Familiebanden – Deel 3: wederom betrapt

4.6
(8)

Door: Cootwriter

Likkend ging Fia langs het slanke been van Karlijn richting haar kutje…

Met twee kussens achter haar rug tegen het hoofdeind van het bed, lag Karlijn met licht opgetrokken gespreide benen in spanning te kijken naar haar moeder die al likkend haar weg langs haar been naar haar smachtende kutje begaf. Zacht bijtend op haar onderlip en een klein stukje nagel van haar duim, voelde ze hoe teder en liefdevol haar moeder haar begon te verwennen. In haar ooghoeken zag ze Richard wel liggen spelen met zijn stijve pik, maar daar had ze nu eventjes geen aandacht voor. Om de paar likjes keek Fia telkens even in het gezichtje van Karlijn, waar in de blikken van haar dochter duidelijk te zien was dat Karlijn vol lust was, en op het moment dat het puntje van Fia’s tong het kletsnatte sappige kutje van Karlijn raakte leek het wel alsof er een elektrische schok door het kleine tengere lijfje van haar dochter ging.

Een klein kreuntje ontsnapte uit keeltje van Karlijn en haar heupjes maakte automatisch een sprongetje met als gevolg dat de tong van Fia even een volledige lik over de schaamlippen van Karlijn gaf.

Met beide handen streelde Fia de zijkant van Karlijns lichaam en zette haar volle mond nu op het kutje van haar dochter en begon Karlijn eventjes ongeremd hard te tongneuken, en met beide handen nu de kleine tietjes knedend, en af en toe aan de stijve tepeltjes trekkend. Karlijn had haar ogen dicht, om zo nog meer van deze sensatie te kunnen genieten.

Nog nooit was haar kutje door een tong verwend op deze manier, het was duidelijk te merken dat haar moeder al heel veel ervaring had in het verwennen van vrouwen. Met haar ogen dicht voelde ze naast haar Richard verschuiven en voelde even later de mond van hem op haar mond. Niet opdringerig maar wel zeer opwindend, zoekend naar de tong van zijn zus.

Ondanks dat er afgesproken was dat hij eerst alleen zou toekijken, kon hij de verleiding niet weerstaan om zijn zusje op een andere manier te verwennen, tegelijk samen met hun moeder, die luid smakkende lik en zuig geluiden produceerde. Het was overduidelijk dat de smaak haar goed beviel en dat ze meer van de sappen van Karlijn wilde drinken.

Terwijl Karlijn en Richard geil in een langzaam tonggevecht verwikkeld raakten, voelde Karlijn hoe een ongetwijfeld knallend orgasme zich in haar kleine lijfje op begon te dringen, de spanning in haar onderbuik nam in rap tempo toe en luid hijgend in Richards mond kwam ze seconden later keihard klaar. Haar heupen sprongen ongecontroleerd van het bed om daarna met een plof weer te landen, Fia had de grootst mogelijke moeite om haar mond op het kutje van Karlijn te houden. En wetende dat het eventuele risico dat haar tanden misschien onbedoeld hard in Karlijns kut zou belanden, richtte ze zich op en zette de strap-on dildo tegen het paradijsje tussen die heerlijk slanke beentjes.

Voorzichtig liet ze langzaam de dildo in het zeiknatte spleetje van Karlijn schuiven, zonder enige weerstand gleed ze er makkelijk in. Richard maakte even plaats voor Fia zodat deze steunend op het matras, met haar handen langs weerszijden van Karlijns lijfje, zijn zusje kon neuken. Al die tijd werd er niet gesproken, alleen de nodige zucht en kreun geluiden waren te horen. Verder werd er niets gezegd, alleen oogcontact, dit was voor alle drie een ervaring zoals nog nooit gehad, en ze wilden het niet verpesten door er teveel woorden te gebruiken.

Langzaam en liefdevol neukte Fia steeds een beetje dieper in het kutje van Karlijn, die, om haar moeder echt in haar te ontvangen, met haar armen en benen haar moeders lijf omklemde en op die manier haar moeder aanmoedigend om nog dieper te gaan, harder.

Hijgend begon Karlijn te fluisteren in Fia’s oor:

“Jaaa mammaaaaa…ooooohhhhh dit voelt zo goed…neuk me mammmmm…ik hou van juhhhhh…”

“Geniet er maar van schatje, de dag is nog lang niet voorbij en straks gaan we samen Richard verwennen …maar eerst ga ik je neuken…jouw geile lieve kleine lijfje nemen…”

Zo fluisterend naar elkaar gaf het een gevoel van dat ze iets deden wat uitermate verboden was, de spanning bouwde zich weer op voor zowel moeder als dochter. Het ritme van de neukbewegingen die Fia maakte werden steeds sneller en harder. Ze voelde zelf natuurlijk ook hoe de strap-on over haar eigen kut wreef en dat zorgde ervoor dat ook zij dichter en dichter bij een orgasme kwam. De zuchten werden kreunen, de kreunen werden langzaam maar zeker steeds meer gilletjes, wat even later uitmondde in steeds harder geroep naar elkaar om elkaar aan te moedigen.

Richard lag nog steeds naast hun en keek vol lust hoe zijn moeder en zusje een supergeile lesbische show er van maakten. Karlijn had haar benen nu wijd open in de lucht gestoken:

“AAAAaaaaahhhhh jaaaaa neukme, neukme…NEUK MUHHHHHHHHHH!!! Neuk me met dat ding, gebruik me mammmmm…maak me je sletjuhhhhh!!!…”

“Oooowwww Karlijnnnnn…ik neuk je helemaal plat…je bent mijn…sletjuhhhhh…ik wil je vanaf nu elke daggggg…”

Het leek wel alsof beide totaal geen controle meer hadden over de dingen die uit hun monden kwamen, in een totale roes van geilheid en lust lagen ze elkaar naar een absoluut hoogtepunt te brengen, en dat kon niet lang meer duren. Richard kroop vanaf hun zijkant achter zijn moeder en zag dat de strap-on een opening had waardoor de kut van Fia te zien was en bedacht zich geen moment en zette zijn mond vol op het beschikbare deel van zijn moeders kut en begon haar hard te likken en zuigen.

Fia had niet zien aankomen dat haar zoon dat zou doen, het zorgde er wel voor dat Fia als eerste luidkeels het orgasme door haar lijf voelde gieren waardoor ze de dildo nog harder en dieper in het geile kleine bezweette lijfje van Karlijn begon te rammen waardoor ook deze het orgasme voelde exploderen.

Hevig na hijgend en uitgeput liet Fia zich naast Karlijn op het bed zakken, terwijl Richard zijn tong nog te goed liet doen aan de sappen van zijn moeders kut, het was nog niet klaar voor wat betreft de ochtend, Richard wilde zich ook mengen in deze incestueuze vrijpartij. Het maakte hem nu niet uit wat voor plannen Fia nog meer in petto had voor hun, maar hij moest en zou een kut neuken vandaag, en of het nu Fia’s kut was of het kleine strakke kutje van Karlijn, zijn pik moest ergens in.

Fia ontdeed zich snel van de strap-on, en legde die op het bed naast hun neer:

“Richard, ga op je rug liggen jongen, nu wil ik geneukt worden door die paal van je! Nu ben jij aan de beurt…”

Hij lag nog maar amper op zijn rug, toen Fia zijn dikke stijve pik vastpakte en zich er langzaam op liet zakken en met een diepe lange zucht hem in haar lichaam toe liet:

“Aaaaaahhhhh…die paal van je…hmmmmm…ik wil geen genade van je, ik wil dat je mij, je geile moeder, hard neukt…!!!”

Richard greep de kont van zijn moeder met beide handen stevig vast en stootte ongenadig zijn neukstaaf hard en in een moordend tempo omhoog de soppende kut van Fia in, als in extase gilde Fia het uit bij elke stoot in haar binnenste. Karlijn zag het allemaal aan en wijdbeens lag zij zichzelf weer hard te vingeren, ze zag de strap-on liggen en bedacht zich geen moment. Ze greep het ding, wat nog nat en slijmerig was van haar eigen kutje, ze deed het om haar middel en ging achter Fia op het bed staan. Zakte door haar knieën en zette de strap-on dildo tegen het kontgaatje van haar moeder die één en ander niet zag aankomen. De dildo gleed er makkelijk in, Karlijn had nu de kont van haar moeder vast en samen met haar broer neukten ze hun moeder:

“AAAAAAAAAAHHHHHHHHH…wat doe je Karrrlijnnnnn… OOOOoooowwwww dit…dit… JAAAAaaaaahhhh NEUK MUHHHHHH…leef je moeder uit, kom op jullie…NEUK…NEUK… HARDERRRRRRRRRR…AAHHHHH…AHHHHHHH…OOOOOOOWWWWWWWWWWW…”

Richard voelde de dildo in zijn moeders kont langs zijn neukende pik in zijn moeders kut glijden, verrast was hij wel door de actie van zijn zus, maar het zorgde er wel voor dat hij nog harder en dieper zijn staaf in zijn geile moeder haar kut beukte. Ook Karlijn was door de lust door het dolle heen en neukte haar moeder, die zichtbaar én hoorbaar er van genoot van deze onverwachte dubbel penetratie, nog harder in haar kont. Met een centimeter of 22 in haar kut en 16 centimeter in haar kont voelde Fia zich, op z’n zachtst gezegd, gevuld, en ze genoot met volle teugen van deze twee jonge mensen die haar de beste seks ooit gaven. Haar ogen rolden weg door extase, haar mond wijd open. Ze voelde hoe Karlijn haar bij haar haren pakte en haar hoofd hard achterover trok:

“OOOOOOOooooohhhhh…Aaaaaahhhhh…ik KOMMMMMMMMMMM…” gilde ze door de slaapkamer “ik wil je zaad in m’n bek, ik wil je zaad drinken!!”

Ze duwde Karlijn van zich af, en met een plop verdween de dildo uit haar kont, ze ging van de neukstaaf van Richard af die daarna gelijk op het bed ging staan en zich verder aftrok. Voor hem zag hij hoe zijn moeder Karlijn bij haar trok en hoe twee wachtende open monden op zijn zaad zaten te wachten. De tongen van Fia en Karlijn tegen elkaar aan, het was voor hem genoeg om zijn sperma te voelen borrelen in zijn ballen. Zijn pik richtend op de twee monden voelde hij het sperma uit zijn pik schieten, en met een brul liet hij zijn sperma over de twee monden en gezichten gaan. Een voor één namen Karlijn en Fia de eikel van zijn pik even in hun mond om hem zo nog verder leeg te zuigen, waarna de twee vrouwen voor hem elkaar weer begonnen te tongen en op die manier het zaad van Richard van mond op mond te delen.

“Allemachtig ma…dit was super, jullie hebben m’n pik echt helemaal leeggezogen, die heeft nu wel effetjes wat rust nodig hahaha”

De drie gingen met de kussens in hun rug tegen het hoofdeind van het bed liggen, alle drie met een grote voldane glimlach op het gezicht.

Fia lag tussen haar dochter en haar zoon in, het laatste half uur had ze echt beleefd als iets wat ze van haar leven lang nog nooit had verwacht.

Wetende dat zowel Richard als Karlijn van haar twijfels over Henk zijn zakenreisjes, kijkt ze beide met een lachend gezicht aan:

“Ik durf te wedden dat jullie vader in zijn hotelkamer ergens in Duitsland ook z’n ballen leeggespoten heeft, mag hopen voor hem dat hij er net zo voldaan en uitgeput bij ligt hahaha”

Karlijn keek haar moeder serieus aan:

“Vindt je het dan niet erg dan dat hij je bedriegt met een ander?”

“Ach, ik geloof niet dat ik of wij daar nu nog iets over kunnen zeggen…toch?”

Fia’s gedachten klopten inderdaad, een paar honderd kilometer oostwaarts lag Henk inderdaad op bed in zijn hotelkamer, nog genietend van zijn orgasme. Wat zij echter niet wist is dat er niemand naast hem lag, hij was daar helemaal alleen met zijn laptop naast zich op het bed. Zojuist had hij de heetste seks op het scherm gezien, het betrof een trio van twee vrouwen en één man. De vrouwen en de man waren absoluut geen onbekenden voor Henk.

Hij had een tijdje geleden via zo’n goedkope Chinese website twee spycams aangeschaft, en met een beetje technisch gepuzzel het voor mekaar gekregen dat hij een directe verbinding had tussen de spycams en zijn laptop.

Het enige wat hij daarna nodig had was de perfecte plek om de spycam te verstoppen, zodat deze een perfect overzicht gaven van de slaapkamer. Daarnaast was het wel nodig dat de internet connectie altijd aan moest staan, maar dat was met de huidige techniek van tegenwoordig geen probleem. Hij was op deze manier de afgelopen maanden al vaker getuige geweest van de neukpartijen tussen zijn vrouw en zoon. Maar wat hij deze ochtend op het scherm van zijn laptop zag, kon hij in zijn stoutste dromen niet voorstellen. Het werd hoog tijd om de drie daar in zijn huis er mee te confronteren als hij weer thuis was over een dag of twee…

De twee volgende dagen bestond het ochtend ritueel voor Karlijn, broer Richard en moeder Fia eigenlijk uit dezelfde ingrediënten: wakker worden, toilet, koffie en elkaars lichamen en daarna een broodje. De tijd tussen de koffie en broodje duurde het langst maar was voor alle drie dan ook het lekkerst. Of het nu eerst een lesbische vrijpartij was met Richard als toeschouwer, of dat het Richard was die zijn moeder heerlijk neukte met zijn grote pik en dat Karlijn toekeek, het eindigde eigenlijk elke ochtend weer met voor de dames een overheerlijke portie sperma van Richard in hun monden. Overdag, wanneer ze geen afspraken hadden, hadden ze afgesproken om niks aan te trekken zodat ze elkaar heel de dag aan het opgeilen waren. De afspraak was dat als er iemand zin had, hij of zij een ander mocht en kon benaderen om seks mee te hebben. Hetzij beffen of lekker een potje pijpen, hetzij gewoon lekker neuken, het mocht allemaal. En het maakte ook niet uit waar in het huis dat gebeurde, zolang ze er maar voor zorgden dat de buren, of mensen die toevallig langs hun huis liepen, er niets van mee kregen. Dat zou alleen maar een hoop heibel en geroddel geven, en daar had Fia absoluut geen zin in.

Karlijn had nog wel aan Richard gevraagd of het misschien een leuk idee zou zijn om Paula te vragen om even langs te ‘wippen’, maar ondanks dat Richard er wel zin in had om Paula een goede beurt te geven was hij toch van mening dat één en ander het waarschijnlijk alleen maar moeilijker zou maken om het allemaal binnenshuis te houden. Iets waar Karlijn het dan ook wel weer mee eens was, al vond ze het wel jammer dat het idee om Paula met haar moeder te geilen, niet doorging.

Henk had de vrijdagavond bij voorbaat al uitgecheckt, maar mocht nog wel gebruik maken van zijn kamer tot zaterdagochtend 3 uur, dit gezien het feit dat de nachtwaker geen gasten kon of mocht uitchecken. Hij had de afgelopen 2 avonden expres niet gekeken op de spycam, zodat hij, als hij thuis kwam, vol mee zou kunnen doen, in plaats van, zoals gewoonlijk, erg moe te zijn en uitgeput te zijn. Logisch dat hij nooit aan Fia had verteld dat hij veel masturbeerde, dat zou alleen lastige vragen opleveren.

De koffer was alvast ingepakt, de kamer al wat opgeruimd en Henk was na een kleine opfrisdouche om 3 uur er helemaal klaar voor. Er restte hem nog één ding om te doen, en dat was om een tweede koffer zoals gewoonlijk in dit hotel, waar hij altijd verbleef tijdens de zakenreisjes, bij de nachtwacht af te geven en in bewaring in het hotel te laten tot een volgend bezoek.

Henk had destijds geregeld met zijn werkgever dat hij ten alle tijde hetzelfde hotel en dezelfde kamer zou hebben, ongeacht de drukte die er eventueel in het hotel zou zijn.

Het was nog pikdonker toen Henk vanaf de parkeerplaats bij het hotel wegreed, richting de autobahn alwaar hij de komende 4 uur op zou rijden. Om nou te zeggen dat hij deze ritten nou zo graag deed, nee, maar aan de andere kant leverde het hem zo veel bonus boven zijn salaris op dat hij het maar voor lief nam. Henk en Fia hadden, toen hij dit aanbod kreeg destijds, afgesproken dat alle bonussen op een spaarrekening gezet zouden worden zodat ze goed konden sparen voor een groter huis ergens op het platteland. En dat moment was nu bijna aangebroken, want hij had op internet een prachtige villa te koop zien staan, net over de grens in Duitsland. Groot huis, joekel van een tuin met heel veel privacy én een zwembad van 20 bij 7,5 meter en dat was dan ook wel de kers op de taart. En de prijs was zeer gunstig, hij hoefde het alleen thuis maar te overleggen, en hij wist nu wel wat hij als versterkende argumenten hij zou kunnen gebruiken.

In de slaapkamer van Richard lag hij met een tevreden gevoel op zijn rug in zijn bed. Op haar knieën zat zijn kleine zus op zijn benen voorover, met een centimeter of 7 van zijn pik in haar mond. Haar hoofd ging langzaam op en neer en aan de kleine kreuntjes van Karlijn te horen, smaakte het haar zeer goed. Richard tikte haar op haar hoofd aan en gebaarde dat ze een kwart slag moest draaien zodat ze in standje 69 zouden komen te liggen. Hij zag het kleine kontje al naar zich toe draaien en masseerde even Karlijns heerlijke strakke kleine billen. Daarna zette hij zijn mond vol op de kleine schaamlipjes en begon zijn zus geil te beffen, met als gevolg dat Karlijn het aandurfde om te proberen meer van zijn pik in haar mondje te krijgen, iets wat redelijk lukte tot ze net iets te ver ging en begon te kokken. Al snel hadden ze allebei het ritme gevonden om elkaar naar een eerste hoogtepunt van de dag te krijgen. Karlijn gilde net even iets te hard, waardoor Fia vanuit haar slaapkamer gelijk wist waar of dat haar kroost mee bezig was.

“Zeg geilbakken !! Komen jullie eventjes hierheen naar mijn slaapkamer !! Jullie ouwe moeder wil ook wat aandacht!!!”

Proestend van de lach lieten Richard en Karlijn elkaar los en liepen naakt richting de slaapkamer van hun moeder, die al wijdbeens bovenop het laken lag te wachten. Met haar wijsvinger maakte ze een lok gebaar, alsof haar vinger wilde zeggen “kom hier jullie”. Karlijn was als eerste bij het bed en gaf haar moeder een heerlijke geile tongzoen, waarbij het onmogelijk was om te ontkennen wat ze zojuist in haar mond had ontvangen.

“hmmm…zo te proeven heb jij vers sperma als ontbijt gehad, geile donder…van wie heb jij dat geërfd, ik ben zo’n brave huismoeder, dat kan je nooit van mij hebben”

“Jij en braaf? Nou, dat is ook wereldnieuws, ik ga gelijk de krant bellen”

Zei Richard die gelijk na de uitspraak de tweede kut van de dag ging beffen, misschien niet zo klein als van zijn zus, maar zeker niet minder smakelijk. Ook Karlijns kutje kreeg de tweede befbeurt van de dag, want ze was al met haar kutje bovenop het gezicht van Fia gaan zitten. De smak en zuig geluiden waren weer niet uit de lucht te slaan, en ook de nodige opgewonden kreten vlogen weer door de slaapkamerruimte heen.

Beneden werd heel stil de keukendeur van het slot gehaald, de deur ging langzaam zonder enig geluid open en Henk stapte stilletjes naar binnen en deed bij de deur gelijk zijn schoenen uit. Hij hoorde de gilletjes van boven al in de keuken, en besloot om niet af te wachten maar gelijk naar boven te gaan om, voor wat hem betreft, een zo goed mogelijk acteerwerk neer te zetten. Hij wist nu al met zekerheid te zeggen, dat er zo meteen drie zwaar geschrokken gezichten zijn kant op zullen kijken. Misschien dat er zelfs nog eentje in tranen uitbarst, dat zou alles dan wel weer wat lastiger maken. “Nou ja”, dacht Henk, “we zien wel.”

Vanuit de slaapkamer klonken de nodige lust kreten, hij herkende de stem van Fia en Karlijn, Waarschijnlijk was Richard te druk bezig om iets te zeggen:

“fuck…fuck…JAAAAAAA…AAAaaaahhhh ram m’n poesje met die heerlijke geile dikke pik van je !!!”

Dat was overduidelijk Fia, die kon zich soms zo als een slet gedragen in bed, vooral als ze echt goed geneukt werd.

“OOOooooohhhh…mammaaaaa…heeerlijk die tong op m’n spleetjuhhhhh…bef me mammaaaaa!!!”

Zo te horen was Karlijn geen haar beter dan haar moeder, of misschien in dit geval, geen haar slechter. Henk bleef eventjes halverwege de trap staan om te genieten van het vunzige taalgebruik van zowel moeder als dochter. Hij maakte de beslissing, tijd om verder naar boven te gaan, op weg naar het point of no return…

Even stond hij in de deuropening, hij zag op het bed de kont van Richard hevig op en neer gaan, en zijn jonge pik hard en diep in de kut van zijn eigen vrouw rammen, tegen de muur aan het hoofdeind zat Karlijn met haar kutje op Fia’s gezicht met haar ogen stijf dicht omdat ze tegen een orgasme aan zat. Toen Karlijn haar ogen opendeed, keek ze recht in de ogen van haar vader en haar gezicht trok gelijk lijkbleek weg:

“ooow KUT!!! Pap???…”

Gelijk keek Richard om, zijn paal nog in Fia’s kut. En ook hij keek met grote ogen, ze waren betrapt en nog niet zo zuinig ook. Fia kon met moeite langs Richard kijken, maar ze wist ondertussen al, mede dankzij de kreet van Karlijn, wat er aan de hand was.

Henk bleef rustig, hij zei niets. Zijn handen maakten zijn riem los, trokken zijn broek open zodat deze langs zijn benen op de grond belandde.

Zijn shirt trok hij wild over zijn hoofd uit, het enige wat hij nog aan had was zijn boxer waarin duidelijk een stijve penis te zien was.

“Neuk je moeder door jongen, zo te horen lag ze net lekker te genieten.”

En met zijn armen open nodigde hij Karlijn met een hoofd beweging uit om naar hem toe te komen. Ze kwam twijfelachtig van het bed af en liep langzaam schuifelend naar haar vader, die haar omhelsde en haar een kusje op haar voorhoofd gaf. Henk hield het kleine lijfje van Karlijn stevig vast en knuffelde haar innig en tilde haar daarna op als een veertje en gaf haar een kus vol op haar mondje. Vol ongeloof, vertwijfeling en schaamte keek Karlijn met haar mooie ogen haar vader aan, seconden leken minuten te duren. Uiteindelijk kwam zijn mond dichter bij de hare en een liefdevolle tongzoen volgde. Op de het bed waren de nodige kreun geluiden weer vermengd het de klets geluiden die Richards pik maakten in Fia haar lijf.

Henk liet Karlijn langzaam zakken, en ze nam op haar knieën plaats voor hem en pakte zijn pik en begon hem wild te pijpen. Eventjes had het schrik moment geduurd, maar nu wisten ze van elkaar dat alles goed zat en dat ze nu eindelijk zonder enige vorm van wantrouwen of schaamte met elkaar seks hebben.

“OOoww mijn hemel…meid, waar heb jij leren pijpen…hmmmmm, ga door schatje, dit is waar ik al maanden van droom”

Henk stond overduidelijk te genieten, zijn droom was al jaren om Karlijn aan zijn pik te hebben. Het feit dat ze nooit verder gegroeid is, maar nog zo lekker klein was, maakte het hem alleen maar moeilijker om die gedachten uit te bannen. En nu…was het zo ver, ze pijpte hem, hij had zijn pik in haar geile bekkie.

Op bed waren Fia en Richard gedraaid en zat Fia nu op handen en knieën en werd ze door Richard op z’n hondjes geneukt, dit terwijl ze samen konden kijken naar het ondertussen ervaren pijpwerk van Karlijn. En niet te vergeten het uitermate tevreden gezicht van Henk, die luchtkusjes gaf aan zijn vrouw, die met glazige ogen van lust de luchtkusjes beantwoorde met een geile tong langs haar lippen.

Henk had zijn zaad in het mondje van Karlijn gespoten, en Richard zijn lading in de kut van zijn moeder. En nu zaten ze beneden aan de ontbijttafel in de woonkamer, vier mokken koffie met dampende koffie voor zich. Nu de rust was wedergekeerd waren Fia, Richard en Karlijn toch niet meer zo zeker van hun daden en zaten gespannen af te wachten wat hun man en vader te zeggen had.

“Niet zo sip kijken jongens, ik wist al langer wat er aan de hand was hier in huis. Dat wil zeggen, wat er tussen jou Fia en jij Richard afspeelde. En voor jullie vragen hebben wil ik graag eerst mijn verhaal doen, of bekentenis, of hoe je het ook maar wil noemen”

De drie knikten gedwee, en waren nu wel wat benieuwd over wat Henk dan wel te vertellen had.

“Een anderhalf jaar geleden heb ik een spycam aangeschaft, dit vanwege een gedachte van mij dat het mij wel leuk leek om jou ’s avonds naar bed te zien gaan, je uit zien kleden en misschien zelfs eventjes met een speeltje zou zien spelen. En dat dan terwijl ik op m’n hotelkamer was. De eerste twee keer ging dat prima, jij ging inderdaad naar bed, en vaak speelde je dan met een dildo of vibrator voor het slapen gaan, waar ik me dan kon aftrekken. Je voelt het al aankomen, bij de derde zakenreis was het niet een dildo of vibrator die jou verwende, maar Richard. Was ik geschokt? Ja… Was ik boos? Eerst wel, maar…toen ik eenmaal zag hoe veel zowel jij als Richard hiervan genoten èn ik hier keihard op klaarkwam, nam ik de beslissing om hier niets over te zeggen.”

Henk nam even een slok koffie en bestudeerde de drie gezichten die tegenover hem zaten, Fia in het midden, Richard rechts en Karlijn links van hun moeder. Fia keek Henk eerst een paar seconden onbegrijpend aan, daarna veranderde haar blik in waardering, liefde voor haar man.

“Ok, en dat is dus een tijd zo door gegaan, jullie neukten en ik in mijn hotelkamer rukte. Wat schetste mijn verbazing deze week toen ik de spycam aanzette, er lagen nu niet twee op het bed, zoals ik eigenlijk verwachtte, maar drie…”, met deze uitspraak keek hij Karlijn recht in de ogen “en die derde persoon, was jij. Als jij eens wist hoe lang ik al verlangde om jouw lijfje te mogen zien, en daarmee bedoel ik naakt…dat beeld wat ik drie dagen voor me zag was een droom voor mij die uitkwam op dat moment. Ik weet niet of je het ooit in de gaten heb gehad, maar ik geil al op je sinds pfffff denk al gauw 2 jaar geleden? Misschien zelfs al eerder, ik weet het niet. Ik heb dit ooit eens gezegd tegen je moeder, maar die vond het weer typisch bij een man op mijn leeftijd passen. Hoe het ook zij, ik heb de afgelopen twee dagen expres niet gekeken wat jullie hier allemaal in het huis uitspookten, of liever gezegd in het bed boven, zodat ik als ik vandaag thuis zou komen volledig met jullie mee zou kunnen doen, dat is, als jullie dat goed vinden natuurlijk”

Henk wist al lang dat dat laatste eigenlijk een overbodige opmerking was, want hij zag aan de overkant van de tafel opgeluchte gezichten. Fia stond als eerste op en liep om de tafel heen naar haar man en sloeg haar armen om hem heen en gaf hem een hartstochtelijke zoen. Ook Richard en Karlijn begaven zich naar hun vader en ook zij knuffelden, samen met Fia, hun vader.

“Ok, ok…genoeg geknuffeld hahaha. Wat zijn de plannen voor vandaag, als jullie al plannen hadden natuurlijk, of…gaan we maar gewoon gelijk naar boven hahaha”

Karlijn dook onder tafel en keek haar vader vanonder de tafel eventjes heel ondeugend aan:

“Wie heeft er ooit gezegd dat wij alleen maar in het bed seks hebben, we doen het de laatste paar dagen door het hele huis heen, gistermiddag heeft Richard mam nog geneukt, hier in de woonkamer op de eettafel hihihihi”

En met deze woorden pakte Karlijn de penis van haar vader en begon hem weer te pijpen.

Fia schoot in de lach bij het aanzien van dochter: “Ja Henk, wen er maar vast aan, zij is nog erger dan ik hahaha…”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 8

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Familiebanden – Deel 3: wederom betrapt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *