Mijn grote broer – deel 5

4.5
(6)

Door: Birgit

Dat was me eventjes een ervaring , die grote joekel van Jules , nee hij is niet echt mijn type maar van zijn intense leuter was ik toch echt wel onder de indruk .

Ik denk en weet eigenlijk wel zeker dat Edwin dit zeker niet zou goedkeuren , of wist hij misschien wel dat Jules een grotere lul had dan hij ? ,misschien wel jaloers haha.
Maar toen ik beneden kwam lagen er links en rechts allerlei kledingstukken en bloteriken die bezig waren om elkaar te laten genieten van elkaars lijf .
Ja en daar stond ik dan met een jeukend kutje en geil als een rat met de enorme piemel van Jules op mijn netvlies , dus maar opzoek naar mijn grote broer Erwin ,maar niet te vinden .

Ik vroeg aan Max ,die lag te rommelen met Margo waar ik mijn broer kon vinden en antwoordde met die dikke tepel van Margo tussen zijn lippen,, hij is drank bij gaan halen ,,
,, maar als je zin hebt mag je wel met ons meedoen ?
,,Nee dank je wel , ik wacht wel op Edwin,, dus begon ik wat op te ruimen om de puinhoop niet al te groot te laten worden.
En al doende had ik niet gemerkt dat Eric in zijn blote niksie achter mij was komen staan en onder mijn armen door mijn borstjes begon te kneden waarvan ik een beetje schrok en reageerde met ,, he ,die zijn van mij en ongevraagd komt daar niemand aan ,, en draaide mij om om te zie wie die dader was.
Die schrik was snel voorbij want Eric was wel de knapste kerel van het hele stel, met zijn prachtige getrainde borst partij en keurig getrimde borst haar waar zijn mannentepels uit priemde .
Hij had geen draad meer aan zijn lijf en zijn piemel als een pronkstuk zijn persoonlijkheid compleet maakte.
Mijn mond viel een beetje open en voelde plots zijn warme lippen mijn tuitende lippen beroeren en fluisterde, ,,Erwin is even weg dan kunnen wij toch even wat leuks doen ,,? .
Ik was een beetje overrompeld en merkte aan mijn kutje dat hij mij niet onberoerd liet dus kuste ik hem terug en er ontstond een worsteling van tongen in onze monden terwijl zijn handen mijn lijf begonnen te onderzoeken .
Ik kroelde door zijn borsthaar en speelde met zijn .mannentepels ,die zoals hij reageerde erg gevoelig waren .
Met zijn beide handen op mijn billen voelde ik dat zijn piemel ook klaar wakker was ,terwijl wel Eric voelde dat ik geen slipje aan had onder mijn korte rokje .
Hij tilde mij op en zei,, sla je benen om mijn heup ,, waardoor zijn piemel direct tegen mijn inmiddels natte kutje stootte en langzaam mij wat liet zakken zodat moeiteloos die warme genot staaf diep in mij schoof .
,, KREDJU,, kreunde ik wat vulde hij mij heerlijk op en stootte tegen mijn baarmoeder.
Ik knabbelde aan zijn oor en zei ,, niet in mij spuiten Eric ,ik gebruik geen pil ,, waarop hij liefdevol antwoordde,, Mopje geen angst hoor ,en anders zou het een mooi ,ja heel mooi baby’tje worden ,, waardoor ik direct de woorden van Edwin herinnerde .
Eric een sterke kerel die mijn op en neer schoof over zijn knots harde piemel ,alsof ik een veertje was.
In een no time begonnen mijn schaamlipjes en mijn clitje waar hij steeds tegenaan beukte te trillen en…… whaaw ik kwam intens klaar op zijn heerlijke pik.
Zijn pik begon na enkele stoten meer te zwellen en aan zijn gekreun te horen was zijn klaarkomen niet ver weg meer , en ik er snel op reageerde , niet in mij spuiten Eric,,
Hij tilde mij hoger op zodat zijn pik uit mijn hongerend kutje plopte , ik snel bukte en zijn trillende pik tussen mijn lippen schoof waar hij in enkele seconden een geweldige lading warm sperma spoot wat ik gretig inslikte , maar het was een beetje veel ,zodat het langs zijn pik naar buiten drupte.
Het was een kort maar hevig stoei partijtje met deze mooie man die ook wel wist hoe het moest .
Snel gaf hij mij nog een intense zoen ,want hij had de deur gehoord en dacht wel dat Edwin weer terug was en niet geconfronteerd wilde worden met een bewaker van zijn zus .
Ik veegde snel alles van mijn lippen , trok mijn rokje weer recht en begon wat glazen te spoelen zodat Edwin niets vernam van mijn tussentijds wipje met Eric.
Edwin vroeg mij of alles goed was gegaan en of ze mij niet lastig hadden gevallen ,, Nee hoor ,allemaal zijn ze erg bezig met hun liefjes,, maar hij moest een weten dat intussen tijd 2 soorten warm pielenpap had geproefd .
,,Alle drank is er weer riep hij tegen zijn maatjes die een voor een met hun meiden naar het barretje kwamen om versnaperingen te scoren .
Max, Tony, Jules en Eric vergezeld door blote Margo ,Ingrid, Linda en Erica allemaal bloot nou dan zie je toch een hoop tieten en pikken bij elkaar ,toch wel een leuk gezicht terwijl Edwin en ik nog kleren aanhadden ook al was het niet veel .
Gezellig borrelend aan de bar zei Ingrid ,, he waarom hebben jullie nog kleding aan ?,, uit ,uit uit riep de rest, dus Edwin stond ook in no time in zijn blote niksie met zijn mooie piemel recht omhoog .
Ik deed voorzichtig mijn T shirt en Rokje uit ,omdat ik de jongste en met een nog in ontwikkeling zijnde lichaam wel afstak tegen die andere dames met volle heupen en ballon tieten gekroond met volle stevige tepels .
Tony en Max gaven direct complimentjes over mijn lijf want die hadden nog niet aan mijn borstjes of kutje gezeten en voor hen was dit confrontatie met een echt jong mopje, en maakte obscene gebaren en geluiden waarop Edwin zei,, kijken mag maar aankomen niet ,, waarop zowel Jules en Eric naar mij knipoogden . Ha ha Edwin moest eens weten .
Het feestje heeft nog enkele uurtjes geduurd maar geen spectaculaire avonturen meer opgeleverd .
Edwin en ik hebben alles opgeruimd en alles weer in orde gemaakt zoals papa dat altijd wil hebben.
Edwin en ik gingen naar boven om na een ruig feestjes onze energie weer op te laden voor een volgende uitspatting ha ha.
Ik liep voor hem de trap op ,maar had natuurljk niet meer in de gaten dat ik geen slipje aan had ,en Edwin zo tegen mijn blote mosseltje kon kijken .
Nog een beetje in een geile roes voelde ik zijn hand in mijn kruis en zo als een scherpschutter betaamd schoof zijn dikke middelvinger recht in mijn kutje wat nog nat was van dat gesop met Eric .
,,Nou nou , zei hij dat heeft nog niet genoeg gehad zo te voelen , zullen we even een warme douche nemen ?
In enkele tellen stonden we samen onder de lekker warme regendouche ,onze buiken tegen elkaar en zijn inmiddels strak stijve pik tussen ons in.
Liefdevol kuste hij mij onder de spetterende waterstraal met mijn handen knijpend in zijn strakke harde sportbillen .
Goh ….wat heb ik toch een top broer …. mijn grote broer.
Zijn handen waren overal om mij maar verder op te geilen maar dat was niet nodig omdat ik al op mijn tenen stond te trillen en hunkerend naar zijn heerlijke pik in mijn kutje .
In de douche neuken is niet de ideale plek dus snel wat afdrogen en mijn stoere broer droeg mij naar zijn kamer en deponeerde mij op zijn grote bed .
Als een snoek dook hij tussen mijn benen en likte mijn natte kutje alsof het een bonbonnetje was , en eerlijk gezegd is mijn kutje een smakelijke praline …toch ?
Hij schoof over mijn hunkerend lijf naar boven ,likte mijn borstjes en tepels en kuste me intens , vol liefde en warmte .
Met wat geschuif en geile bewegingen voelde ik zijn eikel tussen mijn schaamlipjes en bij elke duw schoof hij dieper en dieper in mijn warme genotsgleuf .
Hij pakte mij vast en draaide om zodat ik op hem kwam liggen en zitten zodat ik zijn pik dieper en dieper in mij kon drukken, wat een genot .
Ik kroelde door zijn borsthaar en knabbelde aan zijn harde tepels wat hem alleen maar hitsiger maakte terwijl hij mijn borstjes masseerde en mijn tepels bewerkte.
Ik begon wat neukbewegingetjes te maken die hij direct beantwoorde en met forse stoten mijn baarmoeder raakte ,die zo happig was op zijn warme zaad.
Wij gingen onder in een roes van geil genot en hunkering naar de grote apotheose van het klaarkomen en natuurlijk het liefst samen .
Bij mijn ging het sneller want mijn eerste orgasme was reeds daar en met mijn kutje knijpend kwam ik klaar.
Edwin neukte stevig door en ik ging in de richting van mijn 2e extase ,toen ik zijn pik voelde opzwellen ,klaar voor explosie .
Totaal opgaande in elkaar spoot Edwin die in mij wel 7 volle stralen warm sperma en mijn kutje hapte bij elk shot .
Wat zat er veel in zijn ballen ,want het sopte en spatte langs mijn billen . Heerlijk .
Uiteindelijk toen we ter bezegeling van onze neukpartij zoende hij mij zo intens dat de liefde en genegenheid er van af droop , wat een kerel ,
wat een lover en direct volgde in mijn gedachte dat hij had gezegd ,, wij zijn een pracht koppel en zouden mooie baby’tjes maken.
KUT ,KUT, we hadden geen condoom gebruikt en pil heb ik niet . ,, geen zorgen schatje ,, zei hij de morning afterpil bestaat ook hoor
En in elkaars armen vielen wij in een diepe gelukkige slaap.
Lieve groeten
Birgit

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 6

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?