Een verrassende vakantie – Deel 8: Heftige feesten

4.4
(13)

(c) 2022, door P.D. Vile

Dit is mijn eerste origineel in het Nederlands geschreven verhaal, dus geen vertaling. Opnieuw een lang verhaal, in meerdere delen. Dit is het achtste en laatste deel; ik raad je aan eerst de vorige delen te lezen:
Deel 1: Blote ontmoetingen
Deel 2: Vreemde ontwikkelingen
Deel 3: Grote onthullingen
Deel 4: Nieuwe ervaringen
Deel 5: Vroege verkenningen
Deel 6: Andere activiteiten
Deel 7: Spannende ontdekkingen

Veel leesplezier! En laat me vooral ook even weten wat je ervan vindt. Dat kan (anoniem) via het reactie formulier hieronder, of via de chat. Als je liever helemaal niet op de site staat, dan kan je me ook mailen op P.D.Vile@protonmail.com.

Hoofdstuk 18: Papa-prut

Ik keek Herman na tot de deur achter hem sloot. Daarna keek ik weer naar Sabine, die ontspannen op de grond lag, haar benen nog wijd. Er liep een klein straaltje sperma uit haar kut. Ik was niet de enige die dat zag, ook Fleur had het gezien. Zonder aarzelen knielde ze tussen de benen van haar beste vriendin en likte mijn zaad begerig op. Sabine kreunde zachtjes, maar duwde toch Fleurs hoofd weg zodra ze schoon was.
“Even niet, Fleur. Straks weer.”
Fleur kwam overeind en keek hoopvol mijn kant op. Ik kon alleen maar kreunen en een afwerend handgebaar maken.
“Tsja, dan moeten jullie het zelf maar weten,” zei Fleur, met een brede glimlach en een knipoog, “maar dan is het eten misschien wat later klaar.”
En overdreven heupwiegend liep ze Herman achterna, de keuken in.

Sabine en ik keken elkaar aan en barstten tegelijk in lachen uit.
“Onverzadigbaar, die vriendin van jou.”
“Niet alleen zij hoor, opa. Ik ook. Alleen moet ik nu even op adem komen.”
“Anders ik wel. Ik heb het gevoel dat ik hem een week lang niet omhoog ga krijgen.”
“Dat zou echt zonde zijn,” grinnikte Sabine, “maar ik denk dat het wel meevalt. Doe het vanavond rustig aan, slaap een nacht alleen, en morgen weet ik zeker dat het weer lukt. Desnoods met hulp van mij.”

“Of van ons!” hoorde ik de stem van Jade uitkraaien, en toen ik opkeek zag ik haar en Eva samen binnenkomen. Hun haren zaten nat en verward rond hun hoofd, en hun gezichten waren een beetje rood aangelopen, waarschijnlijk door het fanatieke spelen in het water. Ook Clara, die even na de meiden naar binnen kwam, zag er moe uit.
“Oké, meiden, meteen door naar de douche,” commandeerde ze, “en gooi direct deze handdoeken in de wasmand.”
“Mag opa ons weer helpen?”
Clara wierp één blik op mij.
“Ik denk niet dat opa nog energie over heeft. Zo te zien hebben Sabine en hij de tijd hier goed gebruikt.”
“En Fleur was er ook nog bij,” zei Sabine enthousiast.
“Oh? Waar is ze nu dan? Toch niet terug naar haar eigen huisje? Niet voordat ik haar gevraagd heb of ze wil blijven eten.”
“Nee, ze had nog niet genoeg gehad, dus ze is in de keuken. Papa laat op dit moment vast het eten aanbranden.”
“Nou, dan ga ik maar even snel kijken of ik nog iets kan redden,” zei Clara lachend, en vertrok naar de keuken.
Jade en Eva keken nog even onderzoekend naar mij. Ik schudde mijn hoofd.
“Kom, Eef, dan helpen we elkaar. Dat is ook leuk!” zei Jade, en trok Eva mee richting de badkamer.

Even later kwam Clara terug uit de keuken.
“Gelukkig had Herman zelf de pitjes al laag gezet. Dus niks aan de hand, behalve dan dat ik vannacht waarschijnlijk niets meer aan hem ga hebben. En zo te zien hoef ik ook niet op jou te rekenen.”
Ze glimlachte bij die woorden dus ik wist dat ze het niet heel serieus meende, maar ik wilde toch antwoord geven.
“Dat is puur mijn fysieke beperking na de afgelopen dagen, Clara. Die meiden hebben me net al twee keer laten klaarkomen, en dat nadat ik gisteren en vanochtend ook al totaal, …” ik moest even nadenken, “… vier keer ben gekomen. Ik ben echt aan mijn grens.”
“Weet ik en snap ik,” stelde Clara me gerust, “en ik was niet echt serieus. Ik kan heus wel een dagje zonder. Of ik ga met de meiden spelen. En als ik er echt mijn best voor doe, krijg ik Herman ook nog wel hard, maar ik denk dat ik hem beter een nachtje rust kan geven. Wij hebben gisteravond het ook nogal bont gemaakt, zo geil waren we doordat we wisten dat jij met Eva aan het seksen was.”

Ze liep opnieuw naar de keuken en kwam nu terug met een fles wijn en twee glazen. Ze keek me vragend aan. Nadat ik knikte schonk ze beide glazen vol en gaf mij er eentje.
“Proost, P.D. Op je nieuwe leven in onze familie.”
“Op onze familie,” bevestigde ik, “en op het geluk dat ik had om jullie te ontmoeten.”
“Ook ons geluk,” voegde Clara toe, “want ik geloof niet dat we een betere opa en een betere vriend hadden kunnen vinden dan jij.”
In de minuten daarna hadden we het over van alles. Over de afgelopen dag. En opnieuw over mijn leven, en het leven van Clara, Herman, en de kinderen. Maar ook over onze wensen voor de toekomst. En over televisieprogramma’s die we goed of juist heel slecht vonden, over sport, en over allerlei andere dingen die er niet echt toe doen, maar waardoor de sfeer prima was.

Even later kwam Herman uit de keuken, met een stapel borden, gevolg door Fleur die het bestek droeg. Clara stond direct op om te helpen de tafel te dekken, zodat Herman en Fleur terug konden naar de keuken. Ze kwamen terug met elk een dampende schaal. Sabine had ook gezien dat het eten klaar was. Ze legde haar telefoon weg en liep naar de badkamer om Eva en Jade te roepen.

“Ze waren al aan het afdrogen, dus ze komen er zó aan,” zei Sabine toen ze terugkwam.
“Goed, dan wordt het ook niet koud. Sabien, pak jij nog even glazen en fris voor jullie vier? Ik neem althans aan dat Fleur blijft eten? Dan haal ik nog even een extra glas en zet alvast een nieuwe fles wijn koud.”

Enkele minuten later zaten we samen aan tafel, te genieten van ‘rijst met papa-prut’, zoals Eva het met een verlekkerd gezicht noemde.
“Papa-prut?” vroeg ik.
“Het enige gerecht dat ik goed kan koken,” grinnikte Herman, “zeg maar een saus met een beetje van alles wat ik in de keuken kan vinden. Maar de meiden vinden het heerlijk, en ook wij lusten het graag. Dus ik kom niet onder mijn wekelijkse kookbeurt uit.”

Het smaakte me inderdaad heerlijk. Nadat ik mijn bord leeg had gegeten schepte ik vol overtuiging nog een tweede keer op.
“Echt lekker inderdaad,” complimenteerde ik Herman.
“En boordevol energie. Volgens mij kan je dat wel gebruiken.”
“Wij allemaal,” lachte Fleur, terwijl ook zij haar bord nog een keer tot de rand toe volschepte.

Na het eten stond ik erop dat ik deze keer zou afruimen, zodat de familie kon blijven zitten.
“Maar ik ben geen familie, dus ik help je mee,” lachte Fleur.
“Ik moet beter op mijn woorden letten als jij in de buurt bent,” lachte ik, “maar vooruit, je mag helpen.”

Niet veel later zat ik weer op de bank. Eva had zich in mijn schoot genesteld, en Sabine en Fleur zaten links en rechts van me, lekker tegen me aan geleund. Hun handen streelden loom mijn benen, terwijl ik met mijn hand zachte rondjes over Eva’s blote buik aaide. Vol liefde, zeer sensueel, maar we wisten allemaal dat het geen voorbode voor seks was. Deze keer niet.
Tegenover me zat Herman. Jade was bij hem op schoot geklommen en had zonder aarzelen Hermans erectie in haar kutje laten glijden. Herman probeerde nog wel op het gesprek te focussen, maar dat lukte niet altijd als Jade haar lijfje iets optilde en weer over zijn harde paal liet vallen. In de stoel ernaast zat Clara liefdevol het tafereeltje te bekijken.

Opeens sprong Fleur overeind.
“Oh, wacht, ik vergeet bijna dat ik jullie nog iets moest zeggen!”
“Nou, gelukkig ben je er nog en denk je er nu aan. Wat moest je zeggen?”
“Morgenavond is er een groot feest in de gemeenschapsruimte. Papa en mama hopen dat jullie ook komen.”
“Is P.D. ook welkom?” vroeg Herman, tussen twee kreunen door.
“Moment.”
Fleurs vingers vlogen over haar telefoon met dezelfde snelheid die ik al vaker bij Sabine had gezien. Even later piepte haar telefoon. Ze keek op het scherm en glimlachte toen breed.
“Ik heb papa en mama even uitgelegd wie hij is. Ze schrijven, ‘familie van Herman en Clara is ook familie van ons, uiteraard is hij welkom’.”

Een half uur later was Fleur vertrokken naar haar eigen huisje. Jade was, terwijl Hermans sperma nog uit haar kutje droop, met Eva een spel op de spelcomputer aan het spelen, en Sabine was weer volledig verdiept in haar telefoon.

“Zo, dus ik ben uitgenodigd voor een feest?” vroeg ik, “Wat voor feest is dat dan?”
Clara glimlachte.
“Het is goed dat je dat vraagt, want het is niet zomaar een feest. Harry en Annewil, de ouders van Fleur, zijn niet de enigen op deze camping die leven zoals wij. Ze zijn wel de enigen die echt goede vrienden van ons zijn, maar in feite is deze hoek van de camping volledig gevuld met mensen die leven zoals wij. Of min of meer zo, niet iedereen heeft exact dezelfde regels en gewoonten, maar het komt wel in de buurt.”
“En dat vinden de eigenaren van de camping goed? Of houden jullie het verborgen?”
“Nee hoor,” grinnikte Herman, “dat is moeilijk verborgen te houden. We hebben het geluk dat de eigenaren ook zo leven. Daarom zorgen zij dat iedereen die zo leeft in deze hoek van de camping komt, en gasten die van niks weten in een ander deel, zodat zij niks merken. We hebben hier in ‘onze’ hoek zelfs een grote ruimte waar we gezamenlijke activiteiten kunnen doen. Zoals dus dat feest.”

“En op dat feest wordt dus …,” begon ik aarzelend.
“… door iedereen met iedereen geneukt?” maakte Clara mijn vraag af. “Ja, daar komt het wel op neer. Eén grote orgie waarbij niemand naar leeftijd kijkt. Geen idee of jou dat wat lijkt. Je bent dus uitgenodigd, maar er is totaal geen druk. Denk er maar rustig over na of je wil of niet.”
“Dat zal ik inderdaad doen. Ik weet niet of ik op mijn leeftijd …”
“Als je bezorgd bent over je uithoudingsvermogen,” zei Herman, “dan kan ik je gerust stellen. Je kan daar gewoon een blauw pilletje vragen, dan staat ‘ie zo weer en kan je weer een tijdje vooruit.”
“Dat was niet eens mijn eerste zorg, Herman. Maar wel goed dat te weten. Alleen weet ik niet of dat iets voor mij is. Seks met jullie is speciaal omdat ik jullie ken en van jullie hou. Ik weet niet hoe ik erover denk om het met totaal onbekenden te doen.”
Opeens hoorden we Sabine in lachen uitbarsten. Ik keek haar kant op en ze had haar telefoon even weggelegd en keek me aan.
“Nu snap ik waarom Eva zo op je valt. Je lijkt echt precies op haar!”
Ik glimlachte.
“Behalve dat zij veel mooier is. En jonger. Maar bedankt voor je compliment!”

Hoofdstuk 19: Volwassenen onder elkaar

Het werd laat die avond. Rond een uur of negen moesten Jade en Eva naar bed. Sabine ging direct ook mee, om het nog even lekker gezellig te hebben met haar zusjes. Nog zeker een half uur lang was vanuit de grote slaapkamer duidelijk te horen hoe gezellig de meiden het precies hadden, maar uiteindelijk werd het daar toch stil. Clara ging even bij ze kijken, en zei daarna tevreden dat ze alle drie heerlijk lagen te slapen.

Ik raakte weer in een geanimeerd gesprek met Herman en Clara. Zo geanimeerd dat ik niet echt in de gaten had hoe vaak mijn wijnglas werd bijgevuld, en hoe vaak ik het dan weer leeg dronk. Totdat ik om een uur of elf wilde opstaan om naar mijn eigen huisje te gaan, meteen mijn evenwicht verloor, en weer terugviel op de bank.

“Jij gaat helemaal nergens naartoe, niet in deze staat,” zei Herman zeer vastbesloten.
“Precies, jij slaapt hier. Je mag alleen in de aparte kamer als je rust wil, of met ons in de grote kamer,” voegde Clara toe.

Ik wist dat ze gelijk hadden. De camping was groot en mijn huisje stond in een totaal andere hoek van de camping. Het was een enorm eind lopen. Normaal geen probleem, maar nu wel. Dus ik wist dat ik inderdaad zou blijven slapen.
Maar ik had wel zo mijn eigen idee over wie waar zou slapen.

“Is er ook de optie dat ik in de aparte kamer slaap, maar niet alleen?”
“Normaal gesproken geen enkel probleem, Maar de kinderen slapen al en ze hebben vandaag die slaap echt wel nodig. Morgenavond wordt het wild en wordt het laat. Ik wil ze nu niet wakker maken om te vragen …”
“Oh, maar ik had het niet over de kinderen.”
Even keken Herman en Clara niet begrijpend. Maar Clara was de eerste bij wie een lichtje ging branden.
“Oh, je bedoelt dat je …”
Aan haar opgetogen gezicht zag ik dat ze me snapte.
“Ja, inderdaad.”
“Maar kan je nog wel iets dan? Na al die eerdere keren vandaag? En na zo veel wijn?”
“Niet nu meteen. Maar ik weet intussen dat het ook heerlijk kan zijn om in iemands armen wakker te worden en vóór het opstaan even lekker elkaar te verwennen.”

Herman keek van Clara naar mij, eerst onderzoekend en daarna met een brede glimlach.
“Oh, dus jouw opmerkingen dat je Clara ook sexy vindt waren niet alleen maar plagerijen of complimenten, dat meende je echt?”
“Ja, dat meende ik zeker. Over dat soort dingen maak ik geen grappen.”
“Nou, aan Clara’s gezicht te zien heeft zij er wel zin in. Maar vinden jullie het erg als ik dan ook bij jullie kom slapen? Anders worden de meiden misschien wakker als ik bij ze in bed kruip. En zoals Clara al zei, ze hebben hun slaap vannacht echt wel nodig.”
“Hah!” spotte Clara, “mooie smoes! Waarom vertel je niet gewoon eerlijk dat je er super geil van wordt om te kijken als ik een man voor het eerst neuk? En dat je altijd hoopt dat jij dan ook mee mag doen?”
“Hahaha, moet je mijn geheime motieven weer verraden?”
“Wat is er gebeurd met ‘eerlijkheid duur het langst’?”
“Je hebt gelijk. Ik had het eerlijk moeten zeggen. Maar ik meen ook serieus dat ik de meiden niet wakker wil maken. Als jullie met zijn tweeën willen slapen vannacht, dan klap ik hier de bank uit. Oh, en P.D., laat je keuze daar niet door beïnvloeden, deze bank slaapt echt heerlijk, dus het is geen enkel probleem voor mij.”

Ik glimlachte.
“Herman, wat mij betreft geen probleem. Het zal misschien wat raar zijn om met Clara te vrijen terwijl jij kijkt, maar ik moet daar toch aan wennen als ik in dit gezin wil blijven. En dat wil ik. Dus of het nu is omdat je wilt kijken of omdat je de meiden wil laten slapen, je bent welkom.”
“En als hij mee wil doen, zou je dat oké vinden?” vroeg Clara.
Daar moest ik even over nadenken.
“Euh. Tjsa. Ik ben dus niet bi. Dus ik wil niet iets met jou doen, Herman. Maar als je bedoelt dat jij en ik Clara samen verwennen, ja, ik denk dat ik dat wel oké vind.”
“Oh, dat is ook prima! Clara houdt ervan om dubbel verwend te worden. En mocht je op het moment dat ik erbij kom toch merken dat je het ongemakkelijk vindt, zeg het dan. Dan stop ik weer. En dat geldt ook voor het kijken.”

Ik stond weer op, en deze keer stond Herman naast me en hielp me mijn evenwicht bewaren. Zo liepen we samen naar de slaapkamer waar ik afgelopen nacht – was het echt nog maar zo kort geleden? Het leek veel langer! – met Eva had doorgebracht. Ik keek onderzoekend naar het tweepersoonsbed dat daar stond. Clara zag me kijken en interpreteerde mijn twijfel correct.

“Ja, drie volwassenen in dat bed, dat wordt krap. Maar het past wel, we hebben het vaker gedaan. We zullen wel lekker dicht tegen elkaar aan liggen. Ik hoop dat dat geen probleem is voor jou?”
“Nee hoor. Lijkt me juist heerlijk. Maar ik hoop wel dat jij in het midden wil liggen?”
“Heel graag, ik kan me niets beters voorstellen dan een nacht ingeklemd tussen twee zulke heerlijke mannen.”

Het was even passen en meten, maar na een tijdje lagen we dan toch allemaal comfortabel. Clara lag in het midden, op haar linkerzij. Ik lag achter haar, met mijn kruis tegen haar ronde billen en mijn borstkas tegen haar rug, en met mijn rechterarm over haar lijf, zo dat ik haar linkerborst in mijn hand hield. Ze had haar hand op de mijne gelegd en drukte daarmee mijn hand nog wat steviger tegen haar warme zachte vlees.

Aan de andere kant lag Herman, met zijn gezicht naar dat van Clara en mij gekeerd, en om het beter te laten passen had Clara haar rechterbeen over Hermans benen heen geslagen. Toen Herman ook zijn arm om Clara’s lijf heen sloeg, voelde ik zijn arm tegen de mijne, en zijn hand die op Clara’s zij lag raakte ook mij een beetje. Het voelde eerst onwennig, maar ik hield mezelf voor dat het alleen maar zijn arm en de bovenkant van zijn hand waren, en dat ik hem toch moeilijk de intimiteit met zijn eigen vrouw kon ontzeggen. Vooral omdat ik zelf wel die intimiteit had geclaimd, door mijn arm over haar heen te slaan. En na een tijdje wende het en merkte ik het niet eens meer.

En zo viel ik al snel in slaap. Het moet een diepe en ontspannende slaap geweest zijn, want toen ik wakker werd, voelde ik me verfrist en vol energie. Ik bleef nog even liggen met mijn ogen dicht, genietend van het gevoel van Clara’s zachte borst onder mijn rechterhand, haar hand op de rug van de mijne, haar rug en billen tegen mijn lijf. Ik hoorde Clara en Herman zachtjes met elkaar praten, maar ik focuste niet op wat ze zeiden en genoot gewoon van het moment.

Maar Clara merkte toch dat ik wakker was geworden.
“Goedemorgen P.D. Goed geslapen?”
“Goedemorgen Clara en Herman. Ja, zeker. Ik voel me weer helemaal fris.”
“Hmmm, dat is fijn. En ook lekker gedroomd?”
Ik probeerde me mijn dromen te herinneren, maar het lukte niet.
“Nou, dat is dan jammer voor je,” lachte Herman, “want Clara vertelde me net dat ze meerdere keren voelde hoe je pik stijf werd tegen haar kont, en dat je hand op die momenten haar borst heerlijk masseerde.”
“Ja, en volgens mij mompelde je daarbij af en toe de naam van Lies.”
Ze keek me onderzoekend aan, alsof ze bang was dat het noemen van de naam van mijn overleden vrouw me emotioneel zou maken. Maar ik glimlachte.
“Oh, dat kan zomaar. Lies en ik lagen graag lepeltje-lepeltje. Zo te liggen met jou zal in mijn slaap een onbewuste associatie hebben losgemaakt. Ik heb vast gedroomd van de heerlijke seks die ik dan vaak met haar had. Dan snap ik nu ook waarom ik me zo goed voel, dat is altijd als ik fijn heb gedroomd.”

Opnieuw zag ik die onderzoekende en enigszins bezorgde blik op Clara’s gezicht.
“Misschien is dit niet het juiste moment nu je met je gedachten bij Lies bent. Misschien is het te snel voor je om met een andere volwassen vrouw te vrijen, dan moet je dat gewoon zeggen. Maar ik ben vannacht door jouw dromen, of althans door wat je deed als je droomde, echt behoorlijk geil geworden. Dus …”

Ik liet haar niet uitpraten. Ik boog mijn hoofd naar haar toe en zette mijn lippen op de hare, zodat ze wel moest zwijgen. Ze opende direct haar mond en ik voelde haar tong de mijne ontmoeten. Ik voelde aan haar tong hoe ze het nodig had, bijna desperaat duwde ze haar tong in mijn mond naar binnen om de mijne te ontmoeten. Met mijn rechterhand kneedde ik nu heel bewust nog eens het zachte, stevige vlees van haar linkerborst, en daarna de rechter. Vervolgens liet ik mijn hand langzaam over haar buik naar beneden glijden, en terwijl onze tongen nog steeds in een worsteling verwikkeld waren voelden mijn vingertopjes het streepje schaamhaar. Even hield ik daar stil, maar daarna dwaalde mijn hand verder, om al snel haar kut te vinden. Ik voelde de hitte vanuit Clara’s kruis nog voordat mijn vingers haar kletsnatte lippen bereikt hadden. Ik aarzelde dan ook niet om direct twee vingers diep in haar vagina te duwen, terwijl ik mijn duim zachtjes op haar clitoris drukte en daar rondjes draaide.

“Jezus, je bent inderdaad al super geil, zeg!”
“Ja, dat … ooohhhh, lekker! … zei ik toch al?”
“Mmmm, ik wil je proeven. Mag ik je likken?”
“Graag!”
“Kan je dan op je rug gaan liggen?”

“Moment, ik maak even ruimte,” hoorde ik Herman zeggen.
Ik was in het vuur van ons liefdesspel daadwerkelijk even vergeten dat hij er ook nog was. Maar nu voelde ik de matras opveren toen hij uit bed stapte en op een stoel aan de kant van het bed ging zitten. Clara ging op de vrijgekomen plek op haar rug liggen, haar benen wijd gespreid. Ik knielde tussen haar benen en nam een moment om haar te bewonderen. In vergelijking met haar dochters was haar kut duidelijk groter. Ik gebruikte mijn vingers om haar grote, vlezige schaamlippen een stukje uit elkaar te trekken, zodat ik een blik kon werpen op haar gezwollen clitoris en haar opening.

“Je bent mooi, Clara!”
“Meen je dat? Vind je de kutjes van de kinderen niet veel mooier?”
“Anders. Niet vergelijkbaar. Jij bent geen kind, je bent een vrouw. Een kinderkutje zou raar zijn voor jou. Voor een volwassene ben je perfect.”

Zonder haar antwoord af te wachten boog ik mijn hoofd voorover en sloot mijn lippen om haar schaamlippen. Ik stootte mijn tong naar voren om tussen haar plooien te komen. Ik genoot van de weeïge smaak van haar nectar. Mijn tong bewoon naar beneden, waar ik de diepere opening nog even negeerde. Toen weer omhoog, tot ik voelde dat ik haar clitoris had bereikt. Ik draaide rondjes om haar knopje met mijn tong, zoog het gevoelige puntje naar binnen, beet er in met mijn lippen over mijn tanden, en draaide dan weer rondjes. Clara hijgde, zuchtte, steunde, en kreunde; haar lijf schokte en kronkelde van genot. Maar ik vond het nog niet genoeg. En dus duwde ik opnieuw twee vingers diep in haar kletsnatte kut en begon die hard op en neer te pompen.

“Jhhhaaahhhh,” riep Clara uit, terwijl een orgasme door haar lijf trok. Ik voelde de spieren in haar vagina krampen en proberen mijn vingers fijn te knijpen. Ik voelde vocht langs mijn hand naar beneden lopen, en even schoot mijn tong van haar clitoris naar beneden om een beetje van die heerlijke vloeistof te drinken. Maar daarna ging ik snel weer terug naar haar clit, terwijl mijn vingers haar bleven neuken. Ik bracht mijn andere hand naar haar borst, maar voelde daar de kin van Herman die kennelijk haar borsten aan het zoenen was. Ik trok mijn hand snel terug en streelde in plaats daarvan haar buik.

Clara’s orgasme zakte een beetje af, maar ik ging gewoon door met haar te verwennen. Mijn vingers in haar kut, mijn mond op haar clit, mijn hand op haar buik, en Hermans mond op haar borsten. Al die stimulatie was genoeg om haar direct door te laten schieten in een volgende orgasme. Nog voordat de laatste klaar was, namen de schokken van haar lijf alweer toe, opende ze haar mond weer voor nog een kreet van plezier, en vloeiden haar kutsapjes weer rijkelijk.

Ik ging maar door, en Herman ook. Tot Clara na haar vierde orgasme haar hand tegen mijn voorhoofd duwde, terwijl ze een klaaglijk geluid maakte. Ik begreep dat het haar teveel werd, en dus stopte ik met mijn acties. Ook Herman had het door, ik zag hoe zijn hoofd overeind kwam. Ik keek naar Clara’s nog natrillende lichaam, bedekt in haar zweet. Toen keek ik op, net op het moment dat Herman ook op keek. Ik keek hem in de ogen, en ik zag hoe een brede glimlach om zijn mond vormde terwijl hij me een knipoog gaf.

“Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik ben gaan helpen?”
“Helemaal niet. Het gaat om het plezier voor Clara. Ik wil alleen maar dat zij geniet en als iemand weet hoe je haar kan laten genieten dan ben jij dat wel.”
“Nou, onderschat jezelf niet, P.D. Ze komt heus niet zo hard klaar enkel en alleen omdat ik haar borsten zoen en lik. Dat is echt jouw werk geweest. Fleur zei geen woord te veel toen ze me zei dat jij een ‘magische tong’ hebt.”
“Inderdaad,” hijgde Clara, “dat was echt lekker. Maar nu wil ik neuken! Of moet ik je eerst pijpen, P.D.?”
“Je moet niks, Clara. En het is ook niet nodig, jou likken was zo opwindend dat mijn lul al helemaal klaar is voor actie. Maar als je me graag wil pijpen, dan zeg ik daar geen nee tegen.”
“Even dan, gewoon omdat ik wil weten hoe je smaakt en voelt in mijn mond. Maar ik denk dat ik je beter niet kan laten klaarkomen, niet als ik ook nog geneukt wil worden.”
“Daar zou je best gelijk in kunnen hebben,” glimlachte ik, terwijl ik me op mijn rug op het bed uitstrekte, zodat mijn harde leuter goed bereikbaar was voor Clara.

Zonder een seconde te aarzelen boog Clara zich over me heen, haar lippen wijd open gesperd, en nam mijn kloppende leuter in haar mond. Ze sloot haar lippen en zoog haar wangen vacuüm, en ik had het gevoel dat ik in de hemel was. Zo heerlijk warm, zacht, nat. Zo heerlijk, de druk van haar rondjes draaiende tong tegen mijn eikel. Zo heerlijk hoe haar lippen over mijn staaf gleden terwijl ze haar mond op en neer bewoog.

“Lekker, schat?” informeerde Herman.
“Heerlijk, lieverd. Als P.D. zich ooit bedenkt en zijn bi kant wil verkennen dan kan ik je hem echt aanraden!”
“Als dat moment ooit komt, zal ik ervan genieten. Maar tot die tijd wacht ik geduldig, en als het nooit komt dan is dat ook oké.”

Clara was even gestopt met pijpen om Herman te antwoorden, maar direct daarna nam ze me weer in haar mond. Nu sloot ze ook een hand om de basis van mijn pik, zodat ze mijn huid op en neer kon trekken, terwijl haar lippen en tong mijn eikel masseerden. Opeens voelde ik een extra vibratie en hoorde ik een kreun van Clara; ik keek op en zag dat Herman achter haar zat en met zijn mond haar kut bewerkte. Of haar kont. Dat was vanuit mijn positie niet te zien. Het maakte me ook niet uit. Wat hij ook deed, het maakte Clara blij. En als extra bonus voor mij leek ze me nu zelfs nog fanatieker te pijpen en af te trekken dan eerst.

Ik sloot mijn ogen om extra te genieten van hoe Clara me verwende. En toen deed ik ze weer open, om haar mooie borsten te zien schudden met elke op- en neergaande beweging van haar hoofd. En om haar prachtige gezicht te zien, de twinkeling in haar ogen waarmee ze naar me keek terwijl ze me liet genieten van haar jarenlange ervaring met het pijpen van mannen. Het duurde dan ook niet lang voordat ik voelde dat mijn orgasme niet ver meer weg was.

“Je moet nu stoppen, Clara, anders … ooohhh, zo lekker! … ik ga bijna … nnnhhhgggg! … ik ga zo komen!”
“Hmm-hmm,” bevestigde Clara, en de vibratie van dat geluid in haar mond voegde nog een extra dimensie toe aan mijn genot, want ze stopte niet en leek juist de intensiteit waarmee ze me pijpte nog extra op te voeren.
“Ohhh, ik kan het niet meer … ik kom!!!!!”

En inderdaad. Ik kwam. Ik voelde hoe mijn ballen samentrokken, ik voelde de warmte binnen in mijn leuter toen mijn zaad naar boven werd gestuwd, en toen spoot ik meerdere stralen van mijn kleverige sperma in Clara’s mond. Ze liet geen druppel verloren gaan. Ik zag haar tussen mijn stralen in snel slikken, zodat ze steeds weer klaar was voor de volgende straal. En haar ogen straalden van genot terwijl ik mijn ballen leegspoot in haar keel.

Clara kwam overeind en omarmde Herman voor een diepe zoen. Ik zag hem slikken en begreep dat ze de laatste portie van mijn sperma voor hem had bewaard.
“Hmmm, lekker,” zei Herman toen Clara hem weer losliet.
“Wel hè?” stemde Clara in, “ik kon het niet laten met je te delen schat. Ik hoop dat je het niet erg vond P.D.?”
“Euh … nee, al was het wel wat onverwacht. Maar wat jullie samen doen … Als je maar niet denkt dat ik nu ook Hermans zaad ga proeven. Niet direct en ook niet via jouw mond.”
Clara glimlachte me geruststellend toe.
“Geen zorgen, P.D. Zoiets zou ik nooit zomaar doen. Alleen als je er zelf om vraagt. En of dat ooit gebeurt … Zoals Herman al zei, dat is aan jou en het hoeft echt niet.”

“Alleen … je zei dat je maar even wilde. En me niet laten klaarkomen.”
“Ja, weet ik. Maar ik genoot er zo van, en toen je zei dat je er bijna was wilde ik het gewoon afmaken. Vind je het erg?”
“Nee, je hoort mij niet klagen. Het was heerlijk. Maar je wilde ook neuken. Ik weet niet of …”
Ik maakte mijn zin niet af maar wees naar het slappe wurmpje dat nu tussen mijn benen hing.
“Hier ga je voorlopig niets meer aan hebben.”
Clara likte demonstratief haar lippen af.
“Jammer dan, maar het was het waard. En gelukkig ben je niet de enige man hier. Herman, ik ben nu wel écht toe aan een harde pik in mijn kut. Neuk me alsjeblieft!”
“Graag, schat!”

Nu was ik het die uit het bed stapte om ruimte te maken. Terwijl ik op de stoel ging zitten ging Clara midden op het bed op handen en knieën zitten. Herman zakte achter haar op zijn knieën en richtte met zijn hand zijn harde erectie op Clara’s ingang. Toen stootte hij hard naar voren, en ik zag op zowel Clara’s als Hermans gezicht een blik van puur genot ontstaan. Eventjes bleef Herman stil zitten, zo diep als hij kon in de vagina van zijn vrouw, maar toen sloot hij zijn handen stevig om haar middel en begon met volle kracht zijn heupen op en neer te bewegen. Met elke harde stoot diep in Clara schoof ze een stukje naar voren, ondanks de steun die Herman gaf, dus steeds als hij zich terugtrok moest hij haar lijf ook weer een stukje naar zich toe trekken, klaar voor de volgende harde stoot, diep in haar liefdesgrot.

Ik heb mezelf nooit als voyeur gezien, maar nu zat ik toch echt te genieten. Van de wilde dans die Clara’s borsten maakten door de harde stoten waarmee ze geneukt werd, maar nog meer van het kreunen en steunen van Herman en Clara, en van de geluiden, van Hermans heupen die keer op keer kletsend tegen Clara’s kont sloegen, en de zachte sopgeluidjes van geil vocht dat door een grote indringende leuter uit Clara’s kut werd geperst. Maar nog wel het meest van de van puur genot vertrokken gezichten van mijn nieuwe vrienden, die zo intens van elkaar aan het genieten waren.

Ik weet niet hoe lang ze zo doorneukten. Maar op een gegeven moment stopte Herman, ik neem aan om van positie te veranderen. Terwijl Clara op haar rug ging liggen keek ze even mijn kant op.
“Oh, kijk, P.D. is ook alweer stijf!”
Verbaasd keek ik naar beneden. Ze had gelijk. Kennelijk had het zien van het neukende stel me zó opgewonden dat, ondanks alle inspanningen van de afgelopen anderhalve dag, mijn pik inderdaad weer overeind stond.
“Wil jij het van me overnemen, P.D.? Nu je er weer klaar voor bent? Dat was tenslotte de originele afspraak.”
“Ja, dat weet ik, maar het is wel heel lullig om jou nu te laten stoppen.”
“Ik bied het toch zelf aan?”
“Of,” onderbrak Clara ons, “waarom niet jullie allebei? Samen?”
Herman keek me vragend aan.
“Is dat oké voor jou, P.D.? Gisteravond leek je nog wat te twijfelen over een trio?”
“Ik wil alleen maar Clara zo goed mogelijk verwennen. En ik zie aan haar gezicht dat zij nu niets liever wil dan twee pikken. Alleen is dat wel nieuw voor me, dus leg me uit wat ik moet doen.”

Het bleek dat ik helemaal niet veel hoefde te doen. Clara liet me op mijn rug op bed zitten. Ze pakte mijn neukstaaf vast, richtte hem recht omhoog, en liet zich er zonder aarzelen overheen zakken. Even neukten we zo met ons tweeën, waarbij Clara het meeste werk deed door steeds overeind te komen en zich weer te laten zakken, terwijl ik alleen een beetje hielp door mijn heupen iets omhoog te stoten op het juiste moment. Het was heerlijk om binnen in deze geweldige vrouw te zijn, en als ik niet al zo vaak was klaargekomen dan zou ik dit niet lang hebben volgehouden.

Maar na een paar keer zo op en neer te zijn gegaan bleef Clara stil op me zitten. Ze boog zich voorover en vroeg me met haar handen haar billen zo ver mogelijk uit elkaar te trekken. Ik zag dat Herman intussen achter haar ging zitten, met een tube glijmiddel in zijn hand. Hij smeerde Clara’s anus goed in, en deed ook wat op zijn pik. Toen drukte hij zijn pik tegen Clara’s aars. Even hield hij stil en keek Clara vragend aan. Ze knikte en toen zag ik hoe hij zijn lijf naar voren drukte.

En toen voelde ik het ook. Dwars door het dunne scheidingswandje dat Clara’s vagina van haar darmen scheidde heen, voelde ik de druk, doordat Hermans pik haar anus vulde. Het was alsof er iets tegen mijn pik aan duwde, en er langs streek. Ik wist dat ik Herman voelde, maar tegelijk ook weer niet Herman voelde, omdat hij immers in het andere gat zat. Maar als ik me concentreerde meende ik toch elke ribbel op zijn lul over de mijne te voelen glijden.

“Ben je nog oké, P.D.?” vroeg Herman op het moment dat hij zijn pik tot de laatste centimeter toe in Clara’s kont had geduwd.
“Ja, ik denk het. Het verwart me een beetje. Alsof ik jou tegen mij voel drukken.”
“Ja dat is ook zo, al zit er nog wel een stukje van mij tussen,” hijgde Clara, “Herman zegt altijd dat dit het maximum is aan intimiteit tussen twee mannen die niet direct intiem met elkaar willen zijn.”
“Ik hoop dat je dat geen probleem vindt, P.D.?”
“Het moet nog wel even wennen. Maar ik zie aan Clara’s gezicht dat zij het heerlijk vindt om zo gevuld te zijn. En dat is waar het me om gaat.”
“Ik geniet inderdaad, nu al. Maar ik wil nog meer. Hup, mannen. Niet meer praten, maar neuken!”

Nog steeds was er niet heel veel wat ik kon doen. Herman deed het meeste werk, hij begon eerst langzaam Clara in haar kont te neuken, maar voerde al snel het tempo en de kracht van zijn slagen op. Hoewel Clara tussen Herman en mij lag ingeklemd zag ze toch nog kans haar lijf flink op en neer te bewegen, door het ritme van Hermans slagen te volgen, zodat ze mijn kloppende lul nog hard kon neuken. Het enige dat ik kon doen was mijn heupen proberen op en neer te bewegen, maar door het gewicht van Clara op mijn lijf was dat beperkt.

De sensatie was echt geweldig. Eerder al was het heerlijk om mijn pik diep in Clara’s grotje te voelen, en te voelen hoe haar kutwanden mijn eikel masseerden als ze op en neer bewoog. Maar nu was ze een heel stuk strakker, omdat haar anus ook gevuld was, zodat het nog veel lekkerder voelde. En ik merkte dat ik na een tijdje, toen de eerste onwennigheid voorbij was, ook begon te genieten van de extra massage van mijn staaf door de ribbels en contouren van Hermans dikke leuter die steeds langs de mijne leek te glijden als we in Clara op en neer bewogen.

Ik richtte mijn bovenlijf wat op zodat ik mijn mond op Clara’s heerlijke borst kon zetten. Nu eens zoog ik op haar tepel alsof ik een zuigeling was, dan weer streelde ik haar borst met mijn tong, of beet er zachtjes in. Eén hand had ik nodig om op het bed te steunen, maar de andere streelde haar nek en haar haren. En toen voelde ik ook een hand die mijn wang streelde, en een andere hand in mijn haar. Ik wist niet of het Clara of Herman was. Het maakte me ook niet uit. Ik genoot gewoon van het gevoel.

Het duurde niet lang voordat Clara luidkeels begon klaar te komen. Herman en ik keken elkaar aan, en ik weet zeker dat hij op mijn gezicht net zo’n brede glimlach zag als ik op het zijne. Alleen die ene blik was genoeg om te weten dat hij door wilde gaan, dat hij zijn vrouw geen rust wilde geven, maar van het ene orgasme in het andere wilde neuken, en ik was het daar helemaal mee eens.

Luidkeels gillend van genot bleef Clara maar klaarkomen, ingeklemd tussen haar man en haar nieuwe familielid, haar zogenaamde ‘vader’. Onvermoeibaar bleef Herman pompen, en ik bewonderde zijn uithoudingsvermogen. De enige reden dat ik niet allang was gaan spuiten was dat ik dat de laatste uren al te vaak had gedaan. Ik wist niet eens of er überhaupt nog iets in mijn ballen over was om te kunnen spuiten.

En toen gooide Herman zijn hoofd achterover.
“Ik kom, schat! Ik kom!!!”
Hij stootte nog één keer naar voren en hield toen stil. Ik voelde, dwars door het dunne huidje dat zijn pik van de mijne scheidde heen, hoe zijn pik pulseerde, hoe hij dikker werd om een straal sperma door te laten, dan weer terug naar normale omvang, en dan de volgende straal. Ik wist niet alleen dat Herman klaarkwam, ik voelde het. En dat, samen met opnieuw een hoogtepunt van Clara, tilde ook mij over het randje. Tot mijn verbazing wisten mijn ballen toch nog ergens wat sperma vandaan te halen, en met een paar krachteloze spuitjes deponeerde ik dat allerlaatste restje zaad diep in Clara’s kut.

Toen ik me uitgeput op het matras liet zakken hoorde ik achter me opeens gejoel en applaus. Ik keek even op. Daar, in de deuropening, stonden drie blote meiden ons toe te juichen.

Vermoeid maakte ik een soort van buiging naar ze, maar zakte toen weer terug in het matras.

Hoofdstuk 20: Feest voor iedereen

Een minuut of vijf later kwam ik dan toch uit bed. Ik wilde me eerst douchen. Daarna zakte ik in de kamer op een makkelijke stoel. Niet veel later had ik Jade en Eva op mijn schoot, en een voorleesboek in mijn handen. Herman, Clara, en Sabine maakten intussen het ontbijt klaar.

Nadat we een onwaarschijnlijke hoeveelheid roerei, tosti’s, croissants, en yoghurt met muesli soldaat hadden gemaakt, vertrok Sabine snel naar Fleur, met wie ze kennelijk had afgesproken. Eva en Jade wilden graag weer zwemmen, en Herman, Clara, en ik besloten deze keer alle drie mee te gaan.

Het werd voor mij een luie dag. Ik lag lekker onderuit in een ligstoel, goed ingesmeerd om niet te verbranden. Herman was met de meiden mee het meer in gegaan, en was al snel omringd door een grote groep kinderen die uitgebreid met hem aan het ravotten waren. Clara lag in de stoel naast me. Af en toe praatten we wat, maar ik dommelde ook een paar keer een beetje weg om dan een half uur later opeens wakker te worden en te merken dat ik weer even geslapen had. Af en toe kwam één van de meiden, of allebei, naar ons toegerend om enthousiast aan mama en opa te vertellen was ze nu weer voor bijzonders hadden gedaan, om vervolgens direct weer terug te rennen naar het meer. Ook Herman moest af en toe pauze nemen, maar als er dan een paar kinderen bij ons kwamen staan en hem uitdaagden dan kon hij het niet laten om zich weer in het spel te mengen.

“Pfffft, de tijd dat ik zo veel energie had ligt echt wel achter me.”
“Ja, dat snap ik. Daarom geniet Herman er nu ten volle van, nu het nog kan.”
“Het valt me op dat de andere ouders hier er geen enkel probleem mee lijken te hebben dat Herman ook met hun kinderen stoeit. Terwijl er toch veel lichamelijk contact is, en deze ouders komen vast niet allemaal uit jullie speciale hoek van de camping. Zijn ze niet bang dat hij … nou ja, is wat hij ook echt is?”
“Een kinder-genieter? Dat is het nu juist. Hij doet ze geen kwaad. Ja, het fysieke contact is voor Herman een mooie bonus, maar de andere ouders zien gewoon een man die onschuldig met de kinderen hier speelt en niks raars doet. Hij doet ook niks raars. Andere mensen snappen niet dat het voor Herman ook al fijn is om een meisje bij haar middel te pakken en met een boog in het water te gooien, dat hij geniet van haar zachte huidje daar te voelen. Die denken dat pedofielen alleen maar interesse hebben in seks met kinderen. Vanuit hun optiek ziet wat Herman doet er totaal onschuldig uit. En dat is het in feite ook, die kinderen vinden het heerlijk met een grote man te ravotten. Tien kinderen tegen één volwassene, daar genieten ze van!”

Rond het middaguur liep Clara even terug naar het huisje om snel daarna terug te komen met een mand vol broodjes en pakjes drinken. Ze riep naar Herman, Eva en Jade dat het eten klaar was. Maar toen ze uit het water kwamen en naar ons toeliepen werden ze gevolgd door nog een meisje en twee jongens.
“Mogen Willem, Chantal en Jochem ook mee-eten?”
“Natuurlijk, Eva. Als hun papa’s en mama’s het goed vinden?”
Meteen renden de oudste van de jongens naar zijn ouders; kennelijk waren ze alle drie uit hetzelfde gezin. Al snel kwam hij terug.
“Het mag, hoor. Maar mogen papa en mama dan ook erbij komen, met onze eigen broodjes, zodat we samen kunnen delen?”
“Uiteraard,” zei Herman, “hoe meer zielen hoe meer vreugd. En meer broodjes is ook altijd fijn.”

Tijdens het eten raakten de volwassenen in een geanimeerd gesprek, terwijl de kinderen tussen het eten door bleven ravotten, met elkaar en ook met Herman als hij ze even de kans gaf. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om ongemerkt goed te kijken naar het mooie lijfje van Chantal, die kennelijk elf was. En tot mijn verbazing merkte ik dat ook de achtjarige Jochem en de dertienjarige Willem een soort schoonheid uitstraalden waarvan ik niet wist dat jongens die hadden. Af en toe als ik iets te opvallend keek, gaf Clara of Herman me een zetje, en dan keek ik snel weer een andere kant op.

“Dus je kent deze mensen nog maar een paar dagen, maar bent nu al wel een soort van opa voor de kinderen?” vroeg Margriet, de moeder van de drie nieuwe vriendjes van Eva en Jade, nadat we hadden verteld hoe ik met het gezin in contact was gekomen.
“Ja. Eigenlijk was haar vraag aan mij of ik haar opa wilde zijn zo’n beetje de reden dat ik de rest van het gezin heb leren kennen. Anders had ik gewoon een tijdje met haar gepraat en was ik daarna weer naar mijn eigen huisje gegaan. En nu heb ik er opeens een soort van nieuwe familie bij.”
“Dat is wel fijn voor jullie meiden,” zei Henk, “juist omdat ze hun echte grootouders al zo jong zijn kwijtgeraakt.”
“Sabina had het er eerst wel moeilijk mee,” zei Herman, “maar op één of andere manier heeft P.D. haar zo ver gekregen dat ze het accepteerde voor haar zussen. En op een gegeven moment is zij zelfs ook opa gaan zeggen.”
“Hoe heb je dat eigenlijk geflikt, P.D.?” vroeg Clara, “dat wilde ik je al de hele tijd vragen?”
“Ik heb Sabine helpen herinneren dat zij mooie herinneringen heeft aan haar opa’s, maar haar zusjes niet. En gevraagd of ze kon begrijpen dat haar zusjes dan met mij mooie herinneringen kunnen maken. En het belangrijkste, denk ik – ik heb gezegd dat ik niet één van haar opa’s ben, wil zijn, of kan zijn, dat ik die niet wil vervangen.”
“Nee, je hebt het mis. Dat was wel belangrijk, maar juist je appèl aan haar om haar zusjes ook een mooie herinnering te gunnen, om haar zusjes te helpen, dat gaf de doorslag.” zei Herman. En toen, als reactie op de vragende blik van Clara, “Dat vertelde ze me gisteren, toen we de ontbijtspullen opruimden. Alleen waarom ze later die dag jou ook opa is gaan noemen, dat weet ik ook niet.”

De broodjes waren intussen op. De kinderen renden weer naar het water, maar Henk en Margriet bleven bij ons zitten. Het ging al snel over bezienswaardigheden in de buurt. Herman en Clara kwamen hier al vele jaren, terwijl het voor Henk en Margriet de eerste keer was, dus ze waren zeer geïnteresseerd in wat er in de omgeving allemaal te doen was voor een gezin met kinderen.

Ik kreeg het warm, dus ik besloot ook even een duik in het meertje te nemen. Dat was misschien een fout. Direct stoven Eva en Jade op me af, gevolgd door alle andere kinderen in het meer, en ze leken allemaal te verwachten dat ik net zo dol zou zijn op stoeien met meer dan vijftien jongens en meisjes als Herman.

En eerlijk is eerlijk, dat was ook ontzettend leuk. Op het moment dat het eerste kind, een meisje van een jaar of acht, haar armen om mijn nek sloot, haar benen om een arm van me kruiste, en probeerde me met haar gewicht onder water te duwen, snapte ik waarom Herman bijna de hele ochtend in het water was gebleven. Direct daarna werd ik aan de andere kant beklommen door een jochie van misschien zeven, die op precies dezelfde manier aan mijn andere arm ging hangen. Ik voelde niet alleen zijn lijf tegen mijn schouders, maar ik voelde zelfs zijn kleine piemeltje tegen mijn arm aan drukken, en het verraste me hoe opwindend dat voelde.

Al snel was ik net zo fanatiek aan het spelen als ik Herman eerder had zien doen. Het ene na het andere kind probeerde me te beklimmen. En dan pakte ik dat kind bij zijn of haar middel – of althans, dat probeerde ik, geregeld kwamen mijn handen per ongeluk op andere plekken, maar dat leek de kinderen niet te deren en ik vond het ook totaal niet erg. Als ik ze vast had, tilde ik ze op, zocht even naar een plekje waar geen andere kinderen waren, en dan gooide ik het slachtoffer die kant op in het water. En dan hing alweer een nieuw kind aan mijn arm, been, of hals. En soms lukte het de kinderen ook, als ze even samen werkten, om me om te duwen. Dan kwam ik overdreven luid proestend weer overeind, trok een gespeeld boos gezicht, en stormde op de kinderen af om de eerste de beste die ik te pakken kreeg te pakken en ook weer weg te gooien.

Maar na een tijdje merkte ik wel dat ik toch inderdaad echt niet het uithoudingsvermogen had van Herman.
“Sorry, jongens en meiden, maar nu moeten jullie echt stoppen. Genoeg gespeeld, ik ga weer naar de kant.”
Eén wat wildere jongen stormde toch nog op me af, maar een meisje hield hem tegen.
“Nee, Charlie, de meneer zegt dat hij wil stoppen. Dan moet je ook stoppen.”
“Oh ja. Oké. Sorry meneer. Bedankt voor het spelen.”
“Ja, bedankt voor het spelen meneer!”
“Jullie ook bedankt. Het was leuk!” antwoordde ik.

“Zijn alle kinderen hier op de camping zo goed opgevoed?” vroeg ik, toen ik weer in mijn strandstoel zakte.
“Niet allemaal, maar de meesten wel,” zei Margriet.
“Bij naturisme hoort ook respect voor elkaar en voor de natuur. Dat zie je terug bij de meeste bezoekers hier, en dat straalt ook af op hun kinderen.”

Ik strekte me uit in mijn stoel, en ik ben daarna kennelijk direct in slaap gevallen. Toen Clara me wakker maakte waren Margriet en Henk alweer weg. Eva stond haar haren droog te wrijven en Herman was Jade aan het afdrogen.
“Tijd om wakker te worden, P.D. We gaan zo naar het huisje en wat eten, en daarna willen we naar het feest. Weet jij al of je mee wil?”
Ik knikte.
“Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt. Als ik nu nee zeg en later nooit meer de kans krijg dan zal ik mezelf voor altijd kwalijk nemen dat ik het niet geprobeerd heb. Geen idee of ik het wat vind of niet, maar daar kom ik alleen maar achter als ik het probeer.”
“Heel goed! En mocht je het toch niks vinden, dan kan je altijd weg gaan. Niemand zal je tegenhouden. Het is daar echt vrijheid-blijheid. Alles mag, behalve dwang.”
“Net als de huisregel van jullie gezin, dus.”
“Ja, precies.”

In het huisje aangekomen pakte ik mijn portemonnee uit mijn broek die daar in de kast lag.
“Wat ga je doen, P.D.?”
“Even naar de kampwinkel om spullen voor het eten te kopen. Vanavond kook ik namelijk.”
“Oh?”
“Ja. Ik kan niet veel koken. Maar volgens Anke en Marjolein maar ik de beste pasta ooit. Een recept dat ik al jaren geleden van Lies heb afgekeken, zelfs nog voordat we getrouwd waren. Later was ze zelf vergeten hoe ze indertijd de pasta maakte. Ze kookte altijd puur op gevoel. En dus vroeg ze mij soms om de pasta ‘oude stijl’ te maken, want ik wist het nog wel. Dat is zo ongeveer mijn enige talent in de keuken, en daar ga ik jullie vanavond op trakteren.”
“Klinkt spannend. Hier, neem een boodschappentas mee, dan hoef je geen plastic wegwerptas te kopen.”

Mijn pasta werd gelukkig inderdaad zeer goed ontvangen. Iedereen schepte nog een tweede keer op, en Jade vroeg zelfs om een derde bord, “omdat ik vanavond heel veel energie ga gebruiken!” – maar het zichtbare genot waarmee ze de pasta naar binnen werkte maakte me duidelijk dat ze ook gewoon van de smaak genoot.

Langzaam kwam het moment dichterbij dat we naar het feest zouden gaan.
“Je bent stil, P.D. Is er iets?”
“Oh, sorry. Ik zat gewoon wat te denken.”
“Volgens mij is opa zenuwachtig. Over het feest. Klopt dat, opa?”
“Hmmm. Ja, Eva, ik denk dat je daar wel gelijk in hebt.”
“Maak je maar geen zorgen, opa. Ik wil wel bij je blijven als je dat wil?”
“Dat is lief van je, Eva. Maar het hoeft niet. Ga maar lekker feest vieren met de mensen die daar zijn. Ik wil dat jij echt geniet. En ik weet dat jij en Sabine en Jade en papa en mama allemaal dicht in de buurt zijn, en dat ik altijd naar jullie toe kan als ik even een vertrouwd gezicht wil zien. En als ik het echt niet leuk vind, dan ga ik gewoon eerder weg en naar mijn eigen huisje, en dan zie ik jullie morgen wel weer.”
“Eerder weg gaan van een seksfeest?” snoof Jade verontwaardigd, en trok daarbij een gezicht alsof ik had voorgesteld om celibatair te gaan leven, “wie gaat er nu ooit eerder weg van een seksfeest?”

“Laten we maar gewoon gaan,” stelde Herman voor, “dan hoeft P.D. zich ook niet meer zenuwachtig te maken over wat er misschien wel of niet gebeurt, dan kan hij het gewoon zien en ervaren.”
“Jaaaa!!” gilde Jade, en sprong direct overeind van haar stoel, “zijn jullie al klaar?”
Clara lachte.
“Nou, we hoeven ons in elk geval niet om te kleden. Dus ja, laten we inderdaad maar gewoon gaan.”

Het feest werd gehouden in een gebouw dat in het midden van de speciale hoek van de camping stond, speciaal voor feesten zoals deze of andere sociale activiteiten waarbij veel campinggasten aanwezig willen zijn. Tijdens de wandeling ernaar toe hadden Eva en Jade weer elk een handje aan mij gegeven, maar toen we over de bomen heen het dak van het gebouw zagen kon Jade haar ongeduld niet langer beteugelen. Ze liet mijn hand los en rende vóór het gezelschap uit naar het feestterrein.

“Je zou haast denken dat ze bang is tijd tekort te komen,” lachte Herman.
“Ja,” bevestigde Clara, “terwijl als het gaat zoals vorig jaar, zij degene is die uiteindelijk de lichten uit moet doen.”
“Serieus?” vroeg ik, “Letterlijk? Of bij wijze van spreken?”
“Dit is een eens per jaar evenement. Vandaag geldt geen bedtijd voor de kinderen. En vooral voor Jade is dit een soort snoepwinkel. Vorig jaar kwam Jade pas om een uur of negen ’s ochtends ons huisje binnen gestrompeld, en heeft toen de hele dag liggen slapen. Maar nee, zij doet niet letterlijk het licht uit, dat is de taak van de laatste volwassene die weggaat. En die was ook zo attent om haar bij ons te brengen, hij wist niet zeker of ze het hele eind nog wel kon lopen.”

We volgden een kronkelend paadje tussen hoge struiken.
“Lekker beschut, zodat we bij goed weer, zoals vandaag, niet binnen hoeven te blijven.” lichtte Herman toe, “door de begroeiing kan niemand iets zien, zelfs als er toevallig een ‘normale’ campinggast hier langs zou komen.”

Toen we de laatste bocht om liepen zag ik dat die mogelijkheid inderdaad werd gebruikt. Ik wist wel zo ongeveer wat ik zou kunnen verwachten, maar toch bleef ik even staan en moest een paar keer met mijn ogen knipperen om te verwerken wat ik zag. Op een grasveld naast het pad zag ik een volwassen man op zijn rug liggen, terwijl een jonge vrouw van misschien een jaar of twintig zijn harde pik bereed, en een meisje dat zelfs nog jonger was dan Jade zat op zijn gezicht en werd door hem in haar kleine kutje gelikt. Een stukje verderop lag een vrouw in een makkelijke stoel een puberjongen te pijpen en een veel jonger jochie af te trekken. Ze had haar benen wijd gespreid en vingerde zichzelf met haar vrije hand, maar net toen ik keek zag ik een andere vrouw tussen haar benen hurken om haar te gaan likken. En op de veranda voor de ingang van het gebouw lagen, op twee grote matrassen, Fleur en Sabine, naast elkaar, hun handen liefdevol in elkaar verstrengeld, terwijl ze beiden stevig geneukt werden. Sabine door een blonde jongen van een jaar of 16, en Fleur door een donkere jongen van rond de 14.

“Hoi Sabine, hoi Fleur!” zei Herman vrolijk toen we dicht bij de vier pubers waren.
“Hoi pap en mam! Hoi Eva! En hoi opa P.D., leuk dat je ook mee bent,” zei Sabine, tussen haar zachte hijgjes door, “Mag ik je voorstellen aan Thomas, Fleurs broer?”
De jongen die Sabine aan het neuken was stak zijn hand naar me uit, zonder zelfs maar het tempo van zijn heupbewegingen te verlagen.
“Dag meneer P.D., aangenaam kennis te maken. Sabine heeft ons veel over u verteld.”
De situatie kwam wat onwerkelijk op me over, maar ik greep toch mechanisch de aangeboden hand en schudde hem.
“Je moet opa geen u noemen, hoor,” zei Eva, “dat vindt hij vervelend.”

Ik wist niet wat ik moest zeggen, en dus zei ik maar niks. Even verwachtte ik dat ook Fleur ons zou voorstellen aan de jongen die haar aan het neuken was – in haar kont, zag ik nu, dat was me eerst niet opgevallen – maar geen van beide zei iets. En toen ook Thomas en Sabine hun aandacht weer op elkaar richtten liepen Herman en Clara verder, en ik voelde Eva aan mijn hand trekken om ook verder te lopen.

Toen we het gebouw binnen liepen, werden we staande gehouden door een echtpaar van ongeveer dezelfde leeftijd als Herman en Clara.
“Herman, Clara, wat leuk jullie weer te zien! Oh, en hoi Eva!”
“Annewil! Harry! Ja, super!”
“Echt bijpraten zal vanavond niet lukken, denk ik.”
“Nee, maar jullie zijn toch nog niet weg?”
“Nee, we blijven twee weken.”
“Nou, dan komen we later deze week wel een keer op de koffie.”
“Zo, en dit is dus jullie nieuwe ‘opa’? Sabine heeft ons al van alles over hem verteld.”
Ik stak mijn hand uit.
“Ja, dat ben ik. P.D. is de naam. Aangenaam je te leren kennen, Annewil. En jij ook Harry.”
“Leuk dat je ook bent meegekomen. Maak er maar een fijne avond van. En mocht je een blauwe pil nodig hebben, gewoon even vragen achter de bar in de grote zaal, hier links.”
“Oh, hebben jullie Jade toevallig gezien?” vroeg Clara, “Ze kon niet wachten en is vooruit gerend.”
“Ja, ze kwam een minuut of twee geleden binnen en vroeg direct naar Roy. We hebben haar verteld dat hij in het rode kamertje op haar zat te wachten en toen ging ze als een speer de trap op.”

De twee echtparen en Eva lachten hartelijk. Toen Eva mijn vragende blik zag, legde ze me uit dat Roy kennelijk nogal fors geschapen is. Niet zozeer lang, maar vooral dik. En dat Jade van alle mannen die ze kende – en dat waren er nogal wat! – het meest genoot van Roy in haar kont. Dus het was geen wonder dat ze direct naar hem toe wilde, en lief van hem dat hij speciaal op haar had gewacht.

“Kom maar mee, opa, dan zal ik je laten zien waar de rode kamer is.”
Eva trok me aan mijn hand naar de trap. Boven kwamen we in een gang met deuren aan beide kanten. Eva liep direct naar de tweede deur rechts, die wijd open stond. Achter de deur zagen we een kleine kamer met rood behang aan de wanden. Midden in de kamer stond een grote driezitsbank. Jade hing met haar lijf over een armleuning, en achter haar stond een sympathiek uitziende man van tegen de dertig in een kalm tempo heen en weer te bewegen.

Eva trok me mee naar binnen.
“Hoi Eva,” zei de man.
“Hoi Roy. Dit is onze nieuwe opa. Hij is hier voor het eerst.”
Jade zei niets. Ik hoorde aan haar kreun- en steungeluidjes dat ze genoot.

Vanuit de plek waar ik nu stond kon ik goed zien dat Roy inderdaad een enorm dikke pik had. En dat met elke rustige stoot van zijn heupen die dikke pik volledig in Jades kontje werd geperst, wat haar iedere keer een kreuntje, maar soms oom een ‘auw’tje ontlokte.

“Jezus, die is inderdaad dik!” riep ik spontaan uit. Om meteen daarna te voelen hoe schaamrood mijn kaken kleurde. “Oh, sorry, dat was niet netjes.”
“Hahaha, geeft niet, hoor. Ik sta er hier om bekend, en het maakt me erg populair bij sommige mensen. Niet allemaal.”
“Nee, ik vind Roy té dik, dan gaat het pijn doen,” zei Eva, “maar voor Jade is het ideaal, zolang hij niet wilder neukt dan nu doet hij haar precies zoveel pijn als ze lekker vindt.”
“Is dat waarom je hier naartoe wilde, schat?” vroeg ik, “om te zorgen dat Roy rustig blijft doen en je zusje niet meer pijn doet dan zij wil?”
“Oh nee. Dat hoeft niet. Roy kent Jade al heel goed, en ik ken Roy. Hij is een echte kinder-genieter, hij zou nooit iets doen dat Jade niet wil, net als jij. Maar ik dacht dat je het misschien leuk zou vinden te zien hoe Jade geniet.”
Even moest ik wachten omdat Jade net op dat moment zeer luidruchtig klaarkwam. Toen het weer wat stiller werd in het kamertje antwoordde ik aarzelend:
“Ja, best leuk, denk ik, maar ook nog altijd vreemd. Zullen we verder gaan?”

Eva nam me mee en liet me de andere kamers op de bovenverdieping zien. Kennelijk hadden die allemaal hun eigen kleur. In de groene kamer stond een groot bed, maar er was verder niemand. In de gele kamer lag een oudere vrouw, ik schatte haar op ongeveer mijn eigen leeftijd, wijdbeens op de grond; tussen haar benen zat een meisje van Eva’s leeftijd, die haar hele hand in de vagina van de vrouw had en die pompend op en neer bewoog. Tegelijk werd de vrouw in haar mond geneukt door een jongen die ik op zestien schatte, terwijl het meisje dat de vrouw met haar hand neukte van achter werd genomen door een man die, net als de vrouw, ongeveer mijn leeftijd had.

Even bleven we kijken, toen nam Eva me mee naar de blauwe kamer. Daar zag ik een erg jonge jongen, ik schatte hem niet ouder dan Jade, met twee volwassen mannen. De ene neukte het jongetje, terwijl de andere door diezelfde jongen werd gepijpt. Terwijl we stonden te kijken liep nog een andere man langs ons naar binnen, tikte de man die gepijpt werd op de schouder, en toen die knikte ramde hij zijn pik direct in de kont van die man om hem zo stevig te neuken dat het jongetje moeite had diens pik in zijn mond te houden.

Opnieuw trok Eva me mee, nu naar de witte kamer. Hier lagen een vrouw en drie meiden, waarvan ik de jongste op twaalf schatte en de oudste op zestien, in een soort cirkel, allemaal elkaars kut te likken en te vingeren. In een hoek zat een man op een bank, met op zijn schoot, op en neer wippend op zijn harde pik, een meisje van waarschijnlijk een jaar of negen. Elke keer als ze zich over de harde paal van de man liet zakken zag ik hoe een beetje sperma uit haar kutje werd geperst. Ik wist niet of dat van dezelfde man was, die na een keer klaarkomen nog gewoon verder neukte, of van een andere man die hiervoor in haar was klaargekomen.

Opeens voelde ik een geruststellend kneepje in mijn hand. Ik keek opzij en zag dat Eva me bezorgd aankeek.
“Gaat het wel opa? Je kijkt een beetje zoals die avond nadat ik je onder de douche had uitgedaagd.”
“Ja, schat, het gaat wel. Het is allemaal nogal nieuw voor me. Ik moet er nog aan wennen, en dit is wel heel veel tegelijk om aan te wennen.”
“Misschien moet je anders gewoon mee gaan doen, opa? In plaats van alleen te kijken?”
“Euuhh … dat weet ik niet Eva. Het is allemaal nogal …”

Maar Eva liet me niet uitspreken. Ze trok me mee naar de trap. We liepen naar beneden en stapten daar de grote zaal in. Als ik boven mijn ogen al had uitgekeken, dan wist ik hier helemaal niet wat me overkwam. Er speelde zachte muziek, en in het midden van de zaal was een soort dansvloer waar diverse stelletjes aan het dansen waren. Daar omheen stonden langs drie wanden comfortabele banken. Op sommige plekken zaten mensen naar de dansvloer te kijken, of met elkaar te praten. Maar er zaten of lagen ook overal stelletjes en grotere groepen te neuken, beffen, pijpen, vingeren, en aftrekken.

Eva wees me naar een bank waar Herman net anaal werd genomen door een grote man met tatoeages over zijn hele lijf, terwijl hij tegelijk het stijve pikkie van een jochie van een jaar of acht in zijn mond nam.
“Fijn voor papa, hè? Hij is best wel bi, maar thuis heeft hij alleen mama en ons, allemaal vrouwen en meiden dus. Daarom is het fijn voor hem dat hij op dit feest lekker met mannen en jongens kan seksen!”

Ik knikte, en ik meende het ook. Ik vond het echt fijn voor Herman. Maar ik wendde wel snel mijn blik af. Ik keek toch echt veel liever naar de vele blote vrouwen en meisjes. Vooral een meisje dat met wijd gespreide benen op schoot van een oudere man zat, zijn vingers op haar clitje, en tussen zijn benen een ander meisje dat haar kutje aan het likken was sprak me erg aan. Ze had korte rode haren, leuke sproeten, en een zeer innemend gezicht. Al vertrok dat juist op dat moment wel in een soort van kramp, terwijl ze heftig schokkend klaarkwam.

Ik bleef staan kijken tot ze weer tot rust was gekomen. Toen ze haar ogen opendeed zag ze me kijken. Ik zag dat ze iets zei tegen de man en het meisje. Daarna stond ze op en liep recht op Eva en mij af.
“Hoi Eva! En dag meneer. Bent u nieuw hier? Ik ben Ilona.”
“Dag Ilona. Zeg maar jij. Ik ben P.D. en ik ben inderdaad nieuw.”
“Wil je met me neuken, P.D.? Je pik ziet er prima uit, die wil ik wel eens in me voelen.”
“Euh?”
Ik keek hulpzoekend naar Eva.
“Gewoon ja zeggen, opa. Of nee, als je niet wil. Dan zoekt Ilona een andere man.”
“En moet ik dan hier, tussen alle mensen …”
“Dat kan, als je dat wilt,” zei Ilona, “maar we kunnen ook boven naar een van de kleinere kamers. Dat is rustiger. En als we de deur dicht doen zal niemand ons storen.”
Ik aarzelde nog even. Nog altijd dat laatste restje onwennigheid, vanuit mijn gevoel. Maar toen kreeg mijn verstand de overhand.
“Ja, Ilona. Graag. Als je het niet erg vindt dat ik nog moet wennen aan deze levensstijl.”
“Opa kent ons nog maar net,” legde Eva uit, “dus het is allemaal nieuw voor hem. Maar hij is wel heel lief.”

Eva wenste me veel plezier en liet mijn hand los. Zodra ze zich van mij afwendde zag ik dat diverse jongens en mannen, die ik eerder al meerdere keren verlangend naar haar had zien kijken, op haar af liepen en haar iets leken te vragen. Ik ging ervan uit dat Eva ook snel een partner zou hebben, dus daar hoefde ik me geen zorgen over te maken. Intussen pakte Ilona mijn hand, en we liepen samen richting de trap naar boven. Juist op dat moment kwam Roy naar beneden, zijn pik nu slap.

“Hey Roy,” zei ik, “waar is Jade?”
“Die is boven gebleven. Zij is heel populair hier. De mannen komen naar haar toe, ik denk niet dat ze vanavond de rode kamer nog uit komt. Ik ga daar later vanavond nog wel even kijken, maar ik heb nu eerst even rust nodig.”

Ilona en ik liepen verder. Ik keek even bij de rode kamer naar binnen. Jade hing nog steeds over de bank, maar had haar hoofdje nu opzij gedraaid, zodat ze de aangeboden pik van een jongen aan het begin van de puberteit kon pijpen, terwijl tegelijk een man die ik op zeker zeventig schatte met zichtbaar plezier zijn rimpelige pik in en uit haar anus pompte. Om hun heen stonden nog drie mannen van verschillende leeftijden, allemaal met een harde en voorvocht druppelende leuter, op hun beurt te wachten. Jade zag me kijken, gaf me even een knipoog en een wuifje met haar hand, en focuste toen weer op de mannen in haar mond en kont.

De groene kamer bleek nog steeds leeg te zijn. Ilona sloot de deur achter ons, en ging toen op het bed zitten.
“Ik weet dat dit niet nodig is, maar ik wil het even,” zei ze, terwijl ze me naar zich toe trok, een kusje op mijn eikel gaf, en toen mijn harde paal diep in haar mond nam.
Een paar minuten bleef ze me pijpen, terwijl haar hand zachtjes de zware ballen in mijn zak streelde. Toen ging ze op haar rug liggen met haar benen wijd, zodat ik haar prachtige jonge kutje in al haar glorie kon beantwoorden.
“Neuk me, P.D.” commandeerde ze.
“Mag ik je ook eerst likken?”
“Liever niet. Ik ben zonet al een hele tijd gelikt, nu ben ik écht toe aan een harde paal in mijn kutje!”

En dus kroop ik op handen en voeten over het bed, tot mijn lijf boven haar kleine lichaampje torende. Ik sloot mijn lippen om de hare en voelde tot mijn grote genoegen direct een warme tong mijn mondholte binnendringen. Maar tegelijk voelde ik hoe haar hand op de tast mijn lul zocht, en vond; en hoe ze mijn harde paal zachtjes in de richting van haar warme grotje trok. Ik liet het toe, ik bewoog mijn heupen mee in de richting die ze aangaf. Al snel voelde ik hoe de punt van mijn eikel haar natte lipjes raakte.

“De rest doe jij,” fluisterde ze, terwijl haar hand van mijn pik af ging en haar eigen clitje vond.
“Graag,” antwoordde ik, terwijl ik langzaam, mijn blik genietend op haar platte borstkas gericht, mijn heupen naar voren bewoog. Even voelde mijn eikel een weerstand, maar toen werd de kracht teveel en liet de strakke opening van Ilona’s neukholletje mijn stijve indringer toe. Ik wachtte even met alleen nog maar het puntje van mijn eikel in Ilona’s kutje, en keek naar haar gezicht. Ik zag dat ze geen pijn had, alleen genot, en dus duwde ik door, zodat langzaam maar zeker steeds meer van mijn neukstaaf in haar strakke tunneltje verdween. Opnieuw genoot ik van de ongelooflijke strakheid die alleen een kinderkutje kan bieden, van de warme vochtigheid, van het gevoel van duizend fluwelen handjes die elke zenuw van mijn eikel masseerden terwijl ik langzaam in en uit dit jonge meisje schoof.

“Hmmm, jaahhh,” kreunde ze, terwijl ik voelde hoe ze een arm om me heen sloeg en mijn onderrug aaide, “maar je mag wel sneller hoor!”
Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Grommend en kreunend van plezier voerde ik het tempo op, maar ik wisselde het ook af. Nu eens snelle slagen in en uit. Dan eens langzaam terugtrekken, tergend lang wachten met alleen het puntje nog in haar, en dan een harde snelle slag diep in haar jonge kutje. En dan weer langzame, lange halen, tot ik het tempo weer verder opvoerde.

Ilona bewerkte intussen zelf haar clitoris met haar hand, terwijl haar andere hand in mijn rug klauwde. Onze monden vonden elkaar weer voor een zoen. Even voelde ik haar tanden in mijn lip, toen weer zoog ze mijn tong naar binnen en worstelde mijn tong met de hare. Ik merkte hoe haar lijf begon te schokken, hoe zweet op haar voorhoofd parelde, en toen kwam ze luid kreunend klaar, waarbij haar toch al strakke kutje zo heftig samentrok dat ik even niet meer in staat was mijn pik nog te bewegen. Maar toen ontspande ze weer, en ik neukte verder. Ook ik begon nu te zweten. Ik was verbaasd toen Ilona onze zoen onderbrak om het zweet van mijn voorhoofd te likken. Nieuwsgierig likte ik ook even haar voorhoofd, maar ik vond zoenen toch fijner. Al snel vonden onze monden elkaar weer. Ik verplaatste mijn gewicht een beetje, zodat ik met alleen mijn rechterarm mijn lichaam kon steunen. Mijn linkerarm was nu vrij om te spelen met de platte tepeltjes van dit jonge wondertje. En toen kwam ze opnieuw klaar, en nu kon ik het hemelse gevoel van haar krampende kutje niet langer weerstaan, zodat ook ik luid kreunend mijn warme zaad diep in haar kutje spoot.

Ik rolde snel van haar af, zodat ik niet op haar zou kunnen vallen als mijn armen slap zouden worden. Ilona boog zich direct over me heen en nam mijn nog half-harde pik meteen in haar mond, om alle sperma en kutsapjes ervan af te likken.
“Dat was lekker,” zei ze, toen ze klaar was met likken en op de rand van het bed ging zitten.
“Mijn pik aflikken?” vroeg ik, met een knipoog en een glimlach.
“Ja, dat ook. Maar dat bedoelde ik niet. En dat weet je. Wil je dat ik nog even bij je blijf?”
“Nee, ga maar. Volgens mij wil jij alweer op zoek naar iemand anders om mee te seksen. Ik blijf nog even liggen voordat ik weer naar beneden ga. Is dat oké?”
“Ja, ik heb nu inderdaad zin om iemand te pijpen. Of een kutje te likken. Maar als je wil dat ik nog even bij je blijf?”
“Nee, echt, dat hoeft echt niet. Ga maar, ga lekker feestvieren. Geniet maar lekker. Ik ben oké.”

Ilona spong van het bed af en liep de kamer uit. Ik keek haar na tot ze door de deur rechtsaf sloeg richting de trap. Toen liet ik me weer achterover zakken op het bed, vouwde mijn handen achter mijn rug, en nam even de tijd om tot mezelf te komen. Ongetwijfeld met een brede grijns op mijn gezicht.

Na een paar minuten kwamen er opeens een man en twee meisjes de kamer binnen.
“Oh, sorry, we wisten niet dat hier nog iemand was,” zei de man met een verontschuldigende blik.
“Oh, dat is oké. Ik lag wat uit te rusten en na te genieten. Maar ik zal weer naar beneden gaan, dan kunnen jullie deze kamer gebruiken.”
“Oh, je mag ook blijven hoor. En kijken, als je dat fijn vindt.”
“Of meedoen,” zei de oudste van de twee meisjes hoopvol.
Ik lachte terwijl ik van het bed opstond.
“Lief aangeboden, maar ik denk dat ik eerst even een drankje haal en een tijdje rustig aan doe.”

Ik verliet de groene kamer. Op weg naar de trap wierp ik nog even een snelle blik in de rode kamer. Jade had nog steeds pikken in haar kont en haar mond, alleen wel weer andere pikken dan eerst. En de rij wachtenden was alleen maar gegroeid, er stonden nu al zes mannen en twee jongens hun beurt af te wachten. Jades lijf was intussen bedekt in een mengsel van sperma, kwijl, en zweet, maar dat deerde haar niet. Juist toen ik langsliep zag ik de man achter haar zijn pik uit haar kontje halen en een paar krachtige stralen zaad toevoegen aan de ladingen die al op haar rug dreven. Hij stapte opzij, en meteen nam een andere man zijn plaats in. Jade zag me niet, en ik liep verder, blij voor haar dat zij precies het feest had waar ze op hoopte.

Beneden in de grote feestzaal liep ik naar de bar en liet me een groot glas koude cola inschenken. Terwijl ik dronk, keek ik om me heen. Tot mijn verbazing merkte ik dat ik nauwelijks meer reageerde op de vele seksende stelletjes en groepjes. Niet meer met de shock die ik eerst voelde, toen ik zag hoe casual hier alle leeftijden en geslachten alles met elkaar deden zonder dat iemand het nog bijzonder leek te vinden. Maar ook niet meer met opwinding. Ja, ik genoot nog wel van de prachtige vormen en heerlijke gezichten van de meisjes, en zelfs van een paar jongens. Maar de seks, die had zijn werking verloren. Het was te veel, het deed me niks meer.

Ik was wel blij toen ik in een hoekje tegenover me Eva en Sabine zag, samen met Fleur, die met twee mannen aan het spelen waren. Eén man was in een rustig tempo Eva aan het neuken, terwijl Fleur achter hem zat en zo te zien zijn kont likte. Sabine lag onder haar, en bewerkte met haar tong en vingers tegelijk haar kutje, terwijl Sabine zelf weer werd geneukt door de andere man. Ik was blij te zien dat de meiden het naar hun zin hadden. Clara en Herman zag ik niet, maar ik twijfelde niet dat die ook ergens aan het seksen waren.

Ik dronk mijn glas leeg en vroeg me juist af of ik nog een cola zou bestellen toen ik in mijn gedachten werd gestoord door een kinderstemmetje naast me.
“M’neer? Willu neuken?”
Ik keek opzij en ik zag een meisje dat nog maar net de peuterleeftijd ontgroeid leek te zijn.
“Met jou? Ben je daar niet een beetje te jong voor? Ik ben bang dat ik je dan pijn doe.”
“Neeeehhh!” lachte ze, “nie memij. Mij kudje is te klein. Met me grote zus.”
Ze wees naar een meisje dat iets verder stond. Ik schatte haar een jaar of zes, nog steeds erg jong, maar ik was er intussen al wel achter dat, met een rustige en liefdevolle voorbereiding en langzaam wennen, kinderen al op veel jongere leeftijd dan ik vroeger dacht grote pikken konden ontvangen, zonder dat het ongemakkelijk voor ze was. Jade was nu zeven en al een paar jaar actief, dit meisje was maar één jaar jonger.
“Ze ziet er heel lief uit. Maar ik heb zonet al een ander meisje geneukt. Ik weet niet of ik mijn piemel alweer stijf kan krijgen.”
“Dat kannik!” zei het kleine meisje trots, “ik kan héél goed suige!”

En voordat ik kon antwoorden dook ze onder de barkruk, pakte mijn slappe lul in haar kleine handjes, bewoog hem een paar keer onderzoekend heen en weer, trok toen mijn voorhuid naar achteren, en nam me in haar mond. Ik keek omlaag en zag hoe, zelfs terwijl mijn pik nog slap was, ze haar mond wijd open moest sperren omdat het anders niet paste. Ik had nog nooit zoiets geils gezien als mijn eigen pik in het kleine mondje van dit veel te jonge meisje. Maar ik waande me pas echt in de hemel toen ze haar lippen sloot en begon te zuigen, terwijl ze tegelijk met haar tong mijn eikel bewerkte. Het was duidelijk te merken dat ze vaker mannen pijpte. Veel vaker. En dat ze een enorm talent had.

Ik voelde hoe, ondanks alles, het bloed toch weer naar mijn pik stroomde. Ik zag mijn lul dikker en harder worden, en wist dat hij ook in het mondje van dit meisje aan het groeien moest zijn. Maar ze bleef gewoon doorzuigen, terwijl ze nu ook met twee handjes de onderkant van mijn leuter omklemde en me stevig begon af te trekken. En toen begon ze ook nog haar hoofdje op en neer te bewegen, waarbij ik telkens voelde hoe mijn eikel tegen haar huig drukte. Ik zag dat er tranen in haar ogen kwamen, maar ook een verbeten blik die duidelijk maakte dat ze wist wat ze deed en wilde laten merken hoe goed ze dit kon.

Na een paar minuten stopte ze. Ik wilde haar vragen om alsjeblieft door te gaan, maar ze gaf me niet eens de kans iets te zeggen.
“Sie jewel! Ikkan alle manne hard suige! En nu gaje men grote zus neuke, toch?”
Ze pakte me bij mijn hand om me mee te trekken. Ik had makkelijk kunnen weerstaan, maar dat wilde ik niet meer. Dit kleine meisje had me weer volledig opgegeild, en haar zus zag er erg mooi uit. Ik wist al jaren dat ik op kinderen val, maar ik had altijd gedacht dat ze toch echt zeker een jaar of acht moesten zijn, jonger had me nooit aangesproken – maar nu leek dit zesjarige wezentje het meest sexy schepseltje op aarde.

Het meisje nam me mee naar een vrije bank en zei dat ik daar moest gaan liggen. Ik deed wat me gevraagd werd, en keek vol verwachting toe hoe haar zus op me klom. Langzaam liet ze zich zakken, terwijl de jongste zus mijn pik omhoog richtte, op haar ingang. Ik voelde ongeloof in me opkomen toen ik zag hoe obsceen groot mijn pik leek in verhouding tot het kleine lijfje dat zich steeds verder liet zakken. Maar toen raakte mijn eikel haar lipjes, en ik voelde hoe ongelooflijk nat en glad ze waren. Het meisje zakte verder, waardoor haar lipjes geen andere keuze hadden dan te wijken voor de harde indringer die mijn leuter was. Opnieuw voelde ik een weerstand, nu van de ingang van haar vagina, maar ook die gaf uiteindelijk toe. En toen was mijn eikel in het meisje.

Met een zucht van genot liet ze zich langzaam maar zeker steeds verder zakken. Verder en verder, tot ik uiteindelijk voelde dat mijn eikel een nieuwe weerstand raakte. Het meisje stopte, zuchtte nog eens gelukzalig, en liet toen haar lijfje weer langzaam omhoog gaan. En dan weer omlaag. En weer op, en neer. Bij elke beweging voelde ik een weerstand, zo strak was het kleine neukholletje van het meisje. Maar ik zag aan haar gezicht dat zij er net zo van genoot als ik.

En toen zag ik niks meer, want opeens ging het jongere zusje pardoes gehurkt boven mijn hoofd zitten.
“Nu mij kudje likken terwijl je me grote zus neukt!” commandeerde ze.
Normaal zou ik me niet laten vertellen wat ik moet doen door een kind van misschien vier jaar. Maar toevallig wilde ik in dit geval precies hetzelfde als zij. En bovendien kon ik sowieso niet protesteren, want ik had twee kleine kutlipjes tegen mijn mond gedrukt.

Ik opende mijn mond en stak mijn tong uit. Ik had de afgelopen dagen al gemerkt dat jonge meisjes zoeter en onschuldiger smaken dan volwassen vrouwen. En dit meisje was nog jonger, en smaakte nog zoeter en onschuldiger. En dus likte ik begerig haar sapjes op, en drukte mijn tong tussen haar strakke lipjes op zoek naar de bron van die nectar.
“Knopje likke!” hoorde ik de stem van het meisje, “en vinger errin duwe!”

Het kostte even moeite om mijn hand tussen mijn mond en haar kutje te krijgen, maar uiteindelijk lukte het. Haar kutje was zo ongelooflijk strak dat zelfs één vinger er in duwen me moeite kostte. Maar het lukte. En toen verbaasde het me niet te merken dat ze al geen vliesje meer had; toen ik eenmaal het puntje van mijn vinger in haar had, kon ik ook de rest van mijn vinger volledig in haar duwen, zonder meer weerstand dan van hoe strak haar kutje was. Ik was blij dat dit meisje zelf wist dat ze nog niet moest neuken, want elke poging hier een volwassen lul in te steken zou haar pijn doen. En dat was het laatste dat ik wilde.

Verheugd wipte het jonge meisje op mijn gezicht op en neer toen ik haar met mijn vinger neukte en tegelijk haar clitje met mijn mond verwende. Haar oudere zus was intussen in steeds hoger tempo op en neer aan het bewegen. Ik hoorde haar hijgen en steunen, merkte dat haar lijf verstrakte, en toen schokte haar jonge lijfje, terwijl haar kutje verkrampte rondom mijn pik, in een poging hem te melken. Maar ik kon mijn orgasme nog uitstellen, ik wilde nog langer genieten.

Even pauzeerde de oudste, maar toen begon ze me opnieuw in een hoog tempo te neuken, en al snel hoorde ik hoe ze weer begon te kreunen. Tegelijk hoorde ik ook hogere kreuntjes van haar jongere zusje, die kennelijk erg genoot van wat ik met mijn tong en vinger deed. Dat spoorde me aan om nog fanatieker door te gaan. Ik vroeg me af of een meisje van die leeftijd eigenlijk al klaar kon komen – en net op dat moment slaakte ze een luide gil en voelde ik wat vloeistof in mijn mond lopen. Ik wist niet of het kutgeil was of plas, maar het maakte me ook niet uit. Te weten dat ik dit engeltje had laten klaarkomen maakte dat alles wat ze me liet proeven hemels smaakte.

Alsof het besmettelijk was begon nu ook het oudste zusje opnieuw klaar te komen. En deze keer kon ik het niet meer uitstellen. Ik wilde het ook niet meer uitstellen. Ik wilde mijn ballen leegspuiten, en dus liet ik mijn orgasme over me heen spoelen, terwijl elke straal zaad die ik in het veel te kleine kutje schoot de vorige lading naar buiten perste, zodat die langs mijn eigen pik naar beneden liep.

Beide meisjes stonden op. Ze gaven me allebei een lief kusje op mijn wang terwijl ze me bedankten, en ik bedankte hun en gaf ze snel een kusje terug. Toen zag ik dat ze om zich heen keken. Ze wezen beide verschillende mannen aan, totdat ze het eens leken te worden over wie hun volgende man zou zijn. Ik zag hoe de jongste naar hem toe stapte. Hoewel ik niks kon horen wist I precies wat ze tegen hem zei.

Ik stond zelf op en liep weer naar de barkruk. Tijdens de seks met de meisjes was ik vergeten dat er meer mensen om me heen waren. Toen ik me dat weer realiseerde, was ik even bang dat ik allerlei mensen zou zien kijken, maar dat was niet zo. Iedereen ging gewoon zijn gang. Er zal vast wel af en toe even iemand gekeken hebben toen we nog bezig waren, net zoals ik nu mensen soms even naar groepjes zag kijken, maar slechts kort en zeker niet veroordelend. Opnieuw realiseerde ik me dat ik in een écht andere wereld terecht was gekomen, en dat het nog wel een tijd zou duren voordat ik dit allemaal net zo normaal zou vinden als de anderen hier.

“Nog een cola, meneer?” vroeg de vrijwilliger achter de bar, “of misschien een pilsje, of iets anders?”
“Nee dank je,” zei ik, “ik wacht even.”

En zo zat ik daar en keek ik naar de mensen. Naar degenen die bezig waren, in groepjes van twee, drie, of meer. Naar degenen die keken. Naar degenen die partners zochten om mee naar boven te gaan, of naar buiten. En ik wist dat ik zó om een pilletje kon vragen, en dat ik dan nog meer meisjes kon neuken. Er waren er genoeg, en de een leek nog mooier, nog geiler, en vooral nog gewilliger dan de ander. Zelfs zonder pilletje zou ik het nog wel een keer redden, dacht ik, als ik weer net zo goed gestimuleerd zou worden als zonet. En ook dat zou hier in dit gezelschap geen enkel probleem zijn.

Maar ik merkte dat ik dat niet wilde. Het verbaasde me. Voordat ik Eva en de rest van het gezin had ontmoet, voordat ik wist dat er werkelijk mensen waren die leefden zoals in mijn fantasieën als ik in bed met mezelf speelde, voordat ik de werkelijkheid van de kinder-genieters kende, had ik vaak gedroomd van een orgie met mensen van alle leeftijden. En in die dromen neukte ik de ene na de andere, de hele nacht door, en de volgende dag, tot ik van pure uitputting in elkaar zou zakken. Maar nu die droom werkelijkheid was geworden, nu ik midden in zo’n feest zat, besefte ik dat dit toch niet was wat ik het liefste wilde. Ja, het was leuk geweest. Ja, ik had genoten van de meisjes waar ik mee gesekst had. Maar het was niet wat ik het liefste wilde.

Ik kwam overeind van de kruk en liep het feestgebouw uit. Nog voordat ik van de veranda af was, voelde ik hoe een vertrouwd handje de mijne pakte. Ik keek opzij en was niet verbaasd daar Eva te zien.
“Je gaat weg, opa?”
“Ja, schat. Ik hoop dat je het niet erg vindt?”
“Nee hoor. Vond je het niet leuk?”
“Jawel. Ik heb heerlijk geneukt en gesekst en ben geweldig klaargekomen. Maar toch, …”
Ik aarzelde omdat ik niet wist hoe ik mijn twijfels moest uitleggen.
“Maar toch voelt het niet zo goed als seks met iemand om wie je echt geeft?” maakte Eva mijn zin af.
Verbaasd keek ik haar aan.
“Ja! Ja, inderdaad. Hoe weet je dat?”
“Ik heb dat zelf ook. Het is wel leuk voor eventjes, maar niet zo fijn als met mensen die ik echt ken, gewoon in onze familie of in een klein groepje.”

We liepen samen over het grasterrein, tussen de vrijende mensen door, naar het paadje dat ons hier gebracht had.
“Je mag wel terug naar het feest hoor, Eva. Ik ken de weg.”
“Weet ik. Maar mag ik ook met jou mee, opa?”
“Met mij mee?”
“Ja. Ik heb ook wel weer genoeg seks-met-iedereen gehad. Papa en mama zullen vast nog een tijd blijven, en Sabine ook. En Jade zeker, die komt pas morgenochtend thuis en kan dan twee dagen niet zitten. Maar ik wil nu liever gewoon gaan slapen.”
“In je eigen bed? Of bij mij?”
“Mag het bij jou, opa? En dan alleen knuffelen en geen seks?”
“Lijkt me heerlijk!”

Maar toen bedacht ik me opeens dat Herman en Clara vast ongerust zouden worden als Eva zomaar zonder iets te zeggen weg was. Snel pakte ik mijn telefoon.
“Wat doe je, opa?”
“Even een appje aan papa en mana. Zodat ze weten dat jij bij mij bent.”
“Oh. Ik denk niet dat dat nodig is hoor.”
“Nou, ik denk van …”

Ik maakte mijn zin niet af. Net op het moment dat ik de telefoon ontgrendeld had, gaf een zachte ping aan dat ik een bericht had ontvangen.
“Veel plezier samen. We zien jullie morgen wel weer. Liefs, Clara.”

Ik glimlachte naar Eva.
“Je hebt gelijk. Het is niet nodig. Kom, loop maar mee. Mijn huisje is die kant
op.”

E I N D E

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.4 / 5. Aantal stemmen: 13

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: P.D. Vile

Hoi! Ik ben P.D. Vile. Dat is natuurlijk niet mijn echte naam; die hou ik liever geheim. Ik schrijf al sinds 2019 pedo-erotische verhalen. Meestal in het Engels (voor andere sites), soms ook in het Nederlands voor hier - als vertaling of als origineel NL verhaal. Mijn verhalen zijn fantasie. Fantasie over seks met kinderen doet niemand kwaad. Gebruik alsjeblieft mijn fantasie verhalen niet als excuus om kinderen kwaad te doen! Wil je met me in contact maar liever niet voor iedereen zichtbaar in de reacties op de site? Mijn anonieme en veilige email adres is P.D.Vile@protonmail.com en ik beloof dat ik alle reacties die ik daar krijg vertrouwelijk zal behandelen. Ik probeer ook te antwoorden maar ben niet elke dag online. Sinds kort heb ik ook een "eigen" site, waar ik al mijn verhalen verzamel, zowel in het Nederlands als in het Engels. Op dit moment nog niet compleet, maar daar werk ik aan! Interesse? https://pd-vile.asslr.org/

2 gedachten aan “Een verrassende vakantie – Deel 8: Heftige feesten”

Reacties zijn gesloten.