud, al ging dat na flink sabbelen al weg en toen proefde ze gewoon piemel. Haar hoofdje ging ijverig heen en weer en de eikel en penis werden heerlijk over haar natte tongetje en langs de binnenkant van haar wangetjes schuivend, goed verwend… Onze twaalfjarige Lisette zoog maar door. Haar tongetje kronkelde nu ook om en rond de opgezwollen eikel en ze bleef maar sabbelen…
De man kon het niet langer laten duren door Lisettes fanatieke genotvolle en hunkerende gezuig.
De sperma kwam, spoot en overspoelde haar mondholte en Lisette slokte het gretig naar binnen. Vakkundig likte ze daarna de nog nakreunende man schoon tot de laatste zaaddruppel. Ze kreeg nog tien euro.
‘Hoe oud ben je eigenlijk?’
Even wilde ze liegen, ze hield haar adem in, maar ze besloot eerlijk te zijn. ‘Twaalf…’
‘Omg…,’ de man hijgde, Lisette wilde al opstaan, toen hij ineens nog een voorstel deed. Er stak twintig euro door de opening.
‘Die is ook voor jou, als ik je onderbroek mag hebben.’
Hebben? Dacht Lisette. Waarom? Die kan hij toch ook kopen, dat is goedkoper en dan is het een nieuwe, schone…
Het briefje bewoog. Lisette bedacht zich, trok het briefje uit de hand en borg het op. Met haar handen onder haar jurkje, trok ze snel haar onderbroek uit. Ze propte het door het gloryhole gat. De man pakte het aan. Ze hoorde hem weer snuiven en kreunen. En weg was de man….

Opnieuw wilde Lisette opstaan en weg gaan, toen ze het deurtje naast haar weer hoorde. Shit… nog een man! En ze had al zoveel verdiend! Snel ging ze weer zitten en wachtte af.
De man was stil, ze hoorde kleren en rook een vaag bekende geur… En toen kwam er een piemel door het gat. Een best grote. Groot, maar niet te groot. Dik, maar niet te dik. En de eikel… hmjammie… die was ook mooi. Snel gaf ze er een kus op en likte er even aan. Deze piemel had ook aders eroverheen lopen, zag Lisette, maar… ze waren nice. Eigenlijk was dit de mooiste piemel tot nu toe. Een soort van perfect. Als ze later een man had of vriend, dan hoopte ze, dat hij zo’n piemel had! Ze pakte hem vast en merkte dat hij ook lekker aanvoelde.
Ze likte eerst de zijkanten en de onderkant, de bovenkant… sabbelend met de eikel tussen haar lippen en dieper… zo ver ze kon en nog verder… deze lekkere piemel wilde ze wel heeeeel diep in haar keel. Hihihi… ze zoog hem bijna vacuüm en ging snel heen en weer, kronkelde daarna met haar tong om zijn eikel heen en zoog weer even vol genot en passie… Ze deed echt haar beste best!
Lisette stak haar vrije hand onder haar jurkje en deed iets, wat ze nog niet eerder gedaan had in dit hokje tijdens het pijpen: zichzelf strelen! Ze had toch geen onderbroek aan na die man van net. Zonder onderbroek, zo in je blote spleetje, voelde kriebelig en gek en… geil… ze aaide en streelde haar spleetje en friemelde tussen haar plooitjes bij haar clitje… Ze zette haar benen wat verder uit elkaar en begon sneller te wrijven… ahhh wat was dat lekker. En dan ook die harde piemel nog in haar mond. Ze slurpte vol overgave, gulzig en overdreven met haar mond en hoofd bewegend. Ze wilde hem helemaal in haar mond, slurpend, happend, steeds de zijkanten likkend en kussend en sabbelend en op de eikel zuigend. Hard, subtiel en tussen haar lippen drukkend en met haar hoofd heen en weer… ahhh… deze man…, deze piemel…
Ze bedacht ineens iets. Ze ging staan, hield haar jurkje omhoog en de penis naar voren. Op haar tenen staand drukte ze haar zachte schaamspleetje tegen de eikel en keek geil naar de eikel die tegen haar spleet duwde… Ze duwde hem wat tussen haar spleetplooien en bewoog de eikel. Snel… sneller… harder drukkend tegen haar clitje… zo ver als mogelijk tussen haar kutje…
Ze wist dat dit niet kon, maar… het was geil en ze wilde het gewoon…

Wacht, dacht ze. Ze draaide zich om en duwde haar kontje naar het gat. Pakte de piemel weer vast en duwde die tussen haar billetjes naar haar nattige opening. De eikel duwde wat tegen haar kutgaatje en ze trilde, draaide wat met haar billen totdat de eikel wat wegzonk in haar opening. Niet ver…, een stukje, maar toch… Een echte stijve pik zat in haar kutje! Hihihi…, er zat gewoon een harde piemel van een volwassen man ietsje in haar hijihi… de man kreunde, Lisette kreunde en ze bewoog haar billen nog wat meer tegen de eikel. En toen ineens schoot het ding, perste de dikke eikelknop zich een weg haar maagdelijke kutje in en ze voelde hem zitten! De man kreunde, zo lekker strak… zo had hij dat nog nooit eerder gevoeld! Lisette schrok… omg… was ze nou ontmaagd? Ze ging gelijk naar voren en de piemel flopte eruit. Ze keek om, zag de stijve en hurkte weer.

Ze nam de natte eikel gelijk weer in haar mondje en zoog gelijk met volle overgave. Even proefde ze zichzelf, maar dat vond ze lekker, vermengd met die lekkere geile man… Hmmm… ze bewoog haar hoofd weer, likte de zijkanten en de onderkant van die lekkere penis, die harde pik… zijn lul… en sabbelde hem weer haar warme mondje in… ze zoog als een bezetene en het overactieve kronkelen wat ze daarna deed met haar tong bracht hem over het randje….
De golven warm zaad spoten golf na golf na golf haar hunkerende slettemondje in… ze zoog en slokte alles weg. Het zaad proefde heerlijk, ze wist gelijk dat dit haar lievelingssperma tot nu toe was. Zo veel, zo lekker warm en sticky… zo drabbie… hihihi… ze likte overdreven nauwkeurig en lang zijn pik schoon, zelfs toen de penis al lang en lang schoon was en giechelde inwendig. Hopelijk zou die man deze pijpbeurt noooit vergeten…
Er kwam een briefje door het gat en Lisette pakte het aan. ‘Dat was echt lekker hoertje. Je bent het lekkerste pijpsletje ooit. Beter dan mijn vrouw…,’ zei de man ineens.
Lisette verstijfde, toen ze de stem hoorde. Én herkende…
De piemel was weg, de man ook…
Maar dat… dat was papa!
Ze bekeek het briefje, wat ze net gekregen had… in elk hoekje stond een klein hartje getekend…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 19

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

7 gedachten aan “Lisette en de Gloryhole”

 1. Leuk verhaal, goede opbouw.
  Volgens mij ben je vergeten achter de titel – 1 te zeten😛. Kijk al uit naar deel 3!

 2. Bedankt bedankt!
  Ik moet jullie wel enigszins teleurstellen: ik ben niet zo van de vervolgdelen. Ik schrijf iets en ‘dien het in’, eventueel opgeknipt als het wel erg lang is- dan zijn er wel meerdere delen, maar dat is dan achteraf door knipwerk.
  En ik ben al vele verhalen verder op mijn schrijftafel dus genoeg om in te sturen.

 3. Beste Max, als er dan geen extra delen komen van Gloryhole ben ik heel beneuwe naar de verhalen die nog op de tafel liggen.

 4. -“Goedemiddag meneer, waar kan ik u mee van dienst zijn?”
  -“Ik zoek een boor om een gat mee to boren in een houten of kunststof wand.”
  -“We hebben verschillende groottes meneer, hoe groot moet het gat zijn?”
  -“Er moet een stijve penis in passen. Het is voor een gloryhole.”
  -“Ah Ik begrijp het meneer. We hebben speciale boren voor gloryholes. Ook heel nuttig voor gaten in vogelhuisjes. Dit is model Vink. En dit model Koolmees. Welke groottemoet het zijn?”
  -“Heeft u ook model adelaar?”
  -“Zeker meneer, voor gaten in vogelhuisje waar een adelaar doorheen kan, of een gloryhole XXL. Dat is dan 35 euro meneer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *