De Zwarte Post 2, Afdeling Speciale Operaties (deel 4)

4.8
(6)

(c) 2019 – 2023, door P.D. Vile
Ik raad je aan om eerst deel 1,deel 2, en deel 3te lezen.

Hoofdstuk 11: Nieuwe collega’s

“Hoi Donna! Fijn dat je er bent. Ik heb nieuws over de zaak Halfweg.”
“Laat me raden. Hij wil me weer laten dansen, en dan verder niks. Misschien moet ik een keer stiekem wat viagra door zijn drankje mengen of zo? Ik zweer het je, die vent is waarschijnlijk impotent of zo.”
“Eerder bang om betrapt te worden. Maar nee, ik heb beter nieuws. Hier, kijk maar. Of liever gezegd, luister maar.”

Donna ging zitten, en Annabel drukte op een knop. De lichten werden gedimd, en op een scherm aan de muur werd een opname vertoond. Donna zag hoe ze het huis van Halfweg verliet, een netjes opgevouwen briefje van 50 in haar hand. Toen keek ze hoe het doelwit zijn volgespoten broek uittrok.
“Oh, hij heeft dus wel een piemel!” zei ze minachtend.
Maar er was ook een vleugje bewondering in haar stem. Zijn pik zag er best lekker uit.
“Sttt!” fluisterde Annabel, “het deel waar het om gaat komt nu. Goed luisteren!”

De achtergrondgeluiden werden harder, omdat Annabel het volume omhoog draaide, maar daarna zakte dat weer weg, door de extra filters en andere nabewerking die de analisten hadden toegepast. En toen hoorden ze Halfweg’s gemompel.
“Waren er maar drie zoals zij. Armaan en Wesley zouden dit fantastisch vinden. En ze zouden zo enorm bij me in het krijt staan.”
Met de bevestiging van de analisten kon Annabel de woorden nu goed verstaan, ondanks de nog altijd matige kwaliteit. Maar Donna’s gezicht maakte duidelijk dat zij het niet had verstaan.
Annabel pakte het papier op en las de tekst hardop voor: “Waren er maar drie zoals zij. Armaan en Wesley zouden dit fantastisch vinden. En ze zouden zo enorm bij me in het krijt staan.”
En toen spoelde ze de video terug en speelde het nog eens af. Donna knikte. Nu hoorde zij het ook.

“Dus, ja, ik wil inderdaad dat je opnieuw naar het doelwit gaat om te strippen en te dansen. En ja, ik verwacht dat hij zijn broek zal bevuilen en verder niks. Maar daarna vertel je hem over je twee beste vriendinnen van school, die heel graag net zoals jij een makkelijk zakcentje bij willen verdienen. En je mag hem rustig een beetje uitdagen. Zeg maar dat hij drie meiden helemaal niet eens aan kan, als hij van eentje al een natte broek krijg. Dat hij maar beter een paar vrienden mee kan nemen, echte mannen, die wel in staat zijn een meisje te bevredigen. Onze psychologisch analist zegt dat dit hem ertoe zal brengen dat hij je ongelijk wil bewijzen. Hij zal jullie alle drie uitnodigen, en zijn vrienden, maar hij zal er alles aan willen doen om te bewijzen dat je het mis had, om ten overstaan van zijn vrienden zijn mannelijkheid te bewijzen.”

Eer verscheen een brede glimlach op Donna’s gezicht.
“Oh, betekent dit dat ik weer met Lexi mag werken?”
Annabel glimlachte.
“Ja. Jullie konden het zo goed vinden, daar hoefde ik echt niet over na te denken om haar op deze zaak te zetten. Ze is er nu niet, maar als het slachtoffer toehapt, dan wordt zij een van je partners.”
“En de andere?”

“Dat is waarom ik je al zo vroeg heb laten komen. Ik heb een ander meisje van jullie leeftijd gevonden, en ik denk dat ze goed bij jullie past. Ze heet Alicia, en ze zit nu in kamer 3. Het lijkt me een goed idee als je haar alvast ontmoet, even met haar praten, om te kijken of jullie het met elkaar kunnen vinden. En dan mag je ook alvast uitleggen hoe we hier werken. Ik heb tot nu toe alleen de basis dingen uitgelegd. Ze zal zich vast meer op haar gemak voelen als ze het van iemand van haar eigen leeftijd hoort. En, eerlijk is eerlijk, ik heb het super druk, dus het is voor mij ook wel fijn als jij alles uitlegt.”

Donna knikte, glimlachte, en verliet het kantoor. Annabel wachtte eventjes, tot ze er zeker van was dat ze niet met nog een vraag terug zou komen, sloot toen de deur, trok haar rok en slip uit, en drukte op de juiste knop, zodat de beelden uit kamer 3 op haar scherm verschenen.
Ze was nog net op tijd om te zien hoe de deur open ging en Donna binnen kwam, waar ze werd begroet door Alicia, een schattig meisje met twee donkere staartjes.

Donna aarzelde toen ze naar kamer 3 liep. Ze had er echt zin in om weer met Lexi te werken, maar zou dit onbekende nieuwe meisje wel bij ze passen? Zouden ze goed met haar overweg kunnen?
Zodra ze Alicia zag, verdwenen haar twijfels. Dit meisje had iets waardoor je haar direct mocht. Nog voordat ze een woord had gezegd, had Donna al het gevoel dat ze het samen prima zouden kunnen vinden, en dat deze opdracht super leuk zou worden.

Donna voelde dat Alicia een beetje gespannen was met de hele situatie. Niet verrassend. Ze herinnerde zich hoe zenuwachtig ze zelf was geweest toen ze hier voor het eerst kwam, en hoe Lexi haar had geholpen en haar op haar gemak had gesteld. Ze was blij dat zij nu de kans kreeg dat ook voor iemand te kunnen doen.
Donna ging naast het nieuwe meisje op de bak zitten en klopte op haar been.
“Is dit je eerste keer hier? Ik weet nog van mijn eerste keer, ik was zo nerveus. Ben jij nerveus?”

Terwijl Donna van alles vertelde over wat ze tot nu toe voor Annabel had gedaan, vouwde ze een arm over Alicia’s schouder, en als reactie legde Alicia haar knappe gezichtje op Donna’s schouder. Ze raakte meer en meer ontspannen, en aan het einde straalde ze helemaal.
“Hé, je zei toch dat we samen gaan werken? Hoe gaat dat dan?”
“Klopt, en er is dan zelfs een derde meisje bij, Lexi. Zij heeft mij ook geholpen bij mijn eerste opdracht. Geloof mij, dat wordt lachen. We mogen zelfs de mannen plagen door met elkaar te spelen.”
“Mag dat?”
“Ha! Van Annabel mogen we alles wat we willen, zolang de mannen uiteindelijk ook maar mee gaan doen. Dit is zo’n heerlijke baan. We hebben de hele tijd seks, niemand wordt er kwaad over, en we krijgen er zelfs voor betaald!”
“Dan … heb jij het dan al eens met een meisje gedaan? Heb jij het met Lexi gedaan? Hoe is dat, om dingen met een meisje te doen?”

Alicia was tegelijk opgewonden, gespannen, en overweldigd, en haar mond hield maar niet op met vragen stellen. Donna zette enkel haar vinger tegen Alicia’s lippen, en fluisterde toen in haar oor:
“Sstt, niet meer praten. Ik zal het je laten zien.”
En toen boog ze zich over haar heen, wikkelde haar andere arm ook om Alicia’s soepele lijfje, en naderde haar gezicht. Hun lippen ontmoetten elkaar. Hun monden gingen open, en al snel waren beide tongen op ontdekkingsreis.

Alicia beantwoordde Donna’s omhelzing en zoen. Al gauw waren de twee meiden in een diepe omarming, armen om elkaars lijf gesloten, handen die ruggen streelden. Donna kon zich niet meer inhouden, ze moest gewoon Alicia’s blote huid voelen, en dus gingen haar handen naar de zoom van Alicia’s shirt, gleden onder de stof, en toen weer naar boven.
Alicia voelde glad aan, en zacht, en zeer aangenaam. En het was duidelijk dat Alicia ook genoot. Ze ging steeds sneller ademen, en ze stak haar tong nu met meer kracht in Donna’s mond. Donna wreef over Alicia’s schouders, volgde met haar vingers haar ruggengraat, en raakte toen zachtjes Alicia’s zijkanten aan. Dat kietelde een beetje, waardoor Alicia moest giechelen. En omdat hun monden nog op elkaar gesloten waren, trilde die giechel in Donna’s mond, en daardoor kregen ze beide de slappe lach, schaterend naast elkaar op de bank.

