Familiebanden – deel 2: mams bekentenis

4.2
(9)

Door: Cootwriter

“hey Rich… wat bedoelde Paula trouwens toen ze tijdens jullie eerste neukpartij zei dat je haar moest neuken net als je met mam doet?”

“uuh…ik weet niet of ik er wijs aan doet om daar nu een goed en uitgebreid antwoord op te geven” zei Richard, waarop Karlijn hem teleurgesteld en beetje in verwarring aankeek. Ze zag aan zijn gezicht dat hij er niet veel zin in had om er daadwerkelijk op in te gaan, dus liet ze het maar zo…voor nu. Samen fietsten ze het kleine stukje naar huis, in stilte. Thuis aangekomen zetten ze hun fietsen in de garage, liepen daarna door de tuin naar de achterkant van het huis en Richard opende met zijn huissleutel de deur van de keuken. Halverwege de keuken bleef hij even stilstaan en draaide zich daarna om en keek Karlijn recht aan.

“Doe ons allebei een plezier, en praat niet over wat er vanmiddag bij Paula gebeurde. Dat zou wel eens een groot probleem kunnen gaan worden vrees ik.”

Karlijn liet haar ogen even omhoog rollen, spreidde haar armen:

“Ja duh…ik ben misschien wel blond, maar zo blond ben ik nou ook weer niet hoor, broertje van me. Denk jij nou echt dat ik pap en mam straks onder het eten in geuren en kleuren ga vertellen dat jij met Paula neukt, en dat ik ze uitgebreid ga vertellen hoe ik daar achter ben gekomen en dat we met z’n drietjes een heerlijke geile middag hebben gehad?”

Even stonden ze zo tegenover elkaar en Karlijn verwachtte een reactie van Richard, die kreeg ze ook wel, alleen niet helemaal wat ze dacht te krijgen. Hij legde zijn handen op haar schouders, trok haar naar zich toe en zette zijn mond vol haar mond. Een lange tongzoen volgde, de handen streelden elkaars rug, al gingen de handen van Richard wel een stukje lager, greep haar heerlijke kleine strakke kontje en tilde hij haar op. Karlijn klemde haar benen gelijk om Richards lijf, zonder dat hun monden zich van elkaar verwijderden. Met zijn lippen probeerde Richard de tong van Karlijn vast te houden en zoog er even aan, waarna Karlijn hetzelfde deed bij hem, alleen zij maakte er meer een tong pijpbeurt leek wel. Na zo een paar minuten met elkaar te hebben staan te geilen liet hij haar langzaam strak langs zijn lijf zakken, met als gevolg dat Karlijn overduidelijk voelde dat hij alweer een stijve pik in zijn broek had zitten.

“Het is dat we nu geen tijd hebben omdat we voor het eten moeten zorgen, maar anders…”, ze keek hem geil aan en liet even haar hand op die grote bult in zijn broek rusten.

“Anders wat zusje, vertel het me nu het nog kan, straks zijn pa en ma thuis en moeten we weer normaal doen.” Karlijn keek hem verleidelijk aan:
“Anders had ik die grote pik van je uit je broek gehaald en je hier midden in de keuken op mijn knieën zitten pijpen, net zo lang tot je m’n pijpbek vol met je geil heb gespoten…”

Juist op dat moment hoorden ze een auto aankomen en met piepende remmen stoppen.

“Zoow, die auto mag ook wel voor een beurt, die remmen zijn niet zo denderend meer geloof ik”, Richard keek naar buiten en zag de zwarte BMW voor de garage staan en zijn moeder er uit stappen. Nog even kneep Karlijn in de pik van Richard:

“Ik heb verdorie ook een beurt nodig, al was het maar met je lekkere tong of met je vingers, die paal past nooit in me”.

Daarna trok ze haar terug, net voordat hun moeder de keuken binnen stapte.

Vrolijk stapte Fia de woning binnen en met een grote glimlach om haar mond hing ze haar zomerjasje op aan de kapstok. Gekleed in een rijkelijk luchtig jurkje wat weinig aan fantasie overliet over wat ze er onder aan had liep ze naar het aanrecht, pakte een glas uit één van de kastjes, naar de koelkast om een fles witte wijn te pakken en zich daarna een glas in te schenken. Leunend tegen het aanrecht zette het glas tegen de lippen en nam een heerlijk verfrissend slok. Zowel Karlijn als Richard vonden het wel een aangename binnenkomst van hun, allesbehalve onknappe, moeder. Karlijn zag dat de blikken van haar broer hun moeder, en vooral de kleding van hun moeder, uitgebreid stond te bestuderen. Luchtig jurkje, half doorzichtig en overduidelijk geen bh aan waardoor haar borsten, en vooral tepels, duidelijk te zien waren. En haar string liet zich ook duidelijk zien, al was het alleen al vanwege de kleur van de string die absoluut niet bij het jurkje paste. Licht jurkje met een donkere string.

“lekker handig mam”, dacht Karlijn in zichzelf. “uuh, mam…heb je dit aangehad op kantoor? Ik bedoel uuhh…je kan zo’n beetje alles zien”.

Karlijn kon en wilde haar mening over de keuze kleding van Fia niet stilhouden, en plaatste de opmerking dan ook zonder verder na te denken.

Fia keek even naar beneden naar haar jurkje, daarna weer naar haar dochter:

“haha, ooow bedoel je dat, nee joh gekkie, je zag toch dat ik een jasje aan had. Omdat de airco op kantoor behoorlijk hard aanstaat is het best wel fris, en daarom heb ik m’n jasje gewoon aan op kantoor, en die bedekt deze jongens wel.”

Met dat ze dat laatste zei tilde ze met haar vrije hand eventjes haar borsten wat op om duidelijk te maken wat ze bedoelde met ‘deze jongens’.

“Mam, ik geloof nooit dat je zoiets op kantoor doet hahaha, ik denk niet dat je collega’s dat zullen waarderen”, zei Karlijn met een toon van ongeloof dat haar moeder ten overstaande van haar dochter en zoon zo met haar borsten stond te pronken. Met wat verbazing antwoordde Fia:

“nou meis, daar zou je voor wat betreft sommige collega’s wel eens gelijk in kunnen hebben, vooral die twee mannen van de administratie zijn nogal preuts zeg maar, die kijken al de andere kant op als ze een bloot onderbeen van een vrouw zien. Maar er zijn collega’s…”

Fia nam weer een slokje wijn en hield verder even op met praten, waarmee de nieuwsgierigheid bij haar kinderen alleen maar aanwakkerde. Richard was de eerste die zijn nieuwsgierigheid niet kon onderdrukken:

“uuhh jaaa…en? Er zijn collega’s, die wat…?”

“hahaha, zullen we er maar over op houden? Want voor je het weet zeg ik iets wat jullie weer compleet verkeerd interpreteren en gaat dit gesprek een totaal verkeerde kant op. Ander onderwerp dus, bijvoorbeeld…wat eten we vandaag, jullie zouden koken, of gaat dat nu niet door en moeten we iets gaan bestellen bij de Chinees of zo. Mag hoor, heb ik totaal geen probleem mee, maar dan moet jij het wel eventjes gaan halen jongen.”

Fia liet even haar linkerhand over de wang van Richard glijden, wat volgens Karlijn, die het met lede ogen zag gebeuren, net eventjes iets te teder was…alsof er toch meer aan de hand was tussen die twee dan…

“Ach nee, dat kan niet”, dacht Karlijn, “ik mag toch aannemen dat die kreet van Paula van vanmiddag puur bedoeld was om haar Richard nog meer op te geilen, al moet ik wel eerlijk bekennen dat het wel een zeer opwindende gedachte is…mam en m’n broer”.

Ze voelde weer eventjes een rilling in haar onderbuik, maar probeerde dit te negeren.

“Ow ja Richard”, Fia kwam even terug gelopen naar de keuken, “als je telefonisch eerst bestelt, dan hoef je niet zo lang te wachten straks.
En bestel maar voor drie personen want pa belde mij vanmiddag dat hij onverwachts naar Duitsland moet en die is zeker tot komende vrijdag niet thuis. Het is even niet anders, maar we zijn al wat gewend op dat gebied dacht ik zo de afgelopen jaren”.

“Is goed mam”, en Richard liep naar de woonkamer om daar de telefoon te pakken en de Chinees te bellen, “nog wensen?” riep hij naar Fia en Karlijn. Fia en Karlijn riepen allebei vanuit de keuken waar ze trek in hadden. Richard kreeg de plaatselijke Chinees aan de lijn en bestelde wat hij en de dames wilden eten: “één bami speciaal, één babi pangang, één fu yung hai, uuhhmm… hebben jullie nog een tafel voor drie vanavond? Ja? Mooi, doe maar om zes uur…ja lijkt mij ook gezelliger om in jullie restaurant te komen eten in plaats van ophaal…okay, tot straks !”

Lopend naar de keuken begon Richard al te praten:

“mam, zus, allemaal naar boven, allemaal beste kleding aan, we gaan bij de Chinees uit eten…en ik betaal en daar wil ik geen discussie over”.

Zowel Fia als Karlijn stonden eventjes perplex, Richard die ons uit eten neemt? Normaal gesproken komt er nooit geld uit zijn portemonnee…

Karlijn rende naar boven, trok haar kledingkast open en stond hard na te denken wat ze aan zou trekken. Kan niet al te sexy zijn, want dan ma weer commentaar op hebben. Maar kan ook weer niet te stijf zijn want dan krijg ik ook weer commentaar. Ze pakte een rokje die net boven de knieën kwam, daar boven een wat kleur betreft bijpassend bloesje die eigenlijk wel iets van een hemdje eronder nodig had omdat de decolleté nogal laag was, maar daar had Karlijn niet zo’n zin in met deze temperatuur buiten, veel te warm daarvoor. En trouwens, veel had ze daar toch niet zitten met die A-cupjes. Ze trok de lade open met daarin haar ondergoed en sokjes, en pakte een paar hielsokjes er uit, en koos voor een zeer klein stringetje “om het luchtig te houden” dacht Karlijn in zichzelf en met een glimlach nam ze alles mee de badkamer in voor een korte
douche.

Fia stond voor haar kast en haalde haar nieuwe licht roze broekpak tevoorschijn, ze had het vorige week binnen gekregen van ‘AI NI YA Suits Store’ via AliExpress voor net 90 Euro, ze had het vorige week heel eventjes aan gehad om te passen en het zat als gegoten, en dit was voor wat haar betreft het ideale moment om het aan te trekken. Op de foto op internet had ze gezien dat het model geen bh of hemdje of iets dergelijks er onder aan had, bij het passen had ze dat zelf ook niet gedaan en vond dat ze er in de spiegel heel goed uit zag. Daarom besloot ze dan ook ter plekke dat ze ook nu geen bh, hemdje of wat dan ook er onder aan zou doen. Wel een string natuurlijk, want anders zou het wel wat te gek zijn. De nodige make-up, haar in model, elegante schoenen er bij aan en Fia was er helemaal klaar voor.

Richard stond al te wachten in de hal toen zijn zus naar beneden kwam en floot eventjes:

“zo zo, en waar gaat deze knapperd naar toe?”

Met een knipoog en een grote glimlach reikte hij zijn hand uit en hielp hij zijn grote kleine zus galant van de laatste paar treden. Hij kon het niet laten om zijn zus eventjes in haar kleine kontje te knijpen. Beiden hoorden het klikken van hakjes op het laminaat boven en hun blikken richtten zich naar de trap opening waar Fia tevoorschijn kwam in haar spik splinter nieuwe outfit.

“holy shit…MAM!!!”

Vol bewondering kon Karlijn haar mening niet stil houden, wat zag er mama er goed uit, om maar niet te zeggen mooi…sexy…

Ook Richard stond met grote ogen te kijken en zijn mond was vol van verbazing open gevallen, zo had hij zijn moeder nog nooit gezien, ja…miscchien in z’n dromen of in z’n fantasie, maar deze kleding die ze nu aan had, dat was toch wel eventjes hele andere koek…

Karlijn stootte Richard aan zijn zij:

“je staat te kweilen broer, wakker worden!!! hahaha”

Zo trots als een pauw liep Richard even later met zijn moeder en zus arm in arm over de parkeerplaats richting het Chinese restaurant, hij kon nog steeds niet geloven dat hij nu met deze twee prachtvrouwen op pad ging. Al wist hij ondertussen dondersgoed hoe allebei de dames er uit zagen zonder kleding, maar dat kon hij aan geen van tweeën op dit moment, of wanneer dan ook, vertellen. Wat zou het toch mooi zijn als we deze avond af konden sluiten met…

“goedenavond mevrouwen en meneer, u had gereserveerd?”

Richards gedachte werd bruut verstoord door een aller charmantste jongedame van Aziatische afkomst, ze bleek de gastvrouw/serveerster voor die avond te zijn en begeleidde hun naar hun tafel. Bij het serveren van de eerste drankjes en uitreiken van de menu kaarten meende Karlijn een knipoog van de jonge gastvrouw te krijgen, en een kleine rilling ging door haar onderlijfje. Toen de gastvrouw even later weer terug kwam om de bestelling aan te nemen gaf ze Karlijn weer een knipoog, waarop Karlijn haar een knipoog terug gaf en eventjes met haar tong langs haar lippen ging.
De gastvrouw bloosde hevig en stond daar de bestelling aan te nemen met een hoofd zo rood als maar zijn kon.

“zo, die doet dat denk ik geen derde keer meer hehehehe”, dacht Karlijn en gaf haar bestelling als laatste door.

Nadat de bestellingen op tafel waren gezet, begonnen ze overheerlijk te eten, Karlijn zat naast haar moeder, en Richard zat tegenover hen. De conversatie tussen de drie ging over van alles en nog wat, ze lachten veel en het was gewoon erg gezellig te noemen. Halverwege de avond merkte Karlijn dat haar moeder zo af en toe een beetje vreemd zat te bewegen op haar stoel, maar bedacht zich dat het wel eens te maken zou kunnen hebben met de niet echt lekker zittende stoelen.

Totdat ze een voet over haar been voelde glijden, Richards voet wel te verstaan. Hij zat verdorie gewoon te voetje vrijen onder tafel waar hun moeder bij zat, wat een lef. Maar het wond haar wel op, vooral toen ze de voet van hem hem steeds hoger voelde gaan. Gewillig, en om te zien hoe ver Richard zou durven gaan, spreidde ze haar benen een beetje. Dit was voor haar broer een overduidelijk signaal en duwde met zijn voet rustend op de voorkant van Karlijns stoel, zijn tenen plagerig over haar stringetje gaan. Ze voelde hoe haar kutje natter werd van het gefriemel met zijn tenen, maar ze dacht er niet aan om ook maar een poging te doen om hem te stoppen. Door de sensatie van zijn tenen op haar stringetje, en daarmee dus op kutje, bewoog wat ze heen en weer op haar stoel.
Tot haar teleurstelling voelde ze dat hij zijn voet weer terug trok. Even later merkte ze dat haar moeder weer wat heen en weer ging op haar stoel. Toen begon het bij Karlijn te dagen, Richard zat zowel haar, als haar moeder met zijn tenen op te geilen. Dit ging zeker nog een half uur door, dan weer even op haar kutje met zijn tenen en dan weer hoogstwaarschijnlijk, of eigenlijk gewoon zeker, op de kut van mam. En elke keer als hij bij één van de dames bezig was, bleef òf Karlijn, òf Fia verdacht stil.

Toen het moment was aangekomen dat de rekening betaald moest worden, stond Richard op en liep achter het charmante gastvrouwtje aan, haar kontje van achteren bewonderend. Er was betaald en gedrieën liepen ze weer arm in arm het restaurant uit, naar de auto. Galant hield hij de autoportieren voor
zijn moeder en zijn zus open.

Tijdens de rit naar huis toe kon Fia het niet laten om Richard een beetje te plagen:

“zo jongen, dus je valt op jonge, slanke, mooie Aziatische vrouwtjes? Ik zag je wel kijken hoor naar dat Chineesje haha”

Richard keek beetje geïrriteerd opzij naar zijn moeder: “zeg, mag ik ook m’n pleziertje hebben? Ik kan absoluut niet ontkennen dat dat mens een lekker kontje had, maar om nou te zeggen dat ik op Aziaatjes val…hmm, nee…niet echt. En dan daarbij, ik weet heus wel hoe ik me moet gedragen hoor in het bijzijn van twee aantrekkelijk dames, dus je hoef echt niet zo jaloers te zijn.”

Sprak hij op een iets norsere toon dan dat hij eigenlijk bedoelt had.

Fia schaterde van de lach achter het stuur;

“joh…ik zit je alleen maar wat te plagen, ik denk dat als ik zeg dat wij, Karlijn en ik dus, heel dankbaar zij voor het etentje van vanavond, dat ik er dan niet ver naast zit, of wel soms Karlijn?”

Karlijn keek van de achterbank via de binnenspiegel haar moeder aan:

“nee hoor mam, je zit helemaal goed, het was echt super gezellig en super lief van je Richard.” En om die woorden wat kracht bij te geven, sloeg ze haar armen even om de stoel van Richard heen en gaf hem een dikke knuffel.

Later lag Karlijn in haar bed, het hele gedoe van de dag overdenkend. wat was het een geile middag geweest met Paula, wie had dat gedacht zeg. En Richard…hoe die bezig was in het restaurant met haar èn hun moeder, absurd geil gewoon. Haar hand gleed weer tussen haar benen en in mum van tijd lag ze zichzelf te vingeren. Na een kwartiertje hoorde ze vanuit de slaapkamer van haar moeder een gebonk…een ritmisch gebonk. Snel trok ze toch maar eventjes een oversized shirt aan , wat net over haar kleine kontje ging, en liep haar kamer uit, richting moeders slaapkamer. Ze legde haar oor tegen de gesloten deur : bonk, bonk, bonk, bonk, bonk… Haar hand duwde de deurkruk langzaam naar beneden en opende de deur zo voorzichtig mogelijk.
Dankzij het nachtlampje wat ma aan had kon ze zien dat ma met haar benen wijd open lag, en tussen die benen lag…Richard. Hij ging goed tekeer en ramde zijn pik hard en diep in de kut van Fia, die haar uiterste best deed om niet te hard te hijgen of kreunen.

Even bleef Karlijn daar staan in de deuropening, die twee waren toch veel te druk met elkaar bezig om haar op te merken en trok haar shirt uit. Nu stond ze daar spiernaakt en begon met haar handen haar kleine tietjes te kneden met één hand, en de andere hand vond al snel haar heerlijke kleine
strakke, maar vooral kletsnatte, kutje.

“Dus die opmerking van Paula van vanmiddag was dus toch waarheid” dacht ze, en duwde een tweede vinger in haar natte krappe kutje. Ze kon het niet heel erg lang aanzien en liep wat dichter naar het bed van haar ouders toe.

Haar kutje nog steeds vingerend, opende ze haar mond en sprak half kreunend:

“zooow…dit ziet er wel heeeeel gezellig uit…”

Naakt staat Karlijn aan het voeteneind van het twee persoonsbed, haar vingers nog langzaam pompend in haar natte spleetje en haar andere hand trekt aan één van de kleine stijve tepeltjes:

“ik hoorde het gebonk van het hoofdeind in mijn kamer en, hmmmmm, ik moest weten wat het, aaahhhhh …was”

Fia was te geil en te veel bezig met de dikke penis van Richard in haar kut om te verschrikt reageren, ze keek Karlijn alleen maar met glazige lustvolle ogen aan:

“AAaaahhhh, oooowww meisje toch…je broerrrr is zooow…JAAaahhhhh…lekker bezig in me…”

“Ja dat zie ik ook wel mam, als je het niet erg vind wil ik blijven en kijken hoe hij je neukt, daarna heb ik wel wat vragen…als je het niet erg vindt tenminste”

Fia strekte haar benen wijd gestrekt de hoogte in, zodat Richard nog dieper en harder in haar kut kon stampen, met haar armen klemde ze Richard stevig tegen haar aan en hijgde, kreunde hard in zijn oor:

“AAAaaaahhhhh, neuk me met die paal van je…laat je zus maar zien hoe lekker jij kan neuken…”

Ondertussen had Karlijn een stoel er bij gepakt en zat wijdbeens zichzelf te vingeren, zo af en toe haalde ze haar vingers uit haar spleetje en likte ze haar met haar eigen kutsapjes lekker af, waarna ze dezelfde vingers weer terug duwde in haar kutje. Zowel moeder als dochter waren nu hard
aan het kreunen, Fia pakte opeens het hoofd van Richard met beide handen vast, keek hem strak aan en zei met een bijna duivels stem:

“Ik…ga zo kooooomen…NEUK MUHHHHHH…HARDER !!! Spuit verdulleme die geile pik van je leeeeeggggg…haaahhhhh… ik…IK… JAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH SPUIT !!!”

Aan het lichaam van Richard te zien, en aan zijn gebrul te horen, was Richard ook op zijn hoogtepunt en met de laatste keiharde stoten spoot hij zijn incestueuze zaad diep in de kut van zijn moeder. Het zweet liep van zijn hoofd, ook zijn borstkas en rug waren drijf van het zweet. Twee keer een keiharde neukpartij op één dag was toch wel een stuk harder werken dan dat hij bij Paula in de tuin deed. Uitgeput van deze neukslag liet hij zich naast zijn moeder op het bed vallen, hard na hijgend viel hij snel in slaap, niet bij machte om de vrouw die net had geneukt nog iets van een naspel te geven. Iets wat Fia op dat moment helemaal niet zo erg vond, want haar kut was op dat moment behoorlijk uitgewoond het afgelopen half uur. Die grote penis van Richard was toch wel iets heel anders dan die van haar man Henk. Niet dat die nou zo heel klein was, meer een flinke middelmaat. Toegegeven, Henk wist wel wat hij met zijn pik moest doen bij Fia, maar ze had sinds de eerste keer met Richard toch wel haar voorkeur. Echter, wat Henk een beetje mistte aan lengte van zijn penis, maakte hij weer dubbel en dwars goed met zijn tong. Die techniek was bijna niet te evenaren, behalve dan door…

“Mam, mag ik je wat vragen…?”

Fia knikte haar hoofd, ze wist met wat voor vragen Karlijn zou komen.

“Hoe lang uuuhh…neuken jullie al? Weet pap hier van? Wanneer was de eerste keer? Neuk je nog meer mannen?” Het vragenvuur van Karlijn ging maar door, Fia legde haar hand op de knie van Karlijn.

“Luister, als jij belooft verder niks te vertellen aan wie dan ook, en mij nu mijn verhaal laat doen, dan zal ik je alles vertellen. Maar we laten Richard nu rustig slapen en gaan naar beneden , onder het genot van een wijntje krijg je alles te horen.”

Karlijn stemde in, en samen liepen ze naakt als dat ze nog waren de trap af naar beneden. Fia pakte uit de koelkast de fles rosé en twee glazen, Karlijn sneed wat kaas en plakjes worst en legde die op een bordje, nam het mee naar de woonkamer waar de gordijnen toch al dicht waren. Samen gingen ze op de bank zitten, naast elkaar, en namen allebei eerste een slokje wijn met een stukje kaas. Karlijn mocht alleen bij speciale aangelegenheden een wijntje, en dit was er zeker eentje.

“Ok, volgens mij was je eerste vraag hoe lang Richard en ik al met elkaar naar bed gaan, om het maar eventjes wat netter te zeggen”, Fia liet zich een klein beetje achterover gaan tegen de rugleuning van de bank, “nogmaals, dit vertel je verder aan niemand…maar wij doen dit nu een kleine twee jaar. Nu zul je ongetwijfeld willen weten over het hoe en waarom, nou…dat heeft te maken met je vader. Je weet dat hij de afgelopen jaren regelmatig plotseling naar buitenland moest voor zaken, op zich allemaal leuk en aardig, maar als hij na 4 of 5 dagen weer thuis kwam had hij nooit zin om…nou ja zeg maar er diezelfde avond op te komen. Dat gaf bij mij het gevoel dat hij in het buitenland een ander heeft, of misschien wel meerdere. Ik wou wraak nemen, alleen kon ik me nog niet bedenken hoe. Totdat…ik Richard een keer uit de badkamer zag komen…naakt. Hij had mij niet verwacht, maar wat ik tussen zijn benen zag bungelen was voor mij de perfecte manier om wraak te nemen. Ik heb me in de weken daarna behoorlijk uitgesloofd om je broer te verleiden door heel sexy gekleed te gaan, expres ’s morgens bij het ontbijt met een veel te lage decolleté aan de ontbijttafel te komen zitten, waardoor hij een vrije kijk had op mijn borsten. Op een gegeven moment betrapte ik hem op zijn kamer, rukkend op zijn bed met een slipje van mij om zijn keiharde pik. Ik heb me geen moment bedacht, heb mijn kleding uit gedaan en die eerste keer heb ik hem geneukt. Precies wat ik verwachtte, hij vulde me vanonder helemaal met zijn grote paal, en sinds die tijd neuken we regelmatig, sowieso als je vader weer eens in het buitenland zit. Dat je dat trouwens nooit gemerkt hebt, hihihi…”

Karlijn zat alles behalve kalm naar het relaas van Fia te luisteren, haar spleetje droop van het heerlijke verhaal van haar moeder:

“Dus als ik het allemaal goed begrijp, weet pap hier niks van en heb je ook geen andere neukers naast Richard. Heb je pap er nooit naar gevraagd, misschien niet rechtstreeks, maar proberen uit te horen of zo? Misschien is er wel helemaal niks aan de hand en was hij gewoon moe na die zakenreisjes”

Fia keek Karlijn aan met eventjes een klein besef dat haar dochter misschien wel eens gelijk zou kunnen hebben:

“Schat, gezien je leeftijd kan je het nog niet weten hoe een man…of in jouw geval jongen…reageert als er op het bed een gewillige vrouw ligt. Maar geen enkele man kan zich wapenen tegen een vrouw die òf in de meest sexy lingerie, òf met haar benen uitnodigend wijd open op bed ligt. Ik kan me niet voorstellen dat er ook maar één man op deze aardkloot is die daar niet op in gaat…tenzij je de Paus bent natuurlijk hahaha”

Karlijn schoot om die laatste opmerking van Fia in de lach en nam snel weer een slok rosé.

“Hey mam, gekke vraag, maar uuhhmm…heb jij het wel eens met een vrouw gedaan? Niet ik daar iets mee bedoel hoor maar ben gewoon nieuwsgierig”

Fia voelde zich rood worden:

“uuuh…ja Karlijn, ik heb ook met vrouwen gevreeën. Sterker nog, mijn eerste bedpartner was een meisje. Een ervaring die ik echt nooit zal vergeten. Was tijdens een schoolkamp en zo mooi, zo lekker. Maar die ervaring hou ik voor mezelf. En ja, voordat je het ga vragen, ik vrij nog steeds zo af en toe met een vrouw. Soms heb je gewoon eventjes geen pik nodig, maar het zachte lichaam van een vrouw die jou zo kan verwennen met strelen, likken, zoenen, vingeren. Een vrouw weet betere
plekjes te vinden om je te bevredigen dan dat mannen ooit zou kunnen.”

Karlijn zuchtte eventjes na deze bekentenis van haar moeder, het leek wel alsof ze het gestreel en gelik van Paula eerder die dag, weer op haar lijfje voelde, en een kleine siddering ging weer door haar lichaam.

“Gebruiken jullie dan ook uuhh…hulpstukken er bij? Ik kan me zo voorstellen dat alleen vingers of een tong wel erg lekker is, maar dat je er misschien toch iets meer bij nodig heb om het helemaal af te maken.”

“Hahaha, ja tuurlijk, we gebruiken vibrators om heerlijk elkaar te zien masturberen. Dan zitten we tegenover elkaar en kijken dan toe hoe we onszelf lekker verwennen, en …we hebben een strap-on, ook errrrg lekker”

“Je bedoelt zo’n dildo die je om je middel heb? En dan neuk jij haar?”

“Ja…of zij mij, we hebben er eentje waarbij je verschillende maten dildo’s op kan zetten. Zij wil graag een middelmaatje, en dan praat ik over eentje van ongeveer een centimeter of 16 of zoiets. Ik laat me door haar het liefst in m’n poes neuken met de grootste van de set, dat is eentje van 26 centimeter en goed dik ook iets groter dan die van Richard. Maar als ze me in m’n kont neukt, dan pak ik ook de middelmaat, dan is die grote echt wel te veel van het goede.”

Karlijn zat zacht te hijgen, ze was echt opgewonden en streelde onbewust haar harde tepeltjes:

“Wow mam, ik wist niet dat jij uuhh…zo’n geile vrouw was hihi. Ik vinger wel, en vindt dat ook erg lekker maar wil ook meer ervaren. Ik denk alleen niet dat ik die van Richard ooit helemaal er in zou kunnen krijgen, veels te lang voor mij… GAAaaaaapp…”

Fia keek naar de klok en zag dat het ondertussen al ver na twee uur in de nacht was. Ze stond rustig op en pakte de lege glazen van de salontafel, en bracht die naar de keuken, en kwam daarna weer terug in de woonkamer:

“Kom schat, we gaan nu eerst lekker slapen, je broer blijft bij mij in bed slapen, die ga ik nu niet meer wakker maken. En ik weet zeker dat zijn jongeheer morgenochtend weer de nodige aandacht wil, dus als je zin heb morgenochtend…je bent welkom hihihihi”

Samen liepen ze wee de trap op naar boven, gaven elkaar op de overloop een kusje en wensten elkaar een goede nachtrust. Ieder haar eigen kamer in, en het bed in alwaar ze snel in een diepe slaap vielen.

De volgende morgen wordt Karlijn in haar eigen bed wakker en kijkt op haar wekker en ziet dat het al elf uur is geweest. Ze gaat zitten op de bedrand en wrijft even haar ogen wat uit en met een grote gaap rekt ze haar armen uit. Ze staat op, pakt een houthakkers overhemd van haar vader uit de wasmand met schoon wasgoed die in de logeerkamer staat, en loopt naar de badkamer want ze moet even nodig naar het toilet. Gezien de nog natte muren weet ze dat mam al wakker is, ze stapt onder de douche om even wat op te frissen. Droogt zichzelf daarna af, overhemd aan. Ze neemt de moeite niet om de knoopjes dicht te doen, ze hoeft niets meer te verbergen voor haar moeder, die heeft haar gisteravond toch al naakt gezien, en loopt de trap af naar beneden waar mam in de keuken het ontbijt klaar maakt voor hun drietjes. De gordijnen in de keuken zijn ook nog dicht, Karlijn ziet haar moeder Fia aan het aanrecht staan met een heel dun badjasje welke nog half open staat, ze kan zo vanaf de zijkant haar moeders mooie grote stevige borsten zien. Ze gaat achter haar moeder staan en geeft haar vanachter een lekkere dikke knuffel en houdt haar moeder zo eventjes vast en legt haar hoofd op mams rug.

“Ruikt lekker mam, moet ik de tafel klaar zetten of gaan we boven ontbijten?”

Fia is druk bezig met het ontbijt klaar maken:

“Lekker boven, maar voor we dat doen, wil ik nog eventjes terugkomen op het babbeltje van gisteravond, er is iets wat je nog wel moet weten, vindt ik wel zo eerlijk”

“Ow…ok, wat dan?”

“Laat ik beginnen met zeggen dat het allemaal niks voorstelt, maar je vader en ik hebben een tijdje een soort van rollenspel gedaan als we seks met mekaar hadden, hij was dan gewoon pa…zichzelf zeg maar, en ik … was jij”

“Pardon? Hahaha, hoe ken jij nou mij zijn, ik ben veel kleiner dan jij. En behalve dat, waarom dan? Waarom speelde jij mij dan?”

“Liefje, het je de afgelopen tijd je ogen niet open gehad ofzo? Al sinds een tijdje is die man, hoe zeg ik dat voor een keertje netjes…geil op je. En hij heeft me dat destijds eerlijk gezegd, ik kon er niet boos om worden, wond me eerlijk gezegd ook wel een beetje op. Nou en toen kwamen we op het idee dat ik dan tijdens de seks een wat hoger kinderlijk stemmetje op zou zetten. En eerlijk is eerlijk, we hebben toen heerlijke seks geh…”

Al pratend draait zij zich om naar Karlijn:

“Wat doe jij nou met dat overhemd van papa aan, dat ding is te groot voor je schat, al staat het wel erg sexy zo…open”,

een beetje lacherig staat ze haar kleine dochter te bewonderen:

“ja, dat staat je heel sexy, om maar niet te zeggen zeer uitnodigend “

Fia tilt Karlijns hoofd een beetje op met haar hand onder Karlijns kin, buigt zelf wat naar voren en geeft haar dochter een innige zoen vol op haar mondje. De zoen duurt net even iets langer dan Karlijn had verwacht, en voor ze het allemaal goed in de gaten heeft voelt ze de tong van haar moeder langs haar lippen glijden. Als vanzelf opent ze haar mond een beetje en Fia maakt hier gretig gebruik van en duwt haar tong verder bij Karlijn in haar mond naar binnen. Karlijn kan er niets aan doen en automatisch beantwoord zij de zoen van haar moeder. Een hevig gepassioneerde tongzoen volgt, met open mond laten moeder en dochter hun tongen met elkaar spelen. Ze schrikken allebei van het plotselinge geluid van de kookwekker, en kijken elkaar met blosjes op de wangen aan en beginnen te lachen.

“Ik hoop dat je niet boos of al te geschokt bent over wat ik net vertelde. Het was voor ons een spel, niks meer en niks minder. Ik hoop dat je dat goed begrijpt”

“Ik denk dat ik het wel begrijp mam, wees gerust, ik heb daar al de nodige seksverhaaltjes over gelezen hihi”

En ze geeft haar moeder nog snel een kus op haar wang. Zo’n goed begin van de dag willen ze vanaf nu wel vaker hebben. Met een dienblad met 3 bordjes, stapeltje geroosterd brood, wat zoet beleg, drie gekookte eieren, drie glazen jus d’orange en koffie, bewegen ze zich weer de trap op naar boven, waar Richard net een beetje wakker begint te worden. Even later hebben ze het ontbijt op en liggen met z’n drietjes naast elkaar op het grote bed van Fia, met Karlijn in het midden.

“Weet je Karlijn, en ik denk dat Richard het hier wel mee eens is, ik vind het wel een beetje jammer voor je dat je gisteravond alleen heb kunnen toekijken zonder ook maar in actie te komen”

“Mam, ik heb genoten van hoe jullie met mekaar bezig waren, en ik heb me heerlijk klaar zitten vingeren op dat geneuk van jullie, dus ik heb niet veel te klagen hoor”

Richard hoorde deze conversatie zo aan en voelde het bloed al weer in zijn penis stromen, met als gevolg dat deze in mum van tijd weer keihard stijf op zijn buik lag, hij wachtte rustig af hoe dit verder zou verlopen. Fia draaide zich een beetje om naar haar nachtkastje en haalde daar iets uit, maar hield het nog eventjes uit het zicht van Karlijn.

“Hoe zou jij het vinden als wij jou nou eens wat extra aandacht zouden geven, als je begrijp wat ik bedoel”

Karlijn keek opzij naar haar moeder, daarna de andere kant op naar Richard zijn stijve pik en daarna weer naar haar moeder:

“Mam, ik begrijp dat je het goed bedoelt, maar dat monster van Richard gaat echt mijn gleuf niet in hoor, moet je kijken hoe lang dat ding is. Als hij eventjes te diep door stoot zit hij gelijk halverwege m’n buik…”

“Snap ik, maar wie zegt dat Richard zijn jongeheer helemaal in je moeten stoppen. En voor dat je ook maar iets daar tegenin wil brengen heb ik hier wat voor je waar jij volgens mij zeker geen nee ga zeggen”

Ze liet aan Karlijn zien wat ze even onder haar kussen had gestopt, het was de strap-on dildo waar ze de avond er voor met Karlijn over had. Ze had voor dat ze ging slapen alvast een wat kleinere maat dildo op gezet, deze was ongeveer een centimeter of 16 en niet al te dik. Met verbaasde ogen die tegelijkertijd sprankelden van geluk pakte Karlijn het ding even in haar handen.

“Ga jij mij hier mee neuken mam? Dat zou fucking cool zijn, en dan kan Richard lekker toekijken”

“Klopt, ik doe zo meteen dat ding om m’n middel en daarna ga ik je lekker verwennen met deze dildo pompend in dat heerlijke kale kleine kutje van je. En wat ik daarna van plan ben dat zien jullie allebei daarna wel”

Met een knipoog pakte Fia de strap-on uit Karlijns handen en deed hem om.

“Maar voor ik dit ding in je kutje duw, ga ik dat kale spleetje eerst eventjes lekker beffen, want dat is iets waar ik sinds gisteravond na de neukpartij en ons gesprekje mijn zinnen op heb gezet…vooruit, spreid je benen wijd schat en laat je ouwe moeder je geile kut uit likken tot jij vanzelf een keer gaat smeken om geneukt te worden door mij…”

“hmmm, dat gaat een mooi schouwspel worden, 2 heerlijke wijven met mekaar…al zou ik niet weten hoe je dan straks met z’n drieën iets wil doen, maar tot die tijd hou ik m’n stijve leuter wel bij de les”

Likkend ging Fia langs het slanke been van Karlijn richting haar kutje…

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.2 / 5. Aantal stemmen: 9

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *