Mijn bijzondere Vrouw – Deel 1

4.5
(11)

Ik heb een hele mooie, tengere, kleine vrouw. Ze ziet er heel jong uit. Ze is 28, maar ze kan makkelijk voor veel jonger doorgaan. Zeker als ze een schooluniform draagt. De laatste tijd draagt ze wel eens zo’n pakje tijdens de seks. Ik vind het heerlijk om haar slipje omlaag te trekken en haar keihard te neuken. Ik kom dan zo hard. Ze noemt me papa en oom en andere dingen waarvan ze denkt dat het me opwindt. Ik heb haar per ongeluk een paar keer Evelien genoemd, zo heet onze dochter. Ik had het eerst niet eens in de gaten en mijn vrouw zei er niks over. Ze ging gewoon lekker door.

Mijn vrouw is normaal altijd erg voorzichtig met haar computer. Ze zet hem altijd uit, en ze heeft me nooit haar wachtwoord gegeven. Ze zegt dat het is omdat ze vertrouwelijke bestanden van haar werk erop heeft staan. Dat ze ontslagen kan worden als ik die zou lezen. Maar vandaag was ze bijna te laat voor een afspraak en daardoor was ze vergeten haar computer uit te zetten. Ik kon de verleiding niet weerstaan. Ik moest even kijken. Er was niet veel bijzonders te zien tot ik een link zag naar een aantal mappen met namen: Patricia (de naam van mijn vrouw), Evelien, Ben (onze zoon), een aantal mappen met namen van vrienden van ons en een aantal onbekende namen.

Ik klikte op de map met de naam van mijn vrouw. Er stonden een hoop foto’s in. Ik klikte er op eentje. Ik zag mijn vrouw met zo te zien de pik van een jongetje in haar mond. Een klein kaal pikkie, zo te zien ongeveer van de leeftijd van Ben. Ik was met stomheid geslagen. Mijn vrouw die een jongetje pijpt. Ik klikte op de volgende. Dit keer zag ik haar met een meisje van een jaar of tien, in standje 69. Mijn hoofd duizelde, maar ik had inmiddels ook een enorme erectie.

Als een robot verplaatste ik de muis naar de map met de naam van onze dochter. Ik opende de eerste afbeelding. Ik zag mijn dochter in haar schooluniform. Haar blouse was open en ik zag haar ontluikende borstjes, haar rokje tilde ze op en haar slipje zat om haar enkels. Op de tweede foto hetzelfde tafereel, maar dan van de achterkant. Op de derde boog ze voorover. Ik kon mezelf niet meer inhouden. Ik deed mijn broek omlaag en begon te rukken. Op de foto’s die volgenden was ze alleen maar steeds naakter. En bij de foto’s waar ze haar benen uit elkaar deed, hield ik het niet meer. Ik spoot een flinke lading over het scherm en het toetsenbord. Shit. Ik begon haastig de boel schoon te maken. Het zat ook op mijn kleren, dus ik besloot om me maar helemaal uit te kleden.

Ik begon de andere bestanden te bekijken. Ik ging verder met Ben. Er waren foto’s van hem met Patricia en zijn zusje. Er waren zelfs foto’s dat Ben Evelien neukte. Daarna ging ik naar de mappen met namen van onze vrienden. Allemaal foto’s van de kinderen en hun ouders. Naakt, neukend, pijpend en likkend. Het viel me op de alle jongetjes werden geneukt en sommige volwassenen. Ik was al bi voordat ik ging trouwen. Ik werd voor het eerst geneukt door mijn oom toen ik 10 was. Maar ik had verder nooit veel met deze bi-gevoelens gedaan. Ik begon terug te denken aan gesprekken die ik had gehad met Patricia. En als ik er zo achteraf op terug kijk, realiseer ik me dat ze me al die tijd al speldenprikjes heeft gegeven. Ze maakte bijvoorbeeld opmerkingen over hoe mooi onze kinderen waren. Ze was me aan het peilen.

Opeens verscheen er een chat venster. De naam van de chatter was Charlotte. Een moeder waarvan ik net een foto had gezien dat ze haar zoontje pijpte.

“Hoe gaat het?” stond er op het scherm. Ik aarzelde en typte terug:
“Ok.”
“Ik bedoel, heeft hij al interesse in de kinderen?”
“Nee, nog niet echt.” De spanning gierde door mijn keel.
“Je moet er een beetje vaart achter zetten. De meeting is al zaterdag en Peter wil dolgraag Ben neuken.”
“Rome is niet in een dag gebouwd.”
“De kinderen vinden het heerlijk om jou te neuken. Maar als je lid wil blijven van de groep, dan moeten je kinderen ook neukbaar zijn. En aangezien je per se wil dat hun vader ze ontmaagd… moet je toch een beetje gaan opschieten. En denk aan de inwijding, hij moet ook geneukt worden.”
“Ja, ik weet het, ik moet gaan!”
“Okee, later.”

Ik ging achterover zitten en dacht na over wat ik nu te weten was gekomen. Al peinzend zat ik weer te rukken. Zal ik, kan ik, wil ik… Opeens spoot er weer een straal sperma over de vloer. Dat gaf de doorslag. Ik bedacht hoe ik het zou aanpakken. Ik maakte de vloer schoon en stelde de achtergrond van haar bureaublad in op de foto van haar waar ze een jongetje pijpt. De eerste foto die ik had gezien. En nu maar wachten tot ze thuiskomt…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 11

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

2 gedachten aan “Mijn bijzondere Vrouw – Deel 1”

  1. Absoluut een veelbelovend begin. Het zal je toch gebeuren, dat je er achter komt dat je vrouw niet alleen pedo gevoelens heeft, maar ook actief is met de kinderen, en zelfs in een geheime groep blijkt te zitten.

    Ik zie ook wel wat gemiste kansen. Hoe oud zijn Evelien en Ben? Misschien laat je dat expres aan onze fantasie over, en misschien vinden anderen dat wel fijn, maar ik wordt dan altijd nieuwsgierig!
    En dan noem je dat de hoofdpersoon als 10-jarig jongetje ontmaagd werd, maar je vertelt er verder niks over. Waarom daar niet een flashback, dat hij terug gaat in zijn gedachten naar die tijd en het al rukkend opnieuw beleefd?

    Omdat het ook kort is, blijft het op dit moment vooral bij belofte. En ik hoop echt dat je die belofte gaat inlossen. De start is gemaakt, dit schreeuwt om een vervolg, en dan nog een en nog een, met heel veel erg lekker seks. Hopelijk komt het volgende deel snel!

    Ik heb 4 sterren gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *