Zussenliefde

3.5
(13)

Door: Tom

Ik ben nu de 50 gepasseerd, dus moeten we even terug in de tijd gaan.

Ik heb drie oudere zussen, de jongste is 5 jaar ouder dan ik, en dan 2 jaar verschil onder de meiden.

Als klein jongetje van ca. 6 jaar vond ik het altijd lekker om op mijn buik te liggen en mijn handjes in mijn kruis te plaatsen en dan met mijn kontje te wiebelen. Mijn piemeltje werd daardoor gemasseerd en dat gevoel vond ik erg lekker. Op een gegeven moment vroeg ik aan een van mijn zussen of ze wilde liggen en mijn kontje als kussen wilde gebruiken terwijl ik met mijn handjes in mijn kruis zat te wiebelen. Door mijn zus haar hoofd kwam er meer druk op mijn piemeltje wat ik nog lekkerder vond. Ik vroeg dit na deze ervaring vaker aan een van mijn zussen.

Toen ik ouder werd, zo 12 jaar oud, gierden de hormonen door mijn lichaam en was ik erg vaak opgewonden en had vaak een stijve piemeltje. Was ook erg verliefd op een meisje uit mijn klas. Bij ons ging de deur van de badkamer nooit op slot, waardoor het niet heel gek was dat er iemand binnen kwam terwijl je stond te douchen.

Op een avond stond ik onder de douche en kreeg ik weer een stijve, doordat ik aan het meisje in mijn klas dacht. Dus ging ik er mee spelen, toen ineens mijn jongste zus binnen kwam. Zij is dus 5 jaar ouder dus was toen 17 jaar. Ik ging mij meteen omdraaien om mijn stijve piemel te verbergen, maar was niet snel genoeg waardoor ze het al had gezien. Ze ging mij er een beetje mee pesten en kwam dichterbij en vroeg mij om te draaien, want ze was benieuwd naar de grote van mijn stijve piemel, die toen natuurlijk nog niet heel groot was. Ze tikte er met haar vinger op waardoor hij nog harder werd. Gek genoeg werd ik daar wat opgewonden van, maar schaamde mij ervoor. Mijn zus zei dat ik mij niet hoef te schamen en dat ik juist moet genieten van mijn stijve piemel, moest toen wel even lachen.

Ineens kwam mijn zus nog dichter bij en ging voor mij op de knieën zitten en pakte mijn piemel vast. Ze vroeg mij of ik het erg vond. Ik ontkende het, want vond het eigenlijk wel fijn. Mijn zus trok mijn voorhuid naar achteren en begon mij af te trekken. Wist niet dat het zo lekker was. Vond het echt lekker, maar dacht ook dat het raar is dat mijn oudere zus van 17 jaar haar jonge broertje van 12 aan het aftrekken is. Maar tegelijkertijd genoot ik ervan. Plots pakte mijn zus mijn piemel goed vast en deed deze in haar mond. Ze begon aan mijn piemel te zuigen en uiteindelijk pijpte ze mij. Zij had al wel ervaring met jongens, maar ik had nog geen ervaring. Mijn eerste seksuele ervaring was dus met mijn zus. Vanwege geen ervaring kwam ik heel snel klaar in de mond van mijn zus. Ze had dat niet zo snel verwacht, maar vond het niet erg en slikte het gewoon door.

Vanaf dat moment ging mijn zus mij elke week, onder de douche pijpen, wat ik geweldig vond. Wij hielden het natuurlijk geheim, tot mijn andere 2 zussen na twee maanden ineens plots in de badkamer kwamen terwijl mijn jongste zus mij aan het pijpen was. We schrokken en hun ook. Ik had verwacht dat ik een preek kreeg, maar gek genoeg kwamen ze dichter bij en gingen naast mijn jongste zus zitten. Mijn jongste zus stopte met pijpen en keek vragend naar mijn andere zussen. Mijn oudste zus die 21 jaar was, pakte mijn piemel en begon mij ook te pijpen, na een tijdje pakte mijn middelste zus mijn piemel en begon mij ook te pijpen. Zo wisselden ze het af en werd ik klaar gepijpt door mijn 3 zussen van 17, 19 en 21 jaar. Ik wist wel dat het eigenlijk niet ok was, wist namelijk wel wat incest is, maar het was zo lekker. Mijn grote zussen waren hun kleine broertje aan het pijpen.

Dit deden ze vaker, na een aantal maanden kwam alleen mijn oudste zus de badkamer binnen, terwijl ik onder de douche stond. Ik dacht dat ze mij weer zou pijpen, maar dat deed ze niet. Ze begon haar kleren uit te trekken en kwam naakt bij mij in de douche staan. Ik wist even niet wat de bedoeling was. Maar ze gaf mij een klein kusje op mijn wang, begon mij af te trekken en pakte mijn hand en drukte deze op haar kutje. Ze drukte mijn middelvinger tussen haar schaamlippen tot mijn middelvinger helemaal in haar kutje zat. Ik werd erg opgewonden, voelde de warmte en vocht in haar kut. Ze pakte mijn hand en bewoog hem, waardoor ik mijn oudste zus aan het vingeren was. Ze drukte een tweede en daarna derde vinger van mij in haar kut en steunde terwijl ze mij aftrok. Jeetje wat was dat geil, mijn oudste zus van 21 vibreren. Mag natuurlijk niemand weten. Ze begon steeds meer te steunen en drukte ineens haar mond op de mijne, deed hem iets open en drukte haar tong in mijn mond en begon mij teder te tongen. Mijn eerste keer dat ik tong. Na een korte tijd stopte ze met zoenen, keek mij lief aan, pakje mijn hand vast en zei zachtjes: “kom maar broertje”. Beide naakt nam ze mij mee naar haar slaapkamer en ging op bed zitten. Ze lachte naar mij en vroeg of ik opgewonden was, ik zei ja, waarop zij zei dat ook zij erg opgewonden was en graag meer met haar broertje wil doen. Ik keek haar vragend aan, begreep haar niet, waarop zij lachend ze: “gekkie, ik wil dat mijn kleine broertje mijn kutje neukt.” Ik schrok, mijn zus ging op bed liggen, deed haar benen uit elkaar en zei: “kom maar broertje, kus je grote zus haar kutje maar even”. Ik was zo opgewonden, dat ik geen moment meer twijfelde en eraan dacht dat het incest is. Ik ging met mijn hoofd tussen haar benen en ging haar schaamlippen kussen waarna ik tussen de schaamlippen begon te likken. Haar kutje was helemaal glad geschoren. Wat was dat geil om mijn zus haar kut te likken. Mijn piemel werd nu zo stijf dat ik op mijn zus kroop en mijn harde piemel in haar kut drukte, jeetje wat geil. Zo neuktje ik mijn zus tot ik in haar kut klaar wakker. Zij kwam ook klaar. Heb haar nog een tongzoen gegeven en zei dat ik haar vaak wil neuken. Ze lachte en knikte. Vanaf dat moment ging ik een paar keer per week naar haar kamer en kroop bij haar in bed zodat we samen konnen neuken. Wat was het neuken met mijn zus geweldig.

Op mijn 14de verjaardag kwam mijn oudste zus naar mij toe, gaf mij een pakje die ik uitpakte, er zat een papiertje in waar opstond: “kom vanavond om 21 uur in mijn kamer”. Die avond ging ik naar haar kamer met de gedachte wat ik haar weer mocht neuken. Ik kwam de kamer binnen, maar wat zie ik, alle drie mijn zussen lagen in bed. Mijn oudste zus gooide ineens de deken van hun eraf en zie ik al mijn zussen naakt op bed liggen. Ze riepen alle drie tegelijk: “verassing, wij gaan lekker samen seks hebben, je mag ons alle drie neuken”. Jeetje, die avond ben ik wel 5 keer klaargekomen. Het was zo geil om met mijn zussen samen groepseks te hebben, ze pijpten trokken aan mijn piemel, ik mocht alle kutjes likken, vingeren en neuken, en mijn zussen gingen ook met elkaar seks hebben. Echt een super familie seks.

Sids die dag hebben mijn zussen van 18, 20 en 22 en ik met mijn 13 jaar, eens per maand groepseks.

Vandaag de dag, nu ik 50 jaar ben en mijn zussen 55, 57 en 57, komen we elk half jaar samen in een hotelkamer en neuken we elkaar uren. We hebben echt een sterke band en de seks met elkaar maakt het nog sterker.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 3.5 / 5. Aantal stemmen: 13

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

3 gedachten aan “Zussenliefde”

  1. Leuk verhaal, leuk idee ook. Soms vind ik de acties wat plotseling opkomen en gebeuren; het allemaal meer opbouwen en meer uitschrijven zou het naar mijn idee nog veel beter maken dan het nu is. En meer spanning kunnen geven. Nu geef ik je verhaal 4****

  2. Lekker geil verhaal
    Mooi geschreven Niet te lang goede indeling
    Werd er lekker geil van

Reacties zijn gesloten.