Bedtijd

4.7
(3)

Het was een hele tijd geleden dat ik Vincent, een goede vriend, en zijn vrouw had bezocht. Dat was zelfs nog voordat mijn vrouw en ik uit elkaar zijn gegaan. Ik had geen idee hoe het nu met ze ging, behalve dan dat ze nog steeds samen waren en dat Vincent nog steeds vertegenwoordiger was.

Vincent en zijn vrouw, Jennifer, hebben twee dochters: Angela, de oudste, en Jane. Ik herinner me Angela nog als een knap, zevenjarig meisje. Jane was toen nog aan de fles. Ik moest voor mijn werk in de buurt zijn, en omdat ik niet vaak in de gelegenheid ben, besloot ik ze een bezoek te brengen.

Toen ik bij het huis aankwam, werd ik ontvangen door Jennifer of Jenny zoals ze meestal genoemd werd. Ze was nog even slank en knap als altijd. Gekleed in een lichtblauwe jurk, vastgemaakt met een contrasterende blauwe riem die haar mooie borsten en strakke figuur goed deed uitkomen. Ze maakte zelfs meer indruk op me dan ooit tevoren.

We gingen in de kamer zitten om koffie te drinken, en Jennifer legde uit waarom Vincent er niet was.
“Vincent is vast ontzettend teleurgesteld dat hij je niet kan zien,” zei ze. “Hij moest op reis voor zijn werk en hij komt voorlopig niet thuis. Hij zit in het buitenland en is nog minstens vier dagen weg.” Op dat moment ging de deur open en een absoluut beeldschoon meisje kwam de kamer binnen. Ze had een lichtroze zomerjurkje aan, met een bijbehorende riem. Ze had kastanjebruin, schouderlang haar met een diadeem erin. Ik kan me echt niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst zo’n mooi meisje heb gezien. Na die eerste globale indruk, betrapte ik mezelf erop dat ik keek of ze al borsten kreeg. Maar de bovenkant van haar jurk zat iets te losjes om haar heen om dat te kunnen zien.

“Angela,” zei haar moeder, “kom even kennis maken met de vriend van je vader. Je zal hem wel niet meer kennen. Toen je hem voor het laatst zag, was je nog maar een klein meisje.” Angela kwam naar me toe en glimlachte. Ze groette me en ze zei ook dat ze dacht dat ze me nog herkende van lang geleden. Ik moet er behoorlijk dom uitgezien hebben, starende naar het kleine meisje, want zowel Angela als haar moeder moesten lachten toen ik niks zei. Ik was echt sprakeloos van zo’n mooi meisje.

Ik bloosde en mompelde mijn verontschuldigingen voor het staren. Jennifer nodigde me uit voor het avondeten en kookte voor de gelegenheid iets speciaals. Toen we aan tafel gingen, kwam er nog een jong meisje de kamer inlopen. Ongeveer negen of tien jaar oud, en heel liefelijk. Het was duidelijk dat dit Angela’s zusje Jane was. Ze leken zoveel op elkaar. Jenny en ik praatten tijdens het eten over koetjes en kalfjes en Angela en Jane zeiden alleen wat als ze wat werd gevraagd.
“Hoe oud ben je nu, Angela,” vroeg ik uit nieuwsgierigheid.
“Ik ben net veertien geworden,” zei het meisje.
“Wat ben je groot geworden zeg,” antwoordde ik, want ik kon zo snel niets beters of originelers verzinnen.

Na het eten ging Angela naar haar slaapkamer om huiswerk te maken en Jane ging naar een vriendinnetje om te spelen. Jenny en ik gingen voor de openhaard zitten en raakten aan de praat over vroeger.
“Je bent niet veel veranderd, hè,” vroeg Jenny.
“Hoe bedoel je?”
“Ik herinner me nog dat ik niet veel ouder was dan Angela nu is. Toen ontmoette ik je voor het eerst en staarde je op dezelfde manier naar mij als je nu de hele tijd naar Angela keek.” Ik voelde me betrapt en naar.
“Het spijt me dat het er zo dik bovenop lag,” zei ik.
“Geeft niks,” zei Jenny, “het is begrijpelijk, en ik ben wel wat gewend met twee zulke mooie dochters.”

“Vertel eens,” zei Jenny, “heb je al een nieuwe vriendin ontmoet? Wat ik me herinner van jou is dat jij altijd een vriendinnetje moest hebben. Dat had iets te maken met hormonen, zeker?” Ze glimlachte. Ik had nog geen nieuwe liefde ontmoet sinds mijn scheiding en ik miste het vrouwelijk gezelschap inderdaad ontzettend.

“Mag ik je iets vertellen? Het zal je waarschijnlijk wel wat shockeren?” vroeg Jenny. 
“Ik ben niet zo makkelijk geshockeerd, dus ga je gang.”
“Goed, het is nogal moeilijk voor me maar ik zal het proberen.”

“Weet je nog hoe wij vroeger stoeiden? We hielden van die worstelwedstrijden waarbij een jongen tegen een meisje moest en we wisten allemaal dat dat gewoon een excuus was om aan elkaar te kunnen zitten. Ik herinner me nog dat jij me aan het kietelen was en opeens waren jouw handen op mijn borsten. Je stopte lang genoeg met kietelen om te laten merken dat het geen ongelukje was.”

“Toen we wat ouder waren, speelden we met diezelfde groep ‘Truth or dare’. Jij werd uitgedaagd  om je hand in mijn rok te doen en om aan mijn borsten te voelen. Ik dacht dat ik door de grond zou gaan terwijl iedereen toekeek. Maar jij deed het toch en ik had ook eigenlijk niet anders verwacht. Maar ik had niet verwacht dat je mijn borsten tevoorschijn zou halen en Janet uit zou dagen om ze te likken. Ik herinneren me nog het gevoel van jouw hand en haar mond aan mijn borst. Toen we ‘Postbode’ speelden en we naar de gang gingen om te kussen, had ik niet verwacht dat je zo razendsnel je hand in mijn onderbroek zou hebben. Ik wist dat het geen zin had om stop te roepen, omdat mijn lichaam duidelijk het tegenovergestelde wilde. Ik werd er helemaal nat van, terwijl ik toch nog maar net vijftien was geworden.” Jennifer stopte even, en leek even na te denken voor ze verder ging.

“Wat ik probeer te zeggen, is dat ik je altijd herinner als de meest sensuele sekspartner die ik ooit heb gehad. Ik heb heel wat verontruste momenten gehad, en me afgevraagd hoe Angel’s eerste ervaringen zullen zijn en ik wenste dan altijd dat ze zo iemand zou hebben als jij om haar de geneugten van seks te leren… Zou je willen overwegen seks te hebben met mijn dochter, zodat ik zeker weet dat haar eerste keer geweldig zal zijn?”

Ik wist niet zeker of ik het wel goed had verstaan.
“Vraag je me nu écht om je dochter te neuken?” vroeg ik.
“Ja, dat is precies wat ik zou willen,” zei Jenny.
“Maar, maar ze is nog minderjarig,” sputterde ik.
“Dat weet ik wel, en daarom moeten we heel discreet te werk gaan als je instemt met mijn voorstel.” Ik was nog steeds een beetje verdwaasd, de gedachte aan seks met een veertienjarige wond me enorm op, maar ik zag niet voor me hoe dat moest gebeuren.
“Ik zou graag met je dochter willen vrijen als je denkt dat we het op een veilige manier kunnen regelen…”

“Het zal niet makkelijk zijn. Ik geloof niet dat ze ook maar iets van seks afweet, maar ik denk dat ik wel weet hoe we haar zover kunnen krijgen dat ze meewerkt en ervan geniet.”

We stonden op en gingen naar de huiskamer waar Angela heen was gegaan om te lezen. Het meisje zat op de poef voor het vuur en was in slaap gevallen met haar rug tegen de bank. Ik wilde niets liever dan haar meteen daar te nemen. Ze zag er zo jong en onschuldig uit, maar was tegelijkertijd een jonge vrouw.
“Dit ziet eruit als een gouden kans.” zei Jenny en dus nam ik het meisje in mijn armen en legde haar zachtjes op de bank.

Ik begon de knopen van haar jurkje los te maken. Mijn handen beefden zo hevig dat ik bang was dat Angela er wakker van zou worden.
“Ik help je wel,” fluisterde Jenny. En al snel had ze alle knopen open. Toen de jurk helemaal open was, werd het duidelijk dat haar borsten aardig op weg waren zich te ontwikkelen, hun bolling kon niet meer worden verborgen. Ik maakte snel haar bh los. Haar borsten zaten hoog op haar borst en hadden eigenlijk geen ondersteuning nodig. Ze waren prachtig peervormig, maar nog niet genoeg ontwikkeld voor een ronde onderkant. Haar borsten staken prompt naar voren met stevige tepels in het midden.

Ik kon mijn opwinding nauwelijks onderdrukken. Jenny zag dat de aanblik van haar dochter een enorme impact op me had.
“Kus ze,” zei ze. Ik liet me dat geen twee keer zeggen. Ik nam een van haar borsten in mijn mond; het was een geweldig gevoel. Hier lag dit jonge meisje gestrekt op de bank, haar bovenlichaam naakt, haar jonge borsten stevig naar voren, haar zomerjurkje omlaag getrokken, zover dat er net een glimp was te zien van haar witte onderbroek.

Ik begon zachtjes op de tepel te zuigen. Ze opende haar ogen en lag eerst even in zich op te nemen wat er gebeurde. Daarna vocht ze zichzelf naar een zittende positie, maar ging weer liggen toen ze zag dat haar moeder erbij was. Ik ging door met op haar tepel te zuigen en streelde zachtjes de binnenkant van haar benen. Ik kwam bij haar broekje die strak tussen haar benen zat. Ik hield mezelf in bedwang en streelde zachtjes over haar onderbroek. Ik kon haar venusheuvel voelen, en ik voelde zelfs waar haar schaamlippen samenkwamen door de dunnen stof van haar ondergoed en ondanks dat ze haar benen stijf tegen elkaar hield.
“Doe je benen iets wijder, liefje.” zei Jenny. Het meisje, altijd gehoorzaam, spreidde haar benen voor me.

Ik ging met mijn hand naar de bovenkant van haar onderbroek en gleed voorzichtig met mijn vingers onder het elastiek tot ik de zachte glooiing van haar venusheuvel voelde. Ik bewoog mijn hand verder en streelde haar schaamlippen. Ik sloot mijn hele hand om haar kut en duwde een vinger in haar vochtige gaatje. Ik kreeg mijn vinger niet verder dan het eerste kootje, toen stuitte ik op haar maagdenvlies die de opening blokkeerde.

Ze begon zachtjes te kreunen maar probeerde niet te spartelen of te schreeuwen. Ik voelde dat haar benen ontspanden en zich nog iets verder openden. Ik bedekte haar mond met de mijne en duwde mijn tong naar binnen, ze had een geweldige mond die pruilde net zoals haar vagina leek te doen.

Ik begon haar onderbroek naar beneden te schuiven langs haar benen en als snel zat hij om haar enkels en daarna op de vloer. Ik keek naar haar kutje en zag dat ze nog geen schaamhaar had en dat hij mooi roze was, vochtig en begerenswaardig. Hoe ontzettend fantastisch zijn jonge vagina’s toch. Niets te maken met het sociaal moraal dat er heerst over minderjarige meisjes, hun kutjes zijn er om gepenetreerd, geneukt, gelikt, gebeft en bezoedeld te worden.

Er was een onmiskenbare vochtigheid merkbaar tussen haar lippen en ik bewoog mijn hoofd naar beneden om deze maagdelijke kut beter te bekijken en te verwennen. Ik zette mijn vingers aan beide kanten van haar opening een trok haar buitenste schaamlippen open en zag haar prachtig gekleurde vagina met de binnenste schaamlippen en het kleine kapje over haar clitoris. Angela keek vragend naar Jenny.
“Wees maar niet bang Angela, blijf maar rustig liggen en geniet van wat er komen gaat.”
“Ik ben niet bang, mam, maar ik krijg er zo’n raar gevoel van.”

Met mijn vingers tilde ik voorzichtig het stukje huid dat over haar clitoris lag op. Haar genotscentrum lag genesteld in de vouwen van haar kut en was nog niet opgewonden. Ik legde mijn handen onder haar kont en tilde haar heupen op tot haar vagina in de lucht hing. Ik duwde mijn tong tegen haar maagdelijke opening en ging zachtjes met mijn tong over haar clitoris. Ik deed dit een aantal keren en merkte duidelijk dat haar clit harder werd en ook een stukje naar voren kwam onder mijn tong. Met een hand reikte ik naar haar borsten en streelde ze terwijl ik met mijn mond tegen haar kut zat. Ik streelde en likte tegelijkertijd.

Ik duwde mijn gezicht hard tegen het jonge meisje en duwde mijn tong zo diep ik maar kon in dit goddelijke schepsel. Op hetzelfde moment reikte ik weer naar haar borsten en merkte ik dat Jenny haar dochters borsten met twee handen aan het masseren was. Haar tepels stonden ferm naar voren. Ik merkte opeens dat haar heupen begonnen te schokken en voordat ik er erg in had wat er gebeurde duwde ze haar kut in mijn mond. Ik voelde de uitbarsting van heerlijke lichaamssappen uit het diepst van haar lichaam. Ik trok mijn tong terug en verving hem door mijn vinger. Ze pakte mijn hand vast en hield hem stevig tegen haar lichaam aangedrukt en duwde tegelijkertijd haar heupen ertegenaan.

Mijn vinger verdween zo diep in het meisje als maar mogelijk was en nog steeds probeerde zij hem dieper te duwen. Het was duidelijk dat ze niet wist wat er met haar gebeurde en de schokkende sensatie die ze voelde tussen haar benen niet onder controle had. Terwijl ik naar haar keek, spreidde ze haar benen nog meer in een poging mijn vinger dieper in haar te krijgen.

Ik trok mijn hand terug en keek naar haar schokkende heupen. Jenny boog zich over haar dochter en duwde een vinger in haar kut.
“Haal je pik tevoorschijn, snel.” zei ze. Ik deed mijn broek uit en pakte mijn pik. Jenny ging door met het vingeren van haar dochter. Jenny nam mijn penis in haar hand en duwde hem in de richting van Angela’s gezicht.

“Doe dit in je mond als een lolly en zorg dat hij lekker nat wordt.” Het meisje opende haar mond en haar moeder duwde mijn pik tussen haar lippen.
“Als hij lekker stijf en nat is dan doet hij hem in je kut.”
“Waarom dan, mama?” vroeg het meisje.
“Omdat jongens en meisjes gemaakt zijn om op die manier van elkaar te genieten.”
“Dat klinkt raar,” zei Angela. “Maar ik denk dat ik het toch wel lekker vind als hij dat ding tussen mijn benen stopt. En als jij zegt dat het lekker is, dan doe ik het natuurlijk.”

Angela leek overtuigd. Maar toen ze naar mijn lul keek, begon ze weer te twijfelen.
“Mama, denk je echt dat het in mijn kutje past? Hij is zo groot.”
“Maak je maar geen zorgen, meisje. We doen je geen pijn en je zal verbaasd zijn hoever je vagina zich opent als je de penis voelt. Zie je hoever je je al hebt geopend voor mijn vinger?” “Ik voel het. En stop alsjeblieft niet, het voelt zo lekker.”
“Okee, meisje neem die lul nu maar in je mond en als hij er klaar voor is en in je vagina glijdt, zal je merken dat dat nog lekkerder voelt dan mijn vinger. Met die belofte in haar achterhoofd deed Angela haar mond open en nam mijn pik in haar mond. Ze zoog er zo lekker aan dat ik dacht dat ik in haar mond zou klaarkomen. Maar ik trok met net op tijd terug en duwde hem tussen haar benen. Jenny haalde haar vinger uit Angela’s kut en spreidde haar schaamlippen voor me. Ik zette mijn eikel tegen haar vochtig geslacht. Ik dacht dat ik droomde. Okee, ontspan je en doe je benen zo wijd mogelijk en trek je knieën een beetje op zei Jenny tegen haar dochter.

Ik duwde mijn pik langzaam in het jonge meisje, ik voelde de nauwheid van haar vaginale spieren mijn lul omsluiten terwijl ik haar binnendrong. Ik voelde het meisje zich spannen toen mijn eikel haar ingang inging en dieper gleed. Toen ik ongeveer half in haar was, stopte ik even en trok het meisje stevig tegen me aan en drukte mijn lippen tegen de hare en kuste haar liefelijk. Ik begon me terug te trekken uit Angela’s lichaam maar Jenny kwam tussenbeide. Niet stoppen nu, het gaat makkelijker als je helemaal in haar geweest bent. Ik voelde de vochtigheid van Angela’s kut mijn lul bevochtigen terwijl ik hem er weer dieper induwde. Plotseling hief ik me op en duwde mijn lul met een harde stoot helemaal in het jonge meisje.

Angela slaakte een zachte kreet en lag daar met mijn pik diep in haar en mijn ballen bungelend tegen haar kont. Na een korte tijd begon ik langzaam in en uit haar te bewegen zodat mijn pik werd gesmeerd door de lichaamssappen van het meisje. Ik voelde haar zachtheid tegen me aan terwijl ik haar langzaam begon te neuken.

Ik reikte naar beneden en voelde de stervormige opening van haar kont met mijn middelvinger en duwde, ze schreeuwde en op hetzelfde moment ging er een schok door haar heen ik voelde haar binnenste van haar kut zich samentrekken om mijn lul als om met te melken. Ik versnelde mijn ritme en voelde de sperma opwellen. Plotseling verstarde ik en liet een kloppende stroom zaad los in de buik van het meisje, met elke golf tilde ze haar heupen op alsof het sperma haar zenuweinden betastte. Ik moet haar flink gevuld hebben want het leek maar door te gaan. Ik lag een tijdje op Angela met mijn pik nog steeds diep in haar. Uiteindelijk trok ik me langzaam terug, haar vagina hield mijn pik omsloten alsof ze het jammer vond me te laten gaan. Haar opening was opgerekt van de penis die ze net had toegelaten.

Angela lag daar maar met haar benen wijd te happen naar lucht. Beetjes sperma dropen uit haar gespreide kutje. Ze pakte mijn lul met haar handen en probeerde hem weer naar binnen te duwen, maar die was in zo’n conditie dat dat voorlopig niet meer ging lukken. Angela spreidde met haar vingers haar schaamlippen uit elkaar en Jenny duwde snel haar vinger in haar dochters kut en begon haar te vingeren met liefde. Ze leunde voorover en gaf haar dochter een kus en fluisterde “Maak je maar niet ongerust hoor, het ergste is over.” “Ik maak me echt geen zorgen hoor mama, ik was gewoon verbaasd en het deed maar heel even een beetje pijn. Ik heb een heerlijk gevoel dat ik helemaal gevuld ben met een warme vloeistof in mijn buik, het was heerlijk, mama.”

Jenny boog zich naar de tafel en pakte een kaars die daar stond. Angela, ik geef je deze kaars om mee te experimenteren, het heeft heel erg de vorm van een pik en het geeft je een idee over hoe je je gevoelens de baas kunt worden. Ze stopte de kaars in Angela’s hand en leidde hem naar haar vagina. Angela stopte even en probeerde de opening te vinden, toen ze die vond, duwde ze de kaars naar binnen en begon zichzelf langzaam en beheerst te masturberen. Wat een aanblik was dat, de kaars die verdween in het jonge meisje en het verschijnen van de vochtigheid en de glinstering van haar lichaamssappen.

Ik ging op het meisje liggen met mijn gezicht tussen haar benen en mijn pik in haar gezicht. Ik likte haar clitoris, de kaars nog steeds in haar. Ik zoog op haar clit en Angela duwde haar kut zo hoog mogelijk in de lucht in een poging hard mogelijk tegen mijn tong aan te duwen. Ik boog mijn rug zodat mijn pik in haar gezicht hing en ze nam hem in haar mond. Ze deed wat moeder natuur haar ingaf en ze deed het heerlijk.

Ik hield het niet lang en met een zucht spoot ik mijn zaad in haar keel. Angela keek verbaasd, maar bleef op mijn lul zuigen, ze ging door lang nadat ik klaargekomen was en mijn lul werd zelfs alweer een beetje stijf. Op dat moment ging de deur open en daar stond Angela’s tien jaar oude zusje Jane. Het eerste dat ze wilde weten was waarom Angela haar kleren uithad en wat dat ding was tussen mijn benen.

Angela fluisterde tegen Jane dat we een leuk spelletje aan het doen waren dat ze vast ook leuk zou vinden als ze mee zou doen. Kleine Jane knikte heftig met haar hoofd, ja ze wilde ook wel mee doen ook al zei Angela dat ze moest doen wat haar gezegd werd ongeacht hoe gek het misschien klonk. Jane knikte instemmend en zei dat ze graag zou doen wat haar gevraagd werd. Voordat ik in de gaten had wat er gebeurde, had Angela Jane al op het kleed gelegd en tilde haar jurk op zodat ik haar benen kon zien. Voor een tienjarig meisje waren haar benen wonderbaarlijk mooi gevormd. Toen Angela Jane’s jurk nog hoger optilde kon ik de schattige bloemetjesonderbroek zien die ze aanhad.

Het eerste wat je moet doen is je onderbroek uittrekken zodat we het spleetje tussen je benen kunnen zien. Jane wachtte heel even maar stak toen haar duimen tussen het elastiek en trok haar onderbroek uit en gooide hem op de grond.

Angela boog over het meisje en duwde voorzichtig haar benen wat uit elkaar. Ik zag Jane’s kleine kutje met haar kleine clitoris net zichtbaar. Wat een interessante vergelijking, een veertienjarige en een tienjarige allebei met hun kutjes tentoongesteld.

Angela plaatste haar vinger tussen Jane’s schaamlippen en begon haar vinger langzaam op en neer te bewegen in de nauwe opening. Even bewoog Jane niet en daarna vielen haar ogen wijd open toen haar seksualiteit voor het eerst in haar leven in haar ontwaakte.

Ik tilde Angela op en legde haar naast Jane op het kleed. Ik ging tussen hen inliggen en pakte in elke hand een kutje. Zachtjes streelde ik hun clitorissen, Jane kreunde zachtjes en deed haar benen wat wijder uit elkaar zodat ik er beter bij kon.

Op Angela’s aandringen, klom ik op kleine Jane. Angela pakte mijn lul en plaatste de kop ervan tegen Jane’s ingang en voor ik goed en wel wist wat er gebeurde begon ze me te masturberen in de kut van het kleine meisje. Jane had haar benen zo wijd gespreid als ze maar kon alsof ze probeerde meer in haar te krijgen. Ik was te groot voor haar kleine lichaam, maar kreeg toch mijn eikel in het kleine meisje. Jane tilde haar heupen op op zoek naar meer maar het was duidelijk dat het te nauw was. Ik geloof echt dat als ik mijn lul in haar had gelaten, dat ze uiteindelijk mijn hele geslacht naar binnen zou hebben gewerkt.

Ik trok me terug en boog me over het kleine meisje. Ik nam haar vagina helemaal in mijn mond en begon haar eerst zachtjes te beffen, maar op de manier waarop ze haar heupen omhoog begon te bewegen, net als haar zus had gedaan, maar met nog minder besef van wat er gebeurde, en mijn eigen groeiende opwinding, begroef ik mijn hoofd diep tussen haar benen en begon haar zo hard te likken en te zuigen als ik maar kon. Ik stopte mijn tong zo diep in haar als ik maar kon en plaagde ook haar clitoris met mijn tong. Ze sloeg haar benen om mijn hoofd en perste me steviger tegen zich aan. Ik keek op en zag dat Angela een van haar borsten in Jane’s mond stopte. Ik kon wel zien dat Jane geen instructies nodig had, maar deed wat haar ingegeven werd en hard op Angela’s tepel begon te zuigen.

Ik ging een eindje verzitten en liet ze even met elkaar spelen. Angela liet haar borst in Jane’s mond en boog zich om met haar vingers in Jane’s kut te stoppen. Ik zag de glinstering van het vocht in haar kut van het beffen.

Angela haalde haar borst uit Jane’s mond en ging naast haar jongere zus liggen met haar kruis slechts een paar centimeter van haar zusjes mond. Angela deed haar armen om haar zusjes benen en trok ze uit elkaar. Ze begroef haar tong in Jane’s smalle opening. Jane leek hier enorm van te genieten en probeerde Angela’s hoofd steviger tegen haar aan te duwen. Ondertussen had Jane ook Angela’s kut ontdekt en begon haar te likken onder zichtbaar genot. Ik had mijn handen tussen hen in gestopt en was bezig Angela’s borsten te kneden, en te masseren.

Mijn lul was weer stijf geworden en ik vroeg me af wat ik ermee zou doen toen Angela van positie veranderde. Angela gaf Jane een lange kus. Dit was de kans waar ik op had gewacht. Ik ging snel achter Angela zitten en trok haar billen strak tegen me aan. Ik trok haar billen van elkaar en plaatste mijn penis tegen de ingang van haar nauwe kontje. Ik hield haar vast aan haar heupen en trok haar langzaam naar me toe. Mijn lul zocht langzaam zijn weg in de nauwe opening en ik voelde Angela ineenkrimpen toen mijn eikel haar anus binnendrong. Jenny, altijd vol verassingen, haalde een fles met massageolie tevoorschijn en goot wat van de vloeistof op Angela’s rug. Eerst vroeg ik me af waarom ze dat deed, maar toen de olie van het meisjes rug afliep in haar bilspleet merkte ik dat het prima als glijmiddel dienst deed.

Het oudste meisje was nog steeds in een zoen verzonken met haar zusje, maar af en toe moest ze die verbreken om een kreet te slaken omdat haar kontje werd verkracht. Ik duwde harder en voelde haar spieren zich om me samen trekken en me dieper naar binnen trekken. Ik begon in en uit haar kontje te bewegen en voelde dat mijn lul echt keihard werd van weerstand van haar nauwe opening. Geloof me, de kont van een veertienjarig meisje is het meer dan waard om lang en hard geneukt te worden. Angela boog zich verder over Jane en begon weer haar kut te likken terwijl ze in haar kont geneukt werd. Jane tilde haar hoofd op en zoog op Angela’s borsten en uit haar gezicht kon ik opmaken dat ze hard zoog.

Doordat Angela zo voorover boog, stak haar kont hoog in de lucht en maakte het voor mij mogelijk om haar diep te penetreren. Ik voelde mijn ballen tegen haar kut slaan terwijl ik haar kont neukte. Ik voelde de sperma in me opwellen terwijl ik doorging mijn lul in het meisje te pompen. Opeens voelde ik mijn lul verstijven en ik schoot mijn lading in haar kont. Ze moet het hebben voelen aankomen want haar bilspieren trokken zich samen en hielden mijn lul stevig vast.

Angela had duidelijk geen flauw benul van wat er met haar gebeurde behalve dat ze een heerlijk, pijnlijk gevoel had vlak nadat ze dezelfde sensatie gehad had in haar kut. Toen ik me teruggetrokken had uit haar kont, stond ze op. Ze keek naar haar moeder en daarna naar mij en liep daarna naar me toe en kuste me op mijn mond. Ze fluisterde, wat het ook was dat je met me gedaan hebt, bedankt. Ze pakte mijn pik beet en zei blozend, “Ik kan nog steeds niet geloven dat ik dit ding helemaal in mijn kont en mijn kut heb gehad vanavond.” 
“Ik zou jou moeten bedanken Angela, omdat je zo’n goede leerling bent geweest.”
“Je mag alles met me doen wat je maar wilt, ik vond het heerlijk.”

“Ik denk dat ik nu maar naar bed ga,” zei Angela. “Welterusten, mama en welterusten, oom.” En glimlachend verliet ze de kamer. Ondertussen lag Jane nog steeds op het kleed met al haar kleren uit te kijken wat er aan de gang was. Ik tilde haar op en hield haar hoog in de lucht tot haar kut ter hoogte van mijn mond was. Ik stopte mijn hoofd tussen haar benen en kuste haar daar. “Oh, dat is zo lekker, oom.” Het lijkt erop dat ik iedereens oom geworden ben vanavond!

“Okee, Jane, hup naar bed,” zei Jenny. “Denk je dat ik bij Angela mag slapen, mam?” vroeg Jane. “Ik denk dat dat wel goed is,” zei Jenny, “zolang je maar geen herrie maakt.” Ze liep naar haar moeder en kuste haar en ging daarna op mijn schoot zitten. Ze legde haar hoofd op mijn schouder en zei: “Ik wilde dat ik net zo’n grote kut had als Angela, zodat ik je helemaal in me had kunnen voelen. Kom je nog eens terug als ik groot genoeg voor je ben?”
“Ik beloof je Jane, zodra je eraan toe bent, kom ik weer langs.”

“Nog een vraagje, mam. Angela likte aan oom’s ding als een lollie en het leek erop dat dat erg lekker was. Denk je dat ik ook snel nog even mag proeven?” 
“Goed dan, meisje,” zei Jenny. Ik pakte snel mijn lul die al snel weer hard werd van deze onverwachte wending. Jane liep naar me toen en pakte mijn lul voorzichtig beet. Ze deed de punt van mijn lul in haar mond en begon er hard op te zuigen. Ik kwam bijna meteen klaar, maar ik hield het vol tot ze mijn lul uit haar mond haalde om adem te halen. Ik spoot haar hele gezicht onder. “Wat is dat?” zei het kleine meisje verbaasd.

Ik wist niet wat ik moest doen of zeggen. Ik pakte mijn zakdoek en veegde haar gezicht af. En nu naar bed Jane.

Ik kan nog steeds niet bevatten wat er zojuist was gebeurd. Genoeg om heel wat jaartjes in de gevangenis door te brengen, maar er was niemand kwaad gedaan en de twee jonge meisjes hadden hopelijk genoten van hun nieuwe ervaringen en ik kon daarom niet achterhalen wat er nou eigenlijk mis was met wat ik had gedaan. Het was ook duidelijk dat het avontuur nog niet over was, want Jenny zag er erg opgewonden uit.

Ik nam Jenny in mijn armen en hield haar strak tegen me aan. “Het is zo lang geleden, Jenny,” zei ik. 
“Dat is het zeker,” antwoordde ze terwijl ik de knoopjes van haar jurk begon los te maken. Ik deed mijn hand onder haar bh en nam haar borst in mijn hand. Ik schoof de bh geleidelijk weg en nam haar linkerborst eruit. Ik boog mijn hoofd en nam haar prachtige borst in mijn mond. Ik zoog hard op haar tepel en schoof mijn hand onder haar jurk en in haar onderbroek. Mijn hand sloot om haar vochtige vagina en ik schoof een vinger diep bij haar naar binnen. 
“Net als vroeger,” zei Jenny zuchtend. 
“Precies.” antwoordde ik. Alleen was ik dit keer van plan heel wat verder te gaan dan ik ooit gedaan had.

Ik trok Jenny’s onderbroek uit en verplaatste haar naar de bank. Ik legde mijn handen op haar dijen en duwde haar benen uit elkaar. Ik boog over deze prachtige vrouw en duwde mijn lippen tegen haar vagina en kuste haar zacht. Jenny was heel vochtig en trilde toen ze mijn mond tussen haar benen voelde. We waren inmiddels allebei enorm opgewonden. Ik nam haar clitoris tussen mijn tanden en begon erop te zuigen. Jenny kromde haar rug en duwde haar geslacht stevig tegen mijn gezicht. Gehoorzaam als ik ben duwde ik stevig terug, en probeerde ik mijn tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen te steken. Mijn lippen duwden tegen haar clitoris en haar schaamlippen leken zich om mijn mond te sluiten terwijl ik bleef proberen mijn tong dieper en dieper te duwen.

We hadden allebei alle remmen los gegooid. Ik haalde mijn hoofd tussen haar benen vandaan en haalde snel mijn pik uit mijn broek. Jenny pakte hem en stak hem diep in haar keel. Ze pijpte me zo geweldig dat ik op moest passen om al niet meteen klaar te komen. 
“Jenny, als je zo door gaat, houd ik niks meer over voor je kut.” Ik haalde mijn pik uit haar mond en drong in een beweging haar kut binnen. Jenny begon me te melken door haar bekkenspieren te spannen en vervolgens weer te ontspannen. Steeds sneller drong ik haar lichaam binnen. Met alle kracht die ik in me had, beukte ik tegen haar aan. Jenny was door het dolle en duwde haar vagina hoog in de lucht om me maar zo diep mogelijk binnen te kunnen laten dringen.

Ik voelde het zaad opkomen en er ging een enorme schok door mijn lichaam toen ik mijn lading diep in haar binnenste pompte. 
“Het oefenen op je dochters heeft me goed gedaan,” glimlachte ik, toen ik zag hoe verbaasd Jenny was dat ik nog zo’n enorme lading zaad in haar spoot. Ik klom van Jenny af en keek neer op de vrouw die zo vaak mijn dromen had bezocht sinds ik haar had ontmoet op school. Jenny’s kut glom van de combinatie van vaginavocht en sperma. Haar buitenste schaamlippen stonden uitnodigend open. Ik knielde naast haar neer en opende haar binnenste schaamlippen. Haar opening was nog steeds rozig rood van de afstraffing die ze net had moeten doorstaan, maar het feest was nog niet voorbij. Ik kromde de vingers van mijn rechterhand. Ik maakte een vuist en duwde die tegen Jenny’s kut. Ik draaide rondjes met mijn hand tot hij helemaal was gesmeerd met vaginavocht.

Jenny opende haar ogen en zag argwanend wat ik aan het doen was. Op het moment dat ze besefte wat ik van plan was, was het al te laat om te protesteren. Voordat ze een stom woord kon zeggen, duwde ik hard met mijn vuist tussen haar benen, en bleef duwen tot haar schaamlippen zich om mijn vuist heen vouwden. Jenny schreeuwde toen ze mijn hand diep in haar lichaam voelde. Ik pauzeerde even en begon toen langzaam mijn hand heen en weer te bewegen. Jenny had haar benen zo wijd mogelijk geopend om deze enorme penetratie van haar lichaam zo weinig mogelijk te hinderen.

Een wilde blik verscheen op haar gezicht terwijl ik doorging met fistfucken. Haar ogen werden wijder en ze lag bijna perfect stil, behalve dat ik een zuigende beweging voelde om mijn vuist. Ze zoog met haar kut op mijn vuist. Haar samentrekkingen werden heftiger, Jenny’s heupen begonnen mee te bewegen, eerst langzaam, maar steeds sneller. Haar kont kwam los van de bank. Jenny veerde op en neer op de bank nog steeds met mijn vuist diep in haar buik. Ik wist dat als ik mijn hand nog langer in haar zou houden, dat ze pijn zou krijgen van haar krampachtige stuiptrekkingen.

Ik begon mijn hand langzaam terug te trekken. Haar spieren hielden mijn hand strak vast. Toen mijn hand in zicht kwam, leunde Jenny opeens naar voren. Ze greep mijn arm en duwde mijn vuist nog een keer keihard naar binnen. Daarna liet ze mijn hand los. Toen mijn hand net helemaal uit haar was, kwam er letterlijk een golf vocht uit haar vagina en slaakte Jenny een kreet zoals ik nog nooit eerder gehoord had. Jenny deed haar ogen open en glimlachte verlegen. Ze had een orgasme die alle andere orgasmes doet verbleken. Haar hele lichaam straalde genot uit: haar borsten waren vol en rond en haar tepels stonden stijf overeind, haar vagina glom nog steeds van het liefdesvocht en haar ogen straalden. 
“Jenny,” zei ik, “ik heb zojuist een fantasie van me waar gemaakt die ik heb sinds onze schooltijd. Ik heb altijd graag een vrouw willen fistfucken. Ik ben blij dat ik degene mocht zijn die die ervaring met je mag delen. Er is trouwens nog veel meer waar ik je dankbaar voor ben.”

“Voor ik ga, Jenny, mag ik nog even kijken bij de meisjes en ze voor het laatst een welterusten zeggen?” Jenny glimlachte en zei dat ze betwijfelde of dat alles was wat ik zou doen, maar ze vond het prima. Ik glipte stilletjes hun kamer binnen en kon in het donker net de contouren van hun slapende lichamen ontdekken. Ik liep naar de jongste en kuste haar voorzichtig op haar lippen. Ze murmelde wat, maar sliep door. Ik trok de dekens omlaag en tilde voorzichtig haar nachthemd op. Jane droeg geen ondergoed en ik keek daarom meteen recht in haar kruis. Ik duwde heel voorzichtig mijn vinger tussen haar schaamlippen en voelde dat ze vochtig was. Ik vroeg me af wat voor droom ze had…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Bedtijd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *