Op het Tennispark

4
(3)

Door: Mark

Hoi Ik ben Mark en hier is mijn verhaal hoe ik voor de eerste keer ben geneukt.
Ik was 20 jaar en zeker nog niet uit de kast. Wel had ik al vaak naar homoseks films gekeken op internet en wist zo dus wel hoe e.e.a. in zijn werk ging. Ik vind die filmpjes altijd heel erg geil en wilde dat zelf ok wel eens meemaken maar ik was daar toen eigenlijk te verlegen voor.

Ik was met mijn ouders net naar Hilversum verhuisd en kende daar helemaal niemand. Op advies van mijn vader ben ik tennisles gaan nemen op een tennispark. Dat was heel leuk en vanaf de eerste keer bleven mijn mede les genoten en ik na afloop een biertje drinken. De barman heet Frank en was toen 28 jaar en echt een lekker ding. Groot, 188, slank, blond haar en licht gespierd. De tweede keer dat ik er was en moest afrekenen had Frank zich vergist en gaf mij € 20 te veel wisselgeld terug. Ik zei het tegen hem en hij zei: oh, dat is stom van mij. Bedankt dat je het zegt anders klopt mijn kassa straks niet meer. De rest van ons groepje liep naar buiten. Frank zei: Wil je nog een biertje? Dan neem ik er zelf ook eentje. We babbelden wat en ik weet niet meer waarom maar ik kreeg het idee dat ie mij wel leuk vond en een beetje aan het versieren was. Die avond gebeurde er nog niets.

De derde keer kwam ik van de tennisbaan af en wilde, zoals gebruikelijk, meteen de douche in lopen. Frank riep naar mij; Hé Mark, biertje? Ik heb er één te veel ingetapt! Ik nam het biertje aan en we raakten weer aan de praat. De rest kwam onder de douche vandaan en we dronken nog een paar biertjes. De rest ging naar huis en ik bleef nog even. Ga je nog douchen ? zei Frank. Ik zei; Ja. Wacht even zei Frank; Ik ruim dit nog even op en ben dan klaar. Ik moet ook nog douchen want ik heb net geroeid en had torn geen tijd meer.

Toen ie klaar was liepen we samen naar de douche. In de kleedkamer trok hij zijn kleding uit. Ik keek naar hem en trok ook mijn eigen kleding uit. Hij trok als laatste zijn onderbroek uit. Ik zag zijn pik hangen. Mooie grote paal. Ik keek meteen de andere kant op want ik wilde niet een stijve krijgen waar ie bij was. Ik trok mijn onderbroek ook uit en liep meteen naar de douche. Frank liep achter mij aan en nam de douche direct naast mij. Hij had ook een douche aan de overkant kunnen nemen of een douche vrij kunnen laten en dan de volgende nemen. Hij praatte vrolijk verder en begon zich in te zepen. Ik deed hetzelfde. Hij zeepte zijn pik en ballen in en trok een paar keer zijn voorhuid terug. Ik moest wel kijken! En een extra druppel bloed deed mijn pik een beetje harder worden.

Frank ging vlak naast mij staan, pakte ineens mijn hand en drukte hem op zijn pik. Ik schrok me rot! Dit had ik niet verwacht. Ik zei: hé; wat doe je! Hij zei; Sttt en legde een vinger op mijn mond en meteen bewoog hij mijn hand weer op zijn pik. Pak hem vast; zei Frank. Onwennig hield ik zijn pik vast. Frank pakte nu ook mijn pik vast en begon hem voorzichtig af te trekken. Met zijn andere hand bewoog hij mijn hand over zijn eigen pik zodat ik hem nu ook aftrok. Onze beide pikken groeiden nu heel hard. We zeiden beide niets meer. Ik had nog nooit een pik van een ander vastgehad en genoot ervan.

Frank liep mijn pik los en duwde mij zachtjes met mijn rug tegen de muur. Hij zakte op zijn hurken en nam mijn harde paal in zijn mond en begon mij te pijpen. Zijn warme mond schoof over mijn pik en eikel. Heerlijk !! Na 2 minuten kwam ik bijna klaar. Gelukkig had ie het door en stopte. Hij stond op en draaide mij om, nu stond ik met mijn gezicht naar de muur en hij stond achter mij. Hij hield zijn hand onder de zeepdispenser en drukte een paar keer op de pomp. Hij smeerde zijn pik in met zeep en ook mijn ster. Ik wist wat er ging gebeuren en wilde het ook. Hij duwde zijn pik tegen mijn ster en voerde de druk op. Hij vroeg; Wil je het? Hij gleed al een stukje naar binnen toen ik Jaaaaah zei. Het werd een combinatie van Ja en Aahhh omdat ie er al in ging. Steeds dieper en dieper gleed ie naar binnen. Ik deed mijn benen wat verder uit elkaar en toen begon ie mij echt te neuken. Het tempo ging omhoog en steeds ging ie er bijna uit en er dan weer helemaal in. We kreunde en hijgde beiden. Ik hoorde zijn bekken tegen mijn billen slaan, klets klets klets. Het was heerlijk en mijn pik stond op springen.

Ineens haalde hij zijn pik eruit; pffft dat was close; zei hij zacht. Hij draaide mij om en zette mij weer met de rug tegen de muur. Hij ging weer op zijn hurken zitten en nam mijn op ontploffen staande pik weer in de mond en begon te pijpen. Ik maakte nu ook neukbewegingen. Binnen een minuut zei ik; Pas op Pas op ! Frank ging door en hield mij vast. Dit hield ik niet meer. Met een luide JAAA spoot ik mijn lading in zijn mond. Hij schoof mijn pik helemaal in zin mond en liet hem daar zitten. Straal na straal spoot ik achter in zijn keel. Hij slikte alles door. Frank stond op, keek mij aan en gaf nog 2 rukken aan zijn pik en kwam ook klaar. Hij spoot ook echt veel.

Jezus man; zei ik. Vond je het geil? Zei Frank. Ja, heel erg geil man; zei ik. Daarna hebben we ons afgedroogd en zijn we naar huis gegaan. De week erop was Frank er niet en de week erna ook niet. Toen hoorde ik dat ie was ontslagen wegens onzedelijk gedrag. Toen ik het hoorde moest ik wel blozen. Hoop niet dat iemand dat gezien heeft.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 3

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Op het Tennispark”

  1. Heb op zich niks met homo-seks, maar eerlijk is eerlijk….geil verhaal die mijn pik wel hard maakte

  2. Ik ben het met bovenstaande commentaren eens. Prima verhaal over iets wat helaas waarschijnlijk maar een klein deel van de lezers hier zal aanspreken.

    Een kleine tip voor als je je volgende verhalen nog beter wil maken. Beschrijf niet alleen wat er gebeurt, maar ook hoe het voelt. Hoe smaakt zijn pik? Deed het eerst pijn toen hij je neukte, of voelde het meteen al goed? Dat soort dingen. Zodat het ook voor de lezer makkelijker wordt om mee te lezen.

Reacties zijn gesloten.