Vakantiegevoel

4.6
(27)

Door: Satyrus

Esmee is mijn dochter, ze is veertien lentes jong en een bloedmooie meid. Ze weet donders goed dat ze er zo goed uitziet, en ze weet ook donders goed dat ik enorm op haar geil. Dat laatste moet ik misschien even uitleggen, want daar zit een voorgeschiedenis achter.

Ik heb altijd al een zwak gehad voor jonge meisjes. Ik heb daarom ook altijd al met iets andere ogen naar mijn dochter gekeken dan een normale vader dat zou doen. Het bleef echter altijd bij kijken. Tot we een zomer op de camping in Frankrijk stonden.

Esmee was toen negen jaar oud. Het was een erg mooie zomer en de camping was meer dan volgeboekt. Elke ochtend was het dus wachten geblazen bij het toiletgebouw tot er een douchehokje vrij was. Omdat er zo weinig douchehokjes waren, en omdat we niet nog langer wilden wachten op nog een vrij hokje, doucheten Esmee en ik samen. Ik had haar natuurlijk al talloze keren naakt gezien, maar de eerste keer dat ik naast haar stond in het Franse douchehokje kreeg ik een gigantische erectie. Het aangezicht van dat kleine blonde ding dat met haar kleine handjes haar platte borst en daarna haar kinderspleetje inzeepte, was gewoon te veel voor me.

Maar zoiets kon natuurlijk niet onopgemerkt blijven en Esmee vroeg ernaar. Ik legde haar uit dat jongens altijd een stijve krijgen als ze hele mooie meisjes zien. Ze keek me glimlachend aan.
‘Vind je mij heel mooi dan, pappa?’
Ik antwoordde uiteraard bevestigend. We doucheten die vakantie nog veel vaker samen, en het was een enorm genot voor me. Maar het bleef niet bij kijken die zomer.

Een paar dagen na onze eerste gezamenlijke douchebeurt pakte ik op een ochtend de douchegel, en zonder iets te zeggen begon ik Esmee in te zepen. Ze zei niks maar keek me alleen maar glimlachend aan met haar prachtige diepblauwe kijkers. Ik liet mijn handen langzaam over haar zachte jonge lijfje glijden: eerst haar schouders en armen, toen onder haar oksels en daarna naar haar bovenlichaam. Ik Besteedde extra aandacht aan haar borst, borsten had ze nog niet, maar haar tepeltjes waren prachtig licht roze en heerlijk zacht. En oh zo geil. Daarna liet ik mijn handen naar beneden glijden en de opwinding die ik ervoer toen ik tussen haar benen kwam, is niet te beschrijven: ze was zo strak dat ik alleen haar buitenste schaamlippen kon voelen. Ik waste de rest van haar lichaam en daarna mezelf.

Het gebeuren in het douchehokje die ochtend had me zo geil gemaakt dat ik die nacht mijn vrouw, Loes, zo hard geneukt heb dat onze tentburen, een jongbejaard ANWB-stelletje, ongetwijfeld hebben kunnen meegenieten. Ik had mijn vrouw al in jaren niet met zoveel passie geneukt, maar terwijl ik in haar rijpe en kletsnatte kut lag te rijden, en haar grote, al een beetje hangende tieten en volle ronde heupen voelde, dacht ik aan de platte borst en de smalle heupjes van mijn dochtertje. Toen ik mijn hoogtepunt bereikte en ik alle opgekropte geilheid in mijn vrouw spoot, zag ik niet de volwassen vrouw die onder me lag, maar het engelachtige gezichtje van mijn dochtertje, dat glimlachend met stralende ogen naar me opkeek terwijl mijn handen haar teder wasten.

Elke ochtend dat Esmee en ik samen douchten, genoot ik met volle teugen van haar prachtige lichaam. Op een van de laatste ochtenden van die mooie vakantie gebeurde er iets nieuws in ons doucheritueel. Ik had haar net gewassen en was bezig shampoo in mijn eigen haar te wrijven, toen ik Esmees kleine handjes op mijn stijve voelde. Ik had mijn ogen even dichtgedaan omdat ik geen shampoo in mijn ogen wilde krijgen, en had het dus niet zien aankomen. Vol verrukking ademde ik diep in en opende langzaam mijn ogen. Esmee had wat douchegel op haar handjes gedaan en ze was met beide handen langzaam en zachtjes mijn paal aan het wassen. Het was onbeschrijfelijk hoe haar lichte, tedere aanraking me opwond.

‘Hmm’, kreunde ik heel zacht. Ze keek naar me op en haar engelengezichtje straalde. Ze had een enorme grijns op haar gezicht die een groot plezier uitdrukte: het plezier van een kind dat iets doet dat niet mag, maar dat toch erg leuk en spannend is.

‘Hmm’, kreunde ik nog een keer heel zacht. Esmee giechelde zoals alleen jonge meisjes dat kunnen.
‘Wat is ie hard zeg’, zei ze met een beetje ontzag in haar stem.

‘Je weet hoe dat komt’, zei ik tegen haar, terwijl ik naar haar knipoogde. De spanning in mijn onderbuik en ballen was zo groot geworden dat ik bijna gek werd van geilheid. Ik pakte mijn lul in mijn hand en trok langzaam mijn voorhuid omlaag.
‘Oh …’, zei ze verbaasd, terwijl ze met grote ogen naar mijn ontblote eikel staarde.
‘Moet ie daar ook gewassen worden?’, vroeg ze onschuldig. Ik was zo opgewonden dat ik alleen maar kon knikken. Esmee deed nog wat douchegel op haar kleine handjes en liet haar zachte, van de gel gladde handjes over mijn geslacht glijden. Haar aanraking voelde ongelofelijk en er gingen sidderingen door mijn hele lijf. Zo geil was ik dat ik voelde dat zelfs deze lichte en tedere aanrakingen me snel tot een hoogtepunt zouden gaan brengen. Ik vouwde mijn rechterhand om een van Esmees handjes en begon langzaam samen met haar hand mezelf af te trekken. Ik begon langzaam, maar ik was zo geil dat ik het tempo al snel opvoerde. Toen we eenmaal een fijn ritme te pakken hadden, liet ik los en Esmee snapte de hint gelijk, want ze liet haar handje zijn heerlijke werk doen. Ik nam het enorm geile schouwspel in me op: ik, en mijn negenjarige dochter, beiden naakt onder de douche, en zij die met haar kleine handje haar vader naar een hoogtepunt werkt. Mijn ogen gleden over haar perfecte meisjeslichaam, van haar platte borst en haar schattige tepeltjes naar beneden, naar haar ongelofelijk strakke kinderspleetje, terug omhoog naar haar engelengezichtje. Toen ze haar gezicht ophief en ik diep in haar helderblauwe ogen keek, hield ik het niet meer: ik ontplofte en beleefde een van de meest intense orgasmes van mijn leven. Het kostte me al mijn zelfbeheersing om het niet uit te schreeuwen van genot.
‘Wauw!’, riep Esmee uit, terwijl er golf na golf van haar vaders witte sperma op haar borstkas en buikje belandde.

Allebei met een gigantische grijns op ons gezicht keken we elkaar aan. Ze begon zachtjes steeds harder te giechelen. Haar lach was zo aanstekelijk dat we het al snel samen uitproestten. Toen we een beetje bedaard waren, pakte ik wat nieuwe douchegel, knielde voor haar neer en begon mijn sperma van haar lijfje te wassen. Toen ik daarmee klaar was, keek ik haar aan en kuste haar zachtjes op haar mond. Ze omhelsde me innig en ik voelde hoe ze haar zachte lijfje dicht tegen me aan drukte.

‘Zullen we hiervan ons geheimpje maken?’, fluisterde ik in haar oor. En ik voelde aan mijn schouder dat ze hevig knikte.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 27

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

5 gedachten aan “Vakantiegevoel”

  1. Veel te jong maar wel goed en mooi omschreven. Dit zou verboden moeten zijn.

    1. Waarom lees je het dan?
      Beetje hypocriet, “Veel te jomg maar wel goed en mooi omschreven.” En dan verkondigen dat het verboden zou moeten zijn.
      Uit de tags kon je ook al opmaken dat dit verhaal ook pedofilie bevat.

  2. hmmmmmmm, lekker verhaal….ik mag toch hopen dat er meer komt?? Ik wil wel meer lezen over kleine geile Esmee mmmmmmmmm…come to daddyyyyy

  3. Wat heerlijk liefelijk en geil. Kom maar snel met een vervolg of vervolgen.

Reacties zijn gesloten.