Judith, Amber en ik

4.8
(21)

Door: Cootwriter

Dit verhaal is een fantasie op verzoek van Grootvader

Het begon allemaal een paar maanden geleden. Mijn oudste dochter Judith belde me met de vraag of de meiden weer een weekend bij ons konden verblijven. Ze klonk triest, verdrietig, en toen ik haar vroeg om nu toch maar eens een keertje eerlijk te zijn tegen haar vader, kwam het hoge woord er uit. Judith en haar man zaten in een huwelijkscrisis en zagen geen andere mogelijkheid meer om het te redden, het was voorbij na 12 jaar. Judith had het zo lang mogelijk uit gehouden met hem, al was het maar omwille hun twee dochtertjes Amber van 10 jaar oud, en Sanne van 8 jaar oud.

Natuurlijk had ik de nodige signalen wel opgemerkt, en ik had er al vaker naar gevraagd en elke keer weer was het antwoord “het komt allemaal wel goed, pap”, en daarmee was de kous weer af voor dat moment. Ik was, hoe raar het ook klinkt, eerlijk gezegd wel blij dat ze nu eindelijk eerlijk was over de situatie. Erger nog, ik was zelfs op de één of andere manier opgelucht dat ze nu eindelijk bij die overspelpleger weg ging. Want dat was de belangrijkste reden dat het al een aantal jaren niet meer zo soepeltjes verliep in hun huwelijk. Meneer dook regelmatig het bed in met zijn secretaresse, en het zou me niks verbazen als hij ook met zijn vrouwelijke cliënten de nodige tijd in bed doorbracht. Hij was er op gegeven moment zelfs open en eerlijk in, dat moest ik hem wel nageven. Of ik het met heel die situatie eens was, dat hij zijn lul in andere vrouwen stak terwijl hij ook nog een vrouw en kinderen thuis had zitten, nee natuurlijk niet. Was trouwens wel de reden dat Judith best wel vaak de meisjes bij ons liet logeren, en soms zelf ook een weekend bleef.

Nee, ik zal eerlijk zijn…ik vond het absoluut geen straf om Judith en haar meisjes in de zomermaanden op logé te hebben. Ik heb dan misschien geen zwembad in de tuin, maar wel een perfect gemaaide grasmat waar de dames op de hete zomerdagen in bikini uitgebreid lagen te zonnen. Ik heb mijn ogen die momenten echt wel laten werken om al dat moois te aanschouwen. Judith was voor haar leeftijd, 36 jaartjes jong, echt nog wel een machtig mooie verschijning. Soms vroeg ik me wel af of zij, in navolging van haar man, soms ook niet het bed in dook met andere mannen. Maar zo hadden wij haar niet opgevoed, nooit iets doen uit rancune, dat maakt het nooit beter.

En die dagen dat zij, Amber en Sanne dan in het gras lagen bleef ik vaak op een kleine afstand in mijn luie strandstoel stiekem gluren vanachter mijn krant vandaan. Aangezien Amber een evenbeeld was van haar moeder op dezelfde leeftijd, kwamen de herinneringen bij mij naar boven hoe Judith en ik dingen deden die niet behoorden te gebeuren tussen een vader en een dochter van toen 10-11 jaar oud. Eén en ander was destijds het gevolg van gebeurtenissen bij een vriendinnetje van Amber die bij haar thuis met de vriend van haar moeder seks had. Die moeder kwam er achter en het vriendinnetje was opeens zomaar van school verdwenen. Judith kwam bij mij met vragen over hoe en wat seks eigenlijk was. Van het één kwam het onvermijdelijke andere, Judith en ik hebben zeker een anderhalf jaar een incestueuze relatie gehad voordat mijn vrouw er achter kwam. Mijn vrouw heeft logischerwijs destijds er een behoorlijk drama van gemaakt, ik ben flink door het stof gegaan en alle schuld op mij genomen en daar was de zaak mee afgedaan. Natuurlijk moest ik nu dus wel goed uitkijken dat òf Judith òf mijn vrouw, haar moeder dus, mij niet betrapten. Vooral mijn vrouw was dan wel het grootste risico, die zocht overal wel iets achter en wist dan met veel bombarie er een punt van te maken. En als ik ergens geen zin in had of heb, dan is het wel een tirade van mijn vrouw, omdat ik dan bijvoorbeeld mij weer op mijn eigen dochter zat te verlekkeren.

Twee uurtjes later stonden ze voor onze deur, Judith, Amber en Sanne. Ieder met een eigen koffer met hun eigen eerste behoefte aan kleding er in. De meisjes waren zoals altijd vrolijk en uitbundig, en stormden het huis in om eerst hun oma te begroeten en daarna de spelletjeshoek in te duiken. Judith en ik keken hun na, en daarna liet Judith haar koffer op de grond vallen en stond mij met tranen in haar ogen aan te staren. Ik opende mijn armen en zij zocht en vond een veilige plaats om haarzelf even te laten gaan. Als er één ding is waar ik absoluut niet tegen kan, is wel het zien van verdriet van mijn eigen dochter, dat gaat door merg en been. Ik liet Judith even uitrazen, sommige dingen moet je gewoon even laten gebeuren, dus in dit geval veel tranen en veel gevloek en gescheld over de gehele situatie.

Na een minuutje of vijf nam ik haar mee de woonkamer in waar mijn vrouw gezellig met de twee meisjes aan het knutselen was. Het was prachtig weer, dus ik nam Judith mee naar buiten voor een lekkere bak koffie. Ze keek me wat langer aan met haar mooie groene ogen:

“Pap…., ik weet niet hoe hard ik je kan bedanken voor al die keren dat je mij heb geholpen, of hoe vaak jullie de meisjes hier hebben opgevangen. Als er ook maar een manier is om je te bedanken, laat het me maar weten…”

En gelijk nadat ze dat gezegd had, drukte ze haar lichaam tegen me aan om me een stevige knuffel te geven. Haar brunette haar rook lekker, haar boezem die ze tegen mij aandrukte voelde hemels, en ik kon het niet laten om haar een tikje op haar strakke kont te geven. In gedachten had ik al een antwoord klaar, ik wist heus wel een manier voor haar om mij te bedanken, of mijn vrouw daar blij mee zal zijn….denk het niet.

“Lieverd, je weet dat je hier altijd mag komen. Of het nou om logeren gaat of om een middag lekker te zonnen, je bent altijd welkom.”

“Ja…dat van dat zonnen had ik ondertussen wel begrepen hihi, denk je nou echt dat ik je niet heb zien gluren de afgelopen tijd? Eerlijk gezegd vraag ik me soms wel eens af, hoe is jullie huwelijk? Hebben jij en ma nog wel eens uuhh….je weet wel wat ik bedoel hihi…”

“Het was echt niet mijn bedoeling dat je mij heb zien kijken haha, neem dat maar van mij aan, want als jij het gezien heb dan is de kans groot dat je moeder het ook gezien heeft, die ziet alles namelijk. En als antwoord op jouw vraag, ja je moeder en ik hebben nog steeds seks met mekaar. Niet meer zo uitgebreid of lekker als vroeger, maar meer een beetje als verplicht nummertje hahaha…. Of was dat weer teveel informatie van je ouwe vader…”

“Nee hoor pap, ik ben blij om te horen dat jullie mekaar nog weten te vinden, en het idee dat jij mam verwend met wat er in je broek zit….ik denk dat ik maar even niks meer moet zeggen hahaha….”

Ik had mijn hand weer op haar achterwerk, en ik trok hem deze keer niet terug maar liet mijn hand even op haar heerlijke kont rusten en onbedoeld, of juist wel natuurlijk, kneedde ik haar derriére. En weer kwam ze even tegen mij aan staan voor een knuffel, alleen deze keer wreef ze haar lekkere boezem wat uitgebreider tegen mijn lijf aan. Stond ze mij nu te verleiden? Als proef op de som gaf ik haar een kusje in haar nek, maar niet voordat ik zeker wist dat mijn vrouw het niet kon zien. En nog een kusje, de kusjes werden beantwoord in mijn nek, mijn kusjes gingen langzaam van nek naar haar wangen, steeds dichter naar haar mooie mond. Ook zij begon mij steeds meer kusjes te geven, totdat we beiden op het onvermijdelijke punt stonden om de kusjes op elkaars mond te gaan geven. Daar ging haar mond langzaam open, mijn mond ging open…daar raakten onze tongen elkaar, en alsof we nooit anders haddengedaan stonden we opeens te tongzoenen alsof we jonge tieners waren die het voor de eerste keer deden.
Maar in mijn achterhoofd gingen wel de nodige alarmsignalen af, want wie weet stond mijn vrouw nu bij het raam en had ze misschien alles wel zien gebeuren. Na een minuutje trok ik terug en keer gelijk angstig naar het huis en zag gelukkig dat mijn vrouw vanuit die hoek nooit wat gezien kon hebben. Ook Judith keek mij nu wel met een soort van schuldgevoel in haar groene ogen. Was het wel eenblik van schuldgevoel of vergiste ik me nou en was het meer een blik van lust. De teerling was geworpen, er was geen weg terug na deze heerlijke tongzoen, iets wat niet zou moeten gebeuren tussen vader en dochter. Maar dat het lekker was, dat stond als een paal boven water.

We moesten weer naar binnen, mijn vrouw had de lunch al weer klaar staan en de meisjes wilden graag hun knutselwerk aan hun opa laten zien. Zodra ik binnen kwam, werd ik overvallen door Amber die als een aapje aan mijn lijf ging hangen, en ik haar met mijn hand onder haar kontje moest ondersteunen, dat was voor mij het eerste contact, en zeker niet het laatste contact, Ik kan mij heel erg vergissen, maar het voelde even aan alsof Amber haar kontje harder op mijn handen drukte en zelfs een beetje met haar kontje wiebelde. Judith zag dit allemaal met een grote glimlach aan, het was mooi om haar nu even te zien lachen na al het verdriet.

Die middag ging mijn vrouw naar haar bridge clubje in het bejaardenhuis twee dorpen verderop, dat doet ze elke vrijdagmiddag en dan blijft ze daar ook eten. Dat gaat al zeker een aantal jaren zo, het is haar hobby en dat gun ik haar wel. Betekende wel dat ik een middag voor de boeg had waar ik mijn ogen weer flink de kost kon geven. Ik zat al in mijn tuinstoel toen eerst Sanne en daarna Amber naar buiten gerend kwamen met badlaken en stripboeken, wat zagen ze er toch sexy uit in hun bikini’s, vooral bij Amber kon ik toch wel zien dat ze wat gegroeid was op bepaalde plekjes. En het viel me iets later pas op dat Amber een bikinistringetje aan had, wat haar kontje supergoed liet zien. Nee, natuurlijk had ze nog geen flinke vulling in haar topje zitten, maar die kleine tietjes ten grootte van een kleine kiwi’s waren overduidelijk te zien en veroorzaakten toch wel wat reuring in mijn korte broek.

En toen kwam Judith naar buiten, een lijf van rond de 1 meter 75 lang gehuld in een zwarte bikini met in het topje een stevige C-cup en een kontje om de vingers bij af te likken. Geen brede heupen ofzo, maar een heerlijke slanke kont. Ze keek me weer aan met haar mooie groen ogen en ging daarna tussen de meisjes in liggen. Daar lagen drie perfecte kontjes op een rijtje, twee taboejong, en de middelste niet minder taboe vanwege de geile gedachten die ik had over mijn eigen dochter.

Het voelde als maar heel even, maar schijnbaar had ik mijn ogen toch wat langer dicht gehad dan ik dacht. Judith was ondertussen op een tuinstoel naast me komen zitten en wreef zacht over mijn arm.

“Pap….mag ik je wat vragen…ik waarschuw wel, dat je het misschien uuhh…ongepast vindt…maar vindt je mij nog sexy?”

“Schat….je weet wel beter, dat wat wij net voor de lunch deden moet toch wel genoeg zeggen dacht ik zo…”

Ze reikte met haar armen achter haar rug en ontdeed zich van haar topje waarna haar stevige cup C tieten de vrijheid kregen. Ik kon mijn ogen niet geloven dat mijn dochter stripte voor haar eigen vader. Haar tepels stonden stijf naar voren, haar handen zag ik over haar lijf heen glijden en haar eigen borsten omvatten en kneden.

“Soms he pap, soms had ik de gedachte dat ik niet goed genoeg was voor m’n man, en dat hij daarom vreemdging. Maar na onze tongzoen van vanmorgen en jouw eerlijke antwoord nu net….voel ik me weer op en top vrouw.”

Ze pakte mijn rechterhand en legde die op haar linkerborst, ik begon gelijk haar heerlijke tiet te kneden en naam daarna haar tepel tussen duim en wijsvinger en trok er zachtjes aan. Een kreun ontsnapte uit haar mond.

“De meisjes zijn nog wel even bezig in hun stripboeken… zullen we even naar binnen gaan pap?”

Ik gaf geen antwoord, en liet me als een soort van zombie mee naar binnen trekken door mijn dochter. We waren nog maar amper binnen of Judith had haar mond al weer op de mijne, en haar handen logen er niet om wat ze in gedachte had. Ze trok met haar handen mijn korte broek van mijn kont en gaf mijn, ondertussen weer half stijve lul, de vrijheid. Ze ging gelijk door haar knieën en nam mijn lul in haar mond en begon me heerlijk te pijpen. Incest mocht dan wel zwaar verboden zijn, maar op dit moment interesseerde het me geen ene fuck of het illegaal was of niet. De mond van mijn 36-jarige brunette dochter voelde als de zevende hemel. En haar pijp technieken deden mij echt afvragen waarom haar vent haar in de steek had gelaten. Toch zenuwachtig keek ik elke keer door het raam naar buiten om te zien of de meisjes er nog lagen. Dat deden ze nog wel, maar ongemerkt bleven mijn ogen op het kontje van Amber gericht. Het veroorzaakte wel dat ik met mijn onderlijf mijn stijve lul harder in de mond van Judith stootte, die dit weer opvatte als signaal om mij nog dieper en harder te pijpen. Ik geef toe, het gevoel van de mond van Judith om mijn pik, en het beeld wat ik had van haar dochter Amber in onze achtertuin, was teveel om het nog langer dan hooguit een minuutje of drie vol te houden. Met beide handen hield ik het hoofd van mijn dochter Judith vast en ontlaadde mijn ballen in haar mond, en dat terwijl ik naar buiten keek naar het heerlijke kleine kontje van Amber in dat rode bikini stringetje…

“Tering, Judith….wat hebben we gedaan, begrijp me goed het was echt heel lekker maar….zo verschrikkelijk fout. Wat als Amber of Sanne nou binnen was gekomen…”

“Geen zorgen pap, ik wilde dit zelf doen, zie het als bedankje voor alle goede zoregen van de afgelopen tijd. En voor wat betreft de meiden….volgens mij had jij je ogen naar buiten gericht, en het zal me niks verbazen als het op Amber was… Heb ik gelijk of…?”

Ik voelde hoe mijn hoofd gevuld werd met bloed, rood van schaamte moest ik inderdaad wel toegeven dat het aanblik van Amber’s kontje mij harder liet klaarkomen dan dat Judith had verwacht.

“Ik zou het helemaal snappen als je nu gelijk je koffers zou pakken en met de meisjes ergens anders onde4rdak zou zoeken…”

“Waarom pap, alleen vanwege het feit dat je naar Amber stond te kijken? Denk je nou echt dat ik de afgelopen tijd blind ben geweest? Ja, ik zag je naar mij gluren, maar ik zag ook hoe vaak jij naar Amber en Sanne zat te gluren. Dat het fout is, tja…daar hoeven we geen eindeloze discussie over te voeren. Maar weet je pap, ik heb liever dat jij naar hun kijkt en er eerlijk voor uit komt,dan dat je het allemaal in het geniep doet en misschien later voor grotere schade zorgt. En als ik terug denk aan hoe je mij behandelde toen ik Amber’s leeftijd was, dan weet ik dat ik niet bang hoef te zijn dat jij Amber of Sanne iets ergs aandoet.”

“Dank je voor je begrip, niet dat het allemaal veel beter maakt, maar ik ben blij dat je het zo opvat.”

Met haar tong likte ze nog snel de laatste druppel sperma van mijn eikel, en stopte daarna mijn lul weer in mijn korte broek. Stond op en luiep weer naar buiten alsof er helemaal niks was gebeurt in de bijkeuken. Ik pakte een biertje uit de koeling en volgde Judith naar buiten en ik ging weer op mijn tuinstoel zitten. Judith was weer tussen haar meisjes gaan liggen en ze keek me op een zeer uitdagende manier aan. Ik zag haar hand wat omhoog komen en ze zwaaide eventjes naar mij, daarna zakte haar hand en landde op het kontje van Amber. Daar was ik getuige van hoe mijn dochter Judith mij weer op zat te geilen door over het heerlijke kontje van haar dochter te aaien. Amber liet het haar allemaal welgevallen, ze was op dat moment even te druk met haar stripboek. Judith keek me nog even lachend aan en trok daarna haar hand terug.

Een uur later was mijn vrouw weer terug en begon ze zo goed als gelijk maar aan het avondeten, er waren nu immers extra monden te vullen.
Ze had voor het weekend een uitje staan met haar zus, maar wilde dit toch maar afzeggen vanwege Judith en de meisjes. Maar Judith stond er op dat oma gewoon moest doen wat ze eigenlijk al van plan was, en dus bracht ik de volgende ochtend mijn vrouw naar het station in de wetenschap dat zij pas de volgende avond weer terug zou zijn.
Snel reed ik terug naar huis waar ik Judith in de keuken aantrof met een heerlijk vers gezette bak koffie.

“De meiden zitten even in bad, hoop dat je dat niet erg vindt.”

Met een knipoog liep ze daarna langs me heen en kontwiegend liep ze van me vandaan.

“Je mag wel even gaan kijken hoor, of hou je liever mij gezelschap hihihi”

Ik stond nu echt in dubio, m’n mooie dochter deed nu twee voorstellen die mij allebei wel aanstonden.

“Hoe lang zitten ze al in bad?”

“Nog maar net, en hun kennende blijven ze er nog wel een uurtje in …hoezo hihihi”

Ik liep gelijk naar haar toe en greep haar vast. Ze wist dat dit zou gaan gebeuren want ze verzette zich totaal niet, sterker nog, ze duwde haar geile kont alleen maar harder tegen me aan. Wild trok ik haar shirt over haar hoofd en ontblootte zo haar heerlijke borsten, en gelijk nam ik een tepel in mijn mond en zoog er hard op. Kreunend van genot onderging ze mijn aanval op haar lijf.
Mijn handen waren overal over haar lijf, alsof ik al in geen maanden seks had gehad.
Judith ging op de grond liggen en trok haar jurkje en slipje uit, een prachtig kaal geschoren kutje kwam in beeld, dat was jaren geleden dat haar kutje had gezien, toen was ze nog klein zoals Amber en Sanne nu zijn. 25 jaar om precies te zijn, zo lang had ik het kutje van mijn eigen dochter niet meer gezien. Nu ligt ze voor me op de grond als volwassen vrouw zijnde, haar vader te verleiden.

“Kom pap, ik weet hoe graag je me wil, neuk me met die heerlijke pik van je, ik wil je zaad in me hebben…”

Gewillig als ik was knielde ik voor haar neer, opende haar benen wijd voor me en richtte mijn stijve geslachtsdeel op haar openstaande kut. Langzaam schoof ik he er in, met als effect dat Judith mij met haar groene ogen vol lust aankeek.

“Doe ’t pap, schuif die lekkere neuklat in me, en neuk verdomme je dochterrrrr…..”

Ik probeerde nog enigszins me in te houden, maar dat wellustige lijf van mijn dochter was de oorzaak dat ik als een bezetene mijn lul in haar begon te pompen. Zij reageerde hierop door hard te kreunen en te hijgen en met haar bekken hard terug te stoten. Als de meisjes nu uit bad zouden komen en de woonkamer in zouden stappen, zouden ze getuigen zijn van een geile incest neukpartij die ze nooit meer uit hun gedachten zullen krijgen. Maar Judith en ik waren helemaal niet zo mee bezig met de gedachte dat we het risico zouden lopen dat de meisjes, of in ieder geval één van de meisjes, opeens in de woonkamer zouden staan. Hard beukend neukte ik Judith tot meerdere orgasmes, iets wat bij mijn eigen vrouw al jaren niet meer lukte. Wat dat aangaat was ik wel blij dat ik al wat op leeftijd was, en dat mijn ballen wat meer moeite hadden om tot een snelle uitbarsting te komen. Ik kon Judith daarom ook lang neuken, in meerdere standjes, totdat ik zwaar hijgend mijn ballen in haar kut kon legen en mij daarna uitgeput op haar liet zakken.

We hoorden een hoop gegiechel en het water spatteren in de badkamer, wat voor ons een teken was om even de veroorzaakte bende op te ruimen en ons daarna naar de badkamer te begeven waar Amber en Sanne de nodige pret hadden. Ik moet toegeven dat Amber heel erg lijkt op Judith toen die net zo oud was. En nu ik Amber zo naakt in het bad zag liggen naast haar zusje, kreeg ik ondanks dat ik net Judith hard geneukt heb, weer een stijve. Iets wat niet ongemerkt bleef bij mijn dochter, en ook Amber was het opgevallen dat mijn korte broek opeens toch wel een dikke bobbel bevatte.

“Opa…heb je nou een stijve pielemoos? “

“Amber, dat soort dingen zeg je toch niet tegen opa…”

“Ow sorry opa, sorry mama. Maar ik zie het toch?”

Ik probeerde nog om mezelf snel om te draaien, maar besefte dat dat allemaal totaal geen nut had. En ook Judith begreep wel dat Amber meer gezien had dan wat eigenlijk de bedoeling was. Ik was ook best wel benieuwd hoeveel Amber en Sanne wisten over het mannelijke lichaam, maar durfde dat logischerwijs niet te vragen. Ik hield daarom ook maar mijn mond verder dicht en stond daar maar een beetje verdwaast naar de lijfjes van Amber en Sanne te kijken. Totdat ik ruw uit mijn dagdroom werd gehaald door een hand die achterlangs mijn ballen begon te masseren. Ik keek Judith verschrikt aan, maar ze ging gewoon door! De zachte hand van Judith zorgde ervoor dat mijn pik in no-time weer als een stijve vlaggemast in mijn shorts stond, en deze keer hadden de meisjes er de volle aandacht voor. Toen Judith een poging deed om mijn shorts naar beneden te trekken, deed ik nog een poging om het voorkomen, maar het was allemaal verloren moeite. En voor ik het wist hing mijn shorts op mijn enkels en stond ik daar met mijn stijve lul in volle glorie tegenover mijn kleindochters. Sanne stond wat te giechelen, maar Amber stond er zeer geënterresseerd naar te kijken en likte zelfs haar jonge lipjes af met haar tong.

“Meiden, opa en ik zien jullie zo meteen wel in de grote slaapkamer van opa en oma. Nu snel afdrogen, bad leeg laten lopen en probeer de vloer een beetje droog te houden asjeblieft.”

De meisjes knikten dat ze alles begrepen hadden en ik volgde mijn dochter naar mijn eigen slaapkamer, verbaasd eigenlijk over hoe de meisjes op een naakte opa reageerden.

“Wees gerust pa, ik leg het je allemaal nog wel een keertje uitgebreid uit, maar het komt er eigenlijk op neer dat Amber en Sanne al het één en ander van de geneugten van seks hebben meegekregen, althans in theorie dan. Ik wilde met de praktische kant wachten tot ik zeker wist dat jij de eerste zou zijn, net als bij mij destijds. En nu mam er niet is, lijkt mij dit de perfecte gelegenheid…tenzij jij niet wil natuurlijk, maar gezien jouw lul denk ik dat dat wel goed zit.”

“Lieverd, dit had ik nooit verwacht, ik loop al 25 jaar met de heerlijkste herinneringen aan jou, en nu ga je die herinneringen alleen maar verder uitbreiden door je dochters aan mij te geven.”

“Nou…niet helemaal pap, ik wil met Sanne nog even wachten om haar alles te laten beleven, ik vind haar voor het echte grote werk nog te jong, maar Amber is er helemaal klaar voor om vandaag haar kutje aan haar opa te geven…”

Even later kwamen de meisjes de slaapkamer binnen, met hun heerlijke naakte lijfjes stonden ze daar naast mekaar naar mij te kijken. Ik lag op dat moment op bed en hun moeder, mijn dochter Judith, had mijn stijve in haar hand en hield hem recht omhoog voor de meisjes. Judith regiseerde het hele gebeuren en liet Amber als eerste mijn pik pakken en leerde haar hoe ze een stijve lul van een man kon aftrekken. Het voelde heerlijk hoe haar kleine hand mijn lul omvatte en langzaam mij zat af te trekken. Sanne keer gebiologeerd toe hoe haar zus met hun opa bezig was. Geconcentreerd zat Amber mij af trekken, en bestudeerde mijn diep paarse eikel van dichtbij.

“Doe ik het goed zo opa?”

“Ooow schat….je moest eens weten hoe lekker opa dit vindt, ikzou niet weten waar je dit geleerd heb maar het voelt echt supergoed aan, opa is trots op je…”

Een lieve glimlach verscheen op het gezicht van Amber na mijn complimentjes. Sanne ging even achter haar zus zitten en vanachter pakte zij de kleine tietjes van amber en begon er mee te spelen, tot groot genoegen van Amber. Even liet Amber haar blik op mijn eikel varen en draaide haar hoofd naar haar zusje en tot mijn grote verbazing en plezier begonnen de twee zusjes heerlijk met elkaar te tongen. Iets wat ik nooit verwacht had. Nadat ze een paar minuten hadden zitten tongen, daalde Sanne met haar likkende tongetje af over het lijfje van Amber en eindigde met haar tong op het kutje van haar zus. Heel even voelde ik de tanden van Amber in mijn pik bijten, zachtjes weliswaar, maar toch. Amber was wat verrast door de tong van haar zusje, maar al snel genoeg begon ze me weer lekker te pijpen.

“Ja pa, je kleindochters zijn niet zo heel braaf als dat jij misschien van hun had verwacht. Zoals ik al zei hebben ze al de nodige theorielesjes van mij gehad voor wat betreft het lichaam….van een man. Over het lichaam van een vrouw, of in hun geval een meisje, daar zijn ze al een paar maanden flink op ontdekkingsreis. En zoals je ziet vinden ze het niet erg om het met elkaar te delen.”

Judith fluisterde dit allemaal in mijn oor en begon daarna mijn hoofd, keel en borst te voorzien van heerlijke kleine geile kusjes. En dat terwijl Amber mij nog steeds zachtjes zat af te trekken. Judith vertelde Sanne dat ze met haar poesje wel boven opa’s mond mocht gaan zitten zodat opa haar kutje kon beffen. Sanne deed wat haar verteld werd, en kwam met haar heerlijke kleine kale kutje vlak boven mijn mond hangen. Met beide handen ondersteunde ik haar kleine kontje en zette mijn tong in het geile spleetje. Ik hoorde hoe ze scherp haar adem inhaalde, als teken dat ze verrast was hoe mijn tong haar kutje zo lekker bewerkte. Ook Amber was klaar voor de volgende stap, want ik voelde het puntje van haar tong op mijn eikel, en niet veel later voelde ik hoe mijn lul voor een paar centimeter in haar mond verdween. Ik kon een kreun niet onderdrukken, en likte Sanne’s kutje met nog meer overgave. Sanne zat flink met haar bekken te rijden op mijn mond en kreunde wat af.

“Hmmmm opaaaahhh….je tonggggg…zo lekkerrrrrrr”

Ik hoorde Judith aanwijzingen geven aan Amber, die zo te voelen een snelle leerling was want mijn lul ging steeds iets verder haar mondje in. Als er iemand een dag eerder tegen mij had gezegd dat ik vandaag met mijn dochter én met beide kleindochters naakt in mijn bed zou liggen, had ik die persoon voor gek verklaard. Maar wat een hemels gevoel en smaak wat ik nu ervaarde. Toen hoorde ik Judith tegen Sanne zeggen dat ze opa’s mond maar even wat rust moest geven, en tegen Amber hoorde ik haar zeggen dat het grote moment daar was. Dat kon maar één ding betekenen, Amber zou de pik van haar opa in haar maagdelijke kutje gaan ontvangen… Judith legde Amber uit dat zij de keuze had tussen òf op opa en dan zelf haar kutje laten zakken en haar vliesje breken, òf dat opa bovenop op haar kwam en haar zou ontmaagden.
Judith had in de theorielesjes al duideljik aangegeven dat de eerste keer, oftewel een ontmaagding, wel wat zeer kon doen. Bij de één kon een het onplezierig zijn omdat het dan allemaal te snel gaat, en voor een ander is het het mooiste wat hun kon overkomen omdat er veel tijd aan besteed werd door te zorgen dat het kutje van een meisje of vrouw goed nat gemaakt werd. Dat Amber nu geil en drijfnat was, was mede te danken aan de bef technieken van haar zusje. Amber koos er voor, net als Judith destijds trouwens, om bovenop opa te gaan zitten zodat zij zelf de regie in handen had. Ik lag er helemaal klaar voor, Judith hield mijn lul weer stijf omhoog terwijl Amber zich positioneerde boven mijn keiharde wachtende lul. Het oogcontact tussen mij en Amber bleef, ook toen Amber zich liet zakken en het eerste contact voelde tussen mijn lul en haar kutje. Heel even leek ze te twijfelen, maar daar liet ze zich weer een klein stukje zakken en liet mijn eikel nu voor de helft binnen in haar kutje. Ik zag duidelijk aan haar gezicht dat het allemaal toch niet zo gemakkelijk ging als dat ze gehoopt had. En weer ging ze wat omhoog en liet zich weer zakken, nu ging mijn eikel helemaal in haar. Ze wachtte even en liet haar kutje aan de indringer wennen. Bij elke keer op neer gaan liet ze mijn lul een centimeter of twee naar binnen, tot ze haar vliesje voelde protesteren. Dapper kwam ze weer wat omhoog en zonder het oogcontact met mij te verliezen liet ze zich nu hard zakken en met een gilletje doorboorde ze zelf haar vliesje met mijn lul. Een traan dwarrelde over haar wang, het was toch minder prettig voor haar dan gehoopt. Judith omarmde haar oudste dochter liefdevol en adviseerde Amber om nu eventjes te blijven zitten en niet te bewegen zodat haar kutje kon wennen aan de lul van opa. Na een minuutje of twee, kan ook korter geweest zijn, begon ze zichzelf weer op en neer te laten gaan en kon ik ook zachtjes met haar bewegingen meegaan. Ze ging steeds harder en harder, en ik ging steeds dieper en dieper. Haar zuchten gingen over in kreunen, die later weer overgingen in hard kreunen en gilletjes van genot en lust. Tot mijn grote verbazing, en vreugde, zag ik Sanne en Judith nu ook verwikkeld in een heerlijke tongzoen. Het seksspel werd er niet minder om, ik draaide amber op haar rug en zij spreidde haar slanke beentjes wijd voor mij zodat ik haar ongegeneerd hard kon neuken. Haar kutje voelde zo intens strak en heet aan, dat mijn pik veel te snel op exploderen stond. ik gaf dit ook aan bij Judith die mij alleen maar verder aanspoorde om all-the-way te gaan en Amber’s kutje vol te spuiten met opa’s geile incestzaad. Scheelde dat Amber nog niet ongesteld was geweest dus ik kon het veilig doen volgens Judith. Te snel kwam ik tot een hoogtepunt en vulde het buikje van mijn oudste kleindochter met mijn zaad. Judith bedacht zich geen seconde en dook gelijk op het kutje van haar dochter op het moment dat ik mij lul uit dat nauwe gaatje trok, en begon mijn sperma wat vermengd was met een kein beetje bloed, uit het kutje van Amber te likken. Ik dacht dat ik pervers was, maar het schijnt dus dat het per generatie erger wordt want Judith deelde mijn sperma daarna weer met Sanne die het schijnbaar erg lekker vond en doorslikte.

Uitgeput bleef ik op mijn bed liggen, terwijl de meiden met hun jeugdige vitaliteit en spontaniteit al weer uit de slaapkamer waren gegaan en op hun eigen logeerkamer weer aan het spelen waren. Alsof er niks gebeurt is. Ook Judith was al weer van het bed gegaan en ging na een korte opfrisdouche de lunch verzorgen voor mij en de meisjes. Dit zou nog een vermoeiend maar o zo bevredigend weekend worden…

Een half uurtje later ging de deurbel, ik deed open en een kameraad stond voor de deur, ik keek hem verbaast aan.

“Je ga me toch niet vertellen dat je het vergeten bent he?”

“Uhh…..waar heb jij het nou weer over…’

“Man, man wordt hoog tijd dat je vrouw jou aan je afspraken herinnert, we komen toch klaverjassen?”

“Ach shit….is dat vandaag? Ik heb Judith en de meisjes hier op logé, dus eerlijk gezegd komt het niet zo goed uit.”

“Ja dag…twee weken geleden ging het ook al niet door. En trouwens, ik geloof niet dat Peter het echt leuk zou vinden als je tegen hem zegt dat hij weer een half uur terug ken gaan fietsen…”

Met een diepe zucht liet ik Klaas binnen, stom van mij natuurlijk om het te vergeten dat ik de mannen voor vanavond had uitgenodigt om te kaarten. Terwijl Klaas zijn jas ophing, ging ik al vast de woonkamer binnen en zag vanuit de woonkamer dat Judith en de meisjes buiten op het gras lagen, zonder een topje aan… Shit, wat als Klaas dat zou zien! Maar ik was te laat om haar en de meisjes te waarschuwen, want Klaas kwam al vrolijk de woonkamer in gelopen. Ik bood hem een biertje aan en hij ging alvast aan de eettafel zitten in afwachting van de andere mannen. Binnen 10 minuten was het stel compleet: Klaas, Peter, Nico en ik. De heren hadden het nog te druk met elkaar en hun grapjes en hadden gelukkig nog niet naar buiten gekeken. Na een paar potjes, die ik en mijn maat Nico gigantisch hadden verloren, kreeg ik de schrik van mijn leven toen opeens de deur van de serre open werd geschoven en Judith topless binnenkwam. Totaal niet wetend dat er drie andere vrienden van mij binnen waren.

“Ow….uuhhh……pap, had je dat niet effe kunnen zeggen?”

Klaas, Peter en Nico keken in haar richting en in hun ogen kon ik twee dingen zien: een blik van herkenning en een blik van lust.

“Judith? Ben jij dat? Jeetje, zo te zien is dat wel een tijd geleden…”

“Peter, hou je in zeg”

Klaas gaf Peter een flinke por in zijn zij, maar kon zelf ook zijn ogen niet van mijn dochter afhouden.

“Nou…zeg nou zelf, hoe lang is het voor jou geleden dat je Judith heb gezien.”

Judith stond er als aan de grond genageld bij met haar handen voor haar, heerlijke, borsten.

“Kanonne, wat ben jij uuhhhh…gegroeid zeg. De laatste keer dat ik je gezien heb was je nog een klein meisje. Hoe oud ben jij nu als ik vragen mag?”

Ik besloot om nu maar even in te grijpen, in een poging om de aandacht weer ergens anders op te krijgen.

“Zeg mannen…moet dit? Judith is 36 en het klaverjassen zit op jullie te wachten.”

De situatie werd nog erger. Amber en Sanne kwamen ook naar binnen om te zien waar hun moeder bleef met de beloofde ranja en chips. En zoals ik al eerder zei, ook zij waren topless en stonden daar met hun ontblootte bovenlijfjes midden in de kamer naast hun moeder. Totaal niet verlegen liep Amber op de tafel af en stelde zich netjes voor aan alle drie de mannen. De mannen namen het lijfje van Amber maar al te graag op in hun brein, een beeld dat ze ongetwijfeld niet zo snel zullen gaan vergeten. Twee van die heerlijke kleine tietjes met van die mooie kleine parmantige tepeltjes die stijf vooruit staken, dat ga je echt niet snel vergeten, hoe fout het misschien ook mag zijn. Ook Sanne was alles behalve verlegen en ook zij liet zien dat ze best wel goed opgevoed was en schudde gretig de handen van de mannen. Zelfs Judith zag het allemaal met een bepaalde vorm van tederheid aan, en liet automatisch haar handen zakken, alsof haar schaamte voor haar mooie borsten langzaam maar zeker als sneeuw voor de zon verdween.

Judith riep de meisjes naar de keuken alwaar zij voor hen de ranja inschonk en de chips in een bakje deed. aan tafel werd het klaverjasspel weer hervat en zowaar was het geluk nu eens een keer aan onze kant. Met de nodige troeven wisten we in ieder geval weer flink wat punten te behalen, en de complimenten werden damn ook door het andere duo aan ons gegeven onder luid geroep. Nieuwsgierig kwamen de meisjes weer bij de tafel staan om te kijken of ze iets van het kaartspel konden begrijpen. Ik zag Amber tegen Klaas aan leunen, en die kon het niet laten om zijn arm om haar heen te slaan, al was het dan wel weer een stuk lastiger om zijn kaarten goed vast te houden. Oplossing was vrij simpel vond Amber, en zij klom dan ook zonder enig omhaal op de schoot van Klaas die dit allemaal maar al te graag toeliet. Ook Sanne liet haar charmes gelden en klom op de schoot van Peter die haar maar al te graag uit probeerde te leggen hoe het spelletje in mekaar stak. De topless meisjes hadden het heel goed naar hun zin en vroegen continue waarom Klaas en Peter nou juist die ene kaart uitspeelde en niet die andere. Met veel geduld, al was het maar om de meisjes zo lang mogelijk op hun schoot te houden, legden de heren heel rustig uit dat sommige kaarten troeven waren en dat je die dan beter kon bewaren of betere slagen. Vol begrip hoorde Amber de uitleg van Klaas aan, maar kon het niet laten om met haar kontje dusdanig op Klaas zijn schoot te wiebelen dat hij al zijn concentratie verloor. Judith stond achter mij en had haar hand op mijn schouders gelegd en stond mij heerlijk zachtjes te masseren. Ook zij zag wat er tussen Amber en Klaas gebeurde, maar greep niet in, alsof ze het allemaal wel prima vond. Klaas had ondertussen één van de tietjes van Amber omvat en zat deze heel zachtjes te kneden. Ook Sanne zat haar gastheer flink op te geilen met het gewiebel van haar kleine kontje. Peter daarintegen liet zijn handen thuis, maar hij gaf Sanne wel telkens kleine kusjes in haar nek, wat ze schijnbaar heel leuk vond gezien het giechelen wat ze deed. Judith verplaatste zich naar Nico en begon zijn schouders wat te masseren, wat Nico ook maar al te graag in ontvangst nam. Daar zat ik dan, met drie vrienden aan de eettafel terwijl mijn dochter én mijn lieve kleindochters met hun bezig waren. Er hing een flink erotische lading in de lucht, en ik wist niet zeker of het allemaal wel goed ging komen met het verloop van het klaverjassen.

De handen van Judith waren ondertussen al afgezakt over de borst van Nico, en hij liet zijn hoofd achterover tegen haar borsten aan rusten. De ademhaling vanJudith verried een zekere staat van opwinding. Ook aan de andere kant van de tafel werd er steeds minder goed opgelet wat klaverjassen betrof, maar wel steeds meer aandacht voor het lichaam van Amber. Ongegeneerd had Klaas nu beide tietjes van Amber in zijn handen en zat ze behoorlijk hard te kneden, wat bij Amber de nodige kreun geluiden veroorzaakte. Peter had zijn hand in het bikinibroekje van Sanne en zat haar kutje heerlijk te wrijven. Nico had zijn handen nu vol met de tieten van Judith en had zijn ond op één van de tepels. We konden niet meer terug, point-of-no-return lag al ver achter ons. Ik stond op en ging achter Judith staan en trok haar bikinibroekje van haar kont. Ze zei niks, keek mij even aan, gaf me een tongzoen en ging daarna tussen de benen van Nico op de grond zitten en haalde zijn, inmiddels keihard geworden, lul uit zijn broek. Amber en Sanne zagen dit gebeuren en keken mij vragend aan. Ik knikte en met deze goedkeuring van hun opa sprongen allebei de meisjes van de schoten van Klaas en Peter en volgden het voorbeeld van hun moeder. Drie vrienden van mij die nu gepijpt en gelikt werden door mijn meiden, en ik die het allemaal zag gebeuren.

Judith wist nog wel tegen Peter te zeggen dat Sanne onder geen beding verder mocht gaan dan orale seks, iets wat Peter volledig begreep, want Sanne was natuurlijk nog te kleine voor een pik in haar kutje. Amber daarintegen… Die had de pik van Klaas al weer uit haar mond laten gaan en klom nu weer terug op zijn schoot, alleen nu met haar gezicht naar Klaas toe. Met een lenige beweging wist ze zijn stijve lid in haar kutje te laten verdwijnen en zat nu heerlijk op en neer te gaan. Klaas omvatte het kleine kontje van Amber en hielp haar met op en neer te gaan.
Nico was ondertussen van zijn stoel gegaan en lag nu op de grond de kut van Judith te neuken. Zij wenkte mij dat ik mijn lul maar in haar mond moest parkeren zodat ze mijn lekker kon pijpen. Als er één ding is waar Judith al goed in was toen zij nog 10-11 was, dan is het wel het pijpen van de lul van haar vader. Aan tafel hoorden we amber heerlijk kreunend tekeer gaan op de pik van Klaas, die het steeds moeilijker kreeg om zjn zaad in zijn ballen te houden. Peter begon hard te snuiven ten teken dat hij zijn ballen ontlaadde in het mondje van Sanne. Dit had tot gevolg dat dit voor Klaas de druppel was, en ook hij spoot zijn uit zijn lul in het kutje van Amber. Judith’s mond melkte mijn pik totaal leeg, geen spermazaadje bleef achter in mijn ballen. Ook Nico kon al deze geile bezigheden en geile geluiden niet meer aan en leegde zich in de kut van mijn dochter. Vijf minuten lang was het enige geluid wat er nog te horen was het gehijg van 4 oudere mannen die hun lusten onverwachts konden botvieren op mijn dochter en mijn geile kleindochters.

“Nou….heren….ik neem aan dat jullie wel een biertje lusten, dan kunnen wij onze lijven even schoonmaken, want jullie hebben er wel een zooitje van gemaakt met al dat sperma op onze lijven hihihihi…”

Judith overhandigde naakt de heren en mij ieder een blikje bier, en nam daarna de meisjes mee naar de badkamer. Ik en de andere mannen bleven achter in de woonkamer, onszelf afvragend of wat er nou net allemaal gebeurde daadwerklijk gebeurt is of dat het voor ieder een droom was…..

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.8 / 5. Aantal stemmen: 21

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

5 gedachten aan “Judith, Amber en ik”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *