Een verrassende vakantie – Deel 2: Vreemde ontwikkelingen

4.3
(32)

(c) 2021, door P.D. Vile
Dit is mijn eerste origineel in het Nederlands geschreven verhaal, dus geen vertaling. Het wordt opnieuw een lang verhaal, in meerdere delen. Veel plezier, en laat me weten wat je ervan vindt. Dat kan via het reactie formulier hieronder, of als je liever niet op de site staat kan je me ook mailen op P.D.Vile@protonmail.com.

Hoofdstuk 4: Onder de douche

Sabine bleef zeker een half uur bij haar zusjes op de kamer; Herman had me in die tijd gezelschap gehouden in de huiskamer en Clara was bezig in de keuken. We hadden ons eerste glas witte wijn al op. Ik had van Herman de andere kant gehoord van de meeste verhalen die Eva me eerder had verteld. Ik had hem intussen verteld over mijn dochter en haar vrouw, en hun keuze om geen kinderen te krijgen; maar ook over de tragische dood van mijn vrouw vorig jaar en hoe moeilijk ik het daar nog mee had.

Toen ging de deur open en er kwamen drie vrolijk kijkende en luid giebelende meiden binnen. Herman en ik wisselden een blik van verstandhouding: het zat duidelijk weer goed.
“We hebben het uitgepraat hoor papa.” zei Sabine, terwijl ze ging zitten op de bank waar ik ook zat. Hoewel ik het idee had dat er genoeg ruimte was geweest zat ze toch tegen me aan. Ik voelde de warmte van haar lijf en de zachtheid van haar huid tegen mijn zij drukken.

“Ja,” bevestigde Eva terwijl ze neerplofte in een stoel tegenover me, “en we zijn het er over eens dat P.D. gewoon een aardige meneer is voor Sabine, maar opa mag zijn voor Jade en mij.”
Ze zakte een beetje onderuit in de stoel en gooide één been over een leuning. Ik keek nu recht tussen haar gespreide benen in haar nu duidelijk openstaande kutje. Ik weet niet meer hoe het me gelukt is om niet een gigantische stijve te krijgen van dat uitzicht, en het gevoel van Sabine tegen me aan.

Ik keek opzij naar waar Herman zat, in de verwachting dat hij toch in elk geval Eva wel even zou aanspreken. Maar hij zag mijn hulpzoekende blik niet, hij was bezig Jade te kietelen die wijdbeens op zijn schoot was gaan zitten, haar rug tegen zijn borst, haar billetjes op zijn kruis. Herman drukte speelse kusjes in haar hals, terwijl hij tegelijk met één hand haar oksel kietelde en met zijn andere haar buikje streelde.

Ik hoorde de deur en keek op. Clara kwam binnen. Ze bleef in de deuropening staan en nam het tafereeltje voor haar even uitgebreid in zich op. Wetende dat ze keek probeerde ik niet naar het opengesperde kutje van Eva te kijken. En ook niet tussen de veel wijder gespreide beentjes van Jade. Of naar Sabines heerlijke borstjes. Dus keek ik maar naar Clara en hoopte, alweer, dat ze niet zou zien dat mijn pik bepaald niet meer totaal ontspannen was.
“Mooi, ik zie dat alles is uitgepraat. Goed zo.”
Ik had een opmerking verwacht over hoe Eva zat. Of over hoe Jade nu door Hermans gekietel constant met haar billen over zijn kruis draaide. Ik kon me niet voorstellen dat die man niet allang een lading sperma had gespoten. Maar ja, moest ik mezelf herinneren, niet iedereen houdt van kinderen zoals ik dat doe.

“Het eten staat in de oven, over drie kwartier kunnen we aan tafel. Eva, wij hebben ons op het strand al afgespoeld, maar jij nog niet. Ga jij nu even onder de douche?”
“Mag opa helpen?”
“Dat moet je aan opa vragen liefje!”
“Opa? Wil je me helpen met douchen?”
“Helpen? Kan je dan niet zelf douchen?”
“Natuurlijk kan ik zelf douchen, opa. Het is alleen leuker om elkaar te helpen!”
Ik keek Clara vragend aan. Ze glimlachte en haalde haar schouders op.
“Het is een hele eer dat ze je vraagt. Meestal wil ze dat papa of ik helpt. Maar je hoeft natuurlijk niet, jouw keuze. Dat is sowieso onze belangrijkste huisregel hier, niets hoeft wat je niet wilt.”
“Behalve groente eten!” bemoeide Jade zich er mee.
De kietelaanval was klaar, ze zat nu stil op Hermans schoot. Hij had één hand op haar been en de andere op haar buik.
“Ja, opvoeden blijft opvoeden!” bevestigde Herman.

Eva was intussen opgestaan en stond nu vlak voor me. Met grote ogen keek ze me aan.
“Opa? Wil je alsjeblieft helpen met douchen?”
“Maar wat moet ik dan doen lieve Eva?”
“Gewoon. Mij wassen. En dan was ik daarna jou. Simpel!”
Ik keek nogmaals naar Clara en Herman, maar beiden knikten gewoon bemoedigend alsof dit de normaalste zaak van de wereld was.
“Oké. Je hebt gelijk, ik kan ook wel een douche gebruiken.”

Ik was nog niet opgestaan van de bank of Eva greep me al bij de hand om me mee te trekken naar de badkamer. Ik zag direct dat dit een huisje uit een luxere klasse moest zijn dan wat ik voor mezelf had gehuurd. De douchecabine was zeer ruim, groot genoeg dat Eva en ik er makkelijk tegelijk in konden. In plaats van een simpele douchekop was boven de cabine een groot regenplafond geïnstalleerd, dat Eva direct aanzette.
We stapten onder het stromende water. Eva pakte een fles douchegel.
“Handen, opa!”
Ze kneep in de fles en ik ving de gel op.
“Oké, nu moet je me overal inzepen. Behalve mijn gezicht, dat prikt. En daarna weer goed schoonwrijven, dat alle zeep en alle vuil weg is.”

Ik negeerde het hardnekkige stemmetje in mijn hoofd dat bleef roepen: “Ren, ren weg, dit is fout, dit gaat mis.” Immers, wat is er fout aan gewoon een kind helpen te wassen? Ik probeerde ook die andere stem te negeren, die stem die fluisterde: “Dit is je kans, nu kan je, met toestemming van iedereen, haar overal aanraken en strelen en voelen.” Hoe verleidelijk ook, dit kind had een opa nodig, een man die goed voor haar was zonder bijbedoelingen. Nu misbruik maken van vertrouwen zou dat kapot maken, en dat was het ergste dat ik nu kon doen. En dus bleef ik in gedachten mezelf toespreken: “Alleen wassen, verder niet, hou het onschuldig!”

“Draai je maar om, dan kan ik je rug wassen.” zei ik hardop.
Eva draaide zich om en veegde uit zichzelf haar haren naar voren. Eén kort moment gunde ik het mezelf om de ranke vorm van haar rug te bewonderen, haar gebruinde huid, en de prachtige ronde billetjes boven haar mooie slanke benen. Maar toen legde ik mijn handen op haar schouders om de douchegel te verdelen. Eerst over haar schouders, daarna door naar haar schouderbladen en haar rug. Toen weer terug naar haar schouders en tenslotte één voor één haar slanke armen.
Nadat ik haar op die manier had ingezeept stapte Eva onder het stromende water. Mijn handen volgden weer hetzelfde patroon, nu om overal het schuim zorgvuldig weg te spoelen. Haar huid voelde nog zachter dan ik had verwacht. Bij elke aanraking leek Eva haar lijf extra tegen mijn handen aan te drukken, en zachte giechel- en kreungeluidjes verraadden dat zij net zo veel leek te genieten van onze aanrakingen als ik.

“Nu de voorkant,” zei Eva, terwijl ze zich omdraaide en me de fles douchegel aangaf. Ik slikte even wat weg terwijl ik nogmaals naar haar prachtige jonge lijfje keek. Wilde ze echt dat ik haar hele voorkant deed? Dat ik haar tepeltjes, die bloempjes in de knop, met mijn bloten handen zou aanraken, om ze in te schuimen, te wassen, en weer schoon te wrijven?
Ik begon opnieuw bij haar schouders en werkte langzaam naar beneden, langzaam genoeg dat Eva het kon zeggen als ze vond dat ik te ver ging. Maar ze zei niks. Ze deed niks dat als protest kon worden uitgelegd. Integendeel. Toen ik bij haar tepeltjes aankwam hoorde ik haar zachtjes kreunen van genot. Ik voelde hoe haar tepeltjes overeind kwamen staan. Al was ze dan te jong om te snappen wat er gebeurde, ze was duidelijk al wel oud genoeg om het lichamelijk genot van deze aanraking te ervaren.
Met moeite dwong ik mezelf om verder te gaan, over haar prachtige buikje, tot haar navel. Maar niet verder. Dat durfde ik niet. Maar daarna kon ik het niet laten om tóch weer terug te keren naar die ongelooflijk uitnodigende tepeltjes. Het liefst had ik ze in mijn mond genomen. Haar spruitende borstjes gelikt en gekust. Maar dat zou ik nooit kunnen uitleggen.
Toen er totaal geen gel meer over was op mijn handen wist ik dat ik geen excuus meer had om langer door te gaan. Met tegenzin dwong ik mezelf nu ook haar schouders en haar buik van de laatste beetjes schuim te ontdoen, terwijl ik hoorde hoe Eva’s ademhaling die daarvoor merkbaar versneld was weer langzaam tot rust kwam.
“Zie je wel opa? Dit is waarom het fijner is om met hulp te douchen.”

“Nu je benen, Eva,” bracht ik met moeite uit.
Ik pakte de fles douchegel om mijn handen weer te vullen en knielde op de grond. Ik wist dat mijn ogen nu precies ter hoogte van haar jonge kutje waren, maar ik dwong mezelf om naar beneden te kijken, naar haar benen. Startend vanuit haar dijbenen werkte ik zo ver naar boven als ik durfde; zonder dat ik iets hoefde te zeggen ging Eva wat meer wijdbeens staan zodat ik als ik had gewild hoger had kunnen komen, maar dat durfde ik niet. In plaats daarvan werkte ik naar beneden, langs haar knieën en haar kuiten. Eva tilde haar voeten op zodat ik bij de voetzolen kon. Even wankelde ze, toen voelde ik haar zachte handen op mijn schouders om haar balans te herstellen.
Opnieuw spoelde ik de laatste gel van mijn handen om daarna onder de stromende douche alle schuim weer zorgvuldig te verwijderen.

Hoe hard ik ook probeerde alle foute gedachten uit mijn hoofd te bannen, ik was me er zeer van bewust dat mijn pik nu zo ver was gegroeid dat hij niet meer hing. Ik was niet volledig erect, maar mijn pik wees nu toch echt wel een beetje schuin naar voren en naar beneden wijzen. Als ik straks zou gaan staan zou Eva dat zien, en ik pijnigde mijn hoofd over hoe ik dat zou kunnen voorkomen. Of hoe ik het moest uitleggen als Eva het zou zien en dan straks haar ouders zou vragen waarom opa’s piemel opeens zo groot was geworden. Maar voor ik een oplossing vond onderbrak Eva’s vrolijke stem mijn gepieker.
“Opa, je bent mijn billetjes nog vergeten. Die moeten ook schoon hoor!”
Ik moest even iets wegslikken voordat ik kon antwoorden.
“Kan je dat niet beter zelf doen Eva?”

Even was het stil. En toen Eva weer sprak klonk haar stem anders. Alle vrolijkheid was weg. Ik hoefde haar gezicht niet te zien om te weten dat ik haar diep had teleurgesteld.
“Dat kan ik wel. Maar ik vind het gewoon fijner als jij het doet, opa. Het hoeft niet, hoor. Als je niet wil, bedoel ik. Als jij het niet fijn vindt. Ik dacht alleen dat jij het ook wel fijn zou vinden.”
Ik hoorde in haar stem hoe afgewezen ze zich voelde. Als ik iets niet wilde was dit het wel.
“Dat is het niet Eva. Ik denk dat ik het heel fijn zou vinden. Alleen, ik …”
Ik onderbrak mezelf. Hoe leg je aan een jong kind als Eva, een kind dat zo onschuldig en naïef in het leven staat, hoe leg je haar uit dat je gek wordt van verlangen om haar billen aan te raken en te strelen, dat je niets liever wil dan die bolletjes eens goed in je handen te houden en je vinger er zachtjes tussendoor te laten glijden. Maar dat je bang bent dat je de controle te verliest en dat je dan dingen doet die zij niet snapt, niet kent, en waar ze nog niet klaar voor is.
Hoe moest ik haar uitleggen dat mijn weigering niet was omdat het me niet fijn leek, maar juist omdat het me veel té fijn leek?

Ik kon het niet uitleggen. En het zou ook niet nodig moeten zijn. Ik was de volwassene. Als ik mijn driften niet kon controleren, wat was ik dan waard?
“Alleen wat, opa?” onderbrak Eva mijn gedachten.
Ik zuchtte, me bewust dat ik op het punt stond iets te doen dat heel erg verkeerd zou kunnen worden begrepen. Onwillekeurig keek ik opzij om te controleren dat de deur dicht was, dat niemand ons zou kunnen zien.
“Alleen, ik was bang dat jij het niet zou willen en ik wilde niet zomaar opeens je billen aanraken.”
“Oh, is dat het,” zei Eva opgelucht, en mijn hart maakte een sprongetje van blijdschap om haar zo typerende luchtige vrolijkheid weer te horen, “maar dat is geen probleem hoor opa. Jij bent lief en ik hou van jou, dus jij mag me overal aanraken, hoor!”
Opnieuw moest ik even slikken. Dit kind had werkelijk geen idee dat ze in haar onschuld zo veel meer aanbood dan ze bedoelde. Maar des te groter was de druk op mij om die onschuld niet te breken.

En dus schudde ik opnieuw wat gel op mijn handen, terwijl Eva haar rug naar me toedraaide. Ik begon voor de zekerheid toch maar op haar onderrug. Maar er was geen enkele weerstand, zelfs geen spoor van een huivering of onzekerheid toen ik mijn masserende handen lager bewoog en haar zachte globes begon in te smeren. Het eerste moment dat ik de stevige weerstand van haar ronde billetjes voelde, merkte ik dat het bloed naar mijn pik schoot. Nog voor ik mijn handen volledig op haar billen had stond mijn piemel al stijf overeind, op maximale grootte. Ik wist dat dit fout was. Ik wist dat dit gevaarlijk was. Maar ik wist ook dat ik dit niet kon tegenhouden, Niet nu ik met beide handen Eva’s sexy kontje aan het masseren was.
Mijn erectie kon ik niet meer controleren. Maar mijn gedrag nog wel. Mijn bewegingen bleven netjes. Of althans zo netjes als mogelijk was in deze situatie. Ik was gel aan het verdelen. Ik was haar billetjes aan het wassen. Het voelde anders, voor mij. Voor mij was dit de meest erotische en sexy ervaring sinds Lies me had ontmaagd, nu al zo lang geleden. Maar dat was niet te zien en hopelijk voor Eva niet te merken.

“Ook het spleetje tussen mijn billen niet vergeten, hè opa?”
Voordat Eva dit zei had ik dat spleetje juist zorgvuldig vermeden. Maar nu trok ik een vinger met douchegel langzaam, zachtjes, van onderen naar boven door Eva’s bilnaad. Toen ik met iets meer druk terug bewoog gleed mijn vinger door de gladde gel tussen haar strakke billetjes, waardoor het puntje van mijn wijsvinger zachtjes Eva’s anus aaide. Ik voelde een siddering door haar jonge lijfje gaan en keek snel naar haar gezicht. Nee, dat was geen schrik, dat was puur genot.
Ik waste mijn handen weer schoon en wreef daarna opnieuw door haar bilnaad om de zeep weer te verwijderen. Ik voelde hoe Eva opnieuw huiverde onder mijn aanraking, hoorde haar zachtjes kreunen. Even aarzelde ik. Deed ik haar pijn? Nee. Ik keek naar haar gezicht en wist: dat was een kreun van genot. Ik kon het niet laten. Tegen beter weten in mompelde ik iets over zeker willen weten dat ze echt goed schoon was, terwijl ik de beweging nog een paar keer herhaalde.
“Oh ja …,” hoorde ik Eva zachtjes kreunen, “oh dat is fijn. Lekker opa!”

Juist door die opmerking realiseerde ik me dat het intussen voor Eva ook allang niet meer om het schoonmaken ging. Het ging om het genot van aangeraakt en gestreeld te worden in haar erogene zones. Ze was dan misschien te jong, ze snapte wellicht niet wat dit was, maar dat nam niet weg dat dit meisje op dit moment gewoon stond te genieten van de seksuele prikkelingen van “opa’s” handen op en tussen haar billen. Hoe graag ik ook door wilde gaan haar aan te raken, voor mijn eigen plezier maar ook voor het mijne, ik moest mezelf dwingen te stoppen.

“Helemaal schoon!” zei ik iets te gehaast, en haalde na nog één langzame beweging door haar bilnaad mijn handen weg.
“Aaah … jammer!” klaagde Eva, maar ik hoorde dat het meer voor de vorm was en dat ze accepteerde dat het spel klaar was.
En toen, volkomen onverwacht voor mij, draaide ze zich naar me om, sloeg haar armen om me heen, en drukte haar ranke lijfje stevig tegen het mijne voor een intieme knuffel.
“Bedankt, opa!”

Hoofdstuk 5: Betrapt

Ik had me intussen al een tijd mijn hoofd gepijnigd over hoe ik kon voorkomen dat Eva zou zien dat mijn pik toen ik haar waste steeds verder was gegroeid, en nu in volle glorie hardop overeind stond. Ik had nog geen antwoord gevonden. En nu kon ik stoppen met piekeren. Toen Eva zich tegen me aandrukte voor een lange dankbare knuffel stond mijn pik fier recht overeind tussen mijn kruis en haar buik, en het was volstrekt onmogelijk dat ze mijn erectie niet duidelijk voelde.
Maar ze brak de knuffel niet af, ze hield hem lang vast. Aangenaam lang. En toen ze los liet zag ik haar blik naar mijn kruis gaan, maar ik zag geen paniek, geen angst, geen woede – alleen oprechte blijdschap.
“Zie je wel opa, ik zei het toch. Samen douchen is fijner voor allebei!”

In die paar seconden vanaf het moment dat ik me realiseerde dat Eva mijn erectie moest voelen, tot het moment dat zij hem zag – nee, zeg maar gerust bekéék! – schoten er duizenden mogelijke reacties van haar door mijn hoofd.
Geen kwam ook maar in de buurt van deze.
Ik gaf geen antwoord op haar opmerking. Kón geen antwoord geven. Ik was té druk bezig te verwerken wat die ene korte opmerking allemaal inhield.

Ze wist wat een erectie was.
Ze wist hoe een erectie ontstaat.
Ze wist dat in dit geval de mijne door haar was ontstaan. Door het aanraken en strelen van haar prachtige lijfje.
En ze leek het niet erg te vinden. Sterker, ze was gewoon blij, en leek zelfs een beetje trots te zijn.
Hoe wist ze dit? Leren kinderen tegenwoordig al op de basisschool over seks? In mijn tijd was dat wel anders. Ik leerde pas veel later over seks. En met veel minder details. Was dat nu zo anders? Ik kon het me niet voorstellen. Maar … hoe kon Eva dit dan weten?
En bovendien … juist omdát ze het wist, waarom rende ze niet luid gillend naar haar vader en moeder om te klagen dat “opa” een gevaarlijke pedofiel is? Waarom werd ik niet op dit moment al met pek en veren overladen het park uitgedragen?

Maar Eva gaf me niet de tijd om lang over die vragen na te denken.
“Opa, ga je me nu nog verder wassen?”
Ik schudde even mijn hoofd om het gepieker te verjagen en naar de werkelijkheid terug te keren.
“Verder? Je bent toch al helemaal schoon?”
“Nee hoor,” zei ze, driftig nee schuddend met haar hoofdje, terwijl ze me aan een arm trok om duidelijk te maken dat ik moest bukken. Daarna ging ze verder, op samenzweerderige fluistertoon in mijn oor: “mijn poepgaatje moet ook nog, opa. Hoe goed ik ook veeg, binnenin blijft het altijd een beetje vies. En mama zegt altijd dat het heel belangrijk is om alle gaatjes goed schoon te houden!

Zei ze nu alle gaatjes? Bedoelde ze …?
Nee. Dat kon niet. Dat kon ze nooit bedoelen. Haar moeder zei dat waarschijnlijk over neus snuiten en tanden poetsen en oren schoon houden.
Maar dus ook, kennelijk, over haar kontje. Haar poepgaatje. Dat ze van binnen schoon wilde, dieper dan ze met wc-papier kwam. Vroeg ze me nu écht om …?
Ik haalde diep adem en probeerde het trillen in mijn stem onder controle te krijgen toen ik het haar vroeg.
“Eva, bedoel je … wil je dat ik … dat mijn vinger bij … bij jou …”

Eva pakte heel serieus mijn handen in haar handen en keek me recht aan.
“Onder de douche, met je wijsvinger, in mijn poepgaatje. Ja, dat bedoel ik, opa. Het hoeft niet hoor. Ik snap heus als je het vies vindt om je vinger in mijn kont te stoppen. Ik kan het ook zelf. Maar papa vindt het wel fijn om mijn gaatjes schoon te maken. En …”
Ze stopte abrupt met praten, alsof ze bijna een geheim had verklapt. Ik besloot niet door te vragen, mijn hoofd duizelde al van alle informatie. Kennelijk liet Eva zich dus anaal vingeren door haar vader, om goed schoon te worden? En wellicht ook door haar moeder? En had ze nu opnieuw meervoud gebruikt, gaatjes in plaats van gaatje?
Mijn pik, die toch iets was gezakt op het moment dat Eva zag dat ik een stijve had en ik bang was voor haar reactie, stond intussen alweer fier overeind, trillend van de spanning en de opwinding; als we niet onder een stromende douche hadden gestaan dan zou Eva nu ook moeiteloos de grote druppels voorvocht uit het gaatje zien komen.

“Wil je me helpen met mijn poepgaatje, opa?” vroeg Eva na een tijdje, toen het wachten op mijn antwoord haar kennelijk te lang duurde, “Net als papa? Of zal ik het zelf doen?”
Ik wist dat ik nee zou moeten zeggen. Ik was eigenlijk al veel te ver gegaan en mijn pijnlijk stijve pik was daar het ultieme bewijs van. Wat Eva nu aan me vroeg ging verder, veel verder. Dit was twijfelachtig voor een ouder bij het eigen kind; voor een vreemde die ze net vandaag voor het eerst was ontmoet was dit honderdduizend keer meer fout. Ik moest nee zeggen.
Maar dat deed ik niet.
Op dat moment vertelde ik mezelf dat ze zich weer zo verschrikkelijk afgewezen zou voelen.
Op dat moment vertelde ik mezelf dat het alleen fout was in mijn hoofd, dat het voor Eva gewoon schoonmaken was.
Op dat moment vertelde ik mezelf dat ik toch ook al haar borstjes uitgebreid had gemasseerd, en dat dit gewoon maar één stapje meer was.
Achteraf denk ik dat ik op dat moment alleen maar met mijn pik dacht, omdat al mijn bloed daar zat en er niets meer over was voor mijn hersenen.

Ik knikte.
“Oké,” wist ik met moeite uit te brengen, en ik schrok ervan hoe mijn stem tegelijk schor en gulzig klonk.

Zonder verder een woord te zeggen bukte Eva zich voorover, om mij eenvoudig toegang te geven, Met haar eigen handen trok ze haar billen een beetje uit elkaar en ik keek recht in de opening van haar anus, met daaronder tussen haar benen haar tegen elkaar gedrukte kinderlijke schaamlipjes.
Opnieuw streelde ik met mijn vinger door de lengte van haar bilnaad, van onder naar boven en weer terug tot mijn vinger tegen haar anus drukte. Ik voelde een huivering door Eva’s jonge lichaam gaan, en hoewel ik al wist wat het antwoord zou zijn wilde ik toch nog een keer de vraag stellen.
“Weet je het echt zeker, lieverd?”
“Ja, opa. Ik weet het zeker.”

Die woorden, zo lief uitgesproken, zo vol vertrouwen, waren alles wat ik nodig had om mijn laatste restje weerstand te breken. Ik zette iets kracht met mijn vinger en ik voelde hoe Eva’s strakke sluitspier door de druk van mijn vinger werd open gedrukt, totdat de opening wijd genoeg was om vinger binnen te laten. Ik drukte nog een stukje dieper, en trok toen langzaam mijn vinger weer terug.
“Dieper, opa,” fluisterde Eva, “je mag veel dieper.”
Ik drukte mijn vinger opnieuw naar binnen, maar nu bleef ik doordrukken. Ik was verrast hoe makkelijk ik naar binnen gleed, ik had meer weerstand verwacht. Haar anus was strak rond mijn vinger, maar minder strak dan verwacht. En tot mijn verbazing kon ik mijn wijsvinger helemaal naar binnen drukken, tot mijn tot vuist gebalde andere vingers hard tegen haar perineum en schaamlippen drukten.
“Ooooohhh, ja! Ja, opa! Helemaal er in, zo lekker diep! Dat voelt fijn. En nu er weer uit en er weer in?”
“Om schoon te maken, toch?” vroeg ik tegen beter weten in.
“Hm-hm,” bevestigde Eva, “natuurlijk.”
Ze loog, we wisten het beiden, en we wisten beiden dat we het wisten. Maar het voelde toch nog noodzakelijk de schijn op te houden.

Ik trok mijn vinger langzaam uit Eva’s poepgat, tot alleen het puntje er nog inzat. En toen drukte ik hem weer helemaal naar binnen. Beide bewegingen leidden tot enthousiast gekreun van mijn veel te jonge partner. En de combinatie van de druk van Eva’s ongelooflijk strakke anus om mijn vinger, de pure erotiek van de situatie, en haar zachte kreun- en steun-geluidjes maakten dat mijn pik trilde van genot terwijl ik voelde hoe een grote druppel voorvocht uit de punt liep.
Opnieuw duwde ik mijn vinger naar binnen en trok hem terug, en opnieuw, en opnieuw.
“Sneller, opa,” hijgde Eva onder me, “harder!”

Het hele excuus van schoonmaken was intussen vergeten. Er was geen enkele twijfel meer over wat ik aan het doen was. Ik was Eva’s kontje hard aan het vingerneuken, en ze genoot er van. Haar zachte kermen was overgegaan in luid kreunen en steunen, en ze bewoog haar kontje tegen het ritme van mijn vinger in om de stoten nóg dieper en nóg harder te voelen.
“Oh ja, oh ja, oh ja, oh ja, opa, oh ja!” hoorde ik haar hijgen tussen het gekreun en gesteun in, terwijl haar lijfje kronkelde van puur genot. En toen zag ik hoe ze met één hand het speciale plekje tussen haar benen aanraakte, en direct daarna trok een grote en diepe huivering door haar lijfje. Ik voelde haar anus verkrampen rond mijn vinger.
Ik hield mijn vinger stil, diep in haar anus, tot haar orgasme voorbij was. Toen bewoog ik hem nog een paar keer lui op en neer, waarna ik mijn vinger uit haar kont trok en nog even toekeek hoe het gaatje zich al snel weer sloot.
“Dank je wel opa,” fluisterde Eva, terwijl ze weer overeind ging staan, “dat was echt heel lekker!”

Ik merkte dat ik zelf stond te trillen op mijn benen. Nooit eerder had ik een kind zien klaarkomen. En al helemaal niet door mijn eigen vinger. Nu was dat gebeurd, en hoewel ik wist dat het fout was voelde het alleen maar goed. Eva had duidelijk genoten. Ik had genoten. Hoe kon dit fout zijn?
Maar terwijl de roes van het moment wegebde kwamen andere gevoelens terug. Geen schaamte, merkte ik tot mijn eigen verbazing. Ik zou schaamte moeten voelen, wist ik, maar daar was geen sprake van. Maar wel van angst. Wat zouden de gevolgen zijn voor mij als iemand er achter zou komen wat we net gedaan hadden? En erger nog, wat zouden de gevolgen voor Eva zijn?

Ik zocht nog naar de juiste woorden om Eva uit te leggen over dat dit echt voor altijd ons geheim moest zijn en met niemand gedeeld mocht worden. Maar voordat ik er was verzette Eva opnieuw de bakens.
“Wil je nu ook nog mijn voorkantje doen, opa? Alsjeblieft?”
Eva giechelde toen ze zag hoe mijn pik bij het horen van die woorden direct weer vol overeind kwam.
“Volgens mij betekent dat ja, opa!” zei ze glimlachend, terwijl ze één wijzende vinger precies tegen mijn harde pik duwde.
En toen vleide ze zich tegen me aan. Haar rug leunde gemakkelijk tegen mijn grote buik. Ik voelde hoe mijn pik tussen haar onderrug en mijn buik werd ingeklemd en wist dat Eva het ook voelde, maar ik maakte me daar intussen geen zorgen meer om; ik genoot gewoon van het gevoel van haar zachte warme huid tegen mijn gevoelige neukstaaf.
Ze strekte haar armen ver omhoog, sloot ze om mijn nek, en liet zich toen nog verder tegen me aan zakken, volledig ontspannen, volledig open voor waar ik haar maar wilde strelen, en in volledig vertrouwen in haar nieuwe opa.

Vastberaden legde ik mijn linkerhand op haar rechterborstje, waar mijn vingers direct met het harde tepeltje op haar zachte heuveltje begonnen te spelen. Mijn rechterhand zette ik eerst op haar buik, maar van daaruit bewoog ik hem doelgericht naar beneden. Ik hield even in op haar venusheuvel, genoot van hoe fluweelzacht haar nog volkomen haarloze huid daar voelde. Maar toen strekte ik mijn wijsvinger verder naar beneden, naar het spleetje tussen haar schaamlipjes.
Ik streelde met mijn vinger over haar spleetje. En nog eens, en een derde keer, en elke keer werd ik beloond door een siddering van haar jonge lijfje en een zacht kreuntje of een gefluisterd “oh ja, lekker opa”. Maar bij de vierde keer drukte ik wat harder, en moeiteloos gleed mijn vinger tussen haar vochtige lipjes.

Opnieuw bewoog ik mijn vinger langzaam over de lengte van Eva’s spleetje, nu tussen haar buitenste lipjes; ik genoot van de warmte, de zachtheid van haar huid, de gladheid door haar duidelijk ruim vloeiende kutsapjes, en het aangenaam gekreun van mijn pas gevonden kleindochter. Even stopte ik bij haar gaatje, de ingang van die speciale tunnel van ultiem genot. Maar ik wilde daar niet naar binnen duwen, niet zonder expliciet verzoek. Dus ik bewoog verder, negeerde het licht teleurgestelde geluidje dat uit Eva’s mond ontsnapte, en dat al snel overging in verrukking toen ik het knopje van haar onvolwassen clitoris vond.
Ik hield mijn vinger nu daar, maar wisselde steeds de beweging. Soms aaide ik haar zachtjes, soms maakte ik een draaiende beweging, langzaam of snel, zachtjes of stevig. Dan weer kneep ik zachtjes in haar gevoelige klitje, of bewoog ik er een tijdje plagend omheen zonder het aan te raken, om dan ineens er weer hard op te drukken. Eva’s constante gekreun en gesteun en het gekronkel van haar kleine lijfje tegen mijn grote buik was alles was ik nodig had om te weten wat ze lekker vond, en haar daar meer van te geven.

Ik merkte dat ze haar hoofd omhoog draaide om naar mijn gezicht te kijken, en ik boog mijn eigen hoofd voorover, om haar een kusje te geven. Maar Eva had andere plannen! Direct bewoog een arm van mijn nek naar de bovenkant van mijn hoofd om mijn hoofd daar vast te houden, terwijl ze haar lippen opende en haar tong in mijn mond naar binnen duwde. Ik antwoordde met mijn tong, en zo stonden we daar, hevig tongend, terwijl ik met één hand beurtelings haar beide borstjes streelde en masseerde en met mijn andere hand haar clitoris bewerkte.
Snel, veel te snel kwam Eva klaar. Een hevige siddering trok door haar lijf, en toen verstrakte ze terwijl een oergeluid uit haar keel kwam en via onze op elkaar geplakte monden mijn eigen keel liet meetrillen.

Ik voelde hoe haar lijf verslapte na haar orgasme. Ik voelde haar armen krachteloos van mijn nek afglijden en voerde instinctief de druk van mijn linkerarm om haar borstkas op om haar lijf de steun te geven die ze zelf niet meer kon geven. Ze verschoof een beetje, maar ik kon haar nog net opvangen. Naast me hing ze in mijn armen, nahijgend van haar orgasme, terwijl mijn harde pik zachtjes op en neer deinde onder het stromende water nu hij niet langer was ingeklemd tussen mijn buik en Eva’s rug.

En toen hoorde ik de badkamerdeur opengaan.
Ik keek verschrikt op en zag Sabine staan.
“Mama zegt …,” was ze begonnen op het moment dat ze de deur opende, maar toen zweeg ze om het tafereeltje in zich op te nemen. Ik zag een glimlachje rond haar mond. Ik zag haar tong haar lippen aflikken. En toen hervatte ze zich.
“Mama zegt dat het eten bijna klaar is. Komen jullie zo?”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.3 / 5. Aantal stemmen: 32

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Auteur: P.D. Vile

Hoi! Ik ben P.D. Vile. Dat is natuurlijk niet mijn echte naam; die hou ik liever geheim. Ik schrijf al sinds 2019 pedo-erotische verhalen. Meestal in het Engels (voor andere sites), soms ook in het Nederlands voor hier - als vertaling of als origineel NL verhaal. Mijn verhalen zijn fantasie. Fantasie over seks met kinderen doet niemand kwaad. Gebruik alsjeblieft mijn fantasie verhalen niet als excuus om kinderen kwaad te doen! Wil je met me in contact maar liever niet voor iedereen zichtbaar in de reacties op de site? Mijn anonieme en veilige email adres is P.D.Vile@protonmail.com en ik beloof dat ik alle reacties die ik daar krijg vertrouwelijk zal behandelen. Ik probeer ook te antwoorden maar ben niet elke dag online. Sinds kort heb ik ook een "eigen" site, waar ik al mijn verhalen verzamel, zowel in het Nederlands als in het Engels. Op dit moment nog niet compleet, maar daar werk ik aan! Interesse? https://pd-vile.asslr.org/

5 gedachten aan “Een verrassende vakantie – Deel 2: Vreemde ontwikkelingen”

  1. Dit neigt naar perfectie meneer P.D. Dit komt erg dicht in de buurt.
    Zo dicht dat het enige ‘commentaar’ dat ik kan verzinnen is dat ik eerst de vorige hoofdstukken nog een keer moest lezen (wat een straf :)) om hier weer helemaal in te kunnen komen.

    Werkelijk, dit leest weg als een roman. Een vlotte schrijfstijl , grammaticaal correct, goede woordenschat. Kan niet wachten op de volgende hoofdstukken waarvan ik hoop dat het nog er vele zullen zijn.

  2. Pfffffffffff, effe bijkomen zeg, als beelddenker zijnde moet ik zeggen dat dit een verrukkelijk vervolg van deel 1 is…… heerlijk, dank u 😋😛😋😛😋

Reacties zijn gesloten.