Serviceflat, met hoofdletter S – deel 3

4.5
(8)

Door: Cootwriter

De rest van de dag verliep eigenlijk een beetje saai, Esmeralda had een vrije middag en dus had Melissa geen tijd om zich bezig te houden met seks activiteiten, want ze moest het werk van Esmeralda ook erbij doen. Ook de terugweg naar huis toe was minder gezellig dan de dag er voor. Omat ze meer werk had, kon ze ook pas later vertrekken en zat ze nu in een zo goed als lege bus. In gedachten ging ze even terug naar het gesprek met Petra de dag ervoor. Ze had wel tegen Petra gezegd dat haar ouders te van die leraar te horen kregen hoe zij op school was. Maar eigenlijk was dat helemaal niet zo gegaan. Ja, ze had die leraar verleid. Ja, die leraar had haar op zijn bureau heerlijk geneukt. Maar ze hadden de afspraak gemaakt dat ze dit geheim zouden houden.
In gedachten ging ze twee jaar terug naar hoe het allemaal daadwerkelijk begon tussen haar en haar vader, en dat was compleet zonder medeweten van haar moeder…dat zou later pas komen…

Melissa haar vader hád haar gezien. Ze was zo totaal in beslag genomen door haar moedwillige zelfbevrediging dat ze zijn aanwezigheid in de deuropening opmerkte. Paul was zelf op weg naar de badkamer toen hij zacht gekreun uit de kamer van zijn dochter hoorde komen. Hij stak zijn hoofd om de deur en verslikte zich bijna door wat hij zag. Zijn mooie dochter lag naakt op haar bed, kronkelend en kreunend van zichtbaar plezier terwijl ze schaamteloos masturbeerde. Paul zijn eerste impuls was om stilletjes te vertrekken, voor het geval ze hem zou zien. Maar terwijl hij de stijve vingers van zijn dochter diep in en uit haar door lust gezwollen poesje zag steken, bleef hij aan de plek gekluisterd. Hij was tenslotte een man… en omdat hij een normaal soort man was, interesseerde een naakt, opgewonden poesje hem, ongeacht van wie het was… zelfs dat van zijn knappe dertienjarige dochter. Hij was zich er plotseling duidelijk van bewust dat zijn dochter geen klein meisje meer was, maar een jonge vrouw, en door de waanzinnige manier waarop ze zich uitleefde, bovendien een zeer gesekste jonge vrouw!

Met de jaloezie van een vader vroeg hij zich plotseling af wie het eerst in haar broek was gekropen, omdat hij aan de diepte van haar vingerduiken kon zien dat zijn dochtertje geen kuise maagd meer was. Zijn pik begon in zijn broek op te zwellen en het schuldgevoel over wat hij deed kwam plotseling terug. Hij schaamde zich ervoor dat hij zijn eigen dochter bespioneerde en haar privacy schende… maar de aanblik van haar lenige jonge lichaam in de greep van extase was zo stimulerend dat Paul zich niet kon bewegen. Zijn ogen waren gefixeerd op de heerlijk uitziende tietjes en het kronkelende kutje van zijn dochter. Zijn hand zakte automatisch naar de grote bobbel in zijn broek, en terwijl hij toekeek hoe zijn sexy dochter zichzelf vingerde tot een orgasme, wreef Paul over zijn pik, loerend als een vieze oude man naar deze sexy tiener van wie hij hield. Hij keek haar een paar minuten aan, voordat de angst om ontdekt te worden hem er uiteindelijk toe bracht zich terug te trekken naar de woonkamer. Zijn pik was keihard. Wat wenste hij dat Heleen thuis was, hij had dringend behoefte aan een beurt. Het kijken naar het masturberen van zijn dochter had hem tot iets heftigs aangezet, en hij voelde zich schuldig. Het was verkeerd om je seksueel aangetrokken te voelen tot je eigen dochter, dacht hij. Maar de aanblik van haar strak gestrekte kutje werd in zijn hersenen gebrand, en hoe meer Paul aan haar dacht, hoe gefrustreerder hij raakte. Hij ging zitten en probeerde tv te kijken, in de hoop dat zijn stijve zou leeglopen voordat ze uit haar kamer kwam. Hij wilde zeker niet dat zijn dochter hem zo zou zien!

Een paar minuten later kwam Melissa de badkamer uit en zag haar vader op de bank zitten. ‘Show time!’, dacht ze glimlachend. Ze liep nonchalant de woonkamer in, plofte recht tegenover hem in een fauteuil en deed alsof ze haar haar droogde met een grote donzige handdoek.

“Waar kijk je naar, papa?”,

vroeg Melissa, in een poging zo nonchalant mogelijk te klinken. Haar gewaad hing wijd open waardoor haar vader haar puntige tietjes goed kon zien. Ze kwamen naar voren en wiebelden uitdagend terwijl ze haar armen bewoog.

“Eh… eh… niet veel, lieverd!”,

mompelde Don, terwijl hij tevergeefs probeerde niet naar de blootliggende tietjes van zijn dochter te staren. Melissa gluurde heimelijk onder de handdoek vandaan en zag dat haar vader geïnteresseerd was. Zonder hem te laten zien dat ze naar hem keek, leunde Melissa achterover en opende langzaam haar benen. Paul staarde tussen de gescheiden dijen van zijn dochter, haar naakte kutheuvel duidelijk zichtbaar onder het korte gewaad. Hij likte aan zijn lippen, die plotseling droog waren geworden, en keek of ze merkte dat hij keek. Melissa deed alsof ze tv keek terwijl ze haar haar droogde, haar hoofd afgewend van haar vader en verborgen achter de handdoek. Paul’s ogen keerden gretig terug naar Melissa’s naakte kruis en zijn lul begon alarmerend omhoog te komen in zijn broek terwijl hij naar het poesje van zijn dochter staarde. Als hij het zo kon zien, was zij daar ook nat, en de glinstering van vocht langs haar kleine kutspleet verraadde haar opwinding.

Paul merkte dat hij zich plotseling weer afvroeg hoe ze de geneugten van haar mooie jonge lichaam had ontdekt. Kinderen werden tegenwoordig vroeg volwassen, dacht hij, ze masturbeert waarschijnlijk al jaren, ongetwijfeld neukt ze ook met jongens! Alleen al de gedachte aan zijn dertienjarige dochter die zich met seks bezighield, veroorzaakte vreemde, onnatuurlijke sensaties over Paul zijn ruggengraat. Hij wreef over de voorkant van zijn korte broek om de zwellende spanning in zijn kruis te verlichten, maar zijn pik bleef groeien. Hoewel Paulwist dat de incestueuze gedachten die zijn hersenen vulden ziekelijk en immoreel waren, was hij ook een man… en als zijn plotselinge interesse in het naakte lichaam van zijn dochter iets aan de hand was, was hij in de eerste plaats een man en in de tweede plaats een vader. Hij kon het niet ontkennen… zijn fundamentele mannelijke instincten hadden de overhand gekregen, en dochter of niet, zijn pik verraadde zijn ware gevoelens.

“Mooi uitzicht hè papa!”,

zei Melissa plotseling. Paul keek met een geschrokken uitdrukking naar haar gezicht, maar zijn dochter keek nog steeds naar de tv.

“Eh… wat, lieverd?”,

vroeg hij, rood wordend van schaamte.

“Het uitzicht vanaf de top van de Mount Everest, gekkie!”,

giechelde Melissa terwijl ze naar het berglandschap op de tv wees.

“Mooi, nietwaar?”

“Ja, schatje…”

antwoordde Paul, terwijl hij zijn blik weer richtte op de schaamteloos blootliggende kleine tietjes en kruis van zijn dochter.

“…echt mooi!”

Door de bobbel in zijn broek vermoedde Melissa terecht dat ze haar vader opgewonden maakte. Als ze maar kon voelen hoe hard zijn pik werd, dan zou ze zeker zijn van haar effect op hem. Haar jonge berekenende geest formuleerde snel een plan.

“Hoe zit het met dat contract waar je aan hebt gewerkt, papa?”,

vroeg ze onschuldig.

“Je bent er al weken mee bezig.”

“Het zit in de tas, lieverd,”

zei hij wrang, blij dat hij de kans kreeg om aan het weelderige lichaam van zijn dochter te denken.

“Niet alleen dat, ze lijken er ook positief op te zijn dat ik volgend jaar senior manager zal worden.”

“Oh papa! Wauw! Wat super!”,

gilde Melissa terwijl ze overeind sprong. Ze klom op zijn schoot met haar knieën schrijlings op zijn heupen en gaf haar vader een dikke knuffel. De beweging zorgde ervoor dat haar korte gewaad zich om haar slanke, jonge heupen samentrok en haar naakte kruis direct tegen de knobbel in de broek van haar vader plaatste. Paul omhelsde zijn dochter even totdat hij de vochtige hitte van haar naakte kutje in zijn kruis voelde doordringen. Het kostte hem moeite haar weg te duwen. De druk van haar harde kleine tieten tegen zijn borst en de uitdagende hitte die uit haar kut kwam, waren hem bijna te veel. Maar haar wegduwen deed hij.

“Ik denk dat je nu beter van m’n schoot ken gaan, Mel,”

hijgde hij, terwijl hij probeerde het feit dat hij een razende stijve had voor zijn jonge dochter te verbergen.

“Niet nu, papa,”

smeekte ze.

“Laten we hier gewoon zo blijven zitten en praten zoals we vroeger deden toen ik jonger was. Dat doen we niet meer, hè?”
“Nee schat, dat doen we niet,”

zei Don een beetje ongemakkelijk.

“Maar nu ben je te groot voor dit soort dingen.”

Hoe hij ook probeerde, Paul kon zijn verraderlijke lul niet tegenhouden om tussen zijn dijen op te zwellen. De geile incestueuze drang vulde zijn hersenen terwijl hij naar de naakte kleine tietjes van zijn dochter staarde.

“Wat bedoel je, papa?”,

vroeg Melissa, terwijl ze haar vader de meest onschuldige blik wierp die ze maar kon opbrengen. Tegelijkertijd drukte ze haar kruis tegen de harde zwelling in zijn kruis en genoot van het contact van de gezwollen lul van haar vader tegen haar kutje, ook al scheidde het ruwe materiaal van zijn broek ze wel. Paul onderdrukte een zucht van plezier toen hij voelde hoe zijn dochter haar zachte, naakte kutheuvel tegen zijn kloppende erectie wiebelde.

“Ohhh, doe dat niet Mel, lieverd!”,

kreunde hij.

“Je weet niet wat je me aandoet!”

Melissa wist precies wat ze hem aandeed. Ze kon het merken aan het gevoel van de enorme lul van haar vader, terwijl die krachtig tegen haar snel bevochtigende kleine poesje opzwol.

“Wat is er, papa?”,

vroeg Melissa, terwijl ze met haar geile kutje over de keiharde pik van haar vader begon te kronkelen.

“Waarom beef je?”

“Je doet dingen met mij, schat…”,

hijgde Paul.

“…dingen die een dochter haar vader niet mag aandoen.”

“Wat voor dingen? Raak je opgewonden, papa?”,

vroeg ze eerlijk. Paul kreunde, en tot Melissa’s verbazing en plezier voelde ze de aanhoudende druk van zijn zwaar gezwollen pik tegen haar hete kleine kutje.

“Ooooooh, papa, je hebt een stijve!”,

giechelde zijn dochter, schaamteloos over zijn lul wrijvend.

“Je bent een mooi, sexy meisje, schat,”

zei hij.

“Je hebt het recht niet om je vader zo te martelen! “

“Martel ik jou, papa?”,

zei Melissa verleidelijk glimlachend in de ogen van haar vader.
“Ja, dat doe je zeker lieverd, meer dan je ooit zou kunnen weten.”

Paul kon zijn ogen niet van de blootliggende kleine tieten van zijn dochter afhouden. Melissa stond op van de schoot van haar vader en ging voor hem staan, zich voordoend als een model.

“Je kijkt graag naar mijn borsten, nietwaar, papa?”

“Je bent prachtig, lieverd, absoluut prachtig,”

ademde Paul uit, terwijl zijn laatste grammetje wilskracht snel wegglipte.

“Wil je meer zien?”,

vroeg ze terwijl ze een sexy kleine pirouette voor hem deed. Voordat hij antwoord kon geven, opende Melissa langzaam haar badjas en keek tevreden toe hoe haar vader geen aanstalten maakte om haar tegen te houden. Ze kon de lust in zijn ogen zien terwijl hij naar haar kleine, kegelvormige tieten staarde… en ze vond het geweldig. Melissa trok haar badjas helemaal uit en spreidde tegelijkertijd haar magere jonge benen wijd uit elkaar. Pauls ogen verslonden elke centimeter van het romige, naakte vlees van zijn dochter zoals het voor hem verscheen.

“Ohhhhh, schat!!!”,

kreunde hij, toen Melissa’s clitje door haar nauwelijks gapende spleetje verscheen, die hem sexy tussen haar sensueel gescheiden jonge dijen porde. Melissa glimlachte en herkende de onmiskenbare blik van lust op het gezicht van haar vader terwijl hij haar huwbare jonge lichaam verslond met zijn donkere, smeulende ogen.

“Dit is verkeerd, lieverd!”,

zei Don met een laatste schuldgevoel.

“Je moet jezelf niet zo aan mij laten zien.”

Maar Melissa kon zien dat de ogen en lul van haar vader zijn ware gevoelens verraden.

“O, papa!”,

giechelde ze.

“Er is niets mis met kijken.”

Hoewel hij diep van binnen wist dat er veel mis mee was, althans vanuit moreel oogpunt, kon hij de erotische aantrekkingskracht van het puberale jonge lichaam van zijn dochter niet weerstaan. “Ik denk dat dat niet het geval is,” fluisterde hij.

Voordat Paul wist wat er aan de hand was, paradeerde zijn dochter voor hem rond als een exotische stripper. Bewoog met haar tieten en boog zich voorover om hem haar blote billen te laten zien. De roze, glinsterende spleet van haar jonge kut werd prachtig omlijst door de kleine wangetjes van haar perfecte kleine kont.

“Vind je mijn lichaam mooi, papa?”,

vroeg Melissa, obsceen voor hem poserend.

“Ben ik mooi?”

“G…God, ja!”,

hijgde haar vader.

“Je hebt een pracht lichaam, schat… mooi genoeg om elke man opgewonden te maken!”

“Maak ik je dan opgewonden, papa?”,

fluisterde Melissa, terwijl ze dicht bij haar vader stapte.
“Ohhh, God! De hemel sta me bij, ja, schat! Yesssss!”,

flapte hij eruit, terwijl hij haar naar zich toe trok. Melissa kreunde van plezier. Eindelijk zou het gebeuren, dacht ze, haar knappe vader wilde haar net zo graag als zij hem.

“Je kunt me aanraken, papa, als je wilt,”

zei ze, terwijl ze zichzelf volledig aan hem aanbood. De handen van haar vader streelden haar smachtende vlees, en zijn mond bedekte haar deinende borstjes met hete kussen. Ze hield hem stevig tegen zich aan.

“Hou van mij, papa,” zuchtte ze gretig.

“Ja, papa, hou nu van mij!”

Terwijl de tong van haar vader over haar tepels streek, voelde Melissa dat ze plotseling ultragevoelig werden. Ze duwde ze in zijn mond, eerst de ene, toen de andere, luid kreunend terwijl hij op de harde, roze kleine knoppen zoog totdat ze volledig rechtop stonden. Zijn mond op haar tieten voelde geweldig, maar Melissa wilde meer. Ze verlangde naar zijn hand op haar vochtige kut, ze wilde dat haar vader voelde hoe heet en nat hij haar had gemaakt… hoe klaar ze was voor hem!

“Ohhh, God! Raak me aan, papa!”,

kreunde ze, terwijl ze zijn hand pakte en die in haar haarloze kutje duwde. Paul snakte naar adem toen twee vingers gemakkelijk in de hete, slijmerige vochtigheid van de vochtige spleet van zijn dochter gleden. Ze was extreem strak, en door de manier waarop ze verwoed haar kleine heupen tegen zijn hand begon te buigen, wist Paul dat hij de seks van zijn leven zou krijgen zodra hij zijn pik in dat gretige kleine neukgaatje kreeg. Het idee van seks met zijn dochter vervulde hem niet langer met schuldgevoelens. Ze wilde het duidelijk net zo graag als hij, en hoe meer hij nadacht over het vooruitzicht om het strakke kutje van zijn kleine meisje te neuken, hoe opgewondener hij werd.

“Mmmmmmmm, dat vind je leuk, nietwaar, Mel?”,

vroeg hij, terwijl hij zijn vingers diep in haar mollige, haarloze jonge snee stak.

“Je vindt het leuk om papa’s vingers in je hete kleine poesje te hebben, nietwaar, schat?”

“Ummmmmmmmmmmm! Oh jaaahh, ik vind het geweldig! Oooooooooooooh!”

jammerde Melissa, terwijl ze haar slanke kont ronddraaide op de diep ingebedde vingers van haar vader.

“Je vingers voelen zo goed in mijn kut, papa!!!”

“Ja, dat vermoeden had ik al!”,

fluisterde Don, terwijl hij zijn vingers rond en rond draaide in de kwijlende snee van zijn dochtertje. Zijn andere hand streelde haar stevige ronde kleine tieten en kont.

“… maar ik durf te wedden dat je liever iets anders in je strakke gaatje hebt, nietwaar, lieverd?”

Melissa snakte zo naar adem dat ze alleen maar met haar hoofd kon knikken. Met elke seconde werd de opgewonden kleine dertienjarige steeds geiler.

De vakkundig prikkende vingers van haar vader stuurden haar naar de zevende hemel!

“Vertel papa, lieverd!”,

kreunde Paul en spoorde haar aan om meer te zeggen. Hij kuste de navel van zijn dochter.

“Vertel me wat je graag in je kleine kutje zou willen hebben in plaats van in mijn vingers, schatje!”

Paul staarde naar haar op, opgewonden door de blik van puberale lust in haar vurige jonge ogen.

“Je lul, papa!”,

siste Melissa.

“Ik wil dat je met grote, lange, harige lul mijn kut neukt!”

De heerlijk verdorven woorden van zijn dochter klonken Paul als muziek in de oren.

“Jaaahhh! Zo hoor ik mijn kleine meisje graag praten!… wat nog meer, schatje?”,

zei haar vader, zijn stem trillend van lust.

“O God, je kunt met mij doen wat je wilt, papa… alles!”

“Dat ben ik ook van plan, lieverd!”,

zei hij grijnzend.

“Maar je moet het je vader vriendelijk vragen, als een braaf meisje.”

“Oooooooh, papa! Ik wil dat je je tong in mijn poesje steekt en me likt… alsjeblieft!”,

jammerde het meisje. Paul trok zijn vingers uit het glibberige kleine kutgaatje van zijn dochter en tilde een van haar benen op de armleuning van de bank naast hem. Met een snelle, gemakkelijke beweging reikte hij onder haar kruis en pakte haar kleine kontje vast… een klein billetje in elke handpalm.
“Je bedoelt zo?”,

gromde hij, terwijl hij de sappige kut van zijn dochter tegen zijn hongerige mond trok. Melissa zoog haar adem in alsof ze met koud water was overgoten. Het plotselinge voortreffelijke contact van de lippen van haar vader op haar oververhitte kut was bijna ondraaglijk. Ze voelde zijn hete mond dichtgaan.

“Ja! Ja! Oh, papa! Oh, fuck, jaaaahh!”, piepte ze.

Paul trok zich stevig vast aan het meisje terwijl Melissa haar haarloze kleine kutje tegen zijn ongeschoren gezicht kronkelde. Zijn snorharen die haar zachte vlees kietelden, maakten het des te spannender voor haar. De kut van zijn dochter smaakte heerlijk, en naar mate Paul haar muskusachtige sappen zoog en likte, leken er steeds meer sappen zich te vormen, die vrijelijk in zijn hebzuchtige mond stroomden. Melissa’s kleine kontje kronkelde en draaide in de handen van haar vader, terwijl ze haar kleine kutje gretig tegen zijn slurpende lippen wreef, haar veelvuldige gejammer van extase, een bewijs van het duidelijk totale genot van de jongere. Terwijl zijn tong heen en weer flitste, merkte Paul met vreugde op dat zijn dochter de voorliefde van haar moeder deelde voor het laten zuigen van haar kutje. Hij dacht plotseling aan zijn vrouw en vroeg zich af wat Heleen zou doen als ze nu thuiskwam en hen zo betrapte. Hij wist dat ze ze waarschijnlijk allebei zou vermoorden, maar hij was zo opgewonden dat hij zich in gedachten voorstelde dat Heleen zijn pik eruit trok en hem afzoog terwijl hij Melissa’s sappige jonge kutje likte tot een orgasme. Met zijn hoofd gebogen en zijn lichaam voorovergebogen om bij haar kutje te komen, vond Paul het plotseling moeilijk om zich te concentreren op het zuigen en likken aan zijn dochter. Zijn nek begon ondraaglijk pijn te doen, dus met het risico haar teleur te stellen trok Paul zijn mond uit haar natte kut en liet zijn naakte dochter zachtjes naast hem op de bank zakken.

“Wat ben je aan het doen, papa?”, vroeg ze.

“Ik maak het ons gewoon lekker op ons gemak, lieverd! Zodat ik je lekkere kleine kutje goed kan zuigen… Doe je benen open voor papa, schatje!”

Melissa lag op haar rug en spreidde haar dijen wijd terwijl haar vader ertussen kroop.

“Schiet op, papa!”,

zei ze ongeduldig.

“Zet je mond terug op mijn poesje. Ik wil klaarkomen met je tong op mijn clit!”

“Je bent een lekker heet sletje, nietwaar schatje?”,

grinnikte haar vader.

“Ik wou dat je moeder half zo geil was als jij… en half zo lekker!”

Paul keek naar het strak uitgerekte sneetje van zijn dochter en likte hongerig zijn lippen.

“God, wat heb jij een mooi kutje, Mel!”,

ademde haar vader. Hij staarde obsceen naar het kleine, met vocht omhulde spleet van zijn dochter. De gezwollen, roze lippen waren nauwelijks open, zelfs niet met haar lange, slanke benen zo ver uit elkaar. Paul kreunde diep in zijn keel. “Jezus, dat ziet er verdomd goed uit!… Ummmmmm… Papa gaat je hete kleine poesje zuigen tot je daar helemaal lekker schoon gelikt bent, schat!… En nog wat….”

“Ohhh Papa! Je zegt zulke heerlijke vieze dingen tegen mij, mijn kutje gaat ervan trillen!”

“Het is mijn tong die je kleine kutje zal laten trillen, schatje!
“Ooooooh papa! Ik kan niet wachten! Doe het! Nu!”,
scandeerde Melissa, terwijl ze haar achterwerk suggestief van de bank tilde, terwijl ze tegelijkertijd met beide handen in haar harde tieten kneep. Paul reikte onder het schattige kontje van zijn dochter en greep haar romige billen stevig vast, en liet zijn gezicht nog eens zakken in haar trillende kruis.
Ze voelde zijn hete tong haar strakke kutlippen uit elkaar halen en heerlijk naar binnen glijden.

“Ohhhh! Ja! Jaaahh! Nu, zuig me, papa! Zuig me hard en ik kom in je mond!… Ooooh, ja! Lik me, papa! Net zoals je doet met mama!”

Aangespoord door haar schaamteloze aanmoediging vond Paul het clitje van zijn dochter en zoog het harde knopje diep in zijn mond, terwijl hij er herhaaldelijk met het puntje van zijn tong overheen tikte. Melissa schreeuwde bijna van het intense genot dat haar vaders mond in haar kut teweegbracht. Haar heupen steunden tegen zijn gezicht, haar kont draaide in kleine, sensuele cirkels terwijl ze haar benige kleine kutje tegen zijn zuigende mond drukte.

“Lik mij, papa! Lik mijn poesje!”, jammerde ze. “Niet stoppen! Stop nooit!… Ik vind het geweldig!… Oh, God, ik hou hier zo van!”

Paul likte het sappige, roze spleetje van zijn dochter als een dier, ongelooflijk opgewonden over de manier waarop ze reageerde op zijn mondjob. Ze mag dan pas dertien zijn, maar haar kleine kutje trilde en kwijlde, net zoals dat van haar moeder altijd deed als ze extreem geil werd. ‘Zo moeder, zo dochter’, dacht hij blij. Het olieachtige kutsap doorweekte zijn kin, zijn lippen, zijn wangen. Haar dijen en kutje waren besmeurd met dik, kleverig slijm, maar toch bewoog Melissa haar verzadigde kleine poesje heen en weer tegen het gezicht van haar vader. Haar kut stond wijd open, de zoetgeurende tienerspleet sijpelde en gapend in zijn zuigende mond.

Paul tilde de heupen van zijn dochter van de bank en drukte zijn gezicht zo hard als hij kon in haar haarloze kleine spleetje, terwijl hij zijn tong tussen haar glibberige kutlipjes begroef en haar smakelijke sappen eruit zoog. Melissa kronkelde tegen het gezicht van haar vader terwijl hij haar tongneukte, kreunend en hem bij zijn haar vasthoudend. Pauls lul was heel hard, en de gedachte om hem diep in zijn geile dochtertje te rammen was bijna te veel. Haar kutje voelde zo klein! Zijn tong werd zo strak samengeknepen door haar kutspieren dat Paul niet zeker wist of zijn grote lul in het kleine gaatje van zijn dochter zou passen zonder haar veel pijn te bezorgen. Toch wilde hij haar heel graag neuken. Hij concentreerde zich erop haar zoveel mogelijk plezier te geven, zodat ze snel klaar zou komen en hij haar vervolgens kon neuken met zijn keiharde pik. Hij voelde dat de smaak van haar kutje veranderde. Ze ging hogerop en bereikte het ene plateau na het andere in haar zoektocht naar vrouwelijke vervulling. Paul wist meteen dat zijn hete dochtertje snel een orgasme naderde.

Hij tilde haar slanke jonge benen over zijn schouders en duwde zijn gezicht met hernieuwde kracht in haar opgestoken kut. Melissa voelde hoe de borstelige kin van haar vader in de zachtheid van haar vaginale vliezen prikte, terwijl zijn lange, stijve tong zich als een zuiger in haar puberale diepten boorde. Toen Paul haar ontluikende klitje begon te zuigen en likken, schreeuwde Melissa het uit, bijna buiten zichzelf van lust. Ze hield zijn ruige hoofd met beide handen vast en gilde van plezier terwijl haar vader zijn tong door haar spleet omhoog sleepte, van kontgat naar clitoris en weer terug.
“Unnnnnnghhhh! Lik me, papa! Oh, God, ja! Lik me zo. Jezus, wat een tong!… Oh, papa, ik denk dat je laat klaarkomen! Uhhhhhhhh!”

Haar woorden spoorden hem aan en Paul verdubbelde zijn inspanningen, in een poging zijn tong tot het uiterste in haar stomende strakheid te drijven. Haar hoge stem klonk in zijn oren en herinnerde hem er even aan dat ze in de ogen van de wet een kind was… zijn kind! Maar de manier waarop ze reageerde, de druk van haar handen op zijn achterhoofd en de schaamteloze geluiden van hartstocht die uit haar lippen borrelden, deden Paul dat allemaal vergeten. Ze smaakte nu naar een vrouw, en de zware, kruidige smaak van kut vulde zijn mond en verleidde zijn gehemelte.

Melissa werd even grof uit haar herinneringen gehaald, de bus was over een stoeptegel gereden die op de weg gegooid was door vandalen. Gevolg, een klapband. De bus kon niet verder en er moest een vervangende bus komen. De enkele passagier in de bus kon wel blijven zitten, het zou minstens een half uur duren eer dat de vervangende bus er zou zijn. Ze baalde wel natuurlijk, maar ach, ze zat juist van die lekkere herinneringen naar boven te halen, ze voelde in ieder geval dat haar kutje flink nat was, helaas kon ze daar nu eventjes niks aan doen. Dan maar wachten tot ik thuis ben. Ze deed haar ogen weer dicht en de herinneringen gingen verder waar ze gebleven was.

Ze weet nog dat ze als een malle klaarkwam, haar kontje spartelde en kronkelde, haar lenige en sierlijke lichaam golfde wild over het oppervlak van de bank. Haar hoofd draaide heftig heen en weer terwijl haar heupen dronken ronddraaiden in een poging haar krampende kut in nog intiemer contact te brengen met de slurpende mond van haar vader. Melissa’s extatische snikken werden luider en wanhopiger, en op een gegeven moment werden ze zo luid dat Paul vreesde dat de moedwillige kreten van extase van zijn dochter door de hele straat zouden worden gehoord.

“Ahhhhhhhhhggggghh! Papaaaahhhh! Fuck! Oh, God! Oh, God, fuck! JAAAaaahhhh!”

Paul zoog hard aan haar klitje, verrast door de intensiteit van het orgasme van zijn dochter. Ze was tenslotte pas dertien! Maar de manier waarop ze een hoogtepunt bereikte, vertelde Paul dat het meisje, ondanks haar jonge jaren, seksueel volwassen was. Spasme na spasme deed Melissa’s slanke lichaam opschudden. Ze bokte op een gegeven moment zo heftig in het rond, dat Paul grote moeite had om zijn mond strak over haar pulserende kleine kutje te houden. Tot ze uiteindelijk nog een laatste uitval deed, waardoor haar vader bijna de nek brak. Toen liet ze zich uitgeput weer op de bank vallen. Zelfs nadat zijn dochter was gestopt met kronkelen, bleef Paul haar likken, terwijl hij de laatste druppels van haar zoete, olieachtige nectar in zijn dorstige mond zoog.
Hij kon zijn mond niet van haar afhouden. Melissa zuchtte diep en liet haar dijen wijd open vallen, terwijl ze daar gewoon lag, tevreden om haar geweldige vader zachtjes haar trillende geslachtsdelen te laten likken. Haar gekreun werd zachter en zachter, maar af en toe trilde haar kutje een beetje als zijn tong haar stijve clitoris raakte. Paul haalde eindelijk zijn vettige gezicht uit de kut van zijn dochter en grijnsde naar haar.

“Vond je het lekker, schatje?”, vroeg hij schor. “Vond je het lekker om mij aan je lieve, kleine kutje te laten zuigen?”
Melissa keek naar haar vader op met een verdwaasde blik op haar knappe gezicht. Ze probeerde nog steeds te herstellen van haar hoogtepunt.

“Ummmmmm! Ik vond het geweldig, papa!”,

zei ze uiteindelijk, terwijl ze op haar ellebogen ging staan.
“Kon je het niet merken dan?”

“Dat heb ik zeker gedaan, lieverd.”,

lachte Paul, terwijl hij zijn vingers op en neer streek over de lengte van zijn harde, dikke pik.

“Ik vond het ook geweldig! Maar kijk eens wat je met mij hebt gedaan, jij ondeugende kleine meid!”

Melissa staarde met grote ogen naar de enorme erectie van haar vader. Tot nu toe had ze alleen maar aan haar eigen plezier gedacht. Ze werd meegesleept door alle zoete sensaties die door haar heen stroomden. Maar hoe zit het met haar vader? Door de grootte en hardheid van zijn pik moet hij de hele tijd steeds opgewondener zijn geworden. En nu had hij ook verlichting nodig.

“Wil je me nu neuken, papa!”,

vroeg Melissa openhartig, terwijl ze naar de lul van haar vader reikte. Een zucht van verrukking ontsnapte aan haar lippen toen ze voelde hoe groot en hard het was.

“Oh ja! Ik kan niet wachten om je te neuken, schat!”, gaf Don toe. “Het zuigen aan je sappige kleine kutje heeft mijn pik helemaal heet en hard gemaakt!”

“Mmmmmm, hij is zeker hard, papa!”,

giechelde Melissa, terwijl ze beide kleine handjes om de enorme lul van haar vader sloeg.

“…en zo GROOOT”

De enorme erectie van haar vader was zo dik dat het kleine meisje haar vingers er niet helemaal omheen kon krijgen. Voor Melissa leek de lange, harde pik van haar vader acht centimeter in doorsnee en dertig centimeter lang…in werkelijkheid was zijn pik niet van dat formaat, wel flink maar niet zo graoot als in haar beleving, maar ze was vastbesloten om alles te pakken! Paul zag de blik van lust in de ogen van zijn dochter. Ze had absoluut honger naar zijn lul, en hij was maar al te blij dat hij haar hete, puberhonger kon ontvangen.
“Het is allemaal van jou, moppie!”, zei hij terwijl hij opstond. “Maar het is onze eerste keer, en ik wil je goed neuken, lieverd. Laten we naar bed gaan, waar we echt een tekeer kunnen gaan!”

Paul leidde zijn dochter naar de hoofdslaapkamer en ging languit op het enorme waterbed liggen.

“Ummmm, er gaat niets boven neuken op een waterbed!”, zei haar vader breed glimlachend. “Je staat voor een echte ervaring, lieverd!”

Melissa keek naar haar vader terwijl hij zijn lul streelde en vroeg zich af wat hij zou zeggen als hij wist dat ze de dag ervoor al op dit bed was geneukt… door haar leraar. Ze glimlachte liefjes naar haar vader en keek met honger naar zijn enorme erectie.

“Mag ik bovenop komen, papa?”,

giechelde ze en klauterde snel op bed.

“Mmmmmmm, jij leert zeker snel, nietwaar, prinses!”,

grijnsde haar vader. Melissa beefde van opwinding. Haar vader had haar al jaren niet meer ‘Prinses’ genoemd. Het werd tijd dat ze hem liet zien dat ze niet langer zijn maagdelijke kleine meisje was. Ze voelde zich volwassen… een jonge vrouw. Een jonge vrouw die op haar twaalfde was ingewijd in de geneugten van volwassen seks, en er elke seconde van genoot. Sinds die eerste keer had ze regelmatig een diepe honger in haar hete kleine poesje, een honger zo intens dat ze het moeilijk vond om aan iets anders dan seks te denken. Nu was ze vastbesloten dat haar grote, sterke, knappe vader die honger zou stillen en van haar een echte vrouw zou maken, net als haar moeder.

“Kom maar schat,”

zei Don, terwijl hij zijn kleine meisje bij haar middel greep. Hij trok haar bovenop zich, opgewonden door de voortreffelijke sensatie van haar warme, naakte jonge lichaam tegen het zijne. Melissa slaakte een klein gejammer van lust, terwijl haar stevige, kegelvormige tieten schattig op en neer stuiterden terwijl ze gretig schrijlings op de stijve pik van haar vader ging zitten. Terwijl haar vader haar beet hield, hurkte het kleine meisje boven hem en greep zijn enorme stijve lul in haar vingers terwijl ze de goed doorbloedde eikel door de hete, sappige vochtigheid van haar kleine kutje begon te wrijven.
Ze vond het gevoel van verwachting onbeschrijfelijk terwijl de lange, dikke pik van haar vader op en neer gleed in haar haarloze spleet, en al snel ontsnapte zacht gekreun van verrukking aan haar mooie jonge lippen terwijl ze haar harde kleine clitoris betastte en ermee plaagde en hem in haar lichaam drukte totdat Pauls hele pik bedekt was met haar gladde sappen.

“Kom op, Mel…”, hijgde hij luid, “… stop hem erin! Mijn pik verlangt naar jouw strakke jonge poesje!”

“Oh, ja papa!”,

hijgde Melissa, terwijl ze de dikke eikel van haar vader tussen haar kleine roze kutlipjes plaatste.

“Ik wil jouw pik ook in mijn kut!”

Paul pakte de kronkelende billen van zijn jonge dochter vast en duwde zijn heupen omhoog terwijl Melissa zich op hem drukte en zichzelf op zijn kloppende orgaan spietste. De hete, kleine dertienjarige gilde van plezier toen de door lust geharde pik van haar vader haar kut binnendrong en haar strakke kleine gaatje vulde met meer heet pikvlees dan het jonge meisje ooit in haar hele leven had meegemaakt!

“OHHHHH! PAPA!”, schreeuwde ze, “FUCK, JE BENT GROOT!!… JEZUS!!!!”

Melissa kreunde van een mengeling van pijn en plezier terwijl ze voelde hoe de stijve dikte van de lange pik van haar vader zich uitstrekte en haar strakke jonge kutje binnendrong totdat hij uiteindelijk tot het uiterste in haar begraven werd, zijn harige ballen rustend op haar kleine, gerimpelde kleine kontje.
“Ahhhrrrrhh! Shit, dat is een strak poesje!”,

kreunde Paul terwijl Melissa haar hete kleine kutje over zijn diep penetrerende lul begon te wiebelen.

Melissa voelde elke rand en ader van haar vaders lul langs de natte, gladde wanden van haar kutje schrapen terwijl Paul zijn pik in haar begon te bewegen. Hij strekte zijn hand uit en trok haar kleine borstjes in zijn mond, waarbij hij er hard in kneep en zoog. Melissa was zo heet, ze voelde het nauwelijks, haar kont stuiterde op en neer en sloeg haar kutje zo hard als ze kon op de grote lul van haar vader. Paul zoog haar kleine roze tietjes in zijn mond, zijn handen grepen haar stevige jonge kont heel hard vast, leidde haar strak en klemde zijn kut op en neer over zijn stekende pik.

“Jezus, Mel!”, kreunde haar vader, “Kolere, wat ben je strak, lieverd!”

Melissa hoorde hem nauwelijks. Ze zat als een boa-constrictor om het slanke, gespierde lichaam van haar vader gewikkeld, haar lieve ronde kont dobberde en zwaaide wild over zijn pik terwijl Paul de enorme neukspier diep in haar strakke, jonge kut ramde. Haar benen waren wijd uit elkaar gespreid om meer van Pauls harde lul in haar hongerige gaatje te krijgen, haar schattige, kleine roze anus ging open en dicht elke keer dat ze haar heupen omhoog en omlaag bracht.

“Ohhhh, jeetje!”,

hijgde Melissa, terwijl ze haar roze gezwollen kutlippen over de lul van haar vader wreef.

“Ik vind het geweldig! Ik vind het geweldig, papa!” Paul wist dat ze bijna bij een volgende orgasme kwam, alleen al door de manier waarop haar heupen kronkelden en tegen zijn pik kronkelden. Haar kut was zo nat dat zijn pik luide, soppende geluiden maakte elke keer dat hij in haar sappige kleine neukgat ramde.

“Vertel het me, schat!”, ademde hij, “Ik wil het je horen zeggen! Vertel me precies wat je wilt dat ik doe!”

“Oooooh, God! Ik wil dat je me neukt, papa! Ik wil dat je je grote, dikke pik in mijn poesje neukt en me laat klaarkomen!”
Paul glimlachte naar zijn zeer opgewonden dochtertje.

“Ik zal het nog beter doen!”, antwoordde hij, “Ik zal je neuken tot je klaarkomt, en dan nog wat meer neuken… lieverd! Shit, papa gaat je strakke kleine kutje neuken tot je niet meer kunt klaarkomen!”

Melissa gilde van plezier en liet haar jonge kutje op en neer bewegen op de pik van haar vader, wat echt een storm in haar geile kleine lijfje veroorzaakte. In een mum van tijd kwam het naakte jonge meisje klaar als een raket, draaiend en dobberend en kronkelend met haar kleine kale kutje op en neer op de stijve pik van haar vader als een cowgirl die op een bokkende bronco rijdt. Paul hield wanhopig zijn eigen orgasme tegen terwijl zijn dochter hem door haar top en langs de andere kant naar beneden reed. Er verscheen een glimlach op Melissa’s mooie gezichtje toen ze zich al snel realiseerde dat haar vader nog niet was klaargekomen. Zijn grote, prachtige lul bleef rechtop staan ​​en kloppen in haar knusse kleine spleetje!
“Mmmmmmmmmm!”,

kreunde Melissa, terwijl ze haar kleine uitpuilende kutje over de lul van haar vader wreef.

“Je bent nog steeds zo groot en hard! Neuk me nog een keer, papa… ooh, neuk me alsjeblieft nog een keer!!”

“Uhhhh, jij heet, sexy klein kutje!”, kreunde Don. “Kan geen genoeg krijgen van mijn lul, schatje?”

“Nee, papa! Ik vind het zo fucking lekker als je me neukt!”

Paul had haar van hem af op haar rug gerold en kwam snel tussen haar magere jonge benen terecht, terwijl hij zijn harde, glanzende pik terug in haar gapende kutje ramde voordat ze tijd had om zelfs maar adem te halen. Zijn handen lagen op haar kleine tieten terwijl hij haar neukte, de twee kegelvormige heuvels stevig vastgrijpend terwijl hij zijn pik in haar strakke, deinende kut duwde en de hete, kleine dertienjarige beukte met alles wat hij had.

“Ahhhhhh! G….God, papa! f… uhhh… fuck! Het gaat zooo diep in mij!”,

jammerde Melissa, terwijl ze haar kleine dijen wijd uit elkaar spreidde.

“Ohhh, jaahhhh! Beweeg je kont op en neer, Mel. Uuunngghh! Jezus, wat een heet, strak kutje! Til die heupen op, voor papa, lieverd… neuk me terug!”

gromde Paul, terwijl hij op haar neerkeek. Zijn pik miste geen seconde terwijl hij in en uit Melissa’s kleine kutgat gleed als een hete, ingevette zuiger. Met een kreun begon het meisje haar klitje tegen de basis van haar vaders duwende lul te wrijven. Haar grote, knappe vader neukte haar zo lekker, dat ze wist dat ze elk moment weer kon klaarkomen. Haar jonge geest vulde zich met wellustige, verdorven fantasieën terwijl ze snel een nieuw adembenemend orgasme naderde. Als één lul haar zoveel plezier kon bezorgen, dacht ze dat twee wel twee keer zo goed moesten zijn.

Ze stelde zich voor dat haar vader en haar leraar haar samen neukten en haar vulden met hun grote lange pikken, haar krachtig neukend, de een na de ander, totdat ze flauwviel van het pure plezier van dit alles. Melissa klampte zich vast aan het beukende lichaam van haar vader als een bloedzuiger, terwijl een enorme climax haar jonge puberkut deed wiegen. Zijn staalharde lul bleef in haar krampende gat ploegen, zelfs nadat ze klaarkwam, waardoor ze opnieuw over de rand van genot werd gestuurd, en Melissa schreeuwde terwijl golf na golf van intense extase haar trillende lijfje overspoelde… keer op keer en opnieuw.

“OOOOOOHHH! NEUK ME, PAPA!!…NEUK ME HARD!.. JEZUS, IK KOMMMMM KLAAAARRRRR!”

Paul voelde Melissa’s haarloze kleine poesje rond zijn lul bewegen terwijl ze heel hard klaarkwam. Haar kutspieren knepen zijn lul in een strakke, hete greep totdat haar krachtige weeën uiteindelijk verdwenen. Paul kon het onvermijdelijke niet meer stoppen, de druk op zijn ballen werd te groot. Met een oerkreet spoot hij zijn hete incestzaad diep in het buikje van zijn dochter. Hij was in de zevende hemel! Zijn sexy jonge dochter had de heetste, strakste kut waar hij ooit zijn pik in had laten glijden, gelukkig slikte ze al de pil zodat hij keer op keer haar kutje kon neuken en volspuiten. Paul rolde het hijgende meisje op haar zij. Melissa was nog steeds slap van de reeks intense orgasmes die ze zojuist had ervaren.

Oow gelukkig, daar was de vervangende bus eindelijk, Melissa was maar wat blij dat de thuisreis weer verder kon gaan, ze verlangde ernaar om, als ze thuis was gekomen. gelijk naar haar kamer te gaan om de geile onrust in haar kutje te smoren met de heerlijke dildo die ze van haar moeder had gekregen. De laatste vijftien minuten werden afgelegd over de snelweg, dus dat schoot tenminste op. Ze wist nu al dat ze straks op haar bed een heerlijk orgasme zou krijgen, en daarna een heerlijk warm bad voor zichzelf. En daarna zou ze haar ouders mee uit eten nemen, dat had ze de avond ervoor nog beloofd, gewoon om te vieren dat ze een heel leuk vakantiebaantje had.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 8

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

2 gedachten aan “Serviceflat, met hoofdletter S – deel 3”

Reacties zijn gesloten.