Andere geile culturen – deel 2

3.8
(12)

Door: Irvana

Zoals ik vertelde was ik al op mijn 12e de mama van mijn zoon Artem want om echt te zeggen weet ik niet wie de papa is want het kan mijn broer zijn of mijn vader .? Maar dat maakt eigenlijk in onze cultuur niet uit.
Intussen had ik veel bij geleerd en tijdens mijn zwangerschap bijna met al mijn broers en neefjes heerlijk geneukt.

Zelfs met mijn neefje van elf maar die ik moest helpen om zijn kleine pielletje in mijn geile kutje te krijgen omdat dit de eerste keer voor hem was, en voorheen met de hand zichzelf afgetrokken heeft maar voordat hij wilde neuken spoot hij zijn kwakje voorin mijn kutje ,dus ik had er weinig plezier van gehad
Ook met mijn oom, de man van mijn vader zijn zus , een echte ruige beer met een piel die wel de grootste en dikste was van de hele gemeenschap en waar hij ook bijzonder trots op was zodat hij ’s avonds vaak in zijn blote kont door de Yurt liep en zijn dikke piel aan al zijn kinderen en onze broers en zusjes presenteerde en waar wij als kinderen best verwonderd naar keken omdat het bijna een paardenpiel leek.

Want ook wij hadden natuurlijk paarden waar mijn vader en oom op reden tijdens de jacht op rendieren en vossen.
Een paarden piel in je kutje dat is wat ik nog wel wilde maar daar was ik toen echt nog wel te jong voor maar het verlangen was er wel
Ik had mijn oudste zus wel bezig had gezien met zo een piel in haar kut, voorover gebogen stond ze onder de buik van de grote hengst die haar neukte en waarvan ze enorm genoot ,toen de hengst zijn lading in haar spoot wat veel te veel was voor haar kutje en al het witte zaad uit haar kutje spoot …..waarbij ik dacht mijn tijd komt wel.

Met mijn lievelingsbroer Boris van 18 ,een grote kerel breed lijf ,sterk behaard en een prachtige piel waar ieder meisje van genoot, ja daar heb ik veel plezier mee beleefd waarbij hij mij vele keren de hemel in heeft geneukt maar moest voor dat hij klaar kwam mijn vruchtbare kutje uit want ik wilde niet weer snel een kindje erbij. Hij lebberde ook graag aan mijn melk borsten en als de kleine Artem voldoende had gedronken ,zoog hij mijn tieten verder leeg terwijl ik met zijn stijve piel speelde.

Ik was zo geil op Boris dat toen ik 13 was, iedere dag mijn kutje vol had laten spuiten door zijn geweldige piel dat ik natuurlijk zwanger van hem ben geworden en op mijn 14 e een prachtig dochtertje van hem op de wereld zette.
Met Boris heb ik liefde leren kennen omdat hij ondanks zijn ruige lijf heel teder en zorgzaam voor mij was , maar daarnaast toch met zijn andere zussen en nichtjes neukte die bijna in een rij op hem zaten of lagen te wachten.

Maar daar over meer in deel 3 als jullie dat willen, dus laat het maar weten , groet Irvana

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.8 / 5. Aantal stemmen: 12

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Andere geile culturen – deel 2”

  1. Irvana heerlijk geil verhaal benieuwd naar het vervolg Hopelijk ook weer meer met jong en oud

  2. Irvana war heb gedaan voordat je ging neuken lullen afgetrokken en buiten lekker gespeeld met jongens naakt

Reacties zijn gesloten.