De Ramp – deel 2

4.7
(15)

Als je dit nog niet gedaan hebt, lees je uiteraard eerst deel 1.

Tegen de avond wordt het gevoelig frisser, maar gelukkig zijn onze schamele kleren alweer droog. En na het armetierige avondeten verhuizen we weer naar onze tent. Alice twijfelt deze keer niet en kruipt bij me in de slaapzak. Ze ruikt nog naar zeep, wat een verschil met gisteren. Maar waarschijnlijk denkt ze hetzelfde over mij. Wanneer ik ’s morgens wakker word, ligt ze in dezelfde positie als een dag eerder, vlak tegen me aan en met haar armen rond mijn borstkas. Ik blijf nog even liggen, genietend van haar weldadige lichaamswarmte. Dan sta ik toch maar op.

We wandelen nog enkele dagen langs de rivier. Het kamp doemt maar niet op, en ik begin opnieuw te twijfelen aan het bestaan ervan. Maar achter een bocht zien we het eindelijk in de verte liggen. Het is een soort fort, omringd door een hoge muur van houten palen. Wellicht een relict uit vroegere tijden en tot voor kort een toeristische en educatieve bezienswaardigheid, maar nu lijkt het weer min of meer zijn vroegere functie overgenomen te hebben.

Alice wijst er opgetogen naar, maar ik heb het gevoel dat er iets niet klopt. Al kan ik niet meteen zeggen wat. En mijn ongerustheid groeit naarmate we dichterbij komen. Het is er te stil, dat is het. Ik zie aan het gezicht van Alice dat ook zij voelt dat er iets mis is. Het eerste lijk zien we honderd meter voor de ingang en dan vinden we er steeds meer. Aan de verwondingen te zien zijn ze duidelijk geen natuurlijke dood gestorven. Het is geen pretje om ingeslagen schedels en met meerdere messteken mismeesterde lichamen te zien, bedekt met een zwerm smerige vleesvliegen. De poort van het fort staat wagenwijd open. Binnenin is het een regelrechte ravage. De paden liggen bezaaid met dode, stinkende lichamen. Mannen, vrouwen, kinderen, zelfs baby’s. Voor het eerst in tijden zie ik opnieuw honden. Wilde, vervaarlijke beesten die zich tegoed doen aan de lijken. Hun gulzige geschrok doet me kokhalzen.

Ik grijp de hand van Alice vast en vraag haar om haar ogen te sluiten en dicht bij me te blijven. Ik hoor haar zachtjes wenen. De honden laten ons gelukkig gerust. Waarom hun leven riskeren voor vers vlees als er genoeg oud voor handen is. Nu ja, oud. Voor zover ik er verstand van heb, lijkt de lynchpartij hooguit twee dagen geleden gebeurd te zijn. Ik doorzoek elke hut, op zoek naar iemand die het overleefd heeft. Maar de bende die deze massamoord op zijn geweten heeft, is heel grondig te werk gegaan. Er is ook nauwelijks proviand of iets anders bruikbaars te vinden. Enkele dagen geleden leek dit inderdaad een paradijs geweest te zijn. Een schier smetteloos schuiloord, met moestuinen en zelfs iets wat op een schooltje lijkt. Het zou een prima plek voor Alice geweest zijn. Maar in deze weerzinwekkende wereld is duidelijk geen plaats meer voor enige vorm van beschaving.

Het liefst had ik alle lichamen fatsoenlijk begraven, maar daar is geen beginnen aan. Dus we verlaten snel de horror van het vernielde kamp. Zonder een woord te zeggen en hand in hand trekken we verder, tot het avond wordt en we onze tent opzetten. Ook tijdens het eten zeggen we niets, we zijn beiden in onze donkere gedachten gekeerd. Het kost ons moeite om iets binnen te krijgen na wat we allemaal gezien hebben, ook al zijn we uitgehongerd, omdat we op ons rantsoen moeten letten.

In onze slaapzak verbreekt Alice de stilte en begint te jammeren. ‘Je gaat me toch niet achterlaten, hé? Je had beloofd voor me te zorgen tot aan het kamp, maar wat nu?’. ‘Natuurlijk laat ik je niet achter’, antwoord ik onthutst. ‘Je weet toch dat ik zoiets niet doe. Maar het zal niet gemakkelijk zijn. We zitten bijna door onze proviand heen’. Maar Alice lijkt niet te luisteren, of me niet te geloven. Ze grijpt me vast en smeekt: ‘Neem me mee! Ik zal alles doen wat je zegt, maar neem me mee. Ik… ik zal je vrouw zijn. Een man heeft een vrouw nodig. Ik zal alles doen, maar je moet het me leren. Laat me niet alleen!’. ‘Waarover heb je het?’, vraag ik verbijsterd. ‘Ik zeg toch dat ik je niet in de steek zal laten’.

Dan kust ze me vol op de mond, terwijl een hand over mijn onderbroek glijdt. Geschrokken duw ik haar van me af. ‘Wat doe je? Je bent daar veel te jong voor!’. ‘Ik wil het leren!’, volhardt Alice. ‘Binnenkort komen we misschien een bende tegen die me zal verkrachten en vermoorden. Dan heb ik in mijn korte leven alleen maar gewelddadige seks gehad. Ik wil lieve seks. Met jou!’. ‘Dat mag helemaal niet, ik ben meer dan dubbel zo oud als jij’, antwoord ik. ‘Mijn vader en jouw Jim doden mag ook niet, en dat gebeurde ongestraft. Er bestaan geen wetten meer’, riposteert het meisje.

Ik moet toegeven dat ze een punt heeft. De voorbije dagen had ik eigenlijk nooit op een seksuele manier naar haar gekeken, alleen maar heel even misschien toen ze gewikkeld in de handdoek naast me lag te slapen. Ze is een bloedmooi meisje, maar al mijn aandacht ging naar de omgeving, naar bendes of wilde dieren. En nu moet ik haar iets leren waar ikzelf ook geen ervaring mee heb. Ik heb nog nooit een vriendin gehad, zelfs geen losse scharrel. En daar ik niet naar prostituees ga, heb ik kortom nog nooit seks gehad in mijn dertigjarige leven. De enige kennis komt van pornofilms, maar wat daarin allemaal gebeurt, kan ik natuurlijk niet uitproberen bij een frêle twaalfjarig meisje.

Maar opnieuw is het Alice die het initiatief neemt. ‘Kus me!’, zegt ze en ze drukt haar kleine lippen stevig op de mijne. Ik zou haar van me af moeten duwen, maar heb geen verweer. Altijd heb ik al een zwak gehad voor meisjes van haar leeftijd. Voor mij zijn vrouwen op hun mooist tussen pakweg hun tiende en hun dertiende levensjaar. Uiteraard hou ik ook van volwassen deernen met de nodige rondingen. Maar prille tienermeisjes hebben toch iets extra. Enerzijds zijn het nog onschuldige kinderen, maar stilaan beginnen hun lichamen zich te ontwikkelen. Ze beginnen nieuwsgierig te worden naar seks, zonder dat dit, naar mijn aanvoelen, hun ganse leven beheerst. Hoe dan ook weten ze meestal al hoe de vork in de steel zit en hoe ze het andere geslacht kunnen bespelen om hun zin te krijgen.

Eigenlijk ben ik nog maar zelden lelijke meisjes van rond de twaalf tegengekomen. Wanneer ze ouder worden, gaat het voor velen de verkeerde kant uit, door het spel der genen, maar ook omdat ze hun haarstijl veranderen, zich vervelend beginnen te gedragen, later hun geld te vergooien aan tattoos en piercings, enzovoort.

En nu ligt er zo’n lieftallige twaalfjarige half op me, met haar jonge lippen op die van mij en met haar hand op mijn onderbroek. Ik word overmand door lust. Sinds de moord op Jim is het niet meer bij me opgekomen om te masturberen. Daar was ik veel te depressief, hongerig en uitgeput voor. Maar na alle ellende van de voorbije week, smacht mijn lichaam naar intimiteit. Mijn verstand heeft geen inbreng meer. Ik voel mijn pik, wakker gekieteld door de grijpende vingers van Alice, zwellen. Hij bepaalt nu wat ik doe en zeg. Tot hij tevreden is gesteld met een overrompelend orgasme.

Dus ik kus terug. Wanneer ik mijn mond een klein beetje open, glipt haar tong naar binnen, op zoek naar de mijne. Al snel wentelen ze driftig over elkaar heen, van mond tot mond. Alice kreunt van genot. Ik streel over haar lange haren, terwijl ze nog steeds over mijn onderbroek wrijft.

Na enkele minuten stoppen we om op adem te komen. ‘Ik heb je niet gehoorzaamd toen we ons in de rivier wasten’, zegt Alice. ‘Ik heb de hele tijd naar jou gekeken. Je hebt geen enkele keer naar mij gegluurd. Daarom vertrouw ik je volkomen. Je bent geen vieze oude vent’, voegt ze er giechelend aan toe. Haar vingers beginnen nu over mijn tepels te bewegen, terwijl ze me weer op de mond zoent. Ik voel mijn ballen samentrekken en mijn pik wordt nog harder en piept boven de rand van mijn onderbroek tevoorschijn.

Terwijl we nog steeds smachtend tongzoenen, glijdt een hand van haar opnieuw naar beneden en beweegt over mijn paal. Alice stopt met kussen en fluistert: ‘Wat is hij groot!’. Haar hand verdwijnt in de onderbroek en omklemt mijn pik. Ze begint hem langzaam op en neer te bewegen. Haar warme vochtige tong zit weer in mijn mond. Waar heeft ze dit allemaal geleerd? Of is dit pure intuïtie? Mijn hand is ondertussen over haar rug naar beneden gedwaald en streelt nu haar kleine billetjes. Af en toe knijp ik er even in. ‘Misschien is het beter om op de slaapzak te gaan liggen’, opper ik. ‘Het wordt hier wat krap en vooral warm. En laten we ons ook uitkleden’.

Zelf ontdoe ik me van mijn onderbroek en ga liggen. Ik hoor Alice wat frunniken en dan ligt ze weer naast me. Het is te donker om iets van haar lichaam te zien. Met beide handen voel ik aan haar tietjes. Ze zijn erg klein, ongeveer de helft van een pingpongballetje. Haar tepeltjes zijn zo hard als steentjes en ze kreunt wanneer ik er over wrijf. Ze heeft mijn pik weer stevig omklemd en begint me hevig af te trekken. ‘Doe ik het zo goed?’, wil ze weten. ‘Ja, maar doe het rustiger aan. En wrijf ook maar over mijn ballen. Au, niet zo hard! Voorzichtig, dit is gevoelig materiaal’, zeg ik haar. ‘Die ballen voelen wat raar aan’, giechelt het meisje. ‘En jouw penis ook eigenlijk. Hij is hard, maar toch ook zacht. Heel vreemd’. Maar dat houdt haar duidelijk niet tegen om me te blijven verwennen.

Ik geef haar een diepe zoen en ga dan al kussend naar beneden. Voorzichtig neem ik een tepeltje in mijn mond en zuig eraan, terwijl ik in de andere zachtjes knijp. Alice kreunt luider. ‘Oh, dat voelt lekker’, fluistert ze hees. Mijn tong wentelt zich rond het stijve knopje. Af en toe neem ik een gans borstje in mijn mond en sabbel er stevig aan.

Alice rukt steeds sneller aan mijn pik. Ik ben bang dat ik nu al ga klaarkomen en ga lager met mijn hoofd, waardoor Alice niet meer aan mijn lul kan. Ik kus haar buik, steek mijn tong speels in de navel, wat opnieuw geil gegiechel oplevert, en bereik dan haar spleetje. Ik voel wat dunne haartjes, maar kom tot de vaststelling dat ze daar nog grotendeels kaal is. Ik lik de rand van haar zachte schaamlippen en daarna haar klitje. Meteen voel ik een schok door haar heen gaan. ‘Oh, ja! Lik me daar!’, roept ze uit. ‘Dat voelt zo goed!’. Mijn tong wentelt zich rond het kleine knopje en af en toe zuig ik eraan.

Ondertussen heb ik een vinger tussen haar schaamlippen gestoken en steek hem in haar kutje. Ze is daar al behoorlijk nat. Ik beweeg mijn vinger in en uit, maar niet te diep, want ik wil haar niet pijn doen. Na alles wat we vandaag hebben meegemaakt, is dit niet het moment om haar te ontmaagden. Alice begint steeds sneller te ademen en te kreunen, tot ze plots met een luide gil klaarkomt. Als er al wilde dieren rond onze tent slopen, dan zijn ze nu angstig weggevlucht, met de staart tussen hun poten. Het geil stroomt langs mijn vinger naar buiten. Ik lik het gretig op terwijl ik haar blijf vingeren. Dan ga ik weer naast het op adem komende meisje liggen. Ze geeft me een diepe tongzoen. ‘Dat was geweldig’, hijgt ze.

Mijn pik ligt weer in haar hand en ze begint me opnieuw af te trekken. ‘Je weet toch wat er gebeurt als een man klaarkomt?’, vraag ik. ‘Tuurlijk’, antwoordt ze verongelijkt. ‘Ik ben geen kind meer. We kregen seksuele voorlichting op school en thuis hadden we internet’. Ze gaat wat anders liggen en ik voel haar warme adem vlak bij mijn schoot. Ik geniet met volle teugen van haar strelingen. Plots voel ik dat ze even aan mijn eikel likt. Mijn pik verkrampt bij deze onverwachte traktatie. Ze likt nog eens en nog eens en opeens zit mijn eikel tussen haar leergierige lippen.

Alice begint met haar hoofd op en neer te bewegen en gaat steeds dieper met haar hoofd. Na verloop van tijd zit bijna mijn ganse paal in haar mond. Jammer dat het zo donker is. Ik had graag gezien hoe ze me pijpt. ‘Er komt wat nats uit. Ben je al aan het klaarkomen?’, vraagt ze na een tijdje. ‘Neen, nog niet. Dat is… euh… voorvocht’. Ik moest even zoeken naar de Engelse vertaling van dat woord. Het is niet echt een term die ik tot nu toe veel gebruikte in mijn conversaties die ik in die taal voerde. ‘Maar ik doe ik het nog steeds goed?’, wil ze weten, nog steeds onzeker. ‘Je bent een natuurtalent’, zeg ik haar, al heb ik natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal. In principe is zij te jong om voor het eerst te pijpen en ik te oud om voor het eerst afgezogen te worden. Maar als je van onze leeftijden het gemiddelde neemt, is het dan niet legaal wat we nu aan het doen zijn? De rechter zal daar wel anders over oordelen, maar aan het naleven van wetten denk ik nu niet. ‘Zuig wel wat harder. En beweeg met je tong over mijn eikel’. Ze gehoorzaamt als een ijverig schoolmeisje. Meer nog, af en toe voel ik zelfs het tipje van haar tong in mijn pisgaatje belanden. Met haar hand masseert ze mijn ballen, gelukkig deze keer wat zachtzinniger. Dit is te veel voor mij. Ik voel mijn ballen samenknijpen en mijn pik nog harder worden. ‘Haal hem uit je mond, ik ga spuiten’, roep ik.

Maar Alice is net iets te laat. De eikel zit nog in haar mond wanneer mijn eerste lading zaad in haar keel schiet. Ik hoor een gesmoord gilletje. Bij de tweede lading zit hij er niet meer in, maar ik voel dat het meisje mijn pik nog zo vasthoudt dat hij op haar gezicht gericht blijft. Aan haar kreetje te horen spuit ik kreunend mijn twee volgende stralen warme sperma op haar lieve gezichtje. Opnieuw vervloek ik de duisternis. Een volle maan zou misschien al genoeg zijn om haar van zaad druipende gelaat te kunnen zien. Het is duidelijk dat mijn vorige orgasme al van een hele tijd geleden dateert, want mijn vierde lading vliegt tot op mijn borstkas. Alice lijkt genoeg te hebben van mijn geurige goedje. Of misschien hoopte ze dat het op mijn eigen gezicht zou vliegen, als speelse wraak. De rest van het zaad druppelt uiteindelijk op mijn buik.

Maar de geur en smaak van mijn sperma bevalt haar klaarblijkelijk. Wanneer ik uitgespoten ben, neemt ze mijn nadruipende pik weer in haar mond en zuigt hem schoon. Ik hoor haar slikbewegingen maken. Daarna komt ze naast me liggen. ‘Heb je ervan genoten?’, vraagt ze. ‘Wat een vraag! Met volle teugen!’, antwoord ik naar waarheid. ‘Morgen wil ik echt neuken’, laat ze weten. Haar stem klinkt ernstig en vastberaden. ‘Zo met je piemel in mijn kutje. Is dat goed?’. ‘Dat zullen we dan nog wel zien’, antwoord ik ontwijkend. Op wat voor een geil stoeipoesje ben ik gestoten. ‘Pak een handdoek en veeg je gezicht af. En kom dan maar weer bij me in de slaapzak. Het wordt morgen opnieuw een lange dag’. We doen niet de moeite om ons ondergoed aan te trekken en kruipen poedelnaakt dicht tegen elkaar.

‘Sorry dat ik in je mond klaarkwam. Ik kon het niet meer tegenhouden’, verontschuldig ik me nog. ‘Geen probleem hoor’, antwoordt ze kwiek. ‘Ik vond het heel lekker. Je mag spuiten waar je wilt. In mijn keel, in mijn kutje. Ik doe alles wat je vraagt’. ‘Nee’, antwoord ik. ‘Zo werkt dit niet. Ik doe alleen dingen die jij graag wilt. Ik heb je al gezegd dat ik je niet zal achterlaten. Als jij je ergens niet goed bij voelt, of helemaal geen seks meer wilt, dan is dat prima. Dan respecteer ik dat. Ik verplicht je tot niets’. Ze geeft me een kus op de mond. ‘Ik wil veel met je neuken, elke dag!’, verklaart ze dan. Ze meent het blijkbaar. Ik weet niet meteen wat ik moet antwoorden, maar dat hoeft ook niet meer. Want even later hoor ik haar ronken. Ook ik sluit dan mijn ogen, afgemat na deze vreemde dag vol met wisselende emoties.

Naar deel 3…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 15

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?