Familiebanden – Deel 1: betrapt

4.8
(9)

Door: Cootwriter

Stukje bij beetje kwam het zonlicht steeds voller op haar slaapkamerraam en vulde de slaapkamer meer en meer met scherp helder licht, waardoor Karlijn langzaam wakker werd. Met haar hand kon ze haar ogen amper beschermen tegen het eerste felle licht wat in haar mooie blauwe ogen kwam, maar het wende vrij snel. Ze had heerlijk geslapen en was nu toe aan iets te eten, toen ze naast zich op het kastje naast het bed keek, zag ze dat het al ver na 9 uur was. Ach, wat maakte het uit, het was vakantie en haar vader en moeder waren al weer een tijdje de deur uit om te werken en zij hoefde pas rond 11 uur bij haar vakantiebaantje, wat ze al twee weken deed, te zijn.
Een advertentie in het wijkblaadje zag er wel leuk uit met aardige verdiensten, het ging om het schoonhouden van een huis in de wat duurdere wijk van het dorp waar ze woonde.

Het gesprek met die mevrouw begon eigenlijk niet zo heel goed vond ze, want die mevrouw geloofde haar niet toen ze zei dat ze al 14 was. Op zich niet zo vreemd, want door een groeistoornis, wat resulteerde in een lengte van amper 1.20 meter en een gewicht van net 34 kilo, met een kleine AA-cupje en een strak kontje, zou iedereen zweren dat ze hooguit een jaar of 10 of 11 zou zijn. Op haar school, werd ze hier ook regelmatig mee gepest. In het begin had ze er wel moeite mee, maar bedacht zich dat zij er niks aan kon doen.

In ieder geval heeft ze bij die mevrouw, die zich overigens nadat Karlijn alles duidelijk had uitgelegd, zichzelf opeens heel amicaal als Paula had voorgesteld, een goed betaald baantje gevonden. Na een rondleiding door het hele huis en ondertekenen van een contract-achtig papiertje, kreeg ze een sleutel van de achterdeur en code van het alarm. Dat laatste was wel nodig want het grote huis stond vol met behoorlijk prijzige dingen.

Paula had het wel heel goed geregeld na haar scheiding met een rijke zakenman, het huis, de auto en een leuke bankrekening was wat ze er aan over heeft gehouden. Maar ze kon niet stil thuis zitten en had besloten om haar goed betaalde fulltime baan als consulent te behouden. Paula was een mooie vrouw ergens in de dertig. Slank, blond en een figuur om elke man gek te maken en de kleding die ze droeg accentueerde dat alleen maar.

Karlijn wist dat ze haar 18 jarige broer niet wakker hoefde te maken want die was gewend om heel lang uit te slapen, dus daar had ze ook geen omkijken naar. Richard, haar broer, ging altijd zeer laat naar bed en wilde dan ook niet voor 12 uur gewekt worden. Ze konden redelijk goed met elkaar omgaan, soms water en vuur en soms de beste maatjes, kortom een typische broer-zus relatie. Echt knap was hij niet vond ze. Maar ze had een tijdje terug iets meer gezien dan eigenlijk de bedoeling was, toen hij uit de badkamer kwam, en wat hij daar had hangen was toch wel ver boven gemiddeld. Hij zou daar vast de nodige vriendinnetjes heel blij mee maken bedacht ze.

Een korte douche, even aankleden en naar beneden voor wat ontbijt. Na een bak thee en een broodje kaas, stapte Karlijn op haar fiets en ging naar de andere kant van het dorp naar de “kakwijk” zoals de duurdere straat bekend stond in het dorp. Het was maar 5 minuten fietsen, maar de heerlijke koele wind wat onder haar korte rokje blies voelde heerlijk aan. Dat in combinatie met het heerlijke zonnetje was het een aangenaam ritje geworden. Bij het grote huis aangekomen deed ze de poort van de tuin open, zette haar fiets neer en deed de achterdeur van slot. Tikte de alarmcode in en liep daarna naar binnen. Beetje verbaast was ze wel, want normaal gesproken is het alles behalve opgeruimd in de keuken en woonkamer, maar het zag er nu allemaal picobello uit. Nou ja, dat gaf Karlijn dan weer wat extra tijd om de bovenboel eens een keer goed te doen. Met emmer, doeken en schoonmaakspul liep ze de trap op naar de grote badkamer. Vulde daar de emmer met warm water en toefde naar de eerste slaapkamer, die van Paula zelf, maar zag dat ook daar alles spik en span schoon was, alleen het bed was een rommeltje.

Karlijn pakte de kussen om die even uit te kloppen, toen er uit de kussensloop een boekje viel. Het was wel gelijk heel duidelijk voor Karlijn wat voor boekje dit was gezien de foto die op de cover stond.
“Ach, ik heb toch tijd zat nu”, sprak ze in zichzelf, “eventjes relaxen na niks doen moet kunnen…”. Ze lachte om haar eigen opmerking, maar er was geen woord aan gelogen. Karlijn ging op het, toch nog niet opgemaakte, bed liggen en pakte het boekje waar niet alleen foto’s instonden maar ook wat verhalen. Niet dat die nou zo interessant waren, ze had op internet wel betere en geilere verhalen gelezen.

Ze pakte haar mobieltje en ging naar een geile verhalen site op internet. Al snel voelde ze de nodige tintelingen in haar onderbuikje en automatisch ging haar linkerhand als vanzelf richting haar slipje. Na even over haar slipje heen gewreven te hebben, trok ze het slipje van haar kleine kontje en lag nu met haar linker vingers haar kutje te verwennen. Rokje ook maar uit bedacht ze, ten eerste omdat haar rokje in de weg zat en ten tweede kon het alleen maar vies worden van haar eigen sapjes.
Op haar mobieltje zag ze dat het net half 12 was: “Nou, Paula komt voorlopig toch niet thuis dus ken net zo goed alles uitdoen…”, en voegde de daad bij het woord en gooide haar rokje, shirtje en string naast het bed aan de kant van het raam op de grond. Ze vond het spannend maar ook heerlijk om naakt op het grote bed van Paula geile verhalen te lezen, haar linker hand ging weer terug naar haar heerlijke kale kutje en begon zich heerlijk te vingeren. Eerst met één vinger, maar al snel had ze er een tweede vinger bij nodig. Was al weer een paar maanden geleden dat ze zichzelf bij het vingeren per ongeluk ontmaagd en sindsdien verwende zij haar kutje bijna dagelijks. Ze lag met haar benen lekker open flink in haar kutje te pompen toen ze opeens een geluid beneden hoorde.

“Shit !!, Paula…kut, wat doet die nou zo vroeg thuis”, de paniek sloeg helemaal toe toen ze voetstappen de trap op hoorde komen. Snel dook ze aan de raamkant van het bed en schoof in een moment van verstandsverbijstering onder het bed, bang om op deze manier betrapt te worden. Ze kon nog net haar kleren onder het bed trekken…

“Kom op Richard…of heb je geen zin hihihi…” hoorde ze Paula op de trap tegen een tweede persoon zeggen. De deur van de slaapkamer vloog wagenwijd open en Karlijn hoorde Paula gieren van het lachen “whaaahahahahaa, nooit geweten dat jij zo’n sterke jongen was, je ken me wel heel aan makkelijk dragen, of kost het m’n Richardje meer moeite dan hij wil laten blijken, hihihihi…”

“Hoezo meer moeite, we zijn al bij je bed dus ik kan je gewoon daar op gooien, wie weet heb jij straks wel meer moeite met mijn pik in jouw kut dan je wil laten blijken…” En met een plof werd Paula op het bed gegooid, gelukkig net aan de kant waar Karlijn niet onder heb bed lag.

Karlijn was erg geschrokken van de mannelijke stem, ze herkende die “….dat was…dat was…Richard… m’n broer. Hij en Paula? Ooow shit….”

Ze zag hoe Richard op zijn knieën aan de rand van het bed ging zitten en hoorde hem iets bijna onverstaanbaars mompelen, alsof hij met een volle mond zat te praten. Door het gekreun van Paula wist Karlijn al vrij snel waar Richard zijn mond mee gevuld had, hij was haar aan het beffen. Het gekreun en gehijg wond Karlijn erg op, en ondanks de toch wel gênante schuilplaats maakte het haar ook weer erg geil en automatisch hadden haar vingers haar natte spleetje weer gevonden. Zo te horen deed Richard wel heel goed werk op de kut van Paula want het gehijg en gekreun veranderde in geschreeuw en de woordkeuze die Paula gebruikte was op zijn zachtst gezegd schunnig en tegelijkertijd zeer opwindend te noemen.

Karlijn lag onder het bed hard te pompen in haar eigen kutje en een vreemd gevoel maakte zich van haar meester, ze wilde haar eerste pik proeven, likken en daarna heerlijk geneukt worden. Maar dat kon nu niet, de enige pik die ze nu in beeld had, was de joekel van een pik in de boxershort van haar bloedeigen broer Richard. Het verlangen werd groter en groter en als vanzelf ging haar hand richting de boxershort van Richard die zich nog steeds te goed deed aan de pruim van Paula.

