Lisa wordt volwassen

Mijn naam is Lisa en ik ben nu 23. Dit verhaal gaat echter over wat er met me gebeurde toen ik nog een gevoelig meisje was van 15.

Het was een vrijdagavond en mijn ouders waren gaan bowlen met hun vrienden. Dat deden ze elke vrijdag. Mijn 17-jaar oude broer en ik bleven dan alleen thuis. Deze vrijdag hadden mijn ouders toestemming gegeven aan mijn broer om twee vrienden te laten komen om tv te kijken en spelletjes te spelen. Matt was de oudste, 19, en James was 15. James zat soms bij mij in de klas op school. Alle drie sportten ze veel en ze zagen er best goed uit.

Ik was zelf ook behoorlijk atletisch, ik zorgde goed voor mezelf. Ik heb nu een volle C-cup. Maar toen waren mijn borsten nog een stevige, kleine B.

De wedstrijd waar ze naar wilden kijken op tv begon en ze hadden wat bier meegenomen dat Matt had meegebracht. Een paar keer tijdens de wedstrijd maakten Matt en James opmerkingen over hoe sexy zijn zusje er uit zag.
De drie jongens begonnen al gauw openlijk te praten over mijn groeiende borsten en strakke kontje. Matt en James boden mijn broer 20 euro aan als hij ervoor zorgde dat ik ze mijn tieten zou laten zien.

Jeff deed zijn best, maar ik bleef weigeren. Toen het rust was in de wedstrijd gaven de jongens het op, en ze gingen naar de achterkamer om te gaan gamen. Terwijl ze daar waren verhoogden Matt en James het bedrag tot 75 euro als het Jeff zou lukken om ze mijn borsten te laten zien. Jeff stemde ermee in en na een half uurtje en nog een paar biertjes, riep hij me bij zich om naar zijn nieuwste spelletjes te kijken.

Toen ik door de deur liep, greep mijn broer me bij mijn armen en hield ze achter mijn rug. Ik had mijn borstkas dus strak naar voren en Matt greep de voorkant van mijn T-shirt en scheurde het open. Nu stond ik daar mijn kleine, blote tieten. Ongeveer 20 seconden lang bleven we allemaal alleen maar zo staan. Niemand bewoog of zei iets. Toen begon Matt opeens aan mijn borsten te voelen en in mijn tepels te knijpen. Mijn broer bleef me vasthouden, ook al was dit geen onderdeel van de afspraak.

Ik was geschrokken en ik begon Jeff te smeken om me los te laten. Mijn smeekbedes werden genegeerd terwijl James opeens mijn broek en slipje omlaag trok, tot op mijn enkels. Nu stond ik daar helemaal naakt voor twee dronken, opgewonden jongens.

Ze begonnen hard in mijn kont te knijpen en probeerden hun vingers in mijn nauwe kutje te drukken. Matt duwde me op de grond op mijn rug en zei tegen mijn broer dat hij mijn armen boven mijn hoofd moest houden. Toen duwde James mijn benen uit elkaar.

Matt duwde snel een vinger in mijn kutje die, ondanks dat ik doodsbang was, best nat begon te worden. Na ongeveer een minuutje vingeren, stond hij op en zei:
“Hee, James. Laten we haar neuken.” Ik schreeuwde tegen Jeff dat hij ze tegen moest houden. Terwijl Matt zijn broek losmaakte en zijn half harde lul tevoorschijn haalde, liet mijn broer opeens los en riep tegen Matt dat hij moest stoppen. Ik dacht dat mijn broer hier eindelijk mee op zou houden. Maar ik had het mis. Hij zei tegen Matt dat ik nog een maagd was, en dat hij hem niet kon toelaten me te neuken. Matt werd boos en zei:
“Je wacht tot ik hier met mijn harde lul klaar zit en dan verwacht je dat ik zomaar kan stoppen? Ik moet hoe dan ook klaarkomen!”

Jeff trok me aan mijn haren en dwong me op mijn knieën. Hij zei dat ik Matt moest pijpen anders zou hij allebei de jongens me laten neuken. Ik was nog nooit met een jongen bezig geweest, op wat voor manier dan ook. Dus ik had geen idee wat ik moest doen. Ik kwam er snel achter dat dat niet veel uitmaakte. Matt wachtte niet tot ik instemde, hij pakte de achterkant van mijn hoofd en duwde zijn inmiddels keiharde pik in mijn mond.

Hij lette er niet op dat ik bijna stikte terwijl hij zijn hele lul in mijn mond duwde. Na ongeveer drie minuten duwde hij zijn pik zo diep mogelijk in mijn keel en hield me zo vast en spoot uiteindelijk zijn zaad diep in mijn maagdelijke mond. Ik dacht dat ik zou verdrinken in zijn sperma terwijl ik kokhalzend zoveel mogelijk probeerde in te slikken. Toen hij zijn pik eindelijk uit mijn mond haalde, druppelde er nog wat restjes sperma langs mijn kin.

Nog voor ik mezelf maar af kon vegen, stond James al klaar met zijn harde pik voor mijn gezicht. Ik zag dat hij nog dikker en langer was dan die van Matt. Hij was enorm geschapen. Ik wilde protesteren, maar hij greep me aan mijn haren en duwde zijn enorme lul gewoon naar binnen. Ik besefte me dat ik ze toch niet tegen kon houden, dus ik nam me voor om me te ontspannen en het zo snel mogelijk af te maken. James was ook nog maagd en hij had geen idee wat hij aan het doen was. Hij bleef maar gewoon zijn enorme pik in en uit mijn mond bewegen. Het duurde maar ongeveer twintig halen voor hij in mijn mond klaar kwam. Ik probeerde het weer door te slikken, en ik merkte dat het lang niet zo slecht smaakte als ik me had voorgesteld.

James haalde zijn lul uit mijn mond terwijl hij nog steeds straaltjes sperma spoot, die op mijn gezicht terecht kwamen. Matt en James leken nu allebei tevreden, dus ik dacht dat de verkrachting voorbij was. Ik had het mis.

Mijn broer had zich helemaal uitgekleed en hij had een enorme erectie. Zijn pik was misschien wel 20cm. Jeff zei stoutmoedig:
“Nu is het mijn beurt.” Daarna duwde hij me op mijn buik. Matt en James grepen mijn armen en benen. Jeff zei dat hij ook een maagdelijk gaatje wilde. Ik smeekte hem om het niet te doen. Hij zei:
“Wees maar niet ongerust, ik ga je maagdenvlies niet breken. Ik wil in je kont.”

Opnieuw werden mijn smeekbedes genegeerd terwijl hij meerdere keren op mijn kont spuugde. Daarna duwde hij langzaam zijn eikel in mijn kont. Ik dacht dat ik flauw zou vallen van de pijn. Na een korte pauze begon hij de rest van zijn pik naar binnen te duwen. Ik dacht dat hij me in tweëen zou scheuren. Na een paar minuten begon de pijn echter te wennen en ik begon zelfs mee te bewegen.
Jeff zei: 
“Kijk dan jongens, ze vindt het lekker!”

Matt en James lieten me los en keken toe hoe ik mijn kont naar achteren duwde tegen mijn broers ballen. Het duurde niet lang voor hij mijn kont vulde met warme sperma. Toen ik dat voelde, kwam ik ook voor het eerst en heel intens klaar. Het schouwspel had Matt en James ook weer een erectie bezorgd.

Toen mijn broer zijn lul terugtrok, werd mijn kontje al snel weer gevuld met een nieuwe pik. Matt begon in mijn kont te rammen. Hij neukte mijn kont zo hard als hij kon en schoot al snel meer sperma naar binnen. Daarna was het de beurt aan James om mijn kont te neuken, en ik kreeg weer een intens orgasme.

Toen James klaar was, zei mijn broer dat ze zich snel schoon moesten maken, en weg moesten gaan voor mijn ouders thuis kwamen. Nadat zijn vrienden weg waren, begon Jeff me te smeken om het niet tegen onze ouders te vertellen. Ik was heel boos, maar ik hield van mijn broer en ik wilde niet de hele familie van streek maken.

Later besefte ik me hoe ik van de aandacht van de drie jongens had genoten. Mijn maagdenvlies hield het daarna trouwens niet lang meer vol, maar dat is een ander verhaal…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling / 5. Aantal stemmen:

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *