Campingteefje – deel 3

4.7
(22)

De verjaardag van opa was heel gezellig. Er kwam allemaal familie naar ons toe op de camping. Tussen de caravans van opa en ons hadden we een grote kring stoelen om een kampvuur gezet. Harold was er ook. Als ik de kring rondkeek, kruiste mijn blikken af en toe met drie verschillende mannen van wie ik hun sperma had geproefd: papa, opa en Harold. Ik moest er een beetje van blozen, maar ik was er ook wel trots op.

Ik zat te bedenken wie het allemaal zou weten? Harold wist dat papa met mij speelt, dat had hij zelf gezegd. Maar wist papa andersom wat ik gisteren met Harold had gedaan? Mama wist ook wat papa en ik deden, maar wist papa ook wat mama vroeger met opa deed? Of zouden ze dat misschien nog steeds weleens doen? Misschien als papa weg was? Maar mama wist vast niet dat ik vanochtend opa gepijpt had, en papa wist dat ook niet, denk ik. En wat zou mijn broertje Roland allemaal weten? Zou hij niks weten? Of hadden mama en Roland misschien wel hun eigen geheimpje? Het waren wel erg veel geheimpjes.

Als ik zo de kring rondkeek, vroeg ik me af wie er allemaal nog meer geheimpjes zouden hebben. Zou mijn oom zich ook door zijn dochtertjes laten pijpen? Ilse en Carlijn waren zes en acht jaar oud. Het kan wel, toen ik zo oud was, pijpte ik papa ook al. Ik vond oom Henk wel een knappe man. Hij was wat jonger dan mijn eigen vader, maar ook wat sportiever. Hoe groot zou zijn pik eigenlijk zijn? Zou een pik ook groeien als je meer sport? Is een pik een spier? Ik zag in mijn gedachten voor me dat Henk een enorme pik had. Als hij Carlijn en Ilse naar bed ging brengen, liet hij vast zijn enorme pik even liet aflikken door die twee kleine meiden. Ik zag het helemaal voor me: dat ze samen helemaal bloot op bed lagen, dicht tegen elkaar aan met hun hoofd bij de rand, en dat oom Henk dan zijn pik bij hun om beurten in hun mond deed. En dat hij dan een beetje voorover buigt om hun kutjes te voelen. En als hij klaarkomt, spuit hij vast helemaal over ze heen. Over hun gezicht, maar ook over hun blote lijfjes. Helemaal onder de sperma…

“Kim!” ik schrok uit mijn fantasie van de stem van mijn moeder. “Ik vraag al vier keer wat jij wil drinken. Waar zit je met je gedachten?”
“Uhm, doe maar een colaatje…” zei ik snel. Ik voelde me betrapt. Ik had nog niet de halve kring rondgekeken, of ik zat alweer aan seks te denken. Mama moest eens weten.
“Okee, en ga je na je cola even zwemmen met Carlijn en Ilse? Ze hebben zwemkleren meegenomen. Als jij een beetje op ze wil letten?” vroeg mijn moeder.
“Ja, ik vind het goed, maar ik ga niet de hele tijd babysitten.” Ik deed natuurlijk alsof ik er weinig zin in had, maar stiekem vond ik het een prima plan om te gaan zwemmen. Die grote mensen zaten toch alleen maar over de oorlog in Oekraïne en al dat soort trieste dingen te praten.

Toen ik mijn cola ophad, liepen we met zijn drieën richting de kleedhokjes van het zwembad. Er waren vier kleedhokjes en ze waren alle vier vrij, dus gingen we alle drie alleen in een hokje. Ik was als eerste klaar en wachtte op ze aan de andere kant van de kleedhokjes, ze hadden een deur aan de kant van de camping en een deur aan de kant van het zwembad. Ik moest wel een beetje lachen toen ik ze tevoorschijn zag komen: het waren echt nog van die kleine meisjes, het maakte eigenlijk niet uit dat hun bikini’s veel te los zaten, want er was toch nog niks te zien. We vermaakten ons de rest van de middag alle drie prima. Ik was af en toe met vriendinnen van de camping, en af en toe speelde ik ook met Carlijn en Ilse. En ik hield ze de hele tijd goed in de gaten.

Aan het eind van de middag werd het tijd om naar huis te gaan. Ik liep voor ik mijn nichtjes ging roepen even naar de kleedhokjes. Ik liep door een kleedhokje heen, en deed drie hokjes aan de zwembadkant op slot. Daarna liep ik door het vierde hokje terug naar het zwembad en riep Carlijn en Ilse. Ze zagen dat er maar één hokje vrij was en Carlijn zei dat ik wel eerst mocht.
“We kunnen makkelijk met zijn drieën in één hokje,” zei ik. “Ze zijn groot genoeg.” Carlijn en Ilse twijfelden, maar liepen toch met me mee het lege hokje in. Ik deed snel mijn bikini en mijn bikinibroekje uit en begon me af te drogen. Mijn nichtjes waren niet zo snel, maar uiteindelijk begonnen ze zich ook uit te kleden. Ik was drie jaar ouder dan Carlijn en vijf jaar ouder dan Ilse. Dat was bijna twee keer zo oud, dus voor hun was ik echt het grote nichtje.

Ik vond ze allebei wel heel mooi. En mijn plannetje had goed gewerkt: ik kon nu naar ze kijken en vergelijken met hoe ze er in mijn fantasie hadden uitgezien. Het klopte best goed, ze hadden echt van die kinderborstkassen, je kon aan hun borsten niet zien of ze een jongetje of een meisje waren. Ze leken best op elkaar, de twee jaar leeftijdsverschil was nauwelijks te zien. Alleen was Carlijn wat langer. Ze hadden allebei een bol buikje, maar niet dik, het kwam ook een beetje door hun houding met hun holle rug. Door die holle rug kwamen hun mooie ronde billen ook goed uit. En ze hadden prachtige kutjes. Geen haartje te bekennen, en van die schitterende dikke schaamlipjes.

Ik was klaar met afdrogen en ik stond naakt voor ze. Ik ging met mijn vinger tussen mijn benen en stopte voorzichtige een vinger naar binnen. Daarna ging ik met mijn vinger wat omhoog naar mijn clitoris. Ik zag Carlijn en Ilse verschrikt kijken.
“Wat doe je nou?” zei Carlijn verbaasd.
“Dat moet hoor,” reageerde ik. “Na het zwemmen moet je altijd dat knopje bovenaan je kutje een beetje smeren. Anders wordt hij schraal.” Carlijn en Ilse keken elkaar aan. Ze waren met stomheid geslagen. Nu was het Ilse die wat zei:
“Maar we mogen daar helemaal niet aankomen van mama, dat is vies!”
“Nou ja, het is helemaal niet vies! Het is juist heel lekker. Het is fijn om het te doen en het is ook helemaal niet vies.” zei ik.
“Maar dat zegt mama!” zei nu ook Carlijn.
“Heb je het dan weleens geproefd?” reageerde ik zogenaamd boos.
“Nee, natuurlijk niet.” zei Ilse met een vies gezicht.
“Nou dan weet je het ook niet. Als je je eten niet lust, dan vraagt je moeder vast ook of je het wel geproefd hebt.” Ik wist nu wel dat mijn fantasie over oom Henk en zijn dochters waarschijnlijk nooit zou gebeuren. Het leek me nogal een ongezellige boel daar. Arme oom Henk.
“Kom maar proeven,” zei ik. Ik ging op het kleine rekje zitten dat door moest gaan voor een bankje. En ik deed mijn benen wijd. Ik wist dat ik een risico nam, maar ik was zo geil geworden, het kon me weinig schelen. Ik streelde nog een keer langs mijn eigen kutje, een vinger langs mijn natte schaamlippen en over mijn clitoris, die inmiddels mooi glom.

“Maar het mag niet van mama,” zei Ilse nog een keer.
“Dan is het ons geheimpje,” zei ik tegen haar en ik keek haar samenzweerderig aan. “Kom Carlijn, jij eerst. Ga maar voor me zitten. Ja zo, en lik maar tussen mijn benen.” Carlijn deed het, waarschijnlijk ook om aan haar kleine zusje te laten zien dat ze best stoer was. Carlijn stak haar tong uit en deed met haar ogen dicht haar hoofd naar voren. Haar tong verdween tussen mijn schaamlippen en daarna deed ze haar hoofd weer snel naar achteren. Het was een raar gevoel, maar tekort om echt opwindend te zijn. Het idee dat mijn kleine nichtje zojuist haar tong in mijn kutje had gestoken, vond ik wel supergeil.

“Nu jij, Ilse,” zei ik. Carlijn en Ilse wisselden van plaats. “En je moet proberen te likken als aan een ijsje. Steek je tong maar uit, ja. En lik maar. Het was niet vies toch, Carlijn?”
“Nee hoor,” antwoordde Carlijn. Ik voelde een druppel vaginavocht uit mijn spleetje mijn kontje inlopen, zo geil was ik inmiddels. En ondertussen zat Ilse met haar tong uit haar mond klaar om te likken.
“Doe maar,” zei ik. Ilse deed haar hoofd naar voren en ze likte mijn schaamlippen van onder naar boven. Precies als een ijsje zoals ik gezegd had. Ik vond het heerlijk! “Hmmm, ja heel goed!” Ook Ilse deed haar hoofd weer naar achteren. De beide meisjes zaten nu op de grond voor me naar me te kijken. Af te wachten wat ik nu zou doen.

“Kijk,” zei ik, “dit is wat je moet weten over je kutje.” En ik spreidde mijn schaamlipjes een beetje zodat ze het goed konden zien. “Hier onder kan je met je vinger voorzichtig naar binnen, en dan wordt je vinger nat. Doe je vinger een beetje heen en weer zodat hij goed nat wordt, en ga dan met een natte vinger omhoog. Kijk, via je schaamlipjes omhoog, naar dit knopje. Dat heet je clitoris. En daar moet je dan lekker met je vinger over wrijven. Als het een beetje pijn gaat doen omdat het te droog wordt, ga je gewoon weer met je vinger even in je gaatje. En dat kan je thuis alleen doen.” Ik werd helemaal gek door mezelf te vingeren terwijl die meisjes zaten te kijken.

“Maar jullie kunnen ook elkaar helpen. Jullie hebben allebei mij gelikt. Vonden jullie het lekker?”
De meisjes keken elkaar aan. Ze durfden het allebei niet zo goed te zeggen. Uiteindelijk zei Carlijn:
“Niet vies maar ook niet echt lekker…” Ze keek me een beetje afwachtend aan, misschien was ze bang dat ik boos zou worden, net als haar moeder als ze zei dat ze spruitjes niet zo lekker vond.
“Dat klopt wel, soms is het lekkerder dan de andere keer. Maar ijsjes zijn lekkerder, dat geef ik toe!” We lachten met zijn drieën. “Maar het echte lekkere is ook niet om te likken, maar om gelikt te worden!” zei ik enthousiast. “Want jullie vonden het misschien niet zo lekker, maar ik vond het heerlijk. Nu is het jullie beurt.” En ik stond op. “Ga maar naast elkaar zitten waar ik zat, met je benen een beetje uit elkaar.” De meisjes luisterden braaf.

Ik keek tussen die mooie kinderbeentjes, wat een schitterende kutjes. Carlijn was de oudste, dus die mocht ook nu weer eerst. Ik ging voor haar op de grond zitten en deed mijn handen achter haar billen. Ik stak mijn tong uit, en keek haar een keer plagerig aan. Daarna likte ik met mijn tong over de nog gesloten schaamlippen. En nog een keer. Ik hoorde Carlijn zuchten, dit ging ze nooit meer vergeten. De derde keer maakte ik een beetje een puntje van mijn tong, en ik probeerde ter hoogte van haar opening tussen haar lipjes te komen. Het lukte, haar vocht smaakte heerlijk! Ik genoot ervan en Carlijn ook zo te horen! Ik verwende haar clitoris door er met mijn tong cirkeltjes overheen te draaien. Met mijn tong weer in een puntje, probeerde ik ook in haar gaatje door te dringen. Met mijn hoofd maakte ik neukbewegingen en ik zat zelf ook met mijn heupen te schokken. Ik zat gewoon mijn 8-jarige nichtje met mijn tong te neuken, en haar 6-jarige zusje zat met spanning te wachten om hetzelfde te ondergaan. Ik deed mijn hoofd weer terug naar achteren.

“En was dat vies?” vroeg ik, maar ik zag aan het knalrode gezicht van Carlijn dat ze had zitten genieten.
“Nee, nee, nee,” riep ze, “helemaal niet vies! Lekker!” Ik glimlachte naar haar. Ik verplaatste me wat en ging nu bij Ilse tussen haar benen zitten. Ook bij haar likte ik eerst vol over haar bolle lipjes heen, een paar keer. Heerlijk. Ik stopte even en keek naar het glimmende kutje. Met mijn wijsvinger streek ik over haar lipjes heen, tot ze uit elkaar gingen. Voorzichtig ging ik met mijn vinger over haar kletsnatte opening. En daarna omhoog naar haar clitje. “Kijk zo doe je dat met je vinger,” zei ik, “en het kan ook allebei tegelijk.” Ik deed mijn vinger weer een klein beetje in haar gaatje en begon nu haar clitoris met mijn tong te verwennen. Met mijn andere hand zat ik ondertussen vol mezelf te vingeren.

“Okee,” hijgde ik: “Jullie zijn echte bofkonten.”
“Waarom?” vroegen ze in koor. Ik keek naar ze met hun rode wangetjes en hun blote lichaampjes. Hun benen ongegeneerd wijd uit elkaar.
“Omdat jullie zusjes zijn! Jullie hebben altijd iemand in de buurt die je kutje kan likken!” Ze keken elkaar enthousiast aan. “Doe maar,” moedigde ik ze aan. Ilse ging op de grond zitten voor Carlijn. En het zes jarige meisje begon haar zusje te beffen. Vijf minuten geleden vonden ze kutjes nog vies, nu leken ze er nooit meer vanaf te kunnen blijven. Het hoofdje van Ilse ging omhoog en omlaag tussen de benen van Carlijn.

Ondertussen was ik tegen de muur van het hokje gaan staan, en ging verder met mezelf vingeren. Het was zo’n geil gezicht, die twee kleine meisjes die zo lekker met elkaar bezig waren. Als oom Henk ze niet kan verwennen, dan moeten ze elkaar maar verwennen, dacht ik tevreden. Ik deed mijn ogen dicht en hoorde alleen nog de meisjes:
“Nu jij bij mij!”
“Ja, zo! Eerst nog met je vinger in mijn gaatje!”
“Ja, maar dan echt hè?”
En met een flinke gil kwam ik klaar.


Commentaar kan via de reacties hieronder of naar mijn mail: n.y.x.aion@protonmail.com.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 22

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Campingteefje – deel 3”

Reacties zijn gesloten.