Doordat ze Alicia’s rug had gestreeld, was haar shirt ook aan de voorkant wat omhoog gekropen, en Donna bewonderde Alicia’s platte buikje, haar gladde huid. En net onder de plek waar de zoom nu lag, zag ze iets dat op een zwelling leek.
“Wacht, heb jij al tietjes?”
Alicia knikte alleen maar.
“Mag ik …?”
Alicia wachtte niet tot ze wat uitgesproken. Ze tilde simpelweg haar shirtje over haar hoofd en gooide het naast zich, om met haar groeiende bultjes te kunnen pronken.
“Wauw! Ik wou dat ik ook al wat had,” fluisterde Donna, terwijl ze een hand uitstak en teder een tepeltje aanraakte.

Alicia keek beschroomd naar de deur.
“Wacht, kunnen we dit hier wel doen?”
Donna giechelde
“Volgens mij kunnen we hier alles doen wat we willen. Behalve Annabel is hier niemand. En als zij ons betrapt terwijl we bezig zijn, dan zal ze alleen maar glimlachen en zeggen dat we wel wat over moeten houden voor het doelwit. Maar weet je? Ik heb hier een eindeloze voorraad voor, en hoe meer ik geef, des te groter wordt die voorraad!”
En toen zoog ze een van Alicia’s tepeltjes in haar gretige mondje.
“Oooohhh, zo lekker!” hijgde Alicia, terwijl ze haar zachte handjes op Donna’s hoofd legde en haar tegen zich aan drukte.

Een tijdlang was er niks anders te horen dan de slurpende geluidjes van Donna die op Alicia’s ontwikkelende borstjes zoog, en het gehijg dat Alicia daardoor produceerde. Annabel vingerde zichzelf naar een hard orgasme bij het horen van die geluiden, terwijl ze intussen genoot van de hoge kwaliteit beelden op het grote scherm. Ze zag dat Alicia’s tepeltjes, glinsterend van Donna’s speeksel, trots overeind stonden. En ze zag hoe Donna de buik van Alicia zachtjes streelde, maar daarna lager ging, naar haar rok, en toen onder de zoom.

Toen schoot Donna opeens overeind, met een verraste blik.
“Wat? Heb je niets …?”
Alicia giechelde. Haar gegiechel klonk zo schattig, besefte Annabel. Geen enkele man zou dat geluid kunnen weerstaan. Verdorie, Annabel worstelde zelf met haar verlangen om direct die kamer in te stormen en mee te gaan doen!
“Nee, ik draag het liefst niks onder een rok. Dan kan je er makkelijker bij, als de kans zich voordoet. En als ik er zin in heb kan ik hem eventje ‘per ongeluk’ aan iemand laten zien.”

Alicia trok aan de ritssluiting aan de zijkant van haar rokje, en het kledingstuk viel van haar af. Eronder waren een perfect gladde, haarloze venusheuvel, en een prachtig strak spleetje, versierd met een druppeltje van een glinsterende doorzichtige vloeistof.
Donna schoot naar beneden, en Alicia opende zonder iets te zeggen haar benen, als een duidelijke uitnodiging. Donna bekeek haar nieuwe vriendin eerst alleen maar een tijdje.
“Wauw, je bent echt mooi, Alicia.”
En toen liet ze haar hoofd zakken, en kuste het spleetje van het meisje. Ze likte de vloeistof op die ze daar tegenkwam, en stak toen haar tong dieper tussen Alicia’s plooien, op zoek naar meer van haar zoete nectar. En terwijl Donna’s handen hun weg vonden naar Alicia’s kleine borstjes, zette Alicia haar handen op Donna’s hoofd en duwde haar hard tegen haar geile kutje.

Donna plaagde Alicia’s clitoris met haar tong, likte langs de lengte van haar jonge gleuf, en probeerde toen haar tong in Alicia’s vagina te duwen. Ze was strak, té strak, en dus bracht ze één van haar handen naar beneden en duwde langzaam een vinger naar binnen, terwijl haar tong weer terugkeerde naar Alicia’s gevoelige knopje. Donna voelde hoe Alicia’s sterke spieren in haar vinger knepen. Ze was strak en vochtig en nat. Donna bracht haar andere hand naar haar eigen kruis, opende haar broek, en duwde een vinger diep bij haarzelf naar binnen, om het gevoel te vergelijken. Maar er was geen vergelijking. Beide waren heerlijk. Beide waren heet. En beide waren op hun eigen manier uniek.
Toen ze merkte dat Alicia’s ademhaling overging in hijgen, en steeds sneller en sneller ging, stopte ze zichzelf te vingeren, en schonk al haar aandacht aan haar jonge vriendin. Ze stak nog een tweede vinger in Alicia, en neukte haar diep en snel, terwijl ze tegelijk het kleine knopje, dat haar tong aan het liefkozen was, naar binnen zoog.

En toen schokte Alicia met haar heupen, haar lijf verstrakte, en ze opende haar mond voor een stille schreeuw.
Donna bleef likken en stimuleren terwijl Alicia klaarkwam, en vertraagde toen langzaam, terwijl Alicia weer afdaalde van haar hoogtepunt en terug keerde in de realiteit.
“Oh, wauw, Donna, dat was zo lekker! Wauw. Als je een lul had, dan zou ik direct weer ontslag nemen van deze baan en bij jou intrekken. Geen enkele man heeft me ooit zo lekker gelikt.”
“Dank je, Alicia.”
“En dit mogen we ook tijdens het werk doen? Met dat andere meisje … Lexi, toch? … er ook bij?”
“Als we de mannen moeten overhalen, dan werkt zoiets als dit altijd. Maar meestal hebben ze geen hulp nodig, en willen ze gewoon met ons spelen.”
“Hmmm, dat is ook fijn. Een piemel is zo’n leuk ding.”
“Dat klopt. En, weet je? Als we niet samen een opdracht hoeven te doen, dan kunnen we altijd op andere momenten samen dingen doen.”
“Dat klinkt goed. Volgens mij moet ik nu jou lekker klaar te laten komen.”
Donna glimlachte.
“Je hoeft niks, Alicia. Maar als je me graag wil laten klaarkomen, dan zal ik daar met volle teugen van genieten. Alleen niet nu. Ik moet nu het doelwit gaan vertellen over mijn twee vriendinnetjes van school, die heel graag wat extra geld willen verdienen bij hem en zijn vrienden.”

Alicia omhelsde Donna. Ze zoende haar diep, en keek haar toen recht aan.
“Doe je wel voorzichtig, Donna? Ik wil niet dat jou iets overkomt.”
Donna giechelde.
“Er gaat me echt niks overkomen, gekkie. Wacht maar tot je eerste opdracht, als je ziet wat Annabel allemaal doet voor de veiligheid. Geloof mij, we zijn helemaal veilig bij dit werk.”

Hoofdstuk 12: Het bloembed

Charlotte was bijzonder tevreden. Mateo had de hele middag keihard gewerkt. Hij had deze keer zijn shirt niet uitgedaan, een kleine teleurstelling, maar aangezien het een wit, dun, en strak T-shirt was, had ze nog steeds kunnen genieten van een goed uitzicht op zijn hard werkende gespierde lijf.
Ze had aangeboden te helpen. Er was een boel te doen, en Charlotte voelde zich een beetje schuldig dat ze de jongen al het werk in zijn eentje liet doen, terwijl zij op een makkelijke tuinstoel haar cocktail zat te drinken.

Maar hij had haar aanbod beslist maar beleefd afgewezen.
“Luister, Charlotte, je hebt me al verteld dat de hele reden dat de tuin een puinhoop was, komt omdat jij na je werk te moe bent om nog te tuinieren. Je bent nu ook moe, toch? Ik heb de hele dag op school in een stoel gezeten. Mijn spieren kunnen wel wat actie gebruiken. Jij bent aan rust toe. Dus, ga lekker zitten, zeg me wat er moet gebeuren, en laat mij het harde werk doen, oké?
Ze was inderdaad erg moe, en had het aanbod dus dankbaar aanvaard. Dat ze intussen de knappe jonge man kon bekijken tijdens zijn werk, was een erg leuk extraatje.

Mateo veegde het zweet van zijn wenkbrauwen, en trok een grimas toen hij besefte dat hij op deze manier de vieze mengeling van modder en zweet alleen maar verder over zijn gezicht uitsmeerde. Hij had hard gewerkt, erg hard, maar het resultaat was er ook naar. Hij pakte de gieter en goot een flinke plons water over de net geplante bloemen.
Charlotte kwam uit haar stoel en ging naar hem toe.
“Wauw, je hebt het allemaal vandaag af gekregen.”
“Ik zei je toch dat dat zou lukken.”
“Ja, dat zei je inderdaad. En ik geloofde het niet, maar je hebt mijn ongelijk bewezen.”
Mateo glimlachte alleen maar.
“Je hebt de dode planten uitgegraven, de oude grond vervangen door nieuwe tuinaarde, en de nieuwe bloemen geplant. En het ziet er prachtig uit.”
“Je vergeet erbij te zeggen dat ik ook nog wat kunstmest heb toegevoegd, om de bloemen een goede start te geven. Maar dat is niet erg, zolang ik er maar aan dacht om het te doen.”

Ze stonden een tijdje naast elkaar. Charlotte ging zo op in het prachtige bloembed, dat ze haast was vergeten wat een prachtige jongen er naast haar stond. En Mateo keek naar haar, blij te zien hoe gelukkig hij deze vrouw had gemaakt.
Uiteindelijk draaide Charlotte zich van het bloembed af.
“Het is echt prachtig, Mateo. Heb je nog tijd om bij me te komen zitten en een cola te drinken?”
Hij keek naar zichzelf. Zijn T-shirt en broek zaten onder de modder, net als zijn handen en armen. En, waarschijnlijk, zijn gezicht. Maar zijn T-shirt was ook nat van zijn zweet. Hij had zo erg gezweet dat er zelfs wat in zijn broek was gelopen. Zijn onderbroek voelde onaangenaam vochtig.
“Ik denk niet dat ik waar dan ook kan gaan zitten zonder de boel helemaal vies te maken, Charlotte.”

Ze bekeek hem van top tot teen, dankbaar voor het excuus dat hij haar had gegeven. Zijn haar was een rommeltje, zijn gezicht was vies en bezweet, en dat alles maakte hem alleen maar leuker. Zijn T-shirt, nu vies en nat, plakte aan zijn lijf als een tweede huid, en toonde elke lijn van zijn gespierde lijf. Zijn gebronsde armen, vies van modder en zweet, met hier en daar een krasje door de distels die tussen de dode planten hadden gestaan.
De afgeknipte spijkerbroek die Mateo vandaag droeg hing nogal laag, en elke keer als hij zich voorover boog om iets te planten had ze de bovenkant van zijn Bjorn Borg onderbroek gezien. De broek eindigde vlak onder de knie, en daaronder zaten Mateo’s sterke kuiten nu ook helemaal onder de modder.

Charlotte glimlachte.
“Nee, je hebt gelijk. Maar ik kan je zo ook niet naar huis laten gaan. Heb je nog tijd om te douchen?”
Mateo hield zijn gezicht in de plooi, maar glimlachte inwendig. Hij had met Annabel talloze scenario’s doorgenomen, op zoek naar de beste manier om dit ter sprake te brengen. Dat Charlotte het nu zelf voorstelde maakte alles een stuk gemakkelijker.
“Hmmm, ja. Ik denk het wel. Dat is lief, dat je dat aanbiedt.”
En toen, alsof hij er nu pas aan dacht:
“Maar nee, dat helpt niet. Zodra ik deze weer aan doe,” hij plukte wat aan zijn T-shirt bij die woorden, “ben ik weer net zo vies. Ik denk dat ik maar beter naar huis kan gaan en daar douchen. Dan heb ik tenminste iets schoons om aan te doen.”
Hij wachtte een seconde of twee, alvorens verder te gaan.
“Tenzij … jij iets hebt dat mij zou passen?”

Charlotte grinnikte.
“Ik heb alleen maar vrouwenkleren, en dat is allemaal te groot voor jou. Ik neem aan dat je niet in mijn rok naar huis wil fietsen, Mateo?”
Mateo snoof.
“Hah! Nee, dat zou geen goed idee zijn. Ik denk niet dat ik de benen heb om een rok te dragen.”
“Ik denk dat het je prachtig zou staan!”
Charlotte had direct alweer spijt van die opmerking. Maar het leek Mateo niet te storen.

En toen wist ze hoe ze kon zorgen dat de arme jongen niet naar huis hoefde te fietsen in vieze kleren, nog nat van zijn zweet.
“Maar het brengt me wel op een idee. Een serieus idee!”
Mateo keek haar vragend aan.
“Ik heb een wasmachine en een droger. Beiden hebben een kort programma. Als je mij je kleren geeft, dan heb ik ze met een uur weer schoon en droog. Jij kan dan douchen en mijn badjas dragen tot je kleren klaar zijn. Als je het niet erg vindt om de badjas van een vrouw te dragen?”
Mateo wachtte even, zodat het leek alsof hij het voorstel overwoog.
“Nou, ja, ik denk dat ik nog wel een uurtje kan blijven, mijn ouwelui zijn toch niet thuis. En zolang ik binnen blijf en niemand me ziet, maakt het me echt niet uit wat ik draag. Zolang je althans geen foto’s van mij in jouw badjas op je Facebook zet.”

En met die woorden trok hij zijn T-shirt over zijn hoofd, en trakteerde Charlotte op een prachtig uitzicht op zijn buik- en borstspieren, glimmend van zijn zweet. Ook al had Charlotte datzelfde uitzicht de vorige dag al gehad, ze kon er nog steeds geen genoeg van kregen. Ze moest zich inhouden om hem niet aan te raken, te voelen hoe zijn huid zou aanvoelen onder haar vingers. Maar ze wist dat dat niet kon. Niet mocht.
Mateo gaf haar zijn shirt, en ze nam het mechanisch in ontvangst. En toen, zonder aarzeling, opende hij zijn broek, duwde hem omlaag, en stapte er uit. Charlotte’s ogen vielen haast uit haar kassen bij het zien van de bobbel in zijn strakke onderbroek. Het was nog geen volwassen maat, maar hij was wel groter dan ze voor een jongen van nog maar net 13 had verwacht.
Ze kon niet lang kijken, want Mateo draaide zich om en bukte zich, om zijn broek van de grond op te rapen. Ze keek vol bewondering hoe de stof van zijn onderbroek zich om zijn stevige billen spande. Ze probeerde zich te herinneren of ze ooit eerder een kontje had gezien dat zo mooi was als deze. De enige kontjes die althans in de buurt kwamen waren allemaal deel geweest van acteurs. Deze was zo dichtbij dat ze hem kon aanraken.

Charlotte kon maar net haar zucht inhouden, en dwong zichzelf om naar Mateo’s ogen te kijken toen hij haar zijn broek gaf. Die diepe, donkerbruine ogen. Vriendelijk. Wijzer dan zijn leeftijd, en met een vleugje vrolijk kattenkwaad.
“Eeuuhhh … Charlotte?”
“Ja?”
“Dit is misschien wat ongemakkelijk … en goor … maar mijn onderbroek, die is ook echt kletsnat van mijn zweet. Zou je het erg vinden om die ook te wassen? Ik kan hem wel zelf in de machine gooien, als jij hem niet aan wil raken.”

Charlotte huiverde bij de gedachte hoe Mateo zijn onderbroek in de wasmachine zou gooien. En dan naar de badkamer zou lopen, helemaal spiernaakt. En dat zij dan “per ongeluk” iets zou zien …
Nee, dat zou echt een heel slecht idee zijn. Ze zou het heerlijk vinden, maar zou ze zich dan nog in kunnen houden? En ze zou vast en zeker te opvallend kijken. En dan zou Mateo zien …
Geen goed idee.
“Leg hem maar op de grond in de badkamer, Mateo. Doe de deur niet op slot, en geef een gil als je het douchegordijn hebt dicht getrokken, dan haal ik hem dan wel op.”

Mateo glimlachte. Hij leek opgelucht. Hij had heel vriendelijk aangeboden om zijn bezwete onderbroek zelf in de machine te gooien, maar was nu duidelijk blij dat zij hem niet in zijn blootje zou zien.
Charlotte ging hem voor naar de badkamer. Terwijl ze een schone handdoek pakte, Mateo haar badjas gaf, en uitlegde hoe hij de temperatuur van de douche kon instellen, nam ze nogmaals de tijd om hem te bewonderen. Zijn onderbroek was strak en nat, en ze kon dus heel goed de contour van zijn penis zien. En daaronder zijn benen. Zijn dijen leken sterk en gespierd, maar ook zacht en warm. Ze zag geen haren op zijn benen, maar zag wel een bruiningslijn, een paar centimeter onder zijn onderbroek. Waarschijnlijk droeg hij een boxershort als hij zwom of in de zon lag.

Ze ging de badkamer uit en wachtte buiten de deur, tot ze het geluid van stromend water hoorde, en snel daarna: “Oké, kom maar binnen!”
Ze ging naar binnen. Ze zag al wat wolkjes stoom boven het douchegordijn dwarrelen. En ze merkte dat Mateo het douchegordijn per ongeluk niet helemaal had gesloten. Er was een klein kiertje, en erdoorheen dacht ze de vorm van een bil te zien, glinsterend van het water. Charlotte keek snel een andere kant op.
Ze pakte zijn onderbroek van de vloer. Ze hield hem vlakbij haar neus en ademde diep in. Hij rook wat zoutig, door het zweet, maar met ook een lichte muskus geur.
“Neem lekker de tijd in de douche, Mateo. Ik wacht beneden, in de huiskamer.”

Mateo nam inderdaad de tijd. Nu hij het warme water op zijn lijf voelde, merkte hij hoe pijnlijk zijn spieren waren geworden.
Toen duidelijk was dat Charlotte niet terug zou komen, trok hij het douchegordijn helemaal dicht. Hij pakte een klodder zeep en waste zijn hele lijf. Hij zuchtte toen hij zijn pik in zijn hand nam. Hij sloot zijn ogen en dacht aan Charlotte. Ze droeg vandaag een witte blouse, met een diep decolleté. Hij stelde zich haar borsten voor, probeerde zich voor te stellen hoe ze er uit zou zien zonder kleren. Hij schatte haar op een cup C, en hij fantaseerde hoe het zou voelen om het gewicht van een van haar borsten in zijn hand te houden. Om zijn mond om haar tepel te sluiten en er op te zuigen.

Zijn pik was tot volle grootte gegroeid. Hij hield hem in zijn vuist, die hij gretig op en neer pompte langs zijn lange paal. Zijn geest dwaalde af naar Charlotte’s benen. Ze waren lang, stevig, en goed gevormd. Charlotte had vandaag een nogal korte rok gedragen, en terwijl hij aan het werk was had hij er een paar keer onder kunnen gluren. Hij was ervan overtuigd dat Charlotte hem daarbij had betrapt, en hij had het idee dat ze zelfs haar benen iets verder uit elkaar had gedaan. Maar niet zo ver dat hij haar ondergoed had kunnen zien.
Maar in zijn fantasie zag Mateo nu hoe Charlotte haar benen zelfs nog verder opende. Hij slikte, en keek. Geen ondergoed. Enkel een prachtige, gladgeschoren kut. En toen opende Charlotte haar benen zelfs nog meer, terwijl ze een hand naar hem uitstak en hem met haar vinger wenkte.
Hijgend schoot Mateo zijn lading. Straal na straal van zijn jonge zaad spetterde tegen de muur van Charlotte’s badkamer.
Toen hij weer tot rust was gekomen, bekeek Mateo de muur aandachtig. Hij veegde het meeste van zijn sperma weg, maar zorgde ervoor dat er een paar sporen achterbleven.

Mateo droogde zich af en pakte toen de badjas. Hij was roze, afgezet met wit kant. Hij glimlachte toen hij in de spiegel keek. Hij stond hem precies zo idioot als hij had verwacht. Maar hij was blij te zien dat hij maar tot zijn knieën kwam. Zijn kuiten waren nog te zien.
Hij knoopte het koord dicht, en zorgde dat de voorkant niet helemaal gesloten was. Met een laatste blik in de spiegel controleerde hij dat er nog genoeg van zijn borstkas te zien was.

Charlotte zat al te wachten in de huiskamer. Een groot glas cola met ijs stond al klaar. Mateo ging zetten en dronk het koude drankje dankbaar op. Charlotte vulde zijn glas direct weer bij.
“Bedankt! Daar was ik aan toe!”

Terwijl ze daar zaten, te wachten tot de droger klaar was, kwam het gesprek al snel weer op poëzie. In het begin viel Charlotte’s blik nog op Mateo’s benen en borstkas, maar al snel keerden haar ogen terug naar zijn gezicht, toen ze in een verhitte discussie belandden over de diepere betekenis van het laatste werk van Galvine.
De tijd vloog zo snel voorbij, dat ze beiden schrokken van het piepende geluid van de droger,

Mateo, weer in zijn eigen kleren, gaf de roze badjas terug aan Charlotte.
“De volgende keer neem ik zelf een extra setje kleren mee. Ik weet zeker dat jij er fantastisch uitziet in deze, maar het is niet echt mijn stijl.”
Charlotte glimlachte.
“Nee, daar heb je gelijk in. Roze is niet echt jouw kleur.”
“Dus, wat zeg je ervan om dinsdag de tuin verder af te maken?”

Annabel was ijverig notities aan het schrijven toen Mateo de limo binnenkwam.
“Heb ik het niet goed gedaan?”
“Nee, nee, je was perfect. Maar ik merkte dat we meer camera’s moeten installeren. Ik maak een lijst van alle plekken. Het gebeurde té vaak dat ik je even niet kon zien.”
“Je weet toch dat ik je precies kan vertellen wat er gebeurd is?”
“Ja, dat weet ik. Maar binnenkort zit jij in haar broek. En wat denk je dat er gebeurt als je haar zegt dat je haar dolgraag wil palen, maar dan wel in een andere kamer omdat het anders niet goed in beeld komt?”

Ze voltooide haar notities en keek toen op.
“Maar je hebt het echt fantastisch gedaan, Mateo. Goed werk!”
“Ik snap alleen nog steeds niet waarom je wilde dat ik onder de douche alleen mijn kont liet zien. En waarom ik niet gewoon al in de tuin alles uit kon doen, toen ze mijn kleren wilde wassen. Denk je dat ze me niet meer wil als ze mijn pik ziet? Iedereen die hem gezien heeft vertelt me altijd dat hij mooi is. Ik kan hem wel laten zien als je me niet gelooft!”
Hij begon al aan zijn riem te morrelen, maar Annabel glimlachte en legde haar hand op de zijne.
“Hoeft niet, ik ben ervan overtuigd dat jij een fantastische piemel hebt.”
Ze likte haar lippen af. Hij moest eens weten hoe hard ze zonet was klaargekomen toen ze masturbeerde tijdens het kijken hoe hij zich aftrok onder de douche.
“Maar vrouwen zijn anders dan mannen. Als je een man als doelwit hebt, dan kan het heel goed werken om je gewoon simpelweg uit te kleden. Ik laat mijn meisjes heel vaak die methode gebruiken. Maar voor een vrouw is dat een afknapper. Vrouwen zijn romantischer. Echt, het is veiliger om dit langzaam aan te pakken.”

De limo stopte in de buurt van Mateo’s huis.
“Goed, ga maar naar huis en doe je huiswerk. Ik haal je hier dinsdag weer op, goed?”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.8 / 5. Aantal stemmen: 6

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: P.D. Vile

Hoi! Ik ben P.D. Vile. Dat is natuurlijk niet mijn echte naam; die hou ik liever geheim. Ik schrijf al sinds 2019 pedo-erotische verhalen. Meestal in het Engels (voor andere sites), soms ook in het Nederlands voor hier - als vertaling of als origineel NL verhaal. Mijn verhalen zijn fantasie. Fantasie over seks met kinderen doet niemand kwaad. Gebruik alsjeblieft mijn fantasie verhalen niet als excuus om kinderen kwaad te doen! Wil je met me in contact maar liever niet voor iedereen zichtbaar in de reacties op de site? Mijn anonieme en veilige email adres is P.D.Vile@protonmail.com en ik beloof dat ik alle reacties die ik daar krijg vertrouwelijk zal behandelen. Ik probeer ook te antwoorden maar ben niet elke dag online. Sinds kort heb ik ook een "eigen" site, waar ik al mijn verhalen verzamel, zowel in het Nederlands als in het Engels. Op dit moment nog niet compleet, maar daar werk ik aan! Interesse? https://pd-vile.asslr.org/