De Zwarte Post 2, Afdeling Speciale Operaties (deel 6 – slot)

4.5
(10)

(c) 2019 – 2023, door P.D. Vile
Ik raad je aan om eerst deel 1,deel 2, deel 3, deel 4, en deel 5 te lezen.

Hoofdstuk 15: Feestje!

Annabel had zich net geïnstalleerd in haar makkelijke stoel, een glad rode wijn in haar ene hand en een goed boek in de andere, toen haar telefoon ging. Ze had haar privé telefoon en haar gewone werktelefoon uitgezet, dus het moest wel de enige telefoon zijn die ze altijd aan liet staan, degene die ze de “oh shit”-telefoon noemde. Alleen haar kinderen en meneer de Zwarte kenden dit nummer. En ze wisten allemaal dat dit nummer alleen voor absolute noodgevallen was.

Annabel zuchtte, zette haar boek en glas weg, en pakte de telefoon, terwijl ze zich afvroeg wat het probleem kon zijn. Ze had zorgvuldig alle lopende zaken gepland zodat er vandaag niks zou gebeuren, niet tijdens haar enige vrije dag dit jaar. Wat kon er aan de hand zijn?

Ze keek op het scherm en zag de naam. Jacob. Vreemd. Hij was op dit moment niet eens met een zaak bezig. Was er een terugslag van een eerdere zaak?

“Met Annabel. Wat is er aan de hand, Jacob?”
“Oh, ik ben blij dat je opneemt. Ik kreeg op je andere telefoon je voicemail en ik heb je nu echt nodig!”
“Waarom? Wat is er aan de hand?”
Annabel zuchtte. Ze realiseerde zich dat Jacob haar zucht misschien kon horen, maar het maakte haar eigenlijk niet uit. Ze was nog steeds van streek omdat het ernaar uit zag dat haar perfecte dag naar de klote was.
Maar ze kende Jacob goed genoeg dat ze wist dat hij haar niet zomaar zou bellen.
“Ik wil je graag helpen als er iets is, maar ik had gehoopt dat ik thuis kan blijven op mijn vrije dag. Kan je je probleem niet over de telefoon uitleggen?”
“Nee, niet echt,” antwoordde Jacob.
Er klonk geen paniek in zijn stem, maar ze hoorde wel een sterke vastberadenheid.
“Ik heb je echt hier nodig. Kan je alsjeblieft komen?”

Annabel keek naar haar glas. Het was een erg dure, heel speciale wijn. Ze had hem precies lang genoeg laten decanteren dat hij nu perfect was. Vanaf nu zou de smaak weer achteruit gaan. En haar boek … ze had er enorm naar uitgekeken.
Ze zuchtte opnieuw.
“Oké. Ik ben er over twintig minuten.

Annabel gebruikte de privé ingang naar haar eigen kantoor. Ze had er echt geen zin in om vandaag mensen tegen te komen. En dus was ze best geïrriteerd toen ze Harry daar zag zitten.
“Fijne verjaardag, Annabel!”
“Wat? Hoe weet jij …?”
“Ik heb toegang tot het personeelsbestand, weet je nog?”
“Ach, natuurlijk. Maar dan weet je ook dat dit de enige dag is die ik ieder jaar vrij neem. Je bent vast wel slim genoeg om te snappen waarom. Dus, zeg het alsjeblieft tegen niemand, en laat me met rust. Ik ben hier alleen maar omdat Jacob me dringend nodig heeft.”
“Ja, dat weet ik. Hij wacht op je in kamer 3.”
En met een vriendelijk knikje en een glimlach verliet Harry Annabel’s kantoor.

Annabel zuchtte, en volgde toen Harry naar de gang. Ze zag nog net hoe hij de lift in stapte, toen ze de deur van kamer 3 opende.
“VERRASSING!!!”
Ze werd begroet door een koor van kinderstemmen op het moment dat ze de deur opende en naar binnen wilde stappen.
“WAT?????”
Ze keek om zich heen. Al haar kinderen waren er, feestelijk gekleed, lachend. Ze hadden de kamer versierd en keken haar nu vol verwachting aan.
“Wat is dit? Is dit een grap of zo???”
Ze zag de gezichtsuitdrukkingen van de kinderen veranderen. Maar toen stapte Donna naar voren. Ze keek Annabel aan, hield haar dodelijke blik stand, plantte toen haar handen in haar zijden en nam het woord.
“Oké, Annabel, voordat je verder gaat met ons uitkafferen, luister eerst naar ons.”

Donna’s zelfvertrouwen was zo verrassend dat Annabel inderdaad haar mond dicht klapte. Dat gaf Donna de kans om verder te gaan.
“We weten dat het vandaag je verjaardag is. Ja, we weten dat jij dat geheim houdt. Maar iedereen op kantoor wat dat dit jouw jaarlijkse vrije dag is, en iedereen weet dat jij nooit op kantoor je verjaardag viert. Niet bepaald de beste manier om het geheim te houden.”
Annabel glimlachte. Ze moest toegeven dat Donna gelijk had. Maar geheim houden was ook nooit echt haar doel geweest. Ze wilde gewoon met rust worden gelaten op haar verjaardag. Misschien moest ze dat nu zeggen en dan weer naar huis gaan?

Maar toen nam Emilie het woord.
“We weten dat jij vandaag liever alleen bent. Maar wij houden allemaal van je, en we willen deze speciale dag voor jou extra speciaal maken. Luister, alsjeblieft. Je gaat er geen spijt van krijgen.”
Annabel zuchtte opnieuw, maar ze ging niet weg. Nu ging Lexi verder.
“We kennen jouw geheime verlangens. Geen zorgen. We vertellen het niemand. Maar we weten dat jij vaak masturbeert terwijl je kijkt hoe wij een doelwit verleiden en er dan seks mee hebben. Of als we hier in deze kamer met elkaar spelen.”
“Wat? Hoe?”
“Jij denkt dat je je sporen uitwist. En dat doe je ook, best goed. Maar iedereen hier, wij hebben allemaal onze sporen moeten wissen, al maanden, soms zelfs al jaren. Wat denk je dat onze ouders hadden gezegd als ze ons hadden betrapt bij het masturberen, spelen met andere kinderen, of zelfs met volwassenen, terwijl we nog maar 10 waren, of zelfs jonger? En dus kennen wij alle trucs. Als jij een deur op slot draait, en daarna ruikt het naar luchtverfrisser, dan weten we wat je hebt gedaan, omdat wij precies hetzelfde deden. En we merken het als je opeens ander ondergoed aan hebt. We hebben de puzzelstukjes gecombineerd. En toen, toen we eenmaal doorhadden dat je steeds als er een nieuwe medewerker komt, ons hier alleen laat om elkaar te leren kennen, toen beseften we dat je hier ook camera’s hebt.”

Annabel stortte bijna in bij die laatste onthulling. Ze wisten van de camera’s. Zouden ze haar nu haten?
“Oké, jullie hebben me door. Ja, het is waar. Ik heb jullie bespioneerd. Dat was slecht van mij, en het spijt me. Kunnen jullie …”
Mateo viel haar in de rede.
“Nee, het spijt je niet. Dat is een leugen. Je wist wat je deed, en je hebt alleen maar spijt dat je betrapt bent. En je hoeft ons ook niet om vergiffenis te vragen. Die krijg je niet. Niet omdat we een hekel aan je hebben, maar omdat er niks te vergeven is. Wij houden van seks. Jij bracht ons hier samen om meer seks te hebben. Dat is prima, maar in het vervolg hoef je niet zo geheimzinnig te doen. En dat jij ernaar kijkt … dat was van het begin af aan deel van de afspraak toen we voor je gingen werken, toch? Geloof mij, we houden nog steeds van je, en we zijn niet boos.”
“Niemand van jullie?”
“Nee. Niemand. Sterker nog, dat is precies de reden waarom we je vroegen om hier te komen, en niet ergens anders.”

Alicia nam het over.
“Toen we dit allemaal begrepen, kregen we het idee om jou een heel bijzonder cadeau voor je verjaardag te geven. Een film, enkel voor jou, waarin wij allemaal onze seks dingen doen. En jij krijgt de enige kopie, zodat je er zo vaak je maar wil van kan genieten.”
Annabel viel stil. Nog maar een paar seconden geleden was ze bang dat de kinderen kwaad op haar waren om hoe ze hun privacy had geschonden. En nu boden ze haar vrijwillig aan om haar nog meer seks films van ze te laten maken, speciaal voor haar alleen.
“Maar om het nog bijzonderder te maken,” voegde Jacob toen toe, “dachten we dat je het misschien nog leuker zou vinden om zelf de hoofdrol te hebben in die film. Klinkt dat goed?”

Annabel zag hoe Emilie een klein apparaatje uit haar zak viste. De afstandbediening van de camera’s in kamer 3. Hoe had ze die te pakken gekregen? Een klein deel van Annabel’s brein probeerde die vraag te beantwoorden, maar het grootste deel was alleen maar bezig met proberen te verwerken wat ze net had gehoord. Hadden de kinderen echt voorgesteld dat ze … dat zij …
Emilie drukte op een paar knoppen.
“Camera’s staan aan. Actie! Tenzij … tenzij je het niet wil, Annabel …?”

Emilie vatte de stilte op als toestemming om door te gaan. Ze ging voor Annabel staan en knuffelde haar stevig. Annabel voelde de zachte stevigheid van Emilie’s jonge borsten, die heerlijke kleine B-cup zwellingen, die ze al zo vaak op de camera had gezien, tegen haar eigen borsten drukken. En toen bracht Emilie haar gezicht naar het nare, en hun lippen ontmoetten elkaar.
Zodra Annabel de zachte lippen van Emilie op de hare voelde, wist ze dat ze niet meer terug kon. De drempel waar ze nu overheen stapte was eenrichtingsverkeer. Maar ze had gezien hoe enorm deze kinderen van seks genoten. Ze voelde de passie in het jonge lijf dat ze nu vasthield. Ze wist dat het oké was.
En dus opende Annabel haar lippen, zodat Emilie naar binnen kon. Ze voelde de tong van het meisje om haar tanden likken, en dan dieper in haar mond verkennen. Ze beantwoordde de zoen, en al snel waren Annabel en Emilie diep en gepassioneerd aan het zoenen.

Na een minuut, die eeuwig leek te duren, verbrak Emilie de zoen.
“Ik wou dat ik door kon gaan, maar ik geloof dat er hier meer vrijwilligers zijn.”
Ze stapte opzij, en direct kwam Jacob op Annabel af. Hij had zijn shirt uitgedaan toen Emilie en Annabel aan het zoenen waren, dus kon Annabel nu zijn blote borst zien. Die was niet bijzonder, niet gespierd, maar wat kan je verwachten van een zo jonge jongen. En toch was zijn borst voor Annabel ongelooflijk sexy.
“Ben je ooit al eens door een achtjarige gezoend?” vroeg Jacob.
Hij wachtte geen antwoord af, maar begon ook niet te zoenen.
“Ik hou van huid op huid,” zei hij, terwijl hij Annabel’s blouse open knoopte. Hij maakte alle knoopjes los, zodat de voorkant openviel. Hij nam even de tijd om Annabel’s grote borsten te bewonderen, in toom gehouden door haar witte beha, maar toen sloot hij zijn armpjes om haar heen en drukte zich stevig tegen haar aan.

Hij had gelijk. Huid op huid was inderdaad beter. Dat wist Annabel natuurlijk al, maar het had nog nooit zo bijzonder gevoeld als nu. Beeldde ze zich dingen in? Voelde zijn huid zachter en warmer aan dan die van haar volwassen minnaars van vroeger? Of leek dat maar zo, door de opwinding van het taboe?
Jacob liet zijn hand onder haar blouse glijden en streelde haar rug, en Annabel deed hetzelfde. En toen bracht Jacob zijn hoofd naar haar linkerborst en plantte een kus boven op haar beha, en daarna nog eens voor de rechter borst.
“Dat zal straks nog fijner zijn,” grijnsde hij, en bracht zijn mond toen weer naar haar borst. Hij maakte een spoor van kleine kusjes, vanaf de plek midden tussen Annabel’s borsten, dan omhoog naar haar hals, op haar kin, en uiteindelijk haar mond.
Annabel beantwoordde zijn zoen gretig. Ze duwde haar tong met kracht diep in Jacob’s jonge mondje, en hij accepteerde het maar al te graag. Hij zoog op haar tong, draaide zijn tong om de hare, terwijl hij al die tijd doorging haar blote rug onder haar blouse te strelen.
Toen hij eindelijk de zoen afbrak, liet hij met zijn handen behendig haar blouse van haar schouders en armen afglijden, waardoor die op de vloer viel.

“God, wat ben je mooi,” merkte Alicia op, die de plek van Jacob innam. Ze was van boven al naakt, droeg enkel nog een kort rokje. Annabel zuchtte bij het zien van Alicia’s heuveltjes, en haar tepel piercings. Iets dat zo voor volwassenen is, maar dan bij een basisschool kind … ze huiverde. En ook al kon Annabel het nu niet zien, ze was ervan overtuigd dat Alicia onder haar rokje bloot zou zijn. Alicia droeg het liefst geen ondergoed, zodat ze altijd even snel haar rokje kon optillen om mannen te laten kijken, als ze daar zin in had.
Maar nu tilde Alicia haar rokje niet op. Ze nam de plek van Jacob in, en liet Annabel proeven hoe anders haar mond smaakte dan die van Jacob.
Ook zij streelde Annabel’s rug. Maar daarna bracht ze haar handen verder naar beneden, en kneep zachtjes in Annabel’s billen. Annabel voelde hoe een tevreden spinnend geluid uit haar mond ontsnapte.
“Dat vindt je wel lekker, hè? Nou, dan heb ik een geheim voor je. Ik vind dat ook lekker. Je mag voelen als je wil, hoor. Okie?”
En met die woorden pakte Alicia een van Annabel’s handen en leidde die onder haar rokje. Annabel kon niet alleen haar theorie bevestigen dat ze geen ondergoed droeg, maar voelde ook hoe nat Alicia was.
Alicia hervatte haar zoen, en spinde tevreden toen ze voelde hoe Annabel’s vinger voorzichtig haar gleufje verkende. En ze huiverde van genot toen Annabel een beetje druk begon uit te oefenen op haar gevoelige kleine knopje. Annabel was blij verrast te merken hoeveel genot ze dit vroegrijpe jonge meisje kon geven.

De kinderen waren verbaasd dat het allemaal zo makkelijk was gegaan. Ze hadden verwacht dat het meer moeite zou kosten om Annabel over te halen. Maar tijdens het werken met de kinderen had Annabel al beseft dat deze kinderen er gewoon dol op waren om seksueel genot te geven en te ontvangen, in alle mogelijke combinaties. Ze wist al dat zij er geen schade van ondervonden om seks te hebben, dat ze gewoon deden wat ze graag wilden.
En omdat ze kennelijk wisten welke geheime verlangens Annabel had geprobeerd te verbergen, zag ze nu geen reden meer om er niet van te genieten. Het zou puur genot worden, voor iedereen.

Annabel en Alicia waren nog steeds passievol aan het zoenen. Alicia streelde Annabel’s rug, nek, en haren, terwijl Annabel, met gesloten ogen, schaamteloos Alicia’s onvolwassen kutje masturbeerde. Ze stak een vinger in Alicia’s jonge grotje, en verbaasde zich erover hoe strak haar inwendige spieren haar omklemden.
“Zo strak, het lijkt wel alsof je nog nooit geneukt bent,” merkte ze op, “maar wij weten allemaal wel beter, toch?”
“Ik doe elke dag oefeningen voor mijn kegel spieren, om strak te blijven. Dat vinden mannen fijn. En nu merk ik dat jij er ook van geniet.”

Toen voelde Annabel een extra hand op haar rug, die behendig het slotje van haar beha opende. Nog weer een andere hand veegde zachtjes de bandjes van haar schouders af, waardoor het kledingstuk viel en haar borsten vrijuit konden deinen.
Ze opende haar ogen, zodat ze kon zien dat het Mateo en Donna waren, die samen haar borsten hadden ontbloot. En toen stopte Alicia haar zoen, bewoog haar hoofd omlaag, en zoog Annabel’s rechter tepel in haar gretige mondje. Tegelijk kwam Jacob naar haar toe, om haar linkerborst op dezelfde manier te verwennen. Hij had zich intussen compleet uitgekleed, en zijn pikkie was keihard en wees recht omhoog. Onweerstaanbaar lekker. Terwijl ze niet stopte haar vinger in en uit Alicia’s hongerige kutje te pompen, stak ze een vinger van haar andere hand uit, en streelde teder langs Jacob’s pikkie. Toen sloot ze haar hand om zijn voorhuid en trok hem naar achteren. Ze zag een grote druppel voorvocht vormen, maar toen verdween die weer uit het zicht omdat ze de voorhuid weer omhoog duwde. Omlaag, omhoog, omlaag, omhoog, en zijn ademhaling werd steeds zwaarder. Net als die van Alicia. Annabel luisterde naar de twee jonge kinderen, probeerde hun opwinding in te schatten. Ze vertraagde haar bewegingen op Jacob een beetje, om zijn orgasme uit te stellen, terwijl ze een tweede vinger in Alicia stak en sneller pompte. Ze merkte dat dit bijna te veel werd voor het meisje, dus vertraagde ze weer wat, en ging juist weer wat sneller Jacob aftrekken.

Haar plannetje werkte. Precies op het moment dat Jacob gromde en zijn pik schokkend in een droog orgasme uitbarstte, trok Alicia’s kutje zich nog strakker samen om Annabel’s vinger, en ze piepte van genot terwijl het orgasme door haar lijfje trok. Annabel bleef de kinderen stimuleren, die tot haar verbazing zelfs toen ze klaarkwamen geen moment hun aandacht voor haar borsten lieten verslappen. Toen ze uiteindelijk uitgeput een stapje naar achteren deden, likte Annabel eerst Alicia’s sapjes van de vingers van haar rechterhand af. Toen veegde ze wat van Jacob’s voorvocht bij elkaar en proefde dat ook.
“Bedankt,” fluisterde ze, “jullie smaken allebei zalig.”

Lexi knielde vastberaden voor Annabel.
“Tijd om deze uit te doen,” zei ze, terwijl ze de knopen van Annabel’s broek openmaakte en hem omlaag trok, waardoor een rode kanten string zichtbaar werd.
“En deze ook,” voegde Donna toe, en toen voelde Annabel twee zachte handen haar string van haar lijf stropen.
“Oh, wauw, je bent helemaal geschoren. Geil!” merkte Lexi op.
En toen bewoog ze haar hoofd naar voren en plantte en zoen op Annabel’s gladde venusheuvel.

“Misschien kan je beter op de bank gaan liggen?” stelde Mateo voor.
Annabel knikte. Zodra Lexi en Donna haar wat ruimte gaven, liep ze op wankele benen naar de grote bank toe. Ze keek intussen om zich heen, en zag dat alle kinderen intussen helemaal bloot waren. Ze vond het heerlijk om ze zo te zien. De haarloze kutjes van Alicia en Lexi, Donna’s donzige plukje, en Emilie’s weelderige rode bosje. De platte borsten van Lexi en Donna, Alicia’s kleine tietjes, haar tepeltjes stevig omhoog door de seksuele opwinding. En Emilie’s borsten, maatje B cup, die trots overeind stonden.
En dan de jongens. Mateo, met buik- en armspieren waaraan duidelijk te zien was dat hij dagelijks trainde, en met een trots bosje bruin haar rond zijn half-harde pik. En Jacob’s kleinere maar erg harde en rechte staafje, uiteraard nog helemaal haarloos.
Ze liet zich zuchtend op de bank zakken, en ging achterover liggen, haar armen gespreid, zodat de kinderen haar grote borsten makkelijk konden zien, en aanraken. De kinderen hadden de rugleuning van de bank weggehaald, zodat ze makkelijk een been aan elke kant kon leggen. Ze wist dat haar kale kut, haar gevoelige clit, en haar nu al bijzonder natte tunnel goed zichtbaar waren. Ze genoot ervan hoe gretig de kinderen haar lichaam bewonderden.

“Oké, je hebt twee van ons al klaar laten komen,” ze Lexi, met een knikje naar Alicia en Jacob, “dus is het nu tijd dat wij jou een orgasme geven. Heb je een voorkeur wie van ons wat doet, of wil je dat wij zelf beslissen?”
“Oh, ik wil alles doen, met jullie allemaal,” ze Annabel, “en jullie mogen later zeker zelf kiezen. Maar nu, op dit moment, heb ik behoefte aan een pik in me. Mateo, neuk me alsjeblieft. Neuk me zo hard en zo diep als je kan!”
Mateo glimlachte.
“Heel graag. Maar dan moet je me wel eerst helpen hem hard te krijgen.”
En toen ging hij bij Annabel staan, zodat zijn pik vlak bij haar gezicht hing. Ze opende direct haar mond en zoog zijn penis naar binnen. Ze voelde zijn warme vlees op haar tong, voelde dat het langzaam reageerde, langer werd, dikker, en harder, terwijl ze er aan zoog en met haar tong om de gevoelige eikel draaide.

“Dan zorg ik wel dat Annabel ook klaar is!” hoorde ze Lexi zeggen, van ergens tussen haar benen. Ze voelde een warme adem op haar venusheuvel en wist precies wat Lexi van plan was.
“Kijk hoe nat Annabel al is,” protesteerde Donna, “volgens mij is ze er al meer dan klaar voor!”
“Nou en?” antwoordde Lexi nuchter, “dat betekent toch niet dat ik dit niet kan doen!”
En toen voelde Annabel dat een mond – Lexi’s mond, nam ze aan – tegen haar kut werd gedrukt. Lexi deed het niet rustig aan. Ze verspilde geen tijd. Annabel was er klaar voor en had er zin in, en Lexi wist dat ze er intussen ontzettend aan toe was. En dus viel ze met haar tong op Annabel’s clit aan, terwijl ze tegelijk eerst één, toen twee, en uiteindelijk zelfs drie vingers in Annabels zeiknatte kut stak.

De ervaring werd haar te veel. Die prachtige kinderen zien, bloot … voelen hoe Mateo’s viriele mannelijkheid groeide in haar mond … haar clit die gelikt en gezogen werd, terwijl drie vingers in en uit haar vagina pompten … en toen kneep Donna in haar rechter borst, terwijl ze haar linker tepel hard in haar mond zoog. Het was te veel.
Annabel verkrampte, kromde haar rug, en schreeuwde toen van genot toen een onverwacht sterk orgasme door haar lijf raasde. Ze voelde hoe de spieren in haar vagina zich samentrokken rond Lexi’s vingers, voelde haar sappen uit haar kut spuiten, terwijl vuurwerk afging in haar hoofd, in wat voor haar gevoel het beste orgasme van haar leven was.

De kinderen gaven haar niet veel tijd om te herstellen. Ze lag nog bij te komen van de golven van genot toen ze merkte dat Mateo om haar heen bewoog, zijn nu keiharde pik tegen haar hongerige opening zette, en toen met één harde stoot zichzelf diep in haar stak.
Hij begon haar te neuken. Uit en weer in, eerst nog langzaam, maar al snel sneller. Donna kroop omhoog, ging schrijlings boven Annabel’s gezicht zitten, en liet zich toen zakken, terwijl Annabel gretig haar tong uitstak om het natte geslacht van het jonge meisje te likken. Ze voelde twee monden op haar borsten en keek omlaag, zodat ze kon zien dat Alicia en Emilie haar daar plezierden. Jacob en Lexi zaten op de andere bank; ze zag dat Jacob Lexi hard neukte, en dat Lexi van elke stoot genoot, net zoals Annabel zelf genoot van Mateo’s krachtige stoten.

Alle gevoelens en ervaringen overweldigden Annabel, maar ze wilde meer. Meer, meer, meer. Ze stak een hand uit, vond één van Emilie’s stevige borstjes, en begon ermee te spelen. Haar andere hand vond één van Alicia’s kleinere puntjes, en ze masseerde speels het tepeltje tussen haar vingers.
Maar al snel verloor ze de coördinatie om dat allemaal te blijven doen. Haar handen verloren het contact met de beide tietjes, toen haar armen ongecontroleerd begonnen te zwaaien. Ze stak haar tong zo diep ze kon in Donna, waardoor het meisje schokkend klaarkwam. Ze likte de sapjes op, terwijl ze de hele tijd haar bekken gretig bewoog, om elke stootbeweging van Mateo tegemoet te komen.
En toen voelde ze Mateo’s krachtige lid pulseren, en straal na straal spatte achter in haar baarmoeder. Daardoor ging zij over het randje, en ze ontvlamde in haar eigen orgasme. Mateo hield zijn pik in de vrouw, zelfs nadat zijn orgasme klaar was, tot ook het hare over was.

Mateo trok zijn nu weer zachte lul uit Annabel’s vagina. Alicia hapte hem direct naar binnen, om hem helemaal schoon te likken. En Jacob kroop tussen Annabel’s benen, likte haar vagina en alles eromheen schoon, en zoog haar sappen en Mateo’s sperma uit haar, zo veel hij maar kon. Toen er niks meer kwam, begon hij haar clit te likken, en al snel ontstonden er weer nieuwe sappen.
“Klaar voor meer?” vroeg hij.
Hij wachtte haar antwoord niet eens af. Hij kroop omhoog en schoof zijn jongenspik diep in haar. Hij was kleiner dan Mateo, dus de lichamelijke stimulering was minder bevredigend, maar het taboe was juist nog groter. Al snel lag Annabel weer te hijgen, terwijl Jacob zijn jonge stijve in en uit haar kut neukte.

Annabel keek om zich heen, en zag Donna, Emilie, en Mateo in een trio op de grond. Alicia en Lexi lagen op de andere bank elkaars jonge kutjes te likken. Ze sloot haar ogen, genoot van het geluid en de geur van minderjarige seks, voelde Jacob’s piemel stoppen, schokken in een droog orgasme, en toen weer terugtrekken en weer naar binnen stoten, opnieuw en opnieuw, tot zijn volgende droge orgasme.
Ze kwam opnieuw klaar. En nog eens. En toen trok Jacob zich terug, en ze voelde weer een tong en vingers op haar kut. Ze wist niet wie het nu weer was, ze had haar ogen nog dicht. Ze zou later wel naar de opnames kijken, op dit moment wilde ze zich volledig op haar gevoel focussen.

De kinderen gingen maar door. Ze hadden eindeloze energie. Annabel had orgasme na orgasme. Dan weer werd haar kut geneukt, dan weer gelikt en gezogen, dan weer gevingerd. Haar borsten werden gemasseerd, gestreeld, gezogen. Haar mond was de hele tijd bezig, soms in een tongzoen, soms op een jong kutje, dan weer op een pik. Ze was verrast toen Mateo, nadat hij al een tweede keer in haar kut was klaargekomen, later ook nog een behoorlijke lading in haar mond wist te spuiten. Ze slikte het gretig door. Hij smaakte lekker.

Annabel probeerde net zoveel te geven als ze ontving, maar ze kon het niet bijhouden. Gelukkig waren de kinderen wel ook de hele tijd onderling bezig, dus ze wist dat iedereen genoeg orgasmes had. Maar de kinderen zorgden er wel voor dat zij de hele tijd het middelpunt was, dat zij vaker klaarkwam dan de anderen. Het was immers haar speciale dag. Haar verjaardag.

Uiteindelijk was ze echt helemaal uitgeput, en merkte ze dat ze niks meer kon hebben.
“Stop, alsjeblieft,” fluisterde ze, terwijl ze zwakjes een hand omhoog stak, “het wordt te veel, ik kan niet meer.”
Jacob haalde direct zijn pikkie uit haar mond. De hand en mond die op haar borsten zaten lieten ook los. Alleen één zacht en warm mondje bleef Annabel’s overgevoelige kut likken.
“Alicia? Je moet stoppen. Ze kan niet meer.”
En toen stopte het likken ook. Annabel voelde hoe ze op de bank lag, slap, helemaal op, maar totaal gelukkig. Ze sloot heel even haar ogen, en deed ze toen weer open.

“Opgeknapt?” vroeg Mateo, “heb je lekker geslapen?”
“Geslapen?”
“Ja. Een minuut of twintig.”
Ze merkte dat de kleverige bende op haar lijf aan het opdrogen was. Hij had gelijk.
“Kennelijk. Ik dacht dat ik alleen maar heel even mijn ogen dicht had gedaan.”
“Dat is wel goed. Maar ik denk dat je nu maar even moet douchen.”

Annabel probeerde overeind te komen, maar haar spieren waren nog slap, en het lukte haar niet om haar eigen gewicht te dragen. Mateo pakte haar snel bij haar schouder, voordat ze weer terug kon vallen op de bank. Emilie kwam vanaf de andere kant, en samen hielpen ze Annabel overeind en begeleiden haar naar de douche, die Annabel een paar weken eerder op haar etage van het kantoor had laten installeren.
Het was een grote douche, dus konden Mateo en Emilie haar blijven ondersteunen toen ze onder het warme water stapte. Jacob kwam er ook bij, pakte de zeep, en zeepte de voorkant van haar lijf in. Tegelijk voelde ze zachte meisjeshanden op haar rug.

De schoonmaak was langzaam en methodisch. Geen enkel deel werd overgeslagen. Af en toe voelde het sensueel en erotisch, maar Annabel was te moe om het als seksueel te ervaren. Zelfs niet toen Jacob een vinger in haar kut stak, “om te controleren of er niks meer in zit.”
Hij kreeg zelf wel weer een stijve toen hij dat deed. Annabel glimlachte. Waar haalde hij de energie toch vandaag, vroeg ze zich af.

De kinderen bleven haar helpen. Emilie en Mateo bleven haar ondersteunen, terwijl de andere kinderen haar afdroogden, in haar kleren hielpen – op één of andere manier hadden ze zelfs een schone slip voor haar, al had Annabel geen idee hoe ze dat hadden geregeld – en toen weer terug brachten naar kamer 3. Het doorweekte kleed op de bank was vervangen door een schone, de rugleuning was weer gemonteerd, en ze hielpen haar om te gaan zitten.
“Wil je weer liggen?” vroeg Mateo.
Annabel knikte, en ze voelde hoe zijn sterke handen haar omlaag hielpen. Alicia bracht een dekentje.
“We willen niet dat je kou vat.”
Het laatste dat Annabel nog zag voordat haar ogen dichtvielen, was Donna die haar lippen om het stijve pikkie van Jacob sloot.

Toen ze wakker werd, was het buiten donker. Mateo en Donna zaten op de andere bank, aangekleed. De andere kinderen waren al weg.
“Heb je lekker geslapen?” vroeg Donna.
Annabel knikte. Ze voelde zich weer fris.
“De anderen moesten naar huis,” legde Mateo uit.
En toen haalde hij een dienblad tevoorschijn, met eieren en worstjes.
“Ik kan me voorstellen dat je nu wel wat wil eten.”

Terwijl Annabel het eten naar binnen werkte, haalde Mateo zijn telefoon uit zijn zak.
“Hier, dit wil je zien. Deze kreeg ik gisteravond.”
Ze keek naar het bericht.
“Lieve Mateo. Nogmaals bedankt voor je werk in mijn tuin. Je hebt het fantastisch gedaan. Mag ik je, als een extra bedankje, uitnodigen voor een etentje? Wanneer kan je? Liefs, Charlotte.”
Mateo keek triomfantelijk.
“Ik zei toch dat er een betere gelegenheid zou komen. Zorg dat er in al haar kamers camera’s zijn als ik bij haar ga eten.”

Hoofdstuk 16: Poëzie in beweging

“Hé, Mateo. Ben je er klaar voor?”
“Zo klaar als maar kan. En ik heb er zin in.”
“Goed zo. Hier zijn je kleren voor vandaag.”
Mateo keek niet eens naar de kleren die Annabel hem aanbood.
“Nope, gaat niet gebeuren,” zei hij, terwijl hij de tas die hij bij zich had neerzette en open ritste, “Ik heb mijn eigen kleren meegenomen. Oh, hier is het bonnetje. Kan je die bij mijn volgende betaling meenemen?”
“Ik heb je niet gevraagd om …,” begon Annabel, maar Mateo liet naar niet uitpraten.
“Weet ik. Maar ik wist dat jij me een spijkerbroek en een net overhemd zou geven, en dat is niet wat we vandaag nodig hebben.”

Annabel keek betrapt. Hoe kon hij weten …?
Mateo verspilde geen tijd. Hij kleedde zich kalmpjes uit, inclusief zijn ondergoed. Annabel likte haar lippen toen ze zijn heerlijke lijf weer zag. De buikspieren waar ze vorige week nog met haar hoofd op had gelegen. De rug die ze had gestreeld en gekrabd. De nu zachte maar nog altijd zalig uitziende pik, waar ze zo van genoten had.
Mateo glimlachte: “Ja, dat zou ik ook graag willen, maar Charlotte zou het kunnen ruiken. Een andere keer.”
“Oh, oh nee, ik … ik wilde niet … het is niet …” stamelde Annabel, maar toen stopte ze zichzelf. Ze wisten allebei precies waar ze aan had gedacht, dus het had geen zin het te ontkennen.
Ze zuchtte.

Mateo had intussen een onderbroek uit de tas gehaald. Hij deed hem aan, en hij paste perfect. De contour van zijn penis en balzak waren volledig zichtbaar, terwijl ze nog wel vrij konden bewegen en schommelen als hij zijn lijf bewoog.
“De stof kan rekken, dus als ik een stijve krijg is het niet oncomfortabel en ziet het er zelfs nog geiler uit,” legde Mateo uit. “Ze zijn best duur, en ze slijten al na een paar keer gebruiken, daarom heb ik een nieuwe gekocht.”
Toen haalde Mateo een zwart satijnen overhemd tevoorschijn, dat er minstens zo duur uitzag. Hij deed hem aan, daarna een zwarte broek, en een lichtgrijs colbert. Witte sokken, glanzende zwarte nette schoenen, en een witte vlinderdas maakten het plaatje compleet.

“Wauw!” was het enige dat Annabel kon uitbrengen toen ze hem daar zo zag staan. Hij leek opeens vijf jaar ouder, en een echte heer. “Een pak staat je goed.”
“Een goed gemaakt pak staat elke man goed,” antwoordde Mateo, “blij dat je hem mooi vindt. Maar hij is een beetje gekreukeld in de tas. Je hebt hier toch een strijkijzer?”
“Klopt. Maar ik ga je dit niet laten dragen. Charlotte heeft je niet uitgenodigd voor een chique diner. Ze heeft je te eten gevraagd om je te bedanken voor je werk in haar tuin. En, hopelijk, om te proberen je te verleiden. Ze verwacht je echt niet in een net pak.”
“En dat is nu precies waarom ik dit wel ga dragen,” hield Mateo vol, “Ik heb jou eerder vertrouwd, op andere momenten, en je hebt me veel geleerd. Maar ik heb al vaker vrouwen verleid. Dat is precies waarom je mij hebt ingehuurd, weet je nog? Alsjeblieft, vertrouw me.”
“Heb ik een keuze?”
“Nee, eigenlijk niet,” grinnikte Mateo, waarna hij Annabel omarmde en vol op haar mond zoende. Ze voelde zijn tong haar mond binnen dringen, en ze beantwoordde de zoen gretig. Al veel te snel verbrak Mateo de zoen.
“Verdorie, nu moet ik opnieuw mijn tanden poetsen, anders proeft ze jou misschien. Maar geen spijt, het was het waard. Bedankt, Annabel!”
En met een glimlach stapte hij weer uit zijn kleren, gebaarde naar de strijkplank, haalde toen een tandenborstel en tandpasta uit zijn tas, en liep het kantoor uit, op weg naar de badkamer.
Wist hij dat er nooit iemand anders op Annabel’s verdieping kwam? Of maakte het hem gewoon niet uit als iemand hem naakt zou zien?
Annabel zuchtte, raapte de kleding op, en begon te strijken. Twee minuten later kwam Mateo terug, duwde haar zachtjes aan de kant, en nam het strijkijzer over, om nog even snel wat laatste kreukels glad te strijken die Annabel had gemist.

Charlotte sprong nerveus overeind toen de bel ging. Ze haalde twee keer diep adem om tot rust te komen, en opende toen de deur.
Haar kaak viel haast op de grond toen ze Mateo zag.
“Wauw, jij ziet er goed uit! Maar waarom ben je zo chique gekleed?”
Mateo glimlachte.
“Ik dacht bij mezelf, het is toch een afspraak voor een diner? Waarom dan niet netjes? Je vindt het toch niet erg?”
En terwijl hij dat zei, stak hij zijn hand uit om Charlotte een corsage aan te bieden. Hij had dezelfde bloemen en kleuren als zijn eigen boutonnière. En het viel Charlotte op dat de kleuren perfect pasten bij de kleuren van haar haren en haar ogen. Toeval?
“Kom binnen, kom binnen. Fijn dat je er bent.”
Mateo kwam binnen en ze sloot de deur. Toen haalde hij nog een ander cadeau van achter zijn rug tevoorschijn.
“Ik heb ook een wijntje meegenomen. Ik hoop dat je deze lekker vindt? Het is een Chardonnay. En ik heb een tweede fles die alcoholvrij is, zodat ik mee kan doen als je de fles meteen wil aanbreken.”
Stiekem was Charlotte opgelucht. Ze hield eigenlijk meer van rode wijn, vooral Merlot, maar als hij dat nu ook al zou hebben geraden, dan zou ze haast bang van hem zijn geworden. Zelfs nu al was hij veel attenter dan al haar vorige minnaars en vriendjes bij elkaar.

Charlotte ging Matteo voor naar de woonkamer en bood hem een drankje aan.
“Hier is je cola, Mateo. Kan je me nu een minuutje excuseren? Als jij er zo chique uitziet voor onze afspraak, dan wil ik ook iets anders aandoen. Als je het niet erg vindt?”
“Nee, helemaal niet. Ik weet zeker dat, wat je ook aandoet, het je super sexy zal staan!”
Charlotte had eigenlijk nog niet eens besloten welke van haar jurken ze wilde dragen, maar door die opmerking kwam ze tot een besluit.
“Laat je maar verrassen.”
Mateo glimlachte. Zijn plan werkte precies zoals hij het had gehoopt.
“In your face, Annabel,” dacht hij, terwijl hij een slokje van zijn cola nam.

Toen Charlotte terugkwam in de kamer, was Mateo daadwerkelijk verrast. Hij had verwacht dat ze een sexy jurk zou kiezen, maar dit …
Haar jurk was zwart, en ontzettend bloot. Twee stroken zwarte stof bedekten het grootste deel van Charlotte’s borsten, maar de vorm van haar fraaie C cups, die overduidelijk enkel werden ondersteund door hun eigen stevigheid, was goed zichtbaar. De stroken stof liepen door tot achter haar nek, waar ze waren samengeknoopt. Bij de heupen werden de stroken wijder en ontmoetten elkaar, en onder haar heupen liep de stof door tot net boven Charlotte’s knieën, maar met een split aan de zijkant die haar rechterbeen tot vlak onder de heup bloot liet.
Charlotte zag Mateo’s mond openvallen en zijn ogen groot worden. Ze draaide langzaam een rondje, zodat hij ruim de tijd had om haar rug te bewonderen, die helemaal bloot was, met uitzondering van twee losse strookjes stof die vanaf de knoop in haar nek omlaag hingen. Het onderste deel van de jurk bedekte haar kont, maar stopte direct boven haar bilnaad. Charlotte glimlachte toen ze Mateo waarderend hoorde fluiten.
“Je wilde toch sexy?” vroeg ze onschuldig, terwijl ze haar rondje afmaakte.
“Potverdomme, dat is niet alleen sexy, dat is waanzinnig heet. Je ziet er fantastisch uit, Charlotte!”

“Te veel?” vroeg Charlotte.
“Nee, zeker niet. Ik zie je graag zo.” antwoordde Mateo, maar voegde toen toe: “Maar … je probeert me toch niet te verleiden?”
Charlotte liet een geheimzinnige glimlach zien.
“Zou je dat graag willen?”
“Hé, ik ben nog maar dertien, dame. Maar geloof mij, met hoe jij eruitziet, als ik een paar jaar ouder was geweest, dan had ik niets liever gewild dan dat je mij zou verleiden.”
Hij zuchtte hoorbaar.
“Jammer dat ik nog maar een kind ben.”

Charlotte zag zijn teleurgestelde gezicht en wilde de jongen meteen troosten.
“Nee, Mateo,” zei ze zachtjes, terwijl ze dichterbij kwam, “je bent geen kind. We weten allebei wat er onder de douche is gebeurd, de laatste keer dat je hier was, drie weken geleden. Ik weet dat jij al een jonge man bent, en ook nog eens een hele knappe jonge man. En ik voel hetzelfde. Als jij wat ouder was, dan zou ik mijn handen niet van je af kunnen houden. Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik dat zo direct zeg?”
“Helemaal niet, Charlotte,” antwoordde Mateo, nu weer met een glimlach van oor tot oor.
En toen knuffelde hij haar stevig in een dankbare omarming, en Charlotte kuste hem teder op zijn voorhoofd, terwijl ze probeerde de verboden gevoelens te negeren die ze kreeg doordat zijn jonge lijf ze stevig tegen haar bijna blote borsten gedrukt werd, en van zijn handen op haar blote rug.
Hij keek op, verrast door de kus, en kuste toen haar wang.
“Bedankt, Charlotte. Maar inderdaad, ik hoop dat je deze jurk aan wil houden. Tenzij je het vervelend vindt als ik de hele avond naar je staar, want je ziet er veel te goed uit om niet te staren.”
“Staar zoveel je wil. Het is fijn om door een mooie jonge man zoals jij me te worden bewonderd. Goed, waar had je die corsage?”
Mateo vond hem en wilde hem aan haar geven, maar ze nam hem niet aan.
“Wil jij hem bij me opspelden?”

Mateo aarzelde.
“Ik ben bang dat ik dan per ongeluk de speld in je huid steek. Je kan het beter zelf doen, dan kan je je andere hand onder je jurk houden om je te beschermen.”
“Heb jij dan geen twee handen? Kom, wees een echte heer voor me. Speld hem op.”
Mateo slikte.
“Zeker weten?”
Charlotte knikte.

Mateo stapte voorzichtig dichterbij. Toen liet hij zijn linkerhand onder de strook stof aan haar linkerkant glijden, vlak onder haar schouder. Zijn rechterhand, met de corsage, ging daar ook naar toe.
“Ik denk dat hij lager moet, Mateo.”
Hij zei niks, maar zijn linkerhand gleed een stukje omlaag, tot hij voelde dat de achterkant van zijn vingers zachtjes de bovenkant van Charlotte’s borst raakten. Toen wachtte hij, terwijl hij haar vragend aankeek.
“Nog wat lager. Een centimeter of vijf nog.”
Mateo’s hand gleed nog verder omlaag. Hij probeerde geen contact met haar huid te maken, maar de jurk zat te strak, en hij wou ook niet zo hard trekken dat de knoop los zou schieten. Hij voelde dat de knokkels van zijn vingers zachtjes Charlotte’s borst streelden. En toen, net op het moment dat hij de punt van haar tepel tegen de achterkant van zijn vingers voelde, pakte Charlotte zijn pols om de beweging te stoppen, met als bijeffect dat ze zijn hand harder tegen het zachte maar stevige vlees van haar borst duwde.
“Daar ongeveer, lijkt mij.”

Met zijn rechterhand stak Mateo de speld van de corsage door de stof, en zette hem toen vast. Daar had hij beide handen bij nodig, waardoor hij een paar keer zachtjes met de achterkant van zijn linkervingers over Charlotte’s tepel streelde. Maar toen was hij klaar. Hij haalde zijn hand weg en deed een stap naar achteren om het resultaat te bewonderen.
“Volgens mij staat hij je prima. Het spijt me dat ik je borst aanraakte. Ik probeerde het te voorkomen. Maar …” hij aarzelde voordat hij doorging, “… en misschien moet ik dit niet zeggen, maar eigenlijk voelde het best fijn.”
Charlotte glimlachte.
“Ik weet heel zeker dat ik dit niet moet zeggen, maar ik vond het ook fijn voelen.”
Ze keken elkaar aan, en er volgde een ongemakkelijke stilte, die uiteindelijk door Charlotte werd verbroken.
“Zullen we dan maar gaan eten?”
“Ja, laten we gaan eten.” stemde Mateo gehaast in.

Tijdens het eten bracht Mateo het gesprek op poëzie. Hij had een aantal boeken en gedichten bij zich om met Charlotte te bespreken. Hij sprak er nogal terloops over, maar in het echt was hij bijna de hele week bezig geweest met het zoeken van de precies juiste selectie. Een aantal van de gedichten waren zeer sensueel, sommigen zelfs op het randje van pornografie. Enkele gedichten bezongen de schoonheid van jonge jongens. Maar hij had ook andere gedichten, om het niet te opvallend te maken.
“Ik snapte nooit echt waarom meisjes op jongens vallen,” zei Mateo, “tot ik dit gedacht las. Zoals de dichter jongens beschrijft … ik bedoel, ze maakt me niet homo of zo, maar ze laat me wel begrijpen wat meisjes in ons zien. Alsof ik mezelf zie door de ogen van een meisje. Hoe oud denk je dat ze was, toen ze dit schreef?”
Charlotte wist het niet, ze kende de dichter niet. Maar Google hielp.
“Toen was ze 31.”
“Wauw. Maakt dat haar een … kweenie, een pedo of zo? Ik bedoel, dit gedicht gaat duidelijk over jonge jongens, het staat er haast letterlijk: “al bijna een puber, het haar moet nog komen; zijn staf ongebruikt nog, ik kan enkel dromen”. Dat gaat niet over een man die er jong uitziet, dit gaat over een jongen. Ik zou dit verkeerd moeten vinden. En toch, toch vind ik het gewoon mooi.”
“Het is mooi,” gaf Charlotte toe, “en volgens mij is het geen misdaad om te genieten van de schoonheid van jonge mannen. Kijken doet ze toch geen kwaad?”
“Nee, da’s waar.”
Mateo aarzelde, alsof hij in gedachten was.
“En hoe voel jij dan over jongens, als je dit gedicht leest?”
“Nou, om eerlijk te zijn … je mag dit niemand vertellen, hoor! … Om eerlijk te zijn, ik heb het altijd mooi gevonden hoe jonge mannen, en ook jongens, eruit zien. Ze beschrijft het mooi, maar het heeft mij niet veranderd zoals het jou heeft veranderd. Voor mij is het gewoon een bevestiging van wat ik al wist. Ze is zoals mij, maar dan met betere woorden.”
“Oh. Betekent dat dat jij ook …” Mateo’s stem stierf weg, toen hij zijn gedachten onderbrak. Na een korte, ongemakkelijke stilte pakte hij abrupt een andere boek.
“En deze dan? Ik zal hem je voorlezen.”

Mateo zorgde ervoor dat de volgende paar gedichten weer onschuldig waren. Toen gaf hij haar een print die hij van tevoren had gemaakt.
“Charlotte, zou je deze willen voorlezen?”
Charlotte bekeek het gedicht, liet haar ogen snel over de regels gaan.
“Dit? Lijkt nogal … klef. Helemaal niet jouw stijl.”
“Weet ik. Ik probeer te begrijpen waarom deze me opeens zo aanspreekt. Het is raar, maar ik denk dat ik het beter zal begrijpen als jij het voorleest. En zo niet, dan kan ik in elk geval hier zitten en genieten van jouw stem. Dat is altijd fijn.”
Charlotte glimlachte en schraapte toen haar keel.
“Goed, dan.”

The Beauty Of A Woman, door Audrey Hepburn.

The beauty of a woman. Is not in the clothes she wears,
The figure that she carries, Or the way she combs her hair.

The beauty of a woman must be seen from in her eyes,
Because that is the doorway to her heart, the place where love resides.

The beauty of a woman is not in a facial mole,
But true beauty in a woman is reflected in her soul.

It is the caring that she lovingly gives,
The passion that she shows,
And the beauty of a woman
With passing years only grows”

Charlotte legde het papier weg en keek naar Mateo. Hij staarde intens naar haar.
“Ja. Ja, dit helpt inderdaad. Nu begrijp ik eindelijk waarom ik dit gedicht mooi vindt.”
Charlotte keek, vragend.
“Het gaat over jou, Charlotte.”
“Over mij?”
“Ja. Althans, voor mij. Ik denk dat Audrey Hepburn aan andere leeftijden dacht toen ze dit schreef, maar het gaat erover dat vrouwen mooier worden met de jaren. Jij bent …”
Mateo aarzelde, onzeker of hij verder moest gaan. Charlotte knikte aanmoedigend.
“Jij bent twee keer zo oud als ik, maar jij bent zoveel mooier dan tiener meiden. En dit gedicht legt uit waarom. Het zit hem niet in je mooie huid of in je prachtige tieten … Oh, sorry, borsten.”
“Het is niet erg,” Charlotte glimlachte, terwijl ze haar hand geruststellend op Mateo’s arm legde, “het zijn maar woorden. Woorden zijn niet slecht. En om eerlijk te zijn, vieze woorden klinken zelfs beter in deze context. De context van sexy zijn.”
“Bedankt. Maar goed, het gaat dus niet om je bo … tieten. Of kont. Of om je huid, of zelfs je gezicht. Ja, die zijn allemaal prachtig, en dat maakt het makkelijk om …” hij aarzelde, maar zei het toen toch, “… om van je te houden. Maar je echte schoonheid zit van binnen. Jouw liefhebbende aard. De meiden op school, die zijn oppervlakkig, die hebben geen echte interesse in mij, niet zoals jij. Zij zouden nooit met mij over poëzie praten. Jij wel.”

Charlotte knikte langzaam, om haar begrip te tonen. En toen vroeg ze:
“Oké, maar waarom dan dit gedicht? Er zijn zo veel gedichten over de schoonheid van volwassen vrouwen. Wat maakt deze zo bijzonder voor jou?”
“Aan het eind. Het begin van de laatste strofe. The caring that she lovingly gives, the passion that she shows. Als ik dat hoor, dan moet ik steeds denken aan drie weken geleden. Onder de douche. Je weet wel, toen ik …”
Mateo onderbrak zichzelf, en zijn hoofd kleurde rood bij de herinnering aan zijn ejaculatie in Charlotte’s badkamer. Hij kon zijn zin niet afmaken.
“Jij dacht dat het was omdat we beide bloot waren, en ik had aan jouw billen gezeten, en toen zat jij aan de mijne. En dat is allemaal waar, maar er was meer. Ik voelde … liefde en passie toen we elkaar wasten. Toen ik jouw rug waste. En nog meer toen jij de mijne waste. Ook al raakte je alleen mijn rug en mijn kont aan, het voelde alsof je meer wilde, alsof je mijn … alsof je mijn voorkant waste, en me extra verwende. Ik voelde je passie.”
Het duurde lang voordat Mateo eindelijk de stilte verbrak.
“Had ik het mis? Was het alleen mijn verbeelding?”

Opnieuw bleef het lang stil. Uiteindelijk schudde Charlotte langzaam haar hoofd.
“Nee, Mateo. Je had het niet mis. Misschien moet ik dit niet zeggen, maar jij was eerlijk tegen mij, dus je verdient de waarheid. En de waarheid is dat ik denk dat ik ook van jou hou. Je ziet er erg lekker uit, vind ik, en toch ben je zo attent, en aardig, en intelligent. Ik geniet ervan om met je te praten, over poëzie en over alle andere dingen waar we het over gehad hebben. En die dag … je zag er zo sexy uit, toen je in de tuin werkte. En toen ik je naakt zag … ik weet het niet, ben ik een slecht persoon, dat ik het lijf van een jongen van jouw leeftijd zo prachtig vindt?”
Mateo glimlachte.
“Misschien denken anderen dat, maar ik niet. En ik heb bepaald niet het recht om er iets van te zeggen als iemand kijkt naar iemand van een andere leeftijd. Bovendien, het is eerlijk gezegd best vleiend om prachtig te worden genoemd. Vooral door iemand zo mooi als jij, Charlotte.”
“Dus, toen we aan het douchen waren … word alsjeblieft niet boos, maar ik werd opgewonden. Enkel omdat ik jou zag. En toen waste je mijn rug en mijn kont, en ik werd nog geiler. Zo erg dat ik, toen ik je rug waste, moest vechten tegen de neiging om met mijn armen om je heen te gaan en je aan te raken … daar. Je … penis. Je vindt het toch niet erg?”
Ze voegde de laatste zin haastig toe, alsof Charlotte schrok van haar plotselinge oprechtheid.
“Nee, nee, dat zou ik niet …” Mateo onderbrak zichzelf, en schraapte zijn keel, “… Ik bedoel, nee dat vind ik niet. Ik vind het niet erg. Dat je me dit vertelt.”
Mateo staarde een tijdje in de verte. Toen haalde hij zijn schouders op.
“En omdat jij nu zo eerlijk ben, zal ik ook zeggen wat ik zonet al bijna zei. Ik zou het niet erg hebben gevonden. Als je je armen om me heen had gedaan, en me daar had aangeraakt. Ik kan niet zeggen dat ik nog harder had … geëjaculeerd, als je mijn … penis zou hebben aangeraakt. Omdat ik dat al deed. Ejaculeren. Tjesus, sorry, ik ben er niet aan gewend om deze woorden te gebruiken, normaal gebruik ik andere woorden.”
“Bedoel je dat je wou zeggen dat je zelfs nog harder had gespoten als ik je stijve pik had aangeraakt, Mateo? Nogmaals, ik maak me niet druk over woorden. En in dit soort gesprek geef ik zelfs de voorkeur aan deze woorden. Penis en ejaculeren, dan klinkt het alsof we biologie studeren.”
“Bedankt. Ja, ik zou kneiterhard zijn klaargekomen als je mijn pik had aangeraakt. En ik … misschien hoopte ik stiekem zelfs wel dat je dat zou doen, ook al weet ik dat het niet hoort. Als je dat had gedaan … geen idee wat er dan gebeurd zou zijn.”
“Dan is het denk ik maar beter dat ik het niet heb gedaan. Toch?”
“Ja. Denk het. Alleen … Nee, nee, je hebt gelijk, het is beter zo.”

Met een beschaamd gezicht focuste Mateo zich op zijn bijna lege dessertbord. Charlotte bekeek hem aandachtig, terwijl ze zijn laatste woorden overdacht in haar hoofd.
Uiteindelijk bracht ze zichzelf ertoe om de vraag uit te spreken die Mateo, heel bewust, in de lucht had laten hangen door wat een simpele verspreking leek.
“Ik hoor twijfel, Mateo. Alsof je niet zeker weet dat het zo beter is?”
“Ja, nou, kweenie. Ik bedoel, het mag niet, toch? En toch, ik heb er sinds die tijd de hele tijd over gefantaseerd. Erover gedroomd. Geprobeerd me voor te stellen hoe het zou hebben gevoeld. En dan, in mijn dromen, zouden we … oh, laat maar. Ik kan het er beter niet over hebben. Ik ben te jong. Jij wil dat toch nooit met met mij doen.”
Hij keek verslagen, en Charlotte kreeg direct meelij.
“Denk dat niet, Mateo. Denk dat alsjeblieft niet. Wat je zegt, het mag niet. En het zou slecht voor je zijn. Dat zijn de enige redenen dat ik me inhield. Ik wilde het. Ik wilde je zo graag aanraken. Je laten klaarkomen. Ik wilde het genot in je ogen zien als … als ik …”
Charlotte onderbrak zichzelf.
“Sorry, ik liet mezelf meeslepen. Maar, dus, denk vooral niet dat ik je te jong vind. Ik ben gewoon … nou ja, vooral bang iets te doen waar jij later spijt van krijgt.”

Mateo’s gezicht klaarde op bij het horen van die woorden.
“Dat is je voornaamste zorg? Niet de wet? Wauw, dan geef je echt om me!”
En toen gaf hij Charlotte een stevige knuffel, en kuste haar wang.
“Maar je hoeft je niet druk te maken over mij. Weet je nog wat ik in de tuin vertelde? Ik ben al met meisjes geweest, ik weet al was seks is. Ik denk niet dat ik zomaar opeens een raar complex krijg als ik seks heb met een ouder iemand. Althans niet als het iemand is die zo mooi en zo sexy en zo lief en zo aardig is als jij …”

Mateo ging weer zitten, en reikte Charlotte haar glas aan. De fles was al half leeg. Hij had ervoor gezorgd haar genoeg wijn te geven om haar oordeelsvermogen een beetje te verwarren, maar niet genoeg om haar dronken te krijgen. Haar stem klonk nog normaal, maar ze was zeker wat losser dan anders.
Hij zei niks. Hij gaf Charlotte de tijd om zijn laatste woorden te verwerken. Tijd om zelf te komen op wat nu de enige mogelijke conclusie was.

Langzaam, erg langzaam, begon Charlotte te spreken. Zorgvuldig woog ze elk woord af, maar ze kwam wel op de conclusie waar Mateo haar al de hele tijd naartoe had gestuurd.
“Dus, wat je zegt is dat je het niet erg had gevonden als ik meer had gedaan? Toen, onder de douche?”
Mateo schudde van nee.
“En dat je er ook later geen spijt van zou hebben gekregen?”
Mateo schudde opnieuw zijn hoofd.
“En … denk je … denk je er nog steeds zo over?”
Mateo glimlachte en knikte.
“Ik denk er nog steeds zo over. Ik droom er nog over hoe het zou zijn als je mijn … mijn pik zou aanraken. En hoe het zou zijn om jouw tieten te voelen. En meer.”
“Echt?”
“Ja, echt.”

“Dus …”
Charlotte wachtte, aarzelde om de woorden uit te spreken die haar op een pad zouden brengen waar ze niet meer van terug zou kunnen komen.
“Dus, als ik het je nu zou vragen. Zou je dan …”
“Als je het vraagt?”
Mateo wachtte, deed alsof de vraag hem overviel en hij moest nadenken, maar ging toen verder:
“Ik zou direct ja zeggen, Charlotte. Maar … het moet wel geheim blijven, Charlotte! Je mag het niemand vertellen. Als je het vraagt. Vraag je het? Of was het maar hypothetisch?”
Die laatste woorden klonken teleurgesteld.
Charlotte glimlachte bemoedigend.
“Ik vertel het niemand, Mateo. Geloof mij!”
Ik heb veel meer te verliezen dan jij, dacht ze bij zichzelf, dus je kan er je gat onder verwedden dat ik het nooit vertel.
“En, … ja, …,” ze zuchtte, terwijl ze zichzelf ertoe bracht om de woorden uit te spreken, “… ja, Mateo, ik vraag het. Mateo, lieve Mateo, wil je alsjeblieft mee naar boven, naar mijn slaapkamer, om verder te gaan waar we drie weken geleden zijn gestopt?”
Mateo’s ogen straalden.
“Ja, Charlotte. Dat wil ik heel graag.”

Mateo floot bewonderd toen hij achter Charlotte aan de trap opliep. Ze keek streng omlaag.
“Zeg, je probeert toch niet onder mijn jurk te kijken?”
“Oh, zeker wel! Door de string die je draagt zien je billen er zelfs nog beter uit dan toen ik ze helemaal bloot zag. Je moet wel gek zijn om te denken dat ik deze kans om te kijken zou laten lopen!”
Charlotte grinnikte.
“Goed zo. En zo dadelijk krijg je nog veel meer te zien.”
Ze liep door de gang naar de slaapkamer, met Mateo achter haar aan, in blijde afwachting van wat er ging komen.

Charlotte opende de deur van haar slaapkamer. In het midden stond een groot bed, met daarboven een grote spiegel aan het plafond. Overal waren lichtbronnen. Charlotte drukte wat knopjes, om een zacht, romantisch achtergrondlicht in te stellen.
Toen ze zag dat Mateo zijn vlinderdas losmaakte, en toen zijn overhemd los wilde knopen, legde ze vlug haar hand op zijn arm, met een gebiedend gebaar.
“Alsjeblieft. Niet doen. Mag ik je uitkleden?”
Ze ging op bed zitten, en Mateo stond voor haar. Langzaam, verleidelijk, opende ze de knoopjes van zijn overhemd, één voor één. Na elk knoopje wachtte ze even, zodat de zijden van het overhemd de tijd hadden om opzij te glijden en een stukje meer van Mateo’s gespierde maar nog haarloze borst te tonen. Dan gleden haar vingers omlaag langs de zoom, lichtjes over Mateo’s zachte huid, tot ze de volgende knoop vonden.
Eindelijk was de laatste knoop los. Ze trok het overhemd uit Mateo’s broek, opende het toen wijd, en liet het over de schouders van de jongen glijden. Ze liet los, en het overhemd viel, tot het als een staart achter hem hing, aan de broek waar het van achteren nog was ingestopt. Maar daar had Charlotte geen oog voor. Ze kon alleen maar naar Mateo’s borst kijken. De vrijwel haarloze huid, teken van hoe jong hij nog was, maar de spieren toonden al de volwassene die hij zou worden.
Ze sloot haar armen om Mateo en streelde zijn rug. Ze trok zijn bovenlijf naar zich toe, stevig tegen haar eigen lichaam. Enkel de dunne stof van haar jurk scheidde zijn huid nog van de hare. Ze voelde zijn warmte, zijn zachtheid. Ze voelde zijn adem in haar gezicht, en toen draaide ze haar hoofd naar hem toe. Mond ontmoette mond, en hun lippen ontmoetten elkaar in de universele taal van lust.

Hun zoen duurde en duurde. Eerst hadden ze beide nog hun lippen op elkaar. Langzaam, beetje bij beetje, alsof ze bang was haar jonge minnaar te laten schrikken, liet Charlotte haar lippen van elkaar wijken. Ze voelde dat Mateo al haar bewegingen volgde, en voor de eerste keer voelde ze zijn adem direct haar mond instromen.
Haar handen begonnen een rusteloze reis, waarbij ze elke centimeter van Mateo’s rug bereikten en streelden. En ze voelde dat zijn handen hetzelfde deden. Ze was nu nog blijer met de jurk die ze had gekozen. Dankzij haar blote rug streelden zijn vingers direct over haar huid, en het was alsof stroomstootjes vanuit zijn zachte en tedere vingers door haar lijf schoten.
Ze voelde dat zij het initiatief zou moeten nemen, en dus stak ze langzaam haar tong uit, vroeg ze zonder woorden om toegang tot de mond van haar verboden minnaar. Hij stond het toe. Ze had verwacht dat dit nieuw voor hem zou zijn, maar ze merkte al snel dat dat niet zo was. Zodra haar tong in de mond van de jongen kwam, ontmoette zijn tong de hare, danste eromheen. En toen zoog hij hard op het puntje van haar tong, waarna hij langzaam, liefdevol, maar vastbesloten haar tong terug duwde in haar eigen opening, gevolgd door de zijne, zodat ze hun spel konden voortzetten in háár mond.
Seconden werden minuten, die uren leken te duren. Charlotte en Mateo hadden alle tijd van de wereld. Er was geen haast. Ze konden zoenen zo lang ze maar wilden, ze hoefden niet te haasten. Wat ze verder ook nog wilden doen, dat kon wachten.
Maar uiteindelijk verbrak Charlotte toch hun zoen. In haar hoofd zag ze, opnieuw, wat ze drie weken eerder had gezien, en niet meer kon vergeten. Ze herinnerde zich hoe Mateo’s pik had geschokt, hoe straal na straal van zijn sperma naar buiten was gespoten en de muur van de badkamer had besproeid. Ze wilde hem weer zien. Hem vasthouden. Hem proeven. Hem laten klaarkomen, laten schreeuwen van genot. Ze wilde dat hij haar al zijn sperma zou geven.

Ze verbrak de zoen. Mateo zuchtte tevreden. En toen vonden Charlotte’s handen de knoop van zijn broek, en daarna de rits. Ze had zich voorgenomen om langzaam te blijven gaan. Maar door haar ongeduld ging ze sneller dan gepland. De knoop ging open, de rits ging omlaag, en voordat ze het in de gaten had was Charlotte al bezig Mateo’s broek omlaag te duwen, over zijn heupen, en toen tot op de vloer. Mateo tilde gehoorzaam eerst zijn ene voet op, en toen de andere.
Charlotte’s blik ging weer omhoog. Langs zijn sexy kuiten, waar duidelijk al wat haar begon te groeien. Voorbij zijn knieën, naar zijn sterke dijbenen. En toen, eindelijk, stond Charlotte zichzelf toe om te kijken naar datgene waar ze zo enorm naar verlangde.
Mateo’s zwarte onderbroek omsloot zijn vorm als een tweede huid. Charlotte likte haar lippen toen haar ogen de vorm van zijn al stijve lid ontwaarden, strak omsloten door de rekkende stof. De stof omsloot de vorm van zijn mannelijkheid zo strak dat Charlotte direct de vorm, en de omvang, van hun vorige ontmoeting herkende.
Charlotte’s warme handen vonden Mateo’s zijden. Ze liet ze daar een kort momentje rusten, maar bewoog ze toen omlaag, op zoek naar de zoom van zijn onderbroek. Ze keek op, naar Mateo’s gezicht, als om zijn toestemming te vragen. Mateo knikte enkel, terwijl hij naar haar gezicht keek, genietend van de blije blik waarmee ze haar jonge minnaar bewonderde.

Charlotte moest zichzelf er aan herinneren dat ze geen haast hadden. Ze was zo geil dat ze dat laatste stukje stof wel af kon scheuren, maar ze dwong zichzelf om zich in te houden. Rustig aan. Geduld. Soms is de beloning die je uitstelt zelfs nog beter.
En dus duwde ze de onderbroek omlaag, langzaam, centimeter na kwellende centimeter. En met elke centimeter die ze méér zag, werd Charlotte nerveuzer. Gemengde gevoelens raasden door haar hoofd. Nog even, dan zou ze die onderbroek voorbij de laatste weerstand duwen, en Mateo’s jonge pik zou vrij zijn. Ze had hem eerder gezien, en hard gevochten om de verleiding te weerstaan. Ze wist dat ze nu geen weerstand meer zou kunnen bieden. En ook al had Mateo duidelijk aangegeven dat hij dit ook wilde, ze was zich er toch pijnlijk van bewust dat hij nog maar een jongen was. Precies de leeftijd die in al haar dromen voorkwam. Maar ook de leeftijd waarvan ze wist dat hij nog te jong was. Charlotte wilde het zeker weten. Echt zeker.
Ze keek nog één keer. Mateo’s eerste, nog maar net ontluikende schaamhaartjes waren al zichtbaar. Als ze zelfs maar een millimeter verder duwde, dan zou ze het begin van zijn stijve pik al kunnen zien. Ze dwong zichzelf om haar handen stil te houden, dwong zichzelf om weer omhoog te kijken, in Mateo’s ogen. Ze waren diep en donker en prachtig, en ze toonden volledig en totaal vertrouwen.
“Mateo, weet je dit echt zeker? Ik zal eerlijk zijn, ik ben nu ongelooflijk geil. Ik verlang al zo lang naar je. Tot nu toe heb ik me kunnen inhouden. Maar … ik kan nu nog stoppen. Ik denk dat ik nu nog kan stoppen. Maar ik weet, zodra ik deze verder omlaag duw en die heerlijke pik van je zie, dan kan ik me niet meer inhouden. Dus, als je toch twijfelt, zeg het nu, dan stop ik.”

Mateo zei niks, maar boog zich voorover. Hij omhelsde Charlotte nog eens, kuste haar intens. Ze voelde zijn handen omhoog dwalen, langs haar rug, helemaal tot haar nek, waar ze de knoop vonden waarmee haar jurk vast zat.
En toen verbrak Mateo de zoen, maar liet zijn handen losjes in haar nek liggen.
“Charlotte, ik verlang ook naar jou. Ik kan me ook niet meer inhouden zodra ik nog meer van je zie dan ik al heb gezien. Ik droom nog altijd van jouw heerlijke borsten. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik ze drie weken geleden heb mogen zien, en ik wilde ze zo graag aanraken. Ze kussen. En dan …”
Zijn stem stierf weg, maar toen herpakte hij zich.
“Dus, voor mij geldt hetzelfde. Als je iets meer uitdoet, als ik zelfs maar je borsten zie, dan denk ik niet dat ik me nog kan inhouden.”
Charlotte voelde beweging van Mateo’s vingers in haar nek.
“Ik heb de knoop losgemaakt, Charlotte,” fluisterde hij schor, “en over een paar seconden haal ik mijn handen weg en laat ik de bandjes los. We weten allebei wat er dan gebeurt. Jij hebt de keus. Je kan de bandjes pakken en weer vastknopen. Of je kan je handen laten waar ze nu zijn, op mijn heupen. Als je de bandjes pakt, dan kleed ik me aan, bedank ik je voor het heerlijke eten, kus ik je vaarwel, en dan ga ik. Geen spijt, nog altijd een heerlijke herinnering. Maar als je je handen op mijn heupen houdt, als je toestaat dat je jurk valt, dan verwacht ik dat je ze lager beweegt, om mijn onderbroek verder omlaag te doen. Dan zijn we beide bloot. En dan gebeurt wat er gebeurt, bewust, gewild. En, opnieuw, zonder spijt. Nu niet, nooit niet.”
Hij wachtte, en ging toen verder:
“Jouw keuze, Charlotte. Vijf … vier … drie … twee … één … nu.”

Mateo liet de bandjes van de jurk los, en hij viel omlaag. Geen beha, zoals hij al dacht. Mateo kreeg ogen als schoteltjes bij het zien van Charlotte’s stevige borsten. Hij had ze eerder gezien. En toch was het deze keer anders. Deze keer werden ze met een ander doel getoond.
De jurk lag in een hoopje op de vloer. Charlotte was naakt, behalve de kleine rode string die haar meest intieme zone bedekte. Mateo likte zijn lippen af, genietend van de schoonheid vóór hem.

Er was geen weg terug meer. Ze had haar beslissing genomen toen ze toeliet dat Mateo haar jurk liet vallen, toen ze hem niet had gestopt. Ze wist wat dat betekende.
Charlotte mompelde: “Alea iacta est”.
En toen duwde ze in één snelle beweging Mateo’s onderbroek over zijn heupen omlaag, helemaal tot de grond.
Haar ogen volgden haar handen niet. Haar ogen waren vastgelijmd aan de jonge roede, die vrij sprong uit zijn omklemming, tegen Mateo’s buik klapte, toen wat terugviel, tot hij stilstond, recht en trots, omhoog te wijzen in een bijna perfecte hoek van 60 graden. Haar ogen namen gretig alle elf centimeter van zijn verboden fruit in zich op. Zijn erectie was zo hard, dat het puntje van zijn eikel tussen zijn voorhuid stak, en ze glimlachte toen ze zag hoe bij het puntje een druppel heldere vloeistof ontstond.

“God, je bent zo mooi, Mateo,” hijgde Charlotte, “ik wil je voelen!”
Ze wachtte niet op toestemming. Haar rechterhand omsloot de basis van Mateo’s jongenspik, en toen trok ze hem terug, waardoor de voorhuid over de gevoelige paarse eikel schoof en die aan haar hongerige ogen toonde.
Charlotte zag de blik van pure lust in Mateo’s ogen, en ze bewoog snel haar hand weer naar boven, en weer omlaag. Ze bleef zijn hete, harde stijve pompen, terwijl haar linkerhand eerst naar zijn linkerbil wandelde, hem daar streelde, en daarna zijn andere stevige bil. Ze bracht haar hoofd omlaag, sloot haar lippen rond de tepel op zijn borst, en zoog op het kleine puntje.
Mateo kreunde tevreden. Zijn hoofd viel achterover, zijn mond ging open in een geluidloze schreeuw van genot. Zijn handen grepen Charlotte’s haren, en hij duwde haar hoofd hard tegen zijn borst. Een paar minuten lang was er niks anders te horen dan het geluid van zijn gehijg, haar gekwijl, en het ritmische slosj slosj van zijn voorhuid die over zijn natte eikel gleed.

Mateo voelde dat hij klaar ging komen.
“Ik ben er bijna, Charlotte. Ga door. Niet stoppen!” hijgde hij.
Maar Charlotte deed dat wel. Ze liet zijn pik los, en haalde haar hoofd van zijn borst af, waar Mateo’s rechter tepel nu duidelijk overeind stond.
“Nog niet. Niet zo. Ik wil je proeven.” spinde ze, en liet zich op haar knieën zakken.
Met haar hoofd slechts een paar centimeter boven Mateo’s trotse lid, ademde ze diep in. Een rijke geur. Mateo’s zweet, uiteraard, maar ook nog een vleug van zijn body lotion, en zijn eigen natuurlijke muskus geur. Allemaal gemend met de zoete geur van zijn voorvocht.
Charlotte trok de voorhuid naar achteren, zodat ze het paarse kopje kon zien, glanzend van het voorvocht. Ze stak haar tong uit, tot ze zijn vlees raakte, tot ze voor het eerst de smaak van zijn natuurlijke glijmiddel proefde. Verdoofd door de geur, de smaak, en de spanning van het taboe dat ze brak, sperde Charlotte haar mond open en daalde over hem neer, slokte zijn stijve geheel naar binnen.
Mateo’s handen klauwden diep in de lakens, terwijl hij vocht om de controle te behouden. Hij wilde dit laten duren. Hij wilde volledig genieten van hoe Charlotte hem pijpte. Maar het was moeilijk. Ze was duidelijk een ervaren pijpster. Ze bewoog haar tong rond het puntje van zijn pik, zoog dan hard terwijl ze hem dieper nam. En toen schakelde ze over naar een snelle op en neer beweging, terwijl ze haar lippen strak om hem gesloten hield. Of ze haalde diep adem, en liet dan haar hoofd helemaal zakken, tot Mateo voelde dat het puntje van zijn pik haar strot raakte, en haar lippen tot de basis van zijn pik kwamen. Dan bleef ze daar een paar seconden, en wist zelfs haar tong uit te steken en over zijn balzak te likken.

Al snel, veel te snel, bereikte hij het hoogtepunt van zijn genot. Mateo’s ogen rolden in zijn hoofd. Zijn mond viel open, en zijn stem kraakte, terwijl hij zijn orgasme aankondigde. En toen voelde Charlotte zijn pik zwellen in haar mond. Ze voelde een krachtige straal van zijn jonge orgasme tegen haar keel spatten en haar mond vullen. Ze wist dat er meer zou komen, dus ze slikte snel, net op tijd om de tweede straal op te vangen, die zelfs nog meer leek. En er volgden meer en meer stralen. De kracht en de hoeveelheid nam af, en uiteindelijk stopte Mateo’s orgasme. Charlotte liet zijn pik los, liet zijn laatste restje zaad nog even in haar mond rondgaan, genietend van de bitterzure smaak, van de slijmerige structuur, en van de erotische warmte van de gift van haar jonge minnaar.
Ze slikte het door, leunde toen voorover, nam Mateo’s nog harde pik weer in haar mond, en ze likte en zoog tot alle sporen van sperma en voorvocht weg waren, tot enkel haar speeksel nog op zijn pik zat.
“Nog steeds stijf?” glimlachte Charlotte, “betekent dat dat je al klaar bent voor de volgende ronde?”
“Meer dan klaar,” antwoordde Mateo, “maar het is nu eerst jouw beurt. Je hebt me nu al twee keer klaar laten komen. Hoogste tijd dat ik iets voor jou doe.”

Charlotte kwam weer overeind, en nu was het Mateo’s beurt om op zijn knieën te gaan zitten. Met zijn gezicht op slechts centimeters van Charlotte’s doorweekte string, sloot hij zijn ogen, snoof diep in, om de geur van Charlotte’s opwinding te kunnen ruiken, en leunde toen voorover en kuste de natte stof.
“Tijd dat we deze wegdoen,” zei hij, terwijl hij de zoom van het kleine kledingstukje pakte en het voorzichtig omlaag trok. Hij nam de tijd, trok haar slip langzaam omlaag, tot ze één voor één haar voeten optilde en hij haar van haar laatste kledingstuk kon verlossen. Pas daarna keek hij omhoog, om recht naar Charlotte’s glad geschoren kruis te kijken.
Vijf lange seconden zat hij daar, en staarde. Vijf lange seconden voelde Charlotte dat ze huiverde van de spanning. Wat dacht hij? Wat zou hij zeggen?
Uiteindelijk verbrak hij de stilte.
“Om mijn god, Charlotte. Je bent zo mooi. Heb je enig idee hoe mooi je bent?”
Charlotte glimlachte. Ze had wel vaker complimenten gekregen. Zowel voor als na het uitkleden. Maar uit de mond van deze jongen, zo jong, zo onschuldig, zo onervaren en puur, klonk het veel overtuigender dan ooit, en ze wist niet wat ze moest antwoorden.
En daarna kon ze zelfs helemaal niks meer zeggen, toen Mateo opeens naar voren dook. Zijn hoofd kwam tegen haar schaambeen, zijn tong raakte haar spleet, en ze voelde schokjes door haar lijf trekken toen hij het zoete nectar dat zij produceerde oplikte.

“Ga maar liggen, schat. Op je rug. Ontspan, en geniet. Ik wil je laten klaarkomen, zoals jij dat voor mij hebt gedaan. Open je benen maar voor me.”
Zijn gefluisterde woorden lieten haar huiveren van spanning. Haar brein stond op automatische piloot. Hij zei dat ze moest gaan liggen, dus dat deed ze. Hij zei haar benen te openen, en ze gehoorzaamde. En toen bracht Mateo zijn mond weer naar haar toe, en ze voelde hoe zijn tong langs de hele lengte van haar gleuf gleed. Ze voelde een hand op weg naar haar borsten. Ze voelde twee vingers teder in haar gevoelige tepel knijpen, terwijl tegelijk zijn tong haar natte ingang verkende. En toen vond een tweede hand haar andere borst, en Mateo masseerde en kneep en streelde haar borsten, terwijl hij tegelijk haar spleet likte, zijn tong naar binnen duwde, er weer uit trok, en hem rond haar gevoelige clitje draaide, en dan weer terug naar haar opening.
Ze sloot haar ogen, want ze hoefde niet te kijken om de schoonheid van Mateo’s sterke, jonge lichaam te zien, terwijl hij haar wild van genot maakte. Ze sloot haar ogen en focuste op het genot. Al snel voelde ze het bekende gevoel van haar orgasme, maar sterker. Sterker dan wanneer ze het zelf deed. Sterker dan ze zich herinnerde van haar volwassen minnaars. Sterker, deels omdat hij er zo goed uitzag, deels omdat de situatie zo taboe was, en ook deels omdat hij ontzettend goed bleek te kunnen beffen.

Ze wilde vragen waar hij had geleerd om een vrouw zo te verwennen, maar toen spoelde haar orgasme hard over haar heen, en ze kon niets meer doen dan hijgen en kreunen. Golf na golf schokte door haar lijf, terwijl ze huiverde van genot, haar rug krom trok, de spieren in haar kut samen trokken, om al haar vloeistoffen uit haar kleine grotje te persen.
Ze voelde de gevoelens afnemen, en verwachtte dat Mateo zou vertragen of stippen, Maar dat gebeurde niet. Ze voelde dat één hand haar borst verliet en haar drijfnatte kut vond, en ze hijgde verrast toen Mateo twee vingers diep in haar goed gesmeerde gaatje stak. Zijn andere hand had het nu extra druk, steeds van de ene borst naar de andere, en weer terug. Zijn mond bleef nu alleen bij haar clitoris, zoog hem naar binnen, drukte zijn lippen er op, speelde ermee met zijn tong, of likte hem zachtjes. Zijn vingers bewogen in en uit haar kut, eerst nog voorzichtig en langzaam, maar Mateo merkte al snel wat ze wilde, en voerde het tempo op, ramde zijn twee vingers keer op keer in en uit haar kut.
Haar eerste orgasme was als de golven van de zee geweest, die steeds opnieuw over haar heen rolden. Haar volgende orgasme was meer als een tsunami, het overspoelde haar hard en onverwacht, een totale verrassing, maar in tegenstelling tot een echte tsunami was deze verrassing heerlijk.
Mateo ging maar door, en Charlotte snakte naar adem terwijl het ene orgasme het andere opvolgde, in een niet aflatende stroom.

Charlotte opende verrast haar ogen.
“Wat is er gebeurd?” vroeg ze, toen ze zag dat Mateo naar haar stond, met een tevreden blik.
Hij gaf geen antwoord. Dat was niet nodig.
Charlotte had wel eens gehoord over vrouwen die flauwvielen door een enorm sterk orgasme. Ze had nooit geloofd dat zoiets echt kon. Nu wist ze van wel.
“Dat was gewoon geweldig, Mateo. Waar heb je dat geleerd?”
“Euhhh, nou ja, ik zei toch dat ik wat gedaan heb met meisjes van mijn leeftijd. Zij waren lang niet zo sexy als jij, hoor. Maar daardoor heb ik wel ervaring. Oh, en ik heb een zes jaar oudere zus met wie ik over alles praat. Zij heeft me dingen verteld die ik dan op die meisjes kon proberen.”
Mateo grinnikte bitter.
“De meesten gaven me niet eens de tijd om het af te maken. Ze wilden me enkel pijpen en dan geneukt worden. Zo raar. Je leest altijd over kerels die alleen maar aan hun eigen plezier denken en hun partner niet laten klaarkomen. En daar was ik, bezig hun te laten klaarkomen, en zij wilden alleen maar dat ik mijn pik in ze stak, zodat ze me in hun prijzenkast konden hangen.”
Charlotte keek naar hem. Met zijn enigszins Italiaanse trekken, gebruinde huid, afgetekende spieren, en vriendelijke gezicht, kon ze zich voorstellen dat middelbare school meiden zouden opscheppen dat ze hem ‘gehad’ hadden.
“Maar met jou was het anders,” ging Mateo verder, “beter. Ik denk omdat ik je zo leuk vind. Ik wil gewoon graag dat jij blij bent. Toen jij klaarkwam … ik kwam bijna zelf, weet je, enkel omdat ik wist, zag, voelde, hoe jij genoot.”
“Bijna?” vroeg Charlotte.
Ze keek omlaag. Hij was inderdaad nog altijd keihard, zijn eikel zat ónder het voorvocht.
“Alsjeblieft, Mateo. Doe het, alsjeblieft. Doe het nu. Ik wil je. Ik wil je in me. Neuk me, alsjeblieft.”
“Je neuken? Nee, Charlotte. Dat doe ik niet. Maar als jij dat wil, als je het vraagt, dan wil ik wel de liefde met je bedrijven.”
“Ja! Ja! Ja, alsjeblieft, ja, Mateo. Ik heb dit nodig. Ik wil je. Ik wil je diep in me. Alsjeblieft, bedrijf de liefde met me.”

Mateo glimlachte. Hij had Charlotte precies waar hij haar wilde. Hij wist dat de camera’s alles vastlegden. Niet alleen beeld, maar ook geluid. Annabel had nu beelden van Charlotte die hem in haar slaapkamer uitnodigt. Van Charlotte die vraagt of ze Mateo mag uitkleden. Van Charlotte die toelaat dat Mateo haar uitkleedt, en dan zijn onderbroek omlaag trekt, hem aftrekt, hem pijpt. En nu, nu was er ook nog beeld waarin Charlotte letterlijk smeekt aan Mateo om haar te neuken.
En neuken, dat zou hij zeker. Ze was misschien niet echt zijn type, maar ze was wel heet. En strak, zoals hij al had gemerkt toen hij haar vingerde. Maar bovenal gretig. Gretige vrouwen waren altijd lekker in bed.
En dus zou hij haar neuken, lang en hard. Hij zou haar zo veel genot geven als hij kon, omdat dat ook aan zijn genot bijdroeg. Dat was het enige waar hij niet over had gelogen. De opstapeling van dat extra genot zou zijn eigen orgasme extra sterk maken. Hij glimlachte nog breder bij de gedachte aan hoe hard hij zou komen, hoe hij zijn zaad met sterke stralen diep in deze goedgelovige vrouw zou pompen.

Mateo glimlachte, en zocht toen de beste positie. Zonder iets te zeggen zette hij zijn mooie jonge pik pal voor Charlotte’s druipende ingang. En toen boog hij zich voorover, omarmde haar. Hij drukte zijn borst stevig tegen haar zachte borsten, sloot zijn lippen om de hare, en duwde toen zijn heupen naar voren, zodat hij zijn kloppende werktuig diep in Charlotte’s uitnodigende geslacht parkeerde.
Charlotte liet de jongen de leiding nemen. Ze bleef liggen en genoot van het heerlijke gevoel van de penetratie van deze geweldige pik. Een dertienjarige pik, herinnerde ze zich. Die verboden daad waar ze al zo lang over droomde, dat gebeurde nu. Eindelijk gebeurde het. En het was net zo lekker als ze het altijd had gedroomd. Nee, lekkerder. Veel lekkerder.
Mateo genoot van elk moment. Charlotte’s kut was zo geil, zo nat. Ondanks haar leeftijd was ze nog altijd heerlijk strak, en ze wist duidelijk hoe ze haar spieren moest gebruiken. Of ze deed het onbewust. Hoe dan ook, hij zou er niet over klagen.

Terwijl hij opnieuw de binnenkant van Charlotte’s mond verkende met zijn tong, versnelde hij het tempo van zijn heupen. Er in en er uit, in en uit, steeds sneller en sneller. Flats, flats, flats was het geluid van hun lichamen, elke keer als hij haar snel en hard binnendrong, helemaal totdat bekken tegen schaambeen kwam. Hij voelde haar kermen in zijn mond, proefde haar adem die steeds sneller en sneller ging, toen haar volgende orgasme naderde. Haar benen vlogen omhoog, sloten zich om hem heen. Haar voeten duwden tegen zijn billen, dwongen hem nog dieper naar binnen, hielden hem daar, terwijl haar rug krom trok, haar vaginale spieren zich aanspanden en samentrokken, om zijn pik de geilst mogelijke massage te geven, en ze produceerde een langgerekt kermend geluid.
Mateo moest worstelen om zich in te houden, maar het lukte. Het was te snel. Hij wilde dit langer laten duren. En dus wachtte hij tot Charlotte weer een beetje was bijgekomen van haar orgasme, en begon toen pas weer te bewegen. Trok hem er bijna helemaal uit, en duwde hem toen weer naar binnen. Er weer uit, en hard weer naar binnen.

Charlotte hield haar benen om hem heen, waardoor Mateo de ruimte had voor zijn volgende plan. Hij ging met een hand naar haar billen en doopte zijn vinger in de kutsappen, die in ruime hoeveelheid uit het nauwe tunneltje stroomden dat hij neukte. Toen zijn vinger goed nat en glad was, duwde hij hem tegen haar poepgat, en duwde hem toen zonder waarschuwing diep naar binnen.
Door het dunne huidje heen voelde zijn vinger de beweging van zijn eigen pik. En zijn pik voelde hoe haar warme en uitnodigende tunnel zelfs nog strakker werd, omdat zijn vinger er vanaf de andere kant tegenaan duwde.
Charlotte snakte naar adem toen ze de plotselinge binnendringer voelde, maar ze genoot er duidelijk van. Mateo greep met zijn andere hand ruw haar borst vast, en beet in haar nek, terwijl hij zijn pik zo hard hij maar kon in haar ramde, en tegelijk met zijn vinger in haar anus draaide.
En ze kwam opnieuw klaar. Deze keer was er geen zacht geluid. Deze keer was er een keiharde schreeuw.
“Oh, ja! Mateo! Maa … tee … oooohhhh!!!!!”

Hij wist dat hij nu ook zelf dichtbij was. Hij wist dat hij het niet lang meer zou kunnen tegenhouden. En dus vertraagde hij deze keer niet eens tijdens Charlotte’s orgasme. Hij bleef gaan, en hij voelde hoe haar orgasme iets afzwakte en toen weer toenam, omdat de volgende begon nog voordat de vorige helemaal voorbij was.
En toen voelde hij zijn ballen samentrekken. Voelde de warme vloeistof door zijn neukstaaf schieten, toen een krachtige straal sperma uit zijn pik schoot en zijn weg vond, diep in Charlotte’s baarmoeder. En toen volgde nog een straal, en nog één, en nog zes meer. De laatsten waren geen stralen meer, dat waren meer druppeltjes, maar Mateo vond het net zo lekker voelen.
Hij grijnsde, terwijl zijn pik zacht werd in de kut van deze vrouw, en toen langzaam maar zeker naar buiten viel, gehoorzamend aan de zwaartekracht. Een grote stroom sperma liep er achteraan.
Hij had het gedaan. Hij had haar de zijne gemaakt, had haar gebruikt op elke manier die hij maar wilde, en zij was degene die hem er om had gesmeekt.

Charlotte gaf haar jonge minnaar een lange zoen.
“Bedankt, Mateo. Dat was geweldig. Ik had geen idee dat het zo lekker zou zijn!”
“Nee, lieve Charlotte. Ik moet jou bedanken. Door jou was dit fantastisch.”
“Oh, ik wou dat je kon blijven. Gewoon samen slapen vannacht, en dan zien we morgen wel wat er gebeurt.”
“Ik zou het graag willen, maar wat als iemand het ontdekt? Ik wil niet dat jou iets vervelends overkomt.”
“Kan je in elk geval nog een tijdje blijven en knuffelen?”
“Zou ik graag willen, maar het is al laat. Mijn ouders worden ongerust als ik niet snel thuis kom. Sorry, lieve Charlotte, maar ik moet echt gaan.”

Mateo wierp Annabel een triomfantelijke blik toe toen hij in de limo stapte.
“Zie je? Ik zei je toch dat mijn manier beter was!”
Hij wachtte haar antwoord niet eens af. Hij wist al dat hij gewonnen had.
“Maar wat veel belangrijker is, heb jij lekker gemasturbeerd bij het kijken naar mij en Charlotte? Heb je jezelf uitgeput? Of heb je nog energie over voor wat echte pret? Jij bent veel sexyer dan Charlotte, en ik heb nog wel zin in wat echt goede seks met iemand die ik echt leuk vind voordat we thuis zijn.”
Annabel glimlachte, terwijl ze haar blouse losknoopte en met haar andere hand de bobbel in Mateo’s broek streelde.
“Het is 50 minuten rijden naar je huis. Denk je dat dat genoeg tijd is? Of zal ik de chauffeur vragen een extra omweg te rijden?”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 10

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: P.D. Vile

Hoi! Ik ben P.D. Vile. Dat is natuurlijk niet mijn echte naam; die hou ik liever geheim. Ik schrijf al sinds 2019 pedo-erotische verhalen. Meestal in het Engels (voor andere sites), soms ook in het Nederlands voor hier - als vertaling of als origineel NL verhaal. Mijn verhalen zijn fantasie. Fantasie over seks met kinderen doet niemand kwaad. Gebruik alsjeblieft mijn fantasie verhalen niet als excuus om kinderen kwaad te doen! Wil je met me in contact maar liever niet voor iedereen zichtbaar in de reacties op de site? Mijn anonieme en veilige email adres is P.D.Vile@protonmail.com en ik beloof dat ik alle reacties die ik daar krijg vertrouwelijk zal behandelen. Ik probeer ook te antwoorden maar ben niet elke dag online. Sinds kort heb ik ook een "eigen" site, waar ik al mijn verhalen verzamel, zowel in het Nederlands als in het Engels. Op dit moment nog niet compleet, maar daar werk ik aan! Interesse? https://pd-vile.asslr.org/

Eén gedachte over “De Zwarte Post 2, Afdeling Speciale Operaties (deel 6 – slot)”

  1. Ik ben een groot fan van de verhalen van PD ook deze serie is een genot om te lezen, toch vind ik het verhaal hier en daar minder overtuigen. Het onnodige feestje, volgens mij dan, die de ontwikkelingen van met name Mateo in de weg staan. En dan het verloop van het versieren door Mateo van charlotte. Ik vind met name haar te afwachtend te voorzichtig. Mateo te wijs, te ervaren. Ik kan er de vinger niet opleggen maar ik miste de lust de verboden lust. Er is gewoon te veel respect.

    Ik ben benieuwd naar je volgende verhaal PD.

Reacties zijn gesloten.