Afdeling Zedenzaken, deel 2

2.5
(10)

Hoofdstuk 2: Hij had het gewoon kunnen vragen!

“Mevrouw, dit is een ziekenhuis!”
“Weet ik,” gromde Carola tegen de deurbot.
“We zijn hier om een patiënt te ondervragen, een slachtoffer in een zaak die we onderzoeken,” legde Stephen uit, terwijl hij zijn penning voor de bot hield.
“Het ziekenhuis is op de hoogte. Uw komst is aangemeld. Ik stop u vanwege hygiënische redenen.”
“Huh?”
“Oh, wacht!” riep Indra uit, “je benen, Carola. Je lekt nog sperma. We moeten ons eerst even opfrissen.”

De vrouw in het ziekenhuisbed zag er wat versufd uit, maar haar groene ogen waren alert en geïnteresseerd toen Carola, Stephen, en Indra binnenkwamen.
“Jullie zijn van de politie? Ze zeiden dat jullie onderweg waren en me willen spreken.”
“Ja. Carola Anser, speciaal onderzoeker voor AZ. Met mijn assistenten, Indra Varma en Stephen Hanks.”
Carola sloeg geen acht op de vragende blik op het gezicht van de vrouw. Haar ogen flitsten van links naar rechts door de ziekenhuiskamer, alsof dit ook een plaats delict was. Ze lette vooral op de vrouw in het bed. Kimberly Hill. Een ietwat gezette vrouw, met grote, natuurlijk uitziende borsten, een geschoren kut, en grote schaamlippen. Haar lange, donkerblonde haar was nu ongekamd, maar het was niet moeilijk je voor te stellen hoe die haren over haar schouders zouden golven als ze geborsteld waren. Haar glimlach was vermoeid, maar straalde toch een enorme energie uit, die diep van binnen leek te komen.

Indra legde intussen uit:
“AZ staat voor Afdeling Zedenzaken, mevrouw Hill. Wij zijn gespecialiseerd in seksueel georiënteerde misdrijven. Mevrouw Anser is de beste verkrachtingsspecialist die er is. Ze heeft sinds ze bij onze afdeling kwam 92,5% van haar zaken met succes afgerond.”
“Veel hoger dan het landelijk gemiddelde van 64,8%,” voegde Stephen toe.
“Dus … het klopt?” vroeg Kimberly, “ik ben verkracht toen ik verdoofd was?”
“Ja, helaas. Het spijt ons.”
“Ik snap het niet,” mompelde ze, “ik snap het echt niet. Hij had het gewoon kunnen vragen, toch? Ik ben dol op seks, ik heb nog nooit een redelijk verzoek geweigerd. Hij had het kunnen vragen, en dan hadden we allebei plezier gehad.”

Haar stem stierf weg, en Carola gebruikte de korte stilte of ruw te onderbreken.
“Het spijt me, mevrouw Hill, maar kunt u ons vertellen wat er is gebeurd?”
“Ik heb dat een minuut of twintig geleden al aan een andere agent verteld.”
“Ik hoor het liever rechtstreeks van u.”

“Oh. Nou, goed dan. Maar ik kan u niet veel vertellen. Ik ging op mijn normale tijd naar bed, om tien uur. Alleen, na twee glazen wijn. Ik had geen vroege afspraken voor vandaag, dus besloot ik mezelf weer eens lekker wakker te laten neuken. Ik belde eerst met Hubert … sorry, Hubert d’Arpeggio … maar hij kon niet. Zijn vrouw is weg voor een 7-daagse orgie-uitdaging, en dus moet hij de kinderen hun ontbijt en orgasmes geven voordat ze naar school gaan. Daarna belde ik Roberta Zecca. Ik vroeg of hij er om acht uur kon zijn, maar hij had een contract. Hij beloofde me rond half negen wakker te neuken. Toen ging ik slapen. Maar toen ik wakker werd, voelde ik niet Roberta’s tong op mijn clit, zoals ik had gehoopt. Ik lag hier in het ziekenhuis, met een knallende koppijn en een zere kut. De verpleger zij dat ik slachtoffer van een misdaad ben, en dat hij niet meer mocht zeggen voordat ik met de politie had gepraat. Je collega was hier …,” ze keek even naar de klok aan de muur, “… bijna twintig minuten geleden. Nadat ik mijn verhaal had verteld, zij hij dat ik was aangetroffen in een houding die de indruk wekt dat ik verdoofd en verkracht ben.”

Ze staarde een paar seconden in de leegte, en ging toen verder.
“Hij het het gewoon kunnen vragen, toch? Ik zou ja hebben gezegd. Ik ben gek op seks. Ik weiger nooit.”
“Uiteraard, mevrouw Hill. Maar daar gaat het niet om.”
“Huh? Dat snap ik niet.”
“Indra, zou jij het willen uitleggen? Ik loop even naar de gang om de dokters te vragen of zij sporen hebben aangetroffen tijdens hun onderzoek.”

Indra schraapte haar keel, en ratelde toen de uitleg af die ze al talloze keren eerder had verteld.
“Veel mensen denken dat het bij verkrachting om seks gaat. Maar dat is niet zo, en ook nooit zo geweest. Zelfs niet voor de Grote Seksuele Hervorming. Goed, voor die tijd waren er soms verkrachtingen waar seks wel de hoofdreden was, maar zelfs toen was dat maar een minderheid. En na de Grote Seksuele Hervorming is dat uiteraard verdwenen. Mensen die geil zijn vinden altijd wel iemand die seks met ze wil, niemand loopt rond met opgebouwde spanning en frustratie. Er is geen enkele reden om met geweld te nemen wat overal beschikbaar is.”
“Ja, na de Hervorming zijn verkrachting en andere seksuele misdrijven vrijwel geheel verdwenen. Dat weet iedereen. Maar bewijst dat niet juist …”
“… dat de belangrijkste reden voor verkrachting in die tijd seksuele frustratie was? Nee. Zoals ik al zei, zelfs voor de Hervorming was dat maar zelden het geval. De meeste verkrachtingen, ik zou zelfs haast zeggen bijna allemaal, hadden te maken met macht. De meeste verkrachters hadden de behoefte om macht uit te oefenen over een zwakkere. Verkrachting, iemand tegen diens wil dwingen tot seks, was het ultieme bewijs van macht.”
Kimberly knikte dat ze het begreep.
“Oké, daar zit wel wat in. Maar waarom is verkrachting dan zo enorm afgenomen na de Hervorming?”
“Probeer het je voor te stellen. Stel je voor dat je een vrouw overmeestert, dat je haar zegt dat wat ze ook doet, jij haar gaat neuken, en zij zegt ‘oh graag’, en spreid gewillig haar benen, en pijpt je zelf als je nog niet stijf bent. Of het equivalent voor mannen die door een vrouw verkracht worden, of andere combinaties. Dat geeft je niet meer het gevoel van macht dat je zou krijgen als het slachtoffer gilt en schopt en probeert te ontsnappen.”
“En dat is de ware reden waarom verkrachting, zoals u al zei, erg zeldzaam is geworden. Een van de vele voordelen van de Hervorming.”

Carola kwam weer binnen.
“De dokters bevestigden mijn vermoeden. Niks bruikbaars. Geen vingerafdrukken, dus of hij heeft haar niet aangeraakt, of hij droeg handschoenen. Ze hebben monsters naar het lab gestuurd, maar ik denk niet dat hij huidschilfers zal hebben achtergelaten. En uiteraard ook geen ejaculaat om te onderzoeken. Dat zou veel te makkelijk zijn geweest.”
Kimberly verbleekte.
“Wat? Zegt u nu dat hij niet is klaargekomen? Lieve heer, dat is vreselijk! Hoe kan een man niet …”
“Oh, dat is het niet,” legde Carola vlug uit, “we weten niet of hij is klaargekomen, en Indra heeft denk ik al uitgelegd dat het voor verkrachters daar niet eens om gaat. Maar wat ik bedoelde te zeggen is dat hij een condoom heeft gebruikt. Er zijn sporen van rubber in uw vagina aangetroffen.”
“Een condoom?” fluisterde Kimberly, totaal geshockeerd, “Hij heeft een condoom gebruikt? Waarom zou iemand ooit een condoom gebruiken? Denk hij nu echt dat ik mijn vruchtbaarheid niet reguleer? Waarom gaat hij niet voor de volle ervaring van huid op huid? Een condoom is een belediging voor echte seks!”
“De verkrachter weet wat hij doet. Of zij. U bent gepenetreerd, maar we kunnen niet zeggen of dat door een pik of door een voorbindlul was. Door een condoom te gebruiken heeft hij of zij geen DNA achtergelaten, van voorvocht of sperma, als het een man is. En zelfs geen manier om het geslacht zeker te weten.”

“Bedankt voor uw medewerking, mevrouw Hill,” riep Stephen nog snel, toen hij zag dat Carola zich omdraaide en naar de deur liep, “we wensen u een spoedig herstel, en we houden u op de hoogte als we meer te weten komen.”
Ze sloten de deur achter zich. En toen keerde Carola zich om en duwde de deur weer open.
“Oh, nog één ding, mevrouw Hill. Over uw reisje naar Orlando, komend weekend.”
“Sorry? Wat?”
“Bedankt. Dat is alles wat ik nodig had.”
En met die woorden keerde Carola zich nogmaals om en stapte het ziekenhuis uit. Haar assistenten bleven achter, net zo verward als Kimberly Hill.

Indrukken van een nieuwe wereld

Blijf alstublieft kijken naar Ongewone Seks. Na de reclame zal mevrouw Rover vragen van u, de kijkers, beantwoorden. Bel nu met het nummer op het scherm als u deel wilt zijn van de show!”
De camera zoomt uit, en het scherm wordt zwart. En dan starten de reclames.

Een jong stel ligt in het gras. De camera is gericht op hun innige zoen. Langzaam komt er meer in beeld en zien we hun in elkaar verstrengelde lichamen. Hij haalt zijn druipende pik naar buiten, en een stroompje sperma lekt uit haar kut.
Ik hou zo veel van je,” zegt hij.
En ik van jou,” antwoordt zij, “Ik wil je baby. Ik ga stoppen met mijn vruchtbaarheidsblokkers.”
Maar hoe moet het dan met Hank? Je bent zó dol op zijn pik in je kut!”
En daarom heb ik deze!” zegt een andere man, breed glimlachend, en met een pakje Planned Parenthood condooms in zijn hand.
Het scherm toont nu alleen nog het pakje condooms, en de voice-over zegt:
Planned Parenthood, voor als je zelf wil kiezen wie de vader is, maar wel wil blijven genieten. Het voelt haast net zo goed als zonder!”

Een vrouw dekt de ontbijttafel. De deur gaat open, en een blij achtjarig meisje komt binnen.
Goedemorgen schat! Ben je klaar voor school?”
Ja, mama!”
En heb je genoeg seks gehad? Heb je papa George en papa Ish en papa Ahmed allemaal laten klaarkomen?”
Ja, mama. Ze hebben allemaal in me gespoten. Kijk maar!”
Trots laat ze haar lekkende kutje zien.
Goed zo! Zo zie ik het graag!” glimlacht de moeder, “maar vergeet niet om te douchen als je je ontbijt op hebt.”
De camera volgt dan een bot, die haastig de keuken uitrolt, naar een rommelige kinderkamer. Een voice-over klinkt:
Koop uw wasgoedbot TLL-LB4 nu, en u heeft nooit meer zorgen over vlekken in uw lakens. Tot het einde van de maand geven we extra korting. TTL bots, gemaakt en gegarandeerd door Third Laws Limited. Omdat er niets boven het origineel gaat.”

Een man, op handen en knieën, in een ongemakkelijk uitziende houding op een bed. Een jongen van een jaar of tien bewerkt zijn al dieprode kont methodisch met een zweep, terwijl de man bij elke klap het uitschreeuwt van de pijn. Dan bevriest het beeld, de camera zoomt in op het gezicht van de man, en er wordt een microfoon voor zijn mond geduwd.
Hoe gaat het met u, meneer?” vraag een interviewer buiten beeld, “heeft u pijn?”
Ja natuurlijk,” antwoordt de man vrolijk, “mijn zoon ranselt mijn kont goed af, hij is er echt goed in geworden!”
Maar verder? Hoe is het met uw polsen? Heeft uw zoon u op de juiste manier vastgebonden?”
Oh, ja! Maar dat is makkelijk! Wij gebruiken PlayDom X38 handboeien. Erg zacht van binnen, die zitten altijd prettig. En ik ben dol op het onbreekbare koord waarmee de sleutel er aan vast zit, zodat hij nooit kan vergeten waar de sleutel is.”
En dan zoomt de camera weer terug naar de originele positie, de man en jongen nog steeds bevroren in dezelfde houding als eerst. De scene komt weer in beweging en de zweep slaat weer, met alweer een pijnlijke kreun tot gevolg.

Welkom terug bij Ongewone Seks! Onze dagelijkse talkshow over ongewone seks, exclusief voor Fucks News Network! Hier is uw gast, de enige echte, Fucker Charleston!”
Welkom terug, kijkers,” zegt Fucker, met een brede glimlach, “voor de onderbreking spraken we met mevrouw Candice Rover. Ze heeft ons uitgelegd hoe zij, toen ze acht was, zich heeft voorgenomen nooit meer te neuken met iemand die jonger is dan zij. Ze is nu 32, en houdt zich daar nog steeds aan.”
Applaus uit het publiek.
En we hebben onze eerste beller. Hallo, welkom bij de show! Wat is uw vraag?”
Dag Fucker, ik ben Andy Hercules, uit Ohio. Ik vind dat mevrouw Rover gearresteerd moet worden. Ze zei dat ze twee zoons heeft. Neukt ze echt zelfs niet met haar eigen zonen, enkel omdat ze jonger zijn? Dat is misdadige verwaarlozing, en moet vervolgd worden!”
Nou, Candice. Je hebt Andy gehoord. Ben je het met hem eens, dat je je zoons verwaarloost?”
Uiteraard niet, Fucker! Het klopt dat ik niet met ze neuk. Ze zijn immers jonger dan ik. Maar ik zorg er echt wel voor dat ze heel veel andere vrouwen kunnen neuken. En mannen, uiteraard, jongens, meisjes, alles!”
Maar jouw zoons worden intussen wel door hun eigen moeder geweigerd!” protesteert de stem door de telefoon, “wat vinden zij daar zelf van?”

KLIK
Mam, ik was daarnaar aan het kijken!”
Nou, dan stop je maar met kijken en ga je iets anders doen. Misschien kan je je kleine zusje beffen, of haar je pik laten pijpen. Kijk toch niet naar die droogkloot Charleston, iedereen weet dat zijn shows niet echt zijn. Die vrouw is vast gewoon een actrice.”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 2.5 / 5. Aantal stemmen: 10

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: P.D. Vile

Hoi! Ik ben P.D. Vile. Dat is natuurlijk niet mijn echte naam; die hou ik liever geheim. Ik schrijf al sinds 2019 pedo-erotische verhalen. Meestal in het Engels (voor andere sites), soms ook in het Nederlands voor hier - als vertaling of als origineel NL verhaal. Mijn verhalen zijn fantasie. Fantasie over seks met kinderen doet niemand kwaad. Gebruik alsjeblieft mijn fantasie verhalen niet als excuus om kinderen kwaad te doen! Wil je met me in contact maar liever niet voor iedereen zichtbaar in de reacties op de site? Mijn anonieme en veilige email adres is P.D.Vile@protonmail.com en ik beloof dat ik alle reacties die ik daar krijg vertrouwelijk zal behandelen. Ik probeer ook te antwoorden maar ben niet elke dag online. Sinds kort heb ik ook een "eigen" site, waar ik al mijn verhalen verzamel, zowel in het Nederlands als in het Engels. Op dit moment nog niet compleet, maar daar werk ik aan! Interesse? https://pd-vile.asslr.org/

Eén gedachte over “Afdeling Zedenzaken, deel 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *