Amy’s eerste zwemles

4.2
(12)

Amy had zich ingeschreven voor extra zwemles tijdens de zomervakantie. In de hoop dat ze na de vakantie meer kans zou maken om in het zwemteam te komen. Amy’s beste vriendin Stacie was een geweldige zwemster en het leek Amy gaaf als ze allebei in het schoolteam zouden zitten. Het zwemteam van Midvale trok veel populaire meisjes aan. Het team was al drie jaar achter elkaar provinciaal kampioen en de leerlingen, school en de ouders aanbaden de meisjes.

Amy was altijd populair geweest op de basisschool, maar de middelbare school was heel anders. Ze was eerst een grote vis in een kleine vijver en nu een klein visje in een groot meer. Amy’s moeder wist hoe graag ze bij het zwemteam wilde en ze vond het goed om te betalen voor privéles in ruil voor klusjes in en om het huis. Amy was blij dat ze Krystal Hughes als trainer kreeg. Krystal was de beste zwemster in het team en al twee jaar aanvoerder.

Amy deed nerveus haar badpak voor de zoveelste keer goed; ze was een behoorlijk goede zwemster maar ze voelde zich een gestrande walvis in vergelijking met Krystal. Amy was klaar met haar badpak en liep het zwembad in om Krystal te ontmoeten. Amy zag haar trainster onmiddellijk. Krystal was lang met een magere, maar gespierde bouw en ze viel erg op tussen de anderen in het zwembad. Krystal was geen echte schoonheid, maar ze had opvallend groene ogen en een prachtige glimlach. Deze combinatie van haar ogen, lach en lichaamsbouw maakte haar behoorlijk populair bij de jongens op school. Amy’s buurjongen Josh had gezegd dat Krystal een pot is, maar Amy dacht dat hij dat alleen maar zei omdat Krystal niet met hem mee uit wilde gaan. Amy dacht dat de jongens over haar waarschijnlijk hetzelfde zouden zeggen; vanaf het moment dat ze borsten begon te krijgen, zaten de jongens achter haar aan voor een date. Maar Amy was er nooit op in gegaan, het waren allemaal complete losers.

Krystal kwam op me af “Ben jij Amy?” Amy lachte gedwee en knikte. Krystal schudde Amy’s hand. “Ik ben Krystal en ik ben je trainer.” Amy keek naar de vloer.

“Ik weet wie je bent, ik ben naar een paar wedstrijden van je geweest.” Krystal glimlachte.

“Nou, we kunnen maar beter meteen beginnen met trainen, zodat we de titel weer in Midvale kunnen houden dit jaar.” Nadat Krystal een uur met Amy had getraind, vond ze dat Amy’s techniek goed was, maar dat ze snelheid tekort kwam om het zwemteam te halen. Amy had niet het klassieke lichaam van een zwemster: ze was een beetje te rond, een beetje te kort en een beetje te zacht. Ondanks dat ze niet het lichaam van een zwemster had, vond Krystal dat Amy wel een heerlijk lichaam had.

De jongens (en ook veel meisjes) hadden al praatjes dat Krystal lesbisch was, en het was simpel: ze hadden gelijk. Krystal voelde zich al aangetrokken tot andere meisjes sinds ze tien of elf was. En hoewel ze nog niet uit de kast gekomen was, deed ze er weinig aan om de geruchten tegen te spreken. Ze was niet de enige lesbienne in het zwemteam; ze had drie jaar lang een heftige romance gehad met Larissa Carlson die een jaar ouder was. Larissa dumpte haar voor een of andere getatoeëerde pot die ze had ontmoet op school. Maar Krystal had al snel een nieuwe relatie met Amber Norwood, een studente die overgekomen was van Midvale South. Maar na een tijdje verhuisde Amber en sindsdien was Krystal alleen. Ze had een paar korte affaires gehad met oudere vrouwen, maar ze keek uit naar iets speciaals met iemand meer van haar eigen leeftijd.

De meisjes klommen uit het zwembad en Krystal beoordeelde Amy terwijl ze naar de douches liepen. Amy had een locker in de buurt van die van Krystal en het oudere meisje gluurde af en toe naar Amy terwijl ze zich uitkleedde. Hoe meer ze zag van Amy’s zachte rondingen, hoe meer opgewonden Krystal raakte. Ze moest uitkijken dat Amy niet in de gaten kreeg dat ze keek. Het meisje was prachtig en Krystal wilde haar niet laten schrikken door te direct te zijn. Amy op haar beurt had wat heimelijke blikken geworpen op Krystals atletische lichaam. Amy voelde zich dik vergeleken bij Krystal. De meisjes liepen de douches binnen, Krystal een klein beetje treuzelend. Ze staarde naar Amy’s prachtige ronde billen.

De douches waren leeg en Amy en Krystal douchten naast elkaar, en keken allebei af en toe stiekem naar elkaar. Amy was opgewonden en bang tegelijkertijd. Ze was echt opgewonden door het naakte lichaam van Krystal, maar ze wilde niet dat mensen dachten dat ze ‘anders’ was. Krystal deed haar ogen dicht terwijl ze haar haren uitspoelde en Amy maakte van de gelegenheid gebruik om eens goed lang te kijken. Krystals tepels trokken vooral de aandacht van Amy. Amy had nog nooit zulke lange tepels gezien en ze staarde aandachtig. “Voorzichtig of je wordt nog blind!” zei Krystal. Amy maakte geschrokken een klein sprongetje. Ze had niet in de gaten dat ze aan het staren was en ze begon te blozen. Krystal lachte zacht, “Het geeft niet. De andere meiden op school plaagden me altijd dat ik met mijn tepels iemands oog uit zou kunnen steken.” Krystal kneep in haar rechtertepel, het was een beetje een gewoonte van haar zoals anderen hun haar om hun vinger wikkelen. Amy stamelde en keek naar de tegeltjes op de vloer. “Ik, uhh…”

Krystal duwde Amy’s hoofd omhoog met haar vinger en gaf het meisje haar liefste glimlach. “Het geeft niet, echt niet.” Amy zei schaapachtig “Ik vind ze mooi.” Krystals houding werd meteen minder voorzichtig. Ze hield nog steeds de kin van het meisje omhoog met haar vinger, ze leunde naar voren en kuste Amy op haar mond. Amy deed een stapje achteruit, geschrokken door Krystals actie. Krystal had er meteen spijt van dat ze zo direct was met een meisje dat ze nauwelijks kende. “Sorry, Amy. Ik vind gewoon…” maar voor ze haar zin af kon maken, deed Amy weer een stap naar voren en kuste haar terug. De meisjes keken elkaar een paar seconden aan en omhelsden elkaar voorzichtig terwijl ze elkaar zoenden.

Hun avontuur werd vrij snel onderbroken door het rumoer van diverse kleine kinderen die de kleedkamer in kwamen rennen. Krystal en Amy verbraken snel hun omhelzing en gingen verder met douchen. Amy’s gedachten gingen heen en weer als een dolle; ze had nog nooit en meisje met zoveel passie gezoend. Ze had wel een beetje gezoend en geklooid met haar beste vriendin Stacie, maar dat was meer voor de lol. Dit was heel anders. Amy’s gezicht voelde helemaal heet en ze bibberde. Was ze lesbisch? Ze wist het niet, maar ze wist wel dat ze nu alleen maar wilde dat Krystal haar weer zou omhelzen en zoenen.

De meisjes droogden zich af en kleedden zich langzaam aan. Ze gaven elkaar een beetje de gelegenheid om naar elkaars naakte lichamen te kijken. Toen ze aangekleed waren, gingen ze op een lange houten bank zitten en kletsten ongemakkelijk over eigenlijk helemaal niks, terwijl ze wachtten tot de kleine meisjes en hun moeder de kleedkamer weer zouden verlaten. Het leek wel een eeuwigheid te duren, maar toen ze eindelijk weg waren, omhelsden Amy en Krystal elkaar meteen. De meisjes zoenden gepassioneerd en Krystal duwde haar tong in Amy’s mond. Amy reageerde meteen door haar hand onder Krystals T-shirt te laten gaan. Ze streelde Krystals rug en heupen. Ze wilde maar wat graag haar naakte, bh-loze borsten strelen, maar ze durfde niet. Krystal merkte dat Amy aarzelde en ze dirigeerde Amy’s rechterhand naar haar borst. Krystal kneep zacht in Amy’s hand en ze begreep de boodschap. Ze begon zacht in de borsten van Krystal te knijpen die meteen zacht begon te kreunen. Amy kneep voorzichtig in Krystals lange, harde tepels. Krystal hijgde en onderbrak hun kus. Amy liet meteen Krystals tepel los, “Sorry, deed ik je pijn?” Krystal glimlachte dromerig naar haar en plaatste Amy’s hand terug op haar tepel. Krystal fluisterde in Amy’s oor: “Ik hou ervan als iemand in mijn tepels knijpt,” ze likte Amy’s oorlelletje “ze zijn heel gevoelig.”

Het piepen van de deur gaf aan dat er weer een indringer de kleedkamer binnenkwam om het plezier van de meisjes te verstoren. “Komt iemand je ophalen?” vroeg Krystal met een sprankje hoop in haar stem. Amy, die wel aanvoelde wat Krystal van plan was, antwoorde “Nee, ik was van plan te gaan lopen.”

“Zal ik je dan maar een lift geven?” bood Krystal aan. “Hoe laat moet je thuis zijn?” Amy dacht even na.

“Mijn moeder komt pas om half zes thuis, maar ik wil graag om vijf uur beginnen met eten koken.” Krystal keek verbaasd.

“Kook jij elke avond?”

“Nee, dat niet, maar ik probeer wel alles klaar te hebben voor mijn moeder thuis komt. Krystal deed haar kastje dicht en gooide haar tas over haar schouder.

“Dan hebben we nog een paar uurtjes de tijd samen.” Amy knipoogde terug “Ik denk het ook.”

De meisjes verlieten de kleedkamer en gingen via een van de zijingangen naar de parkeerplaats. Amy stopte bij de uitgang. “Waar sta je geparkeerd?”. Krystal wees naar een aftandse blauwe Honda Civic aan hun rechterkant. Amy stond even te kijken en Krystal kneep haar in haar billen. Amy maakte en sprongetje en riep:

“Pas op, straks ziet iemand het nog!”. Krystal keek beteuterd.

“Als je zo schreeuwt, hoort iemand je nog! Je hebt ook zo’n lekkere kont, ik kan er gewoon niet vanaf blijven.” Amy bloosde, “Ik heb een dikke kont.” Krystal kneep nog eens in Amy’s kont. “Het is een lekkere kont, en ik wil hem.” Amy giechelde, “Dan moet je goed je best doen!” En ze rende naar de auto. Krystal ging in de achtervolging en haalde haar makkelijk in. Ze greep haar bij haar middel en draaide haar rond. “Ik win, wat is mijn beloning?”. Amy fronste, “Je speelde vals.” Krystal stak haar tong uit. “Niet waar, jij begon zonder mij!” Krystal zette haar handen in haar zij. “Waar is mijn beloning nu?” Amy keek vluchtig over de parkeerplaats en trok toen haar T-shirt omhoog. Krystal verzuchtte, “Je hebt een prachtig lichaam, Amy. Laten we naar mijn huis gaan, voor ik je hier terplekke uitkleedt.”

De meiden kletsen de hele weg naar Krystals huis en kwamen er achter dat ze best veel gezamenlijk hadden, ondanks de vier jaar leeftijdsverschil. Amy’s mond viel open toen ze de wijk binnen reden waar Krystal woonde. Ze vergaapte zich aan de enorme huizen met hun perfect gemaaide grasvelden en de dure auto’s op de oprit.

“Je ouders zijn vast heel rijk.” Krystal haalde haar schouders op.

“Ja, ze hebben het behoorlijk goed voor elkaar. Alhoewel je dat niet zou zeggen aan de hand van het stuk schroot waar ik in rijd.” Amy woonde in een goede middenklasse wijk, maar nu voelde ze zich opeens arm en een beetje geïntimideerd door de rijkdom om haar heen. “Hoe laat komen je ouders thuis?” Krystal draaide een oprit op van een enorm huis.

“Mijn ouders zijn drie dagen op zakenreis,” Krystal zette de auto op de handrem en glimlachte naar Amy “ze komen pas zondag thuis.”

De meisjes stapten uit de auto en Krystal nam Amy bij de hand. Ze liepen door het huis naar haar slaapkamer. Amy vergaapte zich aan het grote huis en het rijke meubilair. Krystals slaapkamer was groter dan de woonkamer bij Amy. De kamer was pastelgeel en groen, en in het midden stond een prachtig kingsize hemelbed. Krystal naam Amy naar het bed en ging op de rand van het bed zitten. Amy bleef stilletjes staan. Ze wist niet zo goed wat ze moest doen. Krystal deed haar handen onder Amy’s T-shirt en tilde het een beetje op, zodat ze haar zachte buik kon zien. Ze kuste haar om haar navel en langzaam naar boven. Ze tilde het shirt nog wat hoger op, zodat ze de onderkant van haar borsten kon zien. Amy had grote borsten voor een 13-jarige. Krystal deed Amy’s shirt nog hoger en ze kon nu haar stevige borsten en de keiharde tepels goed bekijken. Amy hield haar shirt vast met haar ene hand en ging met haar andere hand door Krystals korte haar. Ze was zo afgeleid en opgewonden door de aandacht die aan haar borsten werd geschonken, dat ze niet op het idee kwam om haar T-shirt uit te trekken.

Krystal bewerkte Amy’s borsten als een bezetene; ze likte, kneep erin, kneedde ze en beet er zachtjes in tot Amy het niet langer volhield. Haar slipje was drijfnat en het warme, tintelende gevoel in haar kruis maakte haar gek. Ze had dit nog nooit zo intens gevoeld en haar aanvankelijke schroom maakte plaats voor de oerdrift om klaar te komen. Ze legde haar handen op haar leermeesters schouders en duwde haar langzaam languit op het bed.

“Doe je kleren uit, Amy. Ik wil je klaar laten komen.” Amy trok haar shirt over haar hoofd en gooide het aan de kant. Ze ging verder met het uittrekken van haar broek. Krystal deed ondertussen haar topje en broek uit en ging in het midden van het bed liggen. Net toen Amy haar slipje uit wilde trekken, zei Krystal “Laat die maar aan.”

Amy keek vragend naar Krystal, maar voldeed aan haar verzoek. Amy’s slipje had een grote, donkere, natte vlek in haar kruis en dat vond Krystal geil. Amy was echt opgewonden en Krystal kon niet wachten om haar gezicht in dat soppende kutje te begraven.

Amy klom op het bed en ging bovenop Krystal liggen, met haar benen aan beide kanten van haar heupen. Krystal voelde het vocht van Amy’s kutje op haar dijen. Ze greep Amy bij de achterkant van haar nek en trok haar mond stevig naar de hare. Ze duwde haar tong bij het meisje naar binnen en begon haar stevig te tongzoenen terwijl Amy haar natte kruis ritmisch tegen Krystals gespierde dijen duwde. Krystal schoof haar voet in de richting van haar lichaam, zodat haar dij hard tegen Amy’s kutje aanduwde. Amy kreunde hard en duwde zichzelf nog harder naar beneden. De natte plek op Krystals dijen werd steeds groter en Amy stond op het punt om klaar te komen. Ze verbrak de tongzoen en kromde haar rug terwijl ze hard kreunde. Krystal spoorde haar aan, “Kom op, Amy.” Ze greep het jongere meisje bij haar heupen en duwde haar stevig tegen haar dijen aan. “Laat je maar gaan.”

Amy kon het niet langer tegenhouden. Ze drukte haar dijen tegen Krystals en plantte haar nagels bij het oudere meisje in haar borsten terwijl ze het uitschreeuwde van genot. Krystal vertrok van de pijn door Amy’s nagels, maar ze was vastbesloten om het meisje haar wilde rit ongestoord af te laten maken. Amy’s hoofd ging heen en weer, de golven van genot stroomden uit haar kruis en golfden door haar hele lichaam. Ze verslapte de grip op Krystals borsten en leunde naar voren om haar te kussen.

De meisjes kusten en Krystal rolde Amy zachtjes op haar rug. Al kussend zocht ze haar weg naar haar kruis, afgaand op de bedwelmende geur van haar kutje. Krystal zoog zachtjes op de natte plek in Amy’s slipje. Daarna schoof ze het slipje aan de kant en ging haar spleetje binnen met haar tong. Amy kronkelde en duwde Krystals hoofd weg in een reflex. Amy giechelde, “Sorry, het is nu gewoon heel gevoelig.” Krystal glimlachte, “Ik begrijp het.” Ze vervolgde haar weg al zoenend in de richting van haar voeten. Ze trok het slipje helemaal uit en streelde haar harde tepels met het natte slipje. “Deze wil ik graag houden, als je dat goed vindt.” Amy keek verbaasd. “Uh ja, dat is goed.”

Krystal gooide het slipje op het bed en streelde Amy’s benen. Ze pakte Amy’s hand en plaatste hem op haar gezwollen schaamlippen en duwde voorzichtig Amy’s middelvinger in haar kletsnatte kutje. Net toen Amy haar vinger zachtjes heen en weer begon te bewegen, klonk er een vrouwenstem van onderaan de trap. “Krystal, ben je boven?” Krystal sprong op. “Shit, ze zijn eerder teruggekomen!” De meisjes kleedden zich aan met de snelheid van het licht en gingen daarna naar beneden om hallo te zeggen tegen de ouders van Krystal. Krystal stelde Amy voor aan haar ouders, maar ze was zo geschrokken van hun onverwachte verschijning, dat ze zich er achteraf niks meer van herinnerde. Krystal bracht Amy daarna terug naar haar eigen huis en ze wisselden telefoonnummers uit. “Bel me vanavond, oké?” “Ja, ik bel je meteen na het avondeten.” Krystal boog naar voren om Amy te kussen en bedacht zich toen omdat ze voor haar huis stonden. Ze kneep in haar bovenbenen en zei “Ik spreek je later.” Amy glimlachte en stapte uit de auto. Ze zweefde zo’n beetje naar de voordeur van haar huis. Dit wordt een geweldige zomervakantie, dacht ze.

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.2 / 5. Aantal stemmen: 12

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “Amy’s eerste zwemles”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *