Ongehoorzaam meisje krijgt voor de bips – compleet

4.4
(60)

Door: Janine02

Meester Boomstra keek verstoord op. Er klonk een onderdrukt gelach. Boomstra zuchtte, en het was gelijk weer stil. Iedereen was ogenschijnlijk weer ijverig aan het werk.
Het was warm in zijn klaslokaal op deze dag in mei. Ondanks de warmte buiten droeg hij een pak met een gilet. Hij was jong voor een hoofdmeester, en om dat te compenseren, was hij altijd wat formeel, zeg maar ouwelijk, gekleed. Boomstra had speciale belangstelling voor de meisjes op de achterste rij. Zij waren, op zijn aandringen, al eerder gedoubleerd en waren daardoor rijper dan de andere meisjes en jongens toen ze in de hoogste klas onder zijn hoede kwamen. Hij had erop aangedrongen omdat ze toen al wat verder in hun lichamelijke ontwikkeling waren en hij toen al uitzag naar het jaar dat hij ze in de klas zou krijgen.

Peinzend keek hij naar de blote benen onder de rokjes, de witte sokjes en de welvingen in het bloesje van Wilma van Vloten. Hij had ’s nachts voor het slapen vaak ondeugende gedachtes. Zelfs als hij met zijn vrouw aan het vrijen was kwam het beeld van Wilma in zijn gedachten. Wat zou hij graag… Het was nu al mei, nog 10 weken en ze zouden van school gaan. Als hij meer wilde dan alleen zijn stoute gedachtes dan moest hij nu iets doen.
Langzaam liep hij naar de bank waar Wilma en Anne zich over hun sommenboekje bogen. Hij legde zijn hand op Wilma’s schouder en boog zijn hoofd naar haar toe.
“Wilma, laat me eens zien hoe ver je bent”.
Met geveinsde aandacht keek hij naar haar werk. Zijn handen gleden over haar rug op zoek naar het bh-bandje. Zachtjes aaide hij haar rug terwijl hij voelde dat Wilma verstijfde.
“Je bent niet erg opgeschoten he?”
Zijn vingers volgden de contouren van het bandje naar haar oksel. Zijn penis, al zwaar geworden door het verlekkerd kijken naar de blote beentjes van die vrouwtjes in wording, werd nu echt stijf. Hij liep terug naar de lessenaar en dacht “NU, nu moet ik doorzetten”, anders was het moment voorbij. De meester nam plaats, schraapte zijn keel en zei:
“Juffrouw van Vloten mag na de bel nog even blijven”.

De klas werd nog wat stiller, maar niet lang. Het gebeurde vaker dat een leerling moest nablijven. Soms voor een reprimande, soms om het werk af te maken en heel soms om strafregels te schrijven.
Niet lang daarna ging de bel en binnen 5 minuten was de klas leeg en kwamen de collega’s hem prettig weekend wensen. Wilma zat stil in haar bank. Het was inmiddels muisstil in het gebouw.

“Wilma, het lijkt wel of je er helemaal niet bij bent met je gedachten, maar alleen nog maar zit te kletsen en giechelen. Je maakt je werk niet af en je vertoont ongehoorzaam gedrag. Het wordt tijd dat je je gedrag verandert.”
“Ja meester” antwoordde Wilma gedwee, terwijl ze dacht een preek van een paar minuten te hoeven aanhoren voor haar het weekend kon beginnen. Maar ze vergiste zich.

“Pak een leeg blaadje en je pen en schrijf: Ik zal voortaan braaf zijn en de Meester gehoorzamen”.
“En dat doe je 100 keer onder elkaar en heel netjes.
Ze begon te protesteren, maar Boomstra was onverbiddelijk: “Als je doorgaat komen er 100 regels bij”.
Wilma zuchtte en begon. Na 10 minuten liep de meester naar haar toe en stond weer achter haar. Hij had een glas water ingeschonken. “Drink gauw op, het is warm”. Hoewel ze eigenlijk geen dorst had dronk ze het grote glas water in een keer op. “Je hebt erge dorst, je krijgt straks nog een glaasje”,

Hij legde weer zijn hand op haar rug op zoek naar waar het sluitinkje van het bh’tje moest zitten. Zijn penis zwol verder.
“Je bent helemaal warm. Maak maar een paar knoopjes los van je bloesje, meisje. Ik wil niet dat je straks een hittestuip krijgt.
Wilma wist niet goed wat te doen, ze vond die hand op haar rug erg eng, en de meester die zo dicht bij haar stond. “Ik heb het niet zo warm, meester….”
“Doe gewoon wat ik zeg” en zijn hand bewoog naar de voorkant van haar bloesje. Wilma schudde haar lijf en hoofd. “Nee, dat wil ik niet”.
Dat tegenstribbelen wond hem op. Hij hield inderdaad op, bracht haar nog een glas water en moedigde haar aan te drinken. Wat ze beleefd afsloeg.
Boomstra liep terug naar de lessenaar en ging zitten.

“Pak je blaadje en sta op Wilma.”
Onzeker deed Wilma wat haar gevraagd werd.
“Lees eens voor wat je geschreven hebt.”
Met een aarzeling in haar stem las Wilma “Ik zal voortaan braaf zijn en de meester gehoorzamen.”
“Ga verder, of heb je het nog maar een keer geschreven?”
Met nog meer aarzeling herhaalde Wilma “Ik zal voortaan braaf zijn en de meester gehoorzamen” en opnieuw en opnieuw. Wel 10 keer.
“Stop! Ik vroeg je zojuist iets en je deed dat niet. Is dat gehoorzaam?”

Wilma sloeg haar ogen neer en zei zachtjes “Nee, meester.”
“Dus ook al schrijf je het 100 keer, dan nog ben je niet gehoorzaam. Kom eens hier.”
Boomstra zette een stoel voor haar neer.
“Ik zal het op een andere manier aan je moeten duidelijk maken wat gehoorzaamheid betekent. Drink eerst dit glas water op want je hebt het warm.”
Nu gehoorzaamde ze, dronk hoewel ze totaal geen dorst had.
“Buk voorover en zet je handen op de stoel.”
Hij duwde haar in de nek zodat ze in de juiste houding stond. Boomstra genoot van wat hij zag. Een onzeker meisje dat voorovergebogen stond met haar rokje dat wat omhoogkwam door de houding waarin ze stond. Onder het rokje zat een broekje verborgen. Nog wel.

“Je krijgt een pak voor je achterste. Een pak voor de broek dat je nog lang zal heugen.” Hij wachtte even om wat hij gezegd had te laten indalen. Wilma wist niet waar ze het moest zoeken. Als een klein kind klappen krijgen? Dat kon toch niet?

Maar juist toen ze dacht dat het alleen maar een dreigement was voelde ze de eerste klap.
Pats! Pats! Pats.
Afwisselend links en rechts. Het deed pijn, maar niet zo erg.

“Dit schiet niet op, zo voel je er niets van met die rok.”
Tot haar schrik voelde ze dat de meester haar rokje op haar rug drapeerde en ze nu in haar onderbroekje stond. Een schattig roze onderbroekje met een klein kanten randje.

Pats! Pats! Pats.
Opnieuw een aantal klappen. Boomstra genoot van de macht die hij kon uitoefenen. En van het vooruitzicht. Want hij had plannen gemaakt. ’s Nachts als hij zijn vunzige ideetjes in zijn hoofd uitwerkte.
“Dit schiet nog steeds niet op. Ik vrees dat ik een pak op je blote bipsje moet geven meisje. Doe je broekje maar een beetje naar beneden.”
“Neee,” kreunde Wilma.
“Niet doen meester, alsjeblieft”

Maar Boomstra was onverbiddelijk.

“Als je het zelf niet doet, dan doe ik het wel. Maar het zal niet bij je slipje blijven!”
Met beide handen, heel langzaam, schoof hij het broekje naar beneden en stond het meisje op haar blote kontje. De bips was lichtrood verkleurd. Boomstra aaide voorzichtig en liet zijn hand rusten net boven haar gleufje. Met zijn vinger voelde hij de harde schaamhaartjes. Zijn middelvinger aaide zachtjes in de richting van het gleufje. Maar hij vermande zich. “Nog niet” dacht hij, “Nog niet”.
Een paar harde klappen op de billetjes van het voorovergebogen meisje volgden. Ze begon nu langzaam te snikken. Haar haar hing als een gordijntje voor het rood aangelopen gezicht.
“Kom nu maar overeind”

“Het rokje viel weer over haar billen, alleen het broekje zat nog op de knieën
“Ben je voortaan gehoorzaam Wilma?”
“Ja meester'”snikte ze.
“Mooi”
Hij verhief nu zijn stem.
“Dan ga je nu doen wat ik je vroeg: maak die knoopjes los. Allemaal! Nu!”
Met gebogen hoofd knoopte ze de 5 knoopjes los, van onder naar boven.
Boomstra was achter haar gaan staan. Toen het bloesje los hing pakte hij het bij de schouders beet, schoof het over haar armen en trok het uit. Hij zag nu het bh bandje op de ontblootte rug. Hij liep naar voren zodat hij het bijna ontklede meisje kon bewonderen.

“Wat een mooi bh’tje”
Zijn vingers betastten de zachte stof van het roze bh’tje dat met een smal kanten randje was afgezet. Zijn handen tilden de borstjes wat omhoog.
“Zoo, dat is ook al behoorlijk ontwikkeld voor een juffrouwtje van jouw leeftijd.”

De borstjes waren niet groot maar wel prominent en heerlijk stevig. Ze stonden nog net wat naar voren, hadden nog niet de ronde vorm bereikt Wel iets anders dan die uitzakkende prammen die hij thuis in zijn bed elke avond aantrof.

Hij ging achter haar staan.
Genoot van het moment.
Pakte het bandje en maakte de sluiting los.
“Afdoen. Ik had je gewaarschuwd!”
Met gebogen hoofd ontblootte Wilma de borstjes waar ze zo trots op was.
Zijn penis stond nu haast op springen. De roomblanke borstjes, een perfecte vorm, ingetrokken roze tepeltjes. Heerlijk. Met zijn vingers aan de zijkanten van de stevige tietjes plaagde hij met zijn duimen de tepeltjes totdat die zich verhieven. Zachtjes kneep hij in de tepeltjes die zich verder oprichtten en wat harder werden. Ze kreunde zachtjes.
“Leg je handen maar op je hoofd meisje.”

Hij hield niet op met kijken en genieten. Maar nu moest ook het rokje uit. Hij wilde haar kutje zien. Aan de zijkant van het rokje zat een rits die hij in een keer naar beneden trok. Het rokje zakte tot het broekje dat nog om de knieën zat.
“doe maar helemaal uit”
Naakt, handen op het hoofd, een kutje met kroezend schaamhaar , haartjes onder de okseltjes. Perfect ronde billetjes die nog steeds roze kleurden.
Boomstra knoopte zijn broek los om zijn lul wat ruimte te geven.
“Ga maar hier staan.”
Hij wees naar de verhoging, het kleine podium waarop zijn lessenaar stond.
Hij stond nu wat lager en legde zijn hand in de knieholte. Hij voelde haar benen trillen.

“Je hoeft niet bang te zijn hoor. Ik doe je niets. Maar een vrouwtje met echte borstjes, en haren tussen de beentjes alsof je een volwassen vrouw bent, maar die zich gedraagt als een kind. Dat kan niet. Als je je gedraagt als een kind dan moet je er ook zo uitzien. Volgende week zorg je dat je ook van onderen weer eruit ziet als een klein meisje. Ik wil dan geen haartjes meer voelen. Hoor je dat? En je draagt geen bh’tje meer bij mij in de klas”
“Ja meester”
“Dat ga jij dus wegscheren, begrijp je?”
Wilma knikte.
“En nu op je knietjes. Bips omhoog’.
De meester genoot van het kutje waar hij zo zicht op kreeg. Met beide handen haalde hij de billetjes wat uit elkaar zodat hij goed zicht had op haar poepertje en het dichte kutje.
“Betast jij je wel eens hier?” Met zijn vinger wreef hij over het gleufje.
“Eerlijk zeggen. Vertel maar eerlijk dat je dat doet en hoe je dat doet”
“Ik kan het zo controleren zie je.”
“Ja meester….soms….in bed… met mijn vinger of ik druk mijn knuffeltje ertegen”
“met je knuffeltje? En, wat voel je dan?” Hij bleef over het gleufje wrijven, nu met wat meer druk. Hij voelde het vochtig worden.
Wilma zweeg… “Ik moet nodig plassen”zei ze plotseling.
Hier had Boomstra op gewacht…

“Een ogenblikje dame.”
Meester Boomstra bleef rustig het spleetje bewerken. Zocht het nog heel kleine knopje bovenin. Bevochtigde zijn vinger om het genot niet te verstoren
Wilma begon wat te zuchten. De meester bestudeerde haar gezicht aandachtig. De ogen werden gesloten, het mondje ging een beetje open. Er verschenen wat rode vlekken in haar nek.
“Rustig aan meisje”
“Ga maar op je rug liggen”
Nu lag ze voor hem, armen gestrekt naast haar lichaam, benen tegen elkaar. Dat moest anders. Om haar kwetsbaarheid verder te benadrukken legde hij haar armen omhoog. Boomstra pakte haar benen bij de knieholten en bracht ze naar haar borstjes.
“Hou je beentjes zelf maar vast.”
Nu had hij ook zicht op haar aarsje. Hij haalde de billetjes wat uit elkaar zodat hij ook haar poepertje kon plagen. Kriebelend over het mooi rimpelige aarsgaatje en dan weer omhoog over het maagdelijke kutje. Steeds heftiger klonk het ademhalen. Wilma kreunde nu hardop. Ze voelde angst, onzekerheid maar tegelijkertijd een gevoel dat ze nog nooit eerder gevoeld had.Alsof ze moest plassen maar dan anders.
Ze verstijfde toen ze een warme golf door haar onderlijf voelde opkomen. Een siddering die samenkwam in haar kutje. Haar adem stokte. Gefascineerd keek de meester naar het meisje dat weerloos was tegen het opgedrongen genot. En juist op het moment dat een orgasme niet uit kon blijven stopte hij plots. Hij bracht haar benen naar beneden zodat de voetjes weer op de planken rustten.

“Je moet je leren beheersen stout meisje.”
“Haal maar een paar keer rustig adem”

Gehoorzaam deed Wilma wat de meester haar opdroeg. Maar het gevoel van onderen bleef, het zinderend gevoel dat riep om meer.
Opnieuw tilde meester Boomstra haar benen op en bracht ze nu nog verder omhoog. Hulpeloos, bloot. Alleen de witte sokjes met een grappig figuurtje waren de enige kledingstukken de het meisje nog aanhad.
Met een hand streelde hij de harde tepeltjes en met de andere hervatte hij het plagen, het strelen van het klitje en spleetje. Wat sneller nu, wat harder drukkend op het roze slijmvlies. Het meisje deed haar ogen dicht, probeerde aan iets ander s te denken, iets vervelends. Ze wilde zich niet overgeven aan dit gevoel, dit opgedrongen gevoel van genot. Maar haar borstjes waar ze trots op was waren zo gevoelig. Het zachtjes kneden, het speelse knijpen in de tepeltjes, de vingers die haar kutje beroerde. Ze moest nu echt plassen. Of was dat plassen?
Boomstra voelde het glibberige vocht tussen de kleine schaamplipjes. Hij likte zijn vingers af en proefde het zilte meisjesgeil.

“Aah, Aah, aaaaah”
“O meester, meester, oooh, ik voel me zo raar.
“Aaaaah, oooh!!!”

Nu schudde ze haar hoofd heen en weer, haar wangetjes rood van opwinding. Kreunend van genot. Nu duurde het niet lang meer zag meester Boomstra. Hij duwde zijn wijsvinger in Wilma’s mond.
“Zuigen, geil meisje. Zuigen!”
Zijn dringende stem, de vingers op haar kutje, over haar anusgaatje. Ze hield het niet meer. Boomstra moest een orgasme onderdrukken, zijn lul was nu zo hard, knelde in zijn broek. Snel maakte hij zijn broek los en bevrijde zijn dikke stijve penis uit de benarde positie.
“Ogen dicht en tong uitsteken” Zij dwingende stem liet geen ruimte voor twijfel.
Hij knielde naast haar gezicht, keek naar het naakte lichaam en bracht zijn lul naar haar uitgestoken tong. Hij streelde zijn lul over haar tong, terwijl het meisje haast niet meer wist wat haar overkwam. Wat was dit een geil gezicht. Dat kleine tongetje, zijn harde behaarde knuppel, de paarse eikel nat van het voorvocht. Dit gevoel over die zachte tong, over die lippen.

“AAAAAHHH, AAAAAHHH!!!

Daar kwam ze.
Ze kwam klaar.
Voor het eerst.
En meester Boomstra was er getuige van. Hij genoot.

Toen was er stilte. Boomstra vouwde zijn lul zo goed en zo kwaad als het ging op in zijn onderbroek. Stil bleef Wilma liggen, ogen gesloten. Nasidderend. Hij liet haar een paar minuutjes tot haarzelf komen. Toen opende ze haar ogen.
“Vond je het lekker, geil meisje?”
“ja meester, erg lekker”
Het kwam er met een zucht uit.

“Maar ik moet nu echt nodig plassen”
“Trek eerst maar even wat kleren aan. Je bh’tje hoeft niet”.

Wilma zocht haar kleren bij elkaar en trok ook haar onderbroekje aan.. Vragend keek ze hem aan.
“Mag ik nu…?” Met gekruiste benen stond ze voor hem.

“Trek eerst je sokjes maar uit, en dan mag je plassen”.
“Ze begreep het niet, maar trok braaf haar sokjes uit. Op blote voetjes stond ze nu wiebelend in haar slipje voor haar meester.”
“Plas maar”
“Ja toe maar….”
“In je broekje. Je bent een klein vies meisje, en vieze meisjes plassen in hun broekje”
Hoe nodig ze ook moest, plotseling kon ze niet meer.
“Moet ik nog lang wachten?” zei meester Boomstra met enige stemverheffing.
“Ja, maar…”begon ze opnieuw.

“NU! Hoor je. NU. Plasssen zeg ik”

Van schrik liet ze wat urine lopen. Een vochtplekje in het broekje. Ze stopte, probeerde het te stoppen. Maar nu ging het niet meer. Haar volle blaas zorgde ervoor dat ze de eenmaal ingezette urinestroom niet meer kon inhouden.
Met twee handen stroopte Boomstra nu het broekje naar beneden. Nu zag hij de plas uit het kleine kutje stromen. Hij bracht zijn mond naar het spleetje, greep haar billen en drukte haar kutje naar zijn mond. Hij proefde het hete zoute vocht . Wat was dat geil…een geheime, vunzige droom kwam uit.

Wilma voelde nu zijn tong tegen haar onderkant. Ze keek neer op zijn hoofd. Zag dat de meester, toch al wat dunner haar op zijn kruin had. De meester die nu haar vieze plas , haar stinkend plasje wilde drinken. En haar kutje wilde likken.

Een andere vorm van genot nam bezit van haar. Het genot van macht. Als klein meisje had ze nu macht over die meester ,die ondanks zijn leeftijd en kracht niet meer was dan een vies mannetje. Ja, ze zou haar schaamharen afscheren. Ze voorvoelde dat ze de laatste maanden nog vaker onderworpen zou worden aan de meester zijn vunzige fantasieën. Maar, hoe jong ze ook was, ze voelde dat niet hij, maar uiteindelijk zij de touwtjes in handen had. De macht had om hem op te winden. Om hem die dingen te laten doen waar zij van zou genieten.

Beschaamd keek meester Boomstra haar aan. De heter urine, het zachte kutje, de blote billen die waarop hij zijn handen hadden gelegd om haar kutje tegen zijn mond aan te duwen. Het was teveel geweest. Ook zijn onderbroek was bevuild. In zijn onderbroek was hij klaargekomen. Niet langer bestand tegen de gekmakende geile situatie. En nu voelde hij schaamte.

“In de hoek ligt een washandje en een handdoek hoor” Hij probeerde iets goed te maken, door plotseling zorgzaam te zijn. En aardig. Zwijgend kleedde Wilma zich aan. Het natte broekje en bh’tje deed ze in een zakje. Het voelde stoer om zo de straat op te gaan. De tepeltjes die tegen het bloesje schuurden. Een blote kut onder haar rokje. Gelukkig waren haar sokken nog droog.

“Dag meester”
“Dag Wilma”

Ze trok de deur zachtjes achter zich dicht.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.4 / 5. Aantal stemmen: 60

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

14 gedachten aan “Ongehoorzaam meisje krijgt voor de bips – compleet”

  1. Jammer, vindt u het te ver gaan? Als meer mensen dat vinden moet het maar off line

   1. Hi Janine.
    Niet offline halen hoor.
    Prima verhaal en ook dwang en dominantie is leuk om te lezen.
    Groet van Rob

   2. New zoveel mensen zoveel wensen. Ik ben heel benieuwd wat er in het volgende deel gaat gebeuren. Ik hoop dat er nog een klein zusje om de hoek komt kijken ofzo…

 1. Wat een geweldig verhaal! Eindelijk, eindelijk ook een liefhebber van petsen en kletsen op de blote billetjes! Ik kijk reikhalzend uit naar deel 2, waarin Wilma hopelijk gecontroleerd wordt. Weer helemaal kaal en zacht is! Uiteraard met een flink pak slaag op haar blote billetjes. Ga vooral zo door!

 2. Geweldig verhaal. Mooie schrijfstijl. Tijdens het lezen kon ik het me goed inbeelden. En fijn dat er eindelijk eens wat billenkoek valt te lezen in een verhaal.

 3. Hi Janine.
  Niet offline halen hoor.
  Prima verhaal en ook dwang en dominantie is leuk om te lezen.
  Groet van Rob

 4. Hoi Janine
  Leuk verhaal iets wat te dominant maar voor fantasie kan dat
  Je vraagt je wel af of en wanneer Meester Boomstra haar eens gaat nemen
  Maar ook in fantasie niet te gedwongen anders gaat het op verkrachting lijken, en dat stuit mijn tegen mijn borst
  Ik vindt dat seks niet gedwongen moet zijn maar dat beide personen het goed vinden.
  Ook in fantasie, maar zoals ik boven schreef in dit verhaal kan het.
  Dit is mijn persoonlijke mening De mening van de andere die commentaar hebben gegeven respecteer ik Ieder zijn fantasie
  De verhalen in de caterogie Verkrachting lees ik ook niet
  Benieuwd wat het vervolg gaat worden

 5. Hoe meer verschillende genres hoe beter Voor ieder wat naar hun smaak Gewoon doorgaan dus

 6. Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren. Ik vind dit een geweldig verhaal en kan niet wachten op meer belevingen van de hoofdmeester.

 7. Gewoon een lekkere fantasie met een opwindende cliff hanger. Niet stoppen, Janine!

 8. Dit verhaal komt me bekend voor. Althans in elk geval het begin. Is het eerder geplaatst? En was het toen nog niet af, of in delen die ik niet allemaal heb gelezen? Nou ja, is niet echt belangrijk.

  Wat wel belangrijk is: ik heb een goed verhaal gelezen. Het thema waar je voor kiest, een meester die een leerling dwingt, feitelijk gewoon aanrandt, dat spreekt mij persoonlijk niet aan. Dit is dan ook niet een verhaal waar ik opgewonden van raak.

  Maar als ik mijn persoonlijke voorkeur uitschakel en kritisch je verhaal lees, dan zie ik wel een goed geschreven verhaal, met geloofwaardige karakters. En ik zie een mooie opbouw, waarvan ik me goed kan voorstellen dat ze erg aanspreken voor lezers die fantaseren om op deze manier een meisje te domineren en te vernederen.

  En de omkering aan het eind. Die sprak mij enorm aan. Dat moment dat het meisje zich beseft dat zij het is die de touwtjes in handen heeft. En de meester misschien nog niet bewust is dat hij voortaan naar haar pijpen moet dansen, maar wel al nattigheid voelt (ja, ook letterlijk). Dit is goed gevonden en mooi geschreven.

  Ga je nog een vervolg schrijven? Ik ben namelijk eerlijk gezegd heel benieuwd naar hoe de volgende confrontatie tussen Wilma en de meester zal zijn, op wat voor manieren zij haar macht gaat gebruiken om de relatie een nieuwe vorm te geven, en hoe de meester daarmee om zal gaan.

Reacties zijn gesloten.