Een heel klein stemmetje in Karlijns brein riep nog dat ze het niet moest doen, maar die andere stem was veel krachtiger en haar hand ging verder en verder richting Richard zijn boxer. Haar vingertoppen raakten zijn dikke paal door de stof van de boxer, en ze merkte door zijn bewegingen dat Richard het had gevoeld. Maar vreemd genoeg ging Richard door met beffen, misschien heeft hij het toch niet gevoeld. En weer ging Karlijn met haar hand richting de vulling in de boxer, en deze keer pakte ze de dikke staaf beet en begon door de stof heen hem langzaam te trekken. Ze had het nog nooit in het echt gedaan, maar had ondertussen er al zo veel over gelezen en op haar mobieltje al zo vaak geile seksfilmpjes gezien, dat ze echt wel wist wat ze moest doen.

“Jaaaaahhhhh vinger m’n kut harrrrrd…….” hoorde ze Paula gillen, ze wist dat Richard nu met zijn vingers de kut van Paula aan het bewerken was en probeerde heel even onder het bed vandaan te kijken, recht in de ogen van haar broer die haar een knipoogje gaf en eventjes zijn tong naar buiten
stak. Karlijn begreep wat hij wilde en trok zijn boxershort naar beneden, even schrok ze van de lengte en dikte van de penis van haar broer, van zo dichtbij was hij echt een monsterpik. Met haar tong gleed ze langzaam over de dikke eikel en likte de eerste druppels voorvocht. Het smaakte verrassend goed en snel had Karlijn haar mond om de eikel van haar broer en zoog er zacht op.

Gezien de bewegingen die Richard maakte kon ze er uit opmaken dat hij Paula weer aan het beffen was, wat overigens ook duidelijk te horen was aan het sletterige gehijg, gekreun en gegil van Paula.

“Mmmjjjaaahhhh….bef me klaarrrrr…..ik wil zo meteen die heipaal van je in m’n kut hebben en dan neuk….je….me….. harrrrrd!!! Kom in muuhhhhh…….ik wil je….NU !!!”

Karlijn voelde hoe Richard zijn pik snel uit haar mond trok en zag dat hij al zijn kleding verder uitdeed. Een paar seconden later leek het wel alsof Paula de grootste jackpot ooit had gewonnen, zo ging ze tekeer:

“AAAAAAAAaaaaahhhhh….wat een PAAAAALLLLLLL……neuk me jongen…..ram die dikke vette neukpaal in m’n geile kut!!
Zo blij dat ik m’n huishoudster vrij heb gegeven, anders had je dit niet kunnen…..doennnnn……OOOOOooooowwww…. FUUUUUCCCKKKKK….naai m’n geile doos…..net als je met je moeder doooeeett…..”

Karlijn lag zich onder het bed hard te vingeren, aan het gedreun op het matras boven haar kon ze er duidelijk uit op maken dat Paula de neukbeurt van haar leven kreeg.

“Met mam???” Ze was te geil om er een normale rationele gedachte aan te geven, “pfffff, nooit geweten dat m’n eigen broertje zo’n heerlijke dekhengst was. Hoor hem eens tekeer gaan, ik zou die lul absoluut nooit helemaal in me kunnen hebben…al zou ik het wel eens willen proberen”.

Met die gedachte deed Karlijn er nog een schepje bovenop en schoof er een derde vinger bij, waardoor haar derde orgasme veel harder aankwam dan dat ze bedoelt had en ze kon het ook niet voorkomen dat een gil uit haar keel kwam.

En opeens was het gedreun boven haar ook weg…

Karlijn wist dat ze door haar te harde kreun betrapt was, haar vingers in haar kutje bewogen niet meer en vol spanning wachtte ze af wat er zou gebeuren.
Zouden Richard en Paula weer verder gaan, of was haar kreun zo duidelijk dat de twee boven haar op het bed wisten dat er een derde persoon in de slaapkamer was. Boven haar op bed keken Richard en Paula elkaar verschrikt aan. Paula omdat ze echt schrok van het geluid, en Richard die wel wist dat Karlijn onder het bed lag en zijn uiterste best moest doen om zijn schrikreactie zo echt mogelijk te laten lijken.

Karlijn hoorde het gefluister boven haar: “Wat was dat, hoorde jij dat ook?”

Het was Richard die schijnbaar goed kon acteren en als eerste op het geluid reageerde.

“Het lijkt wel…”, klonk de stem van Paula enigszins paniekerig, “…het lijkt wel alsof er iemand… onder het bed ligt.”

Vrijwel gelijk schoof Paula naar de kant van het bed, met 2 handen die op het tapijt landen en daarna haar hoofd van Paula wat onder het bed verscheen, en met een verbaasde kreet riep:

“Karlijn??, what the fuck doe jij daar, kom onder dat bed vandaan!!”

Hevig geschrokken dat ze was betrapt schoof Karlijn onder het bed vandaan, naakt dat ze was bleef ze opgepropt op het tapijt zitten, haar gezicht verstopt in haar handen. Ze zat te schudden en te trillen, Paula en Richard hoorden haar hevig snikken:

“Ik…ik…bedoelde het niet zo…ik dacht dat je later thuis zou komen…”,

De woorden waren amper verstaanbaar door de handen die ze voor haar gezicht hield en het ondertussen oncontroleerbaar gehuil.

“Het huis was helemaal schoon…en…en…toen ik boven kwam zag ik jouw boekje met verhalen liggen…en…en toen…”

Paula was ondertussen rustig geworden, ze was eigenlijk al helemaal niet boos, ze legde haar arm troostend om de schouders van Karlijn en sprak in rustige, bijna moederlijke toon: “Rustig nou maar Karlijn, ik dacht dat ik je vrij had gegeven vandaag maar toen wij net binnen kwamen en het alarm al uitstond wist ik eigenlijk al genoeg, dat je in ieder geval geweest was. Dat je hier in mijn slaapkamer onder mijn bed lag, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht.”

Karlijns gehuil verminderde door de kalme reactie van Paula en langzaam liet ze de handen van haar gezicht zakken en keek Paula aan met haar mooie blauwe ogen. Tranen liepen nog over haar wangen, maar ze kon toch een beetje een kleine glimlach op haar mooie gezichtje toveren. Ook Richard zat ondertussen naast haar op de grond, met links Paula en rechts Richard voelde Karlijn zich iets getroost. Ze draaide langzaam haar hoofd naar Richard, van wie zij wist dat hij haar al had gezien en gevoeld toen ze zijn grote pik in haar mondje had.

“Nou…” zei Richard, “nu weet je dus ook van mijn uuhhh geheim…”

“Hoe lang uuhhhh…hebben jullie al wat met mekaar dan” vroeg Karlijn met iets van twijfel, niet zeker wetend of ze het antwoord wel leuk zou vinden.

“Jullie kennen elkaar?” vroeg Paula verbaasd,

“Ze is mijn zusje…” zei Richard enigszins gegeneerd.

Even keek Paula ongelovig de twee aan, liet de laatste uitspraak even bezinken en hervond de kalmte. Paula nam het woord:

“Kom, we gaan eerst even op het bed zitten, want zo de grond zitten we niet echt comfortabel, dan haal ik even wat te drinken van beneden en dan zullen we alles wat je wil weten vertellen…dat is, als jij het wil weten natuurlijk…”

Karlijn knikte met haar hoofd, stond langzaam op en ging, zoals Paula zei, op de rand van heb zitten in afwachting wat Paula te vertellen had over haar en Richard.

Even later kwam Paula met een dienblad de slaapkamer binnen en zag dat Karlijn haar satijnen badjasje aan had, zette het dienblad op het nachtkastje en gaf Karlijn een glas cola:

“Zo, ik weet niet of je dit mag, maar hier knap je vast wel van op”.

Paula kon een bewonderende glimlach niet onderdrukken, wat zag Karlijn er in haar badjas mooi uit, zo onschuldig, zo…jong. Natuurlijk, ze wist best wel dat Karlijn een mooie meid was, maar in spijkerbroek en shirt ziet zo’n meid er toch heel anders uit dan in een sexy badjasje. En daarbij wist Paula wel dat Karlijn er nu helemaal niets onder aan had.

Paula ging naast Karlijn op bed zitten, Richard was op een fauteuil gaan zitten en wachtte rustig zijn beurt af om eventueel iets aan het verhaal van Paula toe te voegen.

“Nou…, waar zou ik eens beginnen. Zoals je weet ben ik 3 jaar geleden van m’n ex gescheiden. Ik moet je er eerlijk bij zeggen dat ons huwelijk nooit veel heeft voorgesteld, hij was altijd druk druk druk met de zaak, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Daardoor raakte ons huwelijk al snel in een sleur met alle gevolgen van dien, praten deden we eigenlijk niet meer met mekaar en 3 jaar geleden besloten we dan ook om er mee te stoppen.
Hij vond het heel vervelend voor mij wat hij mij in zijn ogen had aangedaan en dat het zo gelopen was en dat was voor hem een reden om het huis en auto af te staan. Hij zit nu ergens in een joekel van een appartement in één of andere stad. Hoe dan ook, na verloop van tijd werd het toch wel stil hier in dit grote huis, iets wat je denk ik wel kan voorstellen. Totdat ik wat hulp nodig had in de tuin en Richard anderhalf jaar reageerde op mijn advertentie om eens in de maand wat onderhoud te plegen aan de tuin. De eerste keer dat hij kwam was het bloedheet buiten en al snel liep hij in de tuin zonder shirt. En wees eerlijk, Richard zonder shirt in de tuin aan het werk, bezweet bovenlijf…als ik daar nog aan denk…hihihi.”

Ondertussen zat Karlijn vol interesse te luisteren naar het relaas van Paula, ze vertelde allemaal dingen die ze nog helemaal niet wist, althans niet zo gedetailleerd. Half gedraaid richting Paula, met één been nog over de rand en het andere been opgetrokken langs haar lijfje.

Paula ging na een flinke slok rosé verder:

“weet je wel hoe zoiets er uit ziet voor een alleenstaande vrouw die al een tijd geen actie heeft gehad, ik heb volgens mij de halve ochtend naar hem zitten staren. Ik heb op een gegeven moment m’n bikini aangedaan en ben buiten op een tuinstoel gaan zitten om hem nog beter te kunnen bekijken. En
geloof me, ik zat binnen de kortste keren te soppen in m’n bikini broekje. Om een lang verhaal kort te maken, ik heb hem die middag verleid en we hebben die middag gewoon buiten in de tuin heerlijke seks gehad. Voordeel van zo’n grote tuin dat niemand je ziet, en de buren waren toen toch op vakantie. Nou…en sinds die tijd komt Richard niet eens per maand maar 2 keer per week voor groot onderhoud hmmmmm…”

Paula zag dat het hoofd van Karlijn flink wat kleur had gekregen van haar verhaal, haar ogen daalde wat naar beneden en zag dat Karlijn met haar hand in de opening van de badjas zat en dat ze met haar tepels zat te spelen. Aan de ademhaling van Karlijn te zien, wist Paula dat die lekkere meid al weer
flink opgewonden raakte.
Paula legde haar hand op de schouder van Karlijn en begon haar zacht te masseren, van de schouder ging ze over Karlijns rug. Bij elke wrijf beweging aan de rugkant, ging de voorkant telkens een klein beetje verder open. al snel kon Paula de mooie kleine tietjes zien waar Karlijn met de kleine harde
tepeltjes zat te spelen.
Langzaam boog Paula haar hoofd richting Karlijn en gaf haar een kusje op de wang, eventjes schrok Karlijn hiervan maar keek Paula wel met een opgewonden blik aan. Weer kwam Paula naar voren, weer een kusje op de wang, maar nu dichter naar Karlijns mond toe. Na drie op elkaar volgende kusjes belandde de lippen van Paula op het mondje van Karlijn en hield haar lippen voor een seconde of tien op die plek.
Langzaam opende ze haar mond en liet haar tong langs de lippen van het nu zacht rillende meisje gaan. Karlijn opende voorzichtig haar mond een klein beetje en op het moment dat de twee tongen elkaar raakten was het hek van de dam.
Een lang durend spel van twee tongen in open monden was het gevolg. Strelende handen waren opeens overal op elkaars bovenlichaam te vinden. Ondertussen zat Richard, die het allemaal van een afstandje zag gebeuren, met een stijve paal. Hij wachtte rustig af hoe het verder ging tussen de twee dames op het bed.

Na een minuut of vijf lieten ze elkaar los, keken elkaar aan en schoten in een bevrijdende lach.

“wow, jij kan lekker zoenen…vaker gedaan met een meisje?” vroeg Paula nadat ze uitgelachen waren. Karlijn keek opeens weer wat verlegen naar de grond: “uuhhh…nee, jij bent deeerste…heb wel met jongens gezoend en meer, maar nooit uuhh…”

Langzaam liet Paula de badjas van Karlijns schouders zakken en streelde heel teder en zacht de kleine tietjes van Karlijn, die hier weer met een rilling reageerde. Paula boog voorover en met het puntje van haar tong ging ze over het stijve tepeltje. Na een paar likjes opende ze haar mond en begon heerlijk aan het rechtse tietje van Karlijn te zuigen en te sabbelen. Karlijn kon een kreun niet onderdrukken, ze vond het zo spannend maar ook zo heerlijk hoe Paula dat deed. Ze voelde hoe Paula’s hand over haar buikje naar beneden gleed, en automatisch spreidde ze langzaam haar benen. Het betasten aan haar kutje was overweldigend en ze voelde hoe Paula als een expert haar kutje bewerkte.

“Kom, ga liggen schatje, ik zal je eens laten zien en voelen hoe het is om door een vrouw verwend te worden…”

Weldra voelde Karlijn hoe Paula haar kleine lijfje overal likte, zoende. De likjes kwamen steeds dichter bij haar kutje totdat…aaaahhhhh…de volle mond en tong van Paula haar ondertussen druipende kutje lebberde. Ze kronkelde over het hele bed heen, zo’n sensatie had ze nog nooit beleefd.
Natuurlijk had ze wel een lekker gevoel van haar eigen vingers, maar zoals Paula het deed was toch wel heel anders. Al snel voelde ze de spanning oplopen in haar onderbuik en met een luide kreun kwam ze heerlijk klaar. Paula echter had nog geen genoeg van dit kleine meisje en al likkend draaide
ze zich om en zwaaide één been over het hoofd van Karlijn, zodat haar kale kut nu recht boven de mond van Karlijn hing. Ze liet haar onderlijf zakken, en terwijl zij zich nog steeds tegoed deed aan het heerlijke kleine kutje voelde ze een twijfelende tong voorzichtig langs haar eigen clit gaan.

“hmmmmm…jaaaaa liefje…, zet je mond er op en drink me leeeeeg, jij heb zo’n heerlijk kutje dat ik er zo afgrijselijk geil van ben geworden, lik me asjeblieffff…”

Richard zat in de fauteuil zacht te trekken aan zijn keiharde pik, dit schouwspel hier vlak voor hem was mega opwindend. Het liefst zou hij er bij willen springen en allebei die vrouwen een neukbeurt willen geven, maar hij kon zich nog beheersen en gunde de twee meiden hun momentje.
Het gekreun en gegil van de twee dames op bed volgden elkaar in rap tempo op, en na zeker tien minuten kwamen ze weer uit het standje 69 en gingen nagenietend naast elkaar liggen. Karlijn was nu degene die als bedankje voor deze overweldigende ervaring Paula nog een heerlijke tongzoen gaf.

De twee keken elkaar aan, Paula gaf een knipoog en opende haar mond:

“weet je…volgens mij zit er daar eentje die ook ergens last van heeft. wat denk je, zou hij door ons geholpen willen worden met zijn probleempje?”

Karlijn schoot in de lach:

“noem je dat een probleempje? Heb op video’s pikken gezien die je makkelijk als zodanig zou kunnen betitelen, maar dat ding daar, dat is geen probleempje hoor, dat lijkt mij eerder een probleem…met hoofdletter P hahaha. Ik denk alleen niet dat ik die paal van hem in me kan hebben, ik ben niet zo groot
zoals je gemerkt heb, en tot nu toe heb ik alleen m’n vingers er in gehad hihihi”

“Wat dacht je er van als hij nou eens met die heipaal weer in m’n kut tekeer ging en jij met je heerlijke kutje op zijn mond ging zitten, hebben we allebei plezier van hem. wees eerlijk, zoals hij daar zit vind ik het wel een beetje sneu voor hem, toch? Doen?…”

Karlijn kon niet anders dan enthousiast ja knikken, ze was nog steeds super geil…

Richard kwam langzaam uit de fauteuil met zijn stijve dikke pik recht vooruit richting het bed, waar zijn stuk oudere neukvriendin en zijn jongere zusje op hem lagen te wachten, hij had nu naar zijn eigen mening toch wel lang genoeg moeten wachten. Hij bedacht zich hoe geil en mooi Karlijn haar lijfje
eigenlijk wel was, hij had haar natuurlijk in de afgelopen maanden wel vaker in een bikini of in haar ondergoed zien lopen, en een enkele keer haar vanachter gezien als ze net de badkamer uit kwam, maar zoals ze daar nu lag zag hij haar nu toch als een echte vrouw. Een vrouw in een meisjeslijf
weliswaar, maar geil was ze absoluut. Ja natuurlijk had hij wel eens met haar in zijn gedachten gerukt, sterker nog, hij had zelfs een keertje een stringetje van haar om zijn pik gedaan en er heerlijk zijn sperma in gespoten.
Gek eigenlijk dat ze helemaal niet zozeer op elkaar leken, wat je van een broer en zus toch wel enigszins zou verwachten. Hij, een flink gespierde jongeman met een sixpack waar in het zwembad menig vrouwvolk hem nakeek als hij voorbij kwam, en zijn zus die, zo’n klein en tenger figuurtje had. En nu, nu ligt ze daar naakt op bed, wachtend op hem. Bij die gedachte maakte zijn paal een klein sprongetje.

Hij pakte met beide handen het gezicht van Paula en begon haar te tongen, Paula had ondertussen zijn pik al beet en maakte kleine ruk bewegingen. Ze duwde Richard met zijn rug op het bed en pakte nog even zijn pik en liet haar mond over zijn eikel heen glijden. Vol lust zat Karlijn toe te kijken hoe Paula haar broer lag te pijpen, en haar vingertjes gleden al snel naar haar, nog steeds kletsnatte kutje en begon zichzelf lekker te vingeren.

“en nu wil ik die lekkere geile dikke pik van je weer in m’n kut hebben, laat je zus maar eens zien hoe jij een geile slet als dat ik ben, hard kan neuken”

En met die woorden kwam Paula wat omhoog en ging met haar wachtende kut boven Richard zijn pik hangen. Tergend langzaam liet ze zich op zijn pik zakken, haar ogen wijd open en uit haar mond kwam een soort van oerzucht. Het ritme waarop Paula op en neer bewoog op de geile neukpaal ging beetje bij beetje
sneller. Het geklets van haar kale kut op zijn kale schaamstreek werd, naar mate de kutsappen van Paula over zijn pik naar beneden drupten, steeds harder.

“Karlijn…laat je…befffffen door je…aaaaahhhhh… broerrrrr, ooooow kut wat is die pik lekkerrrrr…harder Rich, stoot fucking harder…woon m’n geile kut uit, en owee als je nu al ga spuiten…”

Karlijn bedacht zich geen moment en ging met haar gezicht naar Paula toe, met haar kutje op de mond van haar broer zitten. Gelijk kreeg haar spleetje een aanval van Richards tong te verduren, ze sloot haar ogen en genoot intens. Paula greep de kleine tietjes van Karlijn en kneedde ze hard en trok zo af en
toe aan de heerlijk geile kleine tepeltjes. Karlijn deed haar ogen wijd open en in een vlaag van pure lust trok ze wild het hoofd van Paula naar zich toe en de twee begonnen met open monden en uitgestoken tongen elkaar te zoenen. De “oooooeeehhhhh’s” en “aaaaahhhhh’s” waren niet meer weg te denken uit de slaapkamer.

“AAaaaaahhhhh bef muhhhhh” gilde Karlijn in pure lust extase uit, “drink m’n kut leeeeegg, je tong is zo fucking lekker, jaaaaahhhhh…”

“oooowww shit jaaaaahh, stoot met die paal diep in m’n geile kut, als je ga spuiten moet je er wel uit…ik wil je zien spuiten op Karlijnnnnn haar…aaaahhhh… gezicht !!”

Richard deed zijn uiterste best om alles zo lang mogelijk te laten duren, maar het lesbische spel wat die twee geile sletten, en hoe die twee hem nu als seks object gebruikten, maakte het voor hem niet makkelijker. Weldra voelde hij zijn sperma opborrelen diep in zijn pik, hij duwde de twee meiden van zich af en stond snel rechtop op het bed, Paula trok Karlijn naar Richard toe en greep de paal van Richard en begon hem af te trekken, met zijn pik gericht op Karlijns mooie gezichtje.

“aaaaahhhhh FUCK!!! ik…ga…nnnjaaaaa…spuitennnnn!!!”

“open je mondje” riep Paula naar Karlijn:” drink het zaad van je broer…laat hem in je mond komen…”

In een waas opende Karlijn haar mond en voor het eerst zou ze de sperma van haar broer in haar mond krijgen, sterker nog, hij was sowieso de eerste die zaad in haar mond zou spuiten. Ze had er tot nu toe alleen over gelezen en er toch wel een negatief gevoel over gehad, maar nu kon het haar niets meer
schelen. Richard kneep zijn ogen dicht en met een harde schreeuw ontlaadde hij zijn ballen en spoot het hete sperma rechtstreeks in het wachtende mondje van Karlijn.
Met het overige sperma op haar gezicht, slikte Karlijn het zaad door. Paula wist niet hoe snel ze met haar tong over het gezicht van Karlijn moest gaan om het restant sperma zelf op te likken. Uitgeput lagen de drie op het bed, hard na hijgend.

“we moeten wel zo naar huis Karlijn, want ma zal verwachten dat wij straks het eten weer klaar hebben staan, anders hebben we ruzie in de tent”

Zijn zusje die langzaamaan weer terug op aarde en in de realiteit belandde, kon hem alleen maar gelijk geven, hoe jammer ze het ook op dit moment vond.
Nadat ze even een korte douche hadden genomen, kleedden zij zich aan en gingen samen op de fiets naar huis. Nagezwaaid door Paula, die in haar satijnen badjasje in de deuropening stond.

“hey Rich… wat bedoelde Paula trouwens toen ze tijdens jullie eerste neukpartij zei dat je haar moest neuken net als je met mam doet?”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.8 / 5. Aantal stemmen: 9

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

6 gedachten aan “Familiebanden – Deel 1: betrapt”

 1. Beste Cootwriter,

  EEN VRAAG

  Ca. (2, 3 jaar geleden stond er op deze site een reeks van 17 verhalen onder de titel “Familiebanden”.
  Net als alle andere verhalen Ik heb die reeks gekopieerd en als txt-bestand opgeslagen op e3en USB stick.
  In deel 6, herinner ik mij, klopte het verhaal niet en heb de oorspronkelijke serie niet meer verder uitgelezen.

  Later heb ik op een andere site (Opwindend.Net) een reeks verhalen gevonden onder dezelfde titel, nu met 20 afleveringen, geschreven door: “Coot”.
  De door- en terugverwijzing is prettig.
  Dit verhaal klopte naar mijn mening wel,.al wijkt het af en toe van de oorspronkelijke reeks van 17 verhalen.
  Ik wil graag weten welke verhalenreeks de juiste is. De 17- of 20-delen versie.
  Bij voorbaat dank en vriendelijke groet,

  1. in principe zijn beide de juiste.

   Echterrrrr, zoals iedereen weet heeft opwindend.net de leeftijdsgrens op 16 gezet, alles wat daaronder beschreven wordt is op die site taboe. De complete saga van 20 delen op opwindend.net is wel de originele door mij geschreven, maar altijd met de bedoeling erachter dat de hoofdpersoon (Karlijn dus) veel jonger is dan op opwindend.net toegestaan is. Toen ik een jaar of 2, 3 geleden op seksverhaaltjes.nl kwam heb ik dan ook besloten om de originele verhalenreeks voor een groot deel aan te passen naar de leeftijden die in eerste instantie bedoelt was, dus in plaats van een Karlijn van 23 met een lijf van 16 (om dus zeker van plaatsing te zijn op die site), werd het dus een Karlijn van 14 met een lijfje van 10 (op een verhalensite waar ik zeker van was dat de lezers die leeftijd zeker konden waarderen). Dus nogmaals, de verhalenreeks op opwindend.net was misschien wel de eerste uitvoering die online kwam, maar het originele idee voor dit verhaal het ik dus destijds moeten laten varen en kon ik pas een 2, 3 jaar geleden eindelijk daadwerkelijk gebruiken op seksverhaaltjes.nl.

   Coot en Cootwriter zijn allebei pseudoniemen van mij. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat er dan in deel 6 naar voren kwam wat niet klopte, dan zou ik dat nog eventueel aan kunnen passen.

   ik hoop hiermee je vraag te hebben beantwoord.

   1. overigens zijn er inderdaad wat andere aanpassingen gedaan. Zo had je bijvoorbeeld ene Willem die met zijn kleindochter in de B&B kwam in deel 17 in de opwindend.net versie, die wordt vervangen in deel 12 op deze site door Coot (jep, ikzelf hahaha). In de originele versie heb je ook in deel 13 een extreem seksfeest die ik in deze versie er uit heb gelaten. En zo zullen er ongetwijfeld in vergelijking met elkaar wat dingen verandert zijn, bewust….

   2. Beste Cootwriter.
    Kostte even tijd om uit te zoeken maar vond het volgende:
    Deel 5 ‘Een nieuw onderkomen’ begint op dezelfde wijze als halverwege deel 4 (Citaat: Normaal gesproken zou Henk al lang….) en blijft tot het einde gelijk.
    Dit vond ik verwarrend.
    Deel 6 ‘Verhuisklaar Maken’ sluit naar mijn gevoel beter aan op deel 4 ‘Samen Met Pap Naar Duitsland’.
    M.vr.gr.
    René

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *