Andere geile culturen

3.5
(14)

Door: Irvana

Ik, Irvana nu 24 jaar , groot 176 cm, volle boezem, vrij slank lichaam ,donker haar ,geboren in Kazachstan en heb inmiddels 4 mooie kinderen en de 5e is onderweg.

Zo nu weten jullie wie ik ben en vertel jullie dat ik sedert 4 jaren in België woon met mijn partner Juul .
Juul is een grote ruige kerel , stevige behaarde torso een echte bodybuilders type met een stevig groot geslacht en dito klokkenspel.

Ik ben geboren in een grote ronde tent ,een Yurt met een doorsnede van wel 10 meter,en opgebouwd van hout en bekleding rendierhuiden .
Ons ras in wat anders dan het Belgische , onze lichamelijke ontwikkeling begint veel vroeger gezien dat de gemiddelde leeftijd lager ligt dan in Europa .
Op mijn 11e had ik al borstjes ,nee niet hele grote maar wel met super gevoelige tepels er op .
Mijn kutje was mooi ontwikkeld en ik zeer geil gevoelig.
Zo als in onze cultuur gebruikelijk is wonen in de grote Yurt ,2 families en wel mijn vader met mijn moeder en 11 kinderen ( 6 jongens en 5 meiden waarvan ik de jongste was en wij wonen in de helft van deze Yurt.
In de andere helft woont de zus van mijn vader met haar man ( neef van mijn vader ) en hun 9 kinderen ( twee tweelingen jongens en meiden daarbij nog 3 jongens en 2 meiden die allemaal wat jonger zijn dan ons gezin en meer rond mijn leeftijd toen )

Allemaal heel in harmonie.
Iedereen slaapt naakt in familie bedden op rendierhuiden en onder schapen en rendier huiden.
Waarom , bloot tegen elkaar aan onder de huiden geeft heerlijke warmte in ons toch koude klimaat.

Natuurlijk stoeien wij als kinderen en toen de leeftijd wat hoger werdt en de lichamen veranderde ,werd het stoeien steeds intiemer en geiler.

Op mijn 9 e jaar kreeg ik voor het eerst een piel in mijn kutje wat voor mij spelenderwijs erg leuk was , het was mijn broer Sergey die mij ontmaagde maar ik dat niet in de gaten had omdat het uitgelegd is als een spel .
Vaak heb ik als jongste meisje met de pielen van broertjes, neefjes maar ook met die van mijn vader gespeeld totdat ze klaarkwamen .
Toen ik 10 was werd ik geslachtsrijp en zoals ik al vertelde mijn borstjes en kutje waren op mijn 11e al vrouwtje waardig .

Het was op een nacht dat ik tussen mijn vader en broer Iwam lag te slapen toen dromerig wakker werdt om dat ik een piel tussen mijn benen voelde en die op zoek was naar mijn kutje .
Zijn handen speelden met mijn tepeltjes en genereerde snel een nat kutje en geil gevoel .

Ik wist niet wie het was want enkel het smeulende vuur in het midden van de Yurt gaf was licht.
Op mijn rug voelde ik borsthaar ,maar zowel vader en Iwan hadden dat .
De twee sterke handen trokken mijn heupen wat naar zich toe waardoor de piel steeds verder in mijn kutje schoof net zolang tot ik daaronder geheel vol zat .

Het gaf mij een heerlijk gevoel en ik wilde meer, je echt geneukt worden , het begon erg goed en in kort tijd voelde ik de piel dikker worden en begon te schokken waarbij een lading warm zaad die in mijn kutje werd gespoten maar ik zelf niet was klaargekomen.

Direct na dat hij zijn lading had gelost trok hij zijn piel uit mij ,wat wel een beetje teleurstellende voor mij was,,,,,
Maar snel werdt ik omgedraaid en voelde ik een andere en dikkere piel tussen mijn kutlipjes schuiven .
Dit was haast wel zeker mijn vader die nu in mij zat en ook hij begon met mij op te geilen .

Hij deed dit met meer er wring en liefde zodat hij kutje hunkerde van genot en snel mijn eerste klaarkomen zich aandiende ,,,, heeerlijk .
Die dikke piel gaf een onbeschrijfelijk lekker gevoel dat ik in korte tijd nog 2 keer klaar kwam voordat hij mijn kutje vulde met een grote lading vruchtbaar zaad .

Ook toen hij zijn daad had gedaan trok hij zich uit mijn kutje en veel warm zaad druipte lang mijn billen .

Exact 9 maanden later kreeg ik mijn eerste zoontje van mijn broer of mijn vader en was een gelukkige moeder van 12.
Zo werkt dat in onze cultuur en heeft niets met pedofilie te maken , culturen verschillen dus ook het liefdesleven wat totaal anders is dan in België.
Maar daarover vertel ik wel, als jullie dat willen weten .
Zelf spreek ik wel Vlaams maar een vriendin uit Nederlands Brabant heeft mijn verhaal op geschreven.
Veel groeten en misschien tot de volgende keer.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.5 / 5. Aantal stemmen: 14

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Andere geile culturen”

  1. Van mij krijg je een dikke tien, nu wel met een vervolg komen natuurlijk. 4 kinderen en 5de op komst, zijn het allemaal jongens of ook meisjes erbij? Weet zeker dat in deel twee veel incest met jong spul zal zitten

Reacties zijn gesloten.