Mijn grote Broer – deel 4

4.4
(7)

Door: Birgit

Na deze heerlijke wip met Erwin moest ik toch echt wel even naar boven om een kleine opfrisbeurt in de badkamer te doen, want het sperma van Erwin plakte van onder tot boven aan mijn benen.
Ik poetste alles weer schoon en met een lekker geurtje was ik weer nieuw. Maar ik hoorde steeds de gefluisterde woorden van Erwin: “Wat zouden wij toch een prachtig stel zijn en wat zouden wij mooie kindjes maken…” Deze woorden gaven kriebels aan mijn tepeltjes en diep in mijn kutje, maar ik ben nu nog veel te jong om met zulke gedachtes te stoeien.

Ik toog de trap af naar beneden en in de hal kwam Jules om de hoek, die toch wel wat te diep in het glaasje had gekeken. Hij vroeg: “Hee moppie, waar kan ik pissen?” Dus ik begeleide hem naar het toilet en zette hem voor het urinoir, want die hebben wij ook.

Hij stond onhandig te grabbelen en te rukken aan zijn gulp maar daar was geen beweging in te krijgen, waarschijnlijk door zijn overmatige drankgebruik.
“Hee lieverd, help me even alsjeblieft. Anders pis ik in mijn broek.” Dus ik sjorde even aan zijn rits die toch wel vast zat, maakte zijn broekriem los en rukte zijn broek van zijn strakke sporters billen.
Maar gelijk dat zijn strakke jeans naar beneden schoof, ging ook zijn boxer naar zijn knieën en en plop daar hing een pik zoals ik nog nooit gezien had.

Groter dan de, toch flinke, leuter van Erwin en dan was deze nog in een slappe toestand. Terwijl Jules zijn pik vastpakte en richtte in de pot zag ik dat het een beetje fout zou gaan.
Ik pakte zijn hand en richtte die brandslang in de juiste richting, terwijl ik gefocust bleef op dat enorme ding.
Na wel heel veel vocht te hebben gelost, voelde ik dat een hand van Jules mijn borstje streelde. Hij gaf mij een compliment voor mijn hulp en mijn prachtige tietjes.
Ik kon het niet nalaten om zijn leuter eens vol vast te pakken maar kon deze niet omvatten met mijn toch niet zo kleine handen.

Ook Jules vond het wel prettig want in mijn hand voelde ik zijn leuter groeien en groeien tot een dikke stijve boomstam, en wel zo een waar zelfs een paarden de hik van zouden krijgen.
Ik schoof zijn vel naar achter en plop daar ontpopte zich een grote, glanzende, paarse, dikke eikel die lonkend de sterretjes in mijn ogen deed fonkelen.
Ik boog wat naar hem toe om nog een beter beeld te krijgen en rook de geur van pis en sperma. Ik vermoed dat hij beneden een van de geile meiden had gepaald.

Steeds geiler wordend, omsloten mijn lippen deze geweldige eikel. De smaak deed er niet meer naar, gewoon een unieke beleving.
Dat grote ding kon ik amper in mijn mond houden, laat staan dat er nog een stuk van zijn leuter in kon.
Zuigend en jerkend merkte ik dat Jules het wel prettig vond en hij begon met zijn zatte kloten toch mijn mond te neuken.

Hij greep in mijn kruis en schoof echt ervaren langs mijn slipje naar mijn kutlipjes. Hij ging met 2 vingers diep in me. Heerlijk wat een beleving, en alleen al de gedachte dat dit grote ding in mij zou passen gaf mij een spontaan orgasme terwijl ik merkte dat door mijn sterkte zuigkracht hij ook dichtbij de ontlading kwam.
Schokkend schoot hij dikke stralen warm, en bijna zoet, zaad diep in mijn keel. De hoeveelheid was echt te veel om door te slikken, dus proestte ik het uit waardoor Jules hartelijk moest lachen.

Maar ik wilde toch wel meer, nu? Straks, morgen? Maar zeker wilde ik ervaren of dit geweldige apparaat in mijn hunkerende kutje zou passen. Maar dat doen we dan zeker niet hier in de hal en niet onder het wakende oog van Erwin.

Maar daarover de volgende brief,
kus van Birgit.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.4 / 5. Aantal stemmen: 7

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

2 gedachten aan “Mijn grote Broer – deel 4”

  1. Ha Sanne/Birgit,

    Ik heb erg genoten van je verhalen! Ik heb deze site pas vorige week ontdekt en nadat ik een klein stukje van deel 4 gelezen had, besloot ik om eerst 1 t/m 3 te lezen. Erg fijn geschreven en zeer opwindende belevenissen. Zo’n zusje had ik als grote broer ook wel willen hebben. Ik kijk uit naar een vervolg! Dank voor mijn leesplezier.

Reacties zijn gesloten.