Klas 1B – deel 3

4.8
(13)

Ga naar deel 1 om het begin van dit verhaal te lezen.

Dit is een verhaal met heel wat personages. Weet je niet meer wie nu weer wie is, dan vind je hier een beknopt overzicht.

Dinsdag 2 september – 11.15 uur

Alweer die prangende erectie in zijn broek. En opnieuw in deze klas. Tijdens zijn vorige lesuur, aan klas 2C – Diederik heeft dit altijd een grappige benaming gevonden: ‘Ik heb net les gegeven in ‘t wc’ – werd de rekbaarheid van zijn broek niet op de proef gesteld.

Maar nu is het eenvoudig te verklaren. Hij ziet Daphne daar zitten en haar verrukkelijke kleine naakte lichaam verschijnt weer voor zijn geest. Stiekem knipoogt hij naar haar en het meisje begint te blozen terwijl er een schuchtere glimlach op haar gezicht verschijnt. Dit stelt hem gerust. Ze heeft duidelijk geen trauma opgelopen na haar eerste seksavontuur, waarbij hij misschien een beetje te ver ging. Hij had haar nooit mogen dwingen sperma te proeven, achteraf gezien. Maar ze tilt daar blijkbaar niet erg aan, lijkt het. Het jaar is nog lang, dus hij hoopt dat hij nog eens van haar smakelijke kutje mag genieten, al dan niet in het gezelschap van Steven, of een andere jongen of meisje.

‘Voor ik begin, nog even een vraag,’ spreekt Diederik dan de klas toe. ‘Zoals jullie weten is dit een katholieke school. En we beschikken hier over een heuse kapel, waar op religieuze feestdagen een mis wordt opgedragen. Nu, die kapel moet elke week schoongemaakt worden en traditioneel gebeurt dit door eerstejaars. Deze week doen twee leerlingen van klas 1A dit, maar volgende week is het de beurt aan jullie. Ik zoek dus twee vrijwilligers om maandag, na de lesuren, de handen uit de mouwen te steken. Het is maar een uurtje werk. Jullie krijgen er geen extra punten voor, maar het wordt wel erg geapprecieerd. Wie heeft er interesse?’

Hij ziet Raf zijn hand opsteken, even later gevolgd door Vincent. ‘Uitstekend! Ik ben blij dat ik zelf geen vrijwilligers moet aanduiden, zoals in sommige klassen helaas het geval is. Dus maandag vlak na de laatste les. Niet vergeten!’

Dan richt hij zijn aandacht weer op de les en begint over de oude Grieken te praten.

***

Dat Raf maandag de kapel moet schoonmaken is een prima excuus om wat later thuis te zijn. Hij wordt gek van dat gedurige gekibbel van zijn ouders. En zo kan hij die Vincent wat beter leren kennen. Misschien lukt het zo dan wel om eens een gesprek met iemand aan te knopen.

Ondertussen moet hij ook altijd maar denken aan het boek dat voor de pauze werd besproken. Hij is niet zo’n lezer om het zacht uit te drukken. Comics wel, maar romans zijn niet aan hem besteed. Hij probeerde het wel, Roald Dahl, Astrid Lindgren, Marc De Bel, maar gaf er altijd nog voor halverwege de brui aan.

Maar dat boek van, hoe heette hij ook alweer, Erwt, neen, Boon, dat was andere koek. Misschien moet hij toch maar eens naar de bibliotheek om gelijkaardige romans te gaan zoeken. Hij zou ze in één ruk (haha) uitlezen. Dus geen wonder dat hij ook vandaag weer met een niet-aflatende stijve zit

***

Daphne kan het niet laten naar het kruis van de leraar voor haar te staren. Wat daar achter dat stof verborgen zit, bewoog gisteren in en uit haar twaalfjarige kutje. De rest van de klas moest het eens weten. Af en toe lonkt ze naar de enige die wel op de hoogte is, meer dan dat zelfs. En dan ziet ze Steven haar met een dromerige blik glimlachend aankijken.

Ze spraken elkaar niet meer sinds hun triootje gisteren. Misschien moet ze het toch maar eens doen. Door die eerste seks voelt ze zich zelfverzekerder dan ooit. Een mooie jongen als Steven als vriendje hebben, dat zou wat zijn!

***

Dinsdag 2 september – 12.05 uur

Lunch slaat Hadewych zoals gewoonlijk over. Ze probeert op haar lijn te letten en bovendien heeft ze veel te veel werk, al probeert ze ‘s middags toch even tot rust te komen door een power nap in te lassen, of, als het weer het toelaat, een korte wandeling te maken. Directrice zijn heeft zo zijn positieve kanten, vooral dan dat veel hogere salaris, maar ze moet er ook verdomd veel meer uren voor kloppen. Ze had natuurlijk gewoon lerares kunnen blijven, maar ze weet dat ze bekwaam is om deze school naar een hoger niveau te tillen. Bovendien wilde ze er ook alles aan doen om haar concurrent Herman een voet dwars te zetten. Met hem als directeur zou de school met een klap adieu zeggen tegen de moderne tijd, met nefaste gevolgen voor het imago van deze onderwijsinstelling. Haar visie is zowel leerlingen als leerkrachten voldoende vrijheid te geven, wat hun motivatie volgens haar ten goede komt. Geen schrikbewind, maar een sfeer waarin iedereen elkaar kan vertrouwen.

Hadewych wil net op haar sofa haar ogen even sluiten, wanneer er op de deur wordt geklopt. ‘Binnen!’ roept ze met haar autoritaire stem. Het is Kelly, haar trouwe secretaresse, die laat weten dat haar afspraak van 12 uur er is. Juist, dit was ze helemaal vergeten. Weg met de rust, maar een gemoedelijk gesprek voeren met een eerstejaars heeft ze altijd graag gedaan. Ze moeten zich hier thuis voelen, dus doet Hadewych alles om hen op hun gemak te laten voelen.

‘Prima, stuur hem maar door,’ antwoordt ze, terwijl ze weer naar haar bureau wandelt. Een tel later betreedt het bruinharig jongetje de kamer.

‘Mijn naam is Jeroen Brzęczyszczykiewicz. Ik had een afspraak met u. Ik bied u mijn oprechte excuses aan voor het feit dat ik vijf minuten te laat ben, maar de les stopte pas om 12 uur en het kostte me vijf minuten en twintig seconden om tot hier te geraken,’ steekt hij van wal.

‘Helemaal niet erg hoor,’ antwoordt de directrice met een glimlach. ‘Ga maar zitten.’ Ze wijst naar een van de stoelen aan de andere kant van haar bureau.

‘En hoe bevallen je de eerste dagen op deze school?’ vraagt ze zodra Jeroen heeft plaatsgenomen.

‘Goed.’

Ze wacht nog even, maar er komt geen vervolg. ‘Fijn om dit te horen,’ zegt ze dan maar. ‘Ik vind het jammer dat ik jouw ouders niet ontmoet heb. Eerlijk gezegd vind ik het wat vreemd dat jouw inschrijving volkomen digitaal is verlopen. Ik had ze graag op voorhand eens gesproken.’

‘Mijn vader en moeder hebben het heel erg druk, mevrouw,’ antwoordt de jongen. ‘Het zijn wetenschappers die geen tijd hebben voor zulke zaken. Uw school werd geselecteerd vanwege haar uitstekende reputatie. Dit is voor hen voldoende.’

Maar Hadewych luistert nog maar half naar wat Jeroen vertelt. Haar gedachten gaan naar een jongen van ongeveer dezelfde leeftijd die ze drie jaar geleden oraal bevredigde. Een gebeurtenis die bijna haar ondergang betekende.

Samen met haar man frequenteerde ze vroeger parenclubs. Dit deden ze ver weg in Duitsland, onder een valse naam. Want zoiets mocht uiteraard nooit ontdekt worden. Een directrice van een katholieke school die tijdens het weekend seks heeft met wildvreemden, wat een schandaal zou dit wel niet veroorzaken.

Op een keer nodigde een bevriend koppel hen uit om eens een andere club te bezoeken. Iets exclusiefs, en ook een pak duurder. En naar verluidt met jongere sekspartners. Vooral dat laatste gaf de doorslag, want ze werd het wat moe om telkens met oudere mannen en vrouwen te neuken. Met haar vijfenvijftig was ze vaak de jongste van het gezelschap. Dus togen ze naar het adres dat ze gekregen hadden, een afgelegen villa midden in een bos, nog steeds in Duitsland.

Aanvankelijk was ze enorm ontgoocheld, want de gemiddelde leeftijd was even hoog als waar ze voorheen gingen. Tot iemand om negen uur luid op een gong sloeg en door een deur een groep minderjarige poedelnaakte jongens en meisjes de ruimte kwam binnengewandeld. Met ‘jongere sekspartners’ dacht Hadewych dat ze dertigers en veertigers bedoelden, geen kinderen die er niet ouder dan twaalf uitzagen. Eerst was ze gechoqueerd, want waarschijnlijk waren die jongens en meisjes hier tegen hun wil, ondanks hun stralende glimlach. Toen verkondigd werd dat ze er orale seks mee mochten hebben, maar dat penetratie en fysiek geweld uitdrukkelijk verboden was, kalmeerde ze wat. Toch besloot ze nog even de kat uit de boom te kijken. Ze zag haar man met zo’n piepjong meisje naar een zetel wandelen en daarna haar kale kutje likken. Het meisje genoot er zichtbaar van en Hadewych raakte opgewonden van hoe ze zacht kreunde en in haar ontluikende tietjes kneep. En toen een mooi ventje haar vriendelijk aansprak, ging ze overstag en proefde ze zo van een prepuberale pik, en die smaakte naar meer.

Maar dit kwam er niet meer van. De volgende keer dat ze van plan waren om naar die clandestiene club te trekken, moesten ze de reis in extremis afzeggen, omdat Hadewych geveld was door de griep. Een geluk bij een ongeluk, want die avond viel de politie het etablissement binnen, waarschijnlijk na een anonieme tip. Er volgden tal van arrestaties en het voorval kreeg heel wat aandacht in de Duitse media. Hier ontsnapten Hadewych en haar echtgenoot aan het ergste. Wat waren ze blij dat ze daar eerder onder een alias aanwezig waren en alles contant betaalden.

Het enige wat ze vreesde was dat er, ondanks het strenge verbod, toch stiekem foto’s waren genomen. De dagen na de raid verwachtte Hadewych elk moment de politie aan de deur, maar blijkbaar leidde er geen enkel spoor naar haar en haar man.

Naar parenclubs gaan ze sindsdien voor alle veiligheid niet meer, maar ze droomt nog vaak van die onvolwassen piemel in haar mond. De eigenaar ervan leek wel wat op de jongen die nu voor haar zit. Geen wonder dat ze zich nu opeens zo geil voelt. Ze kan alleen nog maar denken aan wat er in de broek van Jeroen zit. Maar hoe krijgt ze daar toegang toe?

‘Ik begrijp het,’ zegt Hadewych. ‘Maar je hebt nu wel iets gemist. Nog voor het begin van het schooljaar worden alle eerstejaars medisch getest. Dit gaan we nu niet meer doen, want dit gebeurt door een verpleegster en die is er nu niet. Maar gekoppeld daaraan was er een onderzoek dat op alle scholen gevoerd wordt. Het zijn gewoon enkele vragen en die mag ik wel stellen. Beginnen we eraan?’

Jeroen knikt. De directrice is er niet trots op dat ze dit allemaal uit haar duim zuigt. Maar ze is te opgewonden om er veel spijt van te hebben.

‘Goed. Wat is jouw lengte?’

‘153,53 centimeter,’ antwoordt Jeroen.

‘Euh, dat is wel erg precies,’ reageert de directrice verrast. ‘Maar het zal wel juist zijn. En hoeveel weeg je?’

‘Vanmorgen 38,72 kilo, maar dat zal nu wel iets meer zijn, omdat ik tijdens de pauze een appel heb gegeten en water heb gedronken, zonder evenwel naar de wc te zijn gegaan, al kan ik door transpiratie wel wat vocht verloren hebben.’

‘Prima, ik rond het af op 39, als je het niet erg vindt,’ zegt Hadewych, al ziet ze aan zijn gezicht dat hij dat wel doet, maar hij protesteert niet.

‘Nog een laatste vraag,’ zegt de directrice terwijl ze diep inademt. Zou haar vliegensvlug bedacht plannetje werken? ‘Een wat vreemde misschien, maar wel belangrijk voor de statistieken. Hoe lang is jouw penis?’

De jongen geeft geen krimp en begint te antwoorden. ‘In niet-erectiele toestand is dat…’

Maar Hadewych onderbreekt hem onmiddellijk. ‘Jongens en mannen ronden altijd ruim naar boven af als ze het over de lengte van hun geslacht hebben. Dus in het belang van het onderzoek zal ik het zelf opmeten.’

‘Maar ik…,’ begint Jeroen.

Maar Hadewych kapt hem resoluut af. ‘Sta recht en trek je broek omlaag!’ beveelt ze.

Jeroen komt overeind en knoopt doodgemoedereerd zijn broek los. Hadewych kan niet geloven dat haar doorzichtig plannetje, dat zo uit een doordeweekse pornofilm lijkt te komen, succes heeft. Wat een vreemd ventje is dit toch. Ze staat zelf ook recht en loopt om haar bureau heen en gaat voor de jongen staan.

***

Jeroen is altijd een volgzaam iemand geweest. Hij houdt van orde en duidelijkheid. En als volwassenen hem iets vragen, zeker als ze een gezaghebbende functie uitoefenen, dan gehoorzaamt hij zonder morren. Daarom trok hij gedecideerd zijn broek naar omlaag. Alles voor de wetenschap. Meten is weten en statistieken zijn daarom belangrijk. Al steekt het hem wel een beetje dat de directrice hem niet liet uitspreken, want uiteraard kent hij de lengte van zijn penis, net zoals die van zijn neus, zijn tenen, zijn oorlellen… Maar wetenschappelijk onderzoek stoelt op repliceerbaarheid, dus hij heeft er uiteindelijk geen probleem mee dat ze het zelf nog eens verifieert. Wie weet is zijn penis weer enkele millimeters gegroeid. Het gaat snel de laatste tijd.

De directrice is ondertussen naar haar bureau gelopen om uit een lade een meetlint te halen. Dan gaat ze op haar knieën voor hem zitten en houdt het lint tegen zijn piemel, hem daarbij even met een vinger beroerend. Jeroen verschiet er wat van. Hopelijk heeft ze haar handen ontsmet net voor hij het kantoor binnenkwam, al ruikt hij die heerlijke, geruststellende geur van handgel niet.

‘Die van jou is toch langer dan gemiddeld, moet ik zeggen,’ laat de directrice dan weten. ‘Ik heb nu alleen nog maar de lengte in erectie nodig. Gaat dit lukken? Denk maar even aan iets opwindend.’

Jeroen voelt haar hand zacht over zijn piemel wrijven, maar het is niet dat wat zijn penis doet steigeren. Hij sluit zijn ogen en denkt automatisch aan Lena, aan haar blonde haren, haar blauwe ogen, haar mooie mond. En opeens, echt voor het eerst, aan die heuveltjes onder haar topje. Wat is er mis met hem? Hij, een jonge genie, wiens leven in het teken staat van onderzoek, wetenschap en sciencefictionfilms, blijkt toch niet veel anders te zijn dan zijn leeftijdsgenoten met hun dierlijke instincten. Gisteren had hij al bijna de ganse dag een erectie, zelfs ‘s avonds in bed, en nu voelt hij zijn penis in een oogwenk overeind komen zodra hij aan de borstjes van Lena denkt.

‘Waauw, je bent echt wel groot geschapen voor jouw leeftijd,’ kirt de directrice. ‘Hij is zeker drie centimeter langer dan die van die jongen… euh, ik bedoel, dan van andere twaalfjarige jongens… euh… volgens de statistieken van… euh… vorig jaar. Wel vreemd dat je desondanks nog geen sprietje schaamhaar hebt.’

Tot zijn schrik blijft de vrouw over zijn penis wrijven, al voelt dit eigenlijk ook wel goed. Opeens stelt hij zich voor dat Lena dit met hem doet en zijn pik lijkt nog harder te worden. En plots bevindt zijn stijve piemel zich in de mond van de directrice. Hij wil hem er onmiddellijk uit trekken, want hygiënisch kan dit niet zijn. Maar hoe de oudere vrouw aan zijn pik zuigt, is gewoon zalig. Zoiets heeft hij nog nooit gevoeld. Hij sluit zijn ogen en kreunt zachtjes van genot.

***

Kelly vindt het vreemd dat ze geen stemmen meer hoort in het kantoor van Hadewych. Ooit was het, samen met haar kleinere kamertje, een grote ruimte, waarin het schoolkoor repeteerde. Toen jaren geleden dat koor werd opgeheven, plaatste men er een muur om van de ruimte twee kantoren te maken, een grote voor de directrice, of directeur indertijd, en een kleinere voor de secretaris of secretaresse.

Die afscheiding is gewoon wat gyproc, zodat ze altijd Hadewych kan horen praten met haar nogal luide, dominante stem. Al kan ze wat ze precies zegt nooit goed verstaan, tenzij ze haar oor tegen de muur of de deur legt, maar dit doet ze uit respect nooit.

Maar nu begint ze wat ongerust te worden. Zwijgzaamheid is niet bepaald een eigenschap van haar bazin. Zou er iets gebeurd zijn? Misschien is ze flauwgevallen en weet dat jongetje dat nu bij haar is niet wat hij moet doen?

Ze staat op uit haar stoel en trippelt naar de deur. Nog steeds hoort ze niemand praten. Ze legt haar oor tegen het sleutelgat en wordt nu tot haar ontzetting wat gekreun gewaar. Er is duidelijk iets mis! Onzeker klopt ze zacht op de deur, wat onwennig omdat Hadewych niet graag gestoord wordt als ze bezoek heeft. Er komt geen antwoord. Maar ze is bezorgd.

Het valt niet te overschatten hoe belangrijk de directrice voor Kelly is. Nog niet zo lang geleden liep ze hier school, maar haar resultaten waren niet echt denderend. Voldoende om niet te hoeven dubbelen, maar daarmee was alles gezegd. Goede punten halen werd thuis ook niet gestimuleerd. Het milieu waarin ze opgroeide was er een van drank, werkeloosheid en misdaad. Haar vader en haar oudste broer zitten nog steeds in de nor na een mislukte overval. Een andere broer zit aan de drugs. Haar moeder aan de drank en aan de mannen. En dan heeft ze nog een oudere zus die het huis uit is en als prostituee in de hoofdstad werkt en daarmee lang de enige was met een min of meer vast inkomen.

Toch lukte het Kelly om door het middelbaar te spartelen zonder een jaar over te hoeven doen. Maar in het laatste jaar liep het mis. Ze had toen een liefje en ze werden door Harry, de opzichter, betrapt toen ze het in de toiletten met elkaar deden. Normaal gezien zou ze hiervoor van school gestuurd kunnen worden en dan zat ze zonder diploma, waardoor het nog moeilijker zou zijn om een degelijke job te vinden.

Maar Hadewych was begripvol en bedekte het voorval met de mantel der liefde. Meer nog, nadat ze was afgestudeerd, bood de vrouw haar zowaar de positie aan als secretaresse. Ze moest hiervoor enkel wat avondcursussen volgen. Voorwaarde was wel dat ze haar familie de rug toekeerde. Volgens de directrice was ze een slimme meid met heel wat in haar mars, maar als ze thuis bleef, dan wachtte haar een trieste toekomst. Trouwen met een gewelddadige vent, gevolgd een sliert krijsende kinderen en een leven zonder geluk of comfort.

En zo brak ze met haar thuis en huurt ze nu een kleine studio in de stad. Ze geniet van haar zelfstandigheid en hoopt een man te vinden uit een wat beter milieu, al zegt Hadewych altijd dat ze dit niet mag overhaasten.

Het zou dus een regelrechte ramp zijn mocht er iets met de directrice gebeuren. Wellicht wordt ze ontslagen als Hadewych vervangen wordt door iemand anders. Voorzichtig opent ze de deur en loert door de kier. Ze knippert met haar ogen, omdat ze denkt dat ze droomt. Wat ze daar voor haar ziet, choqueert haar eerst. De oudere vrouw zit daar op haar knieën voor die Jeroen en zuigt geestdriftig aan diens jeugdige pik.

Maar de verbijstering maakt al snel plaats voor geilheid. Een golf van opwinding gaat door haar lichaam. Misschien komt het omdat ze al zo lang geen seks meer heeft gehad? Haar hand beweegt naar haar kruis en al snel wrijft ze over haar strakke jeans heen over haar kutje dat erg nat aanvoelt.

Maar ze mag hier niet zo staan gluren. Ze moet haar bazin haar privacy gunnen. Dat ze een twaalfjarige knul pijpt, is haar zaak. Het laatste wat ze zal doen is haar verklikken. En die jongen lijkt er bovendien van te genieten, dat ziet ze aan zijn gesloten ogen. Maar net wanneer ze aanstalten maakt om de deur te sluiten, haalt Hadewych de piemel uit haar mond, draait haar hoofd naar haar toe en zegt: ‘Kom maar binnen, Kelly. En doe de deur achter je op slot.’

***

Het was altijd al een droom van Hadewych geweest om een onfortuinlijke jongere te ‘redden’ en een beter leven te geven. Toen ze nog lesgaf, probeerde ze dit te doen door de leerlingen enthousiast te maken over allerlei onderwerpen, al lukte dit lang niet altijd. Maar ze wilde nog een stapje verdergaan, en met Kelly kreeg ze daartoe de kans.

Ze kende haar achtergrond, maar bewonderde niettemin hoe ze, ondanks haar thuissituatie, toch nog redelijke schoolresultaten behaalde. Het was een braaf meisje, helemaal anders dan de rest van haar familie. Ze rookte niet eens, moet je nagaan. Maar haar leven leek gedoemd te zijn om te mislukken.

Toen ze betrapt werd op wat geflikflooi in de toiletten, greep ze haar kans. Heel wat leerkrachten wilden haar van school sturen, maar Hadewych hield haar been stijf. Meer nog, ze bood haar de job van secretaresse aan zodra dit kon en overtuigde haar ervan om met haar familie te breken.

Maar er was ook nog een tweede reden. Ze was gewoon gek op die meid. Met haar lange benen, haar pronte borstjes, haar lange bruine haar, haar wat naïeve blik was ze helemaal haar type. Ooit hoopte ze haar in haar bed te krijgen, maar ze wist niet goed hoe ze dit moest aanpakken. Kelly mocht zeker niet het gevoel krijgen dat Hadewych haar had geholpen enkel en alleen om seks met haar te kunnen hebben. En dat was ook niet het geval. Maar de jonge vrouw was zo onweerstaanbaar.

Dus toen ze uit een ooghoek Kelly aan de deur zag staan en zichzelf zelfs zag betasten, greep ze haar kans. En tot haar grote blijdschap ziet ze haar nu, enigszins aarzelend weliswaar, naar haar en Jeroen toestappen, nadat ze deur op slot draaide. Haar blik is gefocust op de pik van de twaalfjarige jongen.

‘Kom maar, meisje,’ stelt Hadewych haar gerust. ‘Zuig er maar eens aan.’

Kelly gaat op haar knieën naast haar zitten en streelt wat onwennig de keiharde piemel. De lengte van die pik verbaasde de directrice toch wat toen hij zich vliegensvlug oprichtte. Ze versprak zich bijna, maar in vergelijking met dat jongetje in Duitsland indertijd is hij inderdaad een pak langer. Uiteraard is het verre van een volwassen paal, maar als hij de komende jaren zo blijft groeien, dan zal Jeroen later menig vrouw intens plezier kunnen verschaffen. Of angstig doen wegvluchten van dat monster tussen zijn benen.

Hadewych positioneert zich achter Kelly en legt haar armen rond haar middel. Dan brengt ze haar handen wat hoger en masseert zachtjes de stevige borstjes van de jonge vrouw. Heel groot zijn ze niet, ongeveer de omvang van een appel, maar daar houdt Hadewych juist van. Dit ter compensatie voor haar eigen grote tieten.

Kelly heeft ondertussen de pik in haar mond genomen en zuigt de jongen af. Hadewych hoort hem zachtjes kreunen van genot. Hij moet toch beseffen dat het niet normaal is dat hij op die jonge leeftijd gepijpt wordt, en dan nog door de directrice en haar secretaresse. Maar uiteindelijk verbaast zijn gedrag haar niet. Als mannen, hoe jong ze ook zijn, afgezogen worden, veranderen ze in volgzame lammetjes.

Langzaam maakt ze de knoopjes van het hemd van Kelly los en even later kan ze ongehinderd haar handen op haar beha leggen. Ze voelt haar harde tepels door het stof heen. Dan ontdoet ze haar secretaresse ook van haar laatste bovenkledingstuk. Met beide handen stevig op haar parmantige tietjes strijkt ze met beide duimen zachtjes over haar tepels. Ze hoort haar kreunen, terwijl ze de jeugdige pik nog wat dieper in haar keel lijkt te zuigen.

***

Kelly geniet van de manier waarop haar ervaren bazin haar borsten verwent. Maar meer nog houdt ze ervan om deze pik te pijpen. Is het omdat ze iets doet dat verboden is, dat ze zich zo geil voelt? Het is wel niet de eerste keer dat ze een twaalfjarige piemel afzuigt. Maar de vorige keer was ze zelf nog maar zo oud. Neuken deed ze pas op haar vijftiende, met een één jaar oudere knul, maar qua piemellengte moet deze Jeroen niet voor hem onderdoen.

Het meest houdt ze ervan hoe glad alles is. Van schaamhaar moet ze niet veel hebben. Niet bij haarzelf en ook niet bij haar sekspartners. Dat kriebelt alleen maar aan haar neus. Een keer kreeg ze er tijdens het pijpen een flinke niesbui van, wat haar libido met een klap deed verdwijnen.

Zelfs dat jongetje van twaalf, die allereerste keer, had al wat sprieten schaamhaar. Ze vindt het dus wat vreemd dat deze Jeroen nog volkomen kaal is, ondanks zijn kloeke piemel. Meteen profiteert ze ervan om aan zijn balletjes te zuigen. Ze wil deze pik mee naar huis nemen om elke avond mee te spelen.

Kelly voelt haar slipje steeds natter worden. De manier waarop de directrice haar tepels bespeelt, heeft ze nog nooit een man voelen doen. Ze knijpt er zacht in, dan weer hard. Ze draait er even aan, om er daarna wat aan te trekken. Maar opeens steekt de vrouw haar armen onder haar oksels en trekt haar omhoog.

‘Kom, ik wil je kutje zien,’ zegt ze en zelf begint ze zich ook uit te kleden.

***

Hadewych ziet haar secretaresse begerig naar haar boezem staren terwijl die zich uit haar strakke jeans wurmt. Ze is best trots op haar borsten. Ondanks haar leeftijd zijn ze nog stevig en beginnen ze nog niet te hangen. Ze zijn tamelijk groot, toch in vergelijking met haar redelijk kleine gestalte en, op een helaas beginnend buikje na, slanke lichaam.

‘Ga op je rug op mijn bureau liggen!’ beveelt ze.

Hadewych is een ordelijke vrouw die absoluut niet van paperassen en parafernalia op haar werkmeubel houdt. Er staan daar enkel een dichtgeklapte laptop en een telefoon. Handig dus als je dat bureau ook wilt gebruiken om op te neuken. Ze verwijdert de twee items en helpt het meisje dan op het mahoniehouten meubel te klimmen.

‘Jeroen, weet je nu wat je moet doen, of moet ik je eerst seksuele voorlichting geven?’ zegt ze dan glimlachend tegen de jongen die al zijn kleren ook al heeft uitgetrokken. Zijn piemel staat nog steeds fier overeind. Hij knikt alleen maar. Hadewych weet heel even niet voor welk deel van haar vraag zijn geknik bedoeld is, maar dan ziet ze hem al op het bureau kruipen en daarna op Kelly.

Het meisje wil hem een zoen op de mond geven, maar hij deinst met zijn hoofd achteruit. Kusjes geven niet, maar neuken wel, lijkt zijn devies te zijn, want hij leidt zijn pik al naar het rozige kutgaatje van Kelly. Dan begint hij haar ritmisch te neuken, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Wat het uiteindelijk zou moeten zijn, volgens Hadewych.

Met enige moeite en met behulp van een stoel klimt Hadewych ook op haar bureau. Dan hurkt ze boven het hoofd van haar sexy secretaresse en laat haar kaalgeschoren kut zakken tot aan de mond van het meisje dat haar tong al verwachtingsvol heeft uitgestoken. Slurpend likt ze haar vlezige schaamlippen en haar stevige klit.

Amechtig kneedt Hadewych haar stevige borsten, terwijl ze toekijkt hoe Jeroen behendig zijn lendenen op en neer beweegt. Hij moet de dag van zijn leven beleven. Ze voelt de lenige tong van Kelly nu ook regelmatig in haar spleet poken, waar het geil nu haast uit gutst.

Na dat voorval met die pedofielenclub was ze zo geschrokken dat ze iets aan haar seksverslaving ging doen. Sindsdien neukt ze enkel nog met haar man, die gelukkig nog lang niet impotent is. En ze heeft het lang volgehouden. Geregeld droomt ze nog van de naakte lichamen van andere mannen en vrouwen, en van die kinderpiemel, maar dan komen haar weer die angstige momenten vlak na de inval voor de geest.

Dus is het wat raar dat ze vandaag geen weerstand kan bieden aan Jeroen en Kelly. Ze geniet er met volle teugen van, maar is niettemin bang voor de toekomst. Kan ze weerstaan aan de lokroep van clandestiene parenclubs?

***

Met de regelmaat van een metronoom stoot Jeroen zijn penis in en uit de vochtige vagina van de jonge vrouw die Kelly blijkt te heten. Uiteraard kent hij het principe van seks. Hij las er al wetenschappelijke artikelen over. Maar nu weet hij hoe het voelt om coïtus te hebben. Alweer heeft hij iets bijgeleerd. De sensaties die hij beleeft zijn overweldigend. Geen wonder dat mensen graag seks hebben. Maar waarom wordt er dan zo lacherig en tersluiks over gedaan? Alsof het iets is dat eigenlijk verboden is? Waarom zijn er op tv in primetime wel nagespeelde bloederige moord- en gewelddaden te zien, maar nooit een uitzending met een geënsceneerde geslachtsgemeenschap?

Er is daarnaast nog iets waaraan hij plots denkt. Seks is bedoeld om zich voort te planten. Dadelijk wordt er van hem verwacht dat hij zijn sperma in de vagina van Kelly ejaculeert. Ze wordt dan zwanger en op slag is hij vader. De gedachte daaraan doet hem abrupt stoppen met copuleren. Waarmee is hij bezig? Hij dacht dat hij verstandiger was. Heeft omgaan met Lena een negatieve invloed op zijn intellect?

‘Is er iets?’ hoort hij Kelly vragen. ‘Komaan, blijf me neuken!’

Jeroen kijkt haar even aan. Haar gezicht druipt van de sappen die om een of andere reden uit de vagina van de directrice sijpelen.

‘Je bent goed bezig, hoor,’ laat het meisje hem dan weten.

‘Ik wil u eigenlijk niet bevruchten,’ zegt hij dan en hij hoort de twee vrouwen in de lach schieten.

‘Dwaaskop!’ roept Kelly uit. ‘Ik neem wel de pil. En je mag ook alles elders spuiten. Komaan, stoot die lekkere pik van je nog eens diep in me!’

Het begint Jeroen te dagen. Dit is een revelatie. Dus coïtus doet men niet enkel om het voortbestaan van de menselijke soort te waarborgen, maar ook gewoon voor het plezier. Zo had hij het nog nooit bekeken. Hij voelt zich als Archimedes in bad, al heeft hij niet de behoefte om naakt naar buiten te rennen en ‘Eureka’ te roepen.

Dit verklaart zo veel. Van puur geluk vanwege deze ontdekking zet hij zijn lendenen weer in beweging. Harder en sneller dan ervoor en hij hoort het meisje onder hem kreunen. Misschien doet hij haar nu pijn, maar dat kan hem niets schelen. Hij kreeg net een intellectueel orgasme en nu wil hij weten of een seksueel orgasme even bevredigend is. Hij betwijfelt het.

***

De pik van Jeroen had wel wat dikker gemogen. Als hij niet zo lang was, dan zou ze misschien maar weinig van deze seks voelen. Maar het valt nog mee. En toen de jongen er even de brui aan gaf, stelde ze hem blijkbaar zo gerust dat zijn stoten nu vuriger zijn dan ervoor.

Ondertussen laaft Kelly zich aan de heerlijke sappen van haar bazin, die nog steeds boven haar hoofd hurkt. Haar vinger beweegt steeds sneller in en uit de soppende spleet, terwijl ze aan de kolossale klit blijft likken.

Ze hoort Hadewych steeds heviger ademen en dan komt haar bazin luid kermend klaar. Het geil gutst nu uit haar drassige gleuf, recht in haar mond. Ze slikt alles gretig door. Hadewych is door het orgasme duidelijk even aan het einde van haar krachten. Ze merkt aan het bibberen van haar benen dat de oudere vrouw deze positie niet meer lang kan volhouden. En ze ziet de sijpelende spleet inderdaad even later boven haar verdwijnen wanneer Hadewych steunend van het bureau klautert.

‘Laten we even van positie veranderen,’ kreunt de vrouw, nog bekomend van de inspanning. ‘Ik ben niet niet meer van de jongsten. Kom, we gaan naar de sofa.’ Ze wijst naar de lange zetel die tegen de muur staat.

De directrice geeft wat aanwijzingen en zo ligt Kelly, haar lange, slanke benen gespreid, met haar rug op de sofa, terwijl Hadewych op haar knieën tussen haar dijen komt zitten. Ze bukt zich om aan de kut van haar secretaresse te kunnen en steekt daarmee haar kont naar achteren.

‘Jeroen, vat dit niet verkeerd op,’ zegt Hadewych dan. ‘Jouw pik is echt wel groter dan die van jouw leeftijdsgenoten. Maar voor mijn kut is hij te klein om er veel van te kunnen voelen, vrees ik. Stop hem maar in mijn kont.’

Kelly ziet de jongen aarzelen. Arme knul! Voor hem moet dit allemaal nogal overdonderend zijn. Nu ja, arm. Hoeveel twaalfjarigen kunnen zeggen dat ze het met twee vrouwen tegelijk hebben gedaan? Maar lang lijkt hij niet te twijfelen. Hij gaat achter de directrice staan en leidt zijn pik tot aan haar anus. Na enkele pogingen slaagt hij er eindelijk in om de oudere vrouw anaal te penetreren.

‘Hou je niet in, jongen,’ roept Hadewych uit. ‘Ram hem er maar in, zo hard je kan.’

Dan voelt Kelly, die wat ongeduldig begon te worden, eindelijk de tong van de directrice haar hongerige kut beroeren. Ze voelt haar sappen uit haar spleetje vloeien, terwijl de ervaren vrouw aan haar klitje begint te zuigen. Kreunend van genot knijpt Kelly in haar keiharde tepels. Hadewych heeft nu twee vingers in haar smachtende spleet gestoken en vingert Kelly vurig, terwijl ze aan het klitje blijft likken.

‘Oh ja! Lik me! Lik me! Ik ga komen! Oh ja!’ kermt Kelly.

Dan voelt ze haar kutje verkrampen en luid schreeuwend komt ze klaar. Gulzig likt Hadewych haar geil op.

***

Jeroen vond het daarstraks al raar dat de directrice zijn penis in haar mond stopte. En biologisch slaat het evenmin nergens op om hem nu in haar rectum te steken. What’s next? In een neusgat? Maar het past wonderwel bij zijn net ontdekte theorie dat seks niet louter dient ter voortplanting der menselijke soort. Want een aars penetreren voelt zelfs nóg beter dan een vagina. Hij voelt de sluitspier rond zijn geslacht spannen. Al probeert hij krampachtig niet te denken aan waarvoor dit krappe gaatje in de eerste plaats bedoeld is. Hij neemt zich alleszins voor om na afloop zijn piemel zeer grondig te gaan wassen.

Met al zijn kracht, die al bij al bescheiden is, beukt hij zijn penis in en uit de strakke anus. Hadewych en Kelly kregen al een orgasme, en dat ging gepaard met veel kabaal. Zou hij ongewild ook beginnen grommen als hij klaarkomt? Hij voelt dat het antwoord niet meer lang op zich laat wachten.

Hij kent het mechanisme van een orgasme. Maar zelf beleefde hij dit nog nooit. De verleiding was groot de voorbije nachten, toen hij in bed lag met een erectie, daarbij aan Lena denkend. Maar toen ging hij er nog vanuit dat seks enkel diende om vrouwen te bezwangeren, dus hij durfde geen zaad onnodig te verspillen. Maar nu weet hij beter. Opeens voelt hij zijn pik verkrampen en een kreun ontsnapt aan zijn lippen.

‘Hij gaat komen!’ hoort hij Kelly roepen.

Meteen springen beide vrouwen van de sofa en met spijt ziet Jeroen zijn kloppende pik uit de warme aars floepen. Opnieuw is hij even van slag. Wat moet hij nu met zijn opborrelende sperma doen?

‘Spuit alles op ons,’ hoort hij de directrice dan zeggen, die samen met Kelly op haar knieën op de vloer is gaan zitten, hun beide monden wijd geopend.

Ach, waarom ook niet? Hem verbaast nu niets meer. Hij gaat voor de twee vrouwen staan en trekt nog enkele keren aan zijn penis. Dan spuit hij kreunend verschillende stralen sperma op hun gezicht en hun tong. Ze slaken een gilletje van verrassing, geen idee waarom. Dan neemt Kelly zijn pik weer in haar mond en zuigt er de laatste restjes uit. Daarna likken de twee vrouwen gulzig het zaad van elkaars gezicht.

‘Waauw, Jeroen,’ kirt Hadewych. ‘Zoveel sperma hadden we echt niet verwacht. Je bent echt een natuurwonder!’

Maar de jongen is zich alweer aan het aankleden, want dadelijk heeft hij opnieuw les en hij heeft nog niets gegeten.

Naar deel 4…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.8 / 5. Aantal stemmen: 13

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?