Lekker Verwend – deel 1

4.5
(12)

Door: Max vd Berg

Rijk, verwend en bovenal arrogant. Dat vonden veel mensen van Jennifer. Jennifer was op en top paardenmeisje en kreeg alles wat haar hartje begeerde, desnoods met het nodige gedoe.
Haar ouders, die beiden een overdreven goed betaalde baan hadden waren op hun werk bikkelhard en hielden hun personeel en hun budgetten strak aan de teugels. Thuis waren ze echter niet bestand tegen de grillen en wensen van onze kleine verwaande Jennifer.
Het meisje met haar lange kastanjekleurige krullende haren in een paardenstaart was net vanaf de stallen op weg naar huis. Een groot statig optrekje- zeg maar gerust optrek, en ze was niet in haar goede humeur. Ze had gewoon het verharde zijpad van de oprijlaan kunnen nemen, maar dan had ze haar moeder kunnen tegenkomen en als ze nu ergens totaal geen zin in had, was het dat pokkenwijf.

In plaats daarvan nam ze het slingerpaadje door het oeroude bos, onderdeel van het enorme landgoed.
Jennifer nam grote passen en de takjes en steentjes knarsten onder de zool van haar rijlaarzen.
Veertien jaar was ze inmiddels en ‘er zat een kop op’, zoals men dat zo zei. Normaal gesproken bemoeiden haar ouders zich niet heel erg met haar op opvoeding. Niet met de normen en waarden kant van het opvoeden, vanzelfsprekend wel met de materialistische kant van het grootbrengproces. Want dat was het: Jennifers opvoeding werd financieel gefaciliteerd. Zelf wist ze dat oprecht ook wel, ze was niet dom!
Nooit hadden ze tijd voor haar en nu ook weer… De klap op de vuurpijl was het berichtje van net… Mama had het nog zo beloofd!
Jennifer schopte een steentje weg en mompelde in zichzelf; ‘kutkutkut…, klotezooi…’ Ze liep recht op een kleine, dikke tak af die op het pad gevallen leek. Die lag daar ook in de weg…. vond Jennifer en met al haar opkroppende woede schopte ze …
‘Au! Kutkutkut…., klotezooi…’ De pijnscheut van de wortel die als beton leek schoot door haar lijf en ze hinkte terwijl ze de pijn wegwenste.
Ze moest even zitten. Dat was beter.
Kijken, hoe het er uit zag.
Alles deed pijn; het uitdoen van haar rijlaars en het uittrekken van haar sok over de bezeerde voet.
Maar te zien was er niet veel.
Ze bleef zo even zitten met haar ontblootte voet. Er waaide een koel briesje om haar tenen. Dat was beter.

Maar… wat was dat? Verderop tussen de bomen bewoog iets. Maar nu was het weer weg. Maar ze had het echt gezien…
Een iemand.
Jennifer tuurde alert tussen de begroeiing maar zag niks meer. En toch…. Ze had zich zeker niet vergist.
Na een paar minuten wachten, stil zitten, deed ze haar sokken weer aan en haar rijlaarzen. Dat was pijnlijk, maar het ging.
Langzaam liep/strompelde ze de kant op waar ze de iemand had gezien en raakte zo dieper en dieper de bebossing van het landgoed in. Op haar hoede…. Waar was het nou ook alweer? … Hier ergens ging diegene toch heen?

En toen zag ze het.
Een man. Hij was bloot en hij deed iets.
Hij zat aan zijn piemel en het zag er heel erg awkward uit.
Jennifer was niet gek en ze was trouwens al veertien. Die man zat zich gewoon af te trekken. Te spelen met zichzelf. Nou deed ze dat zelf ook wel eens, niet trekken maar dat andere….. en vaak zelfs, maar niet bloot in een bos.
En waarom hún bos? Wie gaat er nou een kleedje neerleggen in een bos van iemand anders, zich uitkleden en daar dan zo bloot met zichzelf gaan zitten te spelen. Superweird….
Ze hield zich goed verborgen achter de struiken maar keek toch goed. Heel knap was de man niet, maar lelijk ook niet echt. Alleen vanaf hier kon ze zijn piemel niet heel goed zien. Wel zijn brede blote rug en zijn hand die op en neer ging. Ze bleef even kijken. … Waarom?
Zou dat lekker zijn? Zo in je nakie midden in een bos?
En wie zou het zijn?
Ze keek beter…. dacht dat ze hem herkende. Maar ze wist het niet zeker. Dat was pas toen hij even opzij keek en ze meer van zijn gezicht zag. Ja hoor… ; het was hem!
Harry. Hij kwam elke week bij de stallen. Het was die chauffeur die altijd spullen bracht. Met die stomme grapjes, waar ze vroeger altijd om moest lachen. Hij was wel okee, al vond ze zijn grappen nu ze veertien was nogal suf.
Ow jee… hij kreunde en zijn hand ging sneller heen en weer. Zo awkward…. Maar ze moest er wel wat om lachen. Als hij wist dat ze keek…. Ze moest echt uitkijken. Ze bleef kijken. Trouwens… hij moest uitkijken! Het was niet normaal en het was niet eens zijn bos. Het was van hun. Alles hier was van hun. Hij kon zelf vast niet eens één boom betalen. De armoedzaaier…
Hihihi… zaaier… Straks ging hij hier ook zaaien. Haha. Zo doordenken deden ze op school ook altijd met vriendinnen. Dat zaaien wilde ze straks wel zien, maar dan moest ze wel een beter plekje hebben. Vanaf hier kon ze die armoedzaaier nooit goed zien zaaien. En hopelijk zaaide hij dan niet armoedig maar heel veel. Met z’n sperma. Hihihi….
Jennifer verplaatste haar voet. Zachtjes sloop ze goed beschut naar een betere plek.
En toen stapte ze op een dood takje.
Krak.

Harry had het meisje al even gezien. Het was dat verwaande arrogante kind dat hier woonde.
Vroeger was ze een tijdje gezellig en ontwapenend open geweest. Ze lachte altijd om zijn grapjes en Harry mocht haar graag. Maar… kleine meisjes worden groot en hij meende dat ze nu rond de veertien was. Een pubermeisje en zeker niet meer de makkelijkste. Alsof de hele wereld van haar was en iedereen haar bediende. Rijke ouders of niet; Harry vond dat ze wel enige sturing kon gebruiken. Zoals ze zich nu ontwikkelde… dat was niet okee. En dan had hij het niet over lichamelijke ontwikkeling, dat was meer dan in orde. Ze was dan nog wel jong, Harry was niet blind. Dit meisje, Jennifer was hot. HOT. Ze was bloedmooi. Wie daar geen stijve van kreeg….
Maar nu lag hij hier. Bloot. Zoals gezegd wist hij al even dat hij bekeken werd. Net had hij zogenaamd toevallig opzij gekeken en in zijn ooghoek meende hij haar te herkennen. Jennifer.
Hij had een fractie van een seconde overwogen weg te draaien en zich aan te kleden. Maar ach, zo bekeken worden door een lekker meisje… Dat was toch ook wel geil.
Daarbij; Harry vond naakt recreëren heerlijk. Zo’n koel briesje langs je blote scrotum. Zalig gewoon. Dat windje langs je piemel. En helemaal als je een harde paal had. Hoe vaker hoe beter. Bijna wekelijks kwam hij hier en als het weer het toe liet, hij tijd had…, dan zocht hij dit plekje. Ideaal. Er kwam nooit iemand en hij deed dit al zo’n anderhalf jaar.
Toen hij net zijn vrachtje, zijn echte paard-gerelateerde lading, had afgeleverd was hij al van plan zijn lievelingsplekje op de zoeken. Hij was Jennifer ook tegengekomen en had het niet kunnen laten een grap te maken over het weer en haar blijkbaar huiswerkloze leventje. Ze had hem amper aangekeken en nogal uit de hoogte had ze de stalknecht meegedeeld dat hij haar paard mocht wegzetten. Moest wegzetten.
Daarna was ze langs hen heen de stal uit geparadeerd, een heerlijke geurmengeling van zoete parfum, paard en jong meisje achterlatend. De stalknecht had met zijn ogen gerold en Harry was zijn vrachtwagen in geklommen. Die stond nu iets verderop aan het grote pad en hijzelf…. Ja zelf lag hij nu dus van zijn stijve snikkel te genieten in de gezonde buitenlucht.
Dat hij bekeken werd maakte hem nogal geil. En dat was voorzichtig uitgedrukt. Zijn zaad borrelde al vanaf het moment dat hij zich bekeken waande. Nu hij wist dat het Jennifer was… oei… het maakte hem gek te weten dat dat rijkeluis dochtertje hem begluurde. En al best lang…. Ze was dus blijven staan…! Dat betekende toch iets?

Nu dat takje met een luide knak onder één van haar rijlaarzen de stilte in het bos had verbroken kon hij haar niet meer negeren.
‘Jennifer?’ Zei hij hardop. Hij keek haar kant op, bedekte zijn geslacht alsof hij als nette oudere man dat wilde onttrekken aan haar ogen. Zelf wist hij wel beter….

Jennifer schrok zich de takken.
Kutbos.
Wat moest ze doen? Ze stond stokstijf stil in de hoop dat ze zou verdwijnen uit zijn zicht. Maar hij keek haar recht aan. Kansloos.
‘Hoi.’
‘Hoi,’ zei de man die duidelijk deed alsof hij geschrokken was.
Te nep. En nu deed hij alsof hij snel zijn kleren wilde uitdoen en zag ze zijn piemel weer.
‘Je mag hier niet komen, dit is ons bos,’ zei ze. Ze hoorde zelf ook dat het kattig klonk.
Nou en. Dat boeide haar nooit zo. Plus dat ze afgeleid was door zijn piemel. Die was impressing… holymoly… Nice…
‘Sorry meisje…,’ zei Harry, die zijn enorme lul weer achter zijn handen probeerde te stoppen terwijl zijn shirt op de grond viel. ‘Ik… ik vind hierzo liggen altijd zo heerlijk…’
‘In je blootje?’ Zei het meisje op verwaande toon. Ze was een stap dichterbij gekomen en stond nu technisch gesproken op het open veldje en niet meer in het bos.
‘Nou… uhhh… tsja…,’ begon Harry’s uitleg.
‘Dat is toch niet normaal? Als mijn ouders dat wisten.’
Ze bewoog haar hoofd arrogant, waardoor haar paardenstaart van haar ene naar haar andere schouder sprong.
‘Je ouders? Maar… die hoeven dit toch niet te weten meisje. … Jennifer toch?’
Ze wierp hem een vernietigde blik toe. ‘Ja Jennifer, alsof u dat niet wist.’
Hij keek haar zwijgend aan. Een blote man op een kleedje in een bos. Zijn piemel inmiddels verstopt onder zijn shirt die er als een prop op lag.
‘Het is niet normaal. Maar ik ga het heus niet tegen die twee gekken vertellen hoor,’ zei ze toen. Ze dacht even na en kreeg ineens een gemene grijns. ‘Wat was je eigenlijk aan het doen?’
Ze zag Harry nadenken.
Ze lachte hem uit. ‘Zeker aftrekken?’ Zei ze zelfvoldaan.
‘Vinger jij dan nooit?’ Vroeg Harry terug, hij had zich snel herpakt.
Nu bloosde Jennifer. ‘Dat gaat u niks aan.’ Ze was niet van plan die man ook maar iets over haar te vertellen. ‘Waarom hier? In uw blootje?’
‘Nou…., het is lekker, ik vind bloot in de buitenlucht altijd puur genieten,’ zei Harry oprecht eerlijk.
Jennifer giechelde inwendig maar bleef hem aankijken alsof zij hier in control was. ‘In ons bos?’
‘Tsja…. Er komt hier nooit iemand en…’
‘Dat u zich niet schaamt’ zei ze nu verwijtend.
‘Nou, nee, schamen doe ik me niet. Ik begrijp alleen dat jij je er ongemakkelijk bij voelt.’ Hij keek het meisje aan met zijn trouwe volwassen ogen. Hij zei ook niks wat hij niet meende of wat gelogen was. ‘Je bent natuurlijk nog erg klein, ik snap…’
‘Ik ben niet klein, ik ben veertien.’
‘Ja…, ja, maar als je zo jong bent…. Kijk, de jeugd kan hier toch minder tegen. Als je zo veel kleiner…’
‘Ik zei; ik bén niet klein,’ schoot Jennifer nu uit haar slof. ‘Ik kan er heus wel tegen. Ik ben geen klein kind hoor.’
Even keek Harry haar met open mond aan.
‘Dus… okee ik snap je. Je bent niet klein. Maar dan was je natuurlijk toch wat geschrokken door mijn penis.’
Jennifer schoot in de lach. ‘Nee hoor, duh…’
‘Maar ik heb toch het idee dat het beter is als ik mezelf aankleed en weg ga.’
Even wou Jennifer zeggen dat hij inderdaad moest oprotten. Maar aan de andere kant…. Ze grijnsde opnieuw. ‘Nee. Blijf!’
Harry keek haar verbaasd aan. ‘…Blijf?’
‘Ja, blijf.’ Jennifer deed nog een stap dichterbij. Haar rijlaarzen knapten weer wat takjes onder haar zolen, maar dat boeide nu niet. ‘Laat zien.’
‘Wat?’
‘Je piemel.’ Ze gebaarde. ‘Laat dat ene zien. Dat aftrekken.’
‘… maar…’ protesteerde Harry nog.
‘Doe!’ Zei ze gebiedend.
Harry had geen keus. Al was het vooral dat hij dat geile bazige meisje dat idee wilde geven. ‘Okee, okee…’
Jennifer wachtte vol ongeduld. Ze werd even later beloond toen Harry zijn pik tevoorschijn nam en deze in zijn handen en onder het toeziend oog van een begerig veertienjarig meisje. Binnen mum van tijd was hij hard en stijf. En groot. Harry begon zichzelf langzaam te trekken terwijl hij extra geil werd doordat hij vanuit zijn ooghoek dat meisje zag staan. Dit was zó opwindend….
Jennifer keek met een mengeling van vanzelf opborrelende nieuwsgierige lust, geilheid en een zichzelf opgelegde walging.
Toen de chauffeur die ze vroeger als klein meisje altijd zo aardig had gevonden ineens verkrampte en zijn zaad in een aantal schokken uit zijn eikel schoot keek ze nog heel even. De wittige sperma lag ineens in klodders op de bosgrond terwijl er nog wat uit de eikel droop.
Ze kwam langzaam weer tot zinnen. ‘Iew, gadverdamme,’ zei ze nu vol afkeer. ‘Zo ranzig. U bent echt zo erg….’
En weg was ze.
Harry wist niet zo goed wat hij daar nou weer van moest vinden. Hij zag haar ineens nergens meer, kleedde zich maar aan nam zijn spullen mee.
Wat een rare middag… lachte hij in zichzelf.

Thuis hield het haar toch flink bezig.
Nou vingerde ze haar hele leven al vaak en graag, na deze ontmoeting intensiveerde dat nog meer. De enorme piemel van Harry speelde daarin een niet onbelangrijke hoofdrol.
Maar naar dat plekje durfde ze pas na drie volle dagen.
Ze wist toen ook zeker dat hij er niet zou zijn. Die Harry met zijn vrachtwagen kwam altijd alleen op woensdag, dat was al jaaaaaren zo.
Behoedzaam stapte ze het pad in en zocht het plekje in het bos.
Sperma vond ze er niet. Het bad trouwens flink geregend de afgelopen dagen. En ze zocht dat ook helemaal niet. Ze wilde gewoon hier zijn.
Vandaag was het zonnig, de warme stralen schenen hun gefilterde licht door het gebladerte en Jennifer voelde een prettige tinteling op de huid van haar onderarm.
‘Hmmm…. Nice.’ Dit bedoelde Harry dus.
En toen- waarom ze het deed kon ze eigenlijk niet goed verklaren, maar….. Ze had ineens de behoefte haar witte polo uit te doen. Nu. Hier. Even lekker zonder al die kleren. Ze trok haar witte shirtje over haar hoofd en stond er daarna mee in haar hand. Ze voelde gelijk zo’n koel verfrissend windje om haar blote armen en buik heen… Hmm lekker dacht ze en ze sloot even haar ogen. Ze genoot even. Lekker hoor, zo luchtig langs haar bh. Net als in bikini….
En dat was precies wat het niet bijzonder genoeg maakte; het was precies als in een bikinitopje!
Dus moest ze het bijzonder maken. Even keek ze rond en toen haakte ze haar bh los. Toen ze die ook in haar handen had voelde het toch echt anders. Zo buiten, midden tussen de bomen in je blote tieten. Hmmm…
Ze keek even omlaag, voelde even aan haar borstjes. Liet ze weer los en schudde haar bovenlijf, waardoor haar jonge tietjes heen en weer schudden…
Jammer dat ze nog niet zo groot waren, maar hee..: ze waren gewoon lekker! Haha, ze lachte er zelf om en bukte wat, waardoor ze bungelden in de lucht. Nice….
Snel legde ze haar polo en bh ergens op een tak en spreidde haar armen. Ze sloot haar ogen weer en genoot van het briesje langs haar blote bovenlijf. Hmmm… hier werd ze wel wat geil van. Dit bedoelde Harry dus. Jongens en mannen boften toch maar, die konden veel makkelijker topless. Voor vrouwen en meisjes was dat toch lastiger…, zeker met al die telefoontjes overal. Mannen waren altijd zo creapy…. Met van die oversekste fantasieën….
Jennifer lag zo heerlijk te mijmeren. Zo met blote borsten…. Ze genoot nog even. Toen wilde ze meer.
Harry was écht bloot geweest. Zij had haar rijbroek en laarzen nog aan. Dat was toch niet helemaal…
Snel ontdeed ze zich van haar rijlaarzen, waarna haar rijbroek ook uitging.
Toen twijfelde ze even. Heel even. Het duurde nog geen minuut, toen stapte ze uit haar onderbroek en stond ze op haar blote voeten in het bosgras.
Het voelde heel, heeeel apart.
Woww… ze keek om zich heen. Het bos ademde vredige geluidjes. Blaadjes ritselden geruststellend en de zon verwarmde haar huid precies goed. En overal.
Overal!
Ze keek omlaag, bekeek haar lichaam.
Zo stond ze eigenlijk alleen in de badkamer. Haha…
Ze voelde opnieuw aan haar borstjes, voelde even langs haar schaamhaar en langs haar plooitjes. Hmmm, wat voelde ze zich lekker sexy.
Eerlijk gezegd voelde ze zich mega geil.
Ze pakte haar tieten nu even goed vast en kneedde ze zoals ze dat altijd lekker vond. Hmmm…. ‘Jaaah Jennifer…,’ kreunde ze tegen zichzelf… ‘wat ben je lekker sexy…’
Ze giechelde. Eén van haar handen verliet een tiet en dwaalde naar omlaag…
Geroutineerd vond ze de spleet waar ze hitsig een vinger door liet glijden. Lager…, lager… haar vinger gleed langs haar clitje. Hmmm… wat was dat lekker. En wat was ze al nat. Jennifers kutje sopte en ze kon haar vingers niet stil houden. Snel bewoog ze heen en weer. Wrijvend, langs haar clitje en langs de opening waaruit haar hete sapjes lekten. Ze verzette haar voeten waardoor ze er beter bij kon en dreef haar vinger in haar genotsgrotje… Hmm, dieper, sneller, wanhopiger. Met rode wangen, haar borstjes beurtelings knedend en masserend begeleidde ze haar vingerwerk. Het warme zonnetje… het verkoelende briesje…. haar hete lijfje, haar stoute gedachten…. Het kon niet anders dan eindigen in een heerlijk orgasme. Jennifer klapte zowat dubbel en stond wankel op haar voeten te shaken. Haar blote tienerlijfje verwerkte kippenvel en zweet… Even snakte ze naar adem. Daarna kwam het besef. Ze stond hier helemaal zonder kleren midden in het bos. Ze had zichzelf staan vingeren. Was ze gek?

Nee ze was niet gek. Ze was geil. Hoe ze zo snel thuis was gekomen wist ze niet maar ze had nooit eerder haar paardrijkleding zo vlug aan weten te krijgen.
Op haar riante kamer liet ze zich op het bed vallen. Gehaast duwde ze haar rijbroek uit en daarna haar onderbroek. Met een greep naar links had ze haar haarborstel te pakken en ze spreidde haar benen. Dat buiten… dat moest ze vaker doen. En toen duwde ze de steel van haar borstel haar kut in en begon als een bezetene aan een verwensessie waarvan de sop- en kreungeluidjes onfatsoenlijk hard door haar kamer klonken…. Wanhopig gehaast sopte ze zichzelf tot een orgasme en lag even uitgeteld op haar bedje bij te komen. De steel de haarborstel nog diep in haar kutje….
Morgen moest ze toch echt… ja… Ze dacht er nog even over na. Ze kreeg stoute plannetjes en als Jennifer iets in dat koppie kreeg….

De dag erna was het weer zo zonnig. Dus ergens in het bos…
De zonnestralen beschenen het hitsige meisje. Daar lag ze… Helemaal bloot op een kleedje, haar beentjes wijd opengeklapt zodat ze er goed bij kon. Haar hand maakte cirkeltjes over haar schaamlippen met daartussen haar clitoris. Hmmm… Genietend van het windje en het zonnetje. Maar bovenal genietend van haar vingers. Dit was zó lekker.
En ze was van plan er lekker lang over te doen. Zo verscholen tussen het groen, een veilig eind van het pad af. Hmmm… wat was vingeren toch lekker en had ze toch lekkere tieten.
Net was er zelfs een vlinder op geland. Zo’n onbekende bruine met van die zwarte oogjes op zijn vleugels, waarmee het leek of hij haar goed bekeek, maar dat was natuurlijk niet zo. En die kriebelende pootjes op haar huid…
In haar fantasie werd ze ook gekriebeld en bekeken. Op heel veel plekjes. Meer dan alleen haar tieten en tepels werden bekriebeld… Hihihi… en in haar gedachten bekeken meerder ogen haar. Jongens uit haar klas, uit hogere klassen… Zelfs Harry kwam voorbij in haar fantasie. Niet omdat hij zo knap was of aantrekkelijk was, maar vooral omdat hij een enorme penis had. Eentje waarvan ze wist hoe die er uit zag… ze duwde haar vinger even naar binnen… bewoog snel en heftig…. Een tweede hielp de eerste. Ze kreunde en versnelde het tempo, intensiveerde haar bewegingen.. Agghh… hmm…
Als die Harry hier nu was mocht hij dat spuiten nog wel eens laten zien. Als hij dan maar op haar tieten spoot.
Agghh… fuck. Jennifer was overspoeld door het plotselinge orgasme. Ze had zich laten gaan terwijl ze er eigenlijk langer over had willen doen.
Ze voelde hoe haar hartslag langzaam rustiger werd. De nattigheid tussen haar benen verdampte en de hitte gekoeld werd door een lekker boswindje. Hmmm…
Dit keer kleedde ze zich na afloop niet zo snel en schuldig aan. Ze bleef even liggen. Lekker nagenietend. Liggend in haar blootje op haar rug keek ze naar het bladerdek boven zich. Haar handen afwezig strelend over haar buik… navel en friemelend door haar schaamhaartjes. Die zou ze misschien ook eens moeten scheren.
Jeetje wat lag ze hier lekker. Ze kon hier zo wel uren blijven liggen. Als ze niet moest plassen. Dus lang kon ze hier niet blijven liggen. Alhoewel…. Ze keek even om zich heen. Waarom zou ze…. Hier….
Het was opstaan en hurken bij de bosjes. Bloot was ze al. Zoiets had ze dus echt nog nooit gedaan…. Jennifer ontspande en een gouden straal klaterde tussen haar beentjes naar de grond. Owjee… ze was echt erg, maar het luchtte zo op. Hihihi.
Toen ze klaar was veegde ze haar spleet droog met een doekje en ging weer languit op het kleedje liggen. Spelend met haar tepels tussen haar vingertoppen… Hmmm… al snel vonden baar vingers de weg naar haar kutje weer en begon ze weer driftig met haar lievelings bezigheid; vingeren!
Ahhh…. En wat een lekkere jongens kwamen er voorbij in haar gedachten om haar te helpen. Allemaal geil, aardig en niet zo moeilijk. Ze hadden allemaal lekkere piemels die stijf waren en allemaal wisten ze hoe ze het liefst gevingerd wilde worden… Hmm…., bestonden zulke jongens maar echt. Langzaam ging ze door, toewerkend naar haar volgende orgasme… Waren ze maar hier…, zagen ze haar maar echt, wilden ze haar maar echt zo vingeren… Ahgghhh… Hmm….
Wow. Dit was lekker. Wat was ze toch een lekker geil meisje.
Ook nu bleef Jennifer nog even volledig naakt op haar kleedje liggen. Even bijkomen en afkoelen.
Toen het tijd werd om te gaan, stond Jennifer op en zocht haar onderbroek op. Ze begon zich weer aan te kleden.
Het was toch echt wel apart. Weird…? Zeker! Awkward?… ook, maar ze vond het gewoon lekker. Eigenlijk was ze er heel snel, heel geil van geworden. Dus… lekker toch?
Ze kon niet wachten op de volgende keer. Die meneer Harry was zo gek nog niet met z’n bloot in het bos liggen. Het was écht lekker.

Na een paar dagen gebeurde het onontkoombare: het werd weer woensdag.
Jennifer leefde er met gemengde gevoelens naar toe. Aan de ene kant wilde ze die plek in het bos voor zichzelf houden en Harry nooit meer zien. Hoe aardig hij vroeger ook was geweest. Aan de andere kant… dat spermaspuiten wilde ze toch nog wel eens zien. Maar dan beter. Ze wist alleen nog niet hoe of wat.
Terwijl ze dit zo allemaal overdacht stond ze in de box haar paard JumperJack af te borstelen. Dat leidde lekker af. Want spannend was het allemaal wel. De hele afgelopen week en het bloot zijn in haar bos hadden haar lichaam golf na golf overspoeld met geilheid en hormonen. Daarbij was het woensdag en dus kwam Harry zo als het goed was. Ze had een kriebelig gevoel in haar onderbuik.
Ze ontwaarde zijn aanwezigheid aan zijn stem. Hard. Luid. Joviaal. Prettig… Dat kon alleen maar Harry’s stem zijn.
Ze maakte het borstelen vluchtig af en luisterde met gespitste oren of ze kon horen waar het over ging. Blijkbaar over de lading en het mooie weertje.
Jeetje wat een sukkel. Als je alleen maar daarover kunt praten. Toen Jennifer eindelijk de moed had tevoorschijn te komen bleek Harry al weg te zijn.
Okee. Prima. Dat kon maar één ding betekenen….

Het bos.
Háár bos. En háár plekje. Natuurlijk had hij er als eerst gebruik van gemaakt. In zijn blote piemel, blijkbaar al jaren geleden. Maar dan nog was het van haar ouders en dus van haar. …Koop lekker zelf een bos dachten haar arrogante hersentjes….
Eenmaal van het pad af had ze hem zo gevonden. Ze kende het plekje inmiddels natuurlijk ook vrij goed. En daar lag hij…
Vanachter een struik kon ze hem zien liggen. Zijn armen onder zijn hoofd gevouwen lag hij heerlijk te zonnen. Bloot. Een enorme worst lag werkeloos naar boven op zijn buik te pronken.
Hihihi…. Zelfs slap was het indrukwekkend. En zo werd haar aandacht ook als vanzelf naar zijn ballen getrokken. Die waren ook echt kolossaal… holy shit…. Zou dat helemaal vol sperma zitten?
Hoe dan ook. Alles bij elkaar was het minder spannend dan de vorige ontmoeting. Ze was nu voorbereid en wist wat ze wilde. Een paar stappen was alles wat ze moest doen.
‘Hoi.’
‘Hoi Jennifer,’ zei Harry toen hij zijn ogen opende. ‘Ik dacht al dat ik iets hoorde…’
Jennifer wimpelde het weg. ‘Je hoopte het gewoon. … Dat ik zou komen kijken.’
Harry zei even niks. Ze had ook wel gelijk. ‘Kom je dan om te kijken?’ Vroeg hij toen.
Jennifer kreeg een kleur. Dat was exact de reden waarom ze hierheen was gekomen. ‘Nee, natuurlijk niet,’ zei ze.
Ze keek hem boos aan. ‘Wat denkt u we niet?’
‘O, het mag wel hoor.’ Harry bleef rustig, alsof hij de touwtjes in handen had. Iets waar onze Jennifer totaal niet van hield. Anderen die de leiding over haar dachten te hebben. Het idee dat ze iets konden bepalen over haar.
Gelukkig leidde iets haar af.
‘Haha, hij wordt stijf,’ wees ze giechelend.
Harry keek even naar zijn eigen pik. En inderdaad, ze had gelijk. ‘Tsja…. Ik denk dat dat door jou komt.’
‘Hoezo?’ Vroeg Jennifer bijna als aanval.
‘Nou….’ Harry maakte zijn zin niet af. ‘Wil je dat ik me weer aftrek? Vind je dat spannend om te zien?’
‘Doe normaal joh,’ reageerde ze snel. ‘Ik ben niet zo. Ik ben geen slet.’
Harry zei maar niks. Kwam wat overeind, maar deed geen enkele moeite zijn inmiddels harde paal aan het zicht te onttrekken.
Even bleef dat zo. Jennifer keek naar de blote man, die daar rustig bloot zat te zitten met een stijve pik. Hij keek rustig terug en leek het allemaal prima te vinden.
‘Nou…, doe dan,’ zei Jennifer.
Harry glimlachte, pakte zijn pik vast en begon zich langzaam af te trekken.
Jennifer zei niet zo veel maar inwendig brandde haar lijf van opwinding en nieuwsgierigheid. ‘Doe je dat vaak? … aftrekken?’
‘Best wel. Het voelt lekker,’ vertelde Harry. Hij keek even naar zijn pompende hand en toen naar het meisje. ‘En jij… jij vingert jezelf toch ook wel eens?’
‘Dat gaat je niks aan,’ snauwde ze. ‘Ga door.’
Harry ging door.
Jennifer stond inmiddels best dichtbij. Ze was nog geiler dan ze had gehoopt. Eigenlijk wilde ze helemaal niet opgewonden worden maar het voor zichzelf ontkennen was zinloos: ze was geil. Van hem! Nou… niet van hem, van zijn piemel en wat hij deed… dat aftrekgedoe.
‘Is er iets?’ Vroeg Harry. Zijn hand streelde nu langs zijn piemel en hij pakte even zijn ballen vast, begon daar even mee te spelen…
‘Nee.’ Zei ze kortaf. Maar haar aandacht was getrokken door de dingen die hij nu deed. ‘Waarom doe je dat? Is dat ook lekker?’
‘Jazeker meisje,’ zei de vriendelijke stem.
Ze slikte. Het zag er ook heel lekker uit. Meisjes wreven langs wat plooitjes en konden eventueel hun vinger ergens in stoppen. Mannen, en jongens, konden echt wat vasthouden. Iets anders dan tieten.
‘Wil je ook eens voelen?’ Hij haalde zijn handen weg en leunde wat achterover. De stijve piemel stond als uitnodiging omhoog. Wachtend op wat zou komen.
Maar er kwam niks. ‘Nee, gatver, ik ga daar niet aanzitten…’ zei ze snel. Maar ze wilde wel. Als ze hem kon verdoven in een soort coma had ze het rustig kunnen verkennen. Aanraken…. Bekijken. Maar zo nu, als hij kon zien wat ze dan zou doen… No way. Ze was niet gek.
Harry streelde langzaam met zijn vingertoppen langs de piemel en over de eikel heen.
Shit, dacht ze. Dit was wel dé kans om het eens te voelen. Het echte. Hét. Een piemel….
En straks was hij weer een week weg. Die piemel…
‘Wacht.’ Zei ze ineens.
Jennifer kwam nog wat dichterbij en hurkte vlak naast hem. ‘Ik wil voelen.’
Harry onderdrukte een glimlach. Dit meisje was zo wispelturig als de neten. Als ze nu merkte dat hij het als soort overwinning zou zien… het fijn zou vinden… Dan zou ze vast een kutopmerking maken en weer gaan staan. Weg kans… dat moest hij nu niet hebben…
Maar het ging goed. Jennifer stak haar hand uit en raakte zijn piemel aan.
Harry zag een glimlach om haar mond. Een twinkeling in haar ogen. Even keek ze hem in zijn ogen. Harry keek zo neutraal mogelijk terug. Zei niks, zijn kaken op elkaar.
Toen richtte ze haar aandacht weer op zijn piemel. Bekeek hem van alle kanten en voelde er voorzichtig langs. Aaide hem heeeel lichtjes… drukte tegen de eikel. En toen nam ze hem ineens in haar hand…
Jennifer vond het fantastisch! Dit was dus een echte piemel. Een hele grote. Een volwassen penis. Haar eerste!
Ze pakte hem vast en begon op en neer te bewegen, zoals ze Harry net had zien doen.
Het was te veel voor de oudere man. Harry was al heel wat jaren alleen en deze aanrakingen van zijn stijve opgewonden geslachtsdeel door zo’n mooi jong meisje…. De hele week had hij er thuis al over gefantaseerd. De veertienjarige Jennifer had een prominente hoofdrol gespeeld in alle fantasieën die hij thuis had gehad… dus haar hand tegen zijn penishuid… Het sperma spoot en golfde er in dikke warme stralen uit. Over haar handje, over zijn buik en druipend langs zijn pik omlaag.

‘Gatverdamme, het zit op mijn hand.’
Harry lachte vriendelijk. ‘Proef maar, het is gezond en de meeste vrouwen… meisjes vinden het erg lekker.’
‘Ja doei…. Ik ga dat echt niet proeven….’ Maar ze keek met nog meer aandacht naar haar beklodderde hand.
En toen bracht ze haar hand ineens naar haar mond en nam een likje.
Het smaakte zoutig. Niet vies. Eerder… ja.. wat was het?
… Geil…. Ja. Het smaakte geil.
Ze glimlachte even. Eindelijk.
Maar toen keek ze omhoog en zag Harry naar haar lachen.
‘Wat?’ Vroeg ze bozig, in haar zichzelf aangemeten arrogante standaard aanspreektoon.
‘Niks,’ zei Harry snel verontschuldigend, ‘ik dacht… je leek er van te genieten…’
‘Niet.’ Snel stond ze op, haar hand snel afvegend aan haar paardrijbroek. ‘Ik ben pas veertien hoor! U bent echt zo…. Ahhh… mannen.’ Snel draaide ze op haar hakken en verliet het grasveldje. Net voor ze echt tussen de struiken verdween draaide ze zich nog eenmaal om. ‘U bent echt een oude viespiek!’
Harry kon er wel om lachen. Hij wist wel beter… Die hongerige geile blik in haar ogen loog niet. Dit jonge pubermeisje was ontwaakt… ze wilde meer. En met dat karakter van haar was dat een gevaarlijke combinatie.
‘En als u ooit iets doorverteld aan iemand zeg ik dat u geprobeerd heeft me te verkrachten. Dus ik zou het maar geheim houden.’
En weg was ze.

(Wordt vervolgd)

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 12

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?