De ster van de film – deel 1

4.4
(16)

Door: Robbedoes

Julie, die zenuwachtig op de bank zat, keek verwachtingsvol op toen de deur openging en een man de studio binnenkwam. Hij liep naar haar toe en ging op een kruk voor haar zitten, keek haar aan en glimlachte.
“Hallo,” zei hij. “Jij moet Julie zijn. Mijn naam is Don.”
Julie knikte met haar hoofd en glimlachte verlegen. ‘Ja. Ik ben Julie,’ zei ze zacht.
“Wees niet nerveus, lieverd. Ik ben de fotograaf en het is mijn taak om van jou een ster te maken.” Hij keek haar vragend aan. “Je moeder zei dat je een ster wilde worden. Is dat niet zo?”
Julie slikte zenuwachtig en knikte opnieuw, haar hartslag versnelde. De man voelde haar ongerustheid en grijnsde inwendig. Als hij die angst in zijn foto’s kon vangen, wist hij dat de prijs die hij voor zijn werk zou krijgen omhoog zou schieten. Hij wist dat veel van zijn kopers de kleine meisjes en jongens die hij op zijn foto’s gebruikte oprecht en zichtbaar nerveus of zelfs bang wilden zien door de dingen die ze moesten doen en dat ze veel geld zouden betalen voor de afdrukken of video’s.
“Je moeder heeft je toch ook verteld dat je alles moest doen wat ik je vraag?”
Julie verschoof op de bank, haar handen stevig gevouwen in haar schoot. “Ja, meneer,” antwoordde ze zacht toen ze zag dat de man op antwoord wachtte.

“Zorg er verdomme voor dat je doet wat hij je zegt zonder ruzie, Julie,” waren de exacte woorden van haar moeder toen ze haar een paar minuten geleden in de studio had achtergelaten. “Dit is onze grote kans om veel geld te verdienen, dus verpest het niet,” had ze dreigend gezegd. “Besef gewoon dat je fortuin tussen je benen zit en dat het op jouw leeftijd nog meer waard is dan op de mijne.” Julie had niet echt begrepen wat haar moeder bedoelde met die laatste opmerking, maar voordat ze het kon vragen, had haar moeder de deur voor haar geopend om naar de studio te gaan, draaide zich om en liep weg met de mededeling dat de fotograaf haar naar huis zou brengen als het was afgelopen.

“Noem me maar Don, lieverd,” zei de fotograaf terwijl hij naar haar toe leunde en breed glimlachte. “Het is hier niet nodig om formeel te zijn. Je bent een heel mooi meisje en ik voel dat je een geweldig model gaat worden en veel geld gaat verdienen voor je moeder en jezelf.”

Zijn ogen keken naar het meisje toen hij zich zijn ontmoeting met de moeder van het meisje herinnerde en hoe bereidwillig ze was om haar dochter in een van zijn ‘speelfilms’ te laten verschijnen. Haar dochter zou meer geld verdienen in de paar uur dat ze voor hem ‘poseerde’ dan ze in een maand verdiende als serveerster in de bar in het centrum. Ze was aanvankelijk een beetje terughoudend geweest toen hij de ware aard van zijn ‘fotoshoots’ had onthuld, maar alleen totdat hij bij het geld kwam dat ze zou krijgen. Toen had ze heel graag gewild dat hij haar dochter zou gebruiken. ‘Vroeg of laat wordt ze genaaid, dus waarom zouden we het niet verzilveren nu het nog kan,’ had ze tegen hem gezegd – en tegen zichzelf. Hij glimlachte bij de herinnering aan haar hebzucht. Het was deze hebzucht waarop hij vertrouwde bij de ouders waarop hij aasde om hun kinderen te laten gebruiken – en het slaagde er altijd in hem te krijgen wat hij wilde.

‘Heeft je moeder je iets verteld over wat hier vandaag zou gebeuren?’ vroeg hij aan het meisje.
Ze schudde langzaam haar hoofd, terwijl haar ogen naar hem opkeken. “Niet echt. Ze zei dat het misschien onbeleefde dingen waren en ze zei dat ik goed moest doen en dat we veel geld zouden krijgen. En ze vertelde me dat jij de baas was en dat ik alles moest doen wat je zei, zelfs als ik bang was,’ eindigde ze zachtjes, terwijl haar ogen nerveus neersloegen.
“Dat klopt, lieverd. Het zullen ‘onbeleefde’ dingen zijn en ik ben de baas, maar ik weet zeker dat je de dag erg interessant zult vinden en dat je dingen zult doen waar de meeste andere meisjes niet aan toe komen, voor de komende jaren. Ik weet zeker dat je er uiteindelijk dol op zult worden. Hoe oud ben je?”
“Ik ben twaalf,” antwoordde Julie. “Bijna twaalf en een half.”

‘Geweldig,’ zei Don en stond op. ‘Je bent een heel mooie twaalf en een half jaar oud. De meeste mannen kijken graag naar twaalfjarige meisjes, vooral naar knappe meisjes zoals jij.’ Hij liep naar zijn bureau en pakte zijn camera. ‘Laten we een paar foto’s van je maken om op te warmen,’ zei hij tegen haar terwijl hij een stel lichten aandeed die fel op de bank scheen. Hij bewoog zich voor Julie heen en bekeek haar door de lens. Ze hoorde de ‘klik’ toen hij een paar foto’s nam vanuit verschillende hoeken en ze glimlachte verlegen, niet wetend wat ze moest doen. Ze droeg een T-shirt en een nieuwe rok die haar moeder speciaal voor deze sessie had gekocht, samen met een nieuw paar sandalen en zelfs een nieuw slipje – het feit dat haar moeder haar nieuwe dingen had gekocht, deed Julie beseffen dat dit een heel belangrijke dag was voor van haar moeder en van haar werd verwacht dat ze alles deden wat nodig was om ervoor te zorgen dat het geld goed besteed was. Ze wist dat haar moeder dit zag als hun enige kans om uit de cirkel van armoede te komen waarin ze verstrikt waren geraakt.

“Je bent nog mooier door mijn camera, Julie. Dat is alles. Geweldige glimlach.” Julie keek toe terwijl de man voor haar uit slingerde en genoot van de complimenten die hij maakte. “Leun achterover, lieverd, en strek je armen achter je uit zodat ik je kleine tietjes tegen je T-shirt kan zien.”
Ze leunde achterover om te doen wat hij zei toen zijn woorden tot haar doordrong en ze met een ruk overeind krabbelde en hem verward aankeek.
De man zag haar reactie en liet zijn camera zakken. Hij knielde voor haar neer en zijn ogen keken in die van haar. “Wat is er aan de hand, Julie? Weet je niet wat tietjes zijn?”
Julie bloosde maar kon haar ogen niet van de zijne afhouden. “Uh… ja…” stamelde ze. “Ik weet wat… maar… ik weet niet…” Haar stem stierf weg.
Voordat ze kon reageren, reikte Don naar voren en legde zijn vinger op de puntige bult op haar borstje, precies op haar met nylon bedekte tepeltje. “Dit is een tietje,” zei hij. “En dit is er nog een,” en hij raakte haar andere tepeltje aan. Julie wist niet wat ze moest doen en ze deed niets, vlinders begonnen in haar buik. Mama had heel duidelijk gemaakt dat deze man de baas was en dat ze moest doen wat hij vroeg, zelfs als dat betekende dat ze grove dingen deed. De herinnering hieraan hield de vlinders niet tegen, maar het weerhield haar ervan zich terug te trekken toen zijn vingers haar tietjes aanraakten. “Ik ga foto’s maken van je tietjes, foto’s van je poesje en foto’s van je kontje,” vervolgde de man. “Dan gaan we wat andere modellen binnenhalen en een heleboel andere dingen doen. Daar ben je hier voor, is het niet? Mijn ster worden en zijn?”

Julie kon hem alleen maar aankijken. Ergens in haar achterhoofd wist ze dat dit de ‘fotosessie’ zou worden, maar ze had het nog niet echt laten bezinken. Ze had zich gerealiseerd dat de tijdschriften die ze vorige week in haar moeders kamer had gevonden, het soort tijdschriften waren waar deze ‘fotoshoots’ om draaiden; en haar moeder had ze waarschijnlijk met opzet achtergelaten waar ze wist dat Julie ze zou vinden, zodat ze zou weten wat ze kon verwachten! Met een schok drong het plotseling tot Julie door dat Don en haar moeder de aanloop naar vandaag zorgvuldig hadden gepland en dit besef verbaasde haar. De tijdschriften kregen plotseling een heel andere betekenis, afgezien van de opwinding die ze had gevoeld toen ze er doorheen keek. Ze wist hoe mannen eruit zagen door de vriendjes van haar moeder op verschillende tijdstippen in hun kleine appartement te zien. Een paar keer was ze de badkamer ingelopen om te plassen en een man stond te douchen of zich naakt te scheren, maar ze was te verlegen geweest om goed te kijken naar het ding dat tussen hun benen hing. Een keer was ze de kamer van haar moeder binnengegaan nadat ze wakker was geworden uit een nare droom en had ze een man boven op haar moeder gevonden. Ze had half geslapen en herinnerde zich slechts vaag dat ze het harde, glimmende ding had gezien dat uit de man stak toen hij van haar moeder op zijn rug was gerold voordat hij zich haastig had bedekt toen hij haar zag. Nadat ze de tijdschriften had bekeken, wist ze nu wat dat was en wat hij en haar moeder die ochtend hadden gedaan. Ze had ook alle andere dingen gezien die mannen en vrouwen samen in de tijdschriften deden en het had haar ‘daar beneden’ doen tintelen. Er waren ook een paar tijdschriften met kinderen erin. Die dingen deden met mannen en vrouwen en met elkaar die de volwassenen in de andere bladen deden, maar ze had er niet echt goed naar gekeken omdat ze haar moeder had horen thuiskomen. Toen ze later de foto’s nog eens wilde bekijken, waren ze verdwenen. Nu wenste ze dat ze langer de tijd had gehad, om ze te bestuderen. Het had haar misschien geholpen de hulpeloosheid te overwinnen die ze nu ervoer. Dons stem haalde haar uit haar gedachten.

“Je gaat hier toch mee door, niet? Ik weet zeker dat je moeder niet erg blij zou zijn als je het geld niet zou krijgen…” Hij zweeg even en keek naar Julie. Wetende dat ze beter kan meewerken.
Julie beefde. Ze moest hiermee doorgaan, anders zou haar moeder boos zijn, vooral nadat ze al geld aan haar had uitgegeven. Ze slikte nerveus en haar stem trilde. ‘Ik zal doen wat je wilt,’ zei ze met neergeslagen blik.
‘Ik wist dat je dat zou doen, lieverd. Kom op dan, leun achterover en laat me je kleine tietjes zien,’ zei Don terwijl hij probeerde de voldoening uit zijn stem te houden. Het kind zou in orde komen. Hij vroeg zich af wat haar reactie zou zijn als hij de verrassing naar buiten bracht. Hij voelde hoe hij zich bewoog in afwachting van de komende sessie. Hij nam een paar foto’s terwijl Julie zelfbewust achterover leunde op de bank. Hij zag haar tepeltjes duidelijk tegen haar T-shirt stoten.
“Mmmmm. Ziet er goed uit,” zei hij tegen haar. “Je tietjes worden schoonheden als je ouder wordt.” Julie bloosde en hij zag een blije blik in haar ogen oplichten over zijn compliment. “Zijn je tepeltjes stijf of steken ze altijd zo uit?
Doe je T-shirt uit zodat ik ze kan zien.”
Julie bloosde nog dieper. Dit was het! Het begin van de onbeschofte dingen. Haar hart begon te bonzen. Er was geen uitweg. Langzaam pakte ze de zoom van haar shirt vast en begon het op te tillen. Ze hoorde Don foto’s maken terwijl ze hem boven haar hoofd hief, wetende dat hij haar tietjes zag.
‘Houd het vast,’ zei hij tegen haar terwijl ze het van haar hoofd trok en ze stopte, haar armen geheven, haar bovenlichaam ontbloot. “Niet bewegen. Wat een prachtige tepeltjes, Julie,” hijgde Don. Ze kon het niet zien, maar ze hoorde zijn camera klikken en toen raakte hij haar roze knop aan. Ze hapte naar adem toen hij haar linkertepeltje tussen zijn vingers nam en er zachtjes over streelde. Ze beefde maar slaagde erin zich niet terug te trekken toen de man in haar hard wordende knobbel kneep en, ondanks haar schroom, voelde ze een tinteling helemaal doordringen in haar ding, waardoor ze haar adem inhield. “Voelt goed, nietwaar?” zei Don terwijl hij haar liet gaan. “Trek je shirt uit en leun weer achterover.”
Julie deed wat hij vroeg en keek hoe hij een paar close-ups van haar tepeltjes maakte, zijn camera slechts enkele centimeters van haar vlees verwijderd. Ze begon dit leuk te vinden. De man hield duidelijk van haar lichaam en leek te denken dat haar tietjes mooi waren. Ze kon zijn mannelijke geur ruiken toen hij dichter naar haar toe leunde en ze merkte dat ze zijn geur lekker vond. Ze kneep haar benen tegen elkaar terwijl er weer een tinteling door haar heen ging.

Don merkte de beweging van het meisje op en glimlachte bij zichzelf. Ze zou een hete worden, dacht hij. ‘Oké,’ zei hij terwijl hij opstond. “Laten we deze show op de weg krijgen. We hebben veel te doorstaan.” Hij wendde zich tot een videocamera die op een statief links en achter hem was opgesteld en die hij in gebruik had genomen voordat Julie arriveerde. Het was het opnemen van het eerste deel van de sessie omdat veel van zijn klanten opgewonden raakten door te zien hoe de kleine jongens en meisjes geleidelijk door hem werden uitgekleed en uit hun onschuld werden verleid. Hij keek door de zoeker en zorgde ervoor dat het scherp gesteld was op waar de actie nu zou plaatsvinden. Toen maakte hij een kleine aanpassing, tevreden dat het alles duidelijk zou opnemen, hij keerde terug naar Julie. “Ik wil dat je nu je slipje uittrekt, Julie. Laat je rok aan, en doe gewoon je onderbroek uit.’ Hij keek op haar neer. Hij kon haar angst nu heel duidelijk zien en hij wist dat dit de kopers van zijn foto’s zou opwinden. Hij bracht de camera omhoog. een tikje streng. “Trek je slipje uit. Het is tijd om me je kleine kutje te laten zien.”

Julie keek hem geschrokken aan. Ze voelde zijn ongeduld en wist dat hij boos zou worden als ze niet deed wat hij vroeg. Ze voelde zich erg ongemakkelijk en beschaamd, ze tilde op van de bank en trok haar slipje naar beneden.
“Houd het daar,” zei Don en knielde neer om een foto van haar te maken met haar broek halverwege haar jonge dijen, haar korte rok verhulde haar geslacht maar niet het feit dat ze eronder bloot was. “Oké, schat. Laat ze langzaam zakken…geweldig. Til nu een been op en trek ze naar beneden…heerlijk.” Hij nam een reeks foto’s terwijl de jongere deed wat haar was opgedragen en hij ving een glimp op van haar spleet terwijl de rok omhoog kwam met haar bewegingen. Hij had een paar lichten op vloerniveau die naar boven scheen en hij twijfelde er niet aan dat zijn camera op dit punt beter zou zien dan hij. “Ga nu achterover liggen en til je andere been op en trek je slipje uit.”
Julie deed wat hij vroeg, de rok viel terug op haar buik terwijl ze haar been optilde en ze werd plotseling blootgesteld aan de man en zijn camera. Ze hoorde hem zwaar ademen en wist dat hij tussen haar benen keek. In plaats van haar een ongemakkelijk gevoel te geven, was het idee dat hij haar ‘daar beneden’ zou zien nogal opwindend en ze weerstond de wens om zichzelf met haar handen te bedekken. In plaats daarvan liet ze haar slipje op de grond vallen en liet haar been zakken, maar liet de rok zitten. Ze lag achterover op de bank, haar voeten op de vloer, en wachtte stil op haar volgende instructies. Haar hart bonsde in haar borstkas en ze voelde een beklemmend gevoel in haar gerimpelde tepeltjes.

“Mmmmmm. Wat een lief uitziende kutje heb je, Julie. Laten we een paar foto’s maken…” De camera zoemde en klikte verschillende keren en Don kwam dichterbij voor elke foto tot hij nog maar een paar centimeter van haar kleine schat was. “Open je benen een beetje, lieverd. Geef me een kijkje in jezelf.”

Julie opende haar benen terwijl de man steeds dichter bij haar kwam. Hij ademde diep en ze voelde zijn adem op haar huid en de tintelingen daar beneden werden intenser.
Don voelde dat hij hard werd in zijn broek. Hoe vaak hij dit ook deed, op dit moment was hij altijd opgewonden; het moment waarop Julie of de jongen die hij aan het filmen was, op zijn instructie werd veranderd van een maagdelijke onschuldige in een seksueel speeltje voor het plezier van hemzelf, de andere deelnemers en de mannen en vrouwen die naar zijn werk zouden kijken. Hij werd nooit moe van die eerste aanblik van de maagdelijke spleet van een jong meisje die openging voor zijn camera, of het zien van de penis van een jonge jongen die verstijft terwijl zijn seksuele bewustzijn ontwaakte. Hij staarde naar Julie’s haarloze schaamstreek. Ze zag er, net als alle andere kleine meisjes die hij voor zijn foto’s en films had gebruikt, zo schoon uit, haar geslachtsdelen roze en gezwollen, haar schaamlippen netjes weggestopt in de gladde spleet. Er was niets van de paarsachtige, ruwe look of gerimpelde uitstekende schaamlippen die zo vaak bij oudere meisjes en vrouwen voorkomen en dat vond hij onaantrekkelijk. En nog nergens haar op haar lichaam. Haar clitoris was behoorlijk groot en stak uit de bovenkant van haar spleet, de gevoelige punt stak als een kleine eikel uit de schede. Hij maakte er een close-up van terwijl Julie beefde onder zijn blik.

‘Je bent mooi, Julie,’ zei hij terwijl hij naar haar opkeek en glimlachte. Ze zag eruit als een bang hertje, haar ogen wijd opengesperd en starend naar hem. “Ik wil dat je je benen nu heel wijd spreidt. Laat je rok zoals hij is en druk je handen op je tietjes. Duw ze omhoog. Dat is het meisje.” Hij bewoog zich een beetje naar achteren en nam foto’s waarop ze haar gespreide benen liet zien en zichzelf tussen haar benen streelde. “Trek nu je knieën op… Goed.” Nog een paar klikken en zoemen van de camera toen hij weer dichterbij kwam.

Julie was in de war. Ze wist dat Don foto’s van haar ding aan het maken was en ze voelde zich vreselijk bloot en hulpeloos met hem tussen haar wijd gespreide benen en haar ding ging helemaal open. Maar haar tepeltjes waren stijf en tintelden toen ze ze aanraakte en de tintelingen schoten naar beneden in haar buik en tussen haar benen en het voelde heel fijn. En Don vond het duidelijk leuk dat ze dit deed en keek graag naar haar daar beneden.

“Spreid je benen wijder, lieverd. Mmmm, ja. Dat is het. Nu wil ik dat je jezelf voor me opentrekt. Breng je handen hier naar beneden, dat is het meisje. Leg ze nu aan elke kant van je kutje… ja, zoals dat. Voel je je goed?” Hij glimlachte terwijl Julie deed wat hij vroeg en ze keek naar hem op, waarmee ze aangaf dat het prettig voelde, maar de angstige blik was nog steeds in haar ogen. “Oké, druk nu naar buiten. Dat is geweldig. Dat opent je kleine poesje precies goed. God, het is prachtig.” Don nam een reeks foto’s van het zoet roze midden van het geslacht van de jongeling, ging toen tussen haar benen vandaan en nam nog een paar volledige foto’s. ‘Heb je jezelf daar wel eens aangeraakt, Julie?’ hij vroeg haar.

Julie bloosde en keek weg. Ze knikte met haar hoofd. ‘Ja, soms,’ zei ze met een onvaste stem.

“Goed. Ik wil dat je dat voor me doet. Wrijf met je vinger op en neer over je poesje. Wees niet verlegen. Het heeft geen zin om je nu te schamen, toch? Ik ga vanmiddag elke centimeter van je zien en er zijn zo ook sommige andere mensen.”

Julie verstijfde, trok toen snel haar rok naar beneden en ging rechtop zitten, haar benen tegen elkaar. Ze keek rond. “Wat waar..?” Ze keek op naar de fotograaf. ‘Hoe bedoel je? Ik kan niemand anders zien.’

Don lachte. “Ik heb een paar verrassingen voor je in petto, lieverd. Nadat ik nog een paar foto’s heb gekregen. Je moeder heeft je echt helemaal niet ingelicht. Kijk, Julie. Ik maak pornovideo’s en foto’s. Weet je wat zij zijn?”

Julie keek hem verbaasd aan en schudde haar hoofd.

“Het zijn foto’s en films van mensen die dingen met elkaar doen. Seksdingen. Je weet wel, zoals met elkaars dingen spelen en elkaar pijpen en neuken. Mannen die hun pikken in de gaatjes van meisjes stoppen of zich eroverheen trekken of erop pissen. Alles waarbij mannen en vrouwen en jongens en meisjes onbeleefd zijn.”

Julie besefte dat hij het had over de dingen die ze had gezien in de tijdschriften die haar moeder had gehad. Dat waren ze. ‘Porno’. Ze knikte met haar hoofd en voelde zich opeens een beetje volwassener. Ze wist wel waar hij het over had. ‘Ja,’ zei ze. “Ik heb er thuis een paar gezien. Ik kreeg kippenvel toen ik naar de foto’s keek.” Ze giechelde om haar durf.

Don glimlachte. “Nou, na vanmiddag sta je in een paar tijdschriften en een paar van die films. Je wordt de ster.” Hij zweeg even om dat te laten bezinken. Julie keek verwachtingsvol naar hem op, haar gezicht vertoonde een verscheidenheid aan emoties, niet de minste nieuwsgierigheid. “Daarom maak ik deze foto’s”, vervolgde hij. “Ze komen in een tijdschrift voor kleine meisjes en mannen zullen het kopen om naar je te kijken. Ze zullen naar je tietjes en je kutje en kont kijken en zich voorstellen dat ze met je spelen en hun pikken in je stoppen. Ik wil films van je en wil jongens en mannen je zien doen wat ze zich alleen maar kunnen voorstellen.”

Ondanks haar zenuwen merkte Julie dat ze opgewonden raakte door Dons woorden. Ze zou een ster worden! Mannen wilden haar zien! En zij en haar moeder zouden veel geld krijgen en ze zou beroemd worden, net als die Hollywood-actrices! Haar fantasie sloeg op hol. Toen realiseerde ze zich plotseling de volledige implicaties van wat Don zei. Haar buik kromp ineen van angst en ze keek naar de man. “Ga ik seks hebben?” vroeg ze hem zachtjes, haar stem aarzelend.

Don lachte luid. “Ga je seks hebben?” hij herhaalde. “Schat, je gaat seks hebben tot het uit je oren komt.” Hij lachte weer. “Hoe kun je anders de ster zijn?”

“Maar ik heb nog nooit… ik niet…” stamelde Julie, haar hart bonsde opnieuw. Ze zag die ‘porno’-foto’s weer in een nieuw licht, die dikke mannendingen die haar in gingen in plaats van de vrouwen in de tijdschriften. Haar maag draaide zich om toen ze zich een van hen tussen haar benen voorstelde.

‘Hé, lieverd,’ kalmeerde Don toen hij de opwinding in haar grote blauwe ogen zag. “Je gaat geweldig worden. Dat ben je al. Je hebt een lichaam en poesje waar mannen gek op zullen worden.”

“Maar… maar doet het geen pijn? Ik weet niet wat ik moet doen. Ik…”

“Sst. Er is niets om je zorgen over te maken. Ik zal voor je zorgen, maak je geen zorgen. Elk meisje, en ook heel veel jongens, wordt geneukt en ze vinden het allemaal geweldig, dus het kan nu zeker geen kwaad, toch? Als dat zo was, zou niemand seks hebben, toch?”

Julie dacht even na en knikte toen langzaam.

“De film die ik maak van de eerste keer dat je wordt geneukt zal een enorme hit worden, alleen omdat het je eerste keer is. Mannen zien dat graag, schat,” vervolgde Don. “Zelfs ik kijk er naar uit om je kleine poesje voor de eerste keer te filmen en ik heb kleine meisjes het vaker zien krijgen dan jij hete diners hebt gehad.” Hij lachte weer. “Je wordt geweldig, dus maak je geen zorgen. Zoals je moeder je heeft gezegd, doe gewoon wat ik zeg. Nu. Back to business. Je kunt net zo goed je rok uitdoen, maar laat je schoenen en sokken aan.”

Julie aarzelde, haar gedachten nog steeds in beroering. “Maar waar is de man die…” begon ze, toen ze stopte toen ze besefte wat ze vroeg.

“Wie zal je neuken?” Don maakte het voor haar af. Hij stopte een nieuw filmrolletje in zijn camera. “Ze wachten in andere delen van de studio, schat. We gaan een paar verschillende films maken en ze wachten op hun sets. Maar ze kijken naar jou op televisie,” voegde hij eraan toe, knikkend naar de camera. naast hem. “Ze zullen nu allemaal zo hard als de hel zijn, wed ik,” en hij draaide zich om en knipoogde naar de camera.

Julie bloosde toen zijn woorden tot haar doordrong. ‘Kijken naar… ze? Bedoel je dat het er meer dan één zijn?’ Haar buik trok samen.

‘Maak je maar geen zorgen, Julie. Je bent hier om voor me te poseren en te doen wat ik zeg. Je hebt geen keus, dus je kunt je net zo goed ontspannen en ervan genieten.’ Dons stem vertelde haar dat hij klaar was met vriendelijk zijn en nu gewoon zijn werk gedaan wilde krijgen. ‘Ik kan hard zijn als het moet, maar ik heb liever dat we vrienden blijven. Oké?’
Ze knikte gedwee.
“Goed. Doe gewoon wat ik zeg, geef een goede show en je wordt een ster. Verzet je, en het gaat nog steeds gebeuren, maar je krijgt geen werk of geld meer van mij. Zo simpel is het. Nu. Doe die rok uit en ga op de bank liggen.’
Nu meer geschrokken van Dons veranderde houding dan van de gedachte aan wat er met haar zou gebeuren, maakte Julie haar rok los en liet die op de grond vallen. Ze was nu naakt, afgezien van haar kniekousen en zwarte schoenen. Ze leunde achterover op de bank, de gladde satijnen hoes koel tegen haar blote huid.
“Oké. Leun achterover. Dat is het. Nu. Trek je knieën op en spreid je benen naar achteren zoals voorheen. Goed.” Zijn camera klikte.

Julie zag hoe hij haar fotografeerde, de camera recht omhoog gericht tussen haar benen. “Trek jezelf nu weer open en begin jezelf te vingeren.” Er werden meer foto’s gemaakt toen haar vingers het gladde vlees tussen haar benen begonnen te strelen. Don zag dat haar schaamlippen en clitoris zich begonnen te vullen toen ze opgewonden raakte door haar aanrakingen en hij concentreerde zich erop. Vooral haar clitoris trok hem aan. Het was zo groot als dat van een volwassen vrouw en hij twijfelde er niet aan dat dit kleine meisje er veel plezier aan zou beleven. Door zijn grootte zou hij altijd worden gestimuleerd wanneer ze in haar kutje werd aangeraakt. Hij voelde hoe hij weer verstijfde terwijl hij naar haar keek.
‘Dat is geweldig, Julie,’ zei hij tegen haar.
Hij stak zijn hand uit en legde zijn hand op haar. “Nu wil ik dat je met je clitoris speelt. Dit knopje hier,” zei hij terwijl hij het stevige staafje beetpakte. Julie hapte naar adem toen zijn aanraking een tinteling door haar ding en dwars door haar heen veroorzaakte als een elektrische schok. Hij nam een foto van zijn vingers die haar vasthielden.
“Ik ga met je kutje spelen terwijl je dat doet, en ik weet zeker dat je het leuk zult vinden.” Hij liet haar clitoris los en zijn vinger ging naar het zachte, vochtige vlees tussen haar schaamlippen. Hij begon de ingang van haar op en neer te strelen, zich bewust van de kleverige gladheid toen haar smeermiddelen begonnen te stromen. Julie hield haar adem in terwijl hij haar streelde, haar eigen vingers streelden haar clitje, knijpen en trekken aan het gevoelige orgaan, het geklik van de camera vervaagde terwijl haar opwinding toenam.
Don zag hoe het lichaam van Julie zich spande, haar buik verkrampte, haar tepeltjes verstijfd en spieren in haar nek en dijen uitpuilden en hij besefte dat ze op weg was naar een orgasme. Hij glimlachte. Dit zou perfect zijn. Ze was een zeer gesekst klein meisje en hij was in voor een geweldige opwindende middag. Net als de jongens en mannen die hij had staan wachten om haar te gebruiken. Hij ging door met het maken van foto’s terwijl hij zijn vinger harder tegen haar drukte en hem in de strakke vochtigheid van haar vagina liet glijden. Julie kreunde en haar lichaam kromde zich terwijl hij dieper in haar prikte. Er was weerstand, maar slechts heel even toen hij zijn vinger erin begroef. Julie gilde en toen schokte en kronkelde haar lichaam, haar ademhaling luide hijgen en hij wist dat ze klaarkwam. Haar vagina greep hem vast en kneep ritmisch in zijn vinger terwijl ze spasme kreeg.
Eindelijk ontspande Julie’s lichaam zich en ging ze weer op de bank zitten, haar handen rustend in haar kruis, haar borstje op en neer, haar ogen gesloten. Don hield zijn vinger in haar en liet haar langzaam terugkomen. Julie’s ogen gingen open en ze keek hem aan, haar oogleden hangend van post-orgastische zwaarte. Ze likte haar lippen. “Mmmmm,” kreunde ze zachtjes. “Dat voelde geweldig.”

“Dat was een geweldig orgasme, jongedame. Was het je eerste?”

Julie keek hem dromerig aan. “Ik heb zulke gevoelens gehad als ik mezelf had aangeraakt. Maar niet zo fantastisch als dat was.” Haar stem was hees en ze schraapte haar keel. “Is alle seks zo?” vroeg ze.
Don trok langzaam zijn vinger uit haar vagina, waardoor ze kronkelde en giechelde, en hij raakte haar clitoris aan. “Hierdoor zal je seks altijd zo zijn, schat. Deze kleine knop hier zal je een ster maken.”
‘Ik vind het leuk dat je het aanraakt,’ zei het meisje, terwijl ze haar benen nog wijder spreidde.
“Het is heerlijk om vast te houden, maar we hebben nog veel meer te doen.” Hij liet haar los en stond op, zijn erectie was duidelijk zichtbaar in zijn broek.
De ogen van het meisje vielen erop en werden groot.
Hij keek op zichzelf neer. “Sorry, lieverd. Je krijgt de mijne nog niet te zien. Misschien later. Ik moet dit volhouden zodat ik weet of de films werken of niet. Ik verlies mijn stijfheid, de film is niet goed. Maar maak je geen zorgen Er wachten nog een paar andere stijve pikken op je, geloof me.”

