In Groep 8 op Kamp

3.6
(16)

Door: B.W. Onder

Hoi, ik ben Leandra en 13 jaartjes oud. Ik zit nu op de Havo en ik vind er niks aan. Groep acht van de basisschool was veel leuker. We hadden goed contact met elkaar en op kamp gaan was het hoogtepunt. Op kamp begint mijn verhaal. Dat was dus vorig jaar.

We gingen naar Ameland en sliepen als meisjes en jongens apart van elkaar. We sliepen in stapelbedden en er stonden er twee in een schot. Ik sliep met mijn bestie Sanne, Karen en Elsbeth. Ik sliep beneden en Sanne ook. We besloten met de vier meiden de bedden aan elkaar te schuiven.

De eerste dag gingen we naar het strand. Het was zonnig en we legden onze lichamen op het zand in de zon. Ik durfde het water niet in vanwege de kwallen. Na het eten deden we zeskamp en om 23.00 uur werden we geroepen voor de nachtwandeling. Na die wandeling was ik moe. Wie naar bed wilde gaan mocht dat doen en wij beslisten met zijn vieren om te gaan douchen en daarna onder de lakens te schuiven.

Sanne trok haar nachtshirt aan en draaide zich af om haar naaktheid te verbergen. Karen en Elsbeth waren ook samen en douchten in één douchehok. Zij kenden elkaar naaktheid waarschijnlijk al beter dan Sanne en ik. Wat zich in de bovenbedden afspeelde weet ik niet. Er was veel gestommel en veel gegiechel.

Sanne en ik vielen al snel in slaap. Een tijdje later voelde ik een hand op mij. Het was Sanne. Terwijl ze sliep streelde ze over mijn armen. Dat was erg lekker. Toen zij onder mijn dekens ging, nou ja, open slaapzak, kreeg ik het idee, dat ze niet sliep.
“Slaap je?” Ik kreeg geen reactie. De hand van Sanne ging weer omhoog en ging naar mijn buik en toen……naar mijn borsten.
“Nee, ik ben wakker,” zei een fluisterende stem. Toen wist ik, dat ze het bewust deed.
“Wat doe je?” Sanne schoof naar mij toe en kuste mij op de mond.
“Ik heb zin in iets spannends.” Haar handen gingen onder mijn nachtshirt en raakten mijn buik. “Vind je het erg?”

Ik zei niets. Het was nieuw voor mij. Niemand had dit ooit gedaan, alleen ikzelf en ik vond het megalekker als ik het zelf deed. Mijn buik spande zich, ja mijn hele lichaam en mijn adem stokte. Haar adem kwam dichtbij, ik voelde lippen op mijn lippen en handen die omhoog schoven over mijn buik. Ik beantwoordde haar zoen en opende mijn mond. Ik was gespannen en had geen zin om dit spannende spel te onderbreken. Ik zag haar handen iets omhoog komen en landen op mijn rechterborst, toen de linker en weer de rechter. Mijn tepels sprongen als een bezetene rechtovereind.

Onze tongen vonden elkaar. De handen verlieten mijn borsten en ik vond het zo jammer. De handen trokken Sannes eigen nachtshirt over haar hoofd. Ze dirigeerde haar borsten richting mijn mond. Ik snapte haar boodschap en nam haar linkerborst in mijn mond en zoog er hard op. De tepels van Sanne groeiden in mijn mond. Wat was ze mooi en wat durfde ze veel. Ik durfde mijn shirt niet uit te doen.

Onze borstjes waren hard en natuurlijk niet zo groot. Ze waren supergevoelig. We zeiden geen woord, om de meisjes boven ons niets te laten merken. De borsten van Sanne smaakten heerlijk en toen ik ze uit mijn mond liet glippen, maakte dat een smakkend geluid. We stopten even en moesten erg lachen. Het schudden van het lachen liet onze tietjes ook schudden. Dat was een prachtig gezicht. Opnieuw schoten we in de lach. De hand van Sanne ging naar beneden naar mijn buik en nog verder. Mijn slipje werd iets opgetild en er gingen handen door mijn haartjes. Een vinger ging van onder naar boven door mijn spleet. Natuurlijk had ik dat zelf vaker gedaan, maar dit voelde zo goed. Mijn ademhaling was snel. “Jij ook bij mij”. Ik deed het. Dat de meisjes boven ons niets in de gaten hadden moest een wonder zijn. Minuten lang streelden we elkaar en proefden elkaars adem. Steeds sneller ging onze ademhaling en zachte kreuntjes verlieten onze mond. Toen het kontje naar mij toe bewoog, voelde ik dat Sanne klaarkwam. Het duurde nog wel een minuut toen ik mijn kontje omhoog gooide ten teken dat ik klaarkwam. We zoenden en bleven zo liggen. We vielen in slaap. Elke nacht op kamp deden we dit.

Nu zit op de Havo in een jongensklas. Jongens zijn zo simpel en grof in de mond. Luuk zit nu, tijdens Frans, naast mij. Die is trouwens rustig en doet niet zo stoer. Hij is best lief. Wat zou ik graag hebben, dat iemand mijn borsten streelde. Ik zag zijn handen op de rand van de tafel en ik bewoog bewust naar hem toe.
“Wat is dat in jouw etui?” Ik liet mijn rechterborst op zijn hand landen en hoopte, dat hij die hand niet weg zou halen. Hij deed het toch, waarschijnlijk geschrokken. “Niet doen! Laat die hand liggen!” Hij legde de hand weer op de randen ik legde mijn borst er weer tegenaan. “Beweeg!” Hij deed het. Het voelde zo goed. Niemand die ook maar iets zag. Het liefst was ik met hem weggegaan. Om mijn genot te vergroten riep ik: “Omdraaien!” Luuk begreep het, draaide zijn hand om en kneep in mijn tietjes. Het was geweldig. “Afspreken?” Luuk knikte.

Na schooltijd hebben we samen huiswerk gemaakt bij mij op de kamer. Nou ja, hij heeft mij overal gevoeld. “Eerste keer?” Luuk knikte.
De volgende dag stonden alle meisjes bij elkaar en ik besloot het erop te wagen. “Zeg meiden, zijn jullie borsten al openbaar kunstbezit en hoe voelen ze?” Een paar meiden trokken iedereen mee naar buiten in een hoek achter school. Daar hebben we elkaar verteld wat iedereen al gedaan had en dat er maar één was, die de aanraking niet zag zitten en het gênant vond. Iedereen vindt het megalekker. Niemand doet er moeilijk over. Jongens en meisjes mogen ze voelen, behalve Soraja: “Het mag niet van het geloof”.

Dus jongens en meisjes: als je het netjes vraagt en het een beetje verborgen is, mag je ze altijd aanraken, nou ja, niet in een bepaalde week.
O wat zijn borsten lekker en ik zo blij met ze. Maar zo geweldig als met Sanne heb ik het nog niet gehad. meisjes onder elkaar!

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.6 / 5. Aantal stemmen: 16

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

7 gedachten aan “In Groep 8 op Kamp”

   1. Deel 2 ziet niet in mijn mail. En P.D. Ville heeft hier niks mee te maken. Het is zijn website niet. Ik neem aan dat de lage beoordelingen en de opmerking over zijn laatste verhaal ook van jouw zijn. Je hebt de verkeerde te pakken, joh.

   2. Zoals “Redactie” (de beheerder van deze site) al zegt, dit is niet mijn website. Ik schrijf verhalen en stuur ze in, en dan worden ze geplaatst als de beheerder daar tijd voor heeft, en/of als hij het een geschikt moment vindt.

    Ik snap dat het de laatste tijd lijkt alsof het mijn site is, omdat alle recent geplaatste verhalen van mij zijn. Maar dat is echt niet mijn schuld. Ik kan er ook niks aan doen dat er geen andere schrijvers dingen insturen. (Ja, ik kan zelf ook stoppen met insturen, maar dan zou er de afgelopen weken dus helemaal niks nieuws zijn geweest).

 1. In mijn stoutste fantasie ben ik Sanne…

  Wat een heerlijke belevenis en zo tof dat je dit met ons gedeeld hebt. Ik hoop op nog meer belevenissen.

 2. Lekkere fantasie hoor. Ik probeer me voor te stellen hoe het verder gaat. Een klas vol pubertjes die elkaar gaan ontdekken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *