De Zwarte Post 2, Afdeling Speciale Operaties (deel 5)

4.6
(9)

(c) 2019 – 2023, door P.D. Vile
Ik raad je aan om eerst deel 1,deel 2, deel 3, en deel 4te lezen.

Hoofdstuk 13: Drie is teveel?

Annabel keek woedend naar haar telefoon. Maar hoe vaak ze ook keek, hoe veel ze ook vloekte, hoe zeer ze ook wenste dat het anders was, het simpele WhatsApp bericht bleef hetzelfde.
“Moet nablijven. Kom later. Sry, Lexi.”

Hoe kan je in godsnaam een bedrijf runnen als de eerste de beste chagrijnige leraar gewoon zomaar je belangrijkste medewerkers kan laten nablijven en de hele planning in gevaar brengt? En het ergste is, ondanks alle middelen die ze via het bedrijf tot haar beschikking had, was Annabel in dit geval toch machteloos. Ze kon dit niet veranderen.
Ze zuchtte. Ze had in haar plan extra tijd gereserveerd, zodat Lexi en Alice elkaar beter zouden kunnen leren kennen, en dan was er daarna nog tijd geweest om de planning en de scenario’s door te nemen, en dan toch nog mooi op tijd zijn voor de afspraak met Halfweg en zijn vrienden.
En nu had ze zelfs geen idee hoe laat Lexi er zou zijn.

Ze onderbrak haar gepeins toen ze Donna hoorde.
“Geen zorgen, Alicia. Ze is niet boos op jou. Of op mij. En ook niet op Lexi. Toch?”
Dat laatste woord was aan Annabel gericht. Ze keek op en voelde zich schuldig. Ze had zichzelf beter in de hand moeten houden met de meisjes erbij. Vooral Alicia, die op het punt stond om aan haar eerste opdracht te beginnen.

Annabel glimlachte geforceerd.
“Ja, Donna, dat klopt. Ik ben boos omdat mijn plannen in de war zijn geschopt. Maar dat is mijn eigen fout, ik had er rekening mee moeten houden dat zoiets kan gebeuren. En nu moeten we improviseren, en daar heb ik echt een hekel aan. Al helemaal met kinderen. Ik wil alles onder controle hebben, om elk mogelijk risico uit te sluiten.”
“Hé, news flash. Ik ben dus geen klein kind dat beschermd moet worden!” protesteerde Alicia.
Annabel nam direct gas terug. Ze was vandaag echt slecht bezig.
“Dat weet ik, Alicia. Echt waar. En ik vertrouw op je. Ik weet dat jij echt wel in staat bent om die mannen te verleiden, ook zonder mijn plannen en voorbereiding. Maar, …” ze zuchtte, op zoek naar de beste manier om dit uit te leggen zonder het meisje nog meer van streek te maken, “maar het is mijn werk om na te denken over alles wat er mogelijk fout zou kunnen gaan, en dan plannen te maken om dat te voorkomen of op te lossen. Als jullie daar straks moeten improviseren, dan moet ik ook improviseren hoe ik reageer … als dat nodig is.”

Donna sloeg haar arm om Alicia.
“Ik heb je toch verteld dat Annabel altijd met alles rekening houdt en alles doet om ons veilig te houden. Dat is waarom dit zo leuk is. Wij kunnen alle leuke dingen doen, en we hoeven ons helemaal geen zorgen te maken over wat die mannen gaan doen als ze bang worden dat we ze misschien verlinken. Annabel zorgt voor ons!”
Annabel glimlachte toen ze zag dat Alicia weer tut rust kwam. Gelukkig was er ten minste iemand die Annabel’s werk goed deed. Jammer alleen dat ze het niet zelf was.

Maar toen besloot Annabel om de tijd die ze nog hadden zo goed mogelijk te gebruiken.
“Oké, we zullen ons plan moeten veranderen. Ik weet dat Lexi en Donna het goed met elkaar kunnen vinden, en Lexi heeft al veel ervaring. Ik ga jullie de scenario’s geven, en dan hoop ik dat Lexi snapt wat de bedoeling is door naar Donna en jou te kijken. Normaal nemen we de scenario’s altijd uitgebreid samen door, maar deze keer … hier zijn mijn aantekeningen, lees ze maar door. Dan bedenk ik intussen wat we kunnen doen als Lexi te laat is, en ik alleen jullie beide kan sturen.”

Een uur later, luttele minuten voordat ze weg moesten, kwam een hijgende Lexi eindelijk het gebouw binnen.
“Sorry, Annabel,” zei ze, terwijl ze de stapel kleren pakte die op het bureau lag, “ik neem aan dat deze voor mij zijn?”
Zonder zelfs maar een seconde te aarzelen, trok ze pal voor Annabel en de twee meisjes al haar kleren uit.
“Oh, en jij bent dan vast Alicia.”
Ze stapte naar haar toe, alsof ze een hand wilde geven, maar verraste iedereen door Alicia stevig te knuffelen.
Ze fluisterde in haar oor: “Donna vertelde me over jullie eerste ontmoeting. Zo jammer dat wij daar nu geen tijd voor hebben.”
Alicia accepteerde de knuffel, en beantwoorde hem door haar handen om Lexi te vouwen, haar rug met de ene te strelen, en met de andere haar kont vast te pakken en zachtjes te masseren.
En toen fluisterde ze terug: “Daar hebben we vast nog wel genoeg tijd voor na de opdracht. Ik heb er nu al zin in.”
En toen kuste Alicia Lexi vol op haar mond.

Anabel schraapte luidruchtig haar keel, en de twee verbraken hun omhelzing.
“Sorry dat ik dit moet onderbreken, maar we moeten inderdaad weg. Die kleren zijn inderdaad voor jou, Lexi, en het is de bedoeling dat je die in elk geval het komende kwartier draagt. Gooi ze alsjeblieft snel aan, je kan ze in de auto netjes recht trekken, terwijl ik de plannen met je doorneem. Alicia en Donna kennen alle details, dus let op hun en volg wat ze doen, oké?”

“Arjan, weet je het echt zeker?”
“Hoe vaak moet ik het nog zeggen, Wesley? Ja, ik weet het zeker.”
“En je neemt ons niet in de maling?”
“Nee, Armaan, echt niet. Ik zweer het je, dat meisje, Donna, is hier de afgelopen maand elke week geweest. Voor maar 50 euro stript ze voor me. Ze laat echt alles zien. En ze smeekt me zowat om verder te gaan.”
“En ze is nog maar …”
“Ja, nog maar tien. Geen tieten. Een hint van eerste haartjes. En ik zweer je, ze wordt al nat van enkel voor mij te strippen.”
“En nu neemt ze haar vriendinnen mee?”
“Ja. Klasgenootjes. De ene is tien, de andere elf. En zij willen ook geld verdienen. Voor 50 euro elk willen ze voor ons dansen en strippen. Wacht maar. Dit wordt geweldig!”

De deurbel ging. Arjan sprong overeind en ging naar de gang. Daar, in haar school uniform, was Donna weer. En een stukje achter haar, een beetje verlegen, stonden twee anderen prachtige kinderen, ook in school uniform.
“Hoi Donna. Ik was bang dat je niet zou komen. Of niet je … vriendinnen mee zou nemen.”
“Ben je gek! Natuurlijk ben ik gekomen. Ik spaar nog altijd voor die PlayStation! En Lexi en Alicia willen ook heel graag wat geld verdienen! Zijn je vrienden hier?”

De eerste paar minuten waren ongemakkelijk. Ze wisselden hun namen uit en de meisjes kregen iets te drinken, maar daarna wist niemand hoe verder te gaan. Donna nam het initiatief.
“Zullen we dan maar net zo beginnen als altijd? Arjan, jij weet mijn favoriete muziek, toch?”
Arjan glimlachte. Die had hij al klaar gezet. Eén druk op de knop van de afstandsbediening, en het hypnotische ritme van de Bolero van Ravel begon te spelen. Donna kwam overeind en liep naar het midden van de kamer, waar de drie mannen haar goed konden zien.
“Kom op, meiden, ik ga dit niet in mijn eentje doen!” zei ze, terwijl ze op verleidelijke wijze de zoom van haar shirtje een stukje optilde.

Alicia en Lexi sprongen overeind en gingen midden in de kamer staan, bij Donna. Eerst stonden ze een tijdje stil, ogen dicht, terwijl ze het ritme van de muziek voelden. Toen openden ze hun ogen en begonnen te bewegen. Niet synchroon, ze hadden niet genoeg tijd gehad om samen een dans te oefenen. Maar elk van de drie had genoeg ervaring om te weten hoe ze een man gek konden maken.

Ze begonnen met langzame, sensuele bewegingen. Af en toe tilden ze even de zoom van hun shirt op, of hun rokje, nooit genoeg om iets te laten zien, altijd gevolgd door een geile glimlach. Alicia besloot om goed gebruik te maken van haar ballet lessen. Ze tilde haar ene been zo ver op dat haar ondergoed goed zichtbaar was, en de mannen zelfs eventjes de vorm van haar spleetje door de stof heen konden zien.
“Oh, ik wou dat ik dat ook kon,” fluisterde Donna.
“Ik kan je wel helpen,” antwoordde Alicia.

Donna en Alicia stonden bij elkaar. Donna tilde een been op, en Alicia pakte het vast, ondersteunde haar vriendin, en hielp haar tegelijk om haar been verder op te tillen. Ze was uiteraard niet in staat om haar been recht te houden, maar dat leken de mannen niet erg te vinden toen ze zagen hoe Donna’s rode stringetje aan hun wellustige blikken werd getoond.
De meisjes hielden die positie eventjes vast, en Alicia maakte van de gelegenheid gebruik om zachtjes en teder de blote huid van Donna’s benen te aaien.
“Hmmm, je voelt fijn,” spinde ze, terwijl haar hand langzaam dichter bij de binnenkant van Donna’s dijen kwam.

Ze werden onderbroken door Lexi, die Alicia op de schouder tikte.
“Ik ook?”
Al snel stond Lexi met één been hoog in de lucht, met haar ondergoed duidelijk in beeld, terwijl Alicia haar stevige dijen streelde. Donna wierp de toekijkende mannen een samenzweerderige blik toe.
“Korte vooruitblik, mannen?”
En met die woorden haakte ze haar vinger onder de stof van Lexi’s onderbroek en trok hem opzij, zodat de mannen een seconde of twee haar haarloze kutje konden zien, en liet toen weer los zodat de stof weer op zijn plaats schoot.
“Holy shit!” fluisterde Wesley.

En toen hervatten de meiden hun dans weer. De zoom van de shirtjes werd elke keer een stukje hoger opgetild. Na een minuut of twee waren de tepeltjes en heuveltjes steeds even zichtbaar. En toen, niet veel later, besloten de meisjes dat het tijd was om hun shirtjes helemaal uit te doen.
Geen van de drie droeg een beha, en dus konden de mannen nu eindelijk de platte borstkas en puntige tepeltjes van Lexi en Donna goed bewonderen, evenals de ontwikkelende heuveltjes op Alicia’s borstkas. De mannen zaten steeds onrustiger in hun stoelen, probeerden onopvallend iets recht te zetten in hun broek. Het viel de ervaren meiden uiteraard direct op, maar ze deden net alsof ze het niet in de gaten hadden.

Ze bleven dansen. Maar ze dansten nu niet meer apart. De meisjes maakten paartjes, dansten een tijdje in een omhelzing, en gingen dan weer uit elkaar. Steeds als twee meisjes samen dansten raakten hun tepeltjes elkaar. De mannen zagen hoe alle zes tepels langzaam overeind kwamen.
De omhelzingen werden langer. In plaats van elkaar kort te omarmen, werden het innige knuffels. De meiden streelden de rug van hun partner, pakten haar billen vast. Eerst over het rokje heen, maar naarmate de muziek heftiger werd, werden de dansbewegingen en de omhelzingen dat ook. Steeds vaker ging de hand die een bil vasthield onder het rokje.

Terwijl Lexi en Alicia elkaar betastten, maakte Donna de knoopjes van haar rokje los. Toen omarmde Lexi Donna, en tijdens die omhelzing maakte ze het laatste knoopje los, zodat het rokje alleen nog op zijn plaats bleef door de hand op Donna’s kont.
De meiden wisselden weer van partner, en Donna’s rok viel op de grond toen ze Alicia omhelsde, die intussen haar rok ook los had gemaakt. Toen lieten die meiden weer los, en de rok van Alicia viel ook, terwijl Lexi tegelijk de hare liet vallen. De meiden stond op een rij, met alleen nog hun ondergoed aan. De mannen konden hun borstjes en tepels zien, hun blote buiken, en hun benen. Ze hadden alleen nog die kleine lapjes stof aan.

Terwijl de muziek toewerkte naar de bombastische finale, draaiden de meiden zich langzaam en sensueel om, zodat de mannen hun ruggen en kontjes konden zien. De onderbroeken van Alicia en Lexi zaten zo strak, dat ze maar heel weinig aan de verbeelding overlieten, en Donna’s stringetje liet haar ronde billen helemaal onbedekt.
Donna fluisterde iets. En toen, op de slotnoten van de Bolero, bukten de meisjes, om hun kontjes nog beter te laten zien, haakten en vinger onder hun onderbroekjes, en trokken ze opzij, zodat de mannen direct uitzicht hadden op drie jonge en natte kinderkutjes, en drie anussen.

De muziek stopte, en de mannen klapten voor de meisjes. Armaan wilde al gaan staan om er een echte ovatie van te maken, maar toen zag hij hoever zijn broek uitstak. Hij realiseerde zich dat de meiden dat zouden zien zodra hij overeind kwam, en besloot dus maar te blijven zitten. De andere mannen bleven ook zitten.
De meiden kwamen weer overeind, het ondergoed schoot weer terug op zijn plek. Ze draaiden zich weer naar de mannen toe, en bogen diep. Toen pakte Donna haar tas, pakte er iets uit, en gaf het aan Arjan.
“Arjan, wil je nu deze muziek spelen?”
Arjan nam de USB stick aan en stak hem in zijn versterker.

Na een korte stilte begon de muziek te spelen. De drie mannen keken elkaar verbaasd aan toen ze de muziek herkenden. “Je t’aime, moi non plus” … niet bepaald het soort muziek dat je verwacht dat een hedendaags tienjarig meisje zou kennen.
Maar de meiden verspilden geen tijd. Zodra de eerste sensuele geluiden weerklonken, omhelsden Lexi en Donna elkaar. Dit was geen dans met een partner, en ook geen vriendelijke knuffel. Dit was een sensuele omhelzing, twee meisjes aan het vrijen. En toen kwam Alicia erbij staan, sloot haar armen rond Donna, en begon haar buik te strelen.

De omhelzing van Donna en Lexi ging over in een tongzoen, terwijl Alicia’s handen steeds verder afdaalden, tot ze de stof van Donna’s minuscule string bereikte. Toen liet ze haar vingers onder de zoom glijden, en wreef met haar vinger over de hele lengte van Donna’s gleufje. De mannen hoorden de kreungeluidjes die Donna maakte, en die in Lexi’s mond trilden.
Toen stopte Lexi de zoen, en bukte zich, zodat ze eerst Donna’s linker tepel kon kussen en daarna haar rechter, terwijl Alicia doorging Donna’s jonge kutje te vingeren.
“Hmmmmm, ohhh, ja,” zuchtte Donna, terwijl haar beide vriendinnetjes haar aanraakten en streelden, “zo is het fijn. Niet stoppen. Steek hem er in, alsjeblieft?”
Alicia deed dat maar al te graag, en stak eerst één vinger, en daarna nog een tweede, diep in Donna’s minderjarige kutje.
“Volgens mij kan je daar wel iets groters gebruiken, Donna,” fluisterde ze in Donna’s oor, hard genoeg dat ze zeker wist dat de mannen het hoorden.

De drie mannen zaten met open monden op hun stoel. Alle drie wreven schaamteloos met hun hand over hun broek. Wesley zat zelfs een beetje te kwijlen. Maar geen van de drie ging in op deze duidelijke uitnodiging. Zich uitkleden in het bijzijn van hun vrienden was een stap die ze niet wilden zetten. Nog niet.

“Wacht, ik heb een beter idee,” stelde Alicia voor.
Ze hielp Donna uit haar string, pakte een paar kussens, en legde die op de vloer. Donna opende haar benen wijd, zodat de mannen een onbelemmerd uitzicht kregen op haar drijfnatte poes. Maar toen ging Alicia tussen haar benen zitten, boog voorover, en begon het meisje te likken. Ze zorgde dat ze zo zat dat de mannen rechtstreeks uitzicht op haar kont hadden, en toen bracht ze haar eigen hand naar haar kruis, trok haar onderbroek opzij, en stak haar vinger diep in haar eigen natte honingpotje.
Lexi boog zich ook snel voorover, om op Donna’s tepels te sabbelen, waarbij ook zij zorgde dat ze zo zat dat haar kont goed zichtbaar was. Ze gebruikte haar ene hand op haar eigen kutje, en bracht de andere naar Alicia’s startende bultjes.
“Hmmmmm, dat is fijn,” kreunde Alicia, terwijl ze met haar vrije hand zachtjes Lexi’s tepeltjes masseerde.

Arjan kon zich niet langer inhouden. De enige reden dat hij niet allang zijn broek had volgespoten was dat hij zich die middag als voorbereiding even snel had afgetrokken. Maar hij was keihard, en wilde meer dan alleen maar zichzelf over zijn broek heen wrijven. Hij keek even snel naar links en naar rechts, zag dat zijn maten alleen maar ogen hadden voor de drie meisjes vóór ze, opende toen zijn gulp, viste zijn harde pik tevoorschijn, en begon zich af te trekken.

Donna’s ademhaling werd steeds sneller en steeds zwaarder, terwijl Alicia haar tong rondjes liet draaien over haar gevoelige clitje, en Lexi tegelijk haar tepeltjes zoog en streelde. Ze hijgde en zuchtte, en voelde toen haar lichaam verkrampen toen haar orgasme haar overspoelde.
Alicia ging nog sneller likken, zoog hard op Donna’s clit, en Lexi beet zelfs zachtjes in een tepeltje, om Donna’s orgasme langer te laten duren. Maar uiteindelijk werd Donna’s ademhaling toch weer kalmer, en de meisjes keken op.

“Hmm, Arjan, zal ik een handje helpen?” vroeg Donna, toen ze zag dat Arjan zijn stijve lid in zijn hand had.
Hij slikte moeizaam.
“Ja, graag.”
Donna ging tussen zijn benen zitten, en nam zijn lange pik in haar handen.
“Eindelijk, na al die weken,” zuchtte ze, terwijl ze haar mond om Arjan’s paal sloot.

“En jullie twee dan?” spotte Lexi, toen ze zag dat de andere mannen enkel maar toekeken, monden wijd open, hoe hun vriend heerlijk gepijpt werd door een tienjarig meisje, “blijven jullie daar gewoon maar zitten, of gaan jullie ons uit ons ondergoed helpen?”
Dat verbrak de betovering. Beide mannen sprongen direct overeind. Wesley ging naar Lexi toe en pakte voorzichtig de zoom van haar onderbroekje vast. Hij wachtte, aarzelde, maar toen hij zag dat Lexi instemmend knikte, trok hij het kledingstuk langzaam maar zeker naar beneden. Het viel op de vloer, en Wesley keek heel eventjes naar Lexi’s gladde venusheuvel en haar natte spleetje. Toen dook hij naar voren, en begroef zijn gezicht gretig tussen haar benen, terwijl hij haar ruw en gretig begon te beffen.

Armaan wachtte ook niet langer. Hij ging naar Alicia toe en kuste haar vol op haar mond, terwijl hij een borstje in zijn hand pakte. Toen knielde hij voor haar en hielp haar uit haar slip.
“Het is zo mooi,” zei hij, “jij bent zo mooi!”
Hij begeleidde haar naar de bank, en vroeg haar te gaan liggen. Dat deed ze. Hij kuste haar opnieuw, maar ging daarna met zijn mond naar haar borstjes. Ze had al gezien dat hij helemaal in de ban was van de zwellingen op haar borst, en dus was ze niet verrast dat hij haar daar likte en zoog. Met zijn ene hand streelde hij haar andere borstje, zijn andere hand vond al snel de weg naar haar kruis.
Armaan bleek goed te zijn in het spelen met borsten, maar hij leek geen flauw idee te hebben wat te doen met de vagina van een jong meisje. Alicia was blij dat ze al nat was, toen ze voelde hoe een dikke vinger zonder waarschuwing vooraf haar kut in schoof. Ze sloot haar ogen, concentreerde zich op het fijne gevoel bij haar borstjes, en gebruikte haar eigen vinger om zachtjes haar clitoris te strelen.
“Ohhh, ja,” hijgde ze.

Annabel doopte drie vingers tegelijk in haar drijfnatte kut, terwijl ze op de schermen voor haar naar de actie keek. Het was ongelooflijk geil om haar drie meiden bloot te zien, Donna druk bezig Halfweg te pijpen zoals hij nog nooit gepijpt was, Klaver die Lexi’s jonge kutje likte, en Pugh die Alicia’s tietjes in zijn mond nam terwijl hij haar met zijn vinger hard neukte.
Ze kreunde en hijgde terwijl ze met haar vrije hand ruw in haar borsten kneep. Haar eigen hijgen en zuchten was niet te horen door het geluid van de drie mannen en drie meisjes dat uit de speakers blèrde. Annabel had expres het geluid flink hard gezet, zodat niemand haar zou kunnen horen, en zodat zij het zou horen als er iets mis zou gaan, zelfs al zou ze even haar ogen sluiten. En dat was precies wat ze deed, toen ze een orgasme door haar lijf voelde trekken.

Annabel opende haar ogen weer en keek naar het scherm, waar ze nu harde gromgeluiden hoorden, die klonken als de stem van Arjan Halfweg.
“Oh, god ja! Ja, Donna! Ohh, ik kom, ik kom. God, jjjaaaaahhh!!!!”
Donna had zeker de helft van Arjan’s paal in haar mond, en Annabel zag hoe haar keel de vloeistof doorslikte die Arjan kennelijk in haar mond spoot.
Lexi lag nog op bed, haar benen gespreid, met het hoofd van Wesley Klaver tussen haar benen. Ze bewerkte haar ene tietje met haar beide handen, terwijl Wesley de andere masseerde, en haar kronkelende lijfje verried dat zij niet ver meer van haar orgasme verwijderd was.
Armaan Pugh had zijn pogingen om Alicia te vingeren opgegeven. Hij zat nu op een stoel, en zij bereed hem, als een cowboy. Het verbaasde Annabel hoe snel en fanatiek dat kleine meisje op en neer hopte of Armaan’s stijve pik, waarbij ze zichzelf diep spietste, weer omhoog kwam, en dan haar gewicht weer op hem liet vallen. Hij had zijn armen om haar lijf, speelde met haar jonge tietjes, streelde haar tepeltjes, en masseerde het zachte vlees.

Donna slikte de laatste lading van Arjan’s sperma door, en likte toen zijn slappe pik zorgvuldig schoon. Tot haar teleurstelling bleef hij slap. Ze likte haar lippen af en keek toen om zich heen. Ze had nog niet genoeg gehad, nog lang niet. Al snel zag ze iets nieuws wat ze kon doen.
Wesley likte nog altijd koortsachtig Lexi’s kutje, en aan Lexi’s gekreun te horen deed hij dat prima. Donna kroop onder Wesley’s lijf, opende zijn broek, en viste zijn pik tevoorschijn. Hij was iets kleiner dan die van Arjan, maar wel lekker hard, en nat van zijn voorvocht. Ze opende gretig haar mond en begon te pijpen. Wesley snakte naar adem, en hervatte toen zijn gelik met extra intensiteit, terwijl hij tegelijk zijn wijsvinger diep in Lexi’s jonge vagina stak.

Donna hoorde Lexi luid schreeuwend klaarkomen. Ze spinde tevreden, in de wetenschap dat haar vriendin het naar haar zin had. En toen voelde ze opeens iets warms en nats tegen haar eigen gleufje. Ze keek omlaag, en zag dat Arjan zijn hoofd tussen haar dijen had begraven en haar jonge kutje likte, met lange sensuele halen van zijn krachtige tong. Ze spinde opnieuw.
Wesley zat al lange tijd dicht tegen zijn orgasme aan. Door het gevoel van Lexi’s gladde kale kutje, door de smaak en geur van haar glibberige liefdessap, was hij er al bijna, en toen Donna hem toen ook nog in haar warme mondje name moest hij vechten om zich in te houden. Maar het trillende gevoel van haar gespin op zijn lul was te veel. Hij riep iets onverstaanbaars, en toen ontving Donna haar tweede lading die dag.

Terwijl dat gebeurde, bleef Alicia haar speciale “bunnyhop” techniek toepassen op Armaan. Ook hij kon zich niet langer inhouden. Haar super strakke kutje masseerde iedere centimeter van het oppervlak van zijn pik. Het was erg duidelijk dat ze hiervoor al geen maagd meer was, maar hij kon zich niet voorstellen dat een echte maagd nog strakker zou zijn. Hij zag haar lieve gezichtje, voelde de zachte heuveltjes vlees onder zijn handen, genoot van de strakke natheid om zijn penis. En toen, toen hij zag dat zijn vriend begon te spuiten, was hij ook zover.
Alicia hijgde en zuchtte, toen ze zijn warme en kleverige vloeistof diep in haar onrijpe baarmoeder voelde. Ze wist niet waarom, maar dat vond ze altijd het leukste deel. Ze bracht snel een hand naar haar clitje en wreef die hard, om ook zelf klaar te komen, en haar orgasme begon net voordat Armaan klaar was.

Toen de mannen zich uitgeput in hun stoelen lieten vallen, keken de meisjes elkaar aan. Ze hadden geen woorden nodig. Ze wisten alle drie dat ze nog meer wilden, en ze wisten ook hoe ze de mannen daar klaar voor konden krijgen.
Donna begroef haar gezicht in Alicia’s jonge kutje, likte het, zoog het mengsel van meisjessap en mannensperma uit haar strakke gaatje. Lexi ging achter Donna zitten, stak twee vingers in haar vagina, en bewoog ze langzaam in en uit, terwijl ze met haar duim teder het gevoelige clitje masseerde. En toen leunde ze naar voren, om Alicia diep en lang te zoenen, met om elkaar heen dansende tongen. Alicia stak een hand uit om Lexi’s platte borst te strelen, speelde met haar tepeltjes, wreef ze en kneep er zachtjes in.

Dat ging zo een tijdje door, en toen de meisjes weer dieper en sneller ademden, keek Lexi naar hun publiek. De mannen keken toe, met openhangende monden. Hun pikken waren alweer aan het groeien, maar niet snel genoeg naar Lexi’s zin.
“Dit is niet alleen maar een show, hè? Geniet gerust van wat jullie zien, maar gebruik intussen ook jullie handen. We willen jullie drieën klaar voor de volgende ronde. Donna en ik zijn nog niet ens geneukt.”
Gehoorzaam begonnen de mannen hun pikken te masseren, en al snel stonden ze weer helemaal paraat.

De meisjes maakten zich los uit hun lesbische driehoek. Lexi keek naar Arjan’s dikke pik, met zichtbaar verlangen in haar ogen. Ze keek nog even vragend naar Donna, maar die glimlachte alleen maar en knikte. Toen stapte Lexi op Arjan af, greep zijn pik in haar beide handen, en zei simpelweg:
“Ik wil deze helemaal in me. Neuk me, Arjan!”
En toen liet ze zich vóór hem op handen en knieën zakken. Hij kwam direct uit zijn stoel, liet zich achter het prachtige kind op zijn knieën vallen, zette zijn pik tegen haar ingang, en stootte zijn heupen naar voren, helemaal naar binnen.
“Oh, jhaaa!” kreunde Lexi, en Arjan gromde wat vreemde geluiden als antwoord, terwijl hij nu met lange, harde slagen in en uit het meisje beukte. Hij boog zich voorover en zij draaide hem haar hoofd toe, zodat hun monden elkaar konden ontmoeten in een gepassioneerde zoen, terwijl hij het minderjarige meisje genadeloos neukte.

Donna kwam met een glimlach naar Armaan toe. Ze zei niets. Ze nam alleen zijn hand en trok er een beetje aan, als teken dat hij uit zijn stoel moest komen. Toen trok ze hem zachtjes naar de bank, waar ze op haar rug ging liggen, met haar benen wijd.
Armaan zei ook niets. Hij volgde haar enkel, nam plaats tussen haar benen, leunde voorover, en zoende. Hij voelde dat een klein zacht handje zijn hardheid pakte en hem zachtjes dichterbij trok. Donna stuurde Armaan’s kloppende roede in de richting van haar gretige ingang, en zuchtte tevreden toen hij eindelijk in haar was. Ze vouwde haar benen om zijn rug en trok hem zo dicht naar zich toe als ze kon, hielp hem met elke stoot naar binnen, hield hem tegen als hij weer terugtrok.

“Zo te zien zijn jij en ik over, Wesley,” giechelde Alicia, “en dat is precies wat ik hoopte. Wil je een negenenzestig, of wil je liever neuken?”
“Waarom kiezen? Waarom niet allebei?”
“Hmmm, jij denkt al precies zoals ik, Wesley!”
Wesley ging op de vloer liggen, op de kussens die Donna eerder had gebruikt als ondersteuning en om makkelijker te liggen. Alicia ging met haar knieën aan weerszijden van zijn hoofd zitten en liet zich toen zakken, tot zijn tong makkelijk bij haar gevoelige plekje kon. Ze huiverde toen ze zijn tong op haar spleetje voelde, maar boog zich toen voorover tot ze Wesley’s harde paal diep in haar mond kon nemen.
Alicia was verrast hoe lekker Wesley’s mond op haar kutje voelde. Toen ze eerder naar hem keek, leek hij wat al te gretig, te gehaast. Maar nu zou ze het eerder omschrijven als snel en fanatiek … maar ook bedreven en geil. Ze was verrast hoe snel hij haar tot orgasme dreef. En toen, terwijl ze nog moest bijkomen, voelde ze eerst één en daarna een tweede vinger haar kutje binnendringen, en ze kwam direct nog eens klaar.

Na hun vorige orgasmes hielden de mannen het nu veel langer vol. Zowel Lexi als Donna werden nog steeds hard geneukt toen Alicia, na haar tweede orgasme, overeind kwam. Terwijl ze om Wesley’s lijf heen kroop, om in positie te komen om hem te neuken, zag ze hoe Lexi’s lijf verkrampte in een hevig orgasme. En net op het moment dat Alicia klaar zat om haar minnaar te bestijgen, leek Donna ook weer een orgasme te krijgen.
Maar toen liet Alicia zich op Wesley zakken, en had ze geen aandacht meer voor haar vriendinnen. Ze kwam vrijwel direct klaar toen ze voelde hoe Wesley’s penis haar strakke tunnel oprekte. Ze drukte haar lijfje zo laag ze maar kon, voelde het puntje van zijn lengte tegen haar baarmoederhals. Het was een beetje pijnlijk, net genoeg om het genot van lichte pijn toe te voegen aan de sensaties die ze beleefde. Alicia tilde haar lijfje op en liet zich toen weer vallen, om dat gevoel nog eens door te maken. Nog een paar keer, en toen voelde ze het volgende heerlijke orgasme door haar tengere lijfje razen.

Terwijl Alicia Wesley bereed alsof haar leven ervan afhing en Armaan en Arjan nog steeds hun harde vlees diep in en uit de jonge neukgaatjes van Donna en Lexi ramden, keek Annabel alleen nog maar toe, zonder te masturberen. Haar clit was overgevoelig, haar vingers waren moe, en ze voelde zich leeg na de talloze orgasmes die ze zichzelf al had gegeven. En dus zat ze nu daar, onderuit gezakt in haar stoel, verbaasd toe te kijken. De orgasmes bleven maar komen, want als het ene meisje bijna klaar was met het hare, dan startte een ander weer. Ze had geen idee hoe de mannen het zo lang vol konden houden. En hoe het in godsnaam mogelijk was dat de meiden nog energie hadden.

Eindelijk, na wat wel uren leek, zag ze dat Arjan Halfweg zelfs nog dieper dan normaal stootte, zijn rug kromde, en zijn mond opende in een stille jammerkreet.
“Oh mijn god,” hijgde hij, toen hij zich op de vloer liet vallen, terwijl een grote druppel witte smurrie achter zijn krimpende pik aan uit Lexi’s kutje viel.

En alsof dat het teken was, begonnen beide andere mannen nu ook te kreunen en te grommen. Alicia liet zichzelf hard op Wesley vallen, omdat ze hem zo diep mogelijk in haar wilde toen hij zijn vruchtbare lading diep in haar onrijpe baarmoeder deponeerde. En tegelijk verstrakte Armaan’s lijf, terwijl hij hard in kleine Donna stootte, en daarna ook zijn zaad in het minderjarige meisje spoot.

Annabel trok snel haar kleren aan, terwijl de mannen en de meiden de tijd namen om tot rust te komen na de intensieve middag vol seks. Met een glimlach klikte ze op haar computer op de backup link. Ze hadden enorm veel gefilmd, ze hadden meer dan genoeg om Halfweg alles te laten doen wat ze van hem vroegen. En de meiden waren er ook prima in geslaagd om de andere mannen goed in de juiste posities te manipuleren. Ze hadden heel veel foto’s en video’s van elk van hun apart. Als in de toekomst De Zwarte Post ooit een klant zou krijgen die iets van Pugh of Klaver wil, dan zou het materiaal al klaarliggen, zorgvuldig gearchiveerd.

“Wauw, dat was leuk!” zei Donna, toen ze Annabel’s controlekamer in liep. Ze gaf twee van de briefjes van 50 die Arjan haar had gegeven aan haar beide vriendinnen.
“Maar veel belangrijker,” vond Annabel, “het was een groot succes. We kunnen deze zaak nu afsluiten!”
“Cool!” riep Alicia uit. “Maar ik ben nog steeds geil. Donna, Lexi, mijn ouders zijn nog niet thuis. Hebben jullie nog tijd om bij mij verder te spelen?”

Hoofdstuk 14: Viezigheid onder de douche

Mateo liet zijn blik over de tuin van Charlotte glijden.
“Weet je? Je hebt gelijk, Charlotte. Het is inderdaad te veel om vandaag af te krijgen als ik jouw hulp blijf weigeren. Maar jij mag alleen het lichte werk doen. Ik graaf de gaten, dan kan jij de planten of zaadjes er in doen. Ik vul de gaten weer, en dan kan jij ze besproeien. Is dat goed?”

Ze werkte en ze kletsten. Eerst weer over poëzie, daarna over allerlei andere onderwerpen.
Op een gegeven moment, na een lange stilte, verraste Mateo Charlotte met de vraag waarom ze geen man in haar leven had.
“… Of een vrouw, uiteraard, als dat je voorkeur is.”
Hij glimlachte.
“Ik bedoel, je ziet er goed uit, je bent lief, slim, … het gaat me misschien niks aan, maar volgens mij staan mensen in de rij om met je te daten. Als ik zelf wat ouder was …”
De laatste woorden stierven weg, alsof hij zichzelf onderbrak.

“Wat lief dat je dat zegt, Mateo. En ik vind het niet erg dat je het vraagt. Ik heb wel vriendjes gehad, maar nooit langer dan een jaar. Het werkte gewoon steeds niet. In één geval waren we té verschillend, en wat begon als lekker pittige discussies, ontaarde later in grote ruzies. Een andere werkte te hard. En ik ook, als ik eerlijk ben. Dus we hadden simpelweg niet genoeg tijd voor elkaar. En de laatste … ja, ik weet het eigenlijk niet, ik denk dat we gewoon uit elkaar waren gegroeid?”
Ze viel stil, verloren in haar herinneringen. Mateo spitte in stilte verder.

“En jij dan, Mateo? Heb jij al een vriendinnetje? Of een vriendje?”
He stopte met spitten en glimlachte Charlotte toe.
“Ik? Vriendin. En nee. Ik heb er geen.”
Charlotte trok een wenkbrauw op.
“Echt niet? Maar je ziet er zo goed uit, Mateo? Waarom staan de meiden niet voor je in de rij?”
Hij haalde zijn schouders op.
“Ik denk dat ik er wel eentje zou vinden als ik dat zou willen. Maar … sorry, Charlotte, dit klinkt misschien raar, maar ik kan het niet echt goed vinden met kinderen van mijn leeftijd. Ze zijn zo … onvolwassen. Vooral nu ze allemaal met relaties en zo beginnen. Al die meiden die hun benen al spreiden voor een paar drankjes, of die een jongen kiezen, enkel omdat hij populair is. En de jongens zijn zelfs nog erger, die maken misbruik van die meiden, scheppen er daarna tegen iedereen over op, en dumpen ze dan weer. Zo hoort het niet te gaan. Ik wil een relatie met iemand waar ik me echt mee verbonden voel. Iemand met wie ik kan praten zoals ik met jou praat. En ja, ik wil ook seks, maar niet op die manier. Niet zo … oppervlakkig.”

Charlotte nam de tijd om elk woord dat hij zei te wegen. Had hij nu echt gezegd dat hij een relatie met haar wilde? Nee, met iemand met wie hij kan praten zoals hij met haar praat. Dat is niet hetzelfde. Ze wees zichzelf terecht voor haar wensdenken.
“Betekent dat dan … oh, misschien moet ik dit niet vragen, het is erg persoonlijk, maar ben jij dan nog maagd?”
Mateo lachte hardop.
“Nee. Oh nee. Ik heb seks gehad met een paar meisjes die het duidelijk wilden. En ja, dat was fijn. Heerlijk, zelfs. Maar toch voelde het achteraf vreemd. Alsof ik ze gewoon maar gebruikt had. Dus daar ben ik mee gestopt.”

“En nu wacht je op Die Ene?”
“Je bedoelt, de enige echte Ware Liefde?”
Hij grinnikte.
“Nee, ik denk niet dat het zo werkt. Maar in elk geval een meisje … of misschien een vrouw … die volwassen genoeg is dat we écht samen iets hebben. Dat het niet alleen maar neuken is. Ik wil de liefde met iemand bedrijven, niet alleen maar neuken. Slaat dat ergens op?”
Charlotte knikte.
“Absoluut, Mateo. Maar het is niet gebruikelijk voor jouw leeftijd. De meeste tieners willen gewoon lol maken, en seks is daar deel van.”
Mateo zuchtte.
“Ik weet het. Maar de meiden in mijn klas zijn allemaal zo oppervlakkig, zo onvolwassen. Kinderen, nog. Ik denk wel eens dat ik maar beter volwassen vrouwen kan daten, maar die willen natuurlijk niks te maken hebben met een jochie van 13.”
Hij stak zijn schep met onnodig veel kracht in de grond.
“Dus, ja, ik zal gewoon moeten wachten.”

Charlotte bekeek de jongen. Ze zag stille zorgen in zijn gezicht, en frustratie in zijn gedrag. Opeens voelde ze medelijden met hem, en in een impuls stapte ze dichterbij en sloeg een arm om zijn schouder.
“Geen zorgen, Mateo. Je gaat heus wel iemand vinden. Misschien zelfs eerder dan je denkt.”
Hij keek haar dankbaar aan. En toen sloeg hij beide armen om haar lijf voor een stevige knuffel.
“Bedankt, Charlotte,” zei hij, en kuste toen haar wang, “je bent echt lief.”
Verrast, maar dankbaar, beantwoordde Charlotte Mateo’s kus door hem op zijn voorhoofd te kussen.
“Graag gedaan.”
En toen, na een ongemakkelijke stilte, “zullen we dan nu de tuin maar afmaken?”

De zon was al bijna onder toen Mateo eindelijk de schep wegzette.
“Dat was het laatste bloembed. Als jij hem nog besproeit, dan zet ik intussen alle spullen terug in het schuurtje.”
Hij pakte de spullen, keerde zich om, en bij zijn eerste stap gleed hij uit in een modderpoel die was ontstaan rondom een klein lekje in de tuinslang. Hij viel voorover op de grond.
“Oh god, ben je in orde?” vroeg Charlotte.
Mateo probeerde overeind te komen, maar gleed opnieuw uit in de natte modder. Charlotte ging naast de modderpoel staan en stak haar hand uit. Mateo nam die aan, probeerde zichzelf overeind te hijsen … en maakte toen een onverwachte beweging, waardoor Charlotte haar evenwicht verloor en ook in de modder viel.

Ze zaten rechtop in de modder, keken naar elkaars vieze en doorweekte kleren en besmeurde gezichten, en barstten toen in lachen uit.
“Ik hoop toch echt dat je je waterrekening betaald hebt,” grapte Mateo na een tijdje, “want ik heb nu echt wel een douche nodig.”
“Anders ik wel!” gaf Charlotte toe, “maar ga jij maar eerst. Het wordt al laat.”

Mateo stopte vlak voor de ingang van Charlotte’s huis.
“Zo kan ik niet naar binnen. Kijk hoe ik er uit zie. Ik zou een enorm modderspoor achterlaten en je hele huis vies maken. Ik kan me maar beter hier uitkleden.”
Hij begon al met de knoopjes van zijn shirt, maar Charlotte pakte zijn hand vast om hem tegen te houden.
“Maar dan zie ik …”
“… een blote jongen,” maakte Mateo voor haar af, “en ik neem aan dat ik niks heb wat jij niet al eerder hebt gezien. Ik vind het niet erg. Als jij het wel erg vindt, dan kan je je ogen dichtdoen of de andere kant op kijken.”
Charlotte knikte.
“Je hebt gelijk. Maar ik ben net zo net en vies als jij. Dan kan ik me ook maar beter uitkleden.”

Mateo deed alsof hij verbaasd was.
“Wat? Maar dan zie ik …”
“… een blote vrouw?”
Charlotte lachte.
“Je gaat toch niet beweren dat je nog nooit een vrouw of meisje bloot gezien hebt?”
Mateo’s hoofd werd vuurrood.
“Nou ja, ik heb foto’s gezien op internet. En films.” Hij wachtte, aarzelde. “En een paar meisjes. Maar geen volwassen vrouw, zoals jij. Niet in het echt.”
Charlotte lachte.
“Nou, misschien ben jij dan degene die de andere kant op moet kijken!”
En met die woorden tilde ze haar shirt over haar hoofd en liet het op de grond vallen, zodat haar roze, met kan afgezette beha zichtbaar werd, die haar stevige cup C borsten stevig omsloot, en daaronder haar fraaie strakke buik.

Mateo was verder gegaan met de knoopjes van zijn shirt toen Charlotte zijn handen had losgelaten, maar nu bevroren zijn handen terwijl hij naar de mooie vrouw vóór hem keek.
Charlotte deed haar handen achter haar rug om haar beha los te haken, maar wachtte even.
“Hé, Mateo, even voor de zekerheid … we kunnen dit beter niet aan anderen vertellen, oké?”
Mateo knikte.
“Ben je gek? Natuurlijk niet, dat snap ik heus wel!”

Toen maakte Charlotte haar beha los. Ze voelde de verleiding om er een showtje van te maken, maar herinnerde zich net op tijd dat ze nog steeds deden alsof dit alleen maar bloot vanwege praktische redenen was. En dus liet ze in plaats daarvan zonder omhaal haar beha vallen. Ze wist dat haar borsten een beetje zouden veren op het moment dat de ondersteuning wegviel, en ze was blij te zien dat Mateo moeizaam slikte terwijl hij naar haar borst staarde.
Ze gaf hem niet veel tijd om te kijken. Zonder pauze ritste ze haar spijkerbroek open, en duwde die toen naar beneden, zich er erg van bewust dat, doordat ze bukte en weer overeind kwam, haar borsten nog wat meer dansten. Maar Mateo’s blik leek aan haar kruis vastgelijmd, waar nu enkel haar gele slipje nog haar meest geheime gebied aan het oog onttrok. Met dezelfde terloopsheid als daarvoor duwde ze ook die naar beneden, stapte er uit, kwam toen weer overeind, en gaf tenslotte Mateo nog wat tijd om haar slanke lijf, haar stevige borsten, haar gladgeschoren venusheuvel, en haar gleuf te bewonderen.

Ze gunde hem een paar seconden, maar onderbrak hem toen.
“En? Waar wacht je op, Mateo? Ik dacht dat jij je ook uit wou kleden?”
Hij knikte afwezig, maar zijn handen bewogen niet, terwijl hij met open mond keek naar, zoals Charlotte dacht, de eerste volwassen vrouw die hij naakt zag.
“Hé, je verwacht toch niet dat ik je ga helpen, hoop ik?” grapte ze.
Maar toen ze zijn verbaasde blik zag kreeg ze meelij met hem,
“Grapje, Mateo. Maar serieus, ik wil wel al die vieze kleren vóór het douchen in de wasmachine hebben, dus je moet je nu wel uitkleden.”
Ze wachtte eventjes.
“En als je toch niet wil dat ik je zie dan kijk ik de andere kant op. Beloofd.”

Mateo bevrijdde zich eindelijk uit de betovering.
“Nee, sorry Charlotte. Ik was alleen verrast door hoe goed je er uit ziet. Sorry, ik had niet zo moeten staren, dat was niet netjes.”
Charlotte glimlachte vriendelijk.
“Geen zorgen, Mateo, het is voor een jongen van jouw leeftijd compleet normaal om te kijken. En als ik eerlijk ben, dan ben ik best wel gevleid dat je mij er zo goed uit vindt zien.”

Mateo had nu ook het laatste knoopje van zijn shirt open, en hij gooide het achteloos op de stapel kleren tussen hun in. Daarna maakte hij direct zijn riem los, het knoopje, en de rits van zijn broek, en duwde broek en onderbroek tegelijk omlaag, in één snelle beweging.
Hij kwam weer overeind, en Charlotte moest enorm haar best doen om niet te laten merken dat ze zijn pik bekeek. Bij de basis had hij een paar eerste zwarte haartjes. Zijn piemel was slap en leek een centimeter of zes lang te zijn. En hij zeg er mooi uit, erg mooi. Ze wist nu al dat ze hier later over zou fantaseren, zodra hij weg zou zijn, en dus zorgde ze ervoor dat ze nu het beeld van zijn jongenspik goed in haar hoofd prentte.

Mateo wachtte een ruime seconde. Hij wilde zeker weten dat ze de tijd had om hem goed te bekijken, maar het toch kort genoeg houden dat ze zou denken dat het voor hem allemaal alleen maar bloot was, en verder niets.
Toen bukte hij zich om de stapel kleren op te rapen.
“Wat zeg je ervan dat jij eerst gaat douchen? Dan start ik de wasmachine, en kan dan na jou douchen.”

Charlotte aarzelde. Ze had niet nagedacht over de volgorde van het douchen toen ze bezig waren met uitkleden, en nu ze hier in haar blootje stond, merkte ze dat de avondlucht best kil was.
“Nee, Mateo, jij gaat eerst. Het is veel te koud om zo lang in je blootje buiten te blijven. Dan word je nog verkouden.”
“En dat is precies waarom jij eerst moet douchen. Ik wil niet dat jij het koud krijgt terwijl ik douche,” antwoordde Mateo.
Ze keken elkaar in de ogen. Mateo zag er net zo vastbesloten uit als Charlotte zichzelf voelde.
“Ik ga niet naar binnen totdat jij klaar bent met douchen.”
“Nou, ik ook niet.”

Ze bleven elkaar zeker een minuut recht aankijken, vergaten zelfs dat ze bloot waren, omdat ze zo opgingen in hun gevecht van wilskracht dat ze zelfs vergaten de schoonheid van de ander te bewonderen. En toen, exact tegelijk, alsof een magische spreuk voorbij was, stopten ze met staren en barstten in lachen uit.
“Tsja, dan zullen we maar vies moeten blijven,” concludeerde Mateo, terwijl hij zijn vieze shirt uit de stapel kleding zocht.
“Of, …” begon Charlotte.
Mateo stopte met wat hij deed en keek naar Charlotte. Hij hield zijn hoofd een beetje scheef, in wat hij had geoefend als de meest overtuigende vragende blik. Haar het voorstel laten doen, dat was het meest ideale scenario. Annabel had allerlei alternatieven bedacht, maar als Charlotte nu ging zeggen wat hij dacht dat ze ging zeggen …

Ze aarzelde. Maar toen zei ze het toch.
“Er is nog een andere mogelijkheid.”
Ze pauzeerde weer. Mateo wachtte enkel af, in stilte.
“We kunnen samen gaan. Mijn douche is best groot.”
Mateo wachtte, deed alsof hij nadacht. Al snel, sneller dan hij had verwacht, nam ze gas terug.
“Oh, sorry, dat hoort helemaal niet. Vergeet alsjeblieft dat ik dat zei.”
“Nee, nee, wacht!” onderbrak hij haar snel, “Het is eigenlijk geen slecht idee. Ik bedoel maar, je hebt me nu toch al bloot gezien, en ik jou. Dat gaat niet meer veranderen.”
Charlotte zuchtte. Ze deed haar best het te laten lijken op opluchting omdat Mateo niet boos was, maar hij zag dat ze stiekem blij was dat hij haar voorstel had geaccepteerd.
“Bovendien hoef ik me dan niet zo uit te rekken om mijn rug te schrobben,” zei hij met een brede glimlach, terwijl hij met zwaar overdreven gebaren speelde hoe zijn zere spieren een schone rug onmogelijk zouden maken.
Charlotte grinnikte, en ging toen het huis binnen, op weg naar de badkamer. Ze keek niet over haar schouder, maar wist dat Mateo haar volgde.
Zou ze wel hebben gekeken, dan had ze de gretige blik in zijn ogen gezien waarmee hij haar stevige billen bewonderde.

Charlotte vond het heerlijk om samen met Mateo te douchen. Haar douche was groot genoeg voor hun samen, maar toch waren hun naakte lijven erg dicht bij elkaar. En ook de stomende lucht en het warme water droegen bij aan een sensueel en verboden sfeertje.
Charlotte spoot een flinke klodder douchegel in haar handen, gaf toen Mateo de fles, en begon haar bovenlijf helemaal in te smeren. Ze wist dat ze op moest passen, maar ze ging ervan uit dat ze het wel als toeval zou kunnen uitleggen als ze een paar keer “per ongeluk” erotisch over haar borsten wreef. En ze was nu toch wel erg benieuwd hoe Mateo er uit zou zien met een stijve. Ze wist nu al dat ze vannacht langdurig zou masturberen, en ze wilde zo veel mogelijk voeding voor haar fantasie in haar hoofd prenten.

Mateo nam de fles aan en smeerde zijn bovenlijf in, terwijl hij schaamteloos de fraaie vormen en rondingen van Charlotte bewonderde. Annabel had hem er meerdere keren op gewezen hoe belangrijk het was dat hij geen stijve mocht krijgen, nog niet althans. Hij was blij dat hij voorafgaand aan de missie al twee keer gemasturbeerd had. Maar dan nog moest hij vechten om zijn hormonen de baas te blijven. Ze zag er nog beter uit dan hij had gehoopt.
Ook hij maakte er een show van hoe hij zijn borst en buikspieren insmeerde, en hij kon in Charlotte’s ogen zien dat dit het gewenste effect had.

Charlotte begon langzaam gefrustreerd te raken, en onzeker, toen ze zag dat Mateo’s pik slap bleef. Had ze de signalen verkeerd geïnterpreteerd? Ze ging er niet vanuit dat een jongen van zijn leeftijd echte interesse in haar zou hebben, maar ze had toch zeker wel een lichamelijke reactie op haar lijf verwacht. Zeker nu ze haar borsten zo sensueel masseerde. Was hij soms homo? Liep hij achter in zijn ontwikkeling en was hij daardoor nog niet seksueel geïnteresseerd? Of viel hij gewoon niet op volwassen vrouwen?
Ze was het niet gewend dat mannen haar charmes konden weerstaan. Zoals zo veel vrouwen was ze zich bewust van haar uiterlijk, en eraan gewend dat mannen op haar reageerden. Dit was nieuw. Ze maakte, haast automatisch, haar bewegingen zelfs nog sensueler. Maar toen stopte ze daar weer mee, omdat ze zich besefte dat ze dit niet meer als wassen kon uitleggen als hij vroeg waar ze mee bezig was. En als hij bang werd, ervandoor ging, en hulp zou vragen, dan zou ze diep in de problemen zitten.

Ze moest zich beheersen. Maar het was moeilijk om niet haar hand uit te steken en de zachte maar stevige huid van die knappe jongen te voelen. Vooral nu ze opgewonden raakte door het zien hoe hij zijn borst insmeerde en weer afspoelde Ze voelde een tinteling in haar kut. Als ze nog langer bleef kijken …
Ze draaide de jongen abrupt haar rug toe. Het leek haar veiliger om maar niet meer naar hem te kijken.

“Ik maakte eigenlijk maar een grapje, hoor. Maar als jij het wil …”
Charlotte snapte niet wat Mateo bedoelde. Maar toen voelde ze opeens zijn zachte, sterke handen op haar rug, waarmee hij haar inzeepte.
“Wacht, dat is niet wat ik …,” begon ze, maar zijn aanraking voelde fijn. Veel te fijn.
“Ach, doe ook maar, dit is inderdaad wel zo makkelijk.”
Ze smeerde niet langer de zeep over haar voorkant, maar stond gewoon stil, haar handen langs haar zijden, en liet toe dat de jongen haar hele rug betastte. Hij dacht dat hij haar waste, maar voor haar was dit de meest ongelooflijk sensuele massage die ze ooit had gehad. Haar handen schokten toen ze vocht tegen de grote behoefte om haar gevoelige plekje aan te raken, haar clitoris hard te wrijven, een vinger diep in haar hongerige kut te duwen, terwijl de jongen elke centimeter van haar rug streelde.

Mateo begon bij haar schouders. Van daaruit werkte hij langzaam en methodisch omlaag. Steeds bracht hij eerst zeep aan, smeerde die in, en veegde het dan weer schoon, en ging dan door naar het volgende stukje. En steeds zorgde hij ervoor dat hij haar net genoeg aanraakte, net genoeg druk uitoefende, dat het Charlotte zou opwinden.
Toen hij klaar was met het onderste deel van haar rug, moest hij een besluit nemen. Hij dacht terug aan de signalen die Annabel met hem had doorgenomen, waar hij op moest letten en hoe hij dan moest reageren. Maar ook al vertelden de signalen hem dat hij hier moest stoppen, hij besloot toch op zijn gevoel te vertrouwen.
Hij spoot opnieuw een klodder zeep op zijn handen en smeerde die toen, zonder te vragen of te waarschuwen, over Charlotte’s billen uit. Ze voelden net zo zacht als hij verwachtte en hoopte. Terwijl hij smeerde en streelde, zorgde hij dat hij af en toe “per ongeluk” haar billen wat uit elkaar trok, zodat hij de strakke ring binnen haar bilnaad kon zien. Een keer of twee streelde een vinger zachtjes over haar naad, alles zogenaamd per ongeluk. Telkens als zijn vingers helemaal naar de onderkant van haar kont gingen, voelde hij de hitte die een andere bron uitstraalde, dicht bij die plek. Maar hij deed alsof hij dat niet merkte.

Charlotte had niet verwacht dat Mateo ook haar billen zou wassen. Als hij het had gevraagd, dan zou ze nee hebben gezegd. Niet omdat ze het niet wilde, maar juist omdat ze het veel te graag wilde.
Maar toen zijn handen daar eenmaal waren, was er geen weg terug meer. Hem nu vragen te stoppen zou het alleen maar ongemakkelijk maken, maakte Charlotte zichzelf wijs. Diep van binnen wist ze heel goed dat ze hem eigenlijk best wel had kunnen vragen te stoppen, als ze dat wilde. Maar ze wilde het niet. Ze wilde dat hij hier voor altijd mee door zou gaan.

Maar dat deed hij niet. Uiteindelijk stopte hij, tot Charlotte’s grote frustratie. Haar kut brandde van verlangen. Ze wilde een vinger op haar clit hebben, wilde iets in zich voelen. Zo niet hem, dan toch in elk geval zichzelf.
Ze moest zichzelf ervan blijven overtuigen dat ze zich in moest houden, dat ze moest wachten tot de jongen weg was. Dan zou ze urenlang masturberen, zichzelf tot het ene na het andere orgasme vingeren, terwijl ze aan dit moment dacht en het opnieuw beleefde. En in haar fantasie zou hij daar niet stoppen. Hij zou aanbieden haar ook van voren te wassen. Hij zou haar borsten inzepen en masseren, en dan ook haar kut. En dan zou hij de zeep laten vallen en haar kussen. Hij zou haar tepels in zijn mond hemen. Zijn pik zou groeien, groot, hard als steen, en dan zou hij …
“Beheers jezelf, Charlotte!” zei ze in gedachten.

“Helemaal schoon, je mag je weer omdraaien,” hoorde ze Mateo zeggen.
Ze was blij dat ze onder de douche stonden. Ergens anders, en dan zou hij haar sappen uit haar kut zien druipen zodra ze zich weer naar hem toe keerde. Maar het stromende water verborg dat, zodat ze zich in elk geval zonder problemen kon omdraaien.
Dat deed ze, en toen hapte ze naar adem. Zijn jonge lul was eindelijk stijf geworden, en hij zag er zelfs nog beter uit dan ze het zich had voorgesteld. Zeker meer dan tien centimeter lang, wees hij recht naar haar, in een perfecte hoek van 45 graden. Een kleine kromming aan het einde. Zijn voorhuid bedekte het grootste deel van zijn eikel, maar de huid was iets naar achteren gegaan, waardoor ze het puntje van het paarse topje kon zien, en het plasgaatje in het midden.

Mateo zag har blik, en bood direct stamelend zijn excuses aan.
“Oh. Het spijt me Charlotte, dat hoort niet. Ik schaam me. Maar toen ik je aanraakte … je huid is zo zacht, en ik moest al worstelen om hem omlaag te houden toen ik je prachtige borsten en vagina zag. En toen, toen ik je billen waste … ze voelden ze heerlijk, en toen gebeurde het gewoon en werd’ie stijf. Het spijt me echt.”
Waarschijnlijk zou hij nog langer door hebben gebabbeld, als Charlotte niet een vinger tegen zijn lippen had geduwd. Ze bedoelde het gewoon als een gebaar om hem te laten stoppen met praten, maar het viel haar direct op hoe zacht en warm zijn lippen waren.
Maar ze liet zich niet afleiden.
“Stil maar, Mateo. Het is normaal dat zoiets gebeurt op jouw leeftijd. En eigenlijk ben ik best wel trots dat ik, ook al ben ik al ouder, er toch nog goed genoeg dat ik je een stijve bezorg.”
“Oh maar ik heb volwassen vrouwen altijd leuker gevonden. Ik wou maar …”
Mateo sloeg zijn hand tegen zijn mond.
“Wat, Mateo?”
“Laat maar. Gewoon dat ik vind dat volwassen vrouwen er goed uitzien. Is dat maf?”
“Nee hoor. Draai je nu maar om, dan kan ik nu jouw rug wassen, oké?”

Het laatste deel van die zin kwam er veel te gehaast uit. Charlotte merkte hoe haar verlangen bleef groeien. Ze wilde haar hand uitsteken, die harde pik pakken, ermee spelen. Voelen hoe hard hij was, voelen hoe het bloed door zijn aderen zou stromen onder de zachte druk van haar vingers …
Als hij zich omdraaide, dan zou ze dat niet meer zien. Ze hoopte dat ze dan weer een beetje de controle terug zou krijgen.
En daarnaast wist ze ook niet meer of ze haar gezicht nog in bedwang had. Misschien was haar emotie, haar rauwe lust, nu al zichtbaar. Ze wilden niet dat de jongen deze duistere kant van haar zou zien. Als hij haar zijn rug toekeerde, dan zou hij haar niet zien. En dan kon zij proberen weer een beetje tot rust te komen.

Mateo glimlachte, en keerde zich toen om. Charlotte wachtte eventjes, tot haar handen niet meer trilden, deed toen wat schuim op haar handen, en legde ze op Mateo’s rug. Zodra haar vingers zijn huid raakten, voelde ze een vonk vanuit die vingers door haar handen schieten, door haar armen, haar schouders, en toen naar haar buik, van waaruit zich een warm en prettig gevoel verspreidde.
Charlotte onderdrukte een zucht, en grinnikte inwendig toen ze Mateo tevreden hoorde zuchten op het moment dat ze haar handen begon te bewegen. Ze deed haar best om Mateo niet te laten merken hoe zeer ze genoot van deze kans om hem aan te raken, te voelen, te masseren, en te strelen; zijn zachte huid, zijn sterke spieren, zijn perfecte figuur. En elke keer dat ze hem zachtjes hoorde zuchten of kreunen, genoot ze ervan dat ze hem een prettig gevoel gaf.

Ze kon zijn voorkant nu niet meer zien, maar in haar gedachten zag ze nog altijd dat prachtige beeld van zijn stijve pik. Ze stelde zich voor hoe het zou zijn om straks ook zijn voorkant te wassen. Hoe haar gladde zeepvingers over zijn sterke buikspieren omlaag zouden glijden, naar zijn schaamstreek. Hoe ze dan haar vingers om zijn hardheid zou sluiten, en op en neer zou bewegen. Dat ze dan zijn voorhuidje omlaag zou trekken, en dan weer omhoog. En hoe ze zich dan naar zijn schokkende paal zou buigen, haar mond open zou …

Haar fantasie werd onderbroken toen Mateo iets zei.
“Ik denk dat mijn linkerschouder nu wel schoon genoeg is. Misschien tijd voor de rechter?”
Charlotte foeterde zichzelf in gedachten uit. Langzaam maar zeker raakte ze de controle kwijt. Het was enkel fantasie, nog wel, ze deed niet echt iemand kwaad. Maar hoe lang zou ze zich nog in kunnen houden? En … zou de jongen in de gaten hebben waardoor ze was afgeleid?
Ze ging snel naar de andere schouder, en daarna naar beneden. Ze volgde de structuur van zijn ruggengraat, steeds lager. Ze bleef langer dan nodig bij de onderkant van zijn rug. Het contrast tussen de bottige structuur in het midden en het zachte vlees aan de zijden intrigeerde haar, wond haar nog meer op. Maar snel, veel te snel, moest ze ook dat deel schoon noemen.

Charlotte aarzelde. Zou ze verder gaan?
Zijn billen zagen er heerlijk uit. Zo lekker stevig. Zelfs eerder, toen hij nog aangekleed was, had ze al de neiging gehad om hem bij zijn kont te pakken, hem lekker te voelen.
“Heeft hij enig idee wat een absoluut geweldig kontje hij heeft?” vroeg ze zich af.
Zou ze verder omlaag moeten gaan? Hem daar wassen? Hem daar aanraken?

Mateo bleef rustig staan en wachtte haar volgende actie af. Ging hij ervan uit dat ze door zou gaan? Of had hij gewoon nog altijd een stijve, en probeerde hij die nu slap te laten worden voordat hij zich weer omdraaide?
Aan de andere kant, hij had haar wel helemaal gewassen. Was het niet gewoon logisch, normaal, verwacht, dat zij hem op dezelfde manier zou wassen als hij haar?
Dat laatste argument gaf voor Charlotte de doorslag. Als hij zou protesteren, dan zou ze altijd als excuus kunnen gebruiken dat zij hetzelfde deed als hij had gedaan.
Ze had haar spieren niet meer volledig onder controle. Ze zag dat haar handen trilden toen ze ze langzaam uitstak, totdat eerst haar vingers en daarna haar volledige handpalmen Mateo’s billen omvatten.

Mateo zuchtte en spinde tegelijk. Hij had hierop gewacht, had het verwacht, en had vooral gehoopt dat het zou gebeuren. Hij had expres de hele tijd dat Charlotte hem waste zijn aandacht bij het gevoel van haar zachte handen gehouden. Had geprobeerd zich voor te stellen dat hij die handen op zijn buik zou voelen, op zijn borst, op zijn pik. Het plan was dat hij stijf zou blijven, en dat was gelukt. Hij wist dat, als Charlotte haar armen om hem heen zou doen en zijn pik zou aanraken, hij direct zou klaarkomen. Maar hij wist ook dat dat niet zou gebeuren. Ze was nog altijd voorzichtig. Té voorzichtig.
Maar haar handen op zijn kont voelden ook fijn. Ze voelde dat ze zijn vlees kneedde, hoe zijn billen gemasseerd werden. Een paar keer, alsof het per ongeluk was, werden zijn billen verschillende kanten op geduwd, waardoor zijn bilnaad verder open ging. Hij wist dat Charlotte naar zijn kont keek, en één keer voelde hij zelfs eventjes een vinger tussen zijn billen glijden, over zijn hele bilnaad. Hij kreunde nog wat harder, en hoefde niet eens te doen alsof.
En toen, op het moment dat Charlotte opnieuw zijn kont open duwde, toen het puntje van haar vinger over zijn kontgaatje streek, kwam hij klaar. Zijn kreun werd een grom, en toen spoot zijn pik een eerste straal wit kleverig zaad tegen het douchegordijn.

“Ooooh. Oh god! Oh, jjjhhaaa!!!”
De eerste straal verraste Charlotte. Kennelijk was de jongen veel geiler geweest dan ze had gemerkt. Maar als haar vinger op zijn anus dit veroorzaakte, dan kon ze het niet laten om de druk wat extra op te voeren. Met een grijns drukte ze nog wat harder. Net genoeg om het puntje van haar vinger in Mateo’s anus te drukken.
De volgende straal was zelfs nog harder, en daarna volgden er nog zeven.

Daarna viel een ongemakkelijke stilte. Charlotte had het gevoel dat ze iets moest zeggen, maar had geen idee wat. En toen was Mateo haar voor.
“Goed, dat is dus gebeurd.” zei hij droogjes.
Ze zag dat zijn rechterhand naar zijn kruis ging. Waarschijnlijk om zijn pik schoon te maken.
Charlotte opende haar mond om iets te zeggen, maar had nog steeds geen woorden. Ze wist niet welke reactie ze van hem had verwacht, maar zeker niet dat hij zo kalm en beheerst zou blijven.

Mateo draaide zich om, en ze zag dat zijn lid nog steeds half stijf was. Hij keek Charlotte aan.
“Je bent toch niet boos op me?” vroeg hij.
Eindelijk vond Charlotte woorden.
“Nee.”
“Ik denk dat veel vrouwen boos zouden worden dat ik …” hij aarzelde, maakte zijn zin niet af.
“Je bent een jongen. Je bent dertien. Ik weet hoe dat werkt bij jongens van jouw leeftijd. Jullie krijgen een stijve van alles dat er maar een beetje als een vrouw uitziet. Jullie kunnen meerdere keren per dag aftrekken, en de meesten doen dat ook. Dat hoort bij het opgroeien. Je zit opeens vol met seksuele energie, en je hebt een uitlaatklep nodig. Je was al opgewonden omdat je me bloot had gezien, en toen ook nog aangeraakt. Ik denk dat ik je beter zelf je kont had kunnen laten doen. Dit was mijn fout.”

Hij glimlachte en schudde zijn hoofd.
“Nee, Charlotte, het was geen fout. Of misschien wel, maar dan vind ik het niet erg. Ik vond het fijn. Het voelde fijn, toen je mijn rug waste. En daarna, toen je mijn billen deed … zonder dat ik zelfs mijn piemel maar aanraakte was dit mijn beste orgasme ooit!”
Charlotte voelde hoe een kracht, sterker dan zij, de punten van haar mond omhoog trok. Ze glimlachte van oor tot oor door die woorden.
“Echt waar? De beste ooit?”
Hij knikte. En deed toen, tot Charlotte’s verrassing, een stap naar voren, en omarmde haar stevig.
“De beste. Bedankt Charlotte.” zei hij vlakbij haar oor.
Ze voelde zijn torso tegen haar blote borsten drukken. Ze voelde zijn pik, ingeklemd tussen zijn en haar bekken, bijna tegen haar kut. Ze voelde zijn armen om haar rug, voelde zijn adem bij haar oren. En hoewel ze onder de douche stonden, was ze ervan overtuigd dat ze een lichte muskus geur rook.

Ze wilde hem ook omarmen, hem tegen haar aan trekken, lang blijven knuffelen. En tegelijk wist ze dat ze dat niet moest doen. Gelukkig, of helaas, liet Mateo los voordat ze had besloten. Hij gaf haar nog een snel kusje op haar wang, en stapte toen naar achteren.
Ze zag hoe hij haar nogmaals bekeek. Hij probeerde zelfs niet te verbergen hoe hij elk deel van haar lijf in zich opnam. Maar toen trok hij het douchegordijn open, stapte onder de douche vandaan, en pakte een handdoek van het rek.
“Ik moet zo langzamerhand echt naar huis, Charlotte.”
Het kostte haar moeite om haar teleurstelling niet te laten merken. Maar toen draaide ze de douche uit, pakte ook een handdoek, en begon zich af te drogen.
“Wat ga je aan doen? De wasmachine is nog bezig.”
“Ik heb schone kleren mee. Is het oké als ik later nog eens langskom om mijn andere kleren op te halen?”

Nog geen vijf minuten later was de deur dicht, en was Charlotte alleen. Ze keek door het kleine glazen ruitje in de deur, tot Mateo de hoek om was en ze hem niet meer kon zien.
Ze zuchtte een diepe zucht, liet zich toen waar ze stond op haar knieën zakken, spreidde haar benen, en voelde haar eerste orgasme over haar heen spoelen op het moment dat haar vingers haar clitoris raakten.

Annabel was ziedend toen Mateo de controlekamer binnenkwam.
“Wat dacht je, verdomme nog aan toe? Dacht je überhaupt wel na?! Je hád haar. Ze was als was in je handen, ze zou alles doen. We hadden nu, op dit moment, de zaak kunnen sluiten. Maar jij ging gewoon weg, en het enige dat ik nu heb is jij die klaarkomt als ze je rug wast, en zij die zichzelf nu tot orgasme na orgasme vingert.”
Mateo keek even naar het scherm, dat toonde hoe Charlotte nog steeds wanhopig twee vingers in en uit haar druipende kut schoof, terwijl ze haar borsten fijnkneep met haar andere hand. Hij glimlachte bij dat beeld, en wendde zich toen tot Annabel.
“Weet je nog, toen jij zei dat ik haar moest aanbieden te helpen in de tuin? Ik begreep niet waarom, en jij zei dat ik je maar gewoon moest vertrouwen, toch? En dat deed ik, en het bleek dat jij gelijk had.”
Annabel knikte.
“Wel, deze keer vraag ik jou om mij te vertrouwen. Ja, ik had kunnen blijven. Ja, dan had je nu wat foto’s waarop ik haar neuk. Maar je kan beter krijgen. Ja gaat beter krijgen. Vertrouw me maar, oké?”
Annabel slikte haar woede weg.
“Tja, heb ik een keuze?”

Mateo glimlachte. Ze had geen keuze, en dat wist hij. Maar hij wist ook dat hij gelijk had. Hij vertrouwde op zijn instinct. Hij wist dat Annabel meer en betere foto’s en video’s zou krijgen dan ze ooit zou kunnen dromen. En hij wist ook hoe heerlijk het voor hem zou zijn om dat te laten gebeuren.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 9

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: P.D. Vile

Hoi! Ik ben P.D. Vile. Dat is natuurlijk niet mijn echte naam; die hou ik liever geheim. Ik schrijf al sinds 2019 pedo-erotische verhalen. Meestal in het Engels (voor andere sites), soms ook in het Nederlands voor hier - als vertaling of als origineel NL verhaal. Mijn verhalen zijn fantasie. Fantasie over seks met kinderen doet niemand kwaad. Gebruik alsjeblieft mijn fantasie verhalen niet als excuus om kinderen kwaad te doen! Wil je met me in contact maar liever niet voor iedereen zichtbaar in de reacties op de site? Mijn anonieme en veilige email adres is P.D.Vile@protonmail.com en ik beloof dat ik alle reacties die ik daar krijg vertrouwelijk zal behandelen. Ik probeer ook te antwoorden maar ben niet elke dag online. Sinds kort heb ik ook een "eigen" site, waar ik al mijn verhalen verzamel, zowel in het Nederlands als in het Engels. Op dit moment nog niet compleet, maar daar werk ik aan! Interesse? https://pd-vile.asslr.org/

3 gedachten aan “De Zwarte Post 2, Afdeling Speciale Operaties (deel 5)”

  1. Goeie schrijvers schrijven goede verhalen.
    En je beheerst ook meerder stijlen; mijn complimenten!
    Er zijn wel wat nadelen aan vervolgverhalen; soms moet je lang wachten op een volgend deel. En als het niet je ding is, is een volgend deel dat vaak ook niet.
    Ach; je hebt fans genoeg, dus ik denk niet dat er iemand klaagt…
    En mochten die er wel zijn; andere verhalen genoeg.

  2. Super verhaal weer. Wel vind ik dat de jongen te volwassen gedrag vertoond, ook te veel beheersing wellicht. Ik begrijp ook niet zo goed waarom charlotte zich zo inhoudt. Wat belet haar deze knul de slaapkamer in te trekken. Het blijft een geil verhaal met 5* ondanks mijn kritiek.

  3. Hartelijk dank voor jullie reacties! Altijd fijn om te lezen wat jullie ervan vinden.

    Wat betreft wachten op volgende delen: ik ben op dit moment bezig met de laatste hand leggen aan deel 6, tevens het slot van dit verhaal. Wat daarna komt weet ik nog niet, ook niet wanneer.

    Tom, je hebt zeker gelijk dat Mateo zich erg volwassen gedraagt. Als ik eerlijk ben doen veel kinderen in mijn verhalen dat. Ik ben zelf erg gek op kinderen die slimmer zijn dan hun leeftijd dus schrijf ik ze ook (te) vaak zo. In dit verhaal moet je verder niet vergeten dat elke ontmoeting van tevoren zorgvuldig is besproken en gepland met Annabel en dat Mateo heel veel tips krijgt hoe hij het het beste kan doen.
    Waarom Charlotte de jongen niet de slaapkamer in trekt? Tsja, ik denk dezelfde reden waarom ik nog nooit een meisje mijn slaapkamer in heb getrokken. Ze is bang dat ze het verkeerd begrijpt en hem laat schrikken, en waarschijnlijk ook wel bang voor de consequenties als hij het aan iemand zou vertellen. Maar geen zorgen, in het laatste deel zullen ze zeker haar slaapkamer gaan gebruiken! (En niet om te slapen).

Reacties zijn gesloten.