Julie bloosde en raakte in de war door zijn woorden en door het feit dat ze nieuwsgierig was om Dons ding te zien. Ze was zich nu voldoende bewust om te weten dat het net zo hard was als de man die die ochtend boven op haar moeder had gelegen. En ze wilde er goed naar kijken.
Don legde zijn camera neer, liep naar zijn werkbank en pakte een andere videocamera. “Oké, lieverd. We gaan je eerste video maken,” zei hij terwijl hij naar haar terugliep. ‘Je doet gewoon wat ik je zeg. Toch?’

Julie knikte, vlinders begonnen helemaal opnieuw, haar dromerige post-orgastische toestand verdween snel. Dit was het. Ze ging zenuwachtig rechtop zitten, niet wetend wat ze kon verwachten en was zich plotseling zeer bewust van haar naaktheid en het gezwollen gevoel van haar opgewonden geslachtsdelen tussen haar benen terwijl ze haar dijen naar elkaar toe bracht.

Don merkte haar ongerustheid op en ging naast haar zitten. ‘Julie, je hebt een fortuin hier tussen je benen,’ zei hij terwijl hij zijn hand in de schoot van Julie legde en haar aanraakte. “En het is echt waardevol voor me tot je haren begint te krijgen. De mensen die mijn films kopen, houden alleen van meisjes die te jong zijn om poesjeshaar te hebben. Sommigen van hen zien ze graag geneukt worden door mannen en jongens, maar de meesten van hen houden van meer expliciete dingen en dat is wat ik doe. Ik maak films voor heel speciale klanten. Ik laat je dingen doen die je je niet kunt voorstellen; en ze zullen je erg rijk maken. Maar slechts voor een paar jaar, totdat je je begint te ontwikkelen. Daarna ga je ofwel met je pensioen met je fortuin,” glimlachte hij naar haar, “of je gaat films voor volwassenen maken met andere regisseurs. Als je denkt dat je mannen en jongens niet kunt laten doen wat ze willen, of als je niet mijn sterartiest wilt zijn, kun je er maar beter nu weer uit stappen.’
“Als mijn klanten die foto’s van jou zien en deze mooie kutje zien, willen ze veel meer. Maar het is aan jou.”

‘Ik wil wel een ster worden,’ flapte Julie er angstig uit. ‘Ik ben gewoon een beetje bang dat ik niet weet wat ik moet doen. Wat voor dingen zullen mannen me aandoen?’ vroeg ze.

“Ze zullen van alles doen, schat. Sommige dingen vind je misschien niet leuk om te doen, maar als je een steractrice bent, maakt dat niet uit. Een ster doet gewoon wat van haar wordt verlangd. Ik ga je niet vertellen wat de mannen gaan doen. Of je wilt mijn ster zijn en we beginnen, of je wilt niet en we eindigen nu.’

Julie voelde een steek van angst. Het klonk alsof Don haar carrière zou beëindigen voordat die was begonnen. “Ik wil echt in de film. Echt waar!” zei ze haastig. “Ik zal doen wat je wilt.”

“Brave meid. Ik wist dat je het zou doen, maar ik moet het zeker weten. Ik zou veel geld verliezen als we begonnen en jij stopte. Ik denk echt dat je het leuk zult vinden wat je wordt aangedaan, schat. Als ik naar je kutje kijk, zie ik dat je snel opgewonden raakt en dat is heel belangrijk. Als je opgewonden raakt zoals je deed toen ik met je speelde en zoals je nu bent terwijl ik je aanraak, zul je het leuk vinden als andere mannen en jongens je gewoon aanraken en alles komt goed.” Hij haalde zijn hand weg van haar schoot en pakte zijn camera. ‘We beginnen gemakkelijk voor je. Alleen jij en een jongen. Ik garandeer je dat je het leuk zult vinden om samen met Pete een film te maken. Ben je er klaar voor?’

Julie knikte. Ze begon zich al opgewonden te voelen, ook al was ze nog steeds zenuwachtig. Opnieuw was het dat fijne tintelende gevoel tussen haar benen dat Don had gecreëerd dat haar het verlangen gaf om door te gaan. Ze wilde dat dat gevoel keer op keer herhaald zou worden en ze hoopte dat dat zou gebeuren als ze de films zou maken. Ze wachtte verwachtingsvol op de bank, haar handen tegen haar kruis gedrukt.

‘Stuur Pete nu naar binnen, Frank,’ zei Don terwijl hij in de camera keek die alles had opgenomen.
Julie draaide zich om bij het geluid van de deur aan het einde van de opening van de studio en zag een jonge jongen binnenkomen. Hij kwam zelfverzekerd naar hen toe en keek haar recht aan met een glimlach op zijn gezicht. Hij leek een jaar of dertien of veertien te zijn en begon net tekenen van puberteit te vertonen in zijn manier van doen en spierstructuur, hoewel hij slank was en een jongensachtig gezicht had. Hij had een mooie glimlach, diepblauwe ogen en fijn blond kortgeknipt haar. In zijn rechteroor zat een oorring die schitterde in het licht. Hij liep blootsvoets en droeg een gescheurde korte broek en een hemd. Zijn huid was gebruind en glad en Julie vond dat hij er behoorlijk pittig uitzag. Dit is misschien toch niet zo erg, dacht ze, haar ogen strak op hem gericht. Toen hij dichterbij kwam, zag ze zijn ogen naar haar tietjes kijken en naar beneden in haar schoot. Hij wist waarvoor hij hier was, dacht ze.

‘Julie, dit is Pete. Pete, Julie. Pete is een ster in veel van mijn films en als je het goed met hem doet, denk ik dat je in de toekomst in nog veel meer films met hem zult spelen.’

‘Hallo, Julie,’ zei de jongen die voor haar stond.

“Hallo,” antwoordde ze, terwijl ze haar ogen opsloeg om de zijne te ontmoeten.

“Nu je elkaar hebt ontmoet, laten we verder gaan, zullen we?” zei Don grinnikend. ‘Pete hield je op video in de gaten sinds je hier bent, schat, en ik weet zeker dat hij staat te popelen om het echte werk te proeven. Vooral na dit laatste stukje.

Pete lachte en wreef over de voorkant van zijn korte broek. ‘Juist,’ beaamde hij, terwijl zijn ogen over haar dwaalden.

Don hief de camera op. “Oké, Julie. Ik zal je vertellen wat je moet doen en je kunt met me praten en naar me kijken. Ik wil dat het lijkt alsof ik je vader ben en ik jou en je broer leer om seks te hebben terwijl Ik film je. Niet ver van het echte werk, toch?’ Hij glimlachte. “Oké, Julie. We zullen beginnen met dat je ‘slaapt’ op de bank. Ga op je rug liggen. Zet een voet op de grond en de andere op de bank. Op die manier kan ik dat mooie poesje zien.” Hij wendde zich tot Piet. “Je gaat Julie’s kutje geweldig vinden, Pete. Strak en geil en zelfs beter in het echt dan op het scherm.” Pete keek naar Julie’s geslacht terwijl het jonge meisje zich zelfbewust positioneerde volgens de instructies, een blos kleurde haar wangen toen ze hen zo expliciet over haar hoorde praten.
Don raakte het dijbeen van Julie aan, trok haar been iets wijder, liet zijn hand vervolgens naar haar lies glijden en spreidde haar schaamlippen.
“Dat is beter,” zei hij kijkend naar de manier waarop de dunne plooien een beetje uit elkaar bleven toen hij ze losliet. “We zullen je schaamlippen kunnen zien als we binnenkomen. Blijf gewoon liggen alsof je op de bank slaapt, Julie. Pete en ik zullen binnenkomen alsof we thuis komen en je zoeken. Ik zal het vanaf daar overnemen. Je hoeft alleen maar te doen wat ik zeg. Oké?”

Julie keek naar de jongen en toen naar de man. Haar hart bonsde maar ze slaagde erin een nerveuze glimlach te maken en knikte.

‘Je wordt verondersteld maagd te zijn, dus het maakt niet uit of je er nerveus of onzeker uitziet, of de dingen niet goed doet. Maar je moet doen wat ik zeg. Geen mitsen. Geen maren. Begrepen?’ Ze knikte opnieuw. ‘Laten we beginnen,’ zei Don. ‘Doe alsof je slaapt, Julie. Kom op, Pete. We komen binnen via de hoofdingang.’ Hij sloeg zijn arm om de schouders van de jongen en ze liepen door de studio de deur uit.

Don had Pete ‘gevonden’ toen hij nog maar zeven jaar oud was. Hij kwam uit een heel arme familie en Don had hem gezien in een bedompt steegje, smerig vies en gekleed in lompen, schreeuwend om afval. Hij had ondanks de armoede de schoonheid van de jongen gezien en wilde hem pakken. Het was heel gemakkelijk geweest, een paar bezoeken aan de hut van zijn moeder, een aanbod van veel geld en de jongen was van hem. Don had de jongere toen meteen in zijn zaak geïntroduceerd, door de jongen voor de camera te laten neuken door hemzelf en een andere man op de eerste avond dat hij hem had. De volgende nacht liet hij de jongen kennismaken met seks met een vrouw door hem op te nemen in een film met dezelfde man en een vrouw. Van daaruit liet hij Pete seks hebben met andere jongens, meisjes en zelfs dieren. De jongen was een natuurtalent geweest, genietend van de aandacht die hij kreeg van de volwassenen, de liefhebbende, het strelen, aaien en de seksuele spelletjes die ze met hem speelden. Hij genoot ervan om geneukt te worden. Hij had de penissen van mannen in zijn anus verwelkomd, hield van het gevoel wijd uitgerekt te worden door het harde, hete vlees, het gevoel dat het in zijn lichaam zoemde en de stoten en rillingen als de man in hem spoot. Hij koesterde zich in de lof en liefde die de mannen die zijn lichaam gebruikten hem gaven toen ze klaar waren. Hij had de kennis die hij had opgedaan door, door de mannen te worden geneukt, gebruikt om te begrijpen hoe vrouwen zich moesten voelen als ze werden geneukt en dit hielp hem beter te presteren als hij met vrouwen of kleine meisjes was. Don was verbaasd over Pete’s liefde voor seks en zijn onverzadigbare honger ernaar. De jongen had een mooie pik, zelfs toen hij zeven jaar oud was, en hij leek altijd klaar voor actie. Hij had ook kunnen ejaculeren vanaf negen jaar oud, hoewel hij vanaf het begin climaxen had gehad, en dit maakte hem tot een echte schat voor zijn films. Pete kon meerdere keren per dag klaarkomen, zijn erectie niet verliezen en weer klaarkomen. Het bleef Don verbazen en dit vermogen leek te verbeteren naarmate Pete meer seks had. Pete woonde en sliep met Don en de twee hadden wat beiden als de perfecte relatie beschouwden.

Film nummer 1
‘Oké, Pete,’ zei Don tegen de jongen. “We gaan. Je gaat echt genieten van deze kleine.” Hij begon te filmen en duwde de deur open. Pete liep de kamer binnen en Don volgde hem op de voet, zijn camera liet het naakte meisje op de bank over de schouder van de jongen zien.
‘Hé, jongen,’ zei hij zacht. ‘Kijk eens naar je zusje. Ze is gaan slapen en is vergeten haar pyjama aan te trekken.’
Pete keek naar het naakte meisje en draaide zich toen om naar de camera. ‘Goh, pap. Ze ziet er helemaal uitgedroogd uit. Wat zullen we doen?’
‘Heb je haar ooit eerder naakt gezien, Pete? Heb je ooit eerder een meisje naakt gezien?’
‘Nee, pap. Behalve toen ze nog heel klein was. Ik heb wel een paar boeken op school gezien met naakte vrouwen erin.’
‘Je zusje is een beetje anders dan volwassen vrouwen. Wil je haar eens zien, zoon?’
‘Ik denk van wel, pap. Maar wat als ze wakker wordt?’
“Maak je daar maar geen zorgen over. Ze doet wat ik haar zeg of ik zal haar blote kont bruinen. Ik denk dat het tijd wordt dat je leert hoe je een man moet zijn, net zoals mijn vader me dat heeft geleerd met je tante Jean. En ik denk dat het tijd wordt dat je zusje leert hoe ze ons jongens kon plezieren.”
De jongen keek verbaasd. “Laat opa je naar tante Jean kijken? Wauw! Ze ziet er echt goed uit!”
‘Ze was toen pas vijf, jongen. En mijn vader liet ons meer doen dan kijken. Hij liet ons seksuele dingen doen.’
“Wauw! Wil je dat ik seksdingen met Sarah doe?”
“Zou jij willen?”
“Ik ben al stijf!” Pete grijnsde in de camera en keek naar beneden. Don draaide langs de voorkant van de jongen om te filmen hoe hij een duidelijke erectie in zijn korte broek zat.
“Ze is helemaal van jou, zoon. Wat dacht je ervan om even naar haar te kijken voordat je haar wakker maakt. Kijk naar haar kleine tietjes. Haar tepeltjes worden groter als haar tietjes groter worden, maar ze zijn al groot genoeg om op te zuigen. Ze zien er stijf uit, nietwaar?” Hij filmde Julie terwijl hij aan het praten was, terwijl hij bleef hangen op de ondiepe bultjes op haar borst met hun snoep roze toppen.
Pete knielde naast de bank en staarde naar zijn naakte ‘zusje’, zijn ogen dwaalden van haar borst naar de kale heuvel tussen haar benen. Julie was zich bewust van hem daar en had naar hun gesprek geluisterd, haar hart klopte snel in nerveuze afwachting van wat komen ging. Ze voelde hem bewegen en wist dat hij lager ging, richting haar kruis. Ze wilde haar ogen openen om te zien wat er aan de hand was, maar dacht dat Don boos zou worden als hij het merkte, dus bleef ze ‘slapen’.
“Jongen, kijk naar Sarah’s poesje. Je kunt het allemaal zien omdat ze geen haar heeft.” Pete staarde tussen Julie’s dijen en Don filmde hoe hij naar haar geslacht keek. De jongen leunde naar voren tot hij nog maar een paar centimeter boven haar was en keek omhoog naar de camera. “Mag ik het aanraken, papa?” vroeg hij onschuldig.
“Natuurlijk, vriend. Het is allemaal van jou.”
Pete stak zijn vinger uit en raakte de bovenkant van Julie’s spleet aan, precies aan de onderkant van haar clitoris. Julie bewoog onwillekeurig toen een gevoelsflits door haar heen tintelde en het kippenvel op haar huid steeg. Ze was nog steeds gevoelig daar beneden en Pete’s aanraking wakkerde de opwinding aan die ze eerder had gevoeld. “Ze ziet eruit alsof ze een kleine lul heeft, papa,” zei hij en hij liet zijn vinger over haar clitoris glijden waardoor ze strakker werd. Ze moest zichzelf dwingen stil te blijven.
“Dat is haar clitje, zoon. Het is het meest gevoelige deel van een meisje, zoals het uiteinde van je lul. Leer hoe je dat goed moet aanraken en bespelen en je zult elk meisje dat je neukt bevredigen. Sarah’s is erg groot in vergelijking met de meeste, wat betekent ze zal echt genieten van seks.”
Terwijl Don aan het praten en filmen was, liet Pete zijn vinger op en neer gaan langs Julie’s spleetje, tussen de zachte plooien van haar schaamlippen, en liet hem geleidelijk verder in haar dringen. Julie voelde dat ze nat werd en haar ademhaling versnelde. Ze wilde haar benen tegen elkaar knijpen.
“Lik haar clitje, zoon. Meisjes vinden dat leuk,” zei Don.
Piet keek verbaasd op. “Likken?”

“Het is geweldig, jongen. Er gaat niets boven de smaak van een poesje en er gaat niets boven het zuigen op de clitje van een meisje. Probeer het. Kijk of ik het niet goed heb.”

Pete draaide zich langzaam terug naar zijn ‘zusje’ alsof hij onzeker was over wat hij ging doen. Hij likte langs zijn lippen en liet voorzichtig zijn gezicht naar Julie’s clitoris zakken, terwijl Don rond bewoog om het tafereel vast te leggen. Julie voelde zijn adem op haar en haar spieren spanden zich. Pete stak zijn tong uit en likte langzaam over de lengte van haar clitoris en Julie klemde haar lippen op elkaar om te voorkomen dat ze het uitschreeuwde. Zoiets had ze nog nooit gevoeld, het gladde, natte gevoel van zijn tong op haar clitje. Ze was teleurgesteld dat het zo vluchtig was geweest.

Pete keek naar de camera, een blik van concentratie op zijn gezicht terwijl hij nadacht over de smaak van zijn ‘zusje’. Hij glimlachte geleidelijk en zei tegen zijn ‘vader’: “Ze smaakt geweldig, papa. Precies zoals je zei.” Hij draaide zich weer om om zijn mond weer op haar te laten zakken, zijn vingers hervatten zachtjes het op en neer strelen in de vallei van haar nu goed gesmeerde kutje.

‘Zuig maar, Pete,’ zei Don. “Neem het tussen je lippen en zuig erop alsof je er melk uit wilt zuigen.”
Pete had hiervoor geen aanmoediging nodig. Het was een van zijn specialiteiten, zowel bij mannen als bij vrouwen. Hij nam Julie’s opgezwollen vlees tussen zijn lippen en drukte zijn mond eromheen. Het voelde als een kleine penis in zijn mond en hij begon erop te zuigen, waarbij hij het puntje van zijn tong zachtjes rond zijn bolle kop liet glijden, zoals hij deed met de lullen die hij pijpte. Julie kon de kreet dit keer niet voorkomen toen Pete aan haar tedere vlees werkte en haar handen zijn hoofd vastgrepen. Pete deed verbaasd en deinsde terug terwijl hij naar de camera keek.
‘Ze is wakker, pap,’ zei hij alsof hij bang was dat hij in de problemen zou komen.

Don ging achteruit zodat hij langs de bank kon filmen om al zijn ‘kinderen’ in de scène te betrekken. “Het is oké, zoon.” De camera bewoog rond de bank totdat hij op Julie’s gezicht keek. Ze toonde teleurstelling over de plotselinge stopzetting van Pete’s activiteiten, evenals de nervositeit die echt was, veroorzaakt door onzekerheid over wat ze nu moest doen.

“Wat is het idee om hier naakt te liggen, jongedame?” vroeg Don haar streng. “Probeer je je broer en mij te plagen?” Julie keek hem wezenloos aan, niet wetend hoe ze moest reageren. “Probeer je ons geil te krijgen door ons je kutje en tietjes te laten zien?” Ze schudde haar hoofd en keek verward. “Nou, ik geloof je niet,” antwoordde Don. “Kijk naar je broer. Je hebt hem geil gemaakt door daar te liggen met je benen open en hem uit te nodigen om naar je kutje te kijken.” Hij deed een stap naar achteren om Pete erbij te betrekken. De jongen stond bij Julie’s heup, zijn korte broek stak naar voren uit en hij wreef langzaam over zijn verpakte lul. Julie keek naar haar ‘broer’ en toen weer omhoog naar haar ‘vader’. Ze wist dat ze haar rol moest spelen als ze een ster wilde worden.

‘Ik keek TV. En toen er een volwassen stukje op was, kreeg ik een lekker gevoel bij mijn dingetje.’ zei ze.
Terwijl ze er schuldig en berouwvol uitzag, haar hand tussen haar benen latend en zichzelf bedekkend. Ze kreeg een verrassing te voelen hoe nat ze daar was. “Het was niet mijn bedoeling om in slaap te vallen.”
“Dat is geen excuus, jij schaamteloos ding. Je wilde dat we naar je kutje keken, nietwaar.” Don reageerde streng.
“Nee, papa. Eerlijk gezegd. Mijn slipje was helemaal bezweet. Daarom trok ik het uit. Ik wilde nieuwe halen, maar ik viel in slaap.”
“Ik geloof je niet. Je hebt met jezelf gespeeld. Kijk eens hoe nat je kutje is.”
“Maar papa…” begon Julie en ze begon te genieten van de rol van onschuldig slachtoffer.
‘Stil! Je broer is helemaal opgewonden door je schaamteloosheid. Je zult hem moeten helpen.’
Julie keek op naar de camera, een verbaasde blik op haar gezicht. “Hoe ga ik dat doen?” vroeg ze.
‘Ga rechtop zitten,’ zei haar ‘vader’ en Julie ging rechtop zitten en zwaaide met haar voeten op de grond. “Houd je benen wijd uit elkaar, jongedame. Je wilde ons je kutje laten zien, dus houd je benen open zodat we het kunnen zien.”

“Maar papa…”

‘Je doet precies wat ik zeg, juffrouw, of ik zal je billen bruinen. Open die benen.’

Julie opende met tegenzin haar benen en Don kwam naar haar toe en knielde voor haar neer, de camera op zoek naar haar nog steeds gezwollen vulva. Hij merkte dat Julie’s clitoris nog steeds opgezwollen was en besefte dat ze opgewonden was door wat er aan de hand was.

‘Kijk eens wat je je broer hebt aangedaan,’ zei hij tegen haar. Hij wendde zich tot Piet. ‘Laat haar zien wat ze heeft gedaan, zoon.’

Pete trok zijn gulp naar beneden en haalde zijn lul eruit Plotseling stond Julie oog in oog met zijn penis. Haar ogen werden groot en haar mond werd droog. Ze staarde ernaar. Ze keek nu van dichtbij naar het ding waarvan ze een glimp had opgevangen in de slaapkamer van haar moeder – het ding dat ze in die tijdschriften had gezien – het ding waarvan ze wist dat alle mannen en jongens dat hadden. Maar hoe anders was het dan ze had gedacht. Het zien kloppen en bewegen met de hartslag van de jongen en weten dat het iets was dat ze zou aanraken en waardoor ze aangeraakt zou worden, maakte het een geweldig gezicht.

Pete’s penis was ongeveer dertien centimeter lang en had een gezwollen kop met een wijd uitlopende rand die leek op de kop van een paddenstoel op een stengel. De schacht was glad en dik met een uitgesproken richel langs de onderkant. Julie zag een gleuf in het uiteinde van Pete’s orgel en het leek nat rond dit gat. Pete hield zich aan de basis vast en wees naar haar.

“Kijk eens, schaamteloos ding,” zei Don, terwijl zijn camera de eerste blik van Julie op de penis van de jongen vastlegde. “Je hebt Pete’s pik stijf gemaakt. Je zult hem nu moeten helpen hem weer slap te krijgen. Sta op.”

Julie stond op, haar ogen nog steeds gericht op het ding van de jongen. Het was maar een centimeter verwijderd van haar eigen ding en Pete richtte het recht op haar.
‘Kleed je broer uit, Sarah,’ instrueerde Don. “Doe zijn hemd uit.” Julie deed wat haar was opgedragen en pakte de zoom van Pete’s hemd vast, terwijl ze zich ervan bewust was dat haar handen bijna zijn orgaan raakten. Pete was bijna dertig centimeter groter dan zij en ze moest zich naar boven uitstrekken om zijn hemd op te tillen en over zijn hoofd te trekken. Terwijl ze dat deed, moest haar lichaam dichter bij het zijne komen en ze sprong op toen ze Pete’s ding tegen haar buik voelde drukken. Het was heet en hard en ze deinsde verrast achteruit, haar huid nat op de plek waar hij hem had aangeraakt.
“Doe het rustig aan!” Pete gromde terwijl haar handen zijn hemd uittrok.
‘Het spijt me,’ stamelde Julie onhandig, haar ogen keken naar de zijne en vervolgens naar zijn penis. ‘Het was niet mijn bedoeling… Het was…’ Het gevoel dat zijn ding haar aanraakte had haar zenuwachtig gemaakt. Het had gevoeld als niets dat ze ooit eerder had gevoeld – heet, hard en glad maar met een sponsachtige zachtheid. En haar huid glom van het natte spul dat eruit was gekomen.
‘Pas een beetje op, juffrouw,’ waarschuwde haar ‘vader’ haar.

“Kniel nu neer en trek zijn broek uit.”

Julie knielde, haar ogen kwamen in lijn met de erectie van de jongen. Het stond bijna verticaal. Haar ogen gleden langzaam omhoog, haar adem stokte in haar keel. Van dichtbij besefte ze dat zijn ding echt heel mooi was. Ze kon zien dat zijn huid bijna doorzichtig was en ze kon veel kleine adertjes en bloedvaten eronder zien. Er waren een paar grotere, gezwollen aderen die langs de lengte van de schacht omhoog kronkelden, donkerblauw tegen het roze van zijn stijve vlees. De brede, gezwollen buis die langs de onderkant van het orgel omhoog liep, leidde tot wat leek op een spleet in de paddenstoelvormige kop. Vanuit haar gezichtspunt vond Julie dat het hoofd van Pete’s ding een beetje op een helm leek. De huid waar het bij de schacht kwam, zag er glad en strak uit en leek op dat punt gerimpeld.

‘Kom op, meisje,’ gromde haar ‘vader’. “Stop met staren naar de lul van je broer en trek zijn korte broek uit. “Je krijgt genoeg tijd om ernaar te kijken, maak je geen zorgen.”

Julie stak haar hand uit en haakte haar vingers in Pete’s korte broek. Hij bleef roerloos staan en keek naar haar. Ze begon zijn broek naar beneden te trekken en realiseerde zich toen dat ze hem over zijn ding zou moeten trekken. Ze aarzelde even, niet wetend hoe ze verder moest, uit angst Pete of Don van streek te maken. Geen van beiden zei of deed iets, dus ging ze door met het naar beneden trekken van de korte broek, waarbij Pete’s ding door de stof naar beneden werd geduwd totdat het volledig bedekt was. Julie keek op toen ze zijn broek liet zakken en voelde de weerstand veroorzaakt door zijn opgezwollen lid dat eronder bekneld zat. Ze moest naar voren leunen toen ze de korte broek lager deed en plotseling was hij laag genoeg om Pete’s penis los te laten en hij sprong omhoog, raakte haar onder de kin en gleed nat omhoog langs de zijkant van haar gezicht. Ze hapte naar adem en rukte achteruit, waarbij ze de korte broek rond Pete’s enkels liet vallen.
Pete en Don lachten allebei en Julie bloosde toen ze besefte dat ze allebei verwachtten dat dat zou gebeuren. Pete stapte uit zijn korte broek en stond daar naakt voor haar. Julie streek met haar hand over de kleverige vlek die over haar gezicht was getrokken en keek hem aan en haar hart bonsde nog harder dan ooit. Haar gezicht bloosde en haar maag draaide zich om toen ze plotseling werd geconfronteerd met de naakte jongen. Hij is mooi, was haar eerste gedachte, haar emoties in beroering. Ze was zowel bang als betoverd door de aanblik van de jongen voor haar. Ze kon hem alleen maar gefascineerd aanstaren toen ze voor het eerst de bungelende zak onder zijn rechtopstaande orgaan zag hangen. De zak bevatte wat leek op twee grote eieren en gezien de manier waarop de huid naar beneden was gestrekt en de manier waarop hij tussen de gladde dijen van de jongen zwaaide, waren de eieren behoorlijk zwaar. Pete’s lichaam was volledig onbehaard, alleen een dun laagje dons op zijn schenen en onderarmen en een dun laagje piekerige blonde haren op zijn schaambeen die een hint gaven van zijn rijping. Zijn buik was plat en stevig, zijn navel diep ingesprongen, zijn borst vertoonde spieren in ontwikkeling maar nog steeds met een jongensachtige slankheid. Zijn tepeltjes waren prominent, donkerbruin en staken naar buiten uit vanaf zijn borst. Hij was helemaal gebruind en zijn huid zag eruit als satijn met een zachte glans onder het felle licht. Julie voelde zichzelf trillen terwijl ze naar hem staarde, zich bewust van een versterkende tinteling tussen haar benen. Haar ogen vielen weer op zijn geslacht en ze besefte dat ze het wilde aanraken, wilde dat het haar aanraakte. Ze wilde er alles aan doen om deze mooie jongen een plezier te doen en ervoor te zorgen dat hij haar aardig vond. slechts een fijne dons op zijn schenen en onderarmen en een dun plukje piekerige blonde haren op zijn schaambeen die een hint geven van zijn rijping. Zijn buik was plat en stevig, zijn navel diep ingesprongen, zijn borst vertoonde spieren in ontwikkeling maar nog steeds met een jongensachtige slankheid. Zijn tepeltjes waren prominent, donkerbruin en staken naar buiten uit vanaf zijn borst. Hij was helemaal gebruind en zijn huid zag eruit als satijn met een zachte glans onder het felle licht. Julie voelde zichzelf trillen terwijl ze naar hem staarde, zich bewust van een versterkende tinteling tussen haar benen. Haar ogen vielen weer op zijn geslacht en ze besefte dat ze het wilde aanraken, wilde dat het haar aanraakte. Ze wilde er alles aan doen om deze mooie jongen een plezier te doen en ervoor te zorgen dat hij haar aardig vond. Don onderbrak haar gedachten.

“Oké, Pete. Ga op de bank liggen en je zusje gaat dat stijve stuk vlees van je verzorgen.”

Pete bewoog zich om haar heen om op de bank te gaan liggen en Julie’s ogen volgden hem, terwijl ze zijn gladde gebruinde rug en stevige ronde billen in zich opnam toen hij haar passeerde. Toen hij zijn been ophief om op de bank te stappen en het bleke vlees in de vallei tussen zijn billen blootlegde, ving ze een glimp op van zijn donkere achterste gat en de achterkant van zijn bungelende zak en besefte ze dat vanaf nu geen enkel deel van hij of zij zou geheim of privé blijven. Haar billen zouden worden bekeken en gefilmd, net als haar tietjes en ….., en Pete en Don – en de andere acteurs waarvan ze wist dat ze ergens anders in de studio zaten te wachten – zouden elk stukje van haar zien, net zoals zij. elk stukje van Pete zag. En ze zou naast Pete nog andere mannen en misschien andere jongens zien! Hun spullen en al hun geslachtsdelen! Ze voelde zich bijna duizelig van de overweldigende gevoelens die deze gedachten met zich meebrachten. Ze werd plotseling vervuld van nerveuze verwachting.
‘Kom bij je broer op de bank zitten, Sarah,’ zei Don terwijl hij zich omdraaide om het beste zicht te krijgen op wat hij nu van plan was te gaan doen.

“Ga tussen Pete’s benen zitten.”

Julie kwam een beetje wankel overeind en draaide zich om naar de bank. Pete lag op zijn rug, zijn armen naast zich en zijn benen iets uit elkaar. Zijn ding stak boven zijn buik uit en zijn zak hing tussen zijn benen. Ze kroop over hem heen, zich bewust van het vocht tussen haar benen terwijl ze ze spreidde om in kleermakerszit tussen die van Pete te gaan zitten. Don had zich boven Pete’s hoofd bewogen en filmde langs het lichaam van de jonge jongen, Julie’s iets gespreide lipjes vulde zijn zoeker. Opnieuw werd hij getroffen door de omvang van haar opgezwollen clitoris, die prominent boven de bovenkant van haar spleet uitstak. Hij kende alle mannen die in de andere studio’s aan het wachten waren en die zouden kijken naar wat hier aan de hand was, er graag een idee van zouden krijgen – en hij wist dat een paar van hen zouden uitzoeken hoe ze er het beste gebruik van konden maken.

“Nou aan de slag meid,” beval haar ‘vader’. “Je hebt Pete helemaal geil gemaakt. Je gaat hem helpen.”

Ze keek verlegen naar hem op. ‘Ik weet niet wat ik moet doen, papa,’ zei ze naar waarheid.

Don snoof. “Speel om te beginnen met zijn ballen.”

Dus zo heten ze, dacht Julie terwijl ze naar de grote zak keek die tussen Pete’s benen nestelde. Ze had geen idee wat Don bedoelde met ‘spelen’ met hen, maar ze stak haar hand uit en pakte de zak vast. Toen ze het oppakte, stond ze versteld van de zachtheid van de huid en de gladheid van de ‘ballen’ erin. Ze liet ze in haar hand rollen, de ballen gleden rond op haar handpalm en keek naar dit prachtige onderdeel. De huid van de zak was slechts een dun vlies bedekt met kleine bloedvaatjes en ze voelde twee dikke buisjes aan de binnenkant uit Pete’s lies komen en aan de twee eieren vastzitten. De eieren zelf waren stevig maar rubberachtig en ze hield van het gevoel als ze erin kneep.
“Auw! Niet zo hard!” Pete huiverde terwijl ze kneep en ze liet ze geschrokken vallen.
‘Wees voorzichtig met ze, Sarah,’ zei Don. “Ze zijn erg gevoelig. Je kunt wat harder zijn met Pete’s pik als je wilt. Pak hem vast.”
Gekastijd keek Julie op naar Pete om sorry te zeggen, pakte toen aarzelend zijn harde penis vast en tilde hem op totdat hij rechtop wees. Haar lies tintelde bij het voelen van dit ding, zo heet en hard tussen haar vingers en te dik voor haar vingers om rond te gaan. Ze voelde het pulseren, net als een kloppend hart, maar dan zwakker. Pete kreunde zachtjes toen haar vingers hem vastgrepen en hij zijn billen optilde om zich naar haar toe te duwen.

‘Wrijf hem,’ zei Don. “Wrijf je hand op en neer.”

Julie deed wat Don vroeg, terwijl ze haar hand op en neer bewoog en de dunne buitenhuid op en neer voelde bewegen over het hardere, klonterige vlees eronder. Pete hield zijn adem in en begon tegen haar bewegingen in op en neer te stoten. Ze begreep heel snel het ritme dat hij aan het creëren was en zag hem gespannen raken. Instinct leek het over te nemen en ze wist dat Pete iets aan het opbouwen was, dat wat ze deed oké was voor hem. Ze concentreerde zich op haar wrijven, kijkend naar de staaf jongensvlees die ze bevredigde en raakte zelf steeds meer opgewonden. Ze zag dat er iets uit het puntje van Pete’s penis lekte en met haar bewegingen langs zijn schacht druppelde totdat het haar vingers hielp om over zijn huid te glijden.

“Kus het,” hoorde ze Don zeggen.

Zonder aarzelen boog ze zich naar voren en kuste Pete’s ding. Pete slaakte een kreet, duwde zich naar haar toe terwijl hij tegelijkertijd haar hand vastpakte en die om zich heen hield, met zijn andere hand, haar hoofd vastgreep en het bovenaan zijn penis vasthield. Hij hield zich stil, toen werd Julie’s mond besproeid met hete vloeistof en voelde ze zijn penis kloppen en pulseren in haar hand. Ze had geen idee wat er aan de hand was, maar ze kon niets doen om het te stoppen. Ze dacht eerst dat Pete op haar plaste, maar de vloeistof kwam met krachtige stralen in plaats van een gestage stroom, en het voelde dikker aan. Sommige kwamen tussen haar lippen en ze proefde een romige vloeistof zoals de Clag-pasta die ze op school gebruikte. Pete gromde en schokte onder haar.

“Geweldig! Verdomd geweldig!” Don schreeuwde het uit toen de jongen klaarkwam, zijn camera legde elke uitbarsting van sperma vast die op Julie uitkwam. Hij kwam bijna zelf. De aanblik van zijn jonge ster maakte hem altijd opgewonden en had hem soms zelf doen klaarkomen, vooral als het was wanneer hij en Pete hun bed deelden. De jongen leek niet alleen een onverzadigbare honger naar iets seksueels te hebben, maar was gezegend met een zeer goed toegeruste uitrusting en buitengewoon goed voorzien van sperma uit zijn grote teelballen. Het was nog spannender om te zien hoe het nu op het mooie gezicht van zijn nieuwe jonge ster spatte.

Eindelijk was Pete klaar en zakte hij geleidelijk terug op de bank. Zijn ademhaling diep naar adem snakkend en zijn jonge lichaam trillend. Julie hief langzaam haar hoofd op terwijl Pete zijn greep op haar verslapte en klodders van zijn vocht van haar mond en kin op haar borst voelde druppelen en koud naar beneden gleed. Ze veegde haar mond af en keek naar de romige pasta op haar vingers. Het was als een grijzige pasta met klontjes wit erin gemengd in combinatie met een glibberige, heldere vloeistof. Ze zag hoe het langs haar voorkant naar beneden gleed en gladde ‘slakkensporen’ op haar huid achterliet. Een klodder was over haar schaamheuvel naar beneden gegleden en rustte op de basis van haar clitoris. Ze veegde het eraf met haar vinger en veroorzaakte een krachtige tinteling toen ze haar gevoelige vlees aanraakte.

‘Hier, Sarah,’ zei Don terwijl hij haar een zakdoek overhandigde terwijl hij doorging met filmen. ‘Maak eerst je broer schoon, dan jezelf.’

Julie keek naar Pete’s ding. Het was nog steeds hard en de bovenkant zat onder de afscheiding en een dikke draad sijpelde uit de gleuf in de punt en vormde een plas in zijn navel. Pete lag daar, met zijn handen langs zijn lichaam, alleen maar naar zichzelf en haar te kijken. Ze stak haar hand uit en pakte zijn schacht weer vast, bracht hem rechtop en veegde de kop en schacht af met de zakdoek. Toen, terwijl ze hem nog steeds vasthield, veegde ze de vloeistof van zijn buik.

“Vond je dat leuk?” vroeg Don. Julie keek hem aan en knikte, zich afvragend of dat het einde van de film was totdat ze zag dat de man nog aan het filmen was. Dit hoorde nog bij het ‘acteren’.

“Zo komen mannen. Dat kleverige spul is het sperma van een man en het is jouw taak om het uit hun lullen te laten komen. Dat is de enige manier om mannen tevreden te stellen en hun pikken naar beneden te laten gaan. Je hebt Pete goed geholpen. Maak jezelf nu maar schoon.”

Julie veegde haar borst en buik af en begon toen haar gezicht af te vegen aan de nu plakkerige zakdoek, waarbij een deel van Pete’s sperma via haar lippen in haar mond kwam. Ze had geen andere keus dan het door te slikken en vond de smaak niet onaangenaam. Don merkte dat ze het van haar lippen likte.

“Je houdt van de smaak van sperma, nietwaar, Sarah? Misschien kun je de hele tijd naakt rondlopen om Pete en mij geil te krijgen, zodat je er nog veel meer van kunt krijgen.”

“Ik ben nog steeds geil, pap,” zei Pete, op zijn ellebogen leunend. Zijn penis was nog net zo hard als in het begin.
“Dan zul je je zusje moeten neuken, Pete. Wil je die lul van je in het kutje van je zusje steken? Of wil je je weer aftrekken.”

‘Ik neuk haar liever,’ zei Pete terwijl hij naar Julie keek.

De buik van Julie kromp ineen. Dit was het. Ze zou dat ding tussen haar benen krijgen. Het bleek te groot te zijn. Haar hart ging tekeer.

“Ik denk dat je Sarah misschien moet klaarmaken, jongen. Sta op en laat haar liggen. Sarah, jij gaat liggen en houdt die benen open. Zuig een beetje op haar tietjes, Pete,” zei Don toen ze gepositioneerd waren.

De jongen knielde naast Julie neer en boog zich voorover, waarbij zijn lippen over de lichte zwelling van haar borstje naar haar tepeltje streken. Ze haalde diep adem terwijl hij op het stijve kleine knobbeltje drukte en zachtjes met zijn tanden op het uiterste puntje van haar tepeltje begon te knabbelen. Aangename tintelingen golfden van haar borstjes tot diep in haar kruis en ze kreunde. Hij drukte zijn hand op haar onderbuik, zijn vingers bogen zich over haar kale schaamheuvel en trokken haar geslacht omhoog, zijn vingers groeven in haar tedere vlees, aan weerszijden van haar clitje. Julie begon te kreunen toen haar lichaam zo vakkundig werd opgewonden door haar jonge minnaar.

“Ga naar haar poesje, zoon,” instrueerde Don.

De jongen liet zijn mond langs Julie’s lichaam glijden, zijn tong plaagde haar navel voordat hij over haar blote schaambeen naar haar gezwollen geslachtsdelen daalde. Ze was heet en vochtig en hij rook haar opwinding terwijl hij haar clitoris tussen zijn lippen nam en het verharde vlees masseerde.
Een golf van plezier ging door haar heen en Julie’s hand bewoog over Pete’s blote dijen terwijl hij naast haar neerknielde en zij zijn bungelende ballen vastgreep. Indachtig dat ze hem eerder pijn had gedaan, streelde ze zachtjes de zware zak en rolde de gladde eieren rond op haar handpalm. Door begeerte benevelde ogen zag ze de erectie van de jongen over haar hand uitsteken en nog groter lijken dan voorheen. Zijn kop zag er rauw en nat uit en glinsterde in het felle licht. Ze schreeuwde het uit toen Pete zijn mond naar beneden bewoog om haar gespreide seks te bedekken en zijn tong begon in haar spleet te prikken en zichzelf in haar vagina dwong. Haar hoofd bewoog heen en weer toen de sensaties bijna ondraaglijk werden, haar hand kneep zachtjes in zijn ballen en trok naar beneden aan zijn scrotum.

“Ik denk dat ze nu klaar is om te neuken, zoon,” zei Don, zich bewust van de timing van de film. Hij wist dat Pete uren zou doorgaan als hij hem zou toestaan en het naderde de tijd dat deze speelfilm afgelopen was.

Pete haalde zijn mond tussen de benen van zijn ‘zusje’ vandaan en keek omhoog naar de camera, zijn mond glinsterde van een mengsel van zijn speeksel en de glijmiddelen van Julie. Haar geur vulde zijn zintuigen, de muskusachtige essentie van haar seks sterk genoeg zodat zelfs Don haar opwinding kon ruiken. Hij keek naar Julie’s poesje en zag dat haar schaamlippen vol en gezwollen waren en dat haar binnenste vlees helder koraalroze was van zijn tong behandeling. Witachtige crème sijpelde uit de spleet van haar vagina en haar clitoris stak stijf uit. Hij bewoog zich naar beneden, draaiend totdat hij tussen Julie’s gespreide dijen knielde. Toen, met zijn handen aan weerszijden van haar borstje, strekte hij zijn benen en liet zich zakken totdat zijn penis haar schaamheuvel raakte. Hij keek haar in de ogen.

Julie voelde Pete’s ding daar beneden tegen zich aan en een vlaag van angst ging door haar heen. Er was nu geen weg meer terug. Ze zou geneukt worden. Ze keek op naar de naakte jongen boven haar, haar handen omhoog om zijn middel vast te pakken. Ze voelde zijn spieren verharden onder zijn warme huid en haar handen bewogen naar de welving van zijn heupen. Hij was gebogen vanaf de lies naar boven en ze keek tussen hun lichamen naar beneden en zag zijn harde orgaan verdwijnen onder de deining van haar schaamheuvel. Ze was zich ervan bewust dat Don tussen Pete’s gespreide benen lag, zijn camera tussen hen in gericht en filmde hoe de jongen haar binnendrong. Toen begon Pete met zijn billen naar binnen te drukken en ze voelde de hete stompe dikte van hem die naar binnen probeerde te komen. Ze was daar beneden zo glad van Pete’s speeksel en haar eigen afscheiding dat er bijna geen weerstand was en de eikel van Pete’s penis gemakkelijk in de mond van haar vagina gleed, waardoor haar maagdelijke opening wijd openging. Julie hapte naar adem toen ze de indringing voelde, de dikte van de jongen veroorzaakte een aangename pijnscheut toen het haar voor de eerste keer rekte. Hij bleef gestaag naar binnen drukken en ze voelde hoe hij haar langzaam van binnen opendeed, het harde orgaan haar nauwe doorgang binnendrong en kleine pijnscheuten gecombineerd met een dieper plezier om haar gevoelens te geven die ze nog nooit eerder had ervaren. Haar ademhaling kwam met scherpe happen naar adem terwijl Pete langzaam naar binnen bewoog en een lichte weerstand tegen zijn voortgang vond waardoor hij stopte. Hij begon meer druk uit te oefenen en Julie gilde toen hij plotseling naar voren drukte, zijn schaambeen drukte tegen dat van haar. Hij was volledig in haar ingebed en de scherpe pijn die Julie had gevoeld, maakte plaats voor een gevoel van opgeblazen gevoel en ze hield haar adem in, zich afvragend wat er zou komen. Pete bleef enkele seconden onbeweeglijk, terwijl hij zijn gewicht op zijn uitgestrekte armen liet rusten en neerkeek op zijn jonge minnaar. Toen begon hij zijn heupen te draaien waardoor zijn penis diep in Julie doordrong en het gladde vlees van zijn schaambeen over haar clitoris wreef. Een sterke golf van plezier zorgde ervoor dat ze hem stevig vastgreep en haar eigen heupen begonnen automatisch te bewegen. Pete begon zichzelf naar binnen en naar buiten te bewegen, zijn schacht zwol nog meer op naarmate zijn opwinding toenam en haar nauwe doorgang masseerde. Zijn testikels zwaaiden en ze voelde ze tegen haar billen botsen terwijl hij naar binnen duwde, wat bijdroeg aan haar sensaties van plezier.
Pete verhoogde zijn tempo. Julie bezweek uiteindelijk voor de onophoudelijke opbouw van plezier en gaf een gil en haar lichaam begon te draaien en te kronkelen. Dit was de trigger voor zijn eigen vrijlating en hij begroef zichzelf in haar terwijl een stroom sperma uit zijn penis in haar barstte. Krachtige spasmen schokten zijn penis terwijl hij spoot en hij trok zich terug van haar zodat Don zijn essentie kon filmen die op haar opgezwollen geslacht en buik spoot, iets waarvan hij wist dat Don het wilde zien. Vervolgens duwde hij zichzelf terug in het geslacht van Julie om zijn ontlading te beëindigen, terwijl hij haar vlees ritmisch om hem heen voelde klemmen vanuit haar orgasme.
Langzaam werden hun climaxen minder en begonnen hun lichamen te ontspannen. Pete liet zich zakken totdat hij over Julie heen lag, zijn handen op haar borst, zijn vingers die haar tepeltjes vasthielden. Beide kinderen glinsterden van het zweet en Don draaide de camera omhoog tussen Pete’s benen, blijvend op zijn zacht hangende scrotum en de bleke kloof tussen zijn gespreide billen, zijn donkere, gerimpelde anus duidelijk zichtbaar. Toen veegde Don langzaam omhoog over de ronde, gebruinde billen van de jongen en omhoog over de gladde uitgestrektheid van zijn rug. Hij liet zich langzaam van de bank komen en liep tussen de kinderen door, zijn eigen ademhaling kort en zijn erectie strak in zijn broek. Het meisje bleek zeker een vondst te zijn, misschien zelfs zo geweldig als Pete. Ze leek zeker te genieten van haar eerste neukbeurt, dacht hij, en ze komt vrij gemakkelijk en vrij duidelijk klaar, iets wat zijn klanten leuk vonden.
Hij concentreerde zich op het gezicht van Julie, rood van haar orgasme, haar ogen half gesloten. Haar handen wreven langzaam op en neer over Pete’s rug en de jongen had zijn gezicht in haar nek begraven. Don zag Pete’s vingers de kleine tepeltje vastgrijpen terwijl hij naast ze neerknielde en erop inzoomde voordat hij heen en weer bewoog. Hij gaf Pete een lichte klap op zijn achterwerk. ‘Sta op, zoon. Laten we eens kijken of je zusje je stijfheid heeft genezen,’ zei hij terwijl hij weer in zijn rol kwam.

Pete richtte zich weer op zijn armen en Julie keek naar beneden terwijl hij zich van binnenuit begon terug te trekken. Zijn erectie was verdwenen en zijn zachte penis rekte zich uit terwijl haar vagina er reflexmatig omheen samentrok. Ze huiverde van plezier toen ze voelde dat het uit haar werd getrokken, haar huid eraan vastklampte. Het zag er dunner uit en ze kon Pete’s grote testikels erachter zien bungelen, nog losser dan voorheen. Toen trok de pik van de jongen zich er met een zompige ‘plop’ helemaal uit en zwaaide uit zijn blote schaamstreek. Het hoofd glinsterde van de nattigheid en een draadje van zijn zaad hing uit het puntje. Ze zag er ook bloedsporen op, vermengd met de opdrogende sappen die de schacht bedekten. Er was een leegte tussen haar benen.
Don concentreerde zich op Pete’s zachte pik en zorgde ervoor dat het bewijs van Julie’s maagdelijkheid duidelijk was. ‘Het lijkt erop dat het werkte, jongen,’ zei hij. “Je lul is helemaal uitgewrongen.”
Pete keek naar zijn ‘vader’ en grijnsde, terwijl hij met zijn heupen wiebelde zodat zijn penis trilde. ‘Het zal niet lang meer duren, pa.’ Hij keek neer op zijn ‘zusje’. “Weet je wat, zusje? Ik ben zeker blij dat je ging slapen en je kutje liet zien zoals je deed. Je kunt het vanaf nu altijd doen. Vind je ook niet, pap?”

‘dat kan ze maar beter, zoon,’ antwoordde Don, terwijl hij het tafereel vervaagde terwijl hij sprak. “Dat zou ze beter doen.”

Hij stond op en liet de camera zakken. “Dat was geweldig, jullie twee.” Hij keek op Julie neer toen Pete opstond van de bank. “Je zag eruit alsof je van die neukbeurt genoten had.”

Julie glimlachte verlegen en knikte, haar ogen zwaaiden naar de plek waar Pete zijn penis aan het afvegen was met een handdoek.
“Pete is best goed in het hanteren van die pik van hem, lieverd. Je had geluk dat hij je eerste was. We hebben nu nog een film te doen, dus je kunt jezelf maar beter schoonmaken, glimlachte hij.

Pete gooide de handdoek naar haar terwijl ze duizelig rechtop ging zitten. Hij liep onbeschaamd naakt naar haar toe, zijn penis kromde zich voor hem uit. Terwijl hij toekeek hoe Julie zich tussen haar benen en op haar buik schoonmaakte, waar hij op haar had gespoten. “Ik zou je nog een keer willen neuken,” zei hij. ‘Je hebt een lief klein poesje.’

Ze keek naar hem op en glimlachte verlegen. Ze begon te wennen aan de taal die de man en de jongen tegen haar gebruikten en genoot zelfs van hun grofheid. ‘Dat zou ik ook wel willen,’ zei ze zacht, terwijl ze opnieuw naar zijn geslachtsdelen keek.
“Kom op,” onderbrak Don. “Stop met haar af te leiden, jij geile jonge klootzak,” zei hij goedaardig tegen Pete. ‘Ik wil dat je dit aantrekt voor je volgende film, lieverd,’ zei hij terwijl hij Julie een vliesdoek overhandigde. “Trek je schoenen en sokken uit en doe dit aan.”

Ze hield het omhoog en zag dat het een heel dun kanten pyjamatopje was. Het zag er extreem sexy en duur uit en ze legde het naast zich neer en begon haar schoen uit te trekken. Pete knielde voor haar neer en begon haar andere schoen uit te trekken en ze zag dat hij tussen haar benen naar haar keek terwijl hij het deed. Ze spreidde haar benen wat wijder en ze zag hem grijnzen. Toen hij haar schoen en sok had uitgetrokken, leunde hij plotseling tussen haar dijen en ging met zijn tong langs haar spleetje en leunde lachend achterover terwijl ze verbaasd dubbelde. Ze ging weer rechtop zitten en grijnsde naar de jongen die brutaal voor haar op zijn hurken zat, vol vertrouwen in zijn seksualiteit. Ze zag Don zo fronsend fronsen dat hij snel haar andere sok uitdeed voor het geval hij weer bruusk zou worden en zou bederven hoe ze zich nu voelde. Ze pakte het topje op, schoof het over haar hoofd en stond op, terwijl Pete met haar mee opstond.
Hij floot waarderend. “Dat ziet er sexy uit.”
Het kant voelde zacht aan op haar huid en de zoom kwam tot aan de bovenkant van haar dijen en verborg net haar schaambeen. Het materiaal was bijna transparant, een hint van haar tepeltjes was zichtbaar door de bleke crèmekleurige kanten stof.
‘Zeker wel,’ zei Don terwijl zijn ogen over haar heen dwaalden. Hij laadde een nieuwe video in de camera. “Laten we deze volgende film gaan maken.”

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.4 / 5. Aantal stemmen: 16

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Eén gedachte over “De ster van de film – deel 1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *