De Drone

4.6
(19)

Door: Max vd Berg

Mama merkte het al gelijk aan de manier waarop ze die zondagmiddag thuiskwam van het buitenspelen. Er was iets. Saar deed vreemd.

En dat klopte: Er was zeker iets. En mama zou er snel achter komen wat dat was. Want niet lang daarna ging de bel, precies toen ze eindelijk zat met haar kop dampende koffie, haar (nu nog) warme tosti en een gezellig roddelblad.
‘Potverdomme, ik zit nét,’ zei ze vooral tegen zichzelf. Ze kwam weer overeind en zette alles aan de kant.
Wie kon dat nou zijn? Ze had toch niks besteld?
Nog een laatste blik in de spiegel, haar goed, blouse recht… En toen trok ze met een brede, vriendelijke lach de deur open.
‘Hoooooi.’
Maar vriendelijk terug gekeken werd er niet.
‘Jullie? …Is er iets?’ Vroeg ze.

Ze kende ze wel. Ze woonden een stukje verderop in de straat. Lucas zat bij Saar in de klas en was ook elf jaar. Liam was zijn oudere broer en moest bijna of net dertien zijn. Hun vader was een aardige man, een beetje macho, gespierd en met tatoeages enzo, maar daar hield ze wel van. Hij heette Mark of zoiets.
‘Hoi ik ben Mark,’ zei de man en; ‘we hebben denk ik een probleempje.’
‘Een probleempje?’ Reageerde mama toen nog verbaasd.
‘Nu: Probleem. Uw dochter…,’ vader Mark keek met een vragende blik opzij naar zijn zoon.
‘Saar,’ zei Lucas.
‘O ja,’ hij keek weer naar de vrouw in de deuropening, ‘… Saar, heeft de drone van mijn zoons stuk gemaakt.’
‘Expres,’ zei de oudere jongen, die dus Liam heette.
Mama keek van de één naar de ander. ‘Mijn Saar? Jullie drone?’ Vroeg ze nog.
.
Even later zaten ze op de bank. Liam en Lucas aan weerszijden van hun vader Mark.
Saar werd er bij geroepen, maar had besloten haar arrogante puberblik op te zetten. Dat was iets nieuws. En het beviel haar moeder helemaal niet, maar ja… lastige leeftijd, dat soort dingen…
‘Heb jij hun drone kapotgemaakt?’
Saar keek alleen boos terug en zweeg.
‘Hee dame, je kan nou wel gaan zwijgen, maar…’
Liam begon er al op hoge toon, boos én voor zijn beurt doorheen te praten. ‘Ze rende opeens op ons af en sloeg eerst tegen de afstandsbediening, toen stortte hij neer en trapte ze ook nog tegen…’
‘Jij bent zo jongen, onderbrak hun vader zijn zoon.’
Hij wendde zich tot mama en legde het uit. De drone was pas nieuw, heel duur (want: bijna duizend euro) en de jongens hadden er erg lang voor gespaard en er erg trots op.
Ja, duh. Logisch. Mama begon steeds bozer naar haar dochter te kijken. Die had blijkbaar besloten haar boze blik en puberhouding vol te houden en bleef dan ook zo zitten. Dat bevorderde de sfeer tussen haar en haar moeder zeker niet, maar ook naar de bezoekende partij, was het niet handig. Toch moest er een oplossing komen. Die dure drone moest vergoed worden danwel een andere passende oplossing. Die zag niemand zomaar. Duizend euro was een boel geld, geld wat Saar sowieso niet zelf had. Mama had ondertussen even de verzekering gecheckt, maar helaas…
‘Ze kan klusjes doen? Dan werkt ze voor haar geld en leert ze haar lesje wel,’ stelde mama voor.
‘Dat gaat niet werken. Hoe lang gaat ze daar dan over doen en dan hebben de jongens hun drone nog niet terug,’ zei vader Mark gelaten. Hij keek even opzij naar zijn zoons, ‘Willen jullie dat ze klusjes doet voor ons?’
‘Nee,’ zei Lucas.
‘Nou…,’ lachte Liam.
Iedereen keek even naar de oudere van de twee broers. In de hoop op een goed voorstel.
‘Nou…, als ze die klusjes bij ons in haar nakie komt doen.’
‘Ja doei!’ Riep Saar gelijk.
‘Dat slaat nergens op,’ zei buurman Mark zuchtend en schuddend met zijn hoofd. ‘Mongool. Typisch jij…’
‘Het zou in ieder geval een goede les voor haar zijn,’ zei mama, ze had Saar zien schrikken en dat was de eerste keer sinds de deurbel was gegaan. Het leek haar wel goed Saar even goed te laten voelen dat het nu eens menens was. Het kwam natuurlijk niet in mama op, dit echt te willen. Maar…, die brutale blik de hele tijd. Het was de laatste tijd telkens wat met dat kind en nu met dit nieuwe droneprobleem…. Zij deed alle mogelijke moeite hier uit te komen en die verwaande dochter van haar zat alleen maar boos voor zich uit te kijken! Ze kon dat kind op dit moment wel wurgen. Ze keek woedend opzij.
Daar zat Saar, onderuitgezakt met haar armen over elkaar en een boos, verwaand hoofd.
Er volgde een pijnlijke stilte.
‘Ja, als we er niet uitkomen…,’ ging buurman Mark verder. ‘We kunnen de politie bellen?’
Nu veerde Saar even op. ‘De politie? Waarom?’
‘Nou…’ Er volgde een verhaal over schuld, vandalisme, jeugdzorg en detentie. Taakstraf… Saar werd voor het eerst bezorgd. Dat wilde ze zeker niet!
‘Dat wil ik niet!’ Zei ze met een mengeling van grote bezorgdheid, angst en beslistheid. ‘Dan doe ik nog liever die klusjes.’
En mama zag een taakstraf of strafblad ook absoluut niet zitten. Haar dochter… politie… de toekomst van haar meisje…
Buurman Mark zuchtte.
Liam gniffelde.
‘Wat zit jij nou te gniffelen?’
‘Nou,’ hij haalde zijn schouders op. ‘Ze zegt nu toch zelf ook dat ze liever die klusjes komt doen, van mij mag ze bloot mijn kamer komen stofzuigen…’
Mark gaf hem een flinke por. ‘Ophouden nou.’
‘Wacht.’ Mama had eens snel nagedacht. Ze was sowieso dat irritante arrogante gedrag en die grote monden van haar dochter goed zat. Bovendien zat ze met een enorm probleem, dat moest worden opgelost. ‘Stel ze doet dat… die blote klusjes…’
Saar veerde gelijk op. En niet van vreugde.
‘Ik ga echt niet…’
‘Hou je grote mond jij. Je hebt niks te willen, je hebt een probleem van duizend euro!’
Saar bondt iets in. Ze trok zich weer terug in haar boosheidshouding. … En hoopte dat met alles in zich dat haar moeder het niet meende.
Dat deed haar moeder ook niet, niet echt in ieder geval. Maar Saars bezorgdheid en paniek beviel haar prima. Voor het eerst deze middag zag ze dat Saar oprecht geschrokken was en zich zorgen begon te maken. Dat kleine ministukje van een lesje was een mooi begin.
‘Mogen we er anders nog eens over nadenken?’ Vroeg mama. ‘Dan kan deze puber zelf ook nog even nadenken of ze eindelijk met iets komt wat écht een oplossing is, of dat ze liever in haar blootje een weekje klusjes komt doen bij…’
‘Ik ga dat niet doen,’ mompelde Saar.
Mama en alle mannelijke visite keken haar even aan, maar negeerden haar daarna. Al keken Liam en Lucas elkaar wel even vol verwachting aan.
‘Tsja…’ zei buurman Mark nu.
‘Mogen we alstublieft nog even uitstel?’ Waagde mama.
Mark dacht even na. Zuchtte diep. ‘Vanavond?’
Mama knikte.
‘Oke,’ Mark dacht even na. ‘Vanavond om…’ hij richtte zijn blik even op de klok, ‘zeven uur. Dan horen we het graag.’
Mama knikte. Saar zat nog steeds in haar favoriete houding van deze middag; onderuitgezakt met haar armen over elkaar en ze keek boos. Maar voor het eerst nu ook: bezorgd…
Het mannengezin stapte op.
.
‘Dat ga ik dus echt niet doen.’
‘Prima. En dametje, hoe ga je het dan oplossen?’
Saar haalde met een verveelde blik haar schouders op.
‘Naar je kamer en je komt er pas vanaf als ik je roep óf je een briljant idee hebt om dit op te lossen.’
‘…Maar…’
‘Niks maar, ik wil je arrogante gezicht nu even niet meer zien en als je niks verzint ga je vanaf vanavond in je blootje klusjes doen.’
‘Maar mam..’
‘Naar Boven!’ Mama was woedend.
.
Mama baalde sowieso. Haar koffie en haar tosti waren inmiddels ook al koud.
‘Gatverdamme! Ook dat nog.’ Dat was de druppel…
.
Inmiddels waren de jongens in het huis wat verderop in de straat nogal opgetogen.
Saar die hier in haar blootje klusjes kwam doen… Dat was beter dan tien drones!
Helaas was het nog niet zover, maar beiden hadden er een harde piemel van gekregen.
Liam loste dat op door in een hoekje op zijn bed zijn broek te openen. In gedachten dat geile meisje van verderop in haar blootje in zijn kamer allerlei overbodige klusjes uitvoerend, zijn hand stevig om zijn penis op en weer bewegend.
Lucas lag op zijn bed. Saar was sowieso het mooiste meisje uit zijn klas, uit de straat, misschien wel van de hele wereld. Bloot… jeetje… Hij had nog nooit een bloot meisje gezien in het echt. Zou ze bloot ook zo sexy zijn? Dat kon haast niet anders. Hoe zouden haar tieten er uit zien? Had ze die eigenlijk al? Hij glimlachte. En dat allemaal door wat hij en zijn broer verzonnen hadden. Nou kregen ze misschien toch hun zin nog; eindelijk Saar zien in haar nakie.
En buurman Mark? Die was inmiddels wel wat bekoeld. Wat was dat nou toch de hele tijd met dat bloot? Die Liam kon aan niks anders denken, en Lucas werd ook al zo. Als die drone niet zo duur was en dat buurkind niet zo arrogant had gekeken, had hij zijn eigen jongens ook een flinke uitbrander gegeven.
Bloot…, jeetje… Dat konden ze toch niet echt menen? Zou die buurvrouw van nummer 36 daar echt in meegaan? Waarom? Mark zuchtte eens diep. Waarschijnlijk had dat meisje met haar boze brutale gedrag het alleen maar erger voor zichzelf gemaakt. Mark wist zeker dat haar moeder dat bloot klusjes doen alleen maar noemde om haar eens te laten dimmen. Haha, dat gezicht van dat meisje…, dat was wel goud geweest…
En toch…, hij had het gevoel dat zijn jongens ook niet helemaal kosjer waren. Straks liep dat meisje hier boven bloot te stofzuigen of te dweilen en soppen terwijl die jongens de dag, misschien zelfs week van hun leven hadden. Was dat wel helemaal terecht…?
.
Bij het avondeten begon mama er maar weer eens over. Gezellig was het toch niet. Geld of bloot. Politie, problemen of… ja; wat? Wist Saar wel dat dat bloot misschien wel eens de enige manier was er onderuit te komen?
Er kwam weer een hoop brutaals uit haar mond. Niks zinnigs. Het werd vanzelf later, overlegd werd er eigenlijk niets en rond zeven uur ging de bel.
Shit.
Eenmaal binnen gelaten, verzamelde iedereen in de woonkamer. De jongens met opgetogen gezichten naast hun vader, Saar met een meer dan sacherijnig gezicht naast mama.
‘Mam, ik ga niet bloot. Dat willen ze de hele tijd al. Daarom zitten ze de hele tijd te filmen met die stomme kutdrone.’ Saars stemverheffing was doorspekt met emotie.
Maar ze bereikte wel enig effect. Behalve dat de beide jongens er door heen begonnen te sputteren, keek buurman Mark ineens heel anders. ‘Wat zeg je nou meisje?’ En toen de jongens er nog harder doorheen gingen tetteren: ‘houden jullie nou voor eens en altijd jullie mond als iemand praat!’
De jongens vielen beteuterd en beledigd stil. Buurman Mark keek naar Saar en probeerde in zijn hoofd alles op een rijtje te krijgen.
Toen keken hij en mama elkaar aan.
‘Dus jij beweert dat mijn jongens je probeerden te filmen met de drone?’
‘Nee!’ Zei Saar kwaad, ‘ze hadden me al gefilmd. Gisteren was de drone ook al bij het badkamerraam.’
De jongens werden knalrood.
‘Maar zij heeft onze dure drone gesloopt…’ begon Liam.
Lucas vulde hem aan ‘…ja en dat is veel erger, we hadden er superlang voor gespaard en hij kostte bijna duizend…’
‘Kop dicht,’ onderbrak Mark zijn zoons nog eens.
Mama keek naar Saar ‘En dat zeg je dan niet gelijk? Nu heb je een dure drone gesloopt en is alles veel erger en ingewikkelder.’
Saar keek schuldig. ‘Ik was gewoon boos.’
‘En terecht,’ zei buurman Mark.
‘Dat wel, maar ze had die drone niet hoeven te slopen, die krijgen we nooit vergoed. Duizend euro is veel geld dametje…,’ ze wendde zich weer tot haar dochter.
‘Maar mijn jongens zijn evengoed schuldig, een meisje bespieden is niet echt netjes.’
Mama draaide naar buurman Mark toe ‘Ach het zijn jongens, Saar had niks kapot moeten maken, nu is alles zo gecompliceerd.’
‘Ja stomme trut,’ viel Saar ineens boos uit tegen haar moeder, ‘ik vertel net toch hoe dat komt?’ …En weer zette ze die arrogante brutale blik op.
‘Pardon?’ Reageerde mama nu heel boos. ‘Ik zit hier een probleem voor je op te lossen en dan ga je zo tegen je moeder tekeer?’
‘Maar mam…’
‘Niks maar mam, je houdt nu eens helemaal je mond en wacht gewoon af hoe wij dit oplossen!’ Mama was nu echt heel boos. Saar had haar moeder nog nooit zo boos gezien. Ze besefte nu dat ze dat trutwoord niet had moeten doen. Shit…
De jongens hadden het ook door, ze kregen al bijna weer enige hoop op een voor hun gunstige afloop. …Maar waren als de dood voor hun boze overbuurvrouw… Die was echt heel boos, zo boos hadden ze hun vader nog nooit gezien.
‘En halen jullie die grijns van je gezicht. Met jullie ben ik ook nog niet klaar!’ Zei buurman Mark ook nogal boos.
De kinderen zwegen nu alle drie. Ze wisten dat ze nu allemaal een probleem hadden. De beide alleenstaande ouders keken elkaar aan.
‘Naar boven,’ zei Mark ineens. ‘Saars moeder en ik moeten even met elkaar overleggen.’
‘…Maar…’
‘Naar Boven!’
De drie gingen met hangende schoudertjes naar boven en wachtten op Liams kamer op de uitkomst van het overleg tussen hun ouders.
.
Beide ouders zuchtten eerst eens diep.
‘Sorry voor dat spieden op jouw dochter met die kutdrone…,’ begon Mark, ‘ze verdienen echt een lesje.’
‘Nee nee, sorry voor mijn dochters gedrag. Die dure drone stukmaken had ze niet moeten doen, en dan dat constant brutaal doen. Zíj́ verdient een lesje.’
Zuchtend keken de twee ouders elkaar aan. Hoe konden ze dit nou eens goed oplossen?
‘Nou…, misschien weet ik een goede oplossing. Dan leren ze in één klap alle drie hun lesje.’
De ouders overlegden even, maar waren er ineens snel over uit.
.
En de drie jonge pubertjes?
De waren niet blij toen ze hoorden wat hun ouders bedacht hadden.
Alledrie bloot? Dat konden ze niet menen.
En niet alleen deze avond.
De komende week elke avond en dat was nog maar het begin. Buurman Mark en mama hadden het zelfs over een gezamenlijke vakantie; bloot! Dat, …dat was een nachtmerrie! Nou geloofde niemand van de drie kinderen dat laatste, dat van die blootvakantie. Maar van een hele week elke avond bloot waren ze overtuigd; dat was iets wat de ouders kostte wat kost zouden laten gebeuren. Te beginnen bij nu. Direct wel te verstaan.
.
Vader Mark was erg overtuigend en streng naar zijn zoons toe. Mama’s geduld was na alles ook behoorlijk op en ze duldde inmiddels ook geen tegenspraak meer.
Even later liep eerst mama Lucas’ kamer uit. Saars kleren onder haar arm. Ál Saars kleren. Ze ging de trap af naar beneden en liet Saar daar zo achter. Helemaal bloot. Buurman Mark kwam direct achter haar aan met onder zijn armen de kleren van zijn beide zoons. Beneden op de bank maakten ze een wijntje open.
‘Ik ben benieuwd hoe ze dat uur gaan besteden.’
‘Ik ook.’
Ze proostten en lachten. Ze lieten zich de wijn goed smaken.
.
Boven op de kamer stonden de jongens aan de ene kant naast elkaar. Bloot. Hun handen voor hun piemels. Ze zeiden geen woord, waren rood en keken naar het meisje dat aan de andere kant tegenover hen stond.
Ook rood en bloot; Saar gebruike haar ene arm zo goed als het kon als bedekking voor haar minitietjes. Het ging maar net. De andere hand hield ze voor haar spleet.
‘Lekker dan,’ zei ze, nadat de ijzige stilte bijna verstikkend werd.
‘Had onze drone niet gesloopt…,’ zei Liam verwijtend op een droge toon.’
‘Omdat jullie mij zo nodig bloot moesten zien,’ antwoordde Saar bitchy.
‘… Nou sta je hier toch bloot,’ zei Liam met de nadruk op het laatste woord.
‘Ja, op mijn kamer,’ zei Lucas. Hij lachte een beetje.
‘…Wij hebben nu toch een beetje onze zin,’ grijnsde Liam.
Saar zuchtte op haar arrogante manier, ‘ik weet niet of je het weet, maar ik zie twee blote jongens en jullie één meisje én jullie drone is stuk, dus…’ Ze stak nog net haar tong niet uit.
‘Ik weet niet of jíj het weet, maar jij ziet helemaal niks, een blote bast van een jongen is niet zo bijzonder en met twee handen voor m’n ding…’ Liam lachte even… ‘je ziet niks.’
Saar haalde haar schouders even op en wist even niks terug te zeggen. ‘Nou… jullie ook niet.’
”Haha, jawel…,’ zei Liam.
Saar begreep het niet helemaal. Ze keek hem met een vragende blik aan.
Terwijl Liam zijn beide handen goed op positie hield knikte hij even naar haar. ‘Je kan wel met een hand je kut wegstoppen, maar die ene arm… we zien gewoon je tieten…’
Saar verschoot opnieuw van kleur en bond gelijk weer in. Ze keek omlaag en zag dat het inderdaad nauwelijks haar jonge borstjes verborg. Gedeeltelijk, ja…, maar onvoldoende…
‘En ik weet niet waarom je daar bent gaan staan, maar daar sta je precies voor een spiegel.’
De jongens lachten en Saar keek geschrokken om.
‘Er is helemaal geen spiegel!’ Riep ze boos.
‘Nou en joh, …geintje.’ Lachte Liam.
Saar was woedend. ‘Eikel. Het is niet eerlijk, jullie zijn met z’n tweeën en ik sta hier alleen.’
‘Hee meisje, luister even,’ zei Liam nu. Niemand is hier alleen of met zijn tweeën. We zijn met ons drieën de lul… ik bedoel: ik sta hier ook niet te genieten.’
Even viel het stil en keken ze weer zwijgend… en boos.
‘Oké, we hebben alledrie onze verdiende loon, bedoel je dat?’
De anderen knikten, gaven het met enige moeite toe.
Lucas trok zijn mond ineens open. ‘Als we er toch alledrie last van hebben en het erg vinden…’
Zijn broer en Saar keken hem aan. ‘Ja… wat…?’
‘We moeten nog de hele week zo… dan kunnen we er toch beter maar gewoon aan wennen?’ Gelijk haalde Lucas zijn handen weg en ging gelaten op bed zitten. ‘Kijk maar als je het zo graag wilt zien, ik schaam me niet.’
Saars ogen keken al lang. Lucas, de coole gast uit haar klas, zat ineens gewoon doodleuk in zijn blootje op zijn bed. Zijn piemel… Ze schoot in de lach, ook al wist ze dat dat niet netjes was. ‘Sorry,’ zei ze snel.
‘Wat?’ Vroeg Lucas rustig. ‘Heb je nooit een piemel gezien?’
‘Nou…, nee,’ gaf Saar eerlijk toe.
Al die tijd gaf Liam geen kik. Hij keek alleen, wachtte af hoe dit af zou lopen. Tenslotte zat dat kind in zijn broertjes klas, ze was van zijn leeftijd, dus liet hij het eerst hun maar eens uitzoeken.
Saar dacht even na. En toen haalde ook zij haar armen weg. ‘Oke, jullie je zin. Kijk dan…’
En de jongens keken. En wat ze zagen was prettig. Erg prettig. Saar was een bloedmooi meisje met een lekker lijf. Kleine tietjes, eigenlijk alleen wat opgezwollen tepels, meer niet, maar heee; het was iets! En haar spleet mocht er ook zijn. Het was duidelijk; ze was een érg lekker meisje…
Saar stond daar wat opgelaten en nerveus te staan, pakte toen aarzelend Lucas’ bureaustoel en ging zitten.
Lucas kon het niet geloven, maar zei natuurlijk niets: Saar uit zijn klas, het mooiste meisje van zijn klas, het meisje wat vanaf groep één in echt al zijn dromen voorkwam, zat in haar blootje, met haar blote kont en kutje op zijn bureaustoel! Zíj́n bureaustoel werd gewoon aangeraakt door haar spleet! Wowww… Normaal kreeg hij al zowat een harde piemel als ze alleen al naast hem stond op school mét kleren, nu zat ze zonder kleren in zijn kamer. Helemaal bloot. Hij voelde kleine groeischokjes in zijn piemel, maar dat wilde hij niet. Het was al genant genoeg.
Liam had lang genoeg staan kijken en haalde nu zijn handen ook weg. Saar zag direct dat zijn piemel flink groter was, lekker was en erg interessant… en Liam had schaamhaar. Ze slikte even en begon automatisch de beide piemels visueel te vergelijken. Ze deed voorzichtig haar armen over elkaar voor haar minitietjes.
Liam ging op zijn gemak naast zijn broertje zitten op het bed. ‘En nu?’ Vroeg hij.
.
‘Je gaat dit toch niet vertellen? …In de klas bedoel ik,’ begon Lucas voorzichtig.
De anderen keken hem aan. Liam kon wel lachen om die kleine kinderzorgen van zijn broertje.
‘Nee, duh,’ zei Saar, ’tuurlijk niet. Jij toch ook niet?’ Vroeg ze bezorgd.
Lucas schudde gelijk zijn hoofd, ‘honderd procent zeker weten,’ zei hij beslist.
Saar was opgelucht.
Liam lachte wat. ‘Mag ik iets anders vragen?’ Vroeg hij laconiek.
‘Ja, wat?’ Vroeg Lucas aan zijn broer. Saar keek hem vragend aan.
‘Ga je je armen daar de hele tijd houden? Je ziet ons nu toch ook?’
Nadat Liam klaar gepraat was keek ook Lucas Saar aan.
Saar werd rood. ‘Nou,… moet het?’
‘Het is wel eerlijker.’
Saar haalde haar arm weg voor haar tepelbultjes, maar hield haar benen stevig bij elkaar en haar hand er ook nog voor. Zelfs met rode wangen was ze knap.
De jongens zuchtten. Er gingen weer wat minuten voorbij.
‘Potje regenwormen?’ Vroeg Liam.
‘Best,’ zei Lucas. Hij stond op en pakte een doosje uit zijn kast. Saar kon haar ogen niet van hem afhouden. Het viel haar op dat Lucas’ piemel wat omhoog stond en heen en weer danste terwijl hij liep. Zou dat bij alle jongens zijn? En hij had ook een hele ander soort billen dan bij meisjes. Als ze dat vergeleek met vriendinnen als ze omkleedden bij sport… grappig. En… zijn ballen vielen haar ineens op. Dat had ze eerder niet zo gezien. Snel keek ze even naar Liam, die had veel grotere ballen. Ze hingen meer en ze hadden haar. De jongens legden het spel klaar op de grond. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
Saar aarzelde even, maar besloot dat meedoen leuker was. Ze ging tegenover hen zitten, maar zorgde er angstvallig voor dat haar benen stevig tegen elkaar bleven.
‘Ken je het spel?’
Saar knikte. Ze zei maar niet dat ze meestal won.
Het spel begon suf en stil. Maar toen de eerste stenen afgepakt werden van elkaar en er minder en minder stenen in het midden lagen, werd er meer gelachen.
Niet veel later won Saar. Tuurlijk…
‘Nog een potje?’ Lachte ze.
‘Best,’ zeiden de jongens.
De sfeer ontspande zienderogen. Saar was op haar buik gaan liggen, steunend op haar armen. Dat haar kleine bultjes daardoor hingen en duidelijker zichtbaar waren, interesseerde haar ondertussen niet meer echt.
De jongens konden naar hartelust haar hangende vruchten bekijken. Op hun beurt verborgen ze nog nauwelijks hun piemels, zodat ook Saar goed zicht had.
De tijd vloog om.
Liam was zo uitdagend en geslepen, dat hij het jongere buurmeisje expres een paar keer goed zicht gaf op zijn stijve. De elfjarige Saar was slim genoeg net te doen of ze het niet door had. Ze zorgde er voor dat ze het enorme geslachtsdeel steeds goed bekeek, zonder dat het opviel en heel soms- als ze durfde, ging ze nu snel even een paar keer wat verzitten, zodat ze die grote Liam en haar klasgenoot Lucas heel snel een glimp liet opvangen van haar spleet. Natuurlijk alsof het per ongeluk ging en nooit lang en steeds terwijl ze druk kletsend iets deed met de spelstenen. Maar ze merkte wel dat de ogen van haar overbuurjongens gelijk naar haar kutje keken en hun piemels daarna wat harder werden en soms leek het alsof die piemels wat schokten en bewogen! Hihi…, ze vond dat echt grappig… jongens waren zo makkelijk te beïnvloeden.
Maar helaas, na het zoveelste spelletje, zo’n anderhalf uur later, kwamen de beide ouders terug op Lucas’ kamer met de kleren en mocht iedereen zich weer aankleden. Saar keerde weer naar huis met haar moeder.
.
Dat de beide jongens die avond in bed hun piemels lekker aftrokken en aan Saars heerlijke blote lijf dachten, was niet verwonderlijk. Voor Lucas was het zelfs zijn eerste trekbeurt die eindigde in een zaadlozing.

Ook Saars vingers zochten haar niet eerder zo vochtige sneetje op die avond in bed. Heen en weer wrijvend en zichzelf verwennend dacht ze aan die leuke buurjongens. Oke, ze waren strontvervelend geweest, maar: ze waren lekker en hadden interessante piemels!

De volgende dag op school probeerde Saar zo min mogelijk naar haar klasgenoot Lucas te kijken. Het viel niet mee. Gelukkig was het de laatste week voor de zomervakantie, een maandag. Dat was in ieder geval iets.
Helemaal ’s avonds, na het avondeten, ging de bel.
Saar wist wie het waren: de overbuurjongens. Ze waren met hun vader gekomen en moesten beneden aan de trap hun kleren afstaan. Dat gold ook voor Saar. Alledrie lieten ze niets merken, deden alsof ze het vreselijk vonden, maar dachten ongeveer hetzelfde; zo erg was het nou ook weer niet- gisteren hadden ze ook overleefd dus…
Snel haastten ze zich naar boven, naar Saars kamer.
‘Zullen we dit doen?’ Vroeg Saar en ze pakte een spel van haar bureau, wat ze klaar gelegd had. Rummikub.
De jongens keken natuurlijk stiekem naar haar billetjes, maar lieten niks merken. En Saar wist dat ook wel, maar ze begon dat gekijk naar haar blote lijf steeds leuker te vinden…
Snel zochten ze een plekje op de grond en begonnen het spel. Natuurlijk liet niemand merken dat ze elkaars lichamen bekeken, maar natuurlijk deden ze dat wel.
Saar vond het soms nog even eng, vooral als ze iets wilde uitdagen en dan -zogenaamd per ongeluk, haar benen iets uit elkaar deed, waardoor haar schaamlipjes net ietsje wijder uiteen weken en de jongens meer zagen. Saar merkte dat ze dan hun aandacht verloren en langer naar haar spleetje keken.
De jongens waren zelf ook niet gek, dat Saar naar hun piemels keek was hun ook al snel opgevallen. Alleen viel hun stijfheid lastig te verbergen.
‘Wat?’ Vroeg Liam na een tijdje, toen Saar weer ineens een brede grijns op haar gezicht kreeg.
‘Niks,’ loog ze.
‘Zeg! Zeker iets met onze piemels?’
Saar lachte nu hardop, ze kon het niet meer verborgen houden. ‘Ja, haha, dat jullie allebei een stijve hebben.’
‘Ja sorry, dat komt door jou.’
‘Echt niet.’
‘Echt wel, zo werkt dat bij jongens en mannen als ze een lekker meisje zien,’ legde Liam uit.
Saar bestierf het bijna; ‘een lekker meisje… haha, ik zeker…’ Maar de broers keken behoorlijk serieus.
‘Echt?’ Vroeg ze, ‘Krijgen jullie een stijve door mij?’
‘Ja,’ gaven ze toe. ‘
‘Het is een compliment,’ zei Liam.
‘Maar jij doet steeds je benen zo tegen elkaar, het is niet eerlijk,’ begon Lucas.
‘Ja, jij ziet onze piemels wel, wij zowat niks bij jou.’
‘Ja, wat dan? Wat moet ik dan doen?’ Vroeg Saar.
‘We willen je kut ook wel eens zien, kan je je benen niet gewoon wijd houden?’ Stelde Liam voor.
‘Ja, doei!’ Zei Saar verontwaardigd.
‘Dan mag jij ons zo lang en zo goed en van zo dichtbij bekijken als je maar wilt…’
Daar moest Saar even over nadenken.
‘Zo lang als ik maar wil? Zo goed en dichtbij?’ Saar giechelde…, ‘dat doen jullie toch niet,’ zei ze achterdochtig. ‘Waarom wil je het eigenlijk zo graag?’
‘Omdat meisjes geil zijn,’ antwoordde Liam.
Lucas lachte.
‘Zal wel,’ zei Saar.
Ze dacht ondertussen nog na over de vraag van de jongens. Haar benen wijd doen? …Dat was zo awkward…
‘Doen meisjes altijd zo preuts?’ Vroeg Liam weer.
‘Preuts?’ Saar wist amper wat dat betekende.
‘Ja, dat je bang bent dat een ander iets van je ziet. Hoe doe je dat dan bij volleybal? Douchen jullie daar nooit?’
‘Jawel,’ zei Saar snel.
Lucas zat met gespitste oren. Ineens kwam in een visioen het beeld voorbij van de volleybalmeisjes uit zijn klas die bloot met elkaar onder de douche stonden en lol hadden met elkaar.’
‘Echt?’ Vroeg hij.
‘Ja natuurlijk,’ zei Saar, ‘douchen jullie bij de voetbal niet dan?’
‘Ja tuurlijk wel,’ zei Lucas nu half verontwaardigd terug.
Saar lachte ineens.
‘Waarom lach je? Wat is er?’
‘Nou, haha, ik zie het al voor me; al die jongens met stijve piemels onder de douche.’
De broers keken elkaar aan. Jongens hebben echt niet de hele dag een stijve hoor.
‘Ow,’ Saar keek zowaar teleurgesteld. ‘Wat dan?’
‘Nou, gewoon, niks.’
‘Wie heeft de grootste pik dan?’ Vroeg Saar ineens giechelend. Ze vroeg zich dat ineens af en de vraag floepte er zo uit.
‘Ik denk Alex,’ antwoordde Lucas eerlijk.
‘Alex?’ Vroeg Saar, ze kon het amper geloven. Alex was een beetje een sukkelige jongen uit hun groep acht.
‘Ja,’ en toen ging Lucas vanzelf meer informatie te geven; ‘Alex heeft ook al schaamhaar he…,’ Saar en Lucas lachten nu allebei.
‘Echt?’ Saar was verrast door dit interessante nieuwtje. ‘Rosanne heeft dat ook hè, en Anne-Sofie, Fatima en…’ ze schrok ineens van haar eigen openheid. Ze realiseerde zich dat dit meidengeheimen waren. Maar het was al te laat.
‘Zijn er jongens die wel eens een stijve hebben?’ Vroeg ze toen maar.
‘Wat ben jij nieuwsgierig zeg,’ zei Liam.
Saar keek hem even aan. ‘Nou en, het is grappig.’
Lucas keek zijn broer aan. ‘Ja, het is grappig.’
Liam haalde zijn schouders op. ‘Oke vragen stellen mag, maar zonder liegen, dus alleen de waarheid en je mag niets geheim houden.’
Lucas en Saar knikten.
‘Deal?’ Vroeg Liam nog eens.
‘Deal,’ zeiden de twee klasgenoten.
Eerst werd er even doorgenomen wie er wel en wie niet schaamhaar had. Lucas en Saar gaven elkaar eerlijk antwoord. Saar omschreef wat borsten en borstgroei van klasgenoten en Lucas vertelde wat hij wist over stijve piemels bij de voetbaldouche. En wie een grote had en wie juist een kleine.
‘Hihi,’ giechelde het meisje, ‘dat Ben zo’n kleintje heeft… echt grappig.’
.
‘Hee Saar.’
Saar keek Liam aan.
‘Mogen we nou…’ Liam boog wat meer naar voren en drukte met een paar vingers tegen haar tenen. Hij duwde met nauwelijks kracht tegen haar voet. Saar begreep wat de bedoeling was en verzette zich nu niet echt, hielp zelfs mee. Ze bewoog haar been, waar Liam tegen duwde al naar opzij, terwijl de oudste jongen zijn zin nog afmaakte: ‘…je kutje nou zien?’
‘Spleetje,’ zei Saar, ‘kut is niet echt netjes.’
‘Spleetje dan,’ zei Liam, maar zijn aandacht was al volop gericht op de zich openende plooien…
Saar was knalrood, maar liet de jongens wel langer kijken. Ze legde haar andere benen ook opzij en haar benen waren nu behoorlijk wijd.
‘Is dat het plasgat?’ Vroeg Lucas ineens.
‘Wat?’ Saar keek omlaag tussen baar eigen benen en duwde haar schaamlipjes wat opzij, zoekend naar haar plasgaatje.
‘Nee, dat…’ wees Lucas.
‘Haha, nee joh sukkel, dat is haar kut!’ Lachte Liam.
Saar begreep de vergissing nu. Ze streek even langs de opening van haar kut. ‘Dat is niet mijn plasgaatje.’
Ze zocht het op en hield haar plooien nog wijder uiteen. ‘Hier.’
De jongens bogen naar voren, omdat ze het goed wilden zien.
‘Lekker nat Saar,’ zei Liam.
Saar deed snel haar benen tegen elkaar. ‘Nou en.’
Liam pakte zijn eigen piemel vast en speelde er wat mee.
‘Vinger je wel eens?’
Saar kleurde dieprood. ‘Dat is privé.’
‘We zouden alles eerlijk zeggen, zonder te liegen,’ zei Liam.
‘Zeg het dan eerst zelf,’ zei Saar terug.
‘Jongens kunnen niet vingeren, die trekken af.’ Liam voegde gelijk de daad bij het woord en speelde trekkend met zijn keiharde pik, af en toe zijn ballen even vastpakkend.
Saar keek snel opzij naar Lucas.
‘Ja, aftrekken,’ zei hij mompelend. Hij streek even langs zijn piemel.
‘Dus. Nu moet jij antwoord geven,’ zei Liam. De jongens keken naar het meisje.
‘Soms,’ zei Saar schuchter.
Het drong langzaam tot haar door dat ze bloot op haar kamer zat met tegenover haar, best dichtbij, twee aftrekkende jongens. Ze vond het bizar maar ook wel
opwindend. Eigenlijk voelde ze zich ook wel… geil… Zachtjes streelde ze wat langs haar spleetje. Jeetje wat was ze geil…
‘Ben je al wel eens ongesteld geweest?’
‘Ik? Nee,’ zei Saar. ‘Gelukkig niet.’
‘Hebben jullie al sperma?’ Wilde ze weten.
‘Nee, ja,’ klonk het door elkaar.
De drie kinderen schoten in de lach.
‘Echt?’ Vroeg Lucas vol bewondering aan zijn broer.
Die knikte.
‘Ja natuurlijk, ik ben veertien sukkel.’
Dat begrepen de anderen wel.
‘Kom je wel klaar?’ Vroeg Liam nog aan Saar.
‘Ja dat wel.’
‘Vanaf hoe oud vinger je al?’
‘Weet niet, heel lang, maar niet echt zo erin. Dat doe ik pas…’ ze werd opnieuw rood en stopte haar zin.
Liam lachte. ‘Met je vinger erin nog maar pas?’
‘Nice… Lekker hoor,’ zei Liam. Hij keek vol bewondering naar het blote meisje en trok rustig aan zijn stijve. ‘Hmmm…’
Iedereen schoot in de lach.
‘Hoe doen meisjes dat eigenlijk?’ Vroeg Lucas.
‘Nou gewoon…,’ zei Saar. Maar dat was niet genoeg informatie.
‘Laat zien,’ spoorde Liam haar aan, ‘dan gaan wij door met rukken.’
De jongens gingen door, speelden met hun stijve piemels en trokken er wat aan, terwijl Saar achterover leunde met haar benen wijd uiteen. Ze wreef even met haar vlakke hand over haar sneetje en kreunde even zacht. Haar hand, haar vingers rondjes roerend ergens op de bovenkant bij haar spleetje. Af en toe tussen haar spleet omlaag en weer heen en weer bewegend… Ze werd natter en natter en dat zagen de jongens natuurlijk ook. Bovendien kreunde ze heel zacht en sexy, wat hun nog extra opwond.
Het begon ook langzamerhand naar geile pubers, naar seks te ruiken in Saars kamer en ze gingen alledrie steeds meer op in hun gestimuleer…
‘Ik ga bijna klaarkomen,’ zei Liam ineens. ‘Mag ik een doekje ofzo?’
‘Euh, ja,’ Saar stond snel op en pakte een handdoekje die ze aan Liam wilde geven.
Maar die gebaarde handig en uitgekookt dat zij het moest opvangen met die handdoek en dat deed ze zonder er tegenin te gaan. Bijna gelijk daarna spoot Liam in een aantal golven zijn sperma in de handdoek.
‘Wow…, cool.’
Terwijl Liam even bijkwam en Saar de smurrie in haar handdoek bestudeerde trok Lucas nog even door.
‘Mag ik bij jou voelen?’ Vroeg Liam ineens.
‘Euh, …nee,’ schrok Saar ineens op uit haar geile bui. Ze besefte ineens wat er allemaal gebeurde, wat de jongens allemaal zagen en hoe weird het allemaal was.
En er klonk gekraak op de trap. Ook dat nog…
Snel namen ze een neutralere positie in, Saar duwde de besmeurde handdoek handig onder haar bed en Lucas verborg handig zijn stijve piemel.
.
Even later hadden ze hun kleren terug gekregen en dat was de visite van deze maandagavond.
Voor de jongens betekende dat weer thuis aftrekken op hun eigen kamers. Al die opgebouwde geilheid en hormonen…
En met het hernieuwde beeld in hun hoofd van een vingerende Saar… hmmm, dat lukte wel.
Saar had, nadat iedereen weg was, de besmeurde handdoek weer tevoorschijn gehaald en ze had de sperma beter bekeken. Gevoeld, tussen haar vingers laten gaan en er aan geroken. …vreemd…, maar niet goor ofzo. Ze vond het wel opwindend en kreeg er kriebels van bij haar spleetje. Snel maakte ze haar knoopjes los en duwde haar broekje omlaag. Vingerend met haar spermavingertje dacht ze aan haar overbuurjongens die veel interessanter waren, dan ze ooit gedacht had en veel, veeeeel lekkerder…, met hun stijve piemels. Zouden ze haar ook echt lekker en sexy vinden? Hihi….
.
Dinsdag overdag op school, verliep net zo ongemakkelijk als de maandag. Voor Saar en Lucas dan. In de klas, in hun groep acht was ontlopen lastiger, omdat ze allerlei klusjes moesten doen zo net voor de zomervakantie, voor het afscheid en voor het oefenen van hun musical. Maar ze overleefden het en liepen zelfs samen terug naar huis vanaf school.
‘Tot vanavond,’ zei Saar zacht.
Lucas bleef even staan op de straathoek waar ze normaal altijd een andere route kozen. ‘Ja, tot vanavond.’
Ze keken elkaar zwijgend aan. Het was wel duidelijk waar we aan dachten; de blote avondjes natuurlijk.
‘De eerste keer vond ik het engst,’ zei Saar toen.
‘Ja, vond ik ook,’ zei Lucas.
‘Gelukkig zijn jullie wel aardig.’
‘Jij ook,’ zei Lucas. ‘Jij bent ook aardig.’
Ze lachten beiden wat.
‘Tot vanavond dan maar,’ zei Saar.
‘Doei.’
.
Het was dinsdagavond en de jongens kwamen dus weer bij Saar thuis. Beide ouders beneden en de kinderen bloot boven.
De ergste gêne, die er de eerste twee avonden was geweest, was inmiddels flink minder geworden. De drie zaten er wel een soort relaxed bij.
‘Volgens mij geilen ze gewoon op elkaar,’ zei Liam.
Saar en Lucas schoten in de lach. Ze hadden het ineens over hun ouders.
‘Ja, denk ik ook,’ zei Saar. Ze zag het al voor zich…; haar moeder zoenend met de overbuurman…
Ondertussen keken de drie ook naar elkaar. Zoals Saar de twee piemels behoorlijk interessant vond, konden de jongens geen genoeg krijgen van het blote lichaam van hun overbuurmeisje. Ze was gewoon lekker en een bloot spleetje was sowieso geil om te zien.
‘Spelletje doen?’ Stelde Lucas voor.
‘Best.’
‘Wat dan?’
‘Pimpampet?’
‘Nee, ik verlies altijd,’ zei Liam gelijk. Hij pakte een gewoon spel kaarten, schudde ze en legde ze in het midden tussen hen in. ‘Om de beurt een kaart trekken. Als je een aas pakt, mag je een opdracht voor iemand verzinnen, als je een joker pakt een opdracht voor de andere twee.’
Saar en Lucas keken elkaar bedenkelijk aan. Bij een boer krijg je een vraag, bij een heer mag je een vraag stellen.’
‘En de vrouw?’ Vroeg Saar uit nieuwsgierigheid. Hiermee leek ze al gelijk in te stemmen met het hele idee.
‘Euh…, ik bedenk dit spel ook pas nu hoor,’ zei Liam.
Saar en Lucas lachten.
‘Die mag je bewaren om een opdracht te passen,’ verzon Saar snel.
‘Goed.’
Iedereen leek het allemaal prima te vinden. De jongens vonden het allang best, dat Saar geen nee zei en het spel nog wilde doen ook. Opdrachten en vragen…, dat ze dat wilde… En dus begonnen ze maar en pakten om beurten een kaart van de stapel.
‘Hebben meisjes het wel eens over piemels?’
‘Soms, niet vaak,’ antwoordde Saar.
‘Hoe oud was jij toen je de eerste keer sperma kreeg?’ Vroegen Lucas en Saar aan Liam toen hij een schoppen boer pakte.
‘Pfff…, ik denk dertien zoiets.’
Liam pakte de ronde daarna een harten vrouw en bewaarde die.
Lucas moest met zijn piemel spelen tot die stijf was, maar dat was best vlug, dus hij had geluk.
Saar bofte minder. Ze moest haar vinger zo diep als ze kon in haar kutje steken. Ze deed het zonder mopperen en de jongens keken met enthousiast kloppende hartjes toe hoe haar hele vinger er in verdween.
‘Wow, dat is diep Saar,’ zei Lucas vol bewondering.
‘Ja duh sukkel, anders past jouw pik er niet in,’ zei zijn broer.
Saar en Lucas keken met een rood hoofd naar Liam en Saar haalde snel haar vinger uit haar gaatje en veegde de natheid af aan haar been.
Nadat Saar een joker had getrokken, moesten de jongens in een bekertje plassen. Het ging maar net goed. Saar lachte zich dood.
Daarna moest Lucas van Liam allebei Saars tietjes kussen. Hij deed het, er werd gegiecheld en de volgende pakte een kaart.
Saar moest met Lucas’ piemel spelen. Ze vonden het allebei best, al was het behoorlijk spannend. Daarna moest Liam aan Saars spleetje voelen. Saar moest iets anders dan haar vinger in haar kutje duwen. Ze keek even rond in haar kamer en koos een markeerstift. Die paste met gemak…
Vragen waren er ook. Tussen al die opdrachten door was er veel gevraagd en beantwoord.
Saars gekste plek waar ze ooit geplast had, was in de bosjes bij het parkje. Het eerste meisje wat Lucas ooit bloot gezien had, was Saar. Liam had wel eens een nichtje bloot gezien en ooit doktertje gespeeld met Lisette, een meisje uit zijn klas. Lang geleden…
‘Met Lisette? Echt?’ Lucas lachte. ‘Haha, cool.’
Daarna kwamen ze erachter dat Saar nog nooit een ander meisje had gezoend en een vraag later; dat ook niet wilde. Dat ze ook nog nooit een jongen had gezoend, wisten de jongens weer een vraag later. Lucas had ook nog nooit gezoend, Liam wel.
Een nieuwe serie vragen leverde op, dat; Lucas heel lang verliefd was geweest op een meisje uit hun klas, Kirsten, maar nu Saar wel erg leuk vond. Saar vond Lucas ook erg leuk, maar of het echt verliefd was kon ze niet vertellen. Liam was op een meisje uit zijn klas op de middelbare school, ze heette Beau. En ja, ook al was ze pas elf, hij vond Saar zeker lekker.
De opdrachten werden tussendoor steeds gewaagder. Saar moest eerst een aantal kusjes geven op Lucas piemel, toen op die van Liam en daarna zelfs wat likken. Maar dat moesten de jongens ook bij haar. Stiekem vond ze het wel lekker, die natte tongen van die jongens langs haar plooitjes. Het kriebelde op een hele prettige manier. Maar het was ook behoorlijk awkward, dus opgelaten voelde ze zichzelf wel, zo met haar benen gespreid voor die twee broers…
Daarna moesten Liam en zij zoenen van Lucas, die een joker pakte. Saar vond het doodeng, maar daarna wist ze eindelijk hoe het moest en hoe het voelde: apart- eng, maar minder vies dan ze dacht. Ze moest daarna plassen, terwijl de jongens toekeken. Gelukkig op de wc en het was behoorlijk genant.
Lucas moest haar daarna vingeren en daarna zijn vinger aflikken. Saar moest uitleggen hoe het voelde om een spleetje te hebben, Lucas hoe het voelde om een jongen te zijn en dus een piemel te hebben. Daarna moest Saar Liams ballen kusjes geven. En gelijk daarna moest ze iets van de plas drinken uit het bekertje, waarin de jongens aan het begin van de avond hadden geplast. Dat was het goorste van deze avond. Liam moest zich aftrekken en Saar moest bij de opdracht daarna iets van de sperma proeven.
En toen ineens was het tijd…
Aan het einde van deze avond kwamen de ouders niet, zoals gebruikelijk naar boven met de kleren. De kinderen werden naar beneden geroepen.
‘Waarom?’ Sputterde Liam nog.
‘Wat nou weer?’ Vroeg Saar verveeld.
‘We mogen toch naar huis?’ Zei Lucas.
‘Straks,’ zei vader Mark.
Ze snapten er niks van, maar kwamen toch maar naar beneden.
Even later zaten ze alledrie bloot in de woonkamer en sloot mama de gordijnen.
‘Mam, waarom?’ Vroeg Saar nog eens.
.
Papa Mark nam het woord.
We willen iets met jullie bespreken. …Over deze straf. De week is bijna voorbij en we wilden het afronden, en…’ Mark keek even naar zijn overbuurvrouw.
‘…Ja afronden, dus met iets speciaals.’
‘Omdat jullie het toch niet zo heel erg erg vinden als we in het begin dachten…,’ ging buurman Mark verder.
‘Jawel pap, echt, we vinden het juist supererg,’ begon Lucas gelijk.
Saar keek verontwaardigd naar haar moeder; ‘denk je dat ik voor mijn lol bloot met die twee gasten… het zijn jongens mam! Het is super genant en awkward!’
De ouders maanden hun kinderen tot stilte.
‘Maar het maakt niet uit, we hebben het al besloten. Dus of jullie het nou willen of niet…,’ zei buurman Mark.
En toen vertelde de ouders wat ze hadden bedacht. Woensdagavond was de afscheidsavond en musical van groep acht op de school van Saar en Lucas, dus die avond zou het laat zijn. Maar…, en nu kwam het…
Er zou dus gelogeerd gaan worden.

De kinderen wisselden wat blikken onderling en begrepen dat er niks tegenin te brengen was. Bovendien: eigenlijk vonden ze het stiekem niet eens zo heel erg…

De volgende ochtend op school was alles nog genanter voor Lucas en Saar. Maar ze wisten hun kiezen op elkaar te houden, zodat niemand in de klas ook maar iets merkte. Bovendien ontweken ze elkaar vakkundig. Liam bleef de hele dag vooral thuis op zijn kamer in zijn bed en trok zich helemaal suf met in zijn fantasieën een glanzende hoofdrol voor Saar.
Woensdagavond hadden Saar en Lucas hun afscheidsavond op school, inclusief musical, zoals dat traditiegetrouw ging op hun school aan het einde van groep acht. Omdat ze dan gruwelijk laat thuis zouden zijn en de zomervakantie voor hen dan gelujk zou starten, hadden de ouders dus iets ludieks bedacht; een logeerpartij van Saar bij de jongens thuis. En mama zou ook blijven slapen…
.
De afscheidsavond van groep acht was leuk. Emotioneel en bijzonder. Iedereen vergat zelfs even hun ‘straf’. Of straf… de blote avondjes. Hoe spannend en inmiddels opwindend ook; er waren andere belangrijke dingen die hen nu bezighield. Maar aan alles komt een einde. Aan de basisschooltijd, maar ook aan deze feestelijke afscheidsavond. Alle kinderen van groep acht verlieten de school en het plein met hun ouders, en zo ook onze twee gezinnetjes. Saar en Lucas liepen met hun ouders terug naar huis. Saar en haar mama zouden nog snel hun logeertas ophalen en dan bij de jongens langsgaan.
.
Een uur later waren de drie kinderen bloot, aan hun lot overgelaten en het matras en de slaapzak van Saar uitgerold in Liams kamer.
Ze zaten op de grond en wilden stiekem alledrie hetzelfde: weer zo’n spannende, ondeugende avond.
.
‘Heb jij wel eens gepijpt?’ Vroeg Liam vanuit het niets.
Ze zaten echt net.
‘Wat?’ Zei Saar.
‘Gepijpt. Heb je dat wel eens gedaan?’
‘Nee.’ Saar schudde met haar hoofd. ‘Ja, vorige keer alleen met jullie die kusjes…’ Ze wist ongeveer wel wat echt pijpen was, maar dat had ze zeker nooit gedaan.
‘Wil je het doen? Het lijkt me wel lekker,’ vroeg Liam alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
‘Euhhh…’ begon Saar. Moest ze dat echt gaan doen? Het leek haar natuurlijk wel spannend, maar…
Liam schoof dichterbij. ‘Please, dan ben je het liefste en mooiste buurmeisje uit de straat.’
Saar glimlachte.
Lucas lachte ook, ‘dat is ze toch wel.’
‘Oke,’ zei Saar. Ze ging er beter voor zitten.
Liam ging nu voor haar staan. Zijn piemel met het krullerige schaamhaar stond al recht overeind. Liam hield de stijve pik recht naar voren en bracht hem dichter bij Saars mond.
Saar giechelde nog even van de spanning maar nam het topje dan toch in haar mond en begon er zachtjes op de zuigen. Liam duwde hem verder haar mond in. Saars tong gleed er onder heen en weer. Toen ze haar tong daarna bewoog, kronkelde die om en over de eikel en ze sabbelde en zoog lekker door. Liam begon wat heen en weer te bewegen met zijn heupen en Saar zoog dapper door.
Toen trok ze haar hoofd ineens naar achteren en keek lachend omhoog in Liams genietende gezicht.
Er werd gelachen.
‘Is het lekker?’ Vroeg Lucas nog.
‘Ja, echt wel,’ zei Liam, ‘het lekkerste ooit.’
‘Mag ik ook?’ Vroeg Lucas. Het leek hem wel wat.
‘Nee ik wil eerst nog wat langer,’ drong Liam zichzelf weer op.
Saar lachte, ze vond het allemaal best.
Ze boog zich weer naar Liams penis en nam die in haar mond, ze zoog en sabbelde al wat zelfverzekerder en genoot er nu zelf ook wat meer van. Liam kreunde en woelde door haar haren, het zuigmondje sabbelend op zijn pik.
Er werd gewisseld. Ook Lucas genoot er volop van. Saar voelde en proefde duidelijk verschil, nu ze een jongere piemel proefde en pijpte. De even oude Lucas had een veel kleinere dan zijn broer, maar ook daar wist het meisje wel raad mee.
‘Mogen we je nu een keer echt vingeren?’ Vroeg Liam toen het hem lang genoeg geduurd had.
‘Oke,’ Saar ging half liggend op de grond zitten en spreidde haar benen en wachtte af met een ondeugende blik.
De jongens gingen gelijk aan de slag en bevoelden haar spleetje eerst, duwden plooitjes aan de kant en hielden haar schaamlippen open. Ze duwden en friemelden bij haar clitoris en bekeken haar plasgaatje en kutopeningetje. Liams vinger was de eerste die naar binnen geduwd werd.
Saar kreunde, ze had dat zelf zo vaak gedaan. En best diep en ze vond het lekker. Nu, met de vinger van een ander, van een grotere jongen, voelde alles weer heel anders; superlekker.
Ze kreunde opnieuw, liet Liam zijn gang gaan.
Die trok na een tijdje zijn vinger terug en bekeek die samen met Lucas. ‘Kijk, ze is helemaal nat in haar kut. Nog erger dan de vorige keer…’
Saar giechelde. De jongens roken aan de natte slijmvinger en uiteindelijk likte Liam zijn vinger schoon.
‘Is dat lekker?’ Wilde Lucas weten.
‘Echt wel.’
Saar giechelde opnieuw. Nu was Lucas aan de beurt. Ook hij stak een vinger in Saars kutje en begon haar lekker te vingeren onder toeziend oog van Liam.
Liam keek verlekkerd toe, terwijl hij langzaam zijn pik trok.
Lucas nam de tijd, bekeek alles goed en zorgvuldig en was in zijn nopjes met het lekkere spleetje van Saar. Meisjes waren fascinerende wezentjes…
Er werd weer gewisseld. De vinger van Liam gleed weer naar binnen en wriemelde in Saars onderlichaam. Ze kreunde en voelde dat er toch al behoorlijk wat opgewondenheid opbouwde in haar lichaam. Als dit nog langer duurde…
Lucas zei dat hij even ging plassen.
Liam en Saar bleven achter en keken elkaar aan.
‘Verder gaan?’ Vroeg Liam.
‘Best,’ zei Saar.
Ze liet zich weer vingeren en Liam nam zijn droomkansen waar.
‘Tongzoenen?’ Vroeg hij.
‘Dat hebben we toch vorige keer al een beetje gedaan?’
‘Ja, maar…,’ zei Liam.
Ze lachte. ‘Jij hebt toch vaker getongd? Met Lisette toch?’
Liam knikte. ‘Maar wil je het?’
‘Vond je het vorige keer te kort ofzo?’
Liam knikte, ‘ja kom op…, superkort.’
Saar moest dat toegeven.
‘Zullen we het nu langer doen? Dan zal ik het je echt leren?’
‘Ja, oke. …Wil ik wel,’ zei Saar.
Liam verplaatste naar half langs Saar liggend, zijn vingerende vinger geen seconden stoppend en er zeker niet uithalend!
Hij boog met zijn hoofd naar het elfjarige meisje toe. Zij bewoog haar hoofd schuin naar hem en ze zochten elkaars monden op. Hun lippen raakten elkaar en al snel openden ze hun mondjes en vonden de tongen elkaar.
Als Saar al schrok van Liams natte kronkelende tong, liet ze dat niet merken. Ze zoende dapper terug en had al snel de smaak te pakken. En ondertussen stond haar vagina in brand… Liams vingers deden magische dingen met haar gevoel! Ze droop sapjes als nooit tevoren!
Natuurlijk, hoe kan het ook anders, kwam het jonge meisje klaar. Haar geiligheid was zo enorm toegenomen dat ze wegschokte in een heerlijk orgasme en kronkelend spasmes probeerde op te vangen met haar oververhitte puberlichaam.
Liam lachte, stopte even met zoenen en veegde zijn slijmvingers wat af over haar schaambeen, zoog ze toen af en kwam overeind. ‘Lekker?’
Saar knikte blozend.
Lucas kwam binnen. ‘Hee,’ zei hij fluisterend. ‘Papa en Saars mama…’
Nadat Lucas verteld had, wat hij gehoord en half gezien had, togen de drie kinderen bloot de gang op, richting de slaapkamerdeur van de ouder van de jongens.
Het was al snel te horen én te zien: Saars moeder op haar rug met Mark de buurman bovenop haar, haar stevig neukend. Het hele bed kraakte en bewoog wat heen en weer. Er klonken seksgeluidjes en gekreun en het walmde zelfs zwaar naar seksgeur…
De kinderen stootten elkaar lachend aan, maar bleven onopvallend op afstand. Bloot tegen elkaar aanstaand keken ze verder, met rode wangen. Liams handen vatten Saars tepeltjes en speelden er tijdens het kijken mee. Ze vond het best, het voelde lekker en ze voelde zich sexy.
Zelf stond ze subtiel met haar heupen tegen Lucas aan te rijden, die half voor haar stond en een harde piemel had door alles deze avond.
Ze bleven nog even kijken en zagen hun ouders van standje wisselen. Cowgirl, vader Mark had zijn handen op de grote tieten van Saars moeder en kneedde ze stevig. Saars moeder leek er behoorlijk van te genieten en ging er vol in op. Toen de ouders daarna overgingen in een doggy, slopen de drie pubers terug naar hun slaapkamer.
Lachend ploften ze op de grond.
‘Nou, die hebben het wel naar hun zin,’ lachte Lucas.
‘Ja duh, ze neuken als konijnen,’ zei Liam, ‘ik zou ook wel eens willen neuken.’
Er werd even naar Saar gekeken.
‘Wat?’ Vroeg ze half lachend.
‘Wil je met haar neuken ofzo?’ Vroeg Lucas lachend.
‘Nou, waarom niet?’ Gaf Liam toe.
Saar giechelde.
‘Zou jij het niet willen dan?’ Vroeg Liam aan zijn broer.
‘Ja, denk het wel.’
‘En jij?’ De jongens keken naar Saar.
Ze haalde haar schouders op. Natuurlijk had ze wel eens aan seks gedacht, maar meer voor ooit, voor later. En over hoe dat zou voelen en met wie enzo. ‘Ja maar, ik weet niet…,’ zei ze weifelend.
‘Je bent toch nog nooit ongesteld geweest?’ Vroeg Liam nogal direct.
‘Nee,’ zei Saar gelijk.
‘Dan kun je niet zwanger worden.’ Het keek erbij alsof hij een moeilijke wiskundige stelling had gekraakt. ‘Doen?’
‘Wat?’ Vroegen Saar en Lucas aarzelend.
‘Neuken.’ Zei Liam droog.
.
Saar liet zich overhalen. De nieuwsgierigheid gecombineerd met een verontrustende geilheid wonnen het van elke vorm van verstandigheid.
Ze ging op het bed liggen en spreidde haar benen. Ze hadden afgesproken dat Lucas eerst mocht. ‘Dan kon Saars kutje al wat wennen voor een echte pik,’ had Liam gezegd.
Lucas kroop op Saar, lag even en ze schoten in de lach.
‘Je moet je pik erin stoppen sukkel,’ zei Liam.
Er werd geschoven en gericht en gestuurd en uiteindelijk zakte Lucas’ piemel stukje bij beetje Saars vochtige genotsgrotje in. Eerst Lucas eikel…, wat geschuif en neukbewegingen, toen dieper en zo steeds wat verder.
‘Is het niet lekker ofzo? Jullie kijken zo serieus?’ Vroeg Liam.
Ze moesten alledrie lachen.
‘Superlekker,’ zei Lucas. ‘Warmachtig.’
‘Ja. Heel apart, het voelt weird maar wel lekker,’ zei Saar.
Lucas en zij begonnen meer te bewegen en het werd meer en meer echt neuken.
Liam probeerde het goed te bekijken van alle kanten en vond het geil en interessant tegelijk. Opwindend.
‘Je moet gelijk tongzoenen hè, dat hoort,’ zei hij.
Saar en Lucas neukten verder en begonnen elkaar nu ook te tongzoenen.
Echt klaarkomen ging Lucas met zijn elfjaar nog niet. Zeker niet zo snel en zeker niet nu al. Saar was door het vingeren net al klaar gekomen. Ze stopten na ongeveer tien minuten en rolden van elkaar.
Lucas had gelijk praatjes voor tien, ‘wow, neuken is echt lekker. Het was supergeil. Saar, je hebt echt een lekkere kut.’
Saar giechelde. Ze had ook wel door dat ze als enige meisje het middelpunt van deze sekspartij was.
‘Nu ik,’ zei Liam.
Liam ging liggen. ‘Nu moet je zo op me komen zitten.’
Zo geschiedde. Saar had het net haar moeder zien doen en begreep de bedoeling: cowgirl- al wist ze niet dat het zo heette.
Ze ging op Liams piemel zitten. Die had duidelijk een grotere en het paste maar net. Althans: ze voelde het duidelijk meer, maar echt pijn deed het niet. Liams piemel kwam ook dieper en gaf haar meer een opgevuld gevoel in haar hete schede. Ze begon op en neer te bewegen en zo neukte zij haar veertienjarige straatgenoot.
Liam was door alles al zo opgewonden en opgegeild dat hij binnen een paar minuten een orgasme had en al zijn sperma achterliet diep in Saars kut. Het spoot als een fontein tegen haar baarmoedermond aan en de zaadjes nestelde zich gezellig met elkaar in alle vochtige plooitjes van haar onderlichaam…
Saar schrok er toch wel even van. Ze had nu zaad van Liam in zich. Ging dat daar echt doorleven? Een baby maken? Wat gebeurde er met al dat spul?
Liam maakte zich totaal geen zorgen; hij had een lekker orgasme gehad en was zijn lading kwijt in het heerlijkste mooiste meisje van de straat. Lekker toch…?!
Saar bleef even zitten, kroop toen van de oudste broer af en voelde de sperma langzaam haar kutgaatje uit klodderen. ‘Iewww…’
Lucas keek alleen maar vol bewondering naar wat zijn broer gedaan had.
‘Misschien moet je het even op de wc…,’ zei Liam, die lekker bleef liggen en met een brede lach, lag bij te komen.
Dat deed Saar maar.
Na tien minuten kwam ze opgefrist en hernieuwd weer boven en kroop snel tussen de jongens in in het bed.
.
Uiteindelijk vielen ze moe en voldaan tegen elkaar aan in slaap. Bloot. In het midden lag Saar, met aan beide kanten een jongen. Gesandwicht… ze sliep heerlijk. De jongens trouwens ook.

Die donderdagochtend vroeg ging de wekker in de slaapkamer van buurman Mark. Hij wekte zijn overbuurvrouw en samen keken ze even om een hoekje bij hun kinderen. Daar lagen ze; met zijn drieën bloot op een rijtje, de armen om elkaars blote lijven geslagen, Saar in het midden. Haar kleine tepelknopjes kwamen net boven haar slaapzak uit.
‘Heeft ze nou opgedroogd sperma in haar haar zitten?’ Fluisterde mama bezorgd…
‘Kom, laat ze joh, ze kunnen het eindelijk goed met elkaar vinden.’
Mama en Mark gingen douchen. Ze had niks te verwijten, ze was zelf ook zo geil en stout als boter…
Na een snel, maar voedzaam ontbijt verlieten beide ouders het huis en gingen naar hun werk. De kinderen werden pas een uur daarna wakker. En niet alle drie tegelijk.
Lucas was als eerste wakker en bekeek zijn buurmeisje op zijn gemak. Hij vond haar prachtig. Pas toen hij zich niet meer kon beheersen en aan haar tepeltjes zat, opende Saar slaperig haar ogen en lachte wat naar Lucas.
Ze liet hem voelen, giechelde er zelfs om en zocht toen onder de dekens naar zijn piemel. Die was vanzelfsprekend al hard.
‘Ssst… Liam slaapt nog,’ zei Lucas, ‘zullen we douchen?’
‘Oké,’ fluisterde Saar terug.
De twee slopen naar de douche en douchten samen. Wasten elkaar ruggen en schouders, maar daarna ook elkaars buiken en benen, borstkas en tepels en natuurlijk… tussen hun benen. Lucas bij Saars spleetje en zij zijn piemel en ballen. En elkaars billetjes.
Liam kwam wat later om te plassen en kon er wel om lachen.
Toen de kinderen ook nog even onder de douchestraal knuffelend hadden staan tongzoenen, gingen ze terug.
‘Hebben jullie wel eens standje 69 gedaan?’ Vroeg Liam lachend toen ze bloot de kamer binnen kwamen.
‘Wat is dat?’ Wilden Saar en Lucas wel weten.
Liam legde het uit. Het leek de twee elfjarigen wel wat.
Lucas ging liggen en Saad kroop omgedraaid over hem heen, haar knieën naast zijn oren en omlaag zakkend. Haar eigen gulzige mondje richting zijn harde piemel, die ze met een handje vastpakte en als een lollie bij haar lippen hield. Ze begonnen elkaar oraal te verwennen. Likken, sabbelen en zuigen; ze deden het allemaal!
Het meisje kwam eerst. Ze kreeg door al dat likken van Lucas’ heerlijke tong en zijn gefriemel met zijn vingers rond haar clitje en bij haar vochtige openingetje een heerlijk zwoel orgasme. Ze schokte helemaal en kromp van verrukkelijke spasmen door haar lijf op haar klasgenootje, die daarna volgde en een droog maar krachtig orgasme beleefde… en dat allemaal door de zachte warme handjes van Saar en haar vochtig hete zuigmondje. Hmmmm…
Liam lachte. ‘Lekker?’
‘Ja, echt wel,’ gaf Lucas grif toe.
Saar rolde van hem af en keek de oudere jongen aan.
‘Wil jij het ook?’ Vroeg ze maar zelf.
Liam had daar al over nagedacht. ‘Nou, jullie zijn meer elkaars leeftijd en eigenlijk passen jullie wel perfect bij elkaar. Ik denk dat ik beter een ouder meisje kan opzoeken voor mezelf. Beau ofzo…’
‘Beau?’ Zei Lucas hem nadenkend na.
‘Ja…, Beau…, geen zorgen. Volgens mij ziet ze me wel zitten en… Nou, alleen één ding…’
‘Wat?’ Vroeg Saar.
‘Je mag Lucas hebben en ik laat je verder met rust, maar mag ik nog één keer…? Eén laatste keer met jou…?’
Saar vond het best.

Even later lag ze op haar buik over de bedrand met Liam achter haar op zijn knieën, zijn grote penis diep van achteren in haar kutje. Hij had haar bolle kontje stevig vast en neukte haar vurig, hard en ruw.
Saar schudde helemaal van de wilde gretige seks door Liam. Ze werd zo hard doggystyle genomen… Maar ze vond het lekker, ze voelde zich trots en genoot er volop van; zo’n grote stoere jongen, die zijn enorme stijve diep in haar beukte. Zijn neukstaaf voelde ze nadrukkelijk aanwezig in haar onderlichaam, een opgevuld gevoel… Saar was heet en nattig en ze kwam al snel een tweede keer. Daarna spoot Liam zijn jonge, verse zaadvoorraad diep haar lichaampje in en stootte nog eens extra. ‘Aggghhh, lekker ding…’
Uitgeput kwam hij bij, wat had hij dat elfjarige klasgenootje van zijn broertje lekker volgespoten. Echt een lekker meisje was die Saar. Maar nu… werk maken van Beau! En hij viel weer in slaap….
Saar en Lucas kleedden zich aan en gingen samen naar het zwembad. Vanaf vandaag hadden ze verkering, waren ze een setje. En ze verwenden elkaar en bovenal zichzelf nog ontelbare keren. Bloot natuurlijk. Helemaal bloot…
En dan moest hun vakantie nog beginnen!

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 19

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

6 gedachten aan “De Drone”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *