Een verrassende vakantie – Deel 4: Nieuwe ervaringen

4.6
(38)

(c) 2021, door P.D. Vile
Dit is mijn eerste origineel in het Nederlands geschreven verhaal, dus geen vertaling. Het wordt opnieuw een lang verhaal, in meerdere delen. Veel plezier, en laat me weten wat je ervan vindt. Dat kan via het reactie formulier hieronder, of als je liever niet op de site staat kan je me ook mailen op P.D.Vile@protonmail.com.

Hoofdstuk 8: Neemt gij …

Herman en Clara liepen de kamer uit om hun dochters te halen. Toen ik even alleen zat merkte ik dat mijn hoofd duizelde. Van alle nieuwe indrukken en informatie. Maar ook van toch wel een paar jenevers meer dan ik gewend was. Ik pakte het grote waterglas en dronk het in één teug leeg om in elk geval de alcohol een beetje te verdunnen.
Daarna liet ik me in de bank zakken en probeerde alles te verwerken. Wat ik had gedaan met Eva was dus helemaal niet uit de hand gelopen. Zij had er zelf op aangestuurd. En natuurlijk was het nog steeds mijn keuze geweest om mee te doen, ik had nee kunnen zeggen of weg kunnen lopen. Maar zij wilde dit en haar ouders vonden het prima. Ik was misschien over een grens gegaan, maar dat was mijn grens. Niet die van Eva, of van dit gezin. Ik hoefde dus niet meer bang te zijn.

En Herman en Clara hadden me intussen duidelijk gemaakt dat ik meer mocht doen. Met Eva, maar ook met Sabine en zelfs met Jade. En Clara zelf leek ook al interesse in mij te hebben. Deze vakantie was zomaar opeens heel interessant geworden. Niet zoals gepland, maar vele malen leuker.
Maar ik merkte dat ik zelf nog steeds wat moest overwinnen. Elke keer als ik dacht aan wat ik zou willen doen met Eva, en met Sabine, en met Jade, dan voelde ik mijn pik trillen van genot. Maar tegelijk voelde ik nog steeds schroom, een schroom die ik niet voelde als ik aan Clara dacht. Zó diep zat het idee ingebakken dat seks met kinderen nooit goed kan zijn.

Nog één keer liet ik alle voors en tegens de revue passeren. Mijn angst om de kinderen te beschadigen, die zat in mijn kop maar was niet reëel. Niet in dit geval, met kinderen die al lang seksueel actief zijn. Met hun ouders, soms ook met anderen. En die dus weten wat ze doen, die daar zelf voor kiezen, dat zelf willen.
En als ze al zo lang actief zijn in het gezin en nog steeds bij elkaar zijn, dan is duidelijk dat deze kinderen hun mond kunnen houden. Clara en Herman zouden me ook echt niet verraden, daar was ik intussen van overtuigd.
Alle bezwaren die ik voelde waren gebaseerd op denkbeelden en ideeën die me mijn hele leven waren ingeprent, maar die niet correct waren. Mijn brein kon ze aan de kant zetten. Mijn gevoel had er nog moeite mee. Maar ik wist, toen ik eenmaal hier was met mijn gedachten, dat ik over dat restje bezwaar heen zou kunnen stappen. Zeker nadat ik had gezien hoe onbekommerd Eva eerder, onder de douche, van mijn aanraking had genoten. Ik zou me niet laten weerhouden door die ingeprente maar in dit geval niet correcte beelden.
Met dat ik tot die conclusie kwam, voelde ik een rust in mijn hoofd. En tegelijk ontspande mijn lijf. Vanuit de verstrakte rechte positie die ik onbewust had aangenomen zakte ik onderuit op de zachte bank. Alsof de familie op dat teken had gewacht, alsof ze me de tijd hadden gegeven om alles op een rijtje te zetten, ging op dat moment de deur open en kwam de familie binnen.

Ik had verwacht, en eigenlijk ook wel gehoopt, dat Eva en Jade weer naast me zouden komen zitten. Maar dat gebeurde niet. De drie kinderen gingen op de bank tegenover me zitten, netjes naast elkaar, en Herman en Clara bleven staan, achter diezelfde bank. Het zag er allemaal erg officieel uit en ik wist niet precies wat er van me verwacht werd.
“Meiden,” nam Clara op dat moment het woord, “we hebben P.D. alles verteld over hoe wij leven. We zijn ervan overtuigd dat we hem kunnen vertrouwen. Dat, wát er ook gebeurd, hij ons geheim nooit zal verraden.”
Ze keek toch nog even vragend mijn kant op, dus ik knikte instemmend.
“En dus is er geen reden meer om geheimzinnig te doen. Geen reden om dingen te verbergen. Maar ook geen reden meer om P.D. te testen. Geen reden hem verder op de proef te stellen. Daar zijn we eigenlijk al te lang mee doorgegaan. Na het douchen wisten we genoeg, en we hadden niet verder moeten plagen. Papa en ik hebben daarvoor al sorry gezegd tegen P.D.”
Sabine knikte.
“Je hebt gelijk, mam. Dat was niet aardig. Vooral toen ik, met mijn haartjes, …”
Ik hoorde aan haar stem dat ze het meende. Maar toch kwam er weer een glimlach om haar gezicht, en toen zelfs een luide giebel, die door het hele gezin werd overgenomen.

“Maar het was wél grappig!” maakte Sabine haar gedachte af. Maar toen werd ze weer serieus, stond op en liep naar me toe.
“Sorry, P.D., ik had je niet zo moeten plagen,” zei ze, terwijl ze zich voorover boog, me onhandig probeerde te omhelzen, en een kusje op mijn wang plaatste.
“Sorry, opa,” voegde nu ook Eva toe, waarna ook zij opstond en me omhelsde en kuste.
“Ja, sorry opa,” sloot Jade de rij af.
Ik kon niet anders dan bemoedigend glimlachen.
“Bedankt, meiden. Ik ben niet boos. Jullie zijn veel te lief om boos te kunnen blijven, zelfs al zou ik het willen. En ik wil het niet eens! En Clara, Herman, jullie ook nog bedankt voor jullie excuses eerder. Het is vergeven en vergeten.”

Terwijl de meisjes weer op de bank tegenover me gingen zitten nam nu Herman het woord.
“Maar er is nog één ding dat we nog niet hebben gedaan. Wij hebben dit al met elkaar besproken en ik weet wat jullie vinden. We hebben alleen P.D. nog niet gevraagd.”
Ik keek verbaasd. Dit leek opeens erg officieel te worden. Een heel andere sfeer dan ik hier de afgelopen uren had meegemaakt. Wat stond me nu weer te wachten?
“P.D., we hebben je verteld hoe we leven binnen ons gezin. Nu willen wij, met ons vijven, je iets vragen. En neem alsjeblieft de tijd om er goed over na te denken.”

Op dat moment nam Clara het woord weer.
“P.D., je bent al de opa van Eva en Jade geworden. Je bent dus al een soort familie. Voor Herman en mij, en ook voor Sabine ben je een vriend. We zijn blij je als familie en als vriend te hebben. Maar familie is niet het gezin. Een vriend is niet het gezin. Wij vijf, wij alle vijf, willen je vragen deel van ons gezin te worden.”
Voor ik iets kon zeggen nam Herman het weer over.
“Neem de tijd voordat je antwoord geeft. Je weet hoe ons gezin leeft. Ik hoef je de details niet uit te leggen. Maar er zijn ook andere kanten. Ik weet dat ons geheim veilig is bij je, ook als je nu nee zegt. En ik hoop dat als je nee zegt, je nog steeds onze vriend en Eva’s en Jades opa wil blijven. Maar als je ja zegt dan wordt je écht deel van ons gezin. En dan zal je meer geheimen moeten bewaren. Een soort van dubbelleven lijden, zeker omdat zelfs je eigen dochter dit niet kan en mag weten. Dat kan vermoeiend zijn. En ik zal niet ontkennen dat áls ons geheim ooit uitlekt, door wie dan ook, ook jij een groot risico loopt.”

En toen werd het stil. Ik nam de tijd voordat ik antwoord gaf. Dronk rustig nog een glas water leeg, in kleine slokjes. Het hele gezin wachtte geduldig af.
“Je mag ook later antwoorden, overigens,” zei Clara tenslotte, “als je meer tijd nodig hebt.”
Ik schudde mijn hoofd.
“Nee, ik heb niet meer tijd nodig. Ik weet mijn antwoord. Wist het al zodra jullie de vraag stelden. Maar dat neemt niet weg dat het een grote vraag is. Het voelt net zo groots, net zo officieel, en net zo belangrijk als toen ik met Lies trouwde en de ambtenaar me mijn ja-woord vroeg. De enige reden dat ik de tijd nam voor mijn antwoord is dat ik best een paar borrels op heb. Deze vraag is té belangrijk om aangeschoten te beantwoorden, dus ik wilde goed bij mezelf controleren hoe mijn mentale staat is.”
“En?” vroeg Sabine afwachtend.
“Ik ben nog nuchter genoeg. En ik kan jullie dus een eerlijk antwoord geven.”

Ik schraapte mijn keel en ging recht zitten.
“Lieve Herman en Clara. Lieve Sabine, Eva, en Jade. Jullie zijn alle vijf geweldige mensen en ik ben blij jullie ontmoet te hebben. Ik wil graag in jullie leven zijn en blijven. En zo dicht mogelijk bij jullie zijn. Dat kan als opa en als vriend, maar dat kan nog meer als lid van het gezin. Mijn antwoord is ja, ik wil graag deel worden van jullie gezin.”
Nog voor ik het laatste woord had uitgesproken waren Eva en Jade al overeind gesprongen van de bank en sprongen gillend van geluk om mijn hals. Sabine, Herman en Clara omhelsden en kusten elkaar, duidelijk ook blij met mijn beslissing.
Ik wachtte even tot het iets rustiger werd in het huisje, maar stak toen mijn hand op om duidelijk te maken dat ik nog niet was uitgesproken.
“Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik niet ja zeg voor de seks. Ik zeg ja omdat ik graag deel uitmaak van jullie leven, omdat ik in deze korte tijd al echt om jullie ben gaan geven en van jullie ben gaan houden.”
“Dat weet ik,” antwoordde Clara, “en we hadden niet anders verwacht. Geloof mij, als we dachten dat het jou alleen om de seks ging hadden we je niet gevraagd.”

“Maar denk niet dat je onder de seks uitkomt!” riep Jade toen aan mijn linkerkant, terwijl haar hand trefzeker mijn pik vond. Hij was slap geworden, maar richtte zich al snel weer op door de nieuwe aandacht van dit prachtige zevenjarige meisje. “Want ik wil met die mooie pik spelen en hem laten spuiten!”
“Maar ik mag eerst!” riep Eva, en opeens boog ze voorover en voelde ik een warme kindermond om mijn gevoelige eikel.

Nog nooit had mijn pik zo goed gevoeld. Eva’s mond was warm, zacht, vochtig. Haar tong wist precies al mijn gevoelige plekjes te vinden. Ze liet zonder enige aarzeling haar hoofdje zakken tot ik voelde hoe mijn eikel haar huig raakte. Daarna trok ze haar hoofd weer een stukje op, terwijl ze haar mond hard vacuüm zoog waardoor haar tong en gehemelte stevig tegen mijn gevoelige eikel drukten.
Jade had haar hand intussen naar de onderkant van mijn pik verplaatst en pompte met duidelijk ervaren beweging mijn huid heen en weer, terwijl haar andere handje zachtjes mijn zware ballen streelde. Eva begon nu, zonder haar zuigen en tongbewegingen te stoppen, haar hoofd in een vlot ritme op en neer te schuiven over mijn keiharde neukstaaf, alsof ze me neukte met haar mond.

Zonder er zelfs maar bij na te denken, in een reflex, schoten mijn twee handen naar beneden. Raakten elk een zachte, stevige bil aan. De kleinere van Jade, de iets grotere maar nog steeds heerlijk compacte van Eva.
Het was te veel voor me. Ik had al zo lang met een erectie gelopen. Ik had me zo moeten inhouden. Deze meiden waren zo sexy en Eva’s mondje was zo geoefend. Het kwam zo snel dat ik niet eens kon waarschuwen. Ik voelde mijn ballen samentrekken en direct daarna spoot de eerste warme straal sperma met kracht door mijn staaf en in Eva’s mond.
Straal na straal volgde, maar Eva gaf geen krimp. Ze bleef zuigen terwijl ik de slikbewegingen in haar keel zag. Jade, die het pulseren van mijn pik in haar handje voelde, glimlachte.

“Opa komt klaar!”
“Ja, dat kunnen we aan zijn gezicht al zien!”
“Knap van Eva hè, dat ze geen druppel laat lopen!”
“Goed gedaan hoor Jade en Eva. Nu is opa echt deel van het gezin!”

Eindelijk hield mijn pik op met spuiten. Ik kon me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zó veel en zó lekker was klaargekomen. Maar toen dat moment voorbij was kwam toch weer even een moment van ongemak. Ik had zojuist een 10-jarige in haar mond gespoten. Terwijl een 7-jarige met mijn pik en ballen speelde. En de hele familie erbij zat. Was dat niet slecht? Fout op alle mogelijke manieren?
Maar iedereen keek blij en trots. En Eva liet met een slurpend geluid mijn langzaam zachter wordende pik uit haar mond ontsnappen, veegde met de achterkant van haar hand een laatste druppeltje van haar lippen, en glimlachte de zoetste glimlach die ik ooit gezien had.
“Bedankt, opa! Dat was heerlijk!”
Ik wist door alle tegenstrijdige emoties niet meer wat ik moest zeggen.

Hoofdstuk 9: Dat doet ze anders nooit!

Clara leek te merken dat ik verward was.
“P.D., ik snap dat het verwarrend en nieuw voor je is. Zeker om het gewoon hier in de huiskamer te doen. Ik stel dan ook voor dat je vannacht bij ons blijft slapen en dan gewoon met één van de meiden, apart op een kamer. Ik weet zeker dat ze alle drie graag willen. En dan kijken we morgen verder. Je went er vast snel aan om het gewoon te doen waar anderen bij zijn. Als je ons vaker bezig ziet, wordt het wel gewoon voor je.”

Ik knikte dankbaar.
“Dank je wel Clara. Ik ben inderdaad … het is raar, ik snap nu dat dit niet fout is, ik zie dat jullie allemaal gewoon blij zijn voor mij en Eva. En Jade. Maar toch … het zal nog wel even duren voordat ik dit helemaal normaal ga vinden.”
“Dat is oké, P.D. Geen haast. Komt vanzelf. We willen dat jij je prettig en comfortabel voelt. Bij ons is de seks geen doel of zo. De seks is één van de manieren om iedereen blij te maken. Om te zorgen dat iedereen zich prettig en comfortabel voelt.”
Ik knikte opnieuw na het horen van Hermans woorden.
“En we willen allemaal graag genieten van jou, en jou van ons laten genieten,” voegde Clara toe, “Ja allemaal, ook ik, maar uiteraard alleen als jij dat ook wil; niet elke kinder-genieter valt ook op volwassenen. Ik denk dat het voor jou op dit moment fijner is met één tegelijk, en zonder publiek.”

Ik knikte mijn instemming met dat voorstel. Maar ik was verbaasd over wat ze daarvoor had gezegd.
“Kinder-genieter?”
“Ja, het woord ‘pedofiel’ wordt vaak gebruikt voor mensen die kinderen gebruiken voor hun eigen plezier in plaats van te genieten van hoe je samen elkaar genot kan bezorgen. Wij hebben het soms over de ‘goede pedofielen’. Maar sinds Sabine een keer een paar jaar geleden spontaan de term ‘kinder-genieter’ gebruikte is dat ons eigen woord geworden.”
Ik knikte opnieuw. Zelfs na wat er met Eva was gebeurd onder de douche, zelfs nadat ik juist een enorme lading sperma in haar tienjarige mondje had gespoten, vond ik het nog steeds raar om mezelf als ‘pedofiel’ te beschrijven. Maar ‘kinder-genieter’ … ja, daar kon ik me beter in vinden!

“Alleen is de vraag natuurlijk met wie je dan vannacht wil slapen, P.D. Ik weet zeker dat alle drie de meiden staan te popelen. Heb je een voorkeur?”
Had ik een voorkeur? Ja, op het moment dat Clara de vraag stelde was mijn eerste gedachte dat ik met Eva mee wilde. Eva, op wie ik al op het strand een beetje verliefd was geworden. Die me onder de douche haar mooie lijfje had laten voelen, en de onvergetelijke ervaring van een kind klaar te laten komen door mijn aanraking. Die me zonet heerlijk had gepijpt.
Maar toen ik opkeek, zag ik tegenover me Sabine. Sabine, met haar twee prachtige borstjes, waar ik eindeloos mee wilde spelen en op sabbelen. Die al wat ouder was, al langer seks had, en die waarschijnlijk de meest ervaren en meest geile van de drie was.
En naast me zat Jade, haar hand nog steeds om de basis van mijn nu weer slappe pik. Die er zo onschuldig uitzag, met haar blonde krulletjes en blauwe ogen. Met haar totaal gladde kutje, dat ongetwijfeld als satijn zou voelen als ik haar zou likken. Groter kon het taboe niet worden, dan met een zó onschuldig ogend en zó jong engeltje naar bed te gaan.

Ik kon niet kiezen. Maar gelukkig werd me de keuze bespaard.
“Nee hoor, mam,” zei Sabine vastbesloten, “P.D. hoeft helemaal niet te kiezen. We hebben het er al over gehad toen jullie met P.D. praatten. Eva mag eerst.”
Eva zei niks, maar knikte met een blij gezicht.
“Echt waar?” vroeg Clara, met in haar stem een combinatie van verbazing en bewondering, “en daar zijn jullie het alle drie over eens? Ook Jade?”
“Ja, papa, ik was het juist die erover begon.”
“Wow,” zei Herman verbaasd, “ben je ziek Jade? Het is niks voor jou om rustig af te wachten als je met een nieuwe pik kan spelen.”
“Oh, ik wil ook wel heel graag met hem spelen, papa. Maar dat zou gewoon niet eerlijk zijn.”
“Denk na,” voegde Sabine toe, op een toon alsof alles hierdoor duidelijk werd, “hij is door Eva gevonden. Door Eva!”
Even was het stil. Ik zag Herman en Clara blikken uitwisselen. En toen omhelsden en kusten ze Sabine en Jade.
“Meiden, jullie hebben helemaal gelijk. En dat is erg volwassen van jullie. We zijn super trots!”

Eva keek me stralend aan.
“Maar uiteraard kan ik dat niet in mijn eentje beslissen. Jij moet het ook willen, opa. Wil jij vannacht met mij slapen?”
Ik omhelsde haar en kuste haar wangen, en daarna haar mond. Dat ik daarbij mezelf proefde maakte me helemaal niets uit.
“Ik wil niets liever dan dat, Eva!”
“Ook als er dan van slapen heel weinig terecht komt?” vroeg ze, met een spottend lachje om haar mondhoeken.
“Ook dan. En maak je geen zorgen. Opa is oud. Ik val vanzelf in slaap en dan moet je het maar gewoon allemaal zelf doen!”
Eva’s helder klaterende lach was opnieuw muziek in mijn oren.
“Nee hoor, opa. Als jij moe bent mag je slapen. En dan gaan we gewoon lekker samen slapen, dat is ook heel fijn!”

“Maar mag ik wat vragen? Ik snap niet zo goed waarom het voor je zusjes zo duidelijk is dat jij als eerste mag? Je ouders lijken het te begrijpen, maar ik nog echt niet!”
“Dat is omdat het heel ongewoon is voor Eva om iemand te vinden die met ons gezin kan meedoen,” legde Herman uit, “ze heeft het nog maar één keer eerder gedaan en die man was niet geschikt. Sabine heeft wel vaker mensen gevonden. En Jade … als we haar niet tegenhouden dan verleidt ze alles waar een pik aan zit!”
“Tja, kan ik er wat aan doen?” protesteerde Jade, “ik hou nu eenmaal van afwisseling.”
“Het geeft niet schat,” onderbrak Clara, “we zijn allemaal anders en iedereen mag zijn zoals ze is.”

“En Eva is dus ook weer anders,” vervolgde Herman, “Het is niet dat ze minder van seks houdt dan de anderen, maar wel dat het voor haar belangrijk is om een goede band te hebben met haar partners. Met een vreemde … Jade vindt dat volgens mij alleen maar nóg leuker omdat het spannend is, Sabine geniet vooral als haar partner goed is. Net als Clara en ik, denk ik. Maar Eva wil iemand eerst kennen. En moet hem aardig vinden.”
“Ik merkte wel snel dat je naar me keek zoals andere kinder-genieters,” voegde Eva toe, “maar ik besloot pas echt je te testen toen we al een tijdje hadden gepraat. Zelfs pas nadat ik je had gevraagd mijn opa te zijn. Eerst bedoelde ik echt alleen als opa, zonder seks. Maar toen we langer praatten begon ik je steeds aardiger te vinden. Zó aardig dat ik ook met je wil vrijen. Als jij dat wil.”

Ik voelde mijn wangen kleuren door dit enorme compliment. Hoe bijzonder het dan ook was om door dit bijzondere gezin als deel van hun gezin te worden gevraagd, hoe speciaal het ook was dat ze me toestonden om deel te nemen aan hun ongebruikelijke seksleven, deze woorden van Eva, deze bijna liefdesverklaring van dit zó bijzondere kind trof me recht in mijn hart en deed me volledig smelten.
“Wow, dat is wel heel bijzonder. En dan snap ik ook zeker waarom iedereen het er over eens is dat jij als eerste mag. Maar zeg eens eerlijk, Eva, als je me zó bijzonder vindt, wil je dan niet liever dat ik alleen met jou speel en niet met de anderen? Want dan doe ik dat. Ik wil je zeker niet kwetsen!”

Eva keek me aan met een blik vol onbegrip en verwondering, en zelfs een beetje teleurstelling.
“Maar opa, dat zou toch raar zijn? Ik hou van mijn zusjes, en van papa en mama. Als zij met jou willen vrijen, waarom zou ik dan zo gemeen zijn om dat tegen te houden? En ik hou ook van jou, ik wil dat jij gelukkig en blij bent.”
Even dacht ze na.
“Of wordt jij er zelf blijer van om alleen met mij te vrijen en niet met de anderen?”
Ik was even uit het veld geslagen, maar gelukkig kwam Clara me te hulp.
“Eva, maak je geen zorgen. Opa moet nog wennen aan hoe wij leven. We hebben het uitgelegd en hij weet het nu in zijn hoofd. Maar zijn hart zit nog in zijn oude leven, dat van zo veel mensen om ons heen. Mensen die denken dat seks iets is tussen twee mensen en niemand anders, en die boos worden als hun partner met iemand anders vrijt.”
“Oh ja,” knikte Eva, terwijl ze haar hand zachtjes tegen mijn hart drukte, “dan zal ik je hart nog wat tijd geven om te wennen.”

Ik glimlachte.
“Dankjewel Eva. En inderdaad, ik moet nog wennen. Mijn hele leven wist ik, als je veel van iemand houdt, dan hou je die voor jezelf. Dan wil je niet dat anderen ook van diegene kunnen genieten zoals jij dat doet.”
Ik lachte hardop.
“En als ik het zo zeg dan klinkt het raar. Egoïstisch. Maar toch is het hoe veel mensen denken. Hoe ik altijd dacht. Zoals jij het zegt, is het eigenlijk veel logischer. Dat als je heel veel van iemand houdt je juist wil dat die iemand gelukkig en blij is, met jou maar ook met anderen. Maar …”
Ik wreef zachtjes over de zachte kinderhand die nog steeds op mijn hart drukte.
“Hier heb ik nog wat tijd nodig voordat ik ook helemaal zo voel, denk ik.”

Maar toen sprong Jade ongeduldig van de bank af.
“Zijn jullie nu bijna klaar met praten? Ik zit nu al zó lang te wachten om te mogen seksen, ik hou het niet langer!”

Het hele gezin barstte spontaan in lachen uit, en ook ik kon me niet inhouden.
“Tja,” zei ik uiteindelijk, toen de rust weer een beetje terugkwam, “dan heb je toch pech, want ik heb net afgesproken dat ik vannacht bij Eva ben. De hele nacht.”
“Ja, én?” vroeg Jade eigenwijs terug, “Je bent echt niet de enige, hoor! Ik ga gewoon lekker met papa seksen!”
“Zal je hem toch echt met mij moeten delen!” zei Sabine lachend, terwijl ze met haar ene hand Hermans pik begon te strelen en haar andere hand tussen haar eigen benen stak.
“En met mij!” lachte Clara, terwijl ze één van Hermans handen pakte en op haar stevige borsten legde.
“Maar dan heb ik jullie erbij dus alleen maar beter!” kraaide Jade, “als papa maar ten minste ook in mijn kontje neukt.”
“Je weet dat ik nooit nee kan zeggen tegen jouw heerlijke kontje!” stemde Herman in.

Ik keek Eva aan. Ze keek terug, een glimlach om haar lippen.
“Gaat dat altijd zo?” vroeg ik.
“Soms. Soms zijn we nog veel geiler en directer. En soms zijn we gewoon hele normale mensen die niet over neuken en beffen praten alsof dat het enige is dat ertoe doet.”
Ik kuste haar zachtjes op haar mond, met gesloten lippen.
“Zullen wij ons dan maar terugtrekken, lieverd? Volgens mij kunnen ze niet wachten om te beginnen.”
“Oh, maak je geen zorgen opa. Ze beginnen ook wel als wij hier blijven. Dat maakt ze echt niet uit. Maar ik wil nu inderdaad met jou naar mijn kamer. Ik wil je eindelijk in mijn kutje voelen. Je kan toch wel nog een keer spuiten, hoop ik?”

Normaal zou ik nee zeggen. Twee keer op één dag, dat was al jaren geleden! Maar vandaag was niet normaal.
Mijn pik begon alweer te zwellen en dat was antwoord genoeg!

Hoofdstuk 10: Naar bed, naar bed!

“Kom, opa,” zei Eva terwijl ze opstond van de bank.
Ik stond ook op, klaar om Eva te volgen. Ik zag dat Eva inderdaad gelijk had toen ze voorspelde dat Jade, Sabine, Clara en Herman niet op ons vertrek zouden wachten. Sabine had Hermans lul al in haar mond, terwijl Herman één hand op haar kutje had en de andere in Clara’s kruis. Clara was intussen Jade aan het likken, terwijl Jade zelf Herman innig zoende. Ik bleef even staan kijken, en mijn lul werd nog wat harder. Maar toen pakte Eva mijn hand en trok er zachtjes aan.
“Kom, opa. Tenzij je toch liever met hun meedoet, dan gaan we met ons zessen. Maar kijken doe je maar een andere keer!”
Ik glimlachte.
“Natuurlijk, Eva. Sorry. Ik kom mee.”

We liepen de huiskamer uit en Eva ging me voor naar een kamer met een keurig opgemaakt tweepersoonsbed. Er stond een kledingkast in de hoek, maar verder was de kamer helemaal leeg.
“Zijn jullie kamers altijd zo opgeruimd?”
Eva giechelde.
“Deze kamer gebruiken we alleen als iemand een keer alleen wil zijn. Of als twee mensen samen willen slapen. Normaal slapen we allemaal samen in de grote slaapkamer. Dit is de eerste keer deze vakantie dat iemand hier komt.”

Ze ging op haar rug midden op het bed liggen. Spreide haar benen, en ook haar armen, een houding van totale overgave.
“Gaan we nu neuken opa? Ik wil je in me voelen.”
Ik antwoordde niet. Ik kon niets anders doen dan kijken naar het prachtige lijfje van dit heerlijke kind dat zich nu zo voor me openstelde. Mijn harde pik schokte bij het zien van al dit moois, en ik zag Eva genietend naar mijn kruis kijken.
“Alsjeblieft?”

Ik glimlachte.
“Straks, Eva. Eerst wil ik iets anders.”
Met die woorden knielde ik voor het bed en liet mijn hoofd zakken tot vlak boven haar gladde meisjeskutje, genietend van de geile geur in mijn neusgaten.
“Dat hoeft niet hoor, opa. Ik ben al nat genoeg.”
“Dat weet ik lieverd. Ik weet dat het niet hoeft. Maar ik wil het. Ik wil je proeven. Mag dat?”
Ik keek haar aan en zag haar met een brede glimlach knikken, terwijl ze tegelijk haar toch al wijd gespreide benen nóg verder uit elkaar deed, om me maximaal toegang te geven.
“Graag, opa!”

Ik boog mijn hoofd verder voorover, inhaleerde nog één keer haar zoete geur, en plantte toen mijn mond op haar schaamlipjes, terwijl ik mijn tong in één keer over de hele lengte van haar vochtige spleetje trok. Waar Eva’s geur voornamelijk zoet was, had haar smaak een iets zurige ondertoon. Niet zo veel dat het onaangenaam was. Integendeel.
“Je smaakt heerlijk, lieverd!”
“Nu niet meer praten, opa. Nu doorgaan.”
Dat hoefde ze geen twee keer te zeggen. Ik likte opnieuw en opnieuw van onder naar boven over haar spleetje, waarbij ik genoeg druk uitoefende om haar lipjes iets uit elkaar te laten gaan, zodat mijn tong er echt tussen zat, maar niet heel diep.
“Oooaaahh, zo lekker. Ga door, opa. Ga door.”

Ik haalde mijn rechterhand erbij. Met mijn wijsvinger en middelvinger trok ik Eva’s lipjes een beetje uit elkaar zodat ik nu ook haar binnenste lippen kon zien, en de nu nog strak gesloten opening van haar vagina. En daarboven het knopje van haar clitoris. Nu kon ik met mijn tong makkelijker overal bij, en ik genoot toen ik merkte hoe Eva rilde van plezier.
Ik herhaalde ook deze beweging nog een paar keer, maar toen besloot ik dat het tijd was om haar nog een goed orgasme te geven. Ik bleef met mijn tong bij haar clitoris, likte haar gevoelige knopje, zoog het tussen mijn lippen, liet het ontsnappen, kuste haar daar en draaide dan weer rondjes om dat puntje met mijn tong. Mijn rechter wijsvinger vond intussen Eva’s strakke gaatje. Eerder had ik haar daar alleen maar aangeraakt, meer niet. Nu wist ik dat ze meer kon hebben, en ook meer wilde. Met een beetje druk voelde ik de gladde wandjes van haar natte kutje wijken, en toen was het topje van mijn vinger in Eva’s warme kutje.

“Oooohhh, ja. Ja, opa. Ga door. Neuk me met je vinger. Lik mijn kutje. Ga door!”
Het was duidelijk dat dit jonge meisje geen maagd meer was. Hoewel haar grotje strak was, kon ik mijn vinger moeiteloos helemaal naar binnen duwen. En ze had er ook geen enkele moeite mee toen ik in rustig tempo in en uit bewoog.
“Harder, opa!”
Ik bewoon sneller, maakte mijn stoten feller. Mijn tong speelde nog steeds met haar clitje. Mijn linkerhand was nog vrij, dus ik zocht haar borstkas en vond daar één van die twee heerlijke kleine knopjes. Ik streelde haar daar, pakte het tepeltje tussen mijn vingers, kneep zachtjes, liet het toen gaan en herhaalde dat op haar andere tietje.
“Oh, ja. Ga door opa!”

Eva’s heupen kwamen elke keer naar boven als ik mijn vinger in haar stootte, waardoor mijn tong extra hard tegen haar clitoris werd gedrukt. Ik haalde mijn vinger even uit haar, stak toen voorzichtig twee vingers tegelijk in haar, en drukte die helemaal naar binnen zodra ik merkte dat haar kletsnatte kutje ook deze vulling kon hebben.
Sneller en sneller bewogen mijn vingers op en neer in haar kutje, terwijl mijn tong haar clitoris bleef strelen en mijn andere hand haar borstjes masseerde. Eva’s ademhaling werd steeds sneller. Ze zei niks meer, het enige geluid dat ze nog maakte was een soort hoog “ah ah ah” terwijl ik haar dichter en dichter bij haar orgasme bracht.

En toen kwam ze. Ik voelde een enorme siddering door haar lijf gaan. Haar rug kromde, waardoor haar heupen vér naar boven werden gedrukt, en toen verstrakte haar lijfje.
“Oooohhhhhhh, jjjaaaaaaa!!!!!”
De spieren in haar kutje krampten om mijn pompende vingers. Ik probeerde zo veel mogelijk van haar kutsappen op te likken, maar hield de stroom niet bij. Mijn linkerhand bleef haar tepeltjes plagen terwijl ik haar orgasme zo lang mogelijk probeerde te laten duren.

Maar uiteindelijk ontspande haar lijfje en plofte ze terug op de matras. Ik voelde een kinderhand zwakjes tegen mijn hoofd duwen en begreep dat ze even rust wilde. En dus stopte ik met likken, haalde mijn vingers uit haar strakke kutje, likte ze schoon, en ging toen naast haar liggen, een arm om haar lijfje, terwijl ik kusjes op haar gezichtje plantte. Haar diepe, weldadig ontspannen zuchten verraadden hoe zeer Eva van dit moment van intimiteit genoot.
Lange minuten lagen we zo, terwijl Eva’s adem langzaam weer tot rust kwam. Maar uiteindelijk kwam ze een beetje overeind en kuste me langdurig op mijn mond.
“Dank je wel, opa. Dat was heerlijk.”

Ik merkte dat mijn onverwachte kleindochter volledig ontspande in mijn armen en merkte dat ik hierdoor zelf ook steeds meer ontspande. Maar toen opeens richtte Eva zich met een ruk op.
“Opa! Je gaat toch niet in slaap vallen?”
Ik grinnikte inwendig bij deze onverwachte buitenkans om toch een beetje wraak te nemen voor het langdurig plagen en uitdagen dat zij met haar zussen en ouders me eerder had aangedaan.
“Waarom niet? Samen slapen is gezellig, hoor. Ben jij niet moe dan?”
“Nou! Opa! Ben je echt nu al moe? Ik wil nog neuken!”

En toen vloog ik overeind, hard lachend haar beide oksels aanvallend met mijn beste kietel-aanval.
“Hahaha! Je trapte er echt in volgens mij! Nee hoor, geen zorgen lieverd. Ik ben dan oud, maar niet zó oud dat ik daar nee tegen kan zeggen!”
Ik kietelde nog even door, waardoor Eva gierde van het lachen, maar liet haar toen weer met rust. Ze stak haar tong naar me uit.
“Flauw hoor, opa!”
Mijn hand flitste naar haar mond in een poging haar tong te pakken, maar ze reageerde snel genoeg en ik miste mijn doel.
“Beschouw dat maar als straf voor vanmiddag.”
“Maar je zei zelf dat het vergeven en vergeten was!”
“Hmmm. Oké. Misschien niet helemaal vergeten. Maar wel degelijk vergeven.”
Die laatste woorden zei ik weer op serieuze toon, en ik merkte dat Eva het begreep.
“Is wel goed hoor, opa. Papa plaagt ook vaak. Ik ben het wel gewend.”
“En volgens mij plaag jij papa dan net zo hard terug.”
Eva zei niks maar stak enkel nog een keer haar tong naar me uit.

Maar toen stelde ik het niet langer uit. Eva lag nog steeds naast me op het bed. Ik rolde mijn lijf boven het hare, gesteund door mijn handen en knieën zodat ik iets boven haar hing. Ik voelde haar hand mijn pik pakken, en hem de goede kant op richten. Ze was duidelijk ervaren, en ze wist wat ze wilde: mijn lul, in haar kutje!
En precies dat wilde ik ook. Ik liet mezelf langzaam zakken, en gaf Eva de tijd om mijn pik in positie te brengen. Ik duwde mijn heupen langzaam naar voren, tot ik voelde hoe mijn eikel contact maakte met de vochtige warmte van Eva’s lipjes. Even wachtte ik, terwijl Eva mijn pik bewoog zodat mijn eikel op en neer bewoog tussen haar strakke natte schaamlipjes.

Maar toen knikte ze me bemoedigend toe, terwijl ze mijn eikel recht tegen haar strakke opening zette. En als reactie duwde ik mijn heupen nog verder naar voren.
Ik voelde hoe de strakke band van Eva’s nauwe opening mijn harde pik probeerde tegen te houden. Maar ik stopte mijn beweging niet. Het puntje van mijn eikel forceerde zich in haar opening, tot de punt binnen was. En ik daarna met minder moeite verder kon drukken.
In één beweging, niet gehaast maar ook niet overdreven langzaam, bewoog ik verder en verder naar binnen, binnen in die warme, vochtige, strakke opening. Tot het puntje van mijn eikel een nieuwe weerstand voelde, eentje waar ik niet doorheen kon en wilde drukken.

Ik hield mijn heupen stil, boog mijn hoofd voorover, en kuste Eva innig op haar mond.
“Het voelt zo fijn, opa,” fluisterde Eva toen mijn mond de hare weer verliet.
“Geen pijn?”
“Nee, helemaal niet. Heerlijk vol. Ik voel je zachtjes tegen mijn baarmoederhals drukken.”
“Ja, ik voelde de weerstand. Ik wil je geen pijn doen door verder te drukken.”
“Maar ga je nu wel bewegen, opa? Het voelt fijn om lekker vol te zijn met je pik, maar het bewegen is wat het écht leuk maakt!”
“Natuurlijk schat!”

Ik was blij dat ze me toestemming gaf. Vanaf het moment dat mijn pik in haar warme strakke grotje zat moest ik me inhouden om niet op en neer te stoten. Dit meisje was dan wel ervaren, ze was duidelijk ook zeer strak en ik wilde haar geen pijn doen. Wilde haar de tijd geven om te wennen aan mijn lul in haar lijfje voordat ik begon te bewegen.
Maar nu Eva zelf aangaf dat ze klaar was voor meer liet ik me dat geen twee keer zeggen! Ik trok mijn pik langzaam maar zeker weer terug uit haar kleine lijfje, tot alleen het puntje nog binnen was, en daarna duwde ik hem in hetzelfde tempo weer naar binnen.
“Oooohh, jaa. Opa, het voelt zo fijn. Ga door, opa.”
“Het voelt ook heerlijk voor mij, Eva. Je bent zo heerlijk strak, ik heb nog nooit zoiets gevoeld!”

Ik bleef op en neer gaan, in lange rustige halen. En keek daarbij naar Eva’s lieve gezichtje, naar hoe ze duidelijk lag te genieten. Ik voerde mijn tempo op, beetje bij beetje, terwijl ik steeds op Eva’s reactie bleef letten.
“Oh, ja. Ja, opa. Ga door. Harder, opa, ga maar harder!”
Ik probeerde te antwoorden, maar tussen mijn gehijg en gesteun door kwam er alleen wat onsamenhangend gestamel uit mijn mond.
“Lekker … Eva … Oh god … Strak!”

Eva sloeg har armpjes om mijn nek en trok mijn hoofd dichter naar het mijne, terwijl ze haar eigen hoofd een beetje optilde. Haar lippen ontmoetten de mijne. Haar tong drong mijn mond binnen zoals mijn lul in haar kutje kwam, en terwijl onze tongen een duet van lust dansten, stootte ik nu met stevige slagen mijn pik diep in Eva’s minderjarige kutje.
En toen voelde ik het. Haar kutje trok samen, nog strakker om mijn harde pik dan eerst. Onze kus stopte, Eva’s mond hing open, en met een langgerekte luide kreet kwam ze sidderend en trillend klaar.
Zodra ze over haar hoogtepunt heen was hervatte ik zelf mijn beweging, nu nog harder, nog feller stotend. Mijn eigen orgasme was niet ver meer weg. Toen ik voelde dat het begon, duwde ik mijn pik weer diep naar binnen, tot ik de weerstand van Eva’s baarmoederhals weer voelde, en hield toen stil terwijl ik voelde hoe straal na straal heet sperma door mijn pik naar buiten schoot, in Eva’s kutje en baarmoeder, waar mijn sperma tevergeefs naar eitjes zou zoeken.

Een paar minuten lagen we naast elkaar. Hand in hand, elkaar aankijkend, na te genieten van onze neukpartij. Tot ik weer voldoende op adem was.
“Dat was heerlijk Eva. Heb jij ook genoten?”
En daar was het weer. Haar klaterende lach, die zelfs de grootste chagrijn nog vrolijk zou maken.
“Was dat niet duidelijk? Ik denk dat ze me zelfs thuis in Nederland nog hebben horen klaarkomen!”
Ik glimlachte en stak toen mijn tong uit.
“Dat is een beetje overdreven, Maar je hebt gelijk. Dat was heel duidelijk. Ik vroeg het meer uit gewoonte. Ik heb dat mijn hele leven altijd gedaan. Niet bij alle vrouwen is het zo goed te merken en ik wil zeker weten dat mijn partner minimaal net zo veel geniet als ik.”
“Dat is lief, opa.”

Opnieuw lagen we een paar minuten in stilte naast elkaar, van elkaar te genieten.
“Opa, weet je wat ik nu graag wil?”
“Uhm … nee, lieverd. Dat weet ik niet. Maar hou er rekening mee dat ik al wat ouder ben. Ik ben net voor de tweede keer vandaag klaargekomen. Ik denk niet dat ik mijn lul nog een keer hard kan krijgen. Dus als je daarmee wil spelen, dan …”
Eva giechelde.
“Geen zorgen, opa. Je bent niet mijn eerste oude man. Wel de liefste, hoor! Maar ik weet dat mannen niet zo vaak kunnen als ik. Jouw piemel mag uitrusten. Al denk ik dat als ik het echt probeer ik hem nog wel een keertje hard krijg. Maar dat is niet wat ik nu wil.”
“Wat wil je dan lieverd?”
“Slapen, opa. Maar dan samen. Als lepeltjes, met jouw arm om me heen.”

Even later lagen we inderdaad samen onder een laken. Eva’s rug tegen mijn borst, haar zachte billetjes tegen mijn kruis. Ze giechelde een beetje toen zo voelde dat er toch nog een beetje beweging in mijn pik zat.
“Hihihi. Zie je wel, opa?”
Maar toen pakte ze mijn rechterhand, trok hem over haar lijfje, en drukte hem precies op haar rechter tepeltje.
“Welterusten, opa.”
“Welterusten, lieve Eva.”

Ik lag nog even wakker. Na te denken over de dag. Te genieten van Eva’s warme lijf tegen het mijne. Van het enorme vertrouwen dat dit zo bijzondere meisje al vanaf onze eerste kennismaking in mij had.
Ik hoorde haar ademhaling langzamer en dieper worden en wist dat ze in slaap was gevallen. Het luisteren naar dat ritmische geluid, terwijl ik tegelijk haar borstkas voelde meebewegen onder mijn hand, had een rustgevend en hypnotisch effect. Al snel voelde ik mijn oogleden zwaar worden, en toen dreef mijn bewustzijn weg naar dromenland.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 38

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: P.D. Vile

Hoi! Ik ben P.D. Vile. Dat is natuurlijk niet mijn echte naam; die hou ik liever geheim. Ik schrijf al sinds 2019 pedo-erotische verhalen. Meestal in het Engels (voor andere sites), soms ook in het Nederlands voor hier - als vertaling of als origineel NL verhaal. Mijn verhalen zijn fantasie. Fantasie over seks met kinderen doet niemand kwaad. Gebruik alsjeblieft mijn fantasie verhalen niet als excuus om kinderen kwaad te doen! Wil je met me in contact maar liever niet voor iedereen zichtbaar in de reacties op de site? Mijn anonieme en veilige email adres is P.D.Vile@protonmail.com en ik beloof dat ik alle reacties die ik daar krijg vertrouwelijk zal behandelen. Ik probeer ook te antwoorden maar ben niet elke dag online. Sinds kort heb ik ook een "eigen" site, waar ik al mijn verhalen verzamel, zowel in het Nederlands als in het Engels. Op dit moment nog niet compleet, maar daar werk ik aan! Interesse? https://pd-vile.asslr.org/ (Helaas is deze site op dit moment niet bereikbaar, en ik weet niet wanneer dat zal zijn opgelost)

6 gedachten aan “Een verrassende vakantie – Deel 4: Nieuwe ervaringen”

 1. Wat is het lastig om hier een oordeel over te geven. Brilliant geschreven in bijna perfect Nederlands. Een waanzinnig goed slot (?) stuk en zoals gewoonlijk bij je verhalen kan ik niet wachten op meer verhalen. Vertaald of niet ik wil ze allemaal lezen.

  Maar bij de kwaliteit is juist waar het schoentje wringt. De eerste hoofdstukken waar zó goed (opbouw personages, ideeën uitwerpen, tempo van het verhaal) dat het bijna voelt alsof de laatste hoofdstukken afgeraffeld zijn. Begrijp me niet verkeerd, het blijft een uitmuntend verhaal, makkelijk een 9,5/10. Er beklemd mij alleen het gevoel dat hier, voor mijn persoonlijke fetish dan, zo veel meer in had gezeten. Zoals ook al gedeeld bij de eerste hoofdstukken.

  Desondanks, het is een eer om je verhalen te mogen lezen P.D. Op naar de volgende verhalen

  1. Hartelijk dank voor je reactie, Daan!

   Ik ben blij te horen dat je ook van dit deel hebt genoten. Maar ik ben ook blij dat je me eerlijk verteld waar dit nieuwe deel niet aan je verwachtingen kon voldoen.

   Voor een deel is dat ingecalculeerd. Ik heb voor dit verhaal bewust de keuze gemaakt om te beginnen met een langzame opbouw waarin spanning centraal staat en niet de “harde” seks. Maar ook om na dat begin om te schakelen naar een stijl met meer seks. Voor een deel is dat haast onvermijdelijk met het gekozen plot, maar het is ook echt een keuze van mij. In de delen hierna (ja, er komen meer delen; ik denk op dit moment nog twee maar weet dat niet zeker) zal nóg meer seks voorkomen.
   Je denkt toch niet dat Jade mij ooit zou toestaan dit verhaal terzijde te leggen zonder eerst ten minste 1 keer haar met de ik-persoon te laten seksen?

   Maar niet alles is ingecalculeerd. Minder romantiek, meer “platte” seks, prima. Maar afgeraffeld? Dat was nooit mijn bedoeling!
   Ik ga zeker nog eens kritisch kijken naar wat ik geschreven heb, en ik hoob dat het volgende deel, ook al zal het niet aan jow voorkeur voor romantiek en spanning voldoed, je wel weer het gevoel geeft dat ik voldoende tijd aan elke zin heb besteed.

  1. Jij ook bedankt voor je reactie, Leon!
   Zoals ik hierboven al aan Daan schrijf, er komt zeker nog meer. Ik ga alleen geen datum noemen.
   Op de andere site waar ik (in het Engels) schrijf wordt een wedstrijdje georganiseerd voor verhalen met een Halloween thema, en daar wil ik zeker een verhaaltje voor insturen!

 2. Denk ook niet dat het afgeraffeld is, denk eerder dat je inderdaad bewust een stroomversnelling hebt laten plaatsvinden om de lezer te ‘belonen’ voor het geduld en wachten tot Eva eindelijk het bed deelt met opa. Heerlijk geschreven vind ik, ik kan nog wel meer dingen zeggen maar denk dat ik dat maar voor mezelf hou 😉…..

 3. Hartelijk dan voor je reacties op de diverse delen van dit verhaal, Coot!

  Ik verdien geen geld met het schrijven van verhalen. Ik doe het puur voor mijn plezier. En feedback van mijn lezers, ongeacht of dat hier in de reacties is, of in een mail, of in de chatbox, dat verhoogt mijn plezier altijd enorm!

  Voor mij moet het tempo van het verhaal kloppen met de plot. In dit geval is het logisch en was er dus een goede reden voor de familie om voorzichtig te zijn en te testen of het veilig is om “mij” in hun stijl van leven op te nemen. En daarna hadden ze een (misschien iets minder goede) reden om daar nog even mee door te gaan om te kijken hoe “ik” zou reageren. Maar op het moment dat ze besluiten dat “ik” mee mag doen, dan is dat ook volledig. Dat houden ze zich niet meer in. En dus wordt het dan inderdaad voluit seks.

  In deel 5 wordt het zelfs NOG heftiger. En daarna in deel 6 … neem ik weer gas terug, om duidelijk te maken dat ook al doet deze familie vol enthousiasme aan vrije seks, dat niet hun hele leven in en ze daarnaast ook andere dingen doen. Al blijven de kinderen wel stout, dat kunnen ze gewoon niet helpen, het is TE leuk.
  En in delen 7 en 8 (die ik nog moet schrijven) gaat de voet weer op het gas voor volop seks.

Reacties zijn gesloten.