Peter’s avontuur met zijn perverse oudste zus

3.3
(10)

Door: Papa Peter

Toen ik rond 20 jaar oud was, ging mijn relatie stuk, vlak voordat wij een (al betaalde) Glamping-vakantie zouden genieten in een volledig ingerichte bungalowtent. Mijn moeder opperde toen om mijn 9 jaar oudere zus mee te vragen. Zij was een moeder van 3, getrouwd met een alcoholist en had het niet breed. Achteraf heb ik mij wel afgevraagd of mijn moeder voorzag wat zou gebeuren wanneer je een hormonaal gedreven student in één bed legt met een seksueel gefrustreerde rijpere vrouw, immers speelde mijn alcoholistische zwager seksueel weinig meer klaar. Zuslief wilde heel graag! Of onze moeder het voorzag of niet, zich wellicht vingerde bij fantasieën over zoon en dochter; het was de eerste nacht al raak. Hier mijn verhaal.

Dag één vlogen we van Amsterdam naar het subtropisch land waarvoor ik tickets had, vele uren in het vliegtuig en dan een lange transfer naar de camping, eind van de middag aankomst.

Na ons geïnstalleerd te hebben, hebben we even overwogen om eerst te douchen en dan naar een restaurant te gaan, of andersom. Als we eerst hadden gedoucht, was het misschien helemaal anders gelopen (hoewel..). Maar we waren moe en hongerig en gingen daarom naar een nabijgelegen restaurant. Het eten was goed, evenals de wijn, veel wijn en veel praten, af en toe een beetje flirterig misschien. Het was al na middernacht toen we terugliepen naar de camping. We gingen naar onze tent, pakten handdoeken, toiletspullen en een zaklamp, en liepen toen naar het sanitairgebouw om te douchen. Maar: alle lichten waren daar al uit, dus gingen we met de zaklamp naar binnen. Toen werd een probleem duidelijk: we hadden maar één zaklamp, wat betekende dat een van ons kon douchen en de ander buiten in het donker zou wachten. Mijn zus noemde dat belachelijk en zei: “We zijn broer en zus; we kunnen een douchecabine delen,” en wie was ik om te protesteren, hoewel voor mij het feit dat we broer en zus waren, het niet ‘veiliger’ maakte…

We gingen naar binnen en de zaklamp kon op een muurtje staan, dus we hadden binnen licht. Mijn zus begon zich uit te kleden en zei dat ik hetzelfde moest doen. Voor mij begon de enige zus van wie ik als jonge puber al vroeg had gedroomd, zich uit te kleden en hing haar kleren aan de haak aan de binnenkant van de deur. Ze stond met haar rug naar me toe, maar ik zag haar haar slipje naar beneden trekken… het slipje dat ik als jonge jongen uit de mand haalde om eraan te snuffelen en te likken terwijl ik me aftrok. Ik genoot van het zien van haar volle billen en figuur van een rijpe vrouw, moeder van drie. Ze deed haar beha uit en draaide zich om. Ik staarde naar haar volle borsten, met prominente tepels, smekend om verwend te worden. Ik zag het donkere bos dat haar kutje bedekte, en ik verlangde ernaar mijn gezicht daar te begraven, wetende hoe juist dat schaamhaar die opwindende geuren altijd vasthoudt. Ik liet mijn ondergoed zakken en mijn pik kwam eruit, helemaal stijf.. Mijn zus glimlachte en zei: “Iemand vindt dit leuk… en ik vind het leuk om te zien dat mijn lichaam nog steeds een jonge knul kan opwinden. Zelfs mijn broer. Wat zegt het overigens over jou dat je een harde lul krijgt als je je zus naakt ziet?”. Ik zweeg en kreeg vast een kleur.

Ze draaide zich om en begon haar haar te wassen, terwijl het warme water langs haar lichaam stroomde. Ik stond buiten het stromende warme water en begon te rillen. Mijn zus voelde dit duidelijk aan en zei dat ik ook eronder moest komen en niet moest wachten tot ze klaar was. Ik stapte onder de stralen en voelde mijn zus naar mij toe leunen, waardoor de spleet tussen haar billen mijn harde pik raakte. Ze wreef met haar prachtige kont over mijn lul, terwijl ze zichzelf aan het wassen en inzepen was. Ze gaf me toen de zeep en zei dat ik mezelf moest wassen “zodat we naar de tent kunnen gaan en slapen”, maar terwijl ik mezelf waste, bleef mijn zus met haar kont op en neer gaan over mijn pik… totdat ik het niet meer kon uitstaan, mijn armen om haar heen sloeg en haar tieten greep, kneedde en aan haar tepels trok en draaide, terwijl ik nu duidelijk neukbewegingen door haar bilspleet maakte…. “Stop” zei ze “Niet hier. Laten we naar de tent gaan, want er is veel dat ik met je wil doen”. We haastten ons om ons af te drogen, trokken onze kleren aan en gingen naar de tent. Daar aangekomen kleedden we ons meteen weer uit, vielen in elkaars armen en begonnen te tongzoenen, terwijl we elkaars kont kneedden. Toen vroeg mijn zus: “Hoe vaak kun je klaarkomen?” waarop ik antwoordde dat ik verwachtte minstens drie keer klaar te komen (o gelukkige jeugd!). “Dan ga je liggen en laten we eerst 69-en: Ik wil die harde pik van mijn broer zuigen, je sperma proeven en je tong mij voelen likken en mijn kut leegdrinken”. Dat deden we en al snel was het een echt zuigfeest met haar bovenop mij. Ze was de derde vrouw met wie ik seks had – waarvan twee mijn zussen waren en een mijn vriendin, maar ze was een bijzondere ervaring.

Ik ben heftig en intens, in alles, dus ook in het genieten van haar kut. Wat me echt trof was dat ze zoveel sterker rook en smaakte dan onze jongste zus en ook mijn vriendin. Is het het feit dat ze volwassener was? Ik weet het echt niet, maar ik herinner me dat ik op dat moment het verschil besefte en dat ik zoveel meer van haar sterke kruidige geur en -smaak genoot dan die van mijn vriendin en jongste zus.

Ze zoog mijn pik als een pro, en pauzeerde gewillig om me te laten herstellen, voordat ze weer zoog, terwijl ze met mijn ballen speelde. Ik had toen een gemeen idee. Ik stopte een vinger diep in haar kut (zo’n ander gevoel als bij die 2 andere vrouwen!), haalde die eruit, spreidde haar billen en voelde tot ik mijn slijmerige vinger tegen haar kontgat kon leggen. Ik voelde haar spannen, terwijl ik duwde, langzaam tot ik haar kontgat groter voelde worden. Haar mond verliet mijn pik: “O god, neuk mijn kont, neuk me hard, een dezer dagen wil ik dat je pik je incestzaad in mijn darmen spuit”. Ze begon weer te zuigen, hoewel duidelijk afgeleid. Ik liet mijn vinger tot het uiterste in haar kont zakken en ging toen, terwijl ik schroevende bewegingen maakte, in en uit; als een wilde bleef ik haar kut likken en zuigen…genietend van haar sterke muskusachtige smaak.

Ik voelde toen dat ze begon te beven, haar dijen tegen mijn hoofd, haar kontgat rond mijn vinger samentrekkend, haar borstelige kut tegen mijn mond gedrukt en ze liet mijn pik los (net op tijd, omdat ik mijn sperma voelde opkomen) terwijl ze diep kreunde….”Ik heb het je niet verteld….ik heb je niet gewaarschuwd…” en ik voelde een plotselinge straal van smakelijke warme vloeistof uit haar kut in mijn mond, gedeeltelijk op mijn gezicht, gevolgd door een ander en ik dronk met genoegen, terwijl ik haar hoorde zeggen: “O god, ik pis op mijn broer, ik pis in de mond van mijn broer”, waarna de stroom stopte. Ik begon elk stukje van haar binnen mijn bereik schoon te likken, genietend van de pittige bitter-zoute smaak, en ze begon opnieuw driftig op mijn pik te zuigen totdat ik zei: “Ik kom klaar, ik vul je met mijn sperma” en dat deed ik. (Later hoorde ik dat ze sinds de geboorte van haar derde kinder vaak wat plas verloor tijdens het klaarkomen.)

Ze draaide zich toen om en we kropen in elkaars armen; sinds het douchen nu één grote puinhoop van zweet, kutsap en pis -hoewel ik het meeste daarvan dronk- en nauwelijks sperma, aangezien mijn zus gretig al mijn sperma inslikte. We knuffelden en kusten, en toen zei mijn zus: “Toen je net zei: ‘Ik vul je met mijn sperma’, werd ik ongelooflijk opgewonden, geil… ik stel me voor dat je mijn kut vult met jouw sperma…. Ik gebruik momenteel geen bescherming, omdat ik misschien nog een baby wil (die later inderdaad kwam..)…. zo’n sensatie om het ondenkbare in te beelden: jouw zaad dat een eitje in mij bevrucht, samen een incestbaby creëert, niemand weet ervan…. een baby die later een mooie jongedame zou kunnen worden met het libido van haar vader en moeder. Zo geil… zo pervers”. Ze begon nogal onsamenhangend te brabbelen over haar broer die haar bevruchtte, terwijl haar hand tussen ons in kwam en zichzelf begon te vingeren…”Incest is zo geil…je sperma nodig…”.

Ik legde haar op haar rug, spreidde haar benen en zei: “Je broer gaat je nu neuken, mijn pik hoort in jou”, waarop ze een beetje trillend zei “Ik wil dat je me neukt, maar je kunt niet echt klaarkomen in mij, ik kan het risico niet lopen zwanger te worden van jou!”. Ik zei tegen haar: “Open je kut zelf, ik wil dat je mijn pik in je lichaam leidt, graag de pik van je broer in je vruchtbare kut accepteert”. Terwijl ze ogenschijnlijk protesteerde, nam ze mijn pik en zette hem tegen haar kutopening, zeggende “Duw, broer, duw die harde pik in mij” en dat deed ik. Eenmaal binnen zei ik: “Weet je, ik kwam net klaar in je mond, maar je kunt er niet zeker van zijn dat er geen resterend sperma uit mijn pik lekt… als ik me aftrek, blijf ik minutenlang wat sperma druppelen nadat ik klaarkom. …Ik ben nu in je kut, liefste zus, klaar om je te vullen, en misschien zijn nu wat druppels van mijn incestzaad op zoek zijn naar een klein vruchtbaar ei in je……” ze begon te trillen, en had een paar kleine orgasmes, zo leek het, mompelend “Fuck, fuck, ik kan niet” en toen sprak ze uit “Neuk me nu, broer, neuk me hard, maar kom niet in me klaar… trek eruit als je voelt te gaan klaarkomen en spuit op mijn buik en borsten”. Ik begon in en uit te bewegen, mijn snelheid geleidelijk te verhogen, en ondertussen haar tieten te kneden en aan haar tepels te trekken en te bijten, waar ze echt van hield. Ik ontdekte dat ze van ruig spel hield, dus ik gebruikte mijn nagels in haar tietenvlees en zelfs, met geweld, op haar tepels. Ik neukte haar hard, totdat ik van houding wilde veranderen: ik trok me terug en zei: “Draai je om; ik wil je doggy style neuken”. Ze gehoorzaamde gelukkig, draaide zich om en ik spietste haar onmiddellijk, begon haar te neuken, terwijl ik haar tieten misbruikte; zo goed om mijn buik tegen haar stevige kont te voelen en mijn ballen tegen haar kut te slaan. Ik sloeg haar hard op haar kont en zij riep telkens “Harder, harder, sla je zus, gebruik mijn kut!”. Na een tijdje voelde ik mijn ballen trekken en haalde mijn lul eruit: “Op je rug weer” en ze deed wat ik zei, waarna ik haar kut weer binnenging, haar driftig neukend. Ik hoorde haar mompelen “Mijn broer neukt me, mijn broer vult me met zijn zaad” en ze sloeg haar benen achter mijn kont, waardoor ik mijn pik niet kon uittrekken. Ik begon haar te vertellen dat ik zin had om klaar te komen en ze had meteen een klein orgasme “Fuck, hij gaat klaarkomen… hij doet het” en trok met haar benen mij strak omhoog, mijn lul zo diep mogelijk in haar drijfnatte kut. Ik waarschuwde haar, nu wat in paniek rakend, “Als je me niet laat gaan, spuit ik een liter incestsperma in je” wat bij haar weer een klein orgasme veroorzaakte, en tegelijkertijd liet ze me uit haar druipende kut gaan, net op tijd om mijn zaad over haar buik en tieten te spuiten. Helemaal uitgeput lag ik op haar, een beetje boos: “Je vertelde me dat ik niet in je kan klaarkomen, je spoort me aan om op je buik klaar te komen en als ik bijna klaarkom, blokkeer je me om je kut te verlaten. Wat is dat?”. Ze keek me schuldig in de ogen en zei: “Het is zo geil, zo enorm opwindend voor mij, om te spelen met het idee, het risico zelfs, om door mijn broer bezwangerd te worden, dat ik dit moest doen. Je paniek en boosheid maakten het nog reëler”. Ik kon het haar niet kwalijk nemen, want ik gaf toe dat ik het zelf ook een hot idee vond om een baby in haar te stoppen. Ze kroop helemaal in mijn arm, fluisterend “Ik zou onze kleine dochter kunnen voorbereiden om door haar vader te worden ontmaagd”, waardoor mijn pik weer schokte.

Dit leek iets pervers in haar te triggeren: haar hand begon aan mijn pik te rukken, terwijl ze begon te praten, pratend over hoe onze baby negen maanden lang in haar zou groeien. Ze bleef geil praten over door haar broer geneukt te zijn, een incestbaby te hebben, terwijl ze me steeds meer aftrok, en obsceniteiten in mijn oor uitte over onze dochter wanneer ze oud genoeg was, en hoe ze het idee bloedgeil vond om mijn pik in het strakke kutje van mijn eigen dochter te leiden. “Heb je ooit een echt strak jong meisjeskutje geneukt?” vroeg ze, en ik biechtte bijna op wat ik met ons kleine zusje deed, maar stopte op tijd (later die week vertelde ik het haar toch). Ze bleef maar praten over hoe geweldig het zou zijn om onze incestdochter samen te gebruiken en te neuken, en hoe ze naakt op de mond van onze dochter zou zitten, eventuele kreten dempend met haar druipende natte harige kut, terwijl mijn pik haar strakke meisjeskutje binnendrong voor die eerste keer… en toen kwam ik… verschrikkelijk sterk. ‘Dat was zwaar, hè’ zei zus’ ‘Voor alle duidelijkheid: dit is allemaal perverse fantasie – daar is niets mis mee – maar ik zou nooit een baby met je maken, noch een echt jong meisje misbruiken’. Ik was het er helemaal mee eens en gaf toe dat de fantasie heet was. Toen vielen we in slaap, maar misschien heeft zij wel in mij mijn toch wat pedoseksuele trekjes gewekt.

De volgende ochtend werd ik wakker en voelde mijn zus opstaan. “Ik moet plassen” zei ze, een emmer pakkend: “Ik heb geen zin om me aan te kleden, om nu naar de openbare toiletten te gaan, dus deze emmer zal volstaan. Ze liet haar heerlijke lichaam zakken tot boven de emmer en ik staarde intens naar haar matzwarte kuthaar, dat het pisgat bedekte voordat dat zich snel opende. Toen verschenen er wat kleine druppeltjes en ik stopte mijn hand in de slaapzak en greep nu mijn harde pik, wat ze natuurlijk zag. Ze stopte onmiddellijk met pissen en ik keek gebiologeerd toe hoe de druppels zich vastklampten naar haar haar. ‘Als dit je al opwindt, zal ik je er niet van weerhouden om het nog een keer te drinken. Ga liggen” zei ze en stapte boven mijn gezicht, haar lichaam naar beneden latend, terwijl ze me de hele tijd in de ogen keek. “Je bent zo’n perverse jongen, zo smerig, zo verdorven, die de pis van z’n eigen zus wilt drinken” zei ze langzaam neergaand met haar gebogen benen naast mijn gezicht. Ik zag de kleine plasdruppels hangen, zo’n 10 cm boven mijn gezicht, genoot van de sterke geur die nu uit haar struik komt. “Open je mond, bro, en geniet van mijn plas” en met haar stralende gezicht boven het mijne, ze begon langzaam weer te pissen, recht in mijn open mond. Ze zuchtte, blij door de opluchting, en ik genoot van de sterke geur en smaak van de warme gouden pis van mijn zus. Ze had toch best een redelijke blaascontrole want elk moment dat mijn mond leek te overstromen, stopte ze de stroom. “Wil je nog wat van mijn hete pis, broer?” en op mijn knikje ging ze door en zo totdat ze leeg was en ik vol was.

Ze stond op en zag mijn pik, trots rechtop. ‘Wat zou je daarmee willen doen, broertje?’ vroeg ze, waarop ik antwoordde: “Ik wil je in je geile reet neuken; iets wat ik nooit heb gedaan”. “O, ik hou van je perverse ideeën”, zei ze, “ik heb ervaring, maar je zou me eerst moeten open maken. Begin met likken en zuigen aan mijn sterretje”. Ze ging liggen als een biddende moslima, met de uitzondering dat ze haar handen gebruikte om haar kont te spreiden. Ik hield van de sterke zweetgeur, gecombineerd met de zware geur van seks sinds het douchen de avond ervoor. Ik pakte toen een fles olijfolie en begon wat van bovenaf te schenken, waarbij ik mijn vinger over haar gaatje wreef. Mijn vinger, nu helemaal ingesmeerd, was mijn eerste indringer van de reet van mijn zus. Ik begon in het midden te duwen en zus ontspande zich, dus ik ging gemakkelijk naar binnen… zus begon nu te hijgen, terwijl ik zo diep mogelijk ging en mijn vinger draaide, ook daarbinnen krullend. Ik trok me terug en voegde een tweede vinger toe, terwijl ik hoorde dat ze hard moest werken om te verduren… Ik draaide me om en begon haar een beetje met twee vingers in haar kont te neuken, totdat ik zeker wist dat ze mijn pik in haar achterdeur moest kunnen hanteren. Ik trok mijn vingers terug, oliede mijn pik en zette hem tegen het nog gedeeltelijk open gaatje, terwijl ik langzaam duwde. Ik hoorde mijn zus, verbaal zoals altijd “Fuck, mijn kleine broertje verkracht mijn kontgat…voelt zo vol” en ik duwde langzaam verder, elk stukje wachtend tot ik voelde dat zus weer ontspande, dit totdat ik diep in haar werd begraven; Ik heb nog nooit iets zo strak om mijn pik gevoeld als haar kontgaatje. “Nu heb ik echt nodig dat je me neukt, mijn darmen vult met je zaad. Ik kan wat hebben, dus je kunt me nu echt kontneuken”. En dat deed ik ook. Helaas hield ik het niet lang vol en voelde ik mijn ballen leeglopen in mijn zus. Twee van de drie gaten van mijn geile zus zijn gevuld met mijn incestzaad, in minder dan 24 uur.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.3 / 5. Aantal stemmen: 10

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

2 gedachten aan “Peter’s avontuur met zijn perverse oudste zus”

  1. Geil incestverhaal, al ben ik nu wel benieuwd naar het verhaal over dat kleinere zusje met dat strakke kutje

    1. Heel simpel, de schrijver is te herkennen aan de term ‘incestzaad’. Voer dat in de zoekfunctie in en je hebt het andere verhaal over het kleine zusje! 🙂

Reacties zijn gesloten.