Gevoelig en opgewonden – deel 4

4.8
(18)

Dit verhaal bevat sensuele/seksuele scenes tussen een volwassen man en een jong meisje.
Alles in dit verhaal is fictie/fantasie en dus zeker niet gebaseerd op waargebeurde feiten. Het is niet de bedoeling iemand aan te zetten tot het plegen van dit soort feiten.

DEEL 4 – IJS EN SLAGROOM

Na haar avontuur op vrijdag kon Amber aan niks anders meer denken, ze zag zichzelf elke keer weer hulpeloos op het bed liggen en dacht er telkens weer aan hoe heerlijk ze het had gevonden om volledig in de macht van Nick te zijn.
Ze merkte ook dat ze plots nog gevoeliger was dan anders en dat het nooit lang duurde alvorens dat heerlijk prikkelende gevoel door haar lichaam gierde.
Zaterdag na de middag bijvoorbeeld, ze was terug thuis en lag languit op de zetel toen haar moeder vanuit het niets op haar benen ging zitten en plagerig langzaam haar voeten begon te kriebelen. Eerst was ze geschrokken – ze had de kietelaanval niet zien aankomen – maar toen ze de nagels van haar mama over haar gevangen voetjes voelde glijden begon er naast het lachen en kronkelen al snel iets anders door haar lijfje te gaan, opwinding.

Ze vond het heerlijk om geplaagd en gekieteld te worden en door de voorbije weken die spelletjes met Nick te spelen begon haar lichaam hier anders op te reageren. Het kietelde haar nog steeds maar ze vond die aanrakingen ook op een andere manier lekker. Ze begon kietelen te associëren met heerlijk te genieten en daardoor lag ze nu onder haar mama haar vingers niet alleen te kronkelen en te lachen maar voelde ze ook hoe haar tepeltjes door haar dunne T-shirt heen gingen prikken. Het moment dat haar mama beide handen ging gebruiken om nog even haar zijden te kneden en Amber probeerde weg te kronkelen in de leder zetel voelde ze dan ook de streling van het leder over haar tepeltjes gaan en ze kon er niks aan doen maar er kroop een klein kreuntje tussen haar giecheltjes.
“Jij bent altijd al een kietelpruts geweest he” zei Anette vlak voor ze nog een laatste aanval op haar dochters zijden lanceerde en dan opstond en terug naar de keuken ging.
Amber bleef even op de zetel liggen en deed alsof ze moest bekomen van het gekietel maar in werkelijkheid wou ze niet dat haar mama haar stijve tepels zou zien.
Toen haar lichaam wat afgekoeld was trok Amber naar haar kamer en opende haar tablet.
Iedereen op haar school praatte over het nieuw jongerenforum JJF en ook Amber had sinds een paar dagen een account voor het forum aangemaakt. Ze logde in en klikte door op het onderdeel video’s om naar een paar filmpjes met katten te kijken. Toen ze die beu werd klikte ze door naar subforum “kletspraat” en ze scrolde wat door de berichten toen ze plots een topic zag dat haar wel interessant leek: Intieme Gedachten. De vraagsteller vroeg zich af welke intieme fantasietjes er door het hoofd van de forumleden gingen.
Amber ging door de antwoorden gaande van “hard en diep” tot “oraal en anaal”. Sommige van de antwoorden begreep ze zelfs niet wat er bedoelt werd maar één antwoord prikkelde haar gedachten. Een lid genaamd Jazzy Me had geschreven: hulpeloos zijn en overal gestreeld worden.
Amber zag dat het bolletje naast Jazzy Me groen zag en besloot met haar alter ego Slammber (ze was niet in een inventieve bui toen ze haar profiel aanmaakte) haar een berichtje te sturen.
“Hoi Jazzy, bedoel je bij de vraag van het topic intieme gedachten dan helemaal vastgebonden zijn? X Slammber.”
Het duurde niet lang of ze hoorde een ping om aan te geven dat ze een privé bericht had op JJF.
“Hey Slammber, ja, dat is exact wat ik bedoel, niet kunnen bewegen en overal aangeraakt worden en er niks kunnen aan doen… dat lijkt me heerlijk! Ben je M of F? Zelf 11,5 F hier. X Jazzy”.
Amber twijfelde heel eventjes wat ze zou antwoorden maar ze wou zo graag haar ervaringen met iemand delen dat ze besloot om open kaart te spelen.
“Het is ook heerlijk, ik wist zelfs niet dat ik me zo heerlijk kon voelen, nog nooit ben ik zo opgewonden geweest als toen. Bijna 11 F. X.”
Het duurde nu iets langer voor er een antwoord kwam maar ze had wel iets anders verwacht, ontgoocheling ging door haar lichaam als ze las wat Jazzy schreef.
“Huh, hoe kan jij dat weten? Jij bent zeker zo een perv van in de 60 die jonge meisjes wil opgeilen. Ga ergens anders heen creep!”
De tranen sprongen in haar ogen maar ze stuurde toch nog een bericht terug.
“Helemaal niet, ik ben eerlijk en ik zocht iemand om er over te kunnen praten. Laat ook maar als je zo over me denkt…”
Ze sloot het forum af en besloot van even te Netflixen om haar gedachten te verzetten.

Later die avond toen ze klaar was met eten ging ze opnieuw naar haar kamer en besloot om toch nog even op JJF in te loggen. Ze zag direct dat ze 3 nieuwe berichten had, allemaal van Jazzy Me.
“Het spijt me.”
“Maar ik ben al verschillende keren aangesproken door oudere mannen die enkel op mijn lichaam willen geilen en daardoor vertrouw ik nog weinig mensen hier. Ik heb het beste met je voor maar ik wil een bewijs dat je echt even oud bent als ik. Ik stuur je een link om te cammen, ik ben gans de avond online en ik wacht op een teken van jou. X Jazzy”
Het derde bericht bevatte een link naar een chatwebsite waar je één op één privé kon chatten en cammen met elkaar.
Amber werd plots een beetje zenuwachtig, wat moest ze tenslotte tegen dat meisje gaan zeggen. Ze besloot van er toch maar voor te gaan, als het niet klikte kon ze nog altijd gewoon afsluiten. Wat had ze te verliezen.
Ze klikte op de link, volgde de instructies en hoorde een zoemend geluid terwijl ze connectie zocht met Jazzy Me. Dit is bijna even spannend als al die spelletjes dacht ze nog en dan kwam er plots een heel knap gebruind gezicht omlijst met zwarte haren in beeld. Haar knalgroene kijkers glinsterden in de camera en Amber dacht onmiddellijk “wat een mooi meisje zeg”.
“Hallo, ik ben Jasmien of ook wel Jazzy Me, jij bent Slammber waarschijnlijk.”
“Uh hallo ja, ik ben Amber of ook wel Slammber hihi.”
Jasmien begon bijna direct met haar mee te giechelen en nog voor ze echt iets tegen elkaar hadden gezegd voelden ze al dat er een klik tussen hen beide was. Twee spontane mooie meisjes met een donkere fantasie om graag hulpeloos te zijn.
Al snel begonnen ze honderduit tegen elkaar te tateren over hun school en hobby’s en het bleek dat ze maar een dorp van elkaar woonden en zelfs naar dezelfde sporthal gingen, Jasmien om te dansen en Amber voor haar volleybal. Jammer genoeg wel op verschillende dagen zodat ze elkaar daar nog nooit hadden gezien.
Jasmien bleek een bezige bij te zijn want naast haar dansen vertelde ze ook dat ze regelmatig modellenwerk deed.
“Poseren in al die kleren is keitof en af en toe krijg ik zelfs iets mee naar huis als beloning. Ik wil niet pronken maar ik zal je de link naar mijn instagrampagina sturen, dan kan je zelf eens kijken.”
Amber klikte de link open en zag tientallen foto’s van Jasmien poserend in verschillende soorten kleren, gaande van bikini’s en ondergoed tot korte rokjes en leuke spannende topjes.
“Amai Jasmien, jij ziet er fantastisch uit zeg en zo mooi poseren, waaw!!”
“Dank je wel, jij bent ook mooi hoor, met je schitterende blauwe ogen!” giechelde Jasmien en ze waren vertrokken om commentaar te geven op de verschillende outfits. Je kon aan hun stemmen horen dat ze zich goed voelden bij elkaar en niet veel later bracht Jasmien het gesprek op de reden waarom Amber met haar contact had opgenomen: de intieme gedachten.
“Amber, klopt het dat je al eens helemaal vastgemaakt bent geweest? En door wie dan? En ze hebben je toch geen pijn gedaan?”
Ze bloosde even en antwoordde dan: “Ja dat klopt, dat was door mijn buurman Nick en hij heeft mij helemaal geen pijn gedaan, zo goed heb ik mij zelfs nog nooit gevoeld” giechelde ze.
“Ooh my, en wat is er dan gebeurd? Wil je dat vertellen?”
“Wel ik lag vastgebonden en hij heeft mij gekieteld en gestreeld en toen ben ik… nou ja, je weet wel he.”
Jasmien sloeg haar hand voor haar mond. “Gekieteld en gestreeld, ik zou gewoon gek worden, mijn broer moet nog maar dreigen om me te kietelen en ik krimp al in elkaar… en je bent klaargekomen dan?”
“Mega hard zelfs” bloosde Amber, “wacht ik vertel je het ganse verhaal.”
En zo vertelde Amber Jasmien alles over de spelletjes die ze met Nick had gespeeld. Jasmien zat gans de tijd aandachtig te luisteren en droomde zelfs af en toe weg als ze hoorde welke zaligheden Amber had ondergaan.
“En jij?” vroeg Amber, “hoe kom jij op die intieme gedachte van vastgebonden te worden?”
“Ik zag een paar weken geleden per ongeluk een filmpje op mijn broer zijn tablet. Er lag een vrouw compleet naakt vastgemaakt en ze werd overal betast en gekust en ik kon maar één ding denken: dat wil ik ook!”. Ze aarzelde even en zei toen: “Amber, ik wou dat ik je zo eens kon zien, kan je aan Nick vragen om foto’s te maken of een filmpje?”
Amber hapte even naar adem maar stond niet weigerachtig tegenover het idee om haar intieme momenten met Nick te delen met Jasmien.
“Ik zal het hem vragen maar ik kan niks beloven, hij moet voorzichtig zijn en ik ook, mijn mama mag dit nooit te weten komen.”
Ze praatten nog wat verder over muziek en het forum en na een halfuurtje riep Anette naar Amber dat het tijd was om te douchen en dan te gaan slapen.
Ze namen uitgebreid afscheid en Amber beloofde nogmaals dat ze Nick ging vragen wat er mogelijk was en dat ze snel terug contact ging opnemen.
Tien minuutjes later stond ze onder de douche, zichzelf in te zepen en ze voelde haar tepeltjes zalig prikken als ze bedacht aan wat ze nu weer ging doen. Ze liet haar hand naar beneden glijden en streelde wat rond haar genotsknopje. Ze stond bijna onmiddellijk in brand en verlangde er weer hevig naar om door Nick lekker verwend te worden… en het te kunnen delen met Jasmien, haar nieuwe vriendin.

Paniek. Ongeloof. Opwinding. In die volgorde gingen de gevoelens door Nick zijn lichaam als hij zondag het mailtje van Amber opende met daarin het ganse relaas over haar contact met Jasmien.
Paniek: nee, ze had alles verteld aan een vreemde, als die hiermee naar de politie ging dan was zijn leven voorbij.
Ongeloof: hoe meer hij las wat ze tegen elkaar hadden gezegd en dat Jasmien, een meisje van 11, alles wilde weten hoe het voelde om vastgebonden te liggen en kreunend van genot klaar te komen, hoe meer hij dacht van: dit kan niet.
Tenslotte opwinding: Amber had de link naar Jasmien haar instagrampagina doorgestuurd en mijn lieve god en al zijn apostelen samen, wat was dat meisje een beauty! Ze zag er inderdaad nog jong uit maar straalde een zekere klasse uit bij het poseren en dan die zwoele bruine huidskleur, die lange zwarte haren, die intense groene ogen, dat perfecte lijfje met die twee ontluikende bultjes en die sexy lange benen. Nick bladerde door de foto’s en op de meeste was ze ook nog eens volop aan het glimlachen, wat haar de uitstraling gaf van een heel gevoelig meisje te zijn. En zijn Amber was met dit meisje aan de praat geraakt, beter nog, ze hadden met elkaar gecamd dus hij was zeker dat ze echt bestond en ze was ook nog eens geïnteresseerd in hun geile spelletjes. Zijn fantasie begon overuren te maken en als hij er nog maar aan dacht van Amber en Jasmien samen in boeien, hij overal strelend, kreeg hij een harde paal en kon hij niet stoppen met rukken tot hij keihard klaarkwam.
Hij stuurde haar een mail terug met de boodschap dat ze Jasmien kon geruststellen, dat ze de show van haar leven ging te zien krijgen en dat hij haar keihard ging verwennen.
Hij zei ook dat ze nu woensdag ervoor moest zorgen dat ze haar bikini met koordjes om dicht te maken meebracht en dat als ze alles had gelezen ze al die mails maar onmiddellijk moest wissen.
Zelf had hij een heerlijk plan in gedachten en hij wist zeker dat Amber het fantastisch zou vinden wat hij voor haar in petto had. Snel maar even kijken wanneer de Doe-Het-Zelf morgenvroeg open is, want hij had wat zaken nodig om alles perfect te laten verlopen.

Woensdagnamiddag was het weer zover, Anette moest langer werken en Amber bleef dus de ganse namiddag bij Nick. Ze voelde zich zenuwachtig, niet voor wat Nick voor haar in petto had maar het idee dat alles ging opgenomen worden om aan Jasmien te tonen speelde constant door haar hoofd. Ze knuffelde en kuste uitgebreid met Nick en kreeg het al warm als ze zijn handen onder haar shirtje voelde gaan en hij zacht over haar lichaam streelde.
“Weet je het zeker dat je dit wil delen?” vroeg hij aan haar.
Ze twijfelde nog heel even en zei toen: “voor de volle honderd procent.”
Nick had haar al gezegd dat hij alles ging filmen en dan de film online ging zetten via een speciale website waar Jasmien hem maar één keer kon bekijken en er niks kon van opslaan. Op die manier waren ze allebei zeker en voelden ze zich veilig dat de beelden niet in verkeerde handen konden vallen.
Amber glimlachte breed, deed haar sneakers en sokken uit en zei: “kijk eens wat ik aan heb” terwijl ze heupwiegend voor Nick begon te dansen en haar T-shirtje snel omhoog en omlaag liet gaan. Ze deed dit een paar keer en trok dan haar shirt langzaam over haar hoofd zodat Nick het bovenstukje van haar blauwe bikini kon zien, achteraan netjes met de koordjes dichtgeknoopt. Vervolgens draaide ze giechelend met haar kontje en ontknoopte ook haar short zodanig dat het blauwe onderstuk van haar bikini te voorschijn kwam, met aan weerszijden van haar lichaam ook hier de blauwe koordjes.
“Wat ben jij toch een geweldige teaser! Hier ga ik je net dat tikkeltje extra laten voor afzien… of verwennen, dat laat ik in het midden!” lachte hij. “Spring maar in mijn armen, dan draag ik je naar boven” en nog voor hij was uitgesproken hing ze al rond zijn nek, haar heerlijke kontje ondersteund door zijn arm.
Ditmaal was zijn slaapkamer iets meer verlicht en Amber hapte snel naar adem toen ze zag wat er voor haar klaar stond. Ze herkende de twee rubber stangen en de roze leren boeien van de vorige keer maar nu lagen ze niet op het bed maar de ene stang lag op de vloer en de andere hing een eindje vanaf het plafond naar beneden.
Nick had eerder die week wat haken en kabels gaan halen zodanig dat hij een systeem kon opzetten om Amber gewoon rechtstaand vast te maken, haar armen boven haar hoofd aan een stang verbonden via een kabel langs een haak en naar een andere haak zodanig dat hij deze kon optrekken of laten zakken. De andere stang zat vast aan een haak in de vloer zodanig dat ze zelfs niet vooruit of achteruit kon stappen.
De camera stond vanuit de andere hoek van de kamer opgesteld om gans het tafereel te kunnen filmen.
Amber stapte richting de stangen en fluisterde “damn, dit wordt echt geweldig” gevolgd door haar hartverwarmende serie giecheltjes.
“Okee, mijn kleine geweldige lieve en supergevoelige filmster, klaar om de rol van je leven te spelen?”
Het blonde schatje kon zich nu niet meer bedwingen van de zenuwen en kon enkel nog maar giechelen van opwinding en spanning.
Nick drukte op de opnameknop en stapte richting Amber. Hij zei haar om een klein stapje opzij te doen, ging op zijn knieën zitten en begon haar linkerenkel vast te maken in de zachte roze leder boei die verbonden was met de stang aan de vloer. Even later zat ook haar rechterenkel vast en liet hij zijn handen omhoog over haar benen, kontje en lichaam glijden recht naar haar beide polsen. Hij nam ze vast en gaf haar een innige kus op haar mond. Hij deed beide polsen in de boeien en spande ze aan, zodanig dat ze nu haar armen niet meer naar haar lichaam kon brengen. Hij stapte naar de haak in de muur, maakte de kabel los, begon hem langzaam naar zich toe te trekken en Amber giechelde luid terwijl haar armen verder de lucht in gingen. Toen ze net niet strak recht stond maakte hij de kabel opnieuw vast aan de haak.
“Comfortabel en klaar?” vroeg hij.
“Absoluut!”
Hij ging achter haar staan en liet zijn vingertoppen van aan haar polsen naar beneden glijden over haar onderarmen en recht in haar oksels. Amber spartelde en trok aan de boeien maar kon alleen maar lachen toen zijn vingers in haar oksels doken. Hij kietelde ook langs haar ribben en over haar buik en in haar zijden alvorens hij even halt hield.
“Weet je nu al waarom je speciaal deze bikini moest aan doen vandaag?”
“Euhm, omdat je hem leuk vindt” giechelde de kleine meid.
“Mispoes, het is omdat ik hier maar aan de koordjes moet trekken om hem los te maken, en dan hoef ik JOU niet los te maken om hem uit te trekken” zei hij terwijl hij met de koordjes van haar bovenstukje op haar rug begon te spelen.
Amber kreeg het warm van opwinding, ze vond al dit geplaag en gespeel zo ontzettend lekker en dat voelde ze dan ook in haar lijfje, waar ze de kriebels door haar buik voelde gieren en dat heerlijke warme gevoel terug kreeg.
Nick vond dat het tijd werd om Amber flink te verwennen en plagen. Hij trok even hard aan de koordjes van haar bovenstukje en voelde hoe het topje los kwam van haar lichaam en even later voor haar voeten op de grond viel. Hij ging voor haar staan en begon haar te kussen terwijl hij zijn handen over haar borstkas liet strelen, zorgvuldig de tepeltjes vermijdend zodat hij haar heerlijk kon opwinden zonder haar gevoelige knopjes aan te raken. Af en toe liet hij één hand achter haar rug doorglijden en gaf hij een speelse tik op haar ronde billetjes, waardoor Amber telkens even naar adem moest happen.
Amber begon tussen het kussen door steeds sneller te ademen en voelde zich met de seconde meer opgewonden geraken. Opeens streelden Nick zijn vingers vol over haar tepels en ze kon een hevige kreun niet onderdrukken. Hij verbrak de innige kus en begon al kussend af te dalen langs haar nek en schouders en daarna vol op haar keiharde tepels. Ondertussen gleed zijn andere hand langs haar buik naar beneden en begon over haar bikinibroekje te wrijven en haar schaamlipjes te stimuleren. Amber kreunde nu nog harder en kronkelde in de boeien, probeerde wanhopig haar armen naar beneden te krijgen maar was volledig onder controle van Nick.
“Even blijven staan, niet weglopen” zei hij tegen Amber en hij verbrak alle contact met haar lichaam. Het duurde nog geen minuut of Nick was terug met een beker en een bus slagroom.
Hij begon haar weer innig te kussen en liet zijn vingers heerlijk met haar tepels spelen.
“Daar krijg je het lekker warm van he.”
“Ooh hmm jaa, heerlijk.”
“Tijd om een beetje af te koelen dan” fluisterde Nick in haar oor en ze zag hoe hij zijn hand in de beker stak en er een ijsblokje uithaalde.
Amber haar ogen werden groot van schrik en ze riep nog “neee!!” maar het was al te laat. Ze gilde het uit als Nick het ijsblokje over haar buik liet glijden en er dan mee over haar tepeltjes streelde. Het was tegelijk koud en toch zo super zalig dat ze niet wist hoe ze moest reageren. Ze probeerde weg te kronkelen van het koude ijsblokje maar kon geen kant op en Nick bespeelde haar lichaam zodat ze tegelijk kronkelde van de kou en van het kriebelige gestreel van dat ijsblokje over haar gevoelige plekjes.
Ze voelde hoe Nick de rand van haar bikinibroekje naar voor trok en hapte luidkeels naar adem als het ijsblokje over haar buik recht in het broekje gleed. Hij liet de flap los en gebruikte zijn hand om het ijsblokje heen en weer in haar broekje te laten bewegen. Die koude prikkels op haar warme lipjes en klitje lieten Amber bijna uit haar vel springen. Haar eerste gedachte was dat ze compleet gek ging worden maar na de eerste shock begon ze het eigenlijk heel erotisch te vinden dat ze zo hulpeloos geplaagd werd.
Nick zag haar gedrag veranderen en schakelde over naar fase 2. Hij nam de bus slagroom, spoot het witte goedje over haar borstkas en begon het met smaak op te eten en af te likken, vakkundig met zijn warme tong over haar koele tepels gaand en ze keihard en gevoelig makend.
Amber van haar kant kreunde nu van intens genot, ze werd gewoon knettergeil van alle aandacht dat haar lichaam kreeg en ze gaf zich volledig over aan de likjes en het gesabbel aan haar overgevoelige tepels. Hij deed nog een dotje slagroom over haar borst, nam wat in zijn mond en kuste haar vol op de mond zodanig dat ze mee kon proeven van de slagroom. Het maakte haar alleen maar meer opgewonden en Nick besloot dat het tijd werd voor fase 3, de finale.
Hij likte de laatste restjes slagroom van haar tepels en grabbelde in de achterzak van zijn broek, waar al die tijd zijn ultieme speelwapen had gezeten, de electrische tandenborstel.
Amber hoorde het zoemen en zag voor haar ogen de borsteltjes heen en weer draaien en dacht “god nee, dit overleef ik niet!” vlak voor de zachte topjes van de borsteltjes contact maakten met haar overgevoelige en keiharde tepeltjes. Ze kreunde luid van puur genot en als het niet was voor de stang en de boeien dan was haar lichaam in elkaar gezakt van verlangen. Dit prikkelde zo intens en ze wist dat ze dit absoluut niet lang kon volhouden.
Nick trok ondertussen de koordjes van haar bikinibroekje los en dit viel met ijsblokje en al tussen haar beentjes. Seconden later zat hij op zijn knieën voor haar en gleed met de tandenborstel over haar lipjes en vlak daarna over haar roze genotsknopje. Amber gierde het uit van genot toen de borsteltjes dat ultragevoelige knopje aanraakten en seconden later schudden haar heupjes heen en weer als gevolg van het krachtigste orgasme dat haar jonge lijfje ooit had meegemaakt. Dit was voor haar het ultieme genot.
Nick zelf zat met een bult in zijn broek die op ontploffen stond, het spelen met het lichaam van dit heerlijke blonde schatje had hem zo geil gemaakt dat hij dringend een orgasme nodig had.
Hij ging achter Amber staan en trok zijn broek naar beneden. Hij wist dat ze nog knettergeil was van het eerste orgasme en begon haar nek te kussen en met haar tepels te spelen om haar opgewonden te houden. Amber kreunde luidkeels en voelde opnieuw de warmte door haar lijfje stromen. Nick hield een hand bij haar tepels en streelde om beurten de linker en rechter tepel om haar heerlijk in de stemming te houden. Zijn andere hand liet hij zakken en terwijl hij zijn vingers over haar lipjes liet strelen en betasten draaide zijn duim cirkeltjes over haar nog steeds opgewonden klitje.
Zelf liet hij zijn paal op en neer strijken langs haar heerlijk sexy kontje en al snel ging het draaien van zijn duim sneller en sneller terwijl hij ook zijn heupen steeds sneller op en neer liet gaan, zalig genietend van zijn paal die over dat strakke kontje streelde. Het duurde niet lang of zowel zijn als Amber haar ademhaling begonnen te versnellen, beide begonnen ook te kreunen en met een fractie van een seconde verschil spoot Nick zijn warme zaad over Amber haar rug en kwam zij met een luide gil voor de tweede keer keihard klaar op het intieme gestreel van zijn duim en vingers.
Nick nam een zakdoek, kuiste haar rug en kontje af en ging dan naar de camera om de opname stop te zetten. Seconden later maakte hij haar los uit de boeien en van de stangen en nam haar in zijn armen om uitgebreid te knuffelen.
“Wat was dit weer geweldig” zei Amber, “als Jasmien hier niet geil van wordt dan weet ik het ook niet meer.”
“We maken er straks werk van, ga eerst maar lekker onder de douche” zei hij tegen haar en gaf haar nog een lekkere kus op de mond.

Ongeveer drie kwartier later was Amber weer helemaal opgelapt en zat ze met spanning te wachten tot de upload van de video was afgerond.
Ze logde in op de private chatsite en zag dat Jasmien online was. Samen met Nick stuurden ze de link naar Jasmien met de boodschap dat ze er moest van genieten want dat ze deze video maar één keer kon bekijken.
Het bleef ongeveer 40 minuten stil, want zo lang had de sessie met Amber geduurd, en toen weerklonk het geluid dat er een camgesprek binnenkwam op de laptop van Nick.
Amber klikte op het icoontje en het knappe snoetje van Jasmien kwam in full HD op het scherm te staan. Vol overtuiging en vol enthousiasme hoorden ze haar zeggen: “Oh my god Amber, wat was dat voor een geile video!!”
“Haha dag Jasmien, Nick zit hier ook bij mij hoor… en het was inderdaad superlekker, ik heb nog nooit zo hard genoten.”
Nick kwam even piepen en zwaaide naar Jasmien en die zei: “Amber, Nick, dit is exact wat ik ook wil, dit is alles waar ik in mijn fantasie over droom… ik wil jullie ontmoeten!”.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.8 / 5. Aantal stemmen: 18

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

4 gedachten aan “Gevoelig en opgewonden – deel 4”

  1. Mooi man! Je keuze voor het gebruik van zachte woorden, zachte omschrijvingen maken dit verhaal tot een waar genot om te lezen! Bijzonder fijn vind ik het dat het verhaal in een speelse context plaats vindt.

    1. Dank je wel Boris! Het doet enorm deugd om zulke mooie commentaren te lezen!

  2. Schitterend verhaal je doet er een man van 80 een enorm plezier mee hier hou ik van ben altijd te kort gekomen en als er wat kwam dan durfde ik niet groet zoeff

Reacties zijn gesloten.