Liza komt logeren

4.7
(29)

Door: Satyrus

Mijn ex en ik zijn al jaren uit elkaar, en omdat zij destijds naar de andere kant van het land is verhuisd, zie ik mijn dochter niet zo vaak als ik graag zou willen. Liza is net elf en mijn ex klaagt dat Liza een onhandelbare puber is. Maar die mening deel ik totaal niet. In tegendeel, Liza en ik hebben het altijd heel gezellig als ze bij me is. Natuurlijk ligt dat ook aan het feit dat ze zo ver weg woont en dat ik haar zo weinig zie. Als ze dan een keer bij me is dan gaan we altijd leuke dingen doen: naar de bios of de dierentuin, zwemmen samen pannenkoeken bakken, alles wat zij maar wil. En ik moet toegeven dat ik haar ook wel verwen.

Mijn ex, die luie teef, vertikt het om te werken. En dus moeten zij en Liza van een bijstandsuitkering rondkomen. Ik heb een goede baan en ik heb altijd hard gewerkt, weken van 50 uur zijn geen uitzondering voor mij. Maar een flink deel van mijn salaris gaat op aan alimentatie. Niet dat mijn ex en Liza daar wat aan hebben want de Sociale Dienst ziet het als inkomsten en trekt het af van de uitkering. Ik heb mijn ex eens aangeboden om de alimentatie onder de tafel te regelen. Ik zou haar dan steeds een bedrag contant geven. Dan zou zij meer overhouden en ik zou minder kwijt zijn. Maar dat had de domme gans afgewezen. Ze vindt de gedachte dat ik elke maand een hele klap geld kwijt ben belangrijker dan dat ze zelf op een houtje moet bijten. Maar ik sta het niet toe dat mijn dochter de dupe wordt van de wraakgevoelens van mijn ex, en dus verwen ik haar. Bijna al haar kleren en schoenen heeft ze van mij gekregen. En elke keer als ze een weekend komt logeren, iets wat min of meer regelmatig elke maand gebeurt, dan geef ik haar een dik pak zakgeld mee naar huis.

Het was een mooie vrijdagmiddag in mei. De hemel was helder blauw en de thermometer gaf een aangename 23 graden aan. Het was een extra mooie dag omdat Liza een weekendje bij me kwam logeren. Ik had Liza van school opgehaald en we reden in mijn Audi A8 over een drukke A2 richting de stad waar ik woonde. Ik had met mijn ex afgesproken dat ik Liza gelijk uit school mee zou nemen naar mijn huis. Dat kwam me heel goed uit want dan hoefde ik dat stomme wijf niet te zien. Liza had met een achteloze zwaai haar schooltas en haar weekendtas in de kofferbak van mijn auto geslingerd, en ze zat nu al anderhalf uur op de stoel naast me vrolijk honderduit te kletsen. Over school, de nieuwe meester (een stagiair), die ze maar een sufkop vond, Over haar vriendinnetje Jasmine die haar pols had gebroken bij een ongelukkige landing van een turntoestel, en natuurlijk over alle leuke dingen die ze dit weekend van plan was te gaan doen. Ik vond het dood zonde dat het zo verdomd druk was op de weg, en dat ik dus het grootste deel van mijn aandacht bij het rijden moest houden. Want het was een genot om haar te horen en te zien praten, zo enthousiast als ze was.
‘Pap, zullen we vanavond super laat opblijven? Er komt ook nog een leuke film op tv die ik heel graag wil zien.’

‘Ja hoor meis, als jij daar zin in hebt dan doen we dat.’
‘Oh chill! Ik mag nooit lang opblijven van mama.’

‘Haha, als het van je moeder niet mag dan mag het van mij juist wel.’
Ze giechelde aanstekelijk en legde haar hand even kort op mijn knie.
‘Dankjewel pap!’

‘Geen probleem meis, je weet dat je mijn kleine prinses bent. En voor mijn prinses doe ik alles.’ Ze giechelde weer en ik keek haar aan. Haar engelachtige gezichtje straalde en als ze lachte dan kreeg ze altijd van die super schattige kuiltjes in haar wangen. Ik voelde me warm van binnen en er ging een tinteling door mijn onderbuik en kruis.
‘En pap, zullen we morgen gaan zwemmen?’

‘Ja best hoor prinsesje van me.’ Het was een zware week geweest met veel slopende vergaderingen en het idee om de hele middag in de warme mei-zon aan de kant van het zwembad te liggen met een biertje binnen handbereik sprak me wel aan.
‘Maar pap…’ Zei ze op een toontje dat verried dat ze iets van me wilde.
‘Als we gaan zwemmen dan heb ik wel een nieuw badpak nodig. Het beeld van Liza in haar crème-witte badpak verscheen in mijn gedachten.

‘Wat is er dan mis met je witte? Die is toch nog niet zo oud?’
‘Pap kom op, die is voor kleine kinderen! Alle meiden bij mij in de klas hebben een bikini. In dat witte ding kan ik echt niet gaan zwemmen hoor. Dan vindt iedereen mij een loser.’
Ik had nog steeds het beeld van haar in haar crème-witte badpak voor me. Ik vond het haar super sexy staan. Het stak prachtig af tegen haar bronzige huid en kastanjebruine haar. Aan de andere kant vond ik de gedachte van Liza in een strakke bikini ook wel erg opwindend. En ik merkte dat al deze beelden van, en gedachten aan, mijn dochter in diverse badpakken en bikini’s me een erectie hadden bezorgd. Ik keek opzij en zag hoe Liza me met grote ogen hoopvol aankeek, ze zag er stralend uit. Hoe kon ik daar nou nee tegen zeggen? Dus nam ik een afslag later dan ik normaal zou doen en reed naar het centrum van de stad.

Die avond zat ik met een biertje in mijn hand op de bank tv te kijken. Er was een comedy op die ik al een aantal keer gezien had. Maar Eddy Murphy speelde de hoofdrol en ik mag altijd graag naar hem kijken. Ik was met Liza de stad in geweest en we hadden diverse winkels afgestruind opzoek naar een nieuwe bikini. Na heel wat winkels in en uit geweest te zijn en een flink aantal keer passen waren we uiteindelijk geslaagd. Omdat het door al dat winkelen vrij laat was geworden, en omdat we allebei al flinke honger hadden gekregen van het slenteren, hadden we besloten om door de MC-drive te rijden. Ik stond op om een nieuw biertje te gaan halen en liep naar de keuken. Daar kon ik het geluid van de lopende douche horen. Liza was er na het eten nog even onder gegaan. Ik dacht eraan dat mijn mooie, jonge dochter nu naakt onder de douche stond en fantaseerde over hoe ze eruit zou zien. Ik heb haar natuurlijk al vaak naakt gezien, ik ben immers haar vader, maar de laatste tijd was ze wat preutser geworden. Misschien kwam het omdat ze in de puberteit begon te komen.

Ik had een paar maanden geleden voor het eerst gezien dat ze borsten begon te krijgen. In gedachten zag ik Liza’s mini tietjes voor me en ik voelde hoe ik groeide. Ik kneep even door mijn broek in mijn inmiddels behoorlijk stijve lul. Ik werd wreed gestoord tijdens deze plezierige dagdroom door het geluid van de deurbel. Toen ik open deed stond er een niet onaantrekkelijk meisje van ongeveer 18 jaar op de stoep. Ze begon al een verkooppraatje over een of andere boekenclub af te ratelen nog voordat ik de deur volledig had geopend. Met weinig woorden wimpelde ik haar beleefd maar kordaat af. Toen ik terug liep naar de keuken, waar ik mijn net opengemaakte biertje had laten staan, bemerkte ik dat het geluid van kletterend water was opgehouden. Met mijn biertje ging ik weer op de bank zitten en richtte mijn aandacht weer op de tv. Na enkele minuten kwam Liza de woonkamer in, slechts gekleed in een van de twee nieuwe bikini’s die we die middag gekocht hadden.
‘Jezus, wat heb ik toch een bloedmooie dochter’, dacht ik bij mezelf.
Liza stond naast de bank, haar prachtige golvende kastanjebruine haar hing als een stralenkrans om haar schouders. Ze is ongeveer één meter dertig en ze is erg slank. Ze droeg de donkerblauwe bikini. Het was een vrij strak dingetje en het topje accentueerde haar erg kleine borsten. Ik liet mijn blik over Liza’s hele lichaam glijden. Ze had nog altijd die meisjesachtige vormen: haar taille was nauwelijks smaller dan haar heupen en ook haar benen hadden nog niet die volheid die je bij volwassen vrouwen en oudere meisjes ziet.
‘Pappa…’ Begon ze op een verlegen, vragende toon.
‘Vind je mij niet lelijk?’

‘Lieverd! Hoe kom je daar nou bij?’ Vroeg ik met een verbaasde stem. ‘Je bent juist het mooiste wezen dat ik me voor kan stellen! Waarom vraag je me zo iets?’ Ze bloosde een beetje, en wendde verlegen haar blik af.
‘Nou…’ ging ze verder met een zacht stemmetje, ‘en mijn borsten dan? Zijn ze niet lelijk?’

‘Lieverd, kom eens hier bij mij.’ Zei ik op een geruststellende toon. Ik klopte met mijn handen op mijn schoot als teken dat ze moest gaan zitten. Ze ging op mijn schoot zitten, met haar gezichtje naar me toe en met één been aan elke zijde van mijn schoot.

‘Lieverd, je bent het allermooiste meisje dat ik me voor kan stellen.’ Herhaalde ik.
‘Meen je dat echt pappa?’

‘Ja natuurlijk meen ik dat!’
‘Ik weet het niet…’ zei ze zacht, ‘ik vind mezelf soms zo lelijk.’

‘Maar lieverd dat is echt totaal niet nodig! Je bent prachtig!’
‘Echt pappa?’

‘Ja echt, echt, echt waar lieve kleine prinses van me. En ik kan het je bewijzen ook.’ Liza’s stralende ogen keken me vragend aan.
‘Hoe dan pappa?’
Ik zei niets maar pakte met mijn rechter hand het lipje van mijn gulp en trok de rits langzaam open terwijl ik Liza aan bleef kijken. Toen mijn gulp helemaal open was deed ik met mijn linker hand mijn boxershort omlaag en met mijn rechter hand haalde ik mijn inmiddels keihard geworden lul tevoorschijn. Nog altijd keek ik Liza recht in haar ogen, welke van verbazing wijd open stonden.
‘Kijk, dat komt door jou. Jongens krijgen alleen maar een stijve piemel als ze een meisje heel knap en lief vinden.’
‘Wauw’ stamelde ze, haar ogen gefixeerd op het stijve geslacht van haar vader. ‘Mag ik hem aanraken pappa?’

‘Wil je dat?’ Vroeg ik zacht.
Ze knikte kordaat en keek me glimlachend aan, waarbij weer die super schattige kuiltjes in haar wangen verschenen.
‘Oké, doe maar dan.’
Ze legde haar hand voorzichtig op de aanzet van mijn lul en liet haar hand zacht en langzaam naar boven glijden. Dit herhaalde ze een paar keer en er ging een siddering van genot door mijn lichaam.

‘Liza,’ zei ik zachtjes en met een licht hese stem. Ze wendde haar blik af van mijn lul en keek me aan. Ik boog een beetje naar voren en kuste mijn dochter op haar mond, een korte, vrij zakelijke, kus, zoals een vader zijn dochter hoort te kussen. Ik keek haar een lang ogenblik aan en kuste haar nogmaals, deze keer wat langer, en daarna nog een keer, steeds intiemer en intenser. Haar lippen voelden enorm zacht, jong en fris en ze beantwoordden begerig mijn kussen. Met haar hand streelde ze nog steeds mijn lul, af en toe zachtjes in de stam knijpend. Ik brandde van verlangen. Ik legde mijn handen op haar schouders en na een kort moment liet ik ze naar haar rug afzakken. Ik begon haar topje open te maken. Haar lichaam verstijfde en ze stopte abrupt met zoenen en haalde haar hand van mijn lul.
‘Nee pappa, ik durf niet.’

‘Maar lieverd, je hebt mijn piemel nu ook gezien. Het zou niet eerlijk zijn als ik jou nu niet zou mogen zien.’ En terwijl ik dat zei maakte ik het laatste schakeltje van haar bikinitopje los. Liza keek weg maar ze verzette zich niet. Langzaam schoof ik de bandjes van haar schouders en het topje viel op de grond. Verrukt staarde ik naar de ontluikende borsten van mijn elfjarige dochter. Ze waren klein, heel erg klein. Eigenlijk niet meer dan kleine heuveltjes van ongeveer een centimeter hoog met daarop prachtige tepels die van een hele zachte lichtroze kleur waren. Ik boog voorover en plaatste een zachte kus op haar beide tepeltjes. Liza had nog steeds haar blik afgewend en met mijn hand pakte ik voorzichtig haar kin en draaide haar gezichtje zodat ze me aankeek.

‘Lieve Liza, je hoeft je absoluut niet te schamen voor je lichaam. Je bent ongelofelijk mooi.’ Ze keek me indringend aan.
‘Dat meen je echt hè pappa?’ En zonder op antwoord te wachten sloeg ze haar armen om mijn nek en omhelsde me innig. Ik streelde haar zacht over haar blote rug en kneep een paar keer zacht in haar ferme kontje. We bleven zo een paar ogenblikken verstrengeld zitten. Toen liet ze los en bracht haar gezicht vlak voor het mijne, haar diepblauwe engelogen staarden me indringend aan. Ze begon me langzaam maar sensueel te zoenen en met haar rechter hand pakte ze de mijne en legde die op haar kleine borst. Haar borstje voelde zo zacht als fluweel en ik streelde haar liefkozend. Door deze aanraking werd haar tepeltje een beetje hard en ik maakte me los van Liza’s zoenen. Ik boog me naar haar toe en kuste haar tepeltje, heel zacht en heel teder. Daarna begon ik een beetje happende bewegingen met mijn lippen te maken, haar tepel met mijn lippen aftastend. Uiteindelijk nam ik haar hele tepel in mijn mond en begon er langzaam aan te likken. Eerst rondjes om het buitenste deel van haar tepel, waardoor het knobbeltje van haar tepel nog harder werd, en daarna ook het knobbeltje zelf. Elke keer als mijn tong over het knobbeltje van haar tepel ging hoorde ik hoe Liza schokkerig inademde.
‘Pappa,’ zei ze met een zachte, ietwat hese stem, ‘het kietelt. De kietels gaan helemaal door tot onder in mijn buik.’

‘Vind je het fijn lieverd?’
‘Ja…’ verzuchtte ze.

‘Weet je dat jij mij ook zo’n kietel kan geven?’ vroeg ik onschuldig.
‘Oh, hoe dan?’ zei ze en haar ogen fonkelden vol van nieuwsgierige spanning. Ik pakte haar kleine handje en legde het op mijn stijve lul. Ik sloot mijn hand om de hare, samen trokken we langzaam mijn voorhuid naar beneden.

‘Mmm’ bromde ik zacht. Liza giechelde bij de aanblik van mijn ontblote eikel.
‘Kriebelt het nu ook bij jou pappa?’

‘Ja lieverd, enorm’, zei ik terwijl ik met mijn hand de hare weer langzaam omhoog bewoog. Ik bewoog onze handen nog een paar keer op en neer en liet toen haar hand los.

‘Zo, nu mag je het zelf doen.’ Ik leunde naar achter en vouwde mijn handen achter mijn hoofd. Genietend nam ik het schouwspel in me op. Mijn lieve kleine dochter die op mijn schoot zat en die mij zo heerlijk aan het aftrekken was. Ik keek naar haar engelachtige gezichtje, naar haar zachte kleine borstjes en hun prachtige roze tepeltjes, en naar haar kleine handje dat zich om mijn stijve lul had gevouwen en langzaam op en neer bewoog. Har ogen waren gefixeerd op mijn lul en haar mond hing van de concentratie een klein stukje open. Af en toe keek ze op en staarde me even kort met een vragende blik aan.

‘Hm lieverd, je doet het fantastisch!’ Liza giechelde weer.
‘Pappa, ik heb nog steeds kriebels onder in mijn buik, en ook tussen mijn benen.’ De gedachte aan het kutje van mijn dochter, en haar mededeling dat zij daar blijkbaar kriebels had maakte me zo geil dat ik een orgasme voelde aankomen.

‘Lieverd, stop maar even, anders kom ik zo nog klaar.’
‘Oh, mag ik dat zien pappa?’

‘Euh ja, natuurlijk lieverd. Maar eerst zullen we eens wat gaan doen aan die kriebels die jij tussen je benen hebt.’ Ik ging staan en tegelijkertijd tilde ik Liza op. Ze sloeg haar armen om mijn nek, en met mijn handen onder haar billen droeg ik haar de trap op naar de slaapkamer. Terwijl we de trap op liepen drukte mijn nog altijd stijve lul tegen het stof van haar bikinibroekje, het enige kledingstuk dat ze nog aan had. Eenmaal op de slaapkamer aangekomen legde ik haar voorzichtig op het bed neer.

‘Durf je ook je onderbroekje uit te doen Liza?’ vroeg ik haar.
‘Ik weet het niet’ zei ze met een verlegen stemmetje, ‘ik heb nog nooit mijn plasser aan iemand laten zien.’

‘Je hebt mijn piemel ook gezien’, zei ik wijzend naar mijn stijve lul die nog steeds uit mijn geopende gulp stak. Ze knikte verlegen maar ze was nog niet overtuigd.

‘Oké’, zei ik ‘en als ik nu eerst mijn kleren uit doe, durf je het dan wel?’ Ze antwoordde niet. Ik kleedde me snel uit en ging naast haar op het bed liggen. Ik keek naar haar en bewonderde haar kinderlijke vormen. Ze was voor mij gewoon perfect, haar slanke benen, haar platte borstjes en haar onschuldige gezichtje. Onbewust had mijn hand mijn lul gevonden en zonder dat ik er erg in had was ik met mezelf gaan spelen.
‘Haha pappa, heb je nog steeds kriebels in je piemel?’ Ik begon ook te lachen.

‘Ja prinses, dat komt allemaal door jou, omdat ik zo gek op je ben.’ Ze keek aandachtig naar hoe ik mezelf aftrok. En misschien was het bewust, misschien ook niet, maar haar hand ging naar haar bikinibroekje. Ze spreidde haar benen een klein beetje en wreef met haar hand over haar kutje.

‘Jij hebt zo te zien ook nog kriebels tussen je benen’ zei ik grijnzend. Ze begon te blozen en knikte.

‘Je hoeft je niet te schamen hoor schat, alle mensen hebben wel eens een kriebel daar. En heel veel mensen gaan dan ook met zichzelf spelen, zoals jij en ik nu doen. Het is helemaal niet vies of raar. Voelt het fijn als je zo tussen je benen wrijft?’ Weer knikte ze alleen maar. Ik boog naar haar hoofd toe en kuste haar op haar mond en daarna fluisterde ik in haar oor: ‘wil je voor mij je broekje uit doen?’
Ze keek me een lang ogenblik aan en toen, zonder een woord te zeggen, schoof ze langzaam met beide handen haar bikinibroekje omlaag. Ik ging op mijn knieën zitten en bekeek haar. Daar lag ze dan, mijn kleine dochtertje, elf jaar oud, en poedelnaakt. Ik pakte haar benen en spreidde ze, zodat ik een goed zicht had op haar kinderkutje. Haar kutje zag er heerlijk uit. Er had nog nooit een haartje op gestaan en ze was ongelofelijk strak. Zo strak dat, zelfs nu ze met gespreide benen lag, er van haar binnenste schaamlippen haast niets te zien was. Ik boog naar voren en met mijn beide duimen spreidde ik haar buitenste schaamlippen. Ik had nu een prachtig zicht op haar jonge, roze kutje, haar gaatje blonk al een klein beetje van het vocht. Bij deze geile aanblik kon ik me niet meer beheersen. Ik boog naar haar kutje toe en rook eraan. De zoete meisjesgeur van mijn dochtertje was heerlijk. Ik boog nog verder naar voren en kuste haar klitje. Toen ik dat deed ging er een lichte schok door Liza’s lichaam.
‘Pappa, dat kietelt!’
Ik hoorde het bijna niet, ik werd gek van verlangen. Ik wilde haar voelen, volledig. Ik stak mijn tong uit en terwijl ik haar lipjes nog altijd gespreid hield met mijn handen likte ik aan haar vagina. Ik proefde haar jonge meisjesvocht. Het was net als bij een vrouw een beetje ziltig, maar zachter, zoeter. Na een tijdje haar heerlijke gaatje gelikt te hebben begon ik langzaam haar hele kutje te likken, van onder, over haar gaatje, dan haar klitje, naar boven. Elke keer als mijn tong over haar klitje kwam maakte ze een zacht geluidje dat het midden hield tussen een zucht en een kreun. Ik genoot met volle teugen van de geur en de smaak van mijn dochter. Na een minuutje of wat haar zo gelikt te hebben, concentreerde ik me op haar klitje. Eerst draaide ik langzaam rondjes er omheen. Langzaam voerde ik het tempo op en ging ik ook van links naar rechts en van boven naar beneden over haar klitje. Liza’s ademhaling versnelde.
‘Oh pappa, het kriebelt zo! En het brandt onder in mijn buik!’
Ik versnelde mijn tongbewegingen en ging zo snel ik kon heen en weer over haar klit. Haar kreungeluidjes werden luider en ze begon met haar bekken pulserende bewegingen te maken. Ik merkte dat ze dicht bij haar hoogtepunt was, misschien wel het eerste in haar leven.
‘Pappa! Ik moet plassen!’
Ik likte zo hard ik kon en enkele seconden later slaakte ze een kreet en bewoog haar bekken omhoog tegen mijn gezicht aan.
‘Ah, ah, aaaaaah!’kreunde ze terwijl ze spastisch schokkend in mijn gezicht klaarkwam. Ik keek nog een moment naar haar geile kutje en ging toen bovenop haar liggen. Ze was nog een beetje versuft van haar orgasme en keek me dankbaar aan. Ik kuste haar op haar mond en zette daarna met mijn hand mijn lul tegen haar nauwe gaatje. Ik begon zachtjes met mijn lul tegen haar gaatje te duwen. Ik had haar flink nat gemaakt, maar omdat ze zo jong was zou het waarschijnlijk niet makkelijk worden om in haar te glijden. Ik bleef zachtjes tegen Liza’s gaatje aan duwen met mijn keiharde lul. Maar ondanks al mijn geilheid was ik wel voorzichtig, ik wilde mijn lieve kleine dochtertje geen pijn doen. En langzaam, stukje bij beetje, kwam ik in haar kinderkutje. Het was millimeterwerk en het duurde lang. Elke keer als ik tegen haar duwde kreunde ze zachtjes, wat me nog geiler maakte dan ik al was. Op een gegeven moment voelde ik dat mijn eikel bijna naar binnen ging schieten. Ik ademde diep in en stootte harder dan ik tot dan toe had gedaan. Liza kreunde hard toen mijn hele eikel in haar verdween. Ik stopte even met stoten om Liza wat tijd te geven en haar te laten wennen aan de lul in haar kutje. Na een tijdje begon ik weer te stoten. Nu ging het beter en met elke stoot kwam ik een klein beetje dieper in mijn dochter. Haar kutje was onbeschrijfelijk strak. En zo heerlijk nat en warm dat ik me afvroeg of ik niet zou komen voordat ik er geheel in zat. Toen mijn lul ongeveer voor de helft in haar kutje zat kon ik niet verder: haar maagdenvlies. Ik haalde mijn lul helemaal uit haar en zette hem weer tegen haar gaatje aan.

‘Dit kan even pijn gaan doen lieverd.’
Liza keek me niet-begrijpend aan. En zonder verdere uitleg te geven stootte ik hard en diep in haar.
‘Aaaaaauw!’ schreeuwde ze en ik zag hoe de tranen opwelden in haar ogen. Mijn lul zat nu tot aan mijn zak in mijn elfjarige dochtertje.

‘Het spijt me lieverd, maar dat kon niet anders. Doet het nog pijn?’ Ze schudde haar hoofd en ik kuste de paar tranen die over haar wang rolden. Nu begon ik langzaam, met lange halen, in en uit mijn dochter te stoten. Elke keer als mijn lul volledig in haar kinderkutje zat kreunde ze zacht. Ik merkte dat ik het niet lang ging volhouden om in haar natte, warme en super strakke kutje te stoten. Helemaal toen ze haar bekken nog wat naar boven draaide en haar benen om mijn rug vouwde, hield ik het niet meer. Ik versnelde het tempo van mijn stoten en neukte haar nu met snelle, harde, diepe stoten. En toen ze kreunde: ‘Ohhh pappa’, explodeerde ik in haar. Het was het meest intense orgasme dat ik ooit had meegemaakt en mijn woest kloppende lul schoot golf na golf zaad in haar kinderkuttje. Toen ik mijn zak helemaal had leeggespoten hielden mijn stootbewegingen langzaam op. We lagen nu beide stil en zeiden niets. Mijn nog steeds keiharde lul in haar heerlijke kleinemeisjesvagina, haar benen nog steeds om mijn onderrug geklemd. We keken elkaar zwijgend aan.

‘Wauw Liza,’ stamelde ik na een tijdje.
Haar mond veranderde in een glimlach en er schoot een fonkeling door haar ogen. Ze ontspande haar benen en Ik drukte teder een kus op haar voorhoofd voordat ik me uit haar liet glijden. Ik liep naar de badkamer en pakte een handdoek om mezelf schoon te maken. Daarna liep ik terug de slaapkamer in en ging op de rand van het bed zitten. Ik boog me naar Liza en begon met tedere bewegingen het roze mengsel van bloed en sperma van haar vagina te vegen. Toen ik ook mijn dochtertje had schoongemaakt, gooide ik met één hand de handdoek terug de badkamer in, en ging naast Liza op het bed liggen. Ze vleide zich tegen me aan en legde haar hoofd op mijn borst. Ik sloeg mijn arm om haar heen en met mijn andere hand begon ik zachtjes door haar haar te kroelen.
‘Pap, heb je dit ook met mamma gedaan?’ vroeg ze zacht.

‘Ja schat, vroeger voor we gescheiden waren deden we dit heel vaak.’
‘En vond je het met mij net zo fijn als met mamma?’

‘Nee,’ antwoordde ik langzaam , ‘met jou is het duizend keer fijner.’
Ze giechelde zachtjes, en als om hetgeen ik zojuist gezegd had te bevestigen, kneep ze een paar keer zachtjes in mijn inmiddels slap geworden lul. Als antwoord plantte ik een kus in haar haar, en terwijl ik haar blote rug streelde, viel mijn meisje zachtjes op mijn borst in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 29

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

4 gedachten aan “Liza komt logeren”

  1. Goed geschreven
    Ik vond alleen dat moment dat hij ineens zijn piemel tevoorschijn haalde wat onverwacht opdringerig. Alsof je toe was aan het gedeelte met seks. Zelf vind het hele verhaal er naar toe vaak veel interessanter. Maar; kom maar op met meer verhalen!
    Schrijven kan je…

    1. Haha, bedankt voor je fijne reactie! Dit is het eerste verhaal dat ik hier heb gepost, en zulke reacties geven de burger moed. 🙂

Reacties zijn gesloten.