Ik en de kids

4.4
(19)

Door: Cootwriter

Al mijn verhalen zijn puur gebaseerd op fantasie, en bedoeld om de fantasieën van de lezer (m/v) te prikkelen. Niets van wat in mijn verhalen is waar gebeurt en zal ook nooit gaan gebeuren. Het is wat mij betreft absoluut niet wenselijk om de dingen die met minderjarigen in mijn verhalen gebeuren, in het echt te laten gebeuren.

Ik ben een incestueuze pedo, zo, ik ben er voor uitgekomen. Ik ben een vader die van zijn kinderen houdt op elke denkbare manier. Is dat altijd zo geweest? Nee, absoluut niet. Het begon allemaal jaren geleden toen mijn vrouw stierf en mij alleen achterliet met onze toen 9 jarige zoon Erik en onze acht jarige dochter Inge, een slimme meid, ze leken altijd gelukkig, zelfs nadat hun moeder gestorven was. Erik was echter altijd wel een beetje afstandig naar mij toe, maar Inge vond dat ze voor haar vader moest zorgen, en niet alleen met huishouding zou later blijken. Inge en ik waren altijd heel hecht, we knuffelden graag met elkaar en ze hield ervan om mij kleine kusjes te geven, je kent ze denk ik wel, die onschuldige kusjes op de wangen en soms een heel kleintje op de lippen, maar dat was het wel zo’n beetje.

We vonden het heerlijk om elkaar veel te kietelen. Ik hield van de manier waarop ze me uitdaagde om haar op te vangen als ze zich achterover liet vallen en haar hysterische lach als ik haar kietelde. Maar al die dingen zouden spoedig veranderen… Het moet een paar weken na de begrafenis zijn geweest dat Inge op een vroege zaterdagochtend uit haar eigen slaapkamer kwam en mijn bed insloop waar ik nog sliep. Wat ik me van die ochtend kan herinneren is dat ik wakker werd met een heel prettig gevoel in mijn kruis, eerst dacht ik dat het mijn stijve ochtendlul was, maar tegelijkertijd voelde ik iets anders in mijn bed. Toen ik de dekens optilde, zag ik mijn Inge met haar kleine handen om mijn harde pik gewikkeld en ik voelde haar tong langs de zijkanten van mijn harde pik likken. Toen deed ze het puntje van haar tong onder de eikel, wat me helemaal gek maakte, wat ze deed voelde gewoon hemels aan. Eerst wilde ik haar nog tegenhouden, het was zo verkeerd wat ze deed, en tegelijkertijd was het ook zo verdomde goed. Ik legde mijn linkerhand op haar kontje, wat nog steeds verpakt was in haar pyjama, en kneedde het zo zacht als ik kon.

“Goedemorgen papa, voelt het lekker hoe ik het doe?”,

vroeg Inge toen ze mijn pik losliet en haar gezicht naar me toe draaide, terwijl haar hand nog steeds de op en neergaande bewegingen maakte.

“Goedemorgen lieverd, ja je dat is zeker een goed gevoel, maar je weet dat het heel fout is om dat te doen, je hoort dat niet te doen lieverd, hoe goed je me ook laat genieten van dit gevoel… het is niet goed …..stel dat je broer opeens binnenkomt….”

Die woorden zaten in mijn hoofd, maar wat er uit mijn mond kwam was totaal anders:

“god ja lieverd, ik weet niet waar je dat geleerd hebt maar….aaawww fuck…ga er asjeblieft mee door!”

Ze schonk me de grootste en gelukkigste glimlach ooit, boog haar hoofd en ik voelde dat tongetje van haar weer op mijn pik, ik leunde achterover tegen het hoofdeind van het bed, sloot mijn ogen en liet mijn linkerhand weer over haar kontje dwalen en mijn rechterhand streelde haar bruine haren op haar hoofd. Ze probeerde de eikel in haar mond te krijgen, maar hoewel mijn pik van gemiddelde grootte was, kreeg ze hem niet in haar mond, dus ging ze gewoon door met likken met haar tong en strelen met haar kleine handje. Het duurde niet lang voordat mijn sperma in mijn ballen begon te koken, en voordat ik zelfs maar de kans had om haar te waarschuwen, spoot ik mijn lading in haar mooie gezicht en in haar bruine haar. Eerst schrok ze hiervan, maar zodra ze erachter kwam dat het helemaal niet zo slecht smaakte, begon ze mijn pik en kruis schoon te maken door al het zaad dat ze op mijn lichaam kon vinden te op likken en door te slikken. Daarna maakte ze zichzelf schoon, terwijl ze mijn zaad met haar vingers van haar gezicht en lichaam veegde.

“Mijn god Inge, wat heb ik gedaan, ik had je echt moeten tegenhouden, het was niet goed van mij om je te laten doen wat je deed…”

“Papa, ik wilde dit zelf doen, en omdat ik weet hoe lekker je het vond toen mama dit bij je deed, dacht ik dat aangezien ik nu de vrouw des huizes ben, ik degene zou moeten zijn die mama’s plaats zou innemen… Ben je boos op mij papa?”

“Nee lieverd, papa is niet boos op je, maar ik wil hier wel met je over praten, ik bedoel… hoe weet je dat ik hier zo van hield?”

“Nou papa, ik hoorde jou en mama soms als ik niet kon slapen, en ik hoorde je tegen haar zeggen dat je er van hield als ze je blij maakte met haar mond, dus ik dacht: ik wil papa ook blij maken…”

De manier waarop ze naar me keek terwijl ze me deze dingen vertelde, had me nog schuldiger moeten maken. Maar dat gebeurde niet, nee helemaal niet. Erger nog, het zorgde ervoor dat ik Inge dichter naar me toe trok en ik begon haar mooie gezicht te overladen met kleine kusjes. En hoe dichter ik bij haar mond kwam, hoe langer de kusjes werden, totdat ik uiteindelijk bij haar mond kwam en niet terugtrok. Ik hield mijn lippen minstens 15 seconden op de hare, toen kwam automatisch het puntje van mijn tong door mijn lippen en begon ik haar kleine lippen te verkennen. Ik denk dat ze het gevoel leuk vond omdat ze zelf langzaam haar mond opendeed, en voordat ik echt besefte wat ik aan het doen was, waren Inge en ik als een gek aan het tongzoenen. Dit kleine meisje, ze was pas acht jaar oud, wond mij op een geweldige manier op. Wat het nog mooier maakte, ze liet het allemaal gebeuren en ze daagde me zelfs uit om verder te gaan. Haar handje streelde weer mijn groeiende pik, mijn handen dwaalden over haar kleine lijfje, over haar pyjama heen en even later ook in haar pyjama. Natuurlijk had ze nog geen tieten, maar haar huid voelde zo zacht en glad aan dat ik er geen genoeg van kon krijgen om haar te betasten. Ik vond het heerlijk, zij vond het geweldig, maar we moesten er nu mee stoppen. Er waren andere belangrijke dingen te doen, dus we stapten uit bed en kleedden ons aan. Tijdens het ontbijt hoorden we boven Eriks slaapkamerdeur en daarna de deur van de badkamer dichtgaan, en de douche aangaan, ik had nog wel een kwartiertje om met Inge te praten over wat er net allemaal in mijn bed gebeurt was.

“Luister Inge, lieverd, wat we in bed deden, daar zullen mensen over zeggen dat het heel erg fout was… maar als je me kunt beloven dat je dit geheim houdt en er met niemand over praat, zelfs niet met je allerbeste vrienden… Laat ik het anders zeggen…Als iemand erachter komt wat we net in bed hebben gedaan, kan papa echt in de problemen komen en zelfs naar de gevangenis gaan en zullen jij en Erik in pleeggezinnen moeten blijven of zoiets. En dat willen we niet, toch? Dus als wij met z’n tweetjes dit geheim houden, dan kunnen we dit misschien wel vaker doen, maar alleen in de weekenden. Wat zeg je daarvan?”

“Ooow cool papa, ik beloof dat ik er met niemand een woord over zal zeggen, ook niet tegen m’n aller aller allerbeste vriendin”

Ze gaf me een dikke knuffel en een kus op de wang. In de weken daarna werd het een gewoonte op de ochtenden in het weekend. Ze kwam mijn bed insluipen om me op haar heel speciale manier wakker te maken, en we vonden het allebei geweldig. Die paar weken heb ik haar alleen maar een beetje betast en daarna hebben we lekker getongzoend. Toen stelde ik op een zondagochtend voor dat ze haar pyjama uit zou doen en op haar buik op mijn borst zou gaan liggen met haar lieve kleine kale kutje naar me toe. Ik kon dit deze zondag doen want Erik was een weekend weg met de voetbalvereniging. Ik zei haar dat ze mijn pik met haar handen mocht vasthouden, en ik verraste haar toen ik plotseling mijn mond op haar kutje plaatste. De zoete smaak maakte me gek van lust, mijn handen op haar billen en mijn tong ging als een gek over haar kleine poesje.

“aaww papaaahhh, dat voelt zoooooooooowww lekker…..hmmmmmmm…….”

Met haar hand trok ze behoorlijk agressief aan mijn pik, het was eigenlijk een beetje te hard, maar ik zei er niets over, ik begreep volledig dat het gevoel die ze nu in haar poesje had, totaal nieuw voor haar was, en fuck… het smaakte zo verrekte goed.

Naarmate de tijd verstreek in de volgende drie jaar, lieten we elkaar klaarkomen met onze tongen, haar handen op mijn pik en ja, ik vingerde haar kont en dat vond ze geweldig. Ik vingerde zelfs haar kutje, maar ging niet te ver. Ik had haar maagdenvliesje nog niet gebroken. Erik kreeg ook steeds meer interesse in meisjes, en toen hij twaalf was kwam hij met zijn eerste echte vriendinnetje thuis. Een mooi meisje kan ik eerlijk zeggen, blond lang haar, tenger gebouwd, zoals ik de meisjes het liefste zie, en een kontje….pfffff heerlijk strak in de skinnyjeans. Erik en Denice waren eigenlijk altijd boven, muziek niet te hard aan maar hard genoeg om te kunnen bedenken dat ze wel iets anders deden dan zijn postzegelverzameling bekijken. Ik heb het nooit gevraagd, maar ik denk dat Erik toen al een ‘echte’ man geworden is in die periode met Denice. Ze bleef ook soms in het weekend slapen, en hij soms bij haar thuis, waar ze schijnbaar ook niet moeilijk deden over samen in één bed slapen.

Toen wij, Inge en ik, op een zondagochtend weer op onze eigen manier de liefde bedreven, stopte ze plotseling met wat ze aan het doen was. In die tijd leerde ze mijn pik bijna helemaal in haar mond te hebben, maar ze liet los en ze keek me serieus aan. Ik kon in haar ogen zien dat ze in haar brein een beslissing had genomen, en zonder ook maar een woord te zeggen ging ze op haar knieën zitten met haar haarloze poesje recht boven mijn stijve lul die ze in één hand had, en liet zich erop zakken. Ik voelde de warmte van haar kutje op mijn harde pik, ik voelde mijn pik dat hemelse kale maagdelijke poesje binnendringen. We bleven elkaar aankijken, ik voelde de barrière in haar lichaam, ik kon in haar ogen zien dat het pijn deed….en toen liet ze zich helemaal op mijn pik zakken en bleef daar roerloos zitten. Ze liet haar kutje wennen aan de indringer, en kort daarna begon ze op en neer te bewegen, harder en sneller en dieper. Het was te veel voor mij, mijn Inge gaf me haar maagdelijkheid, mijn pik explodeerde in haar 11 jaar oude lichaam. Ze boog haar hoofd en we speelden dit spel van de liefde alsof we twee minnaars waren terwijl ze mijn pik helemaal leeg neukte. Die dag kwamen we niet uit bed, ik denk dat we de hele dag aan het neuken waren. We konden geen genoeg krijgen van elkaars lichaam.

Ik had nooit kunnen, of misschien zelfs willen, vermoeden dat Inge en Erik ook gaandeweg interesse voor elkaar kregen. Dat Inge een supermooie meid was geworden met heerlijke kleine tietjes en een strak kontje, kon zelfs een blinde zien, dus ook Erik. Klinkt misschien negatief, maar Erik is de laatste tijd nogal een dwarsligger, nergens geen zin in en overal tegenaan trappen als meneer daar zin in heeft. Met Denice echter, is hij nog steeds heel lief voor, echt een mooi koppeltje.

Ik kwam op een doordeweekse dag wat vroeger thuis dan normaal, was ook erg warm die zomer dus een keertje eerder aan een verkoelend biertje kon wat mij betrof geen kwaad. Ik had me net omgekleed naa een korte broek en t-shirt, en pakte in de keuken mijn biertje uit de koelkast, toen ik even door de lamellen van het keukenraam naar buiten keek en watergeluiden en schatrerlachen hoorde, alkomstig uit de tuin. Een blik door de lamellen leerde mij dat Erik en Inge lekker aan het ravotten waren in het grote zwembad wat ik in het weekend voor hen had neergezet. Inge had een fluoriserend groene bikini aan waarvan de lapjes stof met touwtjes aan elkaar zaten geknoopt. Met recht lapjes, leek wel alsof er in de kleermakerij een crisis was uitgebroken met als gevolg dat de bikini’s wel heel veel bloot vel prijsgaven. Of ik dat erg vond? Echt niet, het was een prachtig uitzicht.

“Hey Inge, kijk hier eens….hebben?”

Ik kon het niet echt goed zien wat Erik bedoelde, en dacht dat het ongetwijfeld om een snoepje ging ofzo, en liet de twee voor wat ze waren. Ik was mijn mobieltje vergeten mee te nemen naar beneden, dus die ging ik maar even halen. Boven aangekomen keek ik niets vermoedend naar buiten, het grote bad was vol in zicht, normaal gesproken staat de giga grote parasol uit, maar dat was nu niet zo, ik denk dat de kids daar geen zin in hadden ofzo. Wat ik echter zag, deed mijn mond wagenwijd open vallen. Daar stond Erik, in het midden van het zwembad, met zijn zwembroek op zijn knieën en een stijve piemel die recht vooruit stak. Voor hem zat Inge, op haar knietjes in het water, één hand om de stijve piemel van haar broer en met de andere hand was ze zo te zien bezig haar tepeltje te verwennen. Ik zag haar naar voren gaan, haar mond openen en zo haar broers piemel in haar mond nemen….zonder enige aarzeling.
Gebiologeerd stond ik te staren naar hetgeen er in onze tuin gebeurde en zonder er bij na te denken had ik mijn korte broek weer open gedaan en stond
ongegeneerd te rukken voor ons slaapkamerraam. Gelukkig wel achter de vitrage, zodat het van buiten af niet te zien was wat ik deed. Ik stond met mijn stijve in mijn hand te kijken hoe Inge op haar knietjes in het water zat en de zwembroek van Pim naar beneden had getrokken. Haar handje om zijn stijve die, eigenlijk verrassend genoeg, best wel een flink formaat had voor een jongen van 12. Een paar dingen waren mij ondertussen al kraakhelder duidelijk. Dit was absoluut niet de eerste keer dat ze dit deden, gezien het enthousiasme waarop Inge haar broer pijpte en nu lekker op haar knietjes zat af te trekken. Na een minuut of twee zag ik dat Erik zijn stijve weer zelf in de hand nam en dat Inge op haar knietjes het hoofd wat achterover deed en haar mondje wagenwijd open. Erik zelf stond nog wat aan zijn piemel te rukken totdat hij de eikel van zijn piemel vlak voor Inge d’r mond hield, ze ving al zijn sperma op zonder dralen en ik zag haar alles doorslikken, waarna ze de piemel van Pim nog eens in haar mond nam en hem compleet schoon likte. Mijn hemel, wat een geil gebeuren daar in onze tuin. Ik had zelf maar snel een zakdoek gepakt en daar mijn zaad ingespoten, daarna de korte broek aangedaan, en zonder shirt weer naar beneden de tuin in waar Erik en Inge weer als brave pubertjes hun cola zaten te drinken.

“Erik….Inge, ik geloof dat we eventjes met z’n drietjes moeten praten…”

Erik verslikte zich half in zijn cola en ik zag Inge half schuldbewust mij aankijken met een “o help” blik in haar ogen.

“Ik zal met het goede nieuws beginnnen, ik heb voor ons vieren een twee-weekse vakantie geboekt in…..Italië!!”

“Vier? Hoezo vier pa, volgens mij zijn we met drie….of heb jij opeens iemand?”

“Nee jongen, Denice mag wat mij betreft ook mee, die hoort nu langzamerhand ook bij dit gezin, en ik heb het al met haar ouders overlegd en die vinden het prima.”

“Cool….”

Erik kan soms zo lekker enthousiast uit de bocht komen, maar daar wen je als ouder zijnde wel aan.

“En nu het mindere onderwerp, ik stond net boven even naar buiten te kijken en wat ik zag was uuhhmm….op zijn zachtst gezegd zeer interessant. Jullie weten allebei wel over de bloemetjes en de bijtjes, maar sinds wanneer delen jullie die informatie onder elkaar?”

“pap…..ik heb Erik verteld over jou en mij, want hij vertelde mij eerst hoe hij en Denice het deden, en toen vroeg hij of ik het ook al eens had gedaan, en ik kon niet jokken….sorry pap, ik weet dat ik het beloofd heb….”

“Geef niet Inge, het moest er toch een keer van komen dat het uit zou komen, maar volgens mij was dit niet de eerste keer….of wel soms?”

“neu….ze pijpt me al een week of twee, ze ken het best wel goed, niet zo goed als Denice want die ken het echt heel diep enzo…”

Ik zat ondertussen weer met een flinke tent in mijn korte broek, wat Inge niet ontgaan was trouwens. Zonder te wachten op een reactie van Inge stond ik op en tilde haar het huis in, wenkte Erik mee, deed de deur op slot en bracht haar naar onze slaapkamer. Erik volgde gedwee, niert wetende wat er zou gaan gebeuren. Alle geheimen waren verdwenen, geen enkele hersencel bekommerde zich nog over eventuele gevolgen. Het enige wat ik wilde op dit moment was Inge. Speels gooide ik haar op ons grote bed en rukte mijn eigen broek naar beneden, zodat mijn eigen stijve, maar niet al te grote, jongeheer van een centimeter of 15 fier vooruit stond. Ik liet haar eventjes naar mijn leuter kijken,en de blik in haar ogen vertelde me meer dan genoeg. Met één knie op het bed en de ander nog gewoon op de vloer trok ik haar kleine broekje uit en daar kwam dat kutje in beeld. Het stond al wat open, het kutvocht droop bijna op het bed. Ik zag hoe Erik zich ook ontdeed van zijn zwembroek, en in alle eerlijkheid moet ik zeggen dat zijn pik nu al groter dan de mijne was. Ik boog me voorover en begon zonder ook maar af te wachten, Inge’s overheerlijke zoetige kutje te likken. Ik zou niet weten of Erik dat wel eens bij haar had gedaan, maar haar reactie was alsof ze elektrische schok te verduren kreeg en in seconden tijd begon ze harder en harder te kreunen en sneller te ademen. Erik ontfermde zich over haar bh’tje en de vulling die daarin zat. Twee heerlijke net beginnende AA-cupjes werden ontdaan van de lapjes stof die schijnbaar in de winkel ‘bh’ heetten. Keiharde tepeltjes staken omhoog, hij nam ze tussen wijsvinger en duim en trok en draaide er aan. Dat in combinatie met mijn tong die zich bezighield met haar clitje, maakte dat Inge als een gierende klaarkwam. Haar benen in de lucht, haar mond wijd open hard ademend en kreunend, haar handen die mijn haren zowat uit mijn hoofd trokken….

“Aahhhhhhhhhhhhh pappaaaaaaahhhh……….neuk muhhhhhhhhh!!!!!!!”

Alsof we recht in de ogen van die griet uit de Excorcist keken, dit meisje was helemaal door het dolle heen. Haar lijfje maakte dingen mee die een lijfje van
deze leeftijd nog helemaal niet mee behoorde te maken, maar ik kon niet anders dan aan haar verzoek te voldoen. Wild pakte ik haar op en draaide haar op haar buik, en trok haar wat omhoog zodat ze op hondjes voor me lag met haar ow zo geile kleine kontje omhoog stekend. Erik zag dit als teken om met zijn stijve lul recht voor Inge haar gezicht te gaan zitten en zijn paal tegen haar mondje te zetten. Ik zette lustvol mijn stijve tegen haar kutje, mijn handen op haar heupjes, klaar om haar naar me toe te trekken en mijn paal te laten enteren.

“zeker weten? weet je zeker dat je mijn pik wil?”

“jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! neuk me asjebliefffff!!!!!

Nadat ze dit verzoek had gedaan, stortte ze zich weer met haar mond op de lul van haar broer om hem overheerlijk te pijpen. Pijpend kon ze alleen maar onverstaanbare geluiden geven, maar het was duidelijk dat mijn lieve meid echt aan het genieten was. Haar heerlijke kontje zag er zo appetijtelijk uit, en bij elke stoot zag ik mijn harde pik in haar heerlijke kale kutje verdwijnen. Dit geile aanzicht zorgde dat ik veel eerder klaarkwam dat gepland en met een luide gil spoot ik al mijn beschikbare sperma diep in haar grotje. Ook Erik kon het niet meer verder uitstellen, trok zijn lul uit de mond van zijn zusje en gaf haar een spermadouche in haar gezicht.

“Jammer dat Denice er nu niet is, want die zou mijn sperma zo van jouw gezicht likken hahaha”

“eewww….doet Denice dat? Ik heb papa’s sperma wel vaak in m’n mond gehad, maar heb het nog nooit van iemand anders lijf gelikt, en al helemaal niet van een meisje…”

“Joh, je moest eens weten wat Denice allemaal doet, zij is wat ze noemen biseksueel…”

“bi wat? Biseksueel? Wat is dat dan…”

“Denice doet ook wel eens wat met een ander meisje, haar bestie zeg maar. Daar vrij ze ook mee, en ik mag soms toekijken en dan ruk ik me helemaal leeg op die twee meiden.”

“Je bedoelt dat ze dus het kutje van dat andere meisje likt? Dat vriendinnetje van jou is niet alleen een lekker ding om te zien, maar dus ook een lekker ding in bed begrijp ik…. Dit gaat nog wat worden als we in Italië op vakantie zijn, m’n pik gaat overuren draaien haha… Maar kids…, ik denk dat we wel eventjes wat moeten afspreken voor hier thuis en in de vakantie.Dit was heerlijk en super geil, maar ik denk wel dat we heel goed moeten uitkijken met wat we doen in Italië want ik weet absoluut niet hoe men zou reageren als ze ontdekken dat ik als vader seks heb met mijn kinderen.”

Inge keek mij en haar broer aan en maakte met haar hand langs haar lippen het gebaar dat haar lippen verzegeld zijn en niemand van dit geheim iets komt te weten. Ik had ook niks anders verwacht, de afgelopen jaren heeft ze zich daarin menig bewezen dat ze haar mond dicht kan houden.

2 maanden later zaten we met z’n viertjes in het vliegtuig naar Italië om daar te genieten van een welverdiende vakantie. Op het vliegvel van Milaan huurden we een auto, om daarmee de komende twee weken door Italië te touren. Natuurlijk hadden we, Inge en ik, in de afgelopen twee maanden seks gehad, maar van een tweede triootje is er niet van gekomen. Voor zover ik begrepen heb heeft Erik wel het één en ander verteld aan Denice, maar dat heeft tot nu toe nog niet geleid tot verdere seksuele uitspattingen. Misschien weten we onszelf zelfs in de vakantie wel in te houden, wat op zich wel knap zou zijn want zowel Erik als ik waren gek op de lijfjes van zowel Inge als Denice, al had ik Denice nog nooit in naakte glorie mogen aanschouwen…

Het eerste hotel in Milaan zag er uit als een statig gebouw, zowel buiten als binnen. Zelfs het personeel paste zich helemaal aan aan de staat van het gebouw, met andere woorden nogal chique. We hadden twee kamers die jammer genoeg niet naast elkaar waren, maar het waren wel mooie kamers als je van klassieke inrichting houdt, zwaar donker eiken meublementen maakten de kamer nogal donker, maar ach, we zijn hier alleen om te slapen en te ontbijten want de volgende dag gingen we alweer op pad naar de volgende locatie. De nacht was voor een keer rustig, Inge sliep, logischerwijze, bij mij in bed en Erik en Denice samen in hun bed in hun kamer. De volgende ochtend, na een zeer goede nachtrust want de bedden waren echt voortreffelijk, een een goed uitgebreid ontbijt, gingen we de auto weer in richting Maranello waar zich, onder andere, het Ferrari museum zich bevindt. We hebben onze ogen daar uit gekeken naar al die mooie auto’s, en als, behoorlijk kostbaar, extraatje had ik kunnen regelen dat we ook mee konden met een ritje in een echte Ferrari over het testcircuit Fiorano. De testcoureur die met Inge een rondje had gereden bleef na het uitstappen opvallend dicht bij haar staan, en haar ogen gingen opvallend vaak zijn richting op. Ik ken Inge ondertussen wel een beetje en zag duidelijk in haar ogen dat ze helemaal gevallen was voor deze jonge testcoureur. Hij bleef maar in het Italiaans tegen haar praten, en volgens mij verstond ze er geen klap van, maar dat deerde Inge totaal niet zo te zien. Ik belde voor alle zekerheid maar even naar onze volgende overnachtingslocatie ofdat er wel een nacht extra bijgeboekt kon worden, geen probleem. En zo kon ik Inge duidelijk maken dat ze wel op zijn avances inmon gaan, zolang ze het maar voorzichtig en veilig deed. Inge bedankte me een heerlijke knuffel en schoot weer terug naar de jongeman. Een half uurtje later zag ik beiden op zijn scootertje wegrijden, zwaaiend en lachend. Erik en Denice waren met z’n tweetjes de natuur in getrokken dus bleef ik alleen achter, dan maar even een plaatselijk cafeetje binnengaan voor een heerlijke espresso. De bardame was uiterst vriendelijk en een typische Italiaanse schoonheid, mooie ogen en een flinke vulling in haar shirt. We raakten aan de praat, het was rustig dus ze had alle tijd zei ze. Een uur en 3 espresso’s later rekende ik af en liep weer naar buiten, waar precies op dat moment Erik en Denice aan kwamen lopen onderweg naar ons verblijf. Ik liep gezellig met ze op en in ons verblijf aangekomen gingen de twee tortelduifjes gelijk hun slaapkamer in, en in no-time was het gepiep en gekraak van hun bed te horen in een behoorlijk tempo, zo te horen was er eentje behoorlijk opgefokt. In alle haast om in hun bed te duiken, waren ze vergeten de deur van hun slaapkamer goed dicht te doen waardoor de geluiden duidelijker te horen waren. De geluiden waren tot daar aan toe, maar ik kon de verleiding niet weerstaan om toch een blik naar binnen te werpen, en ooow mijn hemel….wat een lijfje had die Denice. M’n pik kwam gelijk met schokjes tot leven, hoe ze daar bovenop Erik te keer ging als een amazone die in volle galop haar hengst berijd. Ik was schijnbaar even iets te dicht bij de deur gaan staan, want plots draaide Denice zich om en keek me geil lachend aan:

“blijf je daar nou zo staan met de hand in je broek, of kom je me die ouwe lul van je laten zien….”

En hup, daar ging ze weer wild op en neer op de stijve van Erik. Ik zei verder niks, maar nam de uitnodiging aan zoals ze het tegen me zei en liep de slaapkamer in, broek losmakend liep ik naar het bed. Daar ontdeed ik me van al m’n kleding en Denice bukte gelijk mijn kant op en Erik nam het werk weer over en stootte zijn heupen in een gestaag tempo op en neer, terwijl Denice haar lippen rond mijn eikel sloot en er hemels lekker aan begon te zuigen. Ze probeerde m’n hele lul in haar mond te nemen, ik voelde haar huig tegen m’n eikel wat een beetje kokhalsgeluiden veroorzaakte, en daarna liet ze hem uit haar mond glippen.

“Als je wilt….er is nog een gaatje vrij hoor….je pik is er nu hard en nat genoeg voor….”

Ik nam ook deze uitnodiging zonder morren direct aan en klom op bed achter haar, zette m’n eikel tegen haar sterretje en duwde zacht door. Aan haar ademhaling was te merken dat ze er wel wat moeite mee had, maar ze nam het zonder te protesteren. Een vijftienjarige die zich zo heerlijk laat sandwichen mag zonder enige moeite een heerlijkheid genoemd worden. Erik en ik keken mekaar aan over haar schouders, en we wisten allebei van elkaar dat haar lijf een heerlijk neuklijfje was. Denice spoorde ons beide aan om haar flink in allebei haar gaatjes te neuken. Halverwege werd er nog van plaats verwisseld en lag ik op m’n rug op het bed, Denice achterstevoren bovenop mij, zodat Erik haar in haar ogen kon kijken op het moment dat hij zijn neuklat in haar kut schoof. Wild trok ze zijn gezicht naar haar toe en tongde hem zo geil, dat het meer leek alsof een teef de mond van Erik aan het aflebberen was. Ik voelde dat ik het niet veel lang op kon houden en verhoogde het neuktempo en spoot daarna mijn sperma in haar heerlijke tienerkut. Ook Erik stond op het punt zijn zaad te lozen, maar zij wilde zijn zaad drinken en dus haalde Erik zijn lul uit haar kontje en begon daarna haar mond te neuken. Niet veel later spoot hij zijn lading in haar mond, wat ze daarna gulzig doorslikte.
Na een douche met z’n drieën hadden we even de tijd voor onszelf voordat Inge binnen kwam stormen met een gloed van gelukzaligheid op haar gezicht.

“hoi pap, Erik en Denice…vanavond ga ik weer met Marco mee hoor, even Maranello in en naar een dancing…mag toch wel he pap?”

“uuhhh….nou, ik neem aan dat je alles al heb afgesproken met die Marco, maar volgens mij is dat niet helemaal de volgorde die we normaal gesproken gewend zijn om te hanteren. Maar ik zie aan jouw gezicht dat hij een aardige gozer is en dat jij het echt heel graag wil, ik vind het prima maar dan wil ik wel dat Marco jou voor elf uur vanavond hier afzet. Hij mag gerust nog even mee naar binnen komen voor een borrel of zoiets, maar ik neem aan dat hij morgen weer gewoon in de fabriek moet werken dus dat zou dan laat genoeg zijn.”

Inge vloog me om de hals en bedankte me hartelijk, en daarna gelijk op haar mobieltje om via de WhatsApp het goede nieuws aan hem door te geven. Denice stelde de vraag die ik eigenlijk had willen stellen:

“hey Ing….die Italiaan he, ken die het een beetje? Of heb je alleen maar handjes vast gehouden hihihihi”

Inge trok Denice mee naar de hoekbank, zodat Erik en ik bij de eettafel achter bleven. Wij besloten om te gaan kijken of we de verdere route van deze vakantie konden bepalen en uitstippelen. In principe had ik dat thuis al gedaan, maar achteraf vond ik dat zowel Eric als Inge er ook wel hun zegje mochten hebben. Dat Inge nu in geuren en kleuren aan Denice zat te vertellen wat zij de afgelopen uren met Marco de Italiaan had beleeft, gaf ons de vrijheid om te beslissen dat deze keer de heren mochten bepalen waarheen. Overigens zaten zowel Erik als ik met een half oor naar elkaar te luisteren, de andere helft deed uiterst z’n best om te horen waar Inge en Denice het allemaal over hadden. Het enige wat echt hoorbaar was, waren de ‘oehhhh’ en ‘hmmmm’ geluiden van Denice. Schijnbaar was Inge haar verhaal op z’n zachtst gezegd opwindend. Erik en ik probeerden ons te concentreren op de planning, en toen was het opeens heel stil.
We keken richting de hoekbank en we zagen Denice en Inge in een heerlijke tongzoen, we besloten om te blijven zitten maar wel om het overleg te staken en te genieten van het uitzicht van twee vrijende meisjes op de hoekbank. De handen van de meisjes waren vol ontdekkingstocht over elkaars lijfje zonder dat de monden en tongen van elkaar gescheiden werden. De stilte werd zo af en toe doorbroken door een kreun van de meisjes. Daar ging het shirt van Denice over haar hoofd heen uit en duwde ze Inge op haar mooie B-cup tietjes. Het geslurp aan Denice d’r tepels was helemaal aan de andere kant van de kamer te horen, Erik gaf mij een knipoog en ik gaf een bewonderende knik terug. Zonder iets te zeggen haalden we allebei onze piemel tevoorschijn uit onze broek en begonnen allebei in trage bewegingen te rukken.

Denice was al onderuit gegaan op de bank en had haar stringetje al weer uit, we konden goed zien hoe zij Inge instructies gaf, en haar zo op die manier bekend te maken met de prachtige wereld van lesbische seks. Met haar tong over de benen van Denice wist Inge zich te ontdoen van haar string en hadden wij vanuit de eetkamerhoek zicht op een heerlijk klein strak kaal kutje. Inge deed goed haar best zo te horen met haar tong op de kut van Denice zo aan het gehijg en gekreun van Denice, en met een piepend hoog stemmetje kwam ze heerlijk klaar op de tong van Inge. Daarna werden de rollen omgedraaid en kon Denice nu haar specialiteit tonen aan Inge, die in mum van tijd lag te kronkelen van genot op de bank. Haar benen wijd uit elkaar ontving ze de volle mond van Denice op haar kale poesje. Met haar ene hand trok ze het hoofd van Denice bijna in zichzelf, en met haar andere hand trok ze behoorlijk hard aan haar eigen A-cupje. Wat resulteerde in een explosieve orgasme bij Inge. Nu vonden Erik en ik het welletjes en liepen samen naar de bank. Ik was er als eerste en greep Denice bij haar smalle heupen en draaide haar op haar rug, Erik deed hetzelfde bij zijn zusje. Je zou verwachten dat twee opgefokte mannen, na het zien van deze hete lesbische vrijpartij, dusdanig opgefokt zouden zijn en hun stijve lul in de meisjes hun kutjes zouden rammen. Maar nee, het ging er juist rustig, teder zelfs, aan toe. Wij, mannen, neukten onze meisjes weer tot een orgasme en daarna wisselden we van sekspartner. Nu we weer onze eigen partner leek de tederheid opeens voorbij en werd er nu lustvol hard geneukt. De meisjes gilden het uit dat ze het lekker vonden, en tijdens het neuken zochten de meisjes elkaar op en lagen geil met open monden en uitgestoken tongen met elkaar te tongzoenen. Op het moment dat Erik en ik aangaven dat we gingen spuiten, gingen de meisjes met hun hoofden stijf tegen elkaar voor ons op de knieën zitten, en kregen daar de volle laag uit twee zaadlozende pikken. Hun hele gezicht zat onder het sperma van Erik en mij, ze draaiden weer naar elkaar en begonnen elkaar gezicht af te likken en het sperma werd doorgeslikt.

“dank je pap, het was heerlijk, maar eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat seksen met een meisje ook minstens zo lekker was”

Denice gaf Inge een knuffel:

“graag gedaan meissie, je bent trouwens een snelle leerling hihi, je ken prrrrrima beffen”

“Ok dames, tijd om even af te spoelen, ow en Inge….die Italiaan, ik neem aan dat je met hem naar bed bent geweest….is priam hoor, maar hopelijk wel veilig”

“ja pap, wat dacht jij dan….”

En zo liep Inge heupjes wiegend richting de badkamer om zich even snel af te spoelen. Ondertussen had ik de bbq al aan en had de nodige burgers en speklappen al op het rooster liggen. Stokbrood en kruidenboter erbij, en mijn avond kanniet meer stuk. Aan het einde van de maaltijd hoorde ik een geluid wat op een claxon van een scooter moest lijken, en Inge stond al te springen om weg te gaan. Gekleed in een kort rokje en een shirtje sprong ze weer bij Marco achterop en weg waren ze weer, wetende dat Inge zich aan de afspraak zou houden om op tijd terug te zijn. Blij dat ik eventjes de tijd nu echt voor mezelf had liet ik het bad vol lopen en trakteerde ik mezelf op een heerlijk warm bad met veel schuim natuurlijk. Erik en Denice gingen een film op tv kijken, volgens mij waren we alle drie wel even wat aan wat rust toe. Mijn pik kon het in ieder geval wel appriciëren dat er even geen aandacht aan hem werd geschonken.

15 kilometer verderop stonden Inge en Marco middenin zijn appartement hevig te tongzoenen en had Marco zijn handen al onder het rokje van Inge, waar hij het heerlijke kontje van Inge zacht, bijna romantisch teder, aan het kneden was. Wat Inge juist zo lekker geil vond, was dat Marco een overgemiddelde lange tong had waardoor hij nog geiler met zijn tong in haar mond kon komen dan dat ze, van bijvoorbeeld mij, gewend was. Het gevecht van twee tongen in haar mond zorgde al bijna voor een klein orgasme bij Inge, zo intens voelde het aan. Dat in combinatie met het gevoel wat zijn vingertoppen gaven op de huid van haar kontje maakte het compleet voor die eerste kleine orgasme. Ze voelde zijn stijf wordende piemel tegen haar buik, en drukte zichzelf dichter tegen hem aan. Ze liet, eigenlijk tegen haar zin in op dat moment, zijn mond gaan en zakte door haar knieën en trok zo zijn jogging naar beneden, inclusief zijn boxer. Zijn stijve piemel sprong enthousiast naar voren zo tegen haar mond aan. Ze hoefde haar mond alleen maar open te doen om zijn geslachtsdeel in haar mond te nemen. Maar Marco trok terug, tot grote verbazing van Inge. Hij trok haar zachtjes weer omhoog en tilde haar op en bracht haar naar de slaapkamer, waar hij als voorbereiding het hele bed had bestrooid met rozenblaadjes, en in de heleslaapkamer stonden waxinelichtjes, weliswaar op batterijen…maar toch. Het was alles bij elkaar een zeer romantisch tafereel. Marco ging nun op zijn rug op bed liggen met zijn piemel stijf omhoog staand. Inge sloop als een jachtluipaard op het bed richting zijn pik en deed net alsof ze even dreigend gromde. In haar beste Engels:

“grrrrrrrrr….I am a tigerrrrrr……I gonna eat your …uuuhhhmm…..dick grrrrr”

Marco deed net alsof hij bang was en trok van schrik zijn benen wat naar zich toe, waarna Inge hem met het schattigste pruillipje aankeek waardoor hij met een schaterlach zijn benen weer liet zakken en Inge de gelegenheid gaf om hem te laten genieten. Het puntje van haar tong onder zijn eikel liet hem hard kreunen, en het puntje van haar tong op het pisgaatje deed hem zijn handen op haar achterhoofd leggen en haar mond over zijn lul duwen. Opeens veranderde alles van romantisch naar pure lustseks, Inge begon hard te pijpen, iets waarvan ze weet van mij dat een man dat mega lekker vind, en vooral afgewisseld met weer dat puntje van die tong over de eikel. Om daarna weer genadeloos toe te slaan met haar pijp kunsten. Marco kon de verleiding niet meer aan en greep de kleine Inge bij haar tengere slanke lijfje en draaide haar op haar rug en dook tussen haar benen. Zijn pik vond in één keer de ingang van haar kutje en stootte zijn hard lul heerlijk diep in haar. Inge reageerde hierop door haar benen volledig om zijn kont te slaan en hem op die manier nog dieper in haar proberen te krijegn, en haar nagels maakten krassen op zijn rug waardoor Marco haar nog harder neukte. Ja, ze vonden mekaar superlief misschien zelfs verliefd, maar ze wisten ook allebei dat deze romance geen lagn leven besgcoren was en dus lieten ze de lust en de seksuele driften volledig de overhand nemen en genoten ze van elkaars lijf, elke seconde van die avond. Na een korte douche en een ritje van een kwartiertje had Marco haar volledig volgens afspraak keurig netjes voor 11 uur weer terug gebracht. Er volgde nog even een korte tongzoen, een traantje bij Inge en toen was Marco weer weg. Inge kwam daarna bij mij op de bank liggen, niks seksueels maar gewoon voor de knuffel die ze op moment even nodig had.

De rest van de vakantie hebben we met z’n vieren doorgebracht, wel in hotels maar dan wel in de familiekamers zodat we elke nacht lekker bij elkaar konden slapen…met of zonder seks, maar meestal met 😉

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.4 / 5. Aantal stemmen: 19

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

4 gedachten aan “Ik en de kids”

    1. Klopt, is inderdaad begin dit jaar al eens op deze site verschenen. Omdat destijds de kwaliteit van verhalen erg hard kelderde heb ik destijds al mijn verhalen verwijderd. Nu de kwaliteit, mede dankzij redactie, weer als vanouds hoog is, post ik mijn oude verhalen voor een tweede kans….

Reacties zijn gesloten.