Lekker Verwend – deel 2

4.9
(17)

Door: Max vd Berg

Dat was echt cool geweest in het bos.
Weer terug op haar kamer trok Jennifer snel haar rijbroek uit en zocht de afveeg plekken van haar spermahandjes. Waar had ze nou ook alweer… Ah…, hier. Ze bekeek het van dichtbij, voelde even, maar het was al ingedroogd. Ze snoof er even aan, maar ook dat leverde meer inbeelding dan daadwerkelijk duidelijke geur op. Shit.
Nou moest die broek ook nog in de was door die vent.
Ze liet zich languit op haar rug vallen. Zo op het bed liggend spreidde ze haar benen en liet een hand zo haar onderbroek in glijden. Daar was nog genoeg nattigheid aanwezig. Snel vingerde ze even, trok haar hand uit haar broekje en rook even aan die natte vingers. Hmm… ze vond dat altijd op opwindend lekker ruiken. En die smaak van haar eigen kutje… Hihih. Zorgvuldig likte ze haar gebruikte vingers schoon en liet haar hand weer in haar onderbroek glijden. Vingeren was haar hobby.

Een paar dagen later was het weekend en haar huiswerk kon wel even wachten.
Toen ze het kleedje uitgespreid had, begon ze zich uit te kleden. Haar kleren legde ze net als de vorige keer op een stapeltje in een hoekje van het kleed en ze ging vervolgens zitten. In kleermakerszit. Ze keek omlaag naar haar lijf. Voelde even aan haar tieten en begon er mee te spelen. Al snel kneedde ze ze vol overgave en probeerde ze te likken, met haar tong kon ze bij haar tepels, maar dat wist ze al. Er op sabbelen was wat lastiger, maar ze had de tijd… Jennifer was over het geheel genomen nogal ingenomen met zichzelf, maar haar tieten.. mjammie… Ze vond zichzelf helemaal best wel knap. Ze was in ieder geval niet zo vadsig dik als een paar andere meiden uit de klas. Dat was bij sommigen echt te erg. Ga lekker sporten of minder eten. Of allebei…, dacht ze en ze grinnikte. Okee, Danique, die was wel knap. Ze had stevige forse tieten zonder dat ze lelijk waren. Maar ja…, verder was ze zo don als wat. Hoe die op het vwo terechtgekomen was… echt een raadsel.
In haar gedachten ging ze wat andere meiden af, maar eigenlijk was de slotsom dat zijzelf het knapste was. Sommige meiden van haar klas of die ze gewoon kende waren gewoon lelijk. Sanne was knap maar had geen tieten, Fien was ook knap maar gedroeg zich als een hoer. Maar dan echt he! En Lieke… okee die was wel knap maar had geen humor. Echt totaal niet…. Dat jongens dat niet doorhadden, met dat stomme lachje de hele tijd…
Jennifer leunde wat naar achteren, bekeek haar spleet. Jaaa, zei ze tegen zichzelf, ja he Harry, dat had u niet verwacht he? Al mijn schaamhaar weg… ze aaide er even langs en voelde het gladde niks. Zo, nu had ze echt een lekkere kut. Dat scheren had ze vanochtend gedaan. Gewoon… nou ja.., gewoon…. Ze wilde het gewoon doen en je kon maar voorbereid zijn toch?
Ze spreidde haar benen en voelde langs haar gladgeschoren plooitjes… ertussen… Haar clitoris schreeuwde om aandacht en al snel ging ze over tot wat ze het liefste deed: vingeren!
Agggghhhh…. Zo lekker….
Na afloop bleef ze even liggen. Open en bloot in de buitenlucht. Friemelend aan haar tepels. Op haar rug… buik… weer op haar buik…. De geilheid kwam terug en ze zocht met haar arm en hand liggend op haar buik en borsten naar haar gleufje en begon er weer lekker tussen heen en weer te bewegen…. Haar andere hand achterlangs haar billen haar kutgaatje opzoekend en daar naar binnen bewegend… Hmmm.

Ook zondag kwam ze weer bloot spelen. Maandag…, dinsdag…. Jennifers hormonen zorgde voor een verontrustende onverzadigbaarheid…. Maar ze deed haar best en wekte orgasme na orgasme op… Minder werd haar rusteloze geilheid er niet door….
En toen werd het…
Woensdag.
Ze had in de box van JumperJack het geschikte moment afgewacht en was brutaal op de oude man afgestapt.
‘Hoi.’
‘Hoi,’ had hij gezegd met een twijfelende glimlach. (In wat voor bui zou ze zijn?)
‘Je komt zo toch wel naar je plekje?’
‘Nou… als het mag…’ reageerde Harry.
‘Het moet. En schiet een beetje op.’
En zo zagen de twee elkaar best snel daarna op de open plek.

‘Hoi.’
‘Ja kleed je nou maar uit.’
Harry deed het niet gelijk. Het feit dat ze hier weer was en hem zelfs verordonneerd had hierheen te komen, zei hem dat er iets meer te winnen was. Hij keek haar licht spottend aan.
‘Wat?’ Vroeg het paardenmeisje met verbazing.
‘Nou, ik kleed me wel uit, daar kun je op rekenen. Maar jij dan?’
‘Ík?’ Ze reageerde als door een wesp gestoken.
‘Ja jij.’ Harry begon zijn blouse los te knopen. ‘Je maakt niet wijs dat je zelf ook wilt weten hoe het voelt om bloot te zijn. Je ziet mij ook elke keer…’
‘Nee. Ik ga dat niet doen,’ zei Jennifer beslist.
‘Jammer.’ Harry bleef rustig. Zijn blouse was al uit en hij legde deze naast zich neer. ‘Laat me raden… je bent hier al eens geweest….’
Jennifer kleurde. En niet zo’n beetje ook. ‘Niet.’
‘Haha, geeft niks meisje,’ Harry maakte zijn broek los en liet hem omlaag zakken… ‘Hoe vaak? En helemaal in je blootje?’
‘Ik heb het niet gedaan, zo ben ik niet.’
Harry zuchtte. Hij had hier van tevoren over nagedacht en tot de slotsom gekomen dat een andere benadering misschien zou kunnen helpen.
‘Lieg niet!’ Zei hij opeens best hard met barse stem.
Jennifer schrok er van. Voor het eerst in jaren, misschien wel tien jaar, bond ze in. Ze keek opeens heel anders, bijna verlegen. ‘Sorry hoor,’ mompelde ze.
Harry gebruikte zijn rustige stem nu weer. ‘Vond je het niet eng?’
Ze schudde haar hoofd. ‘Nee,’ klonk het zacht.
‘Helemaal bloot?’
Ze knikte verlegen.
‘Ik zei toch dat het lekker voelt.’ Hij lachte, maar zo ontwapenend en oprecht, dat Jennifer niets anders kon dan meelachen. Ze durfde hem weer wat meer aan te kijken.
‘Hoe vaak?’
Ze haalde haar schouders op. ‘Iets van zes keer ofzo.’
‘Zes keer?’ Zei Harry vol verbazing.
Ze schoten beiden opnieuw in de lach.
‘Dan ben je wel een hele grote liefhebber.’
Ze lachte maar zei nu niks.
Hij spreidde het kleedje uit en trok zijn sokken uit. Inmiddels stond hij in alleen zijn onderbroek. ‘Waarom doe je niet mee?’
Hier schrok ze van. Dit kwam ineens wel heel dichtbij. Dat hele toegeven en bekennen was al heel wat. Nu ook nog helemaal uitkleden was echt een brug te ver. ‘Euhh.. nee,’ ze schudde beslist haar hoofd.
Harry wachtte even met zijn onderbroek. Hij moest dit slim aanpakken. ‘Hoeft niet joh,’ zei hij snel. ‘Misschien alleen je bovenkleding?’
En toen deed hij net of ze er niet meer was. Meestal was dat een slimme tactiek om iemand minder druk te laten voelen. Hij was even druk met vooral zichzelf. Hij stapte uit zijn onderbroek en ging zitten. Zijn grote piemel bungelde tussen zijn benen en toen pas keek hij haar weer aan. Hij maakte een uitnodigend gebaar naar de lege ruimte op de andere helft van het kleedje.
Jennifer ging zitten.
Het bleef even stil. Maar het weer was lekker en de bladeren ruisten gezellig. Vertrouwd.
Jennifer keek al steeds heimelijk naar de imposante piemel van de volwassen man tegenover haar. Die tot haar teleurstelling nog slap was. Na een tijdje voelde ze zich a meer op haar gemak met de situatie en durfde ze het te vragen. ‘Wordt hij niet stijf. Ze wees naar Harry’s pik.
‘Nou…’ hij praatte er heel rustig en open over. Daarmee gaf hij haar weer geruststelling. ‘Hij wordt echt wel stijf. Alleen soms duurt het even.’
‘O, okee,’ zei Jennifer gelaten. ‘….Hoe lang dan?
Harry porde zijn eigen piemel even. ‘Hangt van de geilheid af. Als er iemand aan zit of ik zie iets bloots…’ hierbij keek hij even op naar Jennifer.
Die begreep de hint en lachte. Ze schudde lachend met haar hoofd. ‘U bent echt zo erg…’ Maar ze voelde zich er inmiddels okee mee en ontdeed zich van haar poloshirt.
De oude vrachtwagen chauffeur zag Jennifers bh voor het eerst en… dat beviel hem behoorlijk goed. Ze waren keurig gevuld. Niet overdreven groot, maar… goed geproportioneerd. Hij knikte goedkeurend.
Jennifer giechelde toen ze dat zag en het haalde haar over ook haar bh los te maken.
Harry zag het mooiste stel jonge meisjesborsten die had ooit gezien had. Helemaal perfect. Ze waren als rijp fruit.
‘Je hebt hele mooie borsten Jennifer.’
Die bloosde en deed snel haar armen ervoor.
‘Hij gaat omhoog,’ zei ze toen grinnikend.
En dat had ze goed gezien.
Binnen een paar tellen was Harry’s penis volkomen stijf en opgericht.
Hij pakte hem vast en begon er mee te spelen. Na een tijdje begon hij zich langzaam af te trekken.
Jennifer keek met grote belangstelling en haalde zelfs haar armen weer voor haar borsten vandaan. Haar tepels waren keihard en zelfs daar friemelde ze wat aan.
Harry ging gestaag door met zijn trekwerk.
‘Wil jij anders even aftrekken?’
‘Nee joh, dat kan ik niet,’ zei het veertienjarige meisje snel.
‘Tuurlijk wel. Vorige keer spoot ik bijna gelijk toen jij er aan zat…’
Weer giechelde ze. Al die complimentjes….. Zoals bij elk meisje van die leeftijd deden positieve opmerkingen grote wonderen…
Ze reikte naar voren en nam het over van de volwassen man. En toen zat het arrogante onopgevoede meisje als een brave leerling haar best te doen de oudere man tot een spetterend genot te rukken.
Harry genoot. En hoe! Bloot afgetrokken worden was heerlijk en al helemaal door een zo’n jong maagdelijke meisje met van die zachte handjes. Hij had Jennifer al leuk en mooi gevonden en met de jaren was ze alleen maar knapper en aantrekkelijker geworden. Ze trok heerlijk. En die twee zachte borstjes, die ritmisch meedansten met haar armbewegingen… Zalig….
Het was de hemel.
Hij wist al snel dat dit geen minuten zou gaan duren. Helaas. Hij wilde nog zo veel, maar twijfelde of zij zoveel meer durfde… maar de geilheid nam de overhand en ineens stak hij zijn hand uit en raakte één van haar blote borstjes. Jennifer verstrakte even in haar gezicht, keek hem aan en trok langzamer. Maar Harry friemelde snel aan haar tepeltje, pakte haar borstje in zijn grote handen en kneedde ze even zachtjes… Jennifer kreunde, zuchtte op een geil soort manier en glimlachte. Toen ging ze verder met hem aftrekken…
Harry durfde nu meer en bevoelde de twee jonge tieten tegelijk met zijn twee grote mannenhanden. Dat kind had echt twee heerlijke tieten! Dat had hij wel gedroomd, maar niet geweten….
Toen hij voelde dat hij ging klaarkomen kwam hij wat omhoog, liet het meisje verder gaan en Harry spoot zijn sperma toen kreunend over haar borstjes. Althans…, dat was zijn bedoeling. Aan Jennifer lag het niet, die leek zijn bedoeling te hebben aangevoeld en had met een stralend gezicht helpen richten. Het meeste zaad was ook op en tussen haar borsten beland, maar er liep ook veel over haar buik en er lag wat op het kleedje. Maar er kwam nog meer…. Dikke stralen van het kostbare zaad belanden op Jennifers blanke rijkeluishuidje en ze giechelde toen ze omlaag keek en het bewonderde.
‘Zo, dat is veel…’
‘En allemaal van jou!’ Zei Harry plechtig, terwijl hij bij kwam van de eruptie.
Ze schoot in de lach. Keek weer omlaag naar haar besmeurde boezem en haalde er met zorg een vinger doorheen.
‘Als je je tieten er mee insmeert groeien ze nog beter,’ zei Harry.
Ze keek even op. ‘Niet…’
‘Jawel hoor,’ knikte hij eigenwijs.
Ze besloot het er op te wagen. En begon er langzaam en zorgvuldig haar tieten mee in te smeren. Zoveel als lukte. Ook nam ze af en toe een proefje door een vinger af te likken, waarna ze weer verder ging.
‘U houdt dit toch wel geheim?’ Zei ze ineens.
‘Ja tuurlijk, ik ben niet gek.’ Harry moest er niet aan denken dat dit uitlekte. ‘Ik denk dat het ons allebei een boel gedoe en problemen zal opleveren als dit bekend wordt.’
Jennifer knikte eigenwijs mee. Toen stond ze op.
‘Ga je?’ Vroeg Harry.
Ze haalde haar schouders op. Ze wist het eigenlijk niet. Ze zocht haar bh op.
‘Je mag blijven hoor,’ bood Harry nog aan.
Het meisje twijfelde. Ze vond het allemaal erg spannend, maar vertrouwde de man wel. Ze kende hem al zo lang en ondanks haar gedrag was hij altijd aardig gebleven.
Ze legde haar bh weer neer en ging weer zitten. Zo bleven ze nog bijna een kwartier kletsen. Net als vroeger. Over haar school, zijn leventje, vakanties.
Maar daarna stond ze opnieuw op en deed haar bh aan.
‘Zie ik je volgende week weer meisje?’ Vroeg hij vriendelijk.
‘Ja, goed.’

Thuis ging ze linea recta naar haar kamer, kleedde zich helemaal uit en ging bloot in haar bed liggen.
Helemaal bloot. Zoals ze ook zo vaak in het bos lag de laatste week. Behalve vandaag…. Waarom niet? Okee, natuurlijk was het eng. Maar ze had het gewoon moeten doen. Ze had zijn reactie wel eens willen zien als hij haar bloot zag. Zou hij haar mooi vinden? Bloot?
Vast wel… hij had ook de hele tijd naar haar blote tieten zitten kijken. Dat had ze heus wel gezien.
Ze keek nu zelf ook even. Haar blote borsten staken er nog bovenuit en dat kwam goed uit. Zo zag ze ze goed. Als je goed keek- en dat deed Jennifer, zag je de opgedroogde sperma zitten. Waar ze het uitgesmeerd had. Hihihi…. ‘Ja… zag je het goed Harry?’ Zei ze fluisterend tegen zichzelf. ‘Dat vond je wel lekker he…?’ Ze voelde even aan haar tepeltjes. ‘Volgende keer mag je me helemaal bloot zien geil mannetje….’
Wat een suffe kut was ze, dat ze dat niet gedurfd had. Ze zou hem volgende keer eens meer laten zien en zelfs haar kut. Ze ging met haar handen omlaag. Dat had ze natuurlijk moeten doen… Hmm… haar handen volgden de bekende route omlaag, die ze al volgden vanaf haar prille jeugdjaren. O, wat hield ze van haar spleet en haar vingers daar… Hmmm… snel bewoog ze langs en tegen haar clitje en maakte zichzelf gekker van genot dan ze al was. Druk vingerend propte ze met haar andere hand haar linkerborst zo ver mogelijk omhoog, zodat ze er met haar tong en lippen bij kon…. ‘Hmmm jaaa je sperma….’ Verzuchtte ze. Ondertussen dreef haar vingerende hand in haar kutsapjes en het sopte dat het een lieve lust was. Toen drukte ze haar vinger haar kutgaatje in, sopte wat in en uit en likte ze schoon. Ze kwam in een opwelling wat overeind, zocht haar haarborstel en bracht die tussen haar benen, duwde die langzaam tussen haar spleetlipjes haar natte grotje in en begon zich ruw en heftig te verwennen. Tot ze klaarkwam. Hevig kronkelend en zweterig op haar bed…

De keren dat ze daarna in het bos lag. Bloot, zichzelf vingerend en loom in het zonnetje badend, dacht ze aan Harry. Aan zijn piemel, aan zijn sperma, aan zijn onbeschaamde kijken naar haar borsten. … En hij had er ook gezeten…!
Tuurlijk; hij was oud, veel te oud en absoluut niet knap. Maar…; hij was aardig, betrouwbaar en beschikbaar. En bovenal had hij een lekkere piemel. Dát wist ze zeker.
Ze had zich net heerlijk klaar gevingerd en had zelfs weer geplast. En waarom niet? Ze hield van bloot zijn. Zonder kleren midden in de natuur was heerlijk en je kon zo lekker overal makkelijk bij…. Friemelend aan haar tepels, aan haar schaamplooitjes… Hmmm…. Het leven was fantastisch….! En morgen was het alweer woensdag.
Ze moest niet zo verlegen dom doen. Meer durven. Gewoon bloot gaan. Hem helemaal verrassen… Ja…! … maar hoe?
Terwijl ze haar vingers gedachteloos bij en met haar spleetje liet spelen genoot ze van de wolken die langzaam langsdreven.

De woensdag diende zich aan. Het was een stralend mooie dag. Warm, zwoel. Ideaal voor luchtige kleding of… minder…
Jennifer was dit keer niet eerst naar de stallen gegaan. Dat geloofde ze allemaal wel. Voordat de oude man zijn vrachtje had afgeleverd had zij haar kleedje al gespreid. Bloot lag ze languit gestrekt op het kleedje. Ze giechelde en bekeek zichzelf zo liggend. Kippenvel over haar amen- spanning? Haar borstjes stevig met haar tepels hard als een kers op de appelmoes. De gleuf tussen haar benen. Ze krabde er even aan. Langs…, ertussen. Ze voelde een tinteling door haar lijf. Dit was behoorlijk eng… Jennifer begon te twijfelen. Was dit wel normaal?
Waar was ze mee bezig? Ze zat ineens rechtop. Kut.
Ze leek zo wel een goedkoop sletje. Wat dacht ze we niet? … Wat dacht hij wel niet? Hij was superoud. Zo oud ongeveer als haar opa. ‘Doe normaal Jennie,’ zei ze tegen zichzelf. Straks zag hij haar zo. Snel…., ze moest snel zijn. Ze stond op en deed snel haar onderbroek aan. Daarna haakte ze haar bh weer vast… kutsluiting… waar waren haar sokken?
‘Hee Jennifer…’
Met een ruk draaide ze zich om. ‘O, hoi…’ zei ze verstrooid. Die irritante blosjes…
Hij kwam dichterbij. ‘Je hebt je eigen kleedje ook meegenomen?’
Ze knikte.
Harry legde zijn kleedje er half op en zette zijn tas neer. Zonder iets te zeggen kleedde hij zichzelf uit.
Jennifer stond er een beetje suf naast. Ze voelde zich verward. Wilde ze dit echt? Was dit wel normaal?
Nou, helemaal normaal was het niet, maar dat ze er geil van werd was één ding dat zeker was.
Ze bleef. Keek.
En toen kwam zijn piemel…. Ze voelde de geile tintelingen door haar lijfje gaan. Wat wilde ze hem weer graag zien spuiten.
‘Je ziet er mooi uit, zo in je ondergoed,’ zei Harry.
Ze bloosde zo mogelijk nog meer. Glimlachte naar hem.
Hij kwam even naar haar toe en drukte een kus op haar voorhoofd. Toen ging hij zitten terwijl Jennifer daar nog stond.
‘Wat wil je?’ Vroeg hij.
Ze haalde haar schouders op. Ze was volledig in de war.
Het moment dat de oudere man zijn penis vastpakte en er mee begon te spelen was ze om. Dit was zo geil… dit had ze in gedachten zo vaak- ontelbare keren, afgespeeld…
Ze deed haastig haar bh uit en ging zitten. Haar onderbroek liet ze nog even voor wat het was.
Harry trok. Met het uitzicht van een jong pubermeisje in alleen een onderbroek…. Een mooi stel tieten… De hardheid nam bezit van zijn penis. Stijf maakte het Jennifer alleen maar geiler.
‘Mag ik?’ Vroeg ze met een geil zacht stemmetje.
Harry haalde zijn hand weg en liet het meisje haar gang gaan. Die koele meisjeshanden bij zijn ballen, ze bevoelend, aaiend, wegend, zachtjes knedend….. ze aaide zijn gloeiende staaf, begon langzaam te trekken. Het was voor beiden heerlijk. Ze had duidelijk veel geleerd van de vorige keren, want ze trok op een heerlijke manier en verwende zijn eikel ook op een verrukkelijke manier.
Maar Jennifer wilde meer. Ook al had ze twijfels, Harry was te vertrouwen en ze kon met hem tenminste dingen uitproberen zonder dat het hele dor of haar hele school het te weten zou komen. Bovendien was zijn piemel… magic..! Het was nu of nooit….
‘Mag ik…’ ze keek hem met bijna smekende ogen aan… ‘mag ik ook…, nou… pijpen? Of is dat gek?’
Harry had het niet zien aankomen, vroeg ze dat nou echt?
Jennifer zag het uitblijven van toestemming als het niet willen van Harry en verontschuldigde zich snel. ‘Grapje hoor… Pijpen is zo weird…. Hahaa… ik…’
‘Nee het mag, graag zelfs… Als je wil….’ Herstelde Harry zijn bijna mislopen van dit genot.
Jennifer keek hem beter aan. ‘Echt?’
‘Ja tuurlijk. Pijpen is… de hemel.’ Antwoordde Harry.
‘Ik heb het nooit gedaan hoor,’ waarschuwde het meisje nog.
Maar dat was voor Harry niet problematisch.
Terwijl ze de harde pik stevig vasthield in die onzekere meisjeshanden bukte ze voorover en likte snel zijn eikel. Ze schoot in de lach, likte even een paar keer en keek Harry in zijn ogen. ‘Goed?’
Hij knikte… ‘jaaahhh… heerlijk. Ga door…’
Jennifer ging door. Ze kuste, likte en sabbelde op zijn eikel. Ze nam het stijve geslacht in haar mond en begon hem zo langzaam te pijpen. Harry voelde haar tong er omheen kronkelen en er zacht zuigend langs bewegen….
Zijn hand woelend door haar kastanjekleurige lange haren. Ze zoog… zoog en bewerkte hem op een manier zoals alleen jonge, onwennige meisjes dat kunnen….
De ontlading liet niet lang op zich wachten. Het zaad borrelde zich een uitweg door zijn lul en spoot via de opgezwollen eikel zo haar mond in.
Ze ving het verbazingwekkend goed en volledig op en slikte alles weg. Alles.
En toen kwam ze overeind en keek hem trots aan. ‘Dat was zo cool,’ zei ze.
Nou Harry was er behoorlijk heet door geworden. Harry kreunde alleen maar en hapte nog naar adem. Voor hem was dit veel en veel meer dan alleen maar cool geweest.

‘Meneer…’ vroeg ze voorzichtig.
‘Ja meisje?’
‘Wilt u.. kan u anders….’ Ze wist niet zo goed hoe ze dit eens zou vragen.
‘Vraag maar. Ik vind niks gek,’ zei Harry.
Nou, dat was zeker waar, wist Jennifer inmiddels. ‘Nou, wilt u mij anders… uhh… nou.. vingeren?’
Harry had een geluksdag te pakken. De Goden waren hem vandaag wel erg gunstig gestemd.
‘Natuurlijk,’ zei hij met een onrustige kraak in zijn oude mannenstem.
Het meisje keek opgetogen, trok in een snelle beweging haar onderbroek uit en spreidde haar benen terwijl ze wat achterover leunde. Harry zag haar opengespreide benen. En wat was ze mooi. Geil. Heerlijk opwindend…
Jennifer was bloot nog zoveel mooier, perfecter dan met kleding. Alles goed in vorm, verhouding. Haar heupen, borstjes… de vorm van haar jonge gleufje… ze had een vagina zoals Harry ze graag zag. Die strakke schaamlippen met daar haar clitoris… Hij slikte, kon zijn ogen er niet vanaf houden.
‘Doe dan…,’ spoorde het eerder zo arrogante meisje hem aan. Zo uit de hoogte als ze voorheen deed, zo wanhopig smekend om lichamelijk genot en plezier stelde ze zich nu op. Ze streelde even langs haar spleet en spreidde haar natte schaamlippen wat open. ‘Vind je me mooi?’
Die blik…
‘Uhhh… ja. Je bent…. Prachtig. Geil… je bent de mooiste vrouw… meisje wat ik ooit in mijn hele leven heb gezien.’
Jennifer giechelde om de complimentjes. Spreidde haar benen zo mogelijk nog verder en leunde wat meer achterover.
Harry liet niet meer op zich wachten en stak zijn hand uit.
Ze was nat. En hoe…
Jennifers spleet was zacht, nat en oneindig geil. Harry had zijn hand zo op haar clit kunnen zetten en haar gek kunnen maken. Of zijn vingers bij haar binnen kunnen duwen en haar keihard kunnen vingeren, maar hij had geen haast. Het was lang, erg lang geleden dat hij een veertienjarig kutje gevoeld had. Dat was toen hij zelf ook veertien was. Een meisje uit een straat verderop. Na een buurtfeestje, in de bosjes. Hij kon zich alleen haar wanhopige geilheid herinneren, de natheid en de gretigheid. Dat jonge meisjes nog zo lekker strak voelen was hij vergeten, maar het kwam allemaal terug. Daarbij; Jennifer was zo veel lekkerder, mooier, heerlijker en… ze was alles!
Harry voelde met zijn volle hand haar hele spleet en bewoog langzaam heen en weer. Hij hoorde haar kreunen, naar adem snakken. Hij voelde hoe ze kronkelde en meebewoog.
Harry’s ervaren handen wisten precies hoe hij haar kon, haar moest verwennen…
Haar clitje, opgezwollen en gevoelig.
Haar opening glibberig nat, heet.
Hij wisselde vakkundig het stimuleren van haar genotsknopje en zijn strelende bewegingen langs haar uitwendige plooitjes af, tussendoor liet hij zijn dikke vingers bij het meisje naar binnen glijden. Het was strak, lekker en opwindend, maar ging verbazingwekkend gemakkelijk. Hij vingerde haar diep, ruw, snel en langzaam en plaagde haar door rond de opening steeds terug te trekken en er minimaal steeds in en uit te bewegen. Duwend- schurend met de muis van zijn hand langs haar clitoris. Jennifer was daar nog nooit door iemand anders dan zichzelf aangeraakt. Laat staan gevingerd. Op zijn intensieve en geraffineerde manier… ze zuchtte, zweette en kronkelde onder zijn aanrakingen. En het werd steeds lekkerder en lekkerder… ze wilde klaarkomen, dat gevoel… dat ene… ‘Jaaah… ga door… hmm…’ kreunde ze.
En dat deed Harry. Met alle liefde.
En zo in de buitenlucht…. Gevingerd worden door een ander…. Een oudere, volwassen man…
Kreunend kwam Jennifer klaar. Spasmen schoten door alle spiertje van haar lijf, de genotsgolf dreef over haar heen. Het voelde als een kortsluiting van intense geilheid.

Even later lag Jennifer languit bij te komen. Harry zat naast haar en genoot van zijn uitzicht. Ze had zo’n heerlijk lichaam. Met grote aandacht voelde hij zachtjes aan haar borsten. Jennifer vond alles best. Hij deed maar… Na dat alles van net… Die grote mannenhanden die haar net hadden klaargevingerd en nu met haar tieten speelden; hmmmm, het mocht uren duren. De hele verdere dag voor haar part.
‘Doe je dit vaker?’ Vroeg ze.
‘Nooit,’ zei hij eerlijk.
‘Vind je me okee?’
‘Jij okee?’ Vroeg hij vol verbazing. ‘Jij … jij bent perfect. Ik zie eigenlijk nooit jonge meisjes van jouw leeftijd bloot, maar … jij bent enorm lekker.’
Ze giechelde.
Hij lachte, boog omlaag en kuste haar tepels. Toen hij zacht gekir hoorde, durfde hij door te gaan en kuste de andere tepel ook. Begon er aan te likken, er op te sabbelen, spelend met zijn tong rond de knopjes…

Jennifer vond het heerlijk. Gevingerd worden, wist ze nu, was écht het allerlekkerste wat er bestond, maar een man die aan je tieten likt en sabbelt… Mjammie… Ze giechelde.
Harry voelde een aanmoediging en ging lekker door. Het was bepaald geen straf om met zijn handen, mond, lippen en zijn tong de borsten van een veertienjarig meisje te verwennen…. Hij kuste en sabbelde en likte hier en daar. Na een tijdje besloot hij steeds lager te gaan.
Onder haar borsten… de zachtwarme buik boven haar navel… Zijn tong likte haar navel, kuste die en de pint van zijn tong draaide er rondjes in….. Lager…., lager….
De kusjes gingen onder haar navel verder, likte haar met kleine, vlugge likjes.
Jennifer giechelde en bekeek wat die malle man deed. Het was zo heerlijk…. Die aandacht… wat hij deed…
Harry kuste inmiddels haar schaambeen…. Legde zijn wang erop en probeerde gelijktijdig met zijn tong in de aanzet van haar gleufje te likken…
‘Ahhhgg…. Ohhhh… jaaahhh…’ kreunde het meisje.
Harry kuste nu haar schaamheuveltje, ging met zijn tong de snee tussen haar lipjes in en volgde het spoor richting haar clitoris.
Jennifer dacht dat ze gek werd.
Harry zoog het clitje tussen zijn lippen en speelde er mee. Kuste het, likte het en liet zijn tong er omheen kronkelen…
Lager…, lager….
De zijkant van haar buitenste schaamlippen eerden gekust en gelikt. De binnenkant van haar dijen…. Kusjes op haar spleetje, ertussen…. Likjes hier en likjes daar…. Zijn tong bij haar gaatje…. Er wat in…. Zijn vingers…. Weer meer kusjes en likjes….
Jennifer had nog nooit zóiets gevoeld…
Ze snakte naar adem en stilliggen was een onmogelijkheid.
Hij stopte even en keek haar aan. Ze glimlachten naar elkaar. Harry wilde weer verder gaan.
‘Wacht,’ zei Jennifer.
Harry keek haar opnieuw aan.
‘Ik wil neuken.’ Ze keek heel serieus. Geil en opgewonden, maar… beslist. ‘Seks, ik wil een keer seks.’
‘Echt?’
Ze knikte.
‘Weet je het zeker.’
‘Ja,’ zei ze gehaast met een hele geile stem. ‘Neuk me…’
Ze ging nu echt op haar rug liggen, opende haar benen op hun wijdst.
Harry twijfelde nog, maar duwde dat gevoel snel en rigoureus weg. Bronstig kroop hij over het blote pubermeisje heen. Die giechelde. De volwassen man plaatste zijn dikke eikel tegen haar gleufje. Daar waar haar gaatje zich bevond…
‘Jaaah…’ kreunde ze nog. Ze wist het zeker.
De nattigheid maakte het extra makkelijk. De gretigheid waarmee Jennifer hem nog extra tegen haar lichaam aantrok… de eikel boorde zich er weg door het schrale restjes wat er nog over was van haar maagdenvlies. Het stelde niks voor en gaf geen pijn. Het was al jaren gepasseerd door haar eigen geile vingers, tanden- en vele haarborstels…. De eikel en daarachter aan de hele dikke harde neukstaaf van Harry zonken met gemak weg in het meisje. Diep…., weer wat terug en opnieuw die…, dieper… krachtiger en gestaag… hij begon een ritme te pakken. Neukte het meisje rustig maar stevig.
Even hadden haar ogen uitgepuild. Het voelde gek. In het begin; dat naar binnen gaan van … een pik…. zo gevuld. Zo… diep…. Maar het was heerlijk en ze genoot er van. O ja… ze genoot er volop van…
Keer op keer voelde ze de enorme penis van Harry haar lichaam in glijden. Zó diep, zó krachtig…. Ze werd ontmaagd! Ze had zich hier zo vaak voorstellingen van gemaakt maar dit was zoveel meer. Ze genoot van elke stoot.
Harry neukte en neukte. Hij gromde en kreunde. Ook voor hem was zo’n geil jong gewillig meisje iets nieuws. Wat een lekker lijfje, wat een sappig strak kutje…. Hij versnelde zijn neukritme wat en begon het meisje wat ruwer te nemen. Hij was eerst wat bang geweest, dat ze dat niet aan zou kunnen, maar haar gekreun en gekir van genot werd er alleen maar heviger door.
‘Omdraaien,’ gromde hij.
Jennifers aandacht moest van ver komen maar ze begreep de bedoeling. Van arrogantie of verwaand gedoe was geen sprake. Ze was zo enorm geil en opgewonden, dat ze alles, echt álles wilde doen om hem te pleasen. Ze knikte met haar rode wangen, haar paardenstaart schudde mee.
Harry’s stijve lul floepte uit haar kutgat en even ontspande haar geile opening… Even…, want toen ze energiek was omgedraaid en op ellebogen en knieën zat, haar kontje zijn kant op- Harry was eveneens op zijn knieën gaan zitten, achter het meisje, voelde ze hoe hij haar billetjes vastpakte. De eikel duwde al tegen haar neukgrotje en langzaam zocht de eikel zijn weg haar onderlijf weer in. Hij dreef de nattigheid weer in en ingebed tussen haar binnenste lichaamsdelen begon het gevaarte weer heen en weer te bewegen. Het voelde net zo maar totaal anders. Als dit neuken was… Jennifer had dit jaren eerder willen weten. Ze wilde dit best de hele dag. Seks was lekker. Heel erg lekker!
Ze kwam een eerste keer klaar, Harry verminderde heel even zijn bewegingen, streek over haar rug en liet haar staart even door zijn hand glijden. Het meisje voelde bezweet, verhit… Hij lachte even. Was dit dat onopgevoede brutale puberkind? Jennifer snakte naar adem en trilde door haar hele lijf. Ze moest even bijkomen.
Maar de volwassen man wilde meer. Véél meer. Eerst voelde ze Harry’s beide handen nog op haar beide billen, maar later greep hij om haar lijf heen met zijn handen en met de penis nog diep in haar lijf geprikt begon hij met haar hangende tietjes te spelen. …En hoe! Ook dat was lekker. Jennifer sloot haar ogen en voelde de begerige mannenhanden met haar borsten spelen, kneden en zachtjes knijpen… hij speelde met haar harde tepels, hield dan haar billen weer stevig knedend vast en dan trok hij haar zachtjes bij haar kastanjekleurige paardenstaart….
Het verwaande arrogante kind, het paardenmeisje dat altijd zo uit de hoogte had gedaan en rond gebaasd had, was getemd. Door niemand minder dan Harry de chauffeur voor manegebenodigdheden.
Zijn dikke mannenlul stootte nog een paar keer stevig in de kut van het meisje en toen was zijn hoogtepunt bereikt. Met krachtige stralen spoot hij zijn zaad diep de baarmoeder van het pubermeisje in.
Jennifer was net al klaar gekomen maar de hele situatie…
Harry zat nog wat na te schokken maar was duidelijk klaar. Jennifer nam dus haar geile eigen heft in handen en bewoog zelf met haar achterste. Haar kutje bewoog door de bewegingen om de penis en Harry was de beroerdste niet; hij stootte zijn penis nog een drietal keren diep haar lijfje in. Dat was voor ons kleine meisje genoeg. De jonge Jennifer kwam schokkend klaar. Het orgasme overspoelde haar… zo heerlijk…. Ze voelde zich compleet en fantastisch. Uitgeput en voldaan.
Harry trok zijn lul uit het meisje en ging even lekker languit liggen. Jennifer kroop tegen hem aan en zowat een vol uur lagen ze zo bloot met hun lijven tegen elkaar. Toen begon hij met haar borsten te spelen, haar te vingeren… Zij, op haar beurt, speelde wat met zijn inmiddels weer harde pik, pijpte hem helemaal af en ze eindigden in opnieuw seks. Jennifer kon niet genoeg krijgen van die enorme lekkere penis.
Dit was haar geheim, hun geheim. Haar eigen volwassen verboden speelkameraadje.
En zo zag Harry het ook. Elke woensdag dat jonge, onverzadigbare pubermeisje. Zo energiek, mooi en perfect… Niemand zou hem ooit geloven op zijn leeftijd… Maar dat boeide niet. Jennifer was elke woensdag van hem en hij van haar.

En zo werd dit droomplekje op het landgoed van haar ouders de start voor nieuwe avonturen. Haar hele jonge jeugd had ze nooit aandacht besteed aan deze open plek met het van nature gefilterde zonlicht. Maar nu, nu ze veertien was en door en met Harry was ingewijd in de pleziertjes die blote lichamen je kondenq geven…. Een ander kon geven… Wat je kon ontvangen van een ander lichaam…, áls je er maar voor open stond.
En dat stond Jennifer. Geil was ze altijd al geweest, maar nu was er geen nieuw hoofdstuk aan toegevoegd maar een complete bibliotheek. En ze wilde alles ontdekken…
.
Einde.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.9 / 5. Aantal stemmen: 17

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

4 gedachten aan “Lekker Verwend – deel 2”

  1. Prachtig verhaal,
    Zo gedetailleerd geschreven dat je het in gedachte zo ziet gebeuren

Reacties zijn gesloten.