Meisjes in Congo

Het was een paar jaar geleden, maar niet heel veel. Ik was gewoon benieuwd hoe het zou zijn. Ik had een paar dingen gehoord die ik interessant vond. Daarom ging ik erheen.

Ze adverteerden als een resort, en het was heel nieuw. Een mooie locatie aan een wit strand. Kleine huisjes, eenvoudig maar oké, ver uit elkaar. Palmbomen zorgden voor wat privacy en, zoals ook in de advertentie stond, er stond  altijd iemand tot je beschikking om je te helpen.

Bombo was zijn naam. Hij was een aardige kerel. Jong en dun. Ik vond hem leuk, hij was altijd bereid om te helpen, niet op een dienstige manier, maar op een vriendschappelijke manier. Hij was natuurlijk homo, dat was wel duidelijk. Maar het kon me niet schelen, ook al zou het niet mijn eerste keus zijn.

Ik was de enige bezoeker. Er was al wel iemand anders geweest, werd mij verteld, maar ze was net vertrokken toen ik aankwam. Het was een nieuwe locatie, dus nog niet veel toeristen hadden het ontdekt. En het was ook het einde van het seizoen.

Bombo liet me de omgeving een beetje zien.

Hij haalde zijn schouders op en zei toen, “Het is heel mooi.” Ze hadden een sauna in die godvergeten hitte!

Ik moest het proberen, het leek me grappig om te doen. Bombo had het helemaal voor me opgestookt, dus toen ik naar binnen liep viel ik bijna flauw. Hij was heel attent. Hij bleef heen en weer lopen met kleine handdoeken en depte me helemaal af. Ik lag daar maar, druipend van het zweet met mijn ogen dicht. En toen voelde ik iets.

Ik opende mijn ogen en keek naar beneden. Daar stond hij in zijn zwarte broek en witte T-shirt, voorover geleund, één hand om mijn pik en met de andere hand depte hij het zweet in mijn kruis weg.

Het kan me niet schelen wat al die homo-haters zeggen, maar je krijgt altijd een erectie als iemand met je pik begint te spelen.

Ik bleef naar beneden kijken en toen hij opkeek gaf ik hem een blik van ‘waar ben je mee bezig’?

“Oh, sorry,” zei hij terwijl hij mijn pik vast bleef houden.

“Te laat,” zei ik, “nu is hij stijf, dan kan je er net zo goed even aan likken.”

He glimlachte en begon me te pijpen.

“Ik hou meer van jonge meisjes,” biechtte ik op terwijl hij mij af bleef zuigen.

Het duurde niet lang. Binnen twee minuten liet hij me klaarkomen. Hij kon goed pijpen en hij slikte alles door. Daarna vroeg hij nog waar ik van hield.

Het kon hem niet schelen dat ik van jonge meisjes hield.

Hij waarschuwde me voor een paar dingen die ik wel en niet kon doen op het strand.

Later lag ik in mijn eentje op het strand. Toch kwamen de verkopers op me af. Bombo was echter altijd in de buurt en als hij zag dat ik lastig gevallen werd, dan wimpelde hij ze vriendelijk af. Meestal waren het Big Mamas en een paar straatjongens. Maar op de derde dag kwam er iemand anders langs.

Bombo was achter gebleven in mijn huisje en ik lag al een tijdje in mijn hangmat met mijn benen aan weerskanten. Ik dacht eraan om een stukje te gaan zwemmen. Maar het was een eindje lopen want het was eb. Toen kwam de visite.

Vrij lang en dun met een grote glimlach. Ze viel op haar knieën voor me en liet me haar waren zien. Een tas vol rotzooi. Kauwgom en andere zaken. Ze had een korte broek aan en een grote, wijde, witte blouse. En in slecht Engels probeerde ze me wat te verkopen. Ze was knap. Ik bleef glimlachen, maar schudde met mijn hoofd tegelijkertijd. Het enige wat ze deed, was me steeds nieuwe spullen laten zien, en ik bleef nee-knikken.

Om dieper in haar tas te graaien, leunde ze ver voorover. Toen kreeg ik meteen een erectie.

Ze had me een blik gegund in haar te wijde blouse. Heel aantrekkelijk. Ik werd getrakteerd op een paar nog nauwelijks ontwikkelde borsten. Precies hoe ik ze graag had, met tepels die nog niet ver genoeg waren ontwikkeld om uit te steken. Hoewel ik behoorlijk handig ben in het hard maken van tepels.

Ik begon om me heen te kijken, terwijl ik naar haar begeerbare kleine tieten staarde. Ik wilde niet dat iemand zag dat ik staarde. Er was niemand in de buurt, zelfs Bombo niet, terwijl hij meestal wel ergens in de buurt rondhing.

Ik was daar namelijk nog niet zo lang. Ik had geen idee wat er allemaal op de loer lag. Normaal, in meer vertrouwde omstandigheden, zou ik mijn kans wel grijpen. Met tegenzin besloot ik, nadat ik nog een tijdje naar haar tieten en handelswaar had gekeken, om maar even te gaan zwemmen.

Ik glimlachte, stond op en bleef even zo staan in de hoop dat ze mijn erectie zou zien. Ik sloeg mijn handdoek om, mompelde wat en liep in de richting van de zee.

Ik hoorde haar nog wat zeggen terwijl ik wegliep maar ik kon haar niet zien. Het grappige was dat haar stem steeds harder werd, hoe verder ik weg liep. De zon stond nog laag aan de hemel en ik had een beetje moeite met focussen, maar ik kon haar wel horen. Toen ik links van me keek, liep ze naast me.

Het duurde een eeuwigheid voordat de zee een beetje diep werd. Ik keek om en het moet nog wel 30 meter geweest zijn voor het water tot mijn knie kwam. Daarom zakte ik maar door mijn knieën en zat zo in het water naar het strand te kijken om maar niet in de zon te hoeven kijken.

Ze ging bij me in de buurt zitten en keek me aan. Ze grijnsde en bleef kletsen. Ik vond haar leuk, heel leuk. En ze werd nog leuker toen de golven ervoor zorgden dat ik een wet T-shirt show te zien kreeg.

“Je hebt mooie tietjes,” zei ik lachend tegen haar waarop ze haar hoofd schuin hield om te laten merken dat ze het niet begreep.

Ik keek naar het strand. Niet alleen zag ik niemand, maar ik zag ook bijna het strand niet meer.

Ik stak een hand uit en wees naar haar borsten en zei: “Hmmmm.”

Ik weet zeker dat ik haar zag glimlachen maar het was de snelheid waarmee ze mijn hand greep en hem over haar baby-borstjes legde wat ik me echt goed herinner. En terwijl ze mijn meer dan gelukkige hand bleef vasthouden zei ze: “Jiggy jiggy avec moi?”

Sommige woorden zijn makkelijk te begrijpen maar ze kunnen komen als een verrassing. Ik glimlachte alleen. Het volgende moment zag ik haar andere arm bewegen en met die hand greep ze mijn erectie, “Jiggy jiggy avec moi,” zei ze nog een keer. Ze was me aan het aftrekken.

“Oh, jiggy jiggy avec you, yes” zei ik met een grote glimlach waarop ze reageerde met een nog bredere glimlach en ze bleef me aftrekken. Het duurde niet lang voor ik in het water spoot.

Ik ging wat dichter bij haar zitten en nadat ik het strand nog een keer afgekeken had, waarschijnlijk uit schuldgevoel, ging ik met mijn hand dieper in haar blouse om aan haar borsten te voelen. Ze waren heerlijk en onontwikkeld. “Aimer,” zei ik “like”. Ze glimlachte en kneep nog een keer in mijn slappe pik, er kwam nog wat sperma uit.

“I like fucky fuck little girls,” zei ik. Met een hand wees ik naar haar: “I want jiggy jiggy you, you and me, jiggy jiggy.” Ze knikte enthousiast en begon op te staan.

Ik zat daar terwijl ik naar haar keek. Ze glimlachte en wees naar me. Daarna wees ze naar zichzelf en daarna naar het strand, “Jiggy jiggy”.

“Ok,” zei ik terwijl ik opstond, “yes, oui”. Antwoordde ik. We begonnen aan de terugtocht. En ik bleef om me heen kijken, maar ik zag niemand.

Bombo was in het huisje toen ik binnenkwam, aan het afstoffen of niks aan het doen, ik weet het niet.

“Ik heb een jonge dame ontmoet,” zei ik tegen hem en hij lachte. “Vraag haar eens hoe oud ze is, oké?”

“18,” zei hij terwijl hij lachte en nadat ze even gepraat hadden.

“Onzin,” zei ik, “en daar hou ik helemaal niet van.”

Ze praatten nog even met elkaar. “11”, was het nieuwe antwoord.

“Dat is beter. Is dat echt haar leeftijd?”

“Ja, en dat was eerlijk gezegd ook haar eerste antwoord.”

“Dank je, Bombo. Je bent een vriend en ik begrijp wat je probeerde te doen.”

De waarheid is, dat ik wel een beetje Frans kan, maar waar ik de meeste moeite mee had, is dat ze het mengen met hun lokale taal.

“Hoeveel wil ze hebben en voor hoe lang?” vroeg ik. Ze had een dagtarief en zou mijn ‘vrouw’ zijn voor de rest van de vakantie. En ze had ook nog wel wat vriendinnetjes die ze aan me wou voorstellen.

“Laat haar zich uitkleden dan, Bombo.” Zei ik, terwijl ik mijn zwembroek uittrok.

Ze had een mooi pre-puberaal lichaam. Een mooi kutje en die heerlijke kleine borstjes. Precies zoals ik ze gevoeld had in de zee. Maar ze waren ook stevig en een beetje puntig behalve natuurlijk die verlegen tepeltjes die een beetje aandacht nodig hadden om uit te steken.

“Jij mag eerst,” zei ik tegen Bombo en nadat hij uitgelegd had dat hij homo was, en ik had verteld dat er op deze leeftijd niet veel verschil was en ik hem om de gunst had gevraagd om haar kontje eerst te nemen, zei hij “Oké, Les.”

“Hier,” zei ik, “babyolie, we weten niet hoe strak ze is.”

Haar naam was ‘Efe’ uitgesproken als ‘EF-EE’. Ik vond het een goede naam voor haar.

Ze werd uitgenodigd om op het bed te gaan zitten op haar handen en voeten en Bombo ging achter haar staan en trok zijn broek uit. Het was waar wat ze zeggen over negerlullen. Hij was lang, maar in zijn geval ook dun. Misschien leek hij dun door de lengte. Ik smeerde hem in met olie en daarna stak hij hem in haar kontje.

Ze maakte toepasselijke geluidjes, maar niet te luidruchtig. Niet zo hard als je zou verwachten, sterker nog, het leek wel of ze het lekker vond. Ik zei dit tegen Bombo en nadat hij even gestopt was om met haar te praten, zei hij, terwijl hij haar weer in haar kontje begon te neuken, “ze heeft het vaker gedaan, met haar vader en een andere oudere man.”

“Maar je krijgt hem er niet helemaal in?” vroeg ik aan hem terwijl ik aan zijn ballen zat.

“Nee,” zei hij simpelweg en het was ook een domme vraag van mij. Zijn pik was misschien wel 22 centimeter maar zeker 20. Hij kreeg er niet meer dan ongeveer 12 centimeter in.

Ik streelde haar clitoris en ik voelde dat hij een beetje opgezwollen was. Tegelijkertijd moest ik natuurlijk wel even aan haar fantastische tietjes zitten. Ik ging met mijn hoof onder haar en wisselde af met het likken van haar borstjes en haar kutje. Ik denk dat ze dat wel lekker vond. Ze kreunde veel meer als ik dat deed. Ik begon haar ook voorzichtig te vingeren. Ik lag in een heerlijke positie waarin ik ook kon zien hoe de pik van Bombo in en uit haar lekkere kontje bewoog.

Bombo nam er goed de tijd voor. Hij kwam niet snel klaar. Toen hij zover was, kroop ik onder het meisje vandaan om te kijken. 

Hij gaf haar de volle laag. Ik keek hoe zijn pik langzaam slapper werd, en hij hem terugtrok. Bij mij glijd mijn pik er vanzelf uit als ik klaargekomen ben, maar die van hem was nogal lang.

Je had de mooie opening moeten zien die hij achterliet. Het was heerlijk om te zien, je had er wel een dikke stift in kunnen stoppen. En daarna werd zijn sperma weer naar buiten gedrukt. Een behoorlijke lading kan ik je zeggen.

Bombo ging aan de kant en ik nam zijn plaats in. Ik gebruikte wat van zijn sperma en smeerde haar kutje ermee in. Ze werd goed gesmeerd. Ik was naakt en stijf.

“Ga bij haar hoofd zitten, Bombo.” Zei ik. “Laat jezelf maar even schoonlikken, terwijl ik haar 11-jarige kutje een beurt geef. Het kan wel even duren, want ze heeft me in zee al afgetrokken.”

Ze was nauw, heel nauw. En ik ben niet heel groot geschapen, maar van wat ik hoor van mijn andere jonge vriendinnetjes, groot genoeg.

“Ik wou dat ik haar kontje had genomen,” zei ik terwijl ik mijn eikel tegen haar kale, jonge spleetje duwde en mijn duimen in haar open kontje stopte. Ik hou ervan om kontjes zo opengesperd te zien staan en ik wilde er nog wat langer van genieten. Het is ook een heerlijk gevoel als hij zich weer samentrekt. En natuurlijk ging ik haar ook nog wel in haar kontje nemen. Ik hou van sodomie met kleine meisjes en zij vinden het ook lekker.

Ik ging lekker in haar heen en weer en het was een heerlijk gezicht. Haar gekromde rug gepaard met golven van genot en Bombo die voor haar zat en lekker afgezogen werd. Het was een heerlijke positie en je kon nog met elkaar praten ook.

“Ze zegt dat ze vriendinnetjes heeft,” zei ik terwijl ik haar bleef neuken.

“Ja” zei hij.

“Vraag haar of ze ook jongens kent, voor jou.”

“Ze heeft haar mond even vol.”

“Dat snap ik, daarna. Vraag het daarna. En zorg dat haar vriendinnetjes niet ouder zijn dan 13. Ze gaan mij teveel op volwassen vrouwen lijken na die leeftijd. Ik hou meer van mijn meisjes zoals deze hier.”

Hij lachte en knikte bevestigend.

“Heeft ze gezegd hoeveel vriendinnetjes ze heeft?”

“Nee, maar ze kent er vast een hoop.”

“Goed zo,” zei ik, “dan proberen we een kinder-orgie te organiseren. Meisjes en jongens. Vraag haar of ze dat voor vanavond kan regelen.”

Hij knikte. Maar hij keek afwezig. Ik zag dat hij alweer stijf was. 
“Kom op, ga onder haar liggen. Ik heb haar voor je uitgerekt.”

He wurmde zich onder haar en terwijl hij lekker ging liggen, liet ik mijn pik uit haar kutje glijden. Ik pakte zijn grote lul en plaatste zijn eikel tegen haar pislapjes en liet haar op hem neerzakken. Dat liet haar wel even piepen.

Ik bleef kijken. Ik wilde zien hoeveel erin zou passen. Het lukte dit keer beter, maar nog niet alles paste er in. Ze leken goed bij elkaar te passen. Het zat allemaal heel strak. Je had die kleine teef moeten horen.

Ik pakte mijn eigen stok en misbruikte haar kont die nog maar net terug was naar zijn oorspronkelijke vorm, en ze gilde nog harder.

Het was allemaal heerlijk nauw en ik voelde zijn pik via haar binnenste tegen de mijne aan. Een heerlijk gevoel.

Ik hou van stevige anale seks, zolang ik maar degene ben die het geeft en we hadden een heerlijke lange sessie met haar. We kwamen bijna tegelijk klaar in haar kont en haar kutje.

Ze vond het lekker, en er was geen twijfel over mogelijk dat we haar een hoop genot hadden gegeven. Ze had zich helemaal gegeven en ze viel bijna meteen in slaap. Ik ging voor het huisje zitten met een biertje en dacht aan al de kleine jongens en meisjes die we nog gingen nemen tijdens de rest van mijn vakantie.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling / 5. Aantal stemmen:

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *