Het Familiebedrijf – deel 4

4.7
(11)

Door: Simon

Het Familiebedrijf – deel 1
Het Familiebedrijf – deel 2
Het Familiebedrijf – deel 3

Op zondag gingen we elk ons eigen weg. Voor de kinderen was er een theatervoorstelling op het park, de volwassenen gingen mountainbiken.

’s Avonds, na de gezamenlijke maaltijd, zat ik nog even met een kop koffie voor de stacaravan te chillen en met de benen languit. Ik had best wel spierpijn van de mountainbiketocht. Eva en Sanne kwamen langs lopen en ik vroeg of ze iets kwamen drinken. Ze kwamen er gezellig bij zitten en een gezellig gesprek kwam al gauw op gang. Na een uur werd het toch wel wat frisjes buiten en besloten we naar binnen te gaan.

Ik plofte neer op het bankje in de hoek van de stacaravan. In het midden. Sanne en Eva kwamen vlak naast mij zitten. Ik deed mijn armen om ze heen. Gezellig dames! Hierbij liet ik mijn hand even over de borst van Eva gaan, die zich daarop naar mij toe draaide en mij trakteerde op een heerlijke tongzoen. Hierop zei Sanne: ‘hee, ik wil ook!’. Natuurlijk liet ik mij dat geen twee keer zeggen. Ik zoende om de beurt met Sanne en Eva. Wel lastig om je aandacht te verdelen tussen twee van zulke mooie meisjes. Toen ik Eva weer zoende hoorden we ineens de deur open gaan en een meisjesstem riep uit: BETRAPT! We schrokken ons wild, betrapt! Waarom heb ik de deur niet even op slot gedraaid??

Voor ons stond May. May is de dochter van een collega die alleenstaand moeder is. Ze kon geen oppas regelen, dus nam ze haar dochter maar mee. Ik zag May voor het eerst en het was mij echt wel opgevallen dat ze een erg mooi meisje was. Maar ze was een beetje verlegen en had zich tot dusver wat op de achtergrond gehouden. Daarom had ik er verder ook nog niet echt aandacht aan besteed. Behalve dan dat het haar misschien opgevallen moet zijn dat ik soms net iets te lang naar haar keek.

May is een Chinees meisje van 12 jaar oud. Een schattig gezichtje, een klein wipneusje, prachtige spleetoogjes, lang zwart haar tot bijna op haar kont, lekkere puntige borstjes en klein. Ca. 1.50m lang. May stond dus voor ons. Ze had zo te zien en zo te ruiken net gedoucht. Ze rook heerlijk en haar haren waren nog nat. Ze had een prachtige roze jurk aan.

We wisten van schrik niet wat we uit moesten brengen. Eva doorbrak de stilte. Dit is ons geheime clubje. Nou, zei May spottend, dat geheim houden is dan nu niet meer gelukt.

May zei: nou, gezellig, ik wil er ook wel bij! Hoe meer meiden hoe meer vreugd! Riep ik. Als Sanne en Eva dat goed vinden tenminste…. Alleen als jij ook goed kunt zoenen, zei Eva. ‘Ja hoor, zei May, ik heb al met 4 jongens verkering gehad! Laten we dat maar even testen, zei ik. Ik stond op en liep naar May toe en gaf haar een lange zoen. Terwijl ik haar een zoen gaf voelde ik aan haar lekkere billen. Geslaagd! Zei ik. Maar ehmmm… Kwam je zomaar even of is er iets? Oowjaa, zei May, Sanne en Eva moeten thuis komen, het is 22.00 uur, jullie moeten naar bed.

Oow, das jammer… Zei ik. We kunnen wel vannacht wel terugkomen? Vroeg Sanne met een knipoog. Klinkt heerlijk, zei ik. Maar ik ben toch behoorlijk moe van het mountainbiken en denk dat ik zo ook ga slapen. Ik zie jullie morgen wel weer. Maar dan wil ik wel een lekkere weltrustenknuffel. Hierop kreeg ik van de dames, May, Eva en Sanne, om de beurt een knuffel en een lekkere kus. Toen ik even later in bed lag en mij denkend aan al deze nieuwe ontwikkelingen af lag te trekken, voelde ik mij dom dat ik had gezegd dat ik wilde slapen. Het had best nog een geile kunnen worden met de 3 dames, en komt dat er morgen nog wel van???

Op de maandag mochten we de dag vrij besteden. Er ging een groepje het nabijgelegen stadje in, een groepje een kasteeltje bezoeken, een groepje thuis kaarten. Wat zal ik eens gaan doen? Dacht ik. En ik liep wat doelloos rond. May riep mij. Simon?? Heb je zin om mee te gaan naar het zwemmeertje een stukje verder? Ja, leuk, zwemmen! Wie gaan er dan allemaal? May ging zacht praten en zei met een knipoog: ‘ons clubje’! Nou dan wil ik wel met jullie mee, Mee! Zei ik. May keek wat flauw van deze woordspeling. Goh, dat hoor ik ook voor het eerst. Ze is niet alleen maar mooi, ze heeft ook nog lekker droge humor, dacht ik bij mijzelf.

We trokken – apart van elkaar – onze zwemkleding alvast onder onze kleding aan en liepen vervolgens die kant op. Het was erg rustig bij het meertje, omdat de meeste regio’s al geen schoolvakantie meer hadden. Toen we onze plaats hadden gevonden deden we onze kleding uit en bewonderde ik de dames in hun prachtige badkleding. Sanne een roze bikini die eigenlijk net een maatje te klein was. Eva een felgroene bikini en May, alleen maar een kort zwemshort. Ja, geen bikinitopje. Toen ik iets te opvallend naar haar heerlijke puntjes staarde, zei ze: ‘ik ga meestal topless hoor, dat voelt veel vrijer en…. Ik heb regelmatig bekijks’. Weer met die ondeugende knipoog… Eva en Sanne, die ineens preuts op mij overkwamen zeiden: o, hier is toch bijna niemand, en deden hun topje ook uit. Mijn zwembroek vertoonde al gauw een opvallende bobbel, maar in dit gezelschap hoefde ik mij daar niet voor te schamen.

Zal ik jullie eerst maar even goed insmeren dames? Dat is wel belangrijk! Ik heb alleen maar twee handen, dus dat wordt om de beurt. Wie wil eerst? Drie vingers gingen in de lucht. Dit werkt niet, we doen het op alfabet zei ik, maar ga maar vast naast elkaar liggen.

Eva, May en Sanne gingen naast elkaar liggen, allemaal op hun buik. Eerst Eva, lekker over schouders, haar rug, benen, ik sloeg geen plekje over. Zal ik je voorkant ook doen? Eva ging op haar rug liggen en ik ging zorgvuldig over haar borsten en buik naar beneden. Natuurlijk kon ik het niet laten ook nog even met mijn hand haar zwembroekje in te gaan. May zei: wij moeten ook nog hoor! Waarna ik ‘het klusje klaarde’ en naar May ging.

Bij May deed ik hetzelfde, maar haar borsten zijn iets mooier dan de borsten van Eva, waardoor ik daar iets langer bleef hangen en Sanne weer ongeduldig werd.

Daarna Sanne, omdat ik bij alle dames iets extra’s had gedaan, trok ik bij Sanne haar zwembroek van haar kont en kneedde ik haar billetjes even. Ze kreunde even flink.

May, die zag dat ik inmiddels een behoorlijke stijve had zei: zullen we Simon dan ook maar insmeren? Ik ging op mijn buik liggen. May begon mijn schouders en rug in te smeren. Eva begon met mijn benen, waarbij ze steeds met haar hand de pijpen van mijn zwemshort in ging. Sanne ging aan mijn hoofdeind zitten en begon door mijn haar te strelen. Wat was dit allemaal heerlijk! Na een aantal minuten draaide ik mij op mijn rug en wisselden de rollen. Hadden ze dit vantevoren afgesproken? Sanne begon mijn buik te doen, Eva en May beiden mijn benen. Ze streelden met heerlijke lange slagen. Vervolgens trok May mijn zwemshort naar beneden en begon mij heerlijk te pijpen, terwijl Eva juist bij mijn hoofd ging zitten en mij begon te zoenen en Sanne inmiddels op mijn buik zat en mijn buik streelde.

May vroeg aan Sanne of Sanne even opzij wilde gaan. Sanne ging naast mij liggen en mijn hand zocht zich een weg over Sanne haar buikje, uiteindelijk haar zwembroekje in. May deed haar zwemshort uit en een prachtige kale kut kwam tevoorschijn. Toen ze bovenop mij ging zitten was het mij duidelijk dat ze wilde neuken. Ik heb geen condooms mee, zei ik. Toch wel wat bang voor ongewenste zwangerschappen. Geen zorgen, ik slik de pil! Zei May. Mijn piemel ging ook vrij makkelijk haar kut in, veel makkelijker dan in het begin bij Eva (deel 1) En aan de manier waarop ze bewoog had ik ineens in de gaten dat ze veel meer ervaring moet hebben gehad dan wat ik zou denken bij een 12-jarige. Wat een geile meid! Ik kwam al gauw heerlijk klaar! Zullen we zo maar gaan zwemmen? Daar kwamen we hier toch eigenlijk voor? ‘Eigenlijk niet, zei Eva, maar goed idee verder!’

In het water zwommen en spetterden we nog wat en aan aandacht van de dames geen gebrek. Meerdere kusjes en af en toe raakte ik onder water nog even speels één van de kutjes aan, of mijn piemel werd soms aangeraakt.

Toen we het water uit gingen, droogde ik de dames om de beurt af en zij mij. May was nog steeds naakt, Sanne en Eva deden hun natte bikinibroekjes uit. Ik vroeg ze op een rij naast elkaar te gaan staan. Afscheidscadeautje van mij! Om de beurt likte ik hun kutjes!

Die avond was het tijd om in te pakken en vroeg naar bed te gaan, want de volgende ochtend zouden we vroeg ontbijten en vertrekken met zijn allen. Ik had de deur van de stacaravan niet op slot gedaan, want wie weet kwam dat nog goed van pas.

’s Nachts kroop May naakt tegen mij aan en hebben we nog heerlijk geneukt, in verschillende standjes. En gekletst. Het bleek dat ze toen ze 10 was een tijdje verkering had met haar 25-jarige buurjongen die haar de fijne kneepjes heeft geleerd. En als ze op school na moet blijven, weet ze precies hoe ze onder die straf uit moet komen. Dit meisje dat ik eerst onopvallend vond, blijkt dus gewoon een sexbeest!

Sanne en Eva waren denk ik te moe, zij zijn die nacht niet geweest.

Het was een onvergetelijk weekend weg en het geheime clubje…. Dat bestaat nog steeds!

Einde

Wat vond je van dit verhaal?

Laat een beoordeling achter!

Gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 11

Nog geen beoordeling. Geef als eerste een waardering!

Jammer dat je dit een slecht verhaal vond!

Help ons verbeteren!

Wat vond je er slecht aan?

2 gedachten aan “Het Familiebedrijf – deel 4”

Reacties zijn gesloten.