Hardlopen

4.3
(28)

Dit verhaal is ontstaan uit een chat met Caroline. Zij is dan ook mede-auteur. Reacties vind ik (vinden we) altijd heel leuk op: n.y.x.aion@protonmail.com.

Met kloppend hart zet ik mijn fiets tegen het hek. Uit mijn fietstas haal ik mijn fietsslot, en maak mijn fiets vast. Op de kleine parkeerplaats bij het bos staan wel een paar auto’s, maar nog geen andere fiets. Caroline is er dus nog niet. Ik zou vandaag met haar gaan hardlopen. Op zich weinig bijzonders, hardlopen doe ik vaker, met verschillende mensen, en het bos ken ik op mijn duimpje. Wat me zenuwachtig maakt, is dat ik Caroline nog nooit heb gezien…

Ik ken Caroline uit een chatgroep. Een beetje een bijzondere chatgroep: mannen en meisjes. De mannen allemaal al wat ouder (ik ben de jongste met mijn 39 jaar) en de vrouwen zijn allemaal meisjes nog. Van twaalf tot zestien jaar. Een chatgroep met leeftijdsverschil dus. In zo’n chatgroep probeert iedereen natuurlijk een beetje anoniem te blijven. Tenslotte is het een beetje een taboe, mannen met jonge meisjes. Dat maakte me vooral zenuwachtig. De Caroline met wie ik had gechat was een supergezellige meid, maar hoe zou ze in het echt zijn?

Er komt een hardloopster aan. Ik schat haar 25 jaar, best knap. Het zou haar kunnen zijn, denk ik. Had ik tenslotte niet zelf ook een klein beetje over mijn leeftijd gelogen op de chat? Als dit Caroline is, dan is dat nog helemaal zo slecht niet, hoewel ik gehoopt had op een iets jonger iemand.
“Heb je onderweg misschien een fietssleutel zien liggen?” vraag ik aan haar terwijl ik het hekje naar het bos voor haar openhoudt.
“Nee, sorry”, zegt ze en loopt door het hekje en gaat verder met hardlopen. Ik kijk haar na, best jammer. Achter haar had ik wel aan willen lopen. Ondertussen hoor ik dat iemand een fiets tegen het hek zet. Ik draai me om en zie een prachtig meisje voorover gebogen staan om haar fiets op slot te zetten. Een sportief meisje, onder haar korte sportbroekje een paar prachtige benen. Als ze klaar is met haar slot, draait ze zich om. Wat een mooi gezichtje!

Ze kijkt me recht aan. Gegeneerd kijk ik even de andere kant op. In de chat had ze weleens gezegd hoe vervelend ze al die starende mannen vindt. Ze loopt naar het toegangshekje toe en ik vraag ook aan haar:
“Heb je onderweg misschien een fietssleutel zien liggen?” Mijn stem trilt een beetje. Ik wacht gespannen het antwoord af.
“Ja! Dat heb ik. Loop maar mee!” Mijn hart maakt een sprongetje… Dit is Caroline! Omdat we niet wisten hoe we eruit zagen, hadden we deze code afgesproken. Ze geeft me een knipoog en begint het pad op te rennen. Ik laat het hek dichtvallen en ga achter haar aan. Eerst even lekker rennen was de afspraak.

Ze heeft een mooi tempo voor haar leeftijd. Ze loopt soepel voor me uit. Ik bewonder haar slanke benen, en de vaag zichtbare contouren van haar billen. Ze heeft losse kleding aan, dus het blijft raden. Haar blonde haar in een lange paardenstaart danst bij elke stap. We lopen door het bos en over zandheuvels. Als het pad het toelaat, ga ik naast haar lopen. Ze kijkt me glimlachend aan, wat een lief gezicht. Ik vraag haar hoe het gaat. We kletsen wat over of het tempo waarin we lopen en besluiten dat het voor allebei een prima tempo is. Via een bocht in het pad zie ik twee andere hardlopers aankomen en ik ga weer achter Caroline lopen. Ik zie hoe de voorste hardloper, een man van rond de 50, haar van top tot teen bekijkt terwijl ze op ons aflopen. Als hij Caroline voorbij is en mij aankijkt, steek ik plagerig mijn tong uit. Vandaag hoort deze jonge schoonheid bij mij.

We lopen een tijdje zo door. Van praten komt niet veel, door het smalle pad en door de inspanning van het hardlopen. We lopen steeds verder van de bewoonde wereld af. Dit bos is altijd alleen druk in de buurt van de parkeerplaatsen. Na 20 minuten hardlopen wordt het steeds rustiger. We komen alleen de vrouw die ik eerder had gezien nog tegen.
“Heb je de sleutels gevonden?” roept ze in het voorbijgaan.
“Ja, dankjewel!” roep ik haar na. En samen met Caroline ren ik zwijgend verder. De eerste paar kilometer vind ik altijd het zwaarste. Daarna kom ik in mijn ritme. Ik zou zo een behoorlijke tijd door kunnen lopen. Maar Caroline denkt daar kennelijk anders over. Ze gaat opeens stilstaan op het pad en draait zich om. Ze kijkt me guitig aan. Dan trekt ze haar hardloopshirt over haar hoofd en gooit het naar me toe. Onder haar shirt heeft ze een strak sporttopje. Ze loopt van het pad af en verdwijnt tussen de struiken.

Ik loop achter haar aan met haar shirt in mijn hand. Na korte tijd lopen komen we op een open plek. Zacht mos en gras, een klein vennetje en aan alle kanten bos. Tussen het gras ook prachtige bloeiende bloemen. Een paradijsje verscholen in het bos. Caroline gaat op haar rug liggen, haar armen en benen wijd, haar ogen dicht en een glimlach op haar gezicht. Ik kijk naar haar. Ze ziet er prachtig uit. Een schoonheid, languit in het gras. Haar huid glanst van de kleine zweetdruppeltjes. Haar borstkas gaat snel heen en weer, van het hardlopen, maar misschien ook wel van de spanning. Haar borsten worden door het sporttopje helemaal platgedrukt. Maar heel groot zijn ze ook nog niet, schat ik in. Ik zie wel twee harde puntjes. Ter hoogte van het borstbeen is het topje ook nat van het zweet.

Ik ga op mijn knieën naast haar zitten in het gras. Ik streel even haar mooie, platte buik. Ik fluister in haar oor:
“Wil je…?”
“Ja!” zegt ze voor ik mijn zin af kan maken.
“Net als in de chat?”
“Ja, net als in de chat.” In de chat hadden we al een paar keer gefantaseerd. Ik weet nu wat ze wil. Hetzelfde in de chat. De eerste stoot extra bloed ging in de richting van mijn pik, alleen al bij de gedachte. Ik ga ter hoogte van haar heupen zitten en doe mijn vingers tussen de band van haar sportbroekje. Ze tilt haar billen op en ik trek haar broekje naar beneden. Haar slipje gaat tegelijk mee omlaag. Even blijft hij tussen haar kruis klem zitten en ik zie dat het slipje al behoorlijk nat is. Dan tilt ze haar voeten op en ik trek het broekje en slipje helemaal uit en leg ze naast me neer. Ondertussen is ze zelf begonnen met haar topje. Dit zit zo strak dat ze het beter zelf kan doen. Ze trekt haar topje over haar hoofd, gooit het van zich af en gaat weer op haar rug liggen met haar armen wijd. Ik kijk naar haar perfecte borstjes. Klein voor een zestienjarige. Maar prachtig, ondanks dat ze op haar rug ligt, zijn ze perfect in vorm. En prachtige, stijve tepels. Via haar buik gaat mijn blik naar haar kutje. Een mooi, haarloos kutje. Dikke buitenste schaamlippen, de binnenste schaamlippen net zichtbaar.
“Doe dan,” hoor ik haar zeggen.
“Jij moet eerst je ogen nog dicht,” reageer ik.

Ze doet haar ogen dicht en gaat helemaal ontspannen liggen. Ik weet wat me te doen staat. Voorzichtig geef ik een kusje op haar navel. Haar hele lichaam reageert, maar ze probeert meteen weer te ontspannen. Dan nog een kusje op haar buik. Eentje op haar zij. Op haar bovenarm, vlakbij haar oksel. Ik ruik en proef haar zweet. Heerlijk. Het lukt haar goed om haar spieren te ontspannen, maar ik hoor wel haar snelle ademhaling. Het bewijs van opwinding. Ik ga verder met kusjes, op haar onderarm, haar hand. Haar nek, haar voorhoofd. Even doet ze haar ogen open en ik kijk in haar bruine ogen. Dan doet ze ze gauw weer dicht en ga ik verder met mijn kusjes.

Ik beweeg me om haar heen en ik zit nu bij haar linkerarm. Ik buig voorover en geef een kusje op haar tepel. Ik neem haar tepel even in mijn mond en sabel er voorzichtig op. Ik hoor haar ademhaling versnellen. Mijn kusjesreis gaat verder over haar jonge lichaam. De onderkant van haar borstje, haar buik, haar navel, haar bovenbeen, knie… En onder haar voeten, haar tenen… Bij haar voeten blijf ik even zitten. Ze heeft nog steeds haar ogen dicht. Ik doe mijn eigen hardloopshirt uit en daarna ook mijn short en onderbroek en sokken. Mijn stijve pik is blij dat hij verlost is.

Ik ga weer bij haar voeten zitten, ze heeft haar benen uit elkaar, dus ik kijk zo naar haar prachtige kutje. Ik kruip met mijn hoofd tussen haar benen en begin haar dijen te kussen en te likken. Dan lik ik haar schaamlippen aan de buitenkant en haar venusheuvel. Ik kijk van dichtbij naar het prachtige kutje voor mijn neus. Met een vinger ga ik over haar lippen tot ze een beetje uit elkaar gaan. Ze is al goed nat. Ik maak mijn vinger nat met haar vaginavocht en wrijf plagerig over haar clitje. Haar hele lichaam reageert. Ik doe mijn hand onder haar billen en ga weer verder met mijn tong. Over haar clitje, tussen haar lippen. Ik proef haar heerlijke meisjesvocht. Ik maak een rolletje van mijn tong en dring haar kutje binnen. Caroline houdt het niet meer en pakt de achterkant van mijn hoofd beet. Ze trekt mijn hoofd strak tegen haar kruis. Mijn tong verdwijnt diep in haar binnenste. Ik neuk haar met mijn tong.

Dan trekt ze haar knieën op en zet haar voeten naast me neer. Ze kantelt haar bekken wat, zodat haar kontje nu ook binnen bereik van mijn tong komt. Ik lik door haar bilspleet op zoek naar haar opening. Ik doe hetzelfde als net: ik maak een rolletje van mijn tong en probeer haar kontje binnen te dringen. Caroline kreunt inmiddels van genot. Ik trek mijn tong terug en ga met mijn wijsvinger in haar drijfnatte kutje. Ik ga in en uit en veeg het vocht in de richting van haar kontje. Ik duw met mijn wijsvinger tegen haar kontje. Caroline slaakt een kreet en mijn vinger verdwijnt in haar aarsje. Ik begin haar kontje te vingeren. Met mijn andere hand houd ik haar schaamlipjes uit elkaar en ik lik haar clitoris. Steeds sneller. Luid kreunend komt Caroline klaar.

Ze draait op haar zij en hijgt even uit. Ik kijk toe, zittend in het gras, met mijn stijve pik fier in de lucht. Dan knipoogt ze naar me en draait door, naar haar buik. Ik zie voor het eerst haar perfecte, naakte billen. Ze zegt altijd dat haar vader haar billen zo mooi vindt. Ik kan de man geen ongelijk geven. Ik sta op en loop naar mijn sportbroekje. Uit het minuscule zakje aan de achterkant haal ik een klein flesje van het formaat hotelmini’s. Ik ga tussen haar voeten zitten en ik begin met het tweede deel: de sportmassage. Ik doe een paar druppels massageolie op mijn handen en begin haar linkerkuit te masseren. Ik neem de tijd. Dan haar rechterkuit. Ik voel op sommige plekken wat knooppunten en probeer die zo goed mogelijk weg te masseren. Dan ga ik naar haar bovenbenen. Ook die masseer ik zorgvuldig. Dan gaan mijn handen wat vrijpostiger op zoek. Ze gaan over haar perfecte billen. Tussen haar dijen. Caroline begint weer zacht te kreunen. Ik kneed haar billen.

Dan doet ze haar handen naar achteren. Haar billen een beetje omhoog. Met haar handen trekt ze haar billen en beetje uit elkaar. Net als in de chat… denk ik. Ik zet mijn eikel tussen haar billen. Ga een beetje heen en weer tussen haar bilspleet. Haar kontje is helemaal nat. Ik ga op zoek naar haar opening en duw mijn eikel er tegenaan. Het is zo’n geil gezicht, haar kleine kontje met mijn stijve pik ertussen. Ik houd het bijna niet meer. Maar nog niet… Ik wil meer. Ik duw wat harder, Caroline duwt haar kontje naar achteren. Opeens schiet mijn eikel naar binnen. Caroline slaakt een gilletje. Zo geil ben ik nog nooit geweest. Ik heb mijn handen op haar heupen en probeer dieper te komen. Maar ze is zo strak. Even twijfel ik, maar dan roept ze:
“Please Peter, neuk mijn kontje.” Meer aanmoediging heb ik niet nodig. Ik gebruik mijn gewicht en verdwijn steeds dieper in die heerlijke meisjesbillen. Op een gegeven moment kan ik niet dieper, ik zit helemaal in haar binnenste. Caroline ligt met haar wang op het gras, haar handen langs haar hoofd. Haar hoofd is helemaal rood en ik ze trekt een grimas van de pijn. Maar dan kijkt ze me zelfvoldaan aan:
“Helemaal?” Ze kijkt vragend. Ik knik. “Neuken dan,” vervolgt ze.

Ik begin heen en weer te bewegen. Als ik in haar stoot, duw ik haar stevig tegen het gras. Zo heerlijk nauw is mijn pik nog nooit omsloten geweest. Ik neuk haar steeds harder. Als ik mijn pik er even uit haal, blijft haar kontje zelfs een beetje openstaan. De tweede keer penetreer ik haar veel makkelijker, maar nog steeds met veel weerstand. Ik neuk haar zo hard ik kan. Ik kijk naar haar verbeten gezicht. Maar ik zie ook dat Caroline het heerlijk vindt. Ik stoot nog een paar keer zo diep mogelijk en dan kom ik geweldig klaar. Ik spuit haar kontje helemaal vol. Ik wacht nog even en dan trek ik mijn pik voorzichtig terug. Ik zie hoe mijn sperma uit haar rode kontje loopt.

Uitgeput val ik naast haar in het gras. Caroline blijft ook nog even lekker zo liggen. Ik kijk naar haar perfecte billen, die helemaal rood geworden zijn van mijn dijen die er tegenaan kletsten.
“Net als in de chat, maar dan een miljoen keer heftiger!” zegt Caroline.
“Net als in de chat?” vraag ik. Ze kijkt me vragend aan. “Draai je dan maar even om,” zeg ik. Ze lacht en ik weet dat ze begrijpt wat ik bedoel. Ik ga weer op mijn knieën naast haar zitten. Caroline doet haar benen wat uit elkaar. Met twee vingers begin ik haar kutje heerlijk te vingeren. Steeds harder en dieper. Het duurt niet lang of Caroline komt voor de tweede keer deze middag klaar.

Dan horen we gekraak in de bosjes. We kijken op en zien een boswachter staan, zijn broek op zijn knieën, zijn pik in zijn hand. Als hij merkt dat we hem gezien hebben, hijst hij snel zijn broek op en rent er al struikelend vandoor.
“Publiek… Net als in de chat,” zeggen we in koor en beginnen te lachen.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.3 / 5. Aantal stemmen: 28

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

4 gedachten aan “Hardlopen”

  1. Lekker verhaal, ik wandel nogal etin de bossen dus zal de volgende keer mn oren èn ogen nog beter gebruiken, misschien dat ik dan een lekkere verrassing tegenkom😛😛😛😛

  2. Eem lekker verhaal om te lezen Het heeft me geboeid vanaf het begin tot het einde
    Wandel zelf ook wel eens alleen in de bossen En zie daar ook wel een mooie meisjes Hoop ook eens zo’n mooie verrassing tegen te komen 😉😉

  3. Wat een opwindend verhaaltje. Maakt mij wel nieuwsgierig naar de eerdere chat waar je steeds naar verwijst. Hoe kreeg Peter Caroline zo ver in de chat om af te spreken? Ik lees graag meer over het hele spel vooraf. Dat had het voor mij nog meer opwindend gemaakt. Wel heel mooi hoe je alles nu beschreef hoor.

  4. Een prachtig verhaal. Zo’n simpel gegeven, een fantasie in de chat, en dan de (in het echt totaal onmogelijke) idee om elkaar ook echt te ontmoeten.

    Wat me vooral treft in dit verhaal is de uitgebreide aandacht voor alles wat jullie samen doen. Totaal niet gehaast, uitgebreid de tijd om elk moment van genot goed te beschrijven.

    Jammer dat jullie op het laatst betrapt werden. Wie weet wat er anders nog meer zou zijn gebeurd!

Reacties zijn gesloten.