Serviceflat, met hoofdletter S

4.5
(11)

Door: Cootwriter

Het voordeel van met eigen vervoer naar het werk gaan is dat je niet afhankelijk ben van het moeten wachten op de streekbus als die weer eens vertraging heeft. Het grote nadeel echter is dan weer wel, dat het parkeren in de grote stad veel kost. En als hoofd facilitaire diensten in een serviceflat voor 50-plussers, die ook nog eens te maken heeft met zware bezuinigingen op haar eigen afdeling, moet je er op toezien dat de algehele uitgaven flink omlaag gaan. En aangezien een busrit veel minder kost dan de parkeergarage, moet je dat wachten maar voor lief nemen.

Een ander voordeel is dan wel dat je dan bijvoorbeeld je laptop mee kan nemen om nog wat administratief werk te doen tijdens je busrit. Of gewoon lekker naar buiten staren terwijl de wereld aan je voorbij gaat.

Vandaag had Petra haar laptop wel bij zich, maar liet deze in haar tas omdat ze er nu even geen zin in had om met cijfertjes en dergelijke bezig te zijn. Het voorbereiden op de sollicitatie gesprekken van vandaag kon ze net zo goed met haar hersencellen doen in plaats van het staren naar een beeldscherm. Daarnaast had ze dan de mooie zonopkomst ongetwijfeld gemist, en had ze ook niet gezien hoe een man zo druk bezig was met zijn telefoon dat hij niet opmerkte dat zijn aangelijnde hond opeens achter een kat aanging en zo de man ondersteboven trok, inwendig moest ze daar wel om lachen.

Na 4 haltes stopte de bus weer om pasagiers toe te laten in de bus. Een wat oudere man die voorin bleef zitten en een jonge meid die doorliep naar achteren en wat zoekend om zich heen leek te kijken. Ze hadden even oogcontact en Petra keek weer naar buiten, terwijl het meisje tegenover haar ging zitten. Beetje vreemd was dat wel, want er was in de bus meer dan genoeg ruimte om op een andere stoeltje gaan zitten. Dus waarom ze nou perse daar ging zitten, precies tegenover haar, wist ze ook niet. Na een onverwachtse uitwijkingsmanouvre van de bus, viel de de laptoptas van Petra op de grond tegen de benen van het meisje aan. Verontschuldigend pakte Petra de laptoptas weer op, en hadden ze weer oogcontact. Alleen het oogcontact bleef, ze keken elkaar langdurig aan zonder iets te zeggen. Na enige tijd merkte Petra dat de ogen van het meisje langzaam naar beneden gleden en overduidelijk bleven hangen op het moment dat ze naar Petra’s borsten keken. Nu had Petra haar jas niet dichtgedaan en haar blouse liet een aardige decolletee zien. Het meisje bleef naar haar decolletee staren, het zorgde ervoor dat Petra zich behoorlijk ongemakkelijk ging voelen.

Het werd nog erger, want ze zag dat het meisje met één hand over haar eigen, kleine, boezem streelde. Op het moment dat het meisje in de gaten had dat Petra dit zag, liet ze haar tong door haar lippen glijden. Zat die meid zich nou te verlekkeren aan haar? Zo’n jonge meid die in een streekbus een oudere vrouw zit op te geilen? Petra voelde haar hoofd vuurrood worden, en alsof het meisje een soort van mindcontrol over haar had, liet zij nu haar eigen hand zacht over haar eigen boezem strelen.
De jonge meid verergerde de hele situatie door met haar strelende hand overduidelijk in haar tepeltje te knijpen. En met haar andere hand deed ze de knoop los van haar jeans en liet de vrije hand in haar broek zakken. De andere hand gleed tussen twee knoopjes in haar blousje. Het viel Petra nu pas op dat het meisje geen bh’tje droeg, en derhalve nu haar kleine tietjes zat te betasten.

Petra kon met haar ogen niet loskomen van die jonge meid, die tegenover haar zichzelf ongegeneerd zat te bevredigen. De ogen van het meisje stonden glazig, geil, vol lust. En diezelfde uitwerking had heel deze situatie ook bij Petra, haar slipje was ondertussen drijfnat geworden en ze was supergeil. Opeens tilde het meisje haar voet op en zette die op Petra’s stoel tussen haar benen. Met haar tenen drukte ze langzaam precies op de plek waar Petra’s lustknopje moest zitten. Alsof er een electriciteitsschok door Petra’s lijf ging, zo schokte haar lichaam bij de aanraking. Ze keek zelf naar het kruis van de jeans van het meisje, die daar overduidelijk zichzelf aan het vingeren was. Opeens pakte Petra de voet van het meisje en drukte die hard tegen haar eigen kruis aan, en bewoog die hard op en neer. Nog steeds was er geen woord gezegd, maar het hijgen en de glazige blikken naar elkaar zeiden genoeg.
Vlak voordat ze voelde dat ze een orgasme zou krijgen trok het meisje haar voet terug, trok haar hand uit haar jeans en stond op.

“Morgen weer?…”

En zonder antwoord af te wachten pakte het onbekende meisje haar tas, draaide zich naar de deur en stapte uit de bus, Petra vertwijfeld achterlatend.
Haar hoogtepunt was zo dichtbij, maar misschien maar beter ook dat het zo liep. Ze zal het straks wel even op het toilet afmaken, zodat ze niet heel de dag met een geil gevoel hoefde te werken, het zou haar alleen maar afleiden. De volgende halte stond ze op en liep naar de uitgang van de bus, gelukkig keek niemand haar vreemd aan, dus waarschijnlijk heeft niemand er iets van gemerkt.

Op haar bureau lagen weer de nodige memo’s van klachten van sommige bewoners van de serviceflat. Soms zijn het net kleine verwende kinderen die bij alles wat ze moeten doen hulp nodig hebben. Ze deed dit werk al weer een jaartje of twaalf, binnenkort haar twaalf en half jarig jubileum, én twee weken vrij af om lekker te gaan doen waar ze zin in had. Drie jaar geleden gescheiden en geen kinderen, zodat ze kon doen en laten wat ze maar wilde, ze hoefde nergens rekening mee te houden.
Op één van de memo’s stond dat er over een minuutje of tien een sollicitatiegesprek zou zijn voof de functie van huishoudster. Was een vakantiebaantje, dus de eisen lagen iets minder hoog dan wanneer het om een fulltime baan zou gaan.
Ze las nog even het sollicitatieformulier door, het betrof een jonge meid van net 15 jaar, scholier VMBO met als hobbies sporten, paardrijden bla bla bla. Woont in één dorpje verder dan Petra, en wil heel graag hier werken “zodat ze iets voor de ouderen kan doen”.

Tien minuten later werd er zachtjes op de deur geklopt.

“Binnen…!”

Petra, wilde net opstaan om de sollicitant te verwelkomen, tot ze van schrik weer terugviel in haar bureaustoel. Voor haar stond het meisje uit de bus….

“Jij….?”

Ook het meisje herkende Petra meteen, en ook zij schrok behoorlijk, dit had ze niet verwacht. Van schaamte liet ze haar hoofd wat zakken en staarde naar het naamplaatje op het bureau van Petra, in de hoop dat de busreis niet voor niets was geweest.

“Ga zitten…..Melissa….”

Met uitgestreken gezicht begon Petra met het sollicitatiegesprek, ze wist hoe ze persoonlijke gedachten moest uitschakelen om zodoende haar werk als eindverantwoordelijke goed te kunnen uitoefenen. Melissa voelde zich na een paar minuten meer op haar gemak, en het werd een goed gesprek waar de nodige vragen over en weer werden gesteld. Na een twintig minuten had Petra wel door dat Melissa wel geschikt was voor het werk in de huishouding.

“Ok….nu hebben we dat achter de rug Melissa, maar ik wil het toch nog even hebben over vanmorgen, in de bus….”

En weer liep Melissa vuurrood aan en durfde weer van schaamte Petra niet recht aan te kijken.

“Doe je dat wel vaker? Ik bedoel, ik uuhh….vond het enerzijds zeer ongepast dat een meisje van jouw leeftijd, in een openbare bus, tegenover een voor jou wildvreemde passagier jezelf gaat….zouja zeg maar bevredigen. Anderzijds, en daar moet ik ook heel eerlijk in zijn, vond ik het uiterst opwindend en vond het dan ook best wel jammer eigenlijk dat je niet een halte verder er uit moest….”

Al pratend was Petra opgestaan en liep heel rustig naar de deur van haar kantoor, en draaide deze heel rustig op slot.

“Maar nu je dan toch hier bent jongedame….”

Ze pakte een hand van Melissa en duwde die met haar eigen hand op haar boezem, en hield Melissa’s hand daar ook stevig vast. Melissa keek nu heel schichtig naar Petra en besefte wat Petra van plan was. Uit eigen beweging plaatste ze haar andere hand op de andere borst van Petra en begon ze gretig te kneden. Petra trok het meisje op uit haar stoel, ze keken mekaar even aan en het volgende moment hadden ze elkaars monden op elkaar. Hun tongen speelden een wild spel, en Petra liet haar handen zakken op het kontje van Melissa, die één van haar handen liet zakken naar de pantalon van Petra. Melissa trok deze wild open en duwde hard haar hand in Petra’s slipje en begon haar wild te vingeren. Petra accepteerde deze brutale handeling maar al te graag, nog steeds stonden ze te tongzoenen en Petra kreunde volop in de mond van Melissa.

“ooowww jaaahhh…..maak me gek meid, je had me vanmorgen al bijna te pakken en …..oooowww maaaaak het afffffff….”

Nu trok Petra zelf haar eigen pantalon uit, en om Melissa nog meer ruimte te geven ging ze wijdbeens op haar bureau zitten. Melissa bleef met drie vingers in de kut van Petra rammen.

“Kom dan…..kom maar klaar voor me…..voel m’n vingers in je geile kut!”

Petra wist zich in te houden om niet te gaan zitten gillen, maar het was overduidelijk te zien aan het schokken van haar lichaam dat ze een intens orgasme ervoer door de vingers van Melissa. Nadat het orgasme langzaam was weg geëbt, trok Petra de jonge Melissa weer naar zich toe en kuste haar nog even passioneel.

“Dank je Mellisa, dit was….uuuhhh….erg fijn, en bij deze mag ik je feliciteren….je bent aangenomen hihihi”

“Dat vermoeden had ik al mevrouw, wanneer moet ik beginnen?”

“Ten eerste, hier ben ik geen mevrouw voor je maar gewoon Petra, wij zijn hier gewend om iedereen gewoon bij de voornaam te noemen. Ook de bewoners noemen wij gewoon bij de voornamen, het enige wat er van je verwacht wordt is dat je ze wel met respect behandelt en wanneer ze vragen of opmerkingen hebben dat je daar ook op de juiste adequate manier reageer.”

“Ok mevrou…uuuhh…Petra. Morgen weer in de bus?”

En met een knipoog trok ze haar jas aan en verliet het kantoor van Petra.

De volgende ochtend was Melissa een bus eerder gegaan dan Petra, dus hadden ze elkaar niet ontmoet. Ze werd opgevangen door een wat oudere dame in de huishouding, die haar wegwijs maakte in de serviceflat. Maar voordat Melissa een rondleiding zou krijgen van haar nieuwe collega, kreeg ze eerst een pakketje mee waar een soort van uniformpje inzat, haar collega wees haar de weg naar de kleedkamer. Ze had toch echt de goede maat doorgegeven, maar het uniform zat toch behoorlijk strak, en het rokje was voor een uniform toch wel erg kort. Maar omdat het hoogzomer was en de temperatuur al flink aan het stijgen was, had Melissa het toch maar aangetrokken en liep ze in haar nieuwe uniform naar haar collega. Nadat ze afgesproken hadden dat Melissa zich vandaag bezig zou gaan houden met het wassen van de ramen in de woningen, gingen ze allebei aan de slag.

Melissa ging met de lift naar de vierde verdieping en daar aangekomen werd ze begroet door enkele bewoners. Ze voelde de blikken van de bewoners, alsof die blikken haar ter plekke uit het uitkleden waren. Snel liep ze verder naar de eerste woning en klopte daar op de deur. Een oudere man van rond de 65 jaar deed open en op het moment dat hij de jonge Melissa in uniformpje zag staan, veranderde zijn gezicht van sjacherijnig opeens naar vrolijk en symphatiek.

“Kom binnen, kom binnen, leuk dat je vandaag even langs komt voor het huishouden. Je bent nieuw hier geloof ik he?”

“Ja meneer, ik ben vandaag begonnen, u bent de eerste bewoner…”

“Ten eerste, laat dat meneer-gedoe asjeblieft achterwege, ik ben gewoon Kees, Kees Schotsman….aangenaam…”

Kees reikte haar de hand met een vriendelijk gezicht en na het nodige handschudden trok hij haar zacht naar binnen. Hij maakte Melissa wegwijs in zijn appartement en even later stond de jonge meid op een trapje de ramen te wassen. En Kees keek toe, oow ja zeker, hij keek inderdaad toe, vanuit zijn luie stoel kon hij perfect onder het rokje van Melissa gluren. En wat hij zag beviel hem uitermate goed, een zwarte string die heel veel van het kontje van dit lekkere meisje liet zien. Kees voelde hij zijn lul reageerde in zijn broek en moest eventjes wat gaan verzitten om zijn lul de nodige ruimte te geven. Melissa keek even om en zag wat Kees aan het doen was, ze vond het wel komisch dat zo’n ouwe man zo te zien schijnbaar geil werd van haar. Expres begon ze wat te wiebelen met haar kontje en reikte zo ver mogelijk met haar armen naar boven, wat als effect had dat haar rokje nog verder omhoog kroop en zo op die manier haar hele kontje aan Kees te laten zien.

Ongemakkelijk begon Kees wat te hoesten, en moest weer even met zijn hand in zijn broek om zijn, ondertussen stijf geworden, lul goed te leggen. Melissa besloot om te kijken hoe ver ze kon gaan en daagde Kees brutaal uit.

“Vindt je het lekker wat je ziet Kees? Of ken je het nog niet goed genoeg zien…kom maar dichterbij hoor als je het beter wil zien…”

Dit liet Kees zich geen twee keer zeggen en in mum van tijd stond hij vlak achter Melissa en had hij zijn ogen op nog geen halve meter afstand van dat overheerlijke tienerkontje.

“Volgens mij wil je wel meer dan alleen kijken…..toe maar hoor, voel maar…”

Kees werd gek, hoe geil kon zo’n jonge meid wel niet zijn dat ze een ouwe vent aan haar liet zitten. Met trillende handen begon hij voorzichtig het kontje vlak voor hem te betasten. Het kontje voelde stevig aan, en toch dat zachte huidje maakte hem gek van lust. Van strelen ging het al snel over naar kneden, hij spreidde haar billen en zag haar sterretje. Hij kon het niet laten om met zijn tong over haar sterretje te gaan. Even schrok ze daarvan en gaf een klein gilletje van plezier. Een overduidelijk signaal voor Kees om verder te gaan, en begon nu overtuigend haar aarsje te likken. Melissa was allang gestopt met ramen wassen en moest moeite doen om haar evenwicht te bewaren op het trappetje. Die ouwe wist verdomd goed wat hij met zijn tong kon doen. Hij wachtte niet op toestemming, maar schoof zijn hand tussen haar benen in en begon haar kutje te vingeren. Ze was drijfnat en twee van zijn vingers gleden met gemak naar binnen en hij begon haar nu echt hard te vingeren terwijl zij zich in evenwicht probeerde te houden. Met een luide zucht en gekreun kreeg ze een orgasme bezorgt door zijn pompende vingers.

Toen Melissa een beetje was bekomen van het heerlijke orgasme, kwam ze van het trappetje af en ging ze gelijk voor Kees op haar knieën zitten. Ze rukte zijn broek open en sjorde zijn harde lid eruit, en na twee likken met haar tong langs de zijkant van zijn lul nam ze hem in haar gulzige mondje. Veel hoefde ze niet te doen, want Kees stond al op ontploffen en na een paar stoten in haar mond begon hij haar steeds harder te hijgen.

“Ooooohh meisjuhhhh….ik gaa…..ik……ik kommmm in je geile bekkie…….jaaaa….daar…JAAAAAAHHH!!!…”

Melissa proefde het zaad van Kees in haar mond, het was dik en slijmerig, en met haar ogen dichtgeklemd slikte ze zijn zaad door. Kees liet zich uitgeput in zijn luie stoel zakken, waarna Melissa haar schoonmaakspullen in haar emmertje deed, trok haar uniformpje goed en gaf Kees een kusje op zijn voorhoofd.

“Ik hoop dat alles naar wens is geweest meneer Schotsman, ownee…Kees hihihihi”

En met een grijns op haar gezicht verliet ze het appartement op weg naar de volgende bewoner….

Halverwege de gang zag ze haar collega staan, die gelijk op Melissa afkwam en in onvervalst Amsterdams accent begon te praten.

“Soow, en….hoe was ’t bij Kees, hebbie een beetje lol met ‘m kunnen hebbe? Volleges mijn vond Kees je best wel een lekker ding seker….of nie soms?”

“Uuuhmmm….nou uhh… Woe je zeggen dat dit vaker gebeurt hier dan?”

“Och meid, je mos ’s weten…die ouwe geilbakken hier doen niks liever dan onder onze rokkies te kijke, en as se de kans krijge…. En verder legge ze regelmatig te neuke met de vrouwelijke bewoners hierso, je went ‘r wel an. Laat ik ’t so segge, dit is een serviceflat met hoofdleter S, en waar die S voor ingevuld ken worden…denk dat ik dat niet hoef uit te legge aan je. Maar vertel….wat heb Kees bij je gedaan schattie…”

Melissa liep rood aan, moest ze nu echt vertellen wat Kees met haar gedaan had? Maar ze zag wel in dat Esmeralda zo nieuwsgierig was, en dat die ongetwijfeld zou blijven aandringen.

“Nou…hij heeft me betast toen ik aan het ramen zemen was.”

“Alleen maar betast? Maak dat de kat wijs meis, Kees staat bij ons bekend als iemand die magische dingen ken doen met z’n tong, dus ga me nou niet vertelle dat ‘ie niks meer heb gedaan, want daar geloof ik geen snars van…”

“Hij heeft m’n kont betast, gekneed en daarna heeft hij met zijn tong over mijn aars gegaan…en hij heeft me gevingerd…”

“Kijk…dàt is de Kees die mij bekender voorkomt hahaha. Het is een deugniet hoor, maar als hij eenmaal begint met z’n tong…berg je dan maar.”

“Hahaha, ja dat was wel duidelijk ja, en lekker…..owjaa…als bedankje heb ik hem klaargepijpt hihi.”

Esmeralda keek met trots naar de jonge meid.

“Je mag misschien wel errug jong zijn, maar volleges mijn gaan veel bewoners hier jou heel erg leuk vinden…ben je alleen op mannen of ken d’r soms ook wel ’s een sappige poes van jouw diensten gebruik maken? Want geloof me, de mannen hier mogen zich misschien wel als geile hengsten gedragen, de dames daarintegen zijn wolven in schaapsklerenn….als je begrijp wat ik bedoel… Ik ben zelluf niet zo op vrouwen, geef mijn maar een lekkere hengst haha, maar as ik jou lijffie zo bekijk, denk ik dat jij t lekker druk ga krijgen…”

Melissa kreeg weer een kleurtje op haar wangen, en een glimlach verscheen op haar gezicht.

“Maar uuhhh….we motten weer effe aan ’t werk meis, anders komme we nooit klaar….met werk bedoel ik dus hahaha….”

Esmeralda draaide zich naar de lift en met een zwaaiend gebaar drukte ze op een knop zodat de liftdeur dicht ging, Melissa achterlatend.

Melissa klopte bij de volgende deur aan en een vriendelijke man liet haar binnen. Hij drong niet verder aan dus Melissa kon gewoon haar werk doen zonder dat er iets gebeurde. Ja, ok…hij bekeek haar wel natuurlijk, kon ook niet anders, zo’n jonge meid met een lijfje wat een lust voor het oog was, was het aankijken wel waard. Maar verder hield de oudere man zijn handen thuis, ongetwijfeld had hij eerder op de dag of misschien gisteren wel een lekker moment gehad bedacht Melissa zich.

Na een aantal appartementen te hebben gehad, ging ze naar beneden om pauze te houden. De meeste bewoners zaten buiten in de grote tuin op het binnenterrein. De tuin werd door hoge heggen op een redelijk natuurlijke manier verdeeld in aparte delen, waar men gebruik kon maken van de terrasstoelen of de ligbedden. Bij sommige priveplekken was wel duidelijk te horen dat er bepaalde handelingen werden uitgevoerd die je normaal gesproken in een openbare tuin niet zou horen. Maar omdat deze tuin helemaal omringd werd door het gebouw, was prive ook daadwerkelik echt prive. Melissa zat aan een aparte tafel haar boterhammen te nuttigen, toen ze vanachter een raam Petra zag wenken. Ze stond op, pakte haar bord met brood en beker thee mee en liep naar binnen naar het kantoor van Petra.

“Nou…hoe vind je het zo hier? “

“uuuhhh….eerlijk? Het werk valt me best wel mee eigenlijk, is goed te doen. Lekker relaxed zeg maar.”

“Ok, en heb je al iets gemerkt van de bewoners? Ik denk dat je wel weet waar ik naartoe stuur, ik weet dat je bij Kees bent begonnen vanmorgen, en Kees heeft een bepaalde reputatie zeg maar..”

Melissa begon weer flink te blozen.

“Kees heeft een reputatie? Je bedoelt…met wat hij kan doen met zijn tong?”

“Ow, hahaha, bleef het deze keer bij zijn tong, netjes van hem. Je heb ondertussen wel gemerkt dat dit geen gewone serviceflat is. De bewoners hier betalen flink veel meer dan in welk andere serviceflat dan ook, maar….daar krijgen ze dan ook heel veel voor terug. Ik zal je het uitleggen, elke bewoner, man of vrouw, die hier wil wonen moet een contract ondertekenen waarin zij verklaren dat zij deel uit gaan maken van een serviceflat met hoofdletter S. En ja, die S staat voor Seks… Ik moest er ook aan wennen toen ik hier 12,5 jaar geleden kwam werken, maar ik weet ondertussen niet beter. De bewoners verklaren dat zij seks mogen hebben en/of verwachten met het personeel, en met elkaar. Dat met elkaar moeten ze zelf weten,daar betalen ze niet voor. Ze betalen voor het personeel wat in feite op elk tijdstip van de dag gewillig moet zijn om, in welke vorm dan ook, seks met hun te hebben. Waarom heb ik jou dit niet verteld gisteren tijden het sollicitatiegesprek zou je misschien denken. Met de ervaring in de bus, en de ervaring na het formele gedeelte van het sollicitatiegesprek gisteren, wist ik precies wat voor vlees ik in de kuip had. En dat ik het lekker vlees vind, moge wel duidelijk zijn…”

Petra gaf Melissa nog een knipoog en streelde even de wang van het jonge meisje, die het hele verhaal aanhoorde terwijl zij gewoon haar boterhammen zat te nuttigen.

“Waar ik nu wel een beetje naar benieuwd ben…hoelang daag jij al mensen uit zo in de bus? Want dit was volgens mij niet de eerste keer… En doe je dat alleen om uit te dagen of…”

“Ik doe dat al sinds m’n twaalfde denk ik. In het begin ging het echt alleen om te kijken hoe mannen en vrouwen reageerden als ik ze uitdaagde. Na een tijdje wou één van die mannen wel wat meer, ik ben toen met hem meegegaan en hebben we geneukt. En sindsdien doe ik het vaker, soms alleen uitdagen, en soms om seks. En maak me niet uit of het een man is of een vrouw….zoals jij zeg maar hihi”

“En….weten je ouders hiervan?”

“Ja, ik doe het niet alleen in de bus, heb het ook bij een leraar op school gedaan, maar die heb contact opgenomen met mijn ouwelui. En toen heb ik alles verteld over wat ik allemaal in de bus heb gedaan, en op school. En tot mijn verbazing waren mijn ouwelui helemaal niet kwaad ofzo, want ze zaten mekaar te voelen terwijl ik het vertelde, en ik moest het in detail vertellen. Om een lang verhaal kort te maken, m’n ouwelui en ik hebben regelmatig seks met mekaar, m’n pa neukt me terwijl ma erbij lig. Of zij bef me terijl ik m’n pa pijp….”

Terwijl Melissa dit zat te vertellen, was Petra met haar hand al onder het rokje van Melissa gekomen en begon nu over het stringetje van de jonge meid te strelen. Ze trok het stof opzij en kon zo gemakkelijk bij het kale kutje van haar werkneemster. Tergend langzaam begong ze melissa te vingeren, die maar bleef vertellen hoe zij en haar ouders seks met elkaar hebben. Petra duwde de benen van Melissa wat verder uit elkaar en zette haar tong vol op de kletsnatte pruim van de jonge meid. Melissa was ondertussen gestopt met het vertellen van de meest sappige details en lag nu half achterover in de stoel, wijdbeens, te genieten van de lebberende tong van Petra. Opeens voelde ze haar orgasme aankomen en trok zij Petra’s hoofd nog harder tegen haar kutje. Ongecontroleerd lag ze te stuiptrekken in de stoel, ze kwam heerlijk klaar.

Dit zouden 6 heerlijke weken vakantiewerk gaan worden…

Al mijn verhalen zijn puur gebaseerd op fantasie, en bedoeld om de fantasieën van de lezer (m/v) te prikkelen. Het is wat mij betreft absoluut niet wenselijk om de dingen die met minderjarigen in mijn verhalen gebeuren, in het echt te laten gebeuren.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.5 / 5. Aantal stemmen: 11

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

5 gedachten aan “Serviceflat, met hoofdletter S”

    1. Denk het niet, volgens mij gaat Melissa daar nog veel beleven met die oudjes😉😛

  1. Leuk om weer een nieuw verhaal van je te lezen, Cootwriter!

    Ik denk dat ik mijn reactie kort kan houden. Het is gewoon een lekker geschreven verhaaltje over een geile (maar, laten we eerlijk zijn, onrealistische) fantasie.

    Het idee van een flat waarin seksueel alles mag en kan, en waar personeel is uitgezocht op bereidwilligheid, is leuk bedacht. Het geeft je als schrijver direct een “wereld” waarin je lekker alles kan laten gebeuren wat je maar wil. En dat heeft zo zijn voordelen, want je kan dan al snel met geile scenes beginnen, en hoeft niet eerst vijf hoofdstukken te besteden om een logische verklaring te geven. Maar het heeft ook nadelen, want als ik straks in bed lig te fantaseren en ik verplaats me in dit verhaal, dan denkt mijn kritische brein meteen: “neeehhhh, dat kan nooit echt”. Dus ja, het is altijd een keuze die je maakt, voor een meer realistisch verhaal of gewoon een eenvoudige geile fantasie. En elke keuze heeft voor- en nadelen.

    Binnen de keuze die je hebt gemaakt heb je het naar mijn idee verder prima uitgewerkt. Mooi geschreven, en je neemt de lezer lekker mee in jouw fantasiewereld. Bedankt!

Reacties zijn gesloten.