Gevoelig en opgewonden – deel 3

4.7
(18)

Dit verhaal bevat sensuele/seksuele scenes tussen een volwassen man en een jong meisje.
Alles in dit verhaal is fictie/fantasie en dus zeker niet gebaseerd op waargebeurde feiten. Het is niet de bedoeling iemand aan te zetten tot het plegen van dit soort feiten.

DEEL 3 – HULPELOOS GENIETEN

Het was nu anderhalve week geleden maar voor Nick leek het een eeuwigheid. Die woensdagnamiddag staat in zijn geheugen gegrift als de meest opwindende namiddag uit zijn leven: toen speelde hij het sensuele “kussenspel” met zijn buurmeisje Amber en dat eindigde met een spetterend orgasme voor het kleine gevoelige blonde schatje. Sindsdien kon hij aan niks anders meer denken en was ze het middelpunt van zijn dagdromen en van zijn heerlijk opwindende fantasietjes. Het zachte buikje, het overgevoelige genotsknopje, haar supermooie topless lijfje… hij had zichzelf er al verschillende keren keihard op laten klaarkomen.

Sinds die vorige woensdag had hij haar nog maar een paar keer vluchtig gezien. Ze knuffelden telkens wel even maar hij kon haar uiteraard niet kussen en betasten terwijl haar moeder in de buurt was. Een knipoog en wat giecheltjes van haar was voorlopig alles waar hij het moest mee stellen. Maar tijdens één van die momenten, vorige maandag om precies te zijn, had Anette hem gevraagd of hij het zag zitten dat Amber bij hem bleef overnachten. Ze vertelde hem dat ze het erg hard naar haar zin had gehad bij hem (je hebt geen idee hoe hard dacht hij daarbij) en legde uit dat ze een nachtshift moest gaan werken in het ziekenhuis. Ze deed het niet graag maar het betaalde goed en ze kon er een collega mee uit de nood helpen.
Nick ging bijna uit zijn dak van enthousiasme, Amber die bij hem bleef overnachten, natuurlijk vond hij dat goed, hij vond het fantastisch maar antwoordde uiteraard op een normale manier dat hij dat geen probleem vond en dat hij het wel fijn vond om op Amber te passen. Amber zelf sprong wel een gat in de lucht toen ze het hoorde en wist er toch in te slagen om in één van die hele korte vrije momenten dat ze met hem alleen was in zijn oor te fluisteren:”je weet toch nog wat je me de laatste keer beloofd hebt”…
Anette bedankte hem uitgebreid en noemde hem zelfs een schat. Hij daarentegen kon maar aan één ding denken: dat heerlijke blonde liefje, een ganse avond met hem alleen… dit moest gewoon “a night to remember” worden!

Ongeduldig keek hij op de klok, zag dat het 18.23 was en hij keek nog een laatste keer in de logeerkamer en in zijn eigen kamer en zag dat alles klaar was voor haar verrassing. Hij deed de deur van zijn eigen slaapkamer dicht, liet die van de logeerkamer op een kiertje staan en ging de trap af om zich beneden in de zetel te zetten.
Een paar minuutjes later hoorde hij voetstappen op de oprit en hij deed de deur al open nog voor ze konden bellen.
“Nogmaals dank je wel Nick, je bent een lifesaver! En jij, braaf zijn en luisteren he!” zei ze tegen Amber terwijl ze haar nog even knuffelde. “Ik kom je morgen rond de middag halen, veel plezier!”.
“Tot morgen Anette, veel succes straks met de nachtshift” riep Nick haar nog na terwijl hij zijn buurvrouw alweer naar haar eigen huis zag stappen.
Hij deed de deur dicht en stond oog in oog met een prachtige jongedame die alweer heerlijk sexy gekleed was: een witte T-shirt met een eenhoornprint die strak rond haar bovenlijfje spande en een heel klein stukje van haar buik liet zien, een zwarte korte broek en teenslippers. Haar blonde haar hing in een paardenstaart op haar rug. Ze had een tas mee waar een paar spullen inzaten maar die liet ze bijna meteen vallen toen de deur dicht viel.
Hij zag de glinstering in haar ogen en nog voor hij het goed en wel besefte sprong ze in zijn armen en kuste hem vol op de lippen.
“Hier heb ik al zoooo lang op gewacht” giechelde ze terwijl ze hem stevig knuffelde.
“Jij niet alleen hoor jongedame, ik heb je zoooo hard gemist” kaatste Nick terug terwijl hij zijn handen even in haar zijden liet kneden.
Ze barstte even in lachen uit en kuste hem dan opnieuw, ditmaal opende ze haar lippen en begon haar tong met die van hem te worstelen.
Hij voelde hoe zijn eigen geslacht begon te groeien maar hij voelde ook iets anders, iets wat hem nog meer opwond dan het tongzoenen en het feit dat hij dit blonde schatje hier nu in zijn armen had. Ze had haar beentjes rond zijn middel geslagen en waar haar geslacht zijn buik raakte voelde hij door haar korte broek heen haar kloppende hartslag. Mijn god, dacht hij, ze is nu al erg opgewonden en de avond moet nog starten, waar gaat dit eindigen.

Na nog een paar kusjes en wat geknuffel liet hij haar terug naar de grond zakken en ging met haar naar de living.
“Ik stel voor dat je eerst je tas boven gaat leegmaken in de logeerkamer, daarna kunnen we het ons lekker gezellig maken hier op de bank” zei Nick met een speelse knipoog tegen Amber.
“Oh, en er ligt trouwens een verrassing voor je klaar, je ziet wel vanzelf wat je er mee moet doen” voegde hij er aan toe.
“Een verrassing? Heb je een cadeautje voor mij gekocht?” Amber kon het enthousiasme niet uit haar stem halen en Nick hoopte maar dat ze het leuk zou vinden wat hij voor haar had klaar gelegd.
De kleine meid ging snel naar boven en opende gespannen de deur van de logeerkamer. Daar zag ze in het midden van het bed een tasje staan met een briefje er op geplakt. Ze kwam dichterbij en las “spannende kleertjes voor een spannende avond” met een hartje er onder getekend. Ze opende de tas en stak haar handen er in om de inhoud boven te halen. Ze voelde onmiddellijk de zachtheid van de stof en de eerste aanraking zorgde zelfs voor een klein kippenvel momentje. Een korte beigekleurige zijden short en eenzelfde kleur zijde mouwloos topje lag nu voor haar op het bed en ze kon haar giecheltjes niet onderdrukken. Wat ondeugend, dacht ze bij zichzelf en ze was er nu van overtuigd dat deze avond nog veel spannender zou worden dan hun spelletje van de vorige keer. Ze sloot de deur achter zich, legde wat spullen uit haar tas op het nachtkastje (tandenborstel en kam waren de belangrijkste) en stak haar eigen pyjama – een short en mouwloos hemdje – terug in de zak, ondertussen mompelend “deze heb ik niet nodig vanavond”. Ze trok haar T-shirt over haar hoofd en kon het niet laten van ondertussen even met haar duimen over haar tepeltjes te strelen. Sinds vorige week woensdag deed ze dat wel vaker en elke keer ging er een korte hemelse siddering door haar jonge lijfje. Wat verlangde ze er naar om opnieuw heerlijk geplaagd en verwend te worden door die strelende vingers van Nick. Ze had tussen haar beentjes ook een paar keer gevoeld maar was zelfs niet in de buurt gekomen van het hemelse genot dat ze had ervaren en ze verlangde gewoon naar meer. Ze deed de knop en de rits van haar korte broek open, stapte tegelijk uit haar teenslippers en liet hem op de grond vallen. Ze voelde de opwinding tussen haar beentjes als ze ook haar slipje liet zakken en naakt voor het bed stond. Ze liet haar handen nogmaals over de zijde stof glijden en zuchtte even als ze het zijden broekje over haar benen liet glijden en het haar naakte lipjes aanraakte. Ze vond dit heerlijk, nee, ze vond het heel erotiserend, ook al kende ze dat woord nog niet. Toen ze ook het topje over haar hoofd liet glijden en de zachte stof contact maakte met haar overgevoelige tepeltjes kwam er zelfs een korte kreun uit haar mondje. Wat prikkelde die stof zalig en in een mum van tijd piepten haar twee knopjes door de stof heen. Ze kon het niet laten en streelde er nog even met haar vingertoppen langs. Daarna draaide ze zich om en opende de deur om met een grote glimlach op haar gezicht de trap af te dalen richting de woonkamer.
Nick hoorde boven de deur open gaan, het geluid van blote voetjes op de gang en dan het kraken van de eerste trede. Hij zag haar beetje bij beetje van de trap komen, beginnend bij haar fijne voetjes, slanke beentjes en dan haar heerlijk lichaam, gehuld in niks meer dan de twee stukjes zijde die hij speciaal voor haar besteld had. Hij had gegokt op de maat en hij zat er knal op, het paste haar als gegoten en hij had nog nooit een sexyer meisje gezien dan haar. Ze lachten naar elkaar en terwijl Amber voor hem bleef staan voelde hij de opwinding door zijn lichaam gieren en hij zag aan alles dat zij hier minstens evenveel van genoot dan hij. Met haar prikkende tepeltjes door de zachte stof wist hij gewoon dat ze zich ook bloedgeil moest voelen en hij nam haar op zijn schoot. Ze keken nog even in elkaars ogen en begonnen dan teder en liefdevol te zoenen. Het duurde niet lang of zijn tong zat in haar mond en hij streelde met zijn hand over haar strakke kontje. Ze zat met haar benen gespreid over zijn middel en voelde hij zijn handen haar lichaam begonnen te verkennen, sensueel strelend op verschillende gevoelige plekjes. Ze voelde ook hoe een hand onder het topje gleed en langzaam langs haar ruggengraat begon te strelen. Kippenvel over haar ganse lijfje als zijn andere hand in het broekje gleed en zachtjes in haar kontje begon te kneden. Hij maakte zijn mond los van de hare en begon in haar nek te zoenen en over haar schouders en voor ze het wist voelde ze de punt van zijn tong over haar gevoelige knopjes likken door de zijden stof heen. Wat voelde ze zich opgewonden en ze kronkelde nu over zijn schoot, waar ze regelmatig over de harde bult in het midden ervan heen en weer schoof. Hij gaf haar een klein duwtje en ze rolde op haar rug op de zetel, met haar buikje half bloot omdat haar topje omhoog was geschoven. Hij nam beide armen vast en hief ze boven haar hoofd en met een hand omklemde hij zachtjes haar polsen.
“Een klein voorsmaakje voor straks” fluisterde hij in haar oor terwijl hij zijn andere hand over haar tepeltjes liet strelen. Ze kon haar armen niet naar beneden brengen en slaakte een klein gilletje als hij zijn hand over haar buikje liet “spideren”, eerst de vingers allemaal samen op een punt en dan telkens langzaam zijn vingers laten open glijden over haar gevoelige buik en navel. Ze kronkelde onder zijn spelende vingers maar kon er helemaal niks tegen doen, behalve giechelen en genieten. Hij nam nu de onderkant van haar topje vast en liet de zijde uitgebreid over haar overgevoelige tepeltjes heen glijden en hij merkte dat haar ademhaling begon te versnellen. Hij liet de tepels bloot, ging er met zijn vingernagel nog een keer over en liet dan zijn hand zakken richting haar broekje. Hij streelde over het broekje tussen haar benen en zorgde ervoor dat de zijde haar lipjes prikkelde. Ze kreunde nu harder en lag volop te genieten van de aanraking van de stof op haar geslachtsdeel en hij liet zijn vingers nog iets harder drukken.
Hij haalde zijn hand van tussen haar benen en liet ook haar armen los en begon haar buik te kussen.
“Heb je zin om het nog spannender te maken en helemaal hulpeloos te genieten van wat ik voor jou in petto heb? Of wil je liever hier gewoon de ganse avond op de zetel zitten, knuffelen en kussen terwijl ik je gewoon laat genieten?”
Hij likte nu over haar buikje en ging naar omhoog, richting haar keiharde tepeltjes.
“Ik wil helemaal hulpeloos zijn en nog harder genieten” kreunde Amber tussen de likjes door.
“You got it” zei hij terwijl hij zijn warme tong over haar tepel liet gaan en er kort even aan zoog om dan met het puntje van zijn tong het harde knopje te strelen.
Hij trok zijn mond terug van haar borstkas en liet haar even bekomen op de zetel. Ze glimlachten naar elkaar en hij trok haar terug op zijn schoot, nam haar stevig in zijn armen, stond op van de zetel en droeg haar naar boven, recht naar zijn slaapkamer.

Hij had speciaal alles duister gemaakt zodanig dat ze niet direct kon zien wat hij al had klaargemaakt. Hij liet haar los en zette haar op de vloer en gaf haar de afstandsbediening van de sfeerverlichting.
“Druk maar op de bovenste knop” zei hij en iets later vulde een zacht licht uit twee hoeken de kamer.
Amber hapte even naar adem toen ze zag wat er op het grote bed op haar lag te wachten. Twee rubber stangen, één aan het hoofdeinde en één aan het voeteneinde met aan de uiteindes van de stangen telkens een roze leder boei. In haar hoofd volgde de klik toen de bedoeling duidelijk werd en ze hapte nogmaals naar adem.
“Als je het te spannend vindt om vastgemaakt te worden doen we het ook niet, maar als je het wel wil dan kan je nog steeds stoppen door tijdens ons spel gewoon rood te zeggen. Dan weet ik dat het te lastig word voor jou en stop ik onmiddellijk.”
Ze deed een paar stappen richting het bed en voelde aan de boei waar haar linkerenkel zou komen.
“Zo zacht, maar ook zo heftig” zei ze, “maar ik wil het echt proberen, ik weet dat je me geen pijn gaat doen dus zeg maar wat ik moet doen.”
Hij zag de glinstering in haar oogjes en werd instant nog meer verliefd op dit mooie blonde schatje, knuffelde haar even en zei haar dan dat ze op het bed mocht gaan liggen en haar beide enkels naar de boeien aan het voeteneinde mocht brengen. Teder deed hij de boeien open, legde eerst haar linker en dan haar rechter enkel in het midden van de boei en sloot ze dan door de riemen aan te spannen, niet volledig strak maar wel genoeg dat ze haar benen nu niet meer kon optrekken. Hij kietelde even plagerig aan haar voetjes en ze trok met haar enkels aan de boeien en veerde met haar bovenlichaam omhoog met de reflex om haar voeten te beschermen. Ze kon er uiteraard niet bij en kon ze ook niet wegtrekken en dus kon ze enkel maar lachen.
Hij had er bewust voor gekozen om haar short nog niet uit te doen maar hij nam nu wel de onderkant van haar topje vast en begon het over haar hoofd te trekken. Gewillig deed ze haar armen samen en legde zich nadien topless terug op het bed, bijna direct haar armen uitstrekkend naar de andere twee boeien. Hij gaf haar nog een kusje op haar mond en maakte toen ook haar twee polsen vast. Haar armen lagen nog bijna naast haar hoofd en ze kon ze best nog wat naar beneden trekken maar toen zag ze dat hij achter het bed een soort riem vastnam die ook vastzat aan de andere rubber stang. Hij klikte iets open en begon aan de riem te trekken en ze voelde hoe haar armen beetje bij beetje gestrekt boven haar hoofd kwamen te liggen. Plots kon ze helemaal haar armen niet meer naar beneden krijgen en lag haar lichaam uitgestrekt en hulpeloos op het grote bed, helemaal overgeleverd aan de genade van haar plagende buurman. Ze voelde de opwinding door haar lijfje gieren als ze bedacht dat hij nu echt alles met haar kon doen. Wat vond ze dit moment enorm spannend en ze schaterde het uit als ze plots zijn vingers over haar buik voelde kriebelen. Ze spartelde als een vis op het droge in de boeien en voelde hoe zijn vingers langs al haar gevoelige plekjes streelden en kriebelden, van haar buik langs haar ribben en oksels en tot stilstand komend op haar borstkas.
“Gaat het? Doen de boeien geen pijn als je zo kronkelt?”.
Ze moest even op adem komen en antwoordde toen: “nee, het doet geen pijn maar… ik kan helemaal niks doen!” en terwijl gaf ze demonstratief een ruk aan de boeien.
“Hihi, jij, lieve schat, bent nu helemaal van mij!” zei Nick plagerig terwijl hij zijn vingers over haar tepels liet kriebelen.
Ze gierde het weer uit en kronkelde hulpeloos verder in de boeien. Wat vond ze dit spannend en opwindend en Nick voelde zijn eigen bobbel ook maar steeds harder worden.
Hij stopte met kietelen aan haar bovenlichaam en liet even zijn vingers volledig los op haar blote voetjes. Hij hoorde de boeien nu echt rammelen terwijl ze gierde van de kietelpret en hij genoot van het uitzicht op haar kronkelende lijfje. Hij hield dit niet zo lang aan en liet haar rustig weer op adem komen. Ondertussen nam hij wat spullen uit de kast die hij op het nachtkastje zette.

Hij streelde zachtjes sensueel over haar naakte borst en gaf haar een zoen op haar mond.
“Vertrouw je mij?” fluisterde hij in haar oor.
“Voor honderd procent” antwoordde Amber zachtjes.
Hij nam de eveneens roze blinddoek van het nachtkastje en liet hem haar zien.
“Tijd om echt te gaan genieten” zei hij en hij hief haar hoofd een klein beetje op zodat hij de blinddoek voor haar ogen kon doen.
Amber lag nu niet alleen volledig hulpeloos maar ze kon ook niks meer zien. Ze voelde zich een beetje zenuwachtig en begon lichtjes te trillen van opgewonden spanning.
Slechts een paar seconden later voelde ze de zachtheid van een veer heerlijk strelen over haar gevoelige lijfje en ze begon opnieuw te giechelen. De punt van de veer prikkelde op een zalige manier haar harde tepeltjes en al snel lag ze te kronkelen van puur genot. Ze voelde ook af en toe een paar vingers over haar lichaam strelen en ze hapte even naar adem toen die vingers over haar broekje begonnen te strelen en voelen. De zijde stof maakte de prikkels zoveel intenser en ze voelde dat overheerlijke gevoel opnieuw opborrelen in het binnenste van haar buik.
“Niet verschieten, geen schrik hebben en gewoon genieten.”
Amber hoorde hoe iets begon te zoemen en ze voelde een zachte masserende en vibrerende ronde kop over haar lijfje strelen. Ze wist niet wat het was maar het zorgde in elk geval voor een super sensueel heerlijk gevoel.
Nick had de ‘magic wand massager’ jaren geleden gekocht. Hij had er lang over gefantaseerd om ooit een vrouw te vinden die meeging in zijn kietelfantasieën maar dit overtrof zelfs zijn stoutste gedachten. Hij liet de kop nu heerlijk vibreren over de harde tepeltjes van zijn buurmeisje en die lag gewoon te genieten als nooit voorheen.
Hij nam met zijn ene hand de zoom van haar broekje vast en trok het een stukje omhoog, zodanig dat de zijde goed over haar gevoelige lipjes en genotsknopje streelde, en dan liet hij de massager zijn werk doen. Amber gilde even en lag toen al snel hevig te kronkelen in de boeien, niet meer giechelend maar enkel nog kreunend van puur genot. Nick zette de massager nog één standje hoger en zag hoe de teentjes van de kleine meid krulden in puur verlangen en hoe haar lichaam en vooral haar heupjes schokten door de intensiteit van de massager.
Amber zelf werd gek, gek van pure lust, ze had zich voorbereid om opnieuw te genieten zoals vorige keer maar dit was op zijn minst tien maal straffer. Ze kon niet bewegen, niks zien en alleen maar de vibrerende kop ondergaan en kwam dan ook luidkeels klaar. Het voelde alsof haar lichaam explodeerde in puur genot en alles tussen haar beentjes was nog nooit zo gevoelig geweest.
Nick daarentegen wilde zien of ze nog één stapje verder aan kon en in plaats van de massager weg te halen liet hij hem gewoon heen en weer gaan over haar ultragevoelige klitje en schaamlipjes en met zijn andere hand betastte en bespeelde hij haar tepeltjes.
Amber was nog niet bekomen van de eerste golf en voelde direct dat een tweede golf van puur genot door haar lichaam begon te gieren.
Ze gilde het uit, kreunde de ganse tijd en een langgerekte “aah” bleef maar in volume opbouwen. Ze kronkelde nog éénmaal heftig in de boeien, schuddend met haar heupjes en viel toen stil op het bed zodra Nick de massager weghaalde van tussen haar benen.
Ze hapte naar adem en tussen de teugen door kon Nick haar “rood” horen zeggen, gevolgd door “wat was dit, ooh zo zalig!”.
Hij deed de blinddoek van voor haar ogen en maakte haar polsen en enkels los uit de boeien maar Amber bleef zelf nog even uitgestrekt liggen, nagenietend van wat haar zopas was overkomen. Haar ganse lichaampje tintelde nog in puur genot toen ze zich op haar zij draaide om Nick aan te kijken. Ze keek echter recht op de harde bobbel in zijn short.
“Dit was echt zalig, maar zo intens, ik dacht dat ik ging flauwvallen” zei Amber. “Maar jij hebt er precies ook wel erg van genoten om mij te verwennen” giechelde ze verder.
Hij keek haar even ondeugend aan en dacht “het is nu of nooit”.
“Wil jij mij ook eens verwennen? Want van al dat gespeel word ik ook wel erg opgewonden.”
Amber giechelde opnieuw en zei: “Natuurlijk. Hier en nu?”
Nick had echter al een ganse tijd een ander ideetje en zei: “Blijf hier nog even liggen nagenieten, ondertussen breng ik alles wel in orde” en hij gaf haar een kus en stapte uit de kamer.

Amber begon net zachtjes weg te doezelen van al het genot toen ze Nick terug de slaapkamer hoorde binnenstappen.
“Alles staat klaar lieve schat, we maken hier samen nog een heerlijk slot van.”
“Hihi, alles is hier gewoon overheerlijk” antwoordde ze en ze stond nu ook op van het bed en volgde Nick, recht de badkamer in.
Eénmaal binnen zag ze de grote badkuip naast de douche gevuld met water en schuim, een laagje stoom op alle spiegels van de warmte van het water.
Nick trok snel zijn shirt, korte broek en onderbroek uit en stapte in de badkuip.
Amber keek snel even naar zijn stijve piemel, trok dan haar eigen broekje uit en kroop mee in het warme water.
Ze zat tegenover hem en als ze haar benen even strekte, zat ze met haar voetjes pal in zijn middel en voelde ze zijn harde lid tegen haar teentjes strelen.
Nick leunde met zijn hoofd achterover als hij het plotse gestreel van Amber haar voetjes over zijn lul voelde. De combinatie van dit geplaag en het warme water maakte hem bijna gek van verlangen en als ze beide voetjes tegelijk wat sneller op en neer liet gaan kwam hij al bijna klaar. Hij verhinderde het vroegtijdig klaarkomen door haar enkels vast te nemen en haar voetjes omhoog te trekken. Snel gaf hij een kusje op haar teentjes en voetzolen en liet ze dan weer los.
“Rustig aan” zei hij, “laten we eerst elkaar lekker inzepen.”
Hij deed wat shampoo op een washandje en begon haar overal in te zepen. Wat vond hij het heerlijk om opnieuw alle plekjes van haar lichaam te kunnen strelen en betasten. Ditmaal ging hij ook onder water en zeepte langzaam tussen haar beentjes.
“Dat is voor straks, nu is het jouw beurt” zei Amber en ze begon met haar washandje over zijn lichaam te wrijven.
Nick vond het zalig en liet zich lekker verwennen door al het gestreel van zijn lieve blonde schatje. Plots zette ze zich even recht waardoor er wat water over de rand klotste, ze draaide zich met haar kontje naar zijn gezicht en ging over zijn middel zitten. Hij lag nu languit in bad, voelde het jonge kontje en geslachtsdeel over zijn buik en voelde dan hoe het washandje van Amber over zijn harde paal begon te strelen. Ze deed het washandje uit en begon met beide handen op en neer te bewegen, haar fijne vingertjes glijdend over zijn met shampoo bedekte paal.
Nick rechtte zich iets op, trok Amber wat dichter tegen zich aan waardoor ze iets naar beneden gleed over zijn lichaam en dat was er teveel aan. Hij voelde nu hoe zijn harde paal net tegen haar schaamlipjes stond en ondertussen bleef zij maar op en neer strelen. Hij kon nog net zijn handen over haar tepeltjes brengen en wou haar nek zoenen toen hij het niet meer kon houden en luidkeels begon te kreunen van puur genot. Amber giechelde terwijl Nick zijn zaad over haar handen, armen en in het water spoot.
Ze vleide haar lichaam tegen het zijne en genoot van de knuffel.
“Laten we elkaar afdrogen en gezellig in de zetel gaan knuffelen en zoenen” zei Nick en Amber draaide zich om, gaf hem een kus op de mond en zei: “dat lijkt me een heerlijk idee.”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 18